Lediga jobb som Elevassistent i Piteå

Se lediga jobb som Elevassistent i Piteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Piteå som finns hos arbetsgivaren.

Elevassistent till Grans Naturbruksgymnasium

Ansök    Nov 15    Piteå kommun    Elevassistent
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Grans naturbruksgymnasium

Grans Naturbruksgymnasium är en gymnasieskola med gamla anor, vackert belägen i Öjebyn strax utanför Piteå. Vi erbjuder from ht-21 fyra inriktningar inom gymnasiets naturbruksprogram – Djurvård, Lantbruk, Hästhållning och Naturturism. Våra elever kommer från olika delar av länet och skolan har också ett internatboende.

Grans Naturbruksgymnasium söker nu en elevassistent till en av skolans elever.

Arbetsuppgifter
Assistent till en elev på skolan. Behovet gäller i första hand detta läsår ut och kan förändras om elevens studier avbryts eller förändras i så stor grad att stödet påverkas. Utvärdering kommer att ske under våren 2022 och anställning kan då komma att förlängas om stödet visar sig ha en önskvärd effekt. 
 
Uppdraget innebär att efter behovsanalys delta med elev under majoriteten av lektionstid och även under vissa raster som håltimmar och lunch. De lektioner där stödet behövs är i första hand alla lektioner med praktiska inslag där det finns en säkerhetsaspekt vid hantering av djur, samt stöd under vissa teoretiska lektioner utifrån behov. 
Kvalifikationer

Eftersom assistenbehovet till elev är som störst under praktiska lektioner som innebär hantering av djur i hundstall, smådjurshus men även ladugård så uppdraget kräver att du som söker har erfarenhet av att hantera djur på ett säkerhetsmässigt sätt, framförallt hundar men även större lantbruksdjur som kor. Vi kommer lägga stor vikt på personlig lämplighet och det är meriterande om du har en pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet i kombination med ovanstående. Datorvana är också ett krav eftersom arbetet innebär stöttning till eleven att jobba i skolans lärplattform.


Anställning
80% Semesteranställning. Tidsbegränsad tom 2022-06-14. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. 

Övrigt
Välkommen med din ansökan senast datum 2021-11-24.

 

För mer information var vänlig kontakta rektor Monica Blomberg. Kontaktuppgifter enligt nedan; Visa mindre

Elevassistent till Gymnasiesärskolan

Ansök    Jun 9    Piteå kommun    Elevassistent
Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling oc... Visa mer
Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.
Strömbackaskolan är en av Piteå kommuns två gymnasieskolor med ca 1500 elever och 200 anställda uppdelat på fem skolenheter. Strömbackaskolan ligger i centrala Piteå och vid Anpassad gymnasieskola (Gymnasiesärskolan) finns både individuella och nationella programmet. Vår målsättning är att vara en skola i toppklass där goda minnen skapas. På nationella programmet arbetar fem lärare och två assistenter med 19 elever. I dagsläget finns det två nationella program vid Anpassad gymnasieskolan/Gymnasiesärskolan, det är Administration, handel och varuhantering och Hotell, restaurang och bageri. Vid individuella programmet arbetar fyra lärare och fyra assistenter med tre elever.

 

Arbetsuppgifter
I uppdraget som elevassistent behöver man vara flexibel, empatisk, lugn och tydlig samt ha förmågan att skapa goda relationer till elever. Det är viktigt att kunna samarbeta med andra assistenter och pedagoger. Viktigt också att kunna hantera utåtagerande elever på ett lågaffektivt sätt. Uppdraget som assistent utgår ifrån elevernas individuella utvecklingsmål.

Med eleven i fokus är det viktigt att du som elevassistenten arbetar stödjande, tränande och kompenserande i syfte att utbildningen ska utformas så att den främjar social gemenskap och utvecklar elevernas förmåga att självständigt och tillsammans med andra tillägna sig, fördjupa och tillämpa kunskaper. Uppdraget innebär arbete i olika elevgrupper i huvudsak vid nationella programmet under skoldagen, kan även vid behov vara med vid individuella programmet. I tjänsten ingår arbete i fritidsverksamheten vid individuella programmet.

 
Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som har examen från barn-och fritidsprogrammet, omvårdnadsprogrammet eller annan gymnasial utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av arbete vid särskola eller på annat sätt arbetat med barn och ungdomar som har en intellektuell funktionsnedsättning.

Du ska vara kunnig, engagerad, kreativ, positiv och se fördelar av att samarbeta med kollegor för att skapa goda förutsättningar för elevernas utveckling och lärande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är även meriterande om du är kunnig eller har erfarenhet av praktiskt arbete från storkök och restaurangbranschen.

 

Anställning
Tillsvidareanställning 23-08-14. 100% semesteranställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Du som söker ska ha bifogat CV och ett personligt brev i din ansökan.

Den som erbjuds anställningen ska lämna ett utdrag ur det register som förs enligt lagen (1998:620) om belastningsregister, med krav i Skollag (2010:800).

 

Upplysningar
Rektor Annika Niklasson tel. 0911-69 63 10

 

Facklig företrädare
Kommunal Åsa Fors tel. 0911-934 13

 

Välkommen med din ansökan senast 2023-06-25 Visa mindre

Elevassistent

Elevassistent Kommun: Piteå Omfattning: Heltid Varaktighet: 6 månader med möjlighet till förlängning Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning Om jobbet Då vår elevassistent ska vara tjänstledig söker vi dig som kan vikariera i 6 månader med möjlighet till förlängning. Arbetsplats: I Ur och Skur Forsen, Sikfors Befattning Elevassistent Anställningsform Vikariat Semestertjänst Sysselsättningsgrad Heltid Tillträdesdag 2022-08-29 eller en... Visa mer
Elevassistent
Kommun: Piteå
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader med möjlighet till förlängning
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Om jobbet
Då vår elevassistent ska vara tjänstledig söker vi dig som kan vikariera i 6 månader med möjlighet till förlängning.
Arbetsplats:
I Ur och Skur Forsen, Sikfors
Befattning
Elevassistent
Anställningsform
Vikariat
Semestertjänst
Sysselsättningsgrad
Heltid
Tillträdesdag
2022-08-29 eller enligt överenskommelse
I Ur och Skur Forsen är en fristående förskola och skola i idylliska Sikfors. Huvudman för I Ur och Skur Forsen är Fastighetsbolaget Sikforsbygden AB, ett aktiebolag med drygt 200 aktieägare, både privatpersoner, företag och föreningar i Sikfors med omnejd. För bolagets verksamhet ansvarar bolagsstyrelsen. Allt styrelsearbete sker ideellt och ingen aktieutdelning sker. All eventuell vinst går direkt tillbaka till verksamheten. Skolledningen sköter det operativa ansvaret för skola och förskola.
I Ur och Skur Forsen är licensierad av Friluftsfrämjandet för att bedriva I Ur och Skur-verksamhet.
Vår skola ligger i ett naturskönt område med nära till skog och vatten. Vi har elever från förskoleklass till åk 6, till höstterminen kommer skolan att bestå av 40 elever. Då vi är en liten enhet jobbar vi väldigt nära varandra, vilket betyder att alla elever är allas ansvar. Vi har högt i tak och arbetsglädjen är stor. Vi jobbar för allas bästa och vill att eleverna känner sig sedda hos oss.
Arbetsuppgifter
Som elevassistent kommer du att hjälpa de elever som är i behov av extra stöd och stöttning för att nå målen i skolan. Det är den ansvarige pedagogen som har huvudansvaret för hur arbetet i klassrummet bedrivs men tillsammans hittar ni vägar för att lotsa eleverna framåt i sin utveckling. Du kommer även vara ett stöd för eleverna på raster.
Förutom elevassistentsuppdraget kommer du även att arbeta på fritidshemmet där både öppning och stängning förekommer.
Du kommer att ingå i ett arbetslag med övriga lärare på skolan där ni tillsammans driver utvecklingen framåt och samarbetar kring eleverna.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har någon form av utbildning eller erfarenhet kring arbete med barn och ungdomar. Du behöver också kunna hantera utåtagerande elever på ett lågaffektivt sätt.
Vi ser att du är kreativ, ansvarstagande, positiv, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Har god förmåga att skapa engagemang och arbetsglädje. Du har ett professionellt förhållningssätt och bemötande gentemot elever, kollegor, föräldrar och andra aktörer. Har elevfokus, är tydlig och kan fungera som en del i helheten, ser möjligheter och har ett lösningsinriktat förhållningssätt. Vi ser också gärna att du har ett uttalat intresse för natur och miljö. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du passar väl in i vårt arbetslag.
Övrigt
Vi erbjuder friskvårdspeng, utbildningar inom I Ur och Skur, fria pedagogiska måltider samt vissa arbetskläder.
Ansökan
Sista ansökningsdag 28 augusti 2022
Rekryteringsarbetet kommer att pågå fortlöpande och intervjuer kan komma att hållas innan ansökningstiden har gått ut. Så ansök snarast. Mejla ditt CV och personligt brev till [email protected] Visa mindre

Elevassistent till gymnasiesärskolan

Ansök    Sep 9    Piteå kommun    Elevassistent
Strömbackaskolan är en av Piteå kommuns två gymnasieskolor med ca 1500 elever och 200 anställda uppdelat på fem skolenheter. Strömbackaskolan ligger i centrala Piteå och vid Gymnasiesärskolan finns både individuella och nationella programmet. Vår målsättning är att vara en skola i toppklass där goda minnen skapas. På nationella programmet arbetar i dagsläget sex lärare och tre assistenter med 16 elever. I dagsläget finns det tre nationella program vid Gymn... Visa mer
Strömbackaskolan är en av Piteå kommuns två gymnasieskolor med ca 1500 elever och 200 anställda uppdelat på fem skolenheter. Strömbackaskolan ligger i centrala Piteå och vid Gymnasiesärskolan finns både individuella och nationella programmet. Vår målsättning är att vara en skola i toppklass där goda minnen skapas. På nationella programmet arbetar i dagsläget sex lärare och tre assistenter med 16 elever. I dagsläget finns det tre nationella program vid Gymnasiesärskolan, det är Administration, handel och varuhantering, Hantverk och produktionsprogrammet samt Hotell, restaurang och bageri.

 

Arbetsuppgifter

I uppdraget som assistent behöver man vara flexibel, empatisk, lugn och tydlig samt ha förmågan att skapa goda relationer till elever. Det är viktigt att kunna samarbeta med andra assistenter och pedagoger. Viktigt också att kunna hantera utåtagerande elever på ett lågaffektivt sätt. Uppdraget som assistent utgår ifrån elevernas individuella utvecklingsmål.

Med eleven i fokus är det viktigt att du som elevassistenten arbetar stödjande, tränande och kompenserande i syfte att utbildningen ska utformas så att den främjar social gemenskap och utvecklar elevernas förmåga att självständigt och tillsammans med andra tillägna sig, fördjupa och tillämpa kunskaper. Uppdraget innebär arbete i olika elevgrupper vid nationella programmet under skoldagen samt arbete i fritidsverksamheten vid individuella programmet.

 

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har examen från barn-och fritidsprogrammet, omvårdnadsprogrammet eller annan gymnasial utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av arbete vid särskola eller på annat sätt arbetat med barn och ungdomar som har en intellektuell funktionsnedsättning.

Du ska vara kunnig, engagerad, kreativ, positiv och se fördelar av att samarbeta med kollegor för att skapa goda förutsättningar för elevernas utveckling och lärande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är även meriterande om du är kunnig eller har erfarenhet av praktiskt arbete från träindustrin.

 

Anställning

Visstidsanställning tom 22-06-10. 100% semesteranställning. Tillträde enligt överenskommelse. Utdrag ur belastningsregister ska uppvisas innan anställning.

 

Upplysningar

Rektor Annika Niklasson tel. 0911-69 63 10

 

Facklig företrädare

Kommunal Carola Berggren tel. 010-442 99 04

 

Välkommen med din ansökan senast 2021-09-19 Visa mindre

Elevassistent till Strömbacka gymnasiesärskola

Ansök    Jun 8    Piteå kommun    Elevassistent
Strömbackaskolan är en av Piteå kommuns två gymnasieskolor med ca 1500 elever och 200 anställda uppdelat på fem skolenheter. Strömbackaskolan ligger i centrala Piteå och vid Gymnasiesärskolan finns både individuella och nationella programmet. Vår målsättning är att vara en skola i toppklass där goda minnen skapas. På individuella programmet arbetar i dagsläget fyra lärare och fem assistenter med 13 elever. Individuella programmet är till för elever som beh... Visa mer
Strömbackaskolan är en av Piteå kommuns två gymnasieskolor med ca 1500 elever och 200 anställda uppdelat på fem skolenheter. Strömbackaskolan ligger i centrala Piteå och vid Gymnasiesärskolan finns både individuella och nationella programmet. Vår målsättning är att vara en skola i toppklass där goda minnen skapas. På individuella programmet arbetar i dagsläget fyra lärare och fem assistenter med 13 elever. Individuella programmet är till för elever som behöver en utbildning som är anpassad utifrån sina egna förutsättningar.

Arbetsuppgifter

I uppdraget som assistent behöver man vara flexibel, empatisk, lugn och tydlig samt ha förmågan att skapa goda relationer till elever. Det är viktigt att kunna samarbeta med andra assistenter och pedagoger. Viktigt också att kunna hantera utåtagerande elever på ett lågaffektivt sätt. Uppdraget som assistent utgår ifrån elevernas individuella utvecklingsmål.

Med eleven i fokus är det viktigt att du som elevassistenten arbetar stödjande, tränande och kompenserande i syfte att utbildningen ska utformas så att den främjar social gemenskap och utvecklar elevernas förmåga att självständigt och tillsammans med andra tillägna sig, fördjupa och tillämpa kunskaper.

Arbetet som assistenten innebär också att vara delaktig i planeringstid kring samarbetet med pedagog, arbetslag samt arbete i LSS/ korttidstillsyn den så kallade fritidsverksamheten.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har examen från barn-och fritidsprogrammet, omvårdnadsprogrammet eller annan gymnasial utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av arbete vid särskola eller på annat sätt arbetat med barn och ungdomar som har en intellektuell funktionsnedsättning.

Du ska vara kunnig, engagerad, kreativ, positiv och se fördelar av att samarbeta med kollegor för att skapa goda förutsättningar för elevernas utveckling och lärande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning

Tillsvidareanställning 100% semesteranställning. Tillträde 16/8 2021. Utdrag ur belastningsregister ska uppvisas innan anställning.

Upplysningar

Rektor Annika Niklasson tel. 0911-69 63 10

 

Facklig företrädare

Kommunal Carola Berggren tel. 010-442 99 04

 

 

Välkommen med din ansökan senast 2021-06-20 Visa mindre

Timvikarier till Utbildningsförvaltningen

Ansök    Okt 4    Piteå kommun    Elevassistent
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Är du intresserad av att arbeta som timvikarie inom skola, fritids eller förskola så söker Utbildningsförvaltningen nu vikarier.


Rekrytering sker löpande under ansökningstiden, sök redan idag!

Arbetsuppgifter                     

Vi erbjuder en timanställning, Som vikarie kommer du att vikariera på korta och långa behov inom Utbildningsförvaltningens verksamheter. Att arbeta som timanställd ger dig möjlighet att få prova på de olika verksamheter som finns inom förvaltningen.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en pedagogisk utbildning men även du som inte har det är välkommen att söka. Vi söker dig som är ansvarstagande, empatisk och trygg. Eftersom förutsättningarna snabbt kan ändras är det viktigt att du är flexibel samt att du har en god samarbetsförmåga.

Erfarenhet av arbete inom skola eller förskola är något vi värdesätter.

Önskvärt är att du har körkort och tillgång till egen bil eller på annat sätt kunna ta dig till alla arbetsplatser inom förvaltningens geografiska område.

Anställning

Timanställning utifrån behov.
Tillträde efter överenskommelse.

För anställning krävs uppvisat utdrag ur belastningsregistret.

 

 

Välkommen med din ansökan.

 

Vi undanber oss all kontakt från konsulterande rekryteringsföretag. Visa mindre