Lediga jobb som Arbetsterapeut i Piteå

Se lediga jobb som Arbetsterapeut i Piteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Piteå som finns hos arbetsgivaren.

Arbetsterapeut sökes till uppdrag i Piteå

Prime Care söker just nu arbetsterapeuter som är intresserade av arbete i Piteå! Uppdraget beräknas pågå mellan 230213-230312 och har flexibel tjänstgöringsgrad. Arbetstiderna är 7.30-16.15 med möjlighet justering mellan 7-17 B-körkort är ett krav. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsterapeutuppgifter inom hemsjukvård samt särskilda boenden. Förskrivning och utprovning av hjälpmedel, bedömningar förflyttningar, bedömningar boendemiljö, bostadsanpassningsin... Visa mer
Prime Care söker just nu arbetsterapeuter som är intresserade av arbete i Piteå!

Uppdraget beräknas pågå mellan 230213-230312 och har flexibel tjänstgöringsgrad. Arbetstiderna är 7.30-16.15 med möjlighet justering mellan 7-17

B-körkort är ett krav.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsterapeutuppgifter inom hemsjukvård samt särskilda boenden. Förskrivning och utprovning av hjälpmedel, bedömningar förflyttningar, bedömningar boendemiljö, bostadsanpassningsintyg. Handledning omvårdnadspersonal kring hjälpmedel och förflyttningar.

Vem är du?
Som Arbetsterapeut hos oss på Prime Care ser vi gärna att du:

• Är färdigutbildad och legitimerad Arbetsterapeut
• Har två års erfarenhet av yrket
• Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal.

• Är service minded. Har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.
• Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner.
• Är bekväm och självgående i din roll som Arbetsterapeut
• Har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen.
• Trivs i din yrkesroll som Arbetsterapeut och är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Företagsbeskrivning
Prime Care är medlem i Almega Kompetensföretagen och har därmed kollektivavtal för alla anställda.
Prime Care är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2015 och miljöcertifierat enligt ISO 14001:2015 vilket innebär att våra processer är kvalitetssäkrade och att vi tar hänsyn till miljöaspekter när vi driver vår verksamhet.

Vi är en trygg och stabil arbetsgivare som har verkat i branschen sedan 1999.
Som konsult hos oss får du ta del av våra konkurrenskraftiga anställningsvillkor och förmåner:

• Trygg anställning med kollektivavtal, semester, försäkringar och pension.
• Engagerade och erfarna konsultchefer som hjälper dig att komma in i jobbet.
• Ett socialt yrkesnätverk med regelbundna konsultträffar.
• Möjligheter att påverka ditt schema och din arbetstid
• Friskvårdsbidrag
Besök oss gärna på vår hemsida www.primecare.se

Välkommen med din ansökan till oss! Visa mindre

Arbetsterapeut till Rättspsykiatrin, Öjebyn

Ansök    Feb 2    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Är du en legitimerad arbetsterapeut som brinner för att arbeta med patienter och sätter deras behov i centrum? Vill du vara med och göra skillnad i ett samhällsviktigt arbete? Då har vi tjänsten för dig!  Länsgemensam Rättspsykiatri har ett länsövergripande uppdrag att ansvara för rättspsykiatrisk slutenvård, LRV, öppen rättspsykiatrisk vård, ÖRV, samt vård av personer från kriminalvården som är i behov av akut psykiatrisk hjälp. Även tvångsvårdade patient... Visa mer
Är du en legitimerad arbetsterapeut som brinner för att arbeta med patienter och sätter deras behov i centrum? Vill du vara med och göra skillnad i ett samhällsviktigt arbete? Då har vi tjänsten för dig! 
Länsgemensam Rättspsykiatri har ett länsövergripande uppdrag att ansvara för rättspsykiatrisk slutenvård, LRV, öppen rättspsykiatrisk vård, ÖRV, samt vård av personer från kriminalvården som är i behov av akut psykiatrisk hjälp. Även tvångsvårdade patienter under LPT från allmänpsykiatrin, med tillfälligt ökat vårdbehov kan vårdas här. Kliniken som är belägen i Öjebyn har 44 slutenvårdsplatser fördelat över fem avdelningar med vårdbehov på säkerhetsnivå 2 och 3.
Vår klinik befinner sig i ett stadium av utveckling, framförallt avseende arbetsterapeutisk, fysioterapeutisk och psykologisk behandling både individuellt- och i gruppterapi.
Våra största diagnosgrupper är inom psykosspektrum, neuropsykiatrispektrum, personlighetssyndrom, trauma och beroende- missbruk. Vi söker Dig som har ett intresse för dessa patientgrupper, dessa vårdformer och är intresserad av att vara med och utveckla samt vidmakthålla utrednings- och behandlingsinnehåll och utbud.
Vi arbetar med patienten i centrum och med ett eklektiskt förhållningssätt och har därför tillgång till personal med olika utbildningar. Vi arbetar i multiprofessionella utrednings- och behandlingsteam tillsammans med våra fem vårdlag i slutenvården. I verksamheten är vi cirka 140 anställda; arbetsterapeut, skötare, sjuksköterskor, blivande KBT-terapeuter, kuratorer, psykologer, medicinsk sekreterare, administratör, läkare m fl.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och som behärskar det svenska språket i både tal och skrift.Vi ser det som meriterande om du har språkkunskaper i andra språk samt något års arbetslivserfarenhet inom psykiatrin och - eller rättspsykiatrin. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du självgående då du tar ansvar för dina arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt samt att du är trygg och stabil i din arbetsroll och skiljer på det personliga och professionella. Vidare ser vi att du har en helhetssyn och förstår din roll i relation till verksamhetens bästa i agerande och beslut. För oss är det viktigt att du har en förståelse om hur människor har olika förutsättningar och kan på ett effektivt sätt anpassa dig efter situation för att förmedla information. 

Det här får du arbeta med
Inom Rättspsykiatri arbetar vi med omvårdnad, behandling, utredning och samhällsskydd. På Länsgemensam rättspsykiatri i Öjebyn arbetar du som arbetsterapeut klinikövergripande med utrednings-bedömnings- och behandlingsinsatser. Arbetet är både varierande och stimulerande. Du har ett nära samarbete med dina medarbetare i utrednings- och behandlingsteamet samt med vårdlagen och patienterna.
I utrednings, bedömnings och behandlingsarbetet ingår ex vis. ADL-bedömning för bedömning av vardagsfungerande och behovsinventering av psykiatriskt rehabiliteringsbehov samt även vid teamutredningar och boendeansökningar. Förskrivning och utprovning av kognitiva hjälpmedel är också en del av arbetsuppgifterna. Insatser sker både individuellt och i grupp. I arbetsuppgifter ingår även i viss del samordnade insatser med vårdgrannar och rådgivning (både i patientmöten och via telefon) samt samverkan med närstående. Det är ett roligt och utmanande arbete.
En personcentrerad vård och helhetssyn är grundpelare för vår verksamhet och genomsyrar vårt arbetssätt. Närmaste tiden kommer kliniken att arbeta med Vård- och Insats Program-program och implementering av detta. Det kan komma att påverka insatser vi skall erbjuda patienter framgent. 

Det här erbjuder vi dig
- Utbildning inom kompetensområden inriktade mot rättspsykiatriska behov
- Utbildning i lågaffektivt patientbemötande enligt RESIMA modellen
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd på dagtid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikariat som Arbetsterapeut till Utredningsteamet Äldrecentra

Ansök    Jan 19    Piteå kommun    Arbetsterapeut
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare som ansvarar för omsorgen av våra äldre och funktionsnedsatta. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare som ansvarar för omsorgen av våra äldre och funktionsnedsatta. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

Vill du jobba med människor?

Söker du ett roligt och meningsfullt arbete där du gör skillnad i människors vardag? Vi söker dig, som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med människor. Utredningsteamet på Trädgårdens äldrecentra kommer under sommaren att behöva en arbetsterapeut. Välkommen att jobba tillsammans med oss!

Arbetsuppgifter                                              

Som arbetsterapeut på Trädgårdens äldrecentra ansvarar du för bedömning/utredning, behandling och hjälpmedelsförskrivning samt handledning av vårdpersonal. Du arbetar både självständigt och i team med fysioterapeut, sjuksköterska, undersköterska och andra vårdgivare samt samverkar med bistånds-och LSS-handläggare.

Vi erbjuder dig:


• Sommarbonus 5000:-
• Friskvårdsbidrag 800:-
• Individuell introduktionsplan

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. arbetsterapeut. Erfarenhet från liknande verksamhet är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort krävs.

Tidsbegränsad anställning med start enligt överenskommelse t.o.m. 2023-08-31. Du vikarierar som arbetsterapeut i Socialtjänsten vid ordinarie medarbetares semesterledighet.

Upplysningar

Ramona Burvall Nordell, Enhetschef Trädgårdens Äldrecentra, 0911-69 78 83

Fackliga företrädare

Anna Nilsson Edin, Sveriges arbetsterapeuter, 0911-69 79 91

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 2023-04-02

Rekrytering sker fortlöpande så ansök gärna omgående.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Arbetsterapeut

Ansök    Dec 19    Piteå kommun    Arbetsterapeut
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.


Gillar du att arbeta i team bestående av arbetsterapeuter, fysioterapeuter och distriktsköterskor, ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem?

Då är det här jobbet för dig.

 Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med ett härligt gäng i hemsjukvården, som har för vana att stötta och hjälpa varandra. Vi ansvarar för hälso-och sjukvårdsinsatser för personer från 18 år och uppåt som behöver hjälp i ordinärt- och särskilt boende i Piteå kommun. Arbetsuppgifter vanligen förekommande som arbetsterapeut.

 Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet av arbete med hemsjukvård eller liknande verksamhet är meriterande. Stor vikt läggs på personlig lämplighet då arbetet innebär kontakter med patienter, anhöriga och personal. Du ska kunna arbeta självständigt, ha ett gott bemötande, vara flexibel och ha en väl utvecklad planerings- och samarbetsförmåga. Du ska ha förmågan att se möjligheter och lösningar i ett helhetsperspektiv.

 B-körkort är ett krav.

 Övrigt

Vi arbetar enligt Hel/del-modellen vilket innebär anställning på heltid med möjlighet att arbeta mindre. Tjänsten är på dagtid med flexanställning.

Anställningen är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Tillgång till tjänstebil.

Provanställning kan komma att användas

Löpande rekrytering

Upplysningar

Ida Wiksten enhetschef 0911-697882

Facklig företrädare

Anna Nilsson Edin, Sveriges arbetsterapeuter, 0911-69 79 91

 Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 2022-12- 18

 Vi avsäger oss vänligen men bestämt marknadsföring och andra kontakter från externa aktörer. Visa mindre

Arbetsterapeut sökes till uppdrag i Piteå

Prime Care söker just nu arbetsterapeuter som är intresserade av arbete i Piteå! Uppdraget beräknas pågå mellan 230213-230312 och har flexibel tjänstgöringsgrad. Arbetstiderna är 7.30-16.15 med möjlighet justering mellan 7-17 B-körkort är ett krav. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsterapeutuppgifter inom hemsjukvård samt särskilda boenden. Förskrivning och utprovning av hjälpmedel, bedömningar förflyttningar, bedömningar boendemiljö, bostadsanpassningsin... Visa mer
Prime Care söker just nu arbetsterapeuter som är intresserade av arbete i Piteå!

Uppdraget beräknas pågå mellan 230213-230312 och har flexibel tjänstgöringsgrad. Arbetstiderna är 7.30-16.15 med möjlighet justering mellan 7-17

B-körkort är ett krav.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsterapeutuppgifter inom hemsjukvård samt särskilda boenden. Förskrivning och utprovning av hjälpmedel, bedömningar förflyttningar, bedömningar boendemiljö, bostadsanpassningsintyg. Handledning omvårdnadspersonal kring hjälpmedel och förflyttningar.

Vem är du?
Som Arbetsterapeut hos oss på Prime Care ser vi gärna att du:

• Är färdigutbildad och legitimerad Arbetsterapeut
• Har två års erfarenhet av yrket
• Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal.

• Är service minded. Har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.
• Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner.
• Är bekväm och självgående i din roll som Arbetsterapeut
• Har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen.
• Trivs i din yrkesroll som Arbetsterapeut och är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Företagsbeskrivning
Prime Care är medlem i Almega Kompetensföretagen och har därmed kollektivavtal för alla anställda.
Prime Care är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2015 och miljöcertifierat enligt ISO 14001:2015 vilket innebär att våra processer är kvalitetssäkrade och att vi tar hänsyn till miljöaspekter när vi driver vår verksamhet.

Vi är en trygg och stabil arbetsgivare som har verkat i branschen sedan 1999.
Som konsult hos oss får du ta del av våra konkurrenskraftiga anställningsvillkor och förmåner:

• Trygg anställning med kollektivavtal, semester, försäkringar och pension.
• Engagerade och erfarna konsultchefer som hjälper dig att komma in i jobbet.
• Ett socialt yrkesnätverk med regelbundna konsultträffar.
• Möjligheter att påverka ditt schema och din arbetstid
• Friskvårdsbidrag
Besök oss gärna på vår hemsida www.primecare.se

Välkommen med din ansökan till oss! Visa mindre

Sommarvikariat Arbetsterapeut hemsjukvårdens rehabenhet

Ansök    Jan 19    Piteå kommun    Arbetsterapeut
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor. Nu söker vi dig, som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med människor. Hemsjukvårdens rehabiliteringsenhet kommer under sommaren att behöva ett antal Arbetsterapeuter.

Arbetsuppgifter    

Du kommer att arbeta med ett härligt gäng i hemsjukvården, som har för vana att stötta och hjälpa varandra. Vi ansvarar för hälso-och sjukvårdsinsatser för personer från 18 år och uppåt som behöver hjälp i ordinärt- och särskilt boende i Piteå kommun. Som arbetsterapeut arbetar du med bedömning/utredning, behandling och hjälpmedelsförskrivning samt handledning av vårdpersonal. Du arbetar både självständigt och tillsammans med andra vårdgivare och personal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. arbetsterapeut. Erfarenhet från liknande verksamhet meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tidsbegränsad anställning med start 2023-06-01 t.o.m. 2023-08-31, eller enligt överenskommelse och med ev. möjlighet till förlängning. Du vikarierar som arbetsterapeut vid ordinarie medarbetares semesterledighet under sommaren 2023.

B-körkort är ett krav

Löpande rekrytering sker.

Upplysningar

Ida Wiksten, Enhetschef Hemsjukvården Rehabenheten, 0911-69 78 82.

Facklig företrädare

Anna Nilsson Edin, Sveriges arbetsterapeuter, 0911-69 79 91

 Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 2023-03-31

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Arbetsterapeut

Ansök    Dec 5    Piteå kommun    Arbetsterapeut
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.


Gillar du att arbeta i team bestående av arbetsterapeuter, fysioterapeuter och distriktsköterskor, ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem?

Då är det här jobbet för dig.

 Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med ett härligt gäng i hemsjukvården, som har för vana att stötta och hjälpa varandra. Vi ansvarar för hälso-och sjukvårdsinsatser för personer från 18 år och uppåt som behöver hjälp i ordinärt- och särskilt boende i Piteå kommun. Arbetsuppgifter vanligen förekommande som arbetsterapeut.

 Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet av arbete med hemsjukvård eller liknande verksamhet är meriterande. Stor vikt läggs på personlig lämplighet då arbetet innebär kontakter med patienter, anhöriga och personal. Du ska kunna arbeta självständigt, ha ett gott bemötande, vara flexibel och ha en väl utvecklad planerings- och samarbetsförmåga. Du ska ha förmågan att se möjligheter och lösningar i ett helhetsperspektiv.

 B-körkort är ett krav.

 Övrigt

Vi arbetar enligt Hel/del-modellen vilket innebär anställning på heltid med möjlighet att arbeta mindre. Tjänsten är på dagtid med flexanställning.

Anställningen är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Tillgång till tjänstebil.

Provanställning kan komma att användas

Löpande rekrytering

Upplysningar

Ida Wiksten enhetschef 0911-697882

Facklig företrädare

Anna Nilsson Edin, Sveriges arbetsterapeuter, 0911-69 79 91

 Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 2022-12- 18

 Vi avsäger oss vänligen men bestämt marknadsföring och andra kontakter från externa aktörer. Visa mindre

Rehabkoordinator till Rehabenheten - Hemsjukvården

Ansök    Dec 12    Piteå kommun    Arbetsterapeut
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

Gillar du att vara spindeln i nätet, arbeta i team såväl som enskilt och i nära kontakt med både patienter, anhöriga och andra professioner? Då är det här jobbet för dig.

 Arbetsuppgifter

Som rehabkoordinator ingår du i utskrivningsteamet och arbetar för att optimera våra resurser och öka samordningen för att få en förenad bild av individen. Dialog och samarbete är viktigt för en lyckad planering och bidrar till en trygg och säker hemgång för den enskilde.

I utskrivningsteamet har rehabenheten två koordinatorer som ansvarar för planering och samordning, utskrivningsteamet arbetar i nära kontakt med arbetsterapeuter och fysioterapeuter på rehabenheten samt andra professioner inom kommunen samt vårdgrannar. Som koordinator kommer en stor del av ärendeingången först till dig och du blir då den första kontakten med patienter, anhöriga och med andra professioner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut eller fysioterapeut. Erfarenhet av arbete med hemsjukvård eller liknande verksamhet är meriterande, erfarenhet av administrativt arbete kan vara meriterande. Stor vikt läggs på personlig lämplighet då arbetet innebär kontakter med patienter, anhöriga och personal. Som person trivs du med att arbeta både självständigt och i team, ha ett gott bemötande, vara flexibel och ha en väl utvecklad planerings- och samarbetsförmåga.

B-körkort är ett krav.

Övrigt

Vi arbetar enligt Hel/del-modellen vilket innebär anställning på heltid med möjlighet att arbeta mindre. Tjänsten är på dagtid med flexanställning.

Anställningen är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Tillgång till tjänstebil

Upplysningar

Ida Wiksten enhetschef 0911-697882

Facklig företrädare

Anna Nilsson Edin, Sveriges arbetsterapeuter, 0911-69 79 91

 

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 2023-01-15 Visa mindre

Arbetsterapeuter söker för uppdrag i Piteå!

Prime Care söker arbetsterapeuter för uppdrag i Piteå på rehabenhet. Arbetstid måndag-fredag på 100%. Krav på B-körkort och önskvärt med erfarenhet inom hemsjukvård. Uppdragstid 221205-230212. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter som arbetsterapeut på rehabenhet. Vem är du? Som Arbetsterapeut hos oss på Prime Care ser vi gärna att du: • Är färdigutbildad och legitimerad Arbetsterapeut • Har två års erfarenhet av yrket • Utan svårighet kunna tala,... Visa mer
Prime Care söker arbetsterapeuter för uppdrag i Piteå på rehabenhet. Arbetstid måndag-fredag på 100%. Krav på B-körkort och önskvärt med erfarenhet inom hemsjukvård. Uppdragstid 221205-230212.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som arbetsterapeut på rehabenhet.

Vem är du?
Som Arbetsterapeut hos oss på Prime Care ser vi gärna att du:

• Är färdigutbildad och legitimerad Arbetsterapeut
• Har två års erfarenhet av yrket
• Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal.

• Är service minded. Har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.
• Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner.
• Är bekväm och självgående i din roll som Arbetsterapeut
• Har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen.
• Trivs i din yrkesroll som Arbetsterapeut och är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Företagsbeskrivning
Prime Care är medlem i Almega Kompetensföretagen och har därmed kollektivavtal för alla anställda.
Prime Care är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2015 och miljöcertifierat enligt ISO 14001:2015 vilket innebär att våra processer är kvalitetssäkrade och att vi tar hänsyn till miljöaspekter när vi driver vår verksamhet.

Vi är en trygg och stabil arbetsgivare som har verkat i branschen sedan 1999.
Som konsult hos oss får du ta del av våra konkurrenskraftiga anställningsvillkor och förmåner:

• Trygg anställning med kollektivavtal, semester, försäkringar och pension.
• Engagerade och erfarna konsultchefer som hjälper dig att komma in i jobbet.
• Ett socialt yrkesnätverk med regelbundna konsultträffar.
• Möjligheter att påverka ditt schema och din arbetstid
• Friskvårdsbidrag
Besök oss gärna på vår hemsida www.primecare.se

Välkommen med din ansökan till oss! Visa mindre

Arbetsterapeut - Steg till Arbete

Ansök    Okt 19    Jobfind Sverige AB    Arbetsterapeut
Vill du följa med på Jobfindresan? Att genomföra kartläggningar och observationer kan bli din nästa utmaning! Steg till Arbete (STA) är en värdefull och kvalitativ tjänst som Arbetsförmedlingen upphandlar med yttersta mål att i en sammanhållen process identifiera resurser och stödbehov samt stärka och utveckla deltagaren med målet arbete eller utbildning. Målgruppen är arbetssökande som på grund av olika hinder står långt från arbetsmarknaden och behöv... Visa mer
Vill du följa med på Jobfindresan?

Att genomföra kartläggningar och observationer kan bli din nästa utmaning!

Steg till Arbete (STA) är en värdefull och kvalitativ tjänst som Arbetsförmedlingen upphandlar med yttersta mål att i en sammanhållen process identifiera resurser och stödbehov samt stärka och utveckla deltagaren med målet arbete eller utbildning.

Målgruppen är arbetssökande som på grund av olika hinder står långt från arbetsmarknaden och behöver individuellt anpassade arbetsförberedande insatser för att kunna närma sig yrkeslivet och/eller påbörja studier mot ett yrke. Läs mer om uppdraget här!

Nu söker vi dig som är Arbetsterapeut och som tilltalas av tanken på att vara med och bygga upp denna tjänst från start och som även skulle tycka om att initialt ha ett samordnande ansvar för orten/området.

Ditt huvuduppdrag blir att ansvara för genomförandet av kartläggningar och observationer utifrån nedan arbetsterapeutiska instrument:

• Model of Human Occupation Screening Tool (MOHOST)
• Dialog om arbetsförmåga (DOA)
• Worker Role Interview (WRI)
• Assessment of Work Characteristics (AWC)
• Assessment of Work Performance (AWP)

Ansvarsområden:

• Schemaläggning och planering av vårt arbete med deltagaren
• Genomföra kompetenskartläggning i vilken deltagarens kompetenser, förutsättningar och intressen kopplade till arbetsmarknaden ska synliggöras
• Genomföra kvalitativa kartläggningar av våra deltagares förmågor och behov samt
• utföra observationer under arbetslika förhållanden
• Ge stöd vid aktivitetsutförande
• Variera aktivitet utifrån en specifik deltagares behov med fokus på tidsomfattning, komplexitet och språkförmåga - kopplat till dennes fokusyrke
• Med hjälp av Motiverande samtal (MI) synliggöra deltagaren egna resurser och skapa tillit till egen förmåga
• Genom föreläsning och individuella samtal gå igenom områden som Aktivitetsmönster, Stress och Vikten av balans
• Ansvar för uppföljningar på deltagarnas arbetsprövningsplats
• Ansvar för att de gemensamt uppsatta målen efter varje delmoment av tjänsten följs upp och dokumenteras
• Utprovning av hjälpmedel i de fall det är aktuellt
• Samverkan med kollegor så som arbetskonsulent, studie- och yrkesvägledare samt språkstöd
• Samverkan och dialog med Arbetsförmedlingen på lokal nivå

För att lyckas i ditt uppdrag bedömer vi att du behöver ha en bred erfarenhetsbank och ha tillgång till en gedigen egen verktygslåda att hämta dina rekommendationer ur.

Du bär ansvar för vår återrapportering till kund varför stor fallenhet för dokumentation kommer att underlätta ditt arbete. Eftersom rollen innebär många kontakter inom och utanför organisationen behöver du ha lätt för att skapa förtroendefulla relationer med människor.

Vi på Jobfind arbetar teambaserat och i rollen som Arbetsterapeut ansvarar du tillsammans med Kvalitetsansvarig för att säkra att vi genom våra interna processer bedriver en leverans vi är stolta över och du är en nyckelperson i det löpande utvecklingsarbetet.

För att trivas hos oss tror vi att du tycker om att testa olika tillvägagångssätt och metoder för att löpande utvärdera och du trivs såväl med att arbeta självständigt som att vara en del av ett team. Vi önskar att du är prestigelös och har god självkännedom om vilka förutsättningar du själv behöver för att må bra och lyckas i ditt arbete – då kan vi tillsammans klara det mesta!

Det är av största vikt att du delar våra värderingar: vi är principfasta, vi håller våra löften, vi lyckas tillsammans och vi värdesätter alla människor – läs mer om vad vi lägger bakom dessa ord här.

Att arbeta på Jobfind innebär att få vara med om en expansiv resa, vi är förhållandevis nya på marknaden som företag men bottnar i en mycket långsiktig ägarstruktur och vi som driver Jobfind framåt har drygt 25 års erfarenhet av branschen inom området arbetsmarknad.

Arbetsglädje och välmående
Önskar du arbeta på distans? I den här tjänsten finnas möjlighet att arbeta hemifrån viss del av din arbetstid och vi erbjuder även andra möjligheter att öka välmående och arbetsglädje så som friskvård med mera.

Anställningsvillkor

• Tillsvidareanställning med 6 mån provanställning
• Omfattning deltid-heltid efter överenskommelse
• Individuell lönesättning och förmåner så som bonussystem tillämpas

Känns ovan beskrivningar rätt för dig?
Då vill vi gärna ha med dig ”onboard” - varmt välkommen med din ansökan!

För frågor kring tjänsten maila ansvarig Rekryterare.

Vi på Jobfind värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna kandidater som utöver ovan profil bidrar med olika bakgrund och livserfarenhet till våra team! Visa mindre

Arbetsterapeut till Vuxenpsykiatrin i Piteå

Ansök    Okt 28    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Vi är en mottagning med ett öppet klimat och har ständigt pågående utvecklings- och förändringsarbete. Att utveckla och förbättra är viktigt för oss, för att ge patienter godare och säkrare vård. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet av psykiatri. Meriterande för tjänsten är om du har vidareutbildning och har erfarenhet från tidigare arbete inom psykiatri samt om du är trygg i din roll och tycker om att arbeta i team. Vi l... Visa mer
Vi är en mottagning med ett öppet klimat och har ständigt pågående utvecklings- och förändringsarbete. Att utveckla och förbättra är viktigt för oss, för att ge patienter godare och säkrare vård.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet av psykiatri. Meriterande för tjänsten är om du har vidareutbildning och har erfarenhet från tidigare arbete inom psykiatri samt om du är trygg i din roll och tycker om att arbeta i team.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är självgående, har förmåga att organisera arbetet på ett effektivt sätt, har god samarbetsförmåga och ser till verksamhetens bästa i både agerande och beslut. Det är meriterande om du är kommunikativ, kommer med idéer och förslag i arbetsrelaterade frågor samt är flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Det här får du arbeta med
Hos oss arbetar du klinikövergripande, det kan vara allt från insatser i psykiatrisk öppenvård till slutenvård. Professionerna på kliniken samarbetar när behovet finns och ställer upp för varandra. En personcentrerad vård och helhetssyn är grundpelare för vår verksamhet. Vi kan erbjuda dig ett arbete där vi tar tillvara på din kompetens i patientnära arbete men även i utvecklings- och förbättringsarbeten.
I arbetet ingår utredningar, bedömningar och behandlingar. ADL-bedömning görs för inventering av vardagsfungerande och behovsinventering av psykiatrisk rehabilitering samt även vid teamutredningar med andra professioner. Behandling för förbättrat vardagsfungerande sker framförallt enskilt men även i grupp. Förskrivning och utprovning av kognitiva hjälpmedel är också en del av arbetsuppgifterna. Likaså samordnade insatser med vårdgrannar och rådgivning (både i patientmöten och via telefon) samt samverkan med närstående. Det är ett roligt och utmanande jobb där man har fördel av erfarenhet av psykiatri.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
- Dagtid med möjlighet till flextid
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstid är dagtid måndag - fredag, 08.00-16.30 med flextid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Tjänsten är inom psykiatrin: Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret. 
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Legitimerad arbetsterapeut till Arbetsterapienheten, Piteå sjukhus

Ansök    Okt 11    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Vill du arbeta i ett team med ett öppet och positivt klimat där du får möjlighet att utvecklas? Vi söker Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med kunskaper i svenska nivå C1. Vi välkomnar både sökande med lång erfarenhet och dig som är nyutbildad. Meriterande är om du har erfarenhet av journalsystemet VAS. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du flexibel, själgående och serviceinriktad. Du värderar och ser nyttan av samar... Visa mer
Vill du arbeta i ett team med ett öppet och positivt klimat där du får möjlighet att utvecklas?

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med kunskaper i svenska nivå C1. Vi välkomnar både sökande med lång erfarenhet och dig som är nyutbildad. Meriterande är om du har erfarenhet av journalsystemet VAS.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du flexibel, själgående och serviceinriktad. Du värderar och ser nyttan av samarbete med andra.
Det här får du arbeta med
Arbetsterapienheten tillhör medicin- och rehabiliteringskliniken på Piteå sjukhus och är en del av Rehabenheten tillsammans med fysioterapeuter, kuratorer och Öppenvårdsrehabiliteringen. Vi söker nu en arbetsterapeut till ett graviditetsvikariat. Arbetsterapeuter på Piteå sjukhus arbetar inom många olika verksamheter över hela sjukhuset. Att vara arbetsterapeut hos oss är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Du kan räkna med ett varierande arbete med utmanande arbetsuppgifter. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där du har många kollegor inom flera områden. Som arbetsterapeut bidrar du med din specifika kompetens för att öka individens självständighet och delaktighet i vardagliga aktiviteter. Arbetsuppgifterna är omväxlande och består av teamarbete, utredningar, bedömning och rehabilitering av patientens aktivitets- och funktionsförmåga. Din bedömning tydliggör patientens aktivitetsförmåga samt vilket behov av insatser som kan finnas. Utprovning av hjälpmedel och olika behandlingsinsatser kommer också vara en del av dina arbetsuppgifter

Det här erbjuder vi dig
- Som anställd hos oss erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom interutbildningar och mentorskapsprogram
- Vi erbjuder dig ett varierat arbete i ett arbetsteam med ett öppet och positivt klimat
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Anställningen är ett vikariat på dagtid, heltid med möjlighet att jobba deltid. Vikariatet är cirka 1 år från den 15 januari 2023 eller enligt överenskommelse.Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till Piteå

Ansök    Sep 16    Randstad AB    Arbetsterapeut
Arbetsbeskrivning Randstad Care söker en arbetsterapeut som vill arbeta på en rehabenhet inom hemsjukvård i Piteå med start omgående. Behov finns året ut med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är vardagar dagtid. Vi på Randstad Care strävar efter att alltid ha nöjda och välmående konsulter. Med täta uppföljningar och nära dialog ser vi till så att du som anställd hos oss alltid känner dig trygg. Vi erbjuder våra konsulter bl.a. flexibilitet, kollek... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Randstad Care söker en arbetsterapeut som vill arbeta på en rehabenhet inom hemsjukvård i Piteå med start omgående. Behov finns året ut med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är vardagar dagtid.

Vi på Randstad Care strävar efter att alltid ha nöjda och välmående konsulter. Med täta uppföljningar och nära dialog ser vi till så att du som anställd hos oss alltid känner dig trygg. Vi erbjuder våra konsulter bl.a. flexibilitet, kollektivavtal, friskvårdsersättning, försäkringar och pensionsavsättning. Hos oss har du en dedikerad konsultchef som förstår din kompetens. 

Bli en del av vårt fantastiska konsultteam, varmt välkommen med din ansökan!

Ansvarsområden
Sedvanliga arbetsterapeutuppgifter inom hemsjukvård samt särskilda boenden. Vilket bl.a. innebär förskrivning och utprovning av hjälpmedel, bedömningar av förflyttningar och boendemiljö samt bostadsanpassningsintyg. Även handledning av omvårdnadspersonal kring hjälpmedel och förflyttningar.

Kvalifikationer
- Legitimerad arbetsterapeut med yrkeserfarenhet. Meriterande om du har erfarenhet inom hemsjukvård.
- B-körkort är ett krav.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-10-02, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

För information: Jainaba Jagne +46723843011 alt [email protected]

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

2 arbetsterapeuter till Hemsjukvårdens rehabenhet

Ansök    Sep 29    Piteå kommun    Arbetsterapeut
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

Gillar du att arbeta i team bestående av arbetsterapeuter, fysioterapeuter och distriktsköterskor, ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem?

Då är det här jobbet för dig.

 Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med ett härligt gäng i hemsjukvården, som har för vana att stötta och hjälpa varandra. Vi ansvarar för hälso-och sjukvårdsinsatser för personer från 18 år och uppåt som behöver hjälp i ordinärt- och särskilt boende i Piteå kommun. Arbetsuppgifter vanligen förekommande som arbetsterapeut.

 Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet av arbete med hemsjukvård eller liknande verksamhet är meriterande. Stor vikt läggs på personlig lämplighet då arbetet innebär kontakter med patienter, anhöriga och personal. Du ska kunna arbeta självständigt, ha ett gott bemötande, vara flexibel och ha en väl utvecklad planerings- och samarbetsförmåga. Du ska ha förmågan att se möjligheter och lösningar i ett helhetsperspektiv.

 B-körkort är ett krav.

 Övrigt

Vi arbetar enligt Hel/del-modellen vilket innebär anställning på heltid med möjlighet att arbeta mindre. Tjänsten är på dagtid med flexanställning.

Anställningen är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Tillgång till tjänstebil.

Provanställning kan komma att användas

Upplysningar

Ida Wiksten enhetschef 0911-697882

Facklig företrädare

Anna Nilsson Edin, Sveriges arbetsterapeuter, 0911-69 79 91

 Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 2022-10-16

 Vi avsäger oss vänligen men bestämt marknadsföring och andra kontakter från externa a Visa mindre

Arbetsterapeuter sökes för omgående uppdrag i Piteå

Ansök    Sep 16    Lexicare AB    Arbetsterapeut
Just nu söker vi omgående minst en Arbetsterapeut för hemsjukvården i Piteå! Vi söker arbetsterapeuter omgående t.o.m början av december, med eventuell chans till förlängning enligt önskemål. Start snarast möjligt och med avslut i början på december, ev. längre behov ! Omfattning: 100%. Eventuell lägre omfattning om önskemål finns. Arbetstid: 7.30-16.15. Möjlighet justering mellan 7-17. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsterapeutuppgifter inom hemsjukvår... Visa mer
Just nu söker vi omgående minst en Arbetsterapeut för hemsjukvården i Piteå!
Vi söker arbetsterapeuter omgående t.o.m början av december, med eventuell chans till förlängning enligt önskemål.
Start snarast möjligt och med avslut i början på december, ev. längre behov !
Omfattning: 100%. Eventuell lägre omfattning om önskemål finns.
Arbetstid: 7.30-16.15. Möjlighet justering mellan 7-17.
Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsterapeutuppgifter inom hemsjukvård samt särskilda boenden. Förskrivning och utprovning av hjälpmedel, bedömningar förflyttningar, bedömningar boendemiljö, bostadsanpassningsintyg. Handledning omvårdnadspersonal kring hjälpmedel och förflyttningar.
KVALIFIKATIONER:
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut eller sjukgymnast, gärna med minst 1 års erfarenhet som är van vid självständigt arbete. Du ska kunna uttrycka dig i tal och skrift i det svenska språket.
Krav:
För uppdrag inom LSS, hemsjukvården och vårdcentraler krävs erfarenhet om minst 1 år.
För uppdrag inom hemsjukvården eller mobila team finns det krav på körkort.ANSÖKAN:
Möjlighet till trivsamt boende och resor finns vid behov!
TILLSAMMANS BYGGER VI EN TRYGGARE OCH SÄKRARE VÅRD
Vi finns här för dig under hela processen och ser till att lösa allt det praktiska för dig. Du får en personlig kontaktperson som tar hand om allt du kan tänkas behöva inför, under och efter uppdraget. Din kontaktperson följer också kontinuerligt upp att du trivs på din arbetsplats och att allt är som det ska.
Att vara konsult är att vara fri. Vi på Lexicare bemannar med omtanke och matchar uppdrag efter dina egna önskemål om var du vill jobba och vilka arbetsuppgifter som intresserar dig. För oss är det är viktigt att du som fysioterapeut får en marknadsmässig lön och vi tillämpar därför individuell lönesättning utifrån dina tidigare erfarenheter och vilken typ av uppdrag det är
OM OSS:
TILLSAMMANS GÖR VI DEN SVENSKA VÅRDEN TRYGGARE OCH SÄKRARE.
Vi på Lexicare bemannar med omtanke hos regioner, kommuner och privata vårdgivare. Vår vision är att tillsammans skapa en tryggare och säkrare vård. Våra värderingar ligger i kvalitet, trygghet, omtanke och service.
VARFÖR LEXICARE?
Vårt mantra är att du som konsult ska kunna leva ett gott och hälsosamt liv på ditt hantverk samt minska arbetsbelastningen hos våra vårdgivare. Vi jobbar tillsammans mot att den svenska vårdpersonalen slutar i förtid på grund av faktorer som hög arbetsbelastning och minskad patienttid. Vi på Lexicare finns där som ett tryggt och säkert komplement i den svenska vården samt arbetar tillsammans mot att skapa en mer jämlik vård med ökad patientsäkerhet inom våra 21 regioner och 290 kommuner, både hos offentliga och privata vårdgivare.
Som konsult får du alltid:
En fast kontaktperson som finns där för dig före, under och efter uppdraget. Din kontaktperson att allt det administrativa flyter på och följer kontinuerligt upp hur allt fungerar som det ska på din arbetsplatsDin kontaktperson hjälper till och ansvarar för dina boende och resor vid behov.Vi på Lexicare tillämpar en hög marknadsmässig ersättning som matchar din kompetens och vilken typ av uppdrag det är.Du är alltid fullt försäkrad på alla dina uppdrag (även till/från uppdragsplatsen) och har även möjlighet till löneväxling för tjänstepension, så du kan känna dig trygg och säker hos oss. Visa mindre

Arbetsterapeut sökes till hemsjukvården i Piteå

Om uppdraget För kunds räkning söker vi arbetsterapeuter till hemsjukvården i Piteå Period: Omgående - vecka 52 Omfattning: heltid Dina arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsterapeutuppgifter inom hemsjukvård samt särskilda boenden. Förskrivning och utprovning av hjälpmedel, bedömningar förflyttningar, bedömningar boendemiljö, bostadsanpassningsintyg. Handledning omvårdnadspersonal kring hjälpmedel och förflyttningar. Din profil Leg arbetsterapeut med klinis... Visa mer
Om uppdraget
För kunds räkning söker vi arbetsterapeuter till hemsjukvården i Piteå
Period: Omgående - vecka 52
Omfattning: heltid

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsterapeutuppgifter inom hemsjukvård samt särskilda boenden. Förskrivning och utprovning av hjälpmedel, bedömningar förflyttningar, bedömningar boendemiljö, bostadsanpassningsintyg. Handledning omvårdnadspersonal kring hjälpmedel och förflyttningar.

Din profil
Leg arbetsterapeut med klinisk erfarenhet sedan 2 år. Krav på körkort. Merit: erfarenhet från hemsjukvård

Om oss
Sens Care AB är ett bemanningsföretag inom vård och socialt arbete. Vi har lång erfarenhet och har funnits sedan 2002.Hos oss kan du känna dig trygg då vi är ett auktoriserat företag med kollektivavtal och tjänstepension. Konsultcheferna hos oss har alla en bakgrund från sjukvården. Vi bemannar med omtanke! Visa mindre

Arbetsterapeut till barn och ungdomspsykiatrin, Piteå

Ansök    Jul 11    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Inom vår arbetsplats får du arbeta med kompetenta och engagerade kollegor som sätter patientens bästa i första rummet. Vi arbetar tillsammans för att möta barn, ungdomars och familjers behov av psykiatrisk specialist vård. Du blir en viktig del av vårt team inom Barn och Ungdomspsykiatrins öppenvård i Norrbotten.  Vi söker Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och som har goda kunskaper i det svenska språket. Det är meriterande om du har övriga sp... Visa mer
Inom vår arbetsplats får du arbeta med kompetenta och engagerade kollegor som sätter patientens bästa i första rummet. Vi arbetar tillsammans för att möta barn, ungdomars och familjers behov av psykiatrisk specialist vård. Du blir en viktig del av vårt team inom Barn och Ungdomspsykiatrins öppenvård i Norrbotten. 
Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och som har goda kunskaper i det svenska språket. Det är meriterande om du har övriga språkkunskaper, har tagit steg 1 KBT-utbildning eller annan psykiatrisk påbyggnad. Det är även meriterande med erfarenhet av arbete riktat mot barn och ungdomar. 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är strukturerad, stabil och har en empatisk förmåga. Vi ser även att du är initiativtagande och kan samarbeta med andra. 

Det här får du arbeta med
Barn och Ungdomspsykiatriskakliniken är en länsklinik och med öppenvårdsmottagningar i 5 orter, Gällivare, Kalix, Luleå, Boden och Piteå. I länskliniken ingår även BUP-linjen, Neuropsykiatriska enheten samt vår slutenvårdsavdelning på Sunderby sjukhus.
Inom BUP arbetar medicinsk sekreterare, socionom, psykoterapeut, psykolog, läkare, arbetsterapeut, skötare och sjuksköterska. Vi arbetar i tvärprofessionella team och i nära samarbete med patientens familj och övriga nätverk.
I ditt arbete möter och behandlar du barn och ungdomar med exempelvis ångest, depression, ADHD, trauma, psykoser och könsdysfori. Samverkan med skola, socialtjänst och andra delar inom sjukvården är en viktig del av arbetet som också skapar förutsättningar för att se patienten utifrån ett helhetsperspektiv.
Som arbetsterapeut hos oss arbetar du i team med fokus på barnet/ungdomen och familjen. Vanliga fokusområden för arbetsterapeut inom BUP är basbehandling sömn och rutiner för det, energi/aktivitetsbalans, rutinskapande i vardagen samt kognitiva hjälpmedel.
Arbetet är omväxlande, givande och roligt och arbetsterapeutens insatser är en viktig del av helhetskonceptet kring BUP:s patienter. Vi arbetar även med Vård i Norr, en app i Region Norrbotten där vi erbjuder vårdbesök via video samt Blå Appen som innehåller skattningsformulär för bedömning, behandling och utredning. (Blåappen - Stretch Care)
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Låter det intressant och du känner igen dig i beskrivningen? Då ser vi fram emot din ansökan!
Det här erbjuder vi dig
- Trevliga, engagerade och kompetenta arbetskollegor  
- Möjlighet till egna idéer och fortsatt utformning av arbetsterapeutiska insatser inom BUP
- Reflektionstid och handledning, både i grupp och enskild
- Kompetensutveckling 
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Tillsvidare tjänst på heltid eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd dagtid på vardagar. Eventuellt vissa insatser mot barn och ungdomspsykiatrin Luleå/Boden kan förekomma. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn.
Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till Barn och ungdomshabiliteringen, Piteå sjukhus

Ansök    Maj 4    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Arbetsplatsen består av tre verksamheter, Barn och ungdomsmedicin, Barn och ungdomspsykiatri och Barn och ungdomshabilitering. Som arbetsterapeut jobbar du inom Barn och ungdomshabiliteringen. Du jobbar i team med arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, specialpedagog, psykolog, sjuksköterska och läkare. Vi arbetar inom hela Piteå älvdal, Piteå-, Älvsbyn-, Arvidsjaurs- och Arjeplogs kommuner. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Merite... Visa mer
Arbetsplatsen består av tre verksamheter, Barn och ungdomsmedicin, Barn och ungdomspsykiatri och Barn och ungdomshabilitering. Som arbetsterapeut jobbar du inom Barn och ungdomshabiliteringen. Du jobbar i team med arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, specialpedagog, psykolog, sjuksköterska och läkare. Vi arbetar inom hela Piteå älvdal, Piteå-, Älvsbyn-, Arvidsjaurs- och Arjeplogs kommuner.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av arbete med funktionshindrade barn och ungdomar samt kunskaper i VAS.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du planerar, prioriterar och strukturerar dina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt, har god samarbetsförmåga och har lätt för att anpassa dig vid ändrade omständigheter. Meriterande är om du har förmåga att ta initiativ, är trygg och stabil som person samt lugn och kontrollerad i stressande situtationer.

Det här får du arbeta med
Hos oss på barn- och ungdomshabiliteringen, Piteå sjukhus, får du möjlighet att arbeta på en stimulerande arbetsplats i ett team med hög kompetens och ett gott samtalsklimat. Vi arbetar i tvärfackliga team bestående av medicinsk, psykosocial och pedagogisk kompetens. Vi på barn- och ungdomshabiliteringen vänder oss till barn och ungdomar med varaktiga funktionsnedsättningar samt deras familjer. Som arbetsterapeut är du en av tre stycken arbetsterapeuter i habiliteringsteamet. All personal jobbar för barnets delaktighet i sin habilitering och alla insatser planeras tillsammans med patienten och sker både i grupp och individuellt. Vi arbetar både självständigt och i team.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå i att:
* Kartlägga aktivitetsförmåga och lära ut strategier för att underlätta vardagen.
* Bedöma behov av, förskriva, prova ut, justera och följa upp individuellt anpassade hjälpmedel.
* Ge information, handledning och konsultation till patient, anhöriga och personal.
* Samverka med andra aktörer runt barnet/ungdomen och dess nätverk.

Samarbetsförmåga, flexibilitet och ett gott bemötande är en självklarhet för oss, stor vikt läggs därför vid personlig lämplighet. 

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
- Introduktion och goda möjligheter till kollegial handledning.

Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, arbetstiden är dagtid måndag - fredag. Tjänsten är förenad med resor inom länet varför B-körkort är ett önskemål.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Tjänsten är inom barnsjukvården: Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Legitemerad arbetsterapeut till Vuxenpsykiatrin, Piteå

Ansök    Feb 23    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Vi är en mottagningen med ett öppet klimat och har ständigt pågående utveckligs/förändringsarbete. Att utveckla och förbättra är viktigt för oss, för att ge patienter godare och säkrare vård. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet av psykiatri. Meriterande för tjänsten är om du är trygg i din roll och tycker om att arbeta i team. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person är du självgående, har förmåga att or... Visa mer
Vi är en mottagningen med ett öppet klimat och har ständigt pågående utveckligs/förändringsarbete. Att utveckla och förbättra är viktigt för oss, för att ge patienter godare och säkrare vård.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet av psykiatri. Meriterande för tjänsten är om du är trygg i din roll och tycker om att arbeta i team.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person är du självgående, har förmåga att organisera arbetet på ett effektivt sätt, har god samarbetsförmåga och ser till verksamhetens bästa i både agerande och beslut. Vidare är du kommunikativ, kommer med idéer och förslag i arbetsrelaterade frågor samt är flexibel.

Det här får du arbeta med
På psykiatriska klinik i Piteå arbetar du som arbetsterapeut med utrednings-, bedömnings- och behandlingsinsatser. Arbetet är både varierande och stimulerande. Du har ett nära samarbete med dina kollegor – sjuksköterska, läkare, psykolog, kurator, skötare och medicinsk sekreterare.
Fysio- och arbetsterapeut arbetar tillsammans som resurspersoner för hela kliniken. I tjänsten ingår kontinuerlig kompetensutveckling.
Hos oss arbetar du klinikövergripande, det kan vara allt från insatser i psykiatrisk öppenvården till slutenvård med exemplvis ADL-bedömning eller andra behandlande insatser. En personcentrerad vård och helhetssyn är grundpelare för vår verksamhet. Vi kan erbjuda dig ett arbete där vi tar tillvara på din kompetens i patientnära arbete men även i utvecklings- och förbättringsarbeten.
I arbetet ingår utredningar, bedömningar och behandlingar. ADL-bedömning görs för inventering av vardagsfungerande och behovsinventering av psykiatrisk rehabilitering samt även vid teamutredningar med andra professioner. Behandling för förbättrat vardagsfungerande sker framförallt enskilt men även i grupp. Förskrivning och utprovning av kognitiva hjälpmedel är också en del av arbetsuppgifterna. Likaså samordnade insatser med vårdgrannar och rådgivning (både i patientmöten och via telefon) samt samverkan med närstående. Det är ett roligt och utmanande arbete.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Vi erbjuder dig ett vikariat på heltid med tillträde snarast till och med 2023-02-28, arbetstiden är förlagd dagtid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man somsökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till Barn och ungdomshabiliteringen, Piteå sjukhus

Ansök    Mar 11    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Arbetsplatsen består av tre verksamheter, Barn och ungdomsmedicin, Barn och ungdomspsykiatri och Barn och ungdomshabilitering. Som arbetsterapeut jobbar du inom Barn och ungdomshabiliteringen. Du jobbar i team med arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, specialpedagog, psykolog, sjuksköterska och läkare. Vi arbetar inom hela Piteå älvdal, Piteå-, Älvsbyn-, Arvidsjaurs- och Arjeplogs kommuner. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Merite... Visa mer
Arbetsplatsen består av tre verksamheter, Barn och ungdomsmedicin, Barn och ungdomspsykiatri och Barn och ungdomshabilitering. Som arbetsterapeut jobbar du inom Barn och ungdomshabiliteringen. Du jobbar i team med arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, specialpedagog, psykolog, sjuksköterska och läkare. Vi arbetar inom hela Piteå älvdal, Piteå-, Älvsbyn-, Arvidsjaurs- och Arjeplogs kommuner.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av arbete med funktionshindrade barn och ungdomar samt kunskaper i VAS.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du planerar, prioriterar och strukturerar dina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt, har god samarbetsförmåga och har lätt för att anpassa dig vid ändrade omständigheter. Meriterande är om du har förmåga att ta initiativ, är trygg och stabil som person samt lugn och kontrollerad i stressande situtationer.

Det här får du arbeta med
Hos oss på barn- och ungdomshabiliteringen, Piteå sjukhus, får du möjlighet att arbeta på en stimulerande arbetsplats i ett team med hög kompetens och ett gott samtalsklimat. Vi arbetar i tvärfackliga team bestående av medicinsk, psykosocial och pedagogisk kompetens. Vi på barn- och ungdomshabiliteringen vänder oss till barn och ungdomar med varaktiga funktionsnedsättningar samt deras familjer. Som arbetsterapeut är du en av tre stycken arbetsterapeuter i habiliteringsteamet. All personal jobbar för barnets delaktighet i sin habilitering och alla insatser planeras tillsammans med patienten och sker både i grupp och individuellt. Vi arbetar både självständigt och i team.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå i att:
* Kartlägga aktivitetsförmåga och lära ut strategier för att underlätta vardagen.
* Bedöma behov av, förskriva, prova ut, justera och följa upp individuellt anpassade hjälpmedel.
* Ge information, handledning och konsultation till patient, anhöriga och personal.
* Samverka med andra aktörer runt barnet/ungdomen och dess nätverk.

Samarbetsförmåga, flexibilitet och ett gott bemötande är en självklarhet för oss, stor vikt läggs därför vid personlig lämplighet. 

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
- Introduktion och goda möjligheter till kollegial handledning.

Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, arbetstiden är dagtid måndag - fredag. Tjänsten är förenad med resor inom länet varför B-körkort är ett önskemål.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Tjänsten är inom barnsjukvården: Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Legitemerad arbetsterapeut till Vuxenpsykiatrin, Piteå

Ansök    Feb 4    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Vi är en mottagningen med ett öppet klimat och har ständigt pågående utveckligs/förändringsarbete. Att utveckla och förbättra är viktigt för oss, för att ge patienter godare och säkrare vård. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet av psykiatri. Meriterande för tjänsten är om du är trygg i din roll och tycker om att arbeta i team. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person är du självgående, har förmåga att or... Visa mer
Vi är en mottagningen med ett öppet klimat och har ständigt pågående utveckligs/förändringsarbete. Att utveckla och förbättra är viktigt för oss, för att ge patienter godare och säkrare vård.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet av psykiatri. Meriterande för tjänsten är om du är trygg i din roll och tycker om att arbeta i team.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person är du självgående, har förmåga att organisera arbetet på ett effektivt sätt, har god samarbetsförmåga och ser till verksamhetens bästa i både agerande och beslut. Vidare är du kommunikativ, kommer med idéer och förslag i arbetsrelaterade frågor samt är flexibel.

Det här får du arbeta med
På psykiatriska klinik i Piteå arbetar du som arbetsterapeut med utrednings-, bedömnings- och behandlingsinsatser. Arbetet är både varierande och stimulerande. Du har ett nära samarbete med dina kollegor – sjuksköterska, läkare, psykolog, kurator, skötare och medicinsk sekreterare.
Fysio- och arbetsterapeut arbetar tillsammans som resurspersoner för hela kliniken. I tjänsten ingår kontinuerlig kompetensutveckling.
Hos oss arbetar du klinikövergripande, det kan vara allt från insatser i psykiatrisk öppenvården till slutenvård med exemplvis ADL-bedömning eller andra behandlande insatser. En personcentrerad vård och helhetssyn är grundpelare för vår verksamhet. Vi kan erbjuda dig ett arbete där vi tar tillvara på din kompetens i patientnära arbete men även i utvecklings- och förbättringsarbeten.
I arbetet ingår utredningar, bedömningar och behandlingar. ADL-bedömning görs för inventering av vardagsfungerande och behovsinventering av psykiatrisk rehabilitering samt även vid teamutredningar med andra professioner. Behandling för förbättrat vardagsfungerande sker framförallt enskilt men även i grupp. Förskrivning och utprovning av kognitiva hjälpmedel är också en del av arbetsuppgifterna. Likaså samordnade insatser med vårdgrannar och rådgivning (både i patientmöten och via telefon) samt samverkan med närstående. Det är ett roligt och utmanande arbete.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Vi erbjuder dig ett vikariat på heltid med tillträde snarast till och med 2023-02-28, arbetstiden är förlagd dagtid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man somsökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Legitimerad arbetsterapeut till Rehabenheten, Piteå sjukhus

Ansök    Jan 20    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Vi söker en arbetsterapeut och hoppas att du vill bli en del av vårt team och komma och jobba med oss i sommar! Vi söker Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och välkomnar både sökande med lång erfarenhet och dig som är nyutbildad, du ska ha svenska C1 nivå som lägst. Meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet VAS. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person är du flexibel och kan anpassa dig efter förändrade omständighete... Visa mer
Vi söker en arbetsterapeut och hoppas att du vill bli en del av vårt team och komma och jobba med oss i sommar!

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och välkomnar både sökande med lång erfarenhet och dig som är nyutbildad, du ska ha svenska C1 nivå som lägst. Meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet VAS.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person är du flexibel och kan anpassa dig efter förändrade omständigheter, du är stabil och strukturerar upp ditt arbete. Du är självgående och tar ansvar för ditt arbete samtidigt som du ser nyttan av att samarbeta. 

Det här får du arbeta med
Arbetsterapienheten tillhör medicin- och rehabiliteringskliniken på Piteå sjukhus och är en del av den paramedicinska enheten tillsammans med fysioterapeuter, kuratorer och Öppenvårdsrehabiliteringen.
Arbetsterapeuter Piteå sjukhus arbetar inom många olika verksamheter över hela sjukhuset. Att vara arbetsterapeut på Piteå sjukhus sjukhuset är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Du kan räkna med ett varierande arbete med utmanande arbetsuppgifter. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där du har många kollegor inom flera områden.
Som arbetsterapeut bidrar du med din specifika kompetens för att öka individens självständighet och delaktighet i vardagliga aktiviteter. Arbetsuppgifterna är omväxlande och består av teamarbete,utredningar, bedömning av ADL-förmåga, rehabilitering, utprovning av hjälpmedel, individuella rehabiliteringsplaner.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Vi erbjuder ett sommarvikariat på heltid under perioden 2022-06-13 till  2022-08-19. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikariat som Fysioterapeut eller Arbetsterapeut

Ansök    Feb 3    Piteå kommun    Arbetsterapeut
Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Hos oss sätter vi individen i centrum och samordnar de insatser som behövs från sju avdelningar. Vårt uppdrag är att ge människor det stöd de behöver för att kunna leva så självständigt som möjligt i olika skeden i livet. Kom och jobba tillsammans med oss i sommar! Vi erbjuder dig: • Sommarbonus på 3000kr  • Friskvårdsbidrag • En individuell introduktionsplan Vi söker dig,... Visa mer
Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Hos oss sätter vi individen i centrum och samordnar de insatser som behövs från sju avdelningar. Vårt uppdrag är att ge människor det stöd de behöver för att kunna leva så självständigt som möjligt i olika skeden i livet.

Kom och jobba tillsammans med oss i sommar!

Vi erbjuder dig:


• Sommarbonus på 3000kr 
• Friskvårdsbidrag
• En individuell introduktionsplan

Vi söker dig, som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med människor. Utredningsteamet på Trädgårdens äldrecentra och Hemsjukvårdens rehabiliteringsenhet kommer under sommaren att behöva ett antal arbetsterapeuter och fysioterapeuter.

Arbetsterapeut                                                
Som arbetsterapeut i socialtjänsten ansvarar du för bedömning/utredning, behandling och hjälpmedelsförskrivning samt handledning av vårdpersonal. Du arbetar både självständigt och tillsammans med andra vårdgivare och personal.

Rekryteringen kommer att ske löpande då behov av arbetsterapeut finns innan sommaren.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet från liknande verksamhet meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort krävs.

Tidsbegränsad anställning med start enligt överenskommelse. Du vikarierar som arbetsterapeut i Socialtjänsten vid ordinarie medarbetares semesterledighet.

Fysioterapeuter                                          
Som fysioterapeut i socialtjänsten ansvarar du för bedömning/utredning, behandling och hjälpmedelsförskrivning samt handledning av vårdpersonal. Du arbetar både självständigt och tillsammans med andra vårdgivare och personal.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Erfarenhet från liknande verksamhet meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort krävs.

Tidsbegränsad anställning med start enligt överenskommelse. Du vikarierar som fysioterapeut i socialtjänsten vid ordinarie medarbetares semesterledighet.

Upplysningar
Jörgen Divert, Enhetschef Hemsjukvården Rehabenheten, 0911-69 78 82
Ramona Burvall, Enhetschef Trädgårdens Äldrecentra, 0911-69 78 83  

Fackliga företrädare
Stefan Hedkvist Fysioterapeuterna, 0911-69 67 17   
Anna Nilsson Edin, Sveriges arbetsterapeuter, 0911-69 79 91

Välkommen med din ansökan senast 2022-03-27
Rekrytering sker fortlöpande så ansök redan idag! Visa mindre

Arbetsterapeut för varierande uppdrag i Piteå

Arbetsterapeut sökes för varierande uppdrag med tjänstgöringsort i Piteå. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för Arbetsterapeut. Vem är du? Som Arbetsterapeut hos oss på Prime Care ser vi gärna att du: • Är färdigutbildad och legitimerad Arbetsterapeut • Har två års erfarenhet av yrket • Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal. • Är service minded. Har ett genuint intres... Visa mer
Arbetsterapeut sökes för varierande uppdrag med tjänstgöringsort i Piteå.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för Arbetsterapeut.

Vem är du?
Som Arbetsterapeut hos oss på Prime Care ser vi gärna att du:

• Är färdigutbildad och legitimerad Arbetsterapeut
• Har två års erfarenhet av yrket
• Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal.

• Är service minded. Har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.
• Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner.
• Är bekväm och självgående i din roll som Arbetsterapeut
• Har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen.
• Trivs i din yrkesroll som Arbetsterapeut och är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Företagsbeskrivning
Prime Care är medlem i Almega Kompetensföretagen och har därmed kollektivavtal för alla anställda.
Prime Care är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2015 och miljöcertifierat enligt ISO 14001:2015 vilket innebär att våra processer är kvalitetssäkrade och att vi tar hänsyn till miljöaspekter när vi driver vår verksamhet.

Vi är en trygg och stabil arbetsgivare som har verkat i branschen sedan 1999.
Som konsult hos oss får du ta del av våra konkurrenskraftiga anställningsvillkor och förmåner:

• Trygg anställning med kollektivavtal, semester, försäkringar och pension.
• Engagerade och erfarna konsultchefer som hjälper dig att komma in i jobbet.
• Ett socialt yrkesnätverk med regelbundna konsultträffar.
• Möjligheter att påverka ditt schema och din arbetstid
• Friskvårdsbidrag
Besök oss gärna på vår hemsida www.primecare.se

Välkommen med din ansökan till oss! Visa mindre

Legitemerad arbetsterapeut till Vuxenpsykiatrin, Piteå

Ansök    Nov 16    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Vi är en mottagningen med ett öppet klimat och har ständigt pågående utveckligs/förändringsarbete. Att utveckla och förbättra är viktigt för oss, för att ge patienter godare och säkrare vård. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet av psykiatri. Meriterande för tjänsten är om du är trygg i din roll och tycker om att arbeta i team. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är självgående, har förmåga att organise... Visa mer
Vi är en mottagningen med ett öppet klimat och har ständigt pågående utveckligs/förändringsarbete. Att utveckla och förbättra är viktigt för oss, för att ge patienter godare och säkrare vård.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet av psykiatri. Meriterande för tjänsten är om du är trygg i din roll och tycker om att arbeta i team.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är självgående, har förmåga att organisera arbetet på ett effektivt sätt, har god samarbetsförmåga och ser till verksamhetens bästa i både agerande och beslut. Det är meriterande om du är kommunikativ, kommer med idéer och förslag i arbetsrelaterade frågor samt är flexibel.

Det här får du arbeta med
På psykiatriska klinik i Piteå arbetar du som arbetsterapeut med utrednings-, bedömnings- och behandlingsinsatser. Arbetet är både varierande och stimulerande. Du har ett nära samarbete med dina kollegor – sjuksköterska, läkare, psykolog, kurator, skötare och medicinsk sekreterare.
Fysio- och arbetsterapeut arbetar tillsammans som resurspersoner för hela kliniken. I tjänsten ingår kontinuerlig kompetensutveckling.
Hos oss arbetar du klinikövergripande, det kan vara allt från insatser i psykiatrisk öppenvården till slutenvård med exemplvis ADL-bedömning eller andra behandlande insatser. En personcentrerad vård och helhetssyn är grundpelare för vår verksamhet. Vi kan erbjuda dig ett arbete där vi tar tillvara på din kompetens i patientnära arbete men även i utvecklings- och förbättringsarbeten.
I arbetet ingår utredningar, bedömningar och behandlingar. ADL-bedömning görs för inventering av vardagsfungerande och behovsinventering av psykiatrisk rehabilitering samt även vid teamutredningar med andra professioner. Behandling för förbättrat vardagsfungerande sker framförallt enskilt men även i grupp. Förskrivning och utprovning av kognitiva hjälpmedel är också en del av arbetsuppgifterna. Likaså samordnade insatser med vårdgrannar och rådgivning (både i patientmöten och via telefon) samt samverkan med närstående. Det är ett roligt och utmanande arbete.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Vi erbjuder dig ett vikariat på ett år heltid, dagtid.Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Tjänsten är inom psykiatrin: Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man somsökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till Vuxenpsykiatrin i Piteå

Ansök    Sep 28    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Vi är en mottagning med ett öppet klimat och har ständigt pågående utvecklings- och förändringsarbete. Att utveckla och förbättra är viktigt för oss, för att ge patienter godare och säkrare vård. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet av psykiatri. Meriterande för tjänsten är om du har vidareutbildning och har erfarenhet från tidigare arbete inom psykiatri samt om du är trygg i din roll och tycker om att arbeta i team. Vi l... Visa mer
Vi är en mottagning med ett öppet klimat och har ständigt pågående utvecklings- och förändringsarbete. Att utveckla och förbättra är viktigt för oss, för att ge patienter godare och säkrare vård.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet av psykiatri. Meriterande för tjänsten är om du har vidareutbildning och har erfarenhet från tidigare arbete inom psykiatri samt om du är trygg i din roll och tycker om att arbeta i team.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är självgående, har förmåga att organisera arbetet på ett effektivt sätt, har god samarbetsförmåga och ser till verksamhetens bästa i både agerande och beslut. Det är meriterande om du är kommunikativ, kommer med idéer och förslag i arbetsrelaterade frågor samt är flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Det här får du arbeta med
Hos oss arbetar du klinikövergripande, det kan vara allt från insatser i psykiatrisk öppenvård till slutenvård. Professionerna på kliniken samarbetar när behovet finns och ställer upp för varandra. En personcentrerad vård och helhetssyn är grundpelare för vår verksamhet. Vi kan erbjuda dig ett arbete där vi tar tillvara på din kompetens i patientnära arbete men även i utvecklings- och förbättringsarbeten.
I arbetet ingår utredningar, bedömningar och behandlingar. ADL-bedömning görs för inventering av vardagsfungerande och behovsinventering av psykiatrisk rehabilitering samt även vid teamutredningar med andra professioner. Behandling för förbättrat vardagsfungerande sker framförallt enskilt men även i grupp. Förskrivning och utprovning av kognitiva hjälpmedel är också en del av arbetsuppgifterna. Likaså samordnade insatser med vårdgrannar och rådgivning (både i patientmöten och via telefon) samt samverkan med närstående. Det är ett roligt och utmanande jobb där man har fördel av erfarenhet av psykiatri.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
- Dagtid med möjlighet till flextid
Information om tjänsten
Tjänsten är ett vikariat på heltid. Arbetstid är dagtid måndag - fredag, 08.00-16.30 med flextid. Tillträdesdatum är efter överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 
Tjänsten är inom psykiatrin: Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till Trädgårdens Äldrecentra

Ansök    Sep 24    Piteå kommun    Arbetsterapeut
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

Välkommen att arbeta med oss! Som arbetsterapeut ingår du i ett glatt gäng, Utredningsteamet, som består av legitimerad personal som arbetsterapeuter, sjuksköterskor och fysioterapeuter, totalt 12 personer.

På Trädgårdens Äldrecentra finns 36 platser för utredning /avlösning /växelvård för kortare vistelse. I samma verksamhetsområde ingår även Vård och omsorgsteam, Utredningsteam samt Dagverksamhet för personer med minnesnedsättning.

Vi söker Dig som har ett stort intresse och engagemang av att arbeta med stöd till äldre och deras anhöriga.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för hälso-och sjukvårdsinsatser på Äldrecentrat eller i ordinärt boende där utredningsteamet är inkopplat. Vår målgrupp är i huvudsak personer över 65 år. Dina arbetsuppgifter är att utreda/bedöma/ utföra insatser samt stödja den enskilde till självständighet. Handledning av personal ingår i arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet av arbete med äldre eller liknande verksamheter. Då arbetet innebär kontakter med äldre, anhöriga och personal ställer det stora krav på att du har ett gott bemötande, är flexibel och har en väl utvecklad planerings- och samarbetsförmåga. Vi söker dig som vill arbeta salutogent, ser möjligheter och lösningar. Arbetet är självständigt men du ingår i ett team. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs.

Övrigt

Tjänsten är tillsvidare, heltid dagtid vardagar. Vi tillämpar flextid. Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Tillgång till tjänstebil.

 

Välkommen med din ansökan senast 2021-10-10

 

Vi avsäger oss vänligen men bestämt marknadsföring och andra kontakter från externa aktörer Visa mindre

Arbetsterapeut till Utredningsteamet Trädgårdens Äldrecentra

Ansök    Maj 11    Piteå kommun    Arbetsterapeut
Välkommen att arbeta med oss! Som arbetsterapeut ingår du i ett glatt gäng, Utredningsteamet, som består av legitimerad personal som arbetsterapeuter, sjuksköterskor och fysioterapeuter, totalt 12 personer. På Trädgårdens Äldrecentra finns 36 platser för utredning /avlösning /växelvård för kortare vistelse. I samma verksamhetsområde ingår även Vård och omsorgsteam, Utredningsteam samt Dagverksamhet för personer med minnesnedsättning. Vi söker Dig som har... Visa mer
Välkommen att arbeta med oss! Som arbetsterapeut ingår du i ett glatt gäng, Utredningsteamet, som består av legitimerad personal som arbetsterapeuter, sjuksköterskor och fysioterapeuter, totalt 12 personer.

På Trädgårdens Äldrecentra finns 36 platser för utredning /avlösning /växelvård för kortare vistelse. I samma verksamhetsområde ingår även Vård och omsorgsteam, Utredningsteam samt Dagverksamhet för personer med minnesnedsättning.

Vi söker Dig som har ett stort intresse och engagemang av att arbeta med stöd till äldre och deras anhöriga.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för hälso-och sjukvårdsinsatser på Äldrecentrat eller i ordinärt boende där utredningsteamet är inkopplat. Vår målgrupp är i huvudsak personer över 65 år. Dina arbetsuppgifter är att utreda/bedöma/ utföra insatser samt stödja den enskilde till självständighet. Handledning av personal ingår i arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet av arbete med äldre eller liknande verksamheter. Då arbetet innebär kontakter med äldre, anhöriga och personal ställer det stora krav på att du har ett gott bemötande, är flexibel och har en väl utvecklad planerings- och samarbetsförmåga. Vi söker dig som vill arbeta salutogent, ser möjligheter och lösningar. Arbetet är självständigt men du ingår i ett team. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs.

Övrigt

Tjänsten är tillsvidare, heltid dagtid vardagar. Vi tillämpar flextid. Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Tillgång till tjänstebil.

 

Upplysningar

Anneli Lindström, Enhetschef Trädgårdens Äldrecentra, 0911-69 78 83.

 

Facklig företrädare

Anna Nilsson Edin, Arbetsterapeuterna, 0911-69 79 91

 

Välkommen med din ansökan senast 2021-05-28

Vi avsäger oss vänligen men bestämt marknadsföring och andra kontakter från externa aktörer Visa mindre

Cederkliniken söker arbetsterapeut

Ansök    Aug 20    Praktikertjänst AB    Arbetsterapeut
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Cederkliniken
Cederkliniken är Piteås största vårdcentral. Vår arbetsplats präglas av korta beslutsvägar och ett nära ledarskap. Tillsammans strävar våra 40 medarbetare mot målet att konstant förbättra vår verksamhet och ge våra 12000 patienter bästa möjliga vård.

Hos oss arbetar du i nära kontakt med dina kollegor och i en väl utvecklad samverkan mellan olika yrkeskategorier på vårdcentralen. Cederkliniken arbetar konstant med utveckling av vår vård och vi söker dig som delar vårt intresse att hela tiden utveckla och förbättra vården för våra patienter. I maj 2019 flyttade vi till helt nybyggda lokaler, särskilt anpassade för våra unika arbetssätt med kontorslandskapsmiljö för sjuksköterskor, sekreterare och läkare.

Arbetsuppgifter
Tjänsten är delad med ca 50% som arbetsterapeut med mottagningsarbete och ca 50% som ansvarig för vår livsstilsmottagning. Dina arbetsuppgifter på livsstilsmottagningen består av uppsökande verksamhet till särskilda patientgrupper med syfte att identifiera personer med särskilt hög risk för livsstilsrelaterad ohälsa. För dessa personer erbjuder och genomför du rådgivande och förebyggande insatser.

Vidare kommer du att ha ett särskilt ansvar för att stötta övrig vårdpersonal på Cederkliniken i deras förebyggande folkhälsoarbete. Beroende på din erfarenhet och ditt intresse kan det till exempel röra sig om utbildning för övrig personal, uppföljning av FaR-recept och andra insatser.

Kvalifikationer
Du är Leg. Arbetsterapeut med intresse förebyggande insatser mot livsstilssjukdomar. Helst ser vi att du har erfarenhet av arbete inom primärvård, men det är inget krav.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är flexibel, positiv och gärna tar dig an nya utmaningar. På Cederkliniken arbetar vi prestigelöst och tvärprofessionellt mellan olika yrkeskategorier. Vi äger problemen och deras lösningar tillsammans. Visa mindre

Arbetsterapeut till Barn och ungdomshabiliteringen, Piteå sjukhus

Ansök    Sep 22    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Arbetsplatsen består av tre verksamheter, Barn och ungdomsmedicin, Barn och ungdomspsykiatri och Barn och ungdomshabilitering. Som arbetsterapeut jobbar du inom Barn och ungdomshabiliteringen. Du jobbar i team med arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, specialpedagog, psykolog, sjuksköterska och läkare. Vi arbetar inom hela Piteå älvdal, Piteå-, Älvsbyn-, Arvidsjaurs- och Arjeplogs kommuner. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Merite... Visa mer
Arbetsplatsen består av tre verksamheter, Barn och ungdomsmedicin, Barn och ungdomspsykiatri och Barn och ungdomshabilitering. Som arbetsterapeut jobbar du inom Barn och ungdomshabiliteringen. Du jobbar i team med arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, specialpedagog, psykolog, sjuksköterska och läkare. Vi arbetar inom hela Piteå älvdal, Piteå-, Älvsbyn-, Arvidsjaurs- och Arjeplogs kommuner.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av arbete med funktionshindrade barn och ungdomar samt kunskaper i VAS.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du planerar, prioriterar och strukturerar dina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt, har god samarbetsförmåga och har lätt för att anpassa dig vid ändrade omständigheter. Meriterande är om du har förmåga att ta initiativ, är trygg och stabil som person samt lugn och kontrollerad i stressande situtationer.

Det här får du arbeta med
Hos oss på barn- och ungdomshabiliteringen, Piteå sjukhus, får du möjlighet att arbeta på en stimulerande arbetsplats i ett team med hög kompetens och ett gott samtalsklimat. Vi arbetar i tvärfackliga team bestående av medicinsk, psykosocial och pedagogisk kompetens. Vi på barn- och ungdomshabiliteringen vänder oss till barn och ungdomar med varaktiga funktionsnedsättningar samt deras familjer. Som arbetsterapeut är du en av tre stycken arbetsterapeuter i habiliteringsteamet. Du och dina kollegor ingår i ett tvärprofessionellt team som arbetar med barn och ungdomar 0-18 år som har en bestående funktionsnedsättning. All personal jobbar för barnets delaktighet i sin habilitering och alla insatser planeras tillsammans med patienten och sker både i grupp och individuellt. Vi arbetar både självständigt och i team.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå i att:
* Kartlägga aktivitetsförmåga och lära ut strategier för att underlätta vardagen.
* Bedöma behov av, förskriva, prova ut, justera och följa upp individuellt anpassade hjälpmedel.
* Ge information, handledning och konsultation till patient, anhöriga och personal.
* Samverka med andra aktörer runt barnet/ungdomen och dess nätverk.

Samarbetsförmåga, flexibilitet och ett gott bemötande är en självklarhet för oss, stor vikt läggs därför vid personlig lämplighet. 

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
- Introduktion och goda möjligheter till kollegial handledning.

Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, arbetstiden är dagtid måndag - fredag. Tjänsten är förenad med resor inom länet varför B-körkort är ett önskemål.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Tjänsten är inom barnsjukvården: Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till Arbetsterapienheten, Piteå sjukhus

Ansök    Apr 26    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Arbetsterapienheten tillhör medicin- och rehabiliteringskliniken på Piteå sjukhus och är en del av den paramedicinska enheten tillsammans med fysioterapeuter, kuratorer och öppenvårdsrehabiliteringen. Nu söker vi en arbetsterapeut till vår enhet, välkommen med din ansökan! Vi söker Vi söker en legitimerad arbetsterapeut med goda kunskaper i svenska nivå C. Meriterande är om du har erfarenhet av dokumenthanteringssystemet VAS. Vi välkomnar både sökande med ... Visa mer
Arbetsterapienheten tillhör medicin- och rehabiliteringskliniken på Piteå sjukhus och är en del av den paramedicinska enheten tillsammans med fysioterapeuter, kuratorer och öppenvårdsrehabiliteringen. Nu söker vi en arbetsterapeut till vår enhet, välkommen med din ansökan!
Vi söker
Vi söker en legitimerad arbetsterapeut med goda kunskaper i svenska nivå C. Meriterande är om du har erfarenhet av dokumenthanteringssystemet VAS. Vi välkomnar både sökande med lång erfarenhet och dig som är nyutbildad.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har förmåga att strukturera ditt arbete på ett självständigt sätt, lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter samt god samarbetsförmåga.

Det här får du arbeta med
Arbetsterapeuter på Piteå sjukhus arbetar inom många olika verksamheter över hela sjukhuset. Att vara arbetsterapeut hos oss är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Du kan räkna med ett varierande arbete med utmanande arbetsuppgifter. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där du har många kollegor inom flera områden. Som arbetsterapeut bidrar du med din specifika kompetens för att öka individens självständighet och delaktighet i vardagliga aktiviteter. Arbetsuppgifterna är omväxlande och består av teamarbete, utredningar, bedömning och rehabilitering av patientens aktivitets- och funktionsförmåga. Din bedömning tydliggör patientens aktivitetsförmåga samt vilket behov av insatser som kan finnas. Utprovning av hjälpmedel och olika behandlingsinsatser kommer också vara en del av dina arbetsuppgifter.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Tjänsten är ett vikariat på heltid till och med 2022-08-31, arbetstiden är dagtid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till Norrland v25-33

Ansök    Maj 10    Agila Service AB    Arbetsterapeut
AGILA SÖKER ARBETSTERAPEUTER TILL NORRLAND Agila söker en arbetsterapeuter till kund i Norrland för arbete inom äldreomsorg under sommaren. 1 Arbetsterapeut för perioden v 25-33 2021. 1 Arbetsterapeut för perioden v 27-32 2021. 1 Arbetsterapeut för perioden v 27-32 2021. Tjänsten tillsätts löpande. För ytterligare information kontakta Ronja Pettersson på mejl: [email protected] #jobbjustnu Skicka in en intresseanmälan så håller vi dig uppdaterad k... Visa mer
AGILA SÖKER ARBETSTERAPEUTER TILL NORRLAND
Agila söker en arbetsterapeuter till kund i Norrland för arbete inom äldreomsorg under sommaren.
1 Arbetsterapeut för perioden v 25-33 2021.
1 Arbetsterapeut för perioden v 27-32 2021.
1 Arbetsterapeut för perioden v 27-32 2021.
Tjänsten tillsätts löpande.
För ytterligare information kontakta Ronja Pettersson på mejl: [email protected]
#jobbjustnu
Skicka in en intresseanmälan så håller vi dig uppdaterad kring uppdrag som passar just dig och dina önskemål.
VI ERBJUDER DIG
Som arbetsterapeut hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en hög lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hittar en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla.
Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vår ambition är att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som t.ex. resor och i vissa fall boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.


OM AGILA
Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, socialtjänst och skola. Agila bemannar landsting, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri. Visa mindre

Arbetsterapeuter till Piteå kommun

Om uppdraget För kunds räkning söker vi en arbetsterapeut till Piteå för tjänstgöring inom kommunal verksamhet. Leg. arbetsterapeut vid kommunens hemsjukvård och utredningsteamet/ trädgårdens äldrecentra. Ansvara för hälso- och sjukvårdsinsatser som hjälpmedelsförskrivning/ utprovning och uppföljning av hjälpmedel, bedömningar, behandling, rehabilitering, handledning och rådgivning till patienter i ordinärt boende och i olika boendeformer. Handledning till... Visa mer
Om uppdraget
För kunds räkning söker vi en arbetsterapeut till Piteå för tjänstgöring inom kommunal verksamhet. Leg. arbetsterapeut vid kommunens hemsjukvård och utredningsteamet/ trädgårdens äldrecentra. Ansvara för hälso- och sjukvårdsinsatser som hjälpmedelsförskrivning/ utprovning och uppföljning av hjälpmedel, bedömningar, behandling, rehabilitering, handledning och rådgivning till patienter i ordinärt boende och i olika boendeformer. Handledning till hemtjänstpersonal, boendepersonal och personliga assistenter. Samarbete i team med andra professioner i kommunens socialtjänst.
Period: AT 1 vecka 25-33, AT 2 & 3 vecka 27-32
Arbetstid: Måndag-fredag, dagtid

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsterapeut uppgifter inom kommunal verksamhet.

Din profil
Leg arbetsterapeut sedan 2 år tillbaka
B-körtkort är ett krav


Om oss
Sens Care AB är ett bemanningsföretag inom vård och socialt arbete. Vi har lång erfarenhet och har funnits sedan 2002.Hos oss kan du känna dig trygg då vi är ett auktoriserat företag med kollektivavtal och tjänstepension. Konsultcheferna hos oss har alla en bakgrund från sjukvården. Vi bemannar med omtanke! Visa mindre

Arbetsterapeut till Vuxenpsykiatrin i Piteå

Ansök    Feb 22    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Vi är mottagningen med ett öppet klimat och ständigt pågående utveckligs/förändringsarbete. Att utveckla och förbättra är viktigt för oss, för att ge patienter godare och säkrare vård.  Vi söker Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet av psykiatri. Meriterande för tjänsten är om du är trygg i din roll och tycker om att arbeta i team. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är självgående, har förmåga att organisera arb... Visa mer
Vi är mottagningen med ett öppet klimat och ständigt pågående utveckligs/förändringsarbete. Att utveckla och förbättra är viktigt för oss, för att ge patienter godare och säkrare vård. 

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet av psykiatri. Meriterande för tjänsten är om du är trygg i din roll och tycker om att arbeta i team.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är självgående, har förmåga att organisera arbetet på ett effektivt sätt, har god samarbetsförmåga och ser till verksamhetens bästa i både agerande och beslut. Det är meriterande om du är kommunikativ, kommer med idéer och förslag i arbetsrelaterade frågor samt är flexibel.

Det här får du arbeta med
Hos oss arbetar du klinikövergripande, det kan vara allt från insatser i psykiatrisk öppenvården till slutenvård. Professionerna på kliniken samarbetar när behovet finns och ställer upp för varandra. En personcentrerad vård och helhetssyn är grundpelare för vår verksamhet. Vi kan erbjuda dig ett arbete där vi tar tillvara på din kompetens i patientnära arbete men även i utvecklings- och förbättringsarbeten.
I arbetet ingår utredningar, bedömningar och behandlingar. ADL-bedömning görs för inventering av vardagsfungerande och behovsinventering av psykiatrisk rehabilitering samt även vid teamutredningar med andra professioner. Behandling för förbättrat vardagsfungerande sker framförallt enskilt men även i grupp. Förskrivning och utprovning av kognitiva hjälpmedel är också en del av arbetsuppgifterna. Likaså samordnade insatser med vårdgrannar och rådgivning (både i patientmöten och via telefon) samt samverkan med närstående. Det är ett roligt och utmanande jobb där man har fördel av erfarenhet av psykiatri.
På Psykiatrin i Piteå finns en specialiserad öppenvård som arbetar både med mottagning och behandlingar samt en psykiatrisk slutenvårdsavdelning. Vi möter patienter över 18 år som främst är i behov av psykiatrins specialiserade utrednings-, bedömnings- och behandlingsinsatser.
Psykiatriska öppenvården i Piteå består av en specialiserad psykiatrisk mottagningssektion, kvalificerad psykiatrisk behandlingssektion och en kvalificerad psykossektion. Vi arbetar efter socialstyrelsens riktlinjer gällande fast vårdkontakt, vilket erbjuds till patienter med mer omfattande psykiatrisk problematik och samsjuklighet.  Vi arbetar efter nationella vård och insatsprogram gällande schizofreni eller likande tillstånd. Öppenvården har tillsammans en omfattande och bred kompetens. Vår ambition och målsättning är att fortsatt hålla en hög kunskapsnivå inom specialistpsykiatrin.
Förutom utrednings- och behandlingsinsatser arbetar vi också med patient- och närståendeutbildningar avseende flera olika psykiatriska diagnoser. Arbetet sker både individuellt och med olika gruppinriktade psykoedukativa behandlingar som ADHD- och bipolärutbildning, där arbetsterapeuten har en central roll i behandlingen..


Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
- Dagtid med möjlighet till flextid

Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, dagtid måndag till fredag, 0800-1630. Flextid tillämpas.
Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vikarierande Arbetsterapeut till Utredningsteamet Trädgårdens Äldrecentra

Ansök    Mar 22    Piteå kommun    Arbetsterapeut
Kom och arbeta med oss! Som arbetsterapeut ingår du i ett glatt gäng, Utredningsteamet, som består av legitimerad personal som arbetsterapeuter, sjuksköterskor och fysioterapeuter, totalt 13 personer. På Trädgårdens Äldrecentra finns 36 platser för utredning /avlösning /växelvård för kortare vistelse. I samma verksamhetsområde ingår även Vård och omsorgsteam, Utredningsteam samt Dagverksamhet för personer med minnesnedsättning. Vi söker Dig som har ett s... Visa mer
Kom och arbeta med oss! Som arbetsterapeut ingår du i ett glatt gäng, Utredningsteamet, som består av legitimerad personal som arbetsterapeuter, sjuksköterskor och fysioterapeuter, totalt 13 personer.

På Trädgårdens Äldrecentra finns 36 platser för utredning /avlösning /växelvård för kortare vistelse. I samma verksamhetsområde ingår även Vård och omsorgsteam, Utredningsteam samt Dagverksamhet för personer med minnesnedsättning.

Vi söker Dig som har ett stort intresse och engagemang av att arbeta med stöd till äldre och deras anhöriga.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för hälso-och sjukvårdsinsatser på Äldrecentrat eller i ordinärt boende där utredningsteamet är inkopplat. Vår målgrupp är i huvudsak äldre över 65 år. Dina arbetsuppgifter är att utreda/bedöma/ utföra insatser samt stödja den enskilde till självständighet. Handledning av personal ingår i arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet av arbete med äldre eller liknande verksamheter. Då arbetet innebär kontakter med äldre, anhöriga och personal ställer det stora krav på att du har ett gott bemötande, är flexibel och har en väl utvecklad planerings- och samarbetsförmåga. Vi söker dig som vill arbeta salutogent, ser möjligheter och lösningar. Arbetet är självständigt men du ingår i ett team. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. B-körkort krävs.

Övrigt

Vikariatet är på heltid dagtid vardagar. Flextid. Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse, vikariat tom 210831 med ev.  möjlighet till förlängning. Tillgång till tjänstebil.

Upplysningar

Anneli Lindström, Enhetschef Trädgårdens Äldrecentra, 0911-69 78 83.

Facklig företrädare

Anna Nilsson Edin, Arbetsterapeuterna, 0911-69 79 91

 

Rekryteringen sker löpande så ansök redan idag

 

Vi avsäger oss vänligen men bestämt marknadsföring och andra kontakter från externa aktörer Visa mindre

Arbetsterapeut till Arbetsterapienheten, Piteå sjukhus

Ansök    Mar 19    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Arbetsterapienheten tillhör medicin- och rehabiliteringskliniken på Piteå sjukhus och är en del av den paramedicinska enheten tillsammans med fysioterapeuter, kuratorer och Öppenvårdsrehabiliteringen. Vi söker nu en arbetsterapeut.  Arbetsterapeuter på Piteå sjukhus arbetar inom många olika verksamheter över hela sjukhuset. Att vara arbetsterapeut hos oss är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Du kan räkna med ett vari... Visa mer
Arbetsterapienheten tillhör medicin- och rehabiliteringskliniken på Piteå sjukhus och är en del av den paramedicinska enheten tillsammans med fysioterapeuter, kuratorer och Öppenvårdsrehabiliteringen. Vi söker nu en arbetsterapeut. 
Arbetsterapeuter på Piteå sjukhus arbetar inom många olika verksamheter över hela sjukhuset. Att vara arbetsterapeut hos oss är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Du kan räkna med ett varierande arbete med utmanande arbetsuppgifter. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där du har många kollegor inom flera områden.
Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och välkomnar både sökande med lång erfarenhet och dig som är nyutbildad. Krav för tjänsten är svenska nivå C. Meriterande är om du har kunskap i VAS. 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är flexibel, självgående, strukturerad och har samarbetsförmåga. 

Det här får du arbeta med
Som arbetsterapeut bidrar du med din specifika kompetens för att öka individens självständighet och delaktighet i vardagliga aktiviteter. Arbetsuppgifterna är omväxlande och består av teamarbete, utredningar, bedömning och rehabilitering av patientens aktivitets- och funktionsförmåga. Din bedömning tydliggör patientens aktivitetsförmåga samt vilket behov av insatser som kan finnas. Utprovning av hjälpmedel och olika behandlingsinsatser kommer också vara en del av dina arbetsuppgifter.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Vikariat på heltid under perioden 2021-05-10 till och med 2022-01-31. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikariat Fysioterapeut eller Arbetsterapeut

Ansök    Feb 1    Piteå kommun    Arbetsterapeut
Bli en del av Piteå kommuns största förvaltning, Socialtjänsten. Tillsammans är vi 1700 medarbetare som ansvarar för omsorgen av våra äldre och funktionsnedsatta. Gillar du att ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Då är detta sommarjobbet du söker. Vi söker dig, som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med människor. Utredningsteamet på Trädgårdens äldrecentra och Hemsjukvårdens rehabiliteringsenhet kommer under som... Visa mer
Bli en del av Piteå kommuns största förvaltning, Socialtjänsten. Tillsammans är vi 1700 medarbetare som ansvarar för omsorgen av våra äldre och funktionsnedsatta.

Gillar du att ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Då är detta sommarjobbet du söker.

Vi söker dig, som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med människor. Utredningsteamet på Trädgårdens äldrecentra och Hemsjukvårdens rehabiliteringsenhet kommer under sommaren att behöva ett antal arbetsterapeuter och fysioterapeuter.

Arbetsterapeut                                                
Som arbetsterapeut i socialtjänsten ansvarar du för bedömning/utredning, behandling och hjälpmedelsförskrivning samt handledning av vårdpersonal. Du arbetar både självständigt och tillsammans med andra vårdgivare och personal.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet från liknande verksamhet meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort krävs.

Tidsbegränsad anställning med start enligt överenskommelse. Du vikarierar som arbetsterapeut i Socialtjänsten vid ordinarie medarbetares semesterledighet.

Fysioterapeuter                                          
Som fysioterapeut i socialtjänsten ansvarar du för bedömning/utredning, behandling och hjälpmedelsförskrivning samt handledning av vårdpersonal. Du arbetar både självständigt och tillsammans med andra vårdgivare och personal.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Erfarenhet från liknande verksamhet meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort krävs.

Tidsbegränsad anställning med start enligt överenskommelse. Du vikarierar som fysioterapeut i socialtjänsten vid ordinarie medarbetares semesterledighet.

Upplysningar
Jörgen Divert, Enhetschef Hemsjukvården Rehabenheten, 0911-69 78 82
Anneli Lindström, Enhetschef Trädgårdens Äldrecentra, 0911-69 78 83  

Fackliga företrädare
Stefan Hedkvist Fysioterapeuterna, 0911-69 67 17   
Anna Nilsson Edin, Sveriges arbetsterapeuter, 0911-69 79 91

Välkommen med din ansökan senast 21-04-30
Rekrytering sker fortlöpande så ansök redan idag! Visa mindre

Cederkliniken söker arbetsterapeut

Ansök    Feb 8    Praktikertjänst AB    Arbetsterapeut
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Cederkliniken
Cederkliniken är Piteås största vårdcentral. Vår arbetsplats präglas av korta beslutsvägar och ett nära ledarskap. Tillsammans strävar våra 40 medarbetare mot målet att konstant förbättra vår verksamhet och ge våra 12000 patienter bästa möjliga vård.

Hos oss arbetar du i nära kontakt med dina kollegor och i en väl utvecklad samverkan mellan olika yrkeskategorier på vårdcentralen. Cederkliniken arbetar konstant med utveckling av vår vård och vi söker dig som delar vårt intresse att hela tiden utveckla och förbättra vården för våra patienter. I maj 2019 flyttade vi till helt nybyggda lokaler, särskilt anpassade för våra unika arbetssätt med kontorslandskapsmiljö för sjuksköterskor, sekreterare och läkare.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som arbetsterapeut inom primärvård. Utprovning av hjälpmedel, delta i psykosociala teamets arbete, delta i multimodal rehabilitering. Samordning av rehabiliteringsinsatser för patienter med komplexa behov

Kvalifikationer
Leg arbetsterapeut med intresse för primärvård.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är flexibel, positiv och gärna tar dig an nya utmaningar. På Cederkliniken arbetar vi prestigelöst och tvärprofessionellt mellan olika yrkeskategorier. Vi äger problemen och deras lösningar tillsammans. Visa mindre

Arbetaterapeut till Rehabenheten, Piteå sjukhus

Ansök    Jan 18    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Nu söker vi efter en arbetsterapeut och hoppas att du vill bli en del av vårt team och komma och jobba med oss! Vi söker Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och har svenska nivå C1. Vi välkomnar både dig som har lång erfarenhet och dig som är nyutexad. Det är meriterande om du har kunskaper i journalsystsmet VAS.  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är självgående, strukturerad, flexibel och har god samarbetsförmåga.  Det hä... Visa mer
Nu söker vi efter en arbetsterapeut och hoppas att du vill bli en del av vårt team och komma och jobba med oss!

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och har svenska nivå C1. Vi välkomnar både dig som har lång erfarenhet och dig som är nyutexad. Det är meriterande om du har kunskaper i journalsystsmet VAS. 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är självgående, strukturerad, flexibel och har god samarbetsförmåga. 

Det här får du arbeta med
Som arbetsterapeut bidrar du med din specifika kompetens för att öka individens självständighet och delaktighet i vardagliga aktiviteter. Arbetsuppgifterna är omväxlande och består av teamarbete, utredningar, bedömning av ADL-förmåga, rehabilitering, utprovning av hjälpmedel, individuella rehabiliteringsplaner. 
Arbetsterapeuter Piteå sjukhus arbetar inom många olika verksamheter över hela sjukhuset.  Att vara arbetsterapeut på Piteå sjukhus sjukhuset är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Du kan räkna med ett varierande arbete med utmanande arbetsuppgifter. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där du har många kollegor inom flera områden.
Arbetsterapienheten tillhör medicin- och rehabiliteringskliniken på Piteå sjukhus och är en del av den paramedicinska enheten tillsammans med fysioterapeuter, kuratorer och Öppenvårdsrehabiliteringen. 

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Ett sommarvikariet på heltid från 2021-0614 till 2021-08-20, arbetstid dagtid. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Uravl och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vikarierande Arbetsterapeut Hemsjukvården Rehab

Ansök    Nov 10    Piteå kommun    Arbetsterapeut
Gillar du att arbeta i team bestående av arbetsterapeuter, fysioterapeuter och distriktsköterskor, ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Vi söker nu en arbetsterapeut till ett föräldraledighetsvikariat. Som arbetsterapeut ingår du i ett glatt gäng på Hemsjukvården. Hos oss jobbar arbetsterapeuter, fysioterapeuter och sjuksköterskor samt undersköterskor i hemsjukvård. Vi arbetar med patienter 18 år och äldre, i ordinärt boende, äldre... Visa mer
Gillar du att arbeta i team bestående av arbetsterapeuter, fysioterapeuter och distriktsköterskor, ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem?

Vi söker nu en arbetsterapeut till ett föräldraledighetsvikariat.

Som arbetsterapeut ingår du i ett glatt gäng på Hemsjukvården. Hos oss jobbar arbetsterapeuter, fysioterapeuter och sjuksköterskor samt undersköterskor i hemsjukvård. Vi arbetar med patienter 18 år och äldre, i ordinärt boende, äldreboende samt stöd och omsorgsboende. Vi söker Dig som har ett stort intresse och engagemang av att arbeta med personer som är i behov av rehabilitering, habilitering.

Arbetsuppgifter                                               

Du kommer att arbeta i en arbetsgrupp i hemsjukvården, som har för vana att stötta och hjälpa varandra. Som arbetsterapeut ansvarar/arbetar du med bedömning/utredning, behandling och hjälpmedelsförskrivning samt handledning av vårdpersonal. Vissa utbildningsinsatser inom förflyttningskunskap ingår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet från liknande verksamhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Då arbetet innebär kontakt med patienter, anhöriga och personal ställer det stora krav på att du har ett gott bemötande, är flexibel och har en väl utvecklad planerings- och samarbetsförmåga. Arbetet är självständigt men du ingår i ett team.

B-körkort krävs.

Övrigt
Vikariatet är på 1 år heltid, dagtid. Tillträde 1/1 2021 eller enligt överenskommelse.  

Tillgång till tjänstebil.

 

Upplysningar

Jörgen Divert, Chef Hemsjukvården Rehabenheten, 0911-69 78 82.

 

Facklig företrädare

Ida Wiksten, Sveriges arbetsterapeuter, 0911-69 79 73

 

Ansök senast 2020-11-24 Visa mindre

Legitimerad arbetsterapeut till Barn- och ungdomsverksamheten, BUP, Piteå

Ansök    Nov 3    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Barn- och ungdomsmottagningen i Piteå samlar tre specialiteter under samma tak; barn- och ungdomspsykiatri (BUP), barn- och ungdomshabilitering, samt barn- och ungdomsmedicin. Vi har engagerade medarbetare som brinner för att arbeta med barn och ungdomar. Vi är ett härligt gäng med god sammanhållning och mycket erfarenhet. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med goda kunskaper i svenska tal och skrift samt erfarenhet av barn och ungdom... Visa mer
Barn- och ungdomsmottagningen i Piteå samlar tre specialiteter under samma tak; barn- och ungdomspsykiatri (BUP), barn- och ungdomshabilitering, samt barn- och ungdomsmedicin. Vi har engagerade medarbetare som brinner för att arbeta med barn och ungdomar. Vi är ett härligt gäng med god sammanhållning och mycket erfarenhet.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med goda kunskaper i svenska tal och skrift samt erfarenhet av barn och ungdomar med funktionsnedsättningar, psykiatrisk problematik. Det är meriterande om du har Ka-Tid, WCPA, COSA-S. Du är trygg i din yrkesroll, tycker om att arbeta i tvärprofessionella team, samt kan arbeta självständigt. Du är intresserad av att utvecklas i din yrkesroll.
Det här får du arbeta med
Vi söker dig som och vill arbeta med barn, ungdomar och deras familjer inom BUP. Du vill arbeta inom en integrerad verksamhet där tre specialiteter samverkar med patientens behov i centrum.
Som legitimerad arbetsterapeut inom BUP ansvarar du för att bedöma, tillgodose och följa upp behov av arbetsterapeutiska insatser till barn och ungdomar (0-18 år) med olika psykiatriska tillstånd, samt arbetar med verksamhetsutveckling. Då gruppbehandling av olika former och diagnoser idag är en del av vår verksamhet ser vi gärna att du är positiv till att utforma och hålla i grupputbildning för barn, ungdomar och deras anhöriga. Du arbetar i tvärvetenskapliga team bestående av till exempel psykoterapeut, socionom, sjuksköterska och barn-och ungdomspsykiater. Samverkan med övriga specialistområden inom verksamheten samt konsultation till vårdgrannar och andra samarbetspartners är en del av arbetet. Deltagande i verksamhetens interna verksamhet och utvecklingsarbete är en viktig del av arbetsuppgifterna.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
- Handledning
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Tjänsten är inom barnsjukvården: Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn.
Tjänsten är inom psykiatrin: Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Iris söker arbetsterapeut till Piteå

Ansök    Maj 27    Iris Hadar AB    Arbetsterapeut
I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sve... Visa mer
I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att realisera drömmar. Genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapar vi ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Se filmen om Iris, läs mer på iris.se och irisgruppen.se.

.

Arbetsuppgifter: 
Du stöttar deltagaren i att bearbeta psykologiska hinder såsom rädsla, oro, eller upplevd oförmåga inför möte med arbetslivet, samt i att få verktyg för att själv hantera psykologiska och andra hinder i relation till arbete. 
Målgruppen i uppdraget är personer som ännu inte bedöms ha förutsättningarna som krävs för att få ett arbete eller gå vidare till studier och som därför har behov av arbetsförberedande insatser. Generellt har personerna varit borta från arbetsmarknaden länge, aldrig etablerat sig på arbetsmarknaden eller riskerar att få svårt att komma in på arbetsmarknaden.

Bearbetande samtal är en del av den arbetsförberedande insatsen för de deltagare som upplever hinder såsom rädsla, oro, eller upplevd oförmåga inför möten med arbetslivet. Målet är att öka deltagarens förutsättningar att gå vidare till arbete eller studier genom att hjälpa denne att etablera egna verktyg för att hantera psykologiska svårigheter och hinder i relation till arbete. Genom bearbetande samtal kan deltagare till exempel få stöd i att hantera upplevda hinder i en omställningssituation, rädsla eller oro inför arbete, upplevd oförmåga inför arbete eller andra psykologiska svårigheter rörande arbetslivet.

Din profil:
Du har minst två års erfarenhet på minst halvtid av arbetslivsinriktad rehabilitering under de senaste fem åren. Därtill har du någon av följande utbildningar: Legitimerad psykolog, Legitimerad psykoterapeut, Psykolog med steg 1-kompetens inom psykoterapi eller Utbildning inom hälso- och sjukvård samt steg 1-kompetens i psykoterapi.

Kontinuerlig dokumentation och administration ingår i tjänsten. Resor i tjänsten kan förekomma.

Vi erbjuder:  
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern där vi arbetar över bolagsgränserna för att utbyta kunskap och driva utvecklingen framåt. Tillsammans skapar vi en lärande organisation som ständigt ökar sin totala kompetens, därför satsar vi på din kompetensutveckling. Vi värnar om en hållbar arbetsplats där alla ska känna arbetsglädje. Iris värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Ytterligare information: 
Tjänsten är en timavlönad/heltid/deltid beroende på överenskommelse.
Urval ske löpande och vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt dock senast 15 september.

För frågor kring tjänsten, kontakta [email protected] 
För frågor kring processen, maila: [email protected] 

Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Arbetsterapeut till Arbetsterapienheten , Piteå sjukhus

Ansök    Aug 16    Region Norrbotten    Arbetsterapeut
Arbetsterapeut till Arbetsterapienheten, Piteå sjukhus Arbetsplats: Arbetsterapienheten, Medicin- och rehabiluteringskliniken, Piteå sjukhus Referensnummer: 198317 Välkommen till oss Vi söker efter en arbetsterapeut och hoppas att du vill bli en del av vårt team! Arbetaterapienheten tillhör medicin- och rehabiliteringskliniken på Piteå sjukhus och är en del av den paramedicinska enheten tillsammans med fysioterapeuter, kuratorer och Öppenvårdsrehabili... Visa mer
Arbetsterapeut till Arbetsterapienheten, Piteå sjukhus
Arbetsplats: Arbetsterapienheten, Medicin- och rehabiluteringskliniken, Piteå sjukhus
Referensnummer: 198317


Välkommen till oss

Vi söker efter en arbetsterapeut och hoppas att du vill bli en del av vårt team! Arbetaterapienheten tillhör medicin- och rehabiliteringskliniken på Piteå sjukhus och är en del av den paramedicinska enheten tillsammans med fysioterapeuter, kuratorer och Öppenvårdsrehabiliteringen. Vi är 11 arbetsterapeuter på Piteå sjukhus.

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut hos oss kommer du vara anställd inom Paramedicinska enheten på Piteå sjukhus. Vi arbetar inom många olika verksamheter över hela sjukhuset. Att vara arbetsterapeut på Piteå sjukhus är ett spännande arbete där du får möte människor i livets olika skeden. Du kan räkna med ett varierande arbete med utmanande arbetsuppgifter. Du bidrar med din kompetens för att öka individens självständighet och delaktighet i vardagliga aktiviteter. Arbetsuppgifterna är omväxlande och består av teamarbete, utredningar, bedömningar av ADL-förmåga, rehabilitering, utprovning av hjälpmedel och individuella rehabiliteringsplaner.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi välkomnar både sökanden med lång erfarenhet och dig som är nyutbildad. Krav för tjänsten är svenskakunskaper motsvarande minst nivå C1.
För att trivas i tjänsten är har du god samarbetsförmåga, är lyhörd och kan anpassa dig till andra. Du är självgående, strukturerad och tar ansvar för dina uppgifter. Du har idéer och förslag på nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Vidare är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra.

Anställningsfakta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, det finns möjlighet till deltid. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Vill du veta mer?

Eva Qvist, enhetschef, 070-317 51 56, [email protected]
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av tjänsten men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Marie Pettersson, Sveriges Arbetsterapeuter, 0911-748 44 eller 072-707 23 68, [email protected]
Åsa Markström, le. arbetsterapeut, rehabiliteringsenheten Piteå sjukhus, 0911-751 53, [email protected]
Sista ansökningsdag är den: 2019-09-30 Visa mindre

Cederkliniken i Piteå söker arbetsterapeut till livsstilsmottagning

Ansök    Dec 23    Cederkliniken    Arbetsterapeut
Cederkliniken är den del av Praktikertjänst AB – Sveriges största privata vårdföretag. Inom Praktikertjänst är Cederkliniken dock helt självstyrande och därmed kan vi erbjuda kombinationen av den stora arbetsgivarens trygghet och den lilla arbetsgivarens personliga relation med sina medarbetare. Cederkliniken i Piteå är en arbetsplats som präglas av korta beslutsvägar och ett nära ledarskap. Vi strävar efter att konstant förbättra vår verksamhet och ge v... Visa mer
Cederkliniken är den del av Praktikertjänst AB – Sveriges största privata vårdföretag. Inom Praktikertjänst är Cederkliniken dock helt självstyrande och därmed kan vi erbjuda kombinationen av den stora arbetsgivarens trygghet och den lilla arbetsgivarens personliga relation med sina medarbetare.


Cederkliniken i Piteå är en arbetsplats som präglas av korta beslutsvägar och ett nära ledarskap. Vi strävar efter att konstant förbättra vår verksamhet och ge våra patienter bästa möjliga vård. Vi är en liten arbetsplats med nära relationer mellan samtliga kollegor så det är viktigt för oss att du har en positiv inställning och delar vår drivkraft att alltid förbättra vården.


Du är Leg. arbetsterapeut med stort intresse förebyggande insatser mot livsstilssjukdomar. Helst ser vi att du har erfarenhet av arbete inom primärvård, men det är inget krav.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att vara ansvarig för att starta upp en särskild livsstilsmottagning på Cederkliniken. Dina arbetsuppgifter består i uppsökande verksamhet till särskilda patientgrupper med syfte att identifiera personer med särskilt hög risk för livsstilsrelaterad ohälsa. För dessa personer erbjuder och genomför du rådgivande och förebyggande insatser.


Vidare kommer du att ha ett särskilt ansvar för att stötta övrig vårdpersonal på Cederkliniken i deras förebyggande folkhälsoarbete. Beroende på din erfarenhet och ditt intresse kan det till exempel röra sig om utbildning för övrig personal, uppföljning av FaR-recept och andra insatser.
 
Tjänsten är en projektanställning från 2020-02-01 till och med 2021-01-31, med goda möjligheter till omvandling till en tillsvidareanställning om projektet faller väl ut.


VI ERBJUDER:
Ett stimulerande arbete i nära kontakt med dina kollegor och god samverkan mellan olika yrkeskategorier på vårdcentralen. Cederkliniken arbetar konstant med utveckling av vår vård och vi söker dig som delar vårt intresse att hela tiden utveckla och förbättra vården för våra patienter. Vidare erbjuder Cederkliniken/Praktikertjänst bland annat generösa friskvårdförmåner, tillgång till gym på arbetsplatsen och möjlighet till semesterbostäder både i Sverige och Europa.


SISTA ANSÖKNINGSDAG:
2020-01-15. Intervju och urval sker löpande.


UPPLYSNINGAR SAMT ANSÖKAN
Lämnas av Sektionschef Maria Johansson-Nilsson [email protected] dit du även är välkommen att skicka din ansökan. Visa mindre

Vi söker Arbetsterapeuter för vik till Utredningsteam och Hemsjukvård

Ansök    Feb 7    Piteå Kommun    Arbetsterapeut
Nu söker vi dig, som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med människor. Utredningsteamet på Trädgårdens äldrecentra och Hemsjukvårdens rehabiliteringsenhet kommer under sommaren att behöva ett antal arbetsterapeuter. Arbetsuppgifter                                                   Som arbetsterapeut i socialtjänsten ansvarar du för bedömning/utredning, behandling och hjälpmedelsförskrivning samt handledning av vårdpersonal. Du arbetar b... Visa mer
Nu söker vi dig, som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med människor. Utredningsteamet på Trädgårdens äldrecentra och Hemsjukvårdens rehabiliteringsenhet kommer under sommaren att behöva ett antal arbetsterapeuter.

Arbetsuppgifter                                                  

Som arbetsterapeut i socialtjänsten ansvarar du för bedömning/utredning, behandling och hjälpmedelsförskrivning samt handledning av vårdpersonal. Du arbetar både självständigt och tillsammans med andra vårdgivare och personal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. arbetsterapeut. Erfarenhet från liknande verksamhet meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort krävs.

Tidsbegränsad anställning med start enligt överenskommelse t.o.m. 2020-08-31 med ev. möjlighet till förlängning. Du vikarierar som arbetsterapeut i Socialtjänsten vid ordinarie medarbetares semesterledighet under sommaren 2020.

 

Upplysningar

Jörgen Divert Enhetschef Hemsjukvården Rehabenheten, 0911-69 78 82.

Anneli Lindström, Enhetschef Trädgårdens äldrecentra, 0911-69 78 83.

 

Facklig företrädare

Anna Nilsson Edin, Sveriges arbetsterapeuter, 0911-69 79 91

 

Välkommen med din ansökan, via www.pitea.se/ledigajobb senast 20200414 .

 

Rekrytering sker fortlöpande så ansök gärna omgående. Visa mindre

Arbetsterapeut till Vuxenpsykiatrin Piteå

Ansök    Apr 17    Region Norrbotten    Arbetsterapeut
Arbetsplats: Piteå sjukhus Referensnummer: 198103 Om arbetsplatsen Vuxenpsykiatrin i Piteå har verksamheter vid Piteå sjukhus. Vårt upptagningsområde sträcker sig geografiskt utmed hela Piteå älvdal. Vuxenpsykiatrin är en specialistorganisation och ska anlitas när livet blir alltför komplicerat. Hos oss finner du en samlad kompetens bestående av olika yrkeskategorier. Psykiatriska kliniken har ca 85 medarbetare, vilket gör att vi kan erbjuda ett profe... Visa mer
Arbetsplats: Piteå sjukhus
Referensnummer: 198103


Om arbetsplatsen

Vuxenpsykiatrin i Piteå har verksamheter vid Piteå sjukhus. Vårt upptagningsområde sträcker sig geografiskt utmed hela Piteå älvdal. Vuxenpsykiatrin är en specialistorganisation och ska anlitas när livet blir alltför komplicerat. Hos oss finner du en samlad kompetens bestående av olika yrkeskategorier. Psykiatriska kliniken har ca 85 medarbetare, vilket gör att vi kan erbjuda ett professionellt omhändertagande och ett gott bemötande.
 
Vuxenpsykiatrin i Piteå har tre öppenvårdsenheter samt en psykiatrisk slutenvårdavdelning. Tjänsten som arbetsterapeut är förlagd vid Psykiatriska Rehabiliteringsenheten inom öppenvården med 13 anställda. Vid Psykiatriska Rehabiliteringsenheten arbetar arbetsterapeut, sjukgymnast, psykolog, skötare, sjuksköterska, socionom, samt medicinsk sekreterare, läkare och psykiatriker. Vårt uppdrag är att diagnostisera, behandla, och rehabilitera patienter med svårare psykatriska tillstånd. I uppdraget som bland annat är kliniköverskridande ansvarar du för att tillgodose öppenvården och slutenvården med din kompetens.

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut hos oss kommer du att ha en viktig roll och arbetsuppgifterna innefattar bland annat att utreda och bedöma behov av arbetsterapi i förebyggande och behandlande syfte. ADL-bedömning och beslut om kommunala insatser är en del i utredningar, men din roll är lika viktig vid teamutredningar med andra yrkeskompetenser.
 
Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsterapeutiska uppgifter där bland annat struktur, aktivitetsbalans och vardagsrutiner ingår. Bedömning, utprovning, förskrivning och uppföljning av kognitiva hjälpmedel. Arbetet utförs främst på enheten men även i patientens hem. Arbetsuppgifterna är varierande och behandlingsinsatserna sker både individuellt och i grupp. Gruppbehandlingar där din roll är att Ha Koll och ADHD-grupp.


Din bakgrund

Vi söker dig legitimerad arbetsterapeut med intresse för psykiatri. Erfarenhet från psykiatri är meriterande, stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har utbildning och vana av att använda bedömningsinstrument som AMPS eller PRPP.

Som person är du trygg, stabil och kan anpassa dig till olika situationer. Du tar ansvar för dina uppgifter och strävar efter hög kvalitet. Har förmåga att strukturera ditt arbete och arbeta självständigt, men kan också värdera och se nyttan av samarbete med andra. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.Anställningsfakta
Tillsvidareanställning 100 %. Dagtidstjänst med tillträde efter överenskommelse.Vill du veta mer?
Kontakta enhetschef Birgitta Perman 0911-769 76, 073-068 86 02 [email protected]Fackliga företrädare
Marie Pettersson 0911-748 44, 072-707 23 68
[email protected]
Sista ansökningsdag är den: 2019-05-19 Visa mindre

Arbetsterapeut till Utredningsteamet Trädgårdens Äldrecentra

Ansök    Apr 29    Piteå Kommun    Arbetsterapeut
På grund av utökat uppdrag söker vi nu en arbetsterapeut. Som arbetsterapeut ingår du i ett glatt gäng, Utredningsteamet, som består av legitimerad personal som arbetsterapeuter, sjuksköterskor och fysioterapeuter, totalt 13 personer. På Trädgårdens Äldrecentra finns 36 platser för utredning /avlösning /växelvård för kortare vistelse. I samma verksamhetsområde ingår även Vård och omsorgsteam, Utredningsteam samt Dagverksamhet för personer med minnesnedsä... Visa mer
På grund av utökat uppdrag söker vi nu en arbetsterapeut.

Som arbetsterapeut ingår du i ett glatt gäng, Utredningsteamet, som består av legitimerad personal som arbetsterapeuter, sjuksköterskor och fysioterapeuter, totalt 13 personer.

På Trädgårdens Äldrecentra finns 36 platser för utredning /avlösning /växelvård för kortare vistelse. I samma verksamhetsområde ingår även Vård och omsorgsteam, Utredningsteam samt Dagverksamhet för personer med minnesnedsättning.

Vi söker Dig som har ett stort intresse och engagemang av att arbeta med stöd till äldre och deras anhöriga.

 Arbetsuppgifter

Du ansvarar för hälso-och sjukvårdsinsatser på Äldrecentrat eller i ordinärt boende där utredningsteamet är inkopplat. Vår målgrupp är i huvudsak äldre över 65 år. Dina arbetsuppgifter är att utreda/bedöma/ utföra insatser samt stödja den enskilde till självständighet. Handledning av personal ingår i arbetet.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet av arbete med äldre eller liknande verksamheter. Då arbetet innebär kontakter med äldre, anhöriga och personal ställer det stora krav på att du har ett gott bemötande, är flexibel och har en väl utvecklad planerings- och samarbetsförmåga. Vi söker dig som vill arbeta salutogent, ser möjligheter och lösningar. Arbetet är självständigt men du ingår i ett team. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. B-körkort krävs.

Övrigt
Tjänsten är på heltid med möjlighet att söka ned sig i tid enligt Hel/del-modellen vilket innebär anställning på heltid med möjlighet att arbeta mindre. Tjänsten är på dagtid vardagar. Flextid. Anställningen är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Tillgång till tjänstebil.

Upplysningar

Anneli Lindström, Enhetschef Trädgårdens Äldrecentra, 0911-69 78 83.

 

Facklig företrädare

Anna Nilsson Edin, Sveriges arbetsterapeuter, 0911-69 79 91

 

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 2019-05-15

 

Vi avsäger oss vänligen men bestämt marknadsföring och andra kontakter från externa aktörer Visa mindre

Arbetsterapeut till Piteå sjukhus

Ansök    Apr 10    Region Norrbotten    Arbetsterapeut
Arbetsplats: Arbetsterapienheten, Piteå sjukhus Referensnummer: 198067 Om arbetsplatsen Vi söker en arbetsterapeut och hoppas att du vill komma och jobba med oss! Arbetsterapienheten tillhör medicin- och rehabiliteringskliniken på Piteå sjukhus och är en del av den paramedicinska enheten tillsammans med fysioterapeuter, kuratorer och Öppenvårdsrehabiliteringen. För tillfället jobbar 11 arbetsterapeuter på Piteå sjukhus och vi söker nu en vikarie som... Visa mer
Arbetsplats: Arbetsterapienheten, Piteå sjukhus
Referensnummer: 198067


Om arbetsplatsen
Vi söker en arbetsterapeut och hoppas att du vill komma och jobba med oss!

Arbetsterapienheten tillhör medicin- och rehabiliteringskliniken på Piteå sjukhus och är en del av den paramedicinska enheten tillsammans med fysioterapeuter, kuratorer och Öppenvårdsrehabiliteringen. För tillfället jobbar 11 arbetsterapeuter på Piteå sjukhus och vi söker nu en vikarie som kan stötta upp vår verksamhet året ut, med stor möjlighet till fortsatt anställning.

Arbetsterapeuter Piteå sjukhus arbetar inom många olika verksamheter över hela sjukhuset, vilket innebär att du erbjuds ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Du kan räkna med ett varierande arbete med utmanande arbetsuppgifter. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där du har många kollegor inom flera områden.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara anställd inom Paramedicinska enheten Piteå sjukhus. Som arbetsterapeut bidrar du med din specifika kompetens för att öka individens självständighet och delaktighet i vardagliga aktiviteter. Arbetsuppgifterna är omväxlande och består av teamarbete, utredningar, bedömning av ADL-förmåga, rehabilitering, utprovning av hjälpmedel och individuella rehabiliteringsplaner.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och välkomnar både sökande med lång erfarenhet och dig som är nyutbildad. Som person är du trygg i din yrkesroll och har god självinsikt. Du tar egna initiativ samt planerar och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. I rollen som arbetsterapeut kommer du att samarbeta med många olika yrkesgrupper, det är därför viktigt att du är lyhörd inför andra och har en förmåga att anpassa dig utifrån situationen.

Anställningsfakta
Vi erbjuder ett vikariat på heltid under perioden 190601-191231 med stor möjlighet till förlängning. Tillträdesdatum kan eventuellt senareläggas om du inte har möjlighet att börja 190601. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Vill du veta mer?

Eva Qvist, enhetschef, 070-317 515 6, [email protected]
Åsa Markström, arbetsterapeut, 0911-751 53, [email protected]
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare
Marie Pettersson, Sveriges Arbetsterapeuter, 0911-748 44, [email protected]
Sista ansökningsdag är den: 2019-04-30 Visa mindre

Inför sommaren 2019 söker vi Arbetsterapeuter

Ansök    Mar 27    Piteå Kommun    Arbetsterapeut
Nu söker vi dig, som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med människor. Trädgårdens äldrecentra och Hemsjukvårdens rehabiliterings enheten kommer att under sommaren att behöva ett antal arbetsterapeuter. Arbetsuppgifter                                                   Som arbetsterapeut ansvarar/arbetar du med bedömning/utredning, behandling och hjälpmedelsförskrivning samt handledning av vårdpersonal. Kvalifikationer Vi söker dig som... Visa mer
Nu söker vi dig, som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med människor. Trädgårdens äldrecentra och Hemsjukvårdens rehabiliterings enheten kommer att under sommaren att behöva ett antal arbetsterapeuter.

Arbetsuppgifter                                                  

Som arbetsterapeut ansvarar/arbetar du med bedömning/utredning, behandling och hjälpmedelsförskrivning samt handledning av vårdpersonal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. arbetsterapeut. Erfarenhet från liknande verksamhet meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort krävs.

Tidsbegränsad anställning t.o.m. 2018-08-31 med ev. möjlighet till förlängning. Du vikarierar som arbetsterapeut i äldreomsorgen vid ordinarie medarbetares semesterledighet under sommaren 2019.

Upplysningar

Carina Larsson, Chef Hemsjukvården Rehabenheten, 0911-69 78 82.

Anneli Lindström, Chef Trädgårdens äldrecentra, 0911-69 78 83.

Facklig företrädare

Anna Nilsson Edin, Sveriges arbetsterapeuter, 0911-69 79 91

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 20190414

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre