Lediga jobb som Kock, storhushåll i Piteå

Se lediga jobb som Kock, storhushåll i Piteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Piteå som finns hos arbetsgivaren.

Kock 100% till bemanningspoolen

Ansök    Okt 23    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:Uppdrag Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt ... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:Uppdrag
Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca
11 500 portioner varje dag.

Som anställd i Måltidsservice bemanningspool får du tillfälle att arbeta i olika kök med varierande arbetsuppgifter. Inom måltidsservice finns slutberedningskök, tillagningskök och produktionskök vilket innebär att du ibland kommer att arbeta ensam och ibland i mindre eller större grupper. Som anställd i bemanningspoolen täcker du upp för kortare frånvaro. Du får ett omväxlande och intressant uppdrag med möjlighet att bidra till utvecklingen av Måltidsservice verksamhet.

 Arbetsuppgifter/arbetsbeskrivning
I arbetsuppgifterna ingår att slutbereda och servera dagens olika lunchalternativ, tillreda en varierad salladsbuffé samt tillreda/förbereda och servera frukost och mellanmål (även alternativ anpassade för barn med behov av specialkost). Du ansvarar för en säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i köket; även städning på förskolor kan förekomma. Vidare kan beställning av mat från produktionsköket samt beställning av varor i e-handel efter gällande avtal och inom ramen för fastställd budget ingå beroende på kök. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl pedagoger som barn; ett gott bemötande är därför betydelsefullt.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller att du har dokumenterad erfarenhet som kock eller måltidspersonal inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, för säker hantering i storkök. Goda kunskaper inom data och de program som används i arbetet är meriterande. Köksarbete är ett fysiskt och ibland tungt arbete och ställer därför krav på god fysik.

Du har god kunskap om:


• Slutberedning
• Råvaror
• Specialkost
• Hygien
• Egenkontroll
• Städ
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Storköksutrustning

Personlig lämplighet
Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer de kostpolitiska riktlinjerna och gällande rutiner samt arbetar mot uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du är flexibel och kan arbeta både ensam och i grupp. Du är van att organisera och utföra ditt arbete självständigt och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat samt till erfarenhetsutbyte både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper.

Mer information och kontakt
Semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs enligt gällande schema.
För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till bil.

Provanställning kan tillämpas.

Tillträde enligt överenskommelse.

För ytterligare information kontakta:
Ida Östrén, enhetschef, 0911- 69 62 39

Facklig företrädare:
Kommunal 010 - 44 29 904 Visa mindre

Kock 100% till Strömbacka produktionskök

Ansök    Feb 16    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Vill du vara med och leverera ca 11?500 näringsrika och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Då är detta drömjobbet för dig! Tillsammans med oss får du arbeta utifrån etiska och miljömässiga värdering på ett professionellt sätt. Vi ser framemot din ansökan!   Arbetsuppgifter?  Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter som finns i ett storkök. Strömbacka produktionskök är ett varmmatskök och totalt tillagas 2200 portioner.... Visa mer
Vill du vara med och leverera ca 11?500 näringsrika och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Då är detta drömjobbet för dig! Tillsammans med oss får du arbeta utifrån etiska och miljömässiga värdering på ett professionellt sätt. Vi ser framemot din ansökan!  

Arbetsuppgifter? 
Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter som finns i ett storkök. Strömbacka produktionskök är ett varmmatskök och totalt tillagas 2200 portioner. I arbetsuppgifterna ingår att tillaga/bereda/servera dagens lunchalternativ samt tillreda en varierad salladsbuffé. Du ansvarar för en säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i köket. De olika arbetsuppgifterna utför du tillsammans med dina kollegor utifrån ett roterande schema. Vi är 19 personer och vår styrka är att vi alla är olika.Vi behöver dig som trivs att arbeta med utveckling och som kan kompromissa och visa förståelse för allas olikheter.

Kvalifikationer? 
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Du har tillräckliga kunskaper i svenskaspråket, såväl i tal som skrift för säker hantering i verksamheten. Arbetet ställer krav på god fysik i from av styrka, kondition och rörlighet.?Ett gott bemötande, en god samarbetsförmåga samt lyhördhet för gästernas önskemål är en förutsättning för arbetet inom Måltidsservice. Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och du har en helhetssyn på uppdraget.  

Mer om tjänsten? 
Semestertjänst, 100% måndag till söndag. Heltidsmått 37 timmar per vecka. Semestertjänst innebär att arbete utförs mån-söndag med tjänstgöring även röda dagar. Köket tillämpar flextid. Tillträde enligt överenskommelse. Utdrag ur belastningsregistret är ett krav.

Personlig lämplighet
Vi söker dig som brinner för att laga mat med fokus på ”matlagning från grunden” och kvalité ut till kund. Då hälften av arbetstiden utförs i vår elevrestaurang behöver du gilla att träffa våra gymnasieelever och ge dem en bra lunchupplevelse. Just nu har vi stort fokus på att minska matsvinnet. Stor vikt läggs på samarbetsförmåga under stress samt flexibilitet i arbetsuppgifterna. Måltidsservice jobbar utifrån kostpolitiska riktlinjer med tydligt uppsatta mål - så av dig krävs det att du förstår och accepterar dessa.


Välkommen med din ansökan senast 2024-03-03  

Om arbetsplatsen? 
Fastighets- och serviceförvaltningen är en av kommunens sju förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med pitebor, näringsliv och föreningar utvecklar vi Piteå till en ännu bättre plats att bo, leva och verka i.? 

Läs mer:? 
Fastighets- och serviceförvaltningen? Fastighets- och serviceförvaltningen - Våra verksamheter (pitea.se)? 

Jobba i Piteå kommun Jobba hos oss - Arbete (pitea.se)? 

Piteå växer Piteå växer - Hållbar samhällsutveckling (pitea.se)? 

Inflyttarservice – för dig som vill flytta till Piteå? 
Letar du bostad, vill du veta mer om skola och barnomsorg eller är du nyfiken på kultur- och fritidsutbudet? Inflyttarservice Piteå erbjuder dig stöd från start till mål.? 

Inflyttarservice Piteå (https://www.pitea.se/inflyttare/kontakta-inflyttarservice) Visa mindre

Kock/måltidspersonal 100 % till bemanningspoolen

Ansök    Feb 8    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Uppdrag Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 11 500 portioner varje dag. Som anställd i Måltidsservice bemanningspool får du tillfälle att arbeta i olika kök med varierande arbetsuppgifter.... Visa mer
Uppdrag
Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca
11 500 portioner varje dag.

Som anställd i Måltidsservice bemanningspool får du tillfälle att arbeta i olika kök med varierande arbetsuppgifter. Inom måltidsservice finns slutberedningskök, tillagningskök och produktionskök vilket innebär att du ibland kommer att arbeta ensam och ibland i mindre eller större grupper. Som anställd i bemanningspoolen täcker du upp för kortare frånvaro. Du får ett omväxlande och intressant uppdrag med möjlighet att bidra till utvecklingen av Måltidsservice verksamhet.

Arbetsuppgifter/arbetsbeskrivning
I arbetsuppgifterna ingår att slutbereda och servera dagens olika lunchalternativ, tillreda en varierad salladsbuffé samt tillreda/förbereda och servera frukost och mellanmål (även alternativ anpassade för barn med behov av specialkost). Du ansvarar för en säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i köket; även städning på förskolor kan förekomma. Vidare kan beställning av mat från produktionsköket samt beställning av varor i kommunens e-handelssystem ingå beroende på kök. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl pedagoger som barn; ett gott bemötande är därför betydelsefullt.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller att du har dokumenterad erfarenhet som kock eller måltidspersonal inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, för säker hantering i storkök. Goda kunskaper inom data och de program som används i arbetet är meriterande. Köksarbete är ett fysiskt och ibland tungt arbete och ställer därför krav på god fysik.

Du har god kunskap om:


• Slutberedning
• Råvaror
• Specialkost
• Hygien
• Egenkontroll
• Städ
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Storköksutrustning

Personlig lämplighet
Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer de kostpolitiska riktlinjerna och gällande rutiner samt arbetar mot uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du är flexibel och kan arbeta både ensam och i grupp. Du är van att organisera och utföra ditt arbete självständigt och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat samt till erfarenhetsutbyte både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper.

Mer information och kontakt
Semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs enligt gällande schema.
För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till bil.

Tillträde 2 april eller enligt överenskommelse.

Provanställning kan ev. tillämpas.

För ytterligare information kontakta:
Maria Salomonsson, enhetschef, 0911- 69 71 65

Facklig företrädare:
Kommunal 010 - 44 29 904 Visa mindre

1 kock 62,5 % till Munksundsskolan/Viljans förskola kök

Ansök    Sep 28    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett profe... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 10 000 portioner varje dag. Måltidsservice arbetar med utgångspunkt från de kostpolitiska riktlinjer som är beslutade, samt mot Piteå kommuns och verksamhetens uppsatta mål.

Köket i Munksund är ett slutberedningskök där det dagligen serveras frukost, lunch och mellanmål till ca 240 förskolebarn, elever och personal i en gemensam matsal. I köket arbetar totalt 2 personer i nära samarbete med den pedagogiska verksamheten liksom städenheten.

Arbetsuppgifter:

I arbetsuppgifterna ingår att; slutbereda och servera dagens olika lunchalternativ, tillaga tillbehör och en varierad salladsbuffé samt tillreda och servera frukost och förbereda mellanmål (även alternativ anpassade för barn i behov av specialkost).

I arbetet ingår även ansvar för säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i köket. Vidare ingår beställning av mat från produktionskök samt beställning av övriga avtalsvaror inom ramen för fastställd budget. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl pedagoger som barn, ett gott bemötande är därför betydelsefullt.

Kvalifikationer:
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller dokumenterad erfarenhet som måltidspersonal inom kök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift, för säker hantering av bland annat specialkoster. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet då arbetet är fysiskt. Erfarenhet från arbete i kök och med städning, goda datakunskaper och kunskap i program som används i yrket är meriterande. 

Kunskap om:

Slutberedning

Råvaror

Specialkost

Egenkontroll, hygien, städning

Ergonomiskt arbete i verksamheten

Hur man använder maskiner inom kök

Personlig lämplighet
Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer de kostpolitiska riktlinjerna och gällande rutiner samt arbetar mot uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du är van att organisera och utföra ditt arbete självständigt, har god samarbetsförmåga och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat samt till erfarenhetsutbyte både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper. Som person trivs du att arbeta i en arbetsgrupp. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter.

Mer information och kontakt
Semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs enligt gällande schema.

Tillträde 20231211 eller enligt överenskommelse.

För ytterligare information kontakta
Petra Rankvist, enhetschef 0911-696507

Facklig företrädare 

Linda Danielsson Kommunal 010-4429904 Visa mindre

Vikariat 1 kock/måltidspersonal 100 % till Tallåsens förskolekök

Ansök    Jun 15    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett profes... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 11 500 portioner/dag.

Tallåsens förskolekök är ett slutberedningskök där det dagligen serveras frukost, lunch och mellanmål till ca 85 förskolebarn och personal. Förskolan har 5 avdelningar, måltiderna intas på respektive avdelning. I köket på Tallåsens förskola arbetar 1 person i nära samarbete med den pedagogiska verksamheten liksom städenheten.

Arbetsuppgifter/arbetsbeskrivning
I arbetsuppgifterna ingår att slutbereda och servera dagens lunchalternativ, tillreda en varierad salladsbuffé samt tillreda/förbereda och servera frukost och mellanmål i enlighet med Måltidsservice utbud. Samtliga måltider ska även anpassas för allergiker och barn med behovskost. Du ansvarar för en säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i köket. Vidare ingår beställning av mat från produktionsköket samt beställning av varor i e-handel efter gällande avtal och inom ramen för fastställd budget. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl städpersonal, pedagoger som barn; ett gott bemötande och god samarbetsförmåga är därför betydelsefullt.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller att du har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, för säker hantering i storkök. Goda kunskaper inom data och de program som används i arbetet är meriterande. Köksarbete är ett fysiskt och ibland tungt arbete och ställer därför krav på god fysik.

Du har god kunskap om:


• Slutberedning
• Råvaror
• Specialkost
• Hygien
• Egenkontroll
• Städ
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Storköksutrustning

Personlig lämplighet
Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer de kostpolitiska riktlinjerna och gällande rutiner samt arbetar mot uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du är van att organisera och utföra ditt arbete självständigt och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat samt till erfarenhetsutbyte både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper.

Mer information och kontakt
Semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs enligt gällande schema.

Vikariatets längd: 2023-08-14 tom 2023-12-31 med eventuell förlängning.

För ytterligare information kontakta:
Åsa Häggström, enhetschef, 0911- 69 77 49

Facklig företrädare: Linda Danielsson Kommunal 010 - 44 29 904 Visa mindre

1 kock/måltidspersonal 75 % till Norrfjärdens nya kök

Ansök    Aug 30    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett profes... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 11 500 portioner/dag.

Norrfjärdens nya kök är ett nyuppstartat slutberedningskök där det dagligen kommer serveras lunch till cirka 120 elever från mellanstadiet och personal. Köket har en matsal med buffé fristående från skolan där eleverna äter sin mat. I köket arbetar du i samarbete med städenheten och vaktmästeriet på skolan.

Arbetsuppgifter/arbetsbeskrivning
I arbetsuppgifterna ingår att slutbereda och servera dagens lunchalternativ och tillreda en varierad salladsbuffé. Du ansvarar för en säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i köket. Vidare ingår beställning av mat från produktionsköket samt beställning av varor i e-handel efter gällande avtal och inom ramen för fastställd budget. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl städpersonal, pedagoger som barn; ett gott bemötande och god samarbetsförmåga är därför betydelsefullt.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller att du har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, för säker hantering i storkök. Goda kunskaper inom data och de program som används i arbetet är meriterande. Köksarbete är ett fysiskt och ibland tungt arbete och ställer därför krav på god fysik.

Du har god kunskap om:


• Slutberedning
• Råvaror
• Specialkost
• Hygien
• Egenkontroll
• Städ
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Storköksutrustning

Personlig lämplighet
Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer de kostpolitiska riktlinjerna och gällande rutiner samt arbetar mot uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du är van att organisera och utföra ditt arbete självständigt.

Mer information och kontakt
Semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs enligt gällande schema.
Flexanställning tillämpas
Möjlighet till utökning för heltid finns

Tillträde 30 oktober eller enligt överenskommelse.

För ytterligare information kontakta:
Ida Östrén, enhetschef, 0911-696239

Facklig företrädare:
Kommunal 010 - 44 29 904 Visa mindre

1 st kock/måltidspersonal 100 % till bemanningspoolen,

Ansök    Jun 2    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och ... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 11 650 portioner varje dag.

Som anställd i Måltidsservice bemanningspool får du tillfälle att arbeta i olika kök med varierande arbetsuppgifter. Inom måltidsservice finns slutberedningskök, tillagningskök och produktionskök vilket innebär att du ibland kommer att arbeta ensam och ibland i mindre eller större grupper. Som anställd i bemanningspoolen täcker du upp för kortare frånvaro. Du får ett omväxlande och intressant uppdrag med möjlighet att aktivt bidra till utvecklingen av Måltidsservice verksamhet.

Arbetsuppgifter/arbetsbeskrivning
I arbetsuppgifterna ingår att slutbereda och servera dagens olika lunchalternativ, tillreda en varierad salladsbuffé samt tillreda/förbereda och servera frukost och mellanmål (även alternativ anpassade för barn med behov av specialkost). Du ansvarar för en säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i köket; även städning på förskolor kan förekomma. Vidare kan beställning av mat från produktionsköket samt beställning av varor i e-handel efter gällande avtal och inom ramen för fastställd budget ingå beroende på kök. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl pedagoger som barn; ett gott bemötande är därför betydelsefullt.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller att du har dokumenterad erfarenhet som kock eller måltidspersonal inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, för säker hantering i storkök. Goda kunskaper inom data och de program som används i arbetet är meriterande. Köksarbete är ett fysiskt och ibland tungt arbete och ställer därför krav på god fysik.

Du har god kunskap om:


• Slutberedning
• Råvaror
• Specialkost
• Hygien
• Egenkontroll
• Städ
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Storköksutrustning

Personlig lämplighet
Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer de kostpolitiska riktlinjerna och gällande rutiner samt arbetar mot uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du är flexibel och kan arbeta både ensam och i grupp. Du är van att organisera och utföra ditt arbete självständigt och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat samt till erfarenhetsutbyte både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper.

Mer information och kontakt
Semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs enligt gällande schema.
För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till bil.

Tillträde enligt överenskommelse.

För ytterligare information kontakta:
Åsa Häggström, enhetschef, 0911- 69 77 49

Facklig företrädare:
Kommunal Veronica Öhlund 010 - 44 29 904 Visa mindre

1 kock 62,5 % till Maskrosens förskolekök

Ansök    Jun 13    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett profe... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca
10 000 portioner varje dag. Måltidsservice arbetar med utgångspunkt från de kostpolitiska riktlinjer som är beslutade, samt mot Piteå kommuns och verksamhetens uppsatta mål.

Maskrosens förskolekök är ett slutberedningskök där det dagligen serveras frukost, lunch och mellanmål till ca 26 förskolebarn samt personal.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att; slutbereda och servera dagens olika lunchalternativ, tillaga tillbehör och en varierad salladsbuffé samt tillreda och servera frukost och förbereda mellanmål (även alternativ anpassade för barn i behov av specialkost).

I arbetet ingår även ansvar för säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i köket. Vidare ingår beställning av mat från produktionskök samt beställning av övriga avtalsvaror inom ramen för fastställd budget. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl pedagoger som barn, ett gott bemötande är därför betydelsefullt.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller dokumenterad erfarenhet som måltidspersonal inom kök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift, för säker hantering av bland annat specialkoster. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet då arbetet är fysiskt. Erfarenhet från arbete i kök och med städning, goda datakunskaper och kunskap i program som används i yrket är meriterande.

 

Kunskap om

Slutberedning

Råvaror

Specialkost

Egenkontroll, hygien, städning

Ergonomiskt arbete i verksamheten

Hur man använder maskiner inom kök

Personlig lämplighet
Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer de kostpolitiska riktlinjerna och gällande rutiner samt arbetar mot uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du är van att organisera och utföra ditt arbete självständigt, har god samarbetsförmåga och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat samt till erfarenhetsutbyte både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper. Som person trivs du att arbeta i en arbetsgrupp. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter.

Mer information och kontakt
Semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs enligt gällande schema.

Tillträde enligt överenskommelse.

För ytterligare information kontakta
Maria Salomonsson, enhetschef 0911- 69 71 65
Veronica Öhlund Kommunal 010-4429904 Visa mindre

Vikariat 1st kock, Bergsviksskolans kök

Ansök    Jun 2    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett profe... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca
10 000 portioner varje dag. Måltidsservice arbetar med utgångspunkt från de kostpolitiska riktlinjer som är beslutade, samt mot Piteå kommuns och verksamhetens uppsatta mål.

Bergsviksskolans kök är ett slutberedningskök där det dagligen serveras frukost, lunch och mellanmål till ca 100 förskolebarn och cirka 300 elever från förskoleklass till årskurs 6. Förskolan har 6 avdelningar. Du kommer att arbeta i ett arbetslag med 3 personer.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att; slutbereda och servera dagens olika lunchalternativ, tillaga tillbehör och en varierad salladsbuffé samt tillreda/förbereda och servera frukost och mellanmål (även alternativ anpassade för barn med behov av specialkost).

I arbetet ingår ansvar för en säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i kök och matsal. Vidare ingår beställning av mat från Hortlax produktionskök samt beställning av varor i e-handel efter gällande avtal inom ramen för fastställd budget. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl pedagoger som barn/elever, ett gott bemötande är därför betydelsefullt. Du roterar enligt schema mellan de olika arbetsstationerna i köket.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift, för säker hantering i storkök. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet då arbetet är fysiskt och ibland tungt. Erfarenhet från storkök, goda datakunskaper och kunskap i program som används i yrket är meriterande.

 

Kunskap om

Slutberedning

Råvaror

Specialkost

Egenkontroll, hygien, städning

Ergonomiskt arbete i verksamheten

Hur man använder maskiner inom storkök

Personlig lämplighet
Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer de kostpolitiska riktlinjerna och gällande rutiner samt arbetar mot uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du är van att organisera och utföra ditt arbete självständigt, har god samarbetsförmåga och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat samt till erfarenhetsutbyte både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper. Som person trivs du att arbeta i en arbetsgrupp. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter.

Mer information och kontakt
Semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka.

Vikariat under perioden 20230814-20231231 med möjlighet till förlängning.  

För ytterligare information kontakta
Petra Rankvist, enhetschef 0911- 69 65 07 

Veronica Öhlund, kommunal 010- 44 29 904 Visa mindre

1 kock 100 % till Strömnäsbackens förskolekök

Ansök    Maj 17    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett profes... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 11 500 portioner/dag.

Strömnäsbackens förskolekök är ett slutberedningskök där det dagligen serveras frukost, lunch och mellanmål till ca 150 förskolebarn och personal. Det är kommunens största förskola med 10 avdelningar och 2 matsalar. Köket är nytt, modernt och väl anpassat för verksamheten. I köket på Strömnäsbackens förskola arbetar totalt 2 personer i nära samarbete med den pedagogiska verksamheten liksom städenheten.

Arbetsuppgifter/arbetsbeskrivning
I arbetsuppgifterna ingår att slutbereda och servera dagens lunchalternativ, tillreda en varierad salladsbuffé samt tillreda/förbereda och servera frukost och mellanmål i enlighet med Måltidsservice utbud. Samtliga måltider ska även anpassas för allergiker och barn med behovskost. Du ansvarar för en säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i köket. Vidare ingår beställning av mat från produktionsköket samt beställning av varor i e-handel efter gällande avtal och inom ramen för fastställd budget. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl städpersonal, pedagoger som barn; ett gott bemötande och god samarbetsförmåga är därför betydelsefullt.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller att du har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, för säker hantering i storkök. Goda kunskaper inom data och de program som används i arbetet är meriterande. Köksarbete är ett fysiskt och ibland tungt arbete och ställer därför krav på god fysik.

Du har god kunskap om:


• Slutberedning
• Råvaror
• Specialkost
• Hygien
• Egenkontroll
• Städ
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Storköksutrustning

Personlig lämplighet
Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer de kostpolitiska riktlinjerna och gällande rutiner samt arbetar mot uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du är van att organisera och utföra ditt arbete självständigt och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat samt till erfarenhetsutbyte både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper.

Mer information och kontakt
Semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs enligt gällande schema.

Tillträde enligt överenskommelse.

För ytterligare information kontakta:
Åsa Häggström, enhetschef, 0911- 69 77 49

Facklig företrädare:
Kommunal Veronica Öhlund 010 - 44 29 904 Visa mindre

Kock 100 % till Pitholms förskolekök

Ansök    Maj 15    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:Uppdrag Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på e... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:Uppdrag
Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 10 000 portioner/dag.

Pitholms förskolekök är ett slutberedningskök där det dagligen serveras frukost, lunch och mellanmål till ca 70 förskolebarn och personal. Förskolan har 4 avdelningar. Måltiderna serveras i två mindre matsalar. I köket arbetar man ensam men i nära samarbete med den pedagogiska verksamheten liksom städet.

Arbetsuppgifter/arbetsbeskrivning
I arbetsuppgifterna ingår att slutbereda och servera dagens lunchalternativ, tillreda en varierad salladsbuffé samt tillreda/förbereda och servera frukost och mellanmål. Till samtliga måltider ska även ett utbud anpassat för allergiker tillredas och serveras. Du ansvarar för en säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i köket. Vidare ingår beställning av mat från produktionsköket samt beställning av varor i e-handel efter gällande avtal och inom ramen för fastställd budget. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl pedagoger som barn; ett gott bemötande är därför betydelsefullt.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller att du har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, för säker hantering i storkök. Goda kunskaper inom data och de program som används i arbetet är meriterande. Köksarbete är ett fysiskt och ibland tungt arbete och ställer därför krav på god fysik.

Du har god kunskap om:


• Slutberedning
• Råvaror
• Specialkost
• Hygien
• Egenkontroll
• Städ
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Storköksutrustning

Personlig lämplighet
Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer de kostpolitiska riktlinjerna och gällande rutiner samt arbetar mot uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du är van att organisera och utföra ditt arbete självständigt och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat samt till erfarenhetsutbyte både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper.

Mer information och kontakt
Semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs enligt gällande schema.

Tillträde enligt överenskommelse.

För ytterligare information kontakta:
Petra Rankvist, enhetschef, 0911- 69 65 07

Facklig företrädare: Kommunal Veronica Öhlund 010 - 44 29 904 Visa mindre

Vikariat kock, Hummerstigens förskolekök 56,25 %

Ansök    Maj 17    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett profe... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 10 000 portioner varje dag. Måltidsservice arbetar med utgångspunkt från de kostpolitiska riktlinjer som är beslutade, samt mot Piteå kommuns och verksamhetens uppsatta mål.

Hummerstigens förskolekök är ett slutberedningskök där det dagligen serveras frukost, lunch och mellanmål till ca 15 förskolebarn samt personal. Förskolan har 1 avdelning.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att; slutbereda och servera dagens olika lunchalternativ, tillaga tillbehör och en varierad salladsbuffé samt tillreda och servera frukost och förbereda mellanmål (även alternativ anpassade för barn i behov av specialkost).

I arbetet ingår även ansvar för säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i köket. Vidare ingår beställning av mat från produktionskök samt beställning av övriga avtalsvaror inom ramen för fastställd budget. Städning av förskolans lokaler enligt gällande städplan ingår också. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl pedagoger som barn, ett gott bemötande är därför betydelsefullt.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller dokumenterad erfarenhet som måltidspersonal inom kök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift, för säker hantering av bland annat specialkoster. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet då arbetet är fysiskt. Erfarenhet från arbete i kök och med städning, goda datakunskaper och kunskap i program som används i yrket är meriterande.

Kunskap om:

Slutberedning

Råvaror

Specialkost

Egenkontroll, hygien, städning

Ergonomiskt arbete i verksamheten

Hur man använder maskiner inom kök

Personlig lämplighet
Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer de kostpolitiska riktlinjerna och gällande rutiner samt arbetar mot uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du är van att organisera och utföra ditt arbete självständigt, har god samarbetsförmåga och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat samt till erfarenhetsutbyte både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper. Som person trivs du att arbeta i en arbetsgrupp. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter.

Mer information och kontakt
Vikariat semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka.
Vikariatet avser perioden 14/8–31/12 2023 med möjlighet till förlängning.

För ytterligare information kontakta
Maria Salomonsson, enhetschef 0911- 69 71 65
Kommunal  Veronica Öhlund 010-4429904 Visa mindre

Kock 88,75 % Rönnens förskolekök

Ansök    Maj 2    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:Uppdrag Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på e... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:Uppdrag
Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 10 000 portioner/dag.

Rönnens förskolekök är ett slutberedningskök där det dagligen serveras frukost, lunch och mellanmål till ca 70 förskolebarn och personal. Förskolan har 4 avdelningar. I köket på Rönnens förskola arbetar man ensam men i nära samarbete med den pedagogiska verksamheten liksom städet.

Arbetsuppgifter/arbetsbeskrivning
I arbetsuppgifterna ingår att slutbereda och servera dagens lunchalternativ, tillreda en varierad salladsbuffé samt tillreda/förbereda och servera frukost och mellanmål. Till samtliga måltider ska även ett utbud anpassat för allergiker tillredas och serveras. Du ansvarar för en säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i köket. Vidare ingår beställning av mat från produktionsköket samt beställning av varor i e-handel efter gällande avtal och inom ramen för fastställd budget. Även beställning till förskolans nattisavdelning ingår i arbetsuppgifterna. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl pedagoger som barn; ett gott bemötande är därför betydelsefullt.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller att du har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, för säker hantering i storkök. Goda kunskaper inom data och de program som används i arbetet är meriterande. Köksarbete är ett fysiskt och ibland tungt arbete och ställer därför krav på god fysik.

Du har god kunskap om:


• Slutberedning
• Råvaror
• Specialkost
• Hygien
• Egenkontroll
• Städ
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Storköksutrustning

Personlig lämplighet
Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer de kostpolitiska riktlinjerna och gällande rutiner samt arbetar mot uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du är van att organisera och utföra ditt arbete självständigt och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat samt till erfarenhetsutbyte både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper.

Mer information och kontakt
Semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs enligt gällande schema.

Tillträde 26 juni eller enligt överenskommelse.

För ytterligare information kontakta:
Åsa Häggström, enhetschef, 0911- 69 77 49

Facklig företrädare:
Kommunal Veronica Öhlund 010 - 44 29 904 Visa mindre

Kock 100 % till Strömbacka produktionskök

Ansök    Maj 2    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:Uppdrag Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:Uppdrag

Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. Våra kärnverksamheter är förskolor, skolor, särskilda och ordinära boenden i Piteå och Luleå.

Strömbacka produktionskök är ett varmmatskök och totalt tillagas ca 2000 port. på vardagarna och ca 700 port. på helgdagar. Matsalen servar ca 1500 inskrivna elever under skolåret. Varm mat skickas till 8 särskilda boenden, 2ggr/dag, 365 dagar per år. Vi söker nu en ny kollega som brinner för att laga mat från grunden, i stora mängder.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter blir alla i ett stort produktionsköks förekommande arbetsuppgifter samt servering och disk i vår elevmatsal. Det här gör du tillsammans med dina kollegor utifrån ett fast roterande schema.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift, för säker hantering av mat i storkök. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet.

Kunskap om


• Det kalla och varma köket, med inriktning mat lagad från grunden
• Egenkontroll, hygien, städning
• Råvaror
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Hur man använder maskiner inom storkök
• Special- och konsistensanpassad kost

Personlig lämplighet
Vi söker dig som brinner för att laga mat med fokus på ”matlagning från grunden” och kvalité ut till kund. Då hälften av arbetstiden utförs i vår elevrestaurang behöver du gilla att träffa våra gymnasieelever och ge dem en bra lunchupplevelse. Måltidsservice jobbar utifrån kostpoliska riktlinjer med tydligt uppsatta mål - så av dig krävs det att du förstår och accepterar dessa. Just nu har vi stort fokus på att minska matsvinnet.

Strömbackaköket är en stor arbetsgrupp och vår styrka är att vi alla är olika. Vi behöver dig som har ett driv att jobba med utveckling men samtidigt kan kompromissa och visa förståelse för andras åsikter.

Verksamheten har två olika uppdragsgivare vilket innebär att arbetsbelastningen är ojämnt fördelad över dagen och året. Därför läggs stor vikt på samarbetsförmåga under stress samt flexibilitet i arbetsuppgifterna. Du ska även vara trygg i att jobba självständigt med dina arbetsuppgifter.

Mer information
Semestertjänst måndag-söndag. Heltidsmått 37 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs mån-söndag med tjänstgöring även röda dagar.

Köket tillämpar flextid

Tillträde enligt överenskommelse

För ytterligare information kontakta
Ingela Viklund, enhetschef 0911- 69 66 32
Facklig företrädare: Kommunal Veronica Öhlund 010 - 44 29 904 Visa mindre

Kock 100 % till Pitholms förskolekök

Ansök    Maj 2    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:Uppdrag Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på e... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:Uppdrag
Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 10 000 portioner/dag.

Pitholms förskolekök är ett slutberedningskök där det dagligen serveras frukost, lunch och mellanmål till ca 70 förskolebarn och personal. Förskolan har 4 avdelningar. Måltiderna serveras i två mindre matsalar. I köket arbetar man ensam men i nära samarbete med den pedagogiska verksamheten liksom städet.

Arbetsuppgifter/arbetsbeskrivning
I arbetsuppgifterna ingår att slutbereda och servera dagens lunchalternativ, tillreda en varierad salladsbuffé samt tillreda/förbereda och servera frukost och mellanmål. Till samtliga måltider ska även ett utbud anpassat för allergiker tillredas och serveras. Du ansvarar för en säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i köket. Vidare ingår beställning av mat från produktionsköket samt beställning av varor i e-handel efter gällande avtal och inom ramen för fastställd budget. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl pedagoger som barn; ett gott bemötande är därför betydelsefullt.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller att du har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, för säker hantering i storkök. Goda kunskaper inom data och de program som används i arbetet är meriterande. Köksarbete är ett fysiskt och ibland tungt arbete och ställer därför krav på god fysik.

Du har god kunskap om:


• Slutberedning
• Råvaror
• Specialkost
• Hygien
• Egenkontroll
• Städ
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Storköksutrustning

Personlig lämplighet
Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer de kostpolitiska riktlinjerna och gällande rutiner samt arbetar mot uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du är van att organisera och utföra ditt arbete självständigt och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat samt till erfarenhetsutbyte både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper.

Mer information och kontakt
Semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs enligt gällande schema.

Tillträde enligt överenskommelse.

För ytterligare information kontakta:
Petra Rankvist, enhetschef, 0911- 69 65 07

Facklig företrädare: Kommunal Veronica Öhlund 010 - 44 29 904 Visa mindre

Vikariat kock 100%, Sjulsmark tillagningskök

Ansök    Apr 4    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:Uppdraget    Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professio... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:Uppdraget   

Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet

I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca
10 000 portioner varje dag. Måltidsservice arbetar med utgångspunkt från de kostpolitiska riktlinjer som är beslutade, samt mot Piteå kommuns och verksamhetens uppsatta mål.

Köket i Sjulsmark är ett modernt tillagningskök där det dagligen serveras frukost, lunch och mellanmål till ca 100 barn, elever och personal i förskola och skola. I köket arbetar man ensam men i nära samarbete med den pedagogiska verksamheten liksom städpersonalen.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att tillaga och servera dagens lunchalternativ, tillreda en varierad salladsbuffé samt tillreda/förbereda och servera frukost och mellanmål. Till samtliga måltider ska även ett utbud anpassat för eventuella allergiker tillredas och serveras. Du ansvarar för en säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i kök och matsal. Vidare ingår beställning av varor i e-handel efter gällande avtal och inom ramen för fastställd budget. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl pedagoger som barn; ett gott bemötande är därför betydelsefullt.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift, för säker hantering i storkök. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet. Datakunskaper och kunskap i program som används i yrket är meriterande.

Kunskap om


• Det varma köket, med inriktning mat lagad från grunden
• Råvaror
• Specialkost
• Egenkontroll, hygien, städning
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Hur man använder maskiner inom storkök

Personlig lämplighet
Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du är van att organisera och utföra ditt arbete självständigt och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat samt till erfarenhetsutbyte både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper.

Mer information och kontakt
Vikariat semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka.
Vikariatet avser perioden 230601–240831, med möjlighet till 4-5 veckors semester

För ytterligare information kontakta:
Maria Salomonsson, enhetschef 0911- 69 71 65
Kommunal Veronica Öhlund 010–4429904 Visa mindre

Kock 88,75 % Rönnens förskolekök

Ansök    Mar 8    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:Uppdrag Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på e... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:Uppdrag
Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 10 000 portioner/dag.

Rönnens förskolekök är ett slutberedningskök där det dagligen serveras frukost, lunch och mellanmål till ca 70 förskolebarn och personal. Förskolan har 4 avdelningar. I köket på Rönnens förskola arbetar man ensam men i nära samarbete med den pedagogiska verksamheten liksom städet.

Arbetsuppgifter/arbetsbeskrivning
I arbetsuppgifterna ingår att slutbereda och servera dagens lunchalternativ, tillreda en varierad salladsbuffé samt tillreda/förbereda och servera frukost och mellanmål. Till samtliga måltider ska även ett utbud anpassat för allergiker tillredas och serveras. Du ansvarar för en säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i köket. Vidare ingår beställning av mat från produktionsköket samt beställning av varor i e-handel efter gällande avtal och inom ramen för fastställd budget. Även beställning till förskolans nattisavdelning ingår i arbetsuppgifterna. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl pedagoger som barn; ett gott bemötande är därför betydelsefullt.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller att du har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, för säker hantering i storkök. Goda kunskaper inom data och de program som används i arbetet är meriterande. Köksarbete är ett fysiskt och ibland tungt arbete och ställer därför krav på god fysik.

Du har god kunskap om:


• Slutberedning
• Råvaror
• Specialkost
• Hygien
• Egenkontroll
• Städ
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Storköksutrustning

Personlig lämplighet
Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer de kostpolitiska riktlinjerna och gällande rutiner samt arbetar mot uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du är van att organisera och utföra ditt arbete självständigt och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat samt till erfarenhetsutbyte både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper.

Mer information och kontakt
Semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs enligt gällande schema.

Tillträde 26 juni eller enligt överenskommelse.

För ytterligare information kontakta:
Åsa Häggström, enhetschef, 0911- 69 77 49

Facklig företrädare:
Kommunal Veronica Öhlund 010 - 44 29 904 Visa mindre

1 kock 100 % till Klubbgärdets förskolekök

Ansök    Mar 17    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:Uppdrag Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på e... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:Uppdrag
Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 10 000 portioner/dag.

Klubbgärdets förskolekök är ett slutberedningskök där det dagligen serveras frukost, lunch och mellanmål till ca 70 förskolebarn och personal. Förskolan har 4 avdelningar. I köket på Klubbgärdets förskola arbetar man ensam men i nära samarbete med den pedagogiska verksamheten liksom städet.

Arbetsuppgifter/arbetsbeskrivning
I arbetsuppgifterna ingår att slutbereda och servera dagens lunchalternativ, tillreda en varierad salladsbuffé samt tillreda/förbereda och servera frukost och mellanmål. Till samtliga måltider ska även ett utbud anpassat för allergiker tillredas och serveras. Du ansvarar för en säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i köket. Vidare ingår beställning av mat från produktionsköket samt beställning av varor i e-handel efter gällande avtal och inom ramen för fastställd budget. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl pedagoger som barn; ett gott bemötande är därför betydelsefullt.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller att du har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, för säker hantering i storkök. Goda kunskaper inom data och de program som används i arbetet är meriterande. Köksarbete är ett fysiskt och ibland tungt arbete och ställer därför krav på god fysik.

Du har god kunskap om:


• Slutberedning
• Råvaror
• Specialkost
• Hygien
• Egenkontroll
• Städ
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Storköksutrustning

Personlig lämplighet
Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer de kostpolitiska riktlinjerna och gällande rutiner samt arbetar mot uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du är van att organisera och utföra ditt arbete självständigt och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat samt till erfarenhetsutbyte både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper.

Mer information och kontakt
Semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs enligt gällande schema.

Tillträde 22 maj eller enligt överenskommelse.

För ytterligare information kontakta:
Petra Rankvist, enhetschef, 0911- 69 65 07

Facklig företrädare: Veronica Öhlund Kommunal 010 - 44 29 904 Visa mindre

Vikariat måltidspersonal, Svensby förskolekök 56,25 %

Ansök    Dec 15    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst: Uppdrag Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, p... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:

Uppdrag

Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca
10 000 portioner varje dag. Måltidsservice arbetar med utgångspunkt från de kostpolitiska riktlinjer som är beslutade, samt mot Piteå kommuns och verksamhetens uppsatta mål.

Svensby förskolekök är ett slutberedningskök där det dagligen serveras frukost, lunch och mellanmål till ca 15-20 förskolebarn samt personal. Förskolan har 1 avdelning.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att; slutbereda och servera dagens olika lunchalternativ, tillaga tillbehör och en varierad salladsbuffé samt tillreda och servera frukost och förbereda mellanmål (även alternativ anpassade för barn i behov av specialkost).

I arbetet ingår även ansvar för säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i köket. Vidare ingår beställning av mat från produktionskök samt beställning av övriga avtalsvaror inom ramen för fastställd budget. Städning av förskolans lokaler enligt gällande städplan ingår också. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl pedagoger som barn, ett gott bemötande är därför betydelsefullt.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller dokumenterad erfarenhet som måltidspersonal inom kök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift, för säker hantering av bland annat specialkoster. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet då arbetet är fysiskt. Erfarenhet från arbete i kök och med städning, goda datakunskaper och kunskap i program som används i yrket är meriterande.

 

Kunskap om:

Slutberedning

Råvaror

Specialkost

Egenkontroll, hygien, städning

Ergonomiskt arbete i verksamheten

Hur man använder maskiner inom kök

Personlig lämplighet
Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer de kostpolitiska riktlinjerna och gällande rutiner samt arbetar mot uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du är van att organisera och utföra ditt arbete självständigt, har god samarbetsförmåga och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat samt till erfarenhetsutbyte både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper. Som person trivs du att arbeta i en arbetsgrupp. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter.

Mer information och kontakt
Vikariat semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka.
Vikariatet avser perioden 10/1-30/6-23  

För ytterligare information kontakta
Åsa Häggström, enhetschef 0911- 69 77 49
Veronica Öhlund Kommunal 010-4429904 Visa mindre

Kock 75% Pitholmsskolan Måltidsservice

Ansök    Jan 3    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 10 000 portioner/dag. Pitholmsskolans kök är ett slutberedningskök där det serveras lunch till 550-600 elever och personal i åk 4-9 men ä... Visa mer
Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 10 000 portioner/dag.

Pitholmsskolans kök är ett slutberedningskök där det serveras lunch till 550-600 elever och personal i åk 4-9 men även mellanmål till elever på fritids. Du kommer att ingå i ett arbetslag med 4 personer.

Arbetsuppgifter/arbetsbeskrivning
I arbetsuppgifterna ingår att slutbereda och servera dagens lunchalternativ, tillreda en varierad salladsbuffé samt tillreda/förbereda och servera mellanmål. Till samtliga måltider ska även ett utbud anpassat för allergiker tillredas och serveras. Du ansvarar för en säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i köket. Vidare ingår beställning av mat från produktionsköket samt beställning av varor i e-handel efter gällande avtal och inom ramen för fastställd budget. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl pedagoger som barn; ett gott bemötande är därför betydelsefullt.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller att du har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, för säker hantering i storkök. Goda kunskaper inom data och de program som används i arbetet är meriterande. Köksarbete är ett fysiskt och ibland tungt arbete och ställer därför krav på god fysik.

Du har god kunskap om:


• Slutberedning
• Råvaror
• Specialkost
• Hygien
• Egenkontroll
• Städ
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Storköksutrustning

Personlig lämplighet
Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer de kostpolitiska riktlinjerna och gällande rutiner samt arbetar mot uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du är van att organisera och utföra ditt arbete självständigt och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat samt till erfarenhetsutbyte både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper.

Innformation om tjänsten
Semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs enligt gällande schema .

Tillträde 14/2-23 eller enligt överenskommelse.

För ytterligare information kontakta:
Petra Rankvist, enhetschef, 0911- 69 65 07

Facklig företrädare

Carola Berggren Kommunal 0911-934 18

Välkommen med din ansökan senast 230118 Visa mindre

Kock/måltidspersonal 100 % till bemanningspoolen Måltidsservice

Ansök    Jan 3    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 10 000 portioner varje dag. Som anställd i Måltidsservice bemanningspool får du tillfälle att arbeta i olika kök med varierande arbetsuppgifter under kortar... Visa mer
Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 10 000 portioner varje dag.

Som anställd i Måltidsservice bemanningspool får du tillfälle att arbeta i olika kök med varierande arbetsuppgifter under kortare perioder. Du får ett omväxlande och intressant uppdrag med möjlighet att aktivt bidra till utvecklingen av Måltidsservice verksamhet.

Alla arbetsuppgifter förekommande i köken. Du roterar i första hand på våra slutberedningskök inom skola och förskola. Vid behov ska du även kunna arbeta i produktions- och tillagningskök med tillhörande elevrestauranger.

Som anställd i bemanningspoolen täcker du upp för kortare frånvaro i Måltidsservice kök. Du kommer att arbeta ensam eller i grupp. Arbetsuppgifter och arbetsplatser kan variera från dag till dag.

Arbetsuppgifter/arbetsbeskrivning
I arbetsuppgifterna ingår att slutbereda och servera dagens olika lunchalternativ, tillreda en varierad salladsbuffé samt tillreda/förbereda och servera frukost och mellanmål (även alternativ anpassade för barn med behov av specialkost). Du ansvarar för en säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i köket. Vidare ingår beställning av mat från produktionsköket samt beställning av varor i e-handel efter gällande avtal och inom ramen för fastställd budget. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl pedagoger som barn; ett gott bemötande är därför betydelsefullt.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller att du har dokumenterad erfarenhet som kock eller måltidspersonal inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, för säker hantering i storkök. Goda kunskaper inom data och de program som används i arbetet är meriterande. Köksarbete är ett fysiskt och ibland tungt arbete och ställer därför krav på god fysik.

Du har god kunskap om:


• Slutberedning
• Råvaror
• Specialkost
• Hygien
• Egenkontroll
• Städ
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Storköksutrustning

 Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer de kostpolitiska riktlinjerna och gällande rutiner samt arbetar mot uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du är van att organisera och utföra ditt arbete självständigt och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat samt till erfarenhetsutbyte både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper.

Information om tjänsten
Semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka.

Tillträde 2023-02-01 eller enligt överenskommelse.

För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till bil.

För ytterligare information kontakta:

Petra Rankvist, enhetschef 0911-696507

För ytterligare information kontakta:
Petra Rankvist, enhetschef, 0911- 69 65 07

Facklig företrädare

Carola Berggren Kommunal 0911-934 18

Välkommen med din ansökan senast 230118 Visa mindre

Vikariat måltidspersonal, Svensby förskolekök 56,25 %

Ansök    Dec 7    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst: Uppdrag Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, p... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:

Uppdrag

Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca
10 000 portioner varje dag. Måltidsservice arbetar med utgångspunkt från de kostpolitiska riktlinjer som är beslutade, samt mot Piteå kommuns och verksamhetens uppsatta mål.

Svensby förskolekök är ett slutberedningskök där det dagligen serveras frukost, lunch och mellanmål till ca 15-20 förskolebarn samt personal. Förskolan har 1 avdelning.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att; slutbereda och servera dagens olika lunchalternativ, tillaga tillbehör och en varierad salladsbuffé samt tillreda och servera frukost och förbereda mellanmål (även alternativ anpassade för barn i behov av specialkost).

I arbetet ingår även ansvar för säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i köket. Vidare ingår beställning av mat från produktionskök samt beställning av övriga avtalsvaror inom ramen för fastställd budget. Städning av förskolans lokaler enligt gällande städplan ingår också. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl pedagoger som barn, ett gott bemötande är därför betydelsefullt.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller dokumenterad erfarenhet som måltidspersonal inom kök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift, för säker hantering av bland annat specialkoster. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet då arbetet är fysiskt. Erfarenhet från arbete i kök och med städning, goda datakunskaper och kunskap i program som används i yrket är meriterande.

 

Kunskap om:

Slutberedning

Råvaror

Specialkost

Egenkontroll, hygien, städning

Ergonomiskt arbete i verksamheten

Hur man använder maskiner inom kök

Personlig lämplighet
Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer de kostpolitiska riktlinjerna och gällande rutiner samt arbetar mot uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du är van att organisera och utföra ditt arbete självständigt, har god samarbetsförmåga och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat samt till erfarenhetsutbyte både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper. Som person trivs du att arbeta i en arbetsgrupp. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter.

Mer information och kontakt
Vikariat semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka.
Vikariatet avser perioden 10/1-30/6-23  

För ytterligare information kontakta
Åsa Häggström, enhetschef 0911- 69 77 49
Veronica Öhlund Kommunal 010-4429904 Visa mindre

Vill du jobba som vikarierande kock/kokerska på Grans Naturbruksgymnasium?

Ansök    Dec 8    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Utbildningsförvaltningen erbjuder nu möjlighet att vikariera som kock/kokerska på Grans Naturbruksgymnasium.

Grans naturbruksgymnasium

Grans Naturbruksgymnasium är en gymnasieskola med gamla anor, vackert belägen i Öjebyn strax utanför Piteå. Vi erbjuder inriktningar inom gymnasiets naturbruksprogram – Djurvård, Lantbruk, Hästhållning och Naturturism. Våra elever kommer från olika delar av länet och skolan har också ett internatboende.

Måltiden i skolan är en viktig del av dagen, den bidrar till att grundlägga bra matvanor och vi tillagar maten från grunden så långt det är möjligt. Vi väljer i viss utsträckning ekologiska livsmedel.

Arbetsuppgifter
Vi behöver snarast en vikarierande kock/kokerska till vårt storkök. Uppdraget innebär förekommande arbetsuppgifter i ett storkök som matlagning, hygienkontroll, varumottagning, städ och disk mm. Du som söker kommer att vara en del av ett team där gott bemötande och kundens välbefinnande är av yttersta vikt och att måltiderna blir en trevlig gemenskap och en trivsam måltidsupplevelse.  

Utöver normalt förekommande uppgifter i köket ingår även att delta i att utveckla måltiderna och utforma menyn i samarbete med kollegor. Teamet ansvarar även för aktiviteter som ingår i måltidstraditioner och eftersom kök och lokalvård jobbar tillsammans i teamet kan det också bli aktuellt att hjälpa till vid storstädning.

Som anställd på skolan så kommer du också att få ett nära samarbete med driftledare och övriga medarbetare på skolan.

Kvalifikationer

För uppdraget söker vi dig som har en utbildning som kock/kokerska eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du behöver vara välbekant med HACCP och livsmedelshygiens-rutiner och i uppdraget finns myndighetskrav och ekonomiska ramar vilket kräver struktur och ordning. Kunskap inom specialkost för exempelvis allergier är meriterande.

Som person är du passionerad i din matlagning och känner en yrkesstolthet som kock/kokerska. Som en del av ett team ser vi att du har en god samarbetsförmåga. Nytänkande och egna förbättringsförslag uppmuntras.


Anställning
Anställningen är en timanställning vid behov men möjlighet till månadslön kan också erbjudas enligt överenskommelse. Tillträde snarast enligt överenskommelse.  

Övrigt
Låter uppdraget intressant så vänta inte med att skicka in din ansökan då rekrytering kan komma att göras under tid för annonsering.  

Välkommen med din ansökan senast 2022-12-18.

I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från andra annonsörer och rekryteringsföretag. Visa mindre

Kock 100% till Öjebyns produktionskök

Ansök    Nov 23    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst: Uppdrag: Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:


Uppdrag:

Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

Öjebyn produktionskök är 1 av 4 produktionskök i Piteå kommun. Köket arbetar med kylda måltidsleveranser till kommunens kärnverksamheter samt Luleå kommuns socialtjänst. Vi levererar ca 6 500 portioner per dag till våra kunder. Driftområden som ingår i verksamheten är produktionsköket, dietköket, elevrestaurangen och distribution.

En av våra medarbetar går i pension, därav söker 1 kock till driftområdet varm köket.

Vi erbjuder dig: Tillsvidareanställning 100%.

Vi söker dig kock, som brinner för matlagning och service på ett professionellt sätt. Huvudsakliga arbetsuppgifter är beredning av recept, tillagning av maträtter, skötsel och hantering av maskiner samt disk- och städuppgifter. Kvalitetssäkring- och utvecklingsarbeten, egenkontroll och säker livsmedelshantering, diskning och städning. Du arbetar enligt schema mellan olika arbetsstationer. Du har god samarbetsförmåga, talang och driv för arbetsuppgifterna. Du har bra kunskaper i svenskaspråket, såväl i tal som i skrift för säker livsmedelshantering.

 

Utbildning och/eller erfarenhet:
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller att du har dokumenterad erfarenhet.

 

Mer information och kontakt:
Semestertjänst måndag-fredag med lätta helgdagar, heltidsmått 37 timmar/vecka.Tillträde 1 februari 2023 eller enligt överenskommelse.

För ytterligare information kontakta:
Maria Johansson Lind, enhetschef 0911- 69 62 47

Fackligföreträdare:
Veronica Öhlund, Kommunal 010 - 44 29 904 Visa mindre

1 st kock, städare 93,75 % till Fagottens förskolekök

Ansök    Aug 31    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst: Uppdrag Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:

Uppdrag
Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 10 000 portioner/dag.

Fagottens förskolekök är ett slutberedningskök där det dagligen serveras frukost, lunch och mellanmål till ca 40 förskolebarn och personal. Förskolan har 2 avdelningar. I köket på Fagottens förskola arbetar man ensam men i nära samarbete med den pedagogiska verksamheten. Tjänsten är en så kallad kombinationstjänst där städning ingår.

Arbetsuppgifter/arbetsbeskrivning
I arbetsuppgifterna ingår att slutbereda och servera dagens lunchalternativ, tillreda en varierad salladsbuffé samt tillreda/förbereda och servera frukost och mellanmål. Till samtliga måltider ska även ett utbud anpassat för allergiker tillredas och serveras. Du ansvarar för en säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i köket. Vidare ingår beställning av mat från produktionsköket samt beställning av varor i e-handel efter gällande avtal och inom ramen för fastställd budget. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl pedagoger som barn; ett gott bemötande är därför betydelsefullt.

Städ av förskoleavdelningarna ingår i tjänsten, allt från dagligt städ till golvvård och storstädning.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller att du har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, för säker hantering i storkök. Goda kunskaper inom data och de program som används i arbetet är meriterande. Kök- och städarbete är ett fysiskt och ibland tungt arbete och ställer därför krav på god fysik.

Du har god kunskap om:


• Slutberedning
• Råvaror
• Specialkost
• Hygien
• Egenkontroll
• Städ
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Storköksutrustning

Personlig lämplighet
Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer de kostpolitiska riktlinjerna och gällande rutiner samt arbetar mot uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du är van att organisera och utföra ditt arbete självständigt och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat samt till erfarenhetsutbyte både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper.

Mer information och kontakt
Semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs enligt gällande schema.

Tillträde 1 december 2022 eller enligt överenskommelse.

För ytterligare information kontakta:
Maria Salomonsson, enhetschef, 0911- 69 71 65

Facklig företrädare:
Veronica Öhlund, Kommunal 010 - 44 29 904 Visa mindre

Kock 87,5 % Pilens förskolekök

Ansök    Sep 20    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst: Uppdrag Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:

Uppdrag
Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 10 000 portioner/dag.

Pilens förskolekök (i Strömnäs) är ett slutberedningskök där det dagligen serveras frukost, lunch och mellanmål till förskolebarn och personal i förskolan som har 4 avdelningar. Måltiderna serveras i ett torg/matrum samt på vagn. I köket arbetar man ensam men i nära samarbete med den pedagogiska verksamheten liksom städet.

Arbetsuppgifter/arbetsbeskrivning
I arbetsuppgifterna ingår att slutbereda och servera dagens lunchalternativ, tillreda en varierad salladsbuffé samt tillreda/förbereda och servera frukost och mellanmål. Till samtliga måltider ska även ett utbud anpassat för allergiker tillredas och serveras. Du ansvarar för en säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i köket. Vidare ingår beställning av mat från produktionsköket samt beställning av varor i e-handel efter gällande avtal och inom ramen för fastställd budget. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl pedagoger som barn; ett gott bemötande är därför betydelsefullt.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller att du har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, för säker hantering i storkök. Goda kunskaper inom data och de program som används i arbetet är meriterande. Köksarbete är ett fysiskt och ibland tungt arbete och ställer därför krav på god fysik.

Du har god kunskap om:


• Slutberedning
• Råvaror
• Specialkost
• Hygien
• Egenkontroll
• Städ
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Storköksutrustning

Personlig lämplighet
Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer de kostpolitiska riktlinjerna och gällande rutiner samt arbetar mot uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du är van att organisera och utföra ditt arbete självständigt och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat samt till erfarenhetsutbyte både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper.

Mer information och kontakt
Semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs enligt gällande schema.

Tillträde  14 november 2022 eller enligt överenskommelse.

För ytterligare information kontakta:
Petra Rankvist, enhetschef, 0911- 69 65 07

Facklig företrädare:

Veronica Öhlund, Kommunal 010 - 44 29 904 Visa mindre

1 kock/måltidspersonal till driftområdet elevrestaurangen

Ansök    Sep 28    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst: Uppdrag: Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar ... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:

Uppdrag:

Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

Öjebyn produktionskök är 1 av 4 produktionskök i Piteå kommun. Köket arbetar med kylda måltidsleveranser till kommunens kärnverksamheter samt Luleå kommuns socialtjänst. Vi levererar ca 6 500 portioner per dag till våra kunder. Driftområden som ingår i verksamheten är produktionsköket, dietköket, elevrestaurangen och distribution.

Vi erbjuder dig: Tillsvidareanställning 100%.

Vi söker dig, som brinner för service och matlagning på ett professionellt sätt. Du har god samarbetsförmåga, talang och driv för arbetsuppgifterna. Du har bra kunskaper i svenskaspråket, såväl i tal som i skrift för säker livsmedelshantering. I arbetsuppgifterna ingår beredning och tillagning av frukost, lunch och mellanmål, beställningar, disk- och städuppgifter. Samverkan och dialog med pedagoger och elever, ett gott bemötande är därför betydelsefullt.

Utbildning och/eller erfarenhet:
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller att du har dokumenterad erfarenhet.

Mer information och kontakt:
Semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka.

Tillträde 2 januari 2023 eller enligt överenskommelse.

För ytterligare information kontakta:
Maria Johansson Lind, enhetschef 0911- 69 62 47

Fackligföreträdare:
Veronica Öhlund, Kommunal 010 - 44 29 904 Visa mindre

1st Kock 100% till Strömbacka produktionskök

Ansök    Aug 24    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:   Uppdrag Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professio... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:

 

Uppdrag

Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. Våra kärnverksamheter är förskolor, skolor, särskilda och ordinära boenden i Piteå och Luleå.

 Strömbacka produktionskök är ett varmmatskök och totalt tillagas ca 2000 port. på vardagarna och ca 700 port. på helgdagar. Matsalen servar närmare 1500 inskrivna elever under skolåret. Varm mat skickas till 8 särskilda boenden, 2ggr/dag, 365 dagar per år. Vi söker nu en ny kollega som brinner för att laga mat från grunden, i stora mängder.

 Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter blir alla i ett stort produktionsköks förekommande arbetsuppgifter samt servering och disk i vår elevmatsal. Det här gör du tillsammans med dina kollegor utifrån ett fast roterande schema.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift, för säker hantering av mat i storkök. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet.

Kunskap om


• Det kalla och varma köket, med inriktning mat lagad från grunden
• Egenkontroll, hygien, städning
• Råvaror
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Hur man använder maskiner inom storkök
• Special- och konsistensanpassad kost

 Personlig lämplighet
Vi söker dig som brinner för att laga mat med fokus på ”matlagning från grunden” och kvalité ut till kund. Då hälften av arbetstiden utförs i vår elevrestaurang behöver du gilla att träffa våra gymnasieelever och ge dem en bra lunchupplevelse. Måltidsservice jobbar utifrån kostpoliska riktlinjer med tydligt uppsatta mål - så av dig krävs det att du förstår och accepterar dessa. Just nu har vi stort fokus på att minska matsvinnet.

Strömbackaköket är en stor arbetsgrupp och vår styrka är att vi alla är olika. Vi behöver dig som har ett driv att jobba med utveckling men samtidigt kan kompromissa och visa förståelse för andras åsikter.

Verksamheten har två olika uppdragsgivare vilket innebär att arbetsbelastningen är ojämnt fördelad över dagen och året. Därför läggs stor vikt på samarbetsförmåga under stress samt flexibilitet i arbetsuppgifterna. Du ska även vara trygg i att jobba självständigt med dina arbetsuppgifter.

Mer information
Semestertjänst måndag-söndag. Heltidsmått 37 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs mån-söndag med tjänstgöring även röda dagar.

Köket tillämpar flextid

Tillträde enligt överenskommelse

För ytterligare information kontakta
Ingela Viklund, enhetschef 0911- 69 66 32
Veronica Öhlund, Kommunal 0911-934 09 Visa mindre

2 st Kockar /måltidspersonal 100 % till Bemanningspoolen

Ansök    Aug 30    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst: Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt oc... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:

Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca
10 000 portioner varje dag.

Som anställd i Måltidsservice bemanningspool får du tillfälle att arbeta i olika kök med varierande arbetsuppgifter under kortare perioder. Du får ett omväxlande och intressant uppdrag med möjlighet att aktivt bidra till utvecklingen av Måltidsservice verksamhet. Alla arbetsuppgifter är förekommande i köken. Du roterar i första hand på våra slutberedningskök inom skola och förskola. Vid behov ska du även kunna arbeta i produktions- och tillagningskök med tillhörande elevrestauranger.

 Som anställd i bemanningspoolen täcker du upp för kortare frånvaro i Måltidsservice kök. Du kommer att arbeta ensam eller i grupp. Arbetsuppgifter och arbetsplatser kan variera från dag till dag.

Arbetsuppgifter/arbetsbeskrivning
I arbetsuppgifterna ingår att slutbereda och servera dagens olika lunchalternativ, tillreda en varierad salladsbuffé samt tillreda/förbereda och servera frukost och mellanmål (även alternativ anpassade för barn med behov av specialkost). Du ansvarar för en säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i köket. Vidare ingår beställning av mat från produktionsköket samt beställning av varor i e-handel efter gällande avtal och inom ramen för fastställd budget. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl pedagoger som barn; ett gott bemötande är därför betydelsefullt.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller att du har dokumenterad erfarenhet som kock eller måltidspersonal inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, för säker hantering i storkök. Goda kunskaper inom data och de program som används i arbetet är meriterande. Köksarbete är ett fysiskt och ibland tungt arbete och ställer därför krav på god fysik.

Du har god kunskap om:


• Slutberedning
• Råvaror
• Specialkost
• Hygien
• Egenkontroll
• Städ
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Storköksutrustning

Personlig lämplighet
Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer de kostpolitiska riktlinjerna och gällande rutiner samt arbetar mot uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du är van att organisera och utföra ditt arbete självständigt och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat samt till erfarenhetsutbyte både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper.

Mer information och kontakt
Semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka. Löpande rekrytering.

Tillträde 2022-10-01 eller enligt överenskommelse.

För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till bil.

För ytterligare information kontakta: Petra Rankvist, enhetschef 0911-696507
Veronica Lundgren Kommunal 0911-934 18 Visa mindre

Vikarier till Måltidsservice

Ansök    Aug 26    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst: Uppdrag Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrande och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, ... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:

Uppdrag

Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrande och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 10 000 portioner varje dag.

Verksamhet:
Måltidsservice innefattar små och stora slutberedningskök på förskolor och skolor, kök med egen tillagning och stora produktionskök. I vissa tjänster kombineras köksarbete med städning. Arbetsuppgifterna är varierande, matlagning, slutberedning, tillredning av frukost/mellanmål, salladsbuffé, disk, städ och egenkontroll samt beställningar.

Vi kan erbjuda dig:
Kortare och längre vikariat

Kvalifikationer
Vi söker dig med relevant utbildning och /eller erfarenhet av liknande arbete Tillräckliga kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift, för säker hantering i verksamhetens kök. Arbetet ställer krav på god fysisk i form av styrka, kondition och rörlighet.

Mer information och kontakt

B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav

Löpande rekrytering

Kontaktperson – Ulrica Carlsson administratör måltidsservice 0911-69 62 75Facklig kontaktperson: Veronica Öhlund 0911-934 09 Visa mindre

1 st kock på 75% till Norrby förskolekök

Ansök    Aug 24    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst: Externannons 1 st kock 75% till Norrby förskolekök Uppdrag Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi u... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:

Externannons
1 st kock 75% till Norrby förskolekök

Uppdrag
Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 10 000 portioner/dag.

Norrby förskolekök är ett slutberedningskök där det dagligen serveras frukost, lunch och mellanmål till förskolebarn och personal. Förskolan har 3 avdelningar som äter i matsal alternativt på vagn. I köket arbetar man ensam men i nära samarbete med den pedagogiska verksamheten liksom städet.

Arbetsuppgifter/arbetsbeskrivning
I arbetsuppgifterna ingår att slutbereda och servera dagens lunchalternativ, tillreda en varierad salladsbuffé samt tillreda/förbereda och servera frukost och mellanmål. Till samtliga måltider ska även ett utbud anpassat för allergiker tillredas och serveras. Du ansvarar för en säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i köket. Vidare ingår beställning av mat från produktionsköket samt beställning av varor i e-handel efter gällande avtal och inom ramen för fastställd budget. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl pedagoger som barn; ett gott bemötande är därför betydelsefullt.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller att du har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, för säker hantering i storkök. Goda kunskaper inom data och de program som används i arbetet är meriterande. Köksarbete är ett fysiskt och ibland tungt arbete och ställer därför krav på god fysik.

Du har god kunskap om:


• Slutberedning
• Råvaror
• Specialkost
• Hygien
• Egenkontroll
• Städ
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Storköksutrustning

Personlig lämplighet
Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer de kostpolitiska riktlinjerna och gällande rutiner samt arbetar mot uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du är van att organisera och utföra ditt arbete självständigt och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat samt till erfarenhetsutbyte både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper.

Mer information och kontakt
Semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs enligt gällande schema.

Då förändringar i verksamheten planeras kommer tjänsten längre fram att utökas till heltid. I dagsläget är tjänsten 75%.

Tillträde enligt överenskommelse.

För ytterligare information kontakta:
Petra Rankvist, enhetschef, 0911- 69 65 07

Facklig företrädare:
Veronica Öhlund, Kommunal 010 - 44 29 904 Visa mindre

Kock 75 % Norrby förskolekök

Ansök    Apr 6    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst: Uppdrag Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:

Uppdrag
Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 10 000 portioner/dag.

Norrby förskolekök är ett slutberedningskök där det dagligen serveras frukost, lunch och mellanmål till förskolebarn och personal. Förskolan har 3 avdelningar som äter i matsal alternativt på vagn. I köket arbetar man ensam men i nära samarbete med den pedagogiska verksamheten liksom städet.

Arbetsuppgifter/arbetsbeskrivning
I arbetsuppgifterna ingår att slutbereda och servera dagens lunchalternativ, tillreda en varierad salladsbuffé samt tillreda/förbereda och servera frukost och mellanmål. Till samtliga måltider ska även ett utbud anpassat för allergiker tillredas och serveras. Du ansvarar för en säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i köket. Vidare ingår beställning av mat från produktionsköket samt beställning av varor i e-handel efter gällande avtal och inom ramen för fastställd budget. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl pedagoger som barn; ett gott bemötande är därför betydelsefullt.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller att du har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, för säker hantering i storkök. Goda kunskaper inom data och de program som används i arbetet är meriterande. Köksarbete är ett fysiskt och ibland tungt arbete och ställer därför krav på god fysik.

Du har god kunskap om:


• Slutberedning
• Råvaror
• Specialkost
• Hygien
• Egenkontroll
• Städ
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Storköksutrustning

Personlig lämplighet
Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer de kostpolitiska riktlinjerna och gällande rutiner samt arbetar mot uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du är van att organisera och utföra ditt arbete självständigt och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat samt till erfarenhetsutbyte både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper.

Mer information och kontakt
Semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs enligt gällande schema.

Tillträde 13 juni 2022 eller enligt överenskommelse.

För ytterligare information kontakta:
Petra Rankvist, enhetschef, 0911- 69 65 07

Facklig företrädare:
Veronica Öhlund, Kommunal 010 - 44 29 904 Visa mindre

Kock 100% till Strömbacka produktionskök

Ansök    Maj 9    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst: Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt o... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:

Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. Våra kärnverksamheter är förskolor, skolor, särskilda och ordinära boenden i Piteå och Luleå.

Strömbacka produktionskök är ett varmmatskök och totalt tillagas ca 2000 port. på vardagarna och ca 700 port. på helgdagar. Matsalen servar närmare 1500 inskrivna elever under skolåret. Varm mat skickas till 8 särskilda boenden, 2ggr/dag, 365 dagar per år. Vi söker nu en ny kollega som brinner för att laga mat från grunden, i stora mängder.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter blir alla i ett stort produktionsköks förekommande arbetsuppgifter samt servering och disk i vår elevmatsal. Det här gör du tillsammans med dina kollegor utifrån ett fast roterande schema.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift, för säker hantering av mat i storkök. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet. Kunskap om: 


• Det kalla och varma köket, med inriktning mat lagad från grunden
• Egenkontroll, hygien, städning
• Råvaror
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Hur man använder maskiner inom storkök
• Special- och konsistensanpassad kost

Personlig lämplighet
Vi söker dig som brinner för att laga mat med fokus på ”matlagning från grunden” och kvalité ut till kund. Då hälften av arbetstiden utförs i vår elevrestaurang behöver du gilla att träffa våra gymnasieelever och ge dem en bra lunchupplevelse. Måltidsservice jobbar utifrån kostpoliska riktlinjer med tydligt uppsatta mål - så av dig krävs det att du förstår och accepterar dessa. Just nu har vi stort fokus på att minska matsvinnet. Strömbackaköket är en stor arbetsgrupp och vår styrka är att vi alla är olika. Vi behöver dig som har ett driv att jobba med utveckling men samtidigt kan kompromissa och visa förståelse för andras åsikter.

Verksamheten har två olika uppdragsgivare vilket innebär att arbetsbelastningen är ojämnt fördelad över dagen och året. Därför läggs stor vikt på samarbetsförmåga under stress samt flexibilitet i arbetsuppgifterna. Du ska även vara trygg i att jobba självständigt med dina arbetsuppgifter.

Mer information
Semestertjänst måndag-söndag. Heltidsmått 37 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs mån-söndag med tjänstgöring även röda dagar.

Köket tillämpar flextid

Tillträde 1 juni eller enligt överenskommelse

För ytterligare information kontakta
Ingela Viklund, enhetschef 0911- 69 66 32
Veronica Öhlund, Kommunal 010-4429904 Visa mindre

Vikarier till Måltidsservice

Ansök    Mar 24    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst: Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle ... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:

Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:

Mål/Vision:
Piteå kommun är en politiskt styrd arbetsgivare och Måltidsservice är en dela av alla verksamheter som servar kommunens innevånare utifrån politiskt fattade beslut.

Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrande och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. I Piteå kommun förskolor och inom äldreomsorgen produceras ca 10 000 portioner varje dag.

Vi söker måltidspersonal och kockar för kortare och längre vikariat

Verksamhet:
Måltidsservice innefattar små och stora slutberedningskök på förskolor och skolor, kök med egen tillagning och stora produktionskök. I vissa tjänster kombineras köksarbete med städning. Arbetsuppgifterna är varierande, matlagning, slutberedning, tillredning av frukost/mellanmål, salladsbuffé, disk, städ och egenkontroll samt beställningar.

Vi kan erbjuda dig:
Kortare och längre vikariat

Kvalifikationer
Vi söker dig med relevant utbildning och /eller erfarenhet av liknande arbete Tillräckliga kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift, för säker hantering i verksamheten. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet.

Mer information och kontakt

B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav. Lämna gärna namn och kontaktuppgifter till dina referenter i din ansökan.

Kontaktperson - Mona Hollström administratör måltidsservice 0911-696275

Facklig kontaktperson
Veronica Öhlund  010-442 99 04 Visa mindre

Lageransvarig till Öjebyns produktionskök

Ansök    Mar 24    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst: Mål/Vision: Piteå kommun är en politiskt styrd arbetsgivare och Måltidsservice är en dela av alla verksamheter som servar kommunens innevånare utifrån politiskt fattade beslut. Måltidsservice uppdrag är att p... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:

Mål/Vision:
Piteå kommun är en politiskt styrd arbetsgivare och Måltidsservice är en dela av alla verksamheter som servar kommunens innevånare utifrån politiskt fattade beslut.

Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrande och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

Vi söker 1 Lageransvarig till Öjebyns produktionskök och Solanderskolans elevrestaurang.

Verksamhet:
Öjebyn produktionskök är 1 av 4 produktionskök i Piteå kommun. Köket arbetar med kylda måltidsleveranser till kommunens kärnverksamheter samt Luleå kommuns socialtjänst. Vi är idag ett team med 31 medarbetare. Vi levererar ca 6 500 portioner per dag till våra kunder. Driftområden som ingår i verksamheten är produktionsköket, dietköket, elevrestaurangen och distribution.

Vi kan erbjuda dig:
Tillsvidareanställning 100%.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgiften i tjänsten är i första hand är ansvaret för lagret, ankommande gods, reklamationer, viss beställning, hygien- och egenkontroll. Övriga arbetsuppgifter som förekommer i verksamheten är tillagning och nedkylning av huvudkomponenter, paketering av maträtter och kundbeställningar, skötsel och hantering av maskiner, beredning och elevrestaurangen. I arbetet ingår även kvalitetssäkring- och utvecklingsarbeten, säker livsmedelshantering, diskning och städning.  

Kvalifikationer:
Som ansvarig för lagret söker vi dig som är noggrann och du är pålitlig lagspelare. Arbetet är fysiskt, du ska ha kontroll på varuleveranser, sortera livsmedel och annat gods. Sköta lagerinventering, beställa material och återkoppla avvikelser i leveranser, krediteringar. Du har bra datavana och teknisk kompetens. Du har bra kunskaper i svenskaspråket, såväl i tal som i skrift för säker hantering i verksamheten.

Meriterande är utbildning och/eller erfarenhet i egenkontrollsystem för livsmedel, restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang.

Personlig lämplighet:
Arbetet kan inledningsvis låta som ett enkelt arbete. Som person trivs du att arbeta i ett stort arbetslag, att du har talang och driv för arbetsuppgifterna. Du har god samarbetsförmåga och kan anpassa arbetet efter verksamhetens behov. Du bidrar aktivt till ett bra arbetsklimat.

Mer information och kontakt:
Semestertjänst måndag-fredag, heltidsmått 40 timmar/vecka.

Tillträde 1 maj 2022 eller enligt överenskommelse.

För ytterligare information kontakta
Maria Johansson Lind, enhetschef 0911- 69 62 47

Fackligföreträdare
Veronica Öhlund kommunal 010 - 44 29 904 Visa mindre

Kock 87,5 % Pitholms förskolekök

Ansök    Apr 6    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst: Uppdrag Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:

Uppdrag
Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 10 000 portioner/dag.

Pitholms förskolekök är ett slutberedningskök där det dagligen serveras frukost, lunch och mellanmål till förskolebarn och personal i förskolan som har 4 avdelningar. Måltiderna äts i två mindre matsalar. I köket arbetar man ensam men i nära samarbete med den pedagogiska verksamheten liksom städet.

Arbetsuppgifter/arbetsbeskrivning
I arbetsuppgifterna ingår att slutbereda och servera dagens lunchalternativ, tillreda en varierad salladsbuffé samt tillreda/förbereda och servera frukost och mellanmål. Till samtliga måltider ska även ett utbud anpassat för allergiker tillredas och serveras. Du ansvarar för en säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i köket. Vidare ingår beställning av mat från produktionsköket samt beställning av varor i e-handel efter gällande avtal och inom ramen för fastställd budget. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl pedagoger som barn; ett gott bemötande är därför betydelsefullt.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller att du har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, för säker hantering i storkök. Goda kunskaper inom data och de program som används i arbetet är meriterande. Köksarbete är ett fysiskt och ibland tungt arbete och ställer därför krav på god fysik.

Du har god kunskap om:


• Slutberedning
• Råvaror
• Specialkost
• Hygien
• Egenkontroll
• Städ
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Storköksutrustning

Personlig lämplighet
Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer de kostpolitiska riktlinjerna och gällande rutiner samt arbetar mot uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du är van att organisera och utföra ditt arbete självständigt och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat samt till erfarenhetsutbyte både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper.

Mer information och kontakt
Semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs enligt gällande schema.

Tillträde 13 juni 2022 eller enligt överenskommelse.

För ytterligare information kontakta:
Petra Rankvist, enhetschef, 0911- 69 65 07

Facklig företrädare:
Veronica Öhlund, Kommunal 010 - 44 29 904 Visa mindre

Kock 100 % till Strömbacka produktionskök

Ansök    Mar 22    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:  Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt ... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:

 Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. Våra kärnverksamheter är förskolor, skolor, särskilda och ordinära boenden i Piteå och Luleå.

Strömbacka produktionskök är ett varmmatskök och totalt tillagas ca 2000 port. på vardagarna och ca 700 port. på helgdagar. Matsalen servar närmare 1500 inskrivna elever under skolåret. Varm mat skickas till 8 särskilda boenden, 2ggr/dag, 365 dagar per år. Vi söker nu en ny kollega som brinner för att laga mat från grunden, i stora mängder.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter blir alla i ett stort produktionsköks förekommande arbetsuppgifter samt servering och disk i vår elevmatsal. Det här gör du tillsammans med dina kollegor utifrån ett fast roterande schema.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift, för säker hantering av mat i storkök. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet. Kunskap om: 


• Det kalla och varma köket, med inriktning mat lagad från grunden
• Egenkontroll, hygien, städning
• Råvaror
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Hur man använder maskiner inom storkök
• Special- och konsistensanpassad kost

Personlig lämplighet
Vi söker dig som brinner för att laga mat med fokus på ”matlagning från grunden” och kvalité ut till kund. Då hälften av arbetstiden utförs i vår elevrestaurang behöver du gilla att träffa våra gymnasieelever och ge dem en bra lunchupplevelse. Måltidsservice jobbar utifrån kostpoliska riktlinjer med tydligt uppsatta mål - så av dig krävs det att du förstår och accepterar dessa. Just nu har vi stort fokus på att minska matsvinnet. Strömbackaköket är en stor arbetsgrupp och vår styrka är att vi alla är olika. Vi behöver dig som har ett driv att jobba med utveckling men samtidigt kan kompromissa och visa förståelse för andras åsikter.

Verksamheten har två olika uppdragsgivare vilket innebär att arbetsbelastningen är ojämnt fördelad över dagen och året. Därför läggs stor vikt på samarbetsförmåga under stress samt flexibilitet i arbetsuppgifterna. Du ska även vara trygg i att jobba självständigt med dina arbetsuppgifter.

Mer information
Semestertjänst måndag-söndag. Heltidsmått 37 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs mån-söndag med tjänstgöring även röda dagar.

Köket tillämpar flextid

Tillträde 1 juni eller enligt överenskommelse

För ytterligare information kontakta
Ingela Viklund, enhetschef 0911- 69 66 32
Veronica Öhlund Lundgren, Kommunal 0911-934 18 Visa mindre

Kock Hortlax produktionskök

Ansök    Mar 18    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst: Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt ... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:


Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. Våra kärnverksamheter är förskolor, skolor, särskilda och ordinära boenden i Piteå och Luleå.

Hortlax produktionskök är ett kallmatskök med 9 medarbetare som för närvarande tillagar ca 1 400 portioner per dag till skola, förskola och äldreomsorgen. Vi serverar ca 550 portioner/dag i vår elevrestaurang, skickar kyld mat till 6 enheter varje vardag samt varm mat till 2 särskilda boenden, 2ggr/dag, 365 dagar per år.

Vi söker en kock på heltid, en tillsvidaretjänst 

Arbetsuppgifter: 

I arbetsuppgifterna ingår att ta emot inkommande varor, förberedelse av recept, tillagning, nedkylning och slutberedning av huvudkomponenter, paketering av huvudkomponenter samt kundpackning, arbete i elevrestaurangen, disk och rengöring av lokalerna mm. Det här gör du tillsammans med dina kollegor utifrån ett fast roterande schema.

Kvalifikationer: 
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift, för säker hantering i storkök. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet.

Kunskap om


• Det kalla och varma köket, med inriktning mat lagad från grunden
• Egenkontroll, hygien, städning
• Råvaror
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Hur man använder maskiner inom storkök
• Special- och konsistensanpassad kost

Personlig lämplighet
Vi söker dig som brinner för att laga mat med fokus på ”matlagning från grunden” och kvalité ut till kund. Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Måltidsservice jobbar utifrån kostpoliska riktlinjer med tydligt uppsatta mål - så av dig krävs det att du förstår och accepterar dessa. Just nu har vi stort fokus på att minska matsvinnet.

Hortlax är en mellanstor arbetsgrupp och vår styrka är att man sätter laget för jaget och tar tillvara på varandras styrkor. Vi behöver dig som vill bidra till ett fortsatt gott arbetsklimat.

Verksamheten har två olika uppdragsgivare vilket innebär att arbetsbelastningen är ojämnt fördelad under dagen och året. Därför läggs stor vikt på din samarbetsförmåga samt på att du kan vara flexibel i dina arbetsuppgifter. Du ska även vara trygg i att jobba självständigt med dina arbetsuppgifter.

Mer information och kontakt
Semestertjänst måndag-söndag. Heltidsmått 37 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs måndag-söndag med tjänstgöring även helgdagar. Lördag-söndag jobbar du ensam.

Tillträde 2022-04-01 eller enligt överenskommelse

För ytterligare information kontakta

Ida Östrén Enhetschef 0911-696239

Facklig representant: Veronica Öhlund Kommunal 0911-934 18 Visa mindre

Kock Hortlax produktionskök

Ansök    Mar 1    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst: Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt ... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:


Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. Våra kärnverksamheter är förskolor, skolor, särskilda och ordinära boenden i Piteå och Luleå.

Hortlax produktionskök är ett kallmatskök med 9 medarbetare som för närvarande tillagar ca 1 400 portioner per dag till skola, förskola och äldreomsorgen. Vi serverar ca 550 portioner/dag i vår elevrestaurang, skickar kyld mat till 6 enheter varje vardag samt varm mat till 2 särskilda boenden, 2ggr/dag, 365 dagar per år.

Vi söker två kockar på heltid, en tillsvidaretjänst samt ett föräldraledighets vikariat

Arbetsuppgifter: 

I arbetsuppgifterna ingår att ta emot inkommande varor, förberedelse av recept, tillagning, nedkylning och slutberedning av huvudkomponenter, paketering av huvudkomponenter samt kundpackning, arbete i elevrestaurangen, disk och rengöring av lokalerna mm. Det här gör du tillsammans med dina kollegor utifrån ett fast roterande schema.

Kvalifikationer: 
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift, för säker hantering i storkök. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet.

Kunskap om


• Det kalla och varma köket, med inriktning mat lagad från grunden
• Egenkontroll, hygien, städning
• Råvaror
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Hur man använder maskiner inom storkök
• Special- och konsistensanpassad kost

Personlig lämplighet
Vi söker dig som brinner för att laga mat med fokus på ”matlagning från grunden” och kvalité ut till kund. Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Måltidsservice jobbar utifrån kostpoliska riktlinjer med tydligt uppsatta mål - så av dig krävs det att du förstår och accepterar dessa. Just nu har vi stort fokus på att minska matsvinnet.

Hortlax är en mellanstor arbetsgrupp och vår styrka är att man sätter laget för jaget och tar tillvara på varandras styrkor. Vi behöver dig som vill bidra till ett fortsatt gott arbetsklimat.

Verksamheten har två olika uppdragsgivare vilket innebär att arbetsbelastningen är ojämnt fördelad under dagen och året. Därför läggs stor vikt på din samarbetsförmåga samt på att du kan vara flexibel i dina arbetsuppgifter. Du ska även vara trygg i att jobba självständigt med dina arbetsuppgifter.

Mer information och kontakt
Semestertjänst måndag-söndag. Heltidsmått 37 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs måndag-söndag med tjänstgöring även helgdagar. Lördag-söndag jobbar du ensam.

Tillträde 2022-04-01 eller enligt överenskommelse

För ytterligare information kontakta

Ida Östrén Enhetschef 0911-696239

Facklig representant: Veronica Öhlund Kommunal 0911-934 18 Visa mindre

Kock till Strömbacka produktionskök

Ansök    Dec 27    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst: Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt o... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:

Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. Våra kärnverksamheter är förskolor, skolor, särskilda och ordinära boenden i Piteå och Luleå.

Strömbacka produktionskök är ett varmmatskök och totalt tillagas ca 2000 port. på vardagarna och ca 700 port. på helgdagar. Matsalen servar närmare 1500 inskrivna elever under skolåret. Varm mat skickas till 8 särskilda boenden, 2ggr/dag, 365 dagar per år. Nu går en av våra kockar i pension och därför söker vi dig som brinner för att laga mat från grunden, i stora mängder.

Arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter blir alla i ett stort produktionsköks förekommande arbetsuppgifter samt servering och disk i vår elevmatsal. Det här gör du tillsammans med dina kollegor utifrån ett fast roterande schema.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift, för säker hantering av mat i storkök. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet.

Kunskap om


• Det kalla och varma köket, med inriktning mat lagad från grunden
• Egenkontroll, hygien, städning
• Råvaror
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Hur man använder maskiner inom storkök
• Special- och konsistensanpassad kost

Personlig lämplighet
Vi söker dig som brinner för att laga mat med fokus på ”matlagning från grunden” och kvalité ut till kund. Då hälften av arbetstiden utförs i vår elevrestaurang behöver du gilla att träffa våra gymnasieelever och ge dem en bra lunchupplevelse. Måltidsservice jobbar utifrån kostpoliska riktlinjer med tydligt uppsatta mål - så av dig krävs det att du förstår och accepterar dessa. Just nu har vi stort fokus på att minska matsvinnet.

Strömbackaköket är en stor arbetsgrupp och vår styrka är att vi alla är olika. Vi behöver dig som har ett driv att jobba med utveckling men samtidigt kan kompromissa och visa förståelse för andras åsikter.

Verksamheten har två olika uppdragsgivare vilket innebär att arbetsbelastningen är ojämnt fördelad över dagen och året. Därför läggs stor vikt på samarbetsförmåga under stress samt flexibilitet i arbetsuppgifterna. Du ska även vara trygg i att jobba självständigt med dina arbetsuppgifter.

Mer information
Semestertjänst måndag-söndag. Heltidsmått 37 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs mån-söndag med tjänstgöring även röda dagar.

Köket tillämpar flextid

Tillträde enligt överenskommelse

För ytterligare information kontakta
Ingela Viklund, enhetschef 0911- 69 66 32
Fackling representant Veronica Öhlund, Kommunal 0911-934 18 Visa mindre

Produktionsansvarig kock till Hortlax produktionskök

Ansök    Feb 15    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:    Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt s... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:


  


Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. I Piteå kommuns förskolor, skolor och äldreomsorg produceras ca 10 000 portioner varje dag. Måltidsservice arbetar med utgångspunkt från de kostpolitiska riktlinjer som är beslutade, samt mot Piteå kommuns och verksamhetens uppsatta mål.

Hortlax produktionskök är ett kallmatskök med 9 medarbetare som för närvarande tillagar ca 1 400 portioner per dag till skola, förskola och äldreomsorg. Vi serverar ca 550portioner/dag i vår elevrestaurang, skickar kyld mat till fyra slutberedningskök samt varma utskick till två äldreboenden.

Arbetsuppgifter

Övergripande består arbetsuppgifterna av daglig ledning och styrning av produktionen, kundkontakter, varumottagning, beställningar, personalplanering och egenkontroll. En stor del i rollen som produktionsansvarig kock består av att ta ut underlag ur kostdatasystemet Mashie och lägga beställningar hos leverantörer samt ha huvudansvaret för varumottagning och reklamationer. Ansvar för att välkomna och introducera nya medarbetare, daglig personalplanering och kundkontakt. Du kommer att hålla i morgonmöten, veckomöten, avstämningar och arbeta systematiskt med egenkontroll. Allt detta gör du i nära samarbete med enhetschef.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda och styra daglig produktion. Du har en restaurangutbildning på gymnasienivå eller annan utbildnings/yrkesbakgrund som arbetsgivaren finner lämplig. Du har kompetens rörande livsmedelshygien, har goda ledaregenskaper och tillvarata medarbetarnas kompetens och idéer. Du känner dig trygg i att fatta beslut. Rollen ställer stora krav på samarbete, ett gott bemötande, en tydlig kommunikation det vill säga ett professionellt förhållningssätt. Arbetet är varierande vilket förutsätter att du är flexibel och har ett strukturerat arbetssätt. För tjänsten krävs B-körkort samt goda datakunskaper.

Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde enligt överenskommelse.

För ytterligare information kontakta


Ida Östrén, enhetschef 0911- 69 62 39

Facklig kontaktperson

Veronica Öhlund  Kommunal 010-4429904

Välkommen med din ansökan senast 2022-02-24 Visa mindre

Kock

Ansök    Feb 9    Storstrandsfören    Kock, storhushåll
Vi söker en Kock Vi söker nu en medarbetare till vårt härliga team, som ständigt utvecklas och växer! Du är glad, positiv, ser möjligheter och gillar servera god mat med ett leende! Du gillar utmaningen i att vara med och utveckla vår verksamhet, är flexibel och sätter alltid gästen i första hand. Din huvudsakliga syssla kommer att vara att ta laga och servera mat, baka och ta hand om gästerna i matsalen. Vi har möjlighet att forma tjänsten utifrån dina... Visa mer
Vi söker en
Kock
Vi söker nu en medarbetare till vårt härliga team, som ständigt utvecklas och växer!
Du är glad, positiv, ser möjligheter och gillar servera god mat med ett leende! Du gillar utmaningen i att vara med och utveckla vår verksamhet, är flexibel och sätter alltid gästen i första hand.
Din huvudsakliga syssla kommer att vara att ta laga och servera mat, baka och ta hand om gästerna i matsalen. Vi har möjlighet att forma tjänsten utifrån dina erfarenheter och kunskaper.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av köksarbete, gärna både utbildning och praktik, men sätter stor vikt vid rätt personlighet och vilja att utvecklas.
Här på Storstrand hjälps vi alla åt där det behövs och arbetsuppgifterna kan därför variera mycket från varje vecka och en dag är sällan lik en annan. Arbetstiderna är varierande, dag, kväll och helg, och anpassas utifrån verksamheten.
Beskrivning av arbetsplatsen
Storstrand Kursgård ligger i Öjebyn, vackert beläget vid Piteälven, och drivs av Storstrandsföreningen som består av 16 olika församlingar i Piteå. Verksamheten drivs affärsmässigt på kristen grund.
Verksamheten består av många olika delar: logi, camping, konferens, restaurang och café, event, läger, Gudstjänster och projekt av olika slag.
Vi ser gärna att du delar vår vision och känner dig bekväm med vårt sammanhang.


Omfattning
Tillsvidare, 75 - 100 %. Anpassas utifrån överenskommelse


Tillträde
Så snart som möjligt, enligt överenskommelse


Ansökan
Om du har några frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Lina Vikberg, 070 – 6688801
Din ansökan skickar du till [email protected] Visa mindre

Kock till Öjebyns produktionskök

Ansök    Nov 23    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst: Piteå kommun är en politiskt styrd arbetsgivare och Måltidsservice är en dela av alla verksamheter som servar kommunens innevånare utifrån politiskt fattade beslut. Måltidsservice uppdrag är att producera och l... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:

Piteå kommun är en politiskt styrd arbetsgivare och Måltidsservice är en dela av alla verksamheter som servar kommunens innevånare utifrån politiskt fattade beslut. Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrande och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

Vi söker 1 kock till Öjebyns produktionskök och Solanderskolans elevrestaurang.

Öjebyn produktionskök är 1 av 4 produktionskök i Piteå kommun. Köket arbetar med kylda måltidsleveranser till kommunens kärnverksamheter och Luleå kommuns socialtjänst. Vi är 31 medarbetare och våra kunder beställer ca 6 500 portioner per dag. Driftområden som ingår i verksamheten är produktionsköket, dietköket, elevrestaurangen och distribution.

Tillsvidareanställning 100%.

Arbetsuppgifter:

Förekommande arbetsuppgifter är tillagning och nedkylning av huvudkomponenter, paketering av maträtter och kundbeställningar, skötsel och hantering av maskiner förekommande i verksamheten. Lagerhantering, beredning och arbete i elevrestaurangen är andra arbetsuppgifter som ingår. I arbetet ingår även kvalitetssäkring- och utvecklingsarbeten, egenkontroll och säker livsmedelshantering, diskning och städning. Du arbetar enligt schema mellan olika arbetsstationer.

Kvalifikationer:
Vi söker dig med restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Erfarenhet av det stora köket med inriktning mat lagad från grunden, special- och konsistensanpassad kost för barn och äldre, god datavana som används i yrket är meriterande. Tillräckliga kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift, för säker hantering i verksamheten. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet.

Personlig lämplighet:
Som person trivs du att arbeta i ett stort arbetslag. Du har god samarbetsförmåga, att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och bidrar aktivt till ett bra arbetsklimat.

Mer information och kontakt:
Semestertjänst, heltidsmått 37 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs enligt gällande schema, måndag - fredag med tjänstgöring även lätta helgdagar (röda dagar som infaller måndag-fredag). 

Tillträde 10 januari 2022 eller enligt överenskommelse.

För ytterligare information kontakta
Maria Johansson Lind, enhetschef 0911- 69 62 47

Fackligföreträdare
Veronica Öhlund, Kommunal 010 - 44 29 904 Visa mindre

Kock /Måltidspersonal till Bergsvikskolans kök

Ansök    Dec 27    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst: Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett pro... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:

Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 10 000 portioner varje dag. Måltidsservice arbetar med utgångspunkt från de kostpolitiska riktlinjer som är beslutade, samt mot Piteå kommuns och verksamhetens uppsatta mål.

Bergsviksskolans kök är ett slutberedningskök där det dagligen serveras frukost, lunch och mellanmål till ca 100 förskolebarn och cirka 300 elever från förskoleklass till årskurs 6. Förskolan har 6 avdelningar. Du kommer att arbeta i ett arbetslag med 3 personer.

 ArbetsuppgifterI arbetsuppgifterna ingår att; slutbereda och servera dagens olika lunchalternativ, tillaga tillbehör och en varierad salladsbuffé samt tillreda/förbereda och servera frukost och mellanmål (även alternativ anpassade för barn med behov av specialkost). I arbetet ingår ansvar för en säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i kök och matsal. Vidare ingår beställning av mat från Hortlax produktionskök samt beställning av varor i e-handel efter gällande avtal inom ramen för fastställd budget. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl pedagoger som barn/elever, ett gott bemötande är därför betydelsefullt. Du roterar enligt schema mellan de olika arbetsstationerna i köket.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift, för säker hantering i storkök. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet då arbetet är fysiskt och ibland tungt. Erfarenhet från storkök, goda datakunskaper och kunskap i program som används i yrket är meriterande.

Kunskap om: Slutberedning. Råvaror. Specialkost. Egenkontroll, hygien, städning. Ergonomiskt arbete i verksamheten. Hur man använder maskiner inom storkök.

Personlig lämplighet
Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer de kostpolitiska riktlinjerna och gällande rutiner samt arbetar mot uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du är van att organisera och utföra ditt arbete självständigt, har god samarbetsförmåga och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat samt till erfarenhetsutbyte både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper. Som person trivs du att arbeta i en arbetsgrupp. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter.

Mer information och kontakt
Semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka.

Tillträde 1/2-22 eller enligt överenskommelse.  

För ytterligare information kontakta
Petra Rankvist, enhetschef 0911- 69 65 07

Facklig företrädare - Kommunal 010-44 29 904 Visa mindre

Kock till Hortlax produktionskök

Ansök    Dec 27    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst: Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt o... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:

Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. Våra kärnverksamheter är förskolor, skolor, särskilda och ordinära boenden i Piteå och Luleå.

Hortlax produktionskök är ett kallmatskök med 9 medarbetare som för närvarande tillagar ca 1 400 portioner per dag till skola, förskola och äldreomsorgen. Vi serverar ca 550 portioner/dag i vår elevrestaurang, skickar kyld mat till 6 enheter varje vardag samt varma mat till 2 särskilda boenden, 2ggr/dag, 365 dagar per år.

Arbetsuppgifter: 

I arbetsuppgifterna ingår att ta emot inkommande varor, förberedelse av recept, tillagning, nedkylning och slutberedning av huvudkomponenter, paketering av huvudkomponenter samt kundpackning, arbete i elevrestaurangen, disk och rengöring av lokalerna mm. Det här gör du tillsammans med dina kollegor utifrån ett fast roterande schema.

Kvalifikationer: 
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift, för säker hantering i storkök. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet.

Kunskap om


• Det kalla och varma köket, med inriktning mat lagad från grunden
• Egenkontroll, hygien, städning
• Råvaror
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Hur man använder maskiner inom storkök
• Special- och konsistensanpassad kost

Personlig lämplighet
Vi söker dig som brinner för att laga mat med fokus på ”matlagning från grunden” och kvalité ut till kund. Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Måltidsservice jobbar utifrån kostpoliska riktlinjer med tydligt uppsatta mål - så av dig krävs det att du förstår och accepterar dessa. Just nu har vi stort fokus på att minska matsvinnet.

Hortlax är en mellanstor arbetsgrupp och vår styrka är att man sätter laget för jaget och tar tillvara på varandras styrkor. Vi behöver dig som vill bidra till ett fortsatt gott arbetsklimat.

Verksamheten har två olika uppdragsgivare vilket innebär att arbetsbelastningen är ojämnt fördelad under dagen och året. Därför läggs stor vikt på din samarbetsförmåga samt på att du kan vara flexibel i dina arbetsuppgifter. Du ska även vara trygg i att jobba självständigt med dina arbetsuppgifter.

Mer information och kontakt
Semestertjänst måndag-söndag. Heltidsmått 37 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs måndag-söndag med tjänstgöring även helgdagar. Lördag-söndag jobbar du ensam.

Tillträde 2022-04-01 eller enligt överenskommelse

För ytterligare information kontakta

Ingela Viklund enhetschef 0911- 69 6632

Facklig representant: Veronica Öhlund Kommunal 0911-934 18 Visa mindre

Vikarier till måltidsservice

Ansök    Sep 8    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst: Vikarier till måltidsservice Mål/Vision: Piteå kommun är en politiskt styrd arbetsgivare och Måltidsservice är en dela av alla verksamheter som servar kommunens innevånare utifrån politiskt fattade beslut. ... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:

Vikarier till måltidsservice


Mål/Vision:
Piteå kommun är en politiskt styrd arbetsgivare och Måltidsservice är en dela av alla verksamheter som servar kommunens innevånare utifrån politiskt fattade beslut.

Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrande och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. I Piteå kommun förskolor och inom äldreomsorgen produceras ca 10 000 portioner varje dag.

Vi söker måltidspersonal och kockar för kortare och längre vikariat

Verksamhet:
Måltidsservice innefattar små och stora slutberedningskök på förskolor och skolor, kök med egen tillagning och stora produktionskök. I vissa tjänster kombineras köksarbete med städning. Arbetsuppgifterna är varierande, matlagning, slutberedning, tillredning av frukost/mellanmål, salladsbuffé, disk, städ och egenkontroll samt beställningar.

Vi kan erbjuda dig:
Kortare och längre vikariat

Kvalifikationer
Vi söker dig med relevant utbildning och /eller erfarenhet av liknande arbete Tillräckliga kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift, för säker hantering i verksamheten. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet.

Mer information och kontakt

B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav

Kontaktperson - Mona Hollström administratör måltidsservice 0911-696275

Facklig kontaktperson
Pernilla Ehlin Kommunal 0911-934 10 Visa mindre

Måltidspersonal/ Kock

Ansök    Sep 3    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Mål/Vision: Piteå kommun är en politiskt styrd arbetsgivare och Måltidsservice är en dela av alla verksamheter som servar kommunens innevånare utifrån politiskt fattade beslut. Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrande och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. Verksamhet: Öjebyn produkti... Visa mer
Mål/Vision:
Piteå kommun är en politiskt styrd arbetsgivare och Måltidsservice är en dela av alla verksamheter som servar kommunens innevånare utifrån politiskt fattade beslut.

Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrande och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

Verksamhet:
Öjebyn produktionskök är 1 av 4 produktionskök i Piteå kommun. Köket arbetar med kylda måltidsleveranser till kommunens kärnverksamheter och Luleå kommuns socialtjänst. Vi är 31 medarbetare som tillagar ca 6 500 portioner per dag. Driftområden som ingår i verksamheten är produktionsköket, dietköket och elevrestaurangen.

Vi kan erbjuda dig:
Ett 6 månaders vikariat på heltid.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig måltidspersonal/kock. Du arbetar enligt schema och roterar mellan olika arbetsstationer och -uppgifter; Paketering av maträtter och kundbeställningar, skötsel och hantering av olika maskiner exempelvis packmaskiner, diskmaskiner, ångmaskiner mm. Lagerhantering, beredning och arbete i elevrestaurangen. Kvalitetssäkring- och utvecklingsarbeten, säker livsmedelshantering, egenkontroll, diskning och städning är andra arbetsuppgifter i tjänsten.

Kvalifikationer
Du har en gymnasieutbildning, gärna en restaurangutbildning eller utbildning/yrkesbakgrund som arbetsgivaren finner lämplig. Erfarenhet från paketering, distribution, specialkost för barn och äldre är meriterande. Tillräckliga kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift, för säker hantering i verksamheten. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet.

Personlig lämplighet
Du arbetar mot uppsatta mål och har en förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov. Du har god samarbetsförmåga och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat. Som person trivs du att arbeta i ett stort team.

Mer information och kontakt

Semestertjänst, heltidsmått 37 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs enligt gällande schema, måndag - fredag med tjänstgöring även lätta helgdagar (röda dagar som infaller måndag-fredag). 

Tillträde 1 oktober 2021 eller enligt överenskommelse.

För ytterligare information kontakta
Maria Johansson Lind, enhetschef 0911- 69 62 47

Fackligföreträdare
Veronica Öhlund, Kommunal 010 - 44 29 904 Visa mindre

Kock/måltidsbiträde bemanningspoolen

Ansök    Okt 15    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst: 1st kock/måltidsbiträde 100 % till bemanningspoolen. Uppdrag Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med et... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:

1st kock/måltidsbiträde 100 % till bemanningspoolen.

Uppdrag

Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca
10 000 portioner varje dag.

Som anställd i Måltidsservice pool får du tillfälle att arbeta i olika kök med varierande arbetsuppgifter under kortare perioder. Du får ett omväxlande och intressant uppdrag med möjlighet att aktivt bidra till utvecklingen av Måltidsservice verksamhet. Du kommer att arbeta i grupp men i huvudsak i kök där man arbetar ensam.

Arbetsuppgifter

Alla arbetsuppgifter förekommande i köken. Du roterar i första hand på våra slutberedningskök inom skola och förskola. Vid behov ska du även kunna arbeta i produktions- och tillagningskök med tillhörande elevrestauranger.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift, för säker hantering i storkök. Goda datakunskaper och kunskap i program som används i yrket är meriterande. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet. Bil och B-körkort är ett krav.

Kunskap om:


• Slutberedning och tillagning
• Råvaror
• Specialkost
• Hygien
• Egenkontroll
• Städ
• Ergonomiskt arbete i kök och städ
• Storköksutrustning
• Beställningar

 Personlig lämplighet
Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Det är viktigt att du följer de kostpolitiska riktlinjerna och gällande rutiner samt arbetar mot uppsatta mål. Du är professionell och anpassningsbar när du kommer ut till de olika arbetsplatserna och därför läggs stor vikt på din samarbetsförmåga samt din flexibilitet i arbetsuppgifterna.

Som person trivs du med att variera arbetsplats, arbetsuppgifter och arbetskamrater. Du ska känna dig trygg i att jobba självständigt och fatta egna beslut när arbetet så kräver men även fungera bra i grupp.

Som poolanställd kommer du att ha en god inblick i Måltidsservice olika kök och därmed blir du en viktig resurs gällande utvecklingsarbetet inom Måltidsservice.

Mer information och kontakt

Semestertjänst måndag-fredag. Heltidsmått 40 timmar/vecka.

 Lönetillägg 1200 kr/månad.

Tillträde enligt överenskommelse.

För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till bil.

Sista ansökningsdag 2021-10-31

För ytterligare information kontakta:

 

Petra Rankvist, enhetschef 0911-69 65 07

Maria Salomonsson, enhetschef 0911- 69 71 65

Veronica Öhlund, Kommunal 010-442 9904 Visa mindre

Kock/Kokerska/Lokalvårdare till Grans Naturbruksgymnasium

Ansök    Jun 7    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Utbildningsförvaltningen söker nu en kock/kokerska/lokalvårdare till internatet på Grans Naturbruksgymnasium.

Grans naturbruksgymnasium

Grans Naturbruksgymnasium är en skola med gamla anor, vackert belägen i Öjebyn strax utanför Piteå. From ht-21 erbjuder skolan fyra inriktningar inom gymnasiets naturbruksprogram – Djurvård, Lantbruk, Hästhållning och Naturturism. Skolans elever kommer från olika delar av länet och skolan har ett internatboende med drygt 80 boendeplatser där elever får bo under skoltiden, ej lov. Måltiden i skolan är en viktig del av dagen, den bidrar till att grundlägga bra matvanor. Vi skall så långt som möjligt tillaga maten från grunden och vi väljer i viss utsträckning ekologiska livsmedel.

Arbetsuppgifter
Förekommande arbetsuppgifter i storkök såsom matlagning, salladsberedning, hygienkontroll, varumottagning, special koster, städ och disk mm. I och med att kök och lokalvård jobbar som ett team hjälper man också till i lokalvården vid t.ex. storstädning. Vi lägger stort fokus på matlagningen med egenproducerade eller lokala råvaror och en pedagogiskt miljö kring måltiden. Vi söker dig som vill utveckla måltiderna till en trivsam måltidsupplevelse. Du är en del av ett team där gott bemötande och kundens välbefinnande är av yttersta vikt.

Utöver normalt förekommande uppgifter i köket ingår bland annat;

– Aktivt delta i att utveckla måltiderna
– Utforma menyn i samarbete med kollegorna och elever
– Planera och ta ansvar för aktiviteter som ingår i måltidstraditioner
– Samarbeta med övriga medarbetare på skolan kring olika event på skolan

Du kommer att arbeta schemalagt dagtid samt en middag i veckan.

Kvalifikationer

Du har en utbildning som kock/kokerska eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Som person är du passionerad i din matlagning och känner en yrkesstolthet som kock/kokerska. Som en del av ett team ser vi att du har en god samarbetsförmåga likväl som du ska kunna arbeta självständigt. Du är strukturerad, ser helheten och strävar efter att det du gör håller högsta kvalitet. Nytänkande och egna förbättringsförslag uppmuntras. Vi förutsätter att du är välbekant med HACCP och livsmedelshygiensrutiner. Meriterande är utbildning och kunskaper inom specialkoster, exempelvis vid allergier. Vi ser gärna att du har kassavana. I uppdraget ingår även viss lokalvård. 


Anställning
Semesteranställning. Heltid 100%.

Anställningen är tidsbegränsad under tid 2021-08-01--2021-10-31. Behovet kan komma att förlängas och bli tillsvidare.   

Sista ansökningsdag 2021-06-17.

I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från andra annonsörer och rekryteringsföretag. Visa mindre

1 kock 100 % till Christinaskolans tillagningskök

Ansök    Jun 11    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 10 000 portioner varje dag. Måltidsservice arbetar med utgångspunkt från de kostpolitiska riktlinjer som är beslutade, samt mot Piteå k... Visa mer
Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca
10 000 portioner varje dag. Måltidsservice arbetar med utgångspunkt från de kostpolitiska riktlinjer som är beslutade, samt mot Piteå kommuns och verksamhetens uppsatta mål.

Christinaskolans kök är ett tillagningskök med 5 medarbetare som för närvarande tillagar ca 800 portioner per dag till skolans elever och personal. Dessutom serveras dagligen frukost och mellanmål. Christinaskolans kök kommer att flytta till nya lokaler vid årsskiftet 2021/2022.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att ta emot inkommande varor, förbereda, tillaga och servera dagens lunchalternativ. Tillreda en varierad salladsbuffé samt tillreda/förbereda och servera frukost och mellanmål samt kundpackning av varm mat och varor.  I arbetet ingår en säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i kök och matsal. Vidare ingår beställning av varor i e-handel, efter gällande avtal och inom ramen för fastställd budget även viss fakturahantering. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl pedagoger som barn; ett gott bemötande är därför betydelsefullt vid ditt arbete i elevrestaurangen.

Du roterar enligt schema mellan de olika arbetsstationerna i köket.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift, för säker hantering i storkök. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet. Erfarenhet från tillagning i storkök, goda datakunskaper och kunskap i program som används i yrket är meriterande.

Kunskap om :

Det varma köket, med inriktning mat lagad från grunden

Råvaror

Specialkost

Egenkontroll, hygien, städning

Ergonomiskt arbete i verksamheten

Hur man använder maskiner inom storkök

Personlig lämplighet
Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer de kostpolitiska riktlinjerna och gällande rutiner samt arbetar mot uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du kan organisera och utföra ditt arbete självständigt ha god samarbetsförmåga och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat. Som person trivs du att arbeta i en mellanstor arbetsgrupp. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter och förväntas jobba aktivt med pågående förändringsarbete inför uppstart av ett nytt kök.

Mer information och kontakt
Semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs enligt gällande schema.

Tillträde enligt överenskommelse.  

För ytterligare information kontakta
Petra Rankvist, enhetschef 0911- 69 65 07 v 26-28

Veronica Öhlund Kommunal 010 – 442 99 04 Visa mindre

Kock 100 % till Strömbacka produktionskök

Ansök    Jun 7    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet Till Piteå kommuns förskolor, skolor och äldreomsorg producerar Måltidservice ca 10 000 portioner varje dag. Strömbacka produktionskök är ett varmmatskök och har eget dietkök. Totalt är vi 19 medarbetare som för närvarande til... Visa mer
Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet

Till Piteå kommuns förskolor, skolor och äldreomsorg producerar Måltidservice ca 10 000 portioner varje dag.

Strömbacka produktionskök är ett varmmatskök och har eget dietkök. Totalt är vi 19 medarbetare som för närvarande tillagar ca 2 000 portioner per dag till gymnasieskolan och 8 särskilda boenden. Vi serverar ca 1100 portioner/dag i vår elevrestaurang, och skickar varm mat till 35 avdelningar 2ggr/dag.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter blir att förbereda och tillaga stora mängder mat samt att servera och ta hand om elevrestaurangen tillsammans med dina kollegor. Du roterar, på ett fast schema, mellan varm/kall matsköket, matsalen och disken.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift, för säker hantering i storkök. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet.

Kunskap om


• Det kalla och varma köket, med inriktning mat lagad från grunden
• Råvaror
• Special- och konsistensanpassad kost
• Egenkontroll, hygien, städning
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Hur man använder maskiner inom storkök

Personlig lämplighet
Vi söker dig som brinner för att laga mat med fokus på matlagning från grunden och kvalité ut till kund. Då hälften av arbetstiden utförs i vår elevrestaurang behöver du gilla att träffa våra gymnasieelever och ge dem en bra lunchupplevelse. Måltidsservice jobbar utifrån kostpoliska riktlinjer med tydligt uppsatta mål - så av dig krävs det att du förstår och accepterar dessa. Just nu har vi stort fokus på att minska matsvinnet.

Strömbackaköket är en stor arbetsgrupp och vår styrka är att vi alla är olika. Vi behöver dig som har ett driv att jobba med utveckling men samtidigt kan kompromissa och visa förståelse för andras åsikter.

Verksamheten har två olika uppdragsgivare vilket innebär att arbetsbelastningen är ojämnt fördelad över dagen och året. Därför läggs stor vikt på samarbetsförmåga under stress samt flexibilitet i arbetsuppgifterna. Du ska även vara trygg i att jobba självständigt med dina arbetsuppgifter.

Mer information
Semestertjänst måndag-söndag. Heltidsmått 37 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs mån-söndag med tjänstgöring även röda dagar.

Köket tillämpar flextid

Tillträde 2021-08-16 eller enligt överenskommelse

För ytterligare information kontakta
Ingela Viklund, enhetschef 0911- 69 66 32
Veronica Öhlund Kommunal 010 – 442 99 04 Visa mindre

Produktionsansvarig kock till Hortlax produktionskök

Ansök    Mar 1    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. I Piteå kommuns förskolor, skolor och äldreomsorg produceras ca 10 000 portioner varje dag. Måltidsservice arbetar med utgångspunkt från de kostpolitiska riktlinjer som är beslutade, samt mot Piteå kommuns och verksamhetens upps... Visa mer
Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. I Piteå kommuns förskolor, skolor och äldreomsorg produceras ca 10 000 portioner varje dag. Måltidsservice arbetar med utgångspunkt från de kostpolitiska riktlinjer som är beslutade, samt mot Piteå kommuns och verksamhetens uppsatta mål.

Hortlax produktionskök är ett kallmatskök med 9 medarbetare som för närvarande tillagar ca 1 400 portioner per dag till skola, förskola och äldreomsorg. Vi serverar ca 550portioner/dag i vår elevrestaurang, skickar kyld mat till fyra slutberedningskök samt varma utskick till två äldreboenden.

Arbetsuppgifter

Övergripande består arbetsuppgifterna av daglig ledning och styrning av produktionen, kundkontakter, varumottagning, beställningar, personalplanering och egenkontroll.

En stor del i rollen som produktionsansvarig kock består av att ta ut underlag ur kostdatasystemet Mashie och lägga beställningar hos leverantörer samt ha huvudansvaret för varumottagning och reklamationer. Ansvar för att välkomna och introducera nya medarbetare, daglig personalplanering och kundkontakt. Du kommer att hålla i morgonmöten, veckomöten, avstämningar och arbeta systematiskt med egenkontroll. Allt detta gör du i nära samarbete med enhetschef.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda och styra daglig produktion.

Du har en restaurangutbildning på gymnasienivå eller annan utbildnings/yrkesbakgrund som arbetsgivaren finner lämplig. Du har kompetens rörande livsmedelshygien, har goda ledaregenskaper och tillvarata medarbetarnas kompetens och idéer. Du känner dig trygg i att fatta beslut. Rollen ställer stora krav på samarbete, ett gott bemötande, en tydlig kommunikation det vill säga ett professionellt förhållningssätt. Arbetet är varierande vilket förutsätter att du är flexibel och har ett strukturerat arbetssätt. För tjänsten krävs B-körkort samt goda datakunskaper.

Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde 1/5 2021 eller enligt överenskommelse.

För ytterligare information kontakta


Linda Nyberg, enhetschef 0911- 69 62 39

Facklig kontaktperson

Pernilla Ehlin, Kommunal 010-4429904

 

Välkommen med din ansökan senast 2021-03-14 Visa mindre

1 kock 100% Öjebyns produktionskök

Ansök    Feb 12    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Mål/Vision: Piteå kommun är en politiskt styrd arbetsgivare och Måltidsservice är en dela av alla verksamheter som servar kommunens innevånare utifrån politiskt fattade beslut. Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrande och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. Verksamhet: Öjebyn produkti... Visa mer
Mål/Vision:
Piteå kommun är en politiskt styrd arbetsgivare och Måltidsservice är en dela av alla verksamheter som servar kommunens innevånare utifrån politiskt fattade beslut.

Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrande och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

Verksamhet:
Öjebyn produktionskök är 1 av 4 produktionskök i Piteå kommun. Köket arbetar med kylda måltidsleveranser till kommunens kärnverksamheter och Luleå kommuns socialtjänst. Vi är 31 medarbetare som tillagar ca 6 500 portioner per dag. Driftområden som ingår i verksamheten är produktionsköket, dietköket, elevrestaurangen och distribution. En av våra medarbetare går nu i pension och vi söker dig kock till verksamheten.

Vi kan erbjuda dig:

Heltidsanställning. Du arbetar i ett av Sveriges modernaste produktionskök med varierande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig kock till driftområdet ”köket”. Huvudsakliga arbetsuppgifter är förberedelse, uppföljning och utveckling av recept. Tillagning och nedkylning av huvudkomponenter är andra arbetsuppgifter som ingår i tjänsten. I arbetet ingår även kvalitetssäkring- och utvecklingsarbeten, säker livsmedelshantering, egenkontroll, diskning och städning. Du arbetar enligt schema mellan olika arbetsstationer.

Kvalifikationer
Du har restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Erfarenhet från tillagning i det stora och kalla köket med inriktning mat lagad från grunden, specialkost, god datakunskap som används i yrket är meriterande. Tillräckliga kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift, för säker hantering i verksamheten. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet.

Personlig lämplighet
Du arbetar mot uppsatta mål och har en förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov. Du har god samarbetsförmåga och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat. Som person trivs du att arbeta i ett stort team.

Mer information och kontakt

Semestertjänst, heltidsmått 37 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs enligt gällande schema, måndag - fredag med tjänstgöring även lätta helgdagar (röda dagar som infaller måndag-fredag). 

Tillträde 1 april 2021 eller enligt överenskommelse.

För ytterligare information kontakta
Maria Johansson Lind, enhetschef 0911- 69 62 47

Fackligföreträdare
Veronica Öhlund, Kommunal 010 - 44 29 904 Visa mindre

Timtidsvikarier till Måltidsservice

Ansök    Mar 2    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande maträtter till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 10 000 portioner varje dag. Vi söker måltidspersonal och kockar för timtidsvikariat inom våra verksamheter Måltidsservice innefattar s... Visa mer
Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande maträtter till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 10 000 portioner varje dag.

Vi söker måltidspersonal och kockar för timtidsvikariat inom våra verksamheter

Måltidsservice innefattar små och stora slutberedningskök på förskolor och skolor, kök med egen tillagning och stora produktionskök. I vissa tjänster kombineras köksarbete med städning. Arbetsuppgifterna är varierande såsom matlagning, slutberedning, tillredning av frukost/mellanmål och salladsbuffé’, disk, städ, egenkontroll och beställningar mm.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning och/eller erfarenhet av liknande arbete. Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift) är ett måste för att kunna utföra arbetet kvalitetssäkert. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet.

B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Kontaktperson

Mona Hollström, administratör Måltidsservice 0911-69 62 75

Facklig kontaktperson

Pernilla Ehlin, Kommunal 0911-934 10 Visa mindre

1 kock med uppehållstjänst till Pitholmsskolans slutberedningskök

Ansök    Dec 7    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 10 000 portioner varje dag. Måltidsservice arbetar med utgångspunkt från de kostpolitiska riktlinjer som är beslutade, samt mot Piteå k... Visa mer
Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca
10 000 portioner varje dag. Måltidsservice arbetar med utgångspunkt från de kostpolitiska riktlinjer som är beslutade, samt mot Piteå kommuns och verksamhetens uppsatta mål.

Pitholmsskolans kök är ett slutberedningskök där det serveras lunch till 550-600 elever och personal i åk 4-9 men även mellanmål till elever på fritids. Du kommer att ingå i ett arbetslag med 4 personer.

 

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att förbereda, slutbereda och servera dagens olika lunchalternativ i skolrestaurangen, tillreda en varierad salladsbuffé och mellanmål (även alternativ anpassade för barn med behov av specialkost). I arbetet ingår ansvar för en säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i kök och matsal. Vidare ingår beställning av mat från produktionsköket samt beställning av varor i e-handel efter gällande avtal inom ramen för fastställd budget. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl pedagoger som elever, ett gott bemötande är därför betydelsefullt. Du roterar enligt schema mellan de olika arbetsstationerna i köket.

 

Kvalifikationer

Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift, för säker hantering i storkök. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet. Erfarenhet från storkök, goda datakunskaper och kunskap i program som används i yrket är meriterande.

 

Kunskap om

Slutberedning

Råvaror

Specialkost

Egenkontroll, hygien, städning

Ergonomiskt arbete i verksamheten

Hur man använder maskiner inom storkök

Personlig lämplighet

Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer de kostpolitiska riktlinjerna och gällande rutiner samt arbetar mot uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du är van att organisera och utföra ditt arbete självständigt, har god samarbetsförmåga och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat samt till erfarenhetsutbyte både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper. Som person trivs du att arbeta i en arbetsgrupp. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter.

Mer information och kontakt

Uppehållstjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka.
Uppehållstjänst innebär att arbete utförs under skolans läsår med uppehåll under jullov och  sommarlov. Eftersom arbete endast utgörs under ca 40 veckor/år utgår en reducerad lön (0,88-,091% av lönen) under alla 12 månaderna.

Tillträde 1/4-21 eller enligt överenskommelse.  

För ytterligare information kontakta

Petra Rankvist, enhetschef 0911- 69 65 07

Facklig företrädare

Veronica Öhlund  Kommunal 010-4429904 Visa mindre

Kock 100% till Sjulsmarks tillagningskök

Ansök    Nov 10    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Uppdraget Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 10 000 portioner varje dag. Måltidsservice arbetar med utgångspunkt från de kostpolitiska riktlinjer som är beslutade, samt mot Piteå kommuns o... Visa mer
Uppdraget

Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet

I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca
10 000 portioner varje dag. Måltidsservice arbetar med utgångspunkt från de kostpolitiska riktlinjer som är beslutade, samt mot Piteå kommuns och verksamhetens uppsatta mål.

Köket i Sjulsmark är ett modernt tillagningskök där det dagligen serveras frukost, lunch och mellanmål till ca 100 barn, elever och personal i förskola och skola. I köket arbetar man ensam men i nära samarbete med den pedagogiska verksamheten liksom städpersonalen.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att tillaga och servera dagens lunchalternativ, tillreda en varierad salladsbuffé samt tillreda/förbereda och servera frukost och mellanmål. Till samtliga måltider ska även ett utbud anpassat för eventuella allergiker tillredas och serveras. Du ansvarar för en säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i kök och matsal. Vidare ingår beställning av varor i e-handel efter gällande avtal och inom ramen för fastställd budget. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl pedagoger som barn; ett gott bemötande är därför betydelsefullt.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift, för säker hantering i storkök. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet. Datakunskaper och kunskap i program som används i yrket är meriterande.

Kunskap om


• Det varma köket, med inriktning mat lagad från grunden
• Råvaror
• Specialkost
• Egenkontroll, hygien, städning
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Hur man använder maskiner inom storkök

Personlig lämplighet
Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du är van att organisera och utföra ditt arbete självständigt och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat samt till erfarenhetsutbyte både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper.

Mer information och kontakt
Semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs enligt gällande schema.

Tillträde efter överenskommelse.

För ytterligare information kontakta:
Maria Salomonsson, enhetschef 0911- 69 71 65
Sara Lagesen-Lundgren, Kommunal 0911-934 18 Visa mindre

2 kockar 100 % till Christinaskolans tillagningskök

Ansök    Dec 4    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 10 000 portioner varje dag. Måltidsservice arbetar med utgångspunkt från de kostpolitiska riktlinjer som är beslutade, samt mot Piteå k... Visa mer
Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca
10 000 portioner varje dag. Måltidsservice arbetar med utgångspunkt från de kostpolitiska riktlinjer som är beslutade, samt mot Piteå kommuns och verksamhetens uppsatta mål.

Christinaskolans kök är ett tillagningskök med 5 medarbetare som för närvarande tillagar ca 800 portioner per dag till skolans elever och personal. Dessutom serveras dagligen frukost och mellanmål. Christinaskolans kök kommer att flytta till nya lokaler vid årsskiftet 2021/2022.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att ta emot inkommande varor, förbereda, tillaga och servera dagens lunchalternativ. Tillreda en varierad salladsbuffé samt tillreda/förbereda och servera frukost och mellanmål samt kundpackning av varm mat och varor.  I arbetet ingår en säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i kök och matsal. Vidare ingår beställning av varor i e-handel, efter gällande avtal och inom ramen för fastställd budget även viss fakturahantering. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl pedagoger som barn; ett gott bemötande är därför betydelsefullt vid ditt arbete i elevrestaurangen.

Du roterar enligt schema mellan de olika arbetsstationerna i köket.

Kvalifikationer

Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift, för säker hantering i storkök. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet. Erfarenhet från tillagning i storkök, goda datakunskaper och kunskap i program som används i yrket är meriterande.

Kunskap om

Det varma köket, med inriktning mat lagad från grunden

Råvaror

Specialkost

Egenkontroll, hygien, städning

Ergonomiskt arbete i verksamheten

Hur man använder maskiner inom storkök

 

Personlig lämplighet

Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer de kostpolitiska riktlinjerna och gällande rutiner samt arbetar mot uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du kan organisera och utföra ditt arbete självständigt ha god samarbetsförmåga och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat. Som person trivs du att arbeta i en mellanstor arbetsgrupp. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter och förväntas jobba aktivt med pågående förändringsarbete inför uppstart av ett nytt kök.

Mer information och kontakt

Semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs enligt gällande schema.

Tillträde 1/2-21 eller enligt överenskommelse.  

För ytterligare information kontakta

Petra Rankvist, enhetschef 0911- 69 65 07

Facklig företrädare

Veronica Öhlund  Kommunal 010-4429904 Visa mindre

7-10 sommarvikarier kock 80-100 % till Piteå kommuns produktionskök

Ansök    Jan 14    Piteå Kommun    Kock, storhushåll
Uppdraget Piteå kommuns kostverksamhet Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet Måltidsservice  produktionskök produceras ca10 000 portioner varje dag till kommunens förskolor och  skolor, till socialtjänsten i Piteå och Luleå kommun. Kvalitetssäkring sker via kostpo... Visa mer
Uppdraget

Piteå kommuns kostverksamhet Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet

Måltidsservice  produktionskök produceras ca10 000 portioner varje dag till kommunens förskolor och  skolor, till socialtjänsten i Piteå och Luleå kommun. Kvalitetssäkring sker via kostpolitiska riktlinjer samt mot Piteå kommuns och verksamhetens uppsatta mål.

Våra fyra produktionskök är olika stora och arbetstiderna varierar. Öjebyn är vårt största kök, här lagar vi mat mot ett kyllager. Strömbacka är vårt näst största kök och lagar varmmat. Hortlax och Norrfjärden är två mindre likvärdiga kök, där vi kombinerar varm och kall mat.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att ta emot inkommande varor, förberedelse av recept, tillagning, nedkylning och slutberedning av huvudkomponenter, paketering av huvudkomponenter samt kundpackning, arbete i elevrestaurangen, disk och rengöring av lokalerna mm. Du roterar enligt schema mellan de olika arbetsstationerna i köket.

Kvalifikationer

Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift, för säker hantering i storkök. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet.

Kunskap om


• Det kalla och varma köket, med inriktning mat lagad från grunden
• Special- och konsistensanpassad kost
• Egenkontroll, hygien, städning
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Hur man använder maskiner inom storkök

Personlig lämplighet

Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du kan organisera och utföra ditt arbete självständigt och trivas även att arbeta i en mellanstor/stor arbetsgrupp. Därför läggs stor vikt på din samarbetsförmåga samt på att du kan vara flexibel i dina arbetsuppgifter.

 

Mer information och kontakt

Tillträde enligt överenskommelse. Tidsbegränsad anställning med ev. möjlighet till förlängning. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

För ytterligare information kontakta

Linda Nyberg, enhetschef 0911- 69 62 39

Maria Johansson Lind, enhetschef 0911-69 62 47

Mona Hollström Administratör Måltidsservice 0911-69 62 75

Sara Lagesen Lundgren, Kommunal 0911-934 18

 

Välkommen med din ansökan via pitea.se/ledigajobb Visa mindre

Timtidsvikarier till Måltidsservice

Ansök    Sep 7    Piteå kommun    Kock, storhushåll
Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande maträtter till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 10 000 portioner varje dag. Vi söker måltidspersonal och kockar för timtidsvikariat inom våra verksamheter Måltidsservice innefattar s... Visa mer
Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande maträtter till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 10 000 portioner varje dag.

Vi söker måltidspersonal och kockar för timtidsvikariat inom våra verksamheter

Måltidsservice innefattar små och stora slutberedningskök på förskolor och skolor, kök med egen tillagning och stora produktionskök. I vissa tjänster kombineras köksarbete med städning. Arbetsuppgifterna är varierande såsom matlagning, slutberedning, tillredning av frukost/mellanmål och salladsbuffé’, disk, städ, egenkontroll och beställningar mm.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning och/eller erfarenhet av liknande arbete. Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift) är ett måste för att kunna utföra arbetet kvalitetssäkert. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet.

B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Kontaktperson

Mona Hollström, administratör Måltidsservice 0911-69 62 75

Facklig kontaktperson

Pernilla Ehlin, Kommunal 0911-934 10 Visa mindre

Vikarierande kock 100% till Öjebyns produktionskök

Ansök    Jan 15    Piteå Kommun    Kock, storhushåll
Uppdraget Piteå kommuns kostverksamhet Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet Måltidsservice  produktionskök produceras ca10 000 portioner varje dag till kommunens förskolor och  skolor, till socialtjänsten i Piteå och Luleå kommun. Kvalitetssäkring sker via kostpo... Visa mer
Uppdraget

Piteå kommuns kostverksamhet Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet

Måltidsservice  produktionskök produceras ca10 000 portioner varje dag till kommunens förskolor och  skolor, till socialtjänsten i Piteå och Luleå kommun. Kvalitetssäkring sker via kostpolitiska riktlinjer samt mot Piteå kommuns och verksamhetens uppsatta mål.

Öjebyn är vårt största kök, här lagar vi mat mot ett kyllager och arbetstiderna varierar.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att ta emot inkommande varor, förberedelse av recept, tillagning, nedkylning och slutberedning av huvudkomponenter, paketering av huvudkomponenter samt kundpackning, arbete i elevrestaurangen, disk och rengöring av lokalerna mm. Du roterar enligt schema mellan de olika arbetsstationerna i köket.

Kvalifikationer

Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift, för säker hantering i storkök. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet.

Kunskap om


• Det kalla och varma köket, med inriktning mat lagad från grunden
• Special- och konsistensanpassad kost
• Egenkontroll, hygien, städning
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Hur man använder maskiner inom storkök

Personlig lämplighet

Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du kan organisera och utföra ditt arbete självständigt och trivas även att arbeta i en mellanstor/stor arbetsgrupp. Därför läggs stor vikt på din samarbetsförmåga samt på att du kan vara flexibel i dina arbetsuppgifter.

 

Mer information

Vikariat 1 maj – 30 sept 2020.

Anställningsform, 37 tim/vecka med lätta helgdagar, måndag- fredag

Tillträde enligt överenskommelse. Tidsbegränsad anställning med ev. möjlighet till förlängning. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

För ytterligare information kontakta

Maria Johansson Lind, enhetschef 0911-69 62 47

Sara Lagesen Lundgren, Kommunal 0911-934 18 Visa mindre

Vikarierande Kock 100% på Strömbackas produktionskök

Ansök    Sep 6    Piteå Kommun    Kock, storhushåll
Uppdrag Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. Måltidsservice uppdrag utgår från gällande lagstiftning och kost politiska riktlinjer. Vi har gällande rutiner och uppsatta mål som är viktiga att du har förmåga att förstå och följa. Strömbacka produktionskök är ett... Visa mer
Uppdrag

Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

Måltidsservice uppdrag utgår från gällande lagstiftning och kost politiska riktlinjer. Vi har gällande rutiner och uppsatta mål som är viktiga att du har förmåga att förstå och följa.

Strömbacka produktionskök är ett varmmatskök med eget dietkök som idag producerar ca 2 500 portioner/dag. Köket har för närvarande 19 medarbetare, som tillsammans leverera mat till 8 vård och omsorgsboenden samt serverar gymnasieskolans ca 1500 inskrivna elever.

Vi söker en vikarie för en av våra medarbetare som ska vara föräldraledig. Under hösten 2019 byggs köket om så du kommer att under december månad att jobba både på Christinaskolans kök och Strömbacka Produktionskök utifrån ett rullande schema. Därefter är vi tillbaka i det nybyggda köket på Strömbacka.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna roterar på ett rullande schema och består av inkommande varor- lager, förberedelse av recept-prepp, tillagning, packning och ned kylning i varm köket, tillagning, packning och salladsberedning i det kalla köket, kundpackning av varor, elevrestaurang, disk och rengöring av lokalerna.

Kvalifikationer

Restaurangutbildning på gymnasienivå eller har likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift, för säker hantering i storkök. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet.

Kunskap om

Det kalla och varma köket, med inriktning mat lagad från grunden

Special- och konsistensanpassad kost

Råvaror

Egenkontroll

Ergonomiskt arbete i verksamheten

Hur man använder maskiner inom storkök 

Personlig lämplighet

Utifrån att verksamheten har två olika uppdragsgivare är beläggning ojämnt fördelad under dagen och året. Service och professionalism är ledord i vårt dagliga arbete därför läggs stor vikt på din samarbetsförmåga i grupp och din flexibilitet i arbetsuppgifterna. Som person trivs du att variera arbetsuppgift och arbetskamrater, att den ena dagen inte är den andra lik. När arbetet så kräver ska du känna dig trygg i att fatta egna beslut och jobba självständigt.

Mer information och kontakt

Vikariat under tiden 2019-12-01—2020-09-30

Semestertjänst måndag-söndag. Heltidsmått 37 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs enligt gällande schema. Måndag- söndag med tjänstgöring även helgdagar.

Tillträde 2019-12-01 eller enl. ö.k.

För ytterligare information kontakta:

Ingela Viklund, enhetschef 0911- 69 66 32
Sara Lagesen Lundgren, Kommunal 0911-934 18 Visa mindre

Kock 50 % till Rosvik skola

Ansök    Sep 18    Piteå Kommun    Kock, storhushåll
Uppdrag Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 10 000 portioner varje dag. Rosvik skolas kök är ett slutberedningskök där det dagligen serveras frukost, lunch och mellanmål till ca 25 förskole... Visa mer
Uppdrag
Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca
10 000 portioner varje dag.

Rosvik skolas kök är ett slutberedningskök där det dagligen serveras frukost, lunch och mellanmål till ca 25 förskolebarn och 200 elever i förskoleklass till årskurs 6. Du kommer att arbeta i ett arbetslag med 2 personer i nära samarbete med den pedagogiska verksamheten.

Arbetsuppgifter/arbetsbeskrivning
I arbetsuppgifterna ingår att slutbereda och servera dagens lunchalternativ, tillreda en varierad salladsbuffé samt servera frukost och mellanmål. Du ansvarar för en säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i köket. Vidare ingår beställning av mat från produktionsköket samt beställning av varor i e-handel efter gällande avtal och inom ramen för fastställd budget. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl pedagoger som barn, ett gott bemötande är därför betydelsefullt.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller har likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, för säker hantering i storkök. Goda kunskaper inom data och de program som används i arbetet är meriterande. Köksarbete är ett fysiskt och ibland tungt arbete och ställer därför krav på god fysik.

Du har god kunskap om:


• Slutberedning
• Råvaror
• Specialkost
• Hygien
• Egenkontroll
• Städ
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Storköksutrustning

Personlig lämplighet
Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer de kostpolitiska riktlinjerna och gällande rutiner samt arbetar mot uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du är van att organisera och utföra ditt arbete självständigt och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat samt till erfarenhetsutbyte både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper.

Mer information och kontakt
Semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs enligt gällande schema.

Tillträde enligt överenskommelse.

För ytterligare information kontakta:
Maria Salomonsson, enhetschef 0911-69 71 65
Sara Lagesen-Lundgren, Kommunal 0911-934 18

Välkommen med din ansökan senast 2019-10-06 Visa mindre

Produktionsansvarig kock till Öjebyns produktionskök

Ansök    Okt 8    Piteå Kommun    Kock, storhushåll
Fastighets- och serviceförvaltningen står inför många spännande utmaningar och söker dig som tar initiativ, gillar att samarbeta med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Fastighets- och serviceförvaltningen ansvarar för kommunens samlade måltids-, städ- och vaktmästeriverksamhet samt förvaltning av kommunens fastigheter. Vi är totalt ca 350 medarbetare. Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider t... Visa mer
Fastighets- och serviceförvaltningen står inför många spännande utmaningar och söker dig som tar initiativ, gillar att samarbeta med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Fastighets- och serviceförvaltningen ansvarar för kommunens samlade måltids-, städ- och vaktmästeriverksamhet samt förvaltning av kommunens fastigheter. Vi är totalt ca 350 medarbetare.

Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter förskolor, skolor, vård- och omsorgsboenden samt hemtjänsten. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. Vårt utbud ska spegla samhället i stort. Vi har fyra stora moderna produktionskök, fyra mindre tillagningskök samt 51 slutberedningskök. Från februari 2019 producerar Öjebyns produktionskök dessutom mat till socialtjänsten i Luleå kommun. Måltidsservice tillagar ca 12 500 portioner varje dag.

Öjebyn produktionskök är ett kallmatskök, ett dietkök samt elevrestaurangen Hjärtat. Här arbetar 30 medarbetare som tillagar ca 6 700 portioner per dag. I elevrestaurangen servar vi ca 500 elever med frukost, lunch och mellanmål. Vi söker nu en Produktionsansvarig som vill leda den dagliga produktionen.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av att i dialog med enhetschefen och medarbetarna styra den dagliga driften av Öjebyns produktionskök. Det handlar bland annat om, bemanning och fördelning av personal, att balansera och prioritera och leda det dagliga arbetet. Förbereda och organisera nästa dags produktion. Du kommer i rollen att hålla i driftsmöten, avstämma och rapportera till enhetschef. I rollen ingår även att välkomna och introducera nya medarbetare.

Vi kan erbjuda dig:


• Att tillsammans med fantastiska kollegor arbeta i ett av Sveriges modernaste produktionskök med modern teknik och tillagningsmetoder. Varierande arbetsuppgifter med stora möjligheter att vara med och utveckla verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda och styra daglig produktion.

Vi tror att du har en restaurangutbildning på gymnasienivå (utbildad kock) eller annan utbildnings/yrkesbakgrund som arbetsgivaren finner lämplig. Du har kompetens rörande livsmedelshygien. Du har goda ledaregenskaper och kan engagera och tillvarata medarbetarnas kompetens och idéer. Du inspirerar och skapar en kultur, där vilja, arbetsglädje och olikheter integreras på ett värdeskapande sätt. Du känner dig trygg i att fatta beslut. I arbetet träffar du många olika människor, vilket ställer stora krav på samarbete, ett gott bemötande, en tydlig kommunikation och ett professionellt förhållningssätt. Då arbetet är varierande förutsätts även att du är flexibel och har ett mycket strukturerat arbetssätt. För tjänsten krävs B-körkort samt goda kunskaper i IT.

Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 191020 Visa mindre

Kock

Ansök    Jul 7    Storstrandsfören    Kock, storhushåll
Vi söker nu en medarbetare till vårt härliga team, som ständigt utvecklas och växer!Du är glad, positiv, ser möjligheter och gillar servera god mat med ett leende! Du gillar utmaningen i att vara med och utveckla vår verksamhet, är flexibel och sätter alltid gästen i första hand.Din huvudsakliga syssla kommer att vara att ta laga och servera mat, baka och ta hand om gästerna i matsalen. Vi har möjlighet att forma tjänsten utifrån dina erfarenheter och kuns... Visa mer
Vi söker nu en medarbetare till vårt härliga team, som ständigt utvecklas och växer!Du är glad, positiv, ser möjligheter och gillar servera god mat med ett leende! Du gillar utmaningen i att vara med och utveckla vår verksamhet, är flexibel och sätter alltid gästen i första hand.Din huvudsakliga syssla kommer att vara att ta laga och servera mat, baka och ta hand om gästerna i matsalen. Vi har möjlighet att forma tjänsten utifrån dina erfarenheter och kunskaper.Vi ser gärna att du har erfarenhet av köksarbete, gärna både utbildning och praktik, men sätter stor vikt vid rätt personlighet och vilja att utvecklas.Här på Storstrand hjälps vi alla åt där det behövs och arbetsuppgifterna kan därför variera mycket från varje vecka och en dag är sällan lik en annan. Arbetstiderna är varierande, dag, kväll och helg, och anpassas utifrån verksamheten.Beskrivning av arbetsplatsenStorstrand Kursgård ligger i Öjebyn, vackert beläget vid Piteälven, och drivs av Storstrandsföreningen som består av 20 olika församlingar i Piteå. Verksamheten drivs affärsmässigt på kristen grund.Verksamheten består av många olika delar: logi, camping, konferens, restaurang och café, event, läger, Gudstjänster och projekt av olika slag.Vi ser gärna att du delar vår vision och känner dig bekväm med vårt sammanhang.OmfattningJust nu söker vi en sommarvikarie med eventuell möjlighet till förlängning och en tjänst på deltidsanställning tillsvidare, 50 %.TillträdeSå snart som möjligt, enligt överenskommelseAnsökanOm du har några frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Lina Vikberg, 0911-601 47Din ansökan skickar du till [email protected], ange löneanspråk. Visa mindre

Kock 50 % till Rosvik skolas kök

Ansök    Aug 20    Piteå Kommun    Kock, storhushåll
Uppdrag Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 10 000 portioner varje dag. Rosvik skolas kök är ett slutberedningskök där det dagligen serveras frukost, lunch och mellanmål till ca 25 förskol... Visa mer
Uppdrag
Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca
10 000 portioner varje dag.

Rosvik skolas kök är ett slutberedningskök där det dagligen serveras frukost, lunch och mellanmål till ca 25 förskolebarn och 200 elever i förskoleklass till årskurs 6. Du kommer att arbeta i ett arbetslag med 2 personer i nära samarbete med den pedagogiska verksamheten.

Arbetsuppgifter/arbetsbeskrivning
I arbetsuppgifterna ingår att slutbereda och servera dagens lunchalternativ, tillreda en varierad salladsbuffé samt servera frukost och mellanmål. Du ansvarar för en säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i köket. Vidare ingår beställning av mat från produktionsköket samt beställning av varor i e-handel efter gällande avtal och inom ramen för fastställd budget. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl pedagoger som barn, ett gott bemötande är därför betydelsefullt.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller har likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, för säker hantering i storkök. Goda kunskaper inom data och de program som används i arbetet är meriterande. Köksarbete är ett fysiskt och ibland tungt arbete och ställer därför krav på god fysik.

Du har god kunskap om:


• Slutberedning
• Råvaror
• Specialkost
• Hygien
• Egenkontroll
• Städ
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Storköksutrustning

Personlig lämplighet
Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer de kostpolitiska riktlinjerna och gällande rutiner samt arbetar mot uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du är van att organisera och utföra ditt arbete självständigt och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat samt till erfarenhetsutbyte både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper.

Mer information och kontakt
Semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs enligt gällande schema.

Tillträde enligt överenskommelse.

För ytterligare information kontakta:
Maria Salomonsson, enhetschef 0911-69 71 65
Sara Lagesen-Lundgren, Kommunal 0911-934 18

Välkommen med din ansökan senast 2019-09-01 Visa mindre

Bastard Burgers Piteå söker kökspersonal

Som kock på Bastard Burgers är det högt tempo och stort fokus på kvalité som gäller. Man måste kunna jobba i team och kommunicera bra med kollegorna. Vi tycker inte att ditt cv är lika viktigt som din vilja att jobba och utvecklas tillsammans med oss – kunskapen har vi redan och vi lär gärna ut den. Visa mer
Som kock på Bastard Burgers är det högt tempo och stort fokus på kvalité som gäller. Man måste kunna jobba i team och kommunicera bra med kollegorna. Vi tycker inte att ditt cv är lika viktigt som din vilja att jobba och utvecklas tillsammans med oss – kunskapen har vi redan och vi lär gärna ut den. Visa mindre

Kock till Rosviks förskolekök 87 , 5%

Ansök    Apr 26    Piteå Kommun    Kock, storhushåll
Uppdrag Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 10 000 portioner varje dag. Rosviks förskolekök är ett slutberedningskök där det dagligen serveras frukost, lunch och mellanmål till ca 72 försk... Visa mer
Uppdrag
Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca
10 000 portioner varje dag.

Rosviks förskolekök är ett slutberedningskök där det dagligen serveras frukost, lunch och mellanmål till ca 72 förskolebarn och personal. Förskolan har 4 avdelningar som äter i två torg. I köket på Rosviks förskola arbetar man ensam men i nära samarbete med den pedagogiska verksamheten liksom städet.

Arbetsuppgifter/arbetsbeskrivning
I arbetsuppgifterna ingår att slutbereda och servera dagens lunchalternativ, tillreda en varierad salladsbuffé samt tillreda/förbereda och servera frukost och mellanmål. Till samtliga måltider ska även ett utbud anpassat för allergiker tillredas och serveras. Du ansvarar för en säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i köket. Vidare ingår beställning av mat från produktionsköket samt beställning av varor i e-handel efter gällande avtal och inom ramen för fastställd budget. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl pedagoger som barn; ett gott bemötande är därför betydelsefullt.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller att du har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, för säker hantering i storkök. Goda kunskaper inom data och de program som används i arbetet är meriterande. Köksarbete är ett fysiskt och ibland tungt arbete och ställer därför krav på god fysik.

Du har god kunskap om:


• Slutberedning
• Råvaror
• Specialkost
• Hygien
• Egenkontroll
• Städ
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Storköksutrustning

Personlig lämplighet
Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer de kostpolitiska riktlinjerna och gällande rutiner samt arbetar mot uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du är van att organisera och utföra ditt arbete självständigt och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat samt till erfarenhetsutbyte både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper.

Mer information och kontakt
Semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs enligt gällande schema.

Tillträde efter överenskommelse.

För ytterligare information kontakta:
Maria Salomonsson, enhetschef 0911- 69 71 65
Sara Lagesen-Lundgren, Kommunal 0911-934 18

 Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 2019-05-12 Visa mindre

2 - 5 sommarvikarier kock 80 - 100 % till Piteå kommuns produktionskök

Ansök    Apr 8    Piteå Kommun    Kock, storhushåll
Uppdraget Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 10 000 portioner varje dag. Måltidsservice arbetar med utgångspunkt från de kostpolitiska riktlinjer som är beslutade, samt mot Piteå kommuns o... Visa mer
Uppdraget

Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet

I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca
10 000 portioner varje dag. Måltidsservice arbetar med utgångspunkt från de kostpolitiska riktlinjer som är beslutade, samt mot Piteå kommuns och verksamhetens uppsatta mål.

Våra fyra produktionskök är olika stora och arbetstiderna varierar. Öjebyn är vårt största kök, här lagar vi mat mot ett kyllager. Strömbacka är vårt näst största kök och lagar varmmat till äldreomsorg och gymnasium. Hortlax och Norrfjärden är två mindre likvärdiga kök, där vi kombinerar varm och kall mat.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att ta emot inkommande varor, förberedelse av recept, tillagning, nedkylning och slutberedning av huvudkomponenter, paketering av huvudkomponenter samt kundpackning, arbete i elevrestaurangen, disk och rengöring av lokalerna mm. Du roterar enligt schema mellan de olika arbetsstationerna i köket.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift, för säker hantering i storkök. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet.

Kunskap om


• Det kalla och varma köket, med inriktning mat lagad från grunden
• Råvaror
• Special- och konsistensanpassad kost
• Egenkontroll, hygien, städning
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Hur man använder maskiner inom storkök

Personlig lämplighet
Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du kan organisera och utföra ditt arbete självständigt och trivas även att arbeta i en mellanstor/stor arbetsgrupp. Därför läggs stor vikt på din samarbetsförmåga samt på att du kan vara flexibel i dina arbetsuppgifter.

Mer information och kontakt

Tillträde enligt överenskommelse. Tidsbegränsad anställning med ev. möjlighet till förlängning. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

För ytterligare information kontakta
Linda Nyberg, enhetschef 0911- 69 62 39
Sara Lagesen Lundgren, Kommunal 0911-934 18 Visa mindre

3 kockar till Öjebyns produktionskök

Ansök    Maj 22    Piteå Kommun    Kock, storhushåll
Fastighets- och serviceförvaltningen står inför nya utmaningar det innebär att avdelningen Måltidsservice växer, vi söker fler kockar till Öjebyns produktionskök. Vill du arbeta i en verksamhet som gör skillnad för våra kunder och gäster? Uppdrag Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt oc... Visa mer
Fastighets- och serviceförvaltningen står inför nya utmaningar det innebär att avdelningen Måltidsservice växer, vi söker fler kockar till Öjebyns produktionskök. Vill du arbeta i en verksamhet som gör skillnad för våra kunder och gäster?

Uppdrag

Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. Måltidsservice tillagar ca 10 000 portioner varje dag.

Öjebyn produktionskök är ett kallmatskök, dietkök och elevrestaurangen Hjärtat. För närvarande är vi 19 medarbetare som tillagar ca 4 200 portioner per dag. I elevrestaurangen servar vi ca 500 elever med frukost, lunch och mellanmål. From 2019 samverkar vi med Luleå kommuns socialtjänst vilket innebär att tillagningen utökas med ca 2 500 portioner per dag.

3 av våra medarbetare går nu  i pension och vi söker efter deras efterträdare till produktionsköket i Öjebyn.

Vi kan erbjuda dig:


• Att arbeta i ett av Sveriges modernaste produktionskök
• Heltidsanställning
• Arbeta i ett team med fantastiska kollegor
• Arbeta med modern teknik och tillagning metoder
• Varierande arbetsuppgifter
• Möjlighet att utveckla verksamheten

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att ta emot inkommande varor, förberedelse av recept, tillagning samt nedkylning av huvudkomponenter. Vi paketerar maträtterna och servar våra elever i restaurangen Hjärtat. Disk och rengöring av lokalerna.

Kvalifikationer


• Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig
• Erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang.
• Tillräckliga kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift.
• Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet.

Semestertjänst måndag-fredag.

Heltidsmått 37 timmar/vecka.


Semestertjänst innebär att arbete utförs enligt gällande schema. Måndag- fredag med tjänstgöring även lätta helgdagar (röda dagar som infaller måndag-fredag). 

Tillträde 1 september 2019 eller enligt överenskommelse.

För ytterligare information kontakta
Maria Johansson Lind, enhetschef 0911- 69 62 47
Sara Lagesen Lundgren, Kommunal 0911-934 18 Visa mindre

Kock Munksundsskolans kök 100%

Ansök    Apr 5    Piteå Kommun    Kock, storhushåll
Uppdrag Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 10 000 portioner varje dag. Munksundsskolans kök är ett slutberedningskök där det dagligen serveras frukost, lunch och mellanmål till ca 70 förs... Visa mer
Uppdrag
Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.

I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca
10 000 portioner varje dag.

Munksundsskolans kök är ett slutberedningskök där det dagligen serveras frukost, lunch och mellanmål till ca 70 förskolebarn och ca 110 elever från förskoleklass till årskurs 3. Förskolan har 4 avdelningar. Du kommer att arbeta i ett arbetslag med 2 personer i nära samarbete med den pedagogiska verksamheten.

Arbetsuppgifter/arbetsbeskrivning
I arbetsuppgifterna ingår att slutbereda och servera dagens olika lunchalternativ, tillreda en varierad salladsbuffé samt tillreda/förbereda och servera frukost och mellanmål (även alternativ anpassade för barn med behov av specialkost). Du ansvarar för en säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i köket. Vidare ingår beställning av mat från produktionsköket samt beställning av varor i e-handel efter gällande avtal och inom ramen för fastställd budget. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl pedagoger som barn; ett gott bemötande är därför betydelsefullt.

Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller att du har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, för säker hantering i storkök. Goda kunskaper inom data och de program som används i arbetet är meriterande. Köksarbete är ett fysiskt och ibland tungt arbete och ställer därför krav på god fysik.

Du har god kunskap om:


• Slutberedning
• Råvaror
• Specialkost
• Hygien
• Egenkontroll
• Städ
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Storköksutrustning

Personlig lämplighet
Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer de kostpolitiska riktlinjerna och gällande rutiner samt arbetar mot uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du är van att organisera och utföra ditt arbete självständigt och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat samt till erfarenhetsutbyte både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper.

Mer information och kontakt
Semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka.

Tillträde 2019-08-05 eller enligt överenskommelse.

För ytterligare information kontakta:
Åsa Häggström, enhetschef 0911- 69 77 49
Sara Lagesen-Lundgren, Kommunal 0911-934 18

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 2019-04-21 Visa mindre