Lediga jobb som Städare/Lokalvårdare i Piteå

Se lediga jobb som Städare/Lokalvårdare i Piteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Piteå som finns hos arbetsgivaren.

Sommarvikariat Förråd, Lokalvård & Kontorsercvice

Vill du ingå i vårt lag av duktiga medarbetare som skapar förpackningar för en mer hållbar värld? I Piteå görs pappret till Smurfit Kappas förpackningar; ett förpackningsmaterial i tiden som bidrar till en hållbar framtid. Vi söker nu sommarvikarier som kan förstärka vår verksamhet när våra medarbetare går på välförtjänt ledighet. Ett sommarjobb ger dig möjligheten att lära känna oss, och vi dig – vilket är en värdefull chans då många av våra tidigare v... Visa mer
Vill du ingå i vårt lag av duktiga medarbetare som skapar förpackningar för en mer hållbar värld? I Piteå görs pappret till Smurfit Kappas förpackningar; ett förpackningsmaterial i tiden som bidrar till en hållbar framtid.

Vi söker nu sommarvikarier som kan förstärka vår verksamhet när våra medarbetare går på välförtjänt ledighet. Ett sommarjobb ger dig möjligheten att lära känna oss, och vi dig – vilket är en värdefull chans då många av våra tidigare vikarier har trivts bra och blivit kvar i vår verksamhet. Vill du spendera sommaren med oss?

Arbetsuppgifter

Lokalvårdare – att utföra lokalvårdsarbeten i fabrik och kontor. Arbetet innebär dagligt lokalvårdsarbete. Även fönsterputsning, storstädning och golvvård kan förekomma.

Vi ser att du har gymnasiekompetens och är ansvarstagande, självgående och har god servicekänsla samt bra samarbetsförmåga. Erfarenhet är önskvärt.

Förrådsarbetare – att ta emot och lämna ut samt beställa och kontrollera gods. Till viss del även inventering under kortare perioder. Lossning av bilar och avsändning av material kan också ingå.

Du har gymnasiekompetens, gärna natur-/teknik-/bygg-/samhällsprogram. Som person är du noggrann, självgående och ansvarstagande samt har en god servicekänsla och samarbetsförmåga. B körkort och truckkort är önskvärt.

Kontorsservice – att ge service gällande posthantering/- distribution, budkörning, arkivering samt utlämning av kontorsmaterial. I rollen ingår även handledning av medarbetare med funktionsvariation.

Vi söker dig med servicekänsla och som har gymnasiekompetens. Du är ansvarstagande och stabil i ditt yrkesutövande samt ser värdet i varandras olikheter. Det är meriterande att ha jobbat med personer med olika funktionsvariationer. Du har B-körkort och Datorvana.

Övriga uppgifter

Anställning: semestervikariat, varierar från 1-3 månader, juni-augusti.
Arbetstid: Dagtid.
Du ska vara fyllda 18 år när anställningen påbörjas.

Smurfit Kappa Piteå månar om en säker arbetsmiljö och verkar för en drogfri arbetsplats.

Välkommen med din ansökan och CV senast 2023-02-15. Alla ansökningar registreras i vår rekryteringsportal. Intervjuer kan komma att ske löpande vilket innebär att tjänster kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Smurfit Kappa Piteå är Europas största kraftlinerbruk med ca 510 anställda och med kapacitet att årligen tillverka 700000 ton kraftliner. Kraftlinern används för tillverkning av högklassig wellpapp när renhet, styrka och god tryckkvalitet efterfrågas. Smurfit Kappa Piteå ingår i Smurfit Kappa Group, en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar, med omkring 48 000 anställda vid över 350 produktionsenheter i 36 länder och med en omsättning på 8.5 miljarder Euro. Visa mindre

Lokalvårdare heltid i Piteå

Vi söker en lokalvårdare på heltid till oss på Easy-rent i Piteå. Vi behöver utöka vår arbetsstyrka med en till jobbkompis som är positiv, tycker om att arbeta i grupp men även kan arbeta självständigt, är ansvarsfull och noggrann. Kollektivavtal finns samt arbetsbilar Vi utför lokalvård både i privata hem och företag, mindre byggstäd och fönsterputsning. Våra arbetstider är Måndag-Fredag 7-16 Välkommen med din ansökan snarast så får vi hoppas att du är... Visa mer
Vi söker en lokalvårdare på heltid till oss på Easy-rent i Piteå.
Vi behöver utöka vår arbetsstyrka med en till jobbkompis som är positiv, tycker om att arbeta i grupp men även kan arbeta självständigt, är ansvarsfull och noggrann.
Kollektivavtal finns samt arbetsbilar
Vi utför lokalvård både i privata hem och företag, mindre byggstäd och fönsterputsning.
Våra arbetstider är Måndag-Fredag 7-16
Välkommen med din ansökan snarast så får vi hoppas att du är den som blir vår nya kollega
Vänligen Caroline Visa mindre

Lokalvårdare på halvtid i Piteå!

Vi söker just nu lokalvårdare på 50% i Piteå! Då efterfrågan på våra tjänster ständigt ökar så söker vi just nu lokalvårdare i Piteå med omnejd. Tjästen består ut av städning måndag-fredag samt varannan lördag där ditt schema är förlagt som förmiddagsstädning i centrala Piteå varje dag. Tjänsten kan ses som ett perfekt komplement vid sidan om studier eller annat arbete. Vi ser i övrigt att du är en positiv individ, tycker om att arbeta i team samt med kort... Visa mer
Vi söker just nu lokalvårdare på 50% i Piteå!
Då efterfrågan på våra tjänster ständigt ökar så söker vi just nu lokalvårdare i Piteå med omnejd. Tjästen består ut av städning måndag-fredag samt varannan lördag där ditt schema är förlagt som förmiddagsstädning i centrala Piteå varje dag. Tjänsten kan ses som ett perfekt komplement vid sidan om studier eller annat arbete.
Vi ser i övrigt att du är en positiv individ, tycker om att arbeta i team samt med kortvarsel kan anta dig arbete hos oss. Vårt tjänsteutbud varierar mellan allt från hushållsnära tjänster till kontraktsbunden lokalvård i olika miljöer och företagslokaler.
Tidigare erfarenheter från branschen samt B-körkort är meriterande.
Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Lokalvårdare på heltid i Piteå!

Vi söker just nu lokalvårdare på heltid och deltid i Piteå! Då efterfrågan på våra tjänster ständigt ökar så söker vi just nu lokalvårdare i Piteå med omnejd. Vi ser att du är en positiv individ, tycker om att arbeta i team samt med kortvarsel kan anta dig arbete hos oss. Vårt tjänsteutbud varierar mellan allt från hushållsnära tjänster till kontraktsbunden lokalvård i olika miljöer och företagslokaler. Tidigare erfarenheter från branschen samt B-körkort ä... Visa mer
Vi söker just nu lokalvårdare på heltid och deltid i Piteå!
Då efterfrågan på våra tjänster ständigt ökar så söker vi just nu lokalvårdare i Piteå med omnejd. Vi ser att du är en positiv individ, tycker om att arbeta i team samt med kortvarsel kan anta dig arbete hos oss. Vårt tjänsteutbud varierar mellan allt från hushållsnära tjänster till kontraktsbunden lokalvård i olika miljöer och företagslokaler.
Tidigare erfarenheter från branschen samt B-körkort är meriterande.
Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Lokalvårdare till ISS Piteå

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till vår verksamhet i Piteå söker ISS en positiv och engagerad lokalvårdare.

Dina arbetsuppgifter:
Som lokalvårdare arbetar du med städning av kundens lokaler. Även andra servicetjänster som exempelvis konferensservice, skötsel av kaffemaskiner och blommor kan ingå.

Din profil:
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket. B-körkort är meriterande.

Övrigt:
Tjänsten är vid behov samt helger med tillträde snarast. Rollen benämns internt på ISS som "Servicemedarbetare".

Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Anette Bolin, telefonnummer 070-1076593

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lokalvårdare Piteå Extra

Lilja & Co är ett Norrbottniskt städföretag. Vi bedriver vår verksamhet med egen personal i Luleå, Piteå, Boden, Kalix . Våra kunder finns inom det lokala näringslivet, myndigheter, bostadsrättföreningar samt privatpersoner. Lilja & Co söker medarbetare som vill ha ett varierande jobb där arbetsuppgifterna kan variera dag för dag! Vi söker gärna dig som kan arbeta extra och kanske hoppa in på uppdrag med kort varsel. Arbetsuppgifterna kan variera allt från... Visa mer
Lilja & Co är ett Norrbottniskt städföretag. Vi bedriver vår verksamhet med egen personal i Luleå, Piteå, Boden, Kalix . Våra kunder finns inom det lokala näringslivet, myndigheter, bostadsrättföreningar samt privatpersoner.
Lilja & Co söker medarbetare som vill ha ett varierande jobb där arbetsuppgifterna kan variera dag för dag! Vi söker gärna dig som kan arbeta extra och kanske hoppa in på uppdrag med kort varsel.
Arbetsuppgifterna kan variera allt från tillfälliga städuppdrag åt företag eller privatpersoner till schemaförlagd dagligstädning ute hos våra kunder i Piteå.
Du som söker bör vara självgående med hög servicekänsla och noggrannhet. Du vill leverera ett gott resultat och bidra till en god laganda i företaget.
Körkort är ett krav. Visa mindre

Stöd och service inom Särskilt boende (äldreboende)

Ansök    Jun 30    Piteå kommun    Städare/Lokalvårdare
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

Socialtjänsten är kommunens största förvaltning med 1700 medarbetare som tillsammans ansvarar för bland annat omsorg av våra äldre och funktionsnedsatta. Ett jobb inom socialtjänsten är ett viktigt och meningsfullt arbete där du har mycket kontakt med människor. 

Just nu söker vi dig som vill jobba med stöd och service inom särskilt boende (SÄBO).

Du som arbetar på en sådan tjänst arbetar i nära samarbete med vårdpersonalen för att boende/brukare fortsatt ska få god service. 

Arbetsuppgifter
I rollen arbetar du på en specifik avdelning/hus och ingår i ett arbetslag med vårdpersonal samt är delaktig i ett nätverk med andra personer som jobbar med stöd och service. Du arbetar för att höja kvalitén i omsorgen och bidra till att brukaren ska leva ett värdigt liv och känna välbefinnande.

Ditt ansvar är att assistera vårdpersonalen genom att avlasta i olika praktiska arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna innebär måltidshantering, städ av gemensamma lokaler och brukarnära städning, skötsel av tvätt, ledsagning, uppackning av leveranser, varuhantering, egenkontroll och livsmedelshantering. Du bistår även med information och ger viss trygghet och stöd till brukaren.

Uppdraget kan komma att anpassas utifrån verksamhetens behov.

Kvalifikationer
Att jobba inom vård och omsorg innebär i stor utsträckning att hjälpa och stötta människor. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter inom service, lokalvård och/eller måltidsservice. Som person krävs att du har ett bra bemötande och är flexibel, serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och i grupp. Det är också viktigt att du har förståelse för och kan följa de hygienföreskrifter som finns. Det är även av vikt att du förstår det svenska språket och kan uttrycka dig i tal och skrift.

För att få anställning krävs att du är 18 år eller äldre.

Arbete inom vård och omsorg är fysiskt och ibland tungt arbete och ställer därför krav på god fysik.

Om anställningen
Tidsbegränsad anställning 8 mån. Arbetstiderna är måndag-fredag 7-16.
Roknäsgården: 6 tjänster. Hortlaxgården: 4 tjänster

Övrigt
Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande.

Information
Enhetschef Roknäsgården, Eva Bryggman, 0911–697963
Enhetschef Hortlaxgården, Eva Lundholm, 0911-697955


Facklig företrädare Veronica Lundgren, Kommunal, 010-442 99 04


Välkommen med din ansökan senast 2022-08-21 Visa mindre

Servicemedveten Lokalvårdare.

Vill du jobba i ett härligt arbetslag som gör skillnad i sitt dagliga arbete? Vi söker nu en person för behovsanställning! Om du är morgonpigg, lyhörd och kan fatta beslut på egen hand men också se till gruppens bästa kanske det är dig vi söker? I vårt yrke är det viktigt att vara serviceinriktad, social och noggrann. Tillsammans jobbar vi för att ständigt förbättra vår arbetsgrupp och kvalité på utfört arbete. Vi hoppas att du också är en positiv person s... Visa mer
Vill du jobba i ett härligt arbetslag som gör skillnad i sitt dagliga arbete?
Vi söker nu en person för behovsanställning! Om du är morgonpigg, lyhörd och kan fatta beslut på egen hand men också se till gruppens bästa kanske det är dig vi söker?
I vårt yrke är det viktigt att vara serviceinriktad, social och noggrann. Tillsammans jobbar vi för att ständigt förbättra vår arbetsgrupp och kvalité på utfört arbete. Vi hoppas att du också är en positiv person som hjälper oss att sprida god stämning bland kollegor, övrig personal och patienter.
Du behöver trivas med att jobba i ett högt tempo och kunna vara flexibel.
Vårt arbete möjliggör patientsäker vård och är en grundsten till trygghet i offentliga miljöer. Vi utför städ vid Piteå sjukhus, hälsocentraler (Hällan, Piteå och Hortlax) samt länsgemensam psykiatrienheten i Öjebyn. Du behöver inte ha några förkunskaper, vi ger dig en grundutbildning i lokalvård under introduktionen! Vi erbjuder friskvårdsbidrag, fördelaktiga arbetstider och ett arbetsgäng som värdesätter sina kollegor.
Arbetstiden är förlagd till vardagar och tiderna varierar mellan 6-16.
Du behöver ha goda kunskaper i svenskt tal och skrift. B-körkort är meriterande men inte ett krav.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lokalvårdare

Ansök    Aug 3    Gnido AB    Städare/Lokalvårdare
Vi på Gnido söker en driven, serviceinriktad och noggrann kollega. Har du ingen erfarenhet så är det inga problem vi kommer att lär dig allt från grunden. Om du kan börja omgående är det ett plus. Vi utför kontorsstädning, baracker, hemstädning & byggstäd. Arbetstiderna är från kl6 eller kl7. Visa mer
Vi på Gnido söker en driven, serviceinriktad och noggrann kollega. Har du ingen erfarenhet så är det inga problem vi kommer att lär dig allt från grunden. Om du kan börja omgående är det ett plus.
Vi utför kontorsstädning, baracker, hemstädning & byggstäd. Arbetstiderna är från kl6 eller kl7. Visa mindre

Städare i Piteå

Ansök    Jun 23    Sodexo AB    Städare/Lokalvårdare
Vi söker nu 2 städare till vår kund SCA i Piteå. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra städning och annat angränsande servicearbete samt upprätthålla god kvalitet på utfört arbete. Kvalifikationer/Krav: • Du skall ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande • Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift • SRY, PRYL eller motsvarande utbildning är... Visa mer
Vi söker nu 2 städare till vår kund SCA i Piteå. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra städning och annat angränsande servicearbete samt upprätthålla god kvalitet på utfört arbete.

Kvalifikationer/Krav:• Du skall ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• SRY, PRYL eller motsvarande utbildning är meriterande
• Körkort är meriterande

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov
• God samarbetsförmåga
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Självständig och handlingskraftig
• Förmåga att lyssna och kunna kommunicera budskap
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar

Anställningsform och arbetstider:
Dagtid 75% - 100%.

Har du frågor kontakta [email protected]

Din ansökan vill vi ha snarast. Ansökan kan endast göras via vår hemsida. 

 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Lokalvårdare Piteå (75%)

Lilja & Co är ett norrbottniskt städföretag. Vi bedriver vår verksamhet med egen personal i Luleå, Piteå, Boden, Kalix. Våra kunder finns inom det lokala näringslivet, myndigheter, bostadsrättföreningar samt privatpersoner. Lilja & Co Piteå söker en medarbetare som vill arbeta med schemaförlagd dagligstädning hos våra kunder i Piteå. Tjänsten är på 75%, tillsvidare och vi tillämpar provanställning. Tjänsten avser tillsättas snarast omgående. Vår avsikt är... Visa mer
Lilja & Co är ett norrbottniskt städföretag. Vi bedriver vår verksamhet med egen personal i Luleå, Piteå, Boden, Kalix. Våra kunder finns inom det lokala näringslivet, myndigheter, bostadsrättföreningar samt privatpersoner.
Lilja & Co Piteå söker en medarbetare som vill arbeta med schemaförlagd dagligstädning hos våra kunder i Piteå.
Tjänsten är på 75%, tillsvidare och vi tillämpar provanställning. Tjänsten avser tillsättas snarast omgående. Vår avsikt är att sträva emot att erbjuda 100% anställningsgrad.
Du som söker bör vara självgående med hög servicekänsla och noggrannhet. Du vill leverera ett gott resultat och bidra till en god stämning i företaget och hos våra kunder.
Körkort är ett krav för denna tjänst. Visa mindre

Lokalvårdare Välstädat i Piteå

Erbjudande På Välstädat erbjuder vi våra medarbetare en stor möjlighet att påverka både företagets och sin egen utveckling. Vi ser våra medarbetare och är lyhörda för deras behov och önskemål och vi strävar efter att utvecklas både individuellt och som företag. Vi har bra rutiner och en tydlighet som underlättar för dig som ny medarbetare i familjen Välstädat. Bra kommunikation värdesätter vi mycket högt och därför kommer du att ha ett nära samarbete med d... Visa mer
Erbjudande
På Välstädat erbjuder vi våra medarbetare en stor möjlighet att påverka både företagets och sin egen utveckling. Vi ser våra medarbetare och är lyhörda för deras behov och önskemål och vi strävar efter att utvecklas både individuellt och som företag. Vi har bra rutiner och en tydlighet som underlättar för dig som ny medarbetare i familjen Välstädat. Bra kommunikation värdesätter vi mycket högt och därför kommer du att ha ett nära samarbete med din närmaste arbetsledare eller teamledare.
Vi arbetar mot uppsatta mål och det är när vi lever efter vår värdegrund som vi tillsammans når våra mål. Det är alla medarbetare på Välstädat som gör jobbet! På grund av dig och ditt engagemang kommer vi tillsammans att uppnå våra mål.
Om tjänsten
Som städtekniker på Välstädat i Piteå kommer dina arbetsuppgifter bestå av städning, mesta dels hos företagskunder men det kan även förekomma städning hos privatpersoner så som hemstädning, flyttstädningar men även andra typer av städning.
Du ansvarar för att upprätthålla god kvalitet på utfört arbete. Du kommer att ha daglig kontakt med både kunder och kollegor.
Om Dig
För att lyckas i detta jobb är du serviceinriktad och är lyhörd för kundens önskemål och behov. Du är även mycket flexibel, framför allt till att ställa upp på att jobb mer än dina 50% när behovet finns. Ett extra plus är om du är morgonpigg då du som oftast kommer börja 06:00.
Då du dagligen möter kunder så är det viktigt att du är positiv, trevlig och är en god ambassadör för vårt företag. Vi tror att du är självständig och handlingskraftig samt noggrann, strukturerad och systematisk i ditt arbetssätt. Eftersom vi är ett team är det viktigt för oss att du har en god samarbetsförmåga. Du kan jobba tillsammans med andra men även på egen hand. B-körkort är ett måste för detta arbete.
Det är mycket meriterande om du har:
Erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat servicearbete
SRY, PRYL eller motsvarande utbildningDu har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Vi ser det som självklart att du delar våra värderingar. Du kan läsa mer om oss och våra värderingar på vår hemsida. Visa mindre

Lokalvårdare

Gai’s hemservice söker en duktig lokalvårdare. Gai’s hemservice håller på med städuppdrag mot både företag samt privatstädning. Jag söker dig som har lätt för att samarbeta och klarar av ett högt tempo. Erfarenhet inom städning värdesätts men är inte ett krav. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Gai’s hemservice söker en duktig lokalvårdare.
Gai’s hemservice håller på med städuppdrag mot både företag samt privatstädning. Jag söker dig som har lätt för att samarbeta och klarar av ett högt tempo. Erfarenhet inom städning värdesätts men är inte ett krav.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lokalvårdare i Piteå!

Vi söker medarbetare i Piteå! Just nu finns möjligheten till ett flexibelt arbete hos oss. Du ges möjligheten att arbeta hos ett expansivt städserviceföretag där du tillsammans med dina kollegor utför primärt veckostädningar åt företag och privatpersoner. Vi ser att du är motiverad i din arbetsroll samt med god entusiasm klarar av att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder tillsammans med dina kollegor. B-körkort samt tidigare erfarenhet ifrån ... Visa mer
Vi söker medarbetare i Piteå!
Just nu finns möjligheten till ett flexibelt arbete hos oss. Du ges möjligheten att arbeta hos ett expansivt städserviceföretag där du tillsammans med dina kollegor utför primärt veckostädningar åt företag och privatpersoner.
Vi ser att du är motiverad i din arbetsroll samt med god entusiasm klarar av att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder tillsammans med dina kollegor. B-körkort samt tidigare erfarenhet ifrån branschen ses som meriterande.
Du är välkommen att skicka in ditt CV till oss på [email protected] så ser vi till att kontakta dig.
OBS! Märk ämnesraden med "Lokalvårdare i Piteå" vid sändning av ditt mail & CV till oss. Visa mindre

Lokalvårdare Piteå

Lilja & Co är ett norrbottniskt städföretag. Vi bedriver vår verksamhet med egen personal i Luleå, Piteå, Boden, Kalix. Våra kunder finns inom det lokala näringslivet, myndigheter, bostadsrättföreningar samt privatpersoner. Lilja & Co Piteå söker en medarbetare som vill arbeta med schemaförlagd dagligstädning hos våra kunder i Piteå. Tjänsten är på 50%, tillsvidare och vi tillämpar provanställning. Tjänsten avser tillsättas runt vecka 25-26. Vår avsikt är ... Visa mer
Lilja & Co är ett norrbottniskt städföretag. Vi bedriver vår verksamhet med egen personal i Luleå, Piteå, Boden, Kalix. Våra kunder finns inom det lokala näringslivet, myndigheter, bostadsrättföreningar samt privatpersoner.
Lilja & Co Piteå söker en medarbetare som vill arbeta med schemaförlagd dagligstädning hos våra kunder i Piteå.
Tjänsten är på 50%, tillsvidare och vi tillämpar provanställning. Tjänsten avser tillsättas runt vecka 25-26. Vår avsikt är att sträva emot att erbjuda 100% anställningsgrad.
Du som söker bör vara självgående med hög servicekänsla och noggrannhet. Du vill leverera ett gott resultat och bidra till en god stämning i företaget och hos våra kunder. Visa mindre

Timanställning lokalvård/allt-i-allo

Nu söker vi dig som vill jobba med service i ett grymt härligt team! Vi kan nu erbjuda en timanställning med tillträde så snart som möjligt till slutet av augusti, med eventuell möjlighet till förlängning efter det. Hos oss kommer du till stor del att arbeta med lokalvård och disk men också lite allt i allo utifrån vilka kunskaper du kommer med. Hos oss hjälps vi alla åt där det behövs. Tjänsten kommer till en början omfatta ca 20h/vecka och under somma... Visa mer
Nu söker vi dig som vill jobba med service i ett grymt härligt team!
Vi kan nu erbjuda en timanställning med tillträde så snart som möjligt till slutet av augusti, med eventuell möjlighet till förlängning efter det.
Hos oss kommer du till stor del att arbeta med lokalvård och disk men också lite allt i allo utifrån vilka kunskaper du kommer med. Hos oss hjälps vi alla åt där det behövs.
Tjänsten kommer till en början omfatta ca 20h/vecka och under sommaren öka till mer. Eventuellt finns chans till fler timmar även nu under våren efter överenskommelse.
Du är glad, positiv, ser möjligheter och gillar att hugga i. Du ser fram emot utmaningen i att vara med och utveckla vår verksamhet, är flexible och sätter alltid gästen i första hand. Det är självklart intressant att veta vilka erfarenheter du kommer med men störst vikt kommer att läggas vid personlighet.
Beskrivning av arbetsplatsen
Storstrand Kursgård ligger i Öjebyn, vackert beläget vid Piteälven, och drivs av Storstrandsföreningen som består av 16 olika församlingar i Piteå. Verksamheten drivs affärsmässigt på kristen grund.
Verksamheten består av många olika delar: logi, camping, konferens, restaurang och café, läger, Gudstjänster och projekt av olika slag.
Vi ser gärna att du delar vår vision och känner dig bekväm med vårt sammanhang.
Ansökan
Om du har några frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Lina Vikberg, 070-6688801
Din ansökan skickar du till [email protected] Visa mindre

Lokalvårdare

Ansök    Mar 31    Gnido AB    Städare/Lokalvårdare
Vi står inför en spännande framtid och söker nu en metodisk och noggrann lokalvårdare. Vi städar i miljöer som kontor, veckostädning, byggen och baracker. Gnido är ett omtyckt och litet företag med en arbetsmiljö som kännetecknas av bra laganda. Här får du dessutom möjlighet att jobba tillsammans med härliga kollegor. Visa mer
Vi står inför en spännande framtid och söker nu en metodisk och noggrann lokalvårdare. Vi städar i miljöer som kontor, veckostädning, byggen och baracker. Gnido är ett omtyckt och litet företag med en arbetsmiljö som kännetecknas av bra laganda. Här får du dessutom möjlighet att jobba tillsammans med härliga kollegor. Visa mindre

Sommarvikarier Välstädat

Erbjudande På Välstädat erbjuder vi våra medarbetare en stor möjlighet att påverka både företagets och sin egen utveckling. Vi ser våra medarbetare och är lyhörda för deras behov och önskemål och vi strävar efter att utvecklas både individuellt och som företag. Vi har bra rutiner och en tydlighet som underlättar för dig som ny medarbetare i familjen Välstädat. Bra kommunikation värdesätter vi mycket högt och därför kommer du att ha ett nära samarbete med d... Visa mer
Erbjudande
På Välstädat erbjuder vi våra medarbetare en stor möjlighet att påverka både företagets och sin egen utveckling. Vi ser våra medarbetare och är lyhörda för deras behov och önskemål och vi strävar efter att utvecklas både individuellt och som företag. Vi har bra rutiner och en tydlighet som underlättar för dig som ny medarbetare i familjen Välstädat. Bra kommunikation värdesätter vi mycket högt och därför kommer du att ha ett nära samarbete med din närmaste arbetsledare eller teamledare.
Vi arbetar mot uppsatta mål och det är när vi lever efter vår värdegrund som vi tillsammans når våra mål. Det är alla medarbetare på Välstädat som gör jobbet! På grund av dig och ditt engagemang kommer vi tillsammans att uppnå våra mål.
Om tjänsten
Vi söker nu sommarvikarier under perioden Maj-Augusti. Vikariaten varierar mellan 50-100%.
Som lokalvårdare/städtekniker på Välstädat i Skellefteå kommer dina arbetsuppgifter bestå av lokalvård och annat angränsande servicearbete. Du ansvarar för att upprätthålla god kvalitet på utfört arbete. Du kommer att ha daglig kontakt med både kunder och kollegor. Vi utför lokalvård hos både privata och företagskunder (hem- och flyttstäd, kontor & butik, trappstäd, byggstäd).
Om Dig
För att lyckas i detta jobb är du serviceinriktad och är lyhörd för kundens önskemål och behov. Då du dagligen möter kunder så är det viktigt att du är positiv, trevlig och är en god ambassadör för vårt företag. Vi tror att du är självständig och handlingskraftig samt noggrann, strukturerad och systematisk i ditt arbetssätt. Eftersom vi är ett team är det viktigt för oss att du har en god samarbetsförmåga. Du kan arbeta tillsammans med andra men även på egen hand.
Det är mycket meriterande om du har:
Erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat servicearbete
SRY, PRYL eller motsvarande utbildning

Du innehar B-körkort och Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Vi ser det som självklart att du delar våra värderingar. Du kan läsa mer om förtaget och våra värderingar på vår hemsida:
https://valstadat.com/ Visa mindre

ISS söker lokalvårdare till Piteå

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till vår verksamhet i Piteå söker ISS en positiv och engagerad servicemedarbetare.

Dina arbetsuppgifter:
Som servicemedarbetare arbetar du med städning av kundens lokaler. Även andra servicetjänster som exempelvis konferensservice, skötsel av kaffemaskiner och blommor kan ingå.

Din profil:
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket. B-körkort är meriterande.

Övrigt:
Tjänsten är ett sommarvikariat under perioden 2022-06-2022-09, med eventuell möjlighet till förlängning.

Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta [email protected]

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lokalvårdare i Piteå!

Just nu finns ett flexibelt och utmanande arbete ledigt hos oss. Tjänsten berör traditionell veckostädning enligt arbetsinstruktion även helgstädning förekommer. Vi söker personal för timanställning. Du är välkommen att skicka in ditt CV till oss på [email protected] så ser vi till att kontakta dig. OBS! Märk ämnesraden med "Lokalvårdare i Piteå timmar" vid sändning av ditt mail & CV till oss. Visa mer
Just nu finns ett flexibelt och utmanande arbete ledigt hos oss. Tjänsten berör traditionell veckostädning enligt arbetsinstruktion även helgstädning förekommer.
Vi söker personal för timanställning.
Du är välkommen att skicka in ditt CV till oss på [email protected] så ser vi till att kontakta dig.
OBS! Märk ämnesraden med "Lokalvårdare i Piteå timmar" vid sändning av ditt mail & CV till oss. Visa mindre

Extra jobb som lokalvårdare

Du är en pusselbit vi saknar! Söker du ett extraknäck, så kan lokalvårdare hos oss vara ett alternativ. Det här är inte ett "bara jobb" för oss, utan väldigt viktigt uppdrag även om timmarna är få. Vi ser ingen skillnad på titlar eller timmar, vi rekryterar människor. "Människan mår bäst av att bo i hus som andas." Stenbackens Trähus AB är ett familjeföretag med bas och tillverkning av ekologiska hus i Piteåkommun sedan verksamhetstarten 2003. Företaget f... Visa mer
Du är en pusselbit vi saknar!
Söker du ett extraknäck, så kan lokalvårdare hos oss vara ett alternativ. Det här är inte ett "bara jobb" för oss, utan väldigt viktigt uppdrag även om timmarna är få. Vi ser ingen skillnad på titlar eller timmar, vi rekryterar människor.
"Människan mår bäst av att bo i hus som andas."
Stenbackens Trähus AB är ett familjeföretag med bas och tillverkning av ekologiska hus i Piteåkommun sedan verksamhetstarten 2003. Företaget finns i det numera växande industriområdet i Hortlax. Med flera hektar markyta och mer än 10000kvm lokaler, får både kontor och produktion plats att expandera.
Vi söker nu en kollega som jobbar helt prestigelöst, är noggrann och ansvarstagande.
Liksom övriga här, delar du gärna med dig av din kunskap och försöker hitta lösningar där det kör fast. Du kommer vara en del av vårt team och du bidrar med dina kompetenser och ditt engagemang.
Har du erfarenhet av lokalvård med ekologiska produkter är det värdefullt, men annars är vi i första hand intresserad av dig som människa. Det allra viktigaste är din inställning till ditt uppdrag, företaget och dina kollegor. Vi lär oss tillsammans och gör varandra tryggare och tryggare för varje dag som går genom att bidra med det vi har.
----------------------------------------------------------------------
Arbetstid/varaktighet: Deltid 8 timmar i månaden (kan bli mer över tid) fördelat på två dagar.
Anställning: Provanställning 2 månader, tillsvidareanställning.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Placeringsort: Hortlax
Körkort: Det blir enklare för dig att ta dig hit.
Lön: Enligt kollektivavtal, timlön.
Har du frågor om arbetet, mejla din fråga till [email protected]
Ansökan: Skicka ansökan omgående, dock senast 25 mars via e-post till [email protected] Märk ansökan med ditt namn samt lokalvårdare
Ansök så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.Vi erbjuder dig att hänga med oss från omstart där du tillsammans med resten av gänget kommer att utveckla och skapa det Stenbackens vi tror på.
Som lyder:
Naturligt, Långsiktigt och Lönsamt Visa mindre

Lokalvårdare Piteå

Lilja & Co är ett norrbottniskt städföretag. Vi bedriver vår verksamhet med egen personal i Luleå, Piteå, Boden, Kalix. Våra kunder finns inom det lokala näringslivet, myndigheter, bostadsrättföreningar samt privatpersoner. Lilja & Co utvecklas och behöver fler medarbetare som vill arbeta med schemaförlagd dagligstädning ute hos våra kunder i Piteå. Även andra tjänster kan ingå i arbetsuppgiften i form av storstädning, byggstädning, flyttstädning m.m. Kund... Visa mer
Lilja & Co är ett norrbottniskt städföretag. Vi bedriver vår verksamhet med egen personal i Luleå, Piteå, Boden, Kalix. Våra kunder finns inom det lokala näringslivet, myndigheter, bostadsrättföreningar samt privatpersoner.
Lilja & Co utvecklas och behöver fler medarbetare som vill arbeta med schemaförlagd dagligstädning ute hos våra kunder i Piteå. Även andra tjänster kan ingå i arbetsuppgiften i form av storstädning, byggstädning, flyttstädning m.m. Kunderna utgörs främst av företagsuppdrag och privatkunder.
Du som söker bör vara självgående med hög servicekänsla och noggrannhet. Du vill leverera ett gott resultat och bidra till en god laganda i företaget.
Körkort är ett krav. Visa mindre

Lokalvårdare

Ansök    Feb 21    Gnido AB    Städare/Lokalvårdare
Vi står inför en spännande framtid och söker nu en metodisk och noggrann lokalvårdare. Vi städar i miljöer som kontor, veckostädning, byggen och baracker. Gnido är ett omtyckt och litet företag med en arbetsmiljö som kännetecknas av bra laganda. Här får du dessutom möjlighet att jobba tillsammans med härliga kollegor. Visa mer
Vi står inför en spännande framtid och söker nu en metodisk och noggrann lokalvårdare. Vi städar i miljöer som kontor, veckostädning, byggen och baracker. Gnido är ett omtyckt och litet företag med en arbetsmiljö som kännetecknas av bra laganda. Här får du dessutom möjlighet att jobba tillsammans med härliga kollegor. Visa mindre

Lokalvårdare sommarvikariat Djurkliniken Öjebyn sommaren 2022

Evidensia Djurkliniken Öjebyn är en mellanstor klinik belägen i vackra kuststaden Öjebyn/Piteå. Vi har eget laboratorium, röntgen, ultraljud, modern tand- och operationsavdelning med avancerad teknisk utrustning. Vi har även en stor välsorterad butik. Om jobbet: Under sommaren när vår ordinarie lokalvårdare har semester behöver vi en vikarie. Du får gå bredvid henne en vecka sedan 4 veckor på egen hand. Omfattning: Vikariatet är på 75 % fördelat på fem... Visa mer
Evidensia Djurkliniken Öjebyn är en mellanstor klinik belägen i vackra kuststaden Öjebyn/Piteå. Vi har eget laboratorium, röntgen, ultraljud, modern tand- och operationsavdelning med avancerad teknisk utrustning. Vi har även en stor välsorterad butik.

Om jobbet:

Under sommaren när vår ordinarie lokalvårdare har semester behöver vi en vikarie. Du får gå bredvid henne en vecka sedan 4 veckor på egen hand.

Omfattning:

Vikariatet är på 75 % fördelat på fem dagar i veckan. Du behöver vara morgonpigg då en viss del av kliniken måste vara städad och klar till 07.30. Detta innebär tidiga mornar.

Vilka är vi:

Här får du arbeta i en trygg arbetsfamilj, ett glatt och engagerande team under ständig utveckling. I nuläget är vi sju veterinärer, två leg. Dss och fem djurvårdare nivå 3 och flertalet djurvårdare nivå 2, en lokalvårdare samt närvarande chefsveterinär, klinikchef och chefssköterska. Vi vill gärna ha dig med på vår resa!

Hos oss arbetar vi på lika villkor, håller högt i tak och hjälper varandra oavsett yrkesroll. Vi strävar efter delaktighet och tycker att det är viktigt att alla får möjlighet att växa och utvecklas i sin yrkesroll i sin egen takt. Vi satsar på utbildning både internt och externt. Inom Evidensia Academy skapas skräddarsydda kurser och utbildningar för personalen. Vi har också ett gott samarbete med våra andra enheter och kollegor inom Evidensia. Vår personal är det viktigaste vi har och vi arbetar ständigt för att ge den bästa arbetsmiljön och vara den bästa arbetsgivaren. Vi har öppet vardagar, ingen jour eller helgarbete.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är morgonpigg och gärna har lite vana av lokalvård.

Vart finns vi?

Kliniken ligger i Öjebyn/Piteå.

Information

Information om tjänsten ges av klinikchef Ingrid Öhman Eriksson via mail [email protected]

Vi kommer rekrytera samt anställa fortlöpande.

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att höra från dig!

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida https://evidensia.se/klinik/ev... (https://evidensia.se/klinik/evidensia-djurkliniken-ojebyn/) Visa mindre

Lokalvårdare

Ansök    Jan 3    Gnido AB    Städare/Lokalvårdare
Vi står inför en spännande framtid och söker nu en metodisk och noggrann lokalvårdare. Gnido är ett omtyckt och litet företag med en arbetsmiljö som kännetecknas av bra laganda. Här får du dessutom möjlighet att jobba tillsammans med härliga kollegor. Visa mer
Vi står inför en spännande framtid och söker nu en metodisk och noggrann lokalvårdare. Gnido är ett omtyckt och litet företag med en arbetsmiljö som kännetecknas av bra laganda. Här får du dessutom möjlighet att jobba tillsammans med härliga kollegor. Visa mindre

Sommarvikariat Förråd och Lokalvård

Vill du ingå i vårt lag av duktiga medarbetare som skapar förpackningar för en mer hållbar värld? I Piteå görs pappret till Smurfit Kappas förpackningar; ett förpackningsmaterial i tiden som bidrar till en hållbar framtid. Vi söker nu sommarvikarier som kan förstärka vår verksamhet när våra medarbetare går på välförtjänt ledighet. Ett sommarjobb ger dig möjligheten att lära känna oss, och vi dig – vilket är en värdefull chans då många av våra tidigare v... Visa mer
Vill du ingå i vårt lag av duktiga medarbetare som skapar förpackningar för en mer hållbar värld? I Piteå görs pappret till Smurfit Kappas förpackningar; ett förpackningsmaterial i tiden som bidrar till en hållbar framtid.

Vi söker nu sommarvikarier som kan förstärka vår verksamhet när våra medarbetare går på välförtjänt ledighet. Ett sommarjobb ger dig möjligheten att lära känna oss, och vi dig – vilket är en värdefull chans då många av våra tidigare vikarier har trivts bra och blivit kvar i vår verksamhet. Vill du spendera sommaren med oss?Arbetsuppgifter

Lokalvårdare – att utföra lokalvårdsarbeten i fabrik och kontor. Arbetet innebär dagligt lokalvårdsarbete. Även fönsterputsning, storstädning och golvvård kan förekomma.

Vi ser att du har gymnasiekompetens och är ansvarstagande, självgående och har god servicekänsla samt bra samarbetsförmåga. Erfarenhet är önskvärt.Förrådsarbetare – att ta emot och lämna ut samt beställa och kontrollera gods. Till viss del även inventering under kortare perioder. Lossning av bilar och avsändning av material kan också ingå.

Du har gymnasiekompetens, gärna natur-/teknik-/bygg-/samhällsprogram. Som person är du noggrann, självgående och ansvarstagande samt har en god servicekänsla och samarbetsförmåga. B körkort och truckkort är önskvärt.

Övriga uppgifter

Anställning: semestervikariat, varierar från 1-3 månader, juni-augusti.
Arbetstid: Dagtid.
Du ska vara fyllda 18 år när anställningen påbörjas.

Smurfit Kappa Piteå månar om en säker arbetsmiljö och verkar för en drogfri arbetsplats.

Välkommen med din ansökan och CV senast 2022-02-28. Alla ansökningar registreras i vår rekryteringsportal. Intervjuer kan komma att ske löpande vilket innebär att tjänster kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Smurfit Kappa Piteå är Europas största kraftlinerbruk med ca 510 anställda och med kapacitet att årligen tillverka 700000 ton kraftliner. Kraftlinern används för tillverkning av högklassig wellpapp när renhet, styrka och god tryckkvalitet efterfrågas. Smurfit Kappa Piteå ingår i Smurfit Kappa Group, en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar, med omkring 46 000 anställda vid över 350 produktionsenheter i 36 länder och med en omsättning på 8.5 miljarder Euro. Visa mindre

Helgstäd

Ansök    Dec 17    Big Boy Norr AB    Städare/Lokalvårdare
Som helgstäd ansvarar du för att restaurangen är städad och redo att ta emot gäster innan den öppnar. Städningen sker på morgonen. Vi söker dig som är flexibel, ordningsam, arbetsvillig och kan planera och utföra arbetsuppgifter självständigt. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet där vi värdesätter god samarbetsförmåga och engagemang. Tjänsten är på 8 timmar i veckan. Visa mer
Som helgstäd ansvarar du för att restaurangen är städad och redo att ta emot gäster innan den öppnar. Städningen sker på morgonen.
Vi söker dig som är flexibel, ordningsam, arbetsvillig och kan planera och utföra arbetsuppgifter självständigt. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet där vi värdesätter god samarbetsförmåga och engagemang.
Tjänsten är på 8 timmar i veckan. Visa mindre

Lokalvårdare

Ansök    Nov 17    Gnido AB    Städare/Lokalvårdare
Vi på Gnido söker engagerad, stresstålig och glad arbetskollega. Vi ut för kontorsstädning, baracker och byggstädning. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi på Gnido söker engagerad, stresstålig och glad arbetskollega. Vi ut för kontorsstädning, baracker och byggstädning.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lokalvårdare i Piteå!

Just nu finns ett flexibelt och utmanande arbete ledigt hos oss. Tjänsten berör traditionell veckostädning enligt arbetsinstruktion även helgstädning förekommer. Tjänsten är just nu 50-75% med chans till heltid. Du är välkommen att skicka in ditt CV till oss på [email protected] så ser vi till att kontakta dig. OBS! Märk ämnesraden med "Lokalvårdare i Piteå deltid" vid sändning av ditt mail & CV till oss. Visa mer
Just nu finns ett flexibelt och utmanande arbete ledigt hos oss. Tjänsten berör traditionell veckostädning enligt arbetsinstruktion även helgstädning förekommer.
Tjänsten är just nu 50-75% med chans till heltid.
Du är välkommen att skicka in ditt CV till oss på [email protected] så ser vi till att kontakta dig.
OBS! Märk ämnesraden med "Lokalvårdare i Piteå deltid" vid sändning av ditt mail & CV till oss. Visa mindre

Lokalvårdare

Gai’s hemservice söker en duktig lokalvårdare. Gai’s hemservice håller på med städuppdrag mot både företag samt privatstädning. Jag söker dig som har lätt för att samarbeta och klarar av ett högt tempo. Erfarenhet inom städning värdesätts men är inte ett krav. Visa mer
Gai’s hemservice söker en duktig lokalvårdare.
Gai’s hemservice håller på med städuppdrag mot både företag samt privatstädning. Jag söker dig som har lätt för att samarbeta och klarar av ett högt tempo. Erfarenhet inom städning värdesätts men är inte ett krav. Visa mindre

Lokalvårdare till Piteå

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till vår verksamhet i Piteå söker ISS en positiv och engagerad servicemedarbetare.

Dina arbetsuppgifter:
Som servicemedarbetare arbetar du med städning av kundens lokaler. Även andra servicetjänster som exempelvis konferensservice, skötsel av kaffemaskiner och blommor kan ingå.

Din profil:
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket. B-körkort är meriterande.

Övrigt:
Tjänsten är extra/vikariat vid behov med tillträde snarast.

Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Anette Bolin, telefonnummer 070-1076593

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lokalvårdare

Ansök    Okt 11    Gnido AB    Städare/Lokalvårdare
Vi på Gnido söker engagerad, stresstålig och glad arbetskollega. Vi ut för kontorsstädning, baracker och byggstädning. Visa mer
Vi på Gnido söker engagerad, stresstålig och glad arbetskollega. Vi ut för kontorsstädning, baracker och byggstädning. Visa mindre

Lokalvårdare i Piteå!

Just nu finns ett flexibelt och utmanande arbete ledigt hos oss. Tjänsten berör traditionell veckostädning enligt arbetsinstruktion även helgstädning förekommer. Vi söker personal för timanställning. Du är välkommen att skicka in ditt CV till oss på [email protected] så ser vi till att kontakta dig. OBS! Märk ämnesraden med "Lokalvårdare i Piteå timmar" vid sändning av ditt mail & CV till oss. Visa mer
Just nu finns ett flexibelt och utmanande arbete ledigt hos oss. Tjänsten berör traditionell veckostädning enligt arbetsinstruktion även helgstädning förekommer.
Vi söker personal för timanställning.
Du är välkommen att skicka in ditt CV till oss på [email protected] så ser vi till att kontakta dig.
OBS! Märk ämnesraden med "Lokalvårdare i Piteå timmar" vid sändning av ditt mail & CV till oss. Visa mindre

Kock/Kokerska/Lokalvårdare till Grans Naturbruksgymnasium

Ansök    Jun 7    Piteå kommun    Städare/Lokalvårdare
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Utbildningsförvaltningen söker nu en kock/kokerska/lokalvårdare till internatet på Grans Naturbruksgymnasium.

Grans naturbruksgymnasium

Grans Naturbruksgymnasium är en skola med gamla anor, vackert belägen i Öjebyn strax utanför Piteå. From ht-21 erbjuder skolan fyra inriktningar inom gymnasiets naturbruksprogram – Djurvård, Lantbruk, Hästhållning och Naturturism. Skolans elever kommer från olika delar av länet och skolan har ett internatboende med drygt 80 boendeplatser där elever får bo under skoltiden, ej lov. 

Arbetsuppgifter
Förekommande arbetsuppgifter inom lokalvård på skolan. Uppdraget innebär städning i skolans lokaler samt i maskinhallar och djurstallar. För att hålla rent och snyggt på internatboendet så kommer du att ha ett coachande uppdrag gentemot eleverna på internatet som ansvarar för sin städning själva. I och med att kök och lokalvård jobbar som ett team hjälper man också till i köket. Du är en del av ett team där gott bemötande och kundens välbefinnande är av yttersta vikt i samarbete med övriga medarbetare på skolan. 

 

Kvalifikationer

Du har en utbildning som lokalvårdare eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Som person känner du en yrkesstolthet som lokalvårdare. Som en del av ett team ser vi att du har en god samarbetsförmåga likväl som du ska kunna arbeta självständigt. Du är strukturerad, ser helheten och strävar efter att det du gör håller högsta kvalitet.  Nytänkande och egna förbättringsförslag uppmuntras. Meriterande är om du har erfarenhet av liknande uppdrag.


Anställning
Semesteranställning. Heltid 100%.

Anställningen är tillsvidare.

Sista ansökningsdag 2021-06-17.

I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från andra annonsörer och rekryteringsföretag. Visa mindre

Lokalvårdare till Evidensia Djurkliniken Öjebyn

Vi söker en lokalvårdare till vårt team i Öjebyn. Evidensia Djurkliniken i Öjebyn är ett anrikt företag som funnits och expanderat sedan vi öppnade 1979. Företagets andemening har alltid varit kunden i fokus och att vi ska erbjuda våra djurägare det lilla extra vid varje besök. Idag är vi en välutrustad klinik som har mottagningen i stora och fräscha lokaler. Vi har en modern och uppskattad tandavdelning med vidareutbildade tandveterinärer och tandsköters... Visa mer
Vi söker en lokalvårdare till vårt team i Öjebyn.

Evidensia Djurkliniken i Öjebyn är ett anrikt företag som funnits och expanderat sedan vi öppnade 1979. Företagets andemening har alltid varit kunden i fokus och att vi ska erbjuda våra djurägare det lilla extra vid varje besök. Idag är vi en välutrustad klinik som har mottagningen i stora och fräscha lokaler. Vi har en modern och uppskattad tandavdelning med vidareutbildade tandveterinärer och tandsköterskor. Vi erbjuder kirurgi samt en stor och fräsch poliklinikavdelning. Vi har en stor och trevlig butik för både hund, häst, gnagare och katt. Kliniken är mellanstor med högt i tak där allas åsikter och kunskap värderas.

Vi söker dig som ser lokalvård som ett viktigt och roligt jobb. Du är van att ta eget ansvar, självgående med ett sinne för ordning och reda. Jobbet innebär att du behöver vara morgonpigg, delvis av städningen behöver vara gjord innan vi öppnar 08:00.

Deltid 80% med start under hösten 2021

Vi kommer rekrytera och anställa fortlöpande.

För information: För frågor vänd dig till klinikchef Ingrid Öhman Eriksson via mail [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida https://evidensia.se/klinik/evidensia-djurkliniken-ojebyn Visa mindre

Många bollar i luften!

Ansök    Apr 18    Gnido AB    Städare/Lokalvårdare
Vi på Gnido Ab söker en Stresstålig, Engagerad, Pålitlig, person till vårt glada gäng. Vi utför kontorsstädning, baracker & byggstädning. 80-100% provanställning i 6 månader. Kollektivavtal & hängavtal med Byggnads Visa mer
Vi på Gnido Ab söker en Stresstålig, Engagerad, Pålitlig, person till vårt glada gäng.
Vi utför kontorsstädning, baracker & byggstädning.
80-100% provanställning i 6 månader.
Kollektivavtal & hängavtal med Byggnads Visa mindre

Lokalvårdare Gnido AB

Ansök    Dec 16    Gnido AB    Städare/Lokalvårdare
Vi på Gnido AB söker en engagerad pålitlig och stresstålig vikarie. Vi utför kontorsstädning, byggstädning och barackstädning. Vi är ett riktigt glatt gäng som ser fram emot din ansökan. Visa mer
Vi på Gnido AB söker en engagerad pålitlig och stresstålig vikarie. Vi utför kontorsstädning, byggstädning och barackstädning.
Vi är ett riktigt glatt gäng som ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Servicemedarbetare Piteå

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till vår verksamhet i Piteå söker ISS en positiv och engagerad servicemedarbetare.

Dina arbetsuppgifter:
Som servicemedarbetare arbetar du med städning av kundens lokaler. Även andra servicetjänster som exempelvis konferensservice, skötsel av kaffemaskiner och blommor kan ingå.

Din profil:
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städ område och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket. B-körkort är meriterande.

Övrigt:
Tjänsten är deltid och vid behov av vikariat, med tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Anette Bolin, telefonnummer 070-1076593

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lokalvårdare

Gai’s hemservice söker en duktig lokalvårdare. Gai’s hemservice håller på med städuppdrag mot både företag samt privatstädning. Jag söker dig som har lätt för att samarbeta och klarar av ett högt tempo. Erfarenhet inom städning värdesätts men är inte ett krav. Visa mer
Gai’s hemservice söker en duktig lokalvårdare.
Gai’s hemservice håller på med städuppdrag mot både företag samt privatstädning. Jag söker dig som har lätt för att samarbeta och klarar av ett högt tempo. Erfarenhet inom städning värdesätts men är inte ett krav. Visa mindre

Lokalvårdare på allmän visstid i Piteå!

Ansök    Dec 16    Piteå    Städare/Lokalvårdare
Vi söker just nu vikarier och timavlönad personal i Piteå! Då efterfrågan på våra tjänster ständigt ökar så söker vi just nu lokalvårdare i Piteå med omnejd. Vi ser att du är en positiv individ, tycker om att arbeta i team samt med kortvarsel kan anta dig arbete hos oss. Vårt tjänsteutbud varierar mellan allt från hushållsnära tjänster till kontraktsbunden lokalvård i olika företagsmiljöer och lokaler. Tidigare erfarenheter från branschen samt B-körkor... Visa mer
Vi söker just nu vikarier och timavlönad personal i Piteå!


Då efterfrågan på våra tjänster ständigt ökar så söker vi just nu lokalvårdare i Piteå med omnejd. Vi ser att du är en positiv individ, tycker om att arbeta i team samt med kortvarsel kan anta dig arbete hos oss. Vårt tjänsteutbud varierar mellan allt från hushållsnära tjänster till kontraktsbunden lokalvård i olika företagsmiljöer och lokaler.


Tidigare erfarenheter från branschen samt B-körkort är meriterande men heller inget krav.


Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Helgpersonal i Piteå!

Hej! Vi söker just nu helgpersonal för ett utförande om lördagar och söndagar, varje vecka. Leveransen berör en kontorsstädning om 1,5 timme per dag. OB-lön utgår givetvis enligt kollektivavtal. Vi tror att du är en engagerad medarbetare som med en god inställning klarar av att leverera högkvalitativa tjänster mot vår slutkund. Vidare är B-körkort samt tillgång till egen bil mycket meriterande då arbetsadressen ligger lite utanför Piteås stadskärna... Visa mer
Hej!


Vi söker just nu helgpersonal för ett utförande om lördagar och söndagar, varje vecka. Leveransen berör en kontorsstädning om 1,5 timme per dag. OB-lön utgår givetvis enligt kollektivavtal.


Vi tror att du är en engagerad medarbetare som med en god inställning klarar av att leverera högkvalitativa tjänster mot vår slutkund.


Vidare är B-körkort samt tillgång till egen bil mycket meriterande då arbetsadressen ligger lite utanför Piteås stadskärna. Visa mindre

Sommarjobb - Städare Piteå

Ansök    Jul 4    Sodexo AB    Städare/Lokalvårdare
Vi söker nu en person som vill sommarjobba på deltid i Piteå, då ordinarie personal är på semester. Tjänsten avser städning måndag till fredag 2 tim/dag. Arbetstid cirka kl. 07:00-09:00 För att söka tjänsten måste du: • Ha genomgått grund- och gymnasieskola, eller motsvarande • Ha goda kunskaper i svenska – både tal och skrift • Vara noggrann, punktlig och flexibel • Ha en positiv attityd Det är extra plus om du: Har tidigare erfarenhet av städning. ... Visa mer
Vi söker nu en person som vill sommarjobba på deltid i Piteå, då ordinarie personal är på semester.

Tjänsten avser städning måndag till fredag 2 tim/dag. Arbetstid cirka kl. 07:00-09:00

För att söka tjänsten måste du:


• Ha genomgått grund- och gymnasieskola, eller motsvarande
• Ha goda kunskaper i svenska – både tal och skrift
• Vara noggrann, punktlig och flexibel
• Ha en positiv attityd

Det är extra plus om du:
Har tidigare erfarenhet av städning.

Välkommen med din ansökan! Vi behöver den snarast, men absolut senast 12/7. 
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Har du frågor om tjänsten, kontakta: [email protected]

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg ReachMee.

 

 


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag. Visa mindre

Lokalvårdare

TRIXIE Sverige har idag en omsättning på ca 130 miljoner och är en av de större aktörerna inom svensk zoo fackhandel, sitt läge till trots. Här i Norrfjärden huserar de över 9000 kvadratmeter stora lokaler och hanterar närmare 9000 artiklar. Med ett härligt gäng på 36 medarbetare.Lokalvårdare deltidNu söker vi dig som ser lokalvård som en lika viktig del i verksamheten som vi gör. Vi behöver ditt egagemang, din noggranhet och humor, de vi kan lova är att d... Visa mer
TRIXIE Sverige har idag en omsättning på ca 130 miljoner och är en av de större aktörerna inom svensk zoo fackhandel, sitt läge till trots. Här i Norrfjärden huserar de över 9000 kvadratmeter stora lokaler och hanterar närmare 9000 artiklar. Med ett härligt gäng på 36 medarbetare.Lokalvårdare deltidNu söker vi dig som ser lokalvård som en lika viktig del i verksamheten som vi gör. Vi behöver ditt egagemang, din noggranhet och humor, de vi kan lova är att du kommer att bli varmt mottagen av ett glatt gäng här på TRIXIE i Norrfjärden. Som lokalvårdare på TRIXIE Sverige AB ansvarar du för att säkerställa en effektiv och tillfredsställande städning i TRIXIE's alla lokaler vilket innebär totalt 9000m². Du är den som kommer att säkerhetsställa att det är rent och snyggt i våra kontorsmiljöer, toaletter, omklädningsrum, uppehållsrum, konferenser och lager. Som timanställd lokalvårdare på Trixie arbetar du ca 60% fördelat på i första hand förmiddagar måndag till fredag.Jobbet innebär i korthet:Plockstäd (ej lager)ToalettstädningMaskinskurning/moppning av alla golvytorRapportera om trasiga lampor och annat som kan behöva bytas.Du bidrar även till rapportering av avvikelser, klotter, underhållsbehov och annan skadegörelseDu ansvara över hela Trixies lokaler är välstädade och representativaDu meddelar avvikelser och underhållsbehov, allt från trasiga glödlampor till vattenskadorDu ser till att morgonfikat är på plats och kaffemaskinen fungerar, du har befogenheten att tillkalla reparatör om det skulle krävasDu har koll på att disk, kyl och övriga köksytor hålls hygieniska och töms vid behov.Vi tror att du är:EngageradNoggrannEffektivServicemindedKunskaper som krävs för tjänstenTidigare erfarenhet av städ på kommersiella ytorGärna erfarenhet av större städmaskiner (annars utbildar vi)För tjänsten söker vi i första hand dig med någon erfarenhet av lokalvård, dock anser vi att personlighet och intresset av att lära nytt är viktigast.Städning av större inomhusområdenStädmaskinÖvrigtDå arbetet är fysiskt krävande och vi har husdjur på vår arbetsplats tror vi att du har god fysik, är van vid djur och inte har några allergier, då speciellt för hundar.Sista ansökningsdagen är 2019-08-11Du startar upp i mitten/slutet av augusti 2019Ansökan med CV och personligt brev skickar du till [email protected] ange aktuell tjänst i ämnesraden.Placeringsort:NorrfjärdenRapporterar till:Verksamhetschef Helene LowallAnställningsform:Tillsvidare med provanställning 6 månTjänstgöringsgrad:60%Arbetstider:Förmiddagar 07.00-11.30 Visa mindre

Lokalvårdare i Piteå!

Vi söker omgående en lokalvårdare i Piteå.Tjänsten berör butiks och morgonstädning tre gånger i veckan i centrala Piteå. Du som söker skall vara driven samt klara av att utföra uppgifter på egen hand. Vi ser också tidigare erfarenheter ifrån branschen och primärt butiksstädning som mycket meriterande. Tjänsten tillsätts som sagt omgående. Välkommen med din ansökan idag! Visa mer
Vi söker omgående en lokalvårdare i Piteå.Tjänsten berör butiks och morgonstädning tre gånger i veckan i centrala Piteå. Du som söker skall vara driven samt klara av att utföra uppgifter på egen hand. Vi ser också tidigare erfarenheter ifrån branschen och primärt butiksstädning som mycket meriterande. Tjänsten tillsätts som sagt omgående. Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Sommarvikarier Lokalvård Piteå

Lilja & Co är Norrbottens städföretag. Vi bedriver vår verksamhet med egen personal i Luleå, Piteå, Boden, Kalix och Haparanda. Våra kunder finns inom det lokala näringslivet, myndigheter, bostadsrättföreningar samt privatpersoner. Vi söker flertalet sommarvikarier för ordinarie personal till vår verksamhet i Piteå för perioden v. 25 - 32. Lilja & Co behöver sommarvikarier på följande arbeten. + Personal för städning hos schemalagda fasta kunder. + Pe... Visa mer
Lilja & Co är Norrbottens städföretag. Vi bedriver vår verksamhet med egen personal i Luleå, Piteå, Boden, Kalix och Haparanda. Våra kunder finns inom det lokala näringslivet, myndigheter, bostadsrättföreningar samt privatpersoner.

Vi söker flertalet sommarvikarier för ordinarie personal till vår verksamhet i Piteå för perioden v. 25 - 32.

Lilja & Co behöver sommarvikarier på följande arbeten.

+ Personal för städning hos schemalagda fasta kunder.

+ Personal till specialen, som utför flyttstädning, storstädning, golvvård, fönsterputs samt agerar vikariepool.

Välkommen att söka en eller flera av ovanstående sommarvikariat.


Erfarenhet från lokalvård och branschvana är meriterande. Vi ser gärna att Ni som söker har körkort. God förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.


Tjänsten avser arbete vid Lilja & Co lokala verksamhet i Piteå. Visa mindre

Servicemedarbetare Piteå

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarb... Visa mer
ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Till vår verksamhet i Piteå söker ISS en positiv och engagerad servicemedarbetare.

Dina arbetsuppgifter:
Som servicemedarbetare arbetar du med  trappstädning och städning av kundens lokaler. Även andra servicetjänster som exempelvis konferensservice, skötsel av kaffemaskiner och blommor kan ingå.

Din profil:
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket. B-körkort är meriterande.

Övrigt:
Tjänsten är 50-75 % med tillträde enligt överenskommelse

Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Teamledare Emanuel Isaksson, telefonnummer 070-106 46 49

Vänligen spara kontaktuppgifterna så att du kan komma i kontakt med oss ifall du har frågor om tjänsten framöver.

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarier Lokalvård Piteå

Lilja & Co är Norrbottens städföretag. Vi bedriver vår verksamhet med egen personal i Luleå, Piteå, Boden, Kalix och Haparanda. Våra kunder finns inom det lokala näringslivet, myndigheter, bostadsrättföreningar samt privatpersoner. Vi söker flertalet sommarvikarier för ordinarie personal till vår verksamhet i Piteå för perioden v. 25 - 32. Lilja & Co behöver sommarvikarier på följande arbeten. + Personal för städning hos schemalagda fasta kunder. + Pe... Visa mer
Lilja & Co är Norrbottens städföretag. Vi bedriver vår verksamhet med egen personal i Luleå, Piteå, Boden, Kalix och Haparanda. Våra kunder finns inom det lokala näringslivet, myndigheter, bostadsrättföreningar samt privatpersoner.

Vi söker flertalet sommarvikarier för ordinarie personal till vår verksamhet i Piteå för perioden v. 25 - 32.

Lilja & Co behöver sommarvikarier på följande arbeten.

+ Personal för städning hos schemalagda fasta kunder.

+ Personal till specialen, som utför flyttstädning, storstädning, golvvård, fönsterputs samt agerar vikariepool.

Välkommen att söka en eller flera av ovanstående sommarvikariat.


Erfarenhet från lokalvård och branschvana är meriterande. Vi ser gärna att Ni som söker har körkort. God förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.


Tjänsten avser arbete vid Lilja & Co lokala verksamhet i Piteå. Visa mindre