Lediga jobb som Skötare i Piteå

Se lediga jobb som Skötare i Piteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Piteå som finns hos arbetsgivaren.

Skötare till rättspsykiatrin i Öjebyn

Ansök    Jan 23    REGION NORRBOTTEN    Skötare
Länsgemensam Rättspsykiatri i Öjebyn söker skötare. Vill du ha ett stimulerande, roligt och utmanande arbete? Sök då en tillsvidare anställning på Rättspsyk. Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska med psykiatri/skötarutbildning. Vi ser även att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete inom psykiatri eller kriminalvård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som p... Visa mer
Länsgemensam Rättspsykiatri i Öjebyn söker skötare. Vill du ha ett stimulerande, roligt och utmanande arbete? Sök då en tillsvidare anställning på Rättspsyk.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med psykiatri/skötarutbildning. Vi ser även att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete inom psykiatri eller kriminalvård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du lugn och trygg samt har ett genuint intresse för att hjälpa människor i utsatta situationer. Ditt arbetssätt präglas av initiativtagande, självständighet och en tydlig kommunikation. Du har lätt att samarbeta med andra och bidrar till ett gott arbetsklimat genom en positiv attityd.

Det här får du arbeta med
Som skötare inom rättspsykiatrin arbetar du med omvårdnad och samhällsskydd. Du ingår i ett team med flera yrkesgrupper bestående av sjuksköterska, skötare, psykolog, kurator, fysioterapeut, arbetsterapeut och läkare där du som skötare har en central och viktig roll.
Tillsammans med dina kollegor arbetar du nära patienterna och som kontaktperson kommer du vara delaktig i vårdplaneringen kring patienterna.
Rättspsykiatrin har ett samhällsskyddsansvar, där målet för verksamheten är att patienterna ska klara ett liv ute i samhället utan återfalla i brott på grund av psykisk ohälsa.
Länsgemensam Rättspsykiatri har ett länsövergripande ansvar gällande tvångsvård enligt LRV, lagen om rättspsykiatrisk vård. Till oss kommer patienter som är dömda till rättspsykiatriskvård men även i vissa fall särskilt vårdkrävande patienter på LPT och patienter som tillhör kriminalvården.
Totalt finns 44 slutenvårdsplatser, fördelat på 5 vårdavdelningar samt en intagningsavdelning. Utöver slutenvården vårdas ett femtiotal patienter inom ramen för den öppna tvångsvården vilken administreras av två öppenvårdsteam.

Det här erbjuder vi dig
- Erbjuds möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling
- Internutbildning och handledning
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd på dag- och kvällstid.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skötare till Rättspsykiatrin i Öjebyn

Ansök    Jan 13    REGION NORRBOTTEN    Skötare
Rättspsykiatrin i Öjebyn erbjuder semestervikariat Vill du ha ett stimulerande, roligt och utmanande arbete där du får göra skillnad? Då ska du jobba hos oss som Skötare i sommar. Vi söker Vi söker nu en skötare till Rättspsykiatrin i Öjebyn, meriterande om du har skötarutbildning eller annan vård- och omsorgsutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom vuxenpsykiatri. Du ska ha en fysisk status som medger regelbunden träning och som möjl... Visa mer
Rättspsykiatrin i Öjebyn erbjuder semestervikariat Vill du ha ett stimulerande, roligt och utmanande arbete där du får göra skillnad? Då ska du jobba hos oss som Skötare i sommar.

Vi söker
Vi söker nu en skötare till Rättspsykiatrin i Öjebyn, meriterande om du har skötarutbildning eller annan vård- och omsorgsutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom vuxenpsykiatri. Du ska ha en fysisk status som medger regelbunden träning och som möjliggör att agera fysiskt när situationen så kräver och ska behärska det svenska språket både i skrift och i tal. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.

Som person har du en hög empatisk förmåga, ett professionellt och ett gott patientbemötande. Ditt arbetssätt präglas av initiativtagande, självständighet och en tydlig kommunikation. Du har lätt att samarbeta med andra och bidrar till ett gott arbetsklimat genom en positiv attityd. 

Det här får du arbeta med
Som skötare ingår du i ett vårdlag och arbetar i team bestående av sjuksköterska, skötare, psykolog, kurator, fysioterapeut, arbetsterapeut och läkare Tillsammans med övrig personal deltar du i planering och utförande av psykiatriskt behandlings- och omvårdnadsarbete. Arbetet kräver samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt.
Vuxenpsykiatrin i Norrbotten är indelad i tre geografiska områden, Sunderbyn, Malmfält. Allmänpsykiatriska kliniker finns i Sunderbyn, Gällivare och Piteå. Psykiatrin länsgemensam har ett länsövergripande ansvar gällande tvångsvård enligt LRV, lagen om rättspsykiatrisk vård. LPT-vård, lagen om psykiatrisk tvångsvård utgör resten och problematiken är ofta komplex. Totalt finns 44 slutenvårdsplatser, fördelat på 5 vårdavdelningar samt en intagningsavdelning. Utöver slutenvården vårdas ett femtiotal patienter inom ramen för den öppna tvångsvården vilken administreras av två öppenvårdsteam

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tjänsten är vikariat genom intermittent anställning, sysselsättningsgrad heltid/deltid. Arbetstiden är förlagd dag och natt. Tillträdesdatum 2023-06-12.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Tjänsten är inom psykiatrin: Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skötare till Piteå Sjukhus, Sommarvikariat

Ansök    Jan 4    REGION NORRBOTTEN    Skötare
Inför sommaren söker vi dig som är skötareoch vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling. Vi söker Vi söker dig som är utbildad skötare med 200 poäng psykiatri eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom psykiatrisk vård. Som skötare bidrar du t... Visa mer
Inför sommaren söker vi dig som är skötareoch vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad skötare med 200 poäng psykiatri eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom psykiatrisk vård.
Som skötare bidrar du till god vård och hög patientsäkerhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har en hög empatisk förmåga, ett professionellt förhållningssätt och ett gott patientbemötande. Ditt arbetssätt präglas av initiativtagande, självständighet och en tydlig kommunikation. Du har lätt för att samarbeta och anpassa dig till ändrade omständigheter. Att sätta patienten i centrum liksom att möta andra människor med respekt är en självklarhet för dig.

Det här får du arbeta med
Psykiatrisk omvårdnad är i fokus, vilket även kan innefatta somatiskt omhändertagande där patientcentrerad vård och helhetssyn är viktiga utgångspunkter. Anhörig och nätverksarbete har en central funktion i vårt dagliga arbete, patienten och närståendes delaktighet och trygghet är viktig. Du får en viktig roll att vara delaktig i planeringen tillsammans med patienten och ditt vårdlag. Dokumentation är en självklar del av arbetet, samt att vara delaktig i utvecklingen av omvårdnadsarbetet på avdelningen.


Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/
Information om tjänsten
Tjänsterna är semestervikariat på hel- eller deltid och arbetstiden är styrd efter berörd verksamhet. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt överenskommelse. Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skötare till Psykiatriska vårdavdelningen i Piteå

Ansök    Nov 8    REGION NORRBOTTEN    Skötare
På vår arbetsplats finns engagerad personal som arbetar tillsammans och stöttar varandra. Att jobba med utveckling och förbättring är viktigt för oss, för att kunna ge våra patienter godare och säkrare vård. Välkommen att arbeta med oss! Vi söker Vi söker dig som är utbildad skötare/undersköterska med 200 poäng i psykiatri. Meriterande är tidigare erfarenhet av psykiatri.  Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är initiativtagande, flexibel, tr... Visa mer
På vår arbetsplats finns engagerad personal som arbetar tillsammans och stöttar varandra. Att jobba med utveckling och förbättring är viktigt för oss, för att kunna ge våra patienter godare och säkrare vård.
Välkommen att arbeta med oss!

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad skötare/undersköterska med 200 poäng i psykiatri. Meriterande är tidigare erfarenhet av psykiatri. 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är initiativtagande, flexibel, trygg och stabil med helhetssyn och samarbetsförmåga. Du agerar, uttalar dig och tar beslut på ett hänsynsfyllt och genomtänkt sätt. 

Det här får du arbeta med
Ditt arbete kommer att bestå i psykiatrisk omvårdnad stödjande samtal samt viss administration i vårt journalsystem. Vi arbetar tillsammans med sjuksköterskor som är våra arbetsledare.
Psykiatriska kliniken i Piteå består av ca 100 medarbetare som bedriver såväl öppen-som slutenvård, samt psykiatrisk tvångsvård. Öppenvården består av en Jour-, bedömnings-och behandlingsverksamhet, som får stöd av ett Mobilt akutpsykiatriskat team som samverkar med polis och ambulans. 
Psykiatriska vårdavdelningen är känd för sitt goda bemötande och professionella omhändertagande. Just nu satsar vi extra på utveckling i kliniken och du som söker har möjlighet påverka framtidens psykiatri både genom din kunskap och möjligheter vi erbjuder till fortbildning. På avdelningen finns för närvarande 10 vårdplatser, vi har en allmänpsykiatrisk inriktning och vi vårdar olika patientgrupper, allt från depression, ångesttillstånd och emotionell instabil personlighetssyndrom till psykossjukdom. Vi bedriver vård både enligt HSL och LPT.
Vi som arbetar på avdelningen är en positiv arbetsgrupp med erfarna skötare och sjuksköterskor i varierande ålder, yrkeserfarenhet och bakgrund. Vår styrka är vårt bemötande och vår strävan efter att få våra patienter känna sig välkomna och trygga under sin vårdtid på avdelningen. Stort fokus läggs på att våra patienter upplever sig delaktiga i sin vård och behandling

Det här erbjuder vi dig
- Möjlighet att påverka och lägga ditt schema, vi använder oss av Timecare
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Tillsvidaretjänst på heltid. Arbetstid är dag/kväll. Tjänsten är inom psykiatrin: Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skötare till Piteå Sjukhus

Ansök    Dec 22    REGION NORRBOTTEN    Skötare
Inför sommaren söker vi dig som är skötareoch vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling. Vi söker Vi söker dig som är utbildad skötare med 200 poäng psykiatri eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom psykiatrisk vård. Som skötare bidrar du t... Visa mer
Inför sommaren söker vi dig som är skötareoch vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad skötare med 200 poäng psykiatri eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom psykiatrisk vård.
Som skötare bidrar du till god vård och hög patientsäkerhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har en hög empatisk förmåga, ett professionellt förhållningssätt och ett gott patientbemötande. Ditt arbetssätt präglas av initiativtagande, självständighet och en tydlig kommunikation. Du har lätt för att samarbeta och anpassa dig till ändrade omständigheter. Att sätta patienten i centrum liksom att möta andra människor med respekt är en självklarhet för dig.

Det här får du arbeta med
Psykiatrisk omvårdnad är i fokus, vilket även kan innefatta somatiskt omhändertagande där patientcentrerad vård och helhetssyn är viktiga utgångspunkter. Anhörig och nätverksarbete har en central funktion i vårt dagliga arbete, patienten och närståendes delaktighet och trygghet är viktig. Du får en viktig roll att vara delaktig i planeringen tillsammans med patienten och ditt vårdlag. Dokumentation är en självklar del av arbetet, samt att vara delaktig i utvecklingen av omvårdnadsarbetet på avdelningen.


Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/
Information om tjänsten
Tjänsterna är semestervikariat på hel- eller deltid och arbetstiden är styrd efter berörd verksamhet. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt överenskommelse. Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skötare till Piteå Sjukhus

Ansök    Dec 16    REGION NORRBOTTEN    Skötare
Inför sommaren söker vi dig som är skötareoch vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling. Vi söker Vi söker dig som är utbildad skötare med 200 poäng psykiatri eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom psykiatrisk vård. Som skötare bidrar du t... Visa mer
Inför sommaren söker vi dig som är skötareoch vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad skötare med 200 poäng psykiatri eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom psykiatrisk vård.
Som skötare bidrar du till god vård och hög patientsäkerhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har en hög empatisk förmåga, ett professionellt förhållningssätt och ett gott patientbemötande. Ditt arbetssätt präglas av initiativtagande, självständighet och en tydlig kommunikation. Du har lätt för att samarbeta och anpassa dig till ändrade omständigheter. Att sätta patienten i centrum liksom att möta andra människor med respekt är en självklarhet för dig.

Det här får du arbeta med
Psykiatrisk omvårdnad är i fokus, vilket även kan innefatta somatiskt omhändertagande där patientcentrerad vård och helhetssyn är viktiga utgångspunkter. Anhörig och nätverksarbete har en central funktion i vårt dagliga arbete, patienten och närståendes delaktighet och trygghet är viktig. Du får en viktig roll att vara delaktig i planeringen tillsammans med patienten och ditt vårdlag. Dokumentation är en självklar del av arbetet, samt att vara delaktig i utvecklingen av omvårdnadsarbetet på avdelningen.


Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/
Information om tjänsten
Tjänsterna är semestervikariat på hel- eller deltid och arbetstiden är styrd efter berörd verksamhet. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt överenskommelse. Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skötare natt till Psykiatriska vårdavdelningen, Piteå sjukhus

Ansök    Sep 29    REGION NORRBOTTEN    Skötare
På vår arbetsplats har vi engagerad och erfaren nattpersonal som stöttar varandra. Vi arbetar som ett team med att inge lugn och god omsorg till våra patienter. Vi söker Vi söker dig som har skötarutbildning med 200 poäng psykiatri. Erfarenhet från arbete inom psykiatrin är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är mogen, initiativtagande, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har gott omdöme och en helhetssyn som innebär att d... Visa mer
På vår arbetsplats har vi engagerad och erfaren nattpersonal som stöttar varandra. Vi arbetar som ett team med att inge lugn och god omsorg till våra patienter.

Vi söker
Vi söker dig som har skötarutbildning med 200 poäng psykiatri. Erfarenhet från arbete inom psykiatrin är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är mogen, initiativtagande, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har gott omdöme och en helhetssyn som innebär att du tar hänsyn till det större perspektivet och ser till verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Det här får du arbeta med
Ditt arbete kommer att bestå mycket av psykiatrisk omvårdnad.  Vi arbetar 3 stycken skötare samt en sjuksköterska som är vår arbetsledare. Vår styrka i arbetsgruppen är vårt bemötande och vår strävan efter att få våra patienter välkomna och trygga under sin vårdtid på avdelningen.
Psykiatriska kliniken består av ca 100 medarbetare som bedriver såväl öppen- som slutenvård samt psykiatrisk tvångsvård. Öppenvården består av en jour-, bedömnings- och behandlingsverksamhet, som får stöd av ett Mobilt akutpsykiatriskt team som samverkar med polis och ambulanssjukvård. Kvälls- och nattetid finns jourverksamheten i Sunderbyn.
På avdelningen finns för närvarande 10 vårdplatser med möjlighet till 2 överbeläggningar. Vi har en allmänpsykiatrisk inriktning och vi vårdar olika patientgrupper, allt från depression, ångesttillstånd och emotionell instabil personlighetsyndrom till psykossjukdom. Vi bedriver vård både enligt HSL och LPT. Stort fokus läggs på att få våra patienter att uppleva sig delaktiga i sin vård och behandling.

Det här erbjuder vi dig
- Möjlighet att kunna påverka ditt schema. Vi använder oss av Timecare
- Vi erbjuder en bra och trygg inskolning   
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Tillsvidareanställning, 88%, natt. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skötare till Psykiatrin Länsgemensamt i Öjebyn

Ansök    Apr 22    REGION NORRBOTTEN    Skötare
Rättspsykiatrin i Öjebyn söker nya skötare. Vill du ha ett stimulerande, roligt och utmanande arbete inom rättpsykiatri där du kan göra skillnad?  Sök då en tillsvidareanställning på Psykiatrin länsgemensamt i Öjebyn (rättspsykiatrin). Vuxenpsykiatrin i Norrbotten är indelad i tre geografiska områden, Sunderbyn, Malmfälten. Allmänpsykiatriska kliniker finns i Sunderbyn, Gällivare och Piteå. Psykiatrin länsgemensam har ett länsövergripande ansvar gällande t... Visa mer
Rättspsykiatrin i Öjebyn söker nya skötare. Vill du ha ett stimulerande, roligt och utmanande arbete inom rättpsykiatri där du kan göra skillnad? 
Sök då en tillsvidareanställning på Psykiatrin länsgemensamt i Öjebyn (rättspsykiatrin).
Vuxenpsykiatrin i Norrbotten är indelad i tre geografiska områden, Sunderbyn, Malmfälten. Allmänpsykiatriska kliniker finns i Sunderbyn, Gällivare och Piteå. Psykiatrin länsgemensam har ett länsövergripande ansvar gällande tvångsvård enligt LRV, lagen om rättspsykiatrisk vård. LPT-vård, lagen om psykiatrisk tvångsvård utgör resten och problematiken är ofta komplex. Totalt finns 44 slutenvårdsplatser, fördelat på 5 vårdavdelningar samt en intagningsavdelning. Utöver slutenvården vårdas ett femtiotal patienter inom ramen för den öppna tvångsvården vilken administreras av två öppenvårdsteam.

Vi söker
Vi söker dig med skötarutbildning, undersköterska med 200 poäng psykiatri eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.  Du ska ha en fysisk status som medger regelbunden träning och som möjliggör att agera fysiskt när situationen så kräver. Man ska behärska det svenska språket både i skrifft och i tal. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Du har en hög empatisk förmåga, ett professionellt och ett gott patientbemötande. Ditt arbetssätt präglas av initiativtagande, självständighet och en tydlig kommunikation. Du har lätt att samarbeta med andra och bidrar till ett gott arbetsklimat genom en positiv attityd. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom vuxenpsykiatri.

Det här får du arbeta med
Som skötare ingår du i ett vårdlag och arbetar i team bestående av sjuksköterska, skötare, psykolog, kurator, fysioterapeut, arbetsterapeut och läkare. Tillsammans med övrig personal deltar du i planering och utförande av psykiatriskt behandlings- och omvårdnadsarbete.
Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård 
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Vi söker skötare för tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Tjänsten är inom psykiatrin: Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skötare till Rättspsykiatrin i Öjebyn

Ansök    Feb 10    REGION NORRBOTTEN    Skötare
Rättspsykiatrin i Öjebyn erbjuder semestervikariat Vill du ha ett stimulerande, roligt och utmanande arbete där du får göra skillnad? Då ska du jobba hos oss som Skötare i sommar. Vi söker Vi söker nu en skötare till Rättspsykiatrin i Öjebyn, meriterande om du har skötarutbildning eller annan vård- och omsorgsutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom vuxenpsykiatri. Du ska ha en fysisk status som medger regelbunden träning och som möjl... Visa mer
Rättspsykiatrin i Öjebyn erbjuder semestervikariat Vill du ha ett stimulerande, roligt och utmanande arbete där du får göra skillnad? Då ska du jobba hos oss som Skötare i sommar.

Vi söker
Vi söker nu en skötare till Rättspsykiatrin i Öjebyn, meriterande om du har skötarutbildning eller annan vård- och omsorgsutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom vuxenpsykiatri. Du ska ha en fysisk status som medger regelbunden träning och som möjliggör att agera fysiskt när situationen så kräver och ska behärska det svenska språket både i skrift och i tal. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.

Som person har du en hög empatisk förmåga, ett professionellt och ett gott patientbemötande. Ditt arbetssätt präglas av initiativtagande, självständighet och en tydlig kommunikation. Du har lätt att samarbeta med andra och bidrar till ett gott arbetsklimat genom en positiv attityd. 

Det här får du arbeta med
Som skötare ingår du i ett vårdlag och arbetar i team bestående av sjuksköterska, skötare, psykolog, kurator, fysioterapeut, arbetsterapeut och läkare Tillsammans med övrig personal deltar du i planering och utförande av psykiatriskt behandlings- och omvårdnadsarbete. Arbetet kräver samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt.
Vuxenpsykiatrin i Norrbotten är indelad i tre geografiska områden, Sunderbyn, Malmfält. Allmänpsykiatriska kliniker finns i Sunderbyn, Gällivare och Piteå. Psykiatrin länsgemensam har ett länsövergripande ansvar gällande tvångsvård enligt LRV, lagen om rättspsykiatrisk vård. LPT-vård, lagen om psykiatrisk tvångsvård utgör resten och problematiken är ofta komplex. Totalt finns 44 slutenvårdsplatser, fördelat på 5 vårdavdelningar samt en intagningsavdelning. Utöver slutenvården vårdas ett femtiotal patienter inom ramen för den öppna tvångsvården vilken administreras av två öppenvårdsteam

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tjänsten är vikariat genom intermittent anställning, sysselsättningsgrad heltid/deltid. Arbetstiden är förlagd dag och natt. Tillträdesdatum 2022-06-13.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Tjänsten är inom psykiatrin: Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skötare till Psykiatrin Länsgemensamt, Öjebyn

Ansök    Okt 19    REGION NORRBOTTEN    Skötare
Rättspsykiatrin i Öjebyn söker extra personal, vikarier för kortare och längre vikariat. Vi erbjuder ett intressant och utmanande arbete i ett trevligt arbetsklimat Vi söker Vi söker dig som har en fysisk status som medger regelbunden träning och som möjliggör att agera fysiskt när situationen så kräver Man ska behärska det svenska språket både i skrifft och i tal. Meriterande om du har skötarutbildning eller annan vård- och omsorgsutbildning och vi ser g... Visa mer
Rättspsykiatrin i Öjebyn söker extra personal, vikarier för kortare och längre vikariat. Vi erbjuder ett intressant och utmanande arbete i ett trevligt arbetsklimat

Vi söker
Vi söker dig som har en fysisk status som medger regelbunden träning och som möjliggör att agera fysiskt när situationen så kräver Man ska behärska det svenska språket både i skrifft och i tal. Meriterande om du har skötarutbildning eller annan vård- och omsorgsutbildning och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom vuxenpsykiatrin. 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person har du en hög empatisk förmåga, ett professionellt och ett gott patientbemötande. Ditt arbetssätt präglas av initiativtagande, självständighet och en tydlig kommunikation. Du har lätt att samarbeta med andra och bidrar till ett gott arbetsklimat genom en positiv attityd.

Det här får du arbeta med
Som skötare ingår du i ett vårdlag och arbetar i team bestående av sjuksköterska, skötare, psykolog, kurator, fysioterapeut, arbetsterapeut och läkare. Tillsammans med övrig personal deltar du i planering och utförande av psykiatriskt behandlings- och omvårdnadsarbete. Arbetet kräver samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt.
Vuxenpsykiatrin i Norrbotten är indelad i tre geografiska områden, Sunderbyn, Malmfält. Allmänpsykiatriska kliniker finns i Sunderbyn, Gällivare och Piteå. Psykiatrin länsgemensam har ett länsövergripande ansvar gällande tvångsvård enligt LRV, lagen om rättspsykiatrisk vård. LPT-vård, lagen om psykiatrisk tvångsvård utgör resten och problematiken är ofta komplex. Totalt finns 44 slutenvårdsplatser, fördelat på 5 vårdavdelningar samt en intagningsavdelning. Utöver slutenvården vårdas ett femtiotal patienter inom ramen för den öppna tvångsvården vilken administreras av två öppenvårdsteam

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får du vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Vi söker skötare för intermittent anställning både på hel- och deltid. Arbetstiden är förlagd dag och natt. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Legitimerad sjuksköterska eller Skötare till Mobila Akutpsykiatriska E ...

Ansök    Nov 9    REGION NORRBOTTEN    Skötare
Vi är en klinik med ett öppet klimat och har ett ständigt pågående utvecklings- och förändringsarbete. Att utveckla och förbättra är viktigt för oss, både för vår egna arbetsmiljö men också för att ge patienter en god och säker vård. Vi söker Vi söker dig som är skötare/legitimerad sjuksköterska eller har motsvarande utbildning med goda kunskaper i tal och skrift samt goda datakunskaper med tidigare erfarenhet av arbete inom psykiatri. Meriterande om du ä... Visa mer
Vi är en klinik med ett öppet klimat och har ett ständigt pågående utvecklings- och förändringsarbete. Att utveckla och förbättra är viktigt för oss, både för vår egna arbetsmiljö men också för att ge patienter en god och säker vård.

Vi söker
Vi söker dig som är skötare/legitimerad sjuksköterska eller har motsvarande utbildning med goda kunskaper i tal och skrift samt goda datakunskaper med tidigare erfarenhet av arbete inom psykiatri. Meriterande om du är psykiatrisjuksköterska, vi ser det även som en merit om du är specialistskötare. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med suicidriskbedömningar och hembesök samt erfarenhet i kommunikationssystemet Rakel och journalsystem VAS.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person är du flexibel och beslutsam och kan anpassa dig efter förändrade omständigheter, du är mogen, stabil och har ett gott omdömme. Du ser nyttan av att samarbeta med andra och är kreativ där du kan komma med nya idéer och förslag på nya arbetsrelaterade frågor. 

Det här får du arbeta med
Här kommer chansen att få arbeta med Mobila akutpsykiatriska enheten (även kallad MAE) - Ett team som arbetar med inriktning mot den tredje vårdformen i form av akut omhändertagande och prehospital akutpsykiatri. Konceptet har funnits i ett och ett halvt år med bemanning som utgått från slutenvården. Budget flyttas nu ut till öppenvården och Vi rekryterar för fast personal för teamarbete som kommer arbeta 100% mobilt med placering i öppenvård på psykiatriska mottagningen. MAE kommer att byggas ihop med det pågående projektet ’Prehospital Akutpsykiatri’ som är ett samverkansprojekt med polis och ambulanssjukvård i Norrbotten. Det har länge varit en politisk het fråga om att utveckla så kallade ”psykiatriambulanser”. Norrbottens höga depressions- och suicidtal pekar på behov av snabb insats från psykiatri och våra akutmottagningar. Regeringen har för många år sedan fattat beslut om en nollvision gällande suicid. För att uppnå detta har man sett över hur målet kan nås och nu arbetar man med att se över det prehospitala mottagandet av suicidala patienter i hela landet där fler patienter kan få en professionell bedömning redan i hemmiljön. Det finns många vinster med att patienten redan från början får komma till rätt vårdnivå och bidrag till projektet har beviljats.Vår modell i Norrbotten blir att utveckla och prova mobila team (inte en regelrätt psykiatriambulans) men i samverkan med blåljuspersonal.
Du kommer att arbeta i team tillsammans med rådgivningssjuksköterska och skötare/sjuksköterska. Dagtid utgår du från jouren tillsammans med rådgivningssjuksköterskan där ni genomför bedömningar och uppföljningar av inkommande patienter. Ni kommer även att ha hand om patienter som sviktar från öppenvården samt som har behov av en snabb kontakt i suicidpreventivt syfte. Uppdraget kan även handla om uppföljning efter slutenvårdstid, eller för att förhindra slutenvård där man jobbar efter en krisplan tillsammans med patienten. Denna del av arbetet sker fram till 16.30 på vardagar.
Efter klockan 16:00 fram till 24:00 arbetar du efter projektplanen "prehospital akutpsykiatri". Vi har som mål att kunna bemanna några kvällar i veckan, och utöka eftersom. Vi kommer lägga stor vikt vid att ni får kontinuerlig utbildning och att ni känner er trygga i arbetet och era bedömningar. Arbetet kommer utvecklas tillsammans med blåljuspersonal för att hitta ett arbetssätt som fungerar. Vi vill ge våra patienter med psykisk sjukdom bästa möjliga bemötande och vård i ett prehospitalt skede. Arbetssättet med samverkanslarm är något helt nytt för Norrbotten och målet är att ta fram ett prehospitalt vårdprogram. I och med detta kommer lokala anvisningar och rutiner tas fram för att säkerställa att vi har en trygg och säker personal som kan ge ett gott omhändertagande av våra patienter. SOS larmar psykiatrin vid tillfällen där man bedömer ett behov av psykiatrins insatser. Psykiatrin åker då ut i ett team om två personer tillsammans med övrig inkallad blåljuspersonal för att göra en första bedömning och eventuellt påbörja den tredje vårdformen i hemmet och förhindra att situationen blir mer akut.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får du vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
- Dagtid med Flextid
Information om tjänsten
Tjänsten är tillsvidare på heltid, arbetstiden är förlagd dag-, kväll- och helgtjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skötare till semestervikariat, Psykiatrin Piteå

Ansök    Dec 21    REGION NORRBOTTEN    Skötare
Inför sommaren söker vi dig som är skötare och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling. Vi söker Vi söker dig som är utbildad skötare med 200 poäng psykiatri eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom psykiatrisk vård. Som skötare bidrar du ... Visa mer
Inför sommaren söker vi dig som är skötare och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad skötare med 200 poäng psykiatri eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom psykiatrisk vård. Som skötare bidrar du till god vård och hög patientsäkerhet.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har en hög empatisk förmåga, ett professionellt förhållningssätt och ett gott patientbemötande. Ditt arbetssätt präglas av initiativtagande, självständighet och en tydlig kommunikation. Du har lätt för att samarbeta och anpassa dig till ändrade omständigheter. Att sätta patienten i centrum liksom att möta andra människor med respekt är en självklarhet för dig.

Det här får du arbeta med
Psykiatrisk omvårdnad är i fokus, vilket även kan innefatta somatiskt omhändertagande där patientcentrerad vård och helhetssyn är viktiga utgångspunkter. Anhörig och nätverksarbete har en central funktion i vårt dagliga arbete, patienten och närståendes delaktighet och trygghet är viktig. Du får en viktig roll att vara delaktig i planeringen tillsammans med patienten och ditt vårdlag. Dokumentation är en självklar del av arbetet, samt att vara delaktig i utvecklingen av omvårdnadsarbetet på avdelningen. 

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tjänsterna är semestervikariat på hel- eller deltid och arbetstiden är styrd efter verksamhet. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt
överenskommelse.
Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skötare till semestervikariat, Piteå sjukhus

Ansök    Dec 14    REGION NORRBOTTEN    Skötare
Inför sommaren söker vi dig som är skötare och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. För semestervikariaten görs en samordnad rekrytering där varje enhet erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling. Vi söker Vi söker dig som är utbildad skötare med 200 poäng psykiatri eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Meriterande om du har... Visa mer
Inför sommaren söker vi dig som är skötare och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. För semestervikariaten görs en samordnad rekrytering där varje enhet erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga
kompetensutveckling.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad skötare med 200 poäng psykiatri eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom psykiatrisk vård.
Som skötare bidrar du till god vård och hög patientsäkerhet. Du har en hög empatisk förmåga, ett professionellt förhållningssätt och ett gott patientbemötande. Ditt arbetssätt präglas av initiativtagande, självständighet och en tydlig kommunikation. Du har lätt för att samarbeta och anpassa dig till ändrade omständigheter. Att sätta patienten i centrum liksom att möta andra människor med respekt är en självklarhet för dig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Det här får du arbeta med
Psykiatrisk omvårdnad är i fokus, vilket även kan innefatta somatiskt omhändertagande där patientcentrerad vård och helhetssyn är viktiga utgångspunkter. Anhörig och nätverksarbete har en central funktion i vårt dagliga arbete, patienten och närståendes delaktighet och trygghet är viktig. Du får en viktig roll att vara delaktig i planeringen tillsammans med patienten och ditt vårdlag. Dokumentation är en självklar del av arbetet, samt att vara delaktig i utvecklingen av omvårdnadsarbetet på avdelningen.
För semestervikariaten görs en samordnad rekrytering. Vi erbjuder arbete som ska vara utvecklande för dig utifrån möjligheterna på varje arbetsplats. Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på ort.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tjänsterna är semestervikariat på hel- eller deltid och arbetstiden är styrd efter berörd verksamhet. Urval och telefonavstämningar påbörjas 2021, intervjuer sker under våren 2021 och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt överenskommelse.
Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skötare/undersköterska till Psykiatrin i Piteå, öppenvård eller slutenvård

Ansök    Mar 11    REGION NORRBOTTEN    Skötare
Vi är kliniken med ett öppet klimat och har ständigt pågående utveckligs/förändringsarbete. Att utveckla och förbättra är viktigt för oss, för att ge patienter godare och säkrare vård. Psykiatrin i Piteå består av en psykiatrisk slutenvårdsavdelning och en specialiserad öppenvård. Öppenvården är  uppdelad i sektion specialiserad mottagning, sektion specialiserad behandling och sektion specialiserad psykosbehandling. Målgruppen är personer över 18 år, som h... Visa mer
Vi är kliniken med ett öppet klimat och har ständigt pågående utveckligs/förändringsarbete. Att utveckla och förbättra är viktigt för oss, för att ge patienter godare och säkrare vård.
Psykiatrin i Piteå består av en psykiatrisk slutenvårdsavdelning och en specialiserad öppenvård. Öppenvården är  uppdelad i sektion specialiserad mottagning, sektion specialiserad behandling och sektion specialiserad psykosbehandling. Målgruppen är personer över 18 år, som har behov av specialistpsykiatriska insatser på grund av psykisk ohälsa och/eller funktionsnedsättning. Det finns även upparbetade nätverk och samarbetskontakter mellan psykiatrins slutenvård och öppenvården, kommunerna och övrig hälso- och sjukvård.  Inom verksamheten och psykiatrin i länet finns ett flertal pågående utvecklingsprojekt, som samverkansteam med kommunen för patienter med samsjuklighet och missbruk, TISDAM för att hjälpa patienter ut i sysselsättning.

Vi söker
Vi söker dig som är skötare eller undersköterska. Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet, YH-utbildning Skötare inom Psykiatrisk verksamhet 400 poäng eller motsvarande relevant utbildning. Utbildning inom psykiatri, KBT Steg 1 utbildning eller MI-utbildning är meriterande samt om du har erfarenhet av VAS eller kunskaper om samordning, SIP. Det är meriterande om du har erfarenhet från tidigare arbete med psykiatri eller annan psykisk ohälsa.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är självgående, har förmåga att organisera arbetet på ett effektivt sätt, har god samarbetsförmåga och ser till verksamhetens bästa i både agerande och beslut. Det är meriterande om du är kommunikativ, kommer med idéer och förslag i arbetsrelaterade frågor samt är flexibel.

Det här får du arbeta med
.ARBETSUPPGIFTER ÖPPENVÅRD
På  psykiatriska klinik i Piteå arbetar du som skötare med individuella kontakter, men även arbeta i team med andra professioner samt externa aktörer som Kommun, andra myndigheter och slutenvård i ett nära samarbete med dina kollegor – sjuksköterska, läkare, psykolog, kurator, arbetsterapeut och sjukgymnast. Du gör både planerade hembesök och mera akuta bedömningar ex. patientens dagsaktuella psykiatriska mående, basutreder patienter och tillsammans med psykolog och läkare bedöms patientens behov av vidare insatser från psykiatrin . Vi arbetar efter socialstyrelsens riktlinjer gällande fast vårdkontakt, vilket erbjuds till patienter med mer omfattande psykiatrisk problematik och samsjuklighet. Där en stor del av arbetet infattar att koordinera patientens väg genom vården och komma till rätt vårdnivå, upprätta och följa vårdplanering. Vi arbetar efter nationella vård och insatsprogram gällande schizofreni och andra tillstånd. Öppenvården har tillsammans en omfattande och bred kompetens. Vår ambition och målsättning är att fortsatt hålla hålla en hög kunskapsnivå inom specialistpsykiatrin. Tjänstgöringsgrad 100% är förlagd dagtid 8-16:30 med möjlighet till flextid.

ARBETSUPPGIFTER SLUTENVÅRD
Inom psykiatrin erbjuds du ett spännande och intressant arbete med möjlighet till kunskapsutveckling inom områdets samtliga områden. Som skötare hos oss medverkar du i den psykiatriska omvårdnaden av våra patienter där du arbetar för en hög patientsäkerhet genom nära samarbete med både kollegor och patienter. I ditt arbete ingår vanligt förekommande skötaruppgifter, bland annat som ansvarig för dagliga rutiner,  stödsamtal samt dokumentation i VAS.
I slutenvården finns en mobil akutenhet (MAE) som bemannas vardagar med sjuksköterska och skötare från vårdavdelningen. En försöksverksamhet  som startade sommaren 2020, som blev kvar, goda resultat att vårdplatserna i slutenvården kunde minskas, vårdtiderna kortades ner och patienter sökte jourverksamheten mindre på kvällarna i Sunderbyn. MAE har  blivit är en viktigt och centralfunktion för hela kliniken som vi är mycket stolta över. MAE är en brygga mellan öppenvården och slutenvården och i linje med regionens mål att utveckla mobila lösningar och insatser.
Tjänstgöringsgrad 100%,  Tillsammans ger vi specialiserad psykiatrisk vård och behandling, dygnet runt inom ramen för vuxenpsykiatrin.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
- Dagtid med möjlighet till flextid, i öppenvården  
- Möjlighet att lägga eget schema och flextid, i slutenvården
Information om tjänsten
Vi erbjuder tillsvidareanställning eller vikariat på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstid 08.00-16.00 och flextid i öppenvård. Flextid i slutenvård.
Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skötare till semestervikariat Psykiatrin länsgemensamt, Öjebyn

Ansök    Dec 14    REGION NORRBOTTEN    Skötare
Vill du ha ett stimulerande, roligt och utmanande arbete där du får göra skillnad? då ska du jobba hos oss på psykiatrin länsgemensamt i Öjebyn i sommar. Vi söker Vi ser gärna att du har skötarutbildning eller undersköterskeutbildning med inriktning psykiatri. Men det är dina samlade kvalifikationer och personliga egenskaper som värderas. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person har du en positiv människosyn, empatisk förmåga och kan hant... Visa mer
Vill du ha ett stimulerande, roligt och utmanande arbete där du får göra skillnad? då ska du jobba hos oss på psykiatrin länsgemensamt i Öjebyn i sommar.

Vi söker
Vi ser gärna att du har skötarutbildning eller undersköterskeutbildning med inriktning psykiatri. Men det är dina samlade kvalifikationer och personliga egenskaper som värderas. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person har du en positiv människosyn, empatisk förmåga och kan hantera konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är stresstålig, ansvarstagande, stabil och kan sätta gränser. Du har god samarbetsförmåga och kan arbeta i grupp samt är flexibel och initiativrik.
Du ska även ha en fysisk status som medger regelbunden träning och som möjliggör att agera fysiskt när situationen så kräver.
I vår strävan att uppnå en jämn könsfördelning ser vi gärna manliga sökande.

Det här får du arbeta med
Som skötare ingår du i ett vårdlag där du tillsammans med sjuksköterska, psykolog, kurator och läkare arbetar i team. Tillsammans med övrig personal deltar du i planering och utförande av psykiatriskt behandling och omvårdnadsarbete.
Psykiatrin Länsgemensamt har ett länsövergripande uppdrag att ansvara för rättspsykiatrisk slutenvård, LRV, samt vård av personer från kriminalvården som är i behov av akut psykiatrisk hjälp. Även tvångsvårdade patienter, LPT, från allmänpsykiatrin med tillfälligt ökat vårdbehov, kan vårdas här. Kliniken som är belägen i Öjebyn, Piteå har 44 slutenvårdsplatser. Verksamheten ansvarar också för cirka 50 patienter inom ramen för öppen psykiatrisk tvångsvård, ÖPT.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Semestervikariat för sommaren 2020 med tillträde enligt överenskommelse, arbetstiden är förlag dag/kväll och natt, urval och intervjuer påbörjas under 2021 och sker löpande, tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Goda möjligheter till fortsatt timanställning.
Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skötare dag till Psykiatrin Länsgemensam, Öjebyn

Ansök    Sep 9    Region Norrbotten    Skötare
Arbetsplats: Psykiatrin Länsgemensam Öjebyn Referensnummer: 198344 Om arbetsplatsen Psykiatri länsgemensam har ett länsövergripande ansvar gällande tvångsvård enligt LRV, lagen om rättspsykiatrisk vård. LPT-vård, lagen om psykiatrisk tvångsvård. Totalt finns 44 slutenvårdsplatser, fördelat på 5 avdelningar samt en intagningsavdelning. Utöver slutenvården vårdas ett femtiotal patienter inom ramen för den öppna tvångsvården vilken administreras av två ... Visa mer
Arbetsplats: Psykiatrin Länsgemensam Öjebyn
Referensnummer: 198344


Om arbetsplatsen
Psykiatri länsgemensam har ett länsövergripande ansvar gällande tvångsvård enligt LRV, lagen om rättspsykiatrisk vård. LPT-vård, lagen om psykiatrisk tvångsvård. Totalt finns 44 slutenvårdsplatser, fördelat på 5 avdelningar samt en intagningsavdelning.
Utöver slutenvården vårdas ett femtiotal patienter inom ramen för den öppna tvångsvården vilken administreras av två öppenvårdsteam.
Inom kort kommer en ny avdelning att öppnas med 9 vårdplatser, vilket medför behov av personal.

Arbetsuppgifter
Som skötare ingår du i ett vårdlag och arbetar i team bestående av sjuksköterska, skötare, psykolog, kurator, arbetsterapeut, fysioterapeut och läkare. Tillsammans med övrig personal deltar du i vårdplanering och utförande av psykiatriskt behandlings- och omvårdnadsarbete. Arbetet kräver samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt.

Din bakgrund
Vi söker dig med skötarutbildning, undersköterska med 200 poäng psykiatri eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom vuxenpsykiatri. Du har hög empatisk förmåga, god människosyn, ett professionellt förhållningssätt och ett gott patientbemötande. Ditt arbetssätt präglas av initiativtagande, självständighet och en tydlig kommunikation. Du har lätt för att samarbeta med andra och bidrar till ett gott arbetsklimat genom en positiv attityd. Du ska även ha en fysisk status som medger regelbunden träning och som möjliggör att agera fysiskt när situationen så kräver. Stor vikt kommer att läggas  vid personlig lämplighet. Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsfakta

Tillsvidareanställning, heltid, dagtid, schemalagd arbetstid kvällar och helger.
Tillträde enligt överenskommelse.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal


Vill du veta mer?

Enhetschef, Peter Sandberg, 0911-768 10, 070-680 51 57, [email protected]
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings-rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare
Kommunal, Tony Berglund, 0911-768 41, [email protected]
Kommunal, Lennart Grahn, 070-624 80 48, [email protected]
Kommunal, Mattias Nordlund, 0911-768 69, [email protected]
Sista ansökningsdag är den: 2019-09-29 Visa mindre

Skötare till Psykiatrin Länsgemensamt, Öjebyn

Ansök    Nov 17    REGION NORRBOTTEN    Skötare
Psykiatrin länsgemensam bedriver rättspsykiatrisk slutenvård för patienter från hela länet. Vi söker nu skötare til vår verksamhet i Öjebyn. Vi söker Vi söker dig med skötarutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom vuxenpsykiatri. Du har hög empatisk förmåga, god människosyn, ett professionellt förhållningssätt och ett gott patientbemötande. Ditt arbetssätt präglas av initiativtagande, självständighet och en tydlig kommunikation. Du ha... Visa mer
Psykiatrin länsgemensam bedriver rättspsykiatrisk slutenvård för patienter från hela länet. Vi söker nu skötare til vår verksamhet i Öjebyn.

Vi söker
Vi söker dig med skötarutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom vuxenpsykiatri. Du har hög empatisk förmåga, god människosyn, ett professionellt förhållningssätt och ett gott patientbemötande. Ditt arbetssätt präglas av initiativtagande, självständighet och en tydlig kommunikation. Du har lätt för att samarbeta med andra och bidrar till ett gott arbetsklimat genom en positiv attityd. Du ska även ha en fysisk status som medger regelbunden träning och som möjliggör att agera fysiskt när situationen så kräver. Stor vikt kommer att läggas  vid personlig lämplighet.
Det här får du arbeta med
Som skötare ingår du i ett vårdlag och arbetar i team bestående av sjuksköterska, skötare, psykolog, kurator, arbetsterapeut, fysioterapeut och läkare. Tillsammans med övrig personal deltar du i vårdplanering och utförande av psykiatriskt behandlings- och omvårdnadsarbete. Arbetet kräver samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt.
Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid, schemalagd arbetstid kvällar och helger. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Tjänsten är inom psykiatrin: Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Skötare till semestervikariat, Piteå sjukhus

Ansök    Dec 18    Region Norrbotten    Skötare
Inför sommaren söker vi dig som är skötare och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. För semestervikariaten görs en samordnad rekrytering där varje enhet erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling. Vi söker Vi söker dig som är utbildad skötare med 200 poäng psykiatri eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Meriterande om du har... Visa mer
Inför sommaren söker vi dig som är skötare och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. För semestervikariaten görs en samordnad rekrytering där varje enhet erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad skötare med 200 poäng psykiatri eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom psykiatrisk vård.
Som skötare bidrar du till god vård och hög patientsäkerhet. Du har en hög empatisk förmåga, ett professionellt förhållningssätt och ett gott patientbemötande. Ditt arbetssätt präglas av initiativtagande, självständighet och en tydlig kommunikation. Du har lätt för att samarbeta och anpassa dig till ändrade omständigheter. Att sätta patienten i centrum liksom att möta andra människor med respekt är en självklarhet för dig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Det här får du arbeta med
Psykiatrisk omvårdnad är i fokus, vilket även kan innefatta somatiskt omhändertagande där patientcentrerad vård och helhetssyn är viktiga utgångspunkter. Anhörig och nätverksarbete har en central funktion i vårt dagliga arbete, patienten och närståendes delaktighet och trygghet är viktig. Du får en viktig roll att vara delaktig i planeringen tillsammans med patienten och ditt vårdlag. Dokumentation är en självklar del av arbetet, samt att vara delaktig i utvecklingen av omvårdnadsarbetet på avdelningen.
För semestervikariaten görs en samordnad rekrytering. Vi erbjuder arbete som ska vara utvecklande för dig utifrån möjligheterna på varje arbetsplats. Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på ort.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tjänsterna är semestervikariat på hel- eller deltid och arbetstiden är styrd efter berörd verksamhet. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt överenskommelse.
Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Semestervikariat skötare Psykiatrin Länsgemensamt i Öjebyn

Ansök    Feb 15    Region Norrbotten    Skötare
Arbetsplats: Psykiatrin länsgemensamt i Öjebyn Referensnummer: 197869 Om arbetsplatsen Vill du ha ett stimulerande, roligt och utmanande arbete där du får göra skillnad? Då ska du jobba hos oss som Skötare i sommar. Psykiatrin Länsgemensamt har ett länsövergripande uppdrag att ansvara för rättspsykiatrisk slutenvård, LRV, samt vård av personer från kriminalvården som är i behov av akut psykiatrisk hjälp. Även tvångsvårdade patienter, LPT, från al... Visa mer
Arbetsplats: Psykiatrin länsgemensamt i Öjebyn
Referensnummer: 197869


Om arbetsplatsen

Vill du ha ett stimulerande, roligt och utmanande arbete där du får göra skillnad?
Då ska du jobba hos oss som Skötare i sommar.
Psykiatrin Länsgemensamt har ett länsövergripande uppdrag att ansvara för rättspsykiatrisk slutenvård, LRV, samt
vård av personer från kriminalvården som är i behov av akut psykiatrisk hjälp. Även tvångsvårdade patienter, LPT,
från allmänpsykiatrin med tillfälligt ökat vårdbehov, kan vårdas här. Kliniken som är belägen i Öjebyn, Piteå har 44
slutenvårdsplatser. Verksamheten ansvarar också för cirka 50 patienter inom ramen för öppen psykiatrisk
tvångsvård, ÖPT.

Arbetsuppgifter
Som skötare ingår du i ett vårdlag där du tillsammans med sjuksköterska, psykolog, kurator och läkare arbetar i team. Tillsammans med övrig personal deltar du i planering och utförande av psykiatriskt behandling och
omvårdnadsarbete.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har skötarutbildning eller undersköterskeutbildning med inriktning psykiatri. Det är dina
samlade kvalifikationer och personliga egenskaper som värderas.
För att arbeta som skötare är dina personliga egenskaper viktiga.
Vi söker dig som har en positiv människosyn, empatisk förmåga och kan hantera konflikter på ett konstruktivt sätt.
Du är stresstålig, ansvarstagande, stabil och kan sätta gränser.
Du har god samarbetsförmåga och kan arbeta i grupp samt är flexibel och initiativrik.
Du ska även ha en fysisk status som medger regelbunden träning och som möjliggör att agera fysiskt när
situationen så kräver.
Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet måste man som sökande till vår verksamhet vara beredd att
lämna ett utdrag ur belastningsregistret!
I vår strävan att uppnå en jämn könsfördelning ser vi gärna manliga sökande.

Anställningsfakta

Semestervikariat sommaren 2019 med tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande. Region Norrbotten
tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Semestervikariat hel och deltid, schemalagd arbetstid.
Goda möjligheter till fortsatt timanställning
Är du intresserad av att veta mer så besök gärna vår öppet-huskväll då vi träffas i cafeterian på Rättspsykiatrin i
Öjebyn.
 
Vi berättar om vår verksamhet och bjuder på fika.
Ta med dig din CV!
Öppet hus sker följande dagar:
Torsdag 2019-03-07 kl.18-19
Torsdag 2019-03-28 kl.18-19
Torsdag 2018-04-25 kl.18-19
Torsdag 2018-05-16 kl.18-19


Vill du veta mer?

Enhetschef Rättspsykiatrisk Enhet, Peter Sandberg, 070-680 51 57, [email protected]
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings-rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Tony Berglund, Kommunal, [email protected]
Mattias Nordlund, Kommunal, [email protected]
Lennart Grahn, Kommunal,  [email protected]
 
Kommunal, 0920-28 43 77 eller 0920-28 41 44, [email protected]
Sista ansökningsdag är den: 2019-05-31 Visa mindre

Skötare natt till Psykiatrin Länsgemensam, Öjebyn

Ansök    Sep 9    Region Norrbotten    Skötare
Arbetsplats: Psykiatrin länsgemensam, Öjebyn Referensnummer: 198345 Om arbetsplatsen Psykiatrin länsgemensam har ett länsövergripande ansvar gällande tvångsvård enligt LRV, lagen om rättspsykiatrisk vård. LPT-vård, lagen om psykiatrisk tvångsvård. Totalt finns 44 slutenvårdsplatser, fördelat på 5 avdelningar samt en intagningsavdelning. Utöver slutenvården vårdas ett femtiotal patienter inom ramen för den öppna tvångsvården vilken administreras av tv... Visa mer
Arbetsplats: Psykiatrin länsgemensam, Öjebyn
Referensnummer: 198345


Om arbetsplatsen
Psykiatrin länsgemensam har ett länsövergripande ansvar gällande tvångsvård enligt LRV, lagen om rättspsykiatrisk vård. LPT-vård, lagen om psykiatrisk tvångsvård. Totalt finns 44 slutenvårdsplatser, fördelat på 5 avdelningar samt en intagningsavdelning.
Utöver slutenvården vårdas ett femtiotal patienter inom ramen för den öppna tvångsvården vilken administreras av två öppenvårdsteam.
Inom kort kommer en ny avdelning att öppnas med 9 vårdplatser, vilket medför behov av personal.

Arbetsuppgifter
Som skötare ingår du i ett vårdlag och arbetar i team bestående av sjuksköterska, skötare, psykolog, kurator, arbetsterapeut, fysioterapeut och läkare. Tillsammans med övrig personal deltar du i vårdplanering och utförande av psykiatriskt behandlings- och omvårdnadsarbete. Arbetet kräver samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt.

Din bakgrund
Vi söker dig med skötarutbildning, undersköterska med 200 poäng psykiatri eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom vuxenpsykiatri. Du har hög empatisk förmåga, god människosyn, ett professionellt förhållningssätt och ett gott patientbemötande. Ditt arbetssätt präglas av initiativtagande, självständighet och en tydlig kommunikation. Du har lätt för att samarbeta med andra och bidrar till ett gott arbetsklimat genom en positiv attityd. Du ska även ha en fysisk status som medger regelbunden träning och som möjliggör att agera fysiskt när situationen så kräver. Stor vikt kommer att läggas  vid personlig lämplighet. Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsfakta
Tillsvidareanställning, heltid, schemalagd arbetstid natt.
Tillträde enligt överenskommelse.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal


Vill du veta mer?
Enhetschef, Peter Sandberg, 0911-768 10, 070-680 51 57, [email protected]

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings-rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare
Kommunal, Tony Berglund, 0911-768 41, [email protected]
Kommunal, Lennart Grahn, 070-624 80 48, [email protected]
Kommunal, Mattias Nordlund, 0911-768 69, [email protected]
Sista ansökningsdag är den: 2019-09-29 Visa mindre