Lediga jobb Youcall Sverige AB i Piteå

Se alla lediga jobb från Youcall Sverige AB i Piteå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Piteå som finns inom det yrket.

Servicestjärna – är det du?

Vill du arbeta med samhällsviktiga tjänster genom att hjälpa våra kunder via olika kanaler? Är du en problemlösare? Steppar du upp när det hettar till? Är du driven, har datavana och vill vara en del i en härlig arbetsgrupp? Då är vi arbetsplatsen för dig! Vad driver en servicestjärna? Som kundtjänstmedarbetare hjälper du våra spännande och samhällskritiska kunder dygnet runt via telefon, mail eller chatt med deras kundtjänst-eller supportfrågor. Du ingå... Visa mer
Vill du arbeta med samhällsviktiga tjänster genom att hjälpa våra kunder via olika kanaler? Är du en problemlösare? Steppar du upp när det hettar till? Är du driven, har datavana och vill vara en del i en härlig arbetsgrupp? Då är vi arbetsplatsen för dig!
Vad driver en servicestjärna?
Som kundtjänstmedarbetare hjälper du våra spännande och samhällskritiska kunder dygnet runt via telefon, mail eller chatt med deras kundtjänst-eller supportfrågor. Du ingår i ett imponerande lag som tillsammans levererar högklassig service.
Som Kundtjänstmedarbetare/servicestjärna önskar vi att du:
Är en effektiv person som älskar att lösa kundens problem
Är administrativt skicklig och snabb på att ta in ny information
Gillar att det svänger och har lätt att anpassa dig till tillfälliga volymökningar
Är självgående men samtidigt en lagspelare som vill nå uppsatta mål
Är trygg i personlig utveckling och vill växa i din yrkesroll
Varför det här är så kul?
Du kommer att få kroka arm med en palett av 30 kompetenta, fantastiska kollegor på vår kundtjänstavdelning som är prestigelösa och vinner och förlorar som ett lag. Vill du bidra till ett tryggare Sverige, i en föränderlig miljö där du kommer att möta spännande utmaningar dagligen? Då är vi en bra match. Du får alltid ett tryggt stöd av dina kollegor och din gruppchef. Du står aldrig ensam. Din insats är avgörande. För många. Varje dag.
Vem hoppas vi hitta?
Vi söker dig som älskar tempo och att hjälpa människor i tuffa situationer. Snabbt och korrekt möter du de utmaningar som kommer i din väg. Ingen dag är den andra lik och det behöver du uppskatta. Vi kan sällan förutse eventuella volymtoppar och det innebär att du inte alltid vet hur din spännande arbetsdag kommer att se ut.
Blir du peppad av att läsa det här?
Välkommen då med din ansökan. Vi rekryterar löpande och starten kommer ske nu under våren så skicka in din ansökan snarast möjligt, dock senast den 2024-04-30. Vid frågor om tjänsten kontakta en av våra gruppchefer via telefon eller mail, Josefine Öhlund på 0911-932 22, [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan. P.S Vill du läsa mer om YouCall, besök vår webb på www.youcall.se SÖK TJÄNSTEN HÄR! https://youcall.se/jobba-har/
Facklig representant: Roger Jönsson, 0911-932 20, [email protected]
Du är stationerad på vårt fina huvudkontor i Piteå. Vi ser fram emot din ansökan.
Om YouCall
YouCall Sverige AB ägs av SOS Alarm.
Vi är ett samhällsnyttigt Contact Center med dygnet runt öppet som främst erbjuder telefonbaserade tjänster inom kundtjänst, support och felanmälan, växel/svarstjänster och gåvoservice till insamlingsorganisationer. Vi är idag 72 anställda. Visa mindre

Vill du göra skillnad på riktigt? Bli YouCalls Produktionschef!

Ansök    Nov 2    Youcall Sverige AB    Kvalitetschef
YouCall är ett helägt dotterbolag till SOS Alarm och erbjuder samhällskritiska tjänster inom kundtjänst, support och felanmälan, gåvoservice, backoffice och svarstjänster. Vi använder telefonen mest som verktyg men kommunicerar även via chat och mail. Vi producerar också Sveriges nationella informationsnummer 113 13. Vi är stationerade på Furunäset i Piteå och är idag ca 80 anställda. Vad längtar vi efter? Som Produktionschef leder du ditt team och YouCall... Visa mer
YouCall är ett helägt dotterbolag till SOS Alarm och erbjuder samhällskritiska tjänster inom kundtjänst, support och felanmälan, gåvoservice, backoffice och svarstjänster. Vi använder telefonen mest som verktyg men kommunicerar även via chat och mail. Vi producerar också Sveriges nationella informationsnummer 113 13. Vi är stationerade på Furunäset i Piteå och är idag ca 80 anställda.
Vad längtar vi efter?
Som Produktionschef leder du ditt team och YouCalls drift framåt, uppåt och vidare. Varje dag.
· Vi behöver dig som gillar att aldrig veta hur din dag kommer att bli. Det här betyder att du är en trygg person som står stadigt när det blåser.
· Vi behöver dig som är en naturlig ledare och som är den tryggaste i rummet. Du bör ha ledarskapet i din personlighet och är lyhörd men samtidigt tydlig.
· Vi behöver dig som har en ”det-går-visst-mentalitet” och som blir triggad av kniviga situationer som förtjänar kreativa lösningar.
· Vi behöver dig som är en fena på siffror och att göra beräkningar kopplat till vår bemanning/produktionsgrad som får oss andra att säga ”å tusan”! Det där måste vi ändra på/vad intressant/låt oss prova!
Som Produktionschef så är du bland annat ansvarig för:
Ø Att stötta och vidareutveckla de fantastiska åtta medarbetare du har personalansvar över
Ø Att säkerställa att vår bemanning och vår leverans är av hög klass och så effektiv som möjligt
Ø Att driva effektiviseringsprocesser kopplat till vår produktion som sker året runt, dygnet runt
Ø Ta fram, analysera och förmedla statistik på ett förståeligt sätt
Ø Att tillsammans med marknadsavdelningen vara drivande i nya kunder, offerter, avtal och slutligen implementering av uppdrag
Vi vill att du har en lämplig eftergymnasial utbildning och en gedigen ledarerfarenhet som bygger på ett coachande förhållningssätt, tillit och förtroende. Som person är du lyhörd, driven och är bra på att engagera och motivera dina medarbetare. Vi misstänker att du är en kommunikationsninja? Du är även självständig och handlingskraftig. Det är meriterande om du har arbetat med uppföljning av nyckeltal, affärsutveckling och ledningsgruppsarbete. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av produktionsplanering, styrning och daglig utveckling från annan 24/7-verksamhet.
Vi erbjuder dig:
Som Produktionschef hos oss får du en roll med stort ansvar och mandat och är en central person i ledningsgruppen. Du leder med YouCalls övergripande mål och affärsplan i fokus men även serviceinriktat gentemot kunder och avtal. Du rapporterar direkt till VD. Hos oss får du även möjlighet att vara del av en kultur och gemenskap där vi tillsammans lägger grunden för YouCalls fortsatta utveckling. Våra värdeord är ETT YouCall och står för Engagemang, Trygghet och Transparens - vilket genomsyrar hela vår verksamhet.
Låter detta intressant? Välkommen att skicka in din ansökan via vår ägare SOS Alarms Karriärsajt redan idag, dock senast 26 november 2023. Urvalet sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Vi ser fram emot att träffa dig! Har du frågor? Kontakta Anneli Olovsson, VD, [email protected] eller via 070-665 85 44
Du kommer i och med vår ägarstruktur och våra samhällskritiska uppdrag att genomgå en säkerhetsprövning och drogtest innan eventuell anställning. Visa mindre

Kundservice

Gör skillnad - Anslut dig till vårt Gåvoservice-team! Är du redo att göra skillnad och bli en del av ett team som stöttar en viktig insamlingsorganisation? Vi söker engagerade och serviceinriktade personer som vill arbeta i vår gåvoservice. Vi erbjuder dig: Fantastiska kollegor som står upp för varandra Tryggt stöd och utbildning på plats Möjlighet att bidra till samhällsviktiga tjänster Som en del av vårt team kommer du att hantera och svara på frågor fr... Visa mer
Gör skillnad - Anslut dig till vårt Gåvoservice-team!
Är du redo att göra skillnad och bli en del av ett team som stöttar en viktig insamlingsorganisation? Vi söker engagerade och serviceinriktade personer som vill arbeta i vår gåvoservice.
Vi erbjuder dig:
Fantastiska kollegor som står upp för varandra
Tryggt stöd och utbildning på plats
Möjlighet att bidra till samhällsviktiga tjänster

Som en del av vårt team kommer du att hantera och svara på frågor från givare via telefon, e-post och chatt. Vi söker dig som:
Har erfarenhet av kundservice eller liknande arbete
Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Är empatisk, lyhörd och lösningsorienterad

Tjänsten är en deltidstjänst på 87% i genomsnitt under anställningstiden som sträcker sig från 29/5 till 13/8 med möjlighet till förlängning om behov finns. Arbetstiden är dagtid, måndag till fredag.
Skicka in din ansökan idag, senast 22/5, eftersom vi rekryterar löpande: https://youcall.se/jobba-har/
Om YouCall:
YouCall Sverige AB, ägt av SOS Alarm, är ett samhällsnyttigt Contact Center som erbjuder telefonbaserade tjänster inom kundtjänst, support och felanmälan, växel/svarstjänster och gåvoservice till insamlingsorganisationer. Vi är stolta över våra 71 anställda som bidrar till att göra skillnad varje dag. Visa mindre

Kundservice

Kundservice Vill du arbeta med samhällsviktiga tjänster genom att hjälpa våra kunder via olika kanaler? Är du serviceminded, driven, har datavana och vill vara en del i en härlig arbetsgrupp? Då är vi arbetsplatsen för dig! Om tjänsten Vi på YouCall söker just nu en kundtjänstmedarbetare på 75% med start snarast och sträcker sig till 30/4-22 med möjlighet till förlängning om behov finns. Arbetstiderna är måndag till fredag dagtid. Du arbetar med telefonen ... Visa mer
Kundservice
Vill du arbeta med samhällsviktiga tjänster genom att hjälpa våra kunder via olika kanaler? Är du serviceminded, driven, har datavana och vill vara en del i en härlig arbetsgrupp? Då är vi arbetsplatsen för dig!
Om tjänsten
Vi på YouCall söker just nu en kundtjänstmedarbetare på 75% med start snarast och sträcker sig till 30/4-22 med möjlighet till förlängning om behov finns. Arbetstiderna är måndag till fredag dagtid. Du arbetar med telefonen och datorn som verktyg, är behjälplig mot kunder via telefon och mail. Vi har inget krav på arbetslivserfarenhet då du får utbildning internt för att kunna utföra dina arbetsuppgifter.
Din roll innebär bl a att du:
· Kommunicerar med våra kunder via flera olika kanaler
· Tar emot beställningar och växelsamtal
· Besvarar 11313 vid allvarliga kriser eller större händelser i samhället
Om dig
Vi söker dig som har ett genuint intresse för service, är självgående, driven, resultatinriktad, god initiativförmåga och gillar att i perioder arbeta i ett högt tempo. Du har en positiv inställning samt är prestigelös och flexibel.
Viktigt för tjänsten:
· Viss datavana
· Social kompetens
· Talar flytande svenska i tal och skrift
· Grundläggande engelska i tal och skrift
· Empatisk förmåga
Om YouCall
YouCall är ett företag inom SOS Alarmkoncernen, vi är ingen vanlig kundtjänst/kundsupport avdelning, vi är mycket mer än så. Vi är ett företag som brinner för kommunikation. Dygnet runt förmedlar vi och hanterar information för att möta våra kunders behov.
Vår inriktning gäller främst samhällsviktiga tjänster bl a. 11313 där vi hanterar frågor från allmänheten vid allvarliga kriser eller större händelser i samhället. Vi har ett samarbete med Region Stockholm där vi tar emot felanmälningar från sjukhus och beställningar av medicinska transporter mellan sjukhusen.
Vi är en Hjärtsäker Zon då all personal har genomgått utbildning i hjärt-lungräddning samt fått utbildning i hur man använder våra hjärtstartare.
Som anställd
Får du arbeta i ett team med många kollegor där ni alla hjälps åt mot gemensamma och individuella mål. Vi ger löpande feedback på din prestation för personlig utveckling.
Vi erbjuder friskvårdsbidrag, företagshälsovård, terminalglasögon och tillgång till ergonomiska hjälpmedel som ex. höj/sänkbara bord, armstöd, ståmattor, mousetrap. Då vi har ett stillasittande arbete har vi också tillgång till deskbikes och massagestol. Vi har ett medarbetarråd som planerar olika aktiviteter som ex. AW och arbetar för ökad trivsel på YouCall.
Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Servicestjärna som gör det med hjärtat – är det du?

Är du en hjärtlig problemlösare och älskar kicken när kunden blir nöjd? Steppar du upp när det hettar till? Det gör vi och söker nu en till nyckelspelare till vårt fina lag. Vi längtar efter dig. På riktigt! Vad driver en servicestjärna? Som kundtjänstmedarbetare/servicestjärna hjälper du våra spännande och samhällskritiska kunder dygnet runt via telefon, mail eller chatt med deras kundtjänst-eller supportfrågor. Du ingår i ett imponerande lag som till... Visa mer
Är du en hjärtlig problemlösare och älskar kicken när kunden blir nöjd? Steppar du upp när det hettar till? Det gör vi och söker nu en till nyckelspelare till vårt fina lag. Vi längtar efter dig. På riktigt!
Vad driver en servicestjärna?
Som kundtjänstmedarbetare/servicestjärna hjälper du våra spännande och samhällskritiska kunder dygnet runt via telefon, mail eller chatt med deras kundtjänst-eller supportfrågor. Du ingår i ett imponerande lag som tillsammans levererar högklassig stjärnservice.
Som Kundtjänstmedarbetare/servicestjärna önskar vi att du:
Är en effektiv person som älskar att lösa kundens problem – med hjärtat
Är administrativt skicklig och snabb på att ta in ny information
Gillar att det svänger och har lätt att anpassa dig till tillfälliga volymökningar
Är självgående men samtidigt en lagspelare som vill nå uppsatta mål
Är trygg i personlig utveckling och vill växa i din yrkesroll
Varför det här är så kul?
Du kommer att få kroka arm med en palett av 28 kompetenta, fantastiska servicestjärnor på vår kundtjänstavdelning som är prestigelösa och vinner och förlorar som ett lag. Vill du bidra till ett tryggare Sverige, i en föränderlig miljö där du kommer att möta spännande utmaningar dagligen? Då är vi en bra match. Du får alltid ett tryggt stöd av dina kollegor och din gruppchef. Du står aldrig ensam. Din insats är avgörande. För många. Varje dag.
Vem hoppas vi hitta?
Vi söker dig som älskar tempo och att hjälpa människor i tuffa situationer. Snabbt och korrekt möter du de utmaningar som kommer i din väg. Ingen dag är den andra lik och det behöver du uppskatta. Vi kan sällan förutse eventuella volymtoppar och det innebär att du inte alltid vet hur din spännande arbetsdag kommer att se ut.
Blir du peppad av att läsa det här?
Välkommen då med din ansökan. Vi rekryterar löpande och starten kommer ske nu under våren så skicka in din ansökan snarast möjligt, dock senast den 2023-04-21. Vid frågor om tjänsten kontakta någon av våra gruppchefer via telefon eller mail, Daniel Nyman på 0911-932 21, [email protected] eller Cecilia Berggren på 0911-932 22, [email protected].
Du är stationerad på vårt fina huvudkontor i Piteå. YouCall vill underlätta för våra medarbetare till en sund balans i livet och arbete på distans är till viss del möjligt. Vi ser fram emot din ansökan.
Om YouCall
YouCall Sverige AB ägs av SOS Alarm.
Vi är ett samhällsnyttigt Contact Center med dygnet runt öppet som främst erbjuder telefonbaserade tjänster inom kundtjänst, support och felanmälan, växel/svarstjänster och gåvoservice till insamlingsorganisationer. Vi är idag 71 anställda. Visa mindre

Kundtjänst/Kundsupport

Kundtjänst/Kundsupport Vill du arbeta med samhällsviktiga tjänster genom att hjälpa våra kunder via olika kanaler? Är du serviceminded, driven, har datavana och vill vara en del i en härlig arbetsgrupp? Då är vi arbetsplatsen för dig! Om tjänsten Vi på YouCall söker just nu 6st kundtjänstmedarbetare på 100% med start snarast som sträcker sig till 31/8-22 med möjlighet till förlängning om behov finns. Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll och helg. Du ar... Visa mer
Kundtjänst/Kundsupport
Vill du arbeta med samhällsviktiga tjänster genom att hjälpa våra kunder via olika kanaler? Är du serviceminded, driven, har datavana och vill vara en del i en härlig arbetsgrupp? Då är vi arbetsplatsen för dig!
Om tjänsten
Vi på YouCall söker just nu 6st kundtjänstmedarbetare på 100% med start snarast som sträcker sig till 31/8-22 med möjlighet till förlängning om behov finns. Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll och helg. Du arbetar med telefonen och datorn som verktyg, är behjälplig mot kunder via telefon och mail. Vi har inget krav på yrkeserfarenhet då du får utbildning internt för att kunna utföra dina arbetsuppgifter.
Din roll innebär bl a att du:
· Kommunicerar med våra kunder via flera olika kanaler
· Ger support till kunder
· Tar emot beställningar och felanmälningar
· Förmedlar tolkar
· Besvarar 11313 vid allvarliga kriser eller större händelser i samhället
Om dig
Vi söker dig som har ett genuint intresse för service, är självgående, driven, resultatinriktad, god initiativförmåga och samarbetsförmåga och gillar att i perioder arbeta i ett högt tempo. Du har en positiv inställning samt är prestigelös och flexibel.
Viktigt för tjänsten:
· Viss datavana
· Social kompetens
· Talar flytande svenska i tal och skrift
· Grundläggande engelska i tal och skrift
Om YouCall
YouCall är ett företag inom SOS Alarmkoncernen, vi är ingen vanlig kundtjänst/kundsupport avdelning, vi är mycket mer än så. Vi är ett företag som brinner för kommunikation. Dygnet runt förmedlar vi och hanterar information för att möta våra kunders behov.
Vår inriktning gäller främst samhällsviktiga tjänster bl a. 11313 där vi hanterar frågor från allmänheten vid allvarliga kriser eller större händelser i samhället. Vi har ett samarbete med Region Stockholm där vi tar emot felanmälningar från sjukhus och beställningar av medicinska transporter mellan sjukhusen.
Vi är en Hjärtsäker Zon då all personal har genomgått utbildning i hjärt-lungräddning samt fått utbildning i hur man använder våra hjärtstartare.
Som anställd
Får du arbeta i ett glatt och härligt team med många kollegor där ni alla hjälps åt mot gemensamma och individuella mål. Vi ger löpande feedback på din prestation för personlig utveckling.
Vi erbjuder friskvårdsbidrag, företagshälsovård, terminalglasögon och tillgång till ergonomiska hjälpmedel som ex. höj/sänkbara bord, armstöd, ståmattor, mousetrap. Då vi har ett stillasittande arbete har vi också tillgång till deskbikes och massagestol.
Vi har ett medarbetarråd som planerar olika aktiviteter som ex. AW och arbetar för ökad trivsel på YouCall.
Vi kommer löpande rekrytera under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.
Skicka in din ansökan via vår hemsida www.youcall.se Visa mindre

Kundservice 11313

Ansök    Apr 30    Youcall Sverige AB    Servicehandläggare
Vill du arbeta med samhällsviktiga tjänster genom att hjälpa våra kunder via olika kanaler? Är du serviceminded, driven, har grundläggande datavana och vill vara en del i en härlig arbetsgrupp? Då är vi arbetsplatsen för dig! Om tjänsten Vi på YouCall söker just nu kundtjänstmedarbetare på 75% alternativt extra på timmar med start snarast som sträcker sig till 30 juni med möjlighet till förlängning om behov finns. Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll... Visa mer
Vill du arbeta med samhällsviktiga tjänster genom att hjälpa våra kunder via olika kanaler? Är du serviceminded, driven, har grundläggande datavana och vill vara en del i en härlig arbetsgrupp? Då är vi arbetsplatsen för dig!

Om tjänsten
Vi på YouCall söker just nu kundtjänstmedarbetare på 75% alternativt extra på timmar med start snarast som sträcker sig till 30 juni med möjlighet till förlängning om behov finns. Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll och helg. Du arbetar med telefonen och datorn som verktyg, är behjälplig mot kunder via telefon. Vi har inget krav på arbetslivserfarenhet då du får utbildning internt för att kunna utföra dina arbetsuppgifter.

Din roll innebär att du:
· Besvarar 11313 samtal och ger svar på frågor från medborgare gällande Covid-19.

Om dig
Vi söker dig som har ett genuint intresse för service, är självgående, driven, resultatinriktad, god initiativförmåga och gillar att i perioder arbeta i ett högt tempo. Du har en positiv inställning samt är prestigelös och flexibel.

Viktigt för tjänsten:
· Viss datavana
· Social kompetens
· Talar flytande svenska i tal och skrift
· Grundläggande engelska i tal och skrift

Om YouCall
YouCall är ett företag inom SOS Alarmkoncernen, vi är ingen vanlig kundtjänst/kundsupport avdelning, vi är mycket mer än så. Vi är ett företag som brinner för kommunikation. Dygnet runt förmedlar vi och hanterar information för att möta våra kunders behov.
Vår inriktning gäller främst samhällsviktiga tjänster bl a. 11313 där vi hanterar frågor från allmänheten vid allvarliga kriser eller större händelser i samhället. Vi har ett samarbete med Region Stockholm där vi tar emot felanmälningar från sjukhus och beställningar av medicinska transporter mellan sjukhusen.
Vi är en Hjärtsäker Zon då all personal har genomgått utbildning i hjärt-lungräddning samt fått utbildning i hur man använder våra hjärtstartare.

Som anställd
Får du arbeta i ett team med många kollegor där ni alla hjälps åt mot gemensamma och individuella mål. Vi ger löpande feedback på din prestation för personlig utveckling.
Vi erbjuder ergonomiska hjälpmedel som ex. höj/sänkbara bord, armstöd, ståmattor, mousetrap. Då vi har ett stillasittande arbete har vi också tillgång till deskbikes och massagestol.
Vi har ett medarbetarråd som planerar olika aktiviteter som ex. AW och arbetar för ökad trivsel på YouCall.

Vi anställer löpande då behovet med kort varsel kan förändras.

Skicka in din ansökan via vår hemsida https://youcall.se/jobba-hos-oss/ Visa mindre

Kundtjänst/Kundsupport

Kundtjänst/Kundsupport Vill du arbeta med samhällsviktiga tjänster genom att hjälpa våra kunder via olika kanaler? Är du serviceminded, driven, har datavana och vill vara en del i en härlig arbetsgrupp? Då är vi arbetsplatsen för dig! Om tjänsten Vi på YouCall söker just nu kundtjänstmedarbetare på 75% med start snarast som sträcker sig till 31/12 med möjlighet till förlängning om behov finns. Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll och helg. Du arbetar m... Visa mer
Kundtjänst/Kundsupport
Vill du arbeta med samhällsviktiga tjänster genom att hjälpa våra kunder via olika kanaler? Är du serviceminded, driven, har datavana och vill vara en del i en härlig arbetsgrupp? Då är vi arbetsplatsen för dig!
Om tjänsten
Vi på YouCall söker just nu kundtjänstmedarbetare på 75% med start snarast som sträcker sig till 31/12 med möjlighet till förlängning om behov finns. Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll och helg. Du arbetar med telefonen och datorn som verktyg, är behjälplig mot kunder via telefon och mail. Vi har inget krav på arbetslivserfarenhet då du får utbildning internt för att kunna utföra dina arbetsuppgifter.
Din roll innebär bl a att du:
· Kommunicerar med våra kunder via flera olika kanaler
· Ger support till kunder
· Tar emot beställningar och felanmälningar
· Förmedlar tolkar
· Besvarar 11313 vid allvarliga kriser eller större händelser i samhället
Om dig
Vi söker dig som har ett genuint intresse för service, är självgående, driven, resultatinriktad, god initiativförmåga och gillar att i perioder arbeta i ett högt tempo. Du har en positiv inställning samt är prestigelös och flexibel.
Viktigt för tjänsten:
· Viss datavana
· Social kompetens
· Talar flytande svenska i tal och skrift
· Grundläggande engelska i tal och skrift
Om YouCall
YouCall är ett företag inom SOS Alarmkoncernen, vi är ingen vanlig kundtjänst/kundsupport avdelning, vi är mycket mer än så. Vi är ett företag som brinner för kommunikation. Dygnet runt förmedlar vi och hanterar information för att möta våra kunders behov.
Vår inriktning gäller främst samhällsviktiga tjänster bl a. 11313 där vi hanterar frågor från allmänheten vid allvarliga kriser eller större händelser i samhället. Vi har ett samarbete med Region Stockholm där vi tar emot felanmälningar från sjukhus och beställningar av medicinska transporter mellan sjukhusen.
Vi är en Hjärtsäker Zon då all personal har genomgått utbildning i hjärt-lungräddning samt fått utbildning i hur man använder våra hjärtstartare.
Som anställd
Får du arbeta i ett team med många kollegor där ni alla hjälps åt mot gemensamma och individuella mål. Vi ger löpande feedback på din prestation för personlig utveckling.
Vi erbjuder friskvårdsbidrag, företagshälsovård, terminalglasögon och tillgång till ergonomiska hjälpmedel som ex. höj/sänkbara bord, armstöd, ståmattor, mousetrap. Då vi har ett stillasittande arbete har vi också tillgång till deskbikes, massagestol och schemalagd reflektionstid.
Vi har ett medarbetarråd som planerar olika aktiviteter som ex. AW och arbetar för ökad trivsel på YouCall.
Vi kommer löpande rekrytera under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.
Skicka in din ansökan via vår hemsida www.youcall.se Visa mindre

Kundtjänst/Kundsupport

Ansök    Apr 30    Youcall Sverige AB    Servicehandläggare
Vill du arbeta med samhällsviktiga tjänster genom att hjälpa våra kunder via olika kanaler? Är du serviceminded, driven, har datavana och vill vara en del i en härlig arbetsgrupp? Då är vi arbetsplatsen för dig! Om tjänsten Vi på YouCall söker just nu kundtjänstmedarbetare på 75-100% med start 24 maj som sträcker sig till 31 augusti med möjlighet till förlängning om behov finns. Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll och helg. Du arbetar med telefonen oc... Visa mer
Vill du arbeta med samhällsviktiga tjänster genom att hjälpa våra kunder via olika kanaler? Är du serviceminded, driven, har datavana och vill vara en del i en härlig arbetsgrupp? Då är vi arbetsplatsen för dig!
Om tjänsten
Vi på YouCall söker just nu kundtjänstmedarbetare på 75-100% med start 24 maj som sträcker sig till 31 augusti med möjlighet till förlängning om behov finns. Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll och helg. Du arbetar med telefonen och datorn som verktyg, är behjälplig mot kunder via telefon och mail. Vi har inget krav på arbetslivserfarenhet då du får utbildning internt för att kunna utföra dina arbetsuppgifter.
Din roll innebär bl a att du:
· Kommunicerar med våra kunder via flera olika kanaler
· Ger support till kunder
· Tar emot beställningar och felanmälningar
· Förmedlar tolkar
· Besvarar 11313 vid allvarliga kriser eller större händelser i samhället
Om dig
Vi söker dig som har ett genuint intresse för service, är självgående, driven, resultatinriktad, god initiativförmåga och gillar att i perioder arbeta i ett högt tempo. Du har en positiv inställning samt är prestigelös och flexibel.
Viktigt för tjänsten:
· Viss datavana
· Social kompetens
· Talar flytande svenska i tal och skrift
· Grundläggande engelska i tal och skrift
Om YouCall
YouCall är ett företag inom SOS Alarmkoncernen, vi är ingen vanlig kundtjänst/kundsupport avdelning, vi är mycket mer än så. Vi är ett företag som brinner för kommunikation. Dygnet runt förmedlar vi och hanterar information för att möta våra kunders behov.
Vår inriktning gäller främst samhällsviktiga tjänster bl a. 11313 där vi hanterar frågor från allmänheten vid allvarliga kriser eller större händelser i samhället. Vi har ett samarbete med Region Stockholm där vi tar emot felanmälningar från sjukhus och beställningar av medicinska transporter mellan sjukhusen.
Vi är en Hjärtsäker Zon då all personal har genomgått utbildning i hjärt-lungräddning samt fått utbildning i hur man använder våra hjärtstartare.
Som anställd
Får du arbeta i ett team med många kollegor där ni alla hjälps åt mot gemensamma och individuella mål. Vi ger löpande feedback på din prestation för personlig utveckling.
Vi erbjuder friskvårdsbidrag, företagshälsovård, terminalglasögon och tillgång till ergonomiska hjälpmedel som ex. höj/sänkbara bord, armstöd, ståmattor, mousetrap. Då vi har ett stillasittande arbete har vi också tillgång till deskbikes, massagestol och schemalagd reflektionstid.
Vi har ett medarbetarråd som planerar olika aktiviteter som ex. AW och arbetar för ökad trivsel på YouCall.
Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.
Skicka in din ansökan via vår hemsida https://youcall.se/jobba-hos-oss/ Visa mindre

Kundtjänst/Kundsupport

Vill du arbeta med samhällsviktiga tjänster genom att hjälpa våra kunder via olika kanaler? Är du serviceminded, driven, har datavana och vill vara en del i en härlig arbetsgrupp? Då är vi arbetsplatsen för dig! Om tjänsten Vi på YouCall söker just nu kundtjänstmedarbetare på 75-100% med start 12 april som sträcker sig till 31 augusti med möjlighet till förlängning om behov finns. Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll och helg. Du arbetar med telefone... Visa mer
Vill du arbeta med samhällsviktiga tjänster genom att hjälpa våra kunder via olika kanaler? Är du serviceminded, driven, har datavana och vill vara en del i en härlig arbetsgrupp? Då är vi arbetsplatsen för dig!

Om tjänsten
Vi på YouCall söker just nu kundtjänstmedarbetare på 75-100% med start 12 april som sträcker sig till 31 augusti med möjlighet till förlängning om behov finns. Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll och helg. Du arbetar med telefonen och datorn som verktyg, är behjälplig mot kunder via telefon och mail. Vi har inget krav på arbetslivserfarenhet då du får utbildning internt för att kunna utföra dina arbetsuppgifter.

Din roll innebär bl a att du:
· Kommunicerar med våra kunder via flera olika kanaler
· Ger support till kunder
· Tar emot beställningar och felanmälningar
· Förmedlar tolkar
· Besvarar 11313 vid allvarliga kriser eller större händelser i samhället

Om dig
Vi söker dig som har ett genuint intresse för service, är självgående, driven, resultatinriktad, god initiativförmåga och gillar att i perioder arbeta i ett högt tempo. Du har en positiv inställning samt är prestigelös och flexibel.

Viktigt för tjänsten:
· Viss datavana
· Social kompetens
· Talar flytande svenska i tal och skrift
· Grundläggande engelska i tal och skrift

Om YouCall
YouCall är ett företag inom SOS Alarmkoncernen, vi är ingen vanlig kundtjänst/kundsupport avdelning, vi är mycket mer än så. Vi är ett företag som brinner för kommunikation. Dygnet runt förmedlar vi och hanterar information för att möta våra kunders behov.
Vår inriktning gäller främst samhällsviktiga tjänster bl a. 11313 där vi hanterar frågor från allmänheten vid allvarliga kriser eller större händelser i samhället. Vi har ett samarbete med Region Stockholm där vi tar emot felanmälningar från sjukhus och beställningar av medicinska transporter mellan sjukhusen.
Vi är en Hjärtsäker Zon då all personal har genomgått utbildning i hjärt-lungräddning samt fått utbildning i hur man använder våra hjärtstartare.
Som anställd
Får du arbeta i ett team med många kollegor där ni alla hjälps åt mot gemensamma och individuella mål. Vi ger löpande feedback på din prestation för personlig utveckling.
Vi erbjuder friskvårdsbidrag, företagshälsovård, terminalglasögon och tillgång till ergonomiska hjälpmedel som ex. höj/sänkbara bord, armstöd, ståmattor, mousetrap. Då vi har ett stillasittande arbete har vi också tillgång till deskbikes, massagestol och schemalagd reflektionstid.
Vi har ett medarbetarråd som planerar olika aktiviteter som ex. AW och arbetar för ökad trivsel på YouCall.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Skicka in din ansökan via vår hemsida www.youcall.se Visa mindre

Business Controller

Ansök    Mar 5    Youcall Sverige AB    Produktionsekonom
Var finns du, efterlängtade Business Controller? Är du en vass analytiker och kan omsätta siffror till utvecklingsprojekt och konkreta aktiviteter? Vill du vara med och driva utvecklingen av YouCalls verksamhet mot bolagets övergripande affärsplan och verksamhetsplan? Vill du vara en viktig del i vår tillväxtresa? Om rollen Som Business Controller kommer du främst att: · Stödja vd och övrig organisation avseende ekonomistyrning och upprätthållande av ... Visa mer
Var finns du, efterlängtade Business Controller?
Är du en vass analytiker och kan omsätta siffror till utvecklingsprojekt och konkreta aktiviteter? Vill du vara med och driva utvecklingen av YouCalls verksamhet mot bolagets övergripande affärsplan och verksamhetsplan? Vill du vara en viktig del i vår tillväxtresa?
Om rollen
Som Business Controller kommer du främst att:
· Stödja vd och övrig organisation avseende ekonomistyrning och upprätthållande av god intern kontroll
· Ansvara för ekonomisk uppföljning i förhållande till budget och uppsatta mål
· Ansvara för att tillsammans med vd driva tillväxtarbete utifrån affärsplan och tillväxtplan
· Ansvara för en god samverkan med moderbolaget SOS Alarm som sköter vår löpande redovisning
· Ansvara för bolagets lönehantering
· Samordna, delta samt i vissa fall även leda projekt och aktiviteter beroende på behov

Varför det här är så kul?
Vi erbjuder dig en central roll inom en verksamhet som präglas av en hög förändringstakt och en ständig vilja att utvecklas. Att vi har roligt på arbetet är en självklarhet! Vi är prestigelösa och vinner och förlorar som ett lag. Vill du arbeta strategiskt i en föränderlig miljö där du kommer ställas inför många komplexa men spännande utmaningar? Då är vi en bra match. För det finns hos oss.
Du kommer att få möjlighet att bidra med din kompetens som har en direkt påverkan på verksamhetens måluppfyllelse samt vårat ekonomiska resultat. Rollen innebär även att du till stor del kommer samverka med andra centrala resurser i bolaget och moderbolaget. Du spelar även en viktig roll i vår ledningsgrupp. Du rapporterar till vd.
Vem hoppas vi hitta?
Du är en positiv person med mycket god ekonomisk och analytisk förmåga som motiveras av problemlösning. Genom en utpräglad förmåga för struktur och resultatorientering förutser du konsekvenserna av utförda ekonomiska åtgärder samt kan omsätta dessa till konkreta åtgärder eller utvecklingsprojekt. Vidare är du en skicklig kommunikatör som på ett enkelt och pedagogiskt sätt kan förmedla dina analyser och ekonomiska resultat. Vi vill att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och/eller verksamhetsutveckling samt tror att du har arbetat några år i en liknande roll.
Blir du glad och peppad av att läsa det här?
Välkommen då med din ansökan, snarast möjligt, dock senast den 29/3 2021. Vid frågor om tjänsten kontakta vd Anneli Olovsson på 0911-932 01 eller via mail [email protected]
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Du sitter främst på vårt huvudkontor i Piteå.
Vi ser fram emot din ansökan. På riktigt.
P.S Vill du läsa mer om YouCall, besök vår webb på www.youcall.se Visa mindre

Kundservice

Ansök    Apr 29    Youcall Sverige AB    Servicehandläggare
Kundservice Vill du arbeta med samhällsviktiga tjänster genom att hjälpa våra kunder via olika kanaler? Är du serviceminded, driven, har datavana och vill vara en del i en härlig arbetsgrupp? Då är vi arbetsplatsen för dig! Om tjänsten Vi på YouCall söker just nu kundtjänstmedarbetare på 75-100% med start 1 juni som sträcker sig till 31 augusti med möjlighet till förlängning om behov finns. Arbetstiderna är måndag till fredag dagtid. Du arbetar med tel... Visa mer
Kundservice

Vill du arbeta med samhällsviktiga tjänster genom att hjälpa våra kunder via olika kanaler? Är du serviceminded, driven, har datavana och vill vara en del i en härlig arbetsgrupp? Då är vi arbetsplatsen för dig!

Om tjänsten
Vi på YouCall söker just nu kundtjänstmedarbetare på 75-100% med start 1 juni som sträcker sig till 31 augusti med möjlighet till förlängning om behov finns. Arbetstiderna är måndag till fredag dagtid. Du arbetar med telefonen och datorn som verktyg, är behjälplig mot kunder via telefon och mail. Vi har inget krav på arbetslivserfarenhet då du får utbildning internt för att kunna utföra dina arbetsuppgifter.

Din roll innebär bl a att du:
· Kommunicerar med våra kunder via flera olika kanaler
· Tar emot beställningar och växelsamtal
· Besvarar 11313 vid allvarliga kriser eller större händelser i samhället

Om dig
Vi söker dig som har ett genuint intresse för service, är självgående, driven, resultatinriktad, god initiativförmåga och gillar att i perioder arbeta i ett högt tempo. Du har en positiv inställning samt är prestigelös och flexibel.

Viktigt för tjänsten:
· Viss datavana
· Social kompetens
· Talar flytande svenska i tal och skrift
· Grundläggande engelska i tal och skrift
· Empatisk förmåga

Om YouCall
YouCall är ett företag inom SOS Alarmkoncernen, vi är ingen vanlig kundtjänst/kundsupport avdelning, vi är mycket mer än så. Vi är ett företag som brinner för kommunikation. Dygnet runt förmedlar vi och hanterar information för att möta våra kunders behov.
Vår inriktning gäller främst samhällsviktiga tjänster bl a. 11313 där vi hanterar frågor från allmänheten vid allvarliga kriser eller större händelser i samhället. Vi har ett samarbete med Region Stockholm där vi tar emot felanmälningar från sjukhus och beställningar av medicinska transporter mellan sjukhusen.
Vi är en Hjärtsäker Zon då all personal har genomgått utbildning i hjärt-lungräddning samt fått utbildning i hur man använder våra hjärtstartare.

Som anställd
Får du arbeta i ett team med många kollegor där ni alla hjälps åt mot gemensamma och individuella mål. Vi ger löpande feedback på din prestation för personlig utveckling.
Vi erbjuder friskvårdsbidrag, företagshälsovård, terminalglasögon och tillgång till ergonomiska hjälpmedel som ex. höj/sänkbara bord, armstöd, ståmattor, mousetrap. Då vi har ett stillasittande arbete har vi också tillgång till deskbikes, massagestol och schemalagd reflektionstid.
Vi har ett medarbetarråd som planerar olika aktiviteter som ex. AW och arbetar för ökad trivsel på YouCall.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Kundtjänstoperatör

Sommarvikariat som kundtjänstoperatör YouCall Sverige AB är ett contactcenterföretag som funnits sedan 1996. Våra ägare är SOS Alarm och Piteå Näringsfastigheter och vi håller till ute på Furunäset, Piteå. Våra kunder är små och stora företag samt kommuner, myndigheter och organisationer och vi är idag ca 68 anställda. Som kundserviceoperatör är dina arbetsuppgifter att ta emot och hantera inkommande kundtjänstärenden via telefon och chatt. Vi arbetar ... Visa mer
Sommarvikariat som kundtjänstoperatör

YouCall Sverige AB är ett contactcenterföretag som funnits sedan 1996. Våra ägare är SOS Alarm och Piteå Näringsfastigheter och vi håller till ute på Furunäset, Piteå.
Våra kunder är små och stora företag samt kommuner, myndigheter och organisationer och vi är idag ca 68 anställda.

Som kundserviceoperatör är dina arbetsuppgifter att ta emot och hantera inkommande kundtjänstärenden via telefon och chatt. Vi arbetar med flera olika uppdrag och ofta i kundens eget system.
Som medarbetare på YouCall får du alla verktyg som krävs för att lyckas genom utbildning och kontinuerlig coachning. Du får många trevliga kollegor och ett positivt arbetsklimat.

YouCall har kollektivavtal med Unionen.

Anställningen börjar med utbildning på uppdrag och system och vi varvar klassrumsutbildning med medlyssning samt praktisk träning.

Tjänsten är ett sommarvikariat på ca 75% med chans till mertid. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag.

Intervjuer kommer att ske löpande. Start sker 27/5-2019.

Vi söker dig som:
Är positiv, engagerad samt motiveras av ett högt arbetstempo och tydligt uppsatta mål. Du är bra på att kommunicera, samarbeta och har social kompetens. Du är ansvarsfull, serviceinriktad och arbetar för att uppfylla kundernas krav på kvalitet.

Du kommunicerar väl i tal och skrift på både svenska och engelska.
Du har lätt för att ta till dig instruktioner samt att anpassa dig efter olika kunders behov.

Då ditt främsta arbetsverktyg är datorn krävs det att du är en van dataanvändare.

Erfarenhet från callcenterbranschen är meriterande men inget krav.

Dina arbetsuppgifter
Som kundtjänstoperatör är dina arbetsuppgifter att ta emot och hantera inkommande kundtjänstärenden via telefon och chatt. Visa mindre

IT och Tjänsteutvecklare

Var är du, efterlängtade IT och tjänsteutvecklare? Är du en vass systemutvecklare som brinner för IT och tjänsteutveckling? Gillar du både att grotta ner dig i detaljer samtidigt som du kan växla om och lyfta blicken strategiskt? Älskar du att sätta sig in i företagets IT-struktur och arbeta mot en bättre teknisk miljö? Då ska du fortsätta läsa. Vi längtar efter en sån som dig! Som IT och Tjänsteutvecklare ska du främst: · Utveckla egna och vidareut... Visa mer
Var är du, efterlängtade IT och tjänsteutvecklare?
Är du en vass systemutvecklare som brinner för IT och tjänsteutveckling? Gillar du både att grotta ner dig i detaljer samtidigt som du kan växla om och lyfta blicken strategiskt? Älskar du att sätta sig in i företagets IT-struktur och arbeta mot en bättre teknisk miljö? Då ska du fortsätta läsa. Vi längtar efter en sån som dig!
Som IT och Tjänsteutvecklare ska du främst:
· Utveckla egna och vidareutveckla befintliga applikationer som effektiviserar vår drift
· Undersöka och föreslå nya tekniska lösningar med avsikt att effektivisera
och automatisera uppgifter
· Tjänsteutveckla våra erbjudanden och säkerställa att vi tekniskt ligger i framkant
· Vara drivande i utvecklingen av våra kunder och då i olika tekniska perspektivoss
· Underhålla serverpark och tillhörande utrustning
· Ansvara för licenser och avtalshantering
· Utföra grundläggande arbete med klienter och rättigheter i AD

Varför är det här så kul?
Vi erbjuder dig en viktig roll inom en verksamhet som präglas av en hög förändringstakt och en ständig vilja att utvecklas. Att vi har roligt på arbetet är en självklarhet! Vi är prestigelösa och vinner och förlorar som ett lag. Vill du arbeta både operativt och strategiskt i en föränderlig miljö där du kommer ställas inför många komplexa men spännande utmaningar? Då är vi en bra match. För det finns hos oss. Hos oss står du för mötet mellan människa, teknik och framtid. Du rapporterar direkt till platschef.
Vem hoppas vi hitta?
Du är en positiv person som har lätt för att samarbeta med andra. Vi vet att du är en fena på allt som har med IT, systemutveckling och tjänsteutveckling att göra. Du älskar att lösa problem. Eller förresten, du ser de inte ens som problem utan snarare som möjligheter. Vi vill att du har en eftergymnasial utbildning samt tror att du arbetar i en liknande roll idag.
För att du ska må bra i denna roll tror vi att du behöver kunna: , T, MS-server. Classic ASP, C#, MVC4, javascript, Jquery, AD. Det vore galet bra om du även kunde: VBA, html, Microsoft Office, Office 365.
Blir du glad och peppad av att läsa det här?
Välkommen då med din ansökan, snarast möjligt, dock senast den 29/3 2021. Vid frågor om tjänsten kontakta vår produktionscontroller Patrik Persson på 0911-932 30 eller via mail [email protected] Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Du sitter på vårt huvudkontor i Piteå.
Vi ser fram emot din ansökan. På riktigt. P.S Vill du läsa er om YouCall, besök vår webb på www.youcall.se Visa mindre

Kundtjänst/Kundsupport

Vill du arbeta med samhällsviktiga tjänster genom att hjälpa våra kunder via olika kanaler? Är du serviceminded, driven, har datavana och vill vara en del i en härlig arbetsgrupp? Då är vi arbetsplatsen för dig! Om tjänsten Vi på YouCall söker just nu kundtjänstmedarbetare på 75-100% med start 1 april som sträcker sig till 31 augusti med möjlighet till förlängning om behov finns. Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll och helg. Du arbetar med telefonen ... Visa mer
Vill du arbeta med samhällsviktiga tjänster genom att hjälpa våra kunder via olika kanaler? Är du serviceminded, driven, har datavana och vill vara en del i en härlig arbetsgrupp? Då är vi arbetsplatsen för dig!
Om tjänsten
Vi på YouCall söker just nu kundtjänstmedarbetare på 75-100% med start 1 april som sträcker sig till 31 augusti med möjlighet till förlängning om behov finns. Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll och helg. Du arbetar med telefonen och datorn som verktyg, är behjälplig mot kunder via telefon och mail. Vi har inget krav på arbetslivserfarenhet då du får utbildning internt för att kunna utföra dina arbetsuppgifter.
Din roll innebär bl a att du:
Kommunicerar med våra kunder via flera olika kanaler
Ger support till kunder
Tar emot beställningar och felanmälningar
Förmedlar tolkar
Besvarar 11313 vid allvarliga kriser eller större händelser i samhället

Om dig
Vi söker dig som har ett genuint intresse för service, är självgående, driven, resultatinriktad, god initiativförmåga och gillar att i perioder arbeta i ett högt tempo. Du har en positiv inställning samt är prestigelös och flexibel.
Viktigt för tjänsten:
Viss datavana
Social kompetens
Talar flytande svenska i tal och skrift
Grundläggande engelska i tal och skrift

Om YouCall
YouCall är ett företag inom SOS Alarmkoncernen, vi är ingen vanlig kundtjänst/kundsupport avdelning, vi är mycket mer än så. Vi är ett företag som brinner för kommunikation. Dygnet runt förmedlar vi och hanterar information för att möta våra kunders behov.
Vår inriktning gäller främst samhällviktiga tjänster bl a. det internationella informationsnumret 11313 där vi hanterar frågor från allmänheten vid allvarliga kriser eller större händelser i samhället. Vi har ett samarbete med Region Stockholm där vi tar emot felanmälningar från sjukhus och beställningar av medicinska transporter mellan sjukhusen.
Vi är en Hjärtsäker Zon då all personal har genomgått utbildning i hjärt-lungräddning samt fått utbildning i hur man använder våra hjärtstartare.
Som anställd
Får du arbeta i ett team med många kollegor där ni alla hjälps åt mot gemensamma och individuella mål. Vi ger löpande feedback på din prestation för personlig utveckling.
Vi erbjuder friskvårdsbidrag, företagshälsovård, terminalglasögon och tillgång till ergonomiska hjälpmedel som ex. höj/sänkbara bord, armstöd, ståmattor, mousetrap. Då vi har ett stillasittande arbete har vi också tillgång till deskbikes, massagestol och schemalagd reflektionstid.
Vi har ett medarbetarråd som planerar olika aktiviteter som ex. AW och arbetar för ökad trivsel på YouCall.
Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Serviceoperatör

YouCall Sverige AB är ett contactcenterföretag som funnits sedan 1996. Våra ägare är SOS Alarm och Piteå Näringsfastigheter och vi håller till ute på Furunäset, Piteå. Våra kunder är små och stora företag samt kommuner, myndigheter och organisationer och vi är idag ca 73 anställda. För att möta upp ökade volymer ser vi ett behov av att stärka upp vår bemanning under vissa tider på dygnet. Som serviceoperatör är dina arbetsuppgifter att ta emot och hant... Visa mer
YouCall Sverige AB är ett contactcenterföretag som funnits sedan 1996. Våra ägare är SOS Alarm och Piteå Näringsfastigheter och vi håller till ute på Furunäset, Piteå.
Våra kunder är små och stora företag samt kommuner, myndigheter och organisationer och vi är idag ca 73 anställda.

För att möta upp ökade volymer ser vi ett behov av att stärka upp vår bemanning under vissa tider på dygnet.

Som serviceoperatör är dina arbetsuppgifter att ta emot och hantera inkommande kundtjänstärenden via telefon och mail. Vi arbetar med flera olika uppdrag och ofta i kundens eget system.

Som medarbetare på YouCall får du alla verktyg som krävs för att lyckas genom utbildning och kontinuerlig coachning. Du får många trevliga kollegor och ett positivt arbetsklimat.

YouCall har kollektivavtal med Unionen
Anställningen börjar med utbildning på uppdrag och system och vi varvar klassrumsutbildning med medlyssning samt praktisk träning.
Tjänsten är ett sommarvikariat på ca 75% med chans till mertid. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och helg.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänster kan komma att tillsättas innan slutdatum. Start sker 10/4-2019.

Vi söker dig som:
Är positiv, engagerad samt motiveras av ett högt arbetstempo och tydligt uppsatta mål. Du är bra på att kommunicera, samarbeta och har social kompetens. Du är ansvarsfull, serviceinriktad och arbetar för att uppfylla kundernas krav på kvalitet och servicenivåer.
Du kommunicerar väl i tal och skrift på både svenska och engelska.
Du har lätt för att ta till dig instruktioner samt att anpassa dig efter olika kunders behov.

Då ditt främsta arbetsverktyg är datorn krävs det att du är en van dataanvändare.

Erfarenhet från callcenterbranschen är meriterande men inget krav.

Dina arbetsuppgifter
Som serviceoperatör är dina arbetsuppgifter att ta emot och hantera inkommande kundtjänstärenden via telefon, mail och chatt. Visa mindre