Lediga jobb som Kultur, media, design i Piteå

Se lediga jobb som Kultur, media, design i Piteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Piteå som finns hos arbetsgivaren.

Vi söker Piteås trevligaste fotograf!

Ansök    Jan 17    Exakta Photo AB    Fotograf
Fotograf, ett drömyrke för dig? Vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår i Piteå med omnejd. Exakta Photo är Sveriges bästa skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet. Exakta Photo finns i hela Sverige och tillsammans fotograferar vi 900 000 elever varje år. Vi söker dig med ett genuint fotointresse som vill kombinera det med ett kul arbete bland barn och ungdomar. Vi värdesätter dina goda egenskaper som social förmåga, och att kunna jobba med... Visa mer
Fotograf, ett drömyrke för dig?
Vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår i Piteå med omnejd. Exakta Photo är Sveriges bästa skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet. Exakta Photo finns i hela Sverige och tillsammans fotograferar vi 900 000 elever varje år.
Vi söker dig med ett genuint fotointresse som vill kombinera det med ett kul arbete bland barn och ungdomar. Vi värdesätter dina goda egenskaper som social förmåga, och att kunna jobba med eget ansvar under ordning och reda. Men även en estetisk "blick" för bild och form. Erfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet är en stor merit.
Du kommer att få tillgång till en digital fotoutrustning, vilket kräver god datorvana. Vi erbjuder dig en professionell fotoutbildning v32 i Nyköping men även en onlinekurs innan skolstarten i augusti.
Tjänsten kräver att du har körkort samt tillgång till bil.
Arbetsperiod i första hand v32 till v42 med möjlighet till förlängning.
Tidigare branscherfarenhet inom foto/skolfoto är inget krav men är självklart en merit. Vi ser gärna ett samarbete med redan etablerade fotografer.
Passa på att söka till vår glada fotografkår och berätta lite om dig själv samt bifoga ditt Cv och några bilder. (Eller länk).
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fotograf sökes

Ansök    Okt 4    Studio Express AB    Fotograf
Om jobbet Studio Express AB söker flera skickliga fotografer med tillträde omgående. Perfekt kombination för dig som jobbar som frilansfotograf, porträttfotograf, skolfotograf eller för dig med stort fotointresse och med vana att arbeta med barn. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består av att varje år under perioden februari till maj samt oktober till december åka ut till våra inbokade fotoevent och fotografera porträtt på barn, ungdomar och bebisar. Arbe... Visa mer
Om jobbet
Studio Express AB söker flera skickliga fotografer med tillträde omgående. Perfekt kombination för dig som jobbar som frilansfotograf, porträttfotograf, skolfotograf eller för dig med stort fotointresse och med vana att arbeta med barn.
Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av att varje år under perioden februari till maj samt oktober till december åka ut till våra inbokade fotoevent och fotografera porträtt på barn, ungdomar och bebisar. Arbetsplatsen är i olika butiker, köpcentrum och varuhus runt om i din närregion med omnejd. Längre resor kan också ske men resor med övernattningar är sällsynta. Arbetstiderna är dagtid på helger, veckoslut och skollov. Innan du tillträder din tjänst som fotograf på Studio Express får du genomgå en internutbildning.
Kravprofil
Vi vill att du som söker har mycket goda fotokunskaper som verksam fotograf eller att du har foto som ett av dina största intressen. Du älskar barn och är van att hantera dem och kanske arbetar du redan som fotograf eller har som målsättning att göra det. Tidigare arbete med fotografering i fotoateljé, skolfoto eller fotograferingar på idrottsföreningar etc (med eller utan eget företag) ses som meriterande men är inte ett krav. Att du är ansvarstagande och ordningsam ser vi som en självklarhet och då fotograferna är våra ambassadörer ute på fotoeventen så vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, utstrålning och att du är serviceminded med stor social kompetens.
Då vi arbetar i offentlig miljöer såsom butiker, varuhus och köpcentrum är det också viktigt att du är stresstålig och välorganiserad. Då merparten av ditt arbete sker med hjälp av datorn är en mycket god datorvana ett krav. Ett önskemål (ej krav) är att du har tillgång till en egen professionell systemkamera med lämpligt objektiv och den utrustning du saknar lånar vi ut till dig. Du behöver B-körkort och tillgång till bil att kunna bruka i tjänsten mot milersättning. I de fall du övernattar på annan ort erhålls lagstadgat traktamente. Du hanterar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift.
Om oss
Studio Express AB är marknadsledande inom barn- och djurfotoevenemang i butiker, varuhus och köpcentrum. Studio Express AB är dotterbolag till Express-Bild AB som är ett nordiskt skol- och idrottsfotoföretag med över 35 års erfarenhet av volymfotobranschen.
I vårt fotografteam runt om i landet finns både fotografer med och utan egna företag. Som medarbetare och uppdragstagare hos oss kommer du att vara med om en spännande resa och du blir en viktig länk i vår kedja. Vi ser personalen som vår viktigaste resurs och är måna om att våra medarbetare skall trivas hos oss. Vi är övertygade om att när våra medarbetare trivs blir vi mer lyckosamma som företag. Mer info om oss och vår verksamhet hittar du på studioexpress.se
Bifoga CV samt personligt brev med din ansökan.
Välkommen! Visa mindre

Sommarvikarier till Piteå-Tidningen

Ansök    Dec 9    Norr Media AB    Journalist/Reporter
Vi söker sommarvikarier till Piteå-Tidningen. Piteå-Tidningen bevakar Piteå, Älvsbyn, Arvidsjaur och Arjeplog och nu söker vi sommarvikarier till våra redaktioner. Piteå-Tidningen ingår i Norr Media, som är en del av NTM-koncernen. Vår vision är att vara först med nyheter och ha de bästa uppföljningarna, att göra journalistik som gör avtryck och varje dag fånga upp och beskriva vad som händer i vårt bevakningsområde. Rollen Vi söker sommarvikarier ... Visa mer
Vi söker sommarvikarier till Piteå-Tidningen.

Piteå-Tidningen bevakar Piteå, Älvsbyn, Arvidsjaur och Arjeplog och nu söker vi sommarvikarier till våra redaktioner.

Piteå-Tidningen ingår i Norr Media, som är en del av NTM-koncernen.

Vår vision är att vara först med nyheter och ha de bästa uppföljningarna, att göra journalistik som gör avtryck och varje dag fånga upp och beskriva vad som händer i vårt bevakningsområde.

Rollen
Vi söker sommarvikarier till flera positioner på våra redaktioner.

I huvudsak söker vi reportrar till vår nyhetsredaktion och sportredaktion. I rollen som reporter är det du som berättar vad som händer i Piteå älvdal för läsarna – oavsett om det handlar om olyckor, nya företag, hetaste matcherna eller missförhållanden. Det är din roll att träffa berörda, ta reda på mer och reda ut vad som hänt. Du skriver, fotar och filmar – och publicerar i alla våra kanaler. Du kommer med egna idéer om vad våra prenumeranter vill veta och berättar på ett sätt som många förstår.

Vi vill att du som sommarvikarie ska få testa många olika saker, ha möjlighet att utvecklas och ta ansvar. Hos oss får du ett sommarvikariat med erfarna kollegor, engagerade chefer och alla möjligheter att utveckla ditt eget journalistiska arbete.

Redaktionen jobbar dagligen mot en jämställd rapportering och att nå ut även till en yngre målgrupp. Våra läsare är våra uppdragsgivare och vi sätter stor vikt vid analysen kring vad läsarna vill ha.

Vi är en del av NTM som är en av Sveriges största koncerner för lokal media, en stiftelseägd koncern med hjärtat i den lokala journalistiken. Vi har höga ambitioner i vårt dagliga arbete och som arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med vår arbetsmiljö, kompetens och ledarskap för att skapa en välmående verksamhet.
Om dig

Vi söker dig som älskar lokala nyheter och har ett intresse för samhällsfrågor och lokal journalistik. Du bör ha nyhetsnäsa, vara nyfiken på lokala frågor och tycka om att skriva.

Du är snabb i nyhetslägen, men kan också gå på djupet med svåra frågor. Du har en egen drivkraft att nå ut och vara först, du vill leverera nyheter varje dag och är van vid högt tempo och snabba beslut. Du vill engagera läsarna i det du gör och gärna utmana berättandet och testa nya publiceringsformer.

För arbete som redaktör, sportreporter eller andra specialiserade tjänster krävs ett intresse samt erfarenhet av liknande uppdrag.

Om anställningen

Vikariat, 4-12 veckor beroende på placering.

Placeringsort: Piteå

Lön: Individuell lönesättning.

Arbete kvällstid och på helger förekommer.

Krav: Påbörjad journalistutbildning eller motsvarande erfarenhet. B-körkort är ett krav.

Vi rekryterar löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Frågor om tjänsten besvaras av;

Elin Backlund, nyhetschef, 070-374 40 81, [email protected]

Lenitha Andersson-Junkka, redaktionschef 070-360 13 07, [email protected]

Fackliga frågor: Maria Johansson, SJF, 0911-64600, [email protected]

Norr Media verkar för det välmående lokala samhället. Kärnan i vår verksamhet är en fri och oberoende journalistik som skapar lokal samhällsnytta och värnar demokrati. Vi vill ge våra läsare de bästa förutsättningarna att göra medvetna val i sina liv och vidga sina vyer. Lokala nyheter varje dag, året runt.

Vi är en del av NTM som är en av Sveriges största koncerner för lokal media, en stiftelseägd koncern med hjärtat i den lokala journalistiken. Vi har höga ambitioner i vårt dagliga arbete och som arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med vår arbetsmiljö, kompetens och ledarskap för att skapa en välmående verksamhet.

Vi värdesätter mångfald och utvecklas genom att ta vara på våra medarbetares skilda erfarenheter och perspektiv, men vi samlas under en gemensam värdegrund: Vi är lyhörda, målinriktade och nyfikna och därför snabba till förändring. Vi har en positiv anda och vi är förlåtande, toleranta och inkluderande. Visa mindre

Bibliotekarie

Ansök    Sep 8    Piteå kommun    Bibliotekarie
Piteå är en liten stad med stora möjligheter - en stad som expanderar och utvecklas. Här finns historiken och traditionerna där skogens produkter varit tongivande. Här finns kreativa näringar och en tjänstesektor som utvecklar staden i nya riktningar. Piteå bibliotek är en del av Kultur-, park- och fritidsförvaltningen och består av ett stadsbibliotek, fem närbibliotek och en bokbuss som ger service till landsbygden och servar skolor och förskolor i kommu... Visa mer
Piteå är en liten stad med stora möjligheter - en stad som expanderar och utvecklas. Här finns historiken och traditionerna där skogens produkter varit tongivande. Här finns kreativa näringar och en tjänstesektor som utvecklar staden i nya riktningar.

Piteå bibliotek är en del av Kultur-, park- och fritidsförvaltningen och består av ett stadsbibliotek, fem närbibliotek och en bokbuss som ger service till landsbygden och servar skolor och förskolor i kommunen. Vi söker nu en tillsvidareanställd bibliotekarie på heltid för tjänstgöring vid kommunens närbibliotek.

Som bibliotekarie vid ett närbibliotek arbetar du med att ge service till bibliotekets besökare och du arbetar också med barn, ungdomar och lärare på skolor och förskolor i närområdet. Arbetet är utåtriktat där du arbetar nära både besökare av biblioteket och andra intressenter på orten. Vi arbetar mycket tillsammans med förskolan och skolan och tar emot klasser som besöker biblioteket. Kvälls- och ensamarbete ingår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har kandidat- eller magisterexamen i biblioteks- och informationsvetenskap eller högskoleutbildning på minst kandidatnivå som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig. Goda kunskaper om barn- och ungdomslitteratur är meriterande. Du ska vara utåtriktad och självständig, intresserad av att knyta nya kontakter och gilla att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav. Tillträde efter överenskommelse.

Upplysningar

Johan Söderberg, bibliotekschef
Telefon 0911-69 64 05, mobil 070-612 68 29

Facklig företrädare

Åsa Wilén, DIK
Telefon 0911-69 68 07

Jens Rankvist, Vision
Telefon 0911-69 64 65

Välkommen med din ansökan senast 22-10-02 Visa mindre

Reporter till Piteå-Tidningen

Ansök    Sep 2    Norr Media AB    Journalist/Reporter
PT söker en reporter Nu söker vi en reporter för fast anställning till Piteå-Tidningen. PT är det självklara nyhetsmediet i Piteå, Älvsbyn, Arvidsjaur och Arjeplog och vår vision är att vara först med nyheter och ha de bästa uppföljningarna, att göra journalistik som gör avtryck och att ha bevakning av allt det som intresserar våra läsare i det lokala samhället. Vi är runt 20 journalister och vår redaktion finns i centrala Piteå. Rollen Som reporter på... Visa mer
PT söker en reporter

Nu söker vi en reporter för fast anställning till Piteå-Tidningen. PT är det självklara nyhetsmediet i Piteå, Älvsbyn, Arvidsjaur och Arjeplog och vår vision är att vara först med nyheter och ha de bästa uppföljningarna, att göra journalistik som gör avtryck och att ha bevakning av allt det som intresserar våra läsare i det lokala samhället. Vi är runt 20 journalister och vår redaktion finns i centrala Piteå.

Rollen

Som reporter på PT har du möjlighet att jobba med snabba nyhetshändelser, kommunbevakning, fördjupningar, granskningar och reportage. Att vara ute i samhället och rapportera är den huvudsakliga uppgiften även om det också är reportern som sätter rubriker och jobbar med journalistikens presentation.

Att jobba med rörlig bild och publicera material i sociala medier ingår också i rollen.

Redaktionen jobbar målstyrt och har som övergripande mål att uppnå en jämställd rapportering och att nå ut även till en yngre målgrupp. Våra läsare är våra uppdragsgivare och vi sätter stor vikt vid analysen kring vad läsarna vill ha. Som reporter förväntas du jobba mot dessa mål och bidra med idéer och nyhetstips.

Om dig

Vi söker en nyhetsjägare som brinner för lokal journalistik och trivs med att vara ute i samhället och träffa människor. Du bör vara nyfiken, vetgirig och har ett stort intresse för samhällsfrågor. En av våra stora utmaningar är att nå nya läsare, vi söker därför en modig och kreativ person som vill prova nya sätt att berätta och som kan inspirera oss andra.
Vi söker en kandidat med journalistutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
B-körkort är ett krav då det förekommer bilkörning i tjänsten.

Vi är en värderingsstyrd koncern som eftersträvar jämställdhet och mångfald och värdesätter därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningen är en tills vidaretjänst och vi tillämpar individuell lönesättning.
Tillträde den 1 december 2022.

Kontakt: Elin Backlund, nyhetschef 070-3744081, Lenitha Andersson-Junkka, redaktionschef, 070-3601307. SJF, Maria Johansson, 070-6659859

Norr Media verkar för det välmående lokala samhället. Kärnan i vår verksamhet är en fri och oberoende journalistik som skapar lokal samhällsnytta och värnar demokrati. Vi vill ge våra läsare de bästa förutsättningarna att göra medvetna val i sina liv och vidga sina vyer. Lokala nyheter varje dag, året runt.

Vi är en del av NTM som är en av Sveriges största koncerner för lokal media, en stiftelseägd koncern med hjärtat i den lokala journalistiken. Vi har höga ambitioner i vårt dagliga arbete och som arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med vår arbetsmiljö, kompetens och ledarskap för att skapa en välmående verksamhet.

Vi värdesätter mångfald och utvecklas genom att ta vara på våra medarbetares skilda erfarenheter och perspektiv, men vi samlas under en gemensam värdegrund: Vi är lyhörda, målinriktade och nyfikna och därför snabba till förändring. Vi har en positiv anda och vi är förlåtande, toleranta och inkluderande. Visa mindre

Fotograf sökes

Ansök    Aug 26    Studio Express AB    Fotograf
Om jobbet Studio Express AB söker flera skickliga fotografer med tillträde omgående. Perfekt kombination för dig som jobbar som frilansfotograf, porträttfotograf, skolfotograf eller för dig med stort fotointresse och med vana att arbeta med barn. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består av att varje år under perioden februari till maj samt oktober till december åka ut till våra inbokade fotoevent och fotografera porträtt på barn, ungdomar och bebisar. Arbe... Visa mer
Om jobbet
Studio Express AB söker flera skickliga fotografer med tillträde omgående. Perfekt kombination för dig som jobbar som frilansfotograf, porträttfotograf, skolfotograf eller för dig med stort fotointresse och med vana att arbeta med barn.
Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av att varje år under perioden februari till maj samt oktober till december åka ut till våra inbokade fotoevent och fotografera porträtt på barn, ungdomar och bebisar. Arbetsplatsen är i olika butiker, köpcentrum och varuhus runt om i din närregion med omnejd. Längre resor kan också ske men resor med övernattningar är sällsynta. Arbetstiderna är dagtid på helger, veckoslut och skollov. Innan du tillträder din tjänst som fotograf på Studio Express får du genomgå en internutbildning.
Kravprofil
Vi vill att du som söker har mycket goda fotokunskaper som verksam fotograf eller att du har foto som ett av dina största intressen. Du älskar barn och är van att hantera dem och kanske arbetar du redan som fotograf eller har som målsättning att göra det. Tidigare arbete med fotografering i fotoateljé, skolfoto eller fotograferingar på idrottsföreningar etc (med eller utan eget företag) ses som meriterande men är inte ett krav. Att du är ansvarstagande och ordningsam ser vi som en självklarhet och då fotograferna är våra ambassadörer ute på fotoeventen så vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, utstrålning och att du är serviceminded med stor social kompetens.
Då vi arbetar i offentlig miljöer såsom butiker, varuhus och köpcentrum är det också viktigt att du är stresstålig och välorganiserad. Då merparten av ditt arbete sker med hjälp av datorn är en mycket god datorvana ett krav. Ett önskemål (ej krav) är att du har tillgång till en egen professionell systemkamera med lämpligt objektiv och den utrustning du saknar lånar vi ut till dig. Du behöver B-körkort och tillgång till bil att kunna bruka i tjänsten mot milersättning. I de fall du övernattar på annan ort erhålls lagstadgat traktamente. Du hanterar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift.
Om oss
Studio Express AB är marknadsledande inom barn- och djurfotoevenemang i butiker, varuhus och köpcentrum. Studio Express AB är dotterbolag till Express-Bild AB som är ett nordiskt skol- och idrottsfotoföretag med över 35 års erfarenhet av volymfotobranschen.
I vårt fotografteam runt om i landet finns både fotografer med och utan egna företag. Som medarbetare och uppdragstagare hos oss kommer du att vara med om en spännande resa och du blir en viktig länk i vår kedja. Vi ser personalen som vår viktigaste resurs och är måna om att våra medarbetare skall trivas hos oss. Vi är övertygade om att när våra medarbetare trivs blir vi mer lyckosamma som företag. Mer info om oss och vår verksamhet hittar du på studioexpress.se Visa mindre

Extrapersonal sökes till Bio 3:an!

Ansök    Jun 22        Biografmaskinist
Gillar du film och tycker om att möta nya människor? Då har vi jobbet för dig! Bio 3:an i Piteå byter ägare, och i samband med detta behövs det också ny personal. Vi söker dig som vill ha ett extraknäck vid sidan av studier eller annat deltidsarbete. Vi söker dig som är social och serviceinriktad. Att jobba på Bio 3:an innebär allt från att köra film och serva kunder till att hålla ordning och städa. Du brinner för biografupplevelsen, har ett stort filmi... Visa mer
Gillar du film och tycker om att möta nya människor? Då har vi jobbet för dig!
Bio 3:an i Piteå byter ägare, och i samband med detta behövs det också ny personal. Vi söker dig som vill ha ett extraknäck vid sidan av studier eller annat deltidsarbete.
Vi söker dig som är social och serviceinriktad. Att jobba på Bio 3:an innebär allt från att köra film och serva kunder till att hålla ordning och städa. Du brinner för biografupplevelsen, har ett stort filmintresse och gillar att hälsa våra gäster välkomna. Du behåller kontroll vid ökad press eller belastning i arbetet och har lätt att växla arbetstempo när det krävs. Det är viktigt att du är ansvarstagande och har lätt att hitta lösningar när situationen kräver det. Du får gärna ha arbetat med service tidigare, t.ex. är det en bra erfarenhet att ha jobbat i kassa. Goda datorkunskaper är meriterande.
Du behöver vara minst 16 år för att jobba hos oss.
Arbetet är förlagt till kvällar och helger. Arbete på röda dagar förekommer.
Inkomna ansökningar hanteras löpande, så vänta inte med din ansökan!
Mejla CV och personligt brev till: [email protected] Visa mindre

Webbutvecklare e-handel

Ansök    Jul 1    Poolia Sverige AB    Webbredaktör
Vi fortsätter att växa och nu söker vi nästa pusselbit till RJWC Powersports i Boden, nu söker dig som vill ta ansvaret för den fortsatta utvecklingen av vår e-handel. Har du ett par års erfarenhet från arbete på e-handelsföretag eller avklarad utbildning som gett dig motsvarande kunskap. Har ett driv att ta RJWCs e-handel ett steg längre? Då kan det här vara tjänsten för dig. Vi jobbar med löpande urval så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Om... Visa mer
Vi fortsätter att växa och nu söker vi nästa pusselbit till RJWC Powersports i Boden, nu söker dig som vill ta ansvaret för den fortsatta utvecklingen av vår e-handel.

Har du ett par års erfarenhet från arbete på e-handelsföretag eller avklarad utbildning som gett dig motsvarande kunskap. Har ett driv att ta RJWCs e-handel ett steg längre? Då kan det här vara tjänsten för dig. Vi jobbar med löpande urval så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
På RJWC Powersports AB får du vara en del av ett härligt gäng på elva personer, här är det ett litet företag på en internationell arena. Företaget har kunder över hela världen, där största marknaden är Nordamerika.

Vi är inte den största aktören på marknaden, men vi är ett företag som strävar efter att vara bäst i varje aspekt av vårt arbete. RJWC Powersports AB befinner sig just nu på en kraftig, men sund tillväxtresa. Vi befinner oss på en internationell B2C/D2C/B2B-marknad och vi behöver förstärkning av dig.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Vi söker dig som kan sköta dels den dagliga driften, dels fortsätta utveckla sidan för att skapa en bättre köpresa för våra kunder, underlätta för våra B2B-kunder samt tittar på nya lösningar eller kanske bara andra lösningar?
I tjänsten ingår även datahantering för att underhålla produkt och kunddata samt vid migrering och implementationer. Du kommer även att jobba med implementationsprojekt då vi kommer att börja använda oss av ett WMS system och möjligen ett TA-system framöver.

Rollen ger dig stor frihet och möjlighet att påverka RJWCs nästa steg, du kommer arbeta nära vår kommunikatör.

Idag arbetar vi med en Shopify Plus lösning men det är inget som säger att det är något vi behöver göra för evig. Vi har tittat på andra lösningar så din input kan påverka riktningen.


Vem är du?
Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet från arbete på e-handelsföretag eller avklarad utbildning som gett dig motsvarande kunskap.
Vi förväntar oss att du har kunskap i:
• PHP, JavaScript, jQuery och GraphQL
• Djup förståelse för att arbeta med APIer
• Shopify Liquid
• Hantera och redigera csv-filer
• CMS (Umbraco, Contentful eller motsvarande)
• CSS/SCSS/CSS3/SASS
Vi ser det meriterande om du även är familjär med:
• SEO/SEM (kan du inte, då ska du vilja lära dig)
• Express JS, React JS, Gatsby JS, Node JS
• Shopify Hydrogen/Oxygen
• Microsofts kodstack (ASP.Net osv kan vara bra om du vill utveckla en sida i exempelvis nopCommerce framöver)
Arbetet kräver även att du är prestigelös och flexibel då även andra arbetsuppgifter kan komma att ingå. Ja, du kommer förmodligen även vara IT-människan folk kommer till när skrivaren krånglar. RJWC är ett litet företag och har vi tur får vi in en jättestor order från en distributör och då kan det till och med bli så att du får hjälpa till att bära eller packa nån grej.
Ett absolut krav är att du har en egen vilja att utveckla dig och komma med nya idéer om hur vi ska ta oss framåt.
Du behöver inte vara någon grafisk stjärna, däremot bör du kunna implementera grafiska element eller lägga upp sidstrukturer enligt instruktioner. Ett absolut krav är att du kan engelska på en professionell nivå, både i tal och skrift. Om du kan svenska? toppen, men inget krav.
Till sist tänker vi att du trivs där det händer mycket och du har en förmåga att kunna prioritera och avsluta projekt.


Om verksamheten
Som Kommunikatör på RJWC Powersports erbjuder vi dig en möjlighet att vara med på resan när företaget växer, att få arbeta på ett expansivt företag som har ett härligt positivt arbetsklimat, superbra lokaler och som ser dig som en viktig kugge för företaget framgång. Du kommer att ges goda förutsättningar att utveckla tjänsten till ett drömjobb. Du kommer även att ha mycket att säga till om vilket/vilka system du vill jobba i och vilken hårdvara du vill jobba med.

RJWC Powersports AB med sitt amerikanska dotterbolag RJWC Powersports Inc sysslar med produktion och försäljning av högkvalitativa eftermarknadsprodukter för fyrhjulingar (ATV, SSV och UTV). Här ligger vi i absolut framkant när det gäller att vara innovativa och ta fram produkter till nya modeller.

Vår största marknad är i Nordamerika men vi växer även kraftigt i Europa där vi även har ett samarbete med Europas största distributör. Vi är inte den största aktören på marknaden, men vi är ett företag som strävar efter att vara bäst i varje aspekt av vårt arbete. RJWC Powersports AB befinner sig just nu på en kraftig, men sund tillväxtresa. Vill du ta del av den resan, sök redan idag!


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Visa mindre

FIlialföreståndare till Rosviks bibliotek

Ansök    Aug 17    Piteå kommun    Bibliotekarie
Piteå är en liten stad med stora möjligheter - en stad som expanderar och utvecklas. Här finns historiken och traditionerna där skogens produkter varit tongivande. Här finns kreativa näringar och en tjänstesektor som utvecklar staden i nya riktningar. Piteå bibliotek är en del av Kultur-, park- och fritidsförvaltningen och består av ett stadsbibliotek, fem närbibliotek och en bokbuss som ger service till landsbygden och servar skolor och förskolor i kommu... Visa mer
Piteå är en liten stad med stora möjligheter - en stad som expanderar och utvecklas. Här finns historiken och traditionerna där skogens produkter varit tongivande. Här finns kreativa näringar och en tjänstesektor som utvecklar staden i nya riktningar.

Piteå bibliotek är en del av Kultur-, park- och fritidsförvaltningen och består av ett stadsbibliotek, fem närbibliotek och en bokbuss som ger service till landsbygden och servar skolor och förskolor i kommunen. Vi söker nu en bibliotekarie som närbiblioteksföreståndare på Rosviks bibliotek.

Som närbiblioteksföreståndare ansvarar du för att utföra och utveckla bibliotekets verksamhet. Arbetet är utåtriktat där du arbetar nära både besökare av biblioteket och andra intressenter på orten. Vi arbetar mycket tillsammans med förskolan och skolan och tar emot klasser som besöker biblioteket. Kvälls- och ensamarbete ingår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har kandidat- eller magisterexamen i biblioteks- och informationsvetenskap eller högskoleutbildning på minst kandidatnivå som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig. Goda kunskaper om barn- och ungdomslitteratur är meriterande. Du ska vara utåtriktad och självständig, intresserad av att knyta nya kontakter och gilla att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav för tjänsten

Övrigt

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar

Johan Söderberg, bibliotekschef

Telefon 0911-69 64 05, mobil 070-612 68 29

Facklig företrädare

Jens Rankvist, Vision

Telefon 0911-69 64 65

Åsa Wilén, DIK

Telefon 0911-69 68 07

 

Välkommen med din ansökan senast 220904 Visa mindre

Meningsfulla semestervikariat till våra redaktioner

Nu spanar vi efter semestervikarier till våra redaktioner inför sommaren 2022! Är du journalist, webbredaktör, fotograf eller redigerare? Läs då vidare. Västerbottens-Kurirenär Norrlands största tidning och vk.se är regionens största nyhetssajt. För VK är det viktigt att vara först med de agendasättande nyheterna, och mycket tid läggs på fördjupning och granskning, men också de nära engagerande reportagen. Folkbladetär Västerbottens enda sjudagarstidning... Visa mer
Nu spanar vi efter semestervikarier till våra redaktioner inför sommaren 2022! Är du journalist, webbredaktör, fotograf eller redigerare? Läs då vidare.

Västerbottens-Kurirenär Norrlands största tidning och vk.se är regionens största nyhetssajt. För VK är det viktigt att vara först med de agendasättande nyheterna, och mycket tid läggs på fördjupning och granskning, men också de nära engagerande reportagen.

Folkbladetär Västerbottens enda sjudagarstidning som bevakar länets alla 15 kommuner och har redaktioner i Umeå, Skellefteå, Lycksele, Vilhelmina och Storuman. Folkbladet levererar pålitliga nyheter i ett högt tempo men vill också sätta in händelser i ett skeende och berätta om längre utvecklingstrender

Västerbottningen, Lokaltidningen, Mellanbygden, Nordsverige Vi är de riktigt lokala tidningarna med 13 lokalredaktioner runt om i Västerbotten och Ångermanland. Lokala nyheter, fördjupningar och personporträtt är viktiga delar i reporterjobbet. Vi söker även webbredaktör som hanterar våra nyhetssajter.

Vilka letar vi efter?

Vi söker dig som drivs av nyhetspulsen och vill göra skillnad i Västerbotten genom trovärdiga nyheter. Vi tror att du är nyfiken, idérik, noggrann och brinner för att ge mottagaren hela bilden. Vi är extra intresserade av dig som har tidigare relevant erfarenhet, till exempel på en redaktion, och är duktig på digital presentation. B-körkort är inget krav men ett plus. Pågående eller avslutad eftergymnasial utbildning inom journalistik är meriterande.

Olika erfarenheter och bakgrunder är avgörande för att vi ska fortsätta ligga i framkant och vara relevanta. Det är många olika roller som ska tillsättas, så skicka oss en ansökan med dina tidigare erfarenheter, kompetenser och intressen så undersöker vi om det finns en passande position för just dig.
Aktuella orter för respektive titel:
Västerbotten-Kuriren: Umeå
Folkbladet:Umeå
Nordsverige: Örnsköldsvik, Kramfors, Sollefteå
Västerbottningen: Umeå, Vindeln, Vännäs, Nordmaling
Mellanbygden: Robertsfors, Burträsk
Lokaltidningen: Lycksele, Åsele, Storuman, Vilelmina, Malå
Skriv gärna i din ansökan vilken/  vilka orter du är intressrad av.

Ansökan
Vi anställer semestervikarier löpande under våren så hör av dig redan idag. Sista ansökningsdag 31 mars

Alla ansökningar hänvisas till ansök-knappen. För frågor om tjänsterna, kontakta vår administrativa redaktionschef Gunnar Falck via [email protected]

Journalistklubbarnas representanter är Karin Bernspång som nås via [email protected], Elin Axelsson som nås via [email protected] Maria Boström ([email protected])  

Koncernen VK Media
VK Media är Norrlands största mediehus med en familj av varumärken, produkter och tjänster. Vi satsar stort på digital utveckling och med teknik i världsklass, passion och initiativkraft når vi över 100 000 människor i Sverige varje dag. Någonstans finns den europaledande lokala mediekoncernen. Varför inte i Umeå? Här arbetar 185 medarbetare och experter inom en mängd olika områden, som alla är avgörande i vår förflyttning till ett toppmodernt och europaledande mediehus. Bland våra varumärken finns Västerbottens-Kuriren, Folkbladet, VK Media bredband, Västerbottningen, Lokaltidningen, Västerbottens Mellanbygd, Nordsverige, Totalt Umeå, VK Media Partner, VK Media Next och Daily Print. Oavsett vilken funktion du arbetar på inom VK Media, är du en viktig faktor för att vi ska lyckas med vårt uppdrag att verka för öppenhet, demokrati och det fria ordet. Vi tror att man presterar bäst om man trivs riktigt bra på jobbet, och lägger därför stor vikt vid att tillsammans skapa ett schysst och härligt arbetsklimat. VK Medias huvudkontor är i nyrenoverade fräscha lokaler på Timotejvägen i Umeå, några minuters cykelavstånd från centrum. Visa mindre

Politisk redaktör

Ansök    Maj 18    Norr Media AB    Redaktör
Piteå-Tidningen ingår sedan 2019 i Norr Media AB, norra Sveriges ledande mediebolag där även de redaktionella titlarna NSD, Norrbottens-Kuriren och Norran ingår. Norr Media äger också distributionsbolaget Svensk hemleverans Norr AB och tryckeribolaget Tryck i Norrbotten. Bolaget ägs av NTM-koncernen, som är stiftelseägd och har som syfte att skapa lokal samhällsnytta och värna demokratin. Grunden i vår verksamhet är lokal journalistik, där våra redaktioner... Visa mer
Piteå-Tidningen ingår sedan 2019 i Norr Media AB, norra Sveriges ledande mediebolag där även de redaktionella titlarna NSD, Norrbottens-Kuriren och Norran ingår. Norr Media äger också distributionsbolaget Svensk hemleverans Norr AB och tryckeribolaget Tryck i Norrbotten. Bolaget ägs av NTM-koncernen, som är stiftelseägd och har som syfte att skapa lokal samhällsnytta och värna demokratin. Grunden i vår verksamhet är lokal journalistik, där våra redaktioner verkar ständigt för att leverera oberoende nyheter och faktagranskad information. Vi når ut i de kanaler där medborgarna finns, oavsett teknik.


Norr Media och Piteå-Tidningen söker politisk redaktör

Nu söker vi en politisk redaktör till Piteå-Tidningen, en ansvarsfull och intressant roll där du får bidra till en öppen samhällsdebatt och ge dina perspektiv på aktuella frågor. Piteå-Tidningen grundades 1915 och är det självklara nyhetsmediet i Piteå, Älvsbyn, Arvidsjaur och Arjeplog. Ledarsidan är en viktig röst i bevakningsområdet och har genom åren haft tongivande skribenter som breddat perspektiven och utmanat tankegångar. Sidan är oberoende socialdemokratisk och ska vara engagerande, folkbildande och bidra till den lokala demokratin.

Rollen
Som politisk redaktör på Piteå Tidningen är du med och bidrar till en öppen samhällsdebatt och ges möjlighet att ge dina perspektiv på aktuella frågor. Ledarsidan ska prioritera den lokala politiken och det lokala samhällslivet. Utblickar mot både rikspolitiken och internationellt förekommer också. I rollen ingår att skriva både snabba analyser under tidspress och mer genomarbetade analyser. Du kommer att ha mycket läsarkontakt och möter läsarna även i en mer utåtriktad roll utanför de traditionella spalterna. Du ansvarar för ledarsidans innehåll i tidningen och på sajten och utöver att skriva själv är en del av arbetet att du formar ledarsidans övriga innehåll och väljer vilka externa krönikörer som ska vara där.
Arbetsplatsen är på centralredaktionen i Piteå. Redaktionen jobbar målstyrt och har som övergripande mål att uppnå en jämställd rapportering och att nå ut även till en yngre målgrupp. Som politisk redaktör förväntas även du arbeta efter de övergripande målsättningarna.

Om dig
Vi söker dig som har ett stort intresse för lokal politik och lokal samhällsutveckling. Du ska ha en stor kunskapsbank, ett starkt socialdemokratiskt patos och förmågan och viljan att engagera och nå ut brett med dina åsikter. För att trivas i rollen behöver du vara nyfiken, analytisk och snabb i tanken och vass med pennan.

Om anställningen
Anställningen är tillsvidare. Omfattningen är 100%, oregelbundna arbetstider förekommer. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Placeringsort är på centralredaktionen i Piteå.
Lön: Individuell lönesättning.
Resor i tjänsten kan förekomma.

Ansökan och kontaktuppgifter
Välkommen med din ansökan. Intervjuer görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.
Vi eftersträvar jämställdhet och mångfald och värdesätter därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Frågor om tjänsten besvaras av Lenitha Andersson-Junkka, redaktionschef, 070-3601307. Facklig företrädare är Gunnel Ekman, SJF, 070-2601007.

Vi söker dig som har ett stort intresse för lokal politik och lokal samhällsutveckling. Visa mindre

Meningsfulla semestervikariat till våra redaktioner

Nu spanar vi efter semestervikarier till våra redaktioner inför sommaren 2022! Är du journalist, webbredaktör, fotograf eller redigerare? Läs då vidare. Västerbottens-Kurirenär Norrlands största tidning och vk.se är regionens största nyhetssajt. För VK är det viktigt att vara först med de agendasättande nyheterna, och mycket tid läggs på fördjupning och granskning, men också de nära engagerande reportagen. Folkbladetär Västerbottens enda sjudagarstidning... Visa mer
Nu spanar vi efter semestervikarier till våra redaktioner inför sommaren 2022! Är du journalist, webbredaktör, fotograf eller redigerare? Läs då vidare.

Västerbottens-Kurirenär Norrlands största tidning och vk.se är regionens största nyhetssajt. För VK är det viktigt att vara först med de agendasättande nyheterna, och mycket tid läggs på fördjupning och granskning, men också de nära engagerande reportagen.

Folkbladetär Västerbottens enda sjudagarstidning som bevakar länets alla 15 kommuner och har redaktioner i Umeå, Skellefteå, Lycksele, Vilhelmina och Storuman. Folkbladet levererar pålitliga nyheter i ett högt tempo men vill också sätta in händelser i ett skeende och berätta om längre utvecklingstrender

Västerbottningen, Lokaltidningen, Mellanbygden, Nordsverige Vi är de riktigt lokala tidningarna med 13 lokalredaktioner runt om i Västerbotten och Ångermanland. Lokala nyheter, fördjupningar och personporträtt är viktiga delar i reporterjobbet. Vi söker även webbredaktör som hanterar våra nyhetssajter.

Vilka letar vi efter?

Vi söker dig som drivs av nyhetspulsen och vill göra skillnad i Västerbotten genom trovärdiga nyheter. Vi tror att du är nyfiken, idérik, noggrann och brinner för att ge mottagaren hela bilden. Vi är extra intresserade av dig som har tidigare relevant erfarenhet, till exempel på en redaktion, och är duktig på digital presentation. B-körkort är inget krav men ett plus. Pågående eller avslutad eftergymnasial utbildning inom journalistik är meriterande.

Olika erfarenheter och bakgrunder är avgörande för att vi ska fortsätta ligga i framkant och vara relevanta. Det är många olika roller som ska tillsättas, så skicka oss en ansökan med dina tidigare erfarenheter, kompetenser och intressen så undersöker vi om det finns en passande position för just dig.
Aktuella orter för respektive titel:
Västerbotten-Kuriren: Umeå
Folkbladet:Umeå
Nordsverige: Örnsköldsvik, Kramfors, Sollefteå
Väserbottningen: Umeå, Vindeln, Vännäs, Nordmaling
Mellanbygden: Robertsfors, Burträsk
Lokaltidningen: Lycksele, Åsele, Storuman, Vilelmina, Malå
Skriv gärna i din ansökan vilken/  vilka orter du är intressrad av.

Ansökan
Vi anställer semestervikarier löpande under våren så hör av dig redan idag. Sista ansökningsdag 31 mars

Alla ansökningar hänvisas till ansök-knappen. För frågor om tjänsterna, kontakta vår administrativa redaktionschef Gunnar Falck via [email protected]

Journalistklubbarnas representanter är Karin Bernspång som nås via [email protected], Elin Axelsson som nås via [email protected] Maria Boström ([email protected])  

Koncernen VK Media
VK Media är Norrlands största mediehus med en familj av varumärken, produkter och tjänster. Vi satsar stort på digital utveckling och med teknik i världsklass, passion och initiativkraft når vi över 100 000 människor i Sverige varje dag. Någonstans finns den europaledande lokala mediekoncernen. Varför inte i Umeå? Här arbetar 185 medarbetare och experter inom en mängd olika områden, som alla är avgörande i vår förflyttning till ett toppmodernt och europaledande mediehus. Bland våra varumärken finns Västerbottens-Kuriren, Folkbladet, VK Media bredband, Västerbottningen, Lokaltidningen, Västerbottens Mellanbygd, Nordsverige, Totalt Umeå, VK Media Partner, VK Media Next och Daily Print. Oavsett vilken funktion du arbetar på inom VK Media, är du en viktig faktor för att vi ska lyckas med vårt uppdrag att verka för öppenhet, demokrati och det fria ordet. Vi tror att man presterar bäst om man trivs riktigt bra på jobbet, och lägger därför stor vikt vid att tillsammans skapa ett schysst och härligt arbetsklimat. VK Medias huvudkontor är i nyrenoverade fräscha lokaler på Timotejvägen i Umeå, några minuters cykelavstånd från centrum. Visa mindre

Vi söker Piteås trevligaste fotograf!

Ansök    Feb 7    Exakta Photo AB    Fotograf
Fotograf, ett drömyrke för dig? Vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår i Piteå med omnejd. Exakta Photo är Sveriges bästa skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet. Exakta Photo finns i hela Sverige och tillsammans fotograferar vi 900 000 elever varje år. Vi söker dig med ett genuint fotointresse som vill kombinera det med ett kul arbete bland barn och ungdomar. Vi värdesätter dina goda egenskaper som social förmåga, och att kunna jobba med... Visa mer
Fotograf, ett drömyrke för dig?
Vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår i Piteå med omnejd. Exakta Photo är Sveriges bästa skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet. Exakta Photo finns i hela Sverige och tillsammans fotograferar vi 900 000 elever varje år.
Vi söker dig med ett genuint fotointresse som vill kombinera det med ett kul arbete bland barn och ungdomar. Vi värdesätter dina goda egenskaper som social förmåga, och att kunna jobba med eget ansvar under ordning och reda. Men även en estetisk "blick" för bild och form. Erfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet är en stor merit.
Du kommer att få tillgång till en digital fotoutrustning, vilket kräver god datorvana. Vi erbjuder dig en professionell fotoutbildning v33 i Nyköping men även en onlinekurs innan skolstarten i augusti.
Tjänsten kräver att du har körkort samt tillgång till bil.
Arbetsperiod i första hand augusti till oktober/november med möjlighet till förlängning.
Tidigare branscherfarenhet inom foto/skolfoto är inget krav men är självklart en merit. Vi ser gärna ett samarbete med redan etablerade fotografer.
Passa på att söka till vår glada fotografkår och berätta lite om dig själv samt bifoga ditt Cv och några bilder. (Eller länk).
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarier till Piteå-Tidningen

Ansök    Jan 14    Norr Media AB    Journalist/Reporter
Vi söker sommarvikarier till Piteå-Tidningen. Piteå-Tidningen bevakar Piteå, Älvsbyn, Arvidsjaur och Arjeplog och nu söker vi sommarvikarier till våra redaktioner. Piteå-Tidningen ingår i Norr Media, som är en del av NTM-koncernen.  Vår vision är att vara först med nyheter och ha de bästa uppföljningarna, att göra journalistik som gör avtryck och varje dag fånga upp och beskriva vad som händer i vårt upptagningsområde.   Rollen Vi söker sommarvikar... Visa mer
Vi söker sommarvikarier till Piteå-Tidningen.
Piteå-Tidningen bevakar Piteå, Älvsbyn, Arvidsjaur och Arjeplog och nu söker vi sommarvikarier till våra redaktioner. Piteå-Tidningen ingår i Norr Media, som är en del av NTM-koncernen. 

Vår vision är att vara först med nyheter och ha de bästa uppföljningarna, att göra journalistik som gör avtryck och varje dag fånga upp och beskriva vad som händer i vårt upptagningsområde.  

Rollen
Vi söker sommarvikarier till flera positioner på våra redaktioner. 

I huvudsak söker vi reportrar till vår allmänna redaktion och vår sportredaktion. I rollen som reporter får du hantera uppkomna nyhetslägen genom att åka ut på jobb, skriva, fotografera och filma. Du får jobba med allt från snabba nyhetshändelser till djupare reportage. Att jobba med rörlig bild och publicera material i sociala medier är också en del av arbetet. 

Redaktionen jobbar målstyrt och har som övergripande mål att uppnå en jämställd rapportering och att nå ut även till en yngre målgrupp. Våra läsare är våra uppdragsgivare och vi sätter stor vikt vid analysen kring vad läsarna vill ha. Som sommarvikarie förväntas du jobba mot dessa mål.

Om dig
Vi söker dig som älskar lokala nyheter och har ett intresse för samhällsfrågor och lokal journalistik. Du bör ha nyhetsnäsa, vara nyfiken på lokala frågor och tycka om att skriva. 

Du är snabb i nyhetslägen, men kan också gå på djupet med svåra frågor. Du har en egen drivkraft att nå ut och vara först, du vill leverera nyheter varje dag och är van vid högt tempo och snabba beslut. Du vill engagera läsarna i det du gör och gärna utmana berättandet och testa nya publiceringsformer.

För arbete som sportreporter krävs ett intresse samt gärna erfarenhet av sportjournalistik.   

Om anställningen
Vikariat, 4-12 veckor beroende på placering. 

Placeringsort: Piteå eller Älvsbyn.  

Lön: Individuell lönesättning.

Arbete kvällstid och på helger förekommer.

Krav: Journalistutbildning eller motsvarande erfarenhet. B-körkort är ett krav. 

Ansökan och kontaktuppgifter
Skicka in via knappen nedan, märk mailet med ”Sommarjobb 2022”.

I din ansökan måste du ange om du har körkort, samt vilka orter och roller du kan tänka dig att arbeta på. Vi rekryterar löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Frågor om tjänsten besvaras av;
Lenitha Andersson-Junkka, redaktionschef 070-360 13 07,
[email protected]

Fackliga frågor: Maria Johansson, SJF, 0911-645 00, [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Vi söker sommarvikarier till flera positioner på våra redaktioner Visa mindre

Cellist till Norrbottensmusiken, Piteå

Norrbottensmusiken är en länsinstitution inom Region Norrbotten och har verksamhet i länets alla 14 kommuner. Inom institutionen finns verksamheterna Norrbotten NEO, Norrbottens Kammarorkester, Piteå kammaropera och Norrbotten Big Band. Norrbottensmusiken har dessutom en omfattande verksamhet för barn och unga, dels i form av skolkonserter med såväl egna som frilansande artister/ensembler och dels i form av ungdomsensembler, som ungdomstjejkören Arctic Lig... Visa mer
Norrbottensmusiken är en länsinstitution inom Region Norrbotten och har verksamhet i länets alla 14 kommuner. Inom institutionen finns verksamheterna Norrbotten NEO, Norrbottens Kammarorkester, Piteå kammaropera och Norrbotten Big Band. Norrbottensmusiken har dessutom en omfattande verksamhet för barn och unga, dels i form av skolkonserter med såväl egna som frilansande artister/ensembler och dels i form av ungdomsensembler, som ungdomstjejkören Arctic Light, Norrbottens Ungdomssymfoniker och Arctic Youth Jazz Orchestra.

Vi söker
Vi söker dig sominnehar en konstnärlig examen från musikhögskola eller motsvarande. Du skaha stor erfarenhet av att ha arbetat med kammarmusik och nutida musik på hög nationell och internationell nivå. Meriterande är om du har erfarenhet av konstnärligt utvecklingsarbete.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person är du mogen, flexibel, relationsskapande, kvalitetsmedveten och har ett gott omdömde samt empatisk förmåga. 

Det här får du arbeta med
I arbetsuppgifterna ingår att medverka som cellist vid produktioner med Norrbotten NEO, Norrbottens Kammarorkester och Piteå Kammaropera. Solistuppdrag, CD- och radioinspelningar liksom Masterclasses, förekommer också som en del av arbetet. Som medarbetare på Norrbottensmusiken är du delaktig på arbetsplatsträffar och andra möten som rör verksamheten. För att vara en del av Norrbottens musikliv ser vi gärna att sökande kan tänka sig att bosätta sig i regionen.
Norrbotten NEO är Sveriges enda heltidsanställda ensemble för nutida musik och utöver sitt regionala uppdrag turnerar ensemblen såväl nationellt som internationellt. Ensemblen har nära samarbeten med såväl etablerade kompositörer som kompositionsutbildningar och beställer kontinuerligt musik av både svenska och internationella tonsättare. Norrbotten NEO:s sju musiker är också stämledare i Norrbottens Kammarorkester och ingår i Piteå Kammaroperas uppsättningar. Omfattningen av Kammarorkester- och kammaroperaproduktionerna är cirka 6-8 veckor per år.

Det här erbjuder vi dig
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid, med sex månaders provanställning med tillträde februari 2022. Tjänstens stationeringsort är Piteå. Bifoga CV och personligt brev. Kompletterande länkar till inspelningar kan komma att efterfrågas.Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Orkestertekniker med samordningsansvar till Norrbottensmusiken, Piteå

Ansök    Okt 28    REGION NORRBOTTEN    Musiktekniker
Norrbottensmusiken, är en länsmusikinstitution inom Region Norrbotten. Norrbottensmusikens uppdrag är att arbeta med professionell musikverksamhet i samverkan med institutioner, kommuner, skolor, föreningar med flera. Länets publik ska erbjudas en professionell, högkvalitativ scenkonst med en varierad repertoar för barn, unga och vuxna. Norrbottensmusiken har verksamhet i länets alla 14 kommuner och våra ensembler verkar regelbundet som ambassadörer för no... Visa mer
Norrbottensmusiken, är en länsmusikinstitution inom Region Norrbotten. Norrbottensmusikens uppdrag är att arbeta med professionell musikverksamhet i samverkan med institutioner, kommuner, skolor, föreningar med flera. Länets publik ska erbjudas en professionell, högkvalitativ scenkonst med en varierad repertoar för barn, unga och vuxna. Norrbottensmusiken har verksamhet i länets alla 14 kommuner och våra ensembler verkar regelbundet som ambassadörer för norrbottniskt och svenskt musikliv, såväl nationellt som internationellt.
I Norrbottensmusiken ingår Norrbotten Big Band, Norrbotten NEO, Norrbottens Kammarorkester och Piteå Kammaropera samt ungdomsensemblerna Norrbottens Ungdomssymfoniker, ungdomsstorbandet Arctic Youth Jazz Orchestra och vokalensemblen Arctic Light. Därutöver en omfattande verksamhet för barn och unga med bland annat förskole- och skolproduktioner. 
Vi söker
Vi söker dig som har ljudteknik, kandidatexamen eller motsvarande. Du har mycket goda kunskaper inom ljud, datorvana och B-körkort samt erfarenhet av turnerande scenkonstverksamhet och av scenkonstproduktioner.
Meriterande är om du har kunskaper inom ljus, C-körkort och kunskap om orkestermusik och partiturkännedom. Du är självgående, strukturerad, har helhetssyn och är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Vi ser det som en merit om du har lätt för att samarbeta, har gott omdöme och har problemlösande förmåga.
Det här får du arbeta med
Det nybildade tekniska teamet vid Norrbottensmusiken söker en orkestertekniker med samordningsansvar. Du blir en av tre i det tekniska teamet som får jobba övergripande över hela Norrbottensmusikens verksamhet men är i första hand kopplad till Piteåverksamheten där vi har ensemblerna Norrbotten NEO, Norrbottens Kammarorkester, Piteå Kammaropera, Norrbottens Ungdomssymfoniker och Arctic Light verksamma. Tillsammans med dina kollegor fördelar ni hela verksamhetens produktioner och planerar arbetstiden på bästa sätt för att jobba hållbart långsiktigt.
Till dina arbetsuppgifter hör att planera inför de produktioner som du har ansvar över såsom kontakt med arrangörer i länet och ev tonsättare samt musiker för att kunna planera för kommande produktioner. Du genomför logistiskt arbete och jobbar operativt med att ställa iordning orkestrarnas instrument, viss teknisk utrustning, stolar, notställ, noter med mera inför föreställningar och repetitioner samt turné. Arbetet sker i nära samarbete med våra musiker och dina kollegor i det tekniska teamet. Organisationen och dess arbetssätt innebär att alla kompetenser behöver samarbeta och stötta varandra vilket ställer krav på hög servicekänsla, prestigelöst agerande och förmåga att bidra till en positiv anda.

Då vi arbetar verksamhetsövergripande ser vi gärna att du är väl förtrogen med all scenteknik. Vidare ansvarar du för underhåll av den tekniska utrustningen. Ditt arbete kommer att påverkas av Norrbottensmusikens spelår. Detta innebär att det periodvis blir höga arbetstoppar vilket ställer krav på flexibilitet och prioritering.


Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa attraktiva livsmiljöer för regionens invånare
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80%. Arbetstid vardagar samt tjänstgöring vid turnéer kvällar/helger.Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Piteå-Tidningen söker politisk redaktör

Ansök    Dec 22    Norr Media AB    Redaktör
Piteå-Tidningen söker politisk redaktör Nu söker vi en politisk redaktör till Piteå-Tidningen, en ansvarsfull och intressant roll där du får bidra till en öppen samhällsdebatt och ge dina perspektiv på aktuella frågor. Vi söker dig som har ett stort intresse för lokal politik och lokal samhällsutveckling. Du ska ha en stor kunskapsbank, ett starkt socialdemokratiskt patos och förmågan att engagera och nå ut brett med dina åsikter. Du är nyfiken,... Visa mer
Piteå-Tidningen söker politisk redaktör
Nu söker vi en politisk redaktör till Piteå-Tidningen, en ansvarsfull och intressant roll där du får bidra till en öppen samhällsdebatt och ge dina perspektiv på aktuella frågor.
Vi söker dig som har ett stort intresse för lokal politik och lokal samhällsutveckling. Du ska ha en stor kunskapsbank, ett starkt socialdemokratiskt patos och förmågan att engagera och nå ut brett med dina åsikter. Du är nyfiken, analytisk och snabb i tanken och vass med pennan.
Du ska självklart skriva själv, både snabba analyser under tidspress och mer genomarbetade analyser. Ledarsidan ska prioritera den lokala politiken och det lokala samhällslivet även om utblickar internationellt och mot rikspolitiken förekommer. En del av arbetet är att forma ledarsidans övriga innehåll och välja vilka externa krönikörer du vill ha där.
Arbetsplatsen är på centralredaktionen i Piteå. Redaktionen jobbar målstyrt och har som övergripande mål att uppnå en jämställd rapportering och att nå ut även till en yngre målgrupp. Som politisk redaktör förväntas även du arbeta efter de övergripande målsättningarna. Du kommer att ha mycket läsarkontakt och trivs i en utåtriktad roll i mötet med läsarna även utanför de traditionella spalterna.
Tidningen grundades 1915 och är det självklara nyhetsmediet i Piteå, Älvsbyn, Arvidsjaur och Arjeplog. Ledarsidan är en viktig röst i bevakningsområdet och har genom åren haft tongivande skribenter som breddat perspektiven och utmanat tankegångar. Sidan är oberoende socialdemokratisk och ska vara engagerande, folkbildande och bidra till den lokala demokratin.
Tjänsten är en heltidstjänst där oregelbundna arbetstider förekommer. Placeringsort är på centralredaktionen i Piteå och tjänsten finns ledig från och med februari men tillträde kan diskuteras.
Frågor om tjänsten besvaras av Lenitha Andersson-Junkka, redaktionschef, 070-3601307. Facklig företrädare är Gunnel Ekman, SJF, 070-2601007.
Piteå-Tidningen ingår sedan 2019 i Norr Media AB, norra Sveriges ledande mediebolag där även de redaktionella titlarna NSD, Norrbottens-Kuriren och Norran ingår. Norr Media äger också distributionsbolaget Svensk hemleverans Norr AB och tryckeribolaget Tryck i Norrbotten. Bolaget ägs av NTM-koncernen, som är stiftelseägd och har som syfte att skapa lokal samhällsnytta och värna demokratin. Grunden i vår verksamhet är lokal journalistik, där våra redaktioner verkar ständigt för att leverera oberoende nyheter och faktagranskad information. Vi når ut i de kanaler där medborgarna finns, oavsett teknik. Visa mindre

Kantor 100 % i Furubergskyrkan

Ansök    Sep 30    Piteå församling    Kantor
Om Piteå församling Från de täta skogarna till den vidsträckta skärgården är Piteå församling en av Luleå stifts största församlingar med 20 700 medlemmar och över 50 anställda. I församlingen ingår fem kyrkor varav två är samarbetskyrkor med EFS. Goda kontakter och samarbeten med både skola och övriga samhället präglar verksamheten till stor del. Församlingen har ett omfattande diakonalt arbete, en stor barn- och ungdomsverksamhet och en etablerad volont... Visa mer
Om Piteå församling
Från de täta skogarna till den vidsträckta skärgården är Piteå församling en av Luleå stifts största församlingar med 20 700 medlemmar och över 50 anställda. I församlingen ingår fem kyrkor varav två är samarbetskyrkor med EFS.
Goda kontakter och samarbeten med både skola och övriga samhället präglar verksamheten till stor del. Församlingen har ett omfattande diakonalt arbete, en stor barn- och ungdomsverksamhet och en etablerad volontärverksamhet. Församlingen driver utöver detta även mångkulturella mötesplatser med bland annat svenska för invandrare. Piteå församling vill vara en församling i utveckling i ett föränderligt samhälle.
Ledord för all verksamhet är kärnvärdena närvaro, öppenhet och hopp. Församlingens inriktningsmål är ökad samverkan med övriga samhällsaktörer, ökad delaktighet och stimulering till ideella insatser samt att allt arbete ska präglas av tillgänglighet och utveckling.
Om tjänsten
Vi söker dig som vill vara med och utveckla det goda arbete som bedrivs i Piteå församling. Som musiker är du tillsammans med övriga anställda en resurs i församlingens gemensamma, löpande verksamhet med gudstjänster, andakter och kyrkliga handlingar. Tjänsten är placerad i Furubergskyrkan, en samarbetskyrka mellan EFS Furubergskyrkan och Piteå församling, och innebär arbete tillsammans med både anställda och ideella medarbetare. Här finns möjligheterna för den lokala utformningen av musikverksamheten med barn, körer, gudstjänst och övrig verksamhet. Ta chansen att bli en medarbetare som söker nya möjligheter att vara kyrka som berör och angår.
Du som söker tjänsten:
…är utbildad kantor.
…har god samarbetsförmåga och tycker om att jobba i team.
…är flexibel och inkännande.
…har god initiativförmåga.
…är beredd att jobba kvällar och helger.
…är ”hemma” i lågkyrklig tradition och villig att jobba tillsammans med ideella krafter.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tjänsten förutsätter körkort och tillgång till egen bil. Tillträde 1 januari 2022, eller enligt överenskommelse.
Ansökan
Välkommen med din ansökan innehållande CV, referenser och personligt brev senast den 30 oktober 2021. Sänd ansökan till: [email protected] eller per post till Piteå församling, Nygatan 23, 941 31, Piteå. Märk din ansökan med "Musiker” Visa mindre

Vi söker Norrlands gladaste fotografer!

Ansök    Apr 7    EMOR AB    Fotograf
Fotograf, ett drömyrke för dig? Vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår i Piteå och Luleå med omnejd. Exakta Photo är Sveriges bästa skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet. Exakta Photo finns i hela Sverige och tillsammans fotograferar vi 900 000 elever varje år. Vi söker dig med ett genuint fotointresse som vill kombinera det med ett kul arbete bland barn och ungdomar. Vi värdesätter dina goda egenskaper som social förmåga, och att kunna... Visa mer
Fotograf, ett drömyrke för dig?
Vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår i Piteå och Luleå med omnejd. Exakta Photo är Sveriges bästa skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet. Exakta Photo finns i hela Sverige och tillsammans fotograferar vi 900 000 elever varje år.
Vi söker dig med ett genuint fotointresse som vill kombinera det med ett kul arbete bland barn och ungdomar. Vi värdesätter dina goda egenskaper som social förmåga, och att kunna jobba med eget ansvar under ordning och reda. Men även en estetisk "blick" för bild och form. Erfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet är en stor merit.
Du kommer att få tillgång till en digital fotoutrustning, vilket kräver god datorvana. Vi erbjuder dig en professionell fotoutbildning v32 i Nyköping men även en onlinekurs innan skolstarten i augusti.
Tjänsten kräver att du har körkort samt tillgång till bil.
Arbetsperiod i första hand augusti till oktober/november med möjlighet till förlängning.
Tidigare branscherfarenhet inom foto/skolfoto är inget krav men är självklart en merit. Vi ser gärna ett samarbete med redan etablerade fotografer.
Passa på att söka till vår glada fotografkår och berätta lite om dig själv samt bifoga ditt Cv och några bilder. (Eller länk).
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arkivarie

Ansök    Mar 29    Piteå kommun    Arkivarie
Vill du vara med och skapa en modern informationshantering i en utvecklingsinriktad kommun? Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens Piteå. Som medarbetare i Piteå kommun har du drygt 4000 kollegor. Kollegor som varje dag arbetar för att göra skillnad i pitebornas vardag och på ett professionellt och trevligt sätt le... Visa mer
Vill du vara med och skapa en modern informationshantering i en utvecklingsinriktad kommun?

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens Piteå. Som medarbetare i Piteå kommun har du drygt 4000 kollegor. Kollegor som varje dag arbetar för att göra skillnad i pitebornas vardag och på ett professionellt och trevligt sätt levererar den service de har rätt till. Vi erbjuder dig en trygg anställning med schyssta villkor och förmåner. Vi hoppas att du vill bli en i gänget på Piteå kommun!

Du tillhör Avdelningen för styrning och ledning inom kommunledningsförvaltningen. Den består av bla kompetenser för att upprätthålla och utveckla politiska beslutsprocesser och ärendehantering, juridik, verksamhetsutveckling, informationssäkerhet, informationsförvaltning, systemförvaltning och centralarkiv. Vi är totalt 35 medarbetare som alla drivs av viljan att leverera hög kvalitet och på så sätt skickliggöra politiker i deras ansvarsområden och att medborgarnas goda tillit till kommunen upprätthålls.

Du kommer formellt att ingå i centralarkivets team som idag även består av en arkivarie och en arkivassistent. Centralarkivet ska vara en aktör i kommunorganisationens arbete med att skapa förutsättningar för en modern informationsförvaltning för såväl en digital arkivering som för pappershantering. Teamets medarbetare är sakkunniga experter inom informationshantering och arkivvård och har en rådgivande och en styrande funktion till kommunens olika verksamheter.

Arbetsuppgifter
Som arkivarie är du både strategisk och operativ. Du stödjer kommunens alla verksamheter i en god hantering av den verksamhetsinformation som uppstår oavsett om informationen uppstår analogt eller digitalt. Du arbetar med att bidra till att leda och utveckla kommunens informationshantering. Du bereder ärenden för både digitala och analoga leveranser till kommunens centralarkiv. Du kommer också ordna och förteckna inlevererade arkivhandlingar och hantera begäran av allmän handling. Du kommer också att medverka till upprätthållande av informationshanteringsplaner samt ingå som en del av kommunens systemförvaltningsorganisation för central informationsförvaltning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som i första hand har en akademisk utbildning inom arkivvetenskap eller motsvarande som bedöms likvärdig, gärna med erfarenhet från att leda och driva utvecklingsprojekt i samverkan med andra. Du kan alternativt ha en systemvetenskaplig bakgrund eller motsvarande utbildning med erfarenhet från utvecklingsprojekt i ledande roller och som har ett intresse för arkivvård och arkivhantering. Tidigare arbetslivserfarenhet av området är meriterande.

Då vi bedriver många olika uppdrag ser vi gärna att även du är en naturlig ledare som sätter involvering och delaktighet i främsta rummet. Du är ansvarstagande, självgående, strukturerad och har förmåga att organisera, systematisera, prioritera och kommunicera. Ett gott bemötande är en viktig egenskap hos dig och du har lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar.

Övrigt
Tjänsten är heltid och tillsvidare. Eventuellt kan provanställning komma att tillämpas.
Tillträde enligt överenskommelse. 

Välkommen med din ansökan senast 2021-04-18.

Vi undanber oss kontakter från andra annonsörer och rekryteringsföretag. Visa mindre

Svenska kyrkan i Piteå kommun söker Instagramredaktion

Ansök    Jun 15    Piteå församling    Webbredaktör
Vi söker två personer som kommer bilda en Instagramredaktion där uppdraget är att driva och producera material till det nystartade Instagramkontot Om tro, som vänder sig till unga vuxna i Piteå. Bakom Instagramkontot står de tre församlingarna i Piteå kommun; Hortlax församling, Piteå församling och Norrfjärdens församling. Tjänsterna är på deltid, 4 timmar per vecka. Ni kommer att arbeta tillsammans med att skapa innehåll, främst rörligt material, genom i... Visa mer
Vi söker två personer som kommer bilda en Instagramredaktion där uppdraget är att driva och producera material till det nystartade Instagramkontot Om tro, som vänder sig till unga vuxna i Piteå. Bakom Instagramkontot står de tre församlingarna i Piteå kommun; Hortlax församling, Piteå församling och Norrfjärdens församling. Tjänsterna är på deltid, 4 timmar per vecka.
Ni kommer att arbeta tillsammans med att skapa innehåll, främst rörligt material, genom inlägg och stories. Ni kommer att ha regelbundna träffar med handledare från församlingarna och redaktionsmöten tillsammans med församlingspersonal och mediebyrån Oh My för att skapa en övergripande innehållsplan.
DU SOM SÖKER
Vi söker dig som tillhör målgruppen, som bor inom Piteå kommun och som har en positiv relation till Svenska kyrkan. Du har erfarenhet av plattformen och gärna av att skapa rörligt material. Du är medlem i Svenska kyrkan och är nyfiken på att skapa en levande dialog mellan Svenska kyrkan och unga vuxna inom Piteå kommun. Vad längtar målgruppen efter? Vilka frågor finns? Hur kan det skapas spännande samtal om liv, tro och existens?
Arbetsgivare blir Piteå församling, men projektet är gemensamt mellan alla tre församlingar.
Tillträde och lön efter överenskommelse. Tjänsterna är på deltid 10 % och tidsbegränsade till och med 2022-01-31.
ANSÖKAN
Välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla en kort film där du berättar om vem du är och varför du är den vi söker! Filmen ska vara mellan 30–60 sekunder lång. Ansökan skickas till [email protected] senast 2021-08-22.
Läs mer här: www.svenskakyrkan.se/pitea/lediga-tjanster Visa mindre

Kompetenslaget söker E-producent/Mediakreatör/Mediakonsult

Arbetsbeskrivning I rollen kommer du att vara en viktig resurs inom vår digitala produktion. Vi bygger ett team som bygger digitala E-utbildningar och digitala introduktioner av nyanställda. Du deltar i våra digitala produktioner från ax till limpa och blir vårt ansikte utåt. I ansökan ingår att du kommer att lämna arbetsprover. Utöver denna arbetsuppgift ser vi att du även kan uppdatera våra sociala medier, vår hemsida och kursportal samt hjälpa våra kun... Visa mer
Arbetsbeskrivning

I rollen kommer du att vara en viktig resurs inom vår digitala produktion. Vi bygger ett team som bygger digitala E-utbildningar och digitala introduktioner av nyanställda. Du deltar i våra digitala produktioner från ax till limpa och blir vårt ansikte utåt. I ansökan ingår att du kommer att lämna arbetsprover. Utöver denna arbetsuppgift ser vi att du även kan uppdatera våra sociala medier, vår hemsida och kursportal samt hjälpa våra kunder som köpt digitala utbildningar. Vi hoppas också att du är bekväm att delta i videoinspelningar som skådespelare. Extra plus om du har vana av filminspelningar och kan hantera ljud/ljus.

Vem a?r du?

Du har erfarenhet av webdesign (Wordpress) och gärna videoredigering, vidare har du ett ”öga” för grafik” (Photoshop, gärna Illustrator). God förmåga att skriva texter och kombinera snyggt med bild. Som person är du positiv och ser möjligheter och behov och tar egna initiativ.
Kan du dessutom programmet i Articulate 365 så är det en klar bonus.
I nuläget behöver vi dig på deltid men tror över tid att denna tjänst övergår till heltid.
Har du eget företag och vill arbeta i samarbete med oss som underkonsult så är du också välkommen att skicka in ansökan/intresseanmälan.

Kontaktperson

Du söker tjänsten via kompetenslaget.se. Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till Gabriella Moritz, 070 – 621 35 35. E-mail: [email protected]
Urvalsprocessen sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast 2021-03-08. Visa mindre

Projektledare för Utveckling Lindbäcksstadion

Är du driven och organiserad? Motiveras du av att få ta eget ansvar och jobba i projektform med affärsutveckling inom besöksnäringen? Då är det dig vi söker! Piteå Skidallians söker en driven projektledare på 50%, tjänstgöringsgraden kan dock diskuteras. Projektperioden kommer att avslutas 20211231. Rollen som projektledare är såväl bred som omväxlande. Du kommer att arbeta på plats på Lindbäcksstadion i samverkan med Piteå Skidallians och övriga intresse... Visa mer
Är du driven och organiserad? Motiveras du av att få ta eget ansvar och jobba i projektform med affärsutveckling inom besöksnäringen? Då är det dig vi söker!

Piteå Skidallians söker en driven projektledare på 50%, tjänstgöringsgraden kan dock diskuteras. Projektperioden kommer att avslutas 20211231. Rollen som projektledare är såväl bred som omväxlande. Du kommer att arbeta på plats på Lindbäcksstadion i samverkan med Piteå Skidallians och övriga intressenter på anläggningen. Du kommer huvudsakligen att initiera och driva projekt med konkret affärutveckling/produktuveckling. Du arbetar både självständigt och i nära samarbete med styrgruppen för projektet. Projektledarrollen innefattar att jobba med marknadsföring/sälj av helheten på Lindbäcksstadion och paketering av säljbara produkter samt studiebesök till andra liknande anläggningar i Sverige. Du kommer även att identifiera och jobba med marknadsfrågor, målgrupper, säljkanaler, samt upprätta en marknadsplan där du ser till att driva utvecklingsprojektet framåt enligt projektplan. Utöver det kommer du att göra kalkyler och kostnadsberäkningar med löpande utvärdering och uppföljning. Efter avslutat projekt är målet att det ska finnas bättre förutsättningar för att kommersiellt kunna driva Lindbäcksstadion och att ytterligare steg har tagits mot visionen: ”Framtidens idrottsdestination”.

Exempel på arbetsuppgifter:
* arbeta med styrning, paketering och samordning av marknadsföring/sälj/produktutveckling samt hur dessa ska organiseras och finansieras
* leda och driva igenom de projektplaner som ligger i projektet utveckling för Lindbäcksstadion
* skriva rapporter, dokumentera, organisera och hantera projektets administrativa helhet och ekonomi gentemot Spira Mare 2020 och Jordbruksverket
* vara kontaktperson för de intressenter som berörs av projektet, både internt och externt
* analysera utfall och resultat
* lägga projektbudget

Din profil
Till rollen som Projektledare söker vi framförallt dig som är en driven och organiserad person som motiveras av att få ta eget ansvar och jobba i projektform med affärsutveckling inom besöksnäringen. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det en fördel om du har erfarenhet av projektledning, projektadministration och kompetens och erfarenhet inom sälj- och marknadsföring, men det är inget krav. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av liknande arbete eller har jobbat och drivit liknande projekt tidigare. Meriterande är även kännedom om verksamheterna, anläggningarna på Lindbäcksstadion samt nätverket av intressenter.
B-körkort är ett krav.

Vi jobbar med löpande urval, sök tjänsten redan idag! Observera att du mailar din ansökan direkt till kontaktperson Jörgen Westerlund på [email protected] Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Jörgen på anvisad mailadress.
Vi ser fram emot din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Bibliotekarie, filialföreståndare

Ansök    Feb 14    Piteå Kommun    Bibliotekarie
Piteå är en liten stad med stora möjligheter - en stad som expanderar och utvecklas. Här finns historiken och traditionerna där skogens produkter varit tongivande. Här finns kreativa näringar och en tjänstesektor som utvecklar staden i nya riktningar. Piteå bibliotek är en del av Kultur-, park- och fritidsförvaltningen och består av ett stadsbibliotek, fem biblioteksfilialer och en bokbuss vilken ger service till landsbygden och servar skolor och förskolo... Visa mer
Piteå är en liten stad med stora möjligheter - en stad som expanderar och utvecklas. Här finns historiken och traditionerna där skogens produkter varit tongivande. Här finns kreativa näringar och en tjänstesektor som utvecklar staden i nya riktningar.

Piteå bibliotek är en del av Kultur-, park- och fritidsförvaltningen och består av ett stadsbibliotek, fem biblioteksfilialer och en bokbuss vilken ger service till landsbygden och servar skolor och förskolor i kommunen. Vi söker nu en bibliotekarie ska arbeta som filialföreståndare på vårt filialbibliotek i Norrfjärden.

Som filialföreståndare ansvarar du för att utveckla och bedriva bibliotekets verksamhet. Arbetet är utåtriktat där du arbetar nära både besökare av biblioteket och andra intressenter på orten. Vi arbetar mycket tillsammans med förskolan och skolan och tar emot klasser som besöker biblioteket. Kvälls- och ensamarbete ingår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har kandidat- eller magisterexamen i biblioteks- och informationsvetenskap eller högskoleutbildning på minst kandidatnivå som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig. Goda kunskaper om barn- och ungdomslitteratur är meriterande. Du ska vara utåtriktad och självständig, intresserad av att knyta nya kontakter och gilla att samarbeta med andra. Körkort är ett krav för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillsvidareanställning med tillträde 2020-04-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar

Johan Söderberg, bibliotekschef

Telefon 0911-69 64 05, mobil 070-612 68 29

Facklig företrädare

Helen Esberg, Vision

Telefon 0911-69 68 04

Åsa Wilén, DIK

Telefon 0911-69 68 07

 

Välkommen med din ansökan senast 2020-03-01. Visa mindre

Bibliotekarie till Piteå Stadsbibliotek

Ansök    Sep 25    Piteå Kommun    Bibliotekarie
Piteå är en liten stad med stora möjligheter - en stad som expanderar och utvecklas. Här finns historiken och traditionerna där skogens produkter varit tongivande. Här finns kreativa näringar och en tjänstesektor som utvecklar staden i nya riktningar. Piteå bibliotek är en del av Kultur-, park- och fritidsförvaltningen och består av ett stadsbibliotek, fem biblioteksfilialer och en bokbuss som ger service till landsbygden och servar skolor och förskolor i... Visa mer
Piteå är en liten stad med stora möjligheter - en stad som expanderar och utvecklas. Här finns historiken och traditionerna där skogens produkter varit tongivande. Här finns kreativa näringar och en tjänstesektor som utvecklar staden i nya riktningar.

Piteå bibliotek är en del av Kultur-, park- och fritidsförvaltningen och består av ett stadsbibliotek, fem biblioteksfilialer och en bokbuss som ger service till landsbygden och servar skolor och förskolor i kommunen. Vi söker nu en bibliotekarie till Stadsbiblioteket som förutom sedvanliga arbetsuppgifter ska arbeta med kommunikation och marknadsföring av bibliotekets verksamhet i olika kanaler.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter handlar om information och marknadsföring gällande bibliotekets verksamhet och aktiviteter, både för barn och vuxna. Du kommer att ta fram affischmateriel, trycksaker, foldrar och annonser. Du kommer att ha ett samordnande ansvar för Piteå biblioteks deltagande på sociala medier. Du fungerar som bibliotekets kontakt med kommunens informationsavdelning och med pressen. Kvälls- och helgarbete ingår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av kommunikation och marknadsföring. Du har kandidat- eller magisterexamen i biblioteks- och informationsvetenskap eller högskoleutbildning på minst kandidatnivå som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig, exempelvis inom kommunikation och marknadsföring. Du är utåtriktad och intresserad av att knyta nya kontakter. Du gillar att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav. Tjänsten är en tillsvidareanställning på Piteå stadsbibliotek med tillträde 2020-01-01.

Upplysningar

Johan Söderberg, bibliotekschef

Telefon 0911-69 64 05, mobil 070-612 68 29

Fackliga företrädare

Helen Esberg, Vision, Telefon 0911-69 68 04

Åsa Wilén, DIK, Telefon 0911-69 68 07

 

Välkommen med din ansökan senast 2019-10-20.

  Visa mindre

Trubadur inom vården i Boden

Gillar du att spela och sjunga och att glädja andra? Vi på Medborgarskolan söker en person som inte behöver vara speciellt rutinerad men som känner sig trygg att spela inför andra. Uppträdandena sker på äldreboenden och är mycket uppskattade av personal och boende. Vi sätter lika stort värde på dina sociala färdigheter som på dina musikaliska.Du måste kunna spela ett instrument (gitarr el. piano) och sjunga samtidigt. Varje uppträdande är 30 min långt. Re... Visa mer
Gillar du att spela och sjunga och att glädja andra? Vi på Medborgarskolan söker en person som inte behöver vara speciellt rutinerad men som känner sig trygg att spela inför andra. Uppträdandena sker på äldreboenden och är mycket uppskattade av personal och boende. Vi sätter lika stort värde på dina sociala färdigheter som på dina musikaliska.Du måste kunna spela ett instrument (gitarr el. piano) och sjunga samtidigt. Varje uppträdande är 30 min långt. Repertoaren ska innehålla svensk visa och liknande vad den generationen uppskattar. Visa mindre

Vikarierande bibliotekarie

Ansök    Nov 28    Piteå Kommun    Bibliotekarie
Piteå är en liten stad med stora möjligheter - en stad som expanderar och utvecklas. Här finns historiken och traditionerna där skogens produkter varit tongivande. Här finns kreativa näringar och en tjänstesektor som utvecklar staden i nya riktningar. Piteå bibliotek är en del av Kultur-, park- och fritidsförvaltningen och består av ett stadsbibliotek, fem biblioteksfilialer och en bokbuss som ger service till landsbygden och servar skolor och förskolor i... Visa mer
Piteå är en liten stad med stora möjligheter - en stad som expanderar och utvecklas. Här finns historiken och traditionerna där skogens produkter varit tongivande. Här finns kreativa näringar och en tjänstesektor som utvecklar staden i nya riktningar.

Piteå bibliotek är en del av Kultur-, park- och fritidsförvaltningen och består av ett stadsbibliotek, fem biblioteksfilialer och en bokbuss som ger service till landsbygden och servar skolor och förskolor i kommunen. Vi söker nu en bibliotekarie som ska vikariera som filialföreståndare på ett av våra filialbibliotek.

Som filialföreståndare ansvarar du för att utveckla och bedriva bibliotekets verksamhet. Arbetet är utåtriktat där du arbetar nära både besökare av biblioteket och andra intressenter på orten. Vi arbetar mycket tillsammans med förskolan och skolan och tar emot klasser som besöker biblioteket. Kvälls- och ensamarbete ingår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har kandidat- eller magisterexamen i biblioteks- och informationsvetenskap eller högskoleutbildning på minst kandidatnivå som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig. Goda kunskaper om barn- och ungdomslitteratur är meriterande. Du ska vara utåtriktad och självständig, intresserad av att knyta nya kontakter och gilla att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet Körkort är ett krav. Visstidsanställning till och med 2020-12-31. Tillträde 2019-03-01.

Upplysningar

Johan Söderberg, bibliotekschef

Telefon 0911-69 64 05, mobil 070-612 68 29

Facklig företrädare

Helen Esberg, Vision

Telefon 0911-69 68 04

Åsa Wilén, DIK

Telefon 0911-69 68 07

 

Välkommen med din ansökan senast 191206 Visa mindre

Arkivarie

Ansök    Jun 28    Randstad AB    Arkivarie
Arkivarie Arkivarie till Piteå kommun arbetsbeskrivning. Nu har du som är utbildad arkivarie chansen till ett roligt och utvecklande arbete där du får göra skillnad på jobbet. Piteå är känd för sin gemytliga atmosfär och det händer mycket positivt i kommunen. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. Därför hjälper Randstad nu Piteå kommun, som är den största arbetsgivaren i Piteå, att förstärka perso... Visa mer
Arkivarie
Arkivarie till Piteå kommun

arbetsbeskrivning.

Nu har du som är utbildad arkivarie chansen till ett roligt och utvecklande arbete där du får göra skillnad på jobbet. Piteå är känd för sin gemytliga atmosfär och det händer mycket positivt i kommunen. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. Därför hjälper Randstad nu Piteå kommun, som är den största arbetsgivaren i Piteå, att förstärka personalstyrkan med ytterligare en arkivarie.

Du kommer att tillhöra avdelningen för styrning och ledning. Den består av flera verksamhetsområden som till exempel arkiv, kansli, medborgarservice, projektkontor och ärendehantering. Ca 30 medarbetare arbetar på avdelningen och du kommer att ingå i ärendeteamet tillsammans med en till arkivarie, en arkivassistent och ca 8 andra kollegor.

Avdelningen för styrning och ledning är en av sex avdelningar i kommunledningsförvaltningen vars uppdrag är att leda och samordna olika kommunövergripande uppdrag. Uppdragen kommer från politiska beslut som fattas i kommunstyrelsen och kommunfullmäktige.

ansvarsområden.

Som arkivarie stödjer du kommunens alla verksamheter i en god hantering av den verksamhetsinformation som uppstår, både analogt och digitalt. Det innebär att informationen hanteras effektivt, enhetligt, systematiskt och rättssäkert under hela dess livscykel. Hanteringen omfattar att ta hand om och tillhandahålla själva informationen, men också tillsyn, rådgivning och utbildning, genomföra gallringsutredningar, upprätta dokumenthanteringsplaner samt ta emot och kontrollera leveranser.

omfattning.

Tjänsten är heltid och tillsvidare. Eventuellt kan provanställning komma att tillämpas. Du kommer att jobba dagtid, måndag-fredag.

kvalifikationer.

Vi söker dig som har en akademisk examen varav 60 hp är inom arkivvetenskap. Du är självgående, ansvarstagande, strukturerad och har förmåga att organisera och prioritera. Känsla för service är viktigt liksom att du är lösningsfokuserad. Du har också mycket goda kunskaper i svenska och är duktig på att uttrycka dig i både tal och skrift. Jobbet kräver också att du är van användare av office-paketet och har normala IT-kunskaper i övrigt. Tidigare arbetslivserfarenhet som arkivarie är meriterande.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Fackliga kontaktpersoner: Siv Öhlund, Akademikeralliansen, 0911-69 70 10 och Jörgen Hult, Vision, 0911-69 60 23.ansökan.

Sista ansökningsdag är 2019-08-13. I denna rekrytering samarbetar Piteå kommun med Randstad. Rekryteringskonsult Christer Sjögren på Randstad ([email protected]) svarar gärna på frågor om tjänsten och själva rekryteringsprocessen. Visa mindre

Grafisk formgivare & koordinator

Ansök    Aug 17    TRIXIE SVERIGE AB    Grafisk formgivare
TRIXIE Sverige har idag en omsättning på ca 130 miljoner och är en av de större aktörerna inom svensk zoo fackhandel, sitt läge till trots. Här i Norrfjärden huserar de över 9000 kvadratmeter stora lokaler och hanterar närmare 9000 artiklar. Med ett härligt gäng på 36 medarbetare.Försäljningen ökar i en fantastisk takt hos oss på Trixie Sverige AB, det gör att vi behöver förstärka med en skicklig och noggrann grafisk formgivare. En formgivare och koordinat... Visa mer
TRIXIE Sverige har idag en omsättning på ca 130 miljoner och är en av de större aktörerna inom svensk zoo fackhandel, sitt läge till trots. Här i Norrfjärden huserar de över 9000 kvadratmeter stora lokaler och hanterar närmare 9000 artiklar. Med ett härligt gäng på 36 medarbetare.Försäljningen ökar i en fantastisk takt hos oss på Trixie Sverige AB, det gör att vi behöver förstärka med en skicklig och noggrann grafisk formgivare. En formgivare och koordinator som alltid vill ligga steget före och förstår vikten av precision och kvalité. Vi vill naturligtvis att våra kunder alltid ska vara uppdaterade med det senaste i vårt stora utbud och våra erbjudanden. Så därför söker vi just dig som känner med denna arbetsbeskrivning och dessutom vill komma till ett härligt och hjälpsamt gäng på Trixie med stark vi-känsla och stort kundfokus.ArbetsuppgifterDu arbetar vant och självständigt med egna projekt, från initiala upphandlingar till slutleverans av original inom flera olika medier. Du känner dig trygg inom idé och konceptutveckling vad gäller visuell identitet och kommunikation. En annan del är att förvalta våra grafiska profiler, och se till varumärkets bästa när du i samarbete med andra på företagets avdelningar eller med leverantörer ska producera material i tid. De olika projekten kan handla om: Kampanjer i digital- eller tryckt form, broschyrer, profilmaterial, informationsmaterial, tidningsdesign, webbpublicering, hantering av sociala medier till viss del, copywriting, översättningar mm.Den ena dagen i din roll kommer inte vara den andra lik, men några delar är återkommande gällande våra kampanjer och vår egen kundtidningen ZooMetro, som i sig kräver erfarenheten att arbeta mot deadlines och precision.Erfarenhet och kunskap· Utbildning och erfarenhet inom marknadsföring är ett krav.· Erfarenhet av Indesign, illustrator, photoshop, acrobat, office365, enklare webbpubliceringsverktyg och prepress.· Extra meriterande kunskaper hos dig är: Illustration, webbhantering och fotografering· Krav är att du arbetat professionellt med bild, text och levererat underlag till tryck.Personliga egenskaper som vi värderar högt:· Du har ögat/örat för färg, form och text· Noggrann· Nyfiken· Ambitiös· PrestigelösAnsvar och befogenheter· Att bidra med dina idéer och din kunskap så att vi utvecklas.· Att rapportera in och justerar webbutikens information så den är korrekt.· Att samarbeta och vara dina kollegor behjälplig och att ni tillsammans får ut kampanjer i tid.Varmt välkommen med din ansökan!(Vänligen ange löneanspråk i din ansökan.)Vi anställer alltid med 6 månaders provanställning Visa mindre

Arkivarie

Ansök    Aug 6    Randstad AB    Arkivarie
Arkivarie Arkivarie till Piteå kommun Nu har du som är utbildad arkivarie chansen till ett roligt och utvecklande arbete där du får göra skillnad på jobbet. Piteå är känd för sin gemytliga atmosfär och det händer mycket positivt i kommunen. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. Därför hjälper Randstad nu Piteå kommun, som är den största arbetsgivaren i Piteå, att förstärka personalstyrkan med ytt... Visa mer
Arkivarie
Arkivarie till Piteå kommunNu har du som är utbildad arkivarie chansen till ett roligt och utvecklande arbete där du får göra skillnad på jobbet. Piteå är känd för sin gemytliga atmosfär och det händer mycket positivt i kommunen. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. Därför hjälper Randstad nu Piteå kommun, som är den största arbetsgivaren i Piteå, att förstärka personalstyrkan med ytterligare en arkivarie.Arbetsbeskrivning

Du kommer att tillhöra avdelningen för styrning och ledning. Den består av flera verksamhetsområden som till exempel arkiv, kansli, medborgarservice, projektkontor och ärendehantering. Ca 30 medarbetare arbetar på avdelningen och du kommer att ingå i ärendeteamet tillsammans med en till arkivarie, en arkivassistent och ca 8 andra kollegor.

Avdelningen för styrning och ledning är en av sex avdelningar i kommunledningsförvaltningen vars uppdrag är att leda och samordna olika kommunövergripande uppdrag. Uppdragen kommer från politiska beslut som fattas i kommunstyrelsen och kommunfullmäktige.ansvarsområden.

Som arkivarie stödjer du kommunens alla verksamheter i en god hantering av den verksamhetsinformation som uppstår, både analogt och digitalt. Det innebär att informationen hanteras effektivt, enhetligt, systematiskt och rättssäkert under hela dess livscykel. Hanteringen omfattar att ta hand om och tillhandahålla själva informationen, men också tillsyn, rådgivning och utbildning, genomföra gallringsutredningar, upprätta dokumenthanteringsplaner samt ta emot och kontrollera leveranser.omfattning.

Tjänsten är heltid och tillsvidare. Eventuellt kan provanställning komma att tillämpas. Du kommer att jobba dagtid, måndag-fredag.kvalifikationer.

Vi söker dig som har en akademisk examen varav 60 hp är inom arkivvetenskap. Du är självgående, ansvarstagande, strukturerad och har förmåga att organisera och prioritera. Känsla för service är viktigt liksom att du är lösningsfokuserad. Du har också mycket goda kunskaper i svenska och är duktig på att uttrycka dig i både tal och skrift. Jobbet kräver också att du är van användare av office-paketet och har normala IT-kunskaper i övrigt. Tidigare arbetslivserfarenhet som arkivarie är meriterande.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Fackliga kontaktpersoner: Siv Öhlund, Akademikeralliansen, 0911-69 70 10 och Jörgen Hult, Vision, 0911-69 60 23.ansökan.

Sista ansökningsdag är 2019-08-13. I denna rekrytering samarbetar Piteå kommun med Randstad. Rekryteringskonsult Christer Sjögren på Randstad ([email protected]) svarar gärna på frågor om tjänsten och själva rekryteringsprocessen. Visa mindre

Piteå museum söker antikvarie med kulturhistorisk inriktning

Ansök    Apr 4    Piteå museum    Antikvarie
Piteå museum är ett kulturhistoriskt museum för pitebygden. I stadens gamla Rådhus visas utställningar om samtid och historia. Museet har samlingar av föremål och fotografier. Vi bedriver också pedagogisk verksamhet, kulturmiljöarbete, etnologisk dokumentation och forskning. Huvudman är Föreningen Piteå museum och verksamheten bedrivs främst med medel från Piteå kommun. KVALIFIKATIONERVi söker en öppen person med akademisk utbildning inom museologi, etnolo... Visa mer
Piteå museum är ett kulturhistoriskt museum för pitebygden. I stadens gamla Rådhus visas utställningar om samtid och historia. Museet har samlingar av föremål och fotografier. Vi bedriver också pedagogisk verksamhet, kulturmiljöarbete, etnologisk dokumentation och forskning. Huvudman är Föreningen Piteå museum och verksamheten bedrivs främst med medel från Piteå kommun. KVALIFIKATIONERVi söker en öppen person med akademisk utbildning inom museologi, etnologi, samiska studier eller andra ämnen som prövas likvärdiga. Gärna erfarenhet av museiarbete. Du bör ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande och vara både publika och kunskapsuppbyggande. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse. Skicka ansökan med meritförteckning via mail till [email protected] eller per post till Piteå museum, Storgatan 40, 94132 Piteå. Märk ansökan Dnr 2019/008. Kontaktperson Anna Elmén Berg tel. 070-587 66 15 Visa mindre

Cellist till Norrbottensmusiken i Piteå

Arbetsplats: Norrbottensmusiken Referensnummer: 198034 Om arbetsplatsen Norrbottensmusiken är en länsinstitution inom Region Norrbotten och har verksamhet i länets alla 14 kommuner. Inom institutionen finns verksamheterna Norrbotten NEO, Norrbottens Kammarorkester, Piteå kammaropera och Norrbotten Big Band. Norrbottensmusiken har dessutom en omfattande verksamhet för barn och unga, dels i form av skolkonserter med såväl egna som frilansande artister/e... Visa mer
Arbetsplats: Norrbottensmusiken
Referensnummer: 198034


Om arbetsplatsen

Norrbottensmusiken är en länsinstitution inom Region Norrbotten och har verksamhet i länets alla 14 kommuner. Inom institutionen finns verksamheterna Norrbotten NEO, Norrbottens Kammarorkester, Piteå kammaropera och Norrbotten Big Band. Norrbottensmusiken har dessutom en omfattande verksamhet för barn och unga, dels i form av skolkonserter med såväl egna som frilansande artister/ensembler och dels i form av ungdomsensembler, som ungdomstjejkören Arctic Light, Norrbottens Ungdomssymfoniker och Arctic Youth Jazz Orchestra.
Norrbotten NEO är Sveriges enda heltidsanställda ensemble för Nutida Musik och utöver sitt regionala uppdrag turnerar ensemblen såväl nationellt som internationellt.
Ensemblen har nära samarbeten med såväl etablerade kompositörer som kompositionsutbildningar och beställer kontinuerligt musik av både svenska och internationella tonsättare.
Norrbotten NEO:s sju musiker är också stämledare i Norrbottens Kammarorkester och ingår i Piteå Kammaroperas uppsättningar. Omfattningen av Kammarorkester- och kammaroperaproduktionerna är ca 6-8 veckor per år.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår att medverka som cellist vid produktioner med Norrbotten NEO, Norrbottens Kammarorkester och Piteå Kammaropera. Solistuppdrag, CD- och radioinspelningar liksom Masterclasses, förekommer också som en del av arbetet. Som medarbetare på Norrbottensmusiken är du också delaktig på arbetsplatsträffar och andra möten som rör verksamheten. För att vara en del av Norrbottens musikliv ser vi gärna att sökande kan tänka sig att bosätta sig i regionen.

Din bakgrund
Du ska vara utbildad vid musikhögskola eller motsvarande och ha stor erfarenhet av kammarmusik och nutida musik.

Anställningsfakta

Anställningen är tillsvidare, heltid, med sex månaders provanställning.
Tjänstens stationeringsort är Piteå.
Bifoga CV och personligt brev. Kompletterande länkar till inspelningar kan komma att efterfrågas.
Överenskommelse om provvecka/provperiod under hösten 2019 görs individuellt. Tillträde 1 januari 2020.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal


Vill du veta mer?

Orkesterchef, Erik Enström, 0920-23 66 90, [email protected]
Violinist, Brusk Zanganeh, 070-965 59 80, [email protected]
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings-rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.
 

Fackliga företrädare
SYMF, Dan Johansson, 0920-23 66 72, [email protected]
Sista ansökningsdag är den: 2019-04-28 Visa mindre

Kungsfoto söker blivande Skolfotografer i Pietå.

Ansök    Mar 29    Viron Media AB    Fotograf
Vi söker nu fler medarbetare med genuint fotointresse och som har känsla för bild och form. Du ska ha sinne för ordning och reda, en bra social kompetens, stresstålig och ha stort tålamod och inte minst förmåga att ta ansvar. Att du tycker om att arbeta med barn och ungdomar är en förutsättning och erfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet är en stor merit. Du får tillgång till en digital fotoutrustning vilket kräver datorvana. Tidigare branscherfarenhet... Visa mer
Vi söker nu fler medarbetare med genuint fotointresse och som har känsla för bild och form.
Du ska ha sinne för ordning och reda, en bra social kompetens, stresstålig och ha stort tålamod och inte minst förmåga att ta ansvar.
Att du tycker om att arbeta med barn och ungdomar är en förutsättning och erfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet är en stor merit.
Du får tillgång till en digital fotoutrustning vilket kräver datorvana.
Tidigare branscherfarenhet (foto och/eller skolfoto) är inget krav men ses självklart som en merit.
Vi ser gärna ett samarbete med redan etablerade fotografer.

Hösten kommer att bli den huvudsakliga arbetsperioden men viss introduktion kan även komma att ske redan nu under våren inför student och avslutsfotograferingar.
Vi erbjuder dig en professionell fotoutbildning i flera steg. Introduktion under våren och fortsättning i samband med säsongsupptakten i augusti.

Du måste ha körkort, tillgång till bil samt Internet.
Vi söker personer med genuint fotointresse som tycker om att arbeta med barn och ungdomar.
Du kanske redan är fotograf men viktigast är att du tycker om barn och har ett estetiskt sinne för bild och form.
Erfarenhet från barn och ungdomsverksamhet är en stor merit.

Viron Group söker skolfotografer åt Photomic och Kungsfoto, Sveriges 2 största skolfotoföretag med en sammanlagd fotografkår på 150 fotografer i hela landet med över 40 års erfarenhet från branschen.
Som fotograf hos Photomic och Kungsfoto får du möjlighet att arbeta med några av branschens starkaste och mest väletablerade varumärken. Vi ligger i framkant gällande ny teknik och produktutveckling, bland annat sker fotografering med Green Screen.
Företagen har lång erfarenhet av att fotografera både företags- och sportbilder. Genom åren har vi fotograferat flera av Sveriges absolut största evenemang, tex är Photomic, Vasaloppets officiella fotograf sedan 2008.

Hos Photomic och Kungsfoto får varje medarbetare möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med både kollegor och kunder. Ett stort kvalitetstänk och personligt engagemang genomsyrar allt arbete. Visa mindre

Arkivarie

Ansök    Mar 28    Piteå Kommun    Arkivarie
Piteå är känd för sin gemytliga atmosfär och det bor ca 42 000 människor här. Piteå kommun är den största arbetsgivaren i Piteå med ca 4 000 medarbetare. Det pågår en rad olika utvecklingsprojekt inom informationsområdet. Vi behöver därför bland annat förstärka med ytterligare en arkivarie. Vi söker dig som tar initiativ, gillar att samarbeta med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Vi erbjuder dig ett arbete där du får utvecklas, ha roligt och gö... Visa mer
Piteå är känd för sin gemytliga atmosfär och det bor ca 42 000 människor här. Piteå kommun är den största arbetsgivaren i Piteå med ca 4 000 medarbetare. Det pågår en rad olika utvecklingsprojekt inom informationsområdet. Vi behöver därför bland annat förstärka med ytterligare en arkivarie. Vi söker dig som tar initiativ, gillar att samarbeta med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Vi erbjuder dig ett arbete där du får utvecklas, ha roligt och göra skillnad tillsammans med oss.

Kommunledningsförvaltningen består av sex avdelningar vars uppgift är att leda och samordna en mängd olika kommunövergripande uppdrag. Uppdragen kommer från politiska beslut som fattas i kommunstyrelsen och kommunfullmäktige.

Du kommer att tillhöra avdelningen för styrning och ledning. Den består av flera verksamhetsområden som tex projektkontor, ärendehantering, kansli, arkiv och medborgarservice. Idag arbetar ca 30 medarbetare på avdelningen och du kommer att ingå i ett team med två arkivarier och en arkivassistent.

Arbetsuppgifter:

Som arkivarie stödjer du kommunens alla verksamheter i en god hantering av den verksamhetsinformation som uppstår oavsett om informationen uppstår analogt eller digitalt. En god hantering innebär att informationen hanteras effektivt, enhetligt, systematiskt och rättssäkert under hela dess livscykel. Hanteringen omfattar att ta hand om och tillhandahålla själva informationen, men också tillsyn och rådgivning/utbildning, genomföra gallringsutredningar, upprätta dokumenthanteringsplaner samt ta emot och kontrollera leveranser.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en akademisk utbildning/examen varav 60 hp är inom arkivvetenskap eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Tidigare arbetslivserfarenhet av området är meriterande.

Du är självgående, ansvarstagande, strukturerad samt har förmåga att organisera och prioritera. Servicekänsla är en viktig egenskap hos dig och du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Övrigt:

Tjänsten är heltid och tillsvidare. Eventuellt kan provanställning komma att tillämpas.

 

Tillträde:  Enligt överenskommelse

Ytterligare information: Leif Wikman, avdelningschef 0911-69 62 72

Fackliga företrädare: Siv Öhlund, Akademikeralliansen, 0911-69 70 10 och Jörgen Hult, Vision, 0911-69 60 23

Välkommen med din ansökan senast 190421!

Vi undanber oss kontakter från andra annonsörer och rekryteringsföretag. Visa mindre

Blivande Skolfotograf sökes till Vänersborg

Ansök    Mar 20    Viron Media AB    Fotograf
Vi söker nu fler medarbetare med genuint fotointresse och som har känsla för bild och form. Du ska ha sinne för ordning och reda, en bra social kompetens, stresstålig och ha stort tålamod och inte minst förmåga att ta ansvar. Att du tycker om att arbeta med barn och ungdomar är en förutsättning och erfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet är en stor merit. Du får tillgång till en digital fotoutrustning vilket kräver datorvana. Tidigare branscherfarenhet... Visa mer
Vi söker nu fler medarbetare med genuint fotointresse och som har känsla för bild och form.
Du ska ha sinne för ordning och reda, en bra social kompetens, stresstålig och ha stort tålamod och inte minst förmåga att ta ansvar.
Att du tycker om att arbeta med barn och ungdomar är en förutsättning och erfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet är en stor merit.
Du får tillgång till en digital fotoutrustning vilket kräver datorvana.
Tidigare branscherfarenhet (foto och/eller skolfoto) är inget krav men ses självklart som en merit.
Vi ser gärna ett samarbete med redan etablerade fotografer.

Hösten kommer att bli den huvudsakliga arbetsperioden men viss introduktion kan även komma att ske redan nu under våren inför student och avslutsfotograferingar.
Vi erbjuder dig en professionell fotoutbildning i flera steg. Introduktion under våren och fortsättning i samband med säsongsupptakten i augusti.

Du måste ha körkort, tillgång till bil samt Internet.

https://virongroup.se/lediga-tjanster/fotograf/Vi söker personer med genuint fotointresse som tycker om att arbeta med barn och ungdomar.
Du kanske redan är fotograf men viktigast är att du tycker om barn och har ett estetiskt sinne för bild och form.
Erfarenhet från barn och ungdomsverksamhet är en stor merit.

Viron Media söker skolfotografer åt Photomic och Kungsfoto, Sveriges 2 största skolfotoföretag med en sammanlagd fotografkår på 150 fotografer i hela landet med över 40 års erfarenhet från branschen.
Som fotograf hos Photomic och Kungsfoto får du möjlighet att arbeta med några av branschens starkaste och mest väletablerade varumärken. Vi ligger i framkant gällande ny teknik och produktutveckling, bland annat sker fotografering med Green Screen.
Företagen har lång erfarenhet av att fotografera både företags- och sportbilder. Genom åren har vi fotograferat flera av Sveriges absolut största evenemang, tex är Photomic, Vasaloppets officiella fotograf sedan 2008.

Hos Photomic och Kungsfoto får varje medarbetare möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med både kollegor och kunder. Ett stort kvalitetstänk och personligt engagemang genomsyrar allt arbete. Visa mindre