Lediga jobb som Naturbruk i Piteå

Se lediga jobb som Naturbruk i Piteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Piteå som finns hos arbetsgivaren.

Parkarbetare

Parkavdelningen spelar en nyckelroll i upplevelsen av Piteå. Under perioden maj till september tillkommer drygt 30 säsongsanställda kollegor. Hos oss får du jobba i en arbetsgrupp där vi tillsammans hjälper varandra att växa i yrkesrollen likväl som individer. Vi erbjuder ett utvecklande, roligt och varierat arbete.  Arbetsuppgifter?  Vi söker dig som trivs att vara ute och som gillar att arbeta tillsammans med andra. Här på Parken har vi en fin gemenskap... Visa mer
Parkavdelningen spelar en nyckelroll i upplevelsen av Piteå. Under perioden maj till september tillkommer drygt 30 säsongsanställda kollegor. Hos oss får du jobba i en arbetsgrupp där vi tillsammans hjälper varandra att växa i yrkesrollen likväl som individer. Vi erbjuder ett utvecklande, roligt och varierat arbete. 

Arbetsuppgifter? 
Vi söker dig som trivs att vara ute och som gillar att arbeta tillsammans med andra. Här på Parken har vi en fin gemenskap där vi stöttar varandra i det dagliga arbetet. Arbetet innebär skötsel och underhåll av grönytor, buskage, blommor m.m.  

Kvalifikationer? 
Du har utbildning på gymnasienivå gärna också utbildning/erfarenhet eller intresse för trädgård/anläggning. Arbetet ställer krav på en mycket god samarbetsförmåga och en vilja att ta ansvar för ditt arbete. Det är även meriterande om du har C- körkort, truckcert eller erfarenhet av att köra hjullastare. B-körkort är ett krav. Stor betydelse läggs vid personlig lämplighet.

Arbetet består av olika fysiska moment så du behöver ha fysik för att klara en hel arbetsdag med aktiviteter ute under bar himmel, oavsett väder. 

Mer om tjänsten? 
Tjänsten är en heltid kl. 07.00 till 16.00 måndag till fredag och under perioden 2 maj till och med 30 september. Kan du inte arbeta under hela perioden så ange vilken period du kan.

Välkommen med din ansökan senast 2024-03-24

Om arbetsplatsen? 
Kultur, park och fritid är en av kommunens sju förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med pitebor, näringsliv och föreningar utvecklar vi Piteå till en ännu bättre plats att bo, leva och verka i.? 

Läs mer:? 
Kultur, park och fritid Kultur, park och fritid - Våra verksamheter (pitea.se)? 

Jobba i Piteå kommun Jobba hos oss - Arbete (pitea.se)? 

Piteå växer Piteå växer - Hållbar samhällsutveckling (pitea.se)? 

Inflyttarservice – för dig som vill flytta till Piteå? 
Letar du bostad, vill du veta mer om skola och barnomsorg eller är du nyfiken på kultur- och fritidsutbudet? Inflyttarservice Piteå erbjuder dig stöd från start till mål.? 

Inflyttarservice Piteå (https://www.pitea.se/inflyttare/kontakta-inflyttarservice) Visa mindre

Växtodlingsrådgivare till Hushållningssällskapet

Efterfrågan på vår växtodlingskompetens är stor och vi behöver förstärka vårt team med ytterligare växtodlingsrådgivare. Som rådgivare hos oss på Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten ingår Du i ett team möjliggörare med kompetens inom växtodling, bär- och grönsaksodling, fältförsök, landsbygdsutveckling, mat, ekonomi och redovisning. Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten är ett av Sveriges nordligaste rådgivarteam och bedriver obero... Visa mer
Efterfrågan på vår växtodlingskompetens är stor och vi behöver förstärka vårt team med ytterligare växtodlingsrådgivare.

Som rådgivare hos oss på Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten ingår Du i ett team möjliggörare med kompetens inom växtodling, bär- och grönsaksodling, fältförsök, landsbygdsutveckling, mat, ekonomi och redovisning.

Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten är ett av Sveriges nordligaste rådgivarteam och bedriver oberoende rådgivning till företagare inom de gröna näringarna verksamma i Norrbotten och Västerbottens län – Sveriges starkaste växande region för satsningar inom fossilfria samhällslösningar som erbjuder fina boendemiljöer med ett rikt kulturliv och nära till naturen.

 

Vi erbjuder

Är Du lockad av en rådgivarroll som kräver erfarenhet, samarbetsförmåga och ett stort eget driv? Vi erbjuder ett givande och varierat arbete i ett sammanhang där Du får var med och bidra till utveckling hos jordbruksföretag i norra Sverige.

Om tjänsten

Som växtodlingsrådgivare kommer du huvudsakligen jobba med enskild rådgivning som bland annat innefattar planeringar inför växtodlingssäsongen, fältbesök och upprättande av SAM-ansökningar men även att jobba med olika utvecklingsprojekt kopplat till växtodling i nordligt klimat. I arbetet ingår också att skriva artiklar och nyhetsbrev samt arrangera kurser och kundträffar. Som växtodlingsrådgivare har Du ett nära samarbete med vår fältförsöksverksamheten på Öjebyn Agro Park.

Om dig

Du har adekvat utbildning för tjänsten (lantmästare, agronom eller likvärdig utbildning). gärna har praktisk erfarenhet från de gröna näringarna har förmågan att arbeta självständigt i nära samarbete med kunder och kollegor. stimuleras av rådgivarrollen med eget resultatansvar.

Placeringsort: Luleå eller Öjebyn/Piteå

 

Om Hushållningssällskapet Norr-Västerbotten

Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten bedriver konsultverksamhet och utvecklingsarbete inom flertalet olika områden, fiskodlingar samt fältförsök inom trädgård och växtodling. Idag är vi ca 30 medarbetare vid 6 st olika arbetsorter. Vi har i mer än 200 år erbjudit oberoende rådgivning inom de gröna näringarna, och det fortsätter vi med! 

För mer information om oss klicka på länken: http://www.hushallningssällskapet.se

 

Frågor besvaras av:
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Marie Lundberg 070-644 52 12. I den här rekryteringen samarbetar vi med Axö Consulting så det går också bra att kontakta rekryteringskonsult Cathrine Lind på 070-577 06 18.

Ansökningar med personligt brev och CV vill vi ha senast 27 mars 2024 men observera att intervjuer kommer att ske löpande och anställning kan bli aktuell innan ansökningstidens slut så skicka in din ansökan snarast. Startdatum av tjänsten efter överenskommelse. Arbetsplatsen omfattas av kollektivavtal. Tjänsten är 100 %. Körkort krävs.

Välkommen med din ansökan!

 

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Parkarbete, gräs och trädgård

ParKompaniet i Piteå söker personal för gräsklippning, grästrimning och trädgårdsarbete. Vi arbetar i hela Piteå Kommun och utför gräsklippning, grästrimning och trädgårdsarbete åt våra kunder. Vi söker dig som gillar att ha naturen som ditt arbetsrum. Arbetstid 07-16 måndag-fredag. B-körkort är ett krav. Visa mer
ParKompaniet i Piteå söker personal för gräsklippning, grästrimning och trädgårdsarbete.
Vi arbetar i hela Piteå Kommun och utför gräsklippning, grästrimning och trädgårdsarbete åt våra kunder.
Vi söker dig som gillar att ha naturen som ditt arbetsrum.
Arbetstid 07-16 måndag-fredag.
B-körkort är ett krav. Visa mindre

Personal för gräsklippning/trimmning

ParkKompaniet i Piteå söker personal för gräsklippning och grästrimmning. Arbetet innefattar körning av åkgräsklippare, handgräsklippare och trimmning med eltrimmers. Vi söker dig som tycker om arbeta utomhus i solsken som regn. Arbetstid; mån-fre 7-16. Arbetet beräknas börja i slutet av maj/början av Juni och sträcker sig till augusti/september. B-körkort är ett krav. Lön enligt avtal. Visa mer
ParkKompaniet i Piteå söker personal för gräsklippning och grästrimmning. Arbetet innefattar körning av åkgräsklippare, handgräsklippare och trimmning med eltrimmers.
Vi söker dig som tycker om arbeta utomhus i solsken som regn. Arbetstid; mån-fre 7-16.
Arbetet beräknas börja i slutet av maj/början av Juni och sträcker sig till augusti/september.
B-körkort är ett krav.
Lön enligt avtal. Visa mindre

Sommarjobb

Vi söker kyrkogårdsarbetare för sommaren 2024. Arbetet omfattar bland annat gräsklippning, plantering, ogräsrensning, häckklippning och annat vanligt förekommande trädgårdsarbete. Det är meriterande om du har vana av att arbeta med traktorer och trädgårdsmaskiner. Kort säsong 10 juni till 16 augusti Visa mer
Vi söker kyrkogårdsarbetare för sommaren 2024. Arbetet omfattar bland annat gräsklippning, plantering, ogräsrensning, häckklippning och annat vanligt förekommande trädgårdsarbete. Det är meriterande om du har vana av att arbeta med traktorer och trädgårdsmaskiner.
Kort säsong 10 juni till 16 augusti Visa mindre

Trädgårdsarbetare/parkarbetare

ParkKompaniet i Piteå söker trädgårdsarbetare/parkarbetare. Arbetet innehåller allt från plantering av sommarblommor, ogräsrensning, vattning, beskärning av buskar, träd och häckar till plattrensningar. En del nyplanteringar kan också förekomma. Vi söker dig som tycker om att arbeta utomhus i solsken som regn och gillar ett högt arbetstempo. Arbetstid; mån-fre 7-16. Anställningen beräknas starta i slutet av maj/början av Juni och sträcker sig till Augusti/... Visa mer
ParkKompaniet i Piteå söker trädgårdsarbetare/parkarbetare. Arbetet innehåller allt från plantering av sommarblommor, ogräsrensning, vattning, beskärning av buskar, träd och häckar till plattrensningar. En del nyplanteringar kan också förekomma. Vi söker dig som tycker om att arbeta utomhus i solsken som regn och gillar ett högt arbetstempo. Arbetstid; mån-fre 7-16.
Anställningen beräknas starta i slutet av maj/början av Juni och sträcker sig till Augusti/September.
Tidigare erfarenhet är meriterande.
Lön enligt avtal Visa mindre

Operativ planerare skog till Stenvalls Trä

Ansök    Feb 7    Stenvalls Trä AB    Skogsmästare
Stenvalls Trä och Stenvalls Skogar förvaltar 15 000 produktiv skogsmark i Norrbotten. Innehavet är växande. För att säkerställa den kvalitativa planeringen söker vi en operativ planerare. Vi är en liten avdelning som har ett nära samarbete till Stenvalls Träs virkesinköp i och med att man delar resurser gällande avverkning och transport. Den egna skogen är PEFC-certifierad.     DET HÄR FÅR DU JOBBA MED Som operativ planerare har du fokus på planering av... Visa mer
Stenvalls Trä och Stenvalls Skogar förvaltar 15 000 produktiv skogsmark i Norrbotten. Innehavet är växande. För att säkerställa den kvalitativa planeringen söker vi en operativ planerare. Vi är en liten avdelning som har ett nära samarbete till Stenvalls Träs virkesinköp i och med att man delar resurser gällande avverkning och transport. Den egna skogen är PEFC-certifierad.

 

 

DET HÄR FÅR DU JOBBA MED
Som operativ planerare har du fokus på planering av skogliga åtgärder i fält. Du ansvarar för att skogsbruksplanen är uppdaterad. Du planerar inför gallring och föryngringsavverkning samt återbeskogning, röjning och gödsling. Vidare ligger det på den operativa planeraren att digitalisera trakter och uppföljning av utförda åtgärder. 

 

En viktig del i arbetet är att skapa goda förutsättningar för värdeskapande åtgärder i våra produktionsskogar för ett långsiktigt och hållbart skogsbruk. Då vi är en liten avdelning kommer du även att få jobba med produktion av certifieringsanpassade skogsbruksplaner och produktionsledning.

 

VI SÖKER
Du har skoglig utbildning med relevant erfarenhet för uppdraget som goda kunskaper i skogsuppskattning och drivningsteknik samt bedömning av bärighet. Goda kunskaper i hänsynsplanering och digital traktplanering är också ett krav. Det är meriterande on du har erforderliga SYN-kurser Natur- och kulturhänsyn – Avverkning samt Skogsbruksplanläggning. 

 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du behöver känna dig bekväm med att arbeta under eget ansvar och fatta egna beslut inom ansvarsområdet samt vara medveten om mål och kvalitetsstandard. Du trivs med att skapa kontakter och har därmed en god kommunikativ förmåga. Som person är du strukturerad och engagerad samt har ett eget intresse för skogsskötsel. 

 

 

INFORMATION OM TJÄNSTEN
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Placeringsort är Piteå eller alternativt kontor i verksamhetsområdet. Du rapporterar till fastighetschefen. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

 

Välkommen med din ansökan!

 


Vi är ett genuint familjeföretag som startades som ett snickeri i Sikfors i Norrbotten 1947. En by omgiven av skog, en skog som vi brukat och förädlat sedan dess. Det är ingen överdrift att säga att vi är hemma i skogen och att vi verkligen brinner för vår hembygd.

Det är kanske därför vi allt sedan starten alltid jobbat för att nyttja den skog vi tar i anspråk så ansvarsfullt som möjligt. Utnyttja alla delar. Optimera uttaget. Därför förädlar vi även klentimmer där andra gör flis av de stockarna. Vi tänkte också cirkulärt och resurseffektivt långt innan vi visste vad hållbarhet var.

För oss är det självklart att återinvestera våra vinster i att utveckla vår verksamhet och indirekt vara en motor för näringslivet i landsbygden. De senaste åren har vi återinvesterat inte mindre än en miljard i ny teknik och förbättrad verksamhet.
I dag är vi 562 anställda på 22 verksamhetsorter som omsätter 2,3 miljarder.

Vi har utvecklats till en koncern, från sågkedja till butikskedja. Idag äger Stenvalls 12 XL-BYGG-butiker. I koncernen har vi också utvecklat flera andra bolag inom olika specialområden, bland annat Kallax Flyg och Genesis IT. En utvecklingsresa som vi bara börjat. För entreprenörskapet är vår livsnerv, att hela tiden utvecklas och bli bättre


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Parkarbetare

Parkavdelningen spelar en nyckelroll i upplevelsen av Piteå. Under perioden maj till september tillkommer drygt 30 säsongsanställda kollegor. Hos oss får du jobba i en arbetsgrupp där vi tillsammans hjälper varandra att växa i yrkesrollen likväl som individer. Vi erbjuder ett utvecklande, roligt och varierat arbete.  Arbetsuppgifter?  Vi söker dig som trivs att vara ute och som gillar att arbeta tillsammans med andra. Här på Parken har vi en fin gemenskap... Visa mer
Parkavdelningen spelar en nyckelroll i upplevelsen av Piteå. Under perioden maj till september tillkommer drygt 30 säsongsanställda kollegor. Hos oss får du jobba i en arbetsgrupp där vi tillsammans hjälper varandra att växa i yrkesrollen likväl som individer. Vi erbjuder ett utvecklande, roligt och varierat arbete. 

Arbetsuppgifter? 
Vi söker dig som trivs att vara ute och som gillar att arbeta tillsammans med andra. Här på Parken har vi en fin gemenskap där vi stöttar varandra i det dagliga arbetet. Arbetet innebär skötsel och underhåll av grönytor, buskage, blommor m.m.  

Kvalifikationer? 
Du har utbildning på gymnasienivå gärna också utbildning/erfarenhet eller intresse för trädgård/anläggning. Arbetet ställer krav på en mycket god samarbetsförmåga och en vilja att ta ansvar för ditt arbete. Det är även meriterande om du har C- körkort, truckcert eller erfarenhet av att köra hjullastare. B-körkort är ett krav.  

Arbetet består av olika fysiska moment så du behöver ha fysik för att klara en hel arbetsdag med aktiviteter ute under bar himmel, oavsett väder. 

Mer om tjänsten? 
Tjänsten är en heltid kl. 07.00 till 16.00 måndag till fredag och under perioden 2 maj till och med 30 september. Kan du inte arbeta under hela perioden så ange vilken period du kan.

Välkommen med din ansökan senast 2024-02-18 

Om arbetsplatsen? 
Kultur, park och fritid är en av kommunens sju förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med pitebor, näringsliv och föreningar utvecklar vi Piteå till en ännu bättre plats att bo, leva och verka i.? 

Läs mer:? 
Kultur, park och fritid Kultur, park och fritid - Våra verksamheter (pitea.se)? 

Jobba i Piteå kommun Jobba hos oss - Arbete (pitea.se)? 

Piteå växer Piteå växer - Hållbar samhällsutveckling (pitea.se)? 

Inflyttarservice – för dig som vill flytta till Piteå? 
Letar du bostad, vill du veta mer om skola och barnomsorg eller är du nyfiken på kultur- och fritidsutbudet? Inflyttarservice Piteå erbjuder dig stöd från start till mål.? 

Inflyttarservice Piteå (https://www.pitea.se/inflyttare/kontakta-inflyttarservice) Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare

Piteå församling söker ett antal kyrkogårdsarbetare under säsongen 2024 Arbetet innebär gräsklippning, trimning, plantering, och allmänt trädgårdsarbete på våra kyrkogårdar i Piteå, Öjebyn och Heden. Arbetsuppgifterna utförs utomhus i alla väder och är tidvis fysiskt krävande. Du som söker ska vara minst 18 år och inneha körkort B. Du behöver vara serviceinriktad och prata bra svenska eftersom arbetet innebär många möten med sörjande på kyrkogården. Arbete... Visa mer
Piteå församling söker ett antal kyrkogårdsarbetare under säsongen 2024
Arbetet innebär gräsklippning, trimning, plantering, och allmänt trädgårdsarbete på våra kyrkogårdar i Piteå, Öjebyn och Heden. Arbetsuppgifterna utförs utomhus i alla väder och är tidvis fysiskt krävande. Du som söker ska vara minst 18 år och inneha körkort B. Du behöver vara serviceinriktad och prata bra svenska eftersom arbetet innebär många möten med sörjande på kyrkogården. Arbetet utförs i team så du behöver också vara samarbetsvillig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi kan erbjuda både kortare och längre säsongsanställning.
Kort säsong
Tjänsterna är på heltid i 8 veckor under perioden 10/6-2/8. Märk ansökan ”8-veckor”.
Lång säsong
Tjänsterna är på heltid under perioden 2/5-14/10. Erfarenhet av arbete med maskin, reparation, bygg, trädgård m.m. är meriterande. Märk ansökan ”Säsongare”.
Ansökan
Sista dag för ansökan är den 1 mars 2024. Anställning sker löpande under ansökningsperioden, tjänsterna kan därför vara tillsatta innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan bestående av personligt brev och CV till: [email protected] Märk ansökan med ”8-veckor” eller ”Säsongare” beroende på vilken tjänst du är intresserad av. Visa mindre

Djurskötare/lantarbete mjölkare

Vi har i dag 4 fast anställda med 150 mjölkkor i lösdrift och ungdjur i en äldreladugård Du ska ha erfarenhet av mjölkgrop lastmaskin och arbeta på fält även kalvuppfödning. Vi vill att du ska se arbetsuppgifterna på gården och ta för dig.Du sak vara lätt att vara runt om och jobba med.Och ha livserfarenhet av att jobba på lantbruk. Lantarbetare med erfarehet inom jordbruk förekommande sysslor. Tunga lyft kan bli aktuellt. Dagliga uppifter: MJölka korna,... Visa mer
Vi har i dag 4 fast anställda med 150 mjölkkor i lösdrift och ungdjur i en äldreladugård Du ska ha erfarenhet av mjölkgrop lastmaskin och arbeta på fält även kalvuppfödning. Vi vill att du ska se arbetsuppgifterna på gården och ta för dig.Du sak vara lätt att vara runt om och jobba med.Och ha livserfarenhet av att jobba på lantbruk. Lantarbetare med erfarehet inom jordbruk förekommande sysslor. Tunga lyft kan bli aktuellt. Dagliga uppifter: MJölka korna, utfodring, köra traktor/hjullastare och annat. Tjänsten är 100% Körkort är ett måste. Ev traktorkort. Du som arbetar pratar svenska eller engelska. Lätt att arbeta tillsammans med andra, se helheten och finna arbetsuppgifterna. Farmworker with experiance in farmwork. Heavy lifts can occur in the duties. Daily chores: Milk the cows, feeding the cows, drive the tractors and more. Drivers licence is a must, the person we are seeking for can talk swedish or english. You shall be able to, and easy to cope with other, to have social skills. Seeing posibilities and what to do next. Visa mindre

Lantbruk mjölkare

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Gård med  ca 15 mjölkkor + rekrytering Söker mjölkare för längre tid Mjölkgrop 9x9 Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Gård med  ca 15 mjölkkor + rekrytering

Söker mjölkare för längre tid

Mjölkgrop 9x9 Visa mindre

Hushållningssällskapet söker en Trädgårdsutvecklare till Agro Park i Öjebyn

Är du redo för ett nytt steg och bli vår nya kollega till vårt härliga gäng? Vi söker dig som har intresse och erfarenhet av trädgårdsodling och vill vara delaktig i vårt arbete med att utveckla trädgårdsnäringen i norra Sverige. Om tjänsten I rollen som trädgårdsutvecklare arbetar du aktivt i våra utvecklingsprojekt och försöksodlingar med grönsaker, frukt och bär. Du ansvarar också för skötsel och underhåll av vårt växtsortiment på vår trädgårdsanläg... Visa mer
Är du redo för ett nytt steg och bli vår nya kollega till vårt härliga gäng? Vi söker dig som har intresse och erfarenhet av trädgårdsodling och vill vara delaktig i vårt arbete med att utveckla trädgårdsnäringen i norra Sverige.

Om tjänsten

I rollen som trädgårdsutvecklare arbetar du aktivt i våra utvecklingsprojekt och försöksodlingar med grönsaker, frukt och bär. Du ansvarar också för skötsel och underhåll av vårt växtsortiment på vår trädgårdsanläggning. Det är en bred roll som varvas med praktiska moment och teoretiska arbetsuppgifter som ex att skriva artiklar och rapporter, hålla i föredrag mm.

Du kommer att ingå i både nationella och regionala nätverk och har nära samarbete med våra samarbetspartners och odlare. Tjänsten ger dig stora möjligheter till egna initiativ och självutveckling, kanske vill du fördjupa dig inom ett speciellt intresseområde. Du kommer till en arbetsgrupp bestående av fyra medarbetare med olika expertiser inom jordbruk och trädgård, alla med stort eget ansvar för sina arbetsområden men som värdesätter ett starkt samarbete, speciellt under vår intensiva odlingssäsong för bästa resursutnyttjande.

 

Om dig

Som person är du handlingskraftig, strukturerad och noggrann samt har god förmåga att överblicka helheten. Du är en person som med enkelhet skapar goda relationer och samarbeten, internt som externt. Då du kommer att medverka i olika publika sammanhang bör du tycka om att prata inför både små och stora grupper.

Du är en initiativtagare och van att jobba självständigt, men samtidigt en bra lagspelare som gärna ställer upp för dina kollegor. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang för uppgiften.

Vi uppskattar kollegor som har ett positivt och öppet förhållningssätt, är prestigelösa och ansvarstagande. Är du dessutom nyfiken, tycker om utveckling och vill vara med och bidra till vår kunskapsorganisation så kommer du att passa hos oss! 

 

Kvalifikationer:

- Eftergymnasial utbildning med odlingsinriktning t.ex. hortonom, trädgårdsingenjör eller liknande utbildningar eller någon form av KY/YH utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet inom trädgårdsbranschen.
• Teoretisk och praktisk erfarenhet av yrkesmässig trädgårdsodling
• Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
• God datorvana
• B-körkort

Meriterande:

- Meriterande med erfarenhet från försöksverksamhet och/eller projektledning.
- Önskvärt med traktorvana samt god teknikkompetens inom bevattning och digitala verktyg kopplat till trädgårdsodling men inget krav.

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en trevlig och stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till balans mellan arbete och fritid, delaktighet och erfarenhetsutbyte med andra kollegor. Frihet under ansvar är en av våra grundpelare och just flexibiliteten hos oss är något som uppskattas av våra medarbetare - både vad gäller arbetstider och möjligheten att arbeta hemifrån när möjligheten ges. Tillsammans med dina kollegor får du möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet på Agro Park i Öjebyn.

 

Om Öjebyns Agro Park
Öjebyn Agro Park är ett viktigt nav för Hushållningssällskapets utvecklingsarbete för den gröna näringen i Norrbotten och Västerbotten. Tjänsten är en viktig pusselbit i det arbetet och ska särskilt bidra till trädgårdsnäringen utveckling men arbetsplatsen bygger på ett nära samarbete mellan våra olika ansvarsområden och inriktningar.

För mer information om oss klicka på länken: http://www.hushallningssällskapet.se

 

Frågor besvaras av
Om du har frågor och vill veta mer om tjänsten är du mer än välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult AxÖ Consulting Cathrine Lind, tfn 070-577 06 18 eller till Hushållningssällskapet Marie Lundberg, tfn  070-644 52 12 eller Hanh Huynh 070-248 63 60.

Anställningsform: Projektanställning på Hushållningssällskapet med möjlighet till förlängning. 100 % tjänst, kollektivavtal finns. Vi kommer att behandla ansökningar löpande så skicka in din ansökan så snart du kan.

Välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Djurskötare till mjölkgård

Ansök    Dec 21    Frigiva Gård AB    Djurskötare, mjölk
Är du den vi letar efter? Frigiva gård i Altersbruk söker djurskötare till en heltidstjänst, även deltid eller helgjobb är av intresse. Vi söker dig som är positiv och noggrann med ett stort djurintresse för framför allt mjölkkor. Du tycker om att jobba både självständigt och i team. På Frigiva gård finns 200 mjölkkor + rekrytering. Mjölkning sker i mjölkgrop morgon och kväll. Vi lägger stort fokus på våra djur och har en högavkastande besättning som prod... Visa mer
Är du den vi letar efter?
Frigiva gård i Altersbruk söker djurskötare till en heltidstjänst, även deltid eller helgjobb är av intresse.
Vi söker dig som är positiv och noggrann med ett stort djurintresse för framför allt mjölkkor. Du tycker om att jobba både självständigt och i team.
På Frigiva gård finns 200 mjölkkor + rekrytering. Mjölkning sker i mjölkgrop morgon och kväll. Vi lägger stort fokus på våra djur och har en högavkastande besättning som producerar mjölk av högsta kvalitet vilket vi tycker är väldigt roligt och peppande. På gården produceras mjölk, kött, biogas och foder.
Arbetsuppgifter är mjölkning och den dagliga skötseln av våra djur. Till arbetsuppgifterna hör bland annat utfodring av kalvar och ungdjur, ströning hos olika djur, skötsel av kor runt kalvning, rengöring av vattenkar och mjölkgrop. Enklare körning med lastmaskin och traktor förekommer.
Vi har viss möjlighet att anpassa arbetstiderna men tjänsten innebär främst delad tur med mjölkning både morgon och kväll och kvällspass kl 10-19. Hela arbetskåren delar på ansvaret för helgerna vilket innebär arbete varannan till var tredje helg. Stora möjligheter till ökat ansvar finns om så önskas och vill man fördjupa sig i något särskilt ämne hjälper vi gärna till med det. Vana av att hantera stora djur, semin-, klövvård- eller ViLA-utbildning är meriterande. Rätt intresse är viktigare än erferenhet. B-körkort är ett krav och att du kan prata svenska.
Vi lägger stor vikt vid arbetsklimatet och som anställd hos oss arbetar du oftast i team om två, vi ser därför att du ska ha lätt för att samarbeta. Ett glatt humör och positiv inställning gör jobbet ännu roligare och vi ser alla som en viktig del av teamet för att nå våra gemensamma mål.
Lön enligt överenskommelse och tillträde snarast.
Skicka in CV, referenser och en kort beskrivning av dig själv och varför du skulle passa hos oss till [email protected]. Vi hanterar ansökningarna löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Desirée och Johannes Nyman, Frigiva gård Visa mindre

Skogsarbetare

Ansök    Jun 19    Magnus Thor AB    Skogsarbetare, röjning
Magnus Thor AB är ett skogsvårdsföretag som utför uppdrag inom röjning, plantering markberedning och avverkning. Inom röjning har vi ca 100 stycken säsongsarbetare. Våra kunder är de stora skogsbolagen, kraftnätbolag och trafikverket. Vi söker skogsröjare för våra uppdrag i Piteåområdet. Du behöver ha lätt för att kommunicera samt arbeta tillsammans med andra. Arbetet ställer även stora krav på god fysik. Det är en fördel om du har röjsågskörkort, B-körkor... Visa mer
Magnus Thor AB är ett skogsvårdsföretag som utför uppdrag inom röjning, plantering markberedning och avverkning. Inom röjning har vi ca 100 stycken säsongsarbetare. Våra kunder är de stora skogsbolagen, kraftnätbolag och trafikverket.
Vi söker skogsröjare för våra uppdrag i Piteåområdet. Du behöver ha lätt för att kommunicera samt arbeta tillsammans med andra. Arbetet ställer även stora krav på god fysik. Det är en fördel om du har röjsågskörkort, B-körkort samt intresse för skog och mark.
Du kommer att ingå i en grupp erfarna röjare med ett nära samarbete med produktionsledare som ger dig instruktioner.
Timlön enligt kollektivavtal samt ackordslön.
Startdatum: omgående
Urval och intervjuer sker löpande Visa mindre

Skoglig planerare

Ansök    Aug 24    SCA Skog AB    Skogsplanläggare
Om SCA Kärnan i SCAs verksamhet är skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. En hållbar arbetsplats – en renare värld På SCA har vi en tydlig plan för våra medarbetare. Den hänger ihop med vårt syfte: att med skogens kraft bidra till en hållbar framtid. Oavsett var du är i livet har vi plats för dig som vill utveckla och ut... Visa mer
Om SCA

Kärnan i SCAs verksamhet är skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar.

En hållbar arbetsplats – en renare värld

På SCA har vi en tydlig plan för våra medarbetare. Den hänger ihop med vårt syfte: att med skogens kraft bidra till en hållbar framtid. Oavsett var du är i livet har vi plats för dig som vill utveckla och utvecklas, göra skillnad och tänka nytt. För när våra medarbetare växer, växer även vår verksamhet. 
Nu söker vi två Skoglig planerare till våra kontor i Skellefteå, Piteå och Luleå.   
Välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Som skoglig planerare ingår du i ett lokalt team vars ansvar är att tillsammans driva det operativa arbetet för att långsiktigt och hållbart sköta skogen och förse vår industri med fossilfri råvara. Vi söker två skogliga planerare med olika inriktningar.
Skoglig planerare
I den här rollen ansvarar du för att samordna och genomföra planering före avverkning på SCA:s egna skogsinnehav samt andra privata skogsägare. Det ingår även planering av naturvårdsåtgärder och efterföljande skogsvårdsåtgärder. Du ansvarar för att samtliga skogsskötselåtgärder följer lagar och förordningar, SCA:s rutiner och certifieringskrav.
Skoglig planerare med inriktning kvalitetsarbete
I den här rollen kombinerar du det operativa arbetet ute i fält med ett ansvar för kvalitets- och utvecklingsarbete inom traktplaneringsfunktionen i Flödesområde Piteå. Du driver ett kvalitetsarbete inom traktplanering i en växande organisation med arbetsuppgifter som exempelvis interna utbildningar, personlig coachning av planerare, stödperson för ny personal/entreprenörer, delta i utvecklingsprojekt osv.  

Vem är du?

För att lyckas i rollen tror vi att du känner dig bekväm med att arbeta under eget ansvar?och har en god förmåga att planera ditt arbete. Du trivs med att kommunicera och samverka med andra människor, då arbetet innefattar mycket kontakt med både entreprenörer och kollegor. För att driva ett kvalitets- och utvecklingsarbete ser vi att du är nyfiken, engagerad och är trygg i rollen att leda interna utbildningar. Du trivs med administrativt arbete och har en god förmåga att uttrycka dig i skrift.
Det är meriterande om du har skoglig universitetsutbildning eller förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt i andra skogliga arbeten.
B-körkort är ett krav. 
För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar. 

Vad erbjuder vi dig?

I rollen som skoglig planerare på SCA får du jobba med skogen och?har möjlighet att planera din egen arbetsdag i stor utsträckning, här gäller frihet under ansvar på riktigt. Utgångspunkten hos oss är en hälsosam och säker arbetsmiljö. Vi jobbar också medvetet för att skapa ett högt värde för individen och en stolthet över det vi gör tillsammans. Att jobba på SCA ska skapa ett meningsfullt arbetsliv. För vi vet att det är människorna som gör framgångarna. Varje dag, året runt. 
Tjänsterna är tillsvidareanställningar med tillträde enligt överenskommelse.
Stationering är antingen på kontoret i Skellefteå, Piteå eller Luleå.

Vill du veta mer?

För frågor om rollen kontakta rekryterande chef Adam Lundström, [email protected], 0920-259937
För frågor om rekryteringen kontakta HR Specialist Stina Hedlund, [email protected], 076 117 96 15
Facklig företrädare:
Petter Huuva, Ledarna, 0920-259932
Erik Forsberg, Akademikerförbundet, 060-193323
Tony Öman, Unionen, 0612 – 881 09

Sista ansökningsdag är 14/9? Visa mindre

Lantbruksavbytare Norrbotten

Som avbytare jobbar du självständigt med frihet under ansvar och med servicekänsla sätter du kunden i fokus. Samtidigt ingår du i avdelning Avbytarservice. I avdelningen anordnas fortbildningsdagar och studieresor, genom detta skapas laganda och teamkänsla. Som avbytare är du hemstationerad och bor i närheten av de gårdar som vi söker personal till. Anställning och omfattning: Allmän visstidsanställning Omfattning: deltid till heltid Växa Sverige har ko... Visa mer
Som avbytare jobbar du självständigt med frihet under ansvar och med servicekänsla sätter du kunden i fokus. Samtidigt ingår du i avdelning Avbytarservice. I avdelningen anordnas fortbildningsdagar och studieresor, genom detta skapas laganda och teamkänsla. Som avbytare är du hemstationerad och bor i närheten av de gårdar som vi söker personal till.

Anställning och omfattning: Allmän visstidsanställning Omfattning: deltid till heltid

Växa Sverige har kollektivavtal och du omfattas av pension, trygghetsförsäkringar och friskvårdsbidrag.

Lämplig utbildning och erfarenhet Lantbruksutbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet erfordras. B-körkort krävs. Meriterande: Tidigare erfarenhet av mjölkproduktion. Om du älskar djur och är serviceinriktad är detta jobbet för dig.

I arbetsuppgifterna ingår: Traditionell djurskötsel på mjölkgårdar. Att ensam eller med kollegor sköta om en besättning så att kunden kan vara ledig. Om du är rätt person har du stora möjligheter att påverka ditt arbete efter intresse och erfarenhet. Du kan själv påverka hur mycket eller lite du vill jobba.

Behovet av djurskötare finns på flera ställen i norr och vi söker just nu avbytare runt Piteå Visa mindre

Lantbruksavbytare Växa Norrbotten

Som avbytare jobbar du självständigt med frihet under ansvar och med servicekänsla sätter du kunden i fokus. Samtidigt ingår du i avdelning Avbytarservice. I avdelningen anordnas fortbildningsdagar och studieresor, genom detta skapas laganda och teamkänsla. Som avbytare är du hemstationerad och bor i närheten av de gårdar som vi söker personal till. Anställning och omfattning: Allmän visstidsanställning Omfattning: deltid till heltid Växa Sverige har ko... Visa mer
Som avbytare jobbar du självständigt med frihet under ansvar och med servicekänsla sätter du kunden i fokus. Samtidigt ingår du i avdelning Avbytarservice. I avdelningen anordnas fortbildningsdagar och studieresor, genom detta skapas laganda och teamkänsla. Som avbytare är du hemstationerad och bor i närheten av de gårdar som vi söker personal till.

Anställning och omfattning: Allmän visstidsanställning Omfattning: deltid till heltid

Växa Sverige har kollektivavtal och du omfattas av pension, trygghetsförsäkringar och friskvårdsbidrag.

Lämplig utbildning och erfarenhet Lantbruksutbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet erfordras. B-körkort krävs. Meriterande: Tidigare erfarenhet av mjölkproduktion. Om du älskar djur och är serviceinriktad är detta jobbet för dig.

I arbetsuppgifterna ingår: Traditionell djurskötsel på mjölkgårdar. Att ensam eller med kollegor sköta om en besättning så att kunden kan vara ledig. Om du är rätt person har du stora möjligheter att påverka ditt arbete efter intresse och erfarenhet. Du kan själv påverka hur mycket eller lite du vill jobba.

Behovet av djurskötare finns på flera ställen i norr och vi söker just nu avbytare runt Piteå Visa mindre

Skogsinspektor till Norra Skog!

Vill du arbeta i en händelserik framtidsbransch där utveckling står i fokus? Är du en social och framåt person med ett intresse för skog? Då ska du läsa vidare! Vi söker nu en skogsinspektor till Norra Skog i Norrbotten. Hos Norra Skog erbjuds du en varierad vardag där ingen dag är den andra lik. Låter detta intressant? Ansök redan idag, urval sker löpande! Om tjänsten Professionals Nord söker för Norra Skogs räkning skogsinspektorer. Tjänsten är en dire... Visa mer
Vill du arbeta i en händelserik framtidsbransch där utveckling står i fokus? Är du en social och framåt person med ett intresse för skog? Då ska du läsa vidare! Vi söker nu en skogsinspektor till Norra Skog i Norrbotten. Hos Norra Skog erbjuds du en varierad vardag där ingen dag är den andra lik. Låter detta intressant? Ansök redan idag, urval sker löpande!

Om tjänsten

Professionals Nord söker för Norra Skogs räkning skogsinspektorer. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Norra Skog. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Norra skogs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Tjänsten är placerad i Norrbotten du kan därför sitta på något av följande kontor Piteå, Luleå, Kalix, Älvsbyn, Pajala eller Övertorneå.

Du erbjuds

• En arbetsplats som präglas av gemenskap och goda samarbeten
• Stora möjligheter till utveckling och lärande
• Frihet under ansvar!

Arbetsuppgifter

I tjänsten som skogsinspektor kommer du ges en central roll där du är ansiktet utåt mot Norra Skogs medlemmar och skogsägare. Vidare kommer du ansvara för kontraktering av virke, skoglig rådgivning och försäljning av skogliga tjänster. Ditt mål kommer vara att leverera högklassiga skogsbrukstjänster till skogsägare med fokus på långsiktig utveckling. Du kommer att vara en del av virkesområdet norra Norrbotten där du får arbeta tillsammans med trevliga och kompetenta kollegor. Även om du ingår i ett team kommer du att utföra dina arbetsuppgifter självständigt och få förtroendet att planera, prioritera och genomföra arbetet på det sätt som passar dig bäst.

Vi söker dig som

Har skoglig utbildning eller relevant arbetslivserfarenhet som kan likställas. Vi tror även att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Norra Skog. Du är driven, självgående och affärsmässig. Vidare är du en kommunikativ och social person som har lätt för att skapa nya kontakter och bibehålla fina relationer. Din sociala förmåga och förmåga att förstå människors olika behov kommer att vara en framgångsfaktor i rollen som skogsinspektor.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Piteå, Luleå, Kalix, Älvsbyn, Pajala eller Övertorneå.
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Ronja Lilja

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Varierande arbete hos småskalig livsmedelsproducent

Vi på AlterHedens söker fast personal för tillsvidare anställning. Du är med i ett arbetsteam gör och säljer småskaliga delikatesser. Huvudsakliga arbetsuppgifter; sköta en fyllnadslinje, transportera varor med traktor, ta betalt vid kassan och reparationer. Arbetet är mycket flexibelt och varierar efter säsong och behov. Arbetsuppgifter -Sköta produktionslinje vid småskalig livsmedeltillverkning. Tillsammans med annan personal. Lätt att SAMARBETE med är p... Visa mer
Vi på AlterHedens söker fast personal för tillsvidare anställning. Du är med i ett arbetsteam gör och säljer småskaliga delikatesser. Huvudsakliga arbetsuppgifter; sköta en fyllnadslinje, transportera varor med traktor, ta betalt vid kassan och reparationer. Arbetet är mycket flexibelt och varierar efter säsong och behov.
Arbetsuppgifter
-Sköta produktionslinje vid småskalig livsmedeltillverkning. Tillsammans med annan personal. Lätt att SAMARBETE med är prioriterat.
-HÄNDIGHET - Reparation och underhåll.
-FLEXIBILITET - Varierande arbete. Då vi är ett mindre företag är det viktigt att vara flexibel. Arbetsuppgifter varierar både efter säsong och behov.
-TRAKTORKÖRNING - Erfarenhet av traktorkörning krävs. Hjullastare är ett plus.
-DEMO & SÄLJ - Vissa perioder ingår säljuppgifter. Ex julförsäljning och ta betalt i kassan i gårdsbutiken.
-KÖRKORT krävs.
-FYSIK - Ett fysiskt jobb. Du behöver vara frisk för att kunna klara jobbet.
Ansökan sänds till [email protected] märk ansökan med ANSÖKAN.
Du som endast ska sända ditt CV och söka jobbet bara för att du måste men inte vill ha det kan låta det vara. Vi är endast intresserade av seriösa jobbansökningar.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Skogsarbetare

Ansök    Maj 16    Magnus Thor AB    Skogsarbetare, röjning
Magnus Thor AB är ett skogsvårdsföretag som utför uppdrag inom röjning, plantering markberedning och avverkning. Inom röjning har vi ca 100 stycken säsongsarbetare. Våra kunder är de stora skogsbolagen, kraftnätbolag och trafikverket. Vi söker skogsröjare för våra uppdrag i Piteåområdet. Du behöver ha lätt för att kommunicera samt arbeta tillsammans med andra. Arbetet ställer även stora krav på god fysik. Det är en fördel om du har röjsågskörkort, B-körkor... Visa mer
Magnus Thor AB är ett skogsvårdsföretag som utför uppdrag inom röjning, plantering markberedning och avverkning. Inom röjning har vi ca 100 stycken säsongsarbetare. Våra kunder är de stora skogsbolagen, kraftnätbolag och trafikverket.
Vi söker skogsröjare för våra uppdrag i Piteåområdet. Du behöver ha lätt för att kommunicera samt arbeta tillsammans med andra. Arbetet ställer även stora krav på god fysik. Det är en fördel om du har röjsågskörkort, B-körkort samt intresse för skog och mark.
Du kommer att ingå i en grupp erfarna röjare med ett nära samarbete med produktionsledare som ger dig instruktioner.
Timlön enligt kollektivavtal samt ackordslön.
Startdatum: omgående
Urval och intervjuer sker löpande Visa mindre

Skogsinspektor till Norra Skog!

Vill du arbeta i en händelserik framtidsbransch där utveckling står i fokus? Är du en social och framåt person med ett intresse för skog? Då ska du läsa vidare! Vi söker nu en skogsinspektor till Norra Skog i Norrbotten. Hos Norra Skog erbjuds du en varierad vardag där ingen dag är den andra lik. Låter detta intressant? Ansök redan idag, urval sker löpande! Om tjänsten Professionals Nord söker för Norra Skogs räkning skogsinspektorer. Tjänsten är en dire... Visa mer
Vill du arbeta i en händelserik framtidsbransch där utveckling står i fokus? Är du en social och framåt person med ett intresse för skog? Då ska du läsa vidare! Vi söker nu en skogsinspektor till Norra Skog i Norrbotten. Hos Norra Skog erbjuds du en varierad vardag där ingen dag är den andra lik. Låter detta intressant? Ansök redan idag, urval sker löpande!

Om tjänsten

Professionals Nord söker för Norra Skogs räkning skogsinspektorer. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Norra Skog. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Norra skogs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Tjänsten är placerad i Norrbotten du kan därför sitta på något av följande kontor Piteå, Luleå, Kalix, Älvsbyn, Pajala eller Övertorneå.

Du erbjuds

• En arbetsplats som präglas av gemenskap och goda samarbeten
• Stora möjligheter till utveckling och lärande
• Frihet under ansvar!

Arbetsuppgifter

I tjänsten som skogsinspektor kommer du ges en central roll där du är ansiktet utåt mot Norra Skogs medlemmar och skogsägare. Vidare kommer du ansvara för kontraktering av virke, skoglig rådgivning och försäljning av skogliga tjänster. Ditt mål kommer vara att leverera högklassiga skogsbrukstjänster till skogsägare med fokus på långsiktig utveckling. Du kommer att vara en del av virkesområdet norra Norrbotten där du får arbeta tillsammans med trevliga och kompetenta kollegor. Även om du ingår i ett team kommer du att utföra dina arbetsuppgifter självständigt och få förtroendet att planera, prioritera och genomföra arbetet på det sätt som passar dig bäst.

Vi söker dig som

Har skoglig utbildning eller relevant arbetslivserfarenhet som kan likställas. Vi tror även att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Norra Skog. Du är driven, självgående och affärsmässig. Vidare är du en kommunikativ och social person som har lätt för att skapa nya kontakter och bibehålla fina relationer. Din sociala förmåga och förmåga att förstå människors olika behov kommer att vara en framgångsfaktor i rollen som skogsinspektor.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Piteå, Luleå, Kalix, Älvsbyn, Pajala eller Övertorneå.
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Ronja Lilja

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Instruktör Lantbruk

Ansök    Maj 15    Piteå kommun    Lantbrukare, växtodling
Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling oc... Visa mer
Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.

Grans Naturbruksgymnasium söker Instruktör i Lantbruk till skolans lantbruk

Grans Naturbruksgymnasium är en gymnasieskola med gamla anor, vackert belägen i Öjebyn strax utanför Piteå. Vi erbjuder två inriktningar inom gymnasiets naturbruksprogram – Djur och Lantbruk. Våra elever kommer från olika delar av länet, och skolan har också ett internatboende.

Arbetsuppgifter 
Som medarbetare på skolans lantbruk arbetar du i ett nära samarbete tillsammans med övriga kollegor. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av körning av skolans maskiner i förekommande sysslor under vårbruk, skörd och höstbruk. Skötsel, reparationer och underhåll av skolans maskiner samt körning hjullastare kan förekomma. Allt arbete utförs tillsammans med skolans elever så handledning och ansvar för elever är dagligt förekommande.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet av vanligt förekommande sysslor inom växtodling och körning av lantbruksmaskiner. Meriterande är om du har erfarenhet av mjölkproduktion samt behörighetsgivande utbildningar för anläggningsmaskiner. Krav för tjänsten är att du har ett genuint intresse för att handleda ungdomar och vill möta och stötta elever både pedagogiskt och socialt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. God samarbetsförmåga värdesätts samt förmåga att arbeta strukturerat och metodiskt.

Anställning
100 % semesteranställning. 

Tidsbegränsad from 23-06-01 tom 23-09-30 med eventuell möjlighet till förlängning. 

Flextid tillämpas och helgarbete kan förekomma.

Tillträde enligt överenskommelse.       

Övrigt
Sista ansökningsdag 2023-05-14 Visa mindre

Mjölkare

Ansök    Maj 9    Alatalo, Håkan    Djurskötare, mjölk
Letar efter personal till min mjölkgård. Vi mjölkar i grop dubbel 7a. För närvarande mjölkas det ca 90 kor, fördelat på 4h morgon och 4h kväll. I den tiden ingår även kalvskötsel och städning. Korna mjölkas alla dagar året runt så arbetstid får fördelas utifrån vilka som söker jobben. Bostad finns att tillgå. Visa mer
Letar efter personal till min mjölkgård. Vi mjölkar i grop dubbel 7a. För närvarande mjölkas det ca 90 kor, fördelat på 4h morgon och 4h kväll. I den tiden ingår även kalvskötsel och städning. Korna mjölkas alla dagar året runt så arbetstid får fördelas utifrån vilka som söker jobben. Bostad finns att tillgå. Visa mindre

Instruktör Lantbruk

Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling oc... Visa mer
Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.

Grans Naturbruksgymnasium söker Instruktör i Lantbruk till skolans lantbruk

Grans Naturbruksgymnasium är en gymnasieskola med gamla anor, vackert belägen i Öjebyn strax utanför Piteå. Vi erbjuder två inriktningar inom gymnasiets naturbruksprogram – Djur och Lantbruk. Våra elever kommer från olika delar av länet, och skolan har också ett internatboende.

Arbetsuppgifter 
Som medarbetare på skolans lantbruk arbetar du i ett nära samarbete tillsammans med övriga kollegor. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av körning av skolans maskiner i förekommande sysslor under vårbruk, skörd och höstbruk. Skötsel, reparationer och underhåll av skolans maskiner samt körning hjullastare kan förekomma. Allt arbete utförs tillsammans med skolans elever så handledning och ansvar för elever är dagligt förekommande.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet av vanligt förekommande sysslor inom växtodling och körning av lantbruksmaskiner. Meriterande är om du har erfarenhet av mjölkproduktion samt behörighetsgivande utbildningar för anläggningsmaskiner. Krav för tjänsten är att du har ett genuint intresse för att handleda ungdomar och vill möta och stötta elever både pedagogiskt och socialt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. God samarbetsförmåga värdesätts samt förmåga att arbeta strukturerat och metodiskt.

Anställning
100 % semesteranställning. 

Tidsbegränsad from 23-06-01 tom 23-09-30 med eventuell möjlighet till förlängning. 

Flextid tillämpas och helgarbete kan förekomma.

Tillträde enligt överenskommelse.       

Övrigt
Sista ansökningsdag 2023-05-14 Visa mindre

Sommarpersonal för gräsklippning/trimmning

Vi söker personal för gräsklippning/grästrimmning, en del trädgårdsarbete kan också förekomma. Anställningen varar under Juni, Juli och Augusti, ev förlängning under september månad. Heltid måndag-fredag 07-16. B-körkort är ett krav, samt att kunna prata och förstå svenska. Visa mer
Vi söker personal för gräsklippning/grästrimmning, en del trädgårdsarbete kan också förekomma. Anställningen varar under Juni, Juli och Augusti, ev förlängning under september månad. Heltid måndag-fredag 07-16. B-körkort är ett krav, samt att kunna prata och förstå svenska. Visa mindre

Sommarjobba i skogen med planering av avverkning på Stenvalls skogar

Ansök    Apr 17    Stenvalls Trä AB    Skogsplanläggare
Känner du dig hemma i skogen? Då är du som vi. Vi lever nära skogen. Förädlar råvaran med omsorg på ett hållbart sätt och vi tillvaratar hela stocken.   Ta chansen att sommarjobba för ett företag som satsar lokalt på hemmaplan. Vi verkar och återinvesterar i den landsbygd där vi själva lever och bor. Vi har startat upp avvecklade sågverk på Lövholmen, Örarna och Seskarö och investerar i nya anläggningar. Med dessa satsningar är vi med och utvecklar vår hem... Visa mer
Känner du dig hemma i skogen? Då är du som vi. Vi lever nära skogen. Förädlar råvaran med omsorg på ett hållbart sätt och vi tillvaratar hela stocken.
 
Ta chansen att sommarjobba för ett företag som satsar lokalt på hemmaplan. Vi verkar och återinvesterar i den landsbygd där vi själva lever och bor. Vi har startat upp avvecklade sågverk på Lövholmen, Örarna och Seskarö och investerar i nya anläggningar. Med dessa satsningar är vi med och utvecklar vår hembygd med en hållbar råvara i fokus: trä.
 
 
VI SÖKER
 
Vi söker en person som vill jobba i skogen och vara ute i fält under juni-augusti. Vi söker dig som vill ta ansvar, gillar att planera ditt arbete och kan jobba självständigt. Vi tror att du som söker sommarjobb hos oss har en pågående eller avslutad utbildning inom skogen på högskole- eller universitetsnivå. Det är meriterande om du har erfarenhet av skogligt arbete. Alternativt driver du eget bolag med skoglig planering.
 
DET HÄR FÅR DU JOBBA MED
 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera avverkning och digitaliseras dessa. Det innebär att snitsla gränser på avverkningar, snitsla basvägar, snitslar hänsyn samt att logga GPS spår så att maskinlaget som ska avverka erhåller en tydlig karta. Skogsfastigheterna finns i huvudsak i Piteå, Älvsbyns, Luleå, Bodens och Arvidsjaurs kommun. Stenvalls skogsfastigheter är certifierade enl. PEFC. 

INFORMATION OM TJÄNSTEN
 
Sommarjobba under juni-augusti. Placeringsort i första hand i Piteå men andra orter kan bli aktuell enligt överenskommelse. Har du frågor kontakta gärna Fastighetschef Thomas Wikström 072-599 50 98.
 
Rekrytering sker löpande, skicka in din ansökan till [email protected]
 
Välkommen med din ansökan!Vill du vara med och bygga ett hållbart samhälle? Gör det tillsammans med oss och följ med på vår skogliga resa. Stenvalls jobbar hela vägen från träråvaran i skogen, till förädlingen i sågverket och försäljning och distribution av den färdiga produkten.

Vi är ett familjeägt sågverksföretag som verkar för en levande landsbygd med lokal förankring. Våra anläggningar är belägna i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Förutom att förse den svenska byggmarknaden med klimatsmarta trävaror exporteras 60 procent av produktionen till länder inom och utanför EU. Företaget expanderar och har idag 280 anställda med en omsättning på 1.5 Mdkr.

I koncernen Stenvalls Trä finns en bredd av bolag men alla har trä som gemensam nämnare på ett eller annat sätt. Förutom Stenvalls Trä AB ingår även Kallax Flyg, Stenvalls Skogar, Sågedet Fastighets, Klubbgärdet Fastighets, Sågenergi i Sikfors, XL-Bygg Stenvalls med 11 varuhus i Norr- och Västerbotten samt Genesis IT, i koncernen. Vi utvecklas hela tiden och värderar engagemang, kunskap och handlingskraft mycket högt i alla våra bolag. Vi vill gärna att du som söker tjänsten delar våra värderingar och att du ser träets unika fördelar. Trä är en av nycklarna till ett fossilfritt samhälle, låt oss bygga en hållbar framtid tillsammans.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Parkarbetare säsongen 2023

Kultur, Park och Fritid har ett brett spektrum av verksamheter. Bad, friluftsliv, idrott, motion, kultur och bibliotek, parker och grönområden samt en underbar skärgård. På Parkavdelningen arbetar vi för att utveckla det offentliga rummet genom att erbjuda attraktiva parker, grönområden, lekparker och tätortsnära skog. Berikande utemiljöer har stor betydelse för pitebornas trivsel och för kommunens attraktivitet. Vi värnar om den gröna strukturen i staden... Visa mer
Kultur, Park och Fritid har ett brett spektrum av verksamheter. Bad, friluftsliv, idrott, motion, kultur och bibliotek, parker och grönområden samt en underbar skärgård.

På Parkavdelningen arbetar vi för att utveckla det offentliga rummet genom att erbjuda attraktiva parker, grönområden, lekparker och tätortsnära skog. Berikande utemiljöer har stor betydelse för pitebornas trivsel och för kommunens attraktivitet. Vi värnar om den gröna strukturen i staden. De gröna miljöerna är viktiga för att vi människor ska må bra till kropp och själ. Vårt arbete gör skillnad!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som trivs att vara ute och vill arbeta i grupp med andra. Här på Parken har vi en fin gemenskap där vi stöttar varandra i det dagliga arbetet. Arbetet innebär skötsel och underhåll av grönytor, buskage, blommor mm. Arbetet består av olika fysiska moment så du behöver ha fysik för att klara en hel arbetsdag med aktiviteter ute under bar himmel, oavsett väder.

Kvalifikationer

Vi vill att du har en utbildning på gymnasienivå. Det är meriterande om du har en utbildning/erfarenhet eller intresse för trädgård/anläggning.

Arbetet ställer krav på en mycket god samarbetsförmåga och en vilja att ta ansvar för ditt arbete. Det är även meriterande om du har C- körkort eller truckcert eller erfarenhet av att köra hjullastare.

B-körkort är ett krav. Arbetet ställer krav på en mycket god samarbetsförmåga och en vilja att ta ansvar för ditt arbete.

Övrigt

Anställningen avser säsongsanställning heltid under perioden maj till och med september. Anställningstiden kan variera under denna period. Om du inte kan arbeta hela perioden ange i din ansökan vilken period du kan arbeta.

Rekrytering kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 230410

Upplysningar

Ronny Nyström, avdelningschef Park 0911- 69 69 75

Facklig företrädare

Inger Laitamaa, Kommunal, 070-523 63 49

Välkommen med din ansökan senast 2023-04-10 Visa mindre

Trädgårdsarbetare

ParkKompaniet i Piteå söker trädgårdsarbetare. Vi sköter om våra kunders växtlighet; såsom grönytor samt buskar, träd, rabatter, häckar och nyplanteringar. Vi söker nu trädgårdspersonal för sommarsäsongen 2023. I arbetet ingår ogräsrensning, plantering av sommarblommor, ta hand om befintliga rabatter, beskära buskar och träd, klippning av häckar, bevattning och viss nyplantering. Du kommer mestadels att jobba i grupp men även enskilt arbete kan förekomma. ... Visa mer
ParkKompaniet i Piteå söker trädgårdsarbetare.
Vi sköter om våra kunders växtlighet; såsom grönytor samt buskar, träd, rabatter, häckar och nyplanteringar.
Vi söker nu trädgårdspersonal för sommarsäsongen 2023. I arbetet ingår ogräsrensning, plantering av sommarblommor, ta hand om befintliga rabatter, beskära buskar och träd, klippning av häckar, bevattning och viss nyplantering. Du kommer mestadels att jobba i grupp men även enskilt arbete kan förekomma.
Vi söker Dig som älskar att vara utomhus i både solsken/regn och som tycker om att ha naturen som sitt arbetsrum. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom trädgårdsskötsel.
B körkort är ett krav.
Maila din ansökan till [email protected] Visa mindre

Arbetsledare

ParkKompaniet i Piteå söker en arbetsledare. Som arbetsledare har du ansvaret att leda våra anställda i det dagliga arbetet. Du delegerar arbetsuppgifter och ser till att våra anställda är rätt utrustade. Du har nära kontakt med våra kunder samt utför tillsyn och kvalitetssäkring. Du kommer också att arbeta med viss administration, som attesterande av arbetad tid i vårt rapporteringsverktyg BLIKK. Du kommer att ha ett nära samarbete med Platschef. Meritera... Visa mer
ParkKompaniet i Piteå söker en arbetsledare. Som arbetsledare har du ansvaret att leda våra anställda i det dagliga arbetet. Du delegerar arbetsuppgifter och ser till att våra anställda är rätt utrustade. Du har nära kontakt med våra kunder samt utför tillsyn och kvalitetssäkring. Du kommer också att arbeta med viss administration, som attesterande av arbetad tid i vårt rapporteringsverktyg BLIKK. Du kommer att ha ett nära samarbete med Platschef. Meriterande är erfarenhet och kunnande inom grönyteskötsel/trädgård/anläggning. Vi lägger stor vikt av din personlighet samt förmåga att kunna stötta, entusiasmera och leda på ett rättvist och vinnande sätt. Hos oss är alla lika viktiga oavsett position. Kollektivavtal via kommunal med avtalsenliga löner. Ansökan mailas till marie.rosengren@parkkompaniet. se
Tillsättning av tjänst beräknas till mitten av April Visa mindre

Kombinationstjänst idrottsplatsarbetare/parkarbetare

Kultur, park och fritidsverksamheterna i Piteå kommun ska verka för att stärka pitebornas livskvalitet och folkhälsa. Ett stort utbud av idrotts- och fritidsanläggningar, simhallar och närhet till gröna miljöer och natur skapar förutsättningar för detta. Vi söker dig som tycker om alla årstider och gärna arbetar utomhus oavsett väder. Hos oss får du ett flexibelt arbete som berör många och gör skillnad.  Kultur, park och fritidsförvaltningen består av tr... Visa mer
Kultur, park och fritidsverksamheterna i Piteå kommun ska verka för att stärka pitebornas livskvalitet och folkhälsa. Ett stort utbud av idrotts- och fritidsanläggningar, simhallar och närhet till gröna miljöer och natur skapar förutsättningar för detta. Vi söker dig som tycker om alla årstider och gärna arbetar utomhus oavsett väder. Hos oss får du ett flexibelt arbete som berör många och gör skillnad. 

Kultur, park och fritidsförvaltningen består av tre avdelningar med drygt 100 medarbetare och en politisk nämnd som ytterst ansvarig. Lindbäcksstadion finns under fritidsavdelningen och är främst en vintersportanläggning. Skidbacken har tre nedfarter, två släpliftar och ett barnområde. Det finns även kafé, värmestuga och camping. Parkavdelningen arbetar för att utveckla det offentliga rummet genom att erbjuda attraktiva parker, grönområden, lekparker och tätortsnära skog. Piteå kommun arbetar aktivt för att kunna erbjuda helårsanställningar i form av kombinationstjänst. Tjänsten innebär att du perioden oktober till april arbetar som idrottsplatsarbetare på Lindbäcksstadion och perioden maj – september med parkarbete på Parkavdelningen.

Arbetsuppgifter

Som Idrottsplatsarbetare på Lindbäcksstadion är du en del av den dagliga driften på Lindbäcksstadion. Inför uppstart av vintersäsongen är arbetet varierande med röjning, reparation av maskiner, underhåll av liftar, backpreparering och konstsnöproduktion. Arbetet styrs mycket av väder och kräver stor flexibilitet. Visst nattarbete förekommer under perioden med konstsnöproduktion. Under vintersäsongen arbetar du på ett rullande schema med dagar, kvällar och helger. 

På Parkavdelningen innehåller arbetet skötsel och underhåll av grönytor, buskage, blommor mm. Arbetet består av olika fysiska moment vilket innebär att du behöver ha en god fysik för att klara en hel arbetsdag med aktiviteter ute under bar himmel, oavsett väder. För att passa och trivas med denna kombinationstjänst krävs att du som person är flexibel, strukturerad och initiativtagande. Du har ett professionellt förhållningssätt och en mycket god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer

Du bör ha arbetslivserfarenhet från något eller bägge verksamhetsområdena. Det är meriterande om du har skyliftutbildning, förarbevis för pistmaskin eller skoter. En god samarbetsförmåga, ett strukturerat arbetssätt, professionalism och vilja att ta ansvar för ditt arbete är en förutsättning för tjänsten. Tjänsten kräver en god fysik. B-körkort är ett krav för tjänsten och det är meriterande med C-körkort.

Information

Tillsvidareanställning 100% där du under året arbetar ca 7 månader som Idrottsplatsarbetare och ca 5 månader som Parkarbetare.

Upplysningar

Jenny Axelsson, Avdelningschef Fritid 0911–69 64 39

Ronny Nyström, Avdelningschef Park 0911-69 69 75

Facklig företrädare

Inger Laitamaa, Kommunal, nås på [email protected]

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-19 Visa mindre

Parkarbetare säsongen 2023

Kultur, Park och Fritid har ett brett spektrum av verksamheter. Bad, friluftsliv, idrott, motion, kultur och bibliotek, parker och grönområden samt en underbar skärgård. På Parkavdelningen arbetar vi för att utveckla det offentliga rummet genom att erbjuda attraktiva parker, grönområden, lekparker och tätortsnära skog. Berikande utemiljöer har stor betydelse för pitebornas trivsel och för kommunens attraktivitet. Vi värnar om den gröna strukturen i staden... Visa mer
Kultur, Park och Fritid har ett brett spektrum av verksamheter. Bad, friluftsliv, idrott, motion, kultur och bibliotek, parker och grönområden samt en underbar skärgård.

På Parkavdelningen arbetar vi för att utveckla det offentliga rummet genom att erbjuda attraktiva parker, grönområden, lekparker och tätortsnära skog. Berikande utemiljöer har stor betydelse för pitebornas trivsel och för kommunens attraktivitet. Vi värnar om den gröna strukturen i staden. De gröna miljöerna är viktiga för att vi människor ska må bra till kropp och själ. Vårt arbete gör skillnad!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som trivs att vara ute och vill arbeta i grupp med andra. Här på Parken har vi en fin gemenskap där vi stöttar varandra i det dagliga arbetet. Arbetet innebär skötsel och underhåll av grönytor, buskage, blommor mm. Arbetet består av olika fysiska moment så du behöver ha fysik för att klara en hel arbetsdag med aktiviteter ute under bar himmel, oavsett väder.

Kvalifikationer

Vi vill att du har en utbildning på gymnasienivå. Det är meriterande om du har en utbildning/erfarenhet eller intresse för trädgård/anläggning.

Arbetet ställer krav på en mycket god samarbetsförmåga och en vilja att ta ansvar för ditt arbete. Det är även meriterande om du har C- körkort eller truckcert eller erfarenhet av att köra hjullastare.

B-körkort är ett krav. Arbetet ställer krav på en mycket god samarbetsförmåga och en vilja att ta ansvar för ditt arbete.

Övrigt

Anställningen avser säsongsanställning heltid under perioden maj till och med september. Anställningstiden kan variera under denna period. Om du inte kan arbeta hela perioden ange i din ansökan vilken period du kan arbeta.

Rekrytering kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 230212

Upplysningar

Ronny Nyström, avdelningschef Park 0911- 69 69 75

Facklig företrädare

Inger Laitamaa, Kommunal, 070-523 63 49

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-12 Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare säsong

Piteå församling söker ett antal kyrkogårdsarbetare under säsongen 2023 Arbetet innebär gräsklippning, trimning, plantering, och allmänt trädgårdsarbete på våra kyrkogårdar i Piteå, Öjebyn och Heden. Arbetsuppgifterna utförs utomhus i alla väder och är tidvis fysiskt krävande. Du som söker ska vara minst 18 år och inneha körkort B. Du behöver vara serviceinriktad och prata bra svenska eftersom arbetet innebär många möten med sörjande på kyrkogården. Arbete... Visa mer
Piteå församling söker ett antal kyrkogårdsarbetare under säsongen 2023
Arbetet innebär gräsklippning, trimning, plantering, och allmänt trädgårdsarbete på våra kyrkogårdar i Piteå, Öjebyn och Heden. Arbetsuppgifterna utförs utomhus i alla väder och är tidvis fysiskt krävande. Du som söker ska vara minst 18 år och inneha körkort B. Du behöver vara serviceinriktad och prata bra svenska eftersom arbetet innebär många möten med sörjande på kyrkogården. Arbetet utförs i team så du behöver också vara samarbetsvillig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi kan erbjuda både kortare och längre säsongsanställning.
Kort säsong
Tjänsterna är på heltid under 8 veckor under perioden 12/6-4/8. Märk ansökan ”8-veckor”.
Lång säsong
Tjänsterna är på heltid under perioden 2/5-15/10. Erfarenhet av arbete med maskin, reparation, bygg, trädgård m.m. är meriterande. Märk ansökan ”Säsongare”.
Ansökan
Sista dag för ansökan är den 28 februari 2023. Anställning sker löpande under ansökningsperioden, tjänsterna kan därför vara tillsatta innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan bestående av personligt brev och CV till: [email protected] Märk ansökan med ”8-veckor” eller ”Säsongare” beroende på vilken tjänst du är intresserad av. Visa mindre

Div. arbete skogsföretag

Vi söker en mångkunnig person som kan utföra praktiska arbeten i huvudsak i anslutning till skog och trä. Vedproduktion i större skala, div. arbeten mot Trafikverket, Luleå Kommun m.m. Personen i fråga skall vara erfaren maskinförare och inneha körkort för tyngre fordon, erfarenhet av reparationsarbeten. Kollektivavtalad lön enl.ök GS-Facket och Gröna arbetsgivare. Visa mer
Vi söker en mångkunnig person som kan utföra praktiska arbeten i huvudsak i anslutning till skog och trä. Vedproduktion i större skala, div. arbeten mot Trafikverket, Luleå Kommun m.m. Personen i fråga skall vara erfaren maskinförare och inneha körkort för tyngre fordon, erfarenhet av reparationsarbeten. Kollektivavtalad lön enl.ök GS-Facket och Gröna arbetsgivare. Visa mindre

Vik hästinstruktör

Ansök    Jan 11    Piteå kommun    Stuteriarbetare
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.
Utbildningsförvaltningen söker nu en vikarierande Instruktör till häststall och övriga djurstallar vid Grans Naturbruksgymnasium.

Grans Naturbruksgymnasium                        

Grans Naturbruksgymnasium är en gymnasieskola med gamla anor, vackert belägen i Öjebyn strax utanför Piteå. Vi erbjuder två inriktningar inom gymnasiets naturbruksprogram – Djur och Lantbruk. Våra elever kommer från olika delar av länet, och skolan har också ett internatboende.

Arbetsuppgifter

Som instruktör i skolans djurstallar arbetar du i ett nära samarbete tillsammans med övriga kollegor. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av vanligt förekommande stallsysslor så som utsläpp, fodring och anläggningsskötsel. Helgarbete var tredje helg då alla instruktörer hjälps åt i de olika stallarna. Grans häststall är ett Active Stable så mycket av driften sköts med maskiner.

Allt arbete utförs tillsammans med skolans elever så handledning och ansvar för elever är dagligt förekommande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av vanligt förekommande sysslor inom häst och stallskötsel. Du ska ha goda kunskaper och erfarenhet av hästar och hästars skötsel. Meriterande är om du har vana av körning med häst. Du god förmåga att handleda och instruera skolans elever i praktiska moment samt är en närvarande vuxen och har god förmåga att skapa trygga lärandesituationer.

Krav för tjänsten är att du har ett genuint intresse för att handleda ungdomar och vill möta och stötta elever både pedagogiskt och socialt. God samarbetsförmåga värdesätts samt förmåga att arbeta strukturerat och metodiskt. Meriterande är om du har erfarenhet av andra på skolan förekommande djurslag samt behörighetsgivande utbildningar för anläggningsmaskiner. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning

100% Semesteranställning. Visstidsanställning 230301-230931 med möjlighet till förlängning.

Flextid tillämpas och helgarbete förekommer enligt rullande schema.

  

Sista ansökningsdag 2023-01-21 Visa mindre

Virkesköpare

SCA Skog AB En hållbar arbetsplats – en renare värld Är du intresserad av människor och affärer samt vill ha ett varierande arbete med många kontaktytor? Då kan detta vara en tjänst för dig! Till vårt framgångsrika team av virkesköpare söker vi nu fler kollegor som vill växa med oss på SCA Skog med placering i Piteå.  På SCA har vi en tydlig plan för våra medarbetare. Den hänger ihop med vårt syfte: att med skogens kraft bidra till en hållbar framtid.... Visa mer
SCA Skog AB

En hållbar arbetsplats – en renare värld

Är du intresserad av människor och affärer samt vill ha ett varierande arbete med många kontaktytor? Då kan detta vara en tjänst för dig! Till vårt framgångsrika team av virkesköpare söker vi nu fler kollegor som vill växa med oss på SCA Skog med placering i Piteå. 

På SCA har vi en tydlig plan för våra medarbetare. Den hänger ihop med vårt syfte: att med skogens kraft bidra till en hållbar framtid. Oavsett var du är i livet har vi plats för dig som vill utveckla och utvecklas, göra skillnad och tänka nytt. För när våra medarbetare växer, växer även vår verksamhet.

Din nästa utmaning

Som virkesköpare för SCA ingår du i marknadsteamet och ansvarar för kontakten och affären med privata skogsägare till vilka du erbjuder våra produkter och tjänster. Du har ansvaret för virkesanskaffningen inom ett geografiskt område vilket innebär att du arbetar med såväl uppsökande verksamhet som långsiktiga kundrelationer.

Som virkesköpare arbetar du både ute hos skogsägarna eller i deras skog, men en stor del av rådgivningen och affärssamtalen sker även via digitala kanaler. Dagarna är varierande och spenderas antingen ute i skogen, hos skogsägare eller på kontoret. Tjänsten innebär stor frihet då du själv planerar och lägger upp ditt arbete.

Vem är du?

Vi söker dig med ett brinnande intresse för affärer! Vi lägger stort värde på din sociala kompetens, att du är kommunikativ och förtroendeingivande. Du har ett genuint intresse för skog och skogsbruk, men vi ser till att du får rätt kompetens inom området för att kunna göra ett bra jobb! Vidare tycker du, som vi att arbetsglädje på arbetsplatsen är viktigt samt drivs av att nå nya mål. Meriterande är om du har skoglig utbildning och/eller erfarenhet av försäljning.  

Rollen som virkesköpare innebär många kontaktytor främst ut mot privata skogsägare men även inom SCA. Du skapar själva affärsmöjligheter genom att etablera nya kontakter vilket innebär att det är viktigt att du förstår vikten av långsiktiga relationer och kan våda dessa. Eftersom rollen innebär att du arbetar självständigt bör du ha förmågan att ta egna initiativ och motiveras av tydligt uppsatt mål.
B-körkort är en förutsättning för denna roll.

För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Utgångspunkten är en hälsosam och säker arbetsmiljö. Vi jobbar också medvetet för att skapa ett högt värde för individen och en stolthet över det vi gör tillsammans. Att jobba på SCA ska vara ett meningsfullt arbetsliv. För vi vet att det är människorna som gör framgångarna. Varje dag, året runt.
Vill du veta mer?

För mer information om tjänsten:Ola Holmgren, +46703942665 [email protected] 
För mer information om rekryteringsprocessen: Alma Henriksson,  090 154045, [email protected]
Facklig företrädare:
Petter Huuva, Ledarna 0920-259932
Lena Pettersson, Akademikerföreningen, 060-19 631 61
Tony Öman, Unionen, 0612- 881 09
Sista ansökningsdag är: 2022-10-10.

Om SCA

Kärnan i SCAs verksamhet är den växande skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder förpackningspapper, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.
Skogsbolaget SCA hade 2021 ca 4000 anställda och en försäljning på 18,8 miljarder kronor. SCA grundades 1929 och har sitt huvudkontor i Sundsvall. Visa mindre

Virkesköpare till BillerudKorsnäs, Norrbotten

Arbetsbeskrivning Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. Billerudkorsnäs Wood Sup... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. Billerudkorsnäs Wood Supply ansvarar för att försörja våra svenska industrier med massaved, flis och bränsle. Vi bedriver fältverksamhet i Mellansverige och Norrbotten där vi bland annat köper virke från privata skogsägare. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med hållbart skogsbruk. Billerudkorsnäs värdesätter mångfald. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.


Vi söker en virkesköpare till BillerudKorsnäs Wood Supply med placering i södra Norrbotten. Ett omväxlande och fritt arbete med ansvar över den egna arbetstiden, där en stor del av arbetet sker utomhus. 

Ansvarsområden
Som virkesköpare på BillerudKorsnäs är du en viktig del i vår råvaruförsörjning. Din främsta uppgift är att köpa virke i form av avverkningsrätter och leveransvirke. 
Tjänsten är varierande och bred med många olika kontaktytor såväl internt som externt. Du är skogsägarens kontakt i många frågor såsom skoglig rådgivning, skogsbruksplaner, avtalstecknande, planering och avverkning. Du arbetar också med skogsvård i form av markberedning, plantering och röjning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en skoglig utbildning eller motsvarande samt några års arbetslivserfarenhet inom branschen. Du har god datavana och kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift. Då tjänsten kräver resor är B-körkort ett krav. Det är meriterande om du tidigare arbetat som virkesköpare.


I rollen som virkesköpare är du en del i ett sammansvetsat team som arbetar nära tillsammans varför det är viktigt att du trivs och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare tycker du om att träffa nya människor och har lätt för att skapa starka och långsiktiga relationer. Som virkesköpare behöver du ha ett starkt eget driv och arbeta strukturerat och noggrant då du till stor del styr ditt eget arbete. 

Ansökan
2022-10-09, välkommen att ansöka på www.randstad.se.


För information: Anna Lindqvist, [email protected], Anna Sjöberg, [email protected]

Om företaget
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid? Visa mindre

Kombinationstjänst städ/park

Kultur, park och fritidsverksamheterna i Piteå kommun ska verka för att stärka pitebornas livskvalitet och folkhälsa. Ett stort utbud av idrotts- och fritidsanläggningar, simhallar och närhet till gröna miljöer och natur skapar förutsättningar för detta. Kultur, park och fritidsförvaltningen består av tre avdelningar, Kultur, Park och Fritid med drygt 100 medarbetare och med en egen politisk nämnd som ytterst ansvarig. Förvaltningen har ett nära samarbet... Visa mer
Kultur, park och fritidsverksamheterna i Piteå kommun ska verka för att stärka pitebornas livskvalitet och folkhälsa. Ett stort utbud av idrotts- och fritidsanläggningar, simhallar och närhet till gröna miljöer och natur skapar förutsättningar för detta.

Kultur, park och fritidsförvaltningen består av tre avdelningar, Kultur, Park och Fritid med drygt 100 medarbetare och med en egen politisk nämnd som ytterst ansvarig. Förvaltningen har ett nära samarbete internt inom förvaltningen, med andra förvaltningar, externa aktörer, föreningar och medborgare. Inom enheten ”simhallar” samlas ansvaret för kommunens tre simhallar, utomhuspool samt friskvårdsverksamhet. På Parkavdelningen arbetar man för att utveckla det offentliga rummet genom att erbjuda attraktiva parker, grönområden, lekparker och tätortsnära skog.

Piteå kommun arbetar aktivt för att kunna erbjuda helårsanställningar vilket möjliggjort att vi kan erbjuda denna kombinationstjänst. Tjänsten innebär att du perioden oktober till april arbetar som städare på Piteå simhall och perioden maj - september med parkarbete på Parkenheten.

Arbetsuppgifter

I arbetet som städare ansvarar du bland annat för att planera, utföra städning både i torra och våta utrymmen samt dokumentera städning. Allt för att säkerställa en ren och trivsam miljö för våra gäster. Till arbetsuppgifterna kan även kassaarbete och förberedelse av enklare förtäring som exempelvis smörgåsar och smoothies komma att ingå.

På Parkavdelningen innehåller arbetet skötsel och underhåll av grönytor, buskage, blommor mm. Arbetet består av olika fysiska moment vilket innebär att du behöver ha en god fysik för att klara en hel arbetsdag med aktiviteter ute under bar himmel, oavsett väder.

För att passa och trivas med denna kombinationstjänst krävs att du som person är flexibel, strukturerad och initiativtagande. Du har ett professionellt förhållningssätt och en mycket god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer

Vi ser att du har antingen en utbildning inom trädgård/parkarbete eller arbetslivserfarenhet från något eller bägge verksamhetsområdena. Det är meriterande om du har SRY eller skyliftutbildning. En mycket god samarbetsförmåga, ett strukturerat arbetssätt, professionalism och vilja att ta ansvar för ditt arbete är en förutsättning för tjänsten. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Information

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100% där du under året arbetar 7 månader som städare vid simhallarna och 5 månader som parkarbetare vid Parkavdelningen.

Upplysningar

Malin Wikberg, enhetschef Simhallar 0911–98 671

Ronny Nyström, enhetschef Park 0911-69 69 75

Facklig företrädare

Carola Berggren, Kommunal 0911- 934 10

Välkommen med din ansökan senast 2022-09-04 Visa mindre

Innovationsledare

Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten söker en innovationsledare till Öjebyn Agro Park med uppdraget att utveckla vår verksamhet inklusive Öjeby Lantbruksmässa. Som medarbetare hos oss ingår Du i ett team möjliggörare med kompetens inom växtodling, bär- och grönsaksodling, fältförsök, landsbygdsutveckling, mat, ekonomi och redovisning. Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten är ett av Sveriges nordligaste rådgivarteam och bedriver oberoende... Visa mer
Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten söker en innovationsledare till Öjebyn Agro Park med uppdraget att utveckla vår verksamhet inklusive Öjeby Lantbruksmässa. Som medarbetare hos oss ingår Du i ett team möjliggörare med kompetens inom växtodling, bär- och grönsaksodling, fältförsök, landsbygdsutveckling, mat, ekonomi och redovisning.
Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten är ett av Sveriges nordligaste rådgivarteam och bedriver oberoende rådgivning till företagare inom de gröna näringarna verksamma i Norrbottens och Västerbottens län.
Om tjänsten:
Är Du en utvecklingsdriven person som gillar att tänka utanför boxen? Vi erbjuder ett givande och varierat arbete i ett sammanhang där Du får var med och bidra till utveckling hos jordbruksföretag i norra Sverige. Du kommer att jobba med att skapa strategiska nätverk och förutsättningar för aktiviteter som t.ex. klusterbildning och innovativa testbäddar med koppling till näringens behov samt att vara med om att vidareutveckla Öjeby Lantbruksmässa. Tjänsten innebär mycket eget ansvar och stor möjlighet till att själv utforma den. Praktisk erfarenhet från de gröna näringarna är meriterande.
Placeringsort: Öjebyn/Piteå
Vi vill att Du som söker:
är van att driva utvecklingsfrågor
är nätverksbyggare (både lokalt och nationellt)
är kommunikativ
är strukturerad och van projektledare

För mer information:
Affärsområdeschef Marie Lundberg, 070-644 52 12
Ansökningar med personligt brev och CV vill vi ha senast 1 augusti, 2022. Intervjuer kommer att ske löpande och anställning kan bli aktuell innan ansökningstidens slut. Tjänsten är en två-årig projektanställning. Startdatum av tjänsten sker efter överenskommelse.
Ansökningshandlingarna skickar du till: [email protected]
Märk ditt mail med ”Innovationsledare”.
Vi samarbetar med en rekryteringsfirma vid tillsättandet av tjänsten.
Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten bedriver konsultverksamhet inom flertalet olika områden, fiskodlingar samt fältförsök inom trädgård och växtodling. Idag är vi ca 30 medarbetare vid 6 st olika arbetsorter. Vi har i mer än 200 år erbjudit oberoende rådgivning inom de gröna näringarna, och det gör vi fortfarande! Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare

Piteå församling söker en kyrkogårdsarbetare 100 % till Öjeby kyrkogård. Du vill jobba med att göra det fint på kyrkogården Du vill ge service till kyrkogårdsbesökare Vi erbjuder ett fritt och rörligt utomhusjobb i ett härligt arbetslag! Om tjänsten I arbetet ingår alla förekommande uppgifter inom begravningsverksamhet och kyrkogårdsskötsel, såsom gräsklippning, trädgårdsarbete, gravsättning och snöröjning. Arbetet innebär också underhåll och service av f... Visa mer
Piteå församling söker en kyrkogårdsarbetare 100 % till Öjeby kyrkogård.
Du vill jobba med att göra det fint på kyrkogården
Du vill ge service till kyrkogårdsbesökare
Vi erbjuder ett fritt och rörligt utomhusjobb i ett härligt arbetslag!

Om tjänsten
I arbetet ingår alla förekommande uppgifter inom begravningsverksamhet och kyrkogårdsskötsel, såsom gräsklippning, trädgårdsarbete, gravsättning och snöröjning. Arbetet innebär också underhåll och service av församlingens fastigheter och vår maskinpark som består av bland annat hjullastare, grävmaskin, traktor, åkklippare och handmaskiner. Administrativt arbete förekommer och arbetsuppgifterna är tidvis fysiskt krävande.
Du som söker tjänsten
Vi söker dig som har erfarenhet av parkskötsel och ett intresse för trädgårdsarbete. Du behöver vara serviceinriktad eftersom arbetet innebär många möten med sörjande på kyrkogården. Arbetet utförs i team så du behöver vara samarbetsvillig, och samtidigt ansvarstagande och kunna ta egna initiativ. Du har minst gymnasieexamen och körkort klass B, körkort klass C är meriterande. Vi strävar efter mångfald och välkomnar alla sökanden oavsett könstillhörighet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänsten är tillsvidare på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde och lön enligt överenskommelse.
Ansökan
Välkommen med din ansökan innehållande personligt brev och CV senast den 19 augusti 2022 till [email protected] . Märk din ansökan med "Kyrkogårdsarbetare". Visa mindre

Projektmedarbetare Gröna Näringar

Ansök    Jun 2    Piteå kommun    Agronom
Om projektet Med start från 2018 och sex år framåt satsar Piteå kommun och Region Norrbotten tillsammans totalt 15 miljoner för utveckling av de gröna näringarna i regionen. Resurserna ska användas för att stärka konkurrenskraften, stärka innovationsklimatet, utveckla integrationsinsatser och stärka folkhälsoarbetet. Syftet är att det gröna näringslivet ska bli en av Norrbottens starkaste tillväxtnäringar och att år 2025 uppfattas projekt Gröna Näringar s... Visa mer
Om projektet
Med start från 2018 och sex år framåt satsar Piteå kommun och Region Norrbotten tillsammans totalt 15 miljoner för utveckling av de gröna näringarna i regionen. Resurserna ska användas för att stärka konkurrenskraften, stärka innovationsklimatet, utveckla integrationsinsatser och stärka folkhälsoarbetet.

Syftet är att det gröna näringslivet ska bli en av Norrbottens starkaste tillväxtnäringar och att år 2025 uppfattas projekt Gröna Näringar som den självklara motorn som genom samverkan driver utveckling, innovation och tillväxt i Norrbottens gröna näringar. Med följande insatsområden: 1. Initiera och etablera forskning, spetskompetens och högre utbildning. 2. Stärka befintliga gymnasieutbildningar/ skapa nya utbildningar 3. Näringslivsutveckling 4. Marknadsföring regionalt och nationellt 5. Främja samverkan.

Resurserna i projektet ska användas till näringslivsutveckling inom den gröna sektorn. Det görs bland annat genom att utveckla och stärka nätverk inom näringen, initiera och driva utvecklingsprojekt, etablera nya samarbeten med aktörer intressanta för de gröna näringarna med stort fokus på kompetensförsörjning. Projektet ska på olika sätt skapa möjligheter för och främja tillväxt och samverkan inom de gröna näringarna.  

Arbetsuppgifter
Som projektmedarbetare inom projekt Gröna Näringar kommer du att vara anställd på kommunledningsförvaltningen men vara placerad på Näringslivsavdelningen. Du kommer där att tillsammans med näringslivsutvecklaren och projektledaren (som är föräldraledig på deltid) för Gröna Näringar driva projektarbetet. Uppdraget för dig som projektmedarbetare innebär att: 


• Samordna, planera och administrera projekt, evenemang, processer och andra aktiviteter, med fokus på kompetensförsörjning inom Norrbottens gröna näringar.
• Utreda behov av kompetensförsörjning och möjligheter till att skapa utbildningar inom Norrbottens gröna näringar.
• Bidra med lantbruksexpertis i de forum som projekt Gröna Näringar arbetar med.
• Stötta projektledaren och näringslivsutvecklaren i projekt Gröna Näringar i det löpande projektarbetet. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av projektarbete och utvecklingsfrågor och är samhällsintresserad med tyngdpunkt mot lantbruksnäringen i norra Sverige. Du förväntas snabbt kunna sätt dig in i komplexa frågor. Du förväntas ha en god kunskap runt och erfarenhet av att jobba inom lantbrukssektorn och har etablerade nätverk. Vi ser att du har relevant universitetsexamen, exempelvis agronom, lantmästare eller motsvarande. 
Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta i utbildningssystemet, skapa nya utbildningar eller annan erfarenhet från att arbeta med kompetensförsörjning då denna tjänst kommer fokusera på kompetensförsörjning. En inblick och förståelse för de gröna näringarnas förutsättningar i norra Sverige spelar en viktig roll vid rekryteringen.
Som person är du en ”doer”, du är kreativ, flexibel och ser möjligheter och potential där andra kanske ser problem. 

Uppdraget kräver körkort och tillgång till egen bil.

Övrigt
Tidsbegränsad anställning tom 2023-09-30, deltid 60%.
Tillträde 220816 eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 220615. Visa mindre

Varierande arbete hos småskalig livsmedelsproducent

Vi på AlterHedens söker fast personal för tillsvidare anställning. Du är med i ett arbetsteam gör och säljer småskaliga delikatesser. Huvudsakliga arbetsuppgifter; sköta en fyllnadslinje, transportera varor med traktor, ta betalt vid kassan och reparationer. Arbetet är mycket flexibelt och varierar efter säsong och behov. Arbetsuppgifter -Sköta produktionslinje vid småskalig livsmedeltillverkning. Tillsammans med annan personal. Lätt att SAMARBETE med är p... Visa mer
Vi på AlterHedens söker fast personal för tillsvidare anställning. Du är med i ett arbetsteam gör och säljer småskaliga delikatesser. Huvudsakliga arbetsuppgifter; sköta en fyllnadslinje, transportera varor med traktor, ta betalt vid kassan och reparationer. Arbetet är mycket flexibelt och varierar efter säsong och behov.
Arbetsuppgifter
-Sköta produktionslinje vid småskalig livsmedeltillverkning. Tillsammans med annan personal. Lätt att SAMARBETE med är prioriterat.
-HÄNDIGHET - Reparation och underhåll.
-FLEXIBILITET - Varierande arbete. Då vi är ett mindre företag är det viktigt att vara flexibel. Arbetsuppgifter varierar både efter säsong och behov.
-TRAKTORKÖRNING - Erfarenhet av traktorkörning krävs. Hjullastare är ett plus.
-DEMO & SÄLJ - Vissa perioder ingår säljuppgifter. Ex julförsäljning och ta betalt i kassan i gårdsbutiken.
-KÖRKORT krävs.
-FYSIK - Ett fysiskt jobb. Du behöver vara frisk för att kunna klara jobbet.
Ansökan sänds till [email protected] senast 15 maj.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kombinationstjänst städare Simhallarna och parkarbetare Parken

Kultur, park och fritidsverksamheterna i Piteå kommun ska verka för att stärka pitebornas livskvalitet och folkhälsa. Ett stort utbud av idrotts- och fritidsanläggningar, simhallar och närhet till gröna miljöer och natur skapar förutsättningar för detta. Kultur, park och fritidsförvaltningen består av tre avdelningar, Kultur, Park och Fritid med drygt 100 medarbetare och med en egen politisk nämnd som ytterst ansvarig. Förvaltningen har ett nära samarbet... Visa mer
Kultur, park och fritidsverksamheterna i Piteå kommun ska verka för att stärka pitebornas livskvalitet och folkhälsa. Ett stort utbud av idrotts- och fritidsanläggningar, simhallar och närhet till gröna miljöer och natur skapar förutsättningar för detta.

Kultur, park och fritidsförvaltningen består av tre avdelningar, Kultur, Park och Fritid med drygt 100 medarbetare och med en egen politisk nämnd som ytterst ansvarig. Förvaltningen har ett nära samarbete internt inom förvaltningen, med andra förvaltningar, externa aktörer, föreningar och medborgare. Inom enheten ”simhallar” samlas ansvaret för kommunens tre simhallar, utomhuspool samt friskvårdsverksamhet.  På Parkavdelningen arbetar man för att utveckla det offentliga rummet genom att erbjuda attraktiva parker, grönområden, lekparker och tätortsnära skog.

Piteå kommun arbetar aktivt för att kunna erbjuda helårsanställningar vilket möjliggjort att vi kan erbjuda denna kombinationstjänst. Tjänsten innebär att du perioden oktober till april arbetar som städare på Piteå simhall och perioden maj - september med parkarbete på Parkenheten.

Arbetsuppgifter

I arbetet som städare ansvarar du bland annat för att planera, utföra städning både i torra och våra utrymmen samt dokumentera städning. Allt för att säkerställa en ren och trivsam miljö för våra gäster. Till arbetsuppgifterna kan även kassaarbete och förberedelse av enklare förtäring som exempelvis smörgåsar och smoothies komma att ingå.

På Parkavdelningen innehåller arbetet skötsel och underhåll av grönytor, buskage, blommor mm. Arbetet består av olika fysiska moment vilket innebär att du behöver ha en god fysik för att klara en hel arbetsdag med aktiviteter ute under bar himmel, oavsett väder.

För att passa och trivas med denna kombinationstjänst krävs att du som person är flexibel, strukturerad och initiativtagande. Du har ett professionellt förhållningssätt och en mycket god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer

Vi ser att du har antingen en utbildning inom trädgård/parkarbete eller arbetslivserfarenhet från något eller bägge verksamhetsområdena. Det är meriterande om du har SRY eller skyliftutbildning. En mycket god samarbetsförmåga, ett strukturerat arbetssätt, professionalism och vilja att ta ansvar för ditt arbete är en förutsättning för tjänsten. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Information

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100% där du under året arbetar 7 månader som städare vid simhallarna och 5 månader som parkarbetare vid Parkavdelningen.

Upplysningar

Malin Wikberg, enhetschef Simhallar 0911–98 671

Ronny Nyström, enhetschef Park 0911-69 69 75

Facklig företrädare

Carola Berggren, Kommunal 0911- 934 10

Välkommen med din ansökan senast 2022-05-29 Visa mindre

Parkarbetare

Kultur, Park och Fritid har ett brett spektrum av verksamheter. Bad, friluftsliv, idrott, motion, kultur och bibliotek, parker och grönområden samt en underbar skärgård. På Parkavdelningen arbetar vi för att utveckla det offentliga rummet genom att erbjuda attraktiva parker, grönområden, lekparker och tätortsnära skog. Berikande utemiljöer har stor betydelse för pitebornas trivsel och för kommunens attraktivitet. Vi värnar om den gröna strukturen i staden... Visa mer
Kultur, Park och Fritid har ett brett spektrum av verksamheter. Bad, friluftsliv, idrott, motion, kultur och bibliotek, parker och grönområden samt en underbar skärgård.

På Parkavdelningen arbetar vi för att utveckla det offentliga rummet genom att erbjuda attraktiva parker, grönområden, lekparker och tätortsnära skog. Berikande utemiljöer har stor betydelse för pitebornas trivsel och för kommunens attraktivitet. Vi värnar om den gröna strukturen i staden. De gröna miljöerna är viktiga för att vi människor ska må bra till kropp och själ. Vårt arbete gör skillnad!

Arbetsuppgifter

Vi har några platser kvar att fylla och söker därför dig som trivs att vara ute och vill ha ett fysiskt arbete. Vi har en fin gemenskap där vi stöttar varandra i det dagliga arbetet. Arbetet innebär skötsel och underhåll av grönytor, buskage, blommor mm. Arbetet består av olika fysiska moment så du behöver ha god fysik för att klara en hel arbetsdag med aktiviteter ute under bar himmel, oavsett väder.

Anställningen avser säsongsanställning under perioden maj till och med september.

Kvalifikationer

Vi vill att du har en utbildning på gymnasienivå. Det är meriterande om du har en utbildning/erfarenhet eller intresse för trädgård/anläggning.

Arbetet ställer krav på en mycket god samarbetsförmåga och en vilja att ta ansvar för ditt arbete. B-körkort är ett krav.

Upplysningar

Ronny Nyström, Enhetschef Park 0911- 69 69 75

Facklig företrädare

Inger Laitamaa, Kommunal, 070-523 63 49

Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 22-04-29 Visa mindre

Parkarbetare Piteå

Parkkompaniet har huvudkontor i Boden samt filialer i Luleå och Piteå. Vi utför park/utomhusskötsel och markanläggningar åt ägare och förvaltningar av fastigheter i Boden, Luleå och Piteå. Tycker du om att arbeta utomhus och att arbeta fysiskt? Att se ett direkt resultat av ditt arbete och att ha naturen som ditt arbetsrum? Då är du den vi söker. Att du innehar en god social kompetens är viktigt, då du representerar företaget utåt och möter många människo... Visa mer
Parkkompaniet har huvudkontor i Boden samt filialer i Luleå och Piteå.
Vi utför park/utomhusskötsel och markanläggningar åt ägare och förvaltningar av fastigheter i Boden, Luleå och Piteå. Tycker du om att arbeta utomhus och att arbeta fysiskt? Att se ett direkt resultat av ditt arbete och att ha naturen som ditt arbetsrum?
Då är du den vi söker.
Att du innehar en god social kompetens är viktigt, då du representerar företaget utåt och möter många människor ute på våra olika arbetsområden.


Arbetet kräver ingen tidigare erfarenhet, då vi utbildar all vår personal internt. Tidigare erfarenhet är dock meriterande.
Gräsklippning, grästrimmning, rabattskötsel, bevattning, beskärning av buskar och träd, häcklippning, nyplanteringar osv.
Vi arbetar i team och försöker rotera arbetsuppgifterna bland de anställda. Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare

Om Piteå församling Piteå församling är en av Luleå stifts största församlingar med cirka 20 500 medlemmar. I församlingen finns fem kyrkor, varav två är samarbetskyrkor med EFS, tillhörande församlingshem och tre begravningskapell. Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar för sex kyrkogårdar. Nu söker vi ett antal kyrkogårdsarbetare under säsongen 2022 Arbetet innebär gräsklippning, plantering och allmänt trädgårdsarbete på våra kyrkogårdar. Arbetsuppgifterna ... Visa mer
Om Piteå församling
Piteå församling är en av Luleå stifts största församlingar med cirka 20 500 medlemmar. I församlingen finns fem kyrkor, varav två är samarbetskyrkor med EFS, tillhörande församlingshem och tre begravningskapell. Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar för sex kyrkogårdar.
Nu söker vi ett antal kyrkogårdsarbetare under säsongen 2022
Arbetet innebär gräsklippning, plantering och allmänt trädgårdsarbete på våra kyrkogårdar. Arbetsuppgifterna är tidvis fysiskt krävande. Du som söker ska vara minst 18 år och inneha körkort B. Du behöver vara serviceinriktad och prata bra svenska eftersom arbetet innebär många möten med sörjande på kyrkogården. Arbetet utförs i team så du behöver också vara samarbetsvillig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi kan erbjuda både kortare och längre säsongsanställning.
Kort säsong
Tjänsterna är på heltid under 8 veckor under perioden 13/6-5/8. Märk ansökan ”8-veckor”.
Lång säsong
Tjänsterna är på heltid under perioden 2/5-16/10. Erfarenhet av arbete med maskin, reparation, bygg m.m. är meriterande. Märk ansökan ”Säsongare”.
Ansökan
Sista dag för ansökan är den 28 februari 2022. Anställning sker löpande under ansökningsperioden, tjänsterna kan därför vara tillsatta innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan bestående av personligt brev och CV till: [email protected] . Märk ansökan med ”8-veckor” eller ”Säsongare” beroende på vilken tjänst du är intresserad av. Visa mindre

Produktionsledare Lantbruk till Grans Naturbruksgymnasium

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Utbildningsförvaltningen söker nu en Produktionsledare Lantbruk till Grans naturbruksgymnasium. 

Grans naturbruksgymnasium


Grans Naturbruksgymnasium är en gymnasieskola med gamla anor, vackert belägen i Öjebyn strax utanför Piteå. Vi erbjuder två inriktningar inom gymnasiets naturbruksprogram – Djur och Lantbruk. Våra elever kommer från olika delar av länet, och skolan har också ett internatboende.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innefattar planeringsansvar över skolans lantbruk som består av mjölkproduktion samt tillhörande foderproduktion. Lantbruket på Grans står inför förändringar och produktionsledaren kommer att ha en nyckelroll i att utveckla verksamheten till en enhet där ekonomin är i balans och att verksamhetens mål och behov samtidigt uppfylls. Grans lantbruk har som huvudsyfte att finnas till för utbildning av naturbrukselever. Att stimulera en god lärmiljö och kunna prioritera elevernas lärande är därför en viktig del i arbetsuppgifterna. Undervisning samt deltagande i planering av undervisning i praktiska moment är en betydande del av arbetet. Arbetsledning ingår till viss del men ej chefsansvar.

Kvalifikationer

För tjänsten är det lämpligt om du har en eftergymnasial utbildning inom Lantbruksområdet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med ekonomisk styrning av lantbruksföretag och arbetsledning. Krav är att du har ett genuint intresse för att handleda ungdomar vill möta och stötta elever både pedagogiskt och socialt. God samarbetsförmåga värdesätts samt förmåga att arbeta strukturerat och metodiskt.

Anställning

100% Semesteranställning tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt

Sista ansökningsdag                  2021-09-03 Visa mindre

Parkarbetare till sommaren 2022

Kultur, Park och Fritid har ett brett spektrum av verksamheter. Bad, friluftsliv, idrott, motion, kultur och bibliotek, parker och grönområden samt en underbar skärgård. På Parkavdelningen arbetar vi för att utveckla det offentliga rummet genom att erbjuda attraktiva parker, grönområden, lekparker och tätortsnära skog. Berikande utemiljöer har stor betydelse för pitebornas trivsel och för kommunens attraktivitet. Vi värnar om den gröna strukturen i staden... Visa mer
Kultur, Park och Fritid har ett brett spektrum av verksamheter. Bad, friluftsliv, idrott, motion, kultur och bibliotek, parker och grönområden samt en underbar skärgård.

På Parkavdelningen arbetar vi för att utveckla det offentliga rummet genom att erbjuda attraktiva parker, grönområden, lekparker och tätortsnära skog. Berikande utemiljöer har stor betydelse för pitebornas trivsel och för kommunens attraktivitet. Vi värnar om den gröna strukturen i staden. De gröna miljöerna är viktiga för att vi människor ska må bra till kropp och själ. Vårt arbete gör skillnad!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som trivs att vara ute och vill arbeta i grupp med andra. Här på Parken har vi en fin gemenskap där vi stöttar varandra i det dagliga arbetet. Arbetet innebär skötsel och underhåll av grönytor, buskage, blommor mm.

Arbetet består av olika fysiska moment så du behöver ha fysik för att klara en hel arbetsdag med aktiviteter ute under bar himmel, oavsett väder.

Anställningen avser säsongsanställning under perioden maj till och med september. Anställningstiden kan variera under denna period. Om du inte kan arbeta hela perioden ange i din ansökan vilken period du kan arbeta.

Kvalifikationer

Vi vill att du har en utbildning på gymnasienivå. Det är meriterande om du har en utbildning/erfarenhet eller intresse för trädgård/anläggning.

Arbetet ställer krav på en mycket god samarbetsförmåga och en vilja att ta ansvar för ditt arbete. Det är även meriterande om du har C- körkort eller truckcert eller erfarenhet av att köra hjullastare. B-körkort är ett krav.

Arbetet ställer krav på en mycket god samarbetsförmåga och en vilja att ta ansvar för ditt arbete.

Upplysningar

Ronny Nyström, Enhetschef Park 0911- 69 69 75

Facklig företrädare

Inger Laitamaa, Kommunal, 070-523 63 49

Välkommen med din ansökan senast 2021-02-13 Visa mindre

Jakt- och klövviltsansvarig till MO-Nord

Vill du jobba med något som är viktigt på riktigt? Vi erbjuder dig skogen – ett av våra viktigaste verktyg för att klara utmaningar kopplade till klimatförändringar och framtidens råvaruförsörjning. Dessutom en vacker arbetsplats. För att motverka hotet från klimatförändringar och mot den biologiska mångfalden behöver vi skogsmark och skogsråvara. Sveaskog är statens skogsbolag och vår uppgift är att leverera skogsråvara och förvalta skogsmarken. För att... Visa mer
Vill du jobba med något som är viktigt på riktigt? Vi erbjuder dig skogen – ett av våra viktigaste verktyg för att klara utmaningar kopplade till klimatförändringar och framtidens råvaruförsörjning. Dessutom en vacker arbetsplats.

För att motverka hotet från klimatförändringar och mot den biologiska mångfalden behöver vi skogsmark och skogsråvara. Sveaskog är statens skogsbolag och vår uppgift är att leverera skogsråvara och förvalta skogsmarken. För att klara detta på ett långsiktigt hållbart sätt har Sveaskog antagit ett program för hållbart skogsbruk. Nu behöver vi fler intresserade och kompetenta människor som vill vara med på den resan. Kanske är du den vi söker?

Sveaskog MO Nord söker Jakt- och Klövviltsansvarig.

Inom Sveaskog MO Nord arbetar idag 5 Jakt- och Klövviltsansvariga, två i Norrbotten och tre i Västerbotten. Då en av våra medarbetare nu väljer att gå vidare till en annan tjänst, söker vi en ersättare.

Sveaskog MO Nord hanterar 2000 upplåtelser för jakt och fiske på en yta av 3 miljoner hektar i norra Sverige. Arbetet innebär många externa kontakter där vi samverkar med våra kunder, andra markägande bolag, myndigheter och företrädare för intresseorganisationer.

Jakt och fiske är en viktig resurs som skall förvaltas på ett klokt sätt och förvaltningen prioriteras högt i Sveaskog. Jakten är ett viktigt verktyg för att anpassa viltstammarna till fodersituation, skadenivåer och biologisk mångfald. Klövviltets antal ska anpassas så att Sveriges långsiktiga mål för skogsskötsel och naturvård uppnås. Vi eftersträvar friska klövviltsstammar av god kvalitet i växtliga skogar utan alltför stora viltbetesskador.

Stationeringsort: Piteå, Älvsbyn, Arvidsjaur, Norsjö eller Malå

Tillsammans med befintliga Jakt- och Klövviltsansvariga ansvarar du för följande uppgifter:

• Klövviltförvaltning inom Marknadsområde/Resultatområde innefattande inventeringar, foderprognoser och förvaltningsplan
• Budget- och prognosarbete samt uppföljning för ansvarsområdet
• Handlägga och utveckla upplåtelseaffärerna (jakt och fiske).
• Driva, samordna och utveckla Sveaskogs interna och externa kommunikation i jakt- och klövviltförvaltningsfrågor på Marknadsområde/Resultatområde
• Aktivt samordna och representera Sveaskog i älgförvaltningsområden och älgskötselområden
• Kontraktshantering samt administration av avskjutningsrapporter och tilldelning
• Personalansvar för tidsbegränsat anställda
• Kontakter med myndigheter och intresseorganisationer

Om din kompetens

Du har en högre skoglig utbildning eller motsvarande kunskaper. Du har hög kompetens inom området skogsskötsel och framförallt kring ungskogsskötsel. Du har goda kunskaper i upplåtelse och avtalshantering samt inom området jakt, vilt och fiske. Dina GIS-kunskaper är goda.

Om dig

Du är resultatorienterad, kommunikativ, utåtriktad och har en hög integritet. Jakt och fiskefrågor väcker ofta starka känslor och för att klara jobbet på ett bra sätt är det viktigt att du är trygg i dig själv och är bra på att bygga relationer.

För mer information

Jakt- och klövviltschef Jens Stenberg, 073-0691295

Jakt- och klövviltsansvarig Norrbotten Marcus Jatko, 070-3866600

Fackliga kontaktpersoner är för Ledarna, Tomas Esbjörnsson tel 010-544 99 75, Akademikerföreningen, Tommy Karlsson tel 0933-615 60 och för Unionen, Fredrik Lind tel 0923-696 78.

Sista ansökningsdag 21 november Visa mindre

Virkesinköpare hos Stenvalls Trä AB

Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Vi sysselsätter idag 230 personer och omsätter drygt 1,3 miljard sek. Produktionen uppgår till 400 000 m3 sågad vara och ca 75 % vidareförädlas direkt till slutkund. I Stenvalls Trä koncern ingår dotterbolagen Stenvalls Skogar AB, Klubbgärdet Fastighets AB, Sågedet fastighet, nio XL byggvaruhus i, Kallax Flyg AB och Genesis IT AB. Vi har en st... Visa mer
Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Vi sysselsätter idag 230 personer och omsätter drygt 1,3 miljard sek. Produktionen uppgår till 400 000 m3 sågad vara och ca 75 % vidareförädlas direkt till slutkund. I Stenvalls Trä koncern ingår dotterbolagen Stenvalls Skogar AB, Klubbgärdet Fastighets AB, Sågedet fastighet, nio XL byggvaruhus i, Kallax Flyg AB och Genesis IT AB.


Vi har en stark värdegrund. Det är våra värderingar och normer som bestämmer vårt handlande. Det är också i våra värderingar som vi hittar kraften, beslutsamheten och tillförsikten att allt löser sig. Vi ser möjligheterna. Våra värdeord är mod, arbetsglädje, handlingskraft, kompetens och äkthet.

Vill du tillbringa dina arbetsdagar i världens vackraste miljö, den norrbottniska skogen? Vill du ha en spännande, trygg och samtidigt utmanande arbetsgivare? Är du road av människor och gillar affärer? I så fall kanske du är vår nästa virkesinköpare.
 
Stenvalls Trä AB är ett innovativt och växande företag i en framtidsbransch med flexibilitet som största styrka. För att fortsätta vår framtidsresa söker vi en virkesköpare, med arbetsområde i Kalix älvdal eller Tornedalen.
 
Vi söker dig som har en bred affärsmässig kompetens, är en utpräglad samarbetsmänniska och har förmåga och drivkraft att finna nya sätt att röra sig framåt. I arbetet är skogliga frågor lika viktigt som personliga relationer.
 
Din arbetsdag
I rollen som virkesinköpare hos oss är det du som driver och har ansvaret för hela virkesaffären. Det är du som planerar och ansvarar för hela processen. Du har ett stort ansvar samtidigt som du har en stor frihet att påverka ditt arbete, din dag och ditt resultat. Du har dagligen kontakt med ett stort antal människor, både inom och utom företaget. Du möter markägarens behov och ger denne råd i skogsvårdsfrågor. I nära samarbete med våra skogsentreprenörer planerar och genomför du avverkning och stödjer processen kring virkestransporten. Därför är det viktigt att du har drivet att göra virkesaffärer, lätt för att ta egna beslut, trivs med det personliga mötet med markägaren och gillar samarbetet med skogsentreprenörerna. 
 
Dina egenskaper
I vårt positiva och drivna team lägger vi stor vikt vid din personlighet. Vi söker dig som har en stor portion arbetsglädje och en äkta passion för skogen. Du är skicklig på det du gör och du vill alltid försöka att bli bättre. Vi värdesätter en positiv och prestigelös inställning, ärlighet och framåtanda. Du måste vara kreativ och ta egna initiativ varje dag, varje timme.
 
Din bakgrund
En relevant eftergymnasial utbildning, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom inköp, försäljning, skog och skogsbruk tror vi är de bästa förutsättningarna för rollen. Vi söker både erfarna virkesköpare och dig som är i början av din karriär. Kunskap om och erfarenhet av skoglig planering och/eller avverkning är meriterande.
 
Övrigt
Placeringsort enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning och heltid.
 
 
Ansökan
Skriftlig ansökan innehållande CV och personligt brev skickas via annonsen på vår hemsida. Tillträde enligt överenskommelse.
 
Är du intresserad?
Vi går igenom ansökningarna löpande och kommer tillsatta tjänsten så fort som vi hittar rätt person. Om du är intresserad av att höra mer, kontakta mig, Göran Sundberg, råvaruchef på telefon 070-184 10 13, så berättar jag mer om rollen som virkesköpare och Stenvalls Trä AB som bolag. Gå gärna in på vår hemsida så kan du se mig berätta mer om uppdraget.
 
Välkommen med din ansökan!


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Vikariat- Djurskötare med erfarenhet.

Ansök    Jun 21    Lillbäcken AB    Djurskötare, mjölk
Vi behöver en vikarierande djurskötare pga föräldraledighet. Tillträde omgående. Vi söker en person som har arbetserfarenhet som djurskötare av mjölkkor och/ eller grisskötsel. Du bör vara ansvarstagande och flexibel, ha en god hälsa och fysik och ett gott djuröga. Arbetsuppgifter : Daglig skötsel av djur förstahand nötkreatur, stor del ensamarbete men även jobb i team. Vi har mjölkkor i varm lösdrift, 2 Lely mjölkrobotar. Föder upp egen rekrytering. Har ä... Visa mer
Vi behöver en vikarierande djurskötare pga föräldraledighet. Tillträde omgående.
Vi söker en person som har arbetserfarenhet som djurskötare av mjölkkor och/ eller grisskötsel.
Du bör vara ansvarstagande och flexibel, ha en god hälsa och fysik och ett gott djuröga.
Arbetsuppgifter : Daglig skötsel av djur förstahand nötkreatur, stor del ensamarbete men även jobb i team.
Vi har mjölkkor i varm lösdrift, 2 Lely mjölkrobotar. Föder upp egen rekrytering. Har även 110 suggor i integrerad serogrisbesättning.
Växtodling förekommer för att producera eget foder till djuren.
Tjänst: tillträde omgående. Lön enligt avtal och överenskommelse.
Vikariat med möjlighet till förlängning.
Körkort är ett krav, samt tala och förstå flytande svenska!
#jobbjustnu Visa mindre

Kan du mjölka kor?

Vi söker nu en självständig och djurkär person med erfarenhet av mjölkning till en gård i Piteå kommun. Gården har ca 200 kor och i dagsläget 4 anställda. Mjölkning sker i mjölkgrop med 20 kor åt gången och vid två tillfällen under dagen. Här erbjuds du förutom trevliga kollegor och närheten till djur en erfaren arbetsgivare som haft nöjda anställda i över 30 år. På gården finns dessutom möjlighet att hyra ett hus om 4 rum och kök till förmånligt pris. ... Visa mer
Vi söker nu en självständig och djurkär person med erfarenhet av mjölkning till en gård i Piteå kommun. Gården har ca 200 kor och i dagsläget 4 anställda.
Mjölkning sker i mjölkgrop med 20 kor åt gången och vid två tillfällen under dagen.

Här erbjuds du förutom trevliga kollegor och närheten till djur en erfaren arbetsgivare som haft nöjda anställda i över 30 år.

På gården finns dessutom möjlighet att hyra ett hus om 4 rum och kök till förmånligt pris.

Svenska är inget krav på denna gård, det räcker gott om du behärskar engelska behjälpligt.

Tjänsten är ett vikariat på 1 år med start omgående.
Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare säsong

Om Piteå församling Piteå församling är en av Luleå stifts största församlingar med cirka 21 300 medlemmar. I församlingen finns fem kyrkor, varav två är samarbetskyrkor med EFS, tillhörande församlingshem och tre begravningskapell. Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar för sex kyrkogårdar. Nu söker vi ett antal kyrkogårdsarbetare under säsongen 2021 Arbetet innebär gräsklippning, plantering och allmänt trädgårdsarbete på våra kyrkogårdar. Arbetsuppgifterna ä... Visa mer
Om Piteå församling
Piteå församling är en av Luleå stifts största församlingar med cirka 21 300 medlemmar. I församlingen finns fem kyrkor, varav två är samarbetskyrkor med EFS, tillhörande församlingshem och tre begravningskapell. Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar för sex kyrkogårdar.


Nu söker vi ett antal kyrkogårdsarbetare under säsongen 2021
Arbetet innebär gräsklippning, plantering och allmänt trädgårdsarbete på våra kyrkogårdar. Arbetsuppgifterna är tidvis fysiskt krävande. Du som söker ska vara minst 18 år och inneha körkort B. Du behöver vara serviceinriktad och prata bra svenska eftersom arbetet innebär många möten med sörjande på kyrkogården. Arbetet utförs i team så du behöver också vara samarbetsvillig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi kan erbjuda både kortare och längre säsongsanställning.


Kort säsong
Tjänsterna är på heltid under 8 veckor under perioden 14/6-6/8. Märk ansökan ”8-veckor”.


Lång säsong
Tjänsterna är på heltid under perioden 3/5-15/10. Erfarenhet av arbete med maskin, reparation, bygg m.m. är meriterande. Märk ansökan ”Säsongare”.


Ansökan
Sista dag för ansökan är den 14 mars 2021. Anställning sker löpande under ansökningsperioden, tjänsterna kan därför vara tillsatta innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan bestående av personligt brev och CV till: [email protected] Märk ansökan med ”8-veckor” eller ”Säsongare” beroende på vilken tjänst du är intresserad av. Visa mindre

Intraprenör till egna lag i Marknadsområde Nord

Sveaskog Marknadsområde Nord söker Intraprenör till våra egna maskinlag Vill du jobba med något som är viktigt på riktigt? Då finns en grön värld av möjligheter hos oss. Vi erbjuder dig skogen - en levande och förnybar råvara, spännande framtidsprodukt och vacker arbetsplats. Vårt ansvar går bortom att vara skogsbrukare. Eftersom vi brukar skogen på uppdrag av staten- så tar vi hand om skogen så att den kan fortsätta fylla en viktig funktion i framtiden. ... Visa mer
Sveaskog Marknadsområde Nord söker Intraprenör till våra egna maskinlag

Vill du jobba med något som är viktigt på riktigt? Då finns en grön värld av möjligheter hos oss. Vi erbjuder dig skogen - en levande och förnybar råvara, spännande framtidsprodukt och vacker arbetsplats. Vårt ansvar går bortom att vara skogsbrukare. Eftersom vi brukar skogen på uppdrag av staten- så tar vi hand om skogen så att den kan fortsätta fylla en viktig funktion i framtiden. För att lyckas behöver vi jobba med drivna och kompetenta människor som är redo att ta ett ansvar - och som vill vara med oss och visa vägen till ett hållbart samhälle.

Om jobbet

Sveaskog har 14 egna maskinlag i Västerbotten och Norrbotten. Tillsammans med dina maskinförare ansvarar du för att utföra gallring och föryngringsavverkning av Sveaskogs egna skogar och på uppdrag av privata markägare.

Som intraprenör har du personalansvar för Sveaskogs anställda maskinförare i 5 maskinlag. Maskinlagen finns utspridda inom Resultatområdet. Ledarskapet sker till viss del på distans och ställer därför krav på god kommunikationsförmåga. Din personal besöker du ofta ute i fält vilket innebär en del resande i tjänsten.

Du har budgetansvar för din verksamhet och ingår i Resultatområdets ledningsgrupp tillsammans med övriga ledare. Du jobbar i nära samarbete med de avverkningsledare som hanterar virkesflödet för att gemensamt nå resultatområdets mål. Du ansvarar för att coacha och stötta våra maskinförare till att utföra ett bra arbete vad gäller produktivitet, effektivitet, kostnad och kvalitet.

Du är underställd Marknadsområdets Produktionschef.

Placeringsort: Stationering på något av våra lokalkontor inom norra Västerbotten/södra Norrbotten.

Om din kompetens

Du som söker bör ha skoglig utbildning eller motsvarande kompetens. Erfarenhet från maskinföraryrket är meriterande.

Dina personliga egenskaper

I rollen som intraprenör kommer mycket stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som drivs av att arbeta med människor. Du är en naturlig ledare och visar vägen mot effektiva arbetssätt. Du ska vara positiv, drivande och ha blick för hur du får medarbetare med dig. Du står upp för fattade beslut och agerar i riktning med dessa. Du har lätt att skapa förtroendefulla relationer med medarbetare såväl inom som utanför Sveaskog. Du ser förbättringsområden inom ditt ansvarsområde och driver utveckling inom detta. Du arbetar under eget ansvar vilket kräver att du är strukturerad, kan prioritera och utnyttjar tiden effektivt.

Vill du veta mer?

För information om tjänsten kontakta Produktionschef Mattias Torger 0951-26276 eller Intraprenörerna Nils Nilsson 070-222 18 70 eller Ragnar Lundström 070-527 57 62.

Fackliga kontaktpersoner är för Akademikerföreningen Tommy Karlsson, 076-118 42 82 för Ledarna Thomas Esbjörnsson, 070-550 82 35 och för Unionen Fredrik Lind 076-819 84 77

Din ansökan

Välkommen att söka jobbet senast den 2021-03-07 Visa mindre

Virkesinköpare hos Stenvalls Trä AB

Om Stenvalls Trä AB Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Stenvalls Trä är det mest expansiva sågverksföretaget i norra Sverige. Vi sysselsätter idag 240 personer och omsätter drygt 1,2 miljarder. Produktionen uppgår till 400 000 m3 sågad vara och ca 75 % vidareförädlas direkt till slutkund. Vi har en stark värdegrund. Det är våra värderingar och normer som bestämmer vårt handlande... Visa mer
Om Stenvalls Trä AB
Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Stenvalls Trä är det mest expansiva sågverksföretaget i norra Sverige. Vi sysselsätter idag 240 personer och omsätter drygt 1,2 miljarder. Produktionen uppgår till 400 000 m3 sågad vara och ca 75 % vidareförädlas direkt till slutkund.

Vi har en stark värdegrund. Det är våra värderingar och normer som bestämmer vårt handlande. Det är också i våra värderingar som vi hittar kraften, beslutsamheten och tillförsikten att allt löser sig. Vi ser möjligheterna. Våra värdeord är mod, arbetsglädje, handlingskraft, kompetens och äkthet.


Vill du tillbringa dina arbetsdagar i världens vackraste miljö, den norrbottniska skogen? Vill du ha en spännande, trygg och samtidigt utmanande arbetsgivare? Är du road av människor och gillar affärer? I så fall kanske du är vår nästa virkesinköpare.
 
Stenvalls Trä AB är ett innovativt och växande företag i en framtidsbransch med flexibilitet som största styrka. För att fortsätta vår framtidsresa söker vi en virkesköpare, med placering i Piteå. Vi söker både erfarna virkesköpare och dig som är i början av din karriär.
 
Vi söker dig som har en bred affärsmässig kompetens, är en utpräglad samarbetsmänniska och har förmåga och drivkraft att finna nya sätt att röra sig framåt. I arbetet är skogliga frågor lika viktigt som personliga relationer.
 
Om tjänsten
I rollen som virkesinköpare hos oss är det du som driver och har ansvaret för hela virkesaffären. Du har dagligen kontakt med ett stort antal människor, både inom och utom företaget. Du möter markägarens behov och ger denne råd i skogsvårdsfrågor. I nära samarbete med våra skogsentreprenörer planerar och genomför du avverkning och stödjer processen kring virkestransporten. Därför är det viktigt att du har drivet att göra virkesaffärer, lätt för att ta egna beslut, trivs med det personliga mötet med markägaren och gillar samarbetet med skogsentreprenörerna.  
 
Placeringsort är Piteå, Lövholmen. Tjänsten är en tillsvidareanställning och heltid.
 
Om dig
I vårt positiva och drivna team lägger vi stor vikt vid din personlighet. Vi söker dig som har en stor portion arbetsglädje och en äkta passion för skogen. Du är skicklig på det du gör och vill alltid försöka att bli bättre. Vi värdesätter en positiv och prestigelös inställning, ärlighet och framåtanda. Du måste vara kreativ och ta egna initiativ varje dag, varje timme.
 
En relevant eftergymnasial utbildning, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom inköp, försäljning, skog och skogsbruk tror vi är de bästa förutsättningarna för rollen.
Kunskap om och erfarenhet av skoglig planering och/eller avverkning är meriterande.
 
Kontakt och ansökan
Sista ansökningsdag är 2 maj 2021. Vi arbetar löpande med antagningsintervjuer, ansök därför redan idag! Tillträde enligt överenskommelse.
 
Skriftlig ansökan innehållande CV och personligt brev skickas via annonsen på vår hemsida.
 
Om du är intresserad av att höra mer, ring Göran Sundberg, råvaruchef på telefon 070-184 10 13 så berättar Göran mer om rollen och Stenvalls Trä AB som bolag. Gå gärna in på vår hemsida så kan du se Göran berätta om uppdraget.
 
Välkommen med din ansökan!
 
 


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Skogskonsulent sökes till kustområdet i Södra Norrbottens distrikt

Beskrivning Vi söker en skogskonsulent med bred profil och stationering i Luleå, Piteå eller Älvsbyn efter överenskommelse. Som skogskonsulent får du ett jobb med varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet till kompetensutveckling. Arbetsuppgifter Södra Norrbottens distrikt söker dig som vill vara med i vårt lag och tillsammans bidra till utveckling av Skogsstyrelsens verksamhet i vårt län. Du kommer att bli delaktig i distriktets ver... Visa mer
Beskrivning
Vi söker en skogskonsulent med bred profil och stationering i Luleå, Piteå eller Älvsbyn efter överenskommelse.

Som skogskonsulent får du ett jobb med varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet till kompetensutveckling.Arbetsuppgifter
Södra Norrbottens distrikt söker dig som vill vara med i vårt lag och tillsammans bidra till utveckling av Skogsstyrelsens verksamhet i vårt län. Du kommer att bli delaktig i distriktets verksamhet som innefattar rådgivning, kommunikation, inventering, områdesskydd, uppdragsverksamhet och tillsyn enligt skogsvårdslagen och miljöbalken. Arbetet innebär kontakter med skogsägare, skogsbruk och allmänhet och andra myndigheter. Vi täcker en stor geografi och digitala mötesformer, utbildningar med mera är ett viktigt arbetssätt. En utveckling som kommer vara en väsentlig del av vårt arbetssätt, även efter pågående pandemi.

Kvalifikationer
För tjänsten krävs att du har en skoglig högskoleutbildning alternativt biologisk högskoleutbildning med goda skogliga kunskaper. Vi värdesätter relevant arbetslivserfarenhet. Vana att arbeta med digital utrustning i fält och på kontor samt med GIS är meriterande då det ingår som en naturlig del i det dagliga arbetet.

Vi söker en kommunikativ person med god förmåga till samarbete och som bemöter människor respektfullt. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper som till exempel flexibilitet, ordningssinne och god förmåga att arbeta självständigt både i fält- och kontorsmiljö. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Beroende på arbetsuppgiften så utförs fältarbete över hela distriktet. Körkort för bil är ett krav.

Villkor
Vi erbjuder tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Tillsvidareanställningen inleds med provanställning. Stationeringsort är Luleå, Piteå eller Älvsbyn enligt överenskommelse.

Mer information lämnas av distriktschef Carina O. Boström, tfn 0920-23 82 12.

Fackliga företrädare är Lisa Classon, SACO-S, tfn 0680-554 45 samt Dennis Sandberg, ST, tfn 0611-837 49.

Ytterligare information
Just nu annonserar Skogsstyrelsen efter fler skogskonsulenter i Norrbotten.

- En tjänst med tydlig inriktning mot rådgivning, utbildning och information med stationering i Luleå, Piteå eller Älvsbyn efter överenskommelse.
- En skogskonsulenttjänst med bred profil och stationering i Arvidsjaur.
- En visstidsanställning med i huvudsak arbete i fält. Här ingår arbetsuppgifter som till exempel tillsyn efter avverkning, gränskontroll av områdesskydd samt övriga på distriktet förekommande arbetsuppgifter.
Kika gärna vidare på vår hemsida https://www.skogsstyrelsen.se/om-oss/jobba-hos-oss/lediga-jobb/

Om Skogsstyrelsen


Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt att öka medvetenheten om skogens betydelse. Vårt arbete grundar sig i de statliga värderingarna och våra värdeord är objektivitet, respekt, fri åsiktsbildning, demokrati, legalitet samt effektivitet och service.


Skogsstyrelsen anser att en mångfald bland medarbetarna bidrar till att utveckla såväl verksamhet som gemenskap på arbetsplatsen. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.skogsstyrelsen.se Visa mindre

Parkarbetare säsongen 2021

Kultur, Park och Fritid har ett brett spektrum av verksamheter. Bad, friluftsliv, idrott, motion, kultur och bibliotek, parker och grönområden samt en underbar skärgård. På Parkavdelningen arbetar vi för att utveckla det offentliga rummet genom att erbjuda attraktiva parker, grönområden, lekparker och tätortsnära skog. Berikande utemiljöer har stor betydelse för pitebornas trivsel och för kommunens attraktivitet. Vi värnar om den gröna strukturen i staden... Visa mer
Kultur, Park och Fritid har ett brett spektrum av verksamheter. Bad, friluftsliv, idrott, motion, kultur och bibliotek, parker och grönområden samt en underbar skärgård.

På Parkavdelningen arbetar vi för att utveckla det offentliga rummet genom att erbjuda attraktiva parker, grönområden, lekparker och tätortsnära skog. Berikande utemiljöer har stor betydelse för pitebornas trivsel och för kommunens attraktivitet. Vi värnar om den gröna strukturen i staden. De gröna miljöerna är viktiga för att vi människor ska må bra till kropp och själ. Vårt arbete gör skillnad!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta med skötsel och underhåll av grönytor, buskage, blommor mm.

Arbetet består av olika fysiska moment så du behöver ha fysik för att klara en hel arbetsdag med aktiviteter ute under bar himmel, oavsett väder.

 

Anställningen avser säsongsanställning under perioden maj till och med september. Anställningstiden kan variera under denna period. Om du inte kan arbeta hela perioden ange i din ansökan vilken period du kan arbeta.

Kvalifikationer

Vi vill att du har en utbildning på gymnasienivå, gärna mot trädgård/anläggning.

Arbetet ställer i övrigt krav på en mycket god samarbetsförmåga och en vilja att ta ansvar för ditt arbete. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, maskinvana och ett växtintresse är meriterande. Det är även meriterande om du har C- körkort eller truckcert eller erfarenhet av att köra hjullastare. B-körkort är ett krav.

Upplysningar

Ronny Nyström, Enhetschef Park 0911- 69 69 75

Facklig företrädare

Inger Laitamaa, Kommunal, 070-523 63 49

Välkommen med din ansökan senast 2021-02-14 Visa mindre

Djurskötare med erfarenhet

Ansök    Okt 13    Lillbäcken AB    Djurskötare, mjölk
Vi söker en person som har arbetserfarenhet som djurskötare med mjölkkor och/ eller grisskötsel. Du bör vara ansvarstagande och flexibel, ha en god hälsa och fysik och ett gott djuröga. Arbetsuppgifter : Daglig skötsel av djur, endel ensamarbete men även jobb i team. Vi har mjölkkor i varm lösdrift, 2 Lely mjölkrobotar. Föder upp egen rekrytering. Har även 110 suggor i integrerad serogrisbesättning. Växtodling förekommer för att producera eget foder ... Visa mer
Vi söker en person som har arbetserfarenhet som djurskötare med mjölkkor och/ eller grisskötsel.


Du bör vara ansvarstagande och flexibel, ha en god hälsa och fysik och ett gott djuröga.


Arbetsuppgifter : Daglig skötsel av djur, endel ensamarbete men även jobb i team.
Vi har mjölkkor i varm lösdrift, 2 Lely mjölkrobotar. Föder upp egen rekrytering. Har även 110 suggor i integrerad serogrisbesättning.
Växtodling förekommer för att producera eget foder till djuren.
Tjänst
Körkort krävs .
#jobbjustnu Visa mindre

Piteå Kommun söker handledare för feriearbetande ungdomar!

Ansök    Apr 21    PITEÅ KOMMUN    Parkförman
Till Piteå Kommun söker vi nu ett flertal handledare till feriejobbsarbetande ungdomar. Vad gör en handledare? I rollen ingår att vara delaktig i att skapa ett lärorikt och roligt sommarjobb för ungdomar. Som handledare är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med och handleda ungdomarna i deras arbete. Arbetet förekommer mestadels utomhus. Du kommer att planera arbetsdagen för din grupp, fördela arbetsuppgifter samt vägleda och coacha ungdomarna. ... Visa mer
Till Piteå Kommun söker vi nu ett flertal handledare till feriejobbsarbetande ungdomar.


Vad gör en handledare?
I rollen ingår att vara delaktig i att skapa ett lärorikt och roligt sommarjobb för ungdomar. Som handledare är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med och handleda ungdomarna i deras arbete. Arbetet förekommer mestadels utomhus. Du kommer att planera arbetsdagen för din grupp, fördela arbetsuppgifter samt vägleda och coacha ungdomarna.


Vi söker dig som är en lagspelare och drivs av att skapa ett sammansvetsat team. Vidare har du stort tålamod, är ansvarsfull, pedagogisk och har god samarbetsförmåga. Vi tror att du är en engagerad ledare som är bra på att entusiasmera, vägleda och kan plocka fram det bästa hos varje individ.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Körkort är ett krav. Kort för röjsåg är meriterande.


Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Djurskötare bondgård

Ansök    Aug 5    Alatalo, Håkan    Djurskötare, mjölk
Letar efter personal till min mjölkgård, det är en modern anläggning byggd 2012 med mjölkgrop dubbel 7a. För närvarande mjölkas det ca 90 kor, fördelat på 4h morgon och 4h på kväll. Korna mjölkas alla dagar året runt så arbetstid får fördelas utifrån vilka som söker jobben. Bästa egenskap är nog att vara en riktig djurvänn. Visa mer
Letar efter personal till min mjölkgård, det är en modern anläggning byggd 2012 med mjölkgrop dubbel 7a. För närvarande mjölkas det ca 90 kor, fördelat på 4h morgon och 4h på kväll. Korna mjölkas alla dagar året runt så arbetstid får fördelas utifrån vilka som söker jobben. Bästa egenskap är nog att vara en riktig djurvänn. Visa mindre

Arbetsledare Naturnära jobb Norrbottens län

Ansök    Maj 20    Skogsstyrelsen    Arbetsledare, skogsbruk
Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt att öka medvetenheten om skogens betydelse. Vårt arbete grundar sig i de statliga värderingarna och våra värdeord är objektivite... Visa mer
Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt att öka medvetenheten om skogens betydelse. Vårt arbete grundar sig i de statliga värderingarna och våra värdeord är objektivitet, respekt, fri åsiktsbildning, demokrati, legalitet samt effektivitet och service.
Beskrivning
Skogsstyrelsen bedriver från och med 2020 på uppdrag av regeringen och i samarbete med andra myndigheter så kallade Naturnära jobb.

Dessa arbeten riktar sig till personer som omfattas av arbetsmarknadsåtgärder. Naturnära jobb innebär samhällsnyttiga arbetsuppgifter i skog och mark.

Vill du bidra till människors utveckling?

Vi söker 1 arbetsledare till Piteå.

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare planerar, utvecklar och leder du arbetet för 15–20 medarbetare. I gruppen kan ingå 1–2 lagbasar som utgör ett stöd för arbetsledaren i den dagliga arbetsledningen. Som stöd för arbetsledaren finns samordnare som håller ihop arbetet och matchningsresurser som arbetar med individens utveckling och framtid.

Största delen av arbetet sker i fält och vanliga arbetsuppgifter för arbetslagen kan exempelvis vara att utföra röjning för att förstärka och underhålla natur och kulturvärden, åtgärder för att öka allmänhetens tillgänglighet till tätortsnära skogar och naturreservat, frihuggning av grova träd, återställning av betesmarker, inventering av till exempel vattentrummor, bekämpning av granbarkborrar samt enklare snickeriarbeten. Utbildning av olika slag utgör en stor del av verksamheten

Arbetsledaren ansvarar också för viss administration som till exempel tidredovisning. Därutöver ska arbetsledaren säkerställa att regler och anvisningar för arbetet följs samt även kunna hantera eventuella konflikter i arbetslagen.

Kvalifikationer
Du ska ha erfarenhet av arbetsledning eller handledning av personer som behöver stort stöd i sin utveckling och hjälp med integrering på arbetsmarknaden.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper som god kommunikations- och samarbetsförmåga samt förmåga att strukturera, organisera och driva arbetet framåt. Du ska trivas med varierande arbetsuppgifter, i första hand utomhus och ha ett praktiskt handlag.

Erfarenhet av röj- och motorsågsarbete samt arbeten inom skyddade områden som natur- och kulturreservat är meriterande.

Det är meriterande om du talar och skriver något mer språk utöver svenska och engelska som till exempel arabiska, somaliska, dari, pashto och tigrinja.

B-körkort är ett krav.

Villkor
Tillsvidareanställning.

Vi tillämpar provanställning, individuell lönesättning och förtroendearbetstid.

Omfattning 100%

Tillträde 2020-08-17 eller enligt överenskommelse.

Stationeringsort är Piteå.

Kontaktperson, Emma Tillberg 0978-74685 eller Carina Olofsson Boström 0920-238212

Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Skogsstyrelsen anser att en mångfald bland medarbetarna bidrar till att utveckla såväl verksamhet som gemenskap på arbetsplatsen. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.skogsstyrelsen.se Visa mindre

Djurskötare/lantarbete mjölkare

Vi har i dag 4 fast anställda med 150 mjölkkor i lösdrift och ungdjur i en äldreladugård Du ska ha erfarenhet av mjölkgrop lastmaskin och arbeta på fält även kalvuppfödning. Vi vill att du ska se arbetsuppgifterna på gården och ta för dig.Du sak vara lätt att vara runt om och jobba med.Och ha livserfarenhet av att jobba på lantbruk. Lantarbetare med erfarehet inom jordbruk förekommande sysslor. Tunga lyft kan bli aktuellt. Dagliga uppifter: MJölka korna, u... Visa mer
Vi har i dag 4 fast anställda med 150 mjölkkor i lösdrift och ungdjur i en äldreladugård Du ska ha erfarenhet av mjölkgrop lastmaskin och arbeta på fält även kalvuppfödning. Vi vill att du ska se arbetsuppgifterna på gården och ta för dig.Du sak vara lätt att vara runt om och jobba med.Och ha livserfarenhet av att jobba på lantbruk. Lantarbetare med erfarehet inom jordbruk förekommande sysslor. Tunga lyft kan bli aktuellt. Dagliga uppifter: MJölka korna, utfodring, köra traktor/hjullastare och annat. Tjänsten är 100% Körkort är ett måste. Ev traktorkort. Du som arbetar pratar svenska eller engelska. Lätt att arbeta tillsammans med andra, se helheten och finna arbetsuppgifterna. Farmworker with experiance in farmwork. Heavy lifts can occur in the duties. Daily chores: Milk the cows, feeding the cows, drive the tractors and more. Drivers licence is a must, the person we are seeking for can talk swedish or english. You shall be able to, and easy to cope with other, to have social skills. Seeing posibilities and what to do next. jobb just nu Visa mindre

Djurskötare Lantbruk

Granbergs Lantrbruk i Roknäs / Piteå söker nu en djurskötare till gårdens produktionsanläggning. Arbetsuppgifterna är på lantgård förekommande arbetsuppgifter i anslutning till skötsel av gårdens djur. Utbildning inget krav men önskvärt och meriterande är tidigare erfarenhet av djurskötsel på lantbruk samt erfarenhet eller utbildning inom/av seminiering. Körkort är inget krav men en stor fördel då arbetsplatsen ligger på landet och visst framförande a... Visa mer
Granbergs Lantrbruk i Roknäs / Piteå söker nu en djurskötare till gårdens produktionsanläggning.

Arbetsuppgifterna är på lantgård förekommande arbetsuppgifter i anslutning till skötsel av gårdens djur.

Utbildning inget krav men önskvärt och meriterande är tidigare erfarenhet av djurskötsel på lantbruk samt erfarenhet eller utbildning inom/av seminiering.

Körkort är inget krav men en stor fördel då arbetsplatsen ligger på landet och visst framförande av fordon kan ingå i arbetet.

Arbetet är säsongsanställnig fram till och med oktober men kan för rätt person övergå till en tillsvidareanställning beroende på verksamhetens utvecking.

Urval och rekrytering kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Lön enligt avtal.

För ytterligare information kontaktar du Mats Granberg på tel 070-6054877

Sök jobbet genom att klicka på länken nedan

https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/32880-arbetsformedlingen-lule-djurskotare Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare säsong

Om Piteå församling Piteå församling är en av Luleå stifts största församlingar med cirka 21 700 medlemmar. I församlingen finns fem kyrkor, varav två är samarbetskyrkor med EFS, tillhörande församlingshem och tre begravningskapell. Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar för sex kyrkogårdar. Om arbetet Vi söker ett antal kyrkogårdsarbetare under säsongen 2020. Arbetet innebär gräsklippning, plantering och allmänt trädgårdsarbete på våra kyrkogårdar i Piteå, Öj... Visa mer
Om Piteå församling
Piteå församling är en av Luleå stifts största församlingar med cirka 21 700 medlemmar. I församlingen finns fem kyrkor, varav två är samarbetskyrkor med EFS, tillhörande församlingshem och tre begravningskapell. Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar för sex kyrkogårdar.


Om arbetet
Vi söker ett antal kyrkogårdsarbetare under säsongen 2020. Arbetet innebär gräsklippning, plantering och allmänt trädgårdsarbete på våra kyrkogårdar i Piteå, Öjebyn och Heden. Vi kan erbjuda både kortare och längre säsongsanställning.


Kort säsong
Tjänsterna är på heltid under 8 veckor under perioden 15/6-7/8. Krav: B-körkort och minst 18 år. Märk ansökan ”8-veckor”.


Lång säsong
Tjänsterna är på heltid under perioden 4/5-16/10. Krav: B-körkort och minst 18 år. Önskvärt är erfarenhet av arbete med maskin, reparation, bygg mm. Märk ansökan ”Säsong”.


Anställning sker löpande under ansökningsperioden. Visa mindre

Instruktör Lantbruk

Utbildningsförvaltningen Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Utbildningsförvaltningen

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Grans naturbruksgymnasium

Grans Naturbruksgymnasium är en gymnasieskola med gamla anor, vackert belägen i Öjebyn strax utanför Piteå. Vi erbjuder två inriktningar inom gymnasiets naturbruksprogram – Djur och Lantbruk. Våra elever kommer från olika delar av länet och skolan har också ett internatboende. Utbildningsförvaltningen söker nu en Instruktör Lantbruk till Grans naturbruksgymnasium. 

Arbetsuppgifter

Som instruktör på skolans lantbruk arbetar du i ett nära samarbete tillsammans med övriga kollegor. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av körning av skolans maskiner i förekommande sysslor under vårbruk, skörd och höstbruk. Skötsel, reparationer och underhåll av skolans maskiner samt körning hjullastare kan förekomma. Allt arbete utförs tillsammans med skolans elever så handledning och ansvar för elever är dagligt förekommande. Flextid tillämpas och helgarbete .

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av vanligt förekommande sysslor inom växtodling och körning av lantbruksmaskiner. Du god förmåga att handleda och instruera skolans elever i praktiska moment samt är en närvarande vuxen och har god förmåga att skapa trygga lärandesituationer. Meriterande är om du har erfarenhet av mjölkproduktion samt behörighetsgivande utbildningar för anläggningsmaskiner. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Uppdraget kräver att du har ett genuint intresse för att handleda ungdomar och vill möta och stötta elever både pedagogiskt och socialt. God samarbetsförmåga värdesätts samt förmåga att arbeta strukturerat och metodiskt.                                                         

Anställning

100% Semesteranställning. Tidsbegränsad under tid 2020-04-01--2020-10-31. Tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt

Sista ansökningsdatum 2020-02-28 Visa mindre

Djurskötare Lantbruk.

På lantgård förekommande arbetsuppgifter i anslutning till skötsel av gårdens djur. Utbildning inget krav men gärna erfarenhet av arbete med djurskötsel. För en jämnare könsfördelning och för en mångkulturell arbetsplats ser vi gärna kvinnliga sökande och sökande med erfarenhet från arbete i länder utanför Sverige. För rätt person kan anställningen övergå till en tillsvidareanställning. Urval och rekrytering kommer att ske löpande fr o m publicering.... Visa mer
På lantgård förekommande arbetsuppgifter i anslutning till skötsel av gårdens djur.

Utbildning inget krav men gärna erfarenhet av arbete med djurskötsel.

För en jämnare könsfördelning och för en mångkulturell arbetsplats ser vi gärna kvinnliga sökande och sökande med erfarenhet från arbete i länder utanför Sverige.

För rätt person kan anställningen övergå till en tillsvidareanställning.

Urval och rekrytering kommer att ske löpande fr o m publicering. Visa mindre

Djurskötare/lantarbete mjölkare

Vi har i dag 4 fast anställda med 150 mjölkkor i lösdrift och ungdjur i en äldreladugård Du ska ha erfarenhet av mjölkgrop lastmaskin och arbeta på fält även kalvuppfödning. Vi vill att du ska se arbetsuppgifterna på gården och ta för dig.Du sak vara lätt att vara runt om och jobba med.Och ha livserfarenhet av att jobba på lantbruk. Lantarbetare med erfarenhet inom jordbruk förekommande sysslor. Tunga lyft kan bli aktuellt. Dagliga uppgifter: Mjölka korna,... Visa mer
Vi har i dag 4 fast anställda med 150 mjölkkor i lösdrift och ungdjur i en äldreladugård Du ska ha erfarenhet av mjölkgrop lastmaskin och arbeta på fält även kalvuppfödning. Vi vill att du ska se arbetsuppgifterna på gården och ta för dig.Du sak vara lätt att vara runt om och jobba med.Och ha livserfarenhet av att jobba på lantbruk. Lantarbetare med erfarenhet inom jordbruk förekommande sysslor. Tunga lyft kan bli aktuellt. Dagliga uppgifter: Mjölka korna, utfodring, köra traktor/hjullastare och annat. Tjänsten är 100% Körkort är ett måste. Ev traktorkort. Du som arbetar pratar svenska eller engelska. Lätt att arbeta tillsammans med andra, se helheten och finna arbetsuppgifterna. Farmworker with experiance in farmwork. Heavy lifts can occur in the duties. Daily chores: Milk the cows, feeding the cows, drive the tractors and more. Drivers licence is a must, the person we are seeking for can talk swedish or english. You shall be able to, and easy to cope with other, to have social skills. Seeing posibilities and what to do next. Visa mindre

Djurskötare/lantarbete mjölkare

Vi har i dag 4 fast anställda med 150 mjölkkor i lösdrift och ungdjur i en äldreladugård Du ska ha erfarenhet av mjölkgrop lastmaskin och arbeta på fält även kalvuppfödning. Vi vill att du ska se arbetsuppgifterna på gården och ta för dig.Du sak vara lätt att vara runt om och jobba med.Och ha livserfarenhet av att jobba på lantbruk. Lantarbetare med erfarenhet inom jordbruk förekommande sysslor. Tunga lyft kan bli aktuellt. Dagliga uppgifter: Mjölka korna,... Visa mer
Vi har i dag 4 fast anställda med 150 mjölkkor i lösdrift och ungdjur i en äldreladugård Du ska ha erfarenhet av mjölkgrop lastmaskin och arbeta på fält även kalvuppfödning. Vi vill att du ska se arbetsuppgifterna på gården och ta för dig.Du sak vara lätt att vara runt om och jobba med.Och ha livserfarenhet av att jobba på lantbruk. Lantarbetare med erfarenhet inom jordbruk förekommande sysslor. Tunga lyft kan bli aktuellt. Dagliga uppgifter: Mjölka korna, utfodring, köra traktor/hjullastare och annat. Tjänsten är 100% Körkort är ett måste. Ev traktorkort. Du som arbetar pratar svenska eller engelska. Lätt att arbeta tillsammans med andra, se helheten och finna arbetsuppgifterna. Farmworker with experiance in farmwork. Heavy lifts can occur in the duties. Daily chores: Milk the cows, feeding the cows, drive the tractors and more. Drivers licence is a must, the person we are seeking for can talk swedish or english. You shall be able to, and easy to cope with other, to have social skills. Seeing posibilities and what to do next. Visa mindre

Instruktör Lantbruk

Utbildningsförvaltningen Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Utbildningsförvaltningen

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Grans naturbruksgymnasium

Grans Naturbruksgymnasium är en gymnasieskola med gamla anor, vackert belägen i Öjebyn strax utanför Piteå. Vi erbjuder två inriktningar inom gymnasiets naturbruksprogram – Djur och Lantbruk. Våra elever kommer från olika delar av länet och skolan har också ett internatboende.

Utbildningsförvaltningen söker nu en Instruktör Lantbruk till Grans naturbruksgymnasium. 

Arbetsuppgifter

Som instruktör på skolans lantbruk arbetar du i ett nära samarbete tillsammans med övriga kollegor. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av körning av skolans maskiner i förekommande sysslor under vårbruk, skörd och höstbruk. Skötsel, reparationer och underhåll av skolans maskiner samt körning hjullastare kan förekomma. Allt arbete utförs tillsammans med skolans elever så handledning och ansvar för elever är dagligt förekommande. Flextid tillämpas och helgarbete .

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av vanligt förekommande sysslor inom växtodling och körning av lantbruksmaskiner. Du god förmåga att handleda och instruera skolans elever i praktiska moment samt är en närvarande vuxen och har god förmåga att skapa trygga lärandesituationer. Meriterande är om du har erfarenhet av mjölkproduktion samt behörighetsgivande utbildningar för anläggningsmaskiner. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Uppdraget kräver att du har ett genuint intresse för att handleda ungdomar och vill möta och stötta elever både pedagogiskt och socialt. God samarbetsförmåga värdesätts samt förmåga att arbeta strukturerat och metodiskt.                                                         

Anställning

100% Semesteranställning. Tidsbegränsad under tid 2020-04-01--2020-10-31. Tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt

Sista ansökningsdatum 2020-02-28 Visa mindre

Produktionsledare Jordbruk

Utbildningsförvaltningen Produktionsledare jordbruk till Grans Naturbruksgymnasium Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltni... Visa mer
Utbildningsförvaltningen

Produktionsledare jordbruk till Grans Naturbruksgymnasium
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Grans naturbruksgymnasium

Grans Naturbruksgymnasium är en gymnasieskola med gamla anor, vackert belägen i Öjebyn strax utanför Piteå. Vi erbjuder två inriktningar inom gymnasiets naturbruksprogram – Djur och Lantbruk. Våra elever kommer från olika delar av länet och skolan har också ett internatboende.

Utbildningsförvaltningen söker nu en produktionsledare jordbruk till Grans naturbruksgymnasium. 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innefattar planeringsansvar över skolans lantbruk som består av mjölkproduktion samt tillhörande foderproduktion. Lantbruket på Grans står inför förändringar och produktionsplaneraren kommer att ha en nyckelroll i att utveckla verksamheten till en enhet där ekonomin är i balans och att verksamhetens mål och behov samtidigt uppfylls. Grans lantbruk har som huvudsyfte att finnas till för utbildning av naturbrukselever. Att stimulera en god lärmiljö och kunna prioritera elevernas lärande är därför en viktig del i arbetsuppgifterna. Undervisning samt deltagande i planering av undervisning i praktiska moment är en betydande del av arbetet. Visst samordningsansvar ingår i uppdraget.

Kvalifikationer

För tjänsten är det lämpligt om du har en eftergymnasial utbildning inom Lantbruksområdet och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med ekonomisk styrning av lantbruksföretag och arbetsledning. Du ska ha ett genuint intresse för att handleda ungdomar samt en vilja att möta och stötta elever både pedagogiskt och socialt. God samarbetsförmåga värdesätts också samt förmåga att arbeta strukturerat och metodiskt.

Anställning

100% Semesteranställning tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt

Sista ansökningsdatum 2019-10-20

Lokal facklig representant Kommunal: Erik Lindström, Telefon 0911-697819.          


  Visa mindre

Parkarbetare

Parkavdelningen tillhör Kultur, park och fritidsförvaltningen. Avdelningen ansvarar för drift, underhåll och utveckling av parker, grönområden, lekparker och tätortsnära skog. Vi arbetar för att utveckla stadens gröna rum och värnar om stadens gröna struktur. De gröna miljöerna är viktiga för att vi människor ska trivas och må bra till kropp och själ. Vårt arbete gör skillnad! Parkavdelningen jobbar för att skapa attraktiva utemiljöer under alla årstid... Visa mer
Parkavdelningen tillhör Kultur, park och fritidsförvaltningen. Avdelningen ansvarar för drift, underhåll och utveckling av parker, grönområden, lekparker och tätortsnära skog. Vi arbetar för att utveckla stadens gröna rum och värnar om stadens gröna struktur. De gröna miljöerna är viktiga för att vi människor ska trivas och må bra till kropp och själ. Vårt arbete gör skillnad!

Parkavdelningen jobbar för att skapa attraktiva utemiljöer under alla årstider. Vintertid jobbar vi med plogning och sandning, isplaner på land, isbanan på Nördfjärden, renhållning, inventarieunderhåll, vintergröna dekorationer, julbelysning mm. Sommartid står drift och underhåll av parker och grönområden samt utemiljön hos våra kunder i fokus. Gräsklippning, ogräsrensning, plantering, vattning och renhållning är några av de arbetsuppgifter som utförs. Vi ansvarar även för de offentliga lekplatserna som skall besiktas och underhållas.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta med gröna och vita ytor. Under vintern jobbar du med snöröjning, uppsättning och nedtagning av julgranar, arbete med snölekland, soptömning, inventarieunderhåll och andra förekommande arbetsuppgifter. Beredskap på snöröjning ingår i tjänsten. Sommartid ingår arbete med nyanläggningsprojekt. Markarbeten, plattsättning, montering av lekutrustning etc är en del av dina arbetsuppgifter. Sommartid arbetar du även med gräsklippning, plantering, trädvård, vattning och underhåll av buskage, perenner och sommarblommor. Trädfällning, röjning, renhållning samt transporter kan även det förekomma.

 

Kravspecifikation

Vi söker dig med ”Grön utbildning” eller dokumenterad yrkeserfarenhet inom området. Du har även anläggningskompetens, dvs du har erfarenhet av bygg- eller markjobb. För tjänsten krävs att du har maskinvana och under dina beredskapsveckor för snöröjning, inom 30 minuter kan inställa dig på arbetsplatsen. Körkort B är ett krav för tjänsten, körkort C, motorsåg AB och behörighet för skylift är meriterande. Vi tror att du har truckkort eller är beredd att gå utbildning för detta.

Som person är du positiv, har ett driv i arbetet och en mycket god samarbetsförmåga. Du vill ta ansvar och har lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar. Du är lyhörd, flexibel och kan förändra ditt synsätt och tillvägagångssätt.

Upplysningar

Ulrika Bohman, Stadsträdgårdsmästare/Avdelningschef park, telefon 0911-69 64 57

 

Facklig företrädare

Sara Lagesen, Kommunal 0911-93418.

Välkommen med din ansökan senast 19-10-27 Visa mindre

Djurskötare / lantarbete mjölkare

Vi har i dag 4 fast anställda med 150 mjölkkor i lösdrift och ungdjur i en äldreladugård Du ska ha erfarenhet av mjölkgrop lastmaskin och arbeta på fält även kalvuppfödning. Vi vill att du ska se arbetsuppgifterna på gården och ta för dig.Du sak vara lätt att vara runt om och jobba med.Och ha livserfarenhet av att jobba på lantbruk. Lantarbetare med erfarenhet inom jordbruk förekommande sysslor. Tunga lyft kan bli aktuellt. Dagliga uppgifter: Mjölka korna,... Visa mer
Vi har i dag 4 fast anställda med 150 mjölkkor i lösdrift och ungdjur i en äldreladugård Du ska ha erfarenhet av mjölkgrop lastmaskin och arbeta på fält även kalvuppfödning. Vi vill att du ska se arbetsuppgifterna på gården och ta för dig.Du sak vara lätt att vara runt om och jobba med.Och ha livserfarenhet av att jobba på lantbruk. Lantarbetare med erfarenhet inom jordbruk förekommande sysslor. Tunga lyft kan bli aktuellt. Dagliga uppgifter: Mjölka korna, utfodring, köra traktor/hjullastare och annat. Tjänsten är 100% Körkort är ett måste. Ev traktorkort. Du som arbetar pratar svenska eller engelska. Lätt att arbeta tillsammans med andra, se helheten och finna arbetsuppgifterna. Farmworker with experiance in farmwork. Heavy lifts can occur in the duties. Daily chores: Milk the cows, feeding the cows, drive the tractors and more. Drivers licence is a must, the person we are seeking for can talk swedish or english. You shall be able to, and easy to cope with other, to have social skills. Seeing posibilities and what to do next. Visa mindre

Djurskötare / lantarbete mjölkare

Lantarbetare med erfarehet inom jordbruk förekommande sysslor. Tunga lyft kan bli aktuellt. Dagliga uppifter: MJölka korna, utfodring, köra traktor/hjullastare och annat. Tjänsten är 100% Körkort är ett måste. Ev traktorkort. Du som arbetar pratar svenska eller engelska. Lätt att arbeta tillsammans med andra, se helheten och finna arbetsuppgifterna. Farmworker with experiance in farmwork. Heavy lifts can occur in the duties. Daily chores: Milk the cows, fe... Visa mer
Lantarbetare med erfarehet inom jordbruk förekommande sysslor. Tunga lyft kan bli aktuellt. Dagliga uppifter: MJölka korna, utfodring, köra traktor/hjullastare och annat. Tjänsten är 100% Körkort är ett måste. Ev traktorkort. Du som arbetar pratar svenska eller engelska. Lätt att arbeta tillsammans med andra, se helheten och finna arbetsuppgifterna. Farmworker with experiance in farmwork. Heavy lifts can occur in the duties. Daily chores: Milk the cows, feeding the cows, drive the tractors and more. Drivers licence is a must, the person we are seeking for can talk swedish or english. You shall be able to, and easy to cope with other, to have social skills. Seeing posibilities and what to do next.

Du ska ha erfarenhet av mjölkgrop lastmaskin och arbeta på fält även kalvuppfödning. Vi vill att du ska se arbetsuppgifterna på gården och ta för dig.Du sak vara lätt att vara runt om och jobba med.Och ha livserfarenhet av att jobba på lantbruk.

Vi har i dag 4 fast anställda med 150 mjölkkor i lösdrift och ungdjur i en äldreladugård Visa mindre

Djurskötare smådjur till Grans Naturbruksgymnasium

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. Piteå kommun har under de senaste åren rankats som en av Sveriges främsta skolkommuner. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I fö... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

Piteå kommun har under de senaste åren rankats som en av Sveriges främsta skolkommuner. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Grans naturbruksgymnasium

Grans Naturbruksgymnasium är en gymnasieskola med gamla anor, vackert belägen i Öjebyn strax utanför Piteå. Vi erbjuder två inriktningar inom gymnasiets naturbruksprogram – Djur och Lantbruk. Våra elever kommer från olika delar av länet och skolan har också ett internatboende.

Utbildningsförvaltningen söker nu en Djurskötare smådjur till Grans naturbruksgymnasium. 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innefattar djurskötsel av skolan smådjur, parkstall samt parkområdet. För närvarande finns smågnagare, kaniner och amfibier, ryggradslösa djur, fåglar, fiskar, getter, får och höns samt sommartid även ponnyer. I tjänsten ingår delvis undervisning av skolans elever i olika Djurämnen samt handledning av elever i praktiskt arbete. I arbetsuppgifterna ingår också att planera och delta i utvecklingen av verksamheten. Även arbete i skolans andra djurstallar så som ladugård, häststall och hundstall kan förekomma vid t.ex. semestrar. 

    

Kvalifikationer

För anställning är det lämpligt om du har en eftergymnasial utbildning inom det zoologiska ämnesområdet samt tidigare erfarenhet av arbete med aktuella djurslag.

Krav för uppdraget är att du har ett genuint intresse för att handleda ungdomar och vill möta och stötta elever både pedagogiskt och socialt. God samarbetsförmåga värdesätts samt förmåga att arbeta strukturerat och metodiskt.

Anställning

100% Semesteranställning tillsvidare. Tillträde from 2019-06-01 eller efter överenskommelse.
Flextid tillämpas och helgarbete var tredje helg enligt schema. 

Övrigt

Lokal facklig representant Kommunal: Madeleine Forsberg, Tel. 073-02193001.          

Välkommen med din ansökan senast datum 2019-05-19. Visa mindre

Skogsarbetare

Ansök    Apr 16    Piteå Kommun    Skogsarbetare, röjning
Kultur, Park och Fritid har ett brett spektra av verksamheter. Parker och grönområden, bad, friluftsliv, idrott, motion, konsthall, skärgården, kultur och bibliotek På parkavdelningen arbetar vi för att utveckla det offentliga rummet genom att erbjuda attraktiva parker, grönområden, lekparker och tätortsnära skog. Vi ansvarar för drift, underhåll och utveckling av parker, grönområden, lekparker och tätortsnära skog. Vi arbetar även en hel del med utsmyckn... Visa mer
Kultur, Park och Fritid har ett brett spektra av verksamheter. Parker och grönområden, bad, friluftsliv, idrott, motion, konsthall, skärgården, kultur och bibliotek

På parkavdelningen arbetar vi för att utveckla det offentliga rummet genom att erbjuda attraktiva parker, grönområden, lekparker och tätortsnära skog. Vi ansvarar för drift, underhåll och utveckling av parker, grönområden, lekparker och tätortsnära skog. Vi arbetar även en hel del med utsmyckning av vår stad. 

Parkavdelningen arbetar för att utveckla stadens gröna rum. Berikande utemiljöer har stor betydelse för pitebornas trivsel och för kommunens attraktivitet. De gröna miljöerna är viktiga för att vi människor ska må bra till kropp och själ. Vårt arbete gör skillnad, vill du bli en av oss?

Arbetsuppgifter

Arbetet är fysiskt krävande och innebär utomhusarbete oberoende av väder och vind. Du kommer främst att arbeta med röjning av produktionsskog samt fällning av enstaka träd. I tjänsten ingår även tillsyn av vissa grillplatser, vedhantering, städning av kommunal mark samt vintertid enklare bygguppdrag. Viss arbetsledande funktion sommartid ingår i tjänsten. 

Kvalifikationer

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom verksamhetsområdet eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har några års praktisk yrkeserfarenhet av röjning och trädfällning. Motorsågskörkort A,B,C är ett krav för denna tjänst. Vissa delar av arbetet är IT baserat varför datakunskaper krävs. Arbetet kräver B-körkort (BE eller B 96 är meriterande) samt kunskaper i svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en praktiskt lagd person med problemlösande inställning. Du har en god planerings- och prioriteringsförmåga. Du är flexibel och kan planera ditt arbete självständigt. Du har en god samarbetsförmåga, är mån om att göra ett bra arbete och hanterar våra kunder på ett professionellt sätt med ett gott bemötande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för uppdraget.

Upplysningar

Ulrika Bohman Avdelningschef Park

Telefon 0911-69 64 57

Facklig företrädare 

Roland Hansson, Vision

Telefon 0911-69 64 17 

Välkommen med din ansökan senast 190512 Visa mindre

Djurskötare smådjur / mjölkkor till Grans Naturbruksgymnasium

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. Piteå kommun har under de senaste åren rankats som en av Sveriges främsta skolkommuner. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I fö... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

Piteå kommun har under de senaste åren rankats som en av Sveriges främsta skolkommuner. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Grans Naturbruksgymnasium är en gymnasieskola med gamla anor, vackert belägen i Öjebyn strax utanför Piteå. Vi erbjuder två inriktningar inom gymnasiets naturbruksprogram – Djur och Lantbruk. Våra elever kommer från olika delar av länet och skolan har också ett internatboende.

Utbildningsförvaltningen söker nu en Djurskötare smådjur/mjölkkor till Grans naturbruksgymnasium. 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innefattar djurskötsel av skolan smådjur, parkstall samt parkområdet. För närvarande finns reptiler, fåglar, fiskar, getter och höns samt sommartid även ponnyer. Den innefattar också djurskötsel av skolan mjölkkor och i ladugården förekommande arbetsuppgifter. Handledning av elever i praktiskt arbete är en viktig del i tjänsten. Även arbete i skolans andra djurstallar så som häststall och hundstall kan förekomma vid t.ex. semestrar.      

Kvalifikationer

För anställning är det lämpligt om du har en eftergymnasial utbildning inom det något av ovanstående områden men även du gymnasial utbildning samt praktisk erfarenhet av aktuella djurslag är välkommen att söka. Meriterande är ett brett kunnande om förekommande djurslag. Du bör kunna mjölka.

Krav för uppdraget är att du har ett genuint intresse för att handleda ungdomar och vill möta och stötta elever både pedagogiskt och socialt. God samarbetsförmåga värdesätts samt förmåga att arbeta strukturerat och metodiskt.                                         

Anställning

100% Semesteranställning tillsvidare. Tillträde from 2019-06-01 eller efter överenskommelse.
Flextid tillämpas och helgarbete var tredje helg enligt schema.

Övrigt

Lokal facklig representant Kommunal: Madeleine Forsberg, Tel. 073-02193001.          

Välkommen med din ansökan senast datum 2019-05-19. Visa mindre

Sommarjobb kyrkogården Norrfjärden

Norrfjärdens församling har en kyrka i Norrfjärden och en i Rosvik. Kyrkogården är i Norrfjärden. Vi söker ett antal kyrkogårdsarbetare sommaren 2019. Arbetet innebär gräsklippning, plantering och allmänt trädgårdsarbete, underhållsarbeten på maskiner och fastigheter, lokalvård av kyrkor och andra vaktmästaruppgifter förekommer också. Tjänsterna är på heltid under 8 veckor under perioden 10/6-2/8. Krav: B-körkort och minst 18 år. Önskvärt är erfarenhet... Visa mer
Norrfjärdens församling har en kyrka i Norrfjärden och en i Rosvik. Kyrkogården är i Norrfjärden.

Vi söker ett antal kyrkogårdsarbetare sommaren 2019. Arbetet innebär gräsklippning, plantering och allmänt trädgårdsarbete, underhållsarbeten på maskiner och fastigheter, lokalvård av kyrkor och andra vaktmästaruppgifter förekommer också.

Tjänsterna är på heltid under 8 veckor under perioden 10/6-2/8.
Krav: B-körkort och minst 18 år. Önskvärt är erfarenhet av parkarbete.

Du är ansiktet utåt och möter många kyrkobesökare vilket kräver social kompetens. Att Du har ambitionen att kyrkogården ska vara välskött är viktigt. Visa mindre

Djurskötare / lantarbete mjölkare

Vi är i dag 5 som arbetar på denna gård men behöver förstärkning .Vi söker en som kan mjölka kor i mjölkgrop och som kan jobba själständigt Visa mer
Vi är i dag 5 som arbetar på denna gård men behöver förstärkning .Vi söker en som kan mjölka kor i mjölkgrop och som kan jobba själständigt Visa mindre