Lediga jobb som Undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Piteå

Se lediga jobb som Undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Piteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Piteå som finns hos arbetsgivaren.

Sommarvikariat inom vård- och omsorg, med chans till förlängning

Söker du ett roligt och meningsfullt arbete där du gör skillnad i människors vardag? Välkommen att jobba tillsammans med oss! Vi söker sommarvikarier till hemtjänst, personlig assistans, särskilt boende för äldre, Trädgårdens äldrecentra, korttidsverksamhet barn och unga samt gruppbostäder och psykiatriboende. Vi erbjuder dig:  • Sommarbonus 5 000 kr och 10 000 kr för ytteromoråden* • Friskvårdsbidrag 800 kr • En teoretisk och praktisk introduktion upp ... Visa mer
Söker du ett roligt och meningsfullt arbete där du gör skillnad i människors vardag? Välkommen att jobba tillsammans med oss! Vi söker sommarvikarier till hemtjänst, personlig assistans, särskilt boende för äldre, Trädgårdens äldrecentra, korttidsverksamhet barn och unga samt gruppbostäder och psykiatriboende.

Vi erbjuder dig: 


• Sommarbonus 5 000 kr och 10 000 kr för ytteromoråden*
• Friskvårdsbidrag 800 kr
• En teoretisk och praktisk introduktion upp till två veckor

Vi anställer löpande, sök därför redan idag!

ORDINÄRT BOENDE (Hemtjänst/Nattpatrull)
Vill du ha ett fritt arbete i sommar där du både får chansen att vara inom- och utomhus? Vi söker dig som vill möjliggöra att människor i Piteå med behov av insatser kan fortsätta klara sin vardag i hemmet. Vi jobbar både tillsammans två och två och ensamma, de stunder du är ensam så har du alltid en kollega att ringa för att få hjälp, Du är aldrig helt själv! I hemtjänsten jobbar man dag eller natt, nattetid så är vi alltid två som arbetar tillsammans. För att passa i vårt glada gäng så vill vi att du brinner för att jobba med människor.


Trädgårdens äldrecentra
Vill du ha ett meningsfullt jobb med stort ansvar tillsammans med ett team? På Trädgårdens Äldrecentra jobbar du med omvårdnad med våra avlösningsgäster samt att stödja, rehabilitera och utreda personers framtida behov av insatser. Du har alltid kollegor och ett team av olika professioner nära till hand för att tillsammans samarbeta och utveckla individen. Vård och omsorgsteamet jobbar med trygg hemgång till ordinärt boende (hemtjänst) för personer som skrivs ut från sjukhus. Din vilja och engagemang för människor är det vi värdesätter högst.

SÄRSKILT BOENDE FÖR ÄLDRE (Äldreboende)
På äldreboende arbetar vi tillsammans i team för att ge god service till de som bor hos oss genom att aktivera, stötta, skapa socialt sammanhang och ge en god omvårdnad. En god omvårdnad handlar om att hjälpa människor med saker som de inte längre klarar av att göra själva exempelvis att klä på sig, tvätta sig eller att äta.

PERSONLIG ASSISTANS 
Som personlig assistent jobbar du med personer med psykiska och eller fysiska funktionsvariationer. Du utgår alltid från individens behov och önskemål. Arbetsuppgifterna kan bland annat innebära praktiska sysslor, personlig omvårdnad, medicinska insatser, fritidsaktiviteter och sociala kontakter.

Kortidsverksamhet barn och unga
I Piteå finns två korttidsboenden med inriktning mot LSS, barn och unga i åldrarna 6-21. Barnet/ungdomen är på verksamheten ett eller flera dygn under veckans alla dagar. Som handledare inom korttids är din uppgift att skapa en trygg och välplanerad vistelse för barnet/ungdomen som bor där tillfälligt. Du hjälper dem att klara sina dagliga rutiner så som personlig hygien och vara ett stöd i aktiviteter.


GRUPPBOSTÄDER OCH PSYKIATRIBOENDE
På varje gruppbostad/ psykiatriboende bor det 6-8 vuxna personer, med egna lägenheter. I rollen som boendehandledare arbetar vi tillsammans i team. Genom att vara nyfiken och lyhörd för den boendes behov, förmågor och drömmar skapar du livskvalité och gör dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med b la fritidsaktiviteter, samhällskontakter, måltider, hushållssysslor, medicinhantering och personlig omvårdnad.


Vi söker dig som: • Har fyllt 18 år
• Är nyfiken och intresserad av människor
• Vill ha ett roligt och omväxlande arbete

Övrigt
Arbetstiden är schemalagd till vardagar och helger.

* Till ytterområden räknas; Norrfjärden/Rosvik, Infjärden/Roknäs samt Hemmingsmark/Jävre. 

Kontaktpersoner
Socialtjänstens bemanningsenhet
Telefon: 0911-69 70 70

Vill du bli kontaktad direkt för att få veta mer?
Skicka namn och telefonnummer till [email protected]


Fackförbundet Kommunal
Veronica Öhlund
Telefon: 010-442 99 04

Sista ansökningsdag 2023-03-31. Vi anställer löpande, sök därför redan idag! Visa mindre

Undersköterskor till Trädgårdens äldrecentra

Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor. Vi rekryterar nu undersköterskor till Trädgårdens Äldrecentra. I Trädgårdens Äldrecentra finns det 36 platser för utredning /avlösning / växelvård för kortare vistelse. I verksamhetsområdet ingår även Vård och omsorgsteam, Utredningsteam samt Dagverksamhet för personer med minnesnedsättning. Vi söker Dig undersköterska som har ett stort intresse och engagemang av att arbeta i team tillsammans med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut med stöd till äldre och dess anhöriga där ett Salutogent arbetssätt är en självklarhet. 

Arbetsuppgifter

Vår målgrupp är i huvudsak personer 65 år och äldre. Dina arbetsuppgifter är att delta i bedömning av aktivitetsförmåga och fortsatt behov av stöd i syfte att trygga och stödja den enskilde till självständighet i ordinärt boende samt att utföra vård och omsorg. En viktig uppgift är även att stödja anhöriga som vårdar närstående och är i behov av avlösning. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, har erfarenhet av vård och omsorgsarbete och har ett salutogent synsätt. Meriterande är om du har erfarenhet och intresse av att arbeta med personer med demenssjukdom. Du bör ha förmåga att planera, vana att klara självständigt arbete men också ha god samarbetsförmåga. Då uppdraget oftast innebär att stödja personer att hantera sin vardag efter förändrade förutsättningar söker vi Dig som är lyhörd, stödjande och uppmuntrande. Du är flexibel samt har förmåga att se möjligheter och att anpassa arbetet efter rådande förutsättningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Övrigt

Tillsvidareanställning, heltid. Schemalagd arbetstid dag, kväll och helg i samverkan med arbetslaget.  Tillträde snarast efter överenskommelse.

 

 Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 2023-02-15 Visa mindre

Sommarvikariat HSL- undersköterska till Trädgårdens äldrecentra

Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

Vill du jobba med människor?

Söker du ett roligt och meningsfullt arbete där du gör skillnad i människors vardag? Välkommen att jobba tillsammans med oss! Vi söker en sommarvikarie till hälso- och sjukvårdsorganisationen på Trädgårdens äldrecentra.

Arbetsuppgifter
Som HSL-undersköterska på Trädgårdens äldrecentra utför du främst delegerade hälso-och sjukvårdsinsatser från sjuksköterska hos patienter i vår korttidsverksamhet; avlösning och heldygnsbedömning. De delegerade arbetsuppgifterna kan handla om bland annat provtagningar och sårvård. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma i syfte att stödja och avlasta sjuksköterskor i deras arbete. Bilkörning förekommer i arbetet (lämna prover).

Vi erbjuder dig:


• Sommarbonus 5000 kr
• Friskvårdsbidrag 800 kr
• Individuell introduktionsplan 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska alternativt sjuksköterskestudent som genomfört termin 3, med erfarenhet av att arbeta med äldre och hälso- och sjukvård. Du ska vara flexibel, gilla att arbeta i högt tempo med snabba växlingar, ha ett gott bemötande och ta ansvar. Du ska ha förmågan att kunna strukturera och planera din arbetsdag. Då kommunikation med patient samt dokumentation är en viktig del av arbetet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav, tjänstebil finns att tillgå på arbetsplatsen.

Om anställningen
Som semestervikarie arbetar du under semesterperioden. Vikariaten innebär tjänstgöring dagtid vardagar.
Urval och intervjuer sker löpande och vikariaten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt överenskommelse. 

Sista ansökningsdag 2022-04-02

Upplysningar
Ramona Burvall Nordell, enhetschef Trädgårdens äldrecentra, 0911-697883

Facklig representant

Anna Lindgren Kommunal 010-442 99 04

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Undersköterskor/Bitr till Hemtjänsten Rosvik/Norrfjärden samt City.

Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

Vill du vara med och göra skillnad inom hemtjänsten? 

Vi söker nu ett antal undersköterskor/vårdbiträden för tillsvidareanställning i hemtjänsten Rosvik/Norrfjärden samt Hemtjänsten City

 Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter blir att erbjuda stöd i eget boende till personer som inte fullt ut klarar den egna livsföringen. Insatserna ska stärka den enskilde att klara sig själv och göra det möjligt att bo kvar i den egna bostaden. Arbetet består av både omvårdnads- och serviceinsatser.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Det är meriterande med erfarenhet av att arbeta med äldre. Du ska vara flexibel, ta ansvar och initiativ samt vara serviceinriktad och ha god samarbetsförmåga. Det är viktigt att ha ett gott bemötande, vara empatisk och kunna ge en god omvårdnad där brukaren står i centrum. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Anställningarna är tillsvidareanställningar på 100%.

Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstiden är förlagd till dagar/kvällar samt helger. Vi tillämpar individuell schemaläggning.

Körkort krävs.

Kontaktpersoner

Lina Lindmark, Enhetschef Rosvik/Norrfjärden 0911-69 65 42

Sandra Nordsten, Enhetschef Hemtjänsten City 0911-69 61 49

Facklig kontaktperson

Veronica Öhlund Kommunal 010-4429904 Visa mindre

Timvikariat inom vård och omsorg

Socialtjänsten är kommunens största förvaltning med 1700 medarbetare som tillsammans ansvarar för omsorg av våra äldre och funktionsnedsatta. Ett jobb inom socialtjänsten är ett viktigt och meningsfullt arbete där du har mycket kontakt med människor. Just nu söker vi vikarier våra verksamheter. Här är en kort presentation av våra verksamheter och arbetsuppgifter. Vad vill du jobba med?  ORDINÄRT BOENDE (hemtjänsten) Som undersköterska eller vårdbiträde i... Visa mer
Socialtjänsten är kommunens största förvaltning med 1700 medarbetare som tillsammans ansvarar för omsorg av våra äldre och funktionsnedsatta. Ett jobb inom socialtjänsten är ett viktigt och meningsfullt arbete där du har mycket kontakt med människor. Just nu söker vi vikarier våra verksamheter.

Här är en kort presentation av våra verksamheter och arbetsuppgifter. Vad vill du jobba med? 

ORDINÄRT BOENDE (hemtjänsten)
Som undersköterska eller vårdbiträde inom hemtjänsten besöker du personer som behöver hjälp med praktiska sysslor, medicinska insatser och personlig omvårdnad i sitt eget hem. Du har en viktig roll att ge de du möter en trygg tillvaro såväl i planerade besök som mer akuta besök.

En del av hemtjänsten är Nattpatrullen. Här jobbar du i team om två personer och er uppgift är att skapa en trygghet för de individer som är oroliga under natten och är också de som är först på plats om någon aktiverar sitt trygghetslarm.

SÄRSKILT BOENDE (äldreboende)
Som undersköterska eller vårdbiträde inom särskilt boende är du spindeln i nätet i omsorgen och vården runt de boende. Du hjälper bland annat de boende med praktiska sysslor och personlig omvårdnad. Arbetet utgår från de enskildas behov och ditt arbete är viktigt för att de boende ska få en bra och trygg tillvaro.

TRÄDGÅRDENS ÄLDRECENTRA
Som undersköterska eller vårdbiträde på Trädgårdens Äldrecentra arbetar du för att stödja personer över 65 år och deras anhöriga som bor i ordinärt boende. Du hjälper till med personlig omvårdnad samt aktiviteter som bidrar till ökad självständighet för den äldre. Arbetet sker i team tillsammans med arbetsterapeut, sjukgymnast och sjuksköterska. Vi söker även efter undersköterskor/vårdbiträden till Vård-och omsorgsteamet som jobbar med trygg hemgång till ordinärt boende för personer som blir utskrivna från sjukhus.

KORTTIDS- OCH FRITIDSVERKSAMHET
Som handledare inom korttids- och fritidsverksamheterna är din uppgift att skapa en trygg och välplanerad vistelse för de barn och unga som bor där tillfälligt eller har fritidsverksamhet. Du hjälper dem att klara sina dagliga rutiner så som personlig hygien och vara ett stöd i aktiviteter.

OMSORGS- OCH PSYKIATRIBOENDE
Som boendehandledare inom omsorgs- och psykiatriboende är du med och skapar en meningsfull, begriplig och hanterbar vardag för de boende utifrån deras förutsättningar. I arbetet ingår bland annat praktiska sysslor, personlig omvårdnad, sociala kontakter och fritidsaktiviteter.

PERSONLIG ASSISTENT
Som personlig assistent stödjer du personen i hemmet och utgår från individens behov och önskemål i ditt arbete. Arbetsuppgifterna kan bland annat innebära praktiska sysslor, personlig omvårdnad, medicinska insatser, fritidsaktiviteter och sociala kontakter.

Kvalifikationer
Att jobba inom vård och omsorg innebär i stor utsträckning att hjälpa och stötta människor. Därför söker vi dig som är ansvarstagande, empatisk och trygg. Då förutsättningarna snabbt kan ändras är det viktigt att du är flexibel samt att du har en god samarbetsförmåga.
Erfarenhet och/eller utbildning av liknande arbete är något vi värdesätter.
För arbetet krävs det goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift för att kunna utföra dokumentation och kunna kommunicera med brukare, kollegor och anhöriga. 

I vissa verksamheter krävs B-körkort.

Ovan nämnda jobb kräver att du är minst 18 år innan du påbörjar din anställning. 

Övrigt
Arbetstiden är schemalagd till vardagar och helger. Timanställning.


För mer information om tjänsterna, kontakta Socialtjänstens bemanningsenhet, 0911-69 70 70.
Facklig representant, Carola Berggren, Kommunal, 010-442 99 04

Vi anställer löpande så vi ser gärna att du söker så snart som möjligt. Välkommen! Visa mindre

HSL -undersköterska till Hemsjukvårds enheten

Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

Arbetsuppgifter
Som HSL-undersköterska inom hemsjukvårdsenheten utför du främst delegerade hälso-och sjukvårdsinsatser från distriktsköterska/sjuksköterska hos patienter i deras egna hem eller på gruppbostad. De delegerade arbetsuppgifterna kan handla om bland annat provtagningar och sårvård. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma i syfte att stödja och avlasta sjuksköterskor i deras arbete.

Vi erbjuder dig: 
Friskvårdsbidrag
En individuell introduktionsplan

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av att arbeta med äldre och hälso- och sjukvård. Meriterande att tidigare erfarenhet HSL-arbete i kommun. Du ska vara flexibel, gilla att arbeta i högt tempo med snabba växlingar, ha ett gott bemötande och ta ansvar. Du ska ha förmågan att kunna strukturera och planera din arbetsdag. Då kommunikation med patient samt dokumentation är en viktig del av arbetet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav och bilkörning förekommer dagligen i arbetet. Tjänstebil finns att tillgå på arbetsplatsen.

Om anställningen
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid och innebär tjänstgöring dagtid vardagar samt helger.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt överenskommelse. 

Sista ansökningsdag 2022-12-14

Upplysningar
Therese Bodin, Hemsjukvårdchef, 0911-69 79 31

Facklig företrädare

 Kommunal, 010-442 99 04 Visa mindre

Samordnare till Ordinärt boende Piteå kommun

Bli en del av Piteå kommuns största förvaltning, Socialtjänsten. Tillsammans är vi 1700 medarbetare som ansvarar för omsorgen av våra äldre och funktionsnedsatta. Gillar du att ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi erbjuder ett intressant, omväxlande och ansvarsfullt arbete i nära samarbete med enhetschef, övriga samordnare och medarbetare. Vi rekryterar nu ett antal Samordnare till Ordinärt boe... Visa mer
Bli en del av Piteå kommuns största förvaltning, Socialtjänsten. Tillsammans är vi 1700 medarbetare som ansvarar för omsorgen av våra äldre och funktionsnedsatta.

Gillar du att ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Då kan detta vara jobbet för dig!

Vi erbjuder ett intressant, omväxlande och ansvarsfullt arbete i nära samarbete med enhetschef, övriga samordnare och medarbetare.

Vi rekryterar nu ett antal Samordnare till Ordinärt boende i Piteå kommun som kan planera och organisera vårt viktiga arbete inom avdelningen.

Arbetsuppgifter

Arbetet som Samordnare kommer att innebära att planera och schemalägga personal i hemtjänsten – såväl kort- som långsiktigt. Övrig som ingår i tjänsterna är frånvarohantering, planering, utbildning samt vara ett systemstöd.  Arbetet kräver en stor flexibilitet, att du har förmåga att samverka och samarbeta med såväl chefer som medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har slutförd gymnasieutbildning- gärna med inriktning mot vård eller annan utbildning som arbetsgivaren lämplig. Erfarenhet av verksamhetsområdet hemtjänst är ett krav samt att du har vana av schemaläggning och planering. Då tempot kan vara rätt högt är det av vikt att du har förmågan att ha ett helikopterperspektiv och kan göra prioriteringar i ett högt arbetsflöde. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i det svenska språket- såväl i tal som skrift. Det är meriterande om du har kunskaper inom Time Care Planering, TES, MS Office samt personaladministrativa system som Självservice.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Övrigt

Anställningen är på heltid med arbetstid måndag till fredag. Helgtjänstgöring kan komma att bli aktuell.

Anställningen är tillsvidare med tillträde efter överenskommelse.

Upplysningar

Rebecca Pebé Brorson enhetschef 0911-69 78 21

Facklig företrädare

Carina Lundberg Vision 0911-69 65 60

Vi undanber oss kontakter från andra annonsörer och rekryteringsföretag.

 

Välkommen med din ansökan senast 2022-11-27 Visa mindre

Undersköterskor till bemanningspoolen, Socialtjänsten

Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. I bemanningspoolerna hjälper vi de medborgare som tar del av Socialtjänstens verksamheter såsom ordinärt boende/ hemtjänst, särskilt boende för äldre, personlig assistans, boende på gruppbostäder och daglig verksamhet.  Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du tillsammans med dina fantastiska kollegor gör stor skillnad för de människor du möter.   Arbetsuppgifter Under... Visa mer
Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare.

I bemanningspoolerna hjälper vi de medborgare som tar del av Socialtjänstens verksamheter såsom ordinärt boende/ hemtjänst, särskilt boende för äldre, personlig assistans, boende på gruppbostäder och daglig verksamhet.  Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du tillsammans med dina fantastiska kollegor gör stor skillnad för de människor du möter.  

Arbetsuppgifter
Under 14 år har den tillsvidareanställda bemanningspoolen hjälpt till att bemanna verksamheter i Socialtjänsten då ordinarie personal varit frånvarande. Med hög kompetens och erfarenhet så utgör bemanningspoolerna en viktig del för att bibehålla en hög kvalité på vård och omsorg för Piteå Kommuns medborgare.
I ditt arbete i bemanningspoolen introduceras du på ett flertal arbetsplatser, arbetet innebär stor variation och många möten med nya människor. 

Kvalifikationer
Undersköterskeutbildning samt erfarenhet av minst en målgrupp är ett krav. För oss är det viktigt att du är trygg i din roll, empatisk och serviceinriktad. Eftersom arbetet och förutsättningarna snabbt förändras är det också viktigt att du är mycket flexibel och att du har en god samarbetsförmåga. Det finns  olika former av schemaläggning, antingen väljer du att bokas upp eftersom behoven kommer in eller så väljer du att ha ett schema som sedan matchas mot behov i närtid.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav. 

Övrigt
Anställningarna är tillsvidare på 100%, tillträde sker enligt överenskommelse. Heltidsmått 36.32 h/vecka. Arbetstiden är förlagd till dagar/kvällar samt helger.  

Upplysningar
Marie Isaksson, Chef bemanningspoolen, 0911-69 62 17, [email protected]
Jan Karlsson, Chef bemanningspoolen, 0911-69 67 27,[email protected]

Facklig representant
Carola Berggren, Kommunal, 010-442 99 04

Välkommen med din ansökan senast 2022-11-20. Visa mindre

Undersköterska till Vård och omsorgsteamet på Trädgårdens äldrecentra

Bli en del av Piteå kommuns största förvaltning, Socialtjänsten. Tillsammans är vi 1700 medarbetare som ansvarar för omsorgen av våra äldre och funktionsnedsatta. Gillar du att ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Då kan detta vara jobbet för dig Vi rekryterar nu en undersköterska till Äldrecentrat. Din placering kommer att vara i vård och omsorgsteamet där vi tryggar hemgång från sjukhus till ordinärt boende. I samma verksamhetsom... Visa mer
Bli en del av Piteå kommuns största förvaltning, Socialtjänsten. Tillsammans är vi 1700 medarbetare som ansvarar för omsorgen av våra äldre och funktionsnedsatta.

Gillar du att ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Då kan detta vara jobbet för dig

Vi rekryterar nu en undersköterska till Äldrecentrat. Din placering kommer att vara i vård och omsorgsteamet där vi tryggar hemgång från sjukhus till ordinärt boende. I samma verksamhetsområde ordinärt boende kommer även att ingå Trädgårdens Äldrecentra med 36 platser för utredning/avlösning/växelvård för kortare vistelse, Utredningsteam samt Dagverksamhet för personer med minnesnedsättning samt hemtjänst. Vi söker Dig som har ett stort intresse och engagemang av att arbeta med stöd till äldre och dess anhöriga samt vara delaktig i utvecklingen av vår verksamhet där ett Salutogent arbetssätt är en självklarhet.

Arbetsuppgifter

Vår målgrupp är i huvudsak personer 65 år och äldre. Dina arbetsuppgifter är att delta i bedömning av aktivitetsförmåga och fortsatt behov av stöd i syfte att trygga och stödja den enskilde till självständighet i ordinärt boende samt att utföra vård och omsorg både i ordinärt boende eller på Äldrecentret. En viktig uppgift är även att stödja anhöriga som vårdar närstående och är i behov av avlösning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, har erfarenhet av äldreomsorg och har ett salutogent synsätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet och intresse för att arbeta med personer med demenssjukdom. Du bör ha förmåga att planera, vana att klara självständigt arbete men också ha god samarbetsförmåga. Då uppdraget oftast innebär att stödja personer att hantera sin vardag efter förändrade förutsättningar söker vi Dig som är lyhörd, stödjande och uppmuntrande. Du är flexibel samt har förmåga att se möjligheter och att anpassa arbetet efter rådande förutsättningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Övrigt

Anställningen är på heltid. Schemalagd arbetstid dag, kväll och helg i samverkan med arbetslaget.

Anställningen är tillsvidare med tillträde efter överenskommelse.

Upplysningar

Enhetschef, Annika Morén, 0911-69 70 96

Facklig företrädare

Veronica Öhlund Kommunal 010-442 99 04


Vi undanber oss kontakter från andra annonsörer och rekryteringsföretag

 

Välkommen med din ansökan senast 2022-11-23 Visa mindre

Undersköterskor till enheten Björkbacka i Norrfjärden

Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst: Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor. I bö... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:

Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor. I början av 2020 öppnades enheten Björkbacka på Norrgården i Norrfjärden. Enheten består av nio stycken vårdplatser, där verksamhetsinriktningen är tillfällig plats i väntan på att beviljad insats verkställs.

Arbetsuppgifter
Som undersköterska är du kontaktperson och det innebär att du har en central roll i omsorgen och vården runt gästen. Arbetet utgår från de enskildas behov / genomförandeplaner och från verksamhetens riktlinjer och mål. I och med att våra gäster kan komma från hela socialtjänsten innebär det att det förekommer stora variationer på gästernas åldrar, sjukdomar och behov av hjälp. Du hjälper gästen med bland annat hygien, medicin, på/av klädning och social gemenskap. I undersköterskans arbetsuppgifter ingår även att ge medicin mm. på delegation.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har likvärdig utbildning samt att du har erfarenhet av att arbeta med vård och omsorg eller hälsa- och sjukvård. Meriterande är om du har erfarenhet av flera verksamhetsinriktningar inom vårdområdet. Som person ska du vara flexibel, trygg i din yrkesroll, ta ansvar och initiativ, ha en god samarbetsförmåga samt vara positiv till ditt arbete. Det är viktigt att ha ett gott bemötande och kunna ge en god omvårdnad där de boendes individuella behov står i centrum. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar individuell schemaläggning utifrån enheternas bemanningskrav.

Vi arbetar med samplanering och samarbete mellan alla enheter på Norrgården.

Tillträde enligt överenskommelse.

Antal befattningar: 2 st.

Välkommen med din ansökan senast 2022 11 13

Vill du flytta till Piteå? Ta hjälp av Inflyttarservice!
Letar du bostad, behöver veta mer om utbildning/skola eller hur kultur- och fritidsutbudet ser ut. Inflyttarservice erbjuder dig stöd från start till mål och ger dig de bästa kontakterna med kommun, näringsliv, civilsamhälle och utbildningsaktörer. Det är ju hit man kommer när man kommer hem!
Kontakt:
www.flyttatillpitea.se
[email protected]
0911-696100 Visa mindre

Timvikariat inom vård och omsorg

Socialtjänsten är kommunens största förvaltning med 1700 medarbetare som tillsammans ansvarar för omsorg av våra äldre och funktionsnedsatta. Ett jobb inom socialtjänsten är ett viktigt och meningsfullt arbete där du har mycket kontakt med människor. Just nu söker vi vikarier våra verksamheter. Här är en kort presentation av våra verksamheter och arbetsuppgifter. Vad vill du jobba med?  ORDINÄRT BOENDE (hemtjänsten) Som undersköterska eller vårdbiträde i... Visa mer
Socialtjänsten är kommunens största förvaltning med 1700 medarbetare som tillsammans ansvarar för omsorg av våra äldre och funktionsnedsatta. Ett jobb inom socialtjänsten är ett viktigt och meningsfullt arbete där du har mycket kontakt med människor. Just nu söker vi vikarier våra verksamheter.

Här är en kort presentation av våra verksamheter och arbetsuppgifter. Vad vill du jobba med? 

ORDINÄRT BOENDE (hemtjänsten)
Som undersköterska eller vårdbiträde inom hemtjänsten besöker du personer som behöver hjälp med praktiska sysslor, medicinska insatser och personlig omvårdnad i sitt eget hem. Du har en viktig roll att ge de du möter en trygg tillvaro såväl i planerade besök som mer akuta besök.

En del av hemtjänsten är Nattpatrullen. Här jobbar du i team om två personer och er uppgift är att skapa en trygghet för de individer som är oroliga under natten och är också de som är först på plats om någon aktiverar sitt trygghetslarm.

SÄRSKILT BOENDE (äldreboende)
Som undersköterska eller vårdbiträde inom särskilt boende är du spindeln i nätet i omsorgen och vården runt de boende. Du hjälper bland annat de boende med praktiska sysslor och personlig omvårdnad. Arbetet utgår från de enskildas behov och ditt arbete är viktigt för att de boende ska få en bra och trygg tillvaro.

TRÄDGÅRDENS ÄLDRECENTRA
Som undersköterska eller vårdbiträde på Trädgårdens Äldrecentra arbetar du för att stödja personer över 65 år och deras anhöriga som bor i ordinärt boende. Du hjälper till med personlig omvårdnad samt aktiviteter som bidrar till ökad självständighet för den äldre. Arbetet sker i team tillsammans med arbetsterapeut, sjukgymnast och sjuksköterska. Vi söker även efter undersköterskor/vårdbiträden till Vård-och omsorgsteamet som jobbar med trygg hemgång till ordinärt boende för personer som blir utskrivna från sjukhus.

KORTTIDS- OCH FRITIDSVERKSAMHET
Som handledare inom korttids- och fritidsverksamheterna är din uppgift att skapa en trygg och välplanerad vistelse för de barn och unga som bor där tillfälligt eller har fritidsverksamhet. Du hjälper dem att klara sina dagliga rutiner så som personlig hygien och vara ett stöd i aktiviteter.

OMSORGS- OCH PSYKIATRIBOENDE
Som boendehandledare inom omsorgs- och psykiatriboende är du med och skapar en meningsfull, begriplig och hanterbar vardag för de boende utifrån deras förutsättningar. I arbetet ingår bland annat praktiska sysslor, personlig omvårdnad, sociala kontakter och fritidsaktiviteter.

PERSONLIG ASSISTENT
Som personlig assistent stödjer du personen i hemmet och utgår från individens behov och önskemål i ditt arbete. Arbetsuppgifterna kan bland annat innebära praktiska sysslor, personlig omvårdnad, medicinska insatser, fritidsaktiviteter och sociala kontakter.

Kvalifikationer
Att jobba inom vård och omsorg innebär i stor utsträckning att hjälpa och stötta människor. Därför söker vi dig som är ansvarstagande, empatisk och trygg. Då förutsättningarna snabbt kan ändras är det viktigt att du är flexibel samt att du har en god samarbetsförmåga.
Erfarenhet och/eller utbildning av liknande arbete är något vi värdesätter.
För arbetet krävs det goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift för att kunna utföra dokumentation och kunna kommunicera med brukare, kollegor och anhöriga. 

I vissa verksamheter krävs B-körkort.

Ovan nämnda jobb kräver att du är minst 18 år innan du påbörjar din anställning. 

Övrigt
Arbetstiden är schemalagd till vardagar och helger. Timanställning.


För mer information om tjänsterna, kontakta Socialtjänstens bemanningsenhet, 0911-69 70 70.
Facklig representant, Carola Berggren, Kommunal, 010-442 99 04

Vi anställer löpande så vi ser gärna att du söker så snart som möjligt. Välkommen! Visa mindre

Undersköterskor/Vårdbiträden till Särskilt boende för äldre

Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor. Vi har ett behov av att tillsvidareanställa undersköterskor/vårdbiträden till dag/kväll/helgtjänster inom Särskilt boende för äldre. Avdelningen för särskilt boende för äldre är en viktig del av Piteå Kommuns äldreomsorg. Avdelningen ansvarar för 11 äld... Visa mer
Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

Vi har ett behov av att tillsvidareanställa undersköterskor/vårdbiträden till dag/kväll/helgtjänster inom Särskilt boende för äldre. Avdelningen för särskilt boende för äldre är en viktig del av Piteå Kommuns äldreomsorg. Avdelningen ansvarar för 11 äldreboenden, vilka finns geografiskt utspridda över hela kommunen. Verksamhetsinriktning är demensboende samt särskilt  boende. Uppdraget är att ge vård och omsorg till de som är 65 år och äldre och som behöver stöd i det dagliga livet på grund av sjukdom, funktionshinder och/eller ålder.

Arbetsuppgifter
Som undersköterska/vårdbiträde ingår du i en arbetsgrupp och har utifrån kontaktpersonsrollen en central del i omsorgen och vården runt de boende. Arbetet utgår från de enskildas behov / genomförandeplaner och från verksamhetens riktlinjer och mål. Dina arbetsuppgifter består i att hjälpa boenden med det de inte klarar själva till exempel hygien, medicin, på/av klädning och social gemenskap. I undersköterskans arbetsuppgifter ingår även att ge  medicin mm på delegation. Det dagliga arbetet planeras i Senovic och dokumentationen görs för närvarande i VIVA. Arbetet utgår från de enskildas behov och ditt arbete är viktigt för att de boende ska få en bra och trygg tillvaro.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, vårdbiträde eller har annan likvärdig utbildning, gärna med erfarenhet av att arbeta med äldre. Du ska ha goda kunskaper i att kommunicera samt skriva och läsa det svenska språket. Du ska vara flexibel, ta ansvar och initiativ samt vara serviceinriktad och ha god samarbetsförmåga. Det är viktigt att ha ett gott bemötande, vara empatisk och kunna ge en god omvårdnad där brukaren står i centrum. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tillsvidareanställning på heltid. Schemalagd arbetstid dag/kväll/helg. Vi tillämpar individuell schemaläggning.

Aktuella arbetsplatser: Roknäsgården, Norrgården, Rosågränd, Mogården eller Berggården.     

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2022 11 06

Vill du flytta till Piteå? Ta hjälp av Inflyttarservice!
Letar du bostad, behöver veta mer om utbildning/skola eller hur kultur- och fritidsutbudet ser ut.  Inflyttarservice erbjuder dig stöd från start till mål och ger dig de bästa kontakterna med kommun, näringsliv, civilsamhälle och utbildningsaktörer. Det är ju hit man kommer när man kommer hem!
Kontakt:
www.flyttatillpitea.se
[email protected]
0911-696100 Visa mindre

Undersköterska på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen! Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta på konsultbasis tillsammans med oss på PersonalExpressen - Sveriges bästa, trevligaste och mest ambitiösa konsultföretag inom vården och omsorgen! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa jus... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta på konsultbasis tillsammans med oss på PersonalExpressen - Sveriges bästa, trevligaste och mest ambitiösa konsultföretag inom vården och omsorgen!
Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina egna önskemål och tankar om din framtida karriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ditt boende - allt för att du ska få chansen att växa både som person och professionellt!
Arbeta på dina egna villkor!
Oavsett om du vill arbeta på vardagar, kvällar, nätter eller helger så har vi konsultjobb på heltidschema att erbjuda dig som skickar in en bra ansökan till oss samt har goda meriter och goda referenser.
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och att samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar på dig och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra - vi lovar att du kommer att känna skillnaden från din första kontakt med någon hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag!
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer att göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till!
-----------------------------------------------------------------------------
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att den personal vi förmedlar till våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra medarbetare.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund och vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss och vi är mycket lojala mot och med samtliga våra samarbetspartners där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum. Vi är Sveriges mest personliga konsultföretag kort och gott och det är vi stolta över!
Återigen hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag så hörs vi förhoppningsvis inom kort! Visa mindre

Undersköterska till Hemtjänstens nattpatrull

Bli en del av Piteå kommuns största förvaltning, Socialtjänsten. Tillsammans är vi 1700 medarbetare som ansvarar för omsorgen av våra äldre och funktionsnedsatta. Gillar du att ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Då kan detta vara jobbet för dig. Nu går en av våra medarbetare i pension och vi söker hennes efterträdare. Nattpatrullen söker medarbetare Nattpatrullen är en del av socialtjänsten. Du arbetar med service och omvårdnad... Visa mer
Bli en del av Piteå kommuns största förvaltning, Socialtjänsten. Tillsammans är vi 1700 medarbetare som ansvarar för omsorgen av våra äldre och funktionsnedsatta.

Gillar du att ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Då kan detta vara jobbet för dig.

Nu går en av våra medarbetare i pension och vi söker hennes efterträdare.

Nattpatrullen söker medarbetare

Nattpatrullen är en del av socialtjänsten. Du arbetar med service och omvårdnad till de som behöver stöd i det dagliga livet på grund av sjukdom, funktionshinder och/eller ålder. Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med människor. Du kommer ingå i hemtjänstens nattpatrull där fyra patruller arbetar varje natt i Piteå kommun. Du utgår från Hemsjukvårdens lokaler på Furunäset där arbetslaget träffas vid passets början.

Arbetsuppgifter
Nattpatrullens arbetsuppgifter är i huvudsak personlig omvårdnad, tillsyn i form av besök i hemmet samt tillsyn i form av trygghetskamera. Läkemedelshantering på delegation. Insatserna ska stärka den enskilde att klara sig själv och göra det möjligt att känna sig trygg och bo kvar i den egna bostaden.

Det ingår mycket bilkörning i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du har en god förmåga att kommunicera, lätt för att samarbeta, ett bra bemötande och sätter brukarens behov i fokus. Du ska vara ansvarstagande och visa initiativförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav. 

Övrigt
Vi arbetar enligt Hel/del-modellen, vilket innebär anställning på heltid med möjlighet till deltid. Heltidsmåttet är 34,33 timmar per vecka. Helgtjänstgöring varannan vecka. Vi tillämpar individuell schemaläggning med TimeCare som schemaverktyg.

Tillgång till tjänstebil.

Anställningen

Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde i september eller enligt överenskommelse. 

Ansökningstid till och med 2022-08-14

Upplysningar
Karin Helgesson, Chef Hemtjänsten, natt 070-380 09 90.

Facklig företrädare
Carola Berggren Kommunal 010-442 99 04 Visa mindre

Jobb inom vård och omsorg

Socialtjänsten är kommunens största förvaltning med 1700 medarbetare som tillsammans ansvarar för omsorg av våra äldre och funktionsnedsatta. Ett jobb inom socialtjänsten är ett viktigt och meningsfullt arbete där du har mycket kontakt med människor. Just nu söker vi dig som vill jobba hos oss. Läs mer om våra erbjudanden nedan. Vill du vara med och göra skillnad inom vår förvaltning?  Vad vill du jobba med? Det här erbjuder vi! ORDINÄRT BOENDE (hemtjäns... Visa mer
Socialtjänsten är kommunens största förvaltning med 1700 medarbetare som tillsammans ansvarar för omsorg av våra äldre och funktionsnedsatta. Ett jobb inom socialtjänsten är ett viktigt och meningsfullt arbete där du har mycket kontakt med människor. Just nu söker vi dig som vill jobba hos oss. Läs mer om våra erbjudanden nedan. Vill du vara med och göra skillnad inom vår förvaltning? 

Vad vill du jobba med? Det här erbjuder vi!

ORDINÄRT BOENDE (hemtjänsten)
Som undersköterska eller vårdbiträde inom hemtjänsten besöker du personer som behöver hjälp med praktiska sysslor, medicinska insatser och personlig omvårdnad i sitt eget hem. Du har en viktig roll att ge de du möter en trygg tillvaro såväl i planerade besök som mer akuta besök.

Kontaktperson Lina Lindmark, Enhetschef Ordinärt boende,0911- 69 65 42
Helena Magnusson, Avdelningschef Ordinärt boende, 0911-69 62 51

SÄRSKILT BOENDE (äldreboende)
Som undersköterska eller vårdbiträde hos oss arbetar du med omvårdnad och stöd till människor i behov av hjälp för att klara sin vardag. Arbetet utgår från den enskildes behov och önskemål, där dialog och samverkan är viktiga redskap för att uppnå vård och omsorg av god kvalitet. Du bidrar till att skapa en miljö för den enskilde som präglas av gemenskap, samvaro och delaktighet.

Kontaktperson Annika Wallin, Teamledare Särskilt boende, 0911-69 75 18
Magdalena Jonsson, Avdelningschef Särskilt boende, 0911- 69 71 35

OMSORGS- OCH PSYKIATRIBOENDE
Som boendehandledare inom omsorgs- och psykiatriboende är du med och skapar en meningsfull, begriplig och hanterbar vardag för de boende utifrån deras förutsättningar. I arbetet ingår bland annat praktiska sysslor, personlig omvårdnad, sociala kontakter och fritidsaktiviteter.
I vissa av verksamheterna finns pälsdjur.

Kontaktperson Cecilia Fahlman, Enhetschef Omsorgs- och psykiatriboende, 0911-69 73 85

PERSONLIG ASSISTENS
Som personlig assistent stödjer du personen i hemmet och utgår från individens behov och önskemål i ditt arbete. Arbetsuppgifterna kan bland annat innebära praktiska sysslor, personlig omvårdnad, medicinska insatser, fritidsaktiviteter och sociala kontakter. 
I avdelningen finns även korttidsboende/verksamhet för barn och unga.
I vissa av verksamheterna finns pälsdjur.

Kontaktperson Anna Wikström, Enhetschef Personlig assistans, 0911-69 65 50

Kvalifikationer
Att jobba inom vård och omsorg innebär i stor utsträckning att hjälpa och stötta människor samt att arbeta personcentrerat med individen i centrum. Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor och är ansvarstagande, empatisk och trygg. Då förutsättningarna snabbt kan ändras är det viktigt att du är flexibel samt att du har en god samarbetsförmåga.


Vi ser gärna att du har en utbildning eller studerar inom vård och omsorg eller barn- och fritidsutbildning. Alternativt annan pågående eller genomförd utbildning som innebär att arbeta med människor. Erfarenheter av liknande arbete är också något vi värdesätter.

För arbetet krävs det goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift för att kunna utföra dokumentation och kunna kommunicera med brukare, kollegor och anhöriga. 
Arbete inom Vård och omsorg är ett fysiskt och ibland tungt arbete och ställer därför krav på god fysik.
Inom vissa områden är B-körkort ett krav.
Ovan nämnda jobb kräver att du är minst 18 år innan du påbörjar din anställning.

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid (100%).
Arbetstid: Schemalagd till vardagar och helger. I din ansökan anger du om du är intresserad av att arbeta dag och kväll eller natt.
Tillträde: Enligt överenskommelse. 


Facklig företrädare Veronica Lundgren, Kommunal, 010-442 99 04


Välkommen med din ansökan senast 2022-08-14 Visa mindre

Äventyret väntar - ta chansen och få boende betalt i en ny stad i sommar!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen - bra lön och boende betalt i en ny stad väntar för dig som är redo för ett sommaräventyr! Nu söker vi dig som är undersköterska och som är intresserad av att arbeta på konsultbasis tillsammans med oss på PersonalExpressen i sommar i en ny stad! Många svenska städer har svårt att få ihop tillräckligt med vård- och omsorgspersonal inom äldreomsorgen i sommar och därför kan vi nu ... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen - bra lön och boende betalt i en ny stad väntar för dig som är redo för ett sommaräventyr!
Nu söker vi dig som är undersköterska och som är intresserad av att arbeta på konsultbasis tillsammans med oss på PersonalExpressen i sommar i en ny stad!
Många svenska städer har svårt att få ihop tillräckligt med vård- och omsorgspersonal inom äldreomsorgen i sommar och därför kan vi nu erbjuda våra undersköterskekonsulter boende betalt och bra lön - om man är redo att tillfälligt flytta under sommaren och prova på något nytt. Vi älskar dig som är nyfiken på ett äventyr och ser det som något roligt att få prova på att arbeta med oss! Vi har liknande uppdrag med boende betalt i en annan stad att erbjuda varje sommar så förhoppningsvis är detta början på en fin tradition tillsammans mellan oss - vi kommer göra allt för att du ska trivas så pass bra att du alltid vill komma tillbaka till oss när vi går mot ljusare tider på året! Vi har även uppdrag att erbjuda året runt för dig som letar efter något mer permanent!
Efter det att du skickat in din ansökan till oss kommer vi att kontakta dig med ett konkret erbjudande kring vilken stad vi kan erbjuda dig jobb och boende i över sommaren. Det går även utmärkt om du vill vara ledig några veckor i sommar och har planer sedan tidigare - vi har jobb över hela sommaren att erbjuda och har dessutom flera medarbetare som kan täcka upp för dig så givetvis ska dina egna önskemål kring ledighet få stå i centrum när du söker dig till oss!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och att samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar på dig och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra - vi lovar att du kommer att känna skillnaden från din första kontakt med någon hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag!
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer att göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till!
-----------------------------------------------------------------------------
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att den personal vi förmedlar till våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra medarbetare.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund och vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss och vi är mycket lojala mot och med samtliga våra samarbetspartners där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum. Vi är Sveriges mest personliga konsultföretag kort och gott och det är vi stolta över!
Återigen hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag så hörs vi förhoppningsvis inom kort! Visa mindre

Undersköterska på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen! Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta på konsultbasis tillsammans med oss på PersonalExpressen - Sveriges bästa, trevligaste och mest ambitiösa konsultföretag inom vården och omsorgen! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa jus... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta på konsultbasis tillsammans med oss på PersonalExpressen - Sveriges bästa, trevligaste och mest ambitiösa konsultföretag inom vården och omsorgen!
Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina egna önskemål och tankar om din framtida karriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ditt boende - allt för att du ska få chansen att växa både som person och professionellt!
Arbeta på dina egna villkor!
Oavsett om du vill arbeta på vardagar, kvällar, nätter eller helger så har vi konsultjobb på heltidschema att erbjuda dig som skickar in en bra ansökan till oss samt har goda meriter och goda referenser.
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och att samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar på dig och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra - vi lovar att du kommer att känna skillnaden från din första kontakt med någon hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag!
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer att göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till!
-----------------------------------------------------------------------------
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att den personal vi förmedlar till våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra medarbetare.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund och vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss och vi är mycket lojala mot och med samtliga våra samarbetspartners där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum. Vi är Sveriges mest personliga konsultföretag kort och gott och det är vi stolta över!
Återigen hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag så hörs vi förhoppningsvis inom kort! Visa mindre

Vikarierande Larminstallatör

Framtidens äldreomsorg står inför en rad utmaningar. Vi utvecklar äldreomsorgens verksamhet genom att förstärka stödet till personer i ordinärt boende. Den tekniska utvecklingen inom Äldreomsorgen medför en förändring av organsationen. Därför söker vi Dig som vill delta i denna utveckling och är intresserad av att arbeta i denna nya befattning som Larminstallatör. Arbetsuppgifter Vår målgrupp är personer 65 år och äldre. Dina arbetsuppgifter är att insta... Visa mer
Framtidens äldreomsorg står inför en rad utmaningar. Vi utvecklar äldreomsorgens verksamhet genom att förstärka stödet till personer i ordinärt boende. Den tekniska utvecklingen inom Äldreomsorgen medför en förändring av organsationen. Därför söker vi Dig som vill delta i denna utveckling och är intresserad av att arbeta i denna nya befattning som Larminstallatör.

Arbetsuppgifter

Vår målgrupp är personer 65 år och äldre. Dina arbetsuppgifter är att installera, serva och testa larm i den enskildes hem. Uppsättning av nyckelgömmor samt installation av webbkameror för digital tillsyn nattetid. Nedmontering av utrustning när biståndet upphör. Att se möjligheter, söka lösningar är en viktig beståndsdel i arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har intresse för tekniska lösningar, med den boende i centrum. En viktig del i arbetet är förmåga att planera och jobba självständigt. Då uppdraget oftast innebär att stödja personer att hantera sin vardag efter förändrade förutsättningar söker vi Dig som är lyhörd och serviceinriktad. Erfarenhet från liknade arbete är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav

Övrigt

Anställningen är ett vikariat till och med 2022-08-31 med eventuell förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstiden är förlagd måndag till fredag.

Upplysningar

Rebecca Brorson Pebé Enhetschef 0911-69 78 21

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tillsättning av vikariatet kan göras innan sista ansökningsdag Visa mindre

Sommarjobb inom vård och omsorg

Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Hos oss sätter vi individen i centrum och samordnar de insatser som behövs från sju avdelningar. Vårt uppdrag är att ge människor det stöd de behöver för att kunna leva så självständigt som möjligt i olika skeden i livet. Kom och jobba tillsammans med oss i sommar! Vi erbjuder dig: • Friskvårdsbidrag • En individuell introduktionsplan Vi anställer löpande, sök därför redan... Visa mer
Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Hos oss sätter vi individen i centrum och samordnar de insatser som behövs från sju avdelningar. Vårt uppdrag är att ge människor det stöd de behöver för att kunna leva så självständigt som möjligt i olika skeden i livet.

Kom och jobba tillsammans med oss i sommar!

Vi erbjuder dig:


• Friskvårdsbidrag
• En individuell introduktionsplan

Vi anställer löpande, sök därför redan idag!

ORDINÄRT BOENDE (hemtjänsten)
Som undersköterska eller vårdbiträde inom hemtjänsten besöker du personer som behöver hjälp med praktiska sysslor, medicinska insatser och personlig omvårdnad i sitt eget hem. Du har en viktig roll att ge de du möter en trygg tillvaro såväl i planerade besök som mer akuta besök.

En del av hemtjänsten är Nattpatrullen. Här jobbar du i team om två personer och er uppgift är att skapa en trygghet för de individer som är oroliga under natten och är också de som är först på plats om någon aktiverar sitt trygghetslarm.

SÄRSKILT BOENDE (äldreboende)
Som undersköterska eller vårdbiträde inom särskilt boende är du spindeln i nätet i omsorgen och vården runt de boende. Du hjälper bland annat de boende med praktiska sysslor och personlig omvårdnad. Arbetet utgår från de enskildas behov och ditt arbete är viktigt för att de boende ska få en bra och trygg tillvaro.

TRÄDGÅRDENS ÄLDRECENTRA
Som undersköterska eller vårdbiträde på Trädgårdens Äldrecentra arbetar du för att stödja och trygga personer över 65 år och deras anhöriga som bor i ordinärt boende. Du hjälper till med personlig omvårdnad samt aktiviteter som bidrar till ökad självständighet för den äldre. Arbetet sker i team tillsammans med arbetsterapeut, sjukgymnast och sjuksköterska. Vi söker även efter undersköterskor/vårdbiträden till Vård-och omsorgsteamet som jobbar med trygg hemgång till ordinärt boende för personer som blir utskrivna från sjukhus.

KORTTIDSVERKSAMHET
Som handledare inom korttids är din uppgift att skapa en trygg och välplanerad vistelse för de barn och unga som bor där tillfälligt. Du hjälper dem att klara sina dagliga rutiner så som personlig hygien och vara ett stöd i aktiviteter.

OMSORGS- OCH PSYKIATRIBOENDE
Som boendehandledare inom omsorgs- och psykiatriboende är du med och skapar en meningsfull, begriplig och hanterbar vardag för de boende utifrån deras förutsättningar. I arbetet ingår bland annat praktiska sysslor, personlig omvårdnad, sociala kontakter och fritidsaktiviteter.

PERSONLIG ASSISTENT
Som personlig assistent stödjer du personen i hemmet och utgår från individens behov och önskemål i ditt arbete. Arbetsuppgifterna kan bland annat innebära praktiska sysslor, personlig omvårdnad, medicinska insatser, fritidsaktiviteter och sociala kontakter.

Kvalifikationer
Att jobba inom vård och omsorg innebär i stor utsträckning att hjälpa och stötta människor. Därför söker vi dig som är ansvarstagande, empatisk och trygg. Då förutsättningarna snabbt kan ändras är det viktigt att du är flexibel samt att du har en god samarbetsförmåga.
Erfarenhet och/eller utbildning av liknande arbete är något vi värdesätter.
För arbetet krävs det goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift för att kunna utföra dokumentation och kunna kommunicera med brukare, kollegor och anhöriga. 

I vissa verksamheter krävs B-körkort.

Ovan nämnda jobb kräver att du är minst 18 år innan du påbörjar din anställning.

Övrigt
Arbetstiden är schemalagd till vardagar och helger. I din ansökan anger du om du är intresserad av att arbeta dag och kväll eller natt.

För mer information om tjänsterna, kontakta Socialtjänstens bemanningsenhet, 0911-69 70 70.

Facklig representant
Carola Berggren, kommunal, 010-442 99 04 Visa mindre

Undersköterskor/biträden till Hortlax/Bergsviken/Hemmingsmark Hemtjänst

Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

Vill du vara med och göra skillnad inom hemtjänsten? 

Vi söker nu ett antal undersköterskor/vårdbiträden för tillsvidareanställning i hemtjänsten Hortlax/Bergsviken/Hemmingsmark.

 Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter blir att erbjuda stöd i eget boende till personer som inte fullt ut klarar den egna livsföringen. Insatserna ska stärka den enskilde att klara sig själv och göra det möjligt att bo kvar i den egna bostaden. Arbetet består av både omvårdnads- och serviceinsatser.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Det är meriterande med erfarenhet av att arbeta med äldre. Du ska vara flexibel, ta ansvar och initiativ samt vara serviceinriktad och ha god samarbetsförmåga. Det är viktigt att ha ett gott bemötande, vara empatisk och kunna ge en god omvårdnad där brukaren står i centrum. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Anställningarna är tillsvidareanställningar på 100%.

Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstiden är förlagd till dagar/kvällar samt helger. Vi tillämpar individuell schemaläggning.

Körkort krävs.

Kontaktpersoner

Evelina Enlund, Enhetschef Ordinärt boende 0911-69 61 59

Veronica Öhlund Kommunal 010-4429904 Visa mindre

Undersköterskor till bemanningspoolen, Socialtjänsten

Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. I bemanningspoolerna hjälper vi de medborgare som tar del av Socialtjänstens verksamheter såsom hemtjänst, särskilt boende för äldre, personlig assistans, boende på gruppbostäder och daglig verksamhet.  Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du tillsammans med dina fantastiska kollegor gör stor skillnad för de människor du möter.  Arbetsuppgifter Under 14 år har bemannin... Visa mer
Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare.

I bemanningspoolerna hjälper vi de medborgare som tar del av Socialtjänstens verksamheter såsom hemtjänst, särskilt boende för äldre, personlig assistans, boende på gruppbostäder och daglig verksamhet.  Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du tillsammans med dina fantastiska kollegor gör stor skillnad för de människor du möter. 

Arbetsuppgifter
Under 14 år har bemanningspool hjälpt till att bemanna verksamheter i Socialtjänsten då ordinarie personal varit frånvarande. Med hög kompetens och erfarenhet så utgör bemanningspoolerna en viktig del för att täcka upp ordinarie personals frånvaro och samtidigt bibehålla en hög kvalité på vård och omsorg för Piteå Kommuns medborgare.
I ditt arbete introduceras du på ett flertal arbetsplatser, arbetet innebär stor variation och många möten med nya människor.
Det finns 3 bemanningspooler, en grupp jobbar över hela Socialtjänsten med alla typer av insatser som vi beskrivit ovan. Den andra gruppen jobbar mot hemtjänst och särskilda boende för äldre och under våren 2022 så har vi startat upp en mindre grupp som jobbar mot akut frånvaro inom hemtjänsten.

Skriv gärna i din ansökan vilken grupp du är intresserad av att tillhöra. 

Kvalifikationer
Undersköterskeutbildning samt erfarenhet av minst en målgrupp är ett krav. För oss är det viktigt att du är trygg i din roll, empatisk och serviceinriktad. Eftersom arbetet och förutsättningarna snabbt förändras är det också viktigt att du är mycket flexibel både när det gäller arbetstider och även arbetsplats samt att du har en god samarbetsförmåga. Schemat byggs allteftersom vikariebehoven kommer in och är i ständig förändring.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Övrigt
Anställningarna är tillsvidare på 100%, tillträde sker enligt överenskommelse. Heltidsmått 36.32 h/vecka. Arbetstiden är förlagd till dagar/kvällar samt helger. 

Välkommen med din ansökan senast 2022-05-18

Vi undanber oss kontakter från andra annonsörer och rekryteringsföretag Visa mindre

Undersköterskor/Vårdbiträden till Särskilt boende för äldre

Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

Vi har nu behov av undersköterskor till dag/kväll/helgtjänster inom Särskilt boende för äldre. Avdelningen för särskilt boende för äldre är en viktig del av Piteå Kommuns äldreomsorg. Avdelningen ansvarar för 11 äldreboenden, vilka finns geografiskt utspridda över hela kommunen. Verksamhetens uppdrag är att ge vård och omsorg till de som är 65 år och äldre och som behöver stöd i det dagliga livet på grund av sjukdom, funktionshinder och/eller ålder. 


Arbetsuppgifter
Som undersköterska/vårdbiträde är du spindeln i nätet i omsorgen och vården runt den boende. Du hjälper den boende med bland annat hygien, medicin, på/av klädning och social gemenskap. Arbetet utgår från de enskildas behov och ditt arbete är viktigt för att de boende ska få en bra och trygg tillvaro.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, vårdbiträde eller har annan likvärdig utbildning, gärna med erfarenhet av att arbeta med äldre. Du ska vara flexibel, ta ansvar och initiativ samt vara serviceinriktad och ha god samarbetsförmåga. Det är viktigt att ha ett gott bemötande, vara empatisk och kunna ge en god omvårdnad där brukaren står i centrum. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid (100%). 
Arbetstid: Dagtid/kväll samt helgtjänst. Vi tillämpar individuell schemaläggning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. 

Ange vilket/vilka områden du är intresserad av att arbeta inom, du kan göra flera val. Alla områden är dag/kväll och helgtjänstgöring.
Berggården
Norrgården
Ängsgården
Österbo


Välkommen med din ansökan senast 220410 Visa mindre

Undersköterskor/Vårdbiträden till Hemtjänsten

Vill du vara med och göra skillnad inom hemtjänsten?  Vi söker undersköterskor/vårdbiträden till några av våra hemtjänstområden. Rekrytering sker löpande under ansökningstiden, sök redan idag!           Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter blir att erbjuda stöd i eget boende till personer som inte fullt ut klarar den egna livsföringen. Insatserna ska stärka den enskilde att klara sig själv och göra det möjligt att bo kvar i den egna bostaden. Arbetet ... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad inom hemtjänsten? 
Vi söker undersköterskor/vårdbiträden till några av våra hemtjänstområden.

Rekrytering sker löpande under ansökningstiden, sök redan idag!

         
Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter blir att erbjuda stöd i eget boende till personer som inte fullt ut klarar den egna livsföringen. Insatserna ska stärka den enskilde att klara sig själv och göra det möjligt att bo kvar i den egna bostaden. Arbetet består av både omvårdnads- och serviceinsatser.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, vårdbiträde eller har annan likvärdig utbildning, gärna med erfarenhet av att arbeta med äldre. Du ska vara flexibel, ta ansvar och initiativ samt vara serviceinriktad och ha god samarbetsförmåga. Det är viktigt att ha ett gott bemötande, vara empatisk och kunna ge en god omvårdnad där brukaren står i centrum. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Anställningarna är tillsvidareanställningar på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstiden är förlagd till dagar/kvällar samt helger. Vi tillämpar individuell schemaläggning.

Körkort krävs.

Ange vilket/vilka områden du är intresserad av att arbeta inom, du kan göra flera val.

Hortlax: rekryterande chef Evelina Enlund 070-676 13 43

Hamnplan: rekryterande chef Emelie Bergvall 070-676 13 35

Djupviken: rekryterande chef Jennie Grahn 070-676 13 37

Infjärden: rekryterande chef Sarah Jonsson 072-722 40 05

Rosvik: rekryterande chef Lina Lindmark 070-676 06 77

Facklig företrädare

Veronica Öhlund Kommunal 010- 442 99 04 Visa mindre

Undersköterska till Vård och Omsorgsteamet på Trädgårdens Äldrecentra

Bli en del av Piteå kommuns största förvaltning, Socialtjänsten. Tillsammans är vi 1700 medarbetare som ansvarar för omsorgen av våra äldre och funktionsnedsatta. Gillar du att ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Då kan detta vara jobbet för dig Vi rekryterar nu en undersköterska till Äldrecentrat. Din placering kommer att vara i vård och omsorgsteamet där vi tryggar hemgång från sjukhus till ordinärt boende. I samma verksamhetsom... Visa mer
Bli en del av Piteå kommuns största förvaltning, Socialtjänsten. Tillsammans är vi 1700 medarbetare som ansvarar för omsorgen av våra äldre och funktionsnedsatta.

Gillar du att ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Då kan detta vara jobbet för dig

Vi rekryterar nu en undersköterska till Äldrecentrat. Din placering kommer att vara i vård och omsorgsteamet där vi tryggar hemgång från sjukhus till ordinärt boende. I samma verksamhetsområde ordinärt boende kommer även att ingå Trädgårdens Äldrecentra med 36 platser för utredning/avlösning/växelvård för kortare vistelse, Utredningsteam samt Dagverksamhet för personer med minnesnedsättning samt hemtjänst. Vi söker Dig som har ett stort intresse och engagemang av att arbeta med stöd till äldre och dess anhöriga samt vara delaktig i utvecklingen av vår verksamhet där ett Salutogent arbetssätt är en självklarhet.

Arbetsuppgifter

Vår målgrupp är i huvudsak personer 65 år och äldre. Dina arbetsuppgifter är att delta i bedömning av aktivitetsförmåga och fortsatt behov av stöd i syfte att trygga och stödja den enskilde till självständighet i ordinärt boende samt att utföra vård och omsorg både i ordinärt boende eller på Äldrecentret. En viktig uppgift är även att stödja anhöriga som vårdar närstående och är i behov av avlösning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, har erfarenhet av äldreomsorg och har ett salutogent synsätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet och intresse för att arbeta med personer med demenssjukdom. Du bör ha förmåga att planera, vana att klara självständigt arbete men också ha god samarbetsförmåga. Då uppdraget oftast innebär att stödja personer att hantera sin vardag efter förändrade förutsättningar söker vi Dig som är lyhörd, stödjande och uppmuntrande. Du är flexibel samt har förmåga att se möjligheter och att anpassa arbetet efter rådande förutsättningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Övrigt

Anställningen är på heltid. Schemalagd arbetstid dag, kväll och helg i samverkan med arbetslaget.

Anställningen är tillsvidare med tillträde efter överenskommelse.

Upplysningar

Enhetschef, Annika Morén, 0911-69 70 96

Facklig företrädare

Veronica Öhlund Kommunal 010- 442 99 04 Visa mindre

2 undersköterskor till Hortlaxområdets hemtjänst

Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

Vill du vara med och göra skillnad inom hemtjänsten? 

Vi söker 2 undersköterskor till Hortlaxområdets hemtjänst vilket innefattar byarna Hortlax, Bergsviken och Hemmingsmark.

 Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter blir att erbjuda stöd i eget boende till personer som inte fullt ut klarar den egna livsföringen. Insatserna ska stärka den enskilde att klara sig själv och göra det möjligt att bo kvar i den egna bostaden. Arbetet består av både omvårdnads- och serviceinsatser.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har annan likvärdig utbildning, gärna med erfarenhet av att arbeta med äldre. Du ska vara flexibel, ta ansvar och initiativ samt vara serviceinriktad och ha god samarbetsförmåga. Det är viktigt att ha ett gott bemötande, vara empatisk och kunna ge en god omvårdnad där brukaren står i centrum. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Anställningarna är tillsvidareanställningar på 100%.

Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstiden är förlagd till dagar/kvällar samt helger. Vi tillämpar individuell schemaläggning.

Körkort krävs.

Kontaktpersoner

Anne Åström Enhetschef Ordinärt boende 0911-69 61 59

Veronica Öhlund Kommunal 010- 442 99 04 Visa mindre

HSL- undersköterska semestervikariat inom SÄBO

Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med patienten i centrum får du vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

Arbetsuppgifter
Som HSL-undersköterska inom SÄBO utför du främst delegerade hälso-och sjukvårdsinsatser från sjuksköterska. De delegerade arbetsuppgifterna kan handla om bland annat provtagningar och sårvård. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma i syfte att stödja och avlasta sjuksköterskor i deras arbete.

Vi erbjuder dig: 
Sommarbonus på 3000kr 
Friskvårdsbidrag
En individuell introduktionsplan

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska alternativt sjuksköterskestudent som genomfört termin 3, med erfarenhet av att arbeta med äldre och hälso- och sjukvård. Du ska vara flexibel, gilla att arbeta i högt tempo med snabba växlingar, ha ett gott bemötande och ta ansvar. Du ska ha förmågan att kunna strukturera och planera din arbetsdag. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Då kommunikation med patient samt dokumentation är en viktig del av arbetet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift.

Körkort är ett krav och bilkörning kan förekomma i arbetet.

Om anställningen
Som semestervikarie arbetar du under semesterperioden. Tjänsterna innebär dagtid tjänstgöring.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt överenskommelse. 

Sista ansökningsdag 2022-03-31

Upplysningar
Therese Bodin, Hemsjukvårdchef, 0911-69 79 31
Sara Stoltz, enhetschef HSL SÄBO 0911-69 67 11
Anna Leidö, enhetschef HSL SÄBO 0911-69 67 13

Facklig företrädare
Carola Berggren, Kommunal, 010-442 99 04 Visa mindre

Sommarjobb inom vård och omsorg

Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Hos oss sätter vi individen i centrum och samordnar de insatser som behövs från sju avdelningar. Vårt uppdrag är att ge människor det stöd de behöver för att kunna leva så självständigt som möjligt i olika skeden i livet. Kom och jobba tillsammans med oss i sommar! Vi erbjuder dig: • Sommarbonus på 3000kr  • Friskvårdsbidrag • En individuell introduktionsplan Vi anställer ... Visa mer
Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Hos oss sätter vi individen i centrum och samordnar de insatser som behövs från sju avdelningar. Vårt uppdrag är att ge människor det stöd de behöver för att kunna leva så självständigt som möjligt i olika skeden i livet.

Kom och jobba tillsammans med oss i sommar!

Vi erbjuder dig:


• Sommarbonus på 3000kr 
• Friskvårdsbidrag
• En individuell introduktionsplan

Vi anställer löpande, sök därför redan idag!

ORDINÄRT BOENDE (hemtjänsten)
Som undersköterska eller vårdbiträde inom hemtjänsten besöker du personer som behöver hjälp med praktiska sysslor, medicinska insatser och personlig omvårdnad i sitt eget hem. Du har en viktig roll att ge de du möter en trygg tillvaro såväl i planerade besök som mer akuta besök.

En del av hemtjänsten är Nattpatrullen. Här jobbar du i team om två personer och er uppgift är att skapa en trygghet för de individer som är oroliga under natten och är också de som är först på plats om någon aktiverar sitt trygghetslarm.

SÄRSKILT BOENDE (äldreboende)
Som undersköterska eller vårdbiträde inom särskilt boende är du spindeln i nätet i omsorgen och vården runt de boende. Du hjälper bland annat de boende med praktiska sysslor och personlig omvårdnad. Arbetet utgår från de enskildas behov och ditt arbete är viktigt för att de boende ska få en bra och trygg tillvaro.

TRÄDGÅRDENS ÄLDRECENTRA
Som undersköterska eller vårdbiträde på Trädgårdens Äldrecentra arbetar du för att stödja och trygga personer över 65 år och deras anhöriga som bor i ordinärt boende. Du hjälper till med personlig omvårdnad samt aktiviteter som bidrar till ökad självständighet för den äldre. Arbetet sker i team tillsammans med arbetsterapeut, sjukgymnast och sjuksköterska. Vi söker även efter undersköterskor/vårdbiträden till Vård-och omsorgsteamet som jobbar med trygg hemgång till ordinärt boende för personer som blir utskrivna från sjukhus.

KORTTIDSVERKSAMHET
Som handledare inom korttids är din uppgift att skapa en trygg och välplanerad vistelse för de barn och unga som bor där tillfälligt. Du hjälper dem att klara sina dagliga rutiner så som personlig hygien och vara ett stöd i aktiviteter.

OMSORGS- OCH PSYKIATRIBOENDE
Som boendehandledare inom omsorgs- och psykiatriboende är du med och skapar en meningsfull, begriplig och hanterbar vardag för de boende utifrån deras förutsättningar. I arbetet ingår bland annat praktiska sysslor, personlig omvårdnad, sociala kontakter och fritidsaktiviteter.

PERSONLIG ASSISTENT
Som personlig assistent stödjer du personen i hemmet och utgår från individens behov och önskemål i ditt arbete. Arbetsuppgifterna kan bland annat innebära praktiska sysslor, personlig omvårdnad, medicinska insatser, fritidsaktiviteter och sociala kontakter.

Kvalifikationer

Att jobba inom vård och omsorg innebär i stor utsträckning att hjälpa och stötta människor. Därför söker vi dig som är ansvarstagande, empatisk och trygg. Då förutsättningarna snabbt kan ändras är det viktigt att du är flexibel samt att du har en god samarbetsförmåga.

Vi ser gärna att du har en utbildning eller studerar inom vård och omsorg eller barn- och fritidsutbildning. Alternativt annan pågående eller avklarad utbildning som innebär att arbeta med människor. Erfarenheter av liknande arbete är också något vi värdesätter.

För arbetet krävs det goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift för att kunna utföra dokumentation och kunna kommunicera med brukare, kollegor och anhöriga. 

Inom vissa områden är B-körkort ett krav.

Ovan nämnda jobb kräver att du är minst 18 år innan du påbörjar din anställning.

Övrigt
Arbetstiden är schemalagd till vardagar och helger. I din ansökan anger du om du är intresserad av att arbeta dag och kväll eller natt.

För mer information om tjänsterna, kontakta Socialtjänstens bemanningsenhet, 0911-69 70 70.

Facklig representant
Carola Berggren, kommunal, 010-442 99 04 Visa mindre

Undersköterska till Hemtjänstens nattpatrull

Bli en del av Piteå kommuns största förvaltning, Socialtjänsten. Tillsammans är vi 1700 medarbetare som ansvarar för omsorgen av våra äldre och funktionsnedsatta. Gillar du att ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Då kan detta vara jobbet för dig Nattpatrullen söker medarbetare Nattpatrullen är en del av socialtjänsten. Du arbetar med service och omvårdnad till de som behöver stöd i det dagliga livet på grund av sjukdom, funktions... Visa mer
Bli en del av Piteå kommuns största förvaltning, Socialtjänsten. Tillsammans är vi 1700 medarbetare som ansvarar för omsorgen av våra äldre och funktionsnedsatta.

Gillar du att ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Då kan detta vara jobbet för dig

Nattpatrullen söker medarbetare

Nattpatrullen är en del av socialtjänsten. Du arbetar med service och omvårdnad till de som behöver stöd i det dagliga livet på grund av sjukdom, funktionshinder och/eller ålder. Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med människor. Du kommer ingå i hemtjänstens nattpatrull där fyra patruller arbetar varje natt i Piteå kommun. Du utgår från Hemsjukvårdens lokaler på Furunäset där arbetslaget träffas vid passets början.

Arbetsuppgifter
Nattpatrullens arbetsuppgifter är i huvudsak personlig omvårdnad, tillsyn i form av besök i hemmet samt tillsyn i form av trygghetskamera. Läkemedelshantering på delegation. Insatserna ska stärka den enskilde att klara sig själv och göra det möjligt att känna sig trygg och bo kvar i den egna bostaden.

Det ingår mycket bilkörning i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du har en god förmåga att kommunicera, lätt för att samarbeta, ett bra bemötande och sätter brukarens behov i fokus. Du ska vara ansvarstagande och visa initiativförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav. 

Övrigt
Vi arbetar enligt Hel/del-modellen, vilket innebär anställning på heltid med möjlighet till deltid. Heltidsmåttet är 34,33 timmar per vecka. Helgtjänstgöring varannan vecka. Vi tillämpar individuell schemaläggning med TimeCare som schemaverktyg.

Tillgång till tjänstebil.

Anställningen

Tillsvidareanställning på heltid, tillträde efter överenskommelse. 

Upplysningar
Karin Helgesson, Chef Hemtjänsten, natt 070-380 09 90.

Facklig företrädare
Carola Berggren Kommunal 010-442 99 04 Visa mindre

2 undersköterskor till Strömnäs Munksunds hemtjänst

Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

Vill du vara med och göra skillnad inom hemtjänsten? 

Vi söker 2 undersköterskor till hemtjänsten Strömnäs Munksund

 Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter blir att erbjuda stöd i eget boende till personer som inte fullt ut klarar den egna livsföringen. Insatserna ska stärka den enskilde att klara sig själv och göra det möjligt att bo kvar i den egna bostaden. Arbetet består av både omvårdnads- och serviceinsatser.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har annan likvärdig utbildning, gärna med erfarenhet av att arbeta med äldre. Du ska vara flexibel, ta ansvar och initiativ samt vara serviceinriktad och ha god samarbetsförmåga. Det är viktigt att ha ett gott bemötande, vara empatisk och kunna ge en god omvårdnad där brukaren står i centrum. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Anställningarna är tillsvidareanställningar på 100%.

Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstiden är förlagd till dagar/kvällar samt helger. Vi tillämpar individuell schemaläggning.

Körkort krävs.

Kontaktpersoner

Frida Nystedt, Enhetschef Ordinärt boende 0911-69 68 33

Veronica Öhlund Kommunal 010-4429904 Visa mindre

Undersköterskor/Vårdbiträden till Särskilt boende för äldre

Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

Vi har nu behov av undersköterskor till dag/kväll/helgtjänster inom Särskilt boende för äldre. Avdelningen för särskilt boende för äldre är en viktig del av Piteå Kommuns äldreomsorg. Avdelningen ansvarar för 11 äldreboenden, vilka finns geografiskt utspridda över hela kommunen. Verksamhetens uppdrag är att ge vård och omsorg till de som är 65 år och äldre och som behöver stöd i det dagliga livet på grund av sjukdom, funktionshinder och/eller ålder. 

Arbetsuppgifter
Som undersköterska/vårdbiträde är du spindeln i nätet i omsorgen och vården runt den boende. Du hjälper den boende med bland annat hygien, medicin, på/av klädning och social gemenskap.
Arbetet utgår från de enskildas behov och ditt arbete är viktigt för att de boende ska få en bra och trygg tillvaro.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, vårdbiträde eller har annan likvärdig utbildning, gärna med erfarenhet av att arbeta med äldre. Du ska vara flexibel, ta ansvar och initiativ samt vara serviceinriktad och ha god samarbetsförmåga. Det är viktigt att ha ett gott bemötande, vara empatisk och kunna ge en god omvårdnad där brukaren står i centrum. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Anställningarna är tillsvidareanställningar på 100%. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till dagar/kvällar samt helger. Vi tillämpar individuell schemaläggning.

Ange vilket/vilka områden du är intresserad av att arbeta inom, du kan göra flera val. Alla områden är dag/kväll och helgtjänstgöring förutom området Berggården nattjänst.
Berggården
Källbogården
Mogården
Munkberg
Norrgården
Roknäsgården
Berggården nattjänst (arbetstid natt, vardagar och helger)

Välkommen med din ansökan senast 2022-01-09

Kontaktperson
Sofie Lindeborg, enhetschef Berggården 0911-69 79 38
Marina Forsberg, enhetschef Källbogården 0911-69 67 34
Sandra Nordsvahn, enhetschef Mogården 0911-69 68 32
Anna-Carin Marklund, enhetschef Munkberga 0911-69 67 74
Carola Olofsson, enhetschef Norrgården 0911-69 79 51
Eva Bryggman, enhetschef Roknäsgården 0911-69 79 63 

Facklig företrädare
Carola Berggren , kommunal, 010–442 99 04 Visa mindre

Undersköterskor till bemanningspool för hemtjänsten

Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

2008 startade dåvarande äldreomsorgen upp en bemanningspool för att bemanna sina verksamheter då ordinarie personal var frånvarande. Det var lyckad satsning och 2017 utökade bemanningspoolen sin verksamhet och bemanningspoolen täcker nu behov i hela Socialtjänsten. För att möta våra vikariebehov inom avdelningen ordinärt boende utökar vi vår bemanningspool med ytterligare ett gäng som ska jobba specifikt med hemtjänst.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär i huvudsak att du hjälper äldre personer i hemmet.

I ditt arbete introduceras du inom ett flertal hemtjänstgrupper, vilket innebär att du kommer att täcka upp på flera olika arbetsplatser vid ordinarie personals frånvaro. Arbetet innebär stor variation och många möten med nya människor.  

Kvalifikationer
Undersköterskeutbildning samt erfarenhet av målgruppen är ett krav. För oss är det viktigt att du är trygg i din roll, empatisk och serviceinriktad. Eftersom arbetet och förutsättningarna snabbt kan förändras är det också viktigt att du är mycket flexibel samt har en god samarbetsförmåga. Schemat byggs på din tillgänglighet som sätts upp i ett schema och arbetsplatsen bestäms allteftersom vikariebehoven kommer in.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Vad innebär anställningen?
Anställningarna är tillsvidareanställningar på 100%, tillsättning sker enligt överenskommelse. Heltidsmått 36,32 h/vecka. Arbetstiden är förlagd till dagar/kvällar samt helger.

Piteå kommun erbjuder tillsvidareanställda en möjlighet till semesterväxling, du får mer information om detta vid en eventuell intervju.
Eftersom du arbetar i många olika verksamheter så har du reseersättning från ditt hem till alla arbetsplatser utom till en arbetsplats som räknas som ditt hemställe.
Övertidsersättning och förskjuten arbetstid ersätts i stället med ett tillägg som för en heltid motsvarar 2500:-/månad.

Upplysningar
Marie Isaksson, Chef bemanningspoolen, 0911-69 62 17
Jan Karlsson, Chef bemanningspoolen, 0911-69 67 27

Facklig företrädare
Veronica Öhlund , kommunal, 010–4429904

Välkommen med din ansökan senast 2022-01-02

Vi undanber oss kontakter från andra annonsörer och rekryteringsföretag. Visa mindre

Undersköterskor/Vårdbiträden till Hemtjänsten

Vill du vara med och göra skillnad inom hemtjänsten?  Vi söker undersköterskor/vårdbiträden till några av våra hemtjänstområden. Rekrytering sker löpande under ansökningstiden, sök redan idag!           Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter blir att erbjuda stöd i eget boende till personer som inte fullt ut klarar den egna livsföringen. Insatserna ska stärka den enskilde att klara sig själv och göra det möjligt att bo kvar i den egna bostaden. Arbetet be... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad inom hemtjänsten? 
Vi söker undersköterskor/vårdbiträden till några av våra hemtjänstområden.

Rekrytering sker löpande under ansökningstiden, sök redan idag!

         
Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter blir att erbjuda stöd i eget boende till personer som inte fullt ut klarar den egna livsföringen. Insatserna ska stärka den enskilde att klara sig själv och göra det möjligt att bo kvar i den egna bostaden. Arbetet består av både omvårdnads- och serviceinsatser.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, vårdbiträde eller har annan likvärdig utbildning, gärna med erfarenhet av att arbeta med äldre. Du ska vara flexibel, ta ansvar och initiativ samt vara serviceinriktad och ha god samarbetsförmåga. Det är viktigt att ha ett gott bemötande, vara empatisk och kunna ge en god omvårdnad där brukaren står i centrum. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Anställningarna är tillsvidareanställningar på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
Vi arbetar enligt Hel/del-modellen vilket innebär anställning på heltid med möjlighet att arbeta mindre. Arbetstiden är förlagd till dagar/kvällar samt helger. Vi tillämpar individuell schemaläggning. Körkort krävs.

Ange vilket/vilka områden du är intresserad av att arbeta inom, du kan göra flera val.

Norrfjärden/Rosvik
Infjärden
City
Källbo/ Backen 

Välkommen med din ansökan senast 2021-11-25 Visa mindre

Undersköterska till Björkbacka i Norrfjärden

Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

I början av 2020 så öppnades en ny enhet Björkbacka på Norrgården i Norrfjärden. Enheten består av 9 platser. Verksamhetsinriktning är tillfällig plats i väntan på att beviljad insats verkställs.

Vi har en medarbetare som går vidare till annat arbete så därför söker vi dig som vill bli en ny kollega i Björkbackas arbetslag.

Arbetsuppgifter
Som undersköterska är du kontaktperson och det innebär att du är spindeln i nätet i omsorgen och vården runt gästen. Arbetet utgår från de enskildas behov / genomförandeplaner och från verksamhetens riktlinjer och mål. I och med att våra gäster kan komma från hela socialtjänsten så innebär det att det är stora variationen på gästernas åldrar, sjukdomar och behov av hjälp.  

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har likvärdig utbildning samt att du har erfarenhet av att arbeta med vård och omsorgsarbete. Erfarenhet från liknande verksamhetsinriktning och/eller missbruksvård kan vara meriterande.

Som person ska du vara flexibel, trygg i din yrkesroll, ta ansvar och initiativ, ha en god samarbetsförmåga samt vara positiv till ditt arbete. Det är viktigt att ha ett gott bemötande och kunna ge en god omvårdnad där de boendes individuella behov står i centrum. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar individuell schemaläggning utifrån enheternas bemanningskrav. Vi arbetar med samplanering och samarbete mellan alla enheter på Norrgården.

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 22-01-09

Upplysningar
Carola Olofsson enhetschef, 0911-69 79 51

Facklig företrädare
Carola Berggren, kommunal, 010-442 99 04 Visa mindre

Undersköterska till Björkbacka i Norrfjärden

Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

I början av 2020 så öppnades en ny enhet Björkbacka på Norrgården i Norrfjärden. Enheten består av 9 platser. Verksamhetsinriktning är tillfällig plats i väntan på att beviljad insats verkställs.

Vi har en medarbetare som går vidare till annat arbete så därför söker vi dig som vill bli en ny kollega i Björkbackas arbetslag.

Arbetsuppgifter
Som undersköterska är du kontaktperson och det innebär att du är spindeln i nätet i omsorgen och vården runt gästen. Arbetet utgår från de enskildas behov / genomförandeplaner och från verksamhetens riktlinjer och mål. I och med att våra gäster kan komma från hela socialtjänsten så innebär det att det är stora variationen på gästernas åldrar, sjukdomar och behov av hjälp.  

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har likvärdig utbildning samt att du har erfarenhet av att arbeta med vård och omsorgsarbete. Erfarenhet från liknande verksamhetsinriktning och/eller missbruksvård kan vara meriterande.

Som person ska du vara flexibel, trygg i din yrkesroll, ta ansvar och initiativ, ha en god samarbetsförmåga samt vara positiv till ditt arbete. Det är viktigt att ha ett gott bemötande och kunna ge en god omvårdnad där de boendes individuella behov står i centrum. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar individuell schemaläggning utifrån enheternas bemanningskrav. Vi arbetar med samplanering och samarbete mellan alla enheter på Norrgården.

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 21-10-17

Upplysningar
Anette Grandin enhetschef, 0911-69 79 50

Facklig företrädare
Carola Berggren, kommunal, 010-4429904 Visa mindre

Undersköterska till Hemtjänstens nattpatrull

Bli en del av Piteå kommuns största förvaltning, Socialtjänsten. Tillsammans är vi 1700 medarbetare som ansvarar för omsorgen av våra äldre och funktionsnedsatta. Gillar du att ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Då kan detta vara jobbet för dig Nattpatrullen söker medarbetare Nattpatrullen är en del av socialtjänsten. Du arbetar med service och omvårdnad till de som behöver stöd i det dagliga livet på grund av sjukdom, funktions... Visa mer
Bli en del av Piteå kommuns största förvaltning, Socialtjänsten. Tillsammans är vi 1700 medarbetare som ansvarar för omsorgen av våra äldre och funktionsnedsatta.

Gillar du att ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Då kan detta vara jobbet för dig

Nattpatrullen söker medarbetare

Nattpatrullen är en del av socialtjänsten. Du arbetar med service och omvårdnad till de som behöver stöd i det dagliga livet på grund av sjukdom, funktionshinder och/eller ålder. Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med människor. Du kommer ingå i hemtjänstens nattpatrull där fyra patruller arbetar varje natt i Piteå kommun. Du utgår från Hemsjukvårdens lokaler på Furunäset där arbetslaget träffas vid passets början.

Arbetsuppgifter
Nattpatrullens arbetsuppgifter är i huvudsak personlig omvårdnad, tillsyn i form av besök i hemmet samt tillsyn i form av trygghetskamera. Läkemedelshantering på delegation. Insatserna ska stärka den enskilde att klara sig själv och göra det möjligt att känna sig trygg och bo kvar i den egna bostaden.

Det ingår mycket bilkörning i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har likvärdig utbildning och erfarenhet av liknande arbete. Du har en god förmåga att kommunicera, lätt för att samarbeta, ett bra bemötande och sätter brukarens behov i fokus. Du ska vara ansvarstagande och visa initiativförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav. 

Övrigt
Vi arbetar enligt Hel/del-modellen, vilket innebär anställning på heltid med möjlighet till deltid. Heltidsmåttet är 36,33 timmar per vecka. Helgtjänstgöring varannan vecka. Vi tillämpar individuell schemaläggning med TimeCare som schemaverktyg.

Tillgång till tjänstebil.

Anställningen

Tillsvidareanställning på heltid, tillträde efter överenskommelse. 

 

Välkommen med din ansökan senast 2021-11-21

 

Upplysningar
Karin Helgesson, Chef Hemtjänsten, natt 070-380 09 90.

Facklig företrädare
Carola Berggren Kommunal 010-442 99 04 Visa mindre

Undersköterska till Trädgårdens äldrecentra

I Trädgårdens Äldrecentra finns det 36 platser för utredning /avlösning / växelvård för kortare vistelse. I verksamhetsområdet ingår även Vård och omsorgsteam, Utredningsteam samt Dagverksamhet för personer med minnesnedsättning. Vi söker Dig undersköterska som har ett stort intresse och engagemang av att arbeta med stöd till äldre och dess anhöriga samt vara delaktig i utvecklingen av vår verksamhet där ett Salutogent arbetssätt är en självklarhet. Arbe... Visa mer
I Trädgårdens Äldrecentra finns det 36 platser för utredning /avlösning / växelvård för kortare vistelse. I verksamhetsområdet ingår även Vård och omsorgsteam, Utredningsteam samt Dagverksamhet för personer med minnesnedsättning.

Vi söker Dig undersköterska som har ett stort intresse och engagemang av att arbeta med stöd till äldre och dess anhöriga samt vara delaktig i utvecklingen av vår verksamhet där ett Salutogent arbetssätt är en självklarhet.

Arbetsuppgifter

Vår målgrupp är i huvudsak personer 65 år och äldre. Dina arbetsuppgifter är att delta i bedömning av aktivitetsförmåga och fortsatt behov av stöd i syfte att trygga och stödja den enskilde till självständighet i ordinärt boende samt att utföra vård och omsorg. En viktig uppgift är även att stödja anhöriga som vårdar närstående och är i behov av avlösning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, har erfarenhet av äldreomsorg och har ett salutogent synsätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet och intresse för att arbeta med personer med demenssjukdom. Du bör ha förmåga att planera, vana att klara självständigt arbete men också ha god samarbetsförmåga. Då uppdraget oftast innebär att stödja personer att hantera sin vardag efter förändrade förutsättningar söker vi Dig som är lyhörd, stödjande och uppmuntrande. Du är flexibel samt har förmåga att se möjligheter och att anpassa arbetet efter rådande förutsättningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Heltid. Schemalagd arbetstid dag, kväll och helg i samverkan med arbetslaget.

Tillsvidareanställning.

Tillträde snarast efter överenskommelse.

Upplysningar

Enhetschef Ann-Louise Lundgren 0911-69 61 54

Facklig företrädare

Veronica Öhlund Kommunal 010-442 99 04 Visa mindre

Undersköterskor till Särskilt boende för äldre

Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

Vi har nu behov av undersköterskor till dag/kväll/helgtjänster inom Särskilt boende för äldre.

Mogården är ett särskilt boende för personer med demenssjukdom med totalt 60 platser i lägenheter som är fördelade på sex avdelningar. Boendet ligger i området Furunäset, Munksund, ca 4 km söder om centrala Piteå.

Munkberga är ett särskilt boende för personer med demenssjukdom med totalt 40 platser i lägenheter som är fördelade på 4 avdelningar. Boendet ligger på Furuberget i Munksund/Pitholm.

Norrgården består av totalt 67 platser både särskilt boende för äldre och tillfälligt boende för socialtjänsten.  Särskilt boende för äldre består av 58 lägenheter fördelat på 40 lägenheter för vård- och omsorgsboende samt 18 lägenheter för personer med demenssjukdom. Norrgården är beläget i Norrfjärden, ca 15 km norr om centrala Piteå

Roknäsgården är ett särskilt boende för äldre bestående av totalt 46 lägenheter, varav hälften av dessa är demensplatser. Roknäsgården söker nu en ny medarbetare till vårt team på dagen som gillar att jobba i förändring och utveckling.

Rosågränd
Rosågränd är beläget i Rosvik 24km norr om Piteå. Det är ett vård- och omsorgsboende med totalt 18 platser. Rosågränd söker dagpersonal till verksamheten.

Undersköterska dag/kväll/helgtjänst
Som undersköterska är du spindeln i nätet i omsorgen och vården runt den boende. Du hjälper den boende med bland annat hygien, medicin, på/av klädning och social gemenskap.
Arbetet utgår från de enskildas behov och ditt arbete är viktigt för att de boende ska få en bra och trygg tillvaro.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har likvärdig utbildning. Tidigare erfarenhet av att jobba med demensvård och arbetsverktyg kopplat till demensfrågor (ex. BPSD) kan vara meriterande.
Du har ett gott bemötande, en god samarbetsförmåga och är positiv till ditt arbete. 

Övrigt 
Tjänsterna är tillsvidareanställningar, tillträde efter överenskommelse.

Upplysningar 
Sandra Nordsvahn, enhetschef Mogården 0911-69 68 32
Anna-Carin Marklund, enhetschef Munkberga 0911-69 67 74
Anette Grandin, enhetschef Norrgården 0911-69 79 50
Eva Bryggman, enhetschef Roknäsgården 0911-69 79 63
Carolina Asplund, enhetschef Rosågränd 0911-69 79 77

Facklig företrädare
Carola Berggren, Kommunal 010-442 99 04

Välkommen med din ansökan senast 2021-10-17 Visa mindre

Timvikariat inom vård och omsorg

Socialtjänsten är kommunens största förvaltning med 1700 medarbetare som tillsammans ansvarar för omsorg av våra äldre och funktionsnedsatta. Ett jobb inom socialtjänsten är ett viktigt och meningsfullt arbete där du har mycket kontakt med människor. Just nu söker vi dig som vill timvikariera hos oss. Läs mer om våra erbjudanden nedan. Vi anställer löpande, sök därför redan idag! Vad vill du jobba med? Det här erbjuder vi! ORDINÄRT BOENDE (hemtjänsten) ... Visa mer
Socialtjänsten är kommunens största förvaltning med 1700 medarbetare som tillsammans ansvarar för omsorg av våra äldre och funktionsnedsatta. Ett jobb inom socialtjänsten är ett viktigt och meningsfullt arbete där du har mycket kontakt med människor. Just nu söker vi dig som vill timvikariera hos oss. Läs mer om våra erbjudanden nedan.

Vi anställer löpande, sök därför redan idag!

Vad vill du jobba med? Det här erbjuder vi!

ORDINÄRT BOENDE (hemtjänsten)
Som undersköterska eller vårdbiträde inom hemtjänsten besöker du personer som behöver hjälp med praktiska sysslor, medicinska insatser och personlig omvårdnad i sitt eget hem. Du har en viktig roll att ge de du möter en trygg tillvaro såväl i planerade besök som mer akuta besök.

En del av hemtjänsten är Nattpatrullen. Här jobbar du i team om två personer och er uppgift är att skapa en trygghet för de individer som är oroliga under natten och är också de som är först på plats om någon aktiverar sitt trygghetslarm.

SÄRSKILT BOENDE (äldreboende)
Som undersköterska eller vårdbiträde inom särskilt boende är du spindeln i nätet i omsorgen och vården runt de boende. Du hjälper bland annat de boende med praktiska sysslor och personlig omvårdnad. Arbetet utgår från de enskildas behov och ditt arbete är viktigt för att de boende ska få en bra och trygg tillvaro.

TRÄDGÅRDENS ÄLDRECENTRA
Som undersköterska eller vårdbiträde på Trädgårdens Äldrecentra arbetar du för att stödja och trygga personer över 65 år och deras anhöriga som bor i ordinärt boende. Du hjälper till med personlig omvårdnad samt aktiviteter som bidrar till ökad självständighet för den äldre. Arbetet sker i team tillsammans med arbetsterapeut, sjukgymnast och sjuksköterska. Vi söker även efter undersköterskor/vårdbiträden till Vård-och omsorgsteamet som jobbar med trygg hemgång till ordinärt boende för personer som blir utskrivna från sjukhus.

KORTTIDS- OCH FRITIDSVERKSAMHET
Som handledare inom korttids- och fritidsverksamheterna är din uppgift att skapa en trygg och välplanerad vistelse för de barn och unga som bor där tillfälligt eller har fritidsverksamhet. Du hjälper dem att klara sina dagliga rutiner så som personlig hygien och vara ett stöd i aktiviteter.

OMSORGS- OCH PSYKIATRIBOENDE
Som boendehandledare inom omsorgs- och psykiatriboende är du med och skapar en meningsfull, begriplig och hanterbar vardag för de boende utifrån deras förutsättningar. I arbetet ingår bland annat praktiska sysslor, personlig omvårdnad, sociala kontakter och fritidsaktiviteter.

PERSONLIG ASSISTENT
Som personlig assistent stödjer du personen i hemmet och utgår från individens behov och önskemål i ditt arbete. Arbetsuppgifterna kan bland annat innebära praktiska sysslor, personlig omvårdnad, medicinska insatser, fritidsaktiviteter och sociala kontakter.

Kvalifikationer
Att jobba inom vård och omsorg innebär i stor utsträckning att hjälpa och stötta människor. Därför söker vi dig som är ansvarstagande, empatisk och trygg. Då förutsättningarna snabbt kan ändras är det viktigt att du är flexibel samt att du har en god samarbetsförmåga.

Vi ser gärna att du har en utbildning eller studerar inom vård och omsorg eller barn- och fritidsutbildning. Alternativt annan pågående eller avklarad utbildning som innebär att arbeta med människor. Erfarenheter av liknande arbete är också något vi värdesätter.

För arbetet krävs det goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift för att kunna utföra dokumentation och kunna kommunicera med brukare, kollegor och anhöriga. 

Inom vissa områden är B-körkort ett krav.

Ovan nämnda jobb kräver att du är minst 18 år innan du påbörjar din anställning.

Övrigt
Arbetstiden är schemalagd till vardagar och helger. I din ansökan anger du om du är intresserad av att arbeta dag och kväll eller natt. Du ska kunna vara tillgänglig för arbete minst 80 timmar i månaden.

För mer information om tjänsterna, kontakta Socialtjänstens bemanningsenhet, 0911-69 70 70.

Facklig representant
Carola Berggren Kommunal 010-442 99 04 Visa mindre

Undersköterskor till hemtjänsten

Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

Vill du vara med och göra skillnad inom hemtjänsten? 
Vi söker undersköterskor till några av våra hemtjänstområden.

         
Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter blir att erbjuda stöd i eget boende till personer som inte fullt ut klarar den egna livsföringen. Insatserna ska stärka den enskilde att klara sig själv och göra det möjligt att bo kvar i den egna bostaden. Arbetet består av både omvårdnads- och serviceinsatser.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har annan likvärdig utbildning, gärna med erfarenhet av att arbeta med äldre. Du ska vara flexibel, ta ansvar och initiativ samt vara serviceinriktad och ha god samarbetsförmåga. Det är viktigt att ha ett gott bemötande, vara empatisk och kunna ge en god omvårdnad där brukaren står i centrum. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Anställningarna är tillsvidareanställningar på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
Vi arbetar enligt Hel/del-modellen vilket innebär anställning på heltid med möjlighet att arbeta mindre. Arbetstiden är förlagd till dagar/kvällar samt helger. Vi tillämpar individuell schemaläggning. Körkort krävs.

Inom följande områden finns idag behov av att rekrytera:
Rangordna 1= 1:a hand, 5= inte alls.
Hamplan
Norrfjärden
Infjärden
City
Djupviken

Vi vill även att du rangordnar nedanstående områden om det under rekryteringsprocessen uppstår vakanser:
Hortlax/ Hemmingsmark/ Bergsviken
Centrum
Öjebyn
Strömnäs/ Munksund
Källbo/ Backen 

Välkommen med din ansökan senast 2021-10-10 Visa mindre

Undersköterskor till bemanningspoolen, Socialtjänsten

Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

2008 startade dåvarande äldreomsorgen upp en bemanningspool för att bemanna sina verksamheter då ordinarie personal var frånvarande. Det var lyckad satsning och nu täcker bemanningspoolen behov i hela Socialtjänsten.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att du tar hand om både äldre personer och personer med funktionsnedsättning/sjukdom på våra särskilda boenden eller i hemmet.

I ditt arbete introduceras du inom ett flertal verksamheter, vilket innebär att du kommer att täcka upp på många olika arbetsplatser vid ordinarie personals frånvaro. Arbetet innebär stor variation och många möten med nya människor.  

Kvalifikationer
Undersköterskeutbildning samt erfarenhet av målgrupperna är ett krav. Vana av dokumentation kan vara meriterande. För oss är det viktigt att du är trygg i din roll, empatisk och serviceinriktad. Eftersom arbetet och förutsättningarna snabbt kan förändras är det också viktigt att du är mycket flexibel både när det gäller arbetstider och även arbetsplats samt att du har en god samarbetsförmåga. Schemat byggs allteftersom vikariebehoven kommer in och är i ständig förändring.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Övrigt
Anställningarna är tillsvidareanställningar på 100%, tillsättning sker enligt överenskommelse. Heltidsmått 36.32 h/vecka. Arbetstiden är förlagd till dagar/kvällar samt helger.

Upplysningar
Jan Karlsson, Chef bemanningspoolen, 0911-69 67 27
Marie Isaksson, Chef bemanningspoolen, 0911-69 62 17

Facklig företrädare
Veronica Lundgren, kommunal, 010-4429904

Välkommen med din ansökan senast 2021-10-03

Vi undanber oss kontakter från andra annonsörer och rekryteringsföretag. Visa mindre

Undersköterskor till nattjänster på särskilt boende för äldre

Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

Vi har nu behov av undersköterskor till nattjänster på Berggården, Norrgården och Österbo.

Berggården är ett vård- och omsorgsboende i centrala Piteå vid musikhögskolan med totalt 60 lägenheter fördelat på fyra enheter. Nattgruppen vid Berggården behöver nu nya medarbetare för att tillsammans kunna uppfylla de uppdrag vi har, att tillsammans samarbeta för att ge en god omsorg och vård för de äldre med olika behov.

Norrgården består av totalt 67 platser både särskilt boende för äldre och tillfälligt boende för socialtjänsten.  Särskilt boende för äldre består av 58 lägenheter fördelat på 40 lägenheter för vård- och omsorgsboende samt 18 lägenheter för personer med demenssjukdom. På Norrgården finns också Björkbacka som är ett tillfälligt boende med 9 möblerade rum. Björkbacka tar emot gäster från hela socialtjänsten som väntar på att beviljade insatser verkställs. Norrgården är beläget i Norrfjärden, ca 15 km norr om centrala Piteå

Österbo är ett vård- och omsorgsboende med 48 lägenheter fördelat på 5 avdelningar. Österbo är vackert beläget vid Badhusparken i centrala Piteå. Här kommer du att ingå i ett arbetslag på natten, men ha ett nära samarbete med övrig personal som arbetar dagtid. Tillsammans genomför vi vårt gemensamma uppdrag - att ge god omsorg och vård dygnets alla timmar.

Undersköterska natt
Som undersköterska är du spindeln i nätet i omsorgen och vården runt den boende. Du hjälper den boende med bland annat hygien, medicin, på/av klädning och social gemenskap.
Viss städning av allmänna utrymmen och andra arbetsuppgifter ingår också i nattarbete.
Arbetet utgår från de enskildas behov och ditt arbete är viktigt för att de boende ska få en bra och trygg tillvaro.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har likvärdig utbildning. Tidigare erfarenhet av att jobba med demensvård och arbetsverktyg kopplat till demensfrågor (ex. BPSD) kan vara meriterande. För sökande till Norrgården kan även tidigare erfarenhet på särskilt boende för äldre eller korttidsverksamhet vara meriterande.
Du har ett gott bemötande, en god samarbetsförmåga och är positiv till ditt arbete. 

Övrigt 
Fem nattjänster, tillsvidareanställning. Vi tillämpar individuell schemaläggning. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar 
Sofie Lindeborg, enhetschef Berggården 0911-69 79 38
Anette Grandin, enhetschef Norrgården 0911-69 79 50
Anna-Lena Zingmark, enhetschef Österbo 0911-69 69 83

Facklig företrädare
Carola Berggren, kommunal 010-442 99 04

Välkommen med din ansökan senast 2021-09-05 Visa mindre

Undersköterska till Hemtjänstens nattpatrull

Bli en del av Piteå kommuns största förvaltning, Socialtjänsten. Tillsammans är vi 1700 medarbetare som ansvarar för omsorgen av våra äldre och funktionsnedsatta. Gillar du att ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Då kan detta vara jobbet för dig Nattpatrullen söker medarbetare Nattpatrullen är en del av socialtjänsten. Du arbetar med service och omvårdnad till de som behöver stöd i det dagliga livet på grund av sjukdom, funktions... Visa mer
Bli en del av Piteå kommuns största förvaltning, Socialtjänsten. Tillsammans är vi 1700 medarbetare som ansvarar för omsorgen av våra äldre och funktionsnedsatta.

Gillar du att ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Då kan detta vara jobbet för dig

Nattpatrullen söker medarbetare

Nattpatrullen är en del av socialtjänsten. Du arbetar med service och omvårdnad till de som behöver stöd i det dagliga livet på grund av sjukdom, funktionshinder och/eller ålder. Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med människor. Du kommer ingå i hemtjänstens nattpatrull där fyra patruller arbetar varje natt i Piteå kommun. Du utgår från Hemsjukvårdens lokaler på Furunäset där arbetslaget träffas vid passets början.

Arbetsuppgifter
Nattpatrullens arbetsuppgifter är i huvudsak personlig omvårdnad, tillsyn i form av besök i hemmet samt tillsyn i form av trygghetskamera. Läkemedelshantering på delegation. Insatserna ska stärka den enskilde att klara sig själv och göra det möjligt att känna sig trygg och bo kvar i den egna bostaden.

Det ingår mycket bilkörning i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har likvärdig utbildning och erfarenhet av liknande arbete. Du har en god förmåga att kommunicera, lätt för att samarbeta, ett bra bemötande och sätter brukarens behov i fokus. Du ska vara ansvarstagande och visa initiativförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav. 

Övrigt
Vi arbetar enligt Hel/del-modellen, vilket innebär anställning på heltid med möjlighet till deltid. Heltidsmåttet är 36,33 timmar per vecka. Helgtjänstgöring varannan vecka. Vi tillämpar individuell schemaläggning med TimeCare som schemaverktyg.

Anställningen är tillsvidare.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Tillgång till tjänstebil.

Upplysningar
Karin Helgesson, Chef Hemtjänsten, natt 070-380 09 90.

Facklig företrädare
Carola Berggren Kommunal 010-442 99 04 Visa mindre

Undersköterska sökes till sommaruppdrag!

Är du undersköterska och söker efter ett nytt uppdrag? Eller är du ny inom bemanning och vill veta hur det fungerar? Vi söker just nu undersköterskor som vill hjälpa till i Luleå under sommaren. Låt oss hjälpa dig så att du kan hjälpa andra! Hör av dig så berättar vi mer. Period: Sommaren 2021 Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad undersköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska spr... Visa mer
Är du undersköterska och söker efter ett nytt uppdrag? Eller är du ny inom bemanning och vill veta hur det fungerar?
Vi söker just nu undersköterskor som vill hjälpa till i Luleå under sommaren.
Låt oss hjälpa dig så att du kan hjälpa andra!
Hör av dig så berättar vi mer.
Period:
Sommaren 2021
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift.
Omfattning:
Heltid, Dag och kväll, även helg kan förekomma.
Ansökan:
Välkommen med din ansökan via mail: [email protected] Visa mindre

Undersköterskor till nyöppnad avdelning Hortlaxgården

Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

Hortlaxgården har 60 boendeplatser delat på fyra enheter. Två enheter är vård- och omsorgsboende och två enheter är demensboende.Utifrån konstaterad inomhusmiljöproblematik har samtliga enheter genomgått en renovering som färdigställs under hösten 2021. I samband med detta öppnar vi vår nya demensenhet. Är du den som vill vara med i uppstarten av denna demensenhet, du kommer att ingå i ett nytt arbetslag där ni kommer att vara delaktiga i att iordningsställa vissa delar av enheten.  Tillsammans kommer ni att planera strukturen för arbetsplanering, och samarbete.

Undersköterska dag/kväll/helgtjänst
Som undersköterska är du spindeln i nätet i omsorgen och vården runt den boende.
Arbetet utgår från de enskildas behov för att klara av sin dagliga livsföring och ditt arbete är viktigt för att de boende ska få en bra och trygg tillvaro. Som undersköterska ska du kunna utföra enklare sjukvårdande arbetsuppgifter efter delegering av sjuksköterska samt använda digitala lösningar i vård-och omsorg. Vi arbetar utifrån ett salutogent och personcentrerat synsätt med tonvikt på äldreomsorgens värdegrund och värdighetsgarantier.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har likvärdig utbildning. Tidigare erfarenhet samt ett genuint intresse av att jobba med demensvård och arbetsverktyg kopplat till demensfrågor (ex. BPSD) är meriterande.

Uppdraget som undersköterska kräver pålitlighet samt respekt för människors personliga integritet. Du har ett stort engagemang för omsorgsarbete, är initiativrik och lyhörd för brukarens behov. Stor vikt på kommer läggas på personlig lämplighet samt att du ska kunna genomföra det goda mötet med den äldre. Du ska kunna bidra till ett positivt arbetsklimat,
Du har ett gott bemötande, en god samarbetsförmåga och är positiv till ditt arbete. 

Övrigt 
Tillträde 2021-09-01. Tjänsterna är tillsvidareanställning.

Upplysningar 
Eva Lundholm, enhetschef Hortlaxgården 0911-69 79 55

Facklig företrädare
Pernilla Ehlin, Kommunal 010-442 99 04

Välkommen med din ansökan till www.pitea.se/lediga jobb senast 2021-05-09 Visa mindre

Undersköterskor till Äldrecentra

I Trädgårdens Äldrecentra finns det 36 platser för utredning /avlösning / växelvård för kortare vistelse. I verksamhetsområdet ingår även Vård och omsorgsteam, Utredningsteam samt Dagverksamhet för personer med minnesnedsättning. Vi söker Dig undersköterska som har ett stort intresse och engagemang av att arbeta med stöd till äldre och dess anhöriga samt vara delaktig i utvecklingen av vår verksamhet där ett Salutogent arbetssätt är en självklarhet. Arbe... Visa mer
I Trädgårdens Äldrecentra finns det 36 platser för utredning /avlösning / växelvård för kortare vistelse. I verksamhetsområdet ingår även Vård och omsorgsteam, Utredningsteam samt Dagverksamhet för personer med minnesnedsättning.

Vi söker Dig undersköterska som har ett stort intresse och engagemang av att arbeta med stöd till äldre och dess anhöriga samt vara delaktig i utvecklingen av vår verksamhet där ett Salutogent arbetssätt är en självklarhet.

Arbetsuppgifter

Vår målgrupp är i huvudsak personer 65 år och äldre. Dina arbetsuppgifter är att delta i bedömning av aktivitetsförmåga och fortsatt behov av stöd i syfte att trygga och stödja den enskilde till självständighet i ordinärt boende samt att utföra vård och omsorg. En viktig uppgift är även att stödja anhöriga som vårdar närstående och är i behov av avlösning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, har erfarenhet av äldreomsorg och har ett salutogent synsätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet och intresse för att arbeta med personer med demenssjukdom. Du bör ha förmåga att planera, vana att klara självständigt arbete men också ha god samarbetsförmåga. Då uppdraget oftast innebär att stödja personer att hantera sin vardag efter förändrade förutsättningar söker vi Dig som är lyhörd, stödjande och uppmuntrande. Du är flexibel samt har förmåga att se möjligheter och att anpassa arbetet efter rådande förutsättningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Heltid. Schemalagd arbetstid dag, kväll och helg i samverkan med arbetslaget. Anställningarna är tillsvidare. Tillträde 14 september eller enligt överenskommelse

Upplysningar

Enhetschef Ann-Louise Lundgren 0911-69 61 54

 

Facklig företrädare

Veronica Lundgren Kommunal 010-442 99 04 Visa mindre

Undersköterskor till Särskilt boende för äldre

Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

Vi har nu behov av undersköterskor till dag/kväll/helgtjänster inom Särskilt boende för äldre.

Berggården är ett vård- och omsorgsboende i centrala Piteå med totalt 64 platser fördelat på fyra enheter.

Mogården är ett särskilt boende för personer med demenssjukdom med totalt 60 platser i lägenheter som är fördelade på sex avdelningar. Boendet ligger i området Furunäset, Munksund, ca 4 km söder om centrala Piteå.

Munkberga är ett särskilt boende för personer med demenssjukdom. Boendet har 40 platser och ligger på Furuberget i Munksund.

Norrgården består av totalt 67 platser både särskilt boende för äldre och tillfälligt boende för socialtjänsten.  Särskilt boende för äldre består av 58 lägenheter fördelat på 40 lägenheter för vård- och omsorgsboende samt 18 lägenheter för personer med demenssjukdom. Norrgården är beläget i Norrfjärden, ca 15 km norr om centrala Piteå

Roknäsgården är ett särskilt boende för äldre bestående av totalt 46 lägenheter, varav hälften av dessa är demensplatser. Roknäsgården söker nu en ny medarbetare till vårt team på dagen som gillar att jobba i förändring och utveckling.

Ängsgården är ett modernt demensboende. Ängsgården har totalt 60 lägenheter fördelat på sex avdelningar i två plan. 

Öjagården är ett särskilt boende för personer med demenssjukdom. Boendet har totalt 33 platser fördelat på två avdelningar. Öjagården ligger i Öjebyn ca 5 km norr om centrala Piteå.

Undersköterska dag/kväll/helgtjänst
Som undersköterska är du spindeln i nätet i omsorgen och vården runt den boende. Du hjälper den boende med bland annat hygien, medicin, på/av klädning och social gemenskap.
Arbetet utgår från de enskildas behov och ditt arbete är viktigt för att de boende ska få en bra och trygg tillvaro.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har likvärdig utbildning. Tidigare erfarenhet av att jobba med demensvård och arbetsverktyg kopplat till demensfrågor (ex. BPSD) kan vara meriterande.
Du har ett gott bemötande, en god samarbetsförmåga och är positiv till ditt arbete. 

Övrigt 
Tjänsterna är tillsvidareanställningar, tillträde efter överenskommelse.

Upplysningar 
Ida Lundman, enhetschef Berggården 0911-69 79 38
Ramona Nilsson, enhetschef Mogården 0911-69 68 32
Anna-Carin Marklund, enhetschef Munkberga 0911-69 67 74
Annika Wallin, enhetschef Norrgården 0911-69 79 51
Eva Bryggman, enhetschef Roknäsgården 0911-69 79 63
Hanna Nordvall, enhetschef Ängsgården 0911-69 74 40
Carola Olofsson, enhetschef Öjagården 0911-69 68 86

Facklig företrädare
Pernilla Ehlin, Kommunal 010-442 99 04

Välkommen med din ansökan senast 2021-05-02 Visa mindre

Vikarierande undersköterska till Trädgårdens äldrecentra

I Trädgårdens Äldrecentra finns det 36 platser för utredning /avlösning / växelvård för kortare vistelse. I verksamhetsområdet ingår även Vård och omsorgsteam, Utredningsteam samt Dagverksamhet för personer med minnesnedsättning. Vi söker Dig undersköterska som har ett stort intresse och engagemang av att arbeta med stöd till äldre och dess anhöriga samt vara delaktig i utvecklingen av vår verksamhet där ett Salutogent arbetssätt är en självklarhet. Arbe... Visa mer
I Trädgårdens Äldrecentra finns det 36 platser för utredning /avlösning / växelvård för kortare vistelse. I verksamhetsområdet ingår även Vård och omsorgsteam, Utredningsteam samt Dagverksamhet för personer med minnesnedsättning.

Vi söker Dig undersköterska som har ett stort intresse och engagemang av att arbeta med stöd till äldre och dess anhöriga samt vara delaktig i utvecklingen av vår verksamhet där ett Salutogent arbetssätt är en självklarhet.

Arbetsuppgifter

Vår målgrupp är i huvudsak personer 65 år och äldre. Dina arbetsuppgifter är att delta i bedömning av aktivitetsförmåga och fortsatt behov av stöd i syfte att trygga och stödja den enskilde till självständighet i ordinärt boende samt att utföra vård och omsorg. En viktig uppgift är även att stödja anhöriga som vårdar närstående och är i behov av avlösning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, har erfarenhet av äldreomsorg och har ett salutogent synsätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet och intresse för att arbeta med personer med demenssjukdom. Du bör ha förmåga att planera, vana att klara självständigt arbete men också ha god samarbetsförmåga. Då uppdraget oftast innebär att stödja personer att hantera sin vardag efter förändrade förutsättningar söker vi Dig som är lyhörd, stödjande och uppmuntrande. Du är flexibel samt har förmåga att se möjligheter och att anpassa arbetet efter rådande förutsättningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Heltid. Schemalagd arbetstid dag, kväll och helg i samverkan med arbetslaget.

Visstidsanställning till och med 2021-10-31. Tillträde snarast efter överenskommelse.

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Upplysningar

Enhetschef Ann-Louise Lundgren 0911-69 61 54

 

Facklig företrädare

Veronica Lundgren Kommunal 010-442 99 04 Visa mindre

Undersköterska till Björkbacka i Norrfjärden

Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

I början av 2020 så öppnades en ny enhet Björkbacka på Norrgården i Norrfjärden. Enheten består av 9 platser. Verksamhetsinriktning är tillfällig plats i väntan på att beviljad insats verkställs.

Vi har en medarbetare som går vidare till annat arbete så därför söker vi dig som vill bli en ny kollega i Björkbackas arbetslag.

Arbetsuppgifter
Som undersköterska är du kontaktperson och det innebär att du är spindeln i nätet i omsorgen och vården runt gästen. Arbetet utgår från de enskildas behov / genomförandeplaner och från verksamhetens riktlinjer och mål. I och med att våra gäster kan komma från hela socialtjänsten så innebär det att det är stora variationen på gästernas åldrar, sjukdomar och behov av hjälp.  

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har likvärdig utbildning samt att du har erfarenhet av att arbeta med vård och omsorgsarbete. Erfarenhet från liknande verksamhetsinriktning och/eller missbruksvård kan vara meriterande.

Som person ska du vara flexibel, trygg i din yrkesroll, ta ansvar och initiativ, ha en god samarbetsförmåga samt vara positiv till ditt arbete. Det är viktigt att ha ett gott bemötande och kunna ge en god omvårdnad där de boendes individuella behov står i centrum. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tillträde 2021-06-01 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar individuell schemaläggning utifrån enheternas bemanningskrav. Vi arbetar med samplanering och samarbete mellan alla enheter på Norrgården.

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 210425

Upplysningar
Enhetschefer
Annika Wallin, 0911-69 79 51
Anette Grandin, 0911-69 79 50

Facklig företrädare
Veronica Lundgren, kommunal, 010-4429904 Visa mindre

2 Undersköterskor till hemtjänsten i Markbygden/Infjärden

Vill du arbeta i en verksamhet som växer? Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med personer som har behov av omvårdnad och service i eget boende. Vi söker nu två undersköterskor till Markbygden/Infjärden hemtjänst där huvuddelen av uppdragen utförs i Långträsk/Markbygden. En del pass kan ev förläggas till Infjärdens hemtjänstområde Arbetsuppgifter                                                Arbetsuppgifterna innebär a... Visa mer
Vill du arbeta i en verksamhet som växer? Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med personer som har behov av omvårdnad och service i eget boende.

Vi söker nu två undersköterskor till Markbygden/Infjärden hemtjänst där huvuddelen av uppdragen utförs i Långträsk/Markbygden. En del pass kan ev förläggas till Infjärdens hemtjänstområde

Arbetsuppgifter                                               

Arbetsuppgifterna innebär att hjälpa den enskilde i hemmet med personlig omvårdnad, medicinska insatser och social service.

Du ska stötta och hjälpa den enskilde att känna trygghet och kunna bo kvar i det egna hemmet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Vi söker dig som är ansvarsfull, självgående och trygg i din roll som undersköterska. Du ska fungera bra ensam såväl som i grupp. Är mycket ensamarbete. Gott bemötande och förmåga att sätta omsorgstagarens behov i centrum är av yttersta vikt.

Det ingår mycket bilkörning i uppdraget.

Övrigt

Anställningsformen är tillsvidare anställning. Vi arbetar enligt Hel/del-modellen vilket innebär anställning på heltid med möjlighet att arbeta mindre. Schemalagd arbetstid i samverkan med arbetslaget. Vi tillämpar individuell schemaläggning.

Körkort krävs.

Tillträde 1 maj eller enligt överenskommelse.

Upplysningar

Sarah Jonsson Enhetschef Ordinärt boende 0911-69 62 96  

Facklig företrädare

Veronica Öhlund Kommunal 010-442 99 04 Visa mindre

Undersköterskor till bemanningspoolen, Socialtjänsten

Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

2008 startade dåvarande äldreomsorgen upp en bemanningspool för att bemanna sina verksamheter då ordinarie personal var frånvarande. Det var lyckad satsning och nu täcker bemanningspoolen behov i hela Socialtjänsten.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att du tar hand om både äldre personer och personer med funktionsnedsättning/sjukdom på våra särskilda boenden eller i hemmet.

I ditt arbete introduceras du inom ett flertal verksamheter, vilket innebär att du kommer att täcka upp på många olika arbetsplatser vid ordinarie personals frånvaro. Arbetet innebär stor variation och många möten med nya människor.  

Kvalifikationer
Undersköterskeutbildning samt erfarenhet av målgrupperna är ett krav. Vana av dokumentation kan vara meriterande. För oss är det viktigt att du är trygg i din roll, empatisk och serviceinriktad. Eftersom arbetet och förutsättningarna snabbt kan förändras är det också viktigt att du är mycket flexibel både när det gäller arbetstider och även arbetsplats samt att du har en god samarbetsförmåga. Schemat byggs allteftersom vikariebehoven kommer in och är i ständig förändring.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Övrigt
Anställningarna är tillsvidareanställningar på 100%, tillsättning sker enligt överenskommelse. Heltidsmått 36.32 h/vecka. Arbetstiden är förlagd till dagar/kvällar samt helger.

Upplysningar
Jan Karlsson, Chef bemanningspoolen, 0911-69 67 27
Marie Isaksson, Chef bemanningspoolen, 0911-69 62 17

Facklig företrädare
Veronica Lundgren, kommunal, 010-4429904

Välkommen med din ansökan senast 2021-04-25.

Vi undanber oss kontakter från andra annonsörer och rekryteringsföretag. Visa mindre

Undersköterskor till nattjänster på särskilt boende för äldre

Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

Vi har nu behov av undersköterskor till nattjänster på Öjagården, Norrgården, Mogården och Roknäsgården.

Öjagården är ett särskilt boende för personer med demenssjukdom. Boendet har totalt 33 platser fördelat på två avdelningar. Öjagården ligger i Öjebyn ca 5 km norr om centrala Piteå.

Norrgården består av totalt 67 platser både särskilt boende för äldre och tillfälligt boende för socialtjänsten.  Särskilt boende för äldre består av 58 lägenheter fördelat på 40 lägenheter för vård- och omsorgsboende samt 18 lägenheter för personer med demenssjukdom. På Norrgården finns också Björkbacka som är ett tillfälligt boende med 9 möblerade rum. Björkbacka tar emot gäster från hela socialtjänsten som väntar på att beviljade insatser verkställs.

Norrgården är beläget i Norrfjärden, ca 15 km norr om centrala Piteå

Mogården är ett särskilt boende för personer med demenssjukdom med totalt 60 platser i lägenheter som är fördelade på sex avdelningar. Boendet ligger i området Furunäset, Munksund, ca 4 km söder om centrala Piteå.

Roknäsgården är ett särskilt boende för äldre bestående av totalt 46 lägenheter, varav hälften av dessa är demensplatser. Roknäsgården söker nu en ny medarbetare till vårt team på natten som gillar att jobba i förändring och utveckling.

Undersköterska natt
Som undersköterska är du spindeln i nätet i omsorgen och vården runt den boende. Du hjälper den boende med bland annat hygien, medicin, på/av klädning och social gemenskap.
Viss städning av allmänna utrymmen och andra arbetsuppgifter ingår också i nattarbete.
Arbetet utgår från de enskildas behov och ditt arbete är viktigt för att de boende ska få en bra och trygg tillvaro.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har likvärdig utbildning. Tidigare erfarenhet av att jobba med demensvård och arbetsverktyg kopplat till demensfrågor (ex. BPSD) kan vara meriterande. För sökande till Norrgården kan även tidigare erfarenhet på särskilt boende för äldre eller korttidsverksamhet vara meriterande.
Du har ett gott bemötande, en god samarbetsförmåga och är positiv till ditt arbete. 

Övrigt 
Fyra nattjänster, tillsvidareanställning. Vi tillämpar individuell schemaläggning. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar 
Carola Olofsson, enhetschef Öjagården 0911-69 68 86
Annika Wallin, enhetschef Norrgården 0911-69 79 51
Ramona Nilsson, enhetschef Mogården 0911-69 68 32
Eva Bryggman, enhetschef Roknäsgården 0911-69 79 63

Facklig företrädare
Pernilla Ehlin, Kommunal 010-442 99 04

Välkommen med din ansökan senast 2021-04-11 Visa mindre

Undersköterska till Hemtjänstens nattpatrull

Bli en del av Piteå kommuns största förvaltning, Socialtjänsten. Tillsammans är vi 1700 medarbetare som ansvarar för omsorgen av våra äldre och funktionsnedsatta. Gillar du att ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Då kan detta vara jobbet för dig Nattpatrullen söker medarbetare Nattpatrullen är en del av socialtjänsten. Du arbetar med service och omvårdnad till de som behöver stöd i det dagliga livet på grund av sjukdom, funktions... Visa mer
Bli en del av Piteå kommuns största förvaltning, Socialtjänsten. Tillsammans är vi 1700 medarbetare som ansvarar för omsorgen av våra äldre och funktionsnedsatta.

Gillar du att ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Då kan detta vara jobbet för dig

Nattpatrullen söker medarbetare

Nattpatrullen är en del av socialtjänsten. Du arbetar med service och omvårdnad till de som behöver stöd i det dagliga livet på grund av sjukdom, funktionshinder och/eller ålder. Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med människor. Du kommer ingå i hemtjänstens nattpatrull där fyra patruller arbetar varje natt i Piteå kommun. Du utgår från Hemsjukvårdens lokaler på Furunäset där arbetslaget träffas vid passets början.

Arbetsuppgifter
Nattpatrullens arbetsuppgifter är i huvudsak personlig omvårdnad, tillsyn i form av besök i hemmet samt tillsyn i form av trygghetskamera. Läkemedelshantering på delegation. Insatserna ska stärka den enskilde att klara sig själv och göra det möjligt att känna sig trygg och bo kvar i den egna bostaden.

Det ingår mycket bilkörning i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har likvärdig utbildning och erfarenhet av liknande arbete. Du har en god förmåga att kommunicera, lätt för att samarbeta, ett bra bemötande och sätter brukarens behov i fokus. Du ska vara ansvarstagande och visa initiativförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav. 

Övrigt
Vi arbetar enligt Hel/del-modellen, vilket innebär anställning på heltid med möjlighet till deltid. Heltidsmåttet är 36,33 timmar per vecka. Helgtjänstgöring varannan vecka. Vi tillämpar individuell schemaläggning med TimeCare som schemaverktyg.

Anställningen är tillsvidare.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Tillgång till tjänstebil.

Upplysningar
Karin Helgesson, Chef Hemtjänsten, natt 070-380 09 90.

Facklig företrädare
Veronica Öhlund Kommunal 010-442 99 04 Visa mindre

Undersköterskor till semestervikariat i Hemsjukvården

Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

Gillar du att ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Då är detta sommarjobbet du söker.

Vi är en verksamhet som ingår i hemsjukvården, här arbetar både legitimerad personal och undersköterskor. Vi utgår från vår gemensamma lokal som befinner sig ute på furunäset. Vårt gemensamma mål är att skapa god vård med hög kvalité till invånarna i Piteå kommun. Som undersköterska i hemsjukvården utför du främst delegerade hälso-och sjukvårdsinsatser från distriktssköterska. De delegerade arbetsuppgifterna kan handla om bland annat läkemedelsadministrering, provtagningar och sårvård. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma i syfte att stödja och avlasta distriktsköterskor och rehab personal i deras arbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av att arbeta med äldre och hälso- och sjukvård. Du ska vara flexibel, gilla att arbeta i högt tempo med snabba växlingar, ha ett gott bemötande och ta ansvar. Du ska ha förmågan att kunna strukturera och planera din arbetsdag. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Då kommunikation med brukare samt dokumentation är en viktig del av arbetet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift.

Körkort är ett krav och bilkörning ingår dagligen i arbetet.

Om anställningen
Som semestervikarie arbetar du under semesterperioderna då ordinarie personal har semester. Tjänsterna är på hel- eller deltid beroende på verksamhetens behov, och arbetstiden är förlagd till dagtid, måndag till söndag. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag 2021-05-30

Upplysningar
Malin Puffert, Hemsjukvårdchef, 0911-69 79 31.
Sara Hedkvist, Hemsjukvårdschef, 0911-69 79 30

Facklig företrädare
Pernilla Ehlin, Kommunal, 0911-934 10. Visa mindre

Sommarjobb inom vård och omsorg

Socialtjänsten är kommunens största förvaltning med 1700 medarbetare som tillsammans ansvarar för omsorg av våra äldre och funktionsnedsatta. Ett jobb inom socialtjänsten är ett viktigt och meningsfullt arbete där du har mycket kontakt med människor. Just nu söker vi dig som vill sommarjobba hos oss. Läs mer om våra erbjudanden nedan. Vi anställer löpande, sök därför redan idag! Vad vill du jobba med? Det här erbjuder vi! ORDINÄRT BOENDE (hemtjänsten) ... Visa mer
Socialtjänsten är kommunens största förvaltning med 1700 medarbetare som tillsammans ansvarar för omsorg av våra äldre och funktionsnedsatta. Ett jobb inom socialtjänsten är ett viktigt och meningsfullt arbete där du har mycket kontakt med människor. Just nu söker vi dig som vill sommarjobba hos oss. Läs mer om våra erbjudanden nedan.

Vi anställer löpande, sök därför redan idag!

Vad vill du jobba med? Det här erbjuder vi!

ORDINÄRT BOENDE (hemtjänsten)
Som undersköterska eller vårdbiträde inom hemtjänsten besöker du personer som behöver hjälp med praktiska sysslor, medicinska insatser och personlig omvårdnad i sitt eget hem. Du har en viktig roll att ge de du möter en trygg tillvaro såväl i planerade besök som mer akuta besök.

En del av hemtjänsten är Nattpatrullen. Här jobbar du i team om två personer och er uppgift är att skapa en trygghet för de individer som är oroliga under natten och är också de som är först på plats om någon aktiverar sitt trygghetslarm.

SÄRSKILT BOENDE (äldreboende)
Som undersköterska eller vårdbiträde inom särskilt boende är du spindeln i nätet i omsorgen och vården runt de boende. Du hjälper bland annat de boende med praktiska sysslor och personlig omvårdnad. Arbetet utgår från de enskildas behov och ditt arbete är viktigt för att de boende ska få en bra och trygg tillvaro.

TRÄDGÅRDENS ÄLDRECENTRA
Som undersköterska eller vårdbiträde på Trädgårdens Äldrecentra arbetar du för att stödja och trygga personer över 65 år och deras anhöriga som bor i ordinärt boende. Du hjälper till med personlig omvårdnad samt aktiviteter som bidrar till ökad självständighet för den äldre. Arbetet sker i team tillsammans med arbetsterapeut, sjukgymnast och sjuksköterska. Vi söker även efter undersköterskor/vårdbiträden till Vård-och omsorgsteamet som jobbar med trygg hemgång till ordinärt boende för personer som blir utskrivna från sjukhus.

KORTTIDS- OCH FRITIDSVERKSAMHET
Som handledare inom korttids- och fritidsverksamheterna är din uppgift att skapa en trygg och välplanerad vistelse för de barn och unga som bor där tillfälligt eller har fritidsverksamhet. Du hjälper dem att klara sina dagliga rutiner så som personlig hygien och vara ett stöd i aktiviteter.

OMSORGS- OCH PSYKIATRIBOENDE
Som boendehandledare inom omsorgs- och psykiatriboende är du med och skapar en meningsfull, begriplig och hanterbar vardag för de boende utifrån deras förutsättningar. I arbetet ingår bland annat praktiska sysslor, personlig omvårdnad, sociala kontakter och fritidsaktiviteter.

PERSONLIG ASSISTENT
Som personlig assistent stödjer du personen i hemmet och utgår från individens behov och önskemål i ditt arbete. Arbetsuppgifterna kan bland annat innebära praktiska sysslor, personlig omvårdnad, medicinska insatser, fritidsaktiviteter och sociala kontakter.

Kvalifikationer

Att jobba inom vård och omsorg innebär i stor utsträckning att hjälpa och stötta människor. Därför söker vi dig som är ansvarstagande, empatisk och trygg. Då förutsättningarna snabbt kan ändras är det viktigt att du är flexibel samt att du har en god samarbetsförmåga.

Vi ser gärna att du har en utbildning eller studerar inom vård och omsorg eller barn- och fritidsutbildning. Alternativt annan pågående eller avklarad utbildning som innebär att arbeta med människor. Erfarenheter av liknande arbete är också något vi värdesätter.

För arbetet krävs det goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift för att kunna utföra dokumentation och kunna kommunicera med brukare, kollegor och anhöriga. 

Inom vissa områden är B-körkort ett krav.

Ovan nämnda jobb kräver att du är minst 18 år innan du påbörjar din anställning.

Övrigt
Arbetstiden är schemalagd till vardagar och helger. I din ansökan anger du om du är intresserad av att arbeta dag och kväll eller natt.

För mer information om tjänsterna, kontakta Socialtjänstens bemanningsenhet, 0911-69 70 70.

Facklig representant

Pernilla Ehlin Kommunal 0911-934 10 Visa mindre

1 undersköterska till Hemtjänstens nattpatrull

Bli en del av Piteå kommuns största förvaltning, Socialtjänsten. Tillsammans är vi 1700 medarbetare som ansvarar för omsorgen av våra äldre och funktionsnedsatta. Gillar du att ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Då kan detta vara jobbet för dig Nattpatrullen söker medarbetare Nattpatrullen är en del av socialtjänsten. Du arbetar med service och omvårdnad till de som behöver stöd i det dagliga livet på grund av sjukdom, funktions... Visa mer
Bli en del av Piteå kommuns största förvaltning, Socialtjänsten. Tillsammans är vi 1700 medarbetare som ansvarar för omsorgen av våra äldre och funktionsnedsatta.

Gillar du att ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Då kan detta vara jobbet för dig

Nattpatrullen söker medarbetare

Nattpatrullen är en del av socialtjänsten. Du arbetar med service och omvårdnad till de som behöver stöd i det dagliga livet på grund av sjukdom, funktionshinder och/eller ålder. Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med människor. Du kommer ingå i hemtjänstens nattpatrull där fyra patruller arbetar varje natt i Piteå kommun. Du utgår från Hemsjukvårdens lokaler på Furunäset där arbetslaget träffas vid passets början.

Arbetsuppgifter


Nattpatrullens arbetsuppgifter är i huvudsak personlig omvårdnad, tillsyn i form av besök i hemmet samt tillsyn i form av trygghetskamera. Läkemedelshantering på delegation. Insatserna ska stärka den enskilde att klara sig själv och göra det möjligt att känna sig trygg och bo kvar i den egna bostaden.

Det ingår mycket bilkörning i tjänsten.

Kvalifikationer


Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har likvärdig utbildning och erfarenhet av liknande arbete. Du har en god förmåga att kommunicera, lätt för att samarbeta, ett bra bemötande och sätter brukarens behov i fokus. Du ska vara ansvarstagande och visa initiativförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav. 

Övrigt


Vi arbetar enligt Hel/del-modellen, vilket innebär anställning på heltid med möjlighet till deltid. Heltidsmåttet är 36,33 timmar per vecka. Helgtjänstgöring varannan vecka. Vi tillämpar individuell schemaläggning med TimeCare som schemaverktyg.

Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse

Tillgång till tjänstebil.

Upplysningar


Karin Helgesson, Chef Hemtjänsten, natt 070-380 09 90.

Facklig företrädare


Pernilla Ehlin, Kommunal, 0911-934 09. Visa mindre

Vikarierande undersköterska till Hemtjänstens nattpatrull

Bli en del av Piteå kommuns största förvaltning, Socialtjänsten. Tillsammans är vi 1700 medarbetare som ansvarar för omsorgen av våra äldre och funktionsnedsatta. Gillar du att ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Då kan detta vara jobbet för dig Nattpatrullen söker medarbetare Nattpatrullen är en del av socialtjänsten. Du arbetar med service och omvårdnad till de som behöver stöd i det dagliga livet på grund av sjukdom, funktions... Visa mer
Bli en del av Piteå kommuns största förvaltning, Socialtjänsten. Tillsammans är vi 1700 medarbetare som ansvarar för omsorgen av våra äldre och funktionsnedsatta.

Gillar du att ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Då kan detta vara jobbet för dig

Nattpatrullen söker medarbetare

Nattpatrullen är en del av socialtjänsten. Du arbetar med service och omvårdnad till de som behöver stöd i det dagliga livet på grund av sjukdom, funktionshinder och/eller ålder. Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med människor. Du kommer ingå i hemtjänstens nattpatrull där fyra patruller arbetar varje natt i Piteå kommun. Du utgår från Hemsjukvårdens lokaler på Furunäset där arbetslaget träffas vid passets början.

Arbetsuppgifter


Nattpatrullens arbetsuppgifter är i huvudsak personlig omvårdnad, tillsyn i form av besök i hemmet samt tillsyn i form av trygghetskamera. Läkemedelshantering på delegation. Insatserna ska stärka den enskilde att klara sig själv och göra det möjligt att känna sig trygg och bo kvar i den egna bostaden.

Det ingår mycket bilkörning i tjänsten.

Kvalifikationer


Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har likvärdig utbildning och erfarenhet av liknande arbete. Du har en god förmåga att kommunicera, lätt för att samarbeta, ett bra bemötande och sätter brukarens behov i fokus. Du ska vara ansvarstagande och visa initiativförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav. 

Övrigt


Vi arbetar enligt Hel/del-modellen, vilket innebär anställning på heltid med möjlighet till deltid. Heltidsmåttet är 36,33 timmar per vecka. Helgtjänstgöring varannan vecka. Vi tillämpar individuell schemaläggning med TimeCare som schemaverktyg.

Vikariat med anställning till och med 2022-01-31

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Tillgång till tjänstebil.

Upplysningar


Karin Helgesson, Chef Hemtjänsten, natt 070-380 09 90.

Facklig företrädare


Pernilla Ehlin, Kommunal, 0911-934 09. Visa mindre

Undersköterska till nattjänst Öjagården

Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

Öjagården är ett särskilt boende för personer med demenssjukdom. Boendet har totalt 33 platser i lägenheter med en storlek av 36,6. Öjagården ligger i Öjebyn ca 5 km norr om centrala Piteå.

Undersköterska natt
Som undersköterska är du spindeln i nätet i omsorgen och vården runt den boende. Du hjälper den boende med bland annat hygien, medicin, städning, på/av klädning och social gemenskap. Arbetet utgår från de enskildas behov och ditt arbete är viktigt för att de boende ska få en bra och trygg tillvaro.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har likvärdig utbildning. Tidigare erfarenhet av att jobba med demensvård och arbetsverktyg kopplat till demensfrågor (ex. BPSD) är meriterande. Du har ett gott bemötande, en god samarbetsförmåga och är positiv till ditt arbete. 

Övrigt 
En nattjänst, tillsvidareanställning. Vi tillämpar individuell schemaläggning. Tillträde enligt överenskommelse. Vi arbetar enligt Hel/del-modellen, vilket innebär rätt till heltid med möjlighet till deltidsarbete om verksamheten tillåter.

Upplysningar 
Carola Olofsson, enhetschef 0911-69 68 86

Facklig företrädare
Pernilla Ehlin, Kommunal 010-442 99 04

Välkommen med din ansökan senast 2021-02-07 Visa mindre

Undersköterskor till nattjänster Roknäsgården

Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

Roknäsgården är ett särskilt boende för äldre bestående av totalt 46 lägenheter , varav hälften av dessa är demensplatser. På Roknäsgården pågår just nu ett förändringsarbete och vi söker nu två nya medarbetare till vårt team på natten som gillar att jobba i förändring och utveckling.

Undersköterskor natt
Som undersköterska är du spindeln i nätet i omsorgen och vården runt den boende. Du hjälper den boende med bland annat hygien, medicin, städning, på/av klädning och social gemenskap. Arbetet utgår från de enskildas behov och ditt arbete är viktigt för att de boende ska få en bra och trygg tillvaro.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har likvärdig utbildning. Tidigare erfarenhet av att jobba med demensvård och arbetsverktyg kopplat till demensfrågor (ex. BPSD) är meriterande. Du har ett gott bemötande, en god samarbetsförmåga och är positiv till ditt arbete. Du tar ansvar och initiativ samt är öppen för förändring och utveckling.

Övrigt 
Två stycken nattjänster, tillsvidareanställningar. Vi tillämpar individuell schemaläggning. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar 
Eva Bryggman, Boendechef 0911-69 79 63

Facklig företrädare
Pernilla Ehlin, Kommunal 010-442 99 04

Välkommen med din ansökan senast 2020-09-20

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Timvikariat inom vård och omsorg

Socialtjänsten är kommunens största förvaltning med 1700 medarbetare som tillsammans ansvarar för omsorg av våra äldre och funktionsnedsatta. Ett jobb inom socialtjänsten är ett viktigt och meningsfullt arbete där du har mycket kontakt med människor. Just nu söker vi främst vikarier till ordinärt- och särskilt boende. Läs mer om våra erbjudanden och ansök idag! Vi anställer löpande, sök därför redan idag! Vad vill du jobba med? Det här erbjuder vi! ORDI... Visa mer
Socialtjänsten är kommunens största förvaltning med 1700 medarbetare som tillsammans ansvarar för omsorg av våra äldre och funktionsnedsatta. Ett jobb inom socialtjänsten är ett viktigt och meningsfullt arbete där du har mycket kontakt med människor. Just nu söker vi främst vikarier till ordinärt- och särskilt boende. Läs mer om våra erbjudanden och ansök idag!

Vi anställer löpande, sök därför redan idag!

Vad vill du jobba med? Det här erbjuder vi!

ORDINÄRT BOENDE (hemtjänsten)
Som undersköterska eller vårdbiträde inom hemtjänsten besöker du personer som behöver hjälp med praktiska sysslor, medicinska insatser och personlig omvårdnad i sitt eget hem. Du har en viktig roll att ge de du möter en trygg tillvaro såväl i planerade besök som mer akuta besök.

En del av hemtjänsten är Nattpatrullen. Här jobbar du i team om två personer och er uppgift är att skapa en trygghet för de individer som är oroliga under natten och är också de som är först på plats om någon aktiverar sitt trygghetslarm.

SÄRSKILT BOENDE (äldreboende)
Som undersköterska eller vårdbiträde inom särskilt boende är du spindeln i nätet i omsorgen och vården runt de boende. Du hjälper bland annat de boende med praktiska sysslor och personlig omvårdnad. Arbetet utgår från de enskildas behov och ditt arbete är viktigt för att de boende ska få en bra och trygg tillvaro.

TRÄDGÅRDENS ÄLDRECENTRA
Som undersköterska eller vårdbiträde på Trädgårdens Äldrecentra arbetar du för att stödja och trygga personer över 65 år och deras anhöriga som bor i ordinärt boende. Du hjälper till med personlig omvårdnad samt aktiviteter som bidrar till ökad självständighet för den äldre. Arbetet sker i team tillsammans med arbetsterapeut, sjukgymnast och sjuksköterska. Vi söker även efter undersköterskor/vårdbiträden till Vård-och omsorgsteamet som jobbar med trygg hemgång till ordinärt boende för personer som blir utskrivna från sjukhus.

KORTTIDS- OCH FRITIDSVERKSAMHET
Som handledare inom korttids- och fritidsverksamheterna är din uppgift att skapa en trygg och välplanerad vistelse för de barn och unga som bor där tillfälligt eller har fritidsverksamhet. Du hjälper dem att klara sina dagliga rutiner så som personlig hygien och vara ett stöd i aktiviteter.

OMSORGS- OCH PSYKIATRIBOENDE
Som boendehandledare inom omsorgs- och psykiatriboende är du med och skapar en meningsfull, begriplig och hanterbar vardag för de boende utifrån deras förutsättningar. I arbetet ingår bland annat praktiska sysslor, personlig omvårdnad, sociala kontakter och fritidsaktiviteter.

PERSONLIG ASSISTENT
Som personlig assistent stödjer du personen i hemmet och utgår från individens behov och önskemål i ditt arbete. Arbetsuppgifterna kan bland annat innebära praktiska sysslor, personlig omvårdnad, medicinska insatser, fritidsaktiviteter och sociala kontakter.

Kvalifikationer

Att jobba inom vård och omsorg innebär i stor utsträckning att hjälpa och stötta människor. Därför söker vi dig som är ansvarstagande, empatisk och trygg. Då förutsättningarna snabbt kan ändras är det viktigt att du är flexibel samt att du har en god samarbetsförmåga.

Vi ser gärna att du har en utbildning eller studerar inom vård och omsorg eller barn- och fritidsutbildning. Alternativt annan pågående eller avklarad utbildning som innebär att arbeta med människor. Erfarenheter av liknande arbete är också något vi värdesätter.

För arbetet krävs det goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift för att kunna utföra dokumentation och kunna kommunicera med brukare, kollegor och anhöriga. 

Inom vissa områden är B-körkort ett krav.

Ovan nämnda jobb kräver att du är minst 18 år innan du påbörjar din anställning.

Facklig representant

Pernilla Ehlin Kommunal 0911-934 10

 

Övrigt

Arbetstiden är schemalagd till vardagar och helger. I din ansökan anger du om du är intresserad av att arbeta dag och kväll eller natt.

För mer information om tjänsterna, kontakta Socialtjänstens bemanningsenhet, 0911-69 70 70. Visa mindre

Vikarierande undersköterska till Hemtjänstens nattpatrull

Bli en del av Piteå kommuns största förvaltning, Socialtjänsten. Tillsammans är vi 1700 medarbetare som ansvarar för omsorgen av våra äldre och funktionsnedsatta. Gillar du att ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Då kan detta vara jobbet för dig Nattpatrullen söker medarbetare Nattpatrullen är en del av socialtjänsten. Du arbetar med service och omvårdnad till de som behöver stöd i det dagliga livet på grund av sjukdom, funktions... Visa mer
Bli en del av Piteå kommuns största förvaltning, Socialtjänsten. Tillsammans är vi 1700 medarbetare som ansvarar för omsorgen av våra äldre och funktionsnedsatta.

Gillar du att ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Då kan detta vara jobbet för dig

Nattpatrullen söker medarbetare

Nattpatrullen är en del av socialtjänsten. Du arbetar med service och omvårdnad till de som behöver stöd i det dagliga livet på grund av sjukdom, funktionshinder och/eller ålder. Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med människor. Du kommer ingå i hemtjänstens nattpatrull där fyra patruller arbetar varje natt i Piteå kommun. Du utgår från Hemsjukvårdens lokaler på Furunäset där arbetslaget träffas vid passets början.

Arbetsuppgifter
Nattpatrullens arbetsuppgifter är i huvudsak personlig omvårdnad, tillsyn i form av besök i hemmet samt tillsyn i form av trygghetskamera. Läkemedelshantering på delegation. Insatserna ska stärka den enskilde att klara sig själv och göra det möjligt att känna sig trygg och bo kvar i den egna bostaden.

Det ingår mycket bilkörning i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har likvärdig utbildning och erfarenhet av liknande arbete. Du har en god förmåga att kommunicera, lätt för att samarbeta, ett bra bemötande och sätter brukarens behov i fokus. Du ska vara ansvarstagande och visa initiativförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav. 

Övrigt
Vi arbetar enligt Hel/del-modellen, vilket innebär anställning på heltid med möjlighet till deltid. Heltidsmåttet är 36,33 timmar per vecka. Helgtjänstgöring varannan vecka. Vi tillämpar individuell schemaläggning med TimeCare som schemaverktyg.

Vikariat till och med 25/4 2021 med eventuell förlängning.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Tillgång till tjänstebil.

Upplysningar
Karin Helgesson, Chef Hemtjänsten, natt 070-380 09 90.

Facklig företrädare
Pernilla Ehlin, Kommunal, 0911-934 09. Visa mindre

Undersköterska till Hemsjukvården

Om jobbet Vi har möjlighet att välkomna en undersköterska till vår verksamhet. Vi är en verksamhet som ingår i hemsjukvården, här arbetar idag ett 40-tal legitimerad personal samt 6 stycken undersköterskor. Vi utgår från vår lokal som befinner sig ute på furunäset som ligger ett stenkast utanför Piteå centrum. Vårt gemensamma mål är att skapa god vård med hög kvalité till invånarna i Piteå kommun. Tillsammans besitter vi stora kunskaper och många års erf... Visa mer
Om jobbet

Vi har möjlighet att välkomna en undersköterska till vår verksamhet.

Vi är en verksamhet som ingår i hemsjukvården, här arbetar idag ett 40-tal legitimerad personal samt 6 stycken undersköterskor. Vi utgår från vår lokal som befinner sig ute på furunäset som ligger ett stenkast utanför Piteå centrum. Vårt gemensamma mål är att skapa god vård med hög kvalité till invånarna i Piteå kommun. Tillsammans besitter vi stora kunskaper och många års erfarenheter som vi dagligen tar tillvara på och som vi tillsammans med dig vill använda för att nå upp till vår målsättning. Vi är en del av Socialtjänsten, som ansvarar för omsorg av äldre och personer med funktionsvariationer, och som är Piteå kommuns största förvaltning med ca 1700 anställda.

Som undersköterska i hemsjukvården utför du främst delegerade hälso-och sjukvårdsinsatser från distriktssköterska. De delegerade arbetsuppgifterna kan handla om läkemedelsadministrering, provtagningar, sårvård m.m. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma i syfte att stödja och avlasta distriktsköterskor och rehab personal i deras arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av att arbeta med äldre och hälso- och sjukvård. Du ska vara flexibel, gilla att arbeta i högt tempo med snabba växlingar, ta ansvar och initiativ till att utveckla verksamheten. Du ska ha förmågan att kunna strukturera och planera din arbetsdag. Vi ser också att du har en god samarbetsförmåga och är positiv till ditt arbete. Det är viktigt att ha ett gott bemötande då arbetet består av många olika kontakter och förmågan att kunna ge en god omvårdnad där vårdtagarna står i centrum. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Då kommunikation med brukare samt dokumentation är en viktig del av arbetet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift. Körkort är ett krav och ingår dagligen i arbetet.

Om anställningen

Individuellt schemalagd arbetstid med arbetstidsmåttet 36,32 tim./v. Arbetet förlagt till dag/kväll, måndag till söndag. Vi arbetar enligt Hel/del-modellen vilket innebär anställning på heltid med möjlighet att arbeta mindre. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar

Malin Puffert, Hemsjukvårdchef, 0911-69 79 31.

Sara Hedkvist, Hemsjukvårdschef, 0911-69 79 30

Facklig företrädare

Pernilla Ehlin, Kommunal, 0911-934 10.

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 2020-02-16 Visa mindre

Sommarjobb inom vård och omsorg

Socialtjänsten är kommunens största förvaltning med 1700 medarbetare som tillsammans ansvarar för omsorg av våra äldre och funktionsnedsatta. Ett jobb inom socialtjänsten är ett viktigt och meningsfullt arbete där du har mycket kontakt med människor. Just nu söker vi dig som vill sommarjobba hos oss. Läs mer om våra erbjudanden och ansök idag! Vi anställer löpande, sök därför redan idag! Vad vill du jobba med? Det här erbjuder vi! ORDINÄRT BOENDE (hemtjä... Visa mer
Socialtjänsten är kommunens största förvaltning med 1700 medarbetare som tillsammans ansvarar för omsorg av våra äldre och funktionsnedsatta. Ett jobb inom socialtjänsten är ett viktigt och meningsfullt arbete där du har mycket kontakt med människor. Just nu söker vi dig som vill sommarjobba hos oss. Läs mer om våra erbjudanden och ansök idag!

Vi anställer löpande, sök därför redan idag!

Vad vill du jobba med? Det här erbjuder vi!
ORDINÄRT BOENDE (hemtjänsten)
Som undersköterska eller vårdbiträde inom hemtjänsten besöker du personer som behöver hjälp med praktiska sysslor, medicinska insatser och personlig omvårdnad i sitt eget hem. Du har en viktig roll att ge de du möter en trygg tillvaro såväl i planerade besök som mer akuta besök.

En del av hemtjänsten är Nattpatrullen. Här jobbar du i team om två personer och er uppgift är att skapa en trygghet för de individer som är oroliga under natten och är också de som är först på plats om någon aktiverar sitt trygghetslarm.

SÄRSKILT BOENDE (äldreboende)
Som undersköterska eller vårdbiträde inom särskilt boende är du spindeln i nätet i omsorgen och vården runt de boende. Du hjälper bland annat de boende med praktiska sysslor och personlig omvårdnad. Arbetet utgår från de enskildas behov och ditt arbete är viktigt för att de boende ska få en bra och trygg tillvaro.

TRÄDGÅRDENS ÄLDRECENTRA
Som undersköterska eller vårdbiträde på Trädgårdens Äldrecentra arbetar du för att stödja och trygga personer över 65 år och deras anhöriga som bor i ordinärt boende. Du hjälper till med personlig omvårdnad samt aktiviteter som bidrar till ökad självständighet för den äldre. Arbetet sker i team tillsammans med arbetsterapeut, sjukgymnast och sjuksköterska. Vi söker även efter undersköterskor/vårdbiträden till Vård-och omsorgsteamet som jobbar med trygg hemgång till ordinärt boende för personer som blir utskrivna från sjukhus.

KORTTIDS- OCH FRITIDSVERKSAMHET
Som handledare inom korttids- och fritidsverksamheterna är din uppgift att skapa en trygg och välplanerad vistelse för de barn och unga som bor där tillfälligt eller har fritidsverksamhet. Du hjälper dem att klara sina dagliga rutiner så som personlig hygien och vara ett stöd i aktiviteter.

OMSORGS- OCH PSYKIATRIBOENDE
Som boendehandledare inom omsorgs- och psykiatriboende är du med och skapar en meningsfull, begriplig och hanterbar vardag för de boende utifrån deras förutsättningar. I arbetet ingår bland annat praktiska sysslor, personlig omvårdnad, sociala kontakter och fritidsaktiviteter.

PERSONLIG ASSISTENT
Som personlig assistent stödjer du personen i hemmet och utgår från individens behov och önskemål i ditt arbete. Arbetsuppgifterna kan bland annat innebära praktiska sysslor, personlig omvårdnad, medicinska insatser, fritidsaktiviteter och sociala kontakter.

Kvalifikationer
Att jobba inom vård och omsorg innebär i stor utsträckning att hjälpa och stötta människor. Därför söker vi dig som är ansvarstagande, empatisk och trygg. Då förutsättningarna snabbt kan ändras är det viktigt att du är flexibel samt att du har en god samarbetsförmåga.

Vi ser gärna att du har en utbildning eller studerar inom vård och omsorg eller barn- och fritidsutbildning. Alternativt annan pågående eller avklarad utbildning som innebär att arbeta med människor. Erfarenheter av liknande arbete är också något vi värdesätter.

För arbetet krävs det goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift för att kunna utföra dokumentation och kunna kommunicera med brukare, kollegor och anhöriga. 

Inom vissa områden är B-körkort ett krav.

Ovan nämnda jobb kräver att du är minst 18 år innan du påbörjar din anställning.

Facklig representant

Pernilla Ehlin Kommunal 0911-934 10

 

Övrigt
Arbetstiden är schemalagd till vardagar och helger. I din ansökan anger du om du är intresserad av att arbeta dag och kväll eller natt.

För mer information om tjänsterna, kontakta Socialtjänstens bemanningsenhet, 0911-69 70 70. Visa mindre

Vikarierande undersköterska till hemtjänstens nattpatrull

Nattpatrullen är en del av socialtjänsten. Arbetar med service och omvårdnad av de som behöver stöd i det dagliga livet på grund av sjukdom, funktionshinder och/eller ålder. Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med människor. Du kommer ingå i hemtjänstens nattpatrull där fyra patruller arbetar varje natt i Piteå kommun.  Arbetsuppgifter Nattpatrullens arbetsuppgifter är i huvudsak personlig omvårdnad, tillsyn i form av be... Visa mer
Nattpatrullen är en del av socialtjänsten. Arbetar med service och omvårdnad av de som behöver stöd i det dagliga livet på grund av sjukdom, funktionshinder och/eller ålder. Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med människor. Du kommer ingå i hemtjänstens nattpatrull där fyra patruller arbetar varje natt i Piteå kommun. 

Arbetsuppgifter
Nattpatrullens arbetsuppgifter är i huvudsak personlig omvårdnad, tillsyn i form av besök i hemmet samt tillsyn i form av trygghetskamera. Läkemedelshantering på delegation. Insatserna ska stärka den enskilde att klara sig själv och göra det möjligt att känna sig trygg och bo kvar i den egna bostaden. Det ingår mycket bilkörning i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har likvärdig utbildning och erfarenhet av liknande arbete. Du har en god förmåga att kommunicera, lätt för att samarbeta, ett bra bemötande och sätter brukarens behov i fokus. Du ska vara ansvarstagande och visa initiativförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav. 

Övrigt
Vi arbetar enligt Hel/del-modellen, vilket innebär anställning på heltid med möjlighet till deltid. Heltidsmåttet är 36,33 timmar per vecka. Helgtjänstgöring varannan vecka. Vi tillämpar individuell schemaläggning med Time Care som schemaverktyg. Anställningen är ett vikariat med tillträde enligt överenskommelse. Vikariatet är till och med 2021-04-25. Tillgång till tjänstebil.

Upplysningar
Karin Helgesson, Chef Hemtjänsten, natt 070-380 09 90.

Facklig företrädare
Pernilla Ehlin, Kommunal, 0911-934 09.

 

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 2020-02-25

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Undersköterskor till Socialtjänsten

Socialtjänsten, som ansvarar för omsorg av äldre och funktionsnedsatta, är Piteå kommuns största förvaltning med ca 1700 anställda. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som undersköterska inom Socialtjänsten! Undersköterskor dag Som undersköterska är du spindeln i nätet i omsorgen och vården runt den boende. Du hjälper den boende med bland annat hygien, medicin, städning, på/av klädning och social gemenskap. Arbetet utgår från de enskildas beho... Visa mer
Socialtjänsten, som ansvarar för omsorg av äldre och funktionsnedsatta, är Piteå kommuns största förvaltning med ca 1700 anställda. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som undersköterska inom Socialtjänsten!

Undersköterskor dag
Som undersköterska är du spindeln i nätet i omsorgen och vården runt den boende. Du hjälper den boende med bland annat hygien, medicin, städning, på/av klädning och social gemenskap. Arbetet utgår från de enskildas behov och ditt arbete är viktigt för att de boende ska få en bra och trygg tillvaro. Vi söker nu undersköterskor till:

Berggården 5 dagtjänster

Källbogården 3 dagtjänster

Roknäsgården 1 nattjänst

Ängsgården 1 dagtjänst och 2 nattjänster

Öjagården 1 nattjänst

Österbo 1 dagtjänst

Dagtjänster innebär arbete dagar, kvällar och helger.

Skriv in i ansökan vilken/vilka anställningar du söker

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har likvärdig utbildning. Du är lugn, trygg och positiv till ditt arbete. Du tar ansvar och initiativ samt har en god samarbetsförmåga. Det är viktigt att ha ett gott bemötande och kunna ge en god omvårdnad där de boende står i centrum.

Övrigt 
Tjänsterna är tillsvidareanställningar. Vi arbetar enligt Hel/del-modellen, vilket innebär rätt till heltid med möjlighet till deltidsarbete om verksamheten tillåter. Vi tillämpar individuell schemaläggning. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se senast 2020-02-09

Upplysningar


Ida Lundman, Boendechef Berggården 0911-69 79 38

Marina Forsberg Boendechef Källbogården 0911-69 67 34

Inger Blomqvist, Boendechef Roknäsgården, 0911-69 79 63

Ewa Wiklund, Boendechef Ängsgården, 0911-69 74 40

Carola Olofsson Boendechef Öjagården 0911-69 68 86

Madelen Södersten Boendechef Österbo 0911- 69 69 83

Facklig företrädare


Pernilla Ehlin, Kommunal 0911-934 10 Visa mindre

Undersköterskor till ny verksamhet på Norrgården

Socialtjänsten ansvarar för att tillhandahålla omsorg, vård och service till personer som behöver stöd i det dagliga livet på grund av sjukdom, funktionshinder eller ålder. I början av 2020 så öppnas en ny enhet på Norrgården i Norrfjärden. Enheten består av 9 platser. Verksamhetsinriktning är tillfällig boendeplats i väntan på permanent erbjudande. Vi söker därför ett antal undersköterskor för tjänstgöring på schema, dag/kväll/helg. Arbetsuppgifter Som... Visa mer
Socialtjänsten ansvarar för att tillhandahålla omsorg, vård och service till personer som behöver stöd i det dagliga livet på grund av sjukdom, funktionshinder eller ålder.

I början av 2020 så öppnas en ny enhet på Norrgården i Norrfjärden. Enheten består av 9 platser. Verksamhetsinriktning är tillfällig boendeplats i väntan på permanent erbjudande.
Vi söker därför ett antal undersköterskor för tjänstgöring på schema, dag/kväll/helg.

Arbetsuppgifter
Som undersköterska och kontaktperson är du spindeln i nätet i omsorgen och vården runt den boende. Arbetet utgår från de enskildas behov / genomförandeplaner och från verksamhetens riktlinjer och mål.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har likvärdig utbildning och ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med vård och omsorgsarbete. Erfarenhet från liknande verksamhetsinriktning kan  vara meriterande

Som person ska du vara flexibel, trygg i din yrkesroll, ta ansvar och initiativ, ha en god samarbetsförmåga samt vara positiv till ditt arbete. Det är viktigt att ha ett gott bemötande och kunna ge en god omvårdnad där de boendes individuella behov står i centrum. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tillträde 2020-02-01 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi har Hel/del-modellen, vilket innebär anställning på heltid med möjlighet att arbeta mindre. Vi tillämpar individuell schemaläggning utifrån enheternas bemanningskrav. Vi arbetar med samplanering och samarbete mellan alla enheter på Norrgården.

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 2019-12-15

Upplysningar
Boendecheferna
Annika Wallin, 0911-69 79 51
Anette Grandin, 0911-69 79 50

Facklig företrädare
Pernilla Ehlin, Kommunal 0911-934 10 Visa mindre

Undersköterska till Hemsjukvården

Arbetsuppgifter                                                Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av delegerade hälso-och sjukvårdsinsatser från distriktssköterska. De delegerade arbetsuppgifterna kan handla om läkemedelsadministrering, provtagningar, sårvård m.m. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma i syfte att stödja och avlasta distriktsköterskor och rehab personal i deras arbete. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad undersköterska ... Visa mer
Arbetsuppgifter                                               

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av delegerade hälso-och sjukvårdsinsatser från distriktssköterska. De delegerade arbetsuppgifterna kan handla om läkemedelsadministrering, provtagningar, sårvård m.m. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma i syfte att stödja och avlasta distriktsköterskor och rehab personal i deras arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av att arbeta med äldre. Du ska vara flexibel, ta ansvar och initiativ samt ha en god samarbetsförmåga och vara positiv till ditt arbete. Det är viktigt att ha ett gott bemötande och kunna ge en god omvårdnad där vårdtagarna står i centrum. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Då kommunikation med brukare samt dokumentation är en viktig del av arbetet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift. Körkort är ett krav.

Övrigt

Individuellt schemalagd arbetstid med arbetstidsmåttet 36,32 tim./v. Arbetet förlagt till dag/kväll, måndag till söndag. Vi arbetar enligt Hel/del-modellen vilket innebär anställning på heltid med möjlighet att arbeta mindre Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2019-10-27

 

I denna rekrytering avsäger vi oss vänligen men bestämt erbjudanden för marknadsföring och andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Undersköterskor

Socialtjänsten, som ansvarar för omsorg av äldre och funktionsnedsatta, är Piteå kommuns största förvaltning med ca 1500 anställda. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som undersköterska inom Socialtjänsten! Undersköterskor dag Som undersköterska är du spindeln i nätet i omsorgen och vården runt den boende. Du hjälper den boende med bland annat hygien, medicin, städning, på/av klädning och social gemenskap. Arbetet utgår från de enskildas beho... Visa mer
Socialtjänsten, som ansvarar för omsorg av äldre och funktionsnedsatta, är Piteå kommuns största förvaltning med ca 1500 anställda. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som undersköterska inom Socialtjänsten!

Undersköterskor dag
Som undersköterska är du spindeln i nätet i omsorgen och vården runt den boende. Du hjälper den boende med bland annat hygien, medicin, städning, på/av klädning och social gemenskap. Arbetet utgår från de enskildas behov och ditt arbete är viktigt för att de boende ska få en bra och trygg tillvaro. Vi söker nu undersköterskor till:

Norrgården, 6 dagtjänster
Roknäsgården, 8 dagtjänster
Ängsgården, 4 dagtjänster

Dagtjänster innebär arbete dagar, kvällar och helger.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har likvärdig utbildning. Du är lugn, trygg och positiv till ditt arbete. Du tar ansvar och initiativ samt har en god samarbetsförmåga. Det är viktigt att ha ett gott bemötande och kunna ge en god omvårdnad där de boende står i centrum.

Övrigt 
Tjänsterna är tillsvidareanställningar. Vi arbetar enligt Hel/del-modellen, vilket innebär rätt till heltid med möjlighet till deltidsarbete om verksamheten tillåter. Vi tillämpar individuell schemaläggning. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se senast 2019-10-27

Upplysningar
Annika Wallin, Boendechef Norrgården 0911-69 79 51
Inger Blomqvist, Boendechef Roknäsgården, 0911-69 79 63
Ewa Wiklund, Boendechef Ängsgården, 0911-69 74 40

Facklig företrädare
Pernilla Ehlin, Kommunal 0911-934 10 Visa mindre

Bemanningspool, Socialtjänsten

Förvaltningen består av Stöd/omsorg och Äldreomsorgen. Socialtjänsten har ett samlat uppdrag från Socialnämnden att ansvara för alla medborgare som behöver stöd i sin sociala situation eller pga. sjukdom eller funktionsnedsättning.  Socialtjänstens bemanningspool bemannar verksamheter både inom Äldreomsorg och Stöd och omsorg, vilket innebär att du tar hand om både äldre personer och personer med funktionsnedsättning/sjukdom på våra särskilda boenden elle... Visa mer
Förvaltningen består av Stöd/omsorg och Äldreomsorgen. Socialtjänsten har ett samlat uppdrag från Socialnämnden att ansvara för alla medborgare som behöver stöd i sin sociala situation eller pga. sjukdom eller funktionsnedsättning. 

Socialtjänstens bemanningspool bemannar verksamheter både inom Äldreomsorg och Stöd och omsorg, vilket innebär att du tar hand om både äldre personer och personer med funktionsnedsättning/sjukdom på våra särskilda boenden eller i hemmet.

 

Arbetsuppgifter

I ditt arbete kommer du att introduceras inom ett antal verksamheter, vilket innebär att du kommer att täcka upp på ett flertal arbetsplatser vid ordinarie personals frånvaro. Du har därmed ett varierande arbete där du alternerar mellan Socialtjänstens olika verksamheter.

 

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning är ett krav. Arbetet sker inom Äldreomsorgen och Stöd och omsorg Erfarenhet av målgrupperna samt vana av dokumentation kan vara meriterande. För oss är det viktigt att du är trygg, empatisk och serviceinriktad. Eftersom arbetet och förutsättningarna snabbt kan förändras är det också viktigt att du är mycket flexibel både när det gäller arbetstider och även arbetsplats samt att du har en god samarbetsförmåga. Schemat byggs allteftersom vikariebehoven kommer in och är i ständig förändring.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

 

Övrigt

Anställningen är tillsvidare, tillsättning sker efter överenskommelse. Ersättning för förskjuten arbetstid samt övertid ersättsmed 2500 kr/mån/heltid. Du omfattas av Hel/del vilket innebär att heltid är en rättighet och deltid en möjlighet. Heltidsmått 36.32 h/vecka.

 

Upplysningar

Jan Karlsson, Chef bemanningspoolen, 0911-69 67 27

Marie Isaksson, Chef bemanningspoolen, 0911-69 62 17

 

Facklig företrädare

Pernilla Ehlin, Kommunal, 0911-934 10

 

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 2019-10-13

 

 Vi avsäger oss vänligen men bestämt marknadsföring och andra kontakter från externa aktörer i denna rekrytering. Visa mindre

Timvikariat inom vård och omsorg

Socialtjänsten, som ansvarar för omsorg av äldre och funktionsnedsatta, är Piteå kommuns största förvaltning med ca 1500 anställda. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som personlig assistent, boendehandledare, handledare eller undersköterska/vårdbiträde. Personlig assistent Som personlig assistent stödjer du en person med funktionsnedsättning att leva det liv han/hon själv vill leva. Arbetsuppgifterna kan vara allt från hjälp vid måltider, hygi... Visa mer
Socialtjänsten, som ansvarar för omsorg av äldre och funktionsnedsatta, är Piteå kommuns största förvaltning med ca 1500 anställda. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som personlig assistent, boendehandledare, handledare eller undersköterska/vårdbiträde.

Personlig assistent
Som personlig assistent stödjer du en person med funktionsnedsättning att leva det liv han/hon själv vill leva. Arbetsuppgifterna kan vara allt från hjälp vid måltider, hygien och sköta hemmet till att hjälpa brukaren att ägna sig åt fritidsintressen och sociala aktiviteter. Arbetet ger stort utrymme att forma dagen tillsammans med brukaren. Detta ger brukaren och dig bra möjligheter att delta i Piteås sommarutbud. 

Boendehandledare
Du kan arbeta som boendehandledare antingen i omsorgsboende eller psykiatriboende. Som boendehandledare krävs det att du kan se till brukarens förmågor så att dessa tillvaratas och utvecklas på ett bra sätt. Du ska tillsammans med personen skapa en meningsfull, begriplig och hanterbar vardag. I arbetet ingår bland annat personlig omvårdnad, sociala kontakter, praktiska göromål och fritidsaktiviteter. 

Handledare
Som handledare inom korttids/fritidsverksamheterna är du med och skapar en trygg och välplanerad vistelse för våra brukare som bor tillfälligt på korttidsverksamheten eller har tillsyn på fritidsverksamheten. Du hjälper brukaren att trivas och klara sina dagliga rutiner som kan vara personlig hygien, att förstå kommunikation via bilder och scheman, att vara ett stöd i aktiviteter samt att planera hushållet med t.ex. inköp. 

Undersköterska/vårdbiträde på äldreboende
Som undersköterska/vårdbiträde är du spindeln i nätet i omsorgen och vården runt den boende. Du hjälper den boende med bland annat hygien, medicin, städning, på/av klädning och social gemenskap. Arbetet utgår från de enskildas behov och ditt arbete är viktigt för att de boende ska få en bra och trygg tillvaro. 

Undersköterska/vårdbiträde inom hemtjänst
Att arbeta inom hemtjänsten innebär att du besöker omsorgstagarna i deras hem. Där hjälper du dem med bland annat hygien, på/av klädning, värma mat, hushållsarbete, inköp och medicin. Din insats är viktig för att omsorgstagarna ska känna sig nöjda och trygga i tillvaron. 

Undersköterska/vårdbiträde på Äldrecentrat
Som undersköterska/vårdbiträde på Trädgårdens Äldrecentra arbetar vi för att stödja och trygga personer över 65 år och deras anhöriga som bor i ordinärt boende. Arbetet består bland annat av omvårdnadsuppgifter samt aktiviteter för att stödja äldre till så stor självständighet som möjligt. Arbetet är varierande och sker i team tillsammans med arbetsterapeut, sjukgymnast och sjuksköterska.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har omvårdnadsutbildning eller Barn- och fritidsutbildning, men det är inget krav. Att jobba inom vård och omsorg innebär i stor utsträckning att hjälpa och stötta människor. För att kunna göra detta på bästa sätt är det viktigt att du är trygg, empatisk samt att du är serviceinriktad. Eftersom arbetet och förutsättningarna snabbt kan förändras är det också viktigt att du är flexibel samt att du har en god samarbetsförmåga. För arbete på psykiatriboende och i vissa hemtjänstgrupper krävs B-körkort. I övriga jobb är B-körkort inget krav.
Ovan nämnda jobb kräver att du är minst 18 år innan du påbörjar din anställning.

Övrigt
Vi ser gärna att du kan vara tillgänglig för arbete 20 timmar per vecka eller mer.För mer information om tjänsterna, kontakta Socialtjänstens bemanningsenhet, 0911-69 70 70.
För att rekryteringsprocessen ska gå så smidigt som möjligt ser vi att du lämnar två referenser i samband med din ansökan.

Facklig representant
Pernilla Ehlin, Kommunal, 0911-934 10

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 2019-12-31 Visa mindre

Undersköterskor till Hemsjukvården

Arbetsuppgifter                                                Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av delegerade hälso-och sjukvårdsinsatser från distriktssköterska. De delegerade arbetsuppgifterna kan handla om läkemedelsadministrering, provtagningar, sårvård m.m. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma i syfte att stödja och avlasta distriktsköterskor och rehab personal i deras arbete. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad undersköterska ... Visa mer
Arbetsuppgifter                                               

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av delegerade hälso-och sjukvårdsinsatser från distriktssköterska. De delegerade arbetsuppgifterna kan handla om läkemedelsadministrering, provtagningar, sårvård m.m. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma i syfte att stödja och avlasta distriktsköterskor och rehab personal i deras arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av att arbeta med äldre. Du ska vara flexibel, ta ansvar och initiativ samt ha en god samarbetsförmåga och vara positiv till ditt arbete. Det är viktigt att ha ett gott bemötande och kunna ge en god omvårdnad där vårdtagarna står i centrum. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Då kommunikation med brukare samt dokumentation är en viktig del av arbetet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift. Körkort är ett krav.

Övrigt

Individuellt schemalagd arbetstid med arbetstidsmåttet 36,32 tim./v. Arbetet förlagt till dag/kväll, måndag till söndag. Vi arbetar enligt Hel/del-modellen vilket innebär anställning på heltid med möjlighet att arbeta mindre Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar

Christer Grahn, Hemsjukvårdchef, 0911-69 79 31.

Sara Hedkvist, Hemsjukvårdschef, 0911-69 79 30

Facklig företrädare

Pernilla Ehlin, Kommunal, 0911-934 10.

 

  

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/anstalld senast 2019-06-16

 

I denna rekrytering avsäger vi oss vänligen men bestämt erbjudanden för marknadsföring och andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Undersköterskor till hemtjänstens nattpatrull

Nattpatrullen söker medarbetare Äldreomsorgen arbetar med service och omvårdnad av de som är över 65 år och behöver stöd i det dagliga livet på grund av sjukdom, funktionshinder och/eller ålder. Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med människor. Du kommer ingå i Hemtjänstens nattpatrull där fyra patruller arbetar varje natt i Piteå kommun.  Arbetsuppgifter Nattpatrullens arbetsuppgifter är i huvudsak personlig omvårdnad,... Visa mer
Nattpatrullen söker medarbetare

Äldreomsorgen arbetar med service och omvårdnad av de som är över 65 år och behöver stöd i det dagliga livet på grund av sjukdom, funktionshinder och/eller ålder. Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med människor. Du kommer ingå i Hemtjänstens nattpatrull där fyra patruller arbetar varje natt i Piteå kommun. 

Arbetsuppgifter
Nattpatrullens arbetsuppgifter är i huvudsak personlig omvårdnad, tillsyn med hjälp av trygghetskamera samt läkemedelshantering på delegation. Insatserna ska stärka den enskilde att klara sig själv och göra det möjligt att känna sig trygg och bo kvar i den egna bostaden. Det ingår mycket bilkörning i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har likvärdig utbildning och erfarenhet av liknande arbete. Du har en god förmåga att kommunicera, lätt för att samarbeta, ett bra bemötande och sätter vårdtagarens behov i fokus. Du ska kunna ta ansvar och visa initiativ. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav. 

Övrigt
Vi arbetar enligt Hel/del-modellen, vilket innebär anställning på heltid med möjlighet till deltid. Heltidsmåttet är 36,33 timmar per vecka. Helgtjänstgöring varannan vecka. Vi tillämpar individuell schemaläggning med TimeCare som schemaverktyg. Anställningen är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Tillgång till tjänstebil.

Upplysningar
Karin Helgesson, Chef Hemtjänsten, natt 070-380 09 90.

Facklig företrädare
Pernilla Ehlin, Kommunal, 0911-934 09.

 

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 2019-08-18.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sommarjobb inom vård och omsorg

Socialtjänsten, som ansvarar för omsorg av äldre och funktionsnedsatta, är Piteå kommuns största förvaltning med ca 1500 anställda. Vi behöver nu rekrytera vikarier som vill förstärka våra team under våren och sommaren. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som personlig assistent, boendehandledare, handledare eller undersköterska/vårdbiträde. Personlig assistent Som personlig assistent stödjer du en person med funktionsnedsättning att leva det ... Visa mer
Socialtjänsten, som ansvarar för omsorg av äldre och funktionsnedsatta, är Piteå kommuns största förvaltning med ca 1500 anställda. Vi behöver nu rekrytera vikarier som vill förstärka våra team under våren och sommaren. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som personlig assistent, boendehandledare, handledare eller undersköterska/vårdbiträde.Personlig assistent
Som personlig assistent stödjer du en person med funktionsnedsättning att leva det liv han/hon själv vill leva. Arbetsuppgifterna kan vara allt från hjälp vid måltider, hygien och sköta hemmet till att hjälpa brukaren att ägna sig åt fritidsintressen och sociala aktiviteter. Arbetet ger stort utrymme att forma dagen tillsammans med brukaren. Detta ger brukaren och dig bra möjligheter att delta i Piteås sommarutbud. 

Boendehandledare
Du kan arbeta som boendehandledare antingen i omsorgsboende eller psykiatriboende. Som boendehandledare krävs det att du kan se till brukarens förmågor så att dessa tillvaratas och utvecklas på ett bra sätt. Du ska tillsammans med personen skapa en meningsfull, begriplig och hanterbar vardag. I arbetet ingår bland annat personlig omvårdnad, sociala kontakter, praktiska göromål och fritidsaktiviteter. 

Handledare
Som handledare inom korttids/fritidsverksamheterna är du med och skapar en trygg och välplanerad vistelse för våra brukare som bor tillfälligt på korttidsverksamheten eller har tillsyn på fritidsverksamheten. Du hjälper brukaren att trivas och klara sina dagliga rutiner som kan vara personlig hygien, att förstå kommunikation via bilder och scheman, att vara ett stöd i aktiviteter samt att planera hushållet med t.ex. inköp. 

Undersköterska/vårdbiträde på äldreboende
Som undersköterska/vårdbiträde är du spindeln i nätet i omsorgen och vården runt den boende. Du hjälper den boende med bland annat hygien, medicin, städning, på/av klädning och social gemenskap. Arbetet utgår från de enskildas behov och ditt arbete är viktigt för att de boende ska få en bra och trygg tillvaro. 

Undersköterska/vårdbiträde inom hemtjänst
Att arbeta inom hemtjänsten innebär att du besöker omsorgstagarna i deras hem. Där hjälper du dem med bland annat hygien, på/av klädning, värma mat, hushållsarbete, inköp och medicin. Din insats är viktig för att omsorgstagarna ska känna sig nöjda och trygga i tillvaron. 

Undersköterska/vårdbiträde till Äldrecentrat
Som undersköterska/vårdbiträde på Trädgårdens Äldrecentra arbetar vi för att stödja och trygga personer över 65 år och deras anhöriga som bor i ordinärt boende. Arbetet består bland annat av omvårdnadsuppgifter samt aktiviteter för att stödja äldre till så stor självständighet som möjligt. Arbetet är varierande och sker i team tillsammans med arbetsterapeut, sjukgymnast och sjuksköterska.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har omvårdnadsutbildning eller Barn- och fritidsutbildning, men det är inget krav. Att jobba inom vård och omsorg innebär i stor utsträckning att hjälpa och stötta människor. För att kunna göra detta på bästa sätt är det viktigt att du är trygg, empatisk samt att du är serviceinriktad. Eftersom arbetet och förutsättningarna snabbt kan förändras är det också viktigt att du är flexibel samt att du har en god samarbetsförmåga. För arbete på psykiatriboende och i vissa hemtjänstgrupper krävs B-körkort. I övriga jobb är B-körkort inget krav.

Ovan nämnda sommarjobb kräver att du är minst 18 år innan du påbörjar din anställning.

Övrigt
För mer information om tjänsterna, kontakta Socialtjänstens bemanningsenhet, 0911-69 70 70.

För att rekryteringsprocessen ska gå så smidigt som möjligt ser vi att du lämnar två referenser i samband med din ansökan.

Facklig representant
Pernilla Ehlin, Kommunal, 0911-934 10

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/sommarjobb senast 2019-08-31 Visa mindre

Undersköterskor till Äldreomsorgen

Socialtjänsten, som ansvarar för omsorg av äldre och funktionsnedsatta, är Piteå kommuns största förvaltning med ca 1500 anställda. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som undersköterska inom Socialtjänsten! Undersköterskor dag/natt Som undersköterska är du spindeln i nätet i omsorgen och vården runt den boende. Du hjälper den boende med bland annat hygien, medicin, städning, på/av klädning och social gemenskap. Arbetet utgår från de enskildas... Visa mer
Socialtjänsten, som ansvarar för omsorg av äldre och funktionsnedsatta, är Piteå kommuns största förvaltning med ca 1500 anställda. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som undersköterska inom Socialtjänsten!

Undersköterskor dag/natt
Som undersköterska är du spindeln i nätet i omsorgen och vården runt den boende. Du hjälper den boende med bland annat hygien, medicin, städning, på/av klädning och social gemenskap. Arbetet utgår från de enskildas behov och ditt arbete är viktigt för att de boende ska få en bra och trygg tillvaro.


• Norrgården, 3 dagtjänster
• Roknäsgården, 4 dagtjänster
• Berggården, 2 dagtjänster
• Rosågränd, 1 dagtjänst
• Hortlaxgården, 4 dagtjänster
• Österbo, 4 dagtjänster
• Mogården, 1 nattjänst
• Källbogården, 1 nattjänst

Dagtjänster innebär arbete dagar, kvällar och helger.
Nattjänsterna innebär nattarbete vardagar och helger.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har likvärdig utbildning. Du är lugn, trygg och positiv till ditt arbete. Du tar ansvar och initiativ samt har en god samarbetsförmåga. Det är viktigt att ha ett gott bemötande och kunna ge en god omvårdnad där de boende står i centrum.

Övrigt 
Tjänsterna är tillsvidareanställningar. Vi arbetar enligt Hel/del-modellen, vilket innebär rätt till heltid med möjlighet till deltidsarbete om verksamheten tillåter. Vi tillämpar individuell schemaläggning. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se senast 2019-05-26

Upplysningar
Annika Wallin, Boendechef Norrgården 0911-69 79 51
Inger Blomqvist, Boendechef Roknäsgården, 0911-69 79 63
Marie Larsson, Boendechef Berggården 0911-69 79 39
Hanna Nordvall, Boendechef Rosågränd 0911- 69 79 77
Eva Bryggman, Boendechef Hortlaxgården 0911-69 79 55
Madelene Södersten, Boendechef Österbo 0911-69 69 83
Ramona Nilsson, Boendechef Mogården 0911-69 68 32
Marina Forsberg, Boendechef Källbogården 0911-69 67 34

Fackligföreträdare
Pernilla Ehlin, Kommunal 0911-934 10 Visa mindre

Undersköterskor till Ängsgården

Avdelningen Äldreomsorgen, inom Socialtjänsten, arbetar med service och omvårdnad av de som är över 65 år och behöver stöd i det dagliga livet på grund av sjukdom, funktionshinder och/eller ålder. Våra elva vård- och omsorgsboenden är en viktig del av kommunens äldreomsorg.   Vill du vara med i en spännande resa att starta ett helt nytt demensboende? Du kommer tillsammans med chefer, sjuksköterskor och undersköterskor att vara med i uppstarten, utformninge... Visa mer
Avdelningen Äldreomsorgen, inom Socialtjänsten, arbetar med service och omvårdnad av de som är över 65 år och behöver stöd i det dagliga livet på grund av sjukdom, funktionshinder och/eller ålder. Våra elva vård- och omsorgsboenden är en viktig del av kommunens äldreomsorg.
 
Vill du vara med i en spännande resa att starta ett helt nytt demensboende? Du kommer tillsammans med chefer, sjuksköterskor och undersköterskor att vara med i uppstarten, utformningen av äldreomsorgens nyaste och modernaste demensboende.

Vi söker Undersköterskor till Piteå kommuns nya demensboende Ängsgården, ett boende som ligger beläget på Berget i centrala stan. Som anställd hos oss är du basen för den kvalitet och utveckling som kännetecknar vården och omsorgen av de äldre i kommunen.

Boendet består av sex stycken enheter, på varje enhet kommer det att finnas tio lägenheter. Ängsgården är ett demensboende vilket innebär att hos våra boende förekommer beteende psykiska symtom såsom, ångest, hallucinationer, oro, sömnstörningar m.m. Som medarbetare hos oss får du stöd och handledning att hantera dessa symtom.

Arbetsuppgifter                                              
Som undersköterska och kontaktperson är du spindeln i nätet i omsorgen och vården runt den boende. Arbetet utgår från de enskildas genomförandeplaner och från verksamhetens riktlinjer och mål. Vi arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt vilket innebär att vi ser och tar tillvara på den enskildes egna resurser och möjligheter. Det är viktigt att som personal ha ett stödjande förhållningssätt och bra bemötande.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Meriterande är genomförd utbildning till specialiserad demensundersköterska. Meriterande är även erfarenhet av arbete med personer som har demens sjukdom.

Vi söker dig med social kompetens, trevligt och lugnt bemötande och tålmodig. Du ska vara lyhörd, flexibel, stresstålig och kunna arbeta både självständigt och i team. Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet.

Övrigt
Vi söker ett antal undersköterskor för dag, kväll och helgtjänstgöring.

Vi arbetar enligt Hel/del-modellen, vilket innebär rätt till heltid med möjlighet till deltidsarbete om verksamheten tillåter. Arbetstiden är dagtid, kvällar och helger eller nattarbete vardagar och helger. Vi tillämpar individuell schemaläggning. Större delen av din arbetstid ligger på avdelning där man har sitt kontaktmannaskap. Del av din arbetstid kommer du att lägga på andra avdelningar. Ambitionen är 2 av 5 helger. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Ewa Wiklund
Boendechef
0911-69 74 40
[email protected]

Facklig representant
Pernilla Ehlin, Kommunal, 0911-934 10

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 2019-06-09 Visa mindre

Undersköterskor till hemtjänsten

Vill du arbeta i en verksamhet som växer? Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med personer som har behov av omvårdnad och service i eget boende. Vi söker medarbetare med placering Bergsviken, centrala Piteå, Munksund och Öjebyn. Arbetsuppgifter                                                Dina arbetsuppgifter blir att erbjuda stöd i eget boende till personer som inte fullt ut klarar den egna livsföringen. Insatserna sk... Visa mer
Vill du arbeta i en verksamhet som växer? Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med personer som har behov av omvårdnad och service i eget boende. Vi söker medarbetare med placering Bergsviken, centrala Piteå, Munksund och Öjebyn.

Arbetsuppgifter                                               

Dina arbetsuppgifter blir att erbjuda stöd i eget boende till personer som inte fullt ut klarar den egna livsföringen. Insatserna ska stärka den enskilde att klara sig själv och göra det möjligt att bo kvar i den egna bostaden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har likvärdig utbildning och gärna erfarenhet av att arbeta med äldre. Du ska vara flexibel, ta ansvar och initiativ samt ha en god samarbetsförmåga och vara positiv till ditt arbete. Det är viktigt att ha ett gott bemötande och kunna ge en god omvårdnad där vårdtagarna står i centrum. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Anställningsformen är tillsvidare anställning. Vi arbetar enligt Hel/del-modellen vilket innebär anställning på heltid med möjlighet att arbeta mindre. Schemalagd arbetstid i samverkan med arbetslaget. Vi tillämpar individuell schemaläggning. Körkort krävs. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar

Centrum, Hemtjänstchef, Eva Grönberg, 0911-69 68 47

Djupviken, Hemtjänstchef, Jennie Grahn, 0911-69 68 44

Munksund, Hemtjänstchef, Emilia Lundmark, 0911-69 68 83

Öjebyn, Hemtjänstchef, Peter Eklund, 0911-69 62 16

 

Facklig företrädare

Pernilla Ehlin, Kommunal, 0911-934 10

 

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/anstalld senast 2019-05-26

 

Vi avsäger oss vänligen men bestämt marknadsföring och andra kontakter från externa aktörer i denna rekrytering. Visa mindre

Sommarjobb inom vård och omsorg

Socialtjänsten, som ansvarar för omsorg av äldre och funktionsnedsatta, är Piteå kommuns största förvaltning med ca 1500 anställda. Vi behöver nu rekrytera vikarier som vill förstärka våra team under våren och sommaren. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som personlig assistent, boendehandledare, handledare eller undersköterska/vårdbiträde. Personlig assistent Som personlig assistent stödjer du en person med funktionsnedsättning att leva det ... Visa mer
Socialtjänsten, som ansvarar för omsorg av äldre och funktionsnedsatta, är Piteå kommuns största förvaltning med ca 1500 anställda. Vi behöver nu rekrytera vikarier som vill förstärka våra team under våren och sommaren. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som personlig assistent, boendehandledare, handledare eller undersköterska/vårdbiträde.Personlig assistent
Som personlig assistent stödjer du en person med funktionsnedsättning att leva det liv han/hon själv vill leva. Arbetsuppgifterna kan vara allt från hjälp vid måltider, hygien och sköta hemmet till att hjälpa brukaren att ägna sig åt fritidsintressen och sociala aktiviteter. Arbetet ger stort utrymme att forma dagen tillsammans med brukaren. Detta ger brukaren och dig bra möjligheter att delta i Piteås sommarutbud. 

Boendehandledare
Du kan arbeta som boendehandledare antingen i omsorgsboende eller psykiatriboende. Som boendehandledare krävs det att du kan se till brukarens förmågor så att dessa tillvaratas och utvecklas på ett bra sätt. Du ska tillsammans med personen skapa en meningsfull, begriplig och hanterbar vardag. I arbetet ingår bland annat personlig omvårdnad, sociala kontakter, praktiska göromål och fritidsaktiviteter. 

Handledare
Som handledare inom korttids/fritidsverksamheterna är du med och skapar en trygg och välplanerad vistelse för våra brukare som bor tillfälligt på korttidsverksamheten eller har tillsyn på fritidsverksamheten. Du hjälper brukaren att trivas och klara sina dagliga rutiner som kan vara personlig hygien, att förstå kommunikation via bilder och scheman, att vara ett stöd i aktiviteter samt att planera hushållet med t.ex. inköp. 

Undersköterska/vårdbiträde på äldreboende
Som undersköterska/vårdbiträde är du spindeln i nätet i omsorgen och vården runt den boende. Du hjälper den boende med bland annat hygien, medicin, städning, på/av klädning och social gemenskap. Arbetet utgår från de enskildas behov och ditt arbete är viktigt för att de boende ska få en bra och trygg tillvaro. 

Undersköterska/vårdbiträde inom hemtjänst
Att arbeta inom hemtjänsten innebär att du besöker omsorgstagarna i deras hem. Där hjälper du dem med bland annat hygien, på/av klädning, värma mat, hushållsarbete, inköp och medicin. Din insats är viktig för att omsorgstagarna ska känna sig nöjda och trygga i tillvaron. 

Undersköterska/vårdbiträde till Äldrecentrat
Som undersköterska/vårdbiträde på Trädgårdens Äldrecentra arbetar vi för att stödja och trygga personer över 65 år och deras anhöriga som bor i ordinärt boende. Arbetet består bland annat av omvårdnadsuppgifter samt aktiviteter för att stödja äldre till så stor självständighet som möjligt. Arbetet är varierande och sker i team tillsammans med arbetsterapeut, sjukgymnast och sjuksköterska.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har omvårdnadsutbildning eller Barn- och fritidsutbildning, men det är inget krav. Att jobba inom vård och omsorg innebär i stor utsträckning att hjälpa och stötta människor. För att kunna göra detta på bästa sätt är det viktigt att du är trygg, empatisk samt att du är serviceinriktad. Eftersom arbetet och förutsättningarna snabbt kan förändras är det också viktigt att du är flexibel samt att du har en god samarbetsförmåga. För arbete på psykiatriboende och i vissa hemtjänstgrupper krävs B-körkort. I övriga jobb är B-körkort inget krav.

Ovan nämnda sommarjobb kräver att du är minst 18 år innan du påbörjar din anställning.

Övrigt
För mer information om tjänsterna, kontakta Socialtjänstens bemanningsenhet, 0911-69 70 70.

För att rekryteringsprocessen ska gå så smidigt som möjligt ser vi att du lämnar två referenser i samband med din ansökan.

Facklig representant
Pernilla Ehlin, Kommunal, 0911-934 10

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/sommarjobb senast 2019-05-31 Visa mindre