Lediga jobb som Industriell tillverkning i Piteå

Se lediga jobb som Industriell tillverkning i Piteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Piteå som finns hos arbetsgivaren.

Produktionsoperatör/maskinoperatör

Arbetsbeskrivning  Är du intresserad av att arbeta inom industrin? Har du till och med erfarenhet därifrån? Då har du kommit rätt! Vi söker både dig som tidigare har erfarenhet inom industrin och dig som inte tidigare arbetat inom industrin till ett nytt uppdrag i Piteå. Detta är ett perfekt tillfälle att få in foten och utvecklas hos en av våra största kunder, vilket är ett globalt företag inom tillverkningsindustrin i Piteå. Uppdraget ingår i vår uthyrn... Visa mer
Arbetsbeskrivning
 Är du intresserad av att arbeta inom industrin? Har du till och med erfarenhet därifrån? Då har du kommit rätt! Vi söker både dig som tidigare har erfarenhet inom industrin och dig som inte tidigare arbetat inom industrin till ett nytt uppdrag i Piteå.

Detta är ett perfekt tillfälle att få in foten och utvecklas hos en av våra största kunder, vilket är ett globalt företag inom tillverkningsindustrin i Piteå. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer vara anställd av Randstad.

 Arbetsperioden sträcker sig mellan 2023-02-15 till 2023-03-31. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
Som produktionsoperatör arbetar du tätt tillsammans med andra vilket ställer krav på att du är händig, håller ett högt tempo och är en god lagspelare. 

Arbetsuppgifterna innefattar:
- Köra manuella svarvar
- NC-kap
- Fogning av kompositrör

Kvalifikationer
 - Du har relevant utbildning och erfarenhet för att arbeta med och programmera CNC-maskiner. 
- Goda kunskaper i svenska och engelska.
- Körkort och tillgång till bil

Det är även mycket meriterande om du som person har jobbat inom industrin som exempelvis montör, maskinoperatör, truckförare eller produktionsmedarbetare.

 Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten samt intresserad av att självständigt och i team arbeta för att nå uppsatta mål. Du är villig att lära nytt, är nyfiken, flexibel, motiverad och effektiv. 
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Provberedare Sommarjobb

Ansök    Feb 1    Als Scandinavia AB    Stenarbetare
Med över 16.000 anställda och med verksamheter i över 65 länder är ALS en av världens största leverantörer av testtjänster. ALS Scandinavia AB är ett serviceföretag som är inriktat mot teknisk provtagning och analys. I Piteå/Öjebyn arbetar vi huvudsakligen mot gruvindustrin och vi utför provberedning och viss kemisk analys på plats. Vi söker nu säsongsarbetare för perioden juni-augusti, med möjlighet för extra-arbete samt fortsättning. Vi ser gärna att ... Visa mer
Med över 16.000 anställda och med verksamheter i över 65 länder är ALS en av världens största leverantörer av testtjänster.
ALS Scandinavia AB är ett serviceföretag som är inriktat mot teknisk provtagning och analys. I Piteå/Öjebyn arbetar vi huvudsakligen mot gruvindustrin och vi utför provberedning och viss kemisk analys på plats.
Vi söker nu säsongsarbetare för perioden juni-augusti, med möjlighet för extra-arbete samt fortsättning. Vi ser gärna att du kan påbörja upplärning i god tid innan sommaren.
Arbetet som provberedare hos oss på ALS innebär att bearbeta stenprover i olika processer såsom sågning och krossning för att färdigställa en produkt som är redo att analyseras. Utbildning sker på arbetsplatsen tillsammans med handledare och daglig arbetsrotation tillämpas.
Vi söker dig som är en god lagspelare, har en bra sammarbetsförmåga, goda fysiska förutsättningar, och har goda referenser från tidigare arbetsplatser. Vi ser också att du är en person som lägger högt värde i att arbeta säkert och kvalitétsinriktat. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
Skiftgång tillämpas.
Rekrytering sker löpande.
Arbetstider: FM mån-fre 07:00-15:30. EM sön-tor 15:30-23:00. NA Sön-tor 23:00-06.00
Lön enligt kollektivavtal Visa mindre

Sommarjobba i Piteå 2023

SCA Forest Products AB I sommar har du chans att kickstarta din karriär. Vill du växa med skogen och växa med oss? Just nu söker vi sommarvikarier till SCA Munksunds pappersbruk och SCA Munksunds sågverk. Varmt välkommen med din ansökan! För rekryteringen av sommarjobbare till Munksunds pappersbruk så läs vidare och ansöka längre ner på sidan, för ansökan till Munksunds sågverket har vi hjälp av Adecco och du ansöker via deras sidan: Klicka här: Sommar... Visa mer
SCA Forest Products AB

I sommar har du chans att kickstarta din karriär. Vill du växa med skogen och växa med oss? Just nu söker vi sommarvikarier till SCA Munksunds pappersbruk och SCA Munksunds sågverk. Varmt välkommen med din ansökan!
För rekryteringen av sommarjobbare till Munksunds pappersbruk så läs vidare och ansöka längre ner på sidan, för ansökan till Munksunds sågverket har vi hjälp av Adecco och du ansöker via deras sidan: Klicka här: Sommarjobb på Munksunds sågverk. 

Din nästa utmaning
Nu har du möjlighet att få jobba med problemlösning i en rolig bransch och samtidigt få en inblick i hur arbetet på ett stort företag går till. På SCA jobbar vi säkert, har stort engagemang för våra kollegor och gillar att lära oss nya saker.
Som sommarvikarie på SCA är du en del av det dagliga arbetet på din avdelning där du får chans att vara med och bidra till en hållbar framtid.
Du får i din ansökan uppge vilken/vilka tjänster som du är mest intresserad av.
För att läsa mer om vilka tjänster vi söker somamrjobare till gå in på sca.com eller direkt på https://www.sca.com/sv/karriar/rekrytering-i-fokus/sommarjobb/ 
Vem är du?
Vi söker dig som har fyllt 18 år, är nyfiken, handlingskraftig och ansvarsfull. Du har lätt att arbeta självständigt samtidigt som du är en engagerad lagspelare med viljan att nå uppsatta mål.
För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.
För att din ansökan ska ses som giltig är det viktigt att du bifogar dina gymnasiebetyg när du söker jobbet, alternativt betyg från en högre utbildning.
I din ansökan kommer du att få uppge från när du är tillgänglig när det gäller introduktion och start av sommarjobb.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserik. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.
Så vill du vara med och skapa en hållbar framtid? Sök sommarjobb hos oss!

Mer information:
För frågor rörande pappersbruket är du välkommen att kontakta: Ella Sundkvist, HRBP Munksunds pappersbruk, [email protected]
För frågor rörande rekryteringen till sågverket är du välkommen att kontakta: Linnea Larsson, HRPB Munksunds Sågverk, [email protected]

Sista ansökan 31 januari
Fackliga företrädare
Munksund pappersbruk:
Stefan Lundqvist, Pappers, 0911-98 312
Lars Grankvist, Unionen, 0911-98 248
Munksunds sågverk:
Malin Marklund, GS, 0911-77577

Om SCA
Kärnan i SCAs verksamhet är den växande skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder förpackningspapper, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.

Skogsbolaget SCA hade 2021 ca 4000 anställda och en försäljning på 18,8 miljarder kronor. SCA grundades 1929 och har sitt huvudkontor i Sundsvall. Visa mindre

Svetare sökes

Ansök    Jan 27    Tre Kvadrat AB    Svetsare, manuell
Tre Kvadrat AB startade sin verksamhet 2021 och har sedan dess vuxit och idag arbetar drygt 10 stycken hos oss. Vi utför tjänster inom bygg, markarbete och industri. Vi är stationerade i Piteå men har hela norr och delar av västerbotten som vårt arbetsfält. Tre Kvadrats mål är att våra kunder ska känna att de kan lita på oss och dom projekt vi åtar oss. Vi ser gärna att du har en industriteknisk gymnasieutbildning eller har arbetat inom industribranschen.... Visa mer
Tre Kvadrat AB startade sin verksamhet 2021 och har sedan dess vuxit och idag arbetar drygt 10 stycken hos oss. Vi utför tjänster inom bygg, markarbete och industri. Vi är stationerade i Piteå men har hela norr och delar av västerbotten som vårt arbetsfält. Tre Kvadrats mål är att våra kunder ska känna att de kan lita på oss och dom projekt vi åtar oss.
Vi ser gärna att du har en industriteknisk gymnasieutbildning eller har arbetat inom industribranschen. Erfarenhet av svetsning är ett krav, du har allmänna svetskunskaper och gärna testat på några av svetsteknikerna. Vi jobbar huvudsakligen med rostfritt stål men också svartstål. Arbetsstyckena utgörs främst av plåt och rörkonstruktioner där det ställs högre krav på hållfasthet och korrosion, främst att du behärskar att svetsa MMA(Pinne) och TIG
Annan erfarenhet som anses meritrande:
* Mekanisk erfarenhet
* Ritningsläsning
Tjänsten innefattar dagtidsjobb Mån-fredag.
B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.
Du kommer att få stort eget ansvar och det är därför viktigt att du är bra på att kommunicera med såväl kunder som med kollegor. Är det dig vi söker? Skriv några rader om dig själv, vad du har arbetat med tidigare, referens och varför du söker tjänsten
Tre Kvadrat står för den trevliga hantverkaren som på ett professionellt sätt utför arbete enligt kundens önskemål. Vi är ett arbetsamt, trevligt och glatt gäng, har en god sammanhållning och lägger stor vikt vid att de anställda ska känna stark tillhörighet till företaget. Vi värdesätter och ställer alltid upp för varandra. Tre Kvadrat är inne i en expansiv period och nu behöver vi utöka vår personalstyrka
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Söker Maskinoperatörer/CNC-operatörer till Nybergs Mekaniska

Om kundföretaget Vi söker dig som har ett intresse inom tillverkning och maskinbearbetning som vill få möjligheten att utvecklas tillsammans med vår kund Nybergs Mekaniska i Piteå. Dina arbetsuppgifter Erfarenhet från bearbetning eller liknande arbetsuppgifter samt ett högt kvalitetstänk är meriterande. Lämplig utbildningsbakgrund är Industriprogrammet eller likvärdig utbildning eller yrkeserfarenhet. I det här uppdraget kommer du huvudsakligen arbeta me... Visa mer
Om kundföretaget
Vi söker dig som har ett intresse inom tillverkning och maskinbearbetning som vill få möjligheten att utvecklas tillsammans med vår kund Nybergs Mekaniska i Piteå.

Dina arbetsuppgifter
Erfarenhet från bearbetning eller liknande arbetsuppgifter samt ett högt kvalitetstänk är meriterande. Lämplig utbildningsbakgrund är Industriprogrammet eller likvärdig utbildning eller yrkeserfarenhet.

I det här uppdraget kommer du huvudsakligen arbeta med att ställa, posta och övervaka CNC-maskiner och har du utbildning eller erfarenhet inom CNC-programmering kan det bli aktuellt att jobba med justering och programmering. I NMVs maskinverkstad arbetar man med både enstyckstillverkning och större serier till ett brett segment av kunder. Som NC-operatör kommer du att bemanna deras maskinverkstad, där arbetet inkluderar både tillverkning och reparation av komponenter samt programmering av maskinerna.

Det är meriterande med goda kunskaper i ritningsläsning, mätteknik och tidigare erfarenheter inom yrke.

Skriv gärna med i din ansökan vilken sorts CNC-maskiner du har arbetat med och eventuellt programmeringsspråk som du kan hantera. Samt andra specifika kompetenser som passar in för arbetet.

Din profil
Vi söker dig med tekniskt intresse som vill arbeta med maskiner inom industrin. Du gillar att arbeta praktiskt och har lätt för att ta instruktioner. Det här jobbet passar dig om du är ansvarsfull, kvalitetsmedveten och har stort teknikintresse. Du har också ett noggrant och effektivt arbetssätt samt gillar att vara en problemlösare. Du är en person som funkar bra i grupp och som gillar att samarbeta med andra likväl som du trivs att arbeta självständigt och ta mycket eget ansvar.

Vi kommer även lägga en stor vikt vid dina personliga egenskaper, intresset inom området och viljan att lära sig ännu mer.


Övrig information
B-körkort och tillgång till bil är ett krav. Meriterande med traverskort.

Tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan redan idag!
Mer information om det här arbetet ges vid en intervju.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl utan man söker med ett bifogat CV i ansökan här.
Vid frågor kontaktas Maria Berggren tel.072-5172604


Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Gällivare, Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Visa mindre

Rörsvetsare till IVAB Industri

Ansök    Jan 26    AB Infjärdens Värme    Gassvetsare
På industriavdelningen, som du skulle tillhöra, har vi ett härligt (och sammansvetsat) gäng på ca 30 personer som jobbar framförallt med rörsvetsning, rörledningsmontage och svetsmontage hos våra industrier här i norr. Vi svetsar och renoverar cisterner, processrörledningar, oljeanläggningar mm. Vissa projekt prefabriceras i vår prefabverkstad innan det monteras på plats. Du som söker behöver vara glad och mjuk på insidan men tycka att jobb i gassande sols... Visa mer
På industriavdelningen, som du skulle tillhöra, har vi ett härligt (och sammansvetsat) gäng på ca 30 personer som jobbar framförallt med rörsvetsning, rörledningsmontage och svetsmontage hos våra industrier här i norr. Vi svetsar och renoverar cisterner, processrörledningar, oljeanläggningar mm. Vissa projekt prefabriceras i vår prefabverkstad innan det monteras på plats.
Du som söker behöver vara glad och mjuk på insidan men tycka att jobb i gassande solsken, vinande blåst, piskande regn, isande norrbottnisk kyla och extrema förutsättningar är det mest utmanande som finns. För det är nämligen så våra dagar på industriavdelningen ser ut. Ibland svetsar du rör i ett bergsrum och ibland är du högst uppe på en fabrik eller flyttar cisterntak.
Vad vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och du får en möjlighet att växa med ett företag som har mer än 75 års erfarenhet i branschen. Eftersom vi är ett familjeföretag ser vi oss som en familj där vi ställer upp för varandra, har roligt på jobbet och uppmuntrar till personlig utveckling.
Låter detta som en dröm? Välkommen med din ansökan till Björn Westerberg senast 19 februari. Urval och tillsättning sker löpande så tveka inte för länge.
Krav: Svetslicens och körkort
Om IVAB
IVAB grundades 1947 i Sjulnäs utanför Piteå och drivs idag av tredje generationen. Verksamheten kan delas upp i fyra delar; verkstad, industri, VVS och sprinkler. Koncernen är miljö- och kvalitetscertifierad, har ca 300 anställda och en årlig omsättning på ca 600 MSEK. Vi består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 11 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och NIAB. Tillsammans står vi redo att möta dagens och morgondagens krav på ett väl fungerande företag. Läs gärna mer om oss här! Visa mindre

Provberedare Sommarjobb

Ansök    Jan 16    Als Scandinavia AB    Stenarbetare
Med över 16.000 anställda och med verksamheter i över 65 länder är ALS en av världens största leverantörer av testtjänster. ALS Scandinavia AB är ett serviceföretag som är inriktat mot teknisk provtagning och analys. I Piteå/Öjebyn arbetar vi huvudsakligen mot gruvindustrin och vi utför provberedning och viss kemisk analys på plats. Vi söker nu säsongsarbetare för perioden juni-augusti, med möjlighet för extra-arbete samt fortsättning. Vi ser gärna att ... Visa mer
Med över 16.000 anställda och med verksamheter i över 65 länder är ALS en av världens största leverantörer av testtjänster.
ALS Scandinavia AB är ett serviceföretag som är inriktat mot teknisk provtagning och analys. I Piteå/Öjebyn arbetar vi huvudsakligen mot gruvindustrin och vi utför provberedning och viss kemisk analys på plats.
Vi söker nu säsongsarbetare för perioden juni-augusti, med möjlighet för extra-arbete samt fortsättning. Vi ser gärna att du kan påbörja upplärning i god tid innan sommaren.
Arbetet som provberedare hos oss på ALS innebär att bearbeta stenprover i olika processer såsom sågning och krossning för att färdigställa en produkt som är redo att analyseras. Utbildning sker på arbetsplatsen tillsammans med handledare och daglig arbetsrotation tillämpas.
Vi söker dig som är en god lagspelare, har en bra sammarbetsförmåga, goda fysiska förutsättningar, och har goda referenser från tidigare arbetsplatser. Vi ser också att du är en person som lägger högt värde i att arbeta säkert och kvalitétsinriktat. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
Skiftgång tillämpas.
Rekrytering sker löpande.
Arbetstider: FM mån-fre 07:00-15:30. EM sön-tor 15:30-23:00. NA Sön-tor 23:00-06.00
Lön enligt kollektivavtal Visa mindre

Sommarjobba i Piteå 2023

SCA Forest Products AB I sommar har du chans att kickstarta din karriär. Vill du växa med skogen och växa med oss? Just nu söker vi sommarvikarier till SCA Munksunds pappersbruk och SCA Munksunds sågverk. Varmt välkommen med din ansökan! För rekryteringen av sommarjobbare till Munksunds pappersbruk så läs vidare och ansöka längre ner på sidan, för ansökan till Munksunds sågverket har vi hjälp av Adecco och du ansöker via deras sidan: Klicka här: Sommar... Visa mer
SCA Forest Products AB

I sommar har du chans att kickstarta din karriär. Vill du växa med skogen och växa med oss? Just nu söker vi sommarvikarier till SCA Munksunds pappersbruk och SCA Munksunds sågverk. Varmt välkommen med din ansökan!
För rekryteringen av sommarjobbare till Munksunds pappersbruk så läs vidare och ansöka längre ner på sidan, för ansökan till Munksunds sågverket har vi hjälp av Adecco och du ansöker via deras sidan: Klicka här: Sommarjobb på Munksunds sågverk. 

Din nästa utmaning
Nu har du möjlighet att få jobba med problemlösning i en rolig bransch och samtidigt få en inblick i hur arbetet på ett stort företag går till. På SCA jobbar vi säkert, har stort engagemang för våra kollegor och gillar att lära oss nya saker.
Som sommarvikarie på SCA är du en del av det dagliga arbetet på din avdelning där du får chans att vara med och bidra till en hållbar framtid.
Du får i din ansökan uppge vilken/vilka tjänster som du är mest intresserad av.
För att läsa mer om vilka tjänster vi söker somamrjobare till gå in på sca.com eller direkt på https://www.sca.com/sv/karriar/rekrytering-i-fokus/sommarjobb/ 
Vem är du?
Vi söker dig som har fyllt 18 år, är nyfiken, handlingskraftig och ansvarsfull. Du har lätt att arbeta självständigt samtidigt som du är en engagerad lagspelare med viljan att nå uppsatta mål.
För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.
För att din ansökan ska ses som giltig är det viktigt att du bifogar dina gymnasiebetyg när du söker jobbet, alternativt betyg från en högre utbildning.
I din ansökan kommer du att få uppge från när du är tillgänglig när det gäller introduktion och start av sommarjobb.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserik. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.
Så vill du vara med och skapa en hållbar framtid? Sök sommarjobb hos oss!

Mer information:
För frågor rörande pappersbruket är du välkommen att kontakta: Ella Sundkvist, HRBP Munksunds pappersbruk, [email protected]
För frågor rörande rekryteringen till sågverket är du välkommen att kontakta: Linnea Larsson, HRPB Munksunds Sågverk, [email protected]

Sista ansökan 31 januari
Fackliga företrädare
Munksund pappersbruk:
Stefan Lundqvist, Pappers, 0911-98 312
Lars Grankvist, Unionen, 0911-98 248
Munksunds sågverk:
Malin Marklund, GS, 0911-77577

Om SCA
Kärnan i SCAs verksamhet är den växande skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder förpackningspapper, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.

Skogsbolaget SCA hade 2021 ca 4000 anställda och en försäljning på 18,8 miljarder kronor. SCA grundades 1929 och har sitt huvudkontor i Sundsvall. Visa mindre

Industriarbetare för kommande uppdrag

Ansök    Jan 23    Konsultia AB    Montör, metallprodukter
Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som har gått ett Industriellt Gymnasieprogram eller har erfarenhet inom industrin! All relevant erfarenhet så som byggkunskaper, mekaniskt jobb, svetsning, maskinkörning eller montering är meriterande. Du kommer att arbeta som industriarbetare hos våran kund och arbetsuppgifterna kommer att variera, vissa dagar vara växelvis både utomhus och inomhus. Vi ser gärna att du är en person som kan lite om mycket, är flexibel, hä... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har gått ett Industriellt Gymnasieprogram eller har erfarenhet inom industrin! All relevant erfarenhet så som byggkunskaper, mekaniskt jobb, svetsning, maskinkörning eller montering är meriterande.

Du kommer att arbeta som industriarbetare hos våran kund och arbetsuppgifterna kommer att variera, vissa dagar vara växelvis både utomhus och inomhus. Vi ser gärna att du är en person som kan lite om mycket, är flexibel, händig och är lättlärd.

Mer ingående information om tjänsten kommer att ges vid en eventuell intervju.


Din profil
Vi värderar förutom relevant erfarenhet att du är ansvarstagande, arbetsvillig och är en social arbetskollega.

B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Tjänsten innefattar dagtidsjobb Mån-fre

Övrig information
Vi intervjuar och tillsätter tjänster löpande, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta
Konsultchef Maria Berggren 0725172604 eller via e-post: [email protected]

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.


Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

Sommarjobba i Piteå 2023

SCA Forest Products AB I sommar har du chans att kickstarta din karriär. Vill du växa med skogen och växa med oss? Just nu söker vi sommarvikarier till SCA Munksunds pappersbruk och SCA Munksunds sågverk. Varmt välkommen med din ansökan! För rekryteringen av sommarjobbare till Munksunds pappersbruk så läs vidare och ansöka längre ner på sidan, för ansökan till Munksunds sågverket har vi hjälp av Adecco och du ansöker via deras sidan: Klicka här: Sommar... Visa mer
SCA Forest Products AB

I sommar har du chans att kickstarta din karriär. Vill du växa med skogen och växa med oss? Just nu söker vi sommarvikarier till SCA Munksunds pappersbruk och SCA Munksunds sågverk. Varmt välkommen med din ansökan!
För rekryteringen av sommarjobbare till Munksunds pappersbruk så läs vidare och ansöka längre ner på sidan, för ansökan till Munksunds sågverket har vi hjälp av Adecco och du ansöker via deras sidan: Klicka här: Sommarjobb på Munksunds sågverk. 

Din nästa utmaning
Nu har du möjlighet att få jobba med problemlösning i en rolig bransch och samtidigt få en inblick i hur arbetet på ett stort företag går till. På SCA jobbar vi säkert, har stort engagemang för våra kollegor och gillar att lära oss nya saker.
Som sommarvikarie på SCA är du en del av det dagliga arbetet på din avdelning där du får chans att vara med och bidra till en hållbar framtid.
Du får i din ansökan uppge vilken/vilka tjänster som du är mest intresserad av.
För att läsa mer om vilka tjänster vi söker somamrjobare till gå in på sca.com eller direkt på https://www.sca.com/sv/karriar/rekrytering-i-fokus/sommarjobb/ 
Vem är du?
Vi söker dig som har fyllt 18 år, är nyfiken, handlingskraftig och ansvarsfull. Du har lätt att arbeta självständigt samtidigt som du är en engagerad lagspelare med viljan att nå uppsatta mål.
För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.
För att din ansökan ska ses som giltig är det viktigt att du bifogar dina gymnasiebetyg när du söker jobbet, alternativt betyg från en högre utbildning.
I din ansökan kommer du att få uppge från när du är tillgänglig när det gäller introduktion och start av sommarjobb.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserik. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.
Så vill du vara med och skapa en hållbar framtid? Sök sommarjobb hos oss!

Mer information:
För frågor rörande pappersbruket är du välkommen att kontakta: Ella Sundkvist, HRBP Munksunds pappersbruk, [email protected]
För frågor rörande rekryteringen till sågverket är du välkommen att kontakta: Linnea Larsson, HRPB Munksunds Sågverk, [email protected]

Sista ansökan 31 januari
Fackliga företrädare
Munksund pappersbruk:
Stefan Lundqvist, Pappers, 0911-98 312
Lars Grankvist, Unionen, 0911-98 248
Munksunds sågverk:
Malin Marklund, GS, 0911-77577

Om SCA
Kärnan i SCAs verksamhet är den växande skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder förpackningspapper, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.

Skogsbolaget SCA hade 2021 ca 4000 anställda och en försäljning på 18,8 miljarder kronor. SCA grundades 1929 och har sitt huvudkontor i Sundsvall. Visa mindre

Lernia söker maskinoperatörer för uppdrag hos kund

Om företaget Lernia Bemanning söker nu efter tre maskinoperatörer. Du blir anställd via Lernia och uthyrd till vår kund. Vi på Lernia erbjuder spännande uppdrag med utmanande arbetsuppgifter i en givande och trevlig arbetsmiljö. Är du vår nya medarbetare? Skicka in din ansökan redan idag! Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med olika maskiner där du noggrant förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för. I dina arbetsuppgifter ingår även att kon... Visa mer
Om företaget

Lernia Bemanning söker nu efter tre maskinoperatörer. Du blir anställd via Lernia och uthyrd till vår kund. Vi på Lernia erbjuder spännande uppdrag med utmanande arbetsuppgifter i en givande och trevlig arbetsmiljö.

Är du vår nya medarbetare? Skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med olika maskiner där du noggrant förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för. I dina arbetsuppgifter ingår även att kontrollera att utfört arbete lever upp till satta kvalitetskrav och du ska ha erfarenhet av att programmera efter ritningsunderlag. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt så att kunderna får sina produkter på utsatt tid.

- Rigga maskinen
- Programmering
- Korrigera i styrsystemet
- Övervaka maskinen
- Kontrollmätning

Formell kompetens

Du har utbildning och erfarenhet av att jobba med olika typer av maskiner och du har goda kunskaper i ritningsläsning och är duktig på olika mättekniker. Vidare har du god datorvana och erfarenhet av programmering i minst ett styrsystem. Det är meriterande om du är utbildad CNC-operatör eller har erfarenhet inom yrket. Meriterande med truck- och traverskort.

Krav:

B-körkort och tillgång till bil.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven, tycker om nya utmaningar och har ett tekniskt intresse. Som person är du noggrann och motiveras av att genomföra arbetet med hög kvalité.

Om anställningen

• Placeringsort: Piteå
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Arbetstid: Skiftgång, 3-skift
• Tillträde: 16 januari
• Anställningsform: Detta uppdrag är en visstidsanställning via oss på Lernia Bemanning och uppdragets längd är från 16/1 till 31/3. Det kan finnas möjlighet att påbörja ett annat uppdrag som tar vid efteråt enligt överenskommelse.

Tillträdesdag

16 januari.

Ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons.

Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta konsultchef Sara Jonsson [email protected]

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag.

Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

CNC-operatör

Om kundföretaget Kommande uppdrag hos ny kund i Piteå. Dina arbetsuppgifter Som CNC-operatör här arbetar man med att sköta datorstyrda maskiner som genom till exempel svarvning, borrning eller fräsning tillverkar detaljer av metall. Din huvudsakliga uppgift innebär att rigga CNC-maskiner och att programmera dom utifrån ritningar där man använder sig av CAD/CAM system. Det är meriterande med goda kunskaper i ritningsläsning, mätteknik, skärande bearbetni... Visa mer
Om kundföretaget
Kommande uppdrag hos ny kund i Piteå.

Dina arbetsuppgifter
Som CNC-operatör här arbetar man med att sköta datorstyrda maskiner som genom till exempel svarvning, borrning eller fräsning tillverkar detaljer av metall. Din huvudsakliga uppgift innebär att rigga CNC-maskiner och att programmera dom utifrån ritningar där man använder sig av CAD/CAM system.

Det är meriterande med goda kunskaper i ritningsläsning, mätteknik, skärande bearbetning och tidigare erfarenheter inom CNC-yrket så som programmering, svarvning, fräsning och slipning.

Tjänsten innefattar dagstid eller 2-skifts arbete.

Din profil
Vi ser gärna att du har relevant utbildning som CNC-operatör eller har arbetat med liknande arbetsuppgifter sen tidigare. Du bör även ha ett stort tekniskt intresse och se fram emot nya utmaningar! Vi söker utifrån det dig som vill arbeta med maskiner i en produktion, du gillar även att arbeta praktiskt och har lätt för att ta instruktioner. Du som person är flexibel och bra på att arbeta under eget ansvar, du vill utvecklas i ditt arbete och jobbar på ett noggrant och säkert sätt. Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser gärna att du är driven, social och lyhörd.Övrig information
B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Maria Berggren på 072-517 26 04 eller via e-post: [email protected]

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

Fabrikssnickare

Ansök    Dec 21    Villa Varm AB    Montör, träprodukter
Vi söker en lagspelande och positiv fabrikssnickare Är du vår nya kollega? Vill Du ta klivet mot träsnickeri? Då kan detta vara rätt roll för dig! Som fabrikssnickare/industrisnickare hos Villa Varm får du arbeta med trähusbygge i fräsch fabriksmiljö. Du blir en del av ett sammansvetsat gäng där alla är delaktiga i planering och tillverkning. Arbetsuppgifterna blir omväxlande eftersom varje hus är unikt och därmed även varje ritning man jobbar efter. Arbet... Visa mer
Vi söker en lagspelande och positiv fabrikssnickare
Är du vår nya kollega? Vill Du ta klivet mot träsnickeri? Då kan detta vara rätt roll för dig!
Som fabrikssnickare/industrisnickare hos Villa Varm får du arbeta med trähusbygge i fräsch fabriksmiljö. Du blir en del av ett sammansvetsat gäng där alla är delaktiga i planering och tillverkning. Arbetsuppgifterna blir omväxlande eftersom varje hus är unikt och därmed även varje ritning man jobbar efter.
Arbetsuppgifter:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att bygga väggblock. Du kommer arbeta i ett team om fyra personer. Du kommer arbeta med sedvanliga snickeriuppgifter samt ritningsläsning.
Tjänst: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Pålmark
Din profil:
Vi tror att du som söker är en driftig person med högt problemlösningsfokus. Du har en positiv grundinställning och lätt för att lära.
Du gillar att tänka kritiskt när du arbetar och hitta, samt lösa problem. Allt arbete hos Villa Varm utgår från ritningar och därför behöver du kunna läsa ritningar. Ibland också kunna hitta eventuella fel och förbättringsmöjligheter. Du är öppen med dina idéer och du delar gärna med dig av information till ditt team för att nå målen. Samarbete ser du som en given del i ditt arbete. Att snabbt anpassa dig till nya omständigheter kommer naturligt för dig. Du är medveten om när du behöver hjälp från andra för att få jobbet gjort.
Din bakgrund:
Vi tror att du är en person som gillar att arbeta praktiskt och är händig. Vi ser gärna att du besitter grundkunskap i diverse verktyg och maskiner. Det är viktigt att du är noggrann och kan lösa problem. Det är meriterande med men inget krav på erfarenhet eller utbildning inom snickeri. Eftersom husfabriken ligger i Pålmark utanför Piteå behöver du körkort och tillgång till bil för att ta dig till och från jobbet.
Om företaget:
Villa Varm är ett familjeföretag med lång historia och har sedan 1974 arbetat med tillverkning av välisolerade, stomresta trähus. Idag drivs och ägs företaget av andra generationen Björkman, sonen Håkan Björkman. Husen tillverkas i husfabriken i Pålmark utanför Piteå där drygt 15 hus tillverkas per år – alla av varierande storlek och form utefter kundernas önskemål. Allt från försäljning till tillverkning sker på plats i Pålmark och husen levereras sedan till kunder i hela Sverige. Villa Varm sysselsätter i dagsläget 7 personer. Villa Varm har ända sedan starten 1974 drivits i samma form och anda – ett pålitligt norrländskt familjeföretag med stort fokus på kvalitet. Villa Varm bygger ditt bästa hus!
Ansökan:
Ansökan mejlar du till [email protected] , sista ansökningsdatum är den 8 januari 2023.
Har du frågor om tjänsten, kontaktar du Anna Karlsson, produktionsledare tel. 0911-20 20 26 Visa mindre

Sommarvikariat Operatör

Vill du ingå i vårt lag av duktiga medarbetare som skapar förpackningar för en mer hållbar värld? I Piteå görs pappret till Smurfit Kappas förpackningar; ett förpackningsmaterial i tiden som bidrar till en hållbar framtid. Vi söker nu sommarvikarier som kan förstärka vår verksamhet när våra medarbetare går på välförtjänt ledighet. Ett sommarjobb ger dig möjligheten att lära känna oss, och vi dig – vilket är en värdefull chans då många av våra tidigare v... Visa mer
Vill du ingå i vårt lag av duktiga medarbetare som skapar förpackningar för en mer hållbar värld? I Piteå görs pappret till Smurfit Kappas förpackningar; ett förpackningsmaterial i tiden som bidrar till en hållbar framtid.

Vi söker nu sommarvikarier som kan förstärka vår verksamhet när våra medarbetare går på välförtjänt ledighet. Ett sommarjobb ger dig möjligheten att lära känna oss, och vi dig – vilket är en värdefull chans då många av våra tidigare vikarier har trivts bra och blivit kvar i vår verksamhet. Vill du spendera sommaren med oss?

Dina arbetsuppgifter

Vi söker skiftgående operatörer till renseri, massabruk, lut, kraft och pappersbruk. Arbetet som operatör är omväxlande och innebär både bevakning av processen från kontrollrum och mer handgripligt arbete med bla rondering i fabriken. Arbetet innebär också att du tillsammans med dina kollegor bollar de problem och frågor som uppstår i processen och hittar lösningar. I arbetet som renserioperatör ingår även truck och traktorkörning.

Vi söker även omrullare och dagtidsgående operatörer. Som omrullare hanterar du rullar som behöver bearbetas till ny order. Arbetet som dagtidsoperatör och omrullare är varierande och innefattar bl.a. truckkörning, hantering av pappersrullar, hylsor och rondering.

Din bakgrund

För att passa som operatör ser vi att du har en vilja att lära dig nya saker, du trivs med att samarbeta med andra och har en bra förmåga att lösa problem. För att söka dessa arbeten ser vi helst att du har gymnasieutbildning teknik/natur, gärna med kurs massa/papper och/eller YH-utbildning processoperatör. Andra gymnasieprogram är också relevanta om du matchar vår profil i övrigt. För vissa av tjänsterna inom produktion krävs truck (C3) eller truckförarbevis (A och B).

Övriga uppgifter

Anställning: semestervikariat, varierar från 1-3 månader, juni-augusti.
Arbetstid: 3-skift, 2-skift eller dagtid.
Du ska vara fyllda 18 år när anställningen påbörjas.

Smurfit Kappa Piteå månar om en säker arbetsmiljö och verkar för en drogfri arbetsplats.

Välkommen med din ansökan och CV senast 2023-02-15. Alla ansökningar registreras i vår rekryteringsportal. Intervjuer kan komma att ske löpande vilket innebär att tjänster kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Smurfit Kappa Piteå är Europas största kraftlinerbruk med ca 510 anställda och med kapacitet att årligen tillverka 700000 ton kraftliner. Kraftlinern används för tillverkning av högklassig wellpapp när renhet, styrka och god tryckkvalitet efterfrågas. Smurfit Kappa Piteå ingår i Smurfit Kappa Group, en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar, med omkring 48 000 anställda vid över 350 produktionsenheter i 36 länder och med en omsättning på 8.5 miljarder Euro. Visa mindre

Svetsare sökes till Nybergs Mekaniska

Ansök    Dec 5    Konsultia AB    Svetsare, manuell
Om kundföretaget Du kommer att vara anställd hos oss på Konsultia och arbeta hos vår kund Nybergs Mekaniska på Haraholmen. Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som har en industriteknisk gymnasieutbildning som har arbetat inom industribranschen, svetserfarenhet är ett krav. Vi ser gärna att du har allmänna svetskunskaper och gärna testat på några av svetsteknikerna, främst att du behärskar att svetsa MIG/MAG. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter oc... Visa mer
Om kundföretaget
Du kommer att vara anställd hos oss på Konsultia och arbeta hos vår kund Nybergs Mekaniska på Haraholmen.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har en industriteknisk gymnasieutbildning som har arbetat inom industribranschen, svetserfarenhet är ett krav. Vi ser gärna att du har allmänna svetskunskaper och gärna testat på några av svetsteknikerna, främst att du behärskar att svetsa MIG/MAG.

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter och vara involverad i både mindre samt större projekt inom svetsning.
I övrigt är relevant erfarenhet meritrande så som:

* Mekanisk erfarenhet
* Ritningsläsning
* Traverskörning
* Svarvning
* Fräsning

Tjänsten innefattar dagtidsjobb Mån-fredag.
B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Din profil
Den vi söker är en social, arbetsam och driven kollega. Någon som är noggrann i det arbete man utför och gillar ordning och reda. Vi söker en person som har ett eget driv och som kan jobba på bra på egen hand men som också trivs med att jobba i grupp. Vi lägger stor vikt vid en positiv attityd, engagemang och viljan att utvecklas och lära sig mer inom svetsyrket.

Övrig information
Vi intervjuar och tillsätter tjänster löpande, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag.
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Maria Berggren 0725172604 eller via e-post: [email protected]

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Visa mindre

Operatör Svarv och CNC

Är du en person med känsla för maskinbearbetning och gillar utmaningen som CNC-arbetet innebär? Då är du rätt person för jobbet inom fiberkomposit. Här har du möjlighet att få lära dig arbetet från grunden. Om tjänsten Som CNC-operatör på Hitachi Energy kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innehålla bearbetning av fiberkompositer. Du kommer även att jobba med programmering efter ritning, riggning samt omställning av maskinen. Produktionsledaren är d... Visa mer
Är du en person med känsla för maskinbearbetning och gillar utmaningen
som CNC-arbetet innebär? Då är du rätt person för jobbet inom fiberkomposit.
Här har du möjlighet att få lära dig arbetet från grunden.

Om tjänsten
Som CNC-operatör på Hitachi Energy kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innehålla bearbetning av fiberkompositer. Du kommer även att jobba med programmering efter ritning, riggning samt omställning av maskinen. Produktionsledaren är din närmaste chef och du jobbar på en arbetsplats tillsammans med många härliga kollegor i ett positivt arbetsklimat.

Arbetet innebär skiftgång, det kan vara 2-skift eller 2-skift med helg.

Om dig
Vi söker dig som är i början av din karriär eller som har några års erfarenhet av yrket. Det är viktigt att du har kunskap om:

Svarvning / Slipning     Ritningsläsning      Montage och mekanik

Vidare ser vi att du är en noggrann, ansvarsfull person som gillar ordning och reda. Du vill utvecklas och gillar utmaningen i att få till de snäva toleranskraven. Det är meriterande om du är utbildad CNC-operatör eller har erfarenhet inom yrket. Vidare är det positivt om du har truck- och traverskort.  

Om anställningen
Tjänsten som CNC-operatör är ett konsultuppdrag med start omgående. Uppdraget är på ca 3 månader med en tjänstgöringsgrad på 100%. Möjlighet till förlängning finns. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas så fort som möjligt och rekryteringsarbetet sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Maria Johansson   [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Betongarbetare

Om kundföretaget Prefabmästarna är specialiserade på prefabricerade betongelement, där de olika byggkomponenterna är producerade i fabrik och levereras till byggplatsen. Vid deras fabriksanläggningen i Öjebyn sysselsätts ca 100 personer varav 75 är egna anställda. Fabriken är en fullsortimentsfabrik för husbyggnation. Här finns tillgång till ca 11 000 m2 produktions- och lageryta under tak samt väl tilltagna områden utomhus för lagring av färdiga produkter... Visa mer
Om kundföretaget
Prefabmästarna är specialiserade på prefabricerade betongelement, där de olika byggkomponenterna är producerade i fabrik och levereras till byggplatsen. Vid deras fabriksanläggningen i Öjebyn sysselsätts ca 100 personer varav 75 är egna anställda. Fabriken är en fullsortimentsfabrik för husbyggnation. Här finns tillgång till ca 11 000 m2 produktions- och lageryta under tak samt väl tilltagna områden utomhus för lagring av färdiga produkter.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta på en stor arbetsplats och ha varierande arbetsuppgifter. Du jobbar efter ritning med armering och gjuter olika betongelement i form av väggar, balk och bjälklag. Du arbetar oftast i arbetslag vilket kräver en positiv inställning och god samarbetsförmåga. Jobbet kräver även en bra fysik då vissa moment är tyngre och travers är ett dagligt och viktigt hjälpmedel.

Vi söker dig som gärna har erfarenhet från bygg- eller anläggningsindustrin och som behärskar att läsa ritningar.
Att vara tekniskt kunnig och praktiskt lagd är meriterande. Även om du har truckkort eller traverskort.

Tjänsten är på heltid Måndag - Fredag och arbetet sker i huvudsak dagtid 7-16.
Skiftgång kan förekomma men inget krav.

Din profil
Vi söker dig som är en framåt person som är engagerad och som är intresserad av att lära sig likväl nya som utmanande arbetsuppgifter. Du ska vara noggrann, och jobba systematiskt. Du ska vara villig på att dagligen arbeta med kroppen eftersom jobbet är rörligt och innehåller många olika arbetsmoment.

Övrig information
Urval sker löpande så tveka inte att skicka in ditt CV!

För mer information kontakta ansvarig Konsultchef Maria Berggren
Kontakt: [email protected] 0725172604

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

Fabrikssnickare

Ansök    Dec 2    Villa Varm AB    Montör, träprodukter
Vi söker en lagspelande och positiv fabrikssnickare Är du vår nya kollega? Vill Du ta klivet mot träsnickeri? Då kan detta vara rätt roll för dig! Som fabrikssnickare/industrisnickare hos Villa Varm får du arbeta med trähusbygge i fräsch fabriksmiljö. Du blir en del av ett sammansvetsat gäng där alla är delaktiga i planering och tillverkning. Arbetsuppgifterna blir omväxlande eftersom varje hus är unikt och därmed även varje ritning man jobbar efter. Arbet... Visa mer
Vi söker en lagspelande och positiv fabrikssnickare
Är du vår nya kollega? Vill Du ta klivet mot träsnickeri? Då kan detta vara rätt roll för dig!
Som fabrikssnickare/industrisnickare hos Villa Varm får du arbeta med trähusbygge i fräsch fabriksmiljö. Du blir en del av ett sammansvetsat gäng där alla är delaktiga i planering och tillverkning. Arbetsuppgifterna blir omväxlande eftersom varje hus är unikt och därmed även varje ritning man jobbar efter.
Arbetsuppgifter:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att bygga väggblock. Du kommer arbeta i ett team om fyra personer. Du kommer arbeta med sedvanliga snickeriuppgifter samt ritningsläsning.
Tjänst: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Pålmark
Din profil:
Vi tror att du som söker är en driftig person med högt problemlösningsfokus. Du har en positiv grundinställning och lätt för att lära.
Du gillar att tänka kritiskt när du arbetar och hitta, samt lösa problem. Allt arbete hos Villa Varm utgår från ritningar och därför behöver du kunna läsa ritningar. Ibland också kunna hitta eventuella fel och förbättringsmöjligheter. Du är öppen med dina idéer och du delar gärna med dig av information till ditt team för att nå målen. Samarbete ser du som en given del i ditt arbete. Att snabbt anpassa dig till nya omständigheter kommer naturligt för dig. Du är medveten om när du behöver hjälp från andra för att få jobbet gjort.
Din bakgrund:
Vi tror att du är en person som gillar att arbeta praktiskt och är händig. Vi ser gärna att du besitter grundkunskap i diverse verktyg och maskiner. Det är viktigt att du är noggrann och kan lösa problem. Det är meriterande med men inget krav på erfarenhet eller utbildning inom snickeri. Eftersom husfabriken ligger i Pålmark utanför Piteå behöver du körkort och tillgång till bil för att ta dig till och från jobbet.
Om företaget:
Villa Varm är ett familjeföretag med lång historia och har sedan 1974 arbetat med tillverkning av välisolerade, stomresta trähus. Idag drivs och ägs företaget av andra generationen Björkman, sonen Håkan Björkman. Husen tillverkas i husfabriken i Pålmark utanför Piteå där drygt 15 hus tillverkas per år – alla av varierande storlek och form utefter kundernas önskemål. Allt från försäljning till tillverkning sker på plats i Pålmark och husen levereras sedan till kunder i hela Sverige. Villa Varm sysselsätter i dagsläget 7 personer. Villa Varm har ända sedan starten 1974 drivits i samma form och anda – ett pålitligt norrländskt familjeföretag med stort fokus på kvalitet. Villa Varm bygger ditt bästa hus!
Ansökan:
Ansökan mejlar du till [email protected] , sista ansökningsdatum är den 18 december 2022.
Har du frågor om tjänsten, kontaktar du Anna Karlsson, produktionsledare tel. 0911-20 20 26 Visa mindre

Jobba som maskinoperatör i Piteå!

Skulle du vilja jobba tillsammans med ett kompetent och sammansvetsat team? Då kan det här vara tjänsten du letat efter! Just nu söker vi på Manpower en maskinoperatör till vår kunds verksamhet i Piteå. Vi tror att en viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att lösa komplexa problem och av att nå resultat tillsammans med ditt team. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan! Den här bemanningen är ett samarbete mellan o... Visa mer
Skulle du vilja jobba tillsammans med ett kompetent och sammansvetsat team? Då kan det här vara tjänsten du letat efter! Just nu söker vi på Manpower en maskinoperatör till vår kunds verksamhet i Piteå. Vi tror att en viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att lösa komplexa problem och av att nå resultat tillsammans med ditt team. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden.

Vad innebär jobbet som maskinoperatör

Du kommer att arbeta i en tillverkningsproduktion, där du kommer vara en viktig del av produktionen. Du kommer även arbeta med övervakning och justering av maskiner samt säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet och minska produktionsavbrott. Du kommer dessutom att bidra till att kontrollera tillflöden av material i maskinen samt åtgärda olika störningar i produktionen och rapportera in eller reparera maskinerna när det behövs.

Du behöver kunna arbeta 3-skift för att vara aktuell. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma i gång med jobbet på bästa sätt.

Vem söker vi?

Det är högt krav på kvalité och passar därför dig som är noggrann och nyfiken på att lära dig. Vi utgår från att du är en trevlig person med ett starkt driv som har lätt för att samarbeta med andra.

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader. Om både du och vår kund är nöjda med samarbetet finns goda chanser till fast anställning.

I övrigt krävs det att du har

* god datorvana
* goda kunskaper i svenska i tal och skrift
* B-körkort & bil
* ett tekniskt intresse

Det är även meriterande för tjänsten om du har

* kunskap om svarv
* truckkort A1-4, B1-4
* traverskort
* kunskaper i ritningsläsning
* jobbat med punktsvetsning
* kunskap om Fiberlindning eller CNC utbildning
* tidigare erfarenhet inom tillverkningsindustrinErbjudande

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden.Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Payman Abdullah via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

CNC-operatör

Om kundföretaget Kommande uppdrag hos ny kund i Piteå. Dina arbetsuppgifter Som CNC-operatör här arbetar man med att sköta datorstyrda maskiner som genom till exempel svarvning, borrning eller fräsning tillverkar detaljer av metall. Din huvudsakliga uppgift innebär att rigga CNC-maskiner och att programmera dom utifrån ritningar där man använder sig av CAD/CAM system. Det är meriterande med goda kunskaper i ritningsläsning, mätteknik, skärande bearbetni... Visa mer
Om kundföretaget
Kommande uppdrag hos ny kund i Piteå.

Dina arbetsuppgifter
Som CNC-operatör här arbetar man med att sköta datorstyrda maskiner som genom till exempel svarvning, borrning eller fräsning tillverkar detaljer av metall. Din huvudsakliga uppgift innebär att rigga CNC-maskiner och att programmera dom utifrån ritningar där man använder sig av CAD/CAM system.

Det är meriterande med goda kunskaper i ritningsläsning, mätteknik, skärande bearbetning och tidigare erfarenheter inom CNC-yrket så som programmering, svarvning, fräsning och slipning.

Tjänsten innefattar dagstid eller 2-skifts arbete.

Din profil
Vi ser gärna att du har relevant utbildning som CNC-operatör eller har arbetat med liknande arbetsuppgifter sen tidigare. Du bör även ha ett stort tekniskt intresse och se fram emot nya utmaningar! Vi söker utifrån det dig som vill arbeta med maskiner i en produktion, du gillar även att arbeta praktiskt och har lätt för att ta instruktioner. Du som person är flexibel och bra på att arbeta under eget ansvar, du vill utvecklas i ditt arbete och jobbar på ett noggrant och säkert sätt. Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser gärna att du är driven, social och lyhörd.Övrig information
B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Desire Lindberg på 072-517 26 38 eller via e-post: [email protected]

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

CNC-operatör

Om företaget Lernia Bemanning söker nu efter en driven CNC-operatör. Du blir anställd via Lernia och uthyrd till vår kund. Vi på Lernia erbjuder spännande uppdrag med utmanande arbetsuppgifter i en givande och trevlig arbetsmiljö. Är du vår nya medarbetare? Skicka in din ansökan redan idag! Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med CNC-styrda maskiner där du noggrant förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för. I dina arbetsuppgifter ingår även a... Visa mer
Om företaget

Lernia Bemanning söker nu efter en driven CNC-operatör. Du blir anställd via Lernia och uthyrd till vår kund. Vi på Lernia erbjuder spännande uppdrag med utmanande arbetsuppgifter i en givande och trevlig arbetsmiljö. Är du vår nya medarbetare? Skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med CNC-styrda maskiner där du noggrant förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för. I dina arbetsuppgifter ingår även att kontrollera att utfört arbete lever upp till satta kvalitetskrav och du ska ha erfarenhet av att programmera efter ritningsunderlag. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt så att kunderna får sina produkter på utsatt tid.

- Rigga maskinen
- Programmering
- Korrigera i styrsystemet
- Övervaka maskinen
- Kontrollmätning

Formell kompetens

Du har utbildning och erfarenhet av att jobba som CNC-operatör. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och är duktig på olika mättekniker. Du har dessutom god datorvana och erfarenhet av programmering i minst ett styrsystem.

Krav:

B-körkort och tillgång till bil.

Meriterande:

- Erfarenhet av NC-fräs
- Traverskort

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven, tycker om nya utmaningar och har ett tekniskt intresse. Som person är du noggrann och motiveras av att genomföra arbetet med hög kvalité.

Om anställningen

• Placeringsort: Piteå
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Arbetstid: Skiftgång, 2-skift med helg
• Tillträde: Omgående
• Anställningsform: Detta uppdrag är en visstidsanställning via oss på Lernia och stäcker sig över en månad till att börja med. Det kan finnas möjlighet att påbörja ett annat uppdrag som tar vid efteråt enligt överenskommelse.

Tillträdesdag

Omgående.

Ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons.

Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta konsultchef Sara Jonsson [email protected]

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag.

Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Verkstadsmekaniker till Stenvalls Trä i Sikfors

Stimuleras du av ett arbete där du ofta utmanas att ”tänka utanför boxen” samt att du får stort utrymme att visa dina kreativa sidor?   Vi söker en verkstadsmekaniker till Stenvalls Träs sågverk som ligger i Sikfors, läs vidare för mer information. Kanske har vi jobbet för dig!   Din profil Ditt intresse för teknik är stort och vi tror att du jobbar som mekaniker med inriktning mot svets av tig, mig eller gas. Du har en teknisk utbildning i grunden eller m... Visa mer
Stimuleras du av ett arbete där du ofta utmanas att ”tänka utanför boxen” samt att du får stort utrymme att visa dina kreativa sidor?
 
Vi söker en verkstadsmekaniker till Stenvalls Träs sågverk som ligger i Sikfors, läs vidare för mer information. Kanske har vi jobbet för dig!
 
Din profil
Ditt intresse för teknik är stort och vi tror att du jobbar som mekaniker med inriktning mot svets av tig, mig eller gas. Du har en teknisk utbildning i grunden eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt och vi utgår ifrån att du är serviceinriktad, strukturerad, stresstålig och har god samarbetsförmåga.
 
Dina personliga egenskaper är av stor vikt för tjänsten, inte din formella kompetens. Du har fokus på kvalitet och säkerhet samt har ett kreativt sätt att hitta lösningar på problem. Vi ser att du är driven, lösningsorienterad och flexibel. Dina arbetsuppgifter kräver att du kan prioritera dina arbetsuppgifter vid uppkomna problem och vi ser det som en självklarhet att du kan arbeta självständigt vid behov.
 
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande arbete där du får vara med i utvecklingen av vår anläggning i Sikfors och tillföra din kompetens. Vi är ett team som arbetar med underhåll och du har chansen att få utvecklas tillsammans med oss i ett företag som är under ständig utveckling.
 
Dina arbetsuppgifter
Som verkstadsmekaniker kommer din huvudsyssla att bestå av genomförande reparationer och underhåll av diverse redskap. Vilket är svetsning av gafflar, timmergripar och timmerkranar samt diverse nykonstruktioner. Det tillkommer även reparationer av sågutrustning där arbetsteamet tillsammans hjälps åt för att lösa problem. I vårt förebyggande underhåll är det ditt ansvar att jobba med felrapporteringar och arbetsorder i vårt underhållssystem AM-service.
 
Krav
Intresse och kunskap om teknik
B-körkort
Du har möjlighet att arbeta skift
Du behärskar svenska i tal & skrift
Erfarenhet av svetsning
 
Meriterande
Teknisk utbildning eller motsvarande kompetens
2-3 års yrkeserfarenhet
Arbetat med hydraulik
 
Övrigt: 
Arbetsort: Sikfors  
Lön: Efter överenskommelse
Anställningsvillkor: Efter överenskommelse
Sök senast den 2022-12-04, urval sker löpande. Vill du vara med och bygga ett hållbart samhälle? Gör det tillsammans med oss och följ med på vår skogliga resa. Stenvalls jobbar hela vägen från träråvaran i skogen, till förädlingen i sågverket och försäljning och distribution av den färdiga produkten.

Vi är ett familjeägt sågverksföretag som verkar för en levande landsbygd med lokal förankring. Våra anläggningar är belägna i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Förutom att förse den svenska byggmarknaden med klimatsmarta trävaror exporteras 60 procent av produktionen till länder inom och utanför EU.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Operatör till Stenvalls Trä Lövholmen

Ansök    Nov 11    Stenvalls Trä AB    Sågverksoperatör
Om jobbetSom vikarierande operatör hos Stenvalls Trä kommer du att arbeta i justerverket på Lövholmen, vilket innebär att man jobbar i avströningen, paketläggningen och emballeringen. Arbetet innebär ett stort ansvar där du är en viktigt del i att produkterna produceras till rätt kvalité. Vi erbjuder våra anställda utbildningar i Trälära och andra utbildningar som behövs för tjänsten. För att möta efterfrågan på våra produkter behöver vi nu rekrytera vikar... Visa mer
Om jobbetSom vikarierande operatör hos Stenvalls Trä kommer du att arbeta i justerverket på Lövholmen, vilket innebär att man jobbar i avströningen, paketläggningen och emballeringen. Arbetet innebär ett stort ansvar där du är en viktigt del i att produkterna produceras till rätt kvalité. Vi erbjuder våra anställda utbildningar i Trälära och andra utbildningar som behövs för tjänsten. För att möta efterfrågan på våra produkter behöver vi nu rekrytera vikarierande personal till vår anläggning i Lövholmen.
 
Arbetsuppgifter 
Arbetsuppgifterna för den här rollen är varierande och arbetet skiljer mellan de olika arbetsstationerna. Du kan till exempel arbeta med att övervaka avströningen, kamerainmatningen, paketläggaren eller emballeringen och åtgärda störningar samt kontrollera produkterna både visuellt och genom mätning för att säkerställa att rätt kvalité produceras. Du rapporterar underhållsbehov och utför enklare reparationer och felsökningar. Du kommer även att genomföra maskininställningar vid ändring av produkt och råvara. Denna tjänst är ett vikariat på 5 månader på heltid men det finns goda förutsättningar för förlängning. 

Din profil 
För att passa i rollen som operatör ser vi att du är självgående, initiativtagande, lösningsorienterande och flexibel i de arbetsuppgifter som du tar dig an. Du drivs av att jobba mot uppsatta mål och är noga med slutresultatet. Det är meriterande om du har ett intresse för teknik och maskinutrustning. Du har en god attityd och bra på att samarbeta med dina arbetskollegor och är engagerad till att göra ett bra arbete. Arbetet som operatör är fysiskt krävande, roligt och omväxlande, där utvecklingsmöjligheter finns att växa med Stenvalls Trä. 
 
Vi erbjuder även:
- introduktionsutbildning
- generöst friskvårdsbidrag
- bra personalrabatt på olika varor/tjänster inom Stenvalls Trä koncern. 

Vi söker dig som har:
God datavana
Möjlighet att arbeta K2 
Du behärskar svenska i tal och skrift
B-Körkort
Vi ser det som meriterande, men inget krav om du har:
Om du har arbetat med trä tidigare och har ett brinnande intresse för teknik. 
 
Lön
Individuell lönesättning
 
Anställningsvillkor
Efter överenskommelse
 
Vi arbetar med löpande urval för intervjuer, sök därför redan idag! Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2022-11-30.
Tillträde sker enligt överenskommelse.


Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. I Stenvalls Trä koncern ingår dotterbolagen Stenvalls Skogar AB, Klubbgärdet Fastighets AB, Sågedet fastighet, 9 XL-byggvaruhus, Kallax Flyg AB och Genesis IT AB.

Vi har en stark värdegrund. Det är våra värderingar och normer som bestämmer vårt handlande. Det är också i våra värderingar som vi hittar kraften, beslutsamheten och tillförsikten att allt löser sig. Vi ser möjligheterna. Våra värdeord är mod, arbetsglädje, handlingskraft, kompetens och äkthet.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

SCA söker Sågverksoperatör till Munksund Sågverk

Ansök    Nov 14    SCA Wood AB    Sågverksoperatör
SCA Wood AB En hållbar arbetsplats – en renare värld På SCA har vi en tydlig plan för våra medarbetare. Den hänger ihop med vårt syfte: att med skogens kraft bidra till en hållbar framtid. Oavsett var du är i livet har vi plats för dig som vill utveckla och utvecklas, göra skillnad och tänka nytt. För när våra medarbetare växer, växer även vår verksamhet. Din nästa utmaning Som sågverksoperatör består ditt uppdrag av att tillsammans med ditt skiftlag ... Visa mer
SCA Wood AB

En hållbar arbetsplats – en renare värld

På SCA har vi en tydlig plan för våra medarbetare. Den hänger ihop med vårt syfte: att med skogens kraft bidra till en hållbar framtid. Oavsett var du är i livet har vi plats för dig som vill utveckla och utvecklas, göra skillnad och tänka nytt. För när våra medarbetare växer, växer även vår verksamhet.
Din nästa utmaning

Som sågverksoperatör består ditt uppdrag av att tillsammans med ditt skiftlag producera sågade trävaror på ett säkert och effektivt sätt. Dina arbetsuppgifter består av övervakning av produktionsprocessen i kombination med praktiskt arbete som att avhjälpa mindre produktionsstörningar och hålla rent och snyggt i anläggningen. För oss är arbetsmiljö och säkerhet viktiga frågor och en nyckel för att du ska trivas på jobbet. Du kommer tillsammans med ditt skiftlag att arbeta med förbättringar i vardagen som gör vår arbetsplats ännu bättre och säkrare. Tjänsten innebär skiftgång så det är viktigt att du trivs med det. 

Vem är du?

För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar. Vi ser gärna att du har erfarenhet från sågverksindustrin eller liknande arbete i annan industri. Det som är viktigast för oss är att du är en lagspelare och har viljan att lära dig nya saker och moment. Eftersom både arbetsmiljö och säkerhet är viktiga frågor för oss ställer vi krav på att du som söker är säkerhetsmedveten. Utöver detta ser vi att du är fyllda 18 år, har avslutad gymnasieutbildning och har goda kunskaper i det svenska språket utifrån ett säkerhetsperspektiv.

Vad erbjuder vi dig?


Utgångspunkten är en hälsosam och säker arbetsmiljö. Vi jobbar också medvetet för att skapa ett högt värde för individen och en stolthet över det vi gör tillsammans. Att jobba på SCA ska vara ett meningsfullt arbetsliv. För vi vet att det är människorna som gör framgångarna. Varje dag, året runt.

Vill du veta mer?
För mer information om tjänsten: Björn Östöm, Avdelningschef, 0911-775 99, [email protected]
För mer information om rekryteringsprocessen: Linnea Larsson, HR,  072 585 09 00.
Facklig företrädare: Malin Marklund, GS, 0911-775 77.
Sista ansökningsdag är: 2022-11-13. Urval och intervjuer kommer ske löpande.

Om SCA

Kärnan i SCAs verksamhet är den växande skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder förpackningspapper, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.
Skogsbolaget SCA hade 2021 ca 4000 anställda och en försäljning på 18,8 miljarder kronor. SCA grundades 1929 och har sitt huvudkontor i Sundsvall. Visa mindre

Betongarbetare

Om kundföretaget Prefabmästarna är specialiserade på prefabricerade betongelement, där de olika byggkomponenterna är producerade i fabrik och levereras till byggplatsen. Vid deras fabriksanläggningen i Öjebyn sysselsätts ca 100 personer varav 75 är egna anställda. Fabriken är en fullsortimentsfabrik för husbyggnation. Här finns tillgång till ca 11 000 m2 produktions- och lageryta under tak samt väl tilltagna områden utomhus för lagring av färdiga produkter... Visa mer
Om kundföretaget
Prefabmästarna är specialiserade på prefabricerade betongelement, där de olika byggkomponenterna är producerade i fabrik och levereras till byggplatsen. Vid deras fabriksanläggningen i Öjebyn sysselsätts ca 100 personer varav 75 är egna anställda. Fabriken är en fullsortimentsfabrik för husbyggnation. Här finns tillgång till ca 11 000 m2 produktions- och lageryta under tak samt väl tilltagna områden utomhus för lagring av färdiga produkter.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta på en stor arbetsplats och ha varierande arbetsuppgifter. Du jobbar efter ritning med armering och gjuter olika betongelement i form av väggar, balk och bjälklag. Du arbetar oftast i arbetslag vilket kräver en positiv inställning och god samarbetsförmåga. Jobbet kräver även en bra fysik då vissa moment är tyngre och travers är ett dagligt och viktigt hjälpmedel.

Vi söker dig som gärna har erfarenhet från bygg- eller anläggningsindustrin och som behärskar att läsa ritningar.
Att vara tekniskt kunnig och praktiskt lagd är meriterande. Även om du har truckkort eller traverskort är meriterande, dock ej ett krav.

Tjänsten är på heltid Måndag - Fredag och arbetet sker i huvudsak dagtid 7-16.

Din profil
Vi söker dig som är en framåt person som är engagerad och som är intresserad av att lära sig likväl nya som utmanande arbetsuppgifter. Du ska vara noggrann, och jobba systematiskt. Du ska vara villig på att dagligen arbeta med kroppen eftersom jobbet är rörligt och innehåller många olika arbetsmoment.

Övrig information
Urval sker löpande så tveka inte att skicka in ditt CV!

För mer information kontakta ansvarig Konsultchef Maria Berggren
Kontakt: [email protected] 0725172604

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

CNC-operatör för kommande uppdrag

Dina arbetsuppgifter Som Operatör på Hitachi Energy (ABB i Öjebyn) tillverkar olika komponenter i fiberkomposit. Du kommer att vara viktigt del i produktionen och arbeta med datorstyrda maskiner som med hjälp av mekansik bearbetning fräser och svarvar delar i metall. Du kommer även att jobba med programmering efter ritning, riggning samt omställning av maskiner. Skiftgång förekommer, vanligtvis 2-skift eller 2-skift med helg. Din profil Vi söker dig me... Visa mer
Dina arbetsuppgifter

Som Operatör på Hitachi Energy (ABB i Öjebyn) tillverkar olika komponenter i fiberkomposit. Du kommer att vara viktigt del i produktionen och arbeta med datorstyrda maskiner som med hjälp av mekansik bearbetning fräser och svarvar delar i metall. Du kommer även att jobba med programmering efter ritning, riggning samt omställning av maskiner.

Skiftgång förekommer, vanligtvis 2-skift eller 2-skift med helg.

Din profil
Vi söker dig med ett tekniskt intresse som vill arbeta med maskiner i en produktion, du gillar även att arbeta praktiskt och har lätt för att ta instruktioner. Vi ser gärna att du har relevant utbildning som operatör eller har arbetat med liknande arbetsuppgifter sen tidigare. Du bör ha ett tekniskt intresse och se framemot nya utmaningar. Vi söker en flexibel person som är bra på att arbeta under eget ansvar och jobbar på ett nogrannt och säkert sätt.

Det är meriterande med goda kunskaper i ritningsläsning, mätteknik och tidigare erfarenheter inom CNC-yrket.

Skriv gärna med i din ansökan vilken sorts CNC-maskiner du har arbetat med och eventuellt programmeringsspråk som du kan hantera. Samt andra specifika kompetenser som passar in för arbetet.

Övrig information
B-körkort är ett krav
Meriterande med truckkort A-B och traverskort.

Du kommer inledningsvis att bli anställd av Konsultia och tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund Hitachi Energy.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Maria Berggren på 072-517 26 04 eller via e-post: [email protected]

Urval sker löpande så ansök gärna redan idag!

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

Svetsare

Ansök    Okt 27    Nordisk kompetens AB    Svetsare, manuell
Är du redo för ett nytt arbete med varierande arbetsuppgifter, ett stort eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter? Vi söker just nu svetsare för kunds räkning i Skellefteå och Piteå! Om jobbet Som svetsare arbetar du självständigt alternativt tillsammans med kollegor på olika uppdrag. Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen att innebära att genomföra reparationer och ansvara för kvalitet på arbetsplatsen. Det kommer även att innebära att arbeta efter r... Visa mer
Är du redo för ett nytt arbete med varierande arbetsuppgifter, ett stort eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter? Vi söker just nu svetsare för kunds räkning i Skellefteå och Piteå!

Om jobbet

Som svetsare arbetar du självständigt alternativt tillsammans med kollegor på olika uppdrag. Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen att innebära att genomföra reparationer och ansvara för kvalitet på arbetsplatsen. Det kommer även att innebära att arbeta efter ritningar och/eller fotodokumentation. Arbetet innebär också ett stort egenansvar och noggrannhet.

Vem är du?

Vi söker dig som har utbildning inom TIG-svetsning, svetsteknik och industriell tillverkning och har hög kompetens inom svets och sammanfogning, reparation och tillverkning.

• Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av svets
• Goda svetskunskaper inom svetsmetoderna TIG, MIG och MMA (pinnsvetsning)
• Goda kunskaper i att läsa och förstå ritningar
• Behärska svenska väl i både tal och skrift
• B-körkort är ett krav

Det är meritande om du

• Har giltiga svetsarprövningar
• Kan arbeta i skift
• Har heta arbeten certifikat och SSG- grund.

Vi tror att du som söker är van att arbeta i team och trivs med det, du är prestigelös och gillar att arbeta med ett högt tempo. Du är flexibel, noggrann och lösningsorienterad.

Om ansökan

Verkar det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdag är 2022-11-11. Då urvalsarbetet sker löpande så kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Skicka därför din ansökan snarast möjligt.

Har du frågor?

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lotta Möllerberg, 0730-845492.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

SCA söker Sågverksoperatör till Munksund Sågverk

Ansök    Okt 17    SCA Wood AB    Sågverksoperatör
SCA Wood AB En hållbar arbetsplats – en renare värld På SCA har vi en tydlig plan för våra medarbetare. Den hänger ihop med vårt syfte: att med skogens kraft bidra till en hållbar framtid. Oavsett var du är i livet har vi plats för dig som vill utveckla och utvecklas, göra skillnad och tänka nytt. För när våra medarbetare växer, växer även vår verksamhet. Din nästa utmaning Som sågverksoperatör består ditt uppdrag av att tillsammans med ditt skiftlag ... Visa mer
SCA Wood AB

En hållbar arbetsplats – en renare värld

På SCA har vi en tydlig plan för våra medarbetare. Den hänger ihop med vårt syfte: att med skogens kraft bidra till en hållbar framtid. Oavsett var du är i livet har vi plats för dig som vill utveckla och utvecklas, göra skillnad och tänka nytt. För när våra medarbetare växer, växer även vår verksamhet.
Din nästa utmaning

Som sågverksoperatör består ditt uppdrag av att tillsammans med ditt skiftlag producera sågade trävaror på ett säkert och effektivt sätt. Dina arbetsuppgifter består av övervakning av produktionsprocessen i kombination med praktiskt arbete som att avhjälpa mindre produktionsstörningar och hålla rent och snyggt i anläggningen. För oss är arbetsmiljö och säkerhet viktiga frågor och en nyckel för att du ska trivas på jobbet. Du kommer tillsammans med ditt skiftlag att arbeta med förbättringar i vardagen som gör vår arbetsplats ännu bättre och säkrare. Tjänsten innebär skiftgång så det är viktigt att du trivs med det. 

Vem är du?

För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar. Vi ser gärna att du har erfarenhet från sågverksindustrin eller liknande arbete i annan industri. Det som är viktigast för oss är att du är en lagspelare och har viljan att lära dig nya saker och moment. Eftersom både arbetsmiljö och säkerhet är viktiga frågor för oss ställer vi krav på att du som söker är säkerhetsmedveten. Utöver detta ser vi att du är fyllda 18 år, har avslutad gymnasieutbildning och har goda kunskaper i det svenska språket utifrån ett säkerhetsperspektiv.

Vad erbjuder vi dig?


Utgångspunkten är en hälsosam och säker arbetsmiljö. Vi jobbar också medvetet för att skapa ett högt värde för individen och en stolthet över det vi gör tillsammans. Att jobba på SCA ska vara ett meningsfullt arbetsliv. För vi vet att det är människorna som gör framgångarna. Varje dag, året runt.

Vill du veta mer?
För mer information om tjänsten: Björn Östöm, Avdelningschef, 0911-775 99, [email protected]
För mer information om rekryteringsprocessen: Linnea Larsson, HR,  072 585 09 00.
Facklig företrädare: Malin Marklund, GS, 0911-775 77.
Sista ansökningsdag är: 2022-11-13. Urval och intervjuer kommer ske löpande.

Om SCA

Kärnan i SCAs verksamhet är den växande skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder förpackningspapper, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.
Skogsbolaget SCA hade 2021 ca 4000 anställda och en försäljning på 18,8 miljarder kronor. SCA grundades 1929 och har sitt huvudkontor i Sundsvall. Visa mindre

CNC-operatör

Arbetsbeskrivning  Är du intresserad av att arbeta inom industrin? Har du till och med erfarenhet därifrån? Då har du kommit rätt! Vi söker både dig som tidigare har erfarenhet inom industrin och dig som inte tidigare arbetat inom industrin till Hitachi Energy i Öjebyn. Detta är ett perfekt tillfälle att få in foten och utvecklas hos ett stort och stabilt företag. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer vara anställd av Ran... Visa mer
Arbetsbeskrivning
 Är du intresserad av att arbeta inom industrin? Har du till och med erfarenhet därifrån? Då har du kommit rätt! Vi söker både dig som tidigare har erfarenhet inom industrin och dig som inte tidigare arbetat inom industrin till Hitachi Energy i Öjebyn.

Detta är ett perfekt tillfälle att få in foten och utvecklas hos ett stort och stabilt företag. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer vara anställd av Randstad.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
Som CNC-operatör kommer du arbeta med mekanisk bearbetning, svarvning och fräsning i metall. Du arbetar även med riggning, omställningar av maskiner samt ritningsprogrammering. 

Arbetet i industrin utförs med hög kvalitet och ett högt säkerhetstänk. Man arbetar tätt tillsammans med andra vilket ställer krav på att du är händig, håller ett högt tempo och är en god lagspelare. 

Arbetsgången är 2-skift eller 2-skift med helgarbete. Arbetet är på 100% arbetstakt med start i oktober månad och pågår fram till 2022-12-31. 

Kvalifikationer
Vi tror att du som söker vill arbeta i industrimiljö och har ett tekniskt intresse för yrket. Kanske har du någon tidigare erfarenhet av att ha arbetat som montör, maskinoperatör, truckförare eller produktionsmedarbetare eller nyligt gått ut en utbildning inom en teknisk inriktning.  Du bör ha körkort och goda kunskaper inom svenska och engelska. 
 
Det är även mycket meriterande om du som person har jobbat tidigare som CNC-operatör eller har kunskaper av att läsa av ritningar/mätteknik. Det är vidare meriterande men inte ett krav ifall du har traverskort. 

Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten samt intresserad av att självständigt och i team arbeta för att nå uppsatta mål. Du är flexibel, effektiv och gillar att lära dig nya saker inom teknik.Ansökan
 Vi håller löpande intervjuer tills tjänsten är tillsatt, skicka gärna in en ansökan redan idag eller ring ansvarig konsultchef Mattias Meyer på 076-851 42 48. 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Jobba som maskinoperatör i Piteå!

Skulle du vilja jobba tillsammans med ett kompetent och sammansvetsat team? Då kan det här vara tjänsten du letat efter! Just nu söker vi på Manpower en maskinoperatör till vår kunds verksamhet i Piteå. Vi tror att en viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att lösa komplexa problem och av att nå resultat tillsammans med ditt team. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan! Den här bemanningen är ett samarbete mellan o... Visa mer
Skulle du vilja jobba tillsammans med ett kompetent och sammansvetsat team? Då kan det här vara tjänsten du letat efter! Just nu söker vi på Manpower en maskinoperatör till vår kunds verksamhet i Piteå. Vi tror att en viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att lösa komplexa problem och av att nå resultat tillsammans med ditt team. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden.

Vad innebär jobbet som maskinoperatör

Du kommer att arbeta i en tillverkningsproduktion, där du kommer vara en viktig del av produktionen. Du kommer även arbeta med övervakning och justering av maskiner samt säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet och minska produktionsavbrott. Du kommer dessutom att bidra till att kontrollera tillflöden av material i maskinen samt åtgärda olika störningar i produktionen och rapportera in eller reparera maskinerna när det behövs.

Du behöver kunna arbeta 3-skift för att vara aktuell. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma i gång med jobbet på bästa sätt.

Vem söker vi?

Det är högt krav på kvalité och passar därför dig som är noggrann och nyfiken på att lära dig. Vi utgår från att du är en trevlig person med ett starkt driv som har lätt för att samarbeta med andra.

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader. Om både du och vår kund är nöjda med samarbetet finns goda chanser till fast anställning.

I övrigt krävs det att du har

* god datorvana
* goda kunskaper i svenska i tal och skrift
* B-körkort & bil
* ett tekniskt intresse

Det är även meriterande för tjänsten om du har

* kunskap om svarv
* truckkort A1-4, B1-4
* traverskort
* kunskaper i ritningsläsning
* jobbat med punktsvetsning
* kunskap om Fiberlindning eller CNC utbildning
* tidigare erfarenhet inom tillverkningsindustrinErbjudande

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden.Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Payman Abdullah via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Process och CNC-operatör

Är du en person med känsla för maskinbearbetning? Då är du rätt person för jobbet inom fiberkomposit. Här har du möjlighet att få lära nytt och utvecklas. Om tjänsten Som CNC-operatör och Maskinoperatör på Hitachi Energy kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innehålla bearbetning av fiberkompositer. Du kommer även att jobba med programmering efter ritning, riggning samt omställning av maskinen. Produktionsledaren är din närmaste chef och du jobbar på e... Visa mer
Är du en person med känsla för maskinbearbetning? Då är du rätt person för jobbet inom fiberkomposit. Här har du möjlighet att få lära nytt och utvecklas.

Om tjänsten
Som CNC-operatör och Maskinoperatör på Hitachi Energy kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innehålla bearbetning av fiberkompositer. Du kommer även att jobba med programmering efter ritning, riggning samt omställning av maskinen. Produktionsledaren är din närmaste chef och du jobbar på en arbetsplats tillsammans med många härliga kollegor i ett positivt arbetsklimat.

Arbetet innebär skiftgång, det kan vara 2-skift eller 2-skift med helg.

Om dig
Vi söker dig som är i början av din karriär eller som har några års erfarenhet av yrket. Det är viktigt att du har kunskap om Svarvning / Slipning, Ritningsläsning, Montage och mekanik

Vidare ser vi att du är en framåt men noggrann person som gillar ordning och reda. Du vill utvecklas och gillar utmaningen i att få till de snäva toleranskraven. Det är meriterande om du är utbildad CNC-operatör eller har erfarenhet inom yrket. Vidare är det positivt om du har truck- och traverskort.  

Om anställningen
Tjänsten som CNC-operatör är ett konsultuppdrag med start omgående. Uppdraget är på ca 3 månader med en tjänstgöringsgrad på 100%. Möjlighet till förlängning finns. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas så fort som möjligt och rekryteringsarbetet sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Maria Johansson   [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Svetsare/rörmontör

Gillar du att svetsa rör efter lite krångligare ritningar? Motiveras du av problemlösning? Vill du ha trevliga och kunniga kollegor? Då har vi har jobbet för dig som är certifierad för Tig och MMA och som vill komplettera vår grupp. Arbetsuppgifterna är i huvudsak mekaniska arbeten såsom svetsning och reparation av maskinutrustning samt reparation och nyproduktion av rörsystem/plåtkonstruktioner. I arbetsuppgifterna ingår även att vid frånvaro ersätta F... Visa mer
Gillar du att svetsa rör efter lite krångligare ritningar? Motiveras du av problemlösning? Vill du ha trevliga och kunniga kollegor? Då har vi har jobbet för dig som är certifierad för Tig och MMA och som vill komplettera vår grupp.

Arbetsuppgifterna är i huvudsak mekaniska arbeten såsom svetsning och reparation av maskinutrustning samt reparation och nyproduktion av rörsystem/plåtkonstruktioner. I arbetsuppgifterna ingår även att vid frånvaro ersätta FU-tekniker som arbetar med förebyggande underhåll då vi idag har stort fokus på detta vid avdelningen.

Vi tror att du kommer trivas bra i denna roll om du är självgående eftersom du själv plockar ut och genomför dina ordar. Vidare har du en god förmåga att tolka ritningar och manualer varpå du också är noggrann men kan även fixa till egna lösningar vid behov. Då tjänsten innebär många kontakter värdesätter vi din förmåga att arbeta i lag och skapa goda relationer. Att jobba säkert är en självklarhet i ditt yrkesutövande.

Eftersom arbetet innebär skriftliga utredningar, arbete mot tryckkärlsdirektivet, avrapporteringar och beställningar är du bekväm med att uttrycka dig i skrift.

Vi söker dig med gymnasieutbildning inom industriprogrammet eller motsvarande utbildning relevant för tjänsten. Vi ser gärna att du erfarenhet som industrirörmontör och mekaniskt underhåll från processindustrin.

Övrigt
Tillsvidare, heltid.
Tillträde enligt överenskommelse.
Beredskap ingår i tjänsten.
B-körkort är ett krav.
Du är certifierad för Tig och MMA svetsning i olegerade och legerade material.
Lön enligt kollektivavtal med Pappers avd 37.

Vi erbjuder en plats i en världsledande koncern med hög miljömedvetenhet och en stark drivkraft att ständigt förbättra vår verksamhet. Vi kan erbjuda dig de möjligheter och utmaningar som du behöver för att utvecklas både professionellt och som person.

För mer information är du välkommen att kontakta
Underhållsledare Mek Lut: Marcus Berglund, 091197241

Facklig kontaktperson är Stefan Askenryd, 070-304 08 82.

Sista ansökningsdag: 23 oktober 2022Smurfit Kappa Piteå är Europas största kraftlinerbruk med ca 510 anställda och med kapacitet att årligen tillverka 700000 ton kraftliner. Kraftlinern används för tillverkning av högklassig wellpapp när renhet, styrka och god tryckkvalitet efterfrågas. Smurfit Kappa Piteå ingår i Smurfit Kappa Group, en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar, med omkring 48 000 anställda vid över 350 produktionsenheter i 36 länder och med en omsättning på 8.5 miljarder Euro. Visa mindre

CNC-operatör

Om kundföretaget Kommande uppdrag hos ny kund i Piteå. Dina arbetsuppgifter Som CNC-operatör här arbetar man med att sköta datorstyrda maskiner som genom till exempel svarvning, borrning eller fräsning tillverkar detaljer av metall. Din huvudsakliga uppgift innebär att rigga CNC-maskiner och att programmera dom utifrån ritningar där man använder sig av CAD/CAM system. Det är meriterande med goda kunskaper i ritningsläsning, mätteknik, skärande bearbetni... Visa mer
Om kundföretaget
Kommande uppdrag hos ny kund i Piteå.

Dina arbetsuppgifter
Som CNC-operatör här arbetar man med att sköta datorstyrda maskiner som genom till exempel svarvning, borrning eller fräsning tillverkar detaljer av metall. Din huvudsakliga uppgift innebär att rigga CNC-maskiner och att programmera dom utifrån ritningar där man använder sig av CAD/CAM system.

Det är meriterande med goda kunskaper i ritningsläsning, mätteknik, skärande bearbetning och tidigare erfarenheter inom CNC-yrket så som programmering, svarvning, fräsning och slipning.

Tjänsten innefattar dagstid eller 2-skifts arbete.

Din profil
Vi ser gärna att du har relevant utbildning som CNC-operatör eller har arbetat med liknande arbetsuppgifter sen tidigare. Du bör även ha ett stort tekniskt intresse och se fram emot nya utmaningar! Vi söker utifrån det dig som vill arbeta med maskiner i en produktion, du gillar även att arbeta praktiskt och har lätt för att ta instruktioner. Du som person är flexibel och bra på att arbeta under eget ansvar, du vill utvecklas i ditt arbete och jobbar på ett noggrant och säkert sätt. Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser gärna att du är driven, social och lyhörd.Övrig information
B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Desire Lindberg på 072-517 26 38 eller via e-post: [email protected]

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

Svetsare/Montör till Skellefteå

Är du en driven och mångkunnig svetsare/montör? Vill du jobba i ett kompetent och härligt gäng? Då ska du höra av dig till oss på Nikab! Nikab löser kundernas problem i både stort och smått, så du behöver ha en klurig ådra och gilla problemlösning. Du har lätt för att samarbeta och har kundnöjdhet i fokus. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att utföra underhåll hos industrier. Nikab expanderar kraftigt längs Norrlandskusten – men vår kompetens uppmärk... Visa mer
Är du en driven och mångkunnig svetsare/montör? Vill du jobba i ett kompetent och härligt gäng? Då ska du höra av dig till oss på Nikab!
Nikab löser kundernas problem i både stort och smått, så du behöver ha en klurig ådra och gilla problemlösning. Du har lätt för att samarbeta och har kundnöjdhet i fokus.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att utföra underhåll hos industrier.
Nikab expanderar kraftigt längs Norrlandskusten – men vår kompetens uppmärksammas även utanför Sveriges gränser. Vi har utlandsuppdrag i bland annat Chile, Kazakstan och Peru där vi utför högkvalificerade arbeten med stora krav på specialistkompetens. Vi har stort förtroende i branschen med en mängd roliga, stimulerande och utmanande uppdrag. Kom och joina vårt team! Visa mindre

CNC - operatör

Är du taggad på ett arbete som är både fysiskt och lärorikt? Vi söker just nu CNC-operatörer för kunds räkning i Skellefteå och Piteå. Om jobbet Som CNC – operatör kommer du att arbeta både självständigt och tillsammans med andra operatörer med olika och varierande arbetsuppgifter inom tillverkningsprocessen. En huvudsaklig arbetsuppgift är att ansvara över att maskinerna fungerar och producerar så som de ska. Vem är du? • Du har utbildning eller tidi... Visa mer
Är du taggad på ett arbete som är både fysiskt och lärorikt? Vi söker just nu CNC-operatörer för kunds räkning i Skellefteå och Piteå.

Om jobbet

Som CNC – operatör kommer du att arbeta både självständigt och tillsammans med andra operatörer med olika och varierande arbetsuppgifter inom tillverkningsprocessen. En huvudsaklig arbetsuppgift är att ansvara över att maskinerna fungerar och producerar så som de ska.

Vem är du?

• Du har utbildning eller tidigare erfarenhet av arbete som CNC-operatör.
• Du ska helst ha 3-årigt gymnasium i botten.
• Talar och skriver svenska obehindrat.

Som person är du framåt och social med ett stort tekniskt intresse samt har en strävan att utvecklas och viljan att lära. Ett gott ordningssinne och god planeringsförmåga samt kvalitetsmedvetenhet är också något som efterfrågas.

Om ansökan

Verkar det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdag är 2022-11-27. Då urvalsarbetet sker löpande så kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Skicka därför din ansökan snarast möjligt.

Har du frågor?

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mariam Al-Zamami, 070 – 69 99 670.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Svetsare

Ansök    Sep 26    Nordisk kompetens AB    Svetsare, manuell
Är du redo för ett nytt arbete med varierande arbetsuppgifter, ett stort eget ansvar och har utvecklingsmöjligheter? Vi söker just nu svetsare för kundsräkning i Skellefteå och Piteå! Om jobbet Som svetsare arbetar du självständigt alternativt tillsammans med kollegor på olika uppdrag. Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen att innebära att genomföra reparationer och ansvara för kvalitet på arbetsplatsen. Det kommer även att innebära att arbeta efter rit... Visa mer
Är du redo för ett nytt arbete med varierande arbetsuppgifter, ett stort eget ansvar och har utvecklingsmöjligheter? Vi söker just nu svetsare för kundsräkning i Skellefteå och Piteå!

Om jobbet

Som svetsare arbetar du självständigt alternativt tillsammans med kollegor på olika uppdrag. Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen att innebära att genomföra reparationer och ansvara för kvalitet på arbetsplatsen. Det kommer även att innebära att arbeta efter ritningar och/eller fotodokumentation. Arbetet innebär också ett stort egenansvar och noggrannhet.

Vem är du?

Vi söker dig som har utbildning inom TIG-svetsning, svetsteknik och industriell tillverkning och ha hög kompetens inom svets och sammanfogning, reparation och tillverkning.

• Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av svets
• Goda svetskunskaper inom svetsmetoderna TIG, MIG och MMA (pinnsvetsning)
• Goda kunskaper i att läsa och förstå ritningar
• Behärska svenska väl i både tal och skrift
• B-körkort är ett krav

Det är meritande om du

• Har giltiga svetsarprövningar är meriterande
• Kan arbeta i skift
• Har heta arbeten certifikat och SSG- grund.

Vi tror att du som söker är van att arbete i team och trivs med det, du är prestigelös och gillar att arbete med ett högt tempo. Du är flexibel, noggrann och lösningsorienterad.

Om ansökan

Verkar det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdag är 2022-11-27. Då urvalsarbetet sker löpande så kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Skicka därför din ansökan snarast möjligt.

Har du frågor?

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mariam Al-Zamami, 070 – 69 99 670

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Däckskiftare - Piteå

Om jobbet Känner du att du är redo för nästa steg i karriären? Vi söker en kille eller tjej som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Piteå. Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däcken på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av att balan... Visa mer
Om jobbet
Känner du att du är redo för nästa steg i karriären? Vi söker en kille eller tjej som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Piteå.
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däcken på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av att balansera däck så kan även detta ingå i dina uppgifter.
Arbetsuppgifter
Du jobbar i lag tillsammans med en kollega och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att kontrollera, skifta, tvätta, ställa undan och smörja däck.

Vi söker dig som
Vill jobba med kroppen i ett högt tempo under en begränsad tidsperiod.
Innehar B- körkort
Talar svenska flytande, då det används i mötet med kunder

Som person är du:
Flexibel
Samarbetsvillig
Noggrann

Det är mediterande om du har tidigare erfarenhet av däckskifte och en god fysik då arbetet är fysisk ansträngande.

Övrig information
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning
Placering: Piteå


Om oss:
Är du redo för nya utmaningar?
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. Det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder... Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Vi, tillsammans med våra många kollegor jobbar varje dag för att våra kunders verksamhet ska fungera oavsett årstid, volym eller utmaning.


Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörren till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter. Hos oss på Simplex finns inga gränser, din ambitionsnivå och dina målsättningar präglar vart vi kan nå tillsammans.
Sedan 2014 har vi levt efter samma mantra och idag är vi över 500 medarbetare.


Välkommen till Simplex! Visa mindre

Industrimedarbetare / CNC-operatör

Arbetsbeskrivning Är du intresserad av att arbeta inom industrin? Har du till och med erfarenhet därifrån? Då har du kommit rätt! Vi söker både dig som tidigare har erfarenhet inom industrin och dig som inte tidigare arbetat inom industrin till ett nytt uppdrag i Piteå. Detta är ett perfekt tillfälle att få in foten och utvecklas hos en av våra största kunder, vilket är ett globalt företag inom tillverkningsindustrin i Piteå. Uppdraget ingår i vår uthyrni... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du intresserad av att arbeta inom industrin? Har du till och med erfarenhet därifrån? Då har du kommit rätt! Vi söker både dig som tidigare har erfarenhet inom industrin och dig som inte tidigare arbetat inom industrin till ett nytt uppdrag i Piteå.

Detta är ett perfekt tillfälle att få in foten och utvecklas hos en av våra största kunder, vilket är ett globalt företag inom tillverkningsindustrin i Piteå. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer vara anställd av Randstad.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Arbetet i industrin utförs med hög kvalitet och ett högt säkerhetstänk. Man arbetar tätt tillsammans med andra vilket ställer krav på att du är händig, håller ett högt tempo och är en god lagspelare. 

Arbetsuppgifterna innefattar:
- Körning av CNC maskin
- Körning av en Automationscell
- Avsyning cylindrar
- Programmering av maskiner

Arbetsgången är 2-skift med helgarbete.

Kvalifikationer
- Du har relevant utbildning och erfarenhet för att arbeta med och programmera CNC-maskiner. 
- Goda kunskaper i svenska och engelska.
- Körkort och tillgång till bil

Det är även mycket meriterande om du som person har jobbat inom industrin som exempelvis montör, maskinoperatör, truckförare eller produktionsmedarbetare.

 Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten samt intresserad av att självständigt och i team arbeta för att nå uppsatta mål. Du är villig att lära nytt, är nyfiken, flexibel, motiverad och effektiv. 
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Arbetet är inledningsvis med start så snart som möjligt till 2022-12-31, men med god möjlighet till förlängning.

Ansökan
Vi håller löpande intervjuer tills tjänsten är tillsatt, skicka gärna in en ansökan redan idag eller ring ansvarig konsultchef Mattias Meyer på 076-851 42 48.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Däckskiftare - Piteå

Om jobbet Känner du att du är redo för nästa steg i karriären? Vi söker en kille eller tjej som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Piteå. Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däcken på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av att balan... Visa mer
Om jobbet
Känner du att du är redo för nästa steg i karriären? Vi söker en kille eller tjej som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Piteå.
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däcken på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av att balansera däck så kan även detta ingå i dina uppgifter.
Arbetsuppgifter
Du jobbar i lag tillsammans med en kollega och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att kontrollera, skifta, tvätta, ställa undan och smörja däck.

Vi söker dig som
Vill jobba med kroppen i ett högt tempo under en begränsad tidsperiod.
Innehar B- körkort
Talar svenska flytande, då det används i mötet med kunder

Som person är du:
Flexibel
Samarbetsvillig
Noggrann

Det är mediterande om du har tidigare erfarenhet av däckskifte och en god fysik då arbetet är fysisk ansträngande.

Övrig information
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning
Placering: Piteå


Om oss:
Är du redo för nya utmaningar?
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. Det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder... Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Vi, tillsammans med våra många kollegor jobbar varje dag för att våra kunders verksamhet ska fungera oavsett årstid, volym eller utmaning.


Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörren till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter. Hos oss på Simplex finns inga gränser, din ambitionsnivå och dina målsättningar präglar vart vi kan nå tillsammans.
Sedan 2014 har vi levt efter samma mantra och idag är vi över 500 medarbetare.


Välkommen till Simplex! Visa mindre

Däckskiftare - Piteå

Om jobbet Känner du att du är redo för nästa steg i karriären? Vi söker en kille eller tjej som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Piteå. Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däcken på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av att balan... Visa mer
Om jobbet
Känner du att du är redo för nästa steg i karriären? Vi söker en kille eller tjej som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Piteå.
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däcken på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av att balansera däck så kan även detta ingå i dina uppgifter.
Arbetsuppgifter
Du jobbar i lag tillsammans med en kollega och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att kontrollera, skifta, tvätta, ställa undan och smörja däck.

Vi söker dig som
Vill jobba med kroppen i ett högt tempo under en begränsad tidsperiod.
Innehar B- körkort
Talar svenska flytande, då det används i mötet med kunder

Som person är du:
Flexibel
Samarbetsvillig
Noggrann

Det är mediterande om du har tidigare erfarenhet av däckskifte och en god fysik då arbetet är fysisk ansträngande.

Övrig information
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning
Placering: Piteå


Om oss:
Är du redo för nya utmaningar?
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. Det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder... Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Vi, tillsammans med våra många kollegor jobbar varje dag för att våra kunders verksamhet ska fungera oavsett årstid, volym eller utmaning.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörren till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter. Hos oss på Simplex finns inga gränser, din ambitionsnivå och dina målsättningar präglar vart vi kan nå tillsammans.
Sedan 2014 har vi levt efter samma mantra och idag är vi över 500 medarbetare.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Betongarbetare

Om kundföretaget Prefabmästarna är specialiserade på prefabricerade betongelement, där de olika byggkomponenterna är producerade i fabrik och levereras till byggplatsen. Vid deras fabriksanläggningen i Öjebyn sysselsätts ca 100 personer varav 75 är egna anställda. Fabriken är en fullsortimentsfabrik för husbyggnation. Här finns tillgång till ca 11 000 m2 produktions- och lageryta under tak samt väl tilltagna områden utomhus för lagring av färdiga produkter... Visa mer
Om kundföretaget
Prefabmästarna är specialiserade på prefabricerade betongelement, där de olika byggkomponenterna är producerade i fabrik och levereras till byggplatsen. Vid deras fabriksanläggningen i Öjebyn sysselsätts ca 100 personer varav 75 är egna anställda. Fabriken är en fullsortimentsfabrik för husbyggnation. Här finns tillgång till ca 11 000 m2 produktions- och lageryta under tak samt väl tilltagna områden utomhus för lagring av färdiga produkter.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta på en stor arbetsplats och ha varierande arbetsuppgifter. Du jobbar efter ritning med armering och gjuter olika betongelement i form av väggar, balk och bjälklag. Du arbetar oftast i arbetslag vilket kräver en positiv inställning och god samarbetsförmåga. Jobbet kräver även en bra fysik då vissa moment är tyngre och travers är ett dagligt och viktigt hjälpmedel.

Vi söker dig som gärna har erfarenhet från bygg- eller anläggningsindustrin och som behärskar att läsa ritningar.
Att vara tekniskt kunnig och praktiskt lagd är meriterande. Även om du har truckkort eller traverskort är meriterande, dock ej ett krav.

Tjänsten är på heltid Måndag - Fredag och arbetet sker i huvudsak dagtid 7-16.

Din profil
Vi söker dig som är en framåt person som är engagerad och som är intresserad av att lära sig likväl nya som utmanande arbetsuppgifter. Du ska vara noggrann, och jobba systematiskt. Du ska vara villig på att dagligen arbeta med kroppen eftersom jobbet är rörligt och innehåller många olika arbetsmoment.

Övrig information
Urval sker löpande så tveka inte att skicka in ditt CV!

För mer information kontakta ansvarig Konsultchef Maria Berggren
Kontakt: [email protected] 0725172604

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

Däckskiftare - Piteå

Om jobbet Känner du att du är redo för nästa steg i karriären? Vi söker en kille eller tjej som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Piteå. Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däcken på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av att balan... Visa mer
Om jobbet
Känner du att du är redo för nästa steg i karriären? Vi söker en kille eller tjej som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Piteå.
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däcken på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av att balansera däck så kan även detta ingå i dina uppgifter.
Arbetsuppgifter
Du jobbar i lag tillsammans med en kollega och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att kontrollera, skifta, tvätta, ställa undan och smörja däck.

Vi söker dig som
Vill jobba med kroppen i ett högt tempo under en begränsad tidsperiod.
Innehar B- körkort
Talar svenska flytande, då det används i mötet med kunder

Som person är du:
Flexibel
Samarbetsvillig
Noggrann

Det är mediterande om du har tidigare erfarenhet av däckskifte och en god fysik då arbetet är fysisk ansträngande.

Övrig information
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning
Placering: Piteå


Om oss:
Är du redo för nya utmaningar?
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. Det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder... Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Vi, tillsammans med våra många kollegor jobbar varje dag för att våra kunders verksamhet ska fungera oavsett årstid, volym eller utmaning.


Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörren till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter. Hos oss på Simplex finns inga gränser, din ambitionsnivå och dina målsättningar präglar vart vi kan nå tillsammans.
Sedan 2014 har vi levt efter samma mantra och idag är vi över 500 medarbetare.


Välkommen till Simplex! Visa mindre

Däckskiftare - Piteå

Om jobbet Känner du att du är redo för nästa steg i karriären? Vi söker en kille eller tjej som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Piteå. Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däcken på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av att balan... Visa mer
Om jobbet
Känner du att du är redo för nästa steg i karriären? Vi söker en kille eller tjej som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Piteå.
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däcken på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av att balansera däck så kan även detta ingå i dina uppgifter.
Arbetsuppgifter
Du jobbar i lag tillsammans med en kollega och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att kontrollera, skifta, tvätta, ställa undan och smörja däck.

Vi söker dig som
Vill jobba med kroppen i ett högt tempo under en begränsad tidsperiod.
Innehar B- körkort
Talar svenska flytande, då det används i mötet med kunder

Som person är du:
Flexibel
Samarbetsvillig
Noggrann

Det är mediterande om du har tidigare erfarenhet av däckskifte och en god fysik då arbetet är fysisk ansträngande.

Övrig information
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning
Placering: Piteå


Om oss:
Är du redo för nya utmaningar?
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. Det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder... Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Vi, tillsammans med våra många kollegor jobbar varje dag för att våra kunders verksamhet ska fungera oavsett årstid, volym eller utmaning.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörren till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter. Hos oss på Simplex finns inga gränser, din ambitionsnivå och dina målsättningar präglar vart vi kan nå tillsammans.
Sedan 2014 har vi levt efter samma mantra och idag är vi över 500 medarbetare.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Svetsare

Ansök    Sep 13    Konsultia AB    Svetsare, manuell
Om kundföretaget Vi söker nu svetsare för kommande uppdrag i Piteå. Du kommer att vara anställd hos oss på Konsultia och arbeta ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som har erfarenhet inom någon/några av svetsteknikerna och kan arbeta självständigt. Om du dessutom har kunskap att läsa ritningar, svetsar med noggrannhet och är bra på att ta eget ansvar kan du vara den person vi söker. Mer information kommer att ges vid en eventuell intervju. ... Visa mer
Om kundföretaget
Vi söker nu svetsare för kommande uppdrag i Piteå.

Du kommer att vara anställd hos oss på Konsultia och arbeta ute hos kund.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har erfarenhet inom någon/några av svetsteknikerna och kan arbeta självständigt. Om du dessutom har kunskap att läsa ritningar, svetsar med noggrannhet och är bra på att ta eget ansvar kan du vara den person vi söker.

Mer information kommer att ges vid en eventuell intervju.

Din profil
För oss är din personlighet viktig. Vi söker svetsare som har ett eget driv och som jobbar bra både i grupp och på egen hand. En positiv attityd, engagemang och viljan att lära sig nytt är egenskaper som vi värderar högt.

Övrig information
Vi intervjuar och tillsätter tjänster löpande, tveka därför inte med att skicka in din ansökan.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Berggren på telefonnummer: 0725172604 eller via e-post: [email protected]

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Visa mindre

Industriarbetare för kommande uppdrag

Ansök    Sep 13    Konsultia AB    Montör, metallprodukter
Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som har gått ett Industriellt Gymnasieprogram eller har erfarenhet inom industrin! All relevant erfarenhet så som byggkunskaper, mekaniskt jobb, svetsning, maskinkörning eller montering är meriterande. Du kommer att arbeta som industriarbetare hos våran kund och arbetsuppgifterna kommer att variera, vissa dagar vara växelvis både utomhus och inomhus. Vi ser gärna att du är en person som kan lite om mycket, är flexibel, hä... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har gått ett Industriellt Gymnasieprogram eller har erfarenhet inom industrin! All relevant erfarenhet så som byggkunskaper, mekaniskt jobb, svetsning, maskinkörning eller montering är meriterande.

Du kommer att arbeta som industriarbetare hos våran kund och arbetsuppgifterna kommer att variera, vissa dagar vara växelvis både utomhus och inomhus. Vi ser gärna att du är en person som kan lite om mycket, är flexibel, händig och är lättlärd.

Mer ingående information om tjänsten kommer att ges vid en eventuell intervju.


Din profil
Vi värderar förutom relevant erfarenhet att du är ansvarstagande, arbetsvillig och är en social arbetskollega.

B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Tjänsten innefattar dagtidsjobb Mån-fre

Övrig information
Vi intervjuar och tillsätter tjänster löpande, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta
Konsultchef Maria Berggren 0725172604 eller via e-post: [email protected]

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.


Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

Däckskiftare - Piteå

Om jobbet Känner du att du är redo för nästa steg i karriären? Vi söker en kille eller tjej som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Piteå. Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däcken på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av att balan... Visa mer
Om jobbet
Känner du att du är redo för nästa steg i karriären? Vi söker en kille eller tjej som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Piteå.
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däcken på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av att balansera däck så kan även detta ingå i dina uppgifter.
Arbetsuppgifter
Du jobbar i lag tillsammans med en kollega och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att kontrollera, skifta, tvätta, ställa undan och smörja däck.

Vi söker dig som
Vill jobba med kroppen i ett högt tempo under en begränsad tidsperiod.
Innehar B- körkort
Talar svenska flytande, då det används i mötet med kunder

Som person är du:
Flexibel
Samarbetsvillig
Noggrann

Det är mediterande om du har tidigare erfarenhet av däckskifte och en god fysik då arbetet är fysisk ansträngande.

Övrig information
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning
Placering: Piteå


Om oss:
Är du redo för nya utmaningar?
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. Det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder... Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Vi, tillsammans med våra många kollegor jobbar varje dag för att våra kunders verksamhet ska fungera oavsett årstid, volym eller utmaning.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörren till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter. Hos oss på Simplex finns inga gränser, din ambitionsnivå och dina målsättningar präglar vart vi kan nå tillsammans.
Sedan 2014 har vi levt efter samma mantra och idag är vi över 500 medarbetare.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Däckmontörer till Däckia i Piteå

Däckia är en av Sveriges största däckservicekedjor och vänder sig till privatpersoner och företag runtom i Sverige. I kedjan ingår 99 Däckiaverkstäder och 51 samarbetspartners spridda från Malmö till Kiruna. Däckia AB ägs sedan juni år 2012 av Pirelli och sysselsätter mer än 300 personer. Däckia har ett brett sortiment av däck och fälg, och tillhandahåller ledande varumärken för allt från stora entreprenadmaskiner till skottkärror. Vi söker nu ett antal... Visa mer
Däckia är en av Sveriges största däckservicekedjor och vänder sig till privatpersoner och företag runtom i Sverige. I kedjan ingår 99 Däckiaverkstäder och 51 samarbetspartners spridda från Malmö till Kiruna. Däckia AB ägs sedan juni år 2012 av Pirelli och sysselsätter mer än 300 personer.
Däckia har ett brett sortiment av däck och fälg, och tillhandahåller ledande varumärken för allt från stora entreprenadmaskiner till skottkärror.


Vi söker nu ett antal däckmontörer för höstsäsongens däckbyten till vår verkstad i Piteå.
Du kommer att arbeta inom verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta från sommar till vinterdäck. Tvättning och inlagring av däck kommer också att vara en stor del av dina arbetssysslor.
Vi söker Dig som har arbetat med däck och fälg på däckverkstad tidigare och kan komma igång till vårens däcksäsong. Säsongen sträcker sig från i början mitten av oktober och ca 6-8 veckor framåt.
Arbetstiden är förlagt mellan 7.00–16.30 men kan komma att variera mycket under perioden och du kan komma att bli inkallad med kort varsel.
Som däckmontör ska du kunna arbeta med samtliga förekommande arbetsuppgifter inom däck och fälg. Arbetet är mycket fysiskt krävande och du arbetar ofta i högt tempo. Detta är ett yrke som passar dig som är villig att hugga i, gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder.
Vi söker dig som:
Har god fysik
Är pålitlig och ansvarsfull
Driven och tar egna initiativ
Servicemedveten
Positiv och lätt för att samarbeta med andra människor.Vill du veta mer? Kontakta Magnus Nordmark, platschef, 070-3308622. Välkommen med din ansökan snarast till: [email protected] Visa mindre

Däckskiftare - Piteå

Om jobbet Känner du att du är redo för nästa steg i karriären? Vi söker en kille eller tjej som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Piteå. Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däcken på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av att balan... Visa mer
Om jobbet
Känner du att du är redo för nästa steg i karriären? Vi söker en kille eller tjej som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Piteå.
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däcken på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av att balansera däck så kan även detta ingå i dina uppgifter.
Arbetsuppgifter
Du jobbar i lag tillsammans med en kollega och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att kontrollera, skifta, tvätta, ställa undan och smörja däck.

Vi söker dig som
Vill jobba med kroppen i ett högt tempo under en begränsad tidsperiod.
Innehar B- körkort
Talar svenska flytande, då det används i mötet med kunder

Som person är du:
Flexibel
Samarbetsvillig
Noggrann

Det är mediterande om du har tidigare erfarenhet av däckskifte och en god fysik då arbetet är fysisk ansträngande.

Övrig information
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning
Placering: Piteå


Om oss:
Är du redo för nya utmaningar?
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. Det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder... Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Vi, tillsammans med våra många kollegor jobbar varje dag för att våra kunders verksamhet ska fungera oavsett årstid, volym eller utmaning.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörren till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter. Hos oss på Simplex finns inga gränser, din ambitionsnivå och dina målsättningar präglar vart vi kan nå tillsammans.
Sedan 2014 har vi levt efter samma mantra och idag är vi över 500 medarbetare.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Mekaniker

Till Mek/Serviceteknik söker vi Mekaniker. Som mekaniker vid Mek Massa kommer du i huvudsak jobba med mekaniska arbeten på aktuell avdelning men kommer även arbeta över hela fabriken med underhåll av avdelningsspecifika processutrustningar där svetsning-, truck-, travers- och baxningsarbeten ingår. Vi har idag stort fokus på förebyggande underhåll och du kommer vid frånvaro att ersätta FU-tekniker. Du deltar i problemlösning, planerar och bereder dina ... Visa mer
Till Mek/Serviceteknik söker vi Mekaniker.

Som mekaniker vid Mek Massa kommer du i huvudsak jobba med mekaniska arbeten på aktuell avdelning men kommer även arbeta över hela fabriken med underhåll av avdelningsspecifika processutrustningar där svetsning-, truck-, travers- och baxningsarbeten ingår. Vi har idag stort fokus på förebyggande underhåll och du kommer vid frånvaro att ersätta FU-tekniker.

Du deltar i problemlösning, planerar och bereder dina arbeten själv eller tillsammans med dina kollegor. Du har ett nära samarbete med bland annat Underhållsledare, Drifttekniker och Operatörer. Dokumentation i vårt UH-system ingår i tjänsten.

Din bakgrund
Du har teknisk gymnasiekompetens eller motsvarande samt erfarenhet från mekaniskt- och förebyggande underhåll. Vi ser gärna att du har vana av underhållssystem och dokumenthantering samt ser fördelarna med ett utvecklande och digitaliserat arbetssätt.

För att trivas i rollen som mekaniker bör du vara noggrann och trivas med att självgående strukturera din arbetsdag som stundtals fort kan variera. Därmed har du en god förmåga att prioritera arbetsuppgifter och känna dig bekväm med att fatta beslut som berör ditt område. Eftersom du samverkar med många andra medarbetare trivs du med att hålla en god servicenivå och ser värdet i varandras olikheter, kunskaper och arbetsroller. Att arbeta genom ett säkert tillvägagångssätt är en självklarhet i ditt yrkesutövande


För mer information är du välkommen att kontakta:
Underhållsledare för Mek Massa Lars Sundström 0911-97410
Facklig representant Pappers avd 37:Stefan Askenryd, 070-3040882

Välkommen med din ansökan senast den 25/9. Vänligen registrera CV och personligt brev i vår rekryteringsportal Varbi.

Vi erbjuder en plats i en världsledande koncern med hög miljömedvetenhet och en stark drivkraft att ständigt förbättra vår verksamhet. Vi kan erbjuda dig de möjligheter och utmaningar som du behöver för att utvecklas både professionellt och som person.

Smurfit Kappa Piteå är Europas största kraftlinerbruk med ca 510 anställda och med kapacitet att årligen tillverka 700000 ton kraftliner. Kraftlinern används för tillverkning av högklassig wellpapp när renhet, styrka och god tryckkvalitet efterfrågas. Smurfit Kappa Piteå ingår i Smurfit Kappa Group, en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar, med omkring 48 000 anställda vid över 350 produktionsenheter i 36 länder och med en omsättning på 8.5 miljarder Euro. Visa mindre

Lernia söker däckmontörer till Piteå

Lernia söker två däckmontörer för konsultuppdrag hos kund. OM TJÄNSTEN Du kommer att arbeta som däckskiftare hos kund under en intensiv säsong då kunder behöver byta till vinterdäck. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att däck och balansera däck efter kundens önskemål. Arbetet ställer höga krav på ansvarstagande, noggrannhet och initiativtagande. Du kommer arbeta tillsammans med ett team där alla behövs för att bidra till högsta och bästa ... Visa mer
Lernia söker två däckmontörer för konsultuppdrag hos kund.

OM TJÄNSTEN

Du kommer att arbeta som däckskiftare hos kund under en intensiv säsong då kunder behöver byta till vinterdäck. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att däck och balansera däck efter kundens önskemål. Arbetet ställer höga krav på ansvarstagande, noggrannhet och initiativtagande. Du kommer arbeta tillsammans med ett team där alla behövs för att bidra till högsta och bästa kvalité.

Säsongen pågår under ca 4 till 5 veckor på heltid.

OM DIG

För att vara aktuell för denna tjänst krävs:

- Körkort och tillgång till bil

- Tidigare erfarenhet av däckskifte

- Goda kunskaper i svenska - tal och skrift

- God fysik

- Hög arbetsmoral

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är självständig, noggrann, kvalitetsmedveten och bilintresserad. Du har en god förmåga att hantera en hög arbetsbelastning, ta ansvar för och hålla ordning på ditt ansvarsområde samt kan arbeta mot uppsatta mål och deadlines. Du är flexibel som person är du en utåtriktad och social lagspelare som gärna arbetar i grupp.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Piteå
• Tjänstgöringsgrad: Dagtid
• Tillträde: V. 45
• Anställningsform: Visstidsanställning som konsult via oss på Lernia. Uppdraget sträcker sig under ca 4-5 veckor.

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta konsultchef Sara Jonsson: [email protected]

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Däckskiftare - Piteå

Om jobbet Känner du att du är redo för nästa steg i karriären? Vi söker en kille eller tjej som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Piteå. Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däcken på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av att balan... Visa mer
Om jobbet
Känner du att du är redo för nästa steg i karriären? Vi söker en kille eller tjej som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Piteå.
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däcken på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av att balansera däck så kan även detta ingå i dina uppgifter.
Arbetsuppgifter
Du jobbar i lag tillsammans med en kollega och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att kontrollera, skifta, tvätta, ställa undan och smörja däck.

Vi söker dig som
Vill jobba med kroppen i ett högt tempo under en begränsad tidsperiod.
Innehar B- körkort
Talar svenska flytande, då det används i mötet med kunder

Som person är du:
Flexibel
Samarbetsvillig
Noggrann

Det är mediterande om du har tidigare erfarenhet av däckskifte och en god fysik då arbetet är fysisk ansträngande.

Övrig information
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning
Placering: Piteå


Om oss:
Är du redo för nya utmaningar?
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. Det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder... Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Vi, tillsammans med våra många kollegor jobbar varje dag för att våra kunders verksamhet ska fungera oavsett årstid, volym eller utmaning.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörren till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter. Hos oss på Simplex finns inga gränser, din ambitionsnivå och dina målsättningar präglar vart vi kan nå tillsammans.
Sedan 2014 har vi levt efter samma mantra och idag är vi över 500 medarbetare.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Däckskiftare till Däckteam i Piteå!

Inledning: Är du på jakt efter ett fysiskt arbete? Har du B-körkort? Då är det dig vi söker! Just nu söker Däckteam i Piteå däckskiftare som kan arbeta heltid under en begränsad period på 4-5 veckor med start i oktober. Vill du ha meriterande erfarenhet och få arbeta tillsammans med härliga kollegor är detta en tjänst för dig, läs vidare för att få veta mer! Information om tjänsten Professionals Nord söker för Däckteams räkning däckskiftare. Uppdraget ä... Visa mer
Inledning:

Är du på jakt efter ett fysiskt arbete? Har du B-körkort? Då är det dig vi söker! Just nu söker Däckteam i Piteå däckskiftare som kan arbeta heltid under en begränsad period på 4-5 veckor med start i oktober. Vill du ha meriterande erfarenhet och få arbeta tillsammans med härliga kollegor är detta en tjänst för dig, läs vidare för att få veta mer!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Däckteams räkning däckskiftare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du är anställd av Professionals Nord och arbetar som konsult hos Däckteam.

Däckteam i Piteå är ett sammansvetsat gäng som består av erfarna mekaniker som nu under högsäsongen behöver dig till att hjälpa dem att skifta däck. Du kommer att arbeta i en arbetsgrupp där glädje och skratt genomsyrar dagarna och där du kommer att välkomnas med öppna armar. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Däckteams önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Arbetsuppgifter

Som däckmontör arbetar du i huvudsak med att skifta och montera däck. Vidare kommer du vara behjälplig vid eventuella kundfrågor samt viss hantering av däckhotellet.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
• Däckbyte
• Lagerhantering
• Kundkontakt

För att du ska känna dig trygg i din anställning kommer du givetvis att få en introduktion i arbetet.

Arbetstiderna är vardagar 07.00-16.30.

Vi söker dig som:

Kan arbeta heltid under cirka 4-5 veckor med start i oktober samt har B-körkort. Flytande svenska i tal är även ett krav för tjänsten. Har du tidigare arbetat inom verkstad eller med däckbyten är det meriterande, men det är inte ett krav. Har du ett brinnande intresse för yrket och gillar att meka på fritiden ser vi positivt på det.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Däckteam. Vi tror att du är en positiv person som tycker om att arbeta fysiskt i högt tempo. Då du kommer att arbeta i team tillsammans med dina kollegor tycker du även om att samarbeta. Du är självklart också en person som sprider glädje både till kollegor och kunder!

START: 1 oktober
OMFATTNING: Heltid under 4-5 veckor
STAD: Piteå
URVAL: Sker löpande
Kontakt: Ronja Lilja

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Däckmontörer till Piteå

Inledning: Är du serviceinriktad, händig och trivs i ett praktiskt arbete? Har du möjlighet att arbeta heltid från den 17 oktober till och med 18 november? Härligt! Sök då tjänsten som däckmontör till vår kund i Piteå! Information om tjänsten Professionals Nord söker i samarbete med vår kund två däckmontörer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under ca 1 månads ti... Visa mer
Inledning:
Är du serviceinriktad, händig och trivs i ett praktiskt arbete? Har du möjlighet att arbeta heltid från den 17 oktober till och med 18 november? Härligt! Sök då tjänsten som däckmontör till vår kund i Piteå!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vår kund två däckmontörer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under ca 1 månads tid.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Arbetsuppgifter
I arbetet som däckmontör kommer du att i huvudsak arbeta med att skifta och montera däck på personbilar. Du kommer även ansvara för framplockning och retur av däck till däckhotell. I arbetet förekommer mycket kundkontakt där din uppgift är att leverera bästa möjliga service. Arbetet kan även innebära en del övertid och i vissa enstaka fall kan det krävas helgarbete.

• Däckbyte
• Kundkontakt
• Lagerhantering av däck

Vi söker dig som:
Tycker om att skruva och trivs i ett praktiskt arbete, det är fördelaktigt om du har erfarenhet av att byta däck sedan tidigare. Eftersom det förekommer tunga lyft i tjänsten bör du ha en god grundfysik. Du bör vara händig, ambitiös och inneha B-körkortet.

Det kommer läggas stor vikt vid dina personliga egenskaper, du trivs i att arbeta i ett högt tempo, är serviceinriktad och brinner för att ge den bästa möjliga servicen till kunder.

START: 17 Oktober till och med 18 November
OMFATTNING: Heltid, tidsbegränsat
STAD: Piteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Lindgren

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Däckmontörer / Däckskiftare

Flera däckmontörer sökes för den kommande vintersäsongen! Vi söker just nu för kunds räkning flera däckmontörer i Piteå. Du kommer att arbeta inom verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta från sommardäck till vinterdäck. Tvättning och inlagring av däck kommer också att vara en stor del av dina sysslor. Arbetet är fysiskt krävande och du arbetar ofta i högt tempo. Detta är ett yrke som passar dig som är villig att hugga i, gillar l... Visa mer
Flera däckmontörer sökes för den kommande vintersäsongen!

Vi söker just nu för kunds räkning flera däckmontörer i Piteå.

Du kommer att arbeta inom verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta från sommardäck till vinterdäck.

Tvättning och inlagring av däck kommer också att vara en stor del av dina sysslor.

Arbetet är fysiskt krävande och du arbetar ofta i högt tempo. Detta är ett yrke som passar dig som är villig att hugga i, gillar lagarbete och tycker om mötet med kunden.

Säsongen sträcker sig från början av oktober och ca 6-8 veckor framåt.

Rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Vår kund har kollektivavtal med Transportarbetareförbundet.
Uppdraget kan antingen vara ett direkt rekryterings- eller bemanningsuppdrag. Visa mindre

CNC-operatör

Om kundföretaget Kommande uppdrag hos ny kund i Piteå. Dina arbetsuppgifter Som CNC-operatör här arbetar man med att sköta datorstyrda maskiner som genom till exempel svarvning, borrning eller fräsning tillverkar detaljer av metall. Din huvudsakliga uppgift innebär att rigga CNC-maskiner och att programmera dom utifrån ritningar där man bl.a använder CAD/CAM som underlag. Det är meriterande med goda kunskaper i ritningsläsning, mätteknik, skärande bearb... Visa mer
Om kundföretaget
Kommande uppdrag hos ny kund i Piteå.

Dina arbetsuppgifter
Som CNC-operatör här arbetar man med att sköta datorstyrda maskiner som genom till exempel svarvning, borrning eller fräsning tillverkar detaljer av metall. Din huvudsakliga uppgift innebär att rigga CNC-maskiner och att programmera dom utifrån ritningar där man bl.a använder CAD/CAM som underlag.

Det är meriterande med goda kunskaper i ritningsläsning, mätteknik, skärande bearbetning och tidigare erfarenheter inom CNC-yrket så som:

- programmering
- svarvning
- fräsning
- slipning

Tjänsten innefattar dagstidsarbete eller 2-skift.

Din profil
Vi ser gärna att du har relevant utbildning som CNC-operatör eller har arbetat med liknande arbetsuppgifter sen tidigare. Du bör även ha ett stort tekniskt intresse och se framemot nya utmaningar! Vi söker utifrån det dig som vill arbeta med maskiner i en produktion, du gillar även att arbeta praktiskt och har lätt för att ta instruktioner. Du som person är flexibel och bra på att arbeta under eget ansvar, du vill utvecklas i ditt arbete och jobbar på ett nogrannt och säkert sätt.

Övrig information
B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Maria Berggren på 072-517 26 04 eller via e-post: [email protected]

Urval sker löpande så ansök gärna redan idag!

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

CNC-operatör

Är du en person med känsla för maskinbearbetning och gillar utmaningen som CNC-arbetet innebär? Då är du rätt person för jobbet inom fiberkomposit. Här har du möjlighet att få lära dig arbetet från grunden. Om tjänsten Som CNC-operatör på Hitachi Energy kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innehålla bearbetning av fiberkompositer. Du kommer även att jobba med programmering efter ritning, riggning samt omställning av maskinen. Produktionsledaren är d... Visa mer
Är du en person med känsla för maskinbearbetning och gillar utmaningen
som CNC-arbetet innebär? Då är du rätt person för jobbet inom fiberkomposit.
Här har du möjlighet att få lära dig arbetet från grunden.

Om tjänsten
Som CNC-operatör på Hitachi Energy kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innehålla bearbetning av fiberkompositer. Du kommer även att jobba med programmering efter ritning, riggning samt omställning av maskinen. Produktionsledaren är din närmaste chef och du jobbar på en arbetsplats tillsammans med många härliga kollegor i ett positivt arbetsklimat.

Arbetet innebär skiftgång, det kan vara 2-skift eller 2-skift med helg.

Om dig
Vi söker dig som är i början av din karriär eller som har några års erfarenhet av yrket. Det är viktigt att du har kunskap om:

• Svarvning / Slipning
• Ritningsläsning
• Montage och mekanik

Vidare ser vi att du är en noggrann, ansvarsfull person som gillar ordning och reda. Du vill utvecklas och gillar utmaningen i att få till de snäva toleranskraven. Det är meriterande om du är utbildad CNC-operatör eller har erfarenhet inom yrket. Vidare är det positivt om du har truck- och traverskort.  

Om anställningen
Tjänsten som CNC-operatör är ett konsultuppdrag med start omgående. Uppdraget är på ca 4 månader med en tjänstgöringsgrad på 100%. Möjlighet till förlängning finns. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas så fort som möjligt och rekryteringsarbetet sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Maria Johansson   [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

CNC-operatör till Nordtool

Nordtool Ab startade 1971 med att tillverka trä-kuttrar inom Sandvik-företagen. Sedan dess har Nordtool utvecklats till en ledande tillverkare av alla typer av produktionsverktyg för verkstads-, plåt- och plast-industrin. Den positionen har Nordtool nått genom en konsekvent satsning på välutbildad personal, en modern maskinpark och CAD/CAM-teknik för konstruktion och produktion. Nordtool har drygt 20 anställda och ingår sedan 1977 i IVAB-koncernen. Nu sök... Visa mer
Nordtool Ab startade 1971 med att tillverka trä-kuttrar inom Sandvik-företagen. Sedan dess har Nordtool utvecklats till en ledande tillverkare av alla typer av produktionsverktyg för verkstads-, plåt- och plast-industrin. Den positionen har Nordtool nått genom en konsekvent satsning på välutbildad personal, en modern maskinpark och CAD/CAM-teknik för konstruktion och produktion. Nordtool har drygt 20 anställda och ingår sedan 1977 i IVAB-koncernen.

Nu söker vi ytterligare en CNC-operatör som kan förstärka vårt team!

Om tjänsten
Vi söker arbetare till vår verkstad, främst fräs-avdelningen. Avdelningen består idag av drygt 10 stycken CNC-maskiner och bemannas av personal på både dagtid och 2-skift. Du kommer att tillhöra ett familjärt team med erfarna och kompetenta kollegor. Vi erbjuder ett omväxlande jobb i en öppen organisation med nära till beslut!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära programmering av CNC-maskiner utifrån ritningar och CAD/CAM-underlag. Du kommer även se över maskinerna och din arbetsplats dagligen, ladda maskinerna och ställa in dem med rätt verktyg.

Nedan finns exempel på vad du kommer göra:
? Mätning
? Ritningsläsning
? NC-beredning (GibbsCAM)
? Skärande bearbetning
? Verktygsbyten
? Förebyggande underhåll
? Omställningar av maskinen

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Kollektivavtal finns med IF Metall och Teknikföretagen. Nordtool har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Tjänsten är en direktrekrytering och anställning sker direkt hos Nordtool.

Om dig
Vi söker dig med gymnasial utbildning inom CNC-teknik eller kanske har du hunnit samla på dig några års erfarenhet av skärande bearbetning med fokus på fräsning. Vi tror att du är en driftig och noggrann person som kan arbeta självständigt. Vidare ser vi att du är engagerad och lösningsfokuserad samt social och kommunikativ. Laganda, kvalitet och initiativförmåga är ytterligare egenskaper vi ser som viktiga. Du har dessutom god datorvana och kan kommunicera i svenska i både tal och skrift obehindrat.

Meriterande inför denna tjänst är:
• Erfarenhet av fräsning, svarvning, slipning och ev. gnistning.
• Kunskap i programspråken Heidenhain, Siemens samt Fanuc.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan
Tjänsten startar enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Anna Roslin via telefon 0736847748

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Såg-och justerverksoperatörer till Stenvalls Trä i Sikfors

Ansök    Aug 3    Stenvalls Trä AB    Sågverksarbetare
Om jobbet Vill du arbeta på ett modernt sågverk som satsar på ny teknik? Vi på Stenvalls Trä har en drygt 70-årig historia och framförallt en spännande framtid. För att möta efterfrågan på våra produkter behöver vi förstärka vår personal till vår anläggning i Sikfors. Vill du arbeta med trä? Vill du arbeta med trevliga kollegor? Vill du ta ett stort ansvar? Är du noggrann och stresstålig? Då har vi arbetet för dig!   Att arbeta som operatör på Stenvalls Tr... Visa mer
Om jobbet
Vill du arbeta på ett modernt sågverk som satsar på ny teknik? Vi på Stenvalls Trä har en drygt 70-årig historia och framförallt en spännande framtid. För att möta efterfrågan på våra produkter behöver vi förstärka vår personal till vår anläggning i Sikfors.
Vill du arbeta med trä? Vill du arbeta med trevliga kollegor? Vill du ta ett stort ansvar? Är du noggrann och stresstålig? Då har vi arbetet för dig!
 
Att arbeta som operatör på Stenvalls Trä
Arbetsuppgifterna för den här rollen är mycket varierande och arbetet skiljer sig mycket mellan de olika avdelningarna. Du kan tex arbeta med att köra/mata linjen, övervaka och åtgärda störningar samt kontrollera produkterna både visuellt och genom mätning för att säkerställa att rätt kvalitet produceras. Du rapporterar underhållsbehov, utför maskininställningar vid ändring av produkt och råvara samt utför enklare förekommande reparationer och felsökningar. Dessutom får du möjligheten att lära dig mycket om branschen genom dina kollegor. Du kommer att tillhöra ett gäng med drivna medarbetare. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara förlagda på 2-skift.
 
Är du Stenvalls Träs nya operatör?
Det här jobbet passar dig som framför allt är självgående, initiativtagande, lösningsorienterad och flexibel i de arbetsuppgifter du tar dig an. Du drivs av att jobba mot uppsatta mål och är noga med slutresultatet. Vi tar för givet att du har en positiv attityd med god samarbetsförmåga och är en engagerad person som är mån om att göra ett bra jobb. 
 
Dina personliga egenskaper är av stor vikt för tjänsten och vi tror att du har en vilja att utvecklas med företaget och ser förändringar som en utmaning. Du är strukturerad och noggrann och har prestigelöst förhållningssätt. Det allra viktigaste är att du är lösningsorienterad och har en positiv inställning.
 
Vi söker dig som har:
Basic datavana
Möjlighet att arbeta oregelbundna tider
God samarbetsförmåga
Du behärskar svenska i tal och skrift
B-Körkort
 
Vi ser det som meriterande, men inget krav om du har:
Arbetat med trä tidigare
 
Lön
Individuell lönesättning
 
Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
 
Vi arbetar med löpande urval för intervjuer, sök därför redan idag! Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2022-09-02
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå.
I koncernen värderar vi engagemang, kunskap och handlingskraft mycket högt.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Driven CNC-operatör till spännande uppdrag

Nordic Quick Systems är ett Piteå-baserat bolag utvecklar innovativa produkter som effektiviserar underhållsprocesser inom basindustrin. Bolaget har utsetts till ett av Nordens främsta framtidsbolag av Techarena Challenge, varit med på Ny Tekniks ”33-listan” över de mest lovande unga bolagen i Sverige två gånger, samt fått ett nationellt hedersomnämnande i Sveriges största innovationstävling (Stiftelsen SKAPA). Bolaget lägger stort fokus på innovation och ... Visa mer
Nordic Quick Systems är ett Piteå-baserat bolag utvecklar innovativa produkter som effektiviserar underhållsprocesser inom basindustrin. Bolaget har utsetts till ett av Nordens främsta framtidsbolag av Techarena Challenge, varit med på Ny Tekniks ”33-listan” över de mest lovande unga bolagen i Sverige två gånger, samt fått ett nationellt hedersomnämnande i Sveriges största innovationstävling (Stiftelsen SKAPA). Bolaget lägger stort fokus på innovation och produktutveckling. Läs mer om Nordic Quick Systems på www.nordicquicksystems.com.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta i en modern verkstad med gedigen erfarenhet av bearbetning och produktutveckling. Vi har en komplett maskinpark och ett riktigt vasst team som hanterar maskinerna. Merparten av produktionskapaciteten är dedikerad åt egenutvecklade produkter, såsom bl.a. kedjehjul och matarvalsar, men en del legojobb kan även förekomma.
Dina arbetsuppgifter utförs främst i CNC-maskiner och innefattar ställ, programmering och bearbetning i svarv- och fräsmaskiner. Även andra liknande uppgifter kan tillkomma. Vidare är vi måna om att alla våra kollegor kontinuerligt får möjlighet att utvecklas i den riktning som de själv önskar.
Du kommer även att få delta i interna innovationsprocesser och bidra till utvecklandet av nya produkter.

DINA FÄRDIGHETER OCH ERFARENHETER
Du är en ambitiös person som gärna har några års erfarenhet som maskinoperatör eller liknande.
Du har med fördel en industriteknisk utbildning (eller liknande) och är van vid ritningsläsning, programmering, ställ och bearbetning (vi använder oss av styrsystemet Heidenhain till våra fräsmaskiner, samt HAAS system i svarv).
Du är, från botten av din själ, intresserad av teknik och nya innovationer.


DINA EGENSKAPER
Noggrann & strukturerad | Vi är måna om att allt som lämnar verkstaden är av högsta kvalité och du förväntas att arbeta systematiskt – med ett slipat öga för detaljer.
Positiv & sympatisk | Vi är ett litet team och kommer att lägga stor vikt vid att rekrytera en riktigt härlig kollega, som är bra på att sprida skön energi och som uppskattar att vi har högt i tak.
Handlingskraftig | Du förväntas ta mycket ansvar och vi kommer alltid att uppmuntra till initiativtagande.

ERSÄTTNING
Nordic Quick Systems erbjuder dig följande kompensation för din insats:
Fast lön enligt kollektivavtal.
Sjysst förmånsprogram (friskvård, livsvårdstimme, pension etc).
Ovärderlig erfarenhet från en innovativ och snabbväxande verksamhet.
Riktigt trevliga kollegor!


ÖVRIGT
Vi investerar i potential, inte historia. Det viktiga är inte vad du tidigare har gjort, utan vad du kommer att kunna göra framöver.
Vi är måna om att bygga en organisation med mångfald och mycket dynamik. Du anställs för att utmana oss.
Intervjuer sker löpande. Vänta absolut inte med att skicka in din ansökan!


Ansökan: Skicka ditt CV och personliga brev till [email protected] snarast. Har du några funderingar? Maila Niclas Granström Anundi eller ring honom på 0738 - 17 04 39.

Sista ansökningsdag: 4 september (notera dock att positionen kommer att tillsättas så fort vi har hittat rätt person). Visa mindre

Pelletsoperatör till Sikfors

Ansök    Aug 3    Stenvalls Trä AB    Torkskötare
Vi på Stenvalls Trä behöver förstärka vårt gäng som arbetar med att producera och paketera pellets och kutterspån. För att möta den ökande efterfrågan på Pellets och kutter söker vi nu medarbetare till vår produktion i Sikfors.   Vill du jobba i ett fokuserat team med stor ansvarskänsla? Vill du ta ett stort ansvar? Då har vi arbetet för dig!   Att arbeta som Pelletsoperatör på Stenvalls Trä Arbetsuppgifterna för pelletsoperatör är varierande, du kommer hu... Visa mer
Vi på Stenvalls Trä behöver förstärka vårt gäng som arbetar med att producera och paketera pellets och kutterspån. För att möta den ökande efterfrågan på Pellets och kutter söker vi nu medarbetare till vår produktion i Sikfors.
 
Vill du jobba i ett fokuserat team med stor ansvarskänsla? Vill du ta ett stort ansvar? Då har vi arbetet för dig!
 
Att arbeta som Pelletsoperatör på Stenvalls Trä
Arbetsuppgifterna för pelletsoperatör är varierande, du kommer huvudsakligen att ansvara för blandning av råvara till pelletsproduktion och kontrollera fukthalt i spån enligt rutiner, paketera kutterspån och pellets samt se till att pelletsen håller rätt kvalitet, konsistens och vikt. Daglig tillsyn och underhåll av produktionsutrustningen och aktivt deltagande i det pågående förbättringsarbetet av processer och arbetssätt ingår också i det dagliga arbetet.
 
I pelletsproduktionen arbetar vi efter skiftgång K2 som innebär att arbetet är förlagt under veckans alla dagar med arbetspass förlagda mellan 06.00-01.30 eller Intermittent 2-skift.
 
Är du Stenvalls Träs nya Pelletsoperatör?
Arbetet som pelletsoperatör passar dig som är självgående, initiativtagande och flexibel i de arbetsuppgifter som du tar dig an. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta inom processindustrin, köra hjullastare och van att lösa de maskinrelaterade problem som kan uppstå i en produktion. Vi tar för givet att du är en kommunikativ och engagerad person som är mån om att göra ett bra jobb. På Stenvalls Trä arbetar vi utifrån våra fem ledord: mod, arbetsglädje, handlingskraft, kompetens och äkthet.
Vem är du?
 
Dina personliga egenskaper är av stor vikt för tjänsten och vi tror att du har en vilja att utvecklas med företaget och ser förändringar som en utmaning. Du är strukturerad och noggrann och driven att se bra resultat. Det allra viktigaste är att du tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter, är lösningsorienterad och har en positiv inställning med god samarbetsförmåga. Du måste trivas med att arbeta i team och även vara självgående.
 
Meriterande:
Vi ser det som meriterande om du har:

• God teknisk kompetens och datavana
• Erfarenhet från maskintekniskt underhåll
• Erfarenhet från processindustrin eller skogs-eller jordbruk.
Krav:
Vi söker dig som har möjlighet att arbeta oregelbundna tider, det vill säga skiftgång. Du har vana att köra hjullastare och truck och är trygg i att framföra maskinerna. 
 
 
Lön:
Individuell lönesättning
 
Anställningsvillkor:
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
 
Arbetsgivarens webbplats:
http://www.stenvalls.se
 
Kontaktperson:
Vi arbetar med löpande urval för intervjuer, sök därför redan idag! Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2022-09-02.
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Övrigt:
Placeringsort Sikfors.
Sista datum för ansökan: 2022-09-02
Skriftlig ansökan innehållande CV och personligt brev.Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. I koncernen värderar vi engagemang, kunskap och handlingskraft mycket högt

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Svetsare/Verkstadsarbetare

Ansök    Jul 20    Fermeco AB    Svetsare, manuell
Vi söker nu Dig som är utbildad svetsare/verkstadsarbetare! Arbetsuppgifterna består främst av ritningsläsning, hopmontering och svetsning, främst MAG-svetsning. Vi söker Dig med svetsvana och gärna några års erfarenhet från yrket. Det är meriterande om du har svetslicens men inget krav. Inom företaget värdesätter vi särskilt personliga egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet och kvalitetsmedvetenhet. Vi ser väldigt gärna kvinnliga sökande! Tilltr... Visa mer
Vi söker nu Dig som är utbildad svetsare/verkstadsarbetare!
Arbetsuppgifterna består främst av ritningsläsning, hopmontering och svetsning, främst MAG-svetsning.
Vi söker Dig med svetsvana och gärna några års erfarenhet från yrket.
Det är meriterande om du har svetslicens men inget krav.
Inom företaget värdesätter vi särskilt personliga egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet och kvalitetsmedvetenhet.
Vi ser väldigt gärna kvinnliga sökande!
Tillträde omgående efter överenskommelse. Lön enligt kollektivavtal.
Frågor besvaras av Erik Öhlund på telefon 0911-22 11 47.
Ansökan skickas via e-post till [email protected] Visa mindre

Förädlingsoperatör Sikfors

Ansök    Aug 1    Stenvalls Trä AB    Sågverksoperatör
Vill du arbeta på ett modernt sågverk? Vi på Stenvalls Trä har en drygt 70-årig historia och framförallt en spännande framtid. För att möta efterfrågan på våra produkter behöver vi rekrytera ett antal medarbetare till våran anläggning  i Sikfors.   Att arbeta som Förädlingsoperatör på Stenvalls Trä    Arbetsuppgifterna för den här rollen är mycket varierande. På linjen arbetar du med att köra/mata linjen, övervaka och åtgärda störningar i hyvel/kap/klyvlin... Visa mer
Vill du arbeta på ett modernt sågverk? Vi på Stenvalls Trä har en drygt 70-årig historia och framförallt en spännande framtid. För att möta efterfrågan på våra produkter behöver vi rekrytera ett antal medarbetare till våran anläggning  i Sikfors.
 
Att arbeta som Förädlingsoperatör på Stenvalls Trä 
 
Arbetsuppgifterna för den här rollen är mycket varierande. På linjen arbetar du med att köra/mata linjen, övervaka och åtgärda störningar i hyvel/kap/klyvlinje, kontrollera produkterna både visuellt och genom mätning för att säkerställa att rätt kvalitet produceras. Du kommer att ibland köra motviktstruck. Du rapporterar underhållsbehov, utför maskininställningar vid ändring av produkt och råvara, utför förebyggande underhåll, samt utför enklare förekommande reparationer och felsökningar.
 
Dessutom får du möjligheten att lära dig mycket om branschen genom dina kollegor. Du kommer att tillhöra ett trevligt gäng med drivna medarbetare. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara förlagda enligt skift.
 
Är du Stenvalls Träs nya Förädlings-operatör?
 
Det här jobbet passar dig som framför allt är positiv, initiativtagande, lösningsorienterad, hjälpsam och flexibel i de arbetsuppgifter du tar dig an. Du drivs av att jobba mot uppsatta mål och är noga med slutresultatet. Vi tänker att du har en positiv attityd med god samarbetsförmåga och är en engagerad person som är mån om att göra ett bra jobb.
 
Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta inom träindustri men framförallt med förädling av virke såsom hyvling och kapning. 
 
Dina personliga egenskaper är dock av största vikt för tjänsten och vi ser fram emot att möta dig för att bilda oss en uppfattning om det är du som kan vara den perfekta personen för någon av våra tjänster.
 
Vi söker dig som har:
Basic Datavana 
God samarbetsförmåga
Du behärskar svensk tal och skrift 
Möjlighet att arbeta oregelbundna tider
B-Körkort
 
Vi ser det som meriterande, men inget krav om du har:
Kunskap inom förädling, truck, el, mekanik slipning, samt styr och reglerteknik 
 
Lön
Individuell lönesättning
 
Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. 
 
Vi arbetar med löpande urval för intervjuer, sök därför redan idag! Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2022-08-26
Tillträde sker enligt överenskommelse. 
 
Övrigt
Placeringsort: Sikfors .

 

 

 

 Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. I koncernen värderar vi engagemang, kunskap och handlingskraft mycket högt.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Förädlingsoperatör Sikfors

Ansök    Jul 27    Stenvalls Trä AB    Sågverksoperatör
Vill du arbeta på ett modernt sågverk? Vi på Stenvalls Trä har en drygt 70-årig historia och framförallt en spännande framtid. För att möta efterfrågan på våra produkter behöver vi rekrytera ett antal medarbetare till våran anläggning  i Sikfors.   Att arbeta som Förädlingsoperatör på Stenvalls Trä    Arbetsuppgifterna för den här rollen är mycket varierande. På linjen arbetar du med att köra/mata linjen, övervaka och åtgärda störningar i hyvel/kap/klyvlin... Visa mer
Vill du arbeta på ett modernt sågverk? Vi på Stenvalls Trä har en drygt 70-årig historia och framförallt en spännande framtid. För att möta efterfrågan på våra produkter behöver vi rekrytera ett antal medarbetare till våran anläggning  i Sikfors.
 
Att arbeta som Förädlingsoperatör på Stenvalls Trä 
 
Arbetsuppgifterna för den här rollen är mycket varierande. På linjen arbetar du med att köra/mata linjen, övervaka och åtgärda störningar i hyvel/kap/klyvlinje, kontrollera produkterna både visuellt och genom mätning för att säkerställa att rätt kvalitet produceras. Du kommer att ibland köra motviktstruck. Du rapporterar underhållsbehov, utför maskininställningar vid ändring av produkt och råvara, utför förebyggande underhåll, samt utför enklare förekommande reparationer och felsökningar.
 
Dessutom får du möjligheten att lära dig mycket om branschen genom dina kollegor. Du kommer att tillhöra ett trevligt gäng med drivna medarbetare. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara förlagda enligt skift.
 
Är du Stenvalls Träs nya Förädlings-operatör?
 
Det här jobbet passar dig som framför allt är positiv, initiativtagande, lösningsorienterad, hjälpsam och flexibel i de arbetsuppgifter du tar dig an. Du drivs av att jobba mot uppsatta mål och är noga med slutresultatet. Vi tänker att du har en positiv attityd med god samarbetsförmåga och är en engagerad person som är mån om att göra ett bra jobb.
 
Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta inom träindustri men framförallt med förädling av virke såsom hyvling och kapning. 
 
Dina personliga egenskaper är dock av största vikt för tjänsten och vi ser fram emot att möta dig för att bilda oss en uppfattning om det är du som kan vara den perfekta personen för någon av våra tjänster.
 
Vi söker dig som har:
Basic Datavana 
God samarbetsförmåga
Du behärskar svensk tal och skrift 
Möjlighet att arbeta oregelbundna tider
B-Körkort
 
Vi ser det som meriterande, men inget krav om du har:
Kunskap inom förädling, truck, el, mekanik slipning, samt styr och reglerteknik 
 
Lön
Individuell lönesättning
 
Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. 
 
Vi arbetar med löpande urval för intervjuer, sök därför redan idag! Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2022-08-26
Tillträde sker enligt överenskommelse. 
 
Övrigt
Placeringsort: Sikfors .

 

 

 

 Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. I koncernen värderar vi engagemang, kunskap och handlingskraft mycket högt.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Processmaskinist Mobila asfaltsverk, Asphalt North

Ansök    Jul 15    NCC AB    Processoperatör, asfalt
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. Rollen hos oss I rollen som verksmaskinist ingår att ansvara för driften av våra mobila asfaltsfabriker samt reparations- och underhållsarbeten. Våra mobila asfaltsfabriker ställs främst upp i de norra del... Visa mer
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Rollen hos oss

I rollen som verksmaskinist ingår att ansvara för driften av våra mobila asfaltsfabriker samt reparations- och underhållsarbeten. Våra mobila asfaltsfabriker ställs främst upp i de norra delarna av Sverige, men emellanåt får vi uppdrag även i de södra regionerna. Under högsäsong förekommer varierande arbetstider. Vintertid innefattar underhåll och reparationer inför nästkommande säsong.

Dina erfarenheter

Du har erfarenhet från serviceinriktat arbete och gärna av liknande arbetsuppgifter, gärna med inriktning el eller mekanik samt att du är van att arbeta i datormiljö. Praktisk erfarenhet från beläggning/verksmaskinist är meriterande. Praktisk erfarenhet från Krossverk/Betong stationer/Större industrier, såväl som svets och mekaniker ses även det som meriterade.

Som person är du stresstålig och har god samarbetsförmåga, du är självgående och kreativ. Du bör vara svets- och reparationskunnig.

Ytterligare information

B-körkort krävs och tillgång till egen bil.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning kommer att tillämpas. Placeringsort efter överenskommelse.

Eftersom arbetsplatsen är mobil är arbete på andra orter än placeringsorten vanligt förekommande.

Kontakt och ansökan
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Theres Enström, Operations Manager tel.nr 079-065 82 83. Registrera din ansökan och CV nedan.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2022-08-15.

Om oss 
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

FeRex söker svetsare till Byske!

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
FeRex är en mekanisk verkstad i Byske. Strategiskt placerad vid E4 mitt mellan Skellefteå och Piteå. I den 8000 m² stora verkstadslokalen arbetar idag ca 70 anställda. Vår hyresvärd och samarbetspartner, Renholmen AB, återfinns i samma lokaler.

En sak är säkert. Och det är att ingenting är säkert. FeRex är precis som våra kollegor och konkurrenter under stark påverkan av vår omvärld. Råvarupriser, konjunktursvängningar, tillgång till kompetens arbetskraft, ja listan kan göras lång. Men FeRex har en förmåga att bli starkare och större för varje problem och kris som uppstår. Och vi tror den framgången beror på följande anledningar:

* Vi har fått förmånen att vidareutveckla en kvalitetskultur som Renholmen Mekaniska byggt upp sedan 50-talet.
* Vi är ett företag under ständig utveckling både avseende personal, kvalitet, miljö och innovation.
* Vi söker samarbeten och organisationsstrukturer som sparar tid och pengar för både oss själva och våra kunder.

Med andra ord. Vi bygger god lönsamhet på rätta grunder. Och det tjänar både vi och våra kunder på.

Välkommen till FeRex du med. Det kan löna sig.

Dina arbetsuppgifter
Som svetsare på FeRex så har man ett omväxlande arbete där man svetsar både komponenter och maskiner. Viktigt att du som söker har god kunskap inom ritningsläsning och är kvalitetsmedveten! Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid.


Din profil
Vi tror att du som söker är driven, social, kvalitetsmedveten och har goda kunskaper i ritningsläsning. Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och är nyfiken och engagerad i ditt arbete. För att passa in hos oss ser vi att du är flexibel och anpassningsbar, samt har lätt för att ta egna initiativ samtidigt som du är en lagspelare då det är god sammanhållning i gruppen. Viktigt att du drivs av att säkerställa en hög kvalitet och att leverera rätt produkter i rätt tid!

Vi ser gärna att du har en svetsutbildning eller har arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig. FeRex arbetar även med robotsvetsning så har du ett intresse av programmering och robotsvetsning så finns det goda möjligheter till utveckling för rätt person.

Meriterande om du som söker har:
Licens för MIG/MAG
Erfarenhet av svetsning
Erfarenhet av tillverkning av komponenter till produktägande bolag
Truck och traverskort


Ansökan
Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se.
För frågor om tjänsten, kontakta Maja Lundström via mail: [email protected] Visa mindre

FeRex söker CNC-operatör till Byske!

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
FeRex är en mekanisk verkstad i Byske. Strategiskt placerad vid E4 mitt mellan Skellefteå och Piteå. I den 8000 m² stora verkstadslokalen arbetar idag ca 70 anställda. Vår hyresvärd och samarbetspartner, Renholmen AB, återfinns i samma lokaler.

En sak är säkert. Och det är att ingenting är säkert. FeRex är precis som våra kollegor och konkurrenter under stark påverkan av vår omvärld. Råvarupriser, konjunktursvängningar, tillgång till kompetens arbetskraft, ja listan kan göras lång. Men FeRex har en förmåga att bli starkare och större för varje problem och kris som uppstår. Och vi tror den framgången beror på följande anledningar:

* Vi har fått förmånen att vidareutveckla en kvalitetskultur som Renholmen Mekaniska byggt upp sedan 50-talet.
* Vi är ett företag under ständig utveckling både avseende personal, kvalitet, miljö och innovation.
* Vi söker samarbeten och organisationsstrukturer som sparar tid och pengar för både oss själva och våra kunder.

Med andra ord. Vi bygger god lönsamhet på rätta grunder. Och det tjänar både vi och våra kunder på.

Välkommen till FeRex du med. Det kan löna sig.

Dina arbetsuppgifter
Som CNC-operatör hos oss ansvarar du för ritningsläsning, programmering, drift och kvalitetskontroll av ytor och mått. Du kommer även utföra maskininställningar vid ändring av dimensioner samt verktygsbyten och enklare verktygsunderhåll. Viktigt att du som söker kan processkedjan och kan leverera hundraprocentig kvalitet!

Meriterande:
Tidigare jobbat som CNC-operatör
Erfarenhet av Mazatrol och Heidenhain

Din profil
Vi tror att du som söker är driven, social, kvalitetsmedveten och har goda kunskaper i ritningsläsning. Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och är nyfiken och engagerad i ditt arbete. För att passa in hos oss ser vi att du är flexibel och anpassningsbar, samt har lätt för att ta egna initiativ samtidigt som du är en lagspelare då det är god sammanhållning i gruppen. Viktigt att du drivs av att säkerställa en hög kvalitet och att leverera rätt produkter i rätt tid!

Vi ser gärna att du har en CNC-operatörsutbildning eller har arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig.

Meriterande om du som söker har:
Erfarenhet av tillverkning av komponenter till produktägande bolag
Truck och traverskort


Ansökan
Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se.
För frågor om tjänsten, kontakta Maja Lundström via [email protected] Visa mindre

Resande montör till Renthall

Inledning: Kanske känner du till brännbollsyran, Noliamässan eller PDOL sedan tidigare? Renthall är företaget man ringer till när man ska anordna evenemang! Trivs du med ett fysiskt arbete och vill vara med och montera upp möbler och tälthallar inför stora evenemang i sommar? Härligt, sök då tjänsten redan idag! Information om tjänsten Professionals Nord söker i samarbete med Renthall en montör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer var... Visa mer
Inledning:
Kanske känner du till brännbollsyran, Noliamässan eller PDOL sedan tidigare? Renthall är företaget man ringer till när man ska anordna evenemang!

Trivs du med ett fysiskt arbete och vill vara med och montera upp möbler och tälthallar inför stora evenemang i sommar? Härligt, sök då tjänsten redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Renthall en montör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Renthall under 5 veckor. Det finns god chans till förlängning efter dessa veckor om samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Under de veckor du arbetar hos Renthall kommer du få gå sida vid sida med en van montör för att ge dig de bästa förutsättningarna i din nya roll. Arbetstiderna kommer variera en del på grund av arbetsbelastning, men målet är att man ska jobba mellan 07–16 vardagar. Du kommer arbeta ungefär halva tiden i Umeå och halva tiden i Piteå. Om du bor i exempelvis Umeå kommer det ordnas boende för dig i Piteå och vice versa.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Renthalls önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Arbetsuppgifter
Du kommer ingå i ett härligt team på cirka 10 personer och du kommer oftast utgå ifrån kontoret på morgonen tillsammans med de andra. Som resande montör arbetar du med att montera allt man kan tänkas behöva till ett större evenemang. Exempel på det kan vara tälthallar, bänkar, bord och tillbehör. Efter evenemangets slut hjälper du även till att riva ner byggnationerna.

Vi söker dig som:
För tjänsten krävs det att du har B-körkort och om möjligt ser vi gärna att du har BE - men det är däremot inget krav. Förutom det så är det viktigt att du trivs i ett fysiskt arbete och alltid är på tårna. Vidare tror vi du är framåt och tycker det är roligt att prata med kunder, då det kommer förekomma i tjänsten.

START: V.29 till och med V.33
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå eller Piteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Lindgren

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Operatör till Stenvalls Trä Lövholmen

Ansök    Jun 23    Stenvalls Trä AB    Sågverksoperatör
Om jobbetSom operatör hos Stenvalls Trä kommer du att arbeta i sågen på Lövholmen, vilket innebär att man jobbar i sågen, råsorteringen och i ströläggaren. Arbetet innebär ett stort ansvar där du är en viktigt del i att produkterna produceras till rätt kvalité. Vi erbjuder våra anställda utbildningar i Trälära och andra utbildningar som behövs för tjänsten. För att möta efterfrågan på våra produkter behöver vi nu rekrytera personal till vår anläggning i Lö... Visa mer
Om jobbetSom operatör hos Stenvalls Trä kommer du att arbeta i sågen på Lövholmen, vilket innebär att man jobbar i sågen, råsorteringen och i ströläggaren. Arbetet innebär ett stort ansvar där du är en viktigt del i att produkterna produceras till rätt kvalité. Vi erbjuder våra anställda utbildningar i Trälära och andra utbildningar som behövs för tjänsten. För att möta efterfrågan på våra produkter behöver vi nu rekrytera personal till vår anläggning i Lövholmen.

Arbetsuppgifter 
Arbetsuppgifterna för den här rollen är varierande och arbetet skiljer mellan de olika arbetsstationerna. Du kan till exempel arbeta med att övervaka såglinjen, råsorteringen eller ströläggaren och åtgärda störningar samt kontrollera produkterna både visuellt och genom mätning för att säkerställa att rätt kvalité produceras. Du rapporterar underhållsbehov och utför enklare reparationer och felsökningar. Du kommer även att genomföra maskininställningar vid ändring av produkt och råvara. 

Din profil 
För att passa i rollen som operatör ser vi att du är självgående, initiativtagande, lösningsorienterande och flexibel i de arbetsuppgifter som du tar dig an. Du drivs av att jobba mot uppsatta mål och är noga med slutresultatet. Det är meriterande om du har ett intresse för teknik och maskinutrustning. Du har en god attityd och bra på att samarbeta med dina arbetskollegor och är engagerad till att göra ett bra arbete. Arbetet som operatör är fysiskt krävande, roligt och omväxlande, där utvecklingsmöjligheter finns att växa med Stenvalls Trä. 
 
Vi erbjuder även:
- introduktionsutbildning
- generöst friskvårdsbidrag
- bra personalrabatt på olika varor/tjänster inom Stenvalls Trä koncern. 

Vi söker dig som har:
God datavana
Möjlighet att arbeta 2-skift med arbetstider förlagda mellan 06.00-00.45
Du behärskar svenska i tal och skrift
B-Körkort
Vi ser det som meriterande, men inget krav om du har:
Om du har arbetat med trä tidigare och har ett brinnande intresse för teknik. 
 
Lön
Individuell lönesättning
 
Anställningsvillkor
Efter överenskommelse
 
Vi arbetar med löpande urval för intervjuer, sök därför redan idag! Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2022-08-08.
Tillträde sker enligt överenskommelse.


Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. I Stenvalls Trä koncern ingår dotterbolagen Stenvalls Skogar AB, Klubbgärdet Fastighets AB, Sågedet fastighet, 9 XL-byggvaruhus, Kallax Flyg AB och Genesis IT AB.

Vi har en stark värdegrund. Det är våra värderingar och normer som bestämmer vårt handlande. Det är också i våra värderingar som vi hittar kraften, beslutsamheten och tillförsikten att allt löser sig. Vi ser möjligheterna. Våra värdeord är mod, arbetsglädje, handlingskraft, kompetens och äkthet.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

CNC-operatör till Nordtool

Nordtool Ab startade 1971 med att tillverka trä-kuttrar inom Sandvik-företagen. Sedan dess har Nordtool utvecklats till en ledande tillverkare av alla typer av produktionsverktyg för verkstads-, plåt- och plast-industrin. Den positionen har Nordtool nått genom en konsekvent satsning på välutbildad personal, en modern maskinpark och CAD/CAM-teknik för konstruktion och produktion. Nordtool har drygt 20 anställda och ingår sedan 1977 i IVAB-koncernen. Nu sök... Visa mer
Nordtool Ab startade 1971 med att tillverka trä-kuttrar inom Sandvik-företagen. Sedan dess har Nordtool utvecklats till en ledande tillverkare av alla typer av produktionsverktyg för verkstads-, plåt- och plast-industrin. Den positionen har Nordtool nått genom en konsekvent satsning på välutbildad personal, en modern maskinpark och CAD/CAM-teknik för konstruktion och produktion. Nordtool har drygt 20 anställda och ingår sedan 1977 i IVAB-koncernen.

Nu söker vi ytterligare en CNC-operatör som kan förstärka vårt team!

Om tjänsten
Vi söker arbetare till vår verkstad, främst fräs-avdelningen. Avdelningen består idag av drygt 10 stycken CNC-maskiner och bemannas av personal på både dagtid och 2-skift. Du kommer att tillhöra ett familjärt team med erfarna och kompetenta kollegor. Vi erbjuder ett omväxlande jobb i en öppen organisation med nära till beslut!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära programmering av CNC-maskiner utifrån ritningar och CAD/CAM-underlag. Du kommer även se över maskinerna och din arbetsplats dagligen, ladda maskinerna och ställa in dem med rätt verktyg.

Nedan finns exempel på vad du kommer göra:
? Mätning
? Ritningsläsning
? NC-beredning (GibbsCAM)
? Skärande bearbetning
? Verktygsbyten
? Förebyggande underhåll
? Omställningar av maskinen

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Kollektivavtal finns med IF Metall och Teknikföretagen. Nordtool har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Tjänsten är en direktrekrytering och anställning sker direkt hos Nordtool.

Om dig
Vi söker dig med gymnasial utbildning inom CNC-teknik eller kanske har du hunnit samla på dig några års erfarenhet av skärande bearbetning med fokus på fräsning. Vi tror att du är en driftig och noggrann person som kan arbeta självständigt. Vidare ser vi att du är engagerad och lösningsfokuserad samt social och kommunikativ. Laganda, kvalitet och initiativförmåga är ytterligare egenskaper vi ser som viktiga. Du har dessutom god datorvana och kan kommunicera i svenska i både tal och skrift obehindrat.

Meriterande inför denna tjänst är:
• Erfarenhet av fräsning, svarvning, slipning och ev. gnistning.
• Kunskap i programspråken Heidenhain, Siemens samt Fanuc.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan
Tjänsten startar enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Anna Roslin via telefon 0736847748

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

CNC-operatör till en av Sveriges mest innovativa verkstäder

OM NORDIC QUICK SYSTEMS Nordic Quick Systems är baserat i Piteå, med världen som sin spelplan, och utvecklar innovativa produkter som effektiviserar underhållsprocesser inom basindustrin. Bolaget har utsetts till ett av Nordens främsta framtidsbolag av Techarena Challenge, varit med på Ny Tekniks ”33-listan” över de mest lovande unga bolagen i Sverige två gånger, samt fått ett nationellt hedersomnämnande i Sveriges största innovationstävling (Stiftelsen SK... Visa mer
OM NORDIC QUICK SYSTEMS
Nordic Quick Systems är baserat i Piteå, med världen som sin spelplan, och utvecklar innovativa produkter som effektiviserar underhållsprocesser inom basindustrin. Bolaget har utsetts till ett av Nordens främsta framtidsbolag av Techarena Challenge, varit med på Ny Tekniks ”33-listan” över de mest lovande unga bolagen i Sverige två gånger, samt fått ett nationellt hedersomnämnande i Sveriges största innovationstävling (Stiftelsen SKAPA). Bolaget lägger stort fokus på innovation och produktutveckling. Läs mer om Nordic Quick Systems på www.nordicquicksystems.com.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta i en verkstad med lång erfarenhet av bearbetning och produktutveckling. Vi har en komplett maskinpark och ett riktigt vasst team som hanterar maskinerna. Merparten av produktionskapaciteten är dedikerad åt egenutvecklade produkter, såsom bl.a. kedjehjul och matarvalsar, men en del legojobb kan även förekomma.
Dina arbetsuppgifter utförs främst i CNC-maskiner och innefattar ställ, programmering och bearbetning i svarv- och fräsmaskiner. Även andra liknande uppgifter kan tillkomma. Vidare välkomnar vi om du vill utvecklas på arbetsplatsen genom att utöka ditt ansvarsområde.
Du kommer även att få delta i interna innovationsprocesser och bidra till utvecklandet av nya produkter.

DINA FÄRDIGHETER OCH ERFARENHETER
Du är en hungrig person som gärna har några års erfarenhet som maskinoperatör eller liknande.
Du har med fördel en industriteknisk utbildning (eller liknande) och är van vid är van vid ritningsläsning, programmering, ställ och bearbetning (vi använder oss av styrsystemet Heidenhain till våra fräsmaskiner, samt HAAS system i svarv).
Du är, från botten av din själ, intresserad av teknik och nya innovationer.


DINA EGENSKAPER
Noggrann & strukturerad | Vi är måna om att allt som lämnar verkstaden är av högsta kvalité och du förväntas att arbeta systematiskt – med ett slipat öga för detaljer.
Positiv & sympatisk | Vi är ett litet team och kommer att lägga stor vikt vid att rekrytera en riktigt härlig kollega, som är bra på att sprida skön energi och som uppskattar att vi har högt i tak.
Handlingskraftig | Du förväntas ta mycket ansvar och vi kommer alltid att uppmuntra till initiativtagande.

ERSÄTTNING
Nordic Quick Systems erbjuder dig följande kompensation för din insats:
Fast lön enligt kollektivavtal.
Sjysst förmånsprogram (friskvård, pension etc).
Ovärderlig erfarenhet från en innovativ och snabbväxande verksamhet.
Riktigt trevliga kollegor!


ÖVRIGT
Vi investerar i potential, inte historia. Bevisa i ansökan att du är supermotiverad och villig att lära dig. Resten tar vi i nästa skede.
Vi är måna om att bygga en organisation med mångfald och mycket dynamik. Du anställs för att utmana oss.
Intervjuer sker löpande. Vänta absolut inte med att skicka in din ansökan!


ANSÖKAN
Skicka ditt CV och personliga brev till [email protected] snarast. Har du några funderingar? Maila Niclas Granström Anundi eller ring honom på 0738 - 17 04 39.

SISTA ANSÖKNINGSDAG
15 juli (notera dock att positionen kommer att tillsättas så fort vi har hittat rätt person). Visa mindre

Pelletsoperatör till Sikfors

Ansök    Jun 14    Stenvalls Trä AB    Torkskötare
Vi på Stenvalls Trä behöver förstärka vårt gäng som arbetar med att producera och paketera pellets och kutterspån. För att möta den ökande efterfrågan på Pellets och kutter söker vi nu medarbetare till vår produktion i Sikfors.   Vill du jobba i ett fokuserat team med stor ansvarskänsla? Vill du ta ett stort ansvar? Då har vi arbetet för dig!   Att arbeta som Pelletsoperatör på Stenvalls Trä Arbetsuppgifterna för pelletsoperatör är varierande, du kommer hu... Visa mer
Vi på Stenvalls Trä behöver förstärka vårt gäng som arbetar med att producera och paketera pellets och kutterspån. För att möta den ökande efterfrågan på Pellets och kutter söker vi nu medarbetare till vår produktion i Sikfors.
 
Vill du jobba i ett fokuserat team med stor ansvarskänsla? Vill du ta ett stort ansvar? Då har vi arbetet för dig!
 
Att arbeta som Pelletsoperatör på Stenvalls Trä
Arbetsuppgifterna för pelletsoperatör är varierande, du kommer huvudsakligen att ansvara för blandning av råvara till pelletsproduktion och kontrollera fukthalt i spån enligt rutiner, paketera kutterspån och pellets samt se till att pelletsen håller rätt kvalitet, konsistens och vikt. Daglig tillsyn och underhåll av produktionsutrustningen och aktivt deltagande i det pågående förbättringsarbetet av processer och arbetssätt ingår också i det dagliga arbetet.
 
I pelletsproduktionen arbetar vi efter skiftgång K2 som innebär att arbetet är förlagt under veckans alla dagar med arbetspass förlagda mellan 06.00-01.30.
 
Är du Stenvalls Träs nya Pelletsoperatör?
Arbetet som pelletsoperatör passar dig som är självgående, initiativtagande och flexibel i de arbetsuppgifter som du tar dig an. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta inom processindustrin, köra hjullastare och van att lösa de maskinrelaterade problem som kan uppstå i en produktion. Vi tar för givet att du är en kommunikativ och engagerad person som är mån om att göra ett bra jobb. På Stenvalls Trä arbetar vi utifrån våra fem ledord: mod, arbetsglädje, handlingskraft, kompetens och äkthet.
Vem är du?
 
Dina personliga egenskaper är av stor vikt för tjänsten och vi tror att du har en vilja att utvecklas med företaget och ser förändringar som en utmaning. Du är strukturerad och noggrann och driven att se bra resultat. Det allra viktigaste är att du tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter, är lösningsorienterad och har en positiv inställning med god samarbetsförmåga. Du måste trivas med att arbeta i team och även vara självgående.
 
Meriterande:
Vi ser det som meriterande om du har:

• God teknisk kompetens och datavana
• Erfarenhet från maskintekniskt underhåll
• Erfarenhet från processindustrin eller skogs-eller jordbruk.
Krav:
Vi söker dig som har möjlighet att arbeta oregelbundna tider, det vill säga skiftgång. Du har vana att köra hjullastare och truck och är trygg i att framföra maskinerna. 
 
 
Lön:
Individuell lönesättning
 
Anställningsvillkor:
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
 
Arbetsgivarens webbplats:
http://www.stenvalls.se
 
Kontaktperson:
Vi arbetar med löpande urval för intervjuer, sök därför redan idag! Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2021-06-30.
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Övrigt:
Placeringsort Sikfors.
Sista datum för ansökan: 2022-07-15
Skriftlig ansökan innehållande CV och personligt brev.Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. I koncernen värderar vi engagemang, kunskap och handlingskraft mycket högt

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Svetsare, MAG

Ansök    Jun 13    Clustera Sverige AB    Svetsare, manuell
Till vår kund i Piteå, Norrbotten söker vi 2 - 3 st svetsare för omgående anställning. 99% av svetsningen sker med MAG. Meriterande om du också har erfarenhet/licens av TIG svetsning och goda kunskaper i ritningsläsning. Om du inte har, så får du vara förberedd att göra prov för EN-135 licens. Verksamheten, som är CE certifierad, omfattar konstruktion, tillverkning och montage av stålkonstruktioner till byggnader, byggnadssmide, licenssvetsning samt til... Visa mer
Till vår kund i Piteå, Norrbotten söker vi 2 - 3 st svetsare för omgående anställning.

99% av svetsningen sker med MAG. Meriterande om du också har erfarenhet/licens av TIG svetsning och goda kunskaper i ritningsläsning. Om du inte har, så får du vara förberedd att göra prov för EN-135 licens.

Verksamheten, som är CE certifierad, omfattar konstruktion, tillverkning och montage av stålkonstruktioner till byggnader, byggnadssmide, licenssvetsning samt tillverkning och montage av byggnader i stål och plåt. Svetsningen sker inomhus.

Innan anställning blir aktuell, får du komma till företaget för att lägga ett arbetsprov.

Heltid, mellan kl 07:00 - 16:00

Lön enligt kollektivavtal

Målet är att erbjuda tillsvidareanställning efter viss tids provanställning.

Ansök så snart som möjligt, tjänsterna kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut. Start omgående. Visa mindre

Svetsare sökes till Nybergs Mekaniska

Ansök    Jun 6    Konsultia AB    Svetsare, manuell
Om kundföretaget Vi söker nu Svetsare till Piteå. Du kommer att vara anställd hos oss på Konsultia och arbeta hos vår kund Nybergs Mekaniska på Haraholmen. Dina arbetsuppgifter Är du en ansvarstagande och mångsidig person som drivs av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri? Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter och vara involverad i både mindre samt större projekt. Vi söker dig som har en industriteknisk gymnasieutbildning eller som har... Visa mer
Om kundföretaget
Vi söker nu Svetsare till Piteå.

Du kommer att vara anställd hos oss på Konsultia och arbeta hos vår kund Nybergs Mekaniska på Haraholmen.

Dina arbetsuppgifter
Är du en ansvarstagande och mångsidig person som drivs av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri?
Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter och vara involverad i både mindre samt större projekt.

Vi söker dig som har en industriteknisk gymnasieutbildning eller som har arbetat inom industribranschen, svetserfarenhet är meriterande. Vi ser gärna att du har svetskunskaper inom några av teknikerna och att du främst behärskar att svetsa MIG/MAG. .
Relevant erfarenhet är meritrande, tillexempel:

* Svetsning - MIG/MAG, pinne
* Ritningsläsning
* Travers
* Truckkörning
* Svarvning & Fräsning

Tjänsten innefattar dagtidsjobb Mån-fredag.
B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Din profil
Du som person är en positiv, ambitiös och driven kollega. Du är noggrann i det du gör och du gillar ordning och reda. Vi söker en person som har ett eget driv och som jobbar bra både i grupp och på egen hand. Kan du inte allt så vill du lära dig för att utvecklas. Vi lägger stor vikt vid en positiv attityd, engagemang och viljan att utvecklas och lära sig.

Övrig information
Vi intervjuar och tillsätter tjänster löpande, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag.
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta
Konsultchef Maria Berggren 0725172604 eller via e-post: [email protected]

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Visa mindre

CNC-operatör

Nu söker vi en CNC-operatör till vår verkstad i Öjebyn. Passar dig som är kvalitetsmedveten, har kunden i fokus och gillar att arbeta i grupp. Du har gärna några års arbetslivserfarenhet som maskinoperatör, meriterande är om du kan hantera en vattenskärmaskin. Hos oss är vi prestigelösa och hjälps åt där det behövs. Främst är det vattenskärmaskinen som behöver en ansvarig, men även annat förekommande verkstadsarbete hör till dina arbetsuppgifter. Jobbet k... Visa mer
Nu söker vi en CNC-operatör till vår verkstad i Öjebyn. Passar dig som är kvalitetsmedveten, har kunden i fokus och gillar att arbeta i grupp.
Du har gärna några års arbetslivserfarenhet som maskinoperatör, meriterande är om du kan hantera en vattenskärmaskin. Hos oss är vi prestigelösa och hjälps åt där det behövs. Främst är det vattenskärmaskinen som behöver en ansvarig, men även annat förekommande verkstadsarbete hör till dina arbetsuppgifter.
Jobbet kräver att du kan läsa ritningar och har en passion för att konstruera och utveckla, då många av våra projekt kräver att man löser problem. Hos oss kommer du att få ta ett stort eget ansvar, vara en del av att optimera planeringen och säkerställa att vi levererar med hög kvalitet.
Varför jobba med oss på Nikab kanske du undrar? Hos oss känner du att du är på väg. Det är uppåt, framåt, mot nästa mål – ett driv som gör att vi alltid strävar efter att lära oss nya saker och få ännu större förtroende från våra kunder. Men framförallt vill vi alltid ha kul på vägen. På Nikab får din karriär ett lyft – både socialt och kompetensmässigt. Läs mer om oss på vår hemsida www.nikab.nu
Då vi är en mansdominerad arbetsplats så ser vi gärna sökanden med annan könsidentitet. Visa mindre

Svetsare, EN-135 licens

Ansök    Maj 31    Clustera Sverige AB    Svetsare, manuell
Till vår kund i Piteå, Norrbotten söker vi 2 - 3 st svetsare för omgående anställning. 99% av svetsningen sker med MAG. Meriterande om du också har erfarenhet/licens av TIG svetsning och goda kunskaper i ritningsläsning. Om du inte har, så får du vara förberedd att göra prov för EN-135 licens. Verksamheten, som är CE certifierad, omfattar konstruktion, tillverkning och montage av stålkonstruktioner till byggnader, byggnadssmide, licenssvetsning samt til... Visa mer
Till vår kund i Piteå, Norrbotten söker vi 2 - 3 st svetsare för omgående anställning.

99% av svetsningen sker med MAG. Meriterande om du också har erfarenhet/licens av TIG svetsning och goda kunskaper i ritningsläsning. Om du inte har, så får du vara förberedd att göra prov för EN-135 licens.

Verksamheten, som är CE certifierad, omfattar konstruktion, tillverkning och montage av stålkonstruktioner till byggnader, byggnadssmide, licenssvetsning samt tillverkning och montage av byggnader i stål och plåt. Svetsningen sker inomhus.

Innan anställning blir aktuell, får du komma till företaget för att lägga ett arbetsprov.

Heltid, mellan kl 07:00 - 16:00

Lön enligt kollektivavtal

Målet är att erbjuda tillsvidareanställning efter viss tids provanställning.

Ansök så snart som möjligt, tjänsterna kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut. Start omgående.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Innan beslut om anställning kan du att få genomgå drogtest samt att du skall kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister vid efterfrågan. Visa mindre

Resande montör till Renthall

Inledning: Kanske känner du till brännbollsyran, Noliamässan eller PDOL sedan tidigare? Renthall är företaget man ringer till när man ska anordna evenemang! Trivs du med ett fysiskt arbete och vill vara med och montera upp möbler och tälthallar inför stora evenemang i sommar? Härligt, sök då tjänsten redan idag! Information om tjänsten Professionals Nord söker i samarbete med Renthall en montör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer var... Visa mer
Inledning:
Kanske känner du till brännbollsyran, Noliamässan eller PDOL sedan tidigare? Renthall är företaget man ringer till när man ska anordna evenemang!

Trivs du med ett fysiskt arbete och vill vara med och montera upp möbler och tälthallar inför stora evenemang i sommar? Härligt, sök då tjänsten redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Renthall en montör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Renthall under 5 veckor. Det finns god chans till förlängning efter dessa veckor om samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Under de veckor du arbetar hos Renthall kommer du få gå sida vid sida med en van montör för att ge dig de bästa förutsättningarna i din nya roll. Arbetstiderna kommer variera en del på grund av arbetsbelastning, men målet är att man ska jobba mellan 07–16 vardagar. Du kommer arbeta ungefär halva tiden i Umeå och halva tiden i Piteå. Om du bor i exempelvis Umeå kommer det ordnas boende för dig i Piteå och vice versa.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Renthalls önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Arbetsuppgifter
Du kommer ingå i ett härligt team på cirka 10 personer och du kommer oftast utgå ifrån kontoret på morgonen tillsammans med de andra. Som resande montör arbetar du med att montera allt man kan tänkas behöva till ett större evenemang. Exempel på det kan vara tälthallar, bänkar, bord och tillbehör. Efter evenemangets slut hjälper du även till att riva ner byggnationerna.

Vi söker dig som:
För tjänsten krävs det att du har B-körkort och om möjligt ser vi gärna att du har BE - men det är däremot inget krav. Förutom det så är det viktigt att du trivs i ett fysiskt arbete och alltid är på tårna. Vidare tror vi du är framåt och tycker det är roligt att prata med kunder, då det kommer förekomma i tjänsten.

START: V.29 till och med V.33
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå eller Piteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Lindgren

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Vi söker efter operatörer till Stenvalls Trä i Sikfors

Ansök    Maj 31    Stenvalls Trä AB    Sågverksarbetare
Om jobbet Vill du arbeta på ett modernt sågverk som satsar på framtiden och ligger i framkant med ny teknik? Vi på Stenvalls Trä har en drygt 70-årig historia och framförallt en spännande framtid. Vi utvecklar produktionen och efterfrågan på våra produkter ökar därigenom behöver vi förstärka med fler operatörer till vår anläggning i Sikfors.    Vill du arbeta med trevliga och drivna kollegor? Vill du ha ett arbete med stor ansvarskänsla? Är du noggrann och... Visa mer
Om jobbet
Vill du arbeta på ett modernt sågverk som satsar på framtiden och ligger i framkant med ny teknik? Vi på Stenvalls Trä har en drygt 70-årig historia och framförallt en spännande framtid. Vi utvecklar produktionen och efterfrågan på våra produkter ökar därigenom behöver vi förstärka med fler operatörer till vår anläggning i Sikfors. 
 
Vill du arbeta med trevliga och drivna kollegor? Vill du ha ett arbete med stor ansvarskänsla? Är du noggrann och stresstålig? Då har vi arbetet just för dig! 
 
Att arbeta som operatör på Stenvalls Trä
Arbetsuppgifterna för den här rollen är mycket varierande och arbetet skiljer sig mycket mellan de olika avdelningarna. Du kan tex arbeta med att köra/mata linjen, övervaka och åtgärda störningar samt kontrollera produkterna både visuellt och genom mätning för att säkerställa att rätt kvalitet produceras. Du rapporterar underhållsbehov, utför maskininställningar vid ändring av produkt och råvara samt utför enklare förekommande reparationer och felsökningar. Dessutom får du möjligheten att lära dig mycket om branschen genom dina kollegor. Du kommer att tillhöra ett gäng med drivna medarbetare som brinner för framtiden hos Stenvalls Trä. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara förlagda på 2-skift.
 
Är du Stenvalls Träs nya operatör?
Det här jobbet passar dig som framför allt är självgående, initiativtagande, lösningsorienterad och flexibel i de arbetsuppgifter du tar dig an. Du drivs av att jobba mot uppsatta mål och är noga med slutresultatet. Vi tar för givet att du har en positiv attityd med god samarbetsförmåga och är en engagerad person som är mån om att göra ett bra jobb. 
 
Dina personliga egenskaper är av stor vikt för tjänsten och vi tror att du har en vilja att utvecklas med företaget och ser förändringar som en utmaning. Du är strukturerad och noggrann och har prestigelöst förhållningssätt. Det allra viktigaste är att du är lösningsorienterad och har en positiv inställning.
 
Vi söker dig som har:
Basic datavana
Möjlighet att arbeta oregelbundna tider
God samarbetsförmåga
Du behärskar svenska i tal och skrift
B-Körkort
 
Vi ser det som meriterande, men inget krav om du har:
Arbetat med trä tidigare
 
Lön
Individuell lönesättning
 
Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
 
Vi arbetar med löpande urval för intervjuer, sök därför redan idag! Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2022-06-30
Tillträde sker enligt överenskommelse.Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå.
Produktionen uppgår till 400 000 m3 sågad vara och ca 75 % vidareförädlas direkt till slutkund. I koncernen värderar vi engagemang, kunskap och handlingskraft mycket högt.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Erfarna verkstadsarbetare

Nu söker vi erfarna Svetsare/Verkstadsarbetare för ett varierande arbete i vår verkstad i Öjebyn. Passar dig som är kvalitetsmedveten, kan läsa ritningar och gillar att arbeta i grupp. Du har gärna några års arbetslivserfarenhet inom svetsning och verkstadsarbete, svetslicenser är meriterande. Som person är du organiserad och kvalitetsmedveten och trivs med att arbeta i grupp. Jobbet kräver att du kan läsa ritningar och har en passion för att konstruera o... Visa mer
Nu söker vi erfarna Svetsare/Verkstadsarbetare för ett varierande arbete i vår verkstad i Öjebyn. Passar dig som är kvalitetsmedveten, kan läsa ritningar och gillar att arbeta i grupp.
Du har gärna några års arbetslivserfarenhet inom svetsning och verkstadsarbete, svetslicenser är meriterande. Som person är du organiserad och kvalitetsmedveten och trivs med att arbeta i grupp. Jobbet kräver att du kan läsa ritningar och har en passion för att konstruera och utveckla, då många av våra projekt kräver att man löser problem.
Varför jobba med oss på Nikab kanske du undrar? Hos oss känner du att du är på väg. Det är uppåt, framåt, mot nästa mål – ett driv som gör att vi alltid strävar efter att lära oss nya saker och få ännu större förtroende från våra kunder. Men framförallt vill vi alltid ha kul på vägen. På Nikab får din karriär ett lyft – både socialt och kompetensmässigt. Läs mer om oss på vår hemsida www.nikab.nu Visa mindre

CNC-operatör för kommande uppdrag

Dina arbetsuppgifter Som Operatör på Hitachi Energy (ABB i Öjebyn) tillverkar olika komponenter i fiberkomposit. Du kommer att vara viktigt del i produktionen och arbeta med datorstyrda maskiner som med hjälp av mekansik bearbetning fräser och svarvar delar i metall. Du kommer även att jobba med programmering efter ritning, riggning samt omställning av maskiner. Skiftgång förekommer, vanligtvis 2-skift eller 2-skift med helg. Din profil Vi söker dig me... Visa mer
Dina arbetsuppgifter

Som Operatör på Hitachi Energy (ABB i Öjebyn) tillverkar olika komponenter i fiberkomposit. Du kommer att vara viktigt del i produktionen och arbeta med datorstyrda maskiner som med hjälp av mekansik bearbetning fräser och svarvar delar i metall. Du kommer även att jobba med programmering efter ritning, riggning samt omställning av maskiner.

Skiftgång förekommer, vanligtvis 2-skift eller 2-skift med helg.

Din profil
Vi söker dig med ett tekniskt intresse som vill arbeta med maskiner i en produktion, du gillar även att arbeta praktiskt och har lätt för att ta instruktioner. Vi ser gärna att du har relevant utbildning som operatör eller har arbetat med liknande arbetsuppgifter sen tidigare. Du bör ha ett tekniskt intresse och se framemot nya utmaningar. Vi söker en flexibel person som är bra på att arbeta under eget ansvar och jobbar på ett nogrannt och säkert sätt.

Det är meriterande med goda kunskaper i ritningsläsning, mätteknik och tidigare erfarenheter inom CNC-yrket.

Skriv gärna med i din ansökan vilken sorts CNC-maskiner du har arbetat med och eventuellt programmeringsspråk som du kan hantera. Samt andra specifika kompetenser som passar in för arbetet.

Övrig information
B-körkort är ett krav
Meriterande med truckkort A-B och traverskort.

Du kommer inledningsvis att bli anställd av Konsultia och tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund Hitachi Energy.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Maria Berggren på 072-517 26 04 eller via e-post: [email protected]

Urval sker löpande så ansök gärna redan idag!

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

Vi söker svetsare inför kommande uppdrag!

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter
Clockwork söker svetsare till våra kunder i Skellefteå med omnejd.

Vi ser gärna att du som söker innehar svetslicens eller kunskap som motsvarar ställda krav för licens och arbetslivserfarenhet inom området.
Du har även goda kunskaper i ritningsläsning och lägger stor vikt vid ditt hantverk.

För att passa bra in hos oss samt hos våra kunder tror vi att du är positiv och engagerad i ditt arbete.


Din profil
Vi söker erfarna svetsare till kommande uppdrag. Har du tidigare jobbat inom industrin alternativt har någon form av industriutbildning ange det i din ansökan, även om du innehar truckkort, travers eller liknande. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och det är meriterande om du även har erfarenhet av montage.

Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och är nyfiken och engagerad i ditt arbete. För att passa in hos oss och hos våra kunder ser vi att du är flexibel och anpassningsbar, samt har lätt för att ta egna initiativ samtidigt som du är en lagspelare.

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.Ansökan
Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se.
För frågor om tjänsten, kontakta Maja Lundström via 073 - 351 27 44 eller [email protected]

Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb! Inom industrin i Piteå!

Just nu söker vi fyra sommarjobbare till Hitachi Energy i Piteå. Vi söker teknikintresserade personer till olika roller för arbete inom industrin med härdplast. Hitachi Energy bidrar med banbrytande lösningar som gör världens elnät starkare, smartare och grönare. Resultatet är nät som är mer pålitliga, intelligenta och fokuserade på en hållbar energiframtid för alla. Genom Hitachi Energy avancerade portfölj av hållbara, digitala energilösningar skapas än... Visa mer
Just nu söker vi fyra sommarjobbare till Hitachi Energy i Piteå. Vi söker teknikintresserade personer till olika roller för arbete inom industrin med härdplast.

Hitachi Energy bidrar med banbrytande lösningar som gör världens elnät starkare, smartare och grönare. Resultatet är nät som är mer pålitliga, intelligenta och fokuserade på en hållbar energiframtid för alla. Genom Hitachi Energy avancerade portfölj av hållbara, digitala energilösningar skapas ännu mer värde för kunder som sträcker sig över energi- och industrisektorerna, till transport, IT och liv (städer).

Du blir anställd på Uniflex och uthyrd till Hitachi Energy under sommarperioden med start omgående. Tjänsten är på heltid.

Arbetet innebär 2-skift alternativt 2-skift med helg.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan.
Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!


Vem är du?
Till tjänsten som sommarjobbare på Hitachi Energy söker vi dig som har:
• Traverskort

Det är även meriterande om du har:
• Tidigare erfarenhet som maskinoperatör
• Tidigare erfarenhet inom NC maskiner/industri

Som person är du ansvarsfull och säkerhetsmedveten. Du tycker om utmaningar och att utvecklas och vi ser gärna att du är positiv, nyfiken och noggrann.

Intervjuar sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte och skicka in din ansökan redan idag!Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Sommarjobb! Inom industrin i Piteå!

Just nu söker vi fyra sommarjobbare till Hitachi Energy i Piteå. Vi söker teknikintresserade personer till olika roller för arbete inom industrin med hårdplast. Hitachi Energy bidrar med banbrytande lösningar som gör världens elnät starkare, smartare och grönare. Resultatet är nät som är mer pålitliga, intelligenta och fokuserade på en hållbar energiframtid för alla. Genom Hitachi Energy avancerade portfölj av hållbara, digitala energilösningar skapas än... Visa mer
Just nu söker vi fyra sommarjobbare till Hitachi Energy i Piteå. Vi söker teknikintresserade personer till olika roller för arbete inom industrin med hårdplast.

Hitachi Energy bidrar med banbrytande lösningar som gör världens elnät starkare, smartare och grönare. Resultatet är nät som är mer pålitliga, intelligenta och fokuserade på en hållbar energiframtid för alla. Genom Hitachi Energy avancerade portfölj av hållbara, digitala energilösningar skapas ännu mer värde för kunder som sträcker sig över energi- och industrisektorerna, till transport, IT och liv (städer).

Du blir anställd på Uniflex och uthyrd till Hitachi Energy under sommarperioden med start omgående. Tjänsten är på heltid.

Arbetet innebär 2-skift alternativt 2-skift med helg.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan.
Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!


Vem är du?
Till tjänsten som sommarjobbare på Hitachi Energy söker vi dig som har:
• Traverskort

Det är även meriterande om du har:
• Tidigare erfarenhet som maskinoperatör
• Tidigare erfarenhet inom NC maskiner/industri

Som person är du ansvarsfull och säkerhetsmedveten. Du tycker om utmaningar och att utvecklas och vi ser gärna att du är positiv, nyfiken och noggrann.

Intervjuar sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte och skicka in din ansökan redan idag!Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Industriarbetare till Skellefteå

Arbetsbeskrivning Söker du efter ett nytt spännande jobb och är intresserad av att arbeta inom industri? Då kan det vara dig vi letar! Randstad söker nu för kommande uppdrag dig som bor i Skellefteå eller bor inom pendlingsavstånd till Skellefteå. Vi ser fram emot din ansökan!   Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmån... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Söker du efter ett nytt spännande jobb och är intresserad av att arbeta inom industri? Då kan det vara dig vi letar! Randstad söker nu för kommande uppdrag dig som bor i Skellefteå eller bor inom pendlingsavstånd till Skellefteå. Vi ser fram emot din ansökan!
 
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna kommer variera beroende på uppdrag men innefattar uppdrag som maskin-samt processoperatör, truckförare och CNC-operatör. 

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet från ett arbete inom industrin exempelvis som processoperatör, lagermedarbetare eller annan erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Det vi kommer att lägga störst vikt är dock din vilja och dina personliga egenskaper då vi tror att du kommer att lära dig arbetet om du bara har ambitionen. 
 
Som person är du noggrann, flexibel och strukturerad. Du är van att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål eller en deadline. Vidare är du stresstålig och har en hög servicekänsla samtidigt som du är social gentemot såväl kunder som arbetskollegor. Vi ser även att du har ett gott säkerhetstänk i ditt arbete. För tjänsten behöver du kunna behärska det engelska språket i tal och skrift.
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
Skicka gärna in din ansökan redan idag, dock senast 2022-05-31. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
 
För information: Vid frågor kontakta gärna Moa Östlund, konsultchef 070-6167255 [email protected] 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

2 - 3 st svetsare, EN-135 licens

Ansök    Maj 5    Clustera Sverige AB    Svetsare, manuell
Till vår kund i Piteå, Norrbotten söker vi 2 - 3 st svetsare för omgående anställning. 99% av svetsningen sker med MAG. Meriterande om du också har erfarenhet/licens av TIG svetsning och goda kunskaper i ritningsläsning. Obligatoriskt med EN-135 licens. Verksamheten, som är CE certifierad, omfattar konstruktion, tillverkning och montage av stålkonstruktioner till byggnader, byggnadssmide, licenssvetsning samt tillverkning och montage av byggnader i stål... Visa mer
Till vår kund i Piteå, Norrbotten söker vi 2 - 3 st svetsare för omgående anställning.

99% av svetsningen sker med MAG. Meriterande om du också har erfarenhet/licens av TIG svetsning och goda kunskaper i ritningsläsning. Obligatoriskt med EN-135 licens.

Verksamheten, som är CE certifierad, omfattar konstruktion, tillverkning och montage av stålkonstruktioner till byggnader, byggnadssmide, licenssvetsning samt tillverkning och montage av byggnader i stål och plåt. Svetsningen sker inomhus.

Heltid, mellan kl 07:00 - 16:00

Lön enligt kollektivavtal

Målet är att erbjuda tillsvidareanställning efter viss tids provanställning.

Ansök så snart som möjligt, tjänsterna kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut. Start omgående.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Innan beslut om anställning kan du att få genomgå drogtest samt att du skall kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister vid efterfrågan. Visa mindre

CNC-operatörer

Är du en person med känsla för maskinbearbetning och gillar utmaningen som CNC-arbetet innebär? Då är du rätt person för jobbet inom fiberkomposit. Här har du möjlighet att få lära dig arbetet från grunden. Om tjänsten Som CNC-operatör på Hitachi Energy kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innehålla bearbetning av fiberkompositer. Du kommer även att jobba med programmering efter ritning, riggning samt omställning av maskinen. Produktionsledaren är d... Visa mer
Är du en person med känsla för maskinbearbetning och gillar utmaningen
som CNC-arbetet innebär? Då är du rätt person för jobbet inom fiberkomposit.
Här har du möjlighet att få lära dig arbetet från grunden.

Om tjänsten
Som CNC-operatör på Hitachi Energy kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innehålla bearbetning av fiberkompositer. Du kommer även att jobba med programmering efter ritning, riggning samt omställning av maskinen. Produktionsledaren är din närmaste chef och du jobbar på en arbetsplats tillsammans med många härliga kollegor i ett positivt arbetsklimat.

Arbetet innebär skiftgång, det kan vara 2-skift eller 2-skift med helg.

Om dig
Vi söker dig som är i början av din karriär eller som har några års erfarenhet av yrket. Det är viktigt att du har kunskap om:

• Svarvning / Slipning
• Ritningsläsning
• Montage och mekanik

Vidare ser vi att du är en noggrann, ansvarsfull person som gillar ordning och reda. Du vill utvecklas och gillar utmaningen i att få till de snäva toleranskraven. Det är meriterande om du är utbildad CNC-operatör eller har erfarenhet inom yrket. Vidare är det positivt om du har truck- och traverskort.  

Om anställningen
Tjänsten som CNC-operatör är ett konsultuppdrag med start omgående. Uppdraget är på ca 4 månader med en tjänstgöringsgrad på 100%. Möjlighet till förlängning finns. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas så fort som möjligt och rekryteringsarbetet sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Maria Johansson   [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

2 - 3 st MAG svetsare

Ansök    Apr 19    Clustera Sverige AB    Svetsare, manuell
Till vår kund i Piteå, Norrbotten söker vi 2 - 3 st svetsare för omgående anställning. 99% av svetsningen sker med MAG, så MAG licens erfordras. Meriterande om du också har erfarenhet/licens av TIG svetsning. Verksamheten omfattar konstruktion, tillverkning och montage av stålkonstruktioner till byggnader, byggnadssmide, licenssvetsning samt tillverkning och montage av byggnader i stål och plåt. Svetsningen sker inomhus. Heltid, mellan kl 07:00 - 16:00... Visa mer
Till vår kund i Piteå, Norrbotten söker vi 2 - 3 st svetsare för omgående anställning.

99% av svetsningen sker med MAG, så MAG licens erfordras. Meriterande om du också har erfarenhet/licens av TIG svetsning.

Verksamheten omfattar konstruktion, tillverkning och montage av stålkonstruktioner till byggnader, byggnadssmide, licenssvetsning samt tillverkning och montage av byggnader i stål och plåt. Svetsningen sker inomhus.

Heltid, mellan kl 07:00 - 16:00

Lön enligt kollektivavtal

Anställningen inleds som med en månads provanställning och om allt fungerat bra kan förlängning ske.

Start omgående.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Innan beslut om anställning fattas kommer du att få genomgå drogtest samt att du skall uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/ Visa mindre

Verkstadsmekaniker till Stenvalls Trä i Sikfors

Stimuleras du av ett arbete där du ofta utmanas att ”tänka utanför boxen” samt att du får stort utrymme att visa dina kreativa sidor?   Vi söker en verkstadsmekaniker till Stenvalls Träs sågverk som ligger i Sikfors, läs vidare för mer information. Kanske har vi jobbet för dig! Din profilDitt intresse för teknik är stort och vi tror att du jobbar som mekaniker med inriktning mot svets av tig, mig eller gas. Du har en teknisk utbildning i grunden eller mots... Visa mer
Stimuleras du av ett arbete där du ofta utmanas att ”tänka utanför boxen” samt att du får stort utrymme att visa dina kreativa sidor?
 
Vi söker en verkstadsmekaniker till Stenvalls Träs sågverk som ligger i Sikfors, läs vidare för mer information. Kanske har vi jobbet för dig!
Din profilDitt intresse för teknik är stort och vi tror att du jobbar som mekaniker med inriktning mot svets av tig, mig eller gas. Du har en teknisk utbildning i grunden eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt och vi utgår ifrån att du är serviceinriktad, strukturerad, stresstålig och har god samarbetsförmåga.
 
Dina personliga egenskaper är av stor vikt för tjänsten, inte din formella kompetens. Du har fokus på kvalitet och säkerhet samt har ett kreativt sätt att hitta lösningar på problem. Vi ser att du är driven, lösningsorienterad och flexibel. Dina arbetsuppgifter kräver att du kan prioritera dina arbetsuppgifter vid uppkomna problem och vi ser det som en självklarhet att du kan arbeta självständigt vid behov.
 
Vi erbjuder digVi erbjuder dig ett spännande jobb där du får vara med i utvecklingen av vår anläggning i Sikfors och tillföra din kompetens. Vi är ett team som arbetar med underhåll  och du har chansen att få utvecklas tillsammans med oss i ett företag som är under ständig utveckling.
Dina arbetsuppgifterSom verkstadsmekaniker kommer din huvudsyssla att bestå av genomförande reparationer och underhåll av diverse redskap. Vilket är svetsning av gafflar, timmergripar och timmerkranar samt diverse nykonstruktioner. Det tillkommer även reparationer av sågutrustning där arbetsteamet tillsammans hjälps åt för att lösa problem. I vårt förebyggande underhåll är det ditt ansvar att jobba med felrapporteringar och arbetsorder i vårt underhållssystem AM-service.
KravIntresse och kunskap om teknik
B-körkort
Du har möjlighet att arbeta skift
Du behärskar svenska i tal & skrift
Erfarenhet av svetsning
MeriterandeTeknisk utbildning eller motsvarande kompetens
2-3 års yrkeserfarenhet
Arbetat med hydraulik
Övrigt: Arbetsort: Sikfors  
Lön: Efter överenskommelse
Anställningsvillkor: Efter överenskommelse
Sök senast den 2022-05-31, urval sker löpande. 
 
 
 


 


 Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. I koncernen värderar vi engagemang, kunskap och handlingskraft mycket högt.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Svetsare sökes för kommande uppdrag

Ansök    Apr 19    Konsultia AB    Svetsare, manuell
Om kundföretaget Vi söker nu svetsare för kommande uppdrag i Piteå. Du kommer att vara anställd hos oss på Konsultia och arbeta ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som har erfarenhet inom någon/några av svetsteknikerna och kan arbeta självständigt. Om du dessutom har lite kunskap att läsa ritningar, svetsar med noggrannhet och är bra på att ta eget ansvar kan du vara den person vi söker. Mer information ges vid en eventuell intervju. Din pr... Visa mer
Om kundföretaget
Vi söker nu svetsare för kommande uppdrag i Piteå.

Du kommer att vara anställd hos oss på Konsultia och arbeta ute hos kund.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har erfarenhet inom någon/några av svetsteknikerna och kan arbeta självständigt. Om du dessutom har lite kunskap att läsa ritningar, svetsar med noggrannhet och är bra på att ta eget ansvar kan du vara den person vi söker. Mer information ges vid en eventuell intervju.

Din profil
För oss är din personlighet viktig. Vi söker svetsare som har ett eget driv och som jobbar bra både i grupp och på egen hand. En positiv attityd, engagemang och viljan att lära sig nytt är egenskaper som vi värderar högt.

Övrig information
Vi intervjuar och tillsätter tjänster löpande, tveka därför inte med att skicka in din ansökan. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Berggren på telefonnummer: 0725172604 eller via e-post: [email protected]

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Visa mindre

Arbetsledare fordonsverkstad

Wibax - en hållbar kemikalieleverantör Wibax verksamhet består av försäljning, import, produktion, utveckling, service & underhåll, lagring och distribution av i första hand flytande kemiska produkter och biooljor till basindustrin inom Europa. Vi är också problemlösare som utvecklar nya produkter och applikationer i nära samarbete med kund – och alltid med hållbarhet i fokus. Vårt logistikföretag Wibax Logistics AB med ca 130 anställda, hanterar konc... Visa mer
Wibax - en hållbar kemikalieleverantör

Wibax verksamhet består av försäljning, import, produktion, utveckling, service & underhåll, lagring och distribution av i första hand flytande kemiska produkter och biooljor till basindustrin inom Europa.

Vi är också problemlösare som utvecklar nya produkter och applikationer i nära samarbete med kund – och alltid med hållbarhet i fokus.

Vårt logistikföretag Wibax Logistics AB med ca 130 anställda, hanterar koncernens totala logistikbehov samt erbjuder logistiklösningar till externa kunder. Med strategiskt placerade terminaler i hela landet och en heltäckande tankbilsflotta kan vi erbjuda våra kunder kostnadseffektiva lösningar med bästa service.

Är du intresserad av att spela en viktig roll för utvecklingen av Wibax fordonsunderhåll? Sök då tjänsten som Arbetsledare till vår fordonsverkstad!

Dina arbetsuppgifter

Som Arbetsledare ansvarar du för att leda, planera, samordna och projektera underhåll av fordon och tankar, ny/ombyggnation, samt kontroller och besiktning av Wibax tankbilsfordon stationerade i Sverige. Stort fokus ligger på att optimera och effektivisera underhållet utifrån ett lönsamhetsperspektiv. Du håller kontakt med våra externa verkstäder runt om i landet och samråder med trafikplaneringen för att få ett bra flöde på verkstadsbesöken. Du arbetsleder 3 medarbetare i vår egen fordonsverkstad i Piteå och ansvarar för vårt planeringssystem Infoflex samt administrerar inkomna felrapporter. Du ansvarar för förrådet och reservdelslagret. 

Du är placerad på vårt huvudkontor i Piteå där du rapporterar till vår Fleet Manager på Wibax Logistics som du även har ett nära samarbete med.

Vem vi söker 

För att passa i rollen behöver du vara en driven person med förmåga att arbeta både strukturerat och systematiskt. Du är tydlig och trivs med att jobba i en verksamhet som förändras och utvecklas. Som person är du en problemlösare som drivs av att hitta de bästa lösningarna för verksamheten och dess medarbetare. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering. 

Bakgrund 

Du har en eftergymnasial utbildning inom fordon/teknik eller har förvärvat motsvarande erfarenhet på annat sätt. Vi tror att du har ett stort tekniskt intresse, gärna mot tunga fordon. Det är dessutom mycket meriterande om du har erfarenhet av ledarskap. 

Vi förutsätter att dina kunskaper i MS Office är goda och du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska. 

Ansökan

Tillträde enligt överenskommelse. 

Ta hjälp av Inflyttarservice inför din flytt till Piteå.

Letar du bostad, vill välja skola till barnen eller få koll på stadens näringslivsnätverk? Inflyttarservice erbjuder stöd från start till mål och ger dig de bästa kontakterna. Det är hit man kommer när man kommer hem!

Kontakt:         www.flyttatillpitea.se eller [email protected]            0911-696100

Inför rekryteringsarbetet har WIBAX tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med rekryteringsföretag, mediesäljare och liknande. Visa mindre

Legosvets & montage söker driven svetsmontör till Norrbotten

Ansök    Apr 13    Wikan Personal AB    Svetsare, manuell
Vi erbjuder både varierande arbetsuppgifter på olika platser, nya erfarenheter och lärande tillsammans med erfaren personal. Våra medarbetares välmående är viktigt för oss! Om företaget Legosvets & montage startade 1999 och har en fantastisk personalstyrka på 20 anställda. Som företagsnamnet beskriver har ni här ett legotillverkande företag. Vi tillverkar, blästrar och målar de stålkomponenter som kunden efterfrågar utifrån deras ritningar. Vi är verksamm... Visa mer
Vi erbjuder både varierande arbetsuppgifter på olika platser, nya erfarenheter och lärande tillsammans med erfaren personal. Våra medarbetares välmående är viktigt för oss!

Om företaget
Legosvets & montage startade 1999 och har en fantastisk personalstyrka på 20 anställda. Som företagsnamnet beskriver har ni här ett legotillverkande företag. Vi tillverkar, blästrar och målar de stålkomponenter som kunden efterfrågar utifrån deras ritningar. Vi är verksamma inom Sverige med utgångspunkt från verkstaden i Byske och med en stor andel uppdrag på plats ute hos kunder i Norr- och Västerbotten. Där utför vi service och montage, allt utifrån kundens önskemål. Med en trygg kundbas inom bygg, sågverksindustrin och processindustrin erbjuder vi våra kunder kvalité och trygghet. Sedan 2014 är vi certifierade enligt SS-EN 1090 tom EXC-nivå 3 och tillverkar CE-märkta byggstålskonstruktioner.

Vi är positiva, sammansvetsade Legosvetsare med vilja!

Dina arbetsuppgifter
Vi producerar och monterar bland annat maskiner, CE-märkta stålstommar, fackverk, trappor och räcken. Arbetsuppgifterna består primärt av montering ute hos våra kunder i Norrbotten-området efter deras önskemål. Viss svetsning/punktning kommer att förekomma.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som med fördel har erfarenhet av ritningsläsning, svetsning och montagearbete. Har du även erfarenhet av montageledning är det ett stort plus.

Uppdragen sker i team med förväntningen att du är företagsam och lösningsorienterad. Teamet bygger på Legosvetsare som är flexibla och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Svetslicenser, heta arbeten och mobila plattformar är meriterande men inget krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper där ditt driv, engagemang och vilja att lära premieras.

Information och kontakt
Tjänsten avser heltid, tillsvidare, där Legosvets & montage tillämpar 6 månaders provanställning. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Andreas Ögren, 0910-770987, alt. [email protected]

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 16 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Industriarbetare för kommande uppdrag i Piteå

Ansök    Apr 8    Konsultia AB    Montör, metallprodukter
Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som har gått ett Industriellt Gymnasieprogram eller har erfarenhet inom industrin. All relevant erfarenhet så som byggkunskaper, mekaniskt jobb, svetsning, maskinkörning eller montering är meriterande. Du kommer att arbeta som industriarbetare hos våran kund och arbetsuppgifterna kommer att variera, vissa dagar vara växelvis både utomhus och inomhus. Vi ser gärna att du är en person som kan lite om mycket, är flexibel, hän... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har gått ett Industriellt Gymnasieprogram eller har erfarenhet inom industrin. All relevant erfarenhet så som byggkunskaper, mekaniskt jobb, svetsning, maskinkörning eller montering är meriterande. Du kommer att arbeta som industriarbetare hos våran kund och arbetsuppgifterna kommer att variera, vissa dagar vara växelvis både utomhus och inomhus. Vi ser gärna att du är en person som kan lite om mycket, är flexibel, händig och är lättlärd.


Din profil
Vi värderar förutom relevant erfarenhet att du är ansvarstagande, arbetsvillig och är en social arbetskollega.

B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Tjänsten innefattar dagtidsjobb Mån-fre

Övrig information
Vi intervjuar och tillsätter tjänster löpande, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag.
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta
Konsultchef Maria Berggren 0725172604 eller via e-post: [email protected]

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.


Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

Såg-och justerverksoperatörer till Stenvalls Trä i Sikfors

Ansök    Apr 7    Stenvalls Trä AB    Sågverksarbetare
Om jobbet Vill du arbeta på ett modernt sågverk som satsar på ny teknik? Vi på Stenvalls Trä har en drygt 70-årig historia och framförallt en spännande framtid. För att möta efterfrågan på våra produkter behöver vi förstärka vår personal till vår anläggning i Sikfors. Vill du arbeta med trä? Vill du arbeta med trevliga kollegor? Vill du ta ett stort ansvar? Är du noggrann och stresstålig? Då har vi arbetet för dig!   Att arbeta som operatör på Stenvalls Tr... Visa mer
Om jobbet
Vill du arbeta på ett modernt sågverk som satsar på ny teknik? Vi på Stenvalls Trä har en drygt 70-årig historia och framförallt en spännande framtid. För att möta efterfrågan på våra produkter behöver vi förstärka vår personal till vår anläggning i Sikfors.
Vill du arbeta med trä? Vill du arbeta med trevliga kollegor? Vill du ta ett stort ansvar? Är du noggrann och stresstålig? Då har vi arbetet för dig!
 
Att arbeta som operatör på Stenvalls Trä
Arbetsuppgifterna för den här rollen är mycket varierande och arbetet skiljer sig mycket mellan de olika avdelningarna. Du kan tex arbeta med att köra/mata linjen, övervaka och åtgärda störningar samt kontrollera produkterna både visuellt och genom mätning för att säkerställa att rätt kvalitet produceras. Du rapporterar underhållsbehov, utför maskininställningar vid ändring av produkt och råvara samt utför enklare förekommande reparationer och felsökningar. Dessutom får du möjligheten att lära dig mycket om branschen genom dina kollegor. Du kommer att tillhöra ett gäng med drivna medarbetare. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara förlagda på 2-skift.
 
Är du Stenvalls Träs nya operatör?
Det här jobbet passar dig som framför allt är självgående, initiativtagande, lösningsorienterad och flexibel i de arbetsuppgifter du tar dig an. Du drivs av att jobba mot uppsatta mål och är noga med slutresultatet. Vi tar för givet att du har en positiv attityd med god samarbetsförmåga och är en engagerad person som är mån om att göra ett bra jobb. 
 
Dina personliga egenskaper är av stor vikt för tjänsten och vi tror att du har en vilja att utvecklas med företaget och ser förändringar som en utmaning. Du är strukturerad och noggrann och har prestigelöst förhållningssätt. Det allra viktigaste är att du är lösningsorienterad och har en positiv inställning.
 
Vi söker dig som har:
Basic datavana
Möjlighet att arbeta oregelbundna tider
God samarbetsförmåga
Du behärskar svenska i tal och skrift
B-Körkort
 
Vi ser det som meriterande, men inget krav om du har:
Arbetat med trä tidigare
 
Lön
Individuell lönesättning
 
Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
 
Vi arbetar med löpande urval för intervjuer, sök därför redan idag! Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2022-05-02
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå.
Produktionen uppgår till 400 000 m3 sågad vara och ca 75 % vidareförädlas direkt till slutkund. I koncernen värderar vi engagemang, kunskap och handlingskraft mycket högt.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Däckskiftare till Däckteam i Piteå!

Inledning: Är du på jakt efter ett fysiskt arbete? Har du B-körkort? Då är det dig vi söker! Just nu söker Däckteam i Piteå däckskiftare som kan arbeta heltid under en begränsad period på 4-5 veckor med start i april. Vill du ha meriterande erfarenhet och få arbeta tillsammans med härliga kollegor är detta en tjänst för dig, läs vidare för att få veta mer! Information om tjänsten Professionals Nord söker för Däckteams räkning däckskiftare. Uppdraget är ... Visa mer
Inledning:

Är du på jakt efter ett fysiskt arbete? Har du B-körkort? Då är det dig vi söker! Just nu söker Däckteam i Piteå däckskiftare som kan arbeta heltid under en begränsad period på 4-5 veckor med start i april. Vill du ha meriterande erfarenhet och få arbeta tillsammans med härliga kollegor är detta en tjänst för dig, läs vidare för att få veta mer!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Däckteams räkning däckskiftare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du är anställd av Professionals Nord och arbetar som konsult hos Däckteam.

Däckteam i Piteå är ett sammansvetsat gäng som består av erfarna mekaniker som nu under högsäsongen behöver dig till att hjälpa dem att skifta däck. Du kommer att arbeta i en arbetsgrupp där glädje och skratt genomsyrar dagarna och där du kommer att välkomnas med öppna armar.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Däckteams önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Arbetsuppgifter

Som däckmontör arbetar du i huvudsak med att skifta och montera däck.
Vidare kommer du vara behjälplig vid eventuella kundfrågor samt viss hantering av däckhotellet.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
• Däckbyte
• Lagerhantering
• Kundkontakt

För att du ska känna dig trygg i din anställning kommer du givetvis att få en introduktion i arbetet.
Arbetstiderna är vardagar 07.00-16.30.

Vi söker dig som:

Kan arbeta heltid under cirka 4-5 veckor med start i april samt har B-körkort. Flytande svenska i tal är även ett krav för tjänsten. Har du tidigare arbetat inom verkstad eller med däckbyten är det meriterande, men det är inte ett krav. Har du ett brinnande intresse för yrket och gillar att meka på fritiden ser vi positivt på det.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Däckteam. Vi tror att du är en positiv person som tycker om att arbeta fysiskt i högt tempo. Då du kommer att arbeta i team tillsammans med dina kollegor tycker du även om att samarbeta.
Du är självklart också en person som sprider glädje både till kollegor och kunder!

START: April
OMFATTNING: Heltid under 4-5 veckor
STAD: Piteå
URVAL: Sker löpande
Kontakt: Fanny Skott

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Svetsare sökes till Nybergs Mekaniska

Ansök    Mar 31    Konsultia AB    Svetsare, manuell
Om kundföretaget Vi söker nu svetsare för kommande uppdrag i Piteå. Du kommer att vara anställd hos oss på Konsultia och arbeta ute hos Nybergs Mekaniska på Haraholmen. Dina arbetsuppgifter Är du en ansvarstagande och mångsidig person som drivs av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri? Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter och vara involverad i både mindre samt större projekt. Vi söker dig som har en industriteknisk gymnasieutbildning ... Visa mer
Om kundföretaget
Vi söker nu svetsare för kommande uppdrag i Piteå.

Du kommer att vara anställd hos oss på Konsultia och arbeta ute hos Nybergs Mekaniska på Haraholmen.

Dina arbetsuppgifter
Är du en ansvarstagande och mångsidig person som drivs av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri?
Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter och vara involverad i både mindre samt större projekt.

Vi söker dig som har en industriteknisk gymnasieutbildning eller liknande och gärna med svetskunskaper.
Du som person är en positiv, ambitiös och driven kollega. Du är noggrann i det du gör och du gillar ordning och reda.
Vi ser gärna att du har svetskunskaper inom någon/några av teknikerna och kan svetsa med olika metoder.

Relevant erfarenhet är meritrande:

* Svetsning - MIG/MAG, pinne
* Ritningsläsning
* Travers
* Truckkörning
* Svarvning & Fräsning

Tjänsten innefattar dagtidsjobb Mån-fredag.
B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Din profil
Din personlighet är något vi värderar högt. Vi söker en person som har ett eget driv och som jobbar bra både i grupp och på egen hand. Kan du inte allt så vill du lära dig för att utvecklas. Vi lägger stor vikt vid en positiv attityd, engagemang och viljan att utvecklas och lära sig.

Övrig information
Vi intervjuar och tillsätter tjänster löpande, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag.
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta
Konsultchef Maria Berggren 0725172604 eller via e-post: [email protected]

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Visa mindre

Sommarvikarier livsmedelsproduktion

Vi är familjeföretaget med en 120 år lång historia. Vi tillverkar med flera generationers erfarenhet och kunskap i branschen, Norrländska delikatesser efter egna omtyckta recept. Vi söker dig som vill arbeta inom livsmedelsindustri med uppgifter som tillverkning, paketering & orderhantering. Arbetet ställer krav på ett högt tempo, noggrannhet och att du har en vilja att utvecklas. Det är en fördel om du vill arbeta under båda semesterperioderna, det vill ... Visa mer
Vi är familjeföretaget med en 120 år lång historia.
Vi tillverkar med flera generationers erfarenhet och kunskap i branschen, Norrländska delikatesser efter egna omtyckta recept.
Vi söker dig som vill arbeta inom livsmedelsindustri med uppgifter som tillverkning, paketering & orderhantering. Arbetet ställer krav på ett högt tempo, noggrannhet och att du har en vilja att utvecklas.
Det är en fördel om du vill arbeta under båda semesterperioderna, det vill säga från vecka 26 i till och med vecka 33.
Vi har ytterst begränsad möjlighet att bevilja vikarier ledigt under semesterperioderna.
Villkor: Lön enligt gällande kollektivavtal Visa mindre

Produktionsledare

Arbetsuppgifter I rollen som arbetande produktionsledare på Piteortens Chark AB ansvarar du för daglig produktionsplanering , inköp av råvaror och ser till att produkter med hög kvalitet produceras. Egenskaper För att lyckas i rollen har du goda praktiska kunskaper och har förmågan att förstå hur en processindustri fungerar. Du har goda administrativa kunskaper men föredrar att arbeta produktionsnära och kan hålla flera bollar i luften samtidigt. Erfaren... Visa mer
Arbetsuppgifter
I rollen som arbetande produktionsledare på Piteortens Chark AB ansvarar du för daglig produktionsplanering , inköp av råvaror och ser till att produkter med hög kvalitet produceras.
Egenskaper
För att lyckas i rollen har du goda praktiska kunskaper och har förmågan att förstå hur en processindustri fungerar. Du har goda administrativa kunskaper men föredrar att arbeta produktionsnära och kan hålla flera bollar i luften samtidigt.
Erfarenhet & meriter
Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbetsledande befattning inom tillverkning. De är meriterande om du har erfarenhet från charktillverkning, personalansvar, HACCP och arbetsmiljöarbete.
Intresserad?
Vi arbetar med löpande urval så låt inte din ansökan vänta. Skicka ditt CV och berätta vem du är till [email protected] Visa mindre

Däckskiftare till Däckteam i Piteå!

Inledning: Är du på jakt efter ett fysiskt arbete? Har du B-körkort? Då är det dig vi söker! Just nu söker Däckteam i Piteå däckskiftare som kan arbeta heltid under en begränsad period på 4-5 veckor med start i april. Vill du ha meriterande erfarenhet och få arbeta tillsammans med härliga kollegor är detta en tjänst för dig, läs vidare för att få veta mer! Information om tjänsten Professionals Nord söker för Däckteams räkning däckskiftare. Uppdraget är ... Visa mer
Inledning:

Är du på jakt efter ett fysiskt arbete? Har du B-körkort? Då är det dig vi söker! Just nu söker Däckteam i Piteå däckskiftare som kan arbeta heltid under en begränsad period på 4-5 veckor med start i april. Vill du ha meriterande erfarenhet och få arbeta tillsammans med härliga kollegor är detta en tjänst för dig, läs vidare för att få veta mer!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Däckteams räkning däckskiftare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du är anställd av Professionals Nord och arbetar som konsult hos Däckteam.

Däckteam i Piteå är ett sammansvetsat gäng som består av erfarna mekaniker som nu under högsäsongen behöver dig till att hjälpa dem att skifta däck. Du kommer att arbeta i en arbetsgrupp där glädje och skratt genomsyrar dagarna och där du kommer att välkomnas med öppna armar.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Däckteams önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Arbetsuppgifter

Som däckmontör arbetar du i huvudsak med att skifta och montera däck.
Vidare kommer du vara behjälplig vid eventuella kundfrågor samt viss hantering av däckhotellet.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
• Däckbyte
• Lagerhantering
• Kundkontakt

För att du ska känna dig trygg i din anställning kommer du givetvis att få en introduktion i arbetet.
Arbetstiderna är vardagar 07.00-16.30.

Vi söker dig som:

Kan arbeta heltid under cirka 4-5 veckor med start i april samt har B-körkort. Flytande svenska i tal är även ett krav för tjänsten. Har du tidigare arbetat inom verkstad eller med däckbyten är det meriterande, men det är inte ett krav. Har du ett brinnande intresse för yrket och gillar att meka på fritiden ser vi positivt på det.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Däckteam. Vi tror att du är en positiv person som tycker om att arbeta fysiskt i högt tempo. Då du kommer att arbeta i team tillsammans med dina kollegor tycker du även om att samarbeta.
Du är självklart också en person som sprider glädje både till kollegor och kunder!

START: 11 april
OMFATTNING: Heltid under 4-5 veckor
STAD: Piteå
URVAL: Sker löpande
Kontakt: Fanny Skott

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Förädlingsoperatör Sikfors

Ansök    Mar 23    Stenvalls Trä AB    Sågverksoperatör
Vill du arbeta på ett modernt sågverk? Vi på Stenvalls Trä har en drygt 70-årig historia och framförallt en spännande framtid. För att möta efterfrågan på våra produkter behöver vi rekrytera ett antal medarbetare till våran anläggning  i Sikfors.   Att arbeta som Förädlingsoperatör på Stenvalls Trä    Arbetsuppgifterna för den här rollen är mycket varierande. På linjen arbetar du med att köra/mata linjen, övervaka och åtgärda störningar i hyvel/kap/klyvlin... Visa mer
Vill du arbeta på ett modernt sågverk? Vi på Stenvalls Trä har en drygt 70-årig historia och framförallt en spännande framtid. För att möta efterfrågan på våra produkter behöver vi rekrytera ett antal medarbetare till våran anläggning  i Sikfors.
 
Att arbeta som Förädlingsoperatör på Stenvalls Trä 
 
Arbetsuppgifterna för den här rollen är mycket varierande. På linjen arbetar du med att köra/mata linjen, övervaka och åtgärda störningar i hyvel/kap/klyvlinje, kontrollera produkterna både visuellt och genom mätning för att säkerställa att rätt kvalitet produceras. Du kommer att ibland köra motviktstruck. Du rapporterar underhållsbehov, utför maskininställningar vid ändring av produkt och råvara, utför förebyggande underhåll, samt utför enklare förekommande reparationer och felsökningar.
 
Dessutom får du möjligheten att lära dig mycket om branschen genom dina kollegor. Du kommer att tillhöra ett trevligt gäng med drivna medarbetare. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara förlagda enligt skift.
 
Är du Stenvalls Träs nya Förädlings-operatör?
 
Det här jobbet passar dig som framför allt är positiv, initiativtagande, lösningsorienterad, hjälpsam och flexibel i de arbetsuppgifter du tar dig an. Du drivs av att jobba mot uppsatta mål och är noga med slutresultatet. Vi tänker att du har en positiv attityd med god samarbetsförmåga och är en engagerad person som är mån om att göra ett bra jobb.
 
Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta inom träindustri men framförallt med förädling av virke såsom hyvling och kapning. 
 
Dina personliga egenskaper är dock av största vikt för tjänsten och vi ser fram emot att möta dig för att bilda oss en uppfattning om det är du som kan vara den perfekta personen för någon av våra tjänster.
 
Vi söker dig som har:
Basic Datavana 
God samarbetsförmåga
Du behärskar svensk tal och skrift 
Möjlighet att arbeta oregelbundna tider
B-Körkort
 
Vi ser det som meriterande, men inget krav om du har:
Kunskap inom förädling, truck, el, mekanik slipning, samt styr och reglerteknik 
 
Lön
Individuell lönesättning
 
Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. 
 
Vi arbetar med löpande urval för intervjuer, sök därför redan idag! Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2022-04-22 
Tillträde sker enligt överenskommelse. 
 
Övrigt
Placeringsort: Sikfors .

 

 

 

 Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. I koncernen värderar vi engagemang, kunskap och handlingskraft mycket högt.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Däckmontörer till Piteå!

Jobbeskrivning Till däcksäsongen i vår söker vi dig med tidigare erfarenhet inom däckbyte för kortare uppdrag i Piteå! Arbetet går ut på att byta däck på bilar och ställer därför krav på B-körkort samt svenska språkkunskaper eftersom du förväntas ha kundkontakt i arbetet. Anställningen är på heltid med start i början av april och pågår i ca en månad med möjlighet till förlängning. Personliga egenskaper Vi tror att du som söker jobbet är händig och inte ... Visa mer
Jobbeskrivning
Till däcksäsongen i vår söker vi dig med tidigare erfarenhet inom däckbyte för kortare uppdrag i Piteå!
Arbetet går ut på att byta däck på bilar och ställer därför krav på B-körkort samt svenska språkkunskaper eftersom du förväntas ha kundkontakt i arbetet.

Anställningen är på heltid med start i början av april och pågår i ca en månad med möjlighet till förlängning.

Personliga egenskaper
Vi tror att du som söker jobbet är händig och inte har "tummen mitt i handen". Vi ser gärna att du har ett intresse för bilar och har erfarenhet av att byta däck, på fritiden eller i arbetet. Du har god fysik och eftersom du har kontakt med kunder ser vi gärna att du är serviceinriktad och har goda kunskaper i svenska.
Du skickar din ansökan via vår hemsida http://www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Däckskiftare till Däckteam i Piteå!

Inledning: Är du på jakt efter ett fysiskt arbete? Har du B-körkort? Då är det dig vi söker! Just nu söker Däckteam i Piteå däckskiftare som kan arbeta heltid under en begränsad period på 4-5 veckor med start i april. Vill du ha meriterande erfarenhet och få arbeta tillsammans med härliga kollegor är detta en tjänst för dig, läs vidare för att få veta mer! Information om tjänsten Professionals Nord söker för Däckteams räkning däckskiftare. Uppdraget är ... Visa mer
Inledning:

Är du på jakt efter ett fysiskt arbete? Har du B-körkort? Då är det dig vi söker! Just nu söker Däckteam i Piteå däckskiftare som kan arbeta heltid under en begränsad period på 4-5 veckor med start i april. Vill du ha meriterande erfarenhet och få arbeta tillsammans med härliga kollegor är detta en tjänst för dig, läs vidare för att få veta mer!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Däckteams räkning däckskiftare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du är anställd av Professionals Nord och arbetar som konsult hos Däckteam.

Däckteam i Piteå är ett sammansvetsat gäng som består av erfarna mekaniker som nu under högsäsongen behöver dig till att hjälpa dem att skifta däck. Du kommer att arbeta i en arbetsgrupp där glädje och skratt genomsyrar dagarna och där du kommer att välkomnas med öppna armar.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Däckteams önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Arbetsuppgifter

Som däckmontör arbetar du i huvudsak med att skifta och montera däck.
Vidare kommer du vara behjälplig vid eventuella kundfrågor samt viss hantering av däckhotellet.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
• Däckbyte
• Lagerhantering
• Kundkontakt

För att du ska känna dig trygg i din anställning kommer du givetvis att få en introduktion i arbetet.
Arbetstiderna är vardagar 07.00-16.30.

Vi söker dig som:

Kan arbeta heltid under cirka 4-5 veckor med start i april samt har B-körkort. Flytande svenska i tal är även ett krav för tjänsten. Har du tidigare arbetat inom verkstad eller med däckbyten är det meriterande, men det är inte ett krav. Har du ett brinnande intresse för yrket och gillar att meka på fritiden ser vi positivt på det.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Däckteam. Vi tror att du är en positiv person som tycker om att arbeta fysiskt i högt tempo. Då du kommer att arbeta i team tillsammans med dina kollegor tycker du även om att samarbeta.
Du är självklart också en person som sprider glädje både till kollegor och kunder!

START: 11 april
OMFATTNING: Heltid under 4-5 veckor
STAD: Piteå
URVAL: Sker löpande
Kontakt: Fanny Skott

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre