Lediga jobb som Fastighetsskötare i Piteå

Se lediga jobb som Fastighetsskötare i Piteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Piteå som finns hos arbetsgivaren.

Idrottsplatsarbetare, vikariat

Vårt uppdrag är att erbjuda anläggningar, miljöer och ekonomiska förutsättningar för kultur och fritidsverksamheter, så att alla medborgare kan välja vilka upplevelser, aktiviteter eller evenemang som de vill ta del av eller delta i. Vi söker dig som tar initiativ är kreativ och gillar att samarbeta med andra. Hos oss får du ett flexibelt arbete som berör många och gör skillnad.  Kultur, park och fritidsförvaltningen består av tre avdelningar. Fritidsavde... Visa mer
Vårt uppdrag är att erbjuda anläggningar, miljöer och ekonomiska förutsättningar för kultur och fritidsverksamheter, så att alla medborgare kan välja vilka upplevelser, aktiviteter eller evenemang som de vill ta del av eller delta i. Vi söker dig som tar initiativ är kreativ och gillar att samarbeta med andra. Hos oss får du ett flexibelt arbete som berör många och gör skillnad. 

Kultur, park och fritidsförvaltningen består av tre avdelningar. Fritidsavdelningen där denna tjänst finns inrymmer verksamheter som idrotts- och fritidsanläggningar, friluftsliv, skärgård, idrott och föreningsliv. Som Idrottsplatsarbetare ingår du i Arenagruppen vars huvuduppdrag är drift, skötsel och underhåll av LF Arenas ishall, friidrottsanläggningar, konstgräsplaner, gräsplaner, fotbollshallar, sporthallar, skärgård och motionsspår.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar beroende på säsong och innefattar praktiskt arbete med drift, skötsel och underhåll av lokaler samt lokalvård, anläggningar, maskiner och inventarier. Skötsel av konstgräs och gräsplaner för fotboll, isvård, gräsklippning, snöröjning, städning av läktare och utemiljöer. Även andra arbetsuppgifter inom ansvarsområdet kan förekomma.

Kvalifikationer

Du har en utbildning på minst gymnasienivå, med inriktning mot anläggning eller service/underhåll, eller annan arbetslivserfarenhet som bedöms som likvärdig.

Du har praktisk erfarenhet och god kunskap av drift, skötsel och underhåll. En god datakunskap är viktig då bland annat felanmälan och beställningar sker via dator.

Det är meriterande om du har erfarenhet av olika typer av maskiner såsom hjullastare, ismaskin, pistmaskin. Meriterande även om du har el-behörighet och/eller har arbetat med is makeri, spårdragning etc.

Som person är du driftig och gillar problemlösning. Du är van att arbeta självständigt och alltid med anläggningens och besökarnas bästa för ögonen. Ett gott samarbete med andra är en förutsättning för rollen. Du tycker om att ge service, har ett gott bemötande och ett professionellt förhållningssätt.

Stor vikt kommer att läggas på din personliga lämplighet såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och lyhördhet, då rollen kräver en god förmåga att möta olika människor. Tjänsten kräver att du har körkort B. Då vi eftersträvar en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse, heltid, vikariat perioden 230501 tom 240430. Tjänstgöring enligt rullande schema dag, kväll och helg. För anställning krävs uppvisat utdrag ur belastningsregistret.

Upplysningar

Christer Landström, enhetschef, telefon 0911-69 64 58

Facklig företrädare 

Inger Laitamaa, Kommunal, nås via [email protected]

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-12 Visa mindre

Drifttekniker till Piteå Näringsfastigheter AB

Arbetsbeskrivning Är du driven, tekniskt lagd, duktig på att ta människor och brinner för att ge god service? Som drifttekniker hos oss är ingen dag den andra lik och du ställs ständigt inför olika uppgifter. Därför lägger vi stor vikt vid att du har en positiv framtoning och känner dig trygg även när tempot är högt. Vill du vara en del av ett team där man ser medarbetarnas ideér som ett bidrag till att utveckla verksamheten? Då kan du vara den vi söker ti... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du driven, tekniskt lagd, duktig på att ta människor och brinner för att ge god service? Som drifttekniker hos oss är ingen dag den andra lik och du ställs ständigt inför olika uppgifter. Därför lägger vi stor vikt vid att du har en positiv framtoning och känner dig trygg även när tempot är högt. Vill du vara en del av ett team där man ser medarbetarnas ideér som ett bidrag till att utveckla verksamheten? Då kan du vara den vi söker till rollen som drifttekniker. Vi uppmuntrar engagemang för att påverka och förbättra vår organisation i enlighet med våra värderingar: "Förtroende, samarbete, näringslivsnytta". 

I rollen kommer du att ansvara för drift och underhåll för ett antal av våra fastigheter, vilket innebär ett tätt samarbete med våra hyresgäster. Vid felanmälan kan problemet lösas såväl genom din egen kompetens, som genom nyttjande av våra avtalade underleverantörer. I de fall underleverantör kopplas in fungerar du som länk mellan underleverantör och hyresgäst. 

Då du representerar PnF i alla dina kontakter med hyresgäster och underleverantörer är det viktigt att du är serviceinriktad och relationsbyggande samt främjar en god dialog med alla parter.

Vår personals hälsa och välmående är viktig för oss, därför arbetar vi för att skapa förutsättningar för en aktiv och hälsosam livsstil för alla anställda.

Ansvarsområden


Ta emot felanmälan från våra kunder digitalt eller via telefon
Felsöka, med stöttning av den samlade kompetensen i teamet
Visst avhjälpande av enklare fel på egen hand
Kontakta och sköta dialogen med underleverantörer vid avhjälpande av fel
Tolka hyreskontrakt och ansvarsfördelning
Förebyggande underhåll och riskbedömning
Energiuppföljning genom styrsystem


Kvalifikationer
KRAV:


B-körkort
God svenska i tal och skrift
Godkänd gymnasieutbildning
Grundläggande datorvana, Office-paketet, Teams 
Relevant teknisk erfarenhet MERITERANDE:


Heta arbeten utbildning
Normala engelskakunskaper
Erfarenhet av fastighetsbranschen

Relevant bakgrund/erfarenhet kan exempelvis vara: elektriker, drifttekniker, branscherfarenhet inom värme/kyla, erfarenhet inom rör/VA, erfarenhet av brandlarmsinstallation, arbete inom byggsektorn eller andra tekniska yrken.

Erfarenhet
Vi ser att du har några års relevant yrkeserfarenhet, gärna från fastighetsbranschen.

Om företaget
Piteå Näringsfastigheter är ett helägt kommunalt bolag som har funnits sedan 1964. Idag är vi 16 anställda och vår uppgift är framförallt att stödja näringslivet och sysselsättningen i Piteå kommun. Vi äger och förvaltar 185 000 kvadratmeter fördelat på 40 fastigheter för uthyrning till i stort sett alla verksamheter. Bland våra hyresgäster hittar du många olika typer av företag – så nästan oavsett vad Ditt företag erbjuder så har vi lokalen för dig.

”Vi skapar förutsättningar för arbetstillfällen i generationer” Visa mindre

Brandlarmstekniker till Fastighets och Serviceförvaltningen

Fastighets och serviceförvaltningen står inför många spännande utmaningar och söker dig som tar initiativ, gillar att samarbeta med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Vi erbjuder dig ett arbete där du får utvecklas, ha roligt och göra skillnad. Fastighets och serviceförvaltningen har ca 350 medarbetare och ansvarar för förvaltning av kommunens fastigheter samt kommunens samlade kost-, städ- och vaktmästeriverksamhet. Inom avdelning Fastigheters... Visa mer
Fastighets och serviceförvaltningen står inför många spännande utmaningar och söker dig som tar initiativ, gillar att samarbeta med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Vi erbjuder dig ett arbete där du får utvecklas, ha roligt och göra skillnad. Fastighets och serviceförvaltningen har ca 350 medarbetare och ansvarar för förvaltning av kommunens fastigheter samt kommunens samlade kost-, städ- och vaktmästeriverksamhet.

Inom avdelning Fastigheters driftorganisation arbetar cirka 60 medarbetare. Yrkeskategorier är fastighetsskötare, fastighetstekniker - larm, brand, vvs, el, byggenhet med snickare och målare. Enheten säkerställer att den dagliga driften och skötseln av fastighetsbeståndet uppfyller krav från kund, förvaltare och myndigheter. Målsättning är att avhjälpa och förebygga fel inom kommunens anläggningar för att säkerställa ett effektivt, ekonomiskt och problemfritt brukande av fastigheterna. Vi söker nu en brandlarmstekniker.

Arbetsbeskrivning

Som brandlarmstekniker arbetar du i huvudsak med egenkontroller av brand-och utrymningslarm i kommunens fastighetsbestånd såväl som till viss del i kommunala bolag. Du kommer även att utföra felsökning, dokumentation samt underhållsservice på våra befintliga anläggningar. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med många intressanta och utmanande uppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en utbildning med inriktning mot svagström, nätverksteknik, data och tele eller erfarenhet som bedöms som likvärdig. Du har gärna några års arbetslivserfarenhet inom området larm och brandlarm. Det är meriterande om du har heta arbeten. En god datavana krävs, då all arbetsorderhantering för serviceregistrering sker via dator. B- Körkort är ett krav för tjänsten.

Som person är du flexibel och kan självständigt planera och driva ditt arbete. Du är positiv, en problemlösare och mån om att göra ett bra arbete. Då arbetet innebär många kontakter med kunder både internt och externt är ett professionellt förhållningssätt och en mycket god samarbetsförmåga en förutsättning.

Information om tjänsten                                                                     

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, måndag till fredag.

Upplysningar

Ramona Nilsson, Enhetschef fastighetsdrift, telefon 0911-69 71 68

Facklig kontaktperson

Daniel Granberg, Kommunal, 0911-69 73 47

Välkommen med din ansökan senast 2023-01-15

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag och övriga annonseringsförslag Visa mindre

Lösningsorienterad Saneringstekniker

Familjen annorlunda Miljörivning i Norr AB som startade sin verksamhet 2016 i Piteå har idag 16 anställda med fokus på Rivning och Sanering. Tack vare många fina uppdrag, en tydlig värdegrund, en ledning och personalgrupp som alltid jobbar med att hjälpa och stötta kunderna och varandra på ett hållbart sätt så har man nu tagit nästa kliv i utvecklingen. Med ytterligare breddning på sanering och fastighetsunderhåll har man genom det nya dotterbolaget Jalagr... Visa mer
Familjen annorlunda
Miljörivning i Norr AB som startade sin verksamhet 2016 i Piteå har idag 16 anställda med fokus på Rivning och Sanering. Tack vare många fina uppdrag, en tydlig värdegrund, en ledning och personalgrupp som alltid jobbar med att hjälpa och stötta kunderna och varandra på ett hållbart sätt så har man nu tagit nästa kliv i utvecklingen. Med ytterligare breddning på sanering och fastighetsunderhåll har man genom det nya dotterbolaget Jalagruppen Fastighetsservice etablerat sig som en trygg partner inom fastighetsbranschen.
Till sin nya organisation söker de nu därför ytterligare en lösningsorienterad Saneringstekniker!
Vill du hänga med på en underhållande och intressant resa med Jalagruppen, dess kollegor och grundare, då har vi ett fint erbjudande här. Men det är en tjänst som bara passar ett fåtal riktigt tuffa medarbetare. Här är man tuff för att man tar i det som igen annan vill ta i, man är tuff för att man gör det med stolthet och utan att tveka, man är tuff för att man kan ta hjälp av kollegorna och för att man hjälper någon annan att få det lite bättre. Så är du tuff nog...
då tror vi att du passar in på den här beskrivningen.
Du tycker ett problem är till för att lösas och det driver dig att hitta lösningarna och dessutom åtgärda dem. Du är den personen som både familjen och bekanta ringer när det läcker från ett avloppsrör, en vägg ska reglas upp eller pumpen har pajat. Du brukar rycka ut när nått gått sönder, en väns skoter sitter fast i snödrivan eller din kompis mamma har fått ohyra under diskbänken. Du tycker att det är självklart att hjälpa andra, det finns helt enkelt i ditt dna. Och du förstår dessutom hur man löser det. Så den vi söker behöver vara teknisk kunnig, empatisk, ordningsam och fungera ute hos kund, då kommer tjänsten som Saneringstekniker på Jalagruppen bli ditt drömjobb på riktigt.
Idag har företaget en rad olika uppdrag och dessa finns både hos privatkunder och företagskunder. Man möter många privata i deras boende när man jobbar med underhåll och sanering så därför lägger vi stor vikt på din personlighet.
Din formella utbildning är "nice to have" men din vilja att göra skillnad hos våra kunder är helt avgörande.
Men så klart är det meriterande om du dessutom har du erfarenhet från sanering av asbest, PCB, mögel, sanitära olägenheter eller brand. Har du en bakgrund inom byggnads, vvs eller el är det också otroligt värdefullt.
Du kommer i din roll som saneringstekniker för Jalagruppen att jobba både i team men också på egna uppdrag därför är prestigelöshet A och O.
I den här rekryteringen har Miljörivning valt att samarbeta med Workslife, du skickar därför din ansökan via länken nedan.
Skicka din ansökan senast den 25 augusti och med start så snart som möjligt(1 september)
Har du frågor gällande tjänsten går det bra att kontakta delägare och personalansvarig Jan Renberg 0911-15050 eller 070-6931169 eller via Workslifes seniora rekryterare Helene Lowall på 070-3808180 [email protected]
..mer om "Familjen annorlunda"
Miljörivning i norr AB startades i januari 2016 av Lars Andersson och Jan Renberg. Lars kommer närmast från räddningstjänsten som insatsledare och Jan från konsultsidan med personal och arbetsmiljö frågor. Den resa vi gör hade aldrig gått utan all fantastisk personal och all hjälp vi fått av de som vill oss väl. På vår första planeringsdag arbetade vi fram våra värdegrunder som kan sammanfattas i ett ord "HJÄLPA". Vi är tacksamma över att få ett uppdrag samtidigt som vi är gladast över att få hjälpa någon annan. I personalgruppen hjälper vi varandra att bli bättre genom att uppmärksamma varandras förbättringsområden utan härskartekniker eller pekpinnar. Samtidigt som vi lyfter varandra när någon gjort bra saker. Det är ett ständigt arbete att leva upp till företagets värdegrund. Glada och stolta blir vi alla när kunder frågar om vi kan "HJÄLPA" dem. Då vet vi att våran gemensamma värdegrund böjar att nå ut som ett varumärke. Vi ser oss som familjen annorlunda. Hos oss får man vara som man är med alla sina sidor, diagnoser och styrkor. Vi värderar inte, vi konstaterar. Vi tror att värdegrundsarbetet hjälper till att göra andra bättre. Och som sagt, tillsammans blir vi starkare.....Vi började som ett riv och saneringsföretag och idag har paletten av tjänster även utvecklat oss som ett fastighetsservice företag. Vi har kontor och garage/verkstad på Fläktgatan 28 i Piteå. Vi får uppdrag från Ö-vik till Kiruna. I nuläget är vi 10 anställda. Och vem vet hur många vi blir i framtiden.
läs mer här www.miljorivning.se Visa mindre

Drifttekniker

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen. Riksbyggen sök... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Riksbyggen söker drifttekniker till Piteå

Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden verksamheten för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Vi tar gärna nya utmaningar och skapar spännande energiprojekt.

Vad ska du göra?
Som drifttekniker arbetar du med energioptimering samt har en förståelse för livscykelkostnader på tekniska installationer. Du arbetar även med energi- och driftövervakning och larmhantering i kommersiella fastigheter och bostadsrättsföreningar. Du kommer även att medverka vid energiprojekt.

Du kommer att arbeta i kundteam, i ett nära samarbete med andra drifttekniker, tekniska förvaltare, ekonomer och fastighetsskötare.

Arbetet är omväxlande och socialt. Arbetet är mycket självständigt med ett stort eget ansvar. Du kommer att ha en stor frihet att på egen hand lösa de arbetsuppgifter du ställs inför i ditt arbete. Hos oss är datorn och telefonen ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt. I arbetsuppgifterna ingår bl a:


• Tillsyn och skötsel av fastigheternas tekniska system
• Utföra service, felsökning och optimering av värme-, ventilation- och kylsystem med tillhörande styr & reglersystem
• Anläggningsskötare för fastigheternas sprinkler- och brandlarmsystem
• Utföra systematiskt brandskyddsarbete i främst kommersiella fastigheter
• Tilläggsarbeten från beställare
• Felavhjälpande underhåll i fastigheternas tekniska system och installationer
• Administration, t ex kundrapportering, energistatistik, arbetsorderhantering, fakturering etc.
• Fastighetsberedskap ingår i denna tjänst

Vem är du?
Vi söker dig med driftteknisk utbildning och en bred kompetens inom värme-, ventilation- och kylsystem samt styr & reglerteknik eller motsvarande kompetens med relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande med erfarenhet från installationsbranchen tex ventilation, el eller VS. 

Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog med kunder och dina kollegor. Du har en stor problemlösningsförmåga och jobbar på ett affärsmässigt sätt.

Du tycker om att ge god service och agerar alltid professionellt i dina kundkontakter. Du vill vara med och skapa en bra och långsiktig hållbar miljö att arbeta och bo i. Du har en god förmåga att arbeta administrativt och har en god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal och skrift.

Körkort är ett krav för denna tjänst.

Tjänsten är placerad i Piteå men även arbete på andra orter inom marknadsområdet kan förekomma. 

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.  Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via riksbyggen.se, under Jobb & Karriär, senast den 2022-11-07. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag!

Kontaktperson:
Bengt Andersson, MO Norr, 0920-23 60 20


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Idrottsplatsarbetare

Vårt uppdrag är att erbjuda anläggningar, miljöer och ekonomiska förutsättningar för kultur och fritidsverksamheter, så att alla medborgare kan välja vilka upplevelser, aktiviteter eller evenemang som de vill ta del av eller delta i. Vi söker dig som tar initiativ är kreativ och gillar att samarbeta med andra. Hos oss får du ett flexibelt arbete som berör många och gör skillnad.  Kultur, park och fritidsförvaltningen består av tre avdelningar. Fritidsavd... Visa mer
Vårt uppdrag är att erbjuda anläggningar, miljöer och ekonomiska förutsättningar för kultur och fritidsverksamheter, så att alla medborgare kan välja vilka upplevelser, aktiviteter eller evenemang som de vill ta del av eller delta i. Vi söker dig som tar initiativ är kreativ och gillar att samarbeta med andra. Hos oss får du ett flexibelt arbete som berör många och gör skillnad. 

Kultur, park och fritidsförvaltningen består av tre avdelningar. Fritidsavdelningen där denna tjänst finns inrymmer verksamheter som idrotts- och fritidsanläggningar, friluftsliv, skärgård, idrott och föreningsliv. Som Idrottsplatsarbetare ingår du i Arenagruppen vars huvuduppdrag är drift, skötsel och underhåll av LF Arenas ishall, friidrottsanläggningar, konstgräsplaner, gräsplaner, fotbollshallar, sporthallar, skärgård och motionsspår.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar beroende på säsong och innefattar praktiskt arbete med drift, skötsel och underhåll av lokaler samt lokalvård, anläggningar, maskiner och inventarier. Skötsel av konstgräs och gräsplaner för fotboll, isvård, gräsklippning, snöröjning, städning av läktare och utemiljöer. Även andra arbetsuppgifter inom ansvarsområdet kan förekomma.

Kvalifikationer

Du har en utbildning på minst gymnasienivå, med inriktning mot anläggning eller service/underhåll, eller annan arbetslivserfarenhet som bedöms som likvärdig.

Du har praktisk erfarenhet och god kunskap av drift, skötsel och underhåll. En god datakunskap är viktig då bland annat felanmälan och beställningar sker via dator.

Det är meriterande om du har erfarenhet av olika typer av maskiner såsom hjullastare, ismaskin, pistmaskin Meriterande även om du har el-behörighet och/eller har arbetat med is makeri, spårdragning etc.

Som person är du driftig och gillar problemlösning. Du är van att arbeta självständigt och alltid med anläggningens och besökarnas bästa för ögonen. Ett gott samarbete med andra är en förutsättning för rollen. Du tycker om att ge service, har ett gott bemötande och ett professionellt förhållningssätt.

Stor vikt kommer att läggas på din personliga lämplighet såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och lyhördhet, då rollen kräver en god förmåga att möta olika människor. Tjänsten kräver att du har körkort B. Då vi eftersträvar en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse, heltid, tillsvidareanställning. Tjänstgöring enligt rullande schema dag, kväll och helg. För anställning krävs uppvisat utdrag ur belastningsregistret.

Upplysningar

Christer Landström, enhetschef, telefon 0911-69 64 58

Facklig företrädare 

Veronica Öhlund, Kommunal, telefon 0911-934 10

Välkommen med din ansökan senast 2022-11-06 Visa mindre

Idrottsplatsarbetare

Vårt uppdrag är att erbjuda anläggningar, miljöer och ekonomiska förutsättningar för kultur och fritidsverksamheter, så att alla medborgare kan välja vilka upplevelser, aktiviteter eller evenemang som de vill ta del av eller delta i. Vi söker dig som tar initiativ är kreativ och gillar att samarbeta med andra. Hos oss får du ett flexibelt arbete som berör många och gör skillnad.  Kultur, park och fritidsförvaltningen består av tre avdelningar. Fritidsavd... Visa mer
Vårt uppdrag är att erbjuda anläggningar, miljöer och ekonomiska förutsättningar för kultur och fritidsverksamheter, så att alla medborgare kan välja vilka upplevelser, aktiviteter eller evenemang som de vill ta del av eller delta i. Vi söker dig som tar initiativ är kreativ och gillar att samarbeta med andra. Hos oss får du ett flexibelt arbete som berör många och gör skillnad. 

Kultur, park och fritidsförvaltningen består av tre avdelningar. Fritidsavdelningen där denna tjänst finns inrymmer verksamheter som idrotts- och fritidsanläggningar, friluftsliv, skärgård, idrott och föreningsliv. Som Idrottsplatsarbetare ingår du i Arenagruppen vars huvuduppdrag är drift, skötsel och underhåll av LF Arenas ishall, friidrottsanläggningar, konstgräsplaner, gräsplaner, fotbollshallar, sporthallar, skärgård och motionsspår.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna utgörs av praktiskt arbete med drift, skötsel och underhåll av lokaler, anläggningar, maskiner och inventarier. Skötsel av konstgräs och gräsplaner för fotboll, isvård, gräsklippning, lokalvård, snöröjning. Även andra arbetsuppgifter inom ansvarsområdet kan förekomma.

Kvalifikationer

Du har en utbildning på minst gymnasienivå, med inriktning mot anläggning eller service/underhåll, eller annan arbetslivserfarenhet som bedöms som likvärdig.

Du har praktisk erfarenhet och god kunskap av drift, skötsel och underhåll. En god datakunskap är viktig då bland annat felanmälan och beställningar sker via dator.

Det är meriterande om du har erfarenhet av olika typer av maskiner, hjullastare, ismaskin, pistmaskin etc. Meriterande även om du har el-behörighet och/eller har arbetat med is makeri, spårdragning etc.

Som person är du driftig och gillar problemlösning. Du är van att arbeta självständigt och ta ansvar för ditt arbete. Ett gott samarbete med andra är en förutsättning för rollen. Du tycker om att ge service, har ett gott bemötande och ett professionellt förhållningssätt.

Stor vikt kommer att läggas på din personliga lämplighet såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och lyhördhet, då rollen kräver en god förmåga att möta olika människor. Tjänsten kräver att du har körkort. Då vi eftersträvar en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse, heltid, tillsvidareanställning. Tjänstgöring enligt rullande schema dag, kväll och helg

Upplysningar

Christer Landström, enhetschef, telefon 0911-69 64 58

 

Facklig företrädare 

Carola Berggren, Kommunal, telefon 0911-934 10

 

Välkommen med din ansökan senast 2022-06-26 Visa mindre

Fastighetsskötare

Vi söker en rutinerad flexibel, serviceinriktad fastighetsskötare som är händig och handlingskraftig. Du ska kunna göra allt från trädgårdsarbete, städning, reparationer, snöskottning till att serva våra campinggäster vid behov. Du ska vara en person som inte är rädd för att hugga i och leverera. Du som person tycker det är viktigt att alltid ge din allra bästa service. Du kan arbeta självständigt med att driva arbetet framåt, men du ska även ha en god ... Visa mer
Vi söker en rutinerad flexibel, serviceinriktad fastighetsskötare som är händig och handlingskraftig.
Du ska kunna göra allt från trädgårdsarbete, städning, reparationer, snöskottning till att serva våra campinggäster vid behov. Du ska vara en person som inte är rädd för att hugga i och leverera.
Du som person tycker det är viktigt att alltid ge din allra bästa service. Du kan arbeta självständigt med att driva arbetet framåt, men du ska även ha en god samarbetsförmåga och jobba mot gemensamma mål tillsammans med dina kollegor. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande arbete.
För att vara aktuell för tjänsten som fastighetsskötare har du relevant erfarenhet från likvärdigt arbete. Kunskaper inom el, VVS och/eller bygg är meriterande. Eftersom du dagligen behöver transportera dig mellan våra fastigheter är B-körkort ett krav och behörighet till traktor. Du kan svenska flytande i såväl tal som skrift och har även goda kunskaper i engelska.
Som person behöver du även kunna arbeta självständigt och kunna ansvara för din egen tid och planering av din tid.
Dina arbetsuppgifter:
· Löpande underhåll av den inre och yttre miljön av företagets fastigheter
· Drift och funktion av el, VVS och ventilation
· Mottar felanmälningar och utför service, reparationer och underhåll
· Mottar även felanmälningar från våra kunder och utför service, reparationer och underhåll
· Återkopplar till anmälaren när åtgärder vidtagits
· Utföra beställningar av de reparations och underhållsarbeten som du själv inte är kvalificerad att utföra
· Inre och yttre brandskydd
· Larmjour
· Brandskyddskontroller
· Yttre miljö, städning, gräsklippning, rensning samt hantering av avfall
· Yttre miljö vinter snöskottning, sandning och saltning
· Arbetsledande roll mot ungdomar under sommarmånaderna.
· Skötsel av pannorna, inkl beställning och påfyllning av pellets
· Daglig översyn av husen, ex. luftning av element, rensning avlopp mm
· Återvinning (kartonger, metall etc).
I övrigt allt förekommande operativt arbete vid hotellet, restaurangen och campingen.
Personliga egenskaper:
· Du är positiv till din läggning samt social
· Du är resultat- och måldriven
· Du är handlingskraftig
· Du har förmågan att arbeta självständigt
· Du har ett stort driv och genomförandekraft
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetet sker till största del dagtid på vardagar men det kommer även att förekomma helg och kvällstjänstgöring. Lön och tillträdesdatum enligt överenskommelse.
Erbjudande:
Vi erbjuder dig en rolig och omväxlande tjänst i en spännande och utvecklande arbetsmiljö. Hos oss är beslutsvägarna korta i en organisation med stark tillväxttakt. Eftersom vi är en förhållandevis liten, familjeägd anläggning kommer du vara en viktig del i vårt team som tillsammans med oss kommer vara med i vår utveckling. Vi är stolta över att skapa en plats där gästerna trivs och mår bra genom stort engagemang och omsorg i vackra miljöer.
Anställningsvillkor:
Heltid, tillsvidare, provanställning 6 månader
Tillsättning sker snarast möjligt
Placeringsort
Tjänsteställe Sikfors
Övrigt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta?
Caroline Granberg, mobil: 070-184 10 73, e-mail: [email protected]
Ansökan
Sista ansökningsdag är 2022-07-29.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag, vi ber dig därför skicka in din ansökan snarast möjligt. Visa mindre

Kyrkvaktmästare

Ansök    Jun 15    Hortlax församling    Kyrkvaktmästare
Vi söker kyrkvaktmästare 100% vikariat I arbetet ingår tjänstgöring vid gudstjänster och kyrkliga handlingar där du möter människor i livets olika skeden. I tjänsten ingår fastighetsskötsel, drift och underhåll. Arbetet är förlagt till församlingens samtliga lokaler – kyrkor, församlingshem och begravningskapell. Tjänstgöring vid gudstjänster och kyrkliga handlingar inkluderar till exempel dop, vigslar och begravningar, där du har en viktig roll i mötet me... Visa mer
Vi söker kyrkvaktmästare 100% vikariat
I arbetet ingår tjänstgöring vid gudstjänster och kyrkliga handlingar där du möter människor i livets olika skeden. I tjänsten ingår fastighetsskötsel, drift och underhåll.
Arbetet är förlagt till församlingens samtliga lokaler – kyrkor, församlingshem och begravningskapell.
Tjänstgöring vid gudstjänster och kyrkliga handlingar inkluderar till exempel dop, vigslar och begravningar, där du har en viktig roll i mötet med anhöriga och andra gudstjänstdeltagare. Arbetet är förlagt till såväl vardagar som sön- och helgdagar.
Vi söker dig som ...
har god förmåga att planera och kan arbeta självständigt
har stort engagemang för arbetsuppgifterna
är serviceinriktad och flexibel
har god förmåga att samarbeta och möta människor.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete inom Svenska kyrkan och/eller fastighetsdrift är meriterande.
Du ska vara medlem i Svenska kyrkan och dela Svenska kyrkans värderingar.
Körkort och egen bil är ett krav.
Tjänsten är ett vikariat på 100% med tillträde 1 september (eller enligt överenskommelse) till och med sista juni 2023. Möjlighet kan finnas till förlängning.
Lön och anställningsvillkor enligt avtal (Svenska kyrkans avtal).
Frågor och mer information kontakta gärna:
Anna Andersson, kyrkoherde, [email protected]
Peter Lundberg, kyrkogårdschef med fastighetsansvar, [email protected]
Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag är 10 juli.
Intervjuer sker löpande from 1 augusti.
Välkommen med din ansökan till: [email protected]
Läs gärna om Hortlax församling på vår hemsida: www.svenskakyrkan.se/hortlax och via Facebook: www.facebook.se/hortlaxforsamling och Instagram: svenskakyrkan_hortlax Visa mindre

Fastighetsskötare

Vill du arbeta nära havet i ett kunnigt team där trivseln är stor? Till vår underhållsavdelning i Piteå söker vi en serviceinriktad och ordningsam fastighetsskötare. Arbetsuppgifter Du ansvarar för den dagliga driften, skötseln och underhållet  av våra fastigheter. Det innebär bland annat mindre snickeriarbeten och byggprojekt, reparationer av olika slag med ansvar för V/A, ventilation och värmesystem. I arbetsuppgifterna ingår att ta mot felrapporter... Visa mer
Vill du arbeta nära havet i ett kunnigt team där trivseln är stor?

Till vår underhållsavdelning i Piteå söker vi en serviceinriktad och ordningsam fastighetsskötare.

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för den dagliga driften, skötseln och underhållet  av våra fastigheter. Det innebär bland annat mindre snickeriarbeten och byggprojekt, reparationer av olika slag med ansvar för V/A, ventilation och värmesystem.

I arbetsuppgifterna ingår att ta mot felrapporter och efter utfört arbete rapportera i vårt underhållssystem.

Arbetet är oftast självständigt. Vid behov samarbetar du med kollega eller leverantör beroende på vad situationen kräver.


Kvalifikationer
B-körkort. relevant gymnasiekompetens och/eller relevant arbetslivserfarenhet för fastighetsskötsel.

God datorvana och god svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och sätter kvalitén på utfört arbete först. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo där den ena dagen inte är den andra lik.

Utbildning inom värme, ventilation och kunskap inom lågspänning är meriterande.

Villkor
Tjänsten är heltid, tillsvidare med provanställning. Lön enligt avtal. Tillträde augusti/september eller enligt överenskommelse. 

Skicka din ansökan snarast möjligt, urval sker löpande, dock senast 2022-06-20.

Kan det vara din tur att kliva ombord? Välkommen med din ansökan!Om ShoreLinkShoreLink är ett transport- och logistikföretag med verksamhet i Skellefteå, Piteå, Luleå och Kalix, med huvudkontoret i Piteå, Haraholmen. För våra kunder samordnar vi våra funktioner inom logistik, skeppsklarering, lastning och lossning av gods på fartyg, järnväg och lastbil samt tjänster inom maskinentreprenad.Våra kunder finns huvudsakligen inom den tunga basindustrin i regionen, där vi under många år varit en viktig aktör. Våra ägare är en mix av industriella bolag (63%) och kommuner (37%) med koppling till ShoreLink.Omsättningen uppgår till cirka 320 Mkr per år och vi har cirka 250 medarbetare samt över 130 fordon i verksamheten. Visa mindre

Pite Havsbad söker vaktmästare och chaufförer till sommaren

Nu söker vi på Pite Havsbad dig som vill vara del av vårt härliga team som jobbar för att skapa minnesvärda semesterupplevelser för våra gäster. Då har vi sommarjobbet för dig på Nordens Riviera! Vaktmästare Vi söker dig som har bred kompetens för uppdraget, är händig, tar initiativ och ser vad som behöver göras. Arbetet är ibland fysiskt krävande, därför har du en god fysisk förmåga och tycker om att arbeta med kroppen. Du kan arbeta självständigt och ha... Visa mer
Nu söker vi på Pite Havsbad dig som vill vara del av vårt härliga team som jobbar för att skapa minnesvärda semesterupplevelser för våra gäster. Då har vi sommarjobbet för dig på Nordens Riviera!

Vaktmästare
Vi söker dig som har bred kompetens för uppdraget, är händig, tar initiativ och ser vad som behöver göras. Arbetet är ibland fysiskt krävande, därför har du en god fysisk förmåga och tycker om att arbeta med kroppen. Du kan arbeta självständigt och har en flexibel inställning då akuta saker ofta uppkommer. Ditt fokus ligger på kvalitet och noggrannhet.

I arbetet ingår såväl interna som externa kontakter, därför behöver du vara serviceinriktad och kommunicera på ett positivt sätt för att värna långsiktiga relationer.

Chaufför för utkörning/leverans
Den här tjänsten kräver att du som person är noggrann och kan arbeta i ett högt tempo då du är den som ansvarar för att leverera till rätt kund i rätt tid. Du är ordningsam, har ett högt säkerhetstänk och är serviceminded för att ge den bästa kundupplevelsen.

Du ska vara flexibel i arbetstider då de är belagda dag, natt, vardag och helg.

Din profil
Vi söker dig som vill arbeta i någon av ovanstående roller under perioden 15e juni till 15e augusti. Urvalet sker löpande och vi tillsätter tjänsten när vi hittat rätt person, ansökan redan idag!

Vid eventuella frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Hansson på mail: [email protected]

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Idrottsplatsarbetare

Vårt uppdrag är att erbjuda anläggningar, miljöer och ekonomiska förutsättningar för kultur och fritidsverksamheter, så att alla medborgare kan välja vilka upplevelser, aktiviteter eller evenemang som de vill ta del av eller delta i. Vi söker dig som tar initiativ är kreativ och gillar att samarbeta med andra. Hos oss får du ett flexibelt arbete som berör många och gör skillnad.  Kultur, park och fritidsförvaltningen består av tre avdelningar. Fritidsavd... Visa mer
Vårt uppdrag är att erbjuda anläggningar, miljöer och ekonomiska förutsättningar för kultur och fritidsverksamheter, så att alla medborgare kan välja vilka upplevelser, aktiviteter eller evenemang som de vill ta del av eller delta i. Vi söker dig som tar initiativ är kreativ och gillar att samarbeta med andra. Hos oss får du ett flexibelt arbete som berör många och gör skillnad. 

Kultur, park och fritidsförvaltningen består av tre avdelningar. Fritidsavdelningen där denna tjänst finns inrymmer verksamheter som idrotts- och fritidsanläggningar, friluftsliv, skärgård, idrott och föreningsliv. Som Idrottsplatsarbetare ingår du i Arenagruppen vars huvuduppdrag är drift, skötsel och underhåll av LF Arenas ishall, friidrottsanläggningar, konstgräsplaner, gräsplaner, fotbollshallar, sporthallar, skärgård och motionsspår.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna utgörs av praktiskt arbete med drift, skötsel och underhåll av lokaler, anläggningar, maskiner och inventarier. Skötsel av konstgräs och gräsplaner för fotboll, isvård, gräsklippning, lokalvård, snöröjning. Även andra arbetsuppgifter inom ansvarsområdet kan förekomma.

Kvalifikationer

Du har en utbildning på minst gymnasienivå, med inriktning mot anläggning eller service/underhåll, eller annan arbetslivserfarenhet som bedöms som likvärdig.

Du har praktisk erfarenhet och god kunskap av drift, skötsel och underhåll. En god datakunskap är viktig då bland annat felanmälan och beställningar sker via dator.

Det är meriterande om du har erfarenhet av olika typer av maskiner, hjullastare, ismaskin, pistmaskin etc. Meriterande även om du har el-behörighet och/eller har arbetat med is makeri, spårdragning etc.

Som person är du driftig och gillar problemlösning. Du är van att arbeta självständigt och ta ansvar för ditt arbete. Ett gott samarbete med andra är en förutsättning för rollen. Du tycker om att ge service, har ett gott bemötande och ett professionellt förhållningssätt.

Stor vikt kommer att läggas på din personliga lämplighet såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och lyhördhet, då rollen kräver en god förmåga att möta olika människor. Tjänsten kräver att du har körkort. Då vi eftersträvar en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse, heltid, tillsvidareanställning. Tjänstgöring enligt rullande schema dag, kväll och helg

Upplysningar

Christer Landström, enhetschef, telefon 0911-69 64 58

 

Facklig företrädare 

Carola Berggren, Kommunal, telefon 0911-934 10

 

Välkommen med din ansökan senast 2022-05-15 Visa mindre

Sommar/Evenemangs arbetare

På Föreningsservice är vi många medarbetare som på olika sätt jobbar med våra lokala föreningar för att stödja, utveckla och verka för en hållbar framtid för dem. Våra hjärtan slår lite extra för föreningslivet när det gäller idrott, sport, kultur, musik, föreningsdrivna intressen. Vår vision är att verka för ett Välkomnade, Välmående och Hållbart samhälle med god Värdegrund. Med socialt företagande skapar vi mänskliga möten, knytpunkter och upplevelser fö... Visa mer
På Föreningsservice är vi många medarbetare som på olika sätt jobbar med våra lokala föreningar för att stödja, utveckla och verka för en hållbar framtid för dem. Våra hjärtan slår lite extra för föreningslivet när det gäller idrott, sport, kultur, musik, föreningsdrivna intressen.
Vår vision är att verka för ett Välkomnade, Välmående och Hållbart samhälle med god Värdegrund. Med socialt företagande skapar vi mänskliga möten, knytpunkter och upplevelser för alla människor. Dessa bidrar till ökad förenings- och samhällsnytta och främjar människors lika värde och tillhörighet.
Vi välkomnar mångfald och dig som varit arbetssökande ett längre tag eller dig som har haft svårt att få fäste på arbetsmarknaden.
Vi söker nu personer för kommande sommarperiod som vill vara en del att bidra till våra åtagande för kommande evenemang och placeringar ute hos våra föreningars idrottsanläggningar.
Vi söker att tillsätta kortare placeringar från en vecka till 5 månader med möjlighet till tillsvidare anställning eller längre vikariat.
Vill man vara del utav ett större sammanhang och jobba i en miljö där få dagar är den andra lik är man välkommen att skicka in sin ansökan. Rekrytering sker löpande.
Väl mött Visa mindre

Allt i allo/Fastighetsskötare - Fastighetsbolag

Vi söker en kollega som kan ta sig an rollen som “allt i allo”. Denna roll är en kombination av fastighetsskötare, vaktmästare, uthyrare och snickare. Arbetsuppgifterna är väldigt breda där ingen dag är den andra lik. Det kan vara installation av garderober i en lägenhet, bygga en vägg, installation av nytt kök vid renovering, byta dörrar, utföra renovering av hel lägenheten. Även projektleda VVS och elinstallation samt andra underleverantörer. Arbetet ä... Visa mer
Vi söker en kollega som kan ta sig an rollen som “allt i allo”. Denna roll är en kombination av fastighetsskötare, vaktmästare, uthyrare och snickare. Arbetsuppgifterna är väldigt breda där ingen dag är den andra lik.
Det kan vara installation av garderober i en lägenhet, bygga en vägg, installation av nytt kök vid renovering, byta dörrar, utföra renovering av hel lägenheten. Även projektleda VVS och elinstallation samt andra underleverantörer.
Arbetet är väldigt brett och kräver att man som person är väldigt organiserad. Här ingår också mycket kundkontakt vilket kräver en bra social förmåga. Vissa projekt som helrenovering av lägenhet kräver att man har bred kunskap inom flera områden.
Kvalifikationer:
Tidigare erfarenhet inom fastighetsskötsel, eller liknande arbete.
Hög social kompetens då det ingår mycket kommunikation.
God datorvana och kan uttrycka dig väl i svenskt tal och skrift.
B-körkort är ett krav.
Meriterande: Elbehörighet.
Meriterande: Fördjupande kunskaper inom VVS/EL/BYGG

Ansvarsområden:
Sköta om fastigheter och utemiljö.
Renovera hela lägenheter med allt vad det innebär.
Enklare installationer och leveranser av vitvaror till lägenheter.
Projektleda leverantörer.
Nyckelhantering och kontraktssignering.
Tillsyn, renderingar, journalföring, återrapportering i elektroniskt arbetsordersystem och övrig skötsel i fastighet.
Besiktning av lägenheter vid in och utflytt samt föra protokoll.
Måleri och golvläggning vid renoveringar.

Vi har inget spikat datum när tjänsten ska tillsättas utan söker rätt person. Visa mindre

Drifttekniker El/ Elektriker till Piteå sjukhus

På driftenheten Piteå sjukhus finns engagerade och kompetenta kollegor som stöttar varandra. Vi arbetar med den viktiga uppgiften att upprätthålla fastighetsdriften för Region Norrbottens fastigheter inom Piteå området. Vi söker Vi söker nu en drifttekniker till Piteå sjukhus. Du har har gått 3-årigt elprogram eller motsvarande med fullgjord lärlingstid med erfarenhet av installationsarbeten inom starkström/svagströms anläggningar och goda språkkunskaper ... Visa mer
På driftenheten Piteå sjukhus finns engagerade och kompetenta kollegor som stöttar varandra. Vi arbetar med den viktiga uppgiften att upprätthålla fastighetsdriften för Region Norrbottens fastigheter inom Piteå området.

Vi söker
Vi söker nu en drifttekniker till Piteå sjukhus. Du har har gått 3-årigt elprogram eller motsvarande med fullgjord lärlingstid med erfarenhet av installationsarbeten inom starkström/svagströms anläggningar och goda språkkunskaper i svenska och engelska samt god datorvana. Meriterande om du har erfarenhet från fastighetsdrift, felsökning och reparations arbeten. Vi ser det även som en merit om du har tidigare erfarenhet av datasystem för fastighetsdrift.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person är du serviceinriktad med ett gott omdöme, du tar initiativ och är stabil för att uppnå resultat. Du kan arbeta självständigt och ta ansvar för ditt arbete samtidigt som du ser nyttan av att samarbeta med andra. 

Det här får du arbeta med
Du kommer att arbeta med drift och underhåll av Regionens fastighetsbestånd i Piteå och dess ytterområden genom att utföra tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av förvaltningsobjekten. Huvudinriktningen ligger på förebyggande och felavhjälpande underhåll av olika system i våra byggnader och anläggningar men också på energibesparande åtgärder.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid, arbetstiden är förlagddagtid med beredskap var 5:e vecka med en inställelsetid på 40 minutermed tillträde 2022-03-01.B körkort är ett krav för tjänsten. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetstekniker

Fastighets och serviceförvaltningen står inför många spännande utmaningar och söker dig som tar initiativ, gillar att samarbeta med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Vi erbjuder dig ett arbete där du får utvecklas, ha roligt och göra skillnad. Fastighets och serviceförvaltningen har ca 350 medarbetare och ansvarar för förvaltning av kommunens fastigheter samt kommunens samlade kost-, städ- och vaktmästeriverksamhet. Avdelning Fastigheter ansva... Visa mer
Fastighets och serviceförvaltningen står inför många spännande utmaningar och söker dig som tar initiativ, gillar att samarbeta med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Vi erbjuder dig ett arbete där du får utvecklas, ha roligt och göra skillnad. Fastighets och serviceförvaltningen har ca 350 medarbetare och ansvarar för förvaltning av kommunens fastigheter samt kommunens samlade kost-, städ- och vaktmästeriverksamhet.

Avdelning Fastigheter ansvarar för den strategiska lokalförsörjningen och fastighetsförvaltningen av Piteå Kommuns fastighetsbestånd. I detta ingår bland annat att planera och genomföra underhållsprojekt samt ny-, till- och ombyggnationer av fastigheterna.

Inom vår driftorganisation arbetar cirka 55 medarbetare. Enheten är uppdelad i ett yttre (bla. Hortlax, Öjebyn) och ett inre (främst centrala stan). Yrkeskategorier är fastighetsskötare, fastighetstekniker - larm, vs, el, byggenhet med snickare och målare. Enheten säkerställer att den dagliga driften och skötseln av fastighetsbeståndet uppfyller krav från kund, förvaltare och myndigheter. Målsättning är att avhjälpa och förebygga fel inom kommunens anläggningar för att säkerställa ett effektivt, ekonomiskt och problemfritt brukande av fastigheterna. Vi söker nu en Fastighetstekniker till området Öjebyn.

Arbetsuppgifter

Som fastighetstekniker kommer du att främst arbeta med skötsel, tillsyn och förebyggande åtgärder på kommunens fastighetsbestånd med särskilt fokus på VVS och ventilation.

Viss del av rollen kan även innebära reparationer i fastigheterna liksom verksamhetstjänster till kommunens kärnverksamheter.

Kvalifikationer

Du har en relevant utbildning eller utbildning/erfarenhet som bedöms som likvärdig samt några års arbetslivserfarenhet från verksamhetsområdet.

Goda datakunskaper krävs då viss delar av arbetet är IT-baserat. Arbetet kräver B-körkort samt kunskaper i svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet från något av områdena kyla, ventilation liksom styr & regler.

Som person är du flexibel och kan planera ditt arbete självständigt. Du är positiv, en problemlösare och mån om att göra ett bra arbete. Du ha en god samarbetsförmåga och hanterar våra kunder på ett professionellt sätt med ett gott bemötande.

Upplysningar

Ramona Nilsson, Enhetschef, 0911-69 71 68

Facklig representant

Veronica Öhlund Kommunal 0911–93410

Välkommen med din ansökan senast 2022-02-06 Visa mindre

Kyla, ventilations & brandtekniker

SCA Munksund AB En hållbar arbetsplats – en renare värld Är du teknikintresserad och vill arbeta inom ett brett teknikområde – då kan detta vara din nästa utmaning. Vi söker nu en Kyla-, ventilation- och brandtekniker till SCA Munksund AB. I den här rollen får du möjlighet att utvecklas, både inom din yrkeskompetens men också som person. Varmt välkommen med din ansökan.  På SCA har vi en tydlig plan för våra medarbetare. Den hänger ihop med vårt syfte:... Visa mer
SCA Munksund AB

En hållbar arbetsplats – en renare värld

Är du teknikintresserad och vill arbeta inom ett brett teknikområde – då kan detta vara din nästa utmaning. Vi söker nu en Kyla-, ventilation- och brandtekniker till SCA Munksund AB. I den här rollen får du möjlighet att utvecklas, både inom din yrkeskompetens men också som person.
Varmt välkommen med din ansökan. 
På SCA har vi en tydlig plan för våra medarbetare. Den hänger ihop med vårt syfte: att med skogens kraft bidra till en hållbar framtid. Oavsett var du är i livet har vi plats för dig som vill utveckla och utvecklas, göra skillnad och tänka nytt. För när våra medarbetare växer, växer även vår verksamhet.

Din nästa utmaning

Bygg- och Transportavdelning består i dagsläget av 11 personer, var av två arbetar som Kyla-, ventilation- och brandtekniker. 
Du kommer att arbeta med drift och underhåll av kyl- och ventilationsutrustningar samt brandskyddsutrustning, sprinkler och automatiska brandlarm.

Vem är du?

Vi tror att du har en 3-årig gymnasieutbildning inom teknik eller likvärdigt samt ett stort intresse av teknik och att hålla dig uppdaterad om vad som händer inom området. Meriterande är om du har en påbyggnadsutbildning eller erfarenhet av att arbeta med kyla, vvs, energi, fastighetsautomation eller brandskydd alternativt en automationsutbildning eller erfarenhet från processindustrin.
Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande och initiativrik. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet där vi värdesätter ett strukturerat arbetssätt samt att du har en nyfikenhet och driv att lära dig nytt och utvecklas.
För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en fri roll med stort eget ansvar. Arbetet ger dig goda möjligheter till såväl teknisk som personlig utveckling. Ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserik.
Utgångspunkten är en hälsosam och säker arbetsmiljö. Vi jobbar också medvetet för att skapa ett högt värde för individen och en stolthet över det vi gör tillsammans. Att jobba på SCA ska vara ett meningsfullt arbetsliv. För vi vet att det är människorna som gör framgångarna. Varje dag, året runt.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Avdelningschef Bygg och Transport: Thomas Berglund, 0911 – 98 204
Facklig kontaktperson: Stefan Lundqvist 0911-98 312
Sista ansökningsdag är: 2022-01-23

Om SCA

Kärnan i SCAs verksamhet är den växande skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder förpackningspapper, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar. Skogsbolaget SCA hade 2020 ca 4 000 anställda och en försäljning på 18,4 miljarder kronor. SCA grundades 1929 och har sitt huvudkontor i Sundsvall. För mer information, besök www.sca.com Visa mindre

Kyla, ventilations & brandtekniker

SCA Munksund AB En hållbar arbetsplats – en renare värld Är du teknikintresserad och vill arbeta inom ett brett teknikområde – då kan detta vara din nästa utmaning. Vi söker nu en Kyla-, ventilation- och brandtekniker till SCA Munksund AB. I den här rollen får du möjlighet att utvecklas, både inom din yrkeskompetens men också som person. Varmt välkommen med din ansökan.  På SCA har vi en tydlig plan för våra medarbetare. Den hänger ihop med vårt syfte:... Visa mer
SCA Munksund AB

En hållbar arbetsplats – en renare värld

Är du teknikintresserad och vill arbeta inom ett brett teknikområde – då kan detta vara din nästa utmaning. Vi söker nu en Kyla-, ventilation- och brandtekniker till SCA Munksund AB. I den här rollen får du möjlighet att utvecklas, både inom din yrkeskompetens men också som person.
Varmt välkommen med din ansökan. 
På SCA har vi en tydlig plan för våra medarbetare. Den hänger ihop med vårt syfte: att med skogens kraft bidra till en hållbar framtid. Oavsett var du är i livet har vi plats för dig som vill utveckla och utvecklas, göra skillnad och tänka nytt. För när våra medarbetare växer, växer även vår verksamhet.

Din nästa utmaning

Bygg- och Transportavdelning består i dagsläget av 11 personer, var av två arbetar som Kyla-, ventilation- och brandtekniker. 
Du kommer att arbeta med drift och underhåll av kyl- och ventilationsutrustningar samt brandskyddsutrustning, sprinkler och automatiska brandlarm.

Vem är du?

Vi tror att du har en 3-årig gymnasieutbildning inom teknik eller likvärdigt samt ett stort intresse av teknik och att hålla dig uppdaterad om vad som händer inom området. Meriterande är om du har en påbyggnadsutbildning eller erfarenhet av att arbeta med kyla, vvs, energi, fastighetsautomation eller brandskydd alternativt en automationsutbildning eller erfarenhet från processindustrin.
Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande och initiativrik. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet där vi värdesätter ett strukturerat arbetssätt samt att du har en nyfikenhet och driv att lära dig nytt och utvecklas.
För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en fri roll med stort eget ansvar. Arbetet ger dig goda möjligheter till såväl teknisk som personlig utveckling. Ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserik.
Utgångspunkten är en hälsosam och säker arbetsmiljö. Vi jobbar också medvetet för att skapa ett högt värde för individen och en stolthet över det vi gör tillsammans. Att jobba på SCA ska vara ett meningsfullt arbetsliv. För vi vet att det är människorna som gör framgångarna. Varje dag, året runt.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Avdelningschef Bygg och Transport: Thomas Berglund, 0911 – 98 204
Facklig kontaktperson: Stefan Lundqvist 0911-98 312
Sista ansökningsdag är: 2022-01-23

Om SCA

Kärnan i SCAs verksamhet är den växande skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder förpackningspapper, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar. Skogsbolaget SCA hade 2020 ca 4 000 anställda och en försäljning på 18,4 miljarder kronor. SCA grundades 1929 och har sitt huvudkontor i Sundsvall. För mer information, besök www.sca.com Visa mindre

Idrottsplatsarbetare

Attraktiv kultur, park och fritid – vi gör skillnad! Vårt uppdrag är att erbjuda anläggningar, miljöer och ekonomiska förutsättningar för kultur och fritidsverksamheter, så att alla medborgare kan välja vilka upplevelser, aktiviteter eller evenemang som de vill ta del av eller delta i. Vi söker dig som tar initiativ är kreativ och gillar att samarbeta med andra. Hos oss får du ett flexibelt arbete som berör många och gör skillnad.  Kultur, park och frit... Visa mer
Attraktiv kultur, park och fritid – vi gör skillnad!

Vårt uppdrag är att erbjuda anläggningar, miljöer och ekonomiska förutsättningar för kultur och fritidsverksamheter, så att alla medborgare kan välja vilka upplevelser, aktiviteter eller evenemang som de vill ta del av eller delta i. Vi söker dig som tar initiativ är kreativ och gillar att samarbeta med andra. Hos oss får du ett flexibelt arbete som berör många och gör skillnad. 

Kultur, park och fritidsförvaltningen består av tre avdelningar. Fritidsavdelningen där denna tjänst finns inrymmer verksamheter som idrotts- och fritidsanläggningar, friluftsliv, skärgård, idrott och föreningsliv. Som Idrottsplatsarbetare ingår du i Arenagruppen vars huvuduppdrag är drift, skötsel och underhåll av LF Arenas ishall, friidrottsanläggning, konstgräsplan för fotboll, gräsplaner, fotbollshall, sporthallar och motionsspår. 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna utgörs av praktiskt arbete med drift, skötsel och underhåll av lokaler, anläggningar, maskiner och inventarier. Skötsel av konstgräs och gräsplan för fotboll, isvård, gräsklippning, lokalvård, snöröjning. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma.

Kvalifikationer

Du har en utbildning på minst gymnasienivå, med inriktning mot anläggning eller service/underhåll, eller annan arbetslivserfarenhet som bedöms som likvärdig.

Du har praktisk erfarenhet och god kunskap av drift, skötsel och underhåll. En god datakunskap är viktig då bland annat felanmälan och beställningar sker via dator.

Det är meriterande om du har C-körkort och erfarenhet av olika typer av maskiner, hjullastare, ismaskin, pistmaskin etc. Meriterande även om du har el-behörighet och/eller har arbetat med is makeri, spårdragning etc.

Som person är du driftig och gillar problemlösning. Du är van att arbeta självständigt och ta ansvar för ditt arbete. Ett gott samarbete med andra är en förutsättning för rollen. Du tycker om att ge service, har ett gott bemötande och ett professionellt förhållningssätt.

Stor vikt kommer att läggas på din personliga lämplighet såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och lyhördhet, då rollen kräver en god förmåga att möta olika människor. Tjänsten kräver att du har körkort. Då vi eftersträvar en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse, heltid, tillsvidareanställning. Tjänstgöring enligt rullande schema dag, kväll och helg

Upplysningar

Christer Landström, enhetschef, telefon 0911-69 64 58

 

Facklig företrädare 

Carola Berggren, Kommunal, telefon 0911-934 10

 

Välkommen med din ansökan senast 2021-11-28 Visa mindre

Drifttekniker till Piteå näringsfastigheter

Arbetsbeskrivning Är du driven, tekniskt lagd, duktig på att ta människor och trivs med många bollar i luften? Vill du vara en del av ett team där man ser medarbetarnas ideér som ett bidrag till att utveckla verksamheten? Då kan du vara den vi söker till rollen som drifttekniker. I rollen kommer du att ansvara för drift och underhåll för ett antal av våra fastigheter, vilket innebär ett tätt samarbete med våra hyresgäster. Vid felanmälan kan problemet lösa... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du driven, tekniskt lagd, duktig på att ta människor och trivs med många bollar i luften? Vill du vara en del av ett team där man ser medarbetarnas ideér som ett bidrag till att utveckla verksamheten? Då kan du vara den vi söker till rollen som drifttekniker. I rollen kommer du att ansvara för drift och underhåll för ett antal av våra fastigheter, vilket innebär ett tätt samarbete med våra hyresgäster. Vid felanmälan kan problemet lösas såväl genom din egen kompetens, som genom nyttjande av våra avtalade underleverantörer. I de fall underleverantör kopplas in fungerar du som länk mellan underleverantör och hyresgäst. Då du representerar PnF i alla dina kontakter med hyresgäster och underleverantörer är det viktigt att du är serviceinriktad och relationsbyggande samt främjar en god dialog med alla parter.

Ansvarsområden
ta emot felanmälan från våra kunder digitalt eller via telefon
felsöka, med stöttning av den samlade kompetensen i teamet
visst avhjälpande av enklare fel på egen hand
kontakta och sköta dialogen med underleverantörer vid avhjälpande av fel
tolka hyreskontrakt och ansvarsfördelning
förebyggande underhåll och riskbedömning
energiuppföljning genom styrsystem

 

Arbetstider
Heltid, tillsvidareanställning

Kvalifikationer
Vi ser att du har några års relevant yrkeserfarenhet, gärna från fastighetsbranschen. Annan relevant bakgrund kan exempelvis vara: drifttekniker, branscherfarenhet inom värme/kyla, erfarenhet inom rör/VA, erfarenhet av brandlarmsinstallation, arbete inom byggsektorn eller andra tekniska yrken.

Krav:
B-körkort
god svenska i tal och skrift
godkänd gymnasieutbildning
grundläggande datorvana, Office-paketet, Teams 
relevant teknisk erfarenhet 


Meriterande:
heta arbeten utbildning
normala engelskakunskaper
erfarenhet av fastighetsbranschen


Vi erbjuder:
en inspirerande arbetsplats med intressanta och varierande arbetsuppgifter
utveckling genom interna utbildningar
friskvårdstimme
gratis träning på gym
egen servicebil som utgår från arbetsplatsen


Ansökan
Du kommer att bli anställd direkt hos Piteå Näringsfastigheter, men i själva rekryteringsprocessen har PnF valt att samarbeta med Randstad Rekrytering där rekryteringskonsult Christer Sjögren, som nås på telefonnummer: 073-357 00 93 eller mailadress: [email protected], gärna svarar på frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen. Du är välkommen med din ansökan på www.randstad.se där du kan bifoga ditt CV och personliga brev. Vänligen observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar på annat sätt.

Sista ansökningsdag: 9 januari 2022. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Piteå Näringsfastigheter är ett helägt kommunalt bolag som har funnits sedan 1964. Idag är vi 16 anställda och vår uppgift är framförallt att stödja näringslivet och sysselsättningen i Piteå kommun. 

Vi äger och förvaltar 185 000 kvadratmeter fördelat på 40 fastigheter för uthyrning till i stort sett alla verksamheter. Bland våra hyresgäster hittar ni många olika typer av företag – så nästan oavsett vad Ert företag erbjuder så har vi lokalen för er.
Hos oss får ni inte bara en lokal – ni får också ett stöd utöver det vanliga. Visa mindre

Fastighetsskötare

Fastighets och serviceförvaltningen står inför många spännande utmaningar och söker dig som tar initiativ, gillar att samarbeta med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Vi erbjuder dig ett arbete där du får utvecklas, ha roligt och göra skillnad. Förvaltningen har ca 350 medarbetare och ansvarar för förvaltning av kommunens fastigheter samt kommunens samlade kost-, städ- och vaktmästeriverksamhet.  Avdelning Fastigheter säkerställer den strategis... Visa mer
Fastighets och serviceförvaltningen står inför många spännande utmaningar och söker dig som tar initiativ, gillar att samarbeta med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Vi erbjuder dig ett arbete där du får utvecklas, ha roligt och göra skillnad. Förvaltningen har ca 350 medarbetare och ansvarar för förvaltning av kommunens fastigheter samt kommunens samlade kost-, städ- och vaktmästeriverksamhet. 

Avdelning Fastigheter säkerställer den strategiska lokalförsörjningen; planering, samordning och förändring i fastighetsbeståndet (om-, till- och nybyggnation), och ansvarar för den dagliga driften, skötseln samt planering och genomförande av underhåll i kommunens fastigheter. Avdelningen hanterar även uthyrning och kontraktshantering för lokaler, bostäder och parkeringar. Totalt förvaltar avdelningen 255 000 m².

Inom vår driftorganisation arbetar 55 medarbetare. Enheten är uppdelad i ett yttre (bla. Hortlax, Öjebyn) och ett inre (främst centrala stan). Yrkeskategorier är fastighetsskötare, fastighetstekniker - larm, vs, el, byggenhet med snickare och målare. Enheten säkerställer att den dagliga driften och skötseln av fastighetsbeståndet uppfyller krav från kund, förvaltare och myndigheter. Målsättning är att avhjälpa och förebygga fel inom kommunens anläggningar för att säkerställa ett effektivt, ekonomiskt och problemfritt brukande av fastigheterna. Vi söker nu en Fastighetsskötare till Hortlaxområdet.

Arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare kommer du att främst arbeta med skötsel, tillsyn och förebyggande åtgärder på kommunens fastighetsbestånd.

Kvalifikationer

Du har en utbildning som fastighetsskötare eller utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har några års arbetslivserfarenhet från verksamhetsområdet. Det är meriterande om du har kunskap inom el eller VS.

För arbetet krävs goda datakunskaper krävs då stora delar av arbetet är IT-baserat. Arbetet kräver B-körkort samt kunskaper i svenska i tal och skrift.

Som person är du flexibel och kan planera ditt arbete självständigt. Du är positiv, en problemlösare och mån om att göra ett bra arbete. Du ha en god samarbetsförmåga och hanterar våra kunder på ett professionellt sätt med ett gott bemötande.

Upplysningar

Ramona Nilsson, Enhetschef fastighetsdrift, telefon 0911-6971 68

Facklig representant

Veronica Öhlund, Kommunal, 0911-934 09

Välkommen med din ansökan senast 21-11-07 Visa mindre

Vaktmästare i Norrfjärdens församling

Norrfjärdens församling söker en vaktmästare, 100%. OM FÖRSAMLINGEN Norrfjärdens församling är en del av Svenska kyrkan och är belägen i Piteå kommuns norra del. Vi är en liten arbetsplats med drygt ett dussin anställda. I församlingsverksamheten arbetar präster, diakon, musiker och pedagoger. Dessutom finns administrativ personal och värdinnor inom lokalvård och servering. Som vaktmästare är du primärt anställd för begravningsverksamhetens behov. Arbetsom... Visa mer
Norrfjärdens församling söker en vaktmästare, 100%.
OM FÖRSAMLINGEN
Norrfjärdens församling är en del av Svenska kyrkan och är belägen i Piteå kommuns norra del. Vi är en liten arbetsplats med drygt ett dussin anställda. I församlingsverksamheten arbetar präster, diakon, musiker och pedagoger. Dessutom finns administrativ personal och värdinnor inom lokalvård och servering. Som vaktmästare är du primärt anställd för begravningsverksamhetens behov. Arbetsområdet är kringgärdat av begravningslagstiftning. Svenska kyrkan utför uppgiften på statens uppdrag och verksamheten finansieras av den obligatoriska begravningsavgiften.
OM TJÄNSTEN
Din huvudsakliga arbetsplats är i tätorten Norrfjärden där vi har kyrka, begravningsplats, byggnader för församlingsverksamhet, kontor och vaktmästeri. I Rosvik är kyrka och verksamhetslokal "allt i ett". Är du redan boende i församlingen är det positivt. Kan och vill du flytta hit så välkomnar vi dig till oss.
Norrfjärdens församling söker dig som delar kyrkans värdegrund om alla människors lika värde. Eftersom du som anställd uppfattas som en ambassadör för kyrkan är det viktigt att du i ord och handling bemöter både arbetskamrater och församlingsbor med värme och respekt. På kyrkogården och i samband med begravning kommer du att möta människor i sorg. Det kan vara en svår uppgift men det är oerhört viktigt att den utförs.
I församlingen behöver vi tre personer på helårsbasis inom begravningsverksamhet och vaktmästeri. Alla behöver vara beredda på att jobba både ute och inne.
Utomhussysslorna handlar om skottning, grävning, plantering och skötsel av grönytor. Att vi har en vacker, välskött och säker utomhusmiljö är viktigt för det intryck som boende och besökare har av församlingen. Under sommarsäsong tar vi in säsongsanställda och kommunala feriearbetare. Att kunna introducera, arbetsleda och motivera ungdomar är ytterligare en förväntan på dig.
Inomhussysslorna inbegriper fastighetsskötsel, maskinunderhåll och viss lokalvård. Det har varit och kommer fortsatt att vara en period då vi jobbar med att komma i kapp på fastighetsområdet. Vaktmästeriet ansvarar för att i god tid göra underlag till anbudsförfarande, kontraktera hantverkare samt tillse att det flyter under arbetets gång.
Har du erfarenhet av projektledning eller arbetsledning är det meriterande. Även specialistkompetens inom ex fastighetsskötsel, reparation av motorfordon, el eller VVS är intressant, men det viktigaste är att rutiner för tillsyn och underhåll följs.
Speciellt för denna vaktmästartjänst är att du behöver administrativ kompetens. Motsvarande en dag i veckan så jobbar du med system för kyrkogård, begravningsärenden samt tar telefonsamtal och är tillgänglig för fysiska möten med församlingsbor på församlingsexpeditionen . Under semestertid så är denna del av tjänsten ännu större – ca 50%. Då vi tar höjd för att erbjuda servicetjänster med gravskötsel från sommaren 2022 vill vi att du arbetar med det samt LabOra kyrkogård som är vårt gravsystem, kyrkstugeadministration och förteckning över kulturhistoriska föremål i programmet Sacer.
Att jobba i församling innebär att du behöver vara beredd att jobba kväll vid behov och var tredje helg vid gudstjänster och kyrkliga handlingar (dop och vigsel) i våra kyrkor.
VI SÖKER DIG SOM:
Har passande utbildning eller erfarenhet för arbetsuppgifterna.
Är arbetsvillig och serviceinriktad.
Är en utpräglad teamspelare i relation till andra anställda och engagerade församlingsbor.
Kan arbetsleda säsongsanställda och leda projekt.
Har lätt för att skapa och underhålla goda relationer
Kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.
Har datavana och administrativa färdigheter.
Har körkort B.

Anställningen är tillsvidare 100% med månadslön från 1 januari 2022 eller enligt överenskommelse.
Norrfjärdens församling vill vara en hållbar arbetsplats såväl ekonomiskt, personellt och miljömässigt. Det innebär att vill vara generösa att hitta anpassade lösningar för att du och din eventuella familj ska kunna hålla ihop. Av dig förväntar vi att du är lojal med din arbetsgivare, är villig att bidra till helheten och utvecklas med övriga anställda och församlingen. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet och tillämpar fri prövningsrätt.
ANSÖKAN
Välkommen att skicka in din ansökan med följande bilagor:
CV, personligt brev och intyg på utbildningar/ kurser/ kompetens samt två referenspersoner senast 28 september till:
Norrfjärdens församling
Helgenäsgatan 19
945 31 Norrfjärden
eller via mail:
[email protected]
Ofullständig ansökan kommer inte att beaktas. Visa mindre

Fastighetstekniker  VVS

Fastighets och serviceförvaltningen står inför många spännande utmaningar och söker dig som tar initiativ, gillar att samarbeta med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Vi erbjuder dig ett arbete där du får utvecklas, ha roligt och göra skillnad. Fastighets och serviceförvaltningen har ca 350 medarbetare och ansvarar för förvaltning av kommunens fastigheter samt kommunens samlade kost-, städ- och vaktmästeriverksamhet. Avdelning Fastigheter ansva... Visa mer
Fastighets och serviceförvaltningen står inför många spännande utmaningar och söker dig som tar initiativ, gillar att samarbeta med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Vi erbjuder dig ett arbete där du får utvecklas, ha roligt och göra skillnad. Fastighets och serviceförvaltningen har ca 350 medarbetare och ansvarar för förvaltning av kommunens fastigheter samt kommunens samlade kost-, städ- och vaktmästeriverksamhet.

Avdelning Fastigheter ansvarar för den strategiska lokalförsörjningen och fastighetsförvaltningen av Piteå Kommuns fastighetsbestånd. I detta ingår bland annat att planera och genomföra underhållsprojekt samt ny-, till- och ombyggnationer av fastigheterna. Avdelningen ansvarar även för kommunens vaktmästeriverksamhet.

Arbetsuppgifter

Som fastighetstekniker kommer du att främst arbeta med skötsel, tillsyn och förebyggande åtgärder på kommunens fastighetsbestånd med särskilt fokus på VVS och ventilation.

Viss del av rollen kan även innebära reparationer i fastigheterna liksom verksamhetstjänster till kommunens kärnverksamheter.

Kvalifikationer

Du har en relevant utbildning eller utbildning/erfarenhet som bedöms som likvärdig samt några års arbetslivserfarenhet från verksamhetsområdet.

Goda datakunskaper krävs då viss dela av arbetet är IT-baserat. Arbetet kräver B-körkort samt kunskaper i svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet från något av områdena kyla, ventilation liksom styr & regler.

Som person är du flexibel och kan planera ditt arbete självständigt. Du är positiv, en problemlösare och mån om att göra ett bra arbete. Du ha en god samarbetsförmåga och hanterar våra kunder på ett professionellt sätt med ett gott bemötande.

Upplysningar

Anders Söder, Enhetschef 0911-69 65 47

Åke Falk, Enhetschef, 0911-69 71 68

Facklig representant

Sara Lagesen Kommunal, 073-055 86 96

Välkommen med din ansökan senast 2021-03-28 Visa mindre

Fastighetsförvaltare

Har du kunskap inom fastighetsförvaltning? Är du prestigelös, självgående och flexibel? Då kan det vara just dig vi söker! Vi expanderar och söker därför en fastighetsförvaltare med bas i Piteå. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Wallsténhus fastigheter inrymmer kontor, handel, logistik och bostäder. Vi har fastigheter på fyra orter i Norrbotten med det största beståndet i Piteå. Total förvaltad yta uppgår till ca 40.000 kvm. En... Visa mer
Har du kunskap inom fastighetsförvaltning? Är du prestigelös, självgående och flexibel? Då kan det vara just dig vi söker!

Vi expanderar och söker därför en fastighetsförvaltare med bas i Piteå. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Wallsténhus fastigheter inrymmer kontor, handel, logistik och bostäder. Vi har fastigheter på fyra orter i Norrbotten med det största beståndet i Piteå. Total förvaltad yta uppgår till ca 40.000 kvm.

En viktig grundbult i vår företagskultur är att vi vill bidra till hemstaden Piteås fortsatta positiva utveckling genom att skapa attraktiva miljöer och mötesplatser i staden. Vi är ett ägardrivet fastighetsbolag med korta beslutsvägar och en liten organisation där alla är vana vid att hugga i där det behövs. Vi tror därför att du som söker tjänsten är någon som trivs även med arbetsuppgifter utanför den typiska förvaltarrollen. Eftersom lägenheter utgör en del i vårt bestånd kan boende ordnas om flytt blir aktuellt för att påbörja tjänsten.

Som förvaltare hos oss kommer du bl.a. att:

-ansvara för de tekniska systemen i fastigheterna samt leda arbetet med att införa digitala system för styr och övervakning
-ha ett övergripande ansvar för det löpande underhållet, reparationer och hyresgästanpassningar på och i fastigheterna
-ansvara för att öka byggnadernas kort- och långsiktiga prestanda och minska deras miljöpåverkan
-vara våra externt anlitade fastighetsskötares kontaktperson i frågor som rör den dagliga driften
-i samarbete med ledningen vara delaktig i större lokalanpassningar och om- och nybyggnationer
-ansvara för rapportering till myndigheter och uppfyllnad av myndighetskrav

Din profil
Vi söker dig med kunskap inom fastighetsförvaltning förvärvad via utbildning och/eller arbetslivserfarenhet. Förutom detta söker vi dig som:

-Kan uppträda på ett förtroendeskapande sätt gentemot samarbetspartners och hyresgäster
-Är van vid att använda Excel och gillar digitala arbetsredskap
-Trivs med att ha flera arbetsuppgifter igång samtidigt
-Är lösningsorienterad och levererar i tid
-Är bra på att uttrycka dig i skrift
-Har B-körkort

Denna rekryteringsprocess hanteras av StudentConsulting, Vi hänvisar därför eventuella frågor till StudentConsultings rekryterare Therese Isaksson via epost: [email protected]

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Fastighetsförvaltare

Har du utbildning och/eller erfarenhet av rollen som fastighetsförvaltare? Är du prestigelös, självgående och flexibel? Då kan det vara just dig vi söker! Wallsténhus äger och förvaltar ett fastighetsbestånd på drygt 40.000 kvm med kontors- och handelslokaler samt lägenheter. De flesta lokalerna och alla våra lägenheter finns i centrala delarna av Piteå. Vi äger också fastigheter i Luleå, Kalix och Haparanda. Vi expanderar och utvecklar ständigt vår verks... Visa mer
Har du utbildning och/eller erfarenhet av rollen som fastighetsförvaltare? Är du prestigelös, självgående och flexibel? Då kan det vara just dig vi söker!

Wallsténhus äger och förvaltar ett fastighetsbestånd på drygt 40.000 kvm med kontors- och handelslokaler samt lägenheter. De flesta lokalerna och alla våra lägenheter finns i centrala delarna av Piteå. Vi äger också fastigheter i Luleå, Kalix och Haparanda. Vi expanderar och utvecklar ständigt vår verksamhet och är därför i behov av att anställa en fastighetsförvaltare stationerad i Piteå. Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse.

Som fastighetsförvaltare kommer du att ansvara för både teknisk och ekonomisk förvaltning. Vi är en liten och ägardriven organisation där beslutsvägarna är korta och alla är beredda att hugga i där det kan behövas. För att trivas hos oss bör du därför se positivt på att det också ingår arbetsuppgifter som ligger utanför den typiska förvaltarrollen. Att bidra till en positiv utveckling av hemstaden Piteå och att skapa attraktiva miljöer och mötesplatser i staden är grundbultar i vår företagskultur. Det är därför också viktigt att du vill vara med och bidra i denna utveckling. Rollen som förvaltare hos oss innefattar bl.a. att du:

-Ansvarar för våra fastigheters kortsiktiga och långsiktiga prestanda
-Arbetar målinriktat för att öka fastigheternas driftnetto och minska deras miljöpåverkan
-Tar fram underlag för budgetar och prognoser
-Genomför och ansvarar för underhållsarbeten, ombyggnationer, hyresgästanpassningar och besiktningar
-Ansvarar för genomförande av projekt i vår förvaltning tillsammans med kunder, fastighetsskötare och entreprenörer
-Arbetar med lönsamhetsbedömningar av investeringsalternativ
-Ansvarar för uppfyllnad av myndighetskrav

Vi befinner oss i en utvecklingsfas gällande digitalisering/IT-system och det ingår därför också i din roll att vara delaktig i arbetet med att utvärdera nya system och hjälpmedel för att optimera fastigheternas och förvaltningens prestanda.

Din profil
För att du ska vara aktuell för denna roll vill vi att du innehar utbildning inom fastighetsförvaltning och/eller arbetslivserfarenhet inom området. Förutom detta söker vi dig som:

-Är prestigelös och flexibel
-Är skicklig på att använda excel och microsoft word.
-Har förmåga att hantera flera arbetsuppgifter av vitt skilda slag samtidigt
-Ser möjligheter i förändringar och tycker om att hitta lösningar
-Har fokus på resultat och levererar i tid
-Är kommunikativ såväl i skrift som verbalt
-Är förtroendegivande och bra på att bygga och vårda relationer med hyresgäster och leverantörer
-Har B-körkort

Denna rekryteringsprocess hanteras av StudentConsulting, Vi hänvisar därför eventuella frågor till StudentConsultings rekryterare Therese Isaksson via epost: [email protected] Ansökningarna kommer att bearbetas sista november.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Idrottsplatsarbetare

Attraktiv kultur, park och fritid – vi gör skillnad! Kultur, park och fritidsverksamheterna i Piteå kommun ska verka för att stärka pitebornas livskvalitet och folkhälsa. Ett stort utbud av idrotts- och fritidsanläggningar samt närhet till natur och skärgård skapar förutsättningar för detta.   Kultur, park och fritidsförvaltningen består av tre avdelningar. Fritidsavdelningen där denna tjänst finns inrymmer verksamheter som idrotts- och fritidsanläggning... Visa mer
Attraktiv kultur, park och fritid – vi gör skillnad!

Kultur, park och fritidsverksamheterna i Piteå kommun ska verka för att stärka pitebornas livskvalitet och folkhälsa. Ett stort utbud av idrotts- och fritidsanläggningar samt närhet till natur och skärgård skapar förutsättningar för detta.  

Kultur, park och fritidsförvaltningen består av tre avdelningar. Fritidsavdelningen där denna tjänst finns inrymmer verksamheter som idrotts- och fritidsanläggningar, friluftsliv, skärgård, idrott och föreningsliv. Arenagruppens huvuduppdrag är drift, skötsel och underhåll av LF Arenas ishall, friidrottsanläggning, konstgräsplan för fotboll, gräsplaner, fotbollshall, sporthallar och motionsspår. 

 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna utgörs av praktiskt arbete med drift, skötsel och underhåll av lokaler, anläggningar, maskiner och inventarier. Skötsel av konstgräs och gräsplan för fotboll, isvård, gräsklippning, lokalvård, snöröjning. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma.

 

Kvalifikationer

Du har en utbildning på minst gymnasienivå, med inriktning mot anläggning eller service/underhåll, eller annan arbetslivserfarenhet som bedöms som likvärdig.

Du har praktisk erfarenhet och god kunskap av drift, skötsel och underhåll. En god datakunskap är viktig då bland annat felanmälan och beställningar sker via dator.

 

Det är meriterande om du har C-körkort och erfarenhet av olika typer av maskiner, hjullastare, ismaskin, pistmaskin etc. Meriterande även om du har el -behörighet och/eller har arbetat med is makeri, spårdragning etc.

 

Som person är du driftig och gillar problemlösning. Du är van att arbeta självständigt och ta ansvar för ditt arbete. Ett gott samarbete med andra är en förutsättning för rollen. Du tycker om att ge service, har ett gott bemötande och ett professionellt förhållningssätt.

Stor vikt kommer att läggas på din personliga lämplighet såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och lyhördhet, då rollen kräver en god förmåga att möta olika människor. Tjänsten kräver att du har körkort. Då vi eftersträvar en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden.

 

Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse, heltid, tillsvidareanställning. Tjänstgöring enligt rullande schema dag, kväll och helg.

 

Upplysningar

Christer Landström, enhetschef, telefon 0911-69 64 58

 

Facklig företrädare 

Sara Lagesen, Kommunal, telefon 0911-934 10

 

Välkommen med din ansökan senast 2020-12-06 Visa mindre

Servicetekniker / Drifttekniker

Fördelarna med jobbet är framförallt friheten och den utmanande problemlösningen! L & T erbjuder ett ansvarsfullt, utvecklande jobb där du får varierande arbete i roliga kunduppdrag. Att jobba med service innebär att man träffar mycket människor och man vet aldrig vad som kommer att hända under dagen. Men det är ju också det som gör det så roligt! Rekryteringen sker i samarbete med Experis AB, men du kommer att anställas direkt av Lassila & Tikanoja Om ... Visa mer
Fördelarna med jobbet är framförallt friheten och den utmanande problemlösningen!

L & T erbjuder ett ansvarsfullt, utvecklande jobb där du får varierande arbete i roliga kunduppdrag. Att jobba med service innebär att man träffar mycket människor och man vet aldrig vad som kommer att hända under dagen. Men det är ju också det som gör det så roligt!

Rekryteringen sker i samarbete med Experis AB, men du kommer att anställas direkt av Lassila & Tikanoja

Om tjänsten

Som Serviceelektriker / Drifttekniker arbetar du självständigt med drift och underhåll, primärt i våra uppdrag mot kunder inom infrastrukturer och kommersiella fastigheter. Du arbetar främst med tillsyn, skötsel samt löpande felavhjälpande underhåll i tekniska installationer som exempelvis El och VA samt arbete med 48 V och reservkraft. I din vardag har du många kontaktytor och daglig dialog med kunder, leverantörer och kollegor. Då du har hemgaragering och utgår från hemmet är det lämpligt om din bostadsort är Piteå, Arvidsjaur, Älvsbyn, Luleå eller Boden.

Den vi söker

Vi söker dig som är elektriker eller drifttekniker, har några års erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Eftersom arbetsuppgifterna innebär problemlösningen i varierande tekniska installationer är det även viktigt att du har en bred teknisk kunskap inom andra teknikområden. Vänligen låt detta då tydligt framgå i din ansökan. Tjänsten kräver också att du talar och skriver flytande på svenska.

OBS ANSÖKAN SKER VIA LÄNK:

https://www.experis.se/swe/lediga-jobb/jobb/3219754f-fb12-4275-be7d-35c10025dad5/serviceelektriker--drifttekniker-/?search=SERVICEELEKTRIKER-/-DRIFTTEKNIKER

Ansök idag

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Experis och Lassila & Tikanoja har en önskan om att alla eventuella frågor går direkt till Experis kontaktperson:

Inger Sundgren på telefonnummer: 070-3774891 eller via e-post: [email protected]

Vi arbetar med löpande urval - välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Drifttekniker

Framtiden ser ljus ut för Piteå och nu söker vi en driven och kunnig Drifttekniker. Vi hoppas att du, tillsammans med oss, vill vara delaktig i våra hyresgästers och Piteås fortsatta tillväxt. Piteå Näringslivsfastigheter har sedan företagets grundande tagit en aktiv roll som samhällsbyggare. Händig som du är, så kommer du med din kompetens och nyfikenhet att bidra till att vi kan fortsätta blicka framåt och utveckla den kommun vi verkar inom. Vilka blir ... Visa mer
Framtiden ser ljus ut för Piteå och nu söker vi en driven och kunnig Drifttekniker. Vi hoppas att du, tillsammans med oss, vill vara delaktig i våra hyresgästers och Piteås fortsatta tillväxt.
Piteå Näringslivsfastigheter har sedan företagets grundande tagit en aktiv roll som samhällsbyggare. Händig som du är, så kommer du med din kompetens och nyfikenhet att bidra till att vi kan fortsätta blicka framåt och utveckla den kommun vi verkar inom.

Vilka blir dina kommande arbetsuppgifter?
Ditt centrala uppdrag blir att inneha driftansvaret för ett antal fastigheter samt sköta den tekniska förvaltningen av dessa. Du kommer att bistå hyresgästerna med åtgärdande av deras felanmälningar. Antingen via eget utförande eller med hjälp av rätt underentreprenör inom våra fasta ramtavtal.
I din roll som drifttekniker kommer du även att utföra tillsyn/ronderingar i fastigheter på regelbunden basis samt ronderar även de tekniska installationerna och utför energiuppföljning genom överordnat styrsystem.
Du kommer att vara en av PNF´s kontakter mot hyresgästerna för att fånga upp eventuella förändringar i ett tidigt skede och vara proaktiv.. Vidare kommer du att administrera och leda mindre projekt som utförs i fastigheterna och förbereda eventuella fakturering av dessa. Vid  eventuella skade/försäkringsärenden så samordnar du även relevant info till berörda parter.

Vem är du?
Vi söker dig som är trygg i dig själv, med nyfikenhet och stort eget driv. Kanske har du arbetat som fastighetsskötare, fastighetsförvaltare, tekniker, montör eller elektriker alternativt annan gren inom bygg/installationsbranchen.
Då du kommer att vara PNF:s ansikte utåt är det viktigt att du är serviceinriktad och har förmåga att skapa en öppen, och förtroendefull dialog med kunder och dina kollegor. Du gillar att hugga tag i saker och har god förmåga att prioritera. Att jobba självständigt och strukturerat är lika självklart för dig som att planera om dina arbetsuppgifter om situation så kräver. 

Du tycker om att ge god service och agerar alltid professionellt i dina kontakter. Du vill vara med och skapa en bra och långsiktig hållbar miljö för PNF, våra kunder och dig själv. Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal och skrift. Du har god datavana samt B-körkort.
Vi lägger mycket stor vikt vid din personlighet och arbetar för mångfald inom vår organisation..

Vad erbjuder vi dig? 
Vi är stolta över att kunna erbjuda dig  en trivsam och dynamisk arbetsplats med engagerade medarbetare. Vi är en tight organisation med  stöd från ekonomi, marknad, fastighetschef, drift- och underhållschef och VD
Hos oss får du ansvar med matchande befogenheter med möjlighet till personlig utveckling och utbildning. Vi erbjuder dig även en hälsoinriktad arbetsplats med friskvårdstimme och träningsmöjligheter.

Villkor
100% arbetstid med tillämpad provanställning inför tillsvidareanställning. 

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Kompetenslaget. För frågor om tjänsten, kontakta Rekryteringskonsult Johan Rosenqvist, 070-326 78 56. Visa mindre

Vi söker personal - Träffa oss på rekryteringsmässan i Piteå 27 februari

Träffa oss på rekryteringsmässan, Piteå Energi Arena den 27 februari mellan 13:00 och 16:00.Läs mer om mässan på www.pitemassan.se Föreningsservice är en ideell förening som ägs av ca 180 föreningar i Piteå med 30 tal anställda och har verksamhet inom: Administration, vaktmästarpool, kopiering/skylttillverkning, transporter, projekthandledning, uthyrning, städning, caféverksamhet och bemanning receptioner. Vi sköter också Lindbäcksstadion, en skid-, fr... Visa mer
Träffa oss på rekryteringsmässan, Piteå Energi Arena den 27 februari mellan 13:00 och 16:00.Läs mer om mässan på www.pitemassan.se

Föreningsservice är en ideell förening som ägs av ca 180 föreningar i Piteå med 30 tal anställda och har verksamhet inom:
Administration, vaktmästarpool, kopiering/skylttillverkning, transporter, projekthandledning, uthyrning, städning, caféverksamhet och bemanning receptioner.

Vi sköter också Lindbäcksstadion, en skid-, frilufts- och rekreationsanläggning i Piteå, Nolia is-och friidrotthall samt bygger och underhåller Solanderleden, en vandringsled mellan Piteå och Luleå.

Nu söker vi främst personal inom vaktmästeri och städ. Semestervikarier, säsongsarbetare eller tillsvidare anställning.

Välkommen att besöka oss! Visa mindre

Drifttekniker

Fastighets och serviceförvaltningen står inför många spännande utmaningar och söker dig som tar initiativ, gillar att samarbeta med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Vi erbjuder dig ett arbete där du får utvecklas, ha roligt och göra skillnad. Fastighets och serviceförvaltningen har ca 350 medarbetare och ansvarar för förvaltning av kommunens fastigheter samt kommunens samlade kost-, städ- och vaktmästeriverksamhet. Avdelning Fastigheter säker... Visa mer
Fastighets och serviceförvaltningen står inför många spännande utmaningar och söker dig som tar initiativ, gillar att samarbeta med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Vi erbjuder dig ett arbete där du får utvecklas, ha roligt och göra skillnad. Fastighets och serviceförvaltningen har ca 350 medarbetare och ansvarar för förvaltning av kommunens fastigheter samt kommunens samlade kost-, städ- och vaktmästeriverksamhet.

Avdelning Fastigheter säkerställer den strategiska lokalförsörjningen; planering, samordning och förändring i fastighetsbeståndet (om-, till- och nybyggnation). Ansvarar för den dagliga driften, skötseln samt planering och genomförande av underhåll i kommunens fastigheter. Avdelningen ansvarar även för kommunens fastighetsskötsel. Vi är totalt 75 medarbetare som förvaltar totalt 255 000 m². Med anledning av en kommande pensionsavgång söker vi en erfaren drifttekniker med erfarenhet ifrån fastighetsområdet.

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker kommer du att arbeta aktivt i kommunens fastigheter med driftövervakning, driftoptimering samt utveckling/felsökning/förebyggande åtgärder inom fastigheternas tekniska installationer. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med många intressanta och utmanande uppgifter.

Kvalifikationer

Du har en teknisk utbildning eller utbildning/erfarenhet som bedöms som likvärdig samt flerårig arbetslivserfarenhet från verksamhetsområdet. Det är ett krav att du har erfarenhet från något av områdena el, vs, kyla eller SÖ. Tjänsten kräver även goda datakunskaper då arbetet till stor del är IT-baserat. Arbetet kräver B-körkort samt kunskaper i svenska i tal och skrift. Som person är du flexibel och kan planera ditt arbete självständigt. Du är positiv, en problemlösare och mån om att göra ett bra arbete. Du ha en god samarbetsförmåga och hanterar våra kunder på ett professionellt sätt med ett gott bemötande. Du har ett stort intresse för tekniska fastighetsfrågor. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Vi eftersträvar en bred och blandad personalgrupp när det gäller kön, ålder och etnisk bakgrund.

Information om tjänsten                                                                     

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, måndag till fredag.                             

Upplysningar

Mats Bergh Verksamhetsområdeschef Drift, Teknik & Projekt, telefon 0911-697866 eller [email protected]

Fackliga kontaktpersoner

Vision Jonas Sandlund       0911-69 68 73

SI Christer Eriksson           0911-69 61 65

Välkommen med din ansökan senast 2020-10-31

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag och övriga annonseringsförslag Visa mindre

Idrottsplatsarbetare

Attraktiv kultur, park och fritid – vi gör skillnad! Kultur, park och fritidsverksamheterna i Piteå kommun ska verka för att stärka pitebornas livskvalitet och folkhälsa. Ett stort utbud av idrotts- och fritidsanläggningar samt närhet till natur och skärgård skapar förutsättningar för detta.   Kultur, park och fritidsförvaltningen består av tre avdelningar. Fritidsavdelningen där denna tjänst finns inrymmer verksamheter som idrotts- och fritidsanläggning... Visa mer
Attraktiv kultur, park och fritid – vi gör skillnad!

Kultur, park och fritidsverksamheterna i Piteå kommun ska verka för att stärka pitebornas livskvalitet och folkhälsa. Ett stort utbud av idrotts- och fritidsanläggningar samt närhet till natur och skärgård skapar förutsättningar för detta.  

Kultur, park och fritidsförvaltningen består av tre avdelningar. Fritidsavdelningen där denna tjänst finns inrymmer verksamheter som idrotts- och fritidsanläggningar, friluftsliv, skärgård, idrott och föreningsliv. Arenagruppens huvuduppdrag är drift, skötsel och underhåll av LF Arenas ishall, friidrottsanläggning, konstgräsplan för fotboll, gräsplaner, fotbollshall, sporthallar och motionsspår. 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna utgörs av praktiskt arbete med drift, skötsel och underhåll av lokaler, anläggningar, maskiner och inventarier. Skötsel av konstgräs och gräsplan för fotboll, isvård, gräsklippning, lokalvård, snöröjning. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma.

Kvalifikationer

Du har en utbildning på minst gymnasienivå, med inriktning mot anläggning eller service/underhåll, eller annan arbetslivserfarenhet som bedöms som likvärdig.

Du har praktisk erfarenhet och god kunskap av drift, skötsel och underhåll. En god datakunskap är viktig då bland annat felanmälan och beställningar sker via dator.

Det är meriterande om du har C-körkort och erfarenhet av olika typer av maskiner, hjullastare, ismaskin, pistmaskin etc. Meriterande även om du arbetat med is makeri, spårdragning etc.

Som person är du driftig och gillar problemlösning. Du är van att arbeta självständigt och ta ansvar för ditt arbete. Ett gott samarbete med andra är en förutsättning för rollen. Du tycker om att ge service, har ett gott bemötande och ett professionellt förhållningssätt.

Stor vikt kommer att läggas på din personliga lämplighet såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och lyhördhet, då rollen kräver en god förmåga att möta olika människor. Tjänsten kräver att du har körkort. Då vi eftersträvar en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Övrigt

Tillträde 1 maj eller enligt överenskommelse, heltid, tillsvidareanställning. Tjänstgöring enligt rullande schema dag, kväll och helg.

Upplysningar

Jenny Axelsson Avdelningschef, telefon 0911-69 64 39 

Facklig företrädare 

Sara Lagesen, Kommunal, telefon 0911-934 10

Välkommen med din ansökan senast 20-03-01 Visa mindre

Skärgårdsansvarig

Attraktiv kultur, park och fritid – vi gör skillnad! Kultur, park och fritidsverksamheterna i Piteå kommun ska verka för att stärka pitebornas livskvalitet och folkhälsa. Ett stort utbud av idrotts- och fritidsanläggningar samt närhet till natur och skärgård skapar förutsättningar för detta.   Kultur, park och fritidsförvaltningen består av tre avdelningar. Fritidsavdelningen där denna tjänst finns inrymmer verksamheter som idrotts- och fritidsanläggnin... Visa mer
Attraktiv kultur, park och fritid – vi gör skillnad!

Kultur, park och fritidsverksamheterna i Piteå kommun ska verka för att stärka pitebornas livskvalitet och folkhälsa. Ett stort utbud av idrotts- och fritidsanläggningar samt närhet till natur och skärgård skapar förutsättningar för detta.  

Kultur, park och fritidsförvaltningen består av tre avdelningar. Fritidsavdelningen där denna tjänst finns inrymmer verksamheter som idrotts- och fritidsanläggningar, friluftsliv, skärgård, idrott och föreningsliv. Som skärgårdsansvarig har du ansvar för kommunens farleder och kommunala skärgårdsanläggningar. Ditt huvudsakliga uppdrag är att arbeta praktiskt i skärgården men det ingår även utvecklingsfrågor och projekt. Din placering är i Arenagruppen på LF arena men skärgårdsarbetet utgår främst från Bondökanalen där kommunens arbetsbåt finns. Tjänsten är dagtid måndag till fredag men kräver flexibilitet då vädret många gånger styr arbetet.

Arbetsuppgifter

Sommartid praktiska uppgifter i skärgården såsom tillsyn och underhåll av anläggningar (stugor, bryggor, prickar, ensmärken, grillplatser, toaletter etc), byggnationer, skyltning, röjning mm. Värdskap och information är också viktiga uppgifter då du möter många besökare ute på anläggningarna.

Vintertid kan arbetet bestå av byggnationer, underhåll, köra ut ved till anläggningarna och tillsyn. Du har även ansvar för kommunens skidspår med spårpreparering och visst underhåll. Även andra arbetsuppgifter kopplat till Arenagruppen förekommer.

Kvalifikationer

Du har en utbildning på minst gymnasienivå, med inriktning mot anläggning eller service/underhåll, eller annan arbetslivserfarenhet som bedöms som likvärdig.

Du har praktisk erfarenhet och god kunskap av drift, skötsel och underhåll. En god datakunskap är viktig då bland annat felanmälan och beställningar sker via dator.

Fartygsbefäl klass 8 är ett krav och meriterande är erfarenhet från olika typer av maskiner som skoter, pistmaskin etc. Kunskap och erfarenhet från skärgården är en förutsättning då arbetet kräver självständighet.

Som person är du driftig och gillar problemlösning. Arbetet kan vara fysiskt krävande och många gånger väderberoende. Du är van att arbeta självständigt och ta ansvar för ditt arbete. Ett gott samarbete med andra är en förutsättning för rollen. Du tycker om att ge service, har ett gott bemötande och ett professionellt förhållningssätt.

Stor vikt kommer att läggas på din personliga lämplighet såsom att arbeta självständigt, planera och genomföra olika uppdrag, flexibilitet och lyhördhet. Tjänsten kräver att du har körkort. 

Övrigt

Tillträde 1 maj eller enligt överenskommelse, heltid, tillsvidareanställning. Helgarbete kan förekomma.

Upplysningar

Jenny Axelsson Avdelningschef, telefon 0911-69 64 39

Facklig företrädare 

Sara Lagesen, Kommunal, telefon 0911-934 10

Välkommen med din ansökan senast 20-02-23 Visa mindre

Fastighetsskötare

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. Läs mer på www.pitea.se. Fastighets och serviceförvaltningen står inför många spännande utmaningar och söker dig som tar initiativ, gillar att samarbeta med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Vi erbjuder dig ett arbete där du får utvecklas, ha roligt och göra skillnad. Fastighets och serviceförvaltningen har ca 350 m... Visa mer
Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. Läs mer på www.pitea.se. Fastighets och serviceförvaltningen står inför många spännande utmaningar och söker dig som tar initiativ, gillar att samarbeta med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Vi erbjuder dig ett arbete där du får utvecklas, ha roligt och göra skillnad.

Fastighets och serviceförvaltningen har ca 350 medarbetare och ansvarar för förvaltning av kommunens fastigheter samt kommunens samlade kost-, städ- och vaktmästeriverksamhet. Avdelning Fastigheter ansvarar för den strategisk lokalförsörjning och fastighetsförvaltning av Piteå Kommuns fastighetsbestånd. I detta ingår bland annat att planera och genomföra underhållsprojekt samt ny-, till- och ombyggnationer av fastigheterna. Avdelningen ansvarar även för kommunens vaktmästeriverksamhet. Vi står inför ett generationsskifte och söker därför;

Fastighetsskötare                            

- med utbildning och erfarenhet inom fastighetsskötsel

Arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare kommer du att främst arbeta med skötsel, tillsyn och förebyggande åtgärder på kommunens fastighetsbestånd.

Kvalifikationer

Du har en utbildning som fastighetsskötare eller utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har några års arbetslivserfarenhet från verksamhetsområdet. Det är meriterande om du har kunskap inom el eller VS.

För arbetet krävs goda datakunskaper krävs då stora delar av arbetet är IT-baserat. Arbetet kräver B-körkort samt kunskaper i svenska i tal och skrift.

Som person är du flexibel och kan planera ditt arbete självständigt. Du är positiv, en problemlösare och mån om att göra ett bra arbete. Du ha en god samarbetsförmåga och hanterar våra kunder på ett professionellt sätt med ett gott bemötande.

Upplysningar

Enhetscheferna Söder 0911-69 65 47 eller Åke Falk 0911-69 71 68

Facklig representant

Sara Lagesen Kommunal, 0911-934 10

Välkommen med din ansökan senast 20-03-15 Visa mindre

Vaktmästare

Vi söker nu en medarbetare till vårt härliga team, som ständigt utvecklas och växer! Du är glad, positiv, ser möjligheter och gillar att ha många olika projekt igång! Du gillar utmaningen i att vara med och utveckla vår verksamhet, är flexibel och sätter alltid gästen i första hand. Ditt arbete kommer att vara varierat med olika uppgifter så som gräsklippning, sandning, löpande underhåll och reparationer, serva maskiner och hjälpa till vid olika event. Vi... Visa mer
Vi söker nu en medarbetare till vårt härliga team, som ständigt utvecklas och växer! Du är glad, positiv, ser möjligheter och gillar att ha många olika projekt igång! Du gillar utmaningen i att vara med och utveckla vår verksamhet, är flexibel och sätter alltid gästen i första hand. Ditt arbete kommer att vara varierat med olika uppgifter så som gräsklippning, sandning, löpande underhåll och reparationer, serva maskiner och hjälpa till vid olika event. Vi ser gärna att du har erfarenhet av fastighetsunderhåll eller liknande uppgifter, men sätter stor vikt vid rätt personlighet och en vilja att utvecklas tillsammans med oss!Här på Storstrand hjälps vi alla åt där det behövs och arbetsuppgifterna kan därför variera mycket från varje vecka och en dag är sällan lik en annan. Arbetstiderna är i första hand vardagar, dagtid, med kan ibland behöva anpassas utifrån verksamheten. Beskrivning av arbetsplatsenStorstrand Kursgård ligger i Öjebyn, vackert beläget vid Piteälven, och drivs av Storstrandsföreningen som består av 20 olika församlingar i Piteå. Verksamheten drivs affärsmässigt på kristen grund. Verksamheten består av många olika delar: logi, camping, konferens, restaurang och café, event, läger, Gudstjänster och projekt av olika slag. Vi ser gärna att du delar vår vision och känner dig bekväm med vårt sammanhang. OmfattningTjänsten är en heltidsanställning tillsvidare, 100 %. Provanställning under 6 månader kan komma att bli aktuell.TillträdeSå snart som möjligt eller enligt överenskommelse.AnsökanOm du har några frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Lina Vikberg, 0911-601 47Din ansökan skickar du till [email protected], ange löneanspråk. Visa mindre

Fastighetstekniker El eller VVS

Fastighetstekniker El samt VVS Fastighets och serviceförvaltningen står inför många spännande utmaningar och söker dig som tar initiativ, gillar att samarbeta med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Vi erbjuder dig ett arbete där du får utvecklas, ha roligt och göra skillnad. Fastighets och serviceförvaltningen har ca 350 medarbetare och ansvarar för förvaltning av kommunens fastigheter samt kommunens samlade kost-, städ- och vaktmästeriverksamh... Visa mer
Fastighetstekniker El samt VVS

Fastighets och serviceförvaltningen står inför många spännande utmaningar och söker dig som tar initiativ, gillar att samarbeta med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Vi erbjuder dig ett arbete där du får utvecklas, ha roligt och göra skillnad. Fastighets och serviceförvaltningen har ca 350 medarbetare och ansvarar för förvaltning av kommunens fastigheter samt kommunens samlade kost-, städ- och vaktmästeriverksamhet.

Avdelning Fastigheter ansvarar för den strategiska lokalförsörjningen och fastighetsförvaltningen av Piteå Kommuns fastighetsbestånd. I detta ingår bland annat att planera och genomföra underhållsprojekt samt ny-, till- och ombyggnationer av fastigheterna. Avdelningen ansvarar även för kommunens vaktmästeriverksamhet.

Arbetsuppgifter

Som fastighetstekniker kommer du att främst arbeta med skötsel, tillsyn och förebyggande åtgärder på kommunens fastighetsbestånd med särskilt fokus på VVS eller EL.

Viss del av rollen kan även innebära reparationer i fastigheterna liksom verksamhetstjänster till kommunens kärnverksamheter.

Kvalifikationer

Du har en relevant utbildning eller utbildning/erfarenhet som bedöms som likvärdig samt några års arbetslivserfarenhet från verksamhetsområdet.

Goda datakunskaper krävs då viss dela av arbetet är IT-baserat. Arbetet kräver B-körkort samt kunskaper i svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet från något av områdena kyla, larm liksom styr & regler.

Som person är du flexibel och kan planera ditt arbete självständigt. Du är positiv, en problemlösare och mån om att göra ett bra arbete. Du ha en god samarbetsförmåga och hanterar våra kunder på ett professionellt sätt med ett gott bemötande.

Upplysningar

Anders Söder, Enhetschef 0911-69 65 47

Åke Falk, Enhetschef, 0911-69 71 68

Facklig representant

Sara Lagesen Kommunal, 0911-934 10

Välkommen med din ansökan senast 2019-10-20

  Visa mindre

Drifttekniker

Fastighets och serviceförvaltningen står inför många spännande utmaningar och söker dig som tar initiativ, gillar att samarbeta med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Vi erbjuder dig ett arbete där du får utvecklas, ha roligt och göra skillnad. Fastighets och serviceförvaltningen har ca 350 medarbetare och ansvarar för förvaltning av kommunens fastigheter samt kommunens samlade kost-, städ- och vaktmästeriverksamhet. Avdelning Fastigheter säker... Visa mer
Fastighets och serviceförvaltningen står inför många spännande utmaningar och söker dig som tar initiativ, gillar att samarbeta med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Vi erbjuder dig ett arbete där du får utvecklas, ha roligt och göra skillnad. Fastighets och serviceförvaltningen har ca 350 medarbetare och ansvarar för förvaltning av kommunens fastigheter samt kommunens samlade kost-, städ- och vaktmästeriverksamhet.

Avdelning Fastigheter säkerställer den strategiska lokalförsörjningen; planering, samordning och förändring i fastighetsbeståndet (om-, till- och nybyggnation). Vi ansvarar för den dagliga driften, skötseln samt planering och genomförande av underhåll i kommunens fastigheter samt för kommunens vaktmästeriverksamhet. Totalt förvaltar avdelningen 255 000 m². Vi är 75 medarbetare på avdelning fastigheter.

Vi är inne i ett expansivt skede och söker en drifttekniker med erfarenhet från fastighetsområdet.

Arbetsuppgifter
Som drifttekniker kommer du att arbeta aktivt i kommunens fastigheter med driftövervakning, driftoptimering samt utveckling/felsökning/förebyggande åtgärder inom fastigheternas tekniska installationer.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med många intressanta och utmanande uppgifter.

Kvalifikationer

Du har en teknisk utbildning eller utbildning/erfarenhet som bedöms som likvärdig samt flerårig arbetslivserfarenhet från verksamhetsområdet.

Goda datakunskaper krävs då många delar av arbetet är IT-baserat. Arbetet kräver B-körkort samt kunskaper i svenska i tal och skrift. Yrkeserfarenhet från något av områdena el, vvs, kyla eller styr & regler är ett krav för tjänsten.

Som person är du flexibel och kan planera ditt arbete självständigt. Du är positiv, en problemlösare och du är mån om att göra ett bra arbete. Du ha en god samarbetsförmåga och hanterar våra kunder på ett professionellt sätt med ett gott bemötande. Du har ett stort intresse för tekniska fastighetsfrågor. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper.

Arbetstid                                                                      

Heltid/tillsvidare                                                           

Kontaktperson

Mats Bergh, Verksamhetsområdeschef Drift, Teknik & Projekt 0911-697866

Fackliga kontaktpersoner

Jonas Sandlund, Vision      0911-69 68 73

Christer Eriksson, SI          0911-69 61 65

Välkommen med din ansökan senast 2019-08-25

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag och övriga annonseringsförslag Visa mindre

Fastighetsskötare

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. Läs mer på www.pitea.se. Fastighets och serviceförvaltningen står inför många spännande utmaningar och söker dig som tar initiativ, gillar att samarbeta med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Vi erbjuder dig ett arbete där du får utvecklas, ha roligt och göra skillnad. Fastighets och serviceförvaltningen har ca 350 m... Visa mer
Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. Läs mer på www.pitea.se. Fastighets och serviceförvaltningen står inför många spännande utmaningar och söker dig som tar initiativ, gillar att samarbeta med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Vi erbjuder dig ett arbete där du får utvecklas, ha roligt och göra skillnad.

Fastighets och serviceförvaltningen har ca 350 medarbetare och ansvarar för förvaltning av kommunens fastigheter samt kommunens samlade kost-, städ- och vaktmästeriverksamhet. Avdelning Fastigheter ansvarar för den strategisk lokalförsörjning och fastighetsförvaltning av Piteå Kommuns fastighetsbestånd. I detta ingår bland annat att planera och genomföra underhållsprojekt samt ny-, till- och ombyggnationer av fastigheterna. Avdelningen ansvarar även för kommunens vaktmästeriverksamhet. Vi står inför ett generationsskifte och söker därför;

 Fastighetsskötare                            

- med utbildning och erfarenhet inom fastighetsskötsel

Arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare kommer du att främst arbeta med skötsel, tillsyn och förebyggande åtgärder på kommunens fastighetsbestånd.

Kvalifikationer

Du har en utbildning som fastighetsskötare eller utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har några års arbetslivserfarenhet från verksamhetsområdet. Det är meriterande om du har kunskap inom el eller VS.

För arbetet krävs goda datakunskaper krävs då stora delar av arbetet är IT-baserat. Arbetet kräver B-körkort samt kunskaper i svenska i tal och skrift.

Som person är du flexibel och kan planera ditt arbete självständigt. Du är positiv, en problemlösare och mån om att göra ett bra arbete. Du ha en god samarbetsförmåga och hanterar våra kunder på ett professionellt sätt med ett gott bemötande.

Upplysningar

Produktionsledare Anders Söder 0911-69 65 47 eller Åke Falk 0911-69 71 68

Facklig representant

Sara Lagesen Kommunal, 0911-934 10

Välkommen med din ansökan senast 190505 Visa mindre