Lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Piteå

Se lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Piteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Piteå som finns hos arbetsgivaren.

Kommunikatör

Piteå växer som aldrig förr. Nu söker vi en kreativ och driven person som vill vara med på vår spännande utvecklingsresa. Som kommunikatör bidrar du på ett tydligt sätt i arbetet för ett attraktivare Piteå.  Välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Som kommunikatör hos oss arbetar du brett inom hela kommunikationsområdet. Bland arbetsuppgifterna ingår allt från behovsanalys och kommunikationsplanering till produktion och genomförande av olika former av ... Visa mer
Piteå växer som aldrig förr. Nu söker vi en kreativ och driven person som vill vara med på vår spännande utvecklingsresa. Som kommunikatör bidrar du på ett tydligt sätt i arbetet för ett attraktivare Piteå.  Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som kommunikatör hos oss arbetar du brett inom hela kommunikationsområdet. Bland arbetsuppgifterna ingår allt från behovsanalys och kommunikationsplanering till produktion och genomförande av olika former av kommunikationsinsatser. Du kommer att jobba både med intern och extern kommunikation. I rollen ingår också att anpassa och publicera material och budskap i olika kanaler, främst webb och sociala medier.

Rollen innebär stor variation i uppdrag samt en nära samverkan med chefer och medarbetare på kommunens förvaltningar likväl som med dina kollegor på avdelningen. Du tar egna initiativ och bidrar till kommunikationsavdelningens utveckling.

Kvalifikationer
För att lyckas i ditt uppdrag är egenskaper som flexibilitet, samarbetsförmåga, nytänkande och lösningsfokus värdefulla. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Du är kreativ och är en god skribent som gillar att producera innehåll. Du kan hålla igång många projekt samtidigt och har förmågan att organisera och strukturera både din arbetssituation och pågående projekt.


• Du är utbildad kommunikatör (eller utbildning vi bedömer vara motsvarande)
• Du skriver och talar flytande svenska, samt behärskar engelska i tal och skrift.

Kunskap om den politiska processen i en kommun samt erfarenhet av arbete i en stor organisation är meriterande.

Om arbetsplatsen
Kommunikationsavdelningen är en av kommunledningsförvaltningens sex avdelningar. Avdelningen består av tio personer som jobbar med kommunikation, formgivning och webb – dels på en övergripande nivå, dels som stöd till kommunens samtliga förvaltningar. Vår arbetsplats finns i nyrenoverade lokaler i Stadshuset i Piteå. Möjlighet till distansarbete erbjuds i den mån arbetsuppgifterna tillåter. Din närmaste chef är kommunikationschefen.

Läs om Piteå kommuns verksamheter här, Våra verksamheter - Jobba hos oss (pitea.se) och om att arbeta inom Piteå kommun här, Jobba hos oss - Arbete (pitea.se)

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 18 september. Visa mindre

Kommunikatör

Vi söker en kreativ kommunikatör för att sprida kunskap om Svenska kyrkans verksamhet till alla församlingsbor i Piteå församling. Du vill jobba med att omvandla både budskap och fakta till text och bild som berör och får effekt. Du är en kommunikatör med digitalt sinne och ett öga för både text och bild - som har ena benet i rörligt och andra i print! Vi erbjuder en meningsfull verksamhet där du tillsammans med andra får göra skillnad för människor. ... Visa mer
Vi söker en kreativ kommunikatör för att sprida kunskap om Svenska kyrkans verksamhet till alla församlingsbor i Piteå församling.
Du vill jobba med att omvandla både budskap och fakta till text och bild som berör och får effekt.
Du är en kommunikatör med digitalt sinne och ett öga för både text och bild - som har ena benet i rörligt och andra i print!
Vi erbjuder en meningsfull verksamhet där du tillsammans med andra får göra skillnad för människor.

Tillsammans med vår andra kommunikatör i Piteå församling planerar och genomför du såväl strategiskt som operativt kommunikationsarbete inom både intern- och extern kommunikation. I det vardagliga arbetet ingår allt från trycksaksproduktion, skapa innehåll för publicering i digitala kanaler till planering och verksamhetsstöd till församlingens verksamheter. För att trivas och lyckas i rollen bör du tycka om att ha varierande arbetsuppgifter, ha förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ.
Kvalifikationer
Relevant utbildning inom kommunikation eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdigt.
Erfarenhet av att arbeta med kommunikation/kommunikatörsyrket.
Goda färdigheter att producera text, bild samt rörligt.
Förmåga att skapa attraherande innehåll utifrån den tänkta målgruppen.
God kunskap i relevanta system som Adobe CC (InDesign, Photoshop och Premiere Pro), MS365. Vi arbetar med Content studio när det gäller hemsidan.
Erfarenhet av arbete med webb, sociala medier samt har arbetat med att utveckla intressant innehåll, strategier och budskap för dessa.

Tjänsten förutsätter att du är medlem i Svenska kyrkan och delar kyrkans värderingar.
Körkort och tillgång till egen bil är ett krav. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning kan komma att tillämpas.
Ansökan
Välkommen med din ansökan innehållande CV, personligt brev och referenser senast den 31 maj 2022. Ansökningarna kommer att prövas löpande så tjänsten kan vara tillsatt före sista ansökningsdag. Sänd ansökan per e-post till: [email protected] . Märk din ansökan med "Kommunikatör” Visa mindre

Kommunikatör, vikariat

Kommunikationsavdelningen i Piteå kommun samordnar all kommunövergripande kommunikation och bistår med råd och stöd för förvaltningsspecifik kommunikation. Nu har vi en vakant plats i vårt gäng under det här året. Som kommunikatör bidrar du på ett tydligt sätt i arbetet för ett attraktivare Piteå. Välkommen med din ansökan!  Arbetsuppgifter Som kommunikatör hos oss arbetar du brett inom hela kommunikationsområdet. Bland arbetsuppgifterna ingår allt från b... Visa mer
Kommunikationsavdelningen i Piteå kommun samordnar all kommunövergripande kommunikation och bistår med råd och stöd för förvaltningsspecifik kommunikation. Nu har vi en vakant plats i vårt gäng under det här året. Som kommunikatör bidrar du på ett tydligt sätt i arbetet för ett attraktivare Piteå. Välkommen med din ansökan! 

Arbetsuppgifter
Som kommunikatör hos oss arbetar du brett inom hela kommunikationsområdet. Bland arbetsuppgifterna ingår allt från behovsanalys och kommunikationsplanering till produktion och genomförande av olika former av kommunikationsinsatser. Du kommer att jobba både med intern och extern kommunikation. I rollen ingår också att anpassa och publicera material och budskap i olika kanaler, främst webb och sociala medier.

Rollen innebär stor variation i uppdrag samt en nära samverkan med chefer och medarbetare på kommunens förvaltningar likväl som med dina kollegor på avdelningen. Du tar egna initiativ och bidrar till kommunikationsavdelningens utveckling.

Kvalifikationer
För att lyckas i ditt uppdrag är egenskaper som flexibilitet, samarbetsförmåga, nytänkande och lösningsfokus värdefulla. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Du är kreativ och är en god skribent som gillar att producera innehåll. Du kan hålla igång många projekt samtidigt och har förmågan att organisera och strukturera både din arbetssituation och pågående projekt.

Du är utbildad kommunikatör (eller utbildning vi bedömer vara motsvarande).
Du skriver och talar flytande svenska, samt behärskar engelska i tal och skrift.
Kunskap om den politiska processen i en kommun samt erfarenhet av arbete i en stor organisation är meriterande.

Om arbetsplatsen
Kommunikationsavdelningen är en av kommunledningsförvaltningens sex avdelningar. Avdelningen består av tio personer som jobbar med kommunikation, formgivning och webb – dels på en övergripande nivå, dels som stöd till kommunens samtliga förvaltningar. Vår arbetsplats finns i Stadshuset i Piteå. Möjlighet till distansarbete erbjuds i den mån arbetsuppgifterna tillåter. Din närmaste chef är kommunikationschefen. 

Läs om Piteå kommuns verksamheter här, Våra verksamheter - Jobba hos oss (pitea.se) och om att arbeta inom Piteå kommun här, Jobba hos oss - Arbete (pitea.se) 

Övrigt
Tjänsten är ett vikariat till och med 2023-12-31. Tillträde enligt överenskommelse. 

Upplysningar
Jeanette Ögren Viklund
Kommunikationschef
[email protected]
0911-69 60 10

Fackliga företrädare
Hanna Backman
Akademikeralliansen
[email protected]
0911-69 61 85 

Sten Andersson
Vision
[email protected]
0911-69 69 70

Varmt välkommen med din ansökan senast den 5 februari. 

Inflyttarservice – för dig som vill flytta till Piteå
Letar du bostad, behöver veta mer om utbildning/skola eller hur kultur- och fritidsutbudet ser ut? Inflyttarservice erbjuder dig stöd från start till mål, läs mer här (https://www.pitea.se/inflyttare/kontakta-inflyttarservic Visa mindre

Kommunikatör 100 %

Om Piteå församling Från de täta skogarna till den vidsträckta skärgården är Piteå församling en av Luleå stifts största församlingar med 20 700 medlemmar och över 50 anställda. I församlingen ingår fem kyrkor varav två är samarbetskyrkor med EFS, tillhörande församlingshem och tre begravningskapell. Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar för sex kyrkogårdar. Goda kontakter och samarbeten med både skola och övriga samhället präglar verksamheten till stor del. Fö... Visa mer
Om Piteå församling
Från de täta skogarna till den vidsträckta skärgården är Piteå församling en av Luleå stifts största församlingar med 20 700 medlemmar och över 50 anställda. I församlingen ingår fem kyrkor varav två är samarbetskyrkor med EFS, tillhörande församlingshem och tre begravningskapell. Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar för sex kyrkogårdar.
Goda kontakter och samarbeten med både skola och övriga samhället präglar verksamheten till stor del. Församlingen har ett omfattande diakonalt arbete, en stor barn- och ungdomsverksamhet och en etablerad volontärverksamhet. Församlingen driver utöver detta även mångkulturella mötesplatser med bland annat svenska för invandrare. Piteå församling vill vara en församling i utveckling i ett föränderligt samhälle.
Ledord för all verksamhet är kärnvärdena närvaro, öppenhet och hopp. Församlingens inriktningsmål är ökad samverkan med övriga samhällsaktörer, ökad delaktighet och stimulering till ideella insatser samt att allt arbete ska präglas av tillgänglighet och utveckling.
Om du vill veta mer om Piteå kommun hänvisar vi till www.pitea.se


Vi söker en kreativ kommunikatör för att sprida kunskap om Svenska kyrkans verksamhet till alla församlingsbor i Piteå församling.
Du vill jobba med att omvandla både budskap och fakta till text och bild som berör och får effekt.
Du är en kommunikatör med digitalt sinne och ett öga för både text och bild - som har ena benet i rörligt och andra i print!
Vi erbjuder en meningsfull verksamhet där du tillsammans med andra får göra skillnad för människor.

Tillsammans med vår andra kommunikatör i Piteå församling planerar och genomför du såväl strategiskt som operativt kommunikationsarbete inom både intern och extern kommunikation. I det vardagliga arbetet ingår allt från trycksaksproduktion, skapa innehåll för publicering i digitala kanaler till planering och verksamhetsstöd till församlingens verksamheter. För att trivas och lyckas i rollen bör du tycka om att ha varierande arbetsuppgifter, ha förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ.
Vi ser gärna att du har:
Relevant utbildning inom kommunikation eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdigt.
Erfarenhet av att arbeta med kommunikation/kommunikatörsyrket.
Goda färdigheter att producera text, bild samt rörligt.
Förmåga att skapa attraherande innehåll utifrån den tänkta målgruppen.
God kunskap i relevanta system som Adobe CC (InDesign, Photoshop och Premiere Pro), MS365. Vi arbetar med Content studio när det gäller hemsidan.
Erfarenhet av arbete med webb, sociala medier samt har arbetat med att utveckla intressant innehåll, strategier och budskap för dessa.

Tjänsten förutsätter att du är medlem i Svenska kyrkan och delar kyrkans värderingar. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.
Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning kan komma att tillämpas.
Ansökan
Välkommen med din ansökan innehållande CV, personligt brev och referenser senast den 8 januari 2022. Sänd ansökan per e-post till: [email protected] eller per post till Piteå församling, Nygatan 23, 941 31 Piteå. Märk din ansökan med "Kommunikatör” Visa mindre

Eventpersonal till butiksevent i Piteå

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Piteå för vårens stora kampanjer. Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis till a... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Piteå för vårens stora kampanjer.
Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis till att tillreda en maträtt. (Självklart får man all utbildning som krävs) Är man en person som gillar att prata med folk och som kan ta instruktioner väl så är jobbet i sig inte svårt. Är man glad och trevlig kommer man väldigt långt i denna bransch!
Dagar och tider:
Vecka: 17-20 (25 april - 20 maj)
Vecka: 22-24 (30 maj - 19 juni)
Vi matchar ihop dig med de uppdrag som passar din tillgänglighet! Vanligtvis sker butiksdemos onsdag-lördag under butikens öppettider.
Lön: från 135kr/h och uppåt beroende på uppdrag, tid etc. (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Gå in på www.eventpersonal.se och skapa en profil (gör den så utförlig som möjligt). Skriv " RH Piteå" som referensnummer i din profil. (Har du redan en profil hos oss så behöver du inte ansöka denna väg. Vi kontaktar dig för detta uppdrag om din profil passar jobbet)
2. Skriv i din profil vilka dagar du är tillgänglig under vecka 17-20 samt vecka 22-24. Skriv också vad du gjort tidigare inom butiksdemo, event, kundbemötande etc. eller om du har annan relevant erfarenhet.
3. Invänta sedan ett verifieringsmail, OBS detta kan hamna i din skräppost så titta där. Klicka på länken i verifieringsmailet för att slutföra din registrering av profil.
4. I nästa steg kommer vi kontakta dig som ansökt och gjort en profil på vår webbsida och boka in en kort Zoom-intervju.
?Sök nu, vi har massor av roliga event och demos på gång! Visa mindre