Lediga jobb som Enhetschef, hälso- och sjukvård i Piteå

Se lediga jobb som Enhetschef, hälso- och sjukvård i Piteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Piteå som finns hos arbetsgivaren.

Enhetschef till Folktandvården Piteå, Region Norrbotten

Folktandvården i Område Sydöst består av klinikerna i Piteå, Öjebyn, Kalix, Haparanda, Övertorneå och Överkalix. Vi arbetar för en frisk mun i alla åldrar och våra värdeord "hälsa, omtanke och service" genomsyrar vårt dagliga arbete. Nu söker vi enhetschef till vår klinik i Piteå!  Vi söker Som person är du lyhörd och har en vilja att se, inspirera och motivera dina medarbetare. Som chef ser du medarbetarna som din viktigaste resurs, du tar tillvara samt... Visa mer
Folktandvården i Område Sydöst består av klinikerna i Piteå, Öjebyn, Kalix, Haparanda, Övertorneå och Överkalix. Vi arbetar för en frisk mun i alla åldrar och våra värdeord "hälsa, omtanke och service" genomsyrar vårt dagliga arbete.

Nu söker vi enhetschef till vår klinik i Piteå! 

Vi söker
Som person är du lyhörd och har en vilja att se, inspirera och motivera dina medarbetare. Som chef ser du medarbetarna som din viktigaste resurs, du tar tillvara samt utvecklar varje individs kompetens och arbetsglädje. För dig är det naturligt att ha helhetssyn och att ta hänsyn till det större perspektivet. Du har en positiv attityd till ditt uppdrag och arbetar i enlighet med beslut, uppsatta mål och riktlinjer. Du är strukturerad och resultatorienterad vilket speglas i ditt sätt att planera, prioritera och agera samtidigt som du har god förmåga att samverka och samarbeta med andra människor.
Du har utbildning inom tandvård och ett stort intresse för att leda, organisera och utveckla verksamheter. 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det här får du arbeta med
Som enhetschef för Folktandvården i Piteå ansvarar du för personal-, ekonomi och verksamhet och verksamhetschefen är din chef. Du ingår i ledningsgruppen för område Sydöst tillsammans med övriga enhetschefer där du förväntas bidra till utveckling och uppfyllelse av verksamhetens mål. 
På kliniken i Piteå arbetar två enhetschefer där du ingår i ett delat ledarskap och du förväntas leda, organisera och utveckla både verksamheten och dina medarbetare. Du har det övergripande ansvaret för arbetsmiljön på enheten, att säkerställa god samverkan och gott samarbete för att utveckla och behålla ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat. Du utvecklar enheten enligt Region Norrbottens verksamhetsmodell där fokus ligger på ständiga förbättringar och effektiva flöden. Din roll är att samordna, inspirera och "visa väg". Du ansvarar för att enheten bedrivs med god kvalitet och på ett kostnadsmedvetet sätt.
Region Norrbotten erbjuder dig som chef och ledare ett utmanande jobb i en dynamisk arbetsmiljö. Genom kompetensutveckling, professionella nätverk och andra verktyg ska du i ditt uppdrag kunna känna trygghet och utvecklingsmöjligheter.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/
Information om tjänsten
Vi erbjuder en heltidstjänst tillsvidare, arbetstid dagtid måndag till fredag. Du anställs med ett tidsbegränsat chefsförordnande med en anställning i din grundprofession. Tillträde enligt överenskommelse. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Enhetschef till Piteå hälsocentral, Region Norrbotten

Vill du bli en del av vår verksamhet genom att leda och samordna arbetet tillsammans med engagerade och kompetenta medarbetare och kollegor? Är du intresserad av ledarskap, ser möjligheter och värderar goda samarbeten? Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens primärvård på Piteå hälsocentral! Vi söker Du har relevant utbildning inom hälso- och sjukvård och gärna med tidigare erfarenhet av ledarskap. Det är meriterande om du har erfarenhet av pr... Visa mer
Vill du bli en del av vår verksamhet genom att leda och samordna arbetet tillsammans med engagerade och kompetenta medarbetare och kollegor? Är du intresserad av ledarskap, ser möjligheter och värderar goda samarbeten?
Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens primärvård på Piteå hälsocentral!

Vi söker
Du har relevant utbildning inom hälso- och sjukvård och gärna med tidigare erfarenhet av ledarskap. Det är meriterande om du har erfarenhet av primärvården och arbete med strategiska och operativa frågor ur ett brett perspektiv.
Som enhetschef stimulerar och skapar du förutsättningar till att kontinuerligt arbeta med utveckling och förbättring av arbetssätt och flöden genom delaktighet. Du är kommunikativ i ditt ledarskap och har en viktig roll som kulturskapare på enheten. Du värderar goda samarbeten, leder och motiverar medarbetare för att tillsammans uppnå gemensamt uppsatta mål. Att kunna samverka med andra är viktigt i rollen som enhetschef och därför ser vi att du har en god samarbetsförmåga. I uppdraget kommer stor vikt att läggas vid att stimulera utveckling och spridning av goda arbetssätt, med rätt användande av den kompetens som finns i verksamheten. 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vi ser att du som söker har intresse för att leda personal och driva förbättringsarbeten med förmågan att skapa engagemang och delaktighet. Som person tror vi att du är strukturerad, självständig, kommunikativ och prestigelös.

Det här får du arbeta med
Inom primärvården ska vi främja hälsa och möta människans behov av en god och tillgänglig vård i livets alla skeenden. Du har huvudansvaret för hälsocentralen, du leder och organiserar det dagliga arbetet samt ansvarar för personal, arbetsmiljö, patientsäkerhet och ekonomi.
I uppdraget som enhetschef ingår du i ledningsgruppen för primärvård Södra Norrbotten där du förväntas bidra till utveckling och uppfyllelse av verksamhetens övergripande mål. Enhetschefen är direkt underställd verksamhetsområdeschef och ditt uppdrag som enhetschef på Piteå hälsocentral är att leda, planera och utveckla verksamheten tillsammans med medarbetare. Du samarbetar med och får stöd av andra erfarna chefer inom verksamhetsområdet.
Det här erbjuder vi dig
- Coachning och mentorskap för dig som chef
- Ledarutvecklingsprogram för chefer
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: Anställning och utveckling - Region Norrbotten
Information om tjänsten
Anställningen är en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande på tre år. Arbetet är på heltid och förlagt till dagtid. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Enhetschef till allmänpsykiatrin i Piteå

Vi är Region Norrbotten och vi är Sveriges nordligaste län. Regionen utgör en fjärdedel av hela Sveriges yta. Vi levererar sjukvård och tandvård till regionens invånare, samt ger stöd i forskning och utbildning. Regionen har fem sjukhus som är placerad i Piteå, Luleå/Sunderbyn, Kalix, Gällivare och Kiruna. Utöver dem finns det 24 hälsocentral och 19 tandvårdskliniker. Region Norrbotten har idag cirka 6700 medarbetare, men vi måste bli fler. Psykiatrin i Pi... Visa mer
Vi är Region Norrbotten och vi är Sveriges nordligaste län. Regionen utgör en fjärdedel av hela Sveriges yta. Vi levererar sjukvård och tandvård till regionens invånare, samt ger stöd i forskning och utbildning. Regionen har fem sjukhus som är placerad i Piteå, Luleå/Sunderbyn, Kalix, Gällivare och Kiruna. Utöver dem finns det 24 hälsocentral och 19 tandvårdskliniker. Region Norrbotten har idag cirka 6700 medarbetare, men vi måste bli fler.
Psykiatrin i Piteå är lokaliserad vid Piteå Sjukhus, ett litet och trevligt länsdelssjukhus.På vår arbetsplats finns engagerad personal som arbetar tillsammans och stöttar varandra. Att utveckla och förbättra är viktigt för oss, för att ge våra patienter godare och säkrare vård.
Välkommen att arbeta med oss!

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad socionom, beteendevetare, sjuksköterska alternatvit annan likvärdig universtitets- eller högskoleutbildning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av chefsuppdrag inom hälsa- och sjukvård, alternativt annan ledarkskapserfarenhet. Det är också meriterande om du har erfarenhet från en politiskt styrd verksamhet, av förändringsarbete eller om du har erfarenhet av tillitsbaserat ledarskap. 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du leder och motiverar andra, du skapar engagemang och delaktighet hos medarbetarna för att effektivt kunna uppnå gemensamma mål. Du har god kommunikativ förmåga, är tydlig och säkerställer att budskapet har nått fram. Du är noggrann i ditt arbete och strävar alltid efter att uppnå målen utan att tumma på kvaliteten. Du planerar och prioriterar ditt arbete, är självständig och räds inte för att ta egna beslut. Du har förmåga att kunna se ditt arbete ur ett större perspektiv och argerar utifrån verksamhetens bästa. 

Det här får du arbeta med
Psykiatriska kliniken i Piteå består av ca 90 medarbetare som bedriver såväl öppen- som slutenvård, samt psykiatrisk tvångsvård. Öppenvården består av en jour-, bedömnings- och behandlingsverksamhet. De får även stöd av ett Mobilt akutpsykiatriskt team som samverkar med polis och ambulanssjukvård.
Mobila akutpsykiatriska enheten (MAE) är en länk mellan den psykiatriska öppenvården och slutenvården och arbetar inom ett begränsat uppdrag där fokus ligger på kortare interventioner men har också ett deluppdrag gällande uppföljning och stabiliserande åtgärder.
Arbetssättet kallas prehospital akutpsykiatri för att möjliggöra vård i öppnare vårdformer, vilket även kan inkludera hembesök i bedömning eller stöttande syfte. 
Syftet med MAE är att kunna erbjuda medborgarna en snabb kontakt i kritiska situationer som senare utefter behov kan övergå till en behandlingskontakt på kliniken eller andra insatser som bedöms lämpliga. 

Arbetssättet med samverkanslarm är något helt nytt för Norrbotten och målet är att så småningom ta fram ett prehospitalt vårdprogram, samt lokala anvisningar och rutiner för ytterligare stärka ett tryggt och säkert omhändertagande av våra patienter.
I enheten ingår även delar av klinikens öppenvård, där enhetschef arbetsleder behandlare, KBT-terapeuter, arbetsterapeuter, fysioterapeuter samt andra viktiga funktioner och roller som samtliga strävar för ett kvalitativ, patientsäkert och utvecklande arbetssätt.
Som enhetschef förväntas du samordna och målinriktat leda enhetens arbete. I chefsrollen ingår det övergripande ansvaret för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Samverkan med externa aktörer är av stor betydelse för det delade ansvaret i välfärdsuppdraget, till exempel tillsammans med kommuner och primärvården. Vår verksamhet står ständigt i utvecklings- och förändringsarbete, det kommer att prägla din roll och kräver en god dialog med fackliga representanter. 
Du har enhetschefskollegor, ledningsgruppskollegor, controller, HR-partner och andra stödfunktioner du kan samarbeta med för att lyckas med ditt uppdrag. Specialistkompetens bestående av bland annat medicinskt ledningsansvar samt psykologiskt ledningsansvar finns vid din sida då du behöver stöd i specifika frågor.  Som enhetschef ingår du i verksamhetsområdets ledningsgrupp och har en viktig roll i vårt gemensamma uppdrag, ditt arbete är avgörande för klinikens fortsatta framgång. Din roll är direkt underställd verksamhetsområdeschef för Allmänpsykiatrin Piteås verksamhetsområde.

Det här erbjuder vi dig
- Chef och ledarskapsprogram för olika nivåer av ledarskap 
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/
Information om tjänsten
Du anställs med ett tidsbegränsat chefsförordnande över tre år, i grunden erbjuds du en tillsvidareanställning inom ditt yrkesområde. Anställningen är inom Allmänpsykiatri Piteå med placering på Piteå Sjukhus. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Enhetschef till Länsenheten Föräldra- och barnhälsan

Länsenheten Föräldra- och barnhälsan ingår i Division Nära där även länets primärvård och folktandvård bedrivs. Divisionen omfattar drygt 1 500 medarbetare. Länsenheten Föräldra- och Barnhälsan består av femton psykologer som arbetar med mödra- och barnhälsovård samt barn- och ungdomshälsa.  Vi söker nu en enhetschef som kommer att få arbeta med en positiv och engagerad arbetsgrupp! Vi söker Dig som har högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård. Det är ... Visa mer
Länsenheten Föräldra- och barnhälsan ingår i Division Nära där även länets primärvård och folktandvård bedrivs. Divisionen omfattar drygt 1 500 medarbetare. Länsenheten Föräldra- och Barnhälsan består av femton psykologer som arbetar med mödra- och barnhälsovård samt barn- och ungdomshälsa. 
Vi söker nu en enhetschef som kommer att få arbeta med en positiv och engagerad arbetsgrupp!

Vi söker
Dig som har högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet och god kännedom om arbete inom primärvård eller annan hälso- och sjukvård. Du har lätt för att samarbeta. Tidigare erfarenhet av att leda och utveckla en verksamhet är meriterande. 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du strategisk och strukturerad, du har ett gott omdöme där du leder och motiverar andra i deras arbete. Vi ser att du är kommunikativ, initiativtagande och har en helhetssyn för uppdraget och verksamhetens medarbetare.  

Det här får du arbeta med
Länsenheten Föräldra- och barnhälsan ingår i verksamhetsområdet Södra Norrbotten där du ingår i ledningsgruppen tillsammans med primärvårdens enhetschefer. Du kommer att leda och utveckla länsenheten som idag består av femton psykologer och tre PTP-psykologer. Länsenheten arbetar med mödra- och barnhälsovård samt barn- och ungdomshälsa där tyngdpunkten ligger på förebyggande arbete och tidiga insatser. I arbetsuppgifterna ingår arbetsmiljö, ekonomi och personalansvar. Du kommer att arbeta med att vidareutveckla verksamheten tillsammans med de anställda psykologerna.  I uppdraget som enhetschef samordnar du MBHV-psykologerna och psykologer inom barn- och ungdomshälsan, arbetet kommer att vara omväxlande och utvecklande. 

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: http://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/Formaner/
Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidare anställning på heltid, dagtid måndag till fredag, arbetstid kl. 08.00-17.00. Du anställs på ett tidsbegränsat chefsförordnande med en anställning i din grundprofession. Arbetsplatsen är inom division Nära och idag har vi personal placerade i Luleå, Piteå och Kiruna.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Enhetschefer till Folktandvården Piteå, Region Norrbotten

Folktandvården i Område Sydöst består av klinikerna i Piteå, Öjebyn, Kalix, Haparanda, Övertorneå och Överkalix. Vi arbetar för en frisk mun i alla åldrar och våra värdeord "hälsa, omtanke och service" genomsyrar vårt dagliga arbete. Nu söker vi enhetschefer till vår klinik i Piteå!  Vi söker Vi söker dig som har intresse för att leda, organisera och utveckla verksamheten. Som person är du lyhörd och har en vilja att se, inspirera och motivera dina medar... Visa mer
Folktandvården i Område Sydöst består av klinikerna i Piteå, Öjebyn, Kalix, Haparanda, Övertorneå och Överkalix. Vi arbetar för en frisk mun i alla åldrar och våra värdeord "hälsa, omtanke och service" genomsyrar vårt dagliga arbete.

Nu söker vi enhetschefer till vår klinik i Piteå! 

Vi söker
Vi söker dig som har intresse för att leda, organisera och utveckla verksamheten.
Som person är du lyhörd och har en vilja att se, inspirera och motivera dina medarbetare. Som chef ser du medarbetarna som din viktigaste resurs, du tar tillvara samt utvecklar varje individs kompetens och arbetsglädje. För dig är det naturligt att ha helhetssyn och att ta hänsyn till det större perspektivet. Du har en positiv attityd till ditt uppdrag och arbetar i enlighet med beslut, uppsatta mål och riktlinjer. Du är strukturerad och resultatorienterad vilket speglas i ditt sätt att planera, prioritera och agera samtidigt som du har god förmåga att samverka och samarbeta med andra människor.
Du har utbildning inom tandvård och ett stort intresse för att leda, organisera och utveckla verksamheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det här får du arbeta med
Som enhetschef för Folktandvården i Piteå ansvarar du för personal-, ekonomi och verksamhet och verksamhetschefen är din chef. Du ingår i ledningsgruppen för område Sydöst tillsammans med övriga enhetschefer där du förväntas bidra till utveckling och uppfyllelse av verksamhetens mål.
Du förväntas leda, organisera och utveckla både verksamheten och dina medarbetare. Du har det övergripande ansvaret för arbetsmiljön på enheten, att säkerställa god samverkan och gott samarbete för att utveckla och behålla ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat. Du utvecklar enheten enligt Region Norrbottens verksamhetsmodell där fokus ligger på ständiga förbättringar och effektiva flöden. Din roll är att samordna, inspirera och "visa väg". Du ansvarar för att enheten bedrivs med god kvalitet och på ett kostnadsmedvetet sätt.
Region Norrbotten erbjuder dig som chef och ledare ett utmanande jobb i en dynamisk arbetsmiljö. Genom kompetensutveckling, professionella nätverk och andra verktyg ska du i ditt uppdrag kunna känna trygghet och utvecklingsmöjligheter.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Vi erbjuder två heltidstjänster för ett delat ledarskap på kliniken, arbetstid dagtid måndag till fredag. Du anställs med ett tidsbegränsat chefsförordnande med en anställning i din grundprofession. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Enhetschef till Länsenheten Föräldra- och barnhälsan

Länsenheten Föräldra- och barnhälsan ingår i Division Nära där även länets primärvård och folktandvård bedrivs. Divisionen omfattar drygt 1 500 medarbetare. Länsenheten Föräldra- och Barnhälsan består av femton psykologer som arbetar med mödra- och barnhälsovård samt barn- och ungdomshälsa. Enheten planerar att öka från dagens femton psykologer till drygt tjugo psykologer. Vi söker nu en enhetschef som kommer att få arbeta med en positiv och engagerad arbe... Visa mer
Länsenheten Föräldra- och barnhälsan ingår i Division Nära där även länets primärvård och folktandvård bedrivs. Divisionen omfattar drygt 1 500 medarbetare. Länsenheten Föräldra- och Barnhälsan består av femton psykologer som arbetar med mödra- och barnhälsovård samt barn- och ungdomshälsa. Enheten planerar att öka från dagens femton psykologer till drygt tjugo psykologer.
Vi söker nu en enhetschef som kommer att få arbeta med en positiv och engagerad arbetsgrupp!

Vi söker
Dig som är legitimerad psykolog med B-körkort. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet och god kännedom om arbete inom primärvård eller psykologisk kompetens, kunskap och kännedom om psykologiska insatser för målgruppen. Du har lätt för att samarbeta och har en god organisatorisk förmåga samt kunskaper inom arbets- och organisationspsykologi. Tidigare erfarenhet av att leda och utveckla en verksamhet, eller erfarenhet av arbete med barn, ungdomar och deras föräldrar är meriterande. 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du strategisk och strukturerad, du har ett gott omdöme där du leder och motiverar andra i deras arbete. Det är meriterande om du är kommunikativ, intiativtagande och har en helhetssyn för uppdraget och verksamhetens medarbetare. 

Det här får du arbeta med
Länsenheten Föräldra- och barnhälsan ingår i verksamhetsområdet Södra Norrbotten där du ingår i ledningsgruppen tillsammans med primärvårdens enhetschefer. Du kommer att leda och utveckla länsenheten som idag består av femton psykologer och tre PTP-psykologer. Länsenheten arbetar med Mödra- och Barnhälsovård samt Barn- och Ungdomshälsa. Tyngdpunkten ligger på förebyggande arbete och tidiga insatser innan bekymmer vuxit sig alltför stora. Arbetet kommer att vara omväxlande och utvecklande. I arbetsuppgifterna ingår arbetsmiljö, ekonomi och personalansvar. Du kommer att arbeta med att vidareutveckla verksamheten tillsammans med de anställda psykologerna.  I uppdraget som enhetschef samordnar du MBHV-psykologerna och psykologer inom Barn- och Ungdomshälsan, i arbetet ingår resor samt kliniskt arbete. Du kommer även att representera psykologverksamheten regionalt och nationellt inom Mödra- och Barnhälsovård.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: http://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/Formaner/
Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidare anställning på heltid, dagtid måndag till fredag, arbetstid kl. 08.00-17.00. Du anställs på ett tidsbegränsat chefsförordnande med en grundanställning som legitimerad psykolog. Arbetsplatsen är inom division Nära och idag har vi personal placerade i Luleå/Boden, Piteå och Kiruna/Gällivare.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Enhetschef Länsgemensam psykiatri

Psykiatrin länsgemensamt bedriver Rättspsykiatrisk vård för patienter från hela länet. Var med och forma framtidens rättspsykiatri i Norrbotten! Inom divisionen organiseras all vuxen specialistpsykiatri i Norrbotten. Divisionen har fyra verksamhetsområden; Allmänpsykiatriska verksamheterna i Piteå, Sunderbyn och Gällivare samt Länsgemensam rättspsykiatri i Öjebyn.  Vi söker Dig som har ett genuint intresse av att leda människor och förmåga att skapa engag... Visa mer
Psykiatrin länsgemensamt bedriver Rättspsykiatrisk vård för patienter från hela länet. Var med och forma framtidens rättspsykiatri i Norrbotten! Inom divisionen organiseras all vuxen specialistpsykiatri i Norrbotten. Divisionen har fyra verksamhetsområden; Allmänpsykiatriska verksamheterna i Piteå, Sunderbyn och Gällivare samt Länsgemensam rättspsykiatri i Öjebyn. 

Vi söker
Dig som har ett genuint intresse av att leda människor och förmåga att skapa engagemang och delaktighet. Vidare har du en positiv attityd och kan hantera komplicerade frågor. Du är intresserad av att utveckla dina medarbetare och verksamheten samt arbetar för hög kvalitet för patienter och personal. Att kunna samverka med andra är viktigt i denna roll och därför ser vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Du är lugn och stabil samt behåller ett realistiskt perspektiv i olika situationer. Som person är du prestigelös, närvarande och självgående samt har en hög ansvarskänsla. Vi söker dig som är en erfaren ledare och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av psykiatriskt arbete. Du har relevant utbildning inom hälso- och sjukvård. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Det här får du arbeta med
Du leder det dagliga arbetet för medarbetarna på enheten och ansvarar för egen personal och budget. Du har god överblick och ansvarar för frågor som rör enhetens ekonomi, bemanning, patientsäkerhet och vårdkvalité. Du driver också ett kontinuerligt utvecklings och förbättringsarbete tillsammans med medarbetarna i verksamheten. Vård- och arbetsmiljö är andra viktiga hörnstenar som du och dina medarbetare gemensamt ansvarar för att utveckla.
I arbetet ingår att utveckla metoder för flöden och uppföljning, säkerställa effektivitet och måluppfyllelser samt kvalitetssäkring av utförd behandling. Som enhetschef är det betydelsefullt att du har en förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat med god laganda genom att informera, engagera och motivera dina medarbetare.
I din roll som enhetchef är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen för länsgemensam psykiatri tillsammans med enhetschefer, överläkare, säkerhetssamordnare och verksamhetschef.
Klinikens uppdrag är att vårda LRV-patienter boende i Norrbotten som är dömda till vård. Vi är den enda kliniken i Norrbotten med häktesstatus, varför vi också avlastar Kriminalvården med häktade, anhållna och fängelsedömda. I uppdraget ingår även att understödja allmänpsykiatrin i länet vad gäller svårvårdade patienter enligt LPT, under akut fas. Kliniken utför även ett antal uppdrag åt andra regioner. Divison Psykiatri och Vuxenpsykiatrin i Norrbotten är indelad i tre geografiska områden Sunderbyn, Malmfälten och Piteå Älvdal. Allmänpsykiatriska kliniker finns i Sunderbyn, Gällivare och Piteå.
Psykiatrin länsgemensamt i Öjebyn utanför Piteå, är en rättspsykiatrisk enhet med totalt 44 slutenvårdsplatser. Slutenvården består av fem avdelningar, varav fyra avdelningar sorterar under säkerhetsklass två och en avdelning under säkerhetsklass tre. Dessutom finns en intagningsavdelning (IA), som har plats för åtta patienter samt ett samverkansboende. Vid kliniken finns även två öppenvårdsteam med två personer per team, som ansvarar för totalt cirka 50 patienter i öppen tvångsvård. Vi har även assistans från och nära samarbete med allmänpsykiatrin i Gällivare för patienter tillhörande Malmfälten. Av slutenvårdspatienterna är det övervägande LRV-patienter. Din roll är direkt underställd verksamhetsområdeschef för Länsgemensam psykiatris verksamhetsområde.
Det här erbjuder vi dig
Region Norrbotten erbjuder dig som chef och ledare ett utmanande jobb i en dynamisk miljö. Vi står mitt i en omställning mot ny driftsorganisation och din nya roll finns i Division Psykiatri vilken innefattar länets vuxenpsykiatriska enheter som finns i både dag och dygnet runt verksamhet.  Du som enhetschef har stora möjlighet att påverka och vara delaktig i din enhets, men också inom verksamhetsområdets framtida utveckling tillsammans med din ledningsgrupp. Genom kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling.
- Chef och ledarskapsprogram för olika nivåer av ledarskap
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Du anställs med ett tidsbegränsat chefsförordnande över tre år, i grunden erbjuds du en tillsvidareanställning inom ditt yrkesområde. Anställningen är inom Länsgemensam Psykiatri  med placering i Öjebyn.  Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Tjänsten är inom psykiatrin: Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.

Vi ser fram emot din ansökan!

Urval och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut, så lämna in din ansökan så snart du kan! Visa mindre

Enhetschef Rehabiliteringsenheten Hemsjukvården

Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

Vi söker dig som vill vara med att leda och utveckla Rehabenheten i Piteå kommun. Du har ett stort intresse och engagemang och tycker om att arbeta i en utvecklingsinriktad verksamhet, där både ansvar och befogenheter är långt delegerade. Organisatoriskt tillhör man Hälso- och sjukvårdsenheten i socialtjänsten.

Arbetsuppgifter

Som chef ansvarar du för ledning, planering och utveckling av verksamheten mot socialtjänstens mål. Som chef har du har fullt ansvar för verksamhet, personal och ekonomi. Som enhetschef för hälso- och sjukvård särskilt boende för äldre är du underställd chefen för hälso- och sjukvård.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut eller fysioterapeut där erfarenhet av att arbeta som chef kan vara meriterande. Du behöver ha goda ledaregenskaper samt genuint intresse inom ditt område och tillit till verksamhet och medarbetare. Du har en god förmåga att visualisera helhet och konkretisera mål på ett pedagogiskt och enkelt sätt. Du är en tydlig, strategisk och kommunikativ ledare som kan fatta modiga beslut i syfte att föra verksamheten framåt. Du är fokuserad, modig och får saker att hända. Eftersom du i arbetet kommer i kontakt med många olika människor ställs stora krav på ett gott bemötande, god samarbetsförmåga och ett flexibelt arbetssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Övrigt
Tillsvidareanställning med tillträde enligt ök. Vi arbetar enligt Hel/del-modellen vilket innebär anställning på heltid med möjlighet att arbeta mindre.

Upplysningar
Christer Grahn, Hälso- och sjukvårdschef, 0911-69 79 31

Fackliga representanter Anna Nilsson Edin FSA  0911-69 79 91

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 2022-08-21

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Enhetschef till Elevhälsan

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Oavsett orsak har skolan ett ansvar för att alla barn och ungdomar ges bra förutsättningar för lärande och utveckling genom en god lärandemiljö. Denna lärandemiljö ska alltid utgå från en helhetssyn på hälsa, lärande och arbetsmiljö.
Det betyder bland annat att stöd och åtgärder ska finnas med som en naturlig del i lärandeprocessen och främst genomföras i den egna klassen eller gruppen.
För elever i skolan ska det finnas elevhälsa. Elevhälsan ska främst vara förebyggande och hälsofrämjande. Elevernas utveckling mot målen ska stödjas och det ska finnas tillgång till skolläkare, skolsköterska, psykolog och kurator samt personal med specialpedagogisk kompetens

Är du en naturlig ledare och söker nya utmaningar?  

Som enhetschef för elevhälsan kommer du driva det förebyggande och hälsofrämjande elevhälsoarbetet i nära samarbete med kommunens skolor och dess rektorer. Du ingår i ledningsgruppen för elevhälsan tillsammans med avdelningschef, MLA och PLA. Elevhälsans övergripande uppdrag är att stödja och utveckla skolors arbete med att skapa positiva lärmiljöer där alla elever får förutsättningar till en ökad måluppfyllelse. I rollen leder du och bidrar till att utveckla verksamheten genom visioner, strategier och genomförande, med eleven i fokus. Genom ett systematiskt och strukturerat arbete skapar du förutsättningar för högre måluppfyllelse och högre kvalitet inom verksamheten. 
I uppdraget ingår ansvar för bland annat ekonomi, personal samt att arbeta för en god arbetsmiljö inom elevhälsan. Du kommer att ha personalansvar för skolsköterskor och kuratorer. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning för uppdraget. Meriterande om du är förtrogen med gällande lagar och styrdokument inom elevhälsan/förskola/skola och/eller inom HSL. Som person är du tydlig och kommunikativ i ditt ledarskap.  Du har en god strategisk blick för verksamheten med förmågan att åstadkomma konkreta resultat, följa upp och utvärdera. Vid enheten finns många olika kompetenser och du har självklart både intresse och förmåga att sätta dig in i de villkor som gäller för de olika kompetensområdena. Du har god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. God datorvana är en förutsättning för arbetet.  Meriterande är om du har chefserfarenhet och vana att arbeta systematiskt med arbetsmiljön. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.  

Anställning/Placering

100% tillsvidareanställning, semesteranställning. Tillträde efter överenskommelse.
För anställning i Elevhälsan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister.

Välkommen med din ansökan senast 2022-04-18 Visa mindre

Enhetschef ambulanssjukvården: Piteå, Arjeplog, Arvidsjaur, Älvsbyn

Enhetschef till vägburen ambulanssjukvård: Piteå, Arjeplog, Arvidsjaur, Älvsbyn. Verksamheten har en unik samhällsfunktion bestående av att dygnet runt arbeta med prehospital akutsjukvård där medarbetarna möter patienter i alla åldrar som drabbats av akut sjukdom eller skada. Ambulanssjukvården Piteå, Arjeplog, Arvidsjaur, Älvsbyn är en del av ett nytt verksamhetsområdet Akut omhändertagande i Region Norrbotten som samlar både den väg- och luftburna ambula... Visa mer
Enhetschef till vägburen ambulanssjukvård: Piteå, Arjeplog, Arvidsjaur, Älvsbyn.
Verksamheten har en unik samhällsfunktion bestående av att dygnet runt arbeta med prehospital akutsjukvård där medarbetarna möter patienter i alla åldrar som drabbats av akut sjukdom eller skada. Ambulanssjukvården Piteå, Arjeplog, Arvidsjaur, Älvsbyn är en del av ett nytt verksamhetsområdet Akut omhändertagande i Region Norrbotten som samlar både den väg- och luftburna ambulanssjukvården samt länets akutmottagningar och IVAK-enheter. Verksamheten finns i länets alla kommuner fördelat på 17 orter. Området indelas i tre områden med var sin verksamhetschef; vägburen ambulanssjukvård, luftburen ambulanssjukvård samt akutmottagningar och IVAK-enheter.
Nu har du möjlighet vara med och forma framtidens ambulanssjukvård i länet.

Vi söker
Vi söker dig som vill arbeta som enhetschef i en dynamisk och spännande verksamhet. Iditt chefs- och ledarskap drivs du av en vilja att utveckla verksamheten, medarbetarna och dig själv. Du är stabil, samverkar väl och leder och motiverar dina medarbetare mot uppsatta mål samt skapar engagemang och delaktighet på arbetsplatsen. För dig är det självklart att agera och fatta beslut enligt regionens mål och riktlinjer. Du lyssnar och är en god kommunikatör samt har en god förmåga att skapa strukturer och göra prioriteringar på ett effektivt sätt i ditt arbete. 
Du som söker har en högskole- eller universitetsutbildning inom för tjänsten relevant område, det är meriterande om du har tidigare erfarenhet i ledande roll och erfarenhet av ambulanssjukvård. För oss är dina personliga egenskaper viktiga.

Det här får du arbeta med
Du blir enhetschef för ambulanssjukvården Piteå, Arjeplog, Arvidsjaur och Älvsbyn. Medarbetarna i Piteå roterar mellan ambulanssjukvård och arbete på IVAK kliniken vilket gör att ett nära samarbete med enhetscheferna för IVAK kliniken är viktigt i ditt uppdrag. Ambulanssjukvården är integrerad och placerad på respektive hälsocentral i Arjeplog, Arvidsjaur och Älvsbyn, ett nära samarbete med cheferna på respektive hälsocentral är därför en naturlig del i uppdraget. Även samarbete med övriga chefer inom verksamhetsområdet är viktigt. 
Som enhetschef ansvarar du för verksamheten, personal och ekonomi och du har ett delegerat arbetsmiljöansvar för verksamheten. I arbetet ingår kontakter med övriga verksamheter inom Region Norrbotten såväl som med externa samarbetspartners. Du är direkt underställd verksamhetschefen för ambulanssjukvården och du ingår i dess ledningsgrupp, där du förväntas bidra till hela verksamhetens utveckling och måluppfyllelse.

Det här erbjuder vi dig
Ett spännande och utvecklande arbete i en dynamisk miljö. Som ny chef i vår verksamhet får du en strukturerad introduktion och kontinuerlig kompetensutveckling efter ditt behov. 
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Anställningen är en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande 3 år med placeringsort Piteå. Resor förekommer i tjänsten. Arbetstiden är förlagd till dagtid och anställningen är på heltid.  
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Varmt välkommen med din ansökan!
För frågor/ information kontakta:
Verksamhetschef vägburen ambulanssjukvård, Kristina Nilsson, 0923-763 84, [email protected]
Fackliga kontakt:
Vårdförbundet, Karin Jonsson, [email protected]
Kommunal, Lena Vikberg, [email protected] Visa mindre

Enhetschef öppenvård Piteå allmänpsykiatri

Vi är kliniken med ett öppet klimat och har ständigt pågående utvecklings/förändringsarbete. Att utveckla och förbättra är viktigt för oss, för att ge patienter godare och säkrare vård. Öppenvården på allmänpsykiatrin i Piteå består av en specialiserad öppenvård. Vår målgrupp är personer över 18 år som har behov av specialistpsykiatriska insatser på grund av psykisk ohälsa och/eller funktionsnedsättning. Vi arbetar med specialiserad mottagning, behandling ... Visa mer
Vi är kliniken med ett öppet klimat och har ständigt pågående utvecklings/förändringsarbete. Att utveckla och förbättra är viktigt för oss, för att ge patienter godare och säkrare vård.
Öppenvården på allmänpsykiatrin i Piteå består av en specialiserad öppenvård. Vår målgrupp är personer över 18 år som har behov av specialistpsykiatriska insatser på grund av psykisk ohälsa och/eller funktionsnedsättning. Vi arbetar med specialiserad mottagning, behandling och psykosbehandling. I november 2021 startade mottagningen även upp projektet "prehospital akutpsykiatri" med ett team som arbetar med inriktning mot den tredje vårdformen i form av akut omhändertagande och prehospital akutpsykiatri.
Vi är inne i en intensiv utveckling av den psykiatriska vården i Piteå, som enhetschef leder du och är en viktig del i utvecklingsarbetet. Inom verksamheten och psykiatrin i länet finns ett flertal pågående utvecklingsprojekt, som samverkansteam med kommunen för patienter med samsjuklighet och missbruk, TISDAM för att hjälpa patienter ut i sysselsättning. Det finns även upparbetade nätverk och samarbetskontakter mellan psykiatrins slutenvård och öppenvården, kommunerna och övrig hälso- och sjukvård.
Allmänpsykiatrin i Piteå tillhör division psykiatri. Inom divisionen organiseras all vuxen specialistpsykiatri i Norrbotten. Divisionen har fyra verksamhetsområden; Allmänpsykiatriska verksamheterna i Piteå, Sunderbyn och Gällivare samt Länsgemensam rättspsykiatri i Öjebyn. 

Vi söker
En tydlig ledare som värderar och ser nyttan av samarbete med andra. I ditt chefs- och ledarskap drivs du av en vilja att utveckla verksamheten, medarbetarna och dig själv. Du är trygg, stabil och du leder och motiverar dina medarbetare mot uppsatta mål samt skapar engagemang och delaktighet på arbetsplatsen.  För dig är det självklart att agera och fatta beslut enligt regionens mål och riktlinjer. Du är inlyssnande och en god kommunikatör samt har en god förmåga att skapa strukturer och göra prioriteringar på ett effektivt sätt i ditt arbete. Du bör ha god förmåga att skapa samverkan med andra delar av vården såväl inom regionen som mellan region och kommun. Du är en stark kulturbärare och har stor personlig mognad. Meriterande att ha kunskaper och erfarenhet av ledarskap, förändringsarbete och arbetsmiljö. Vi ser gärna även att du har utbildning eller erfarenhet inom psykiatrisk vård och omsorg, eller närliggande områden. 

Det här får du arbeta med
Som enhetschef förväntas du samordna och målinriktat leda enhetens arbete. I chefsrollen ingår det övergripande ansvaret för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Du har enhetschefskollegor, ledningsgruppskollegor, controller, HR-partner och andra stödfunktioner du kan samarbeta med för att lyckas med ditt uppdrag. Specialistkompetens bestående av bland annat medicinskt ledningsansvar samt psykologiskt ledningsansvar finns vid din sida då du behöver stöd i specifika frågor.  Som enhetschef ingår du i verksamhetsområdets ledningsgrupp och har en viktig roll i vårt gemensamma uppdrag, ditt arbete är avgörande för klinikens fortsatta framgång. Din roll är direkt underställd verksamhetsområdeschef för Alllmänpsykiatrin Piteås verksamhetsområde.
Det här erbjuder vi dig
Region Norrbotten erbjuder dig som chef och ledare ett utmanande jobb i en dynamisk miljö. Vi står mitt i en omställning mot ny driftsorganisation och din nya roll finns i Division Psykiatri vilken innefattar länets vuxenpsykiatriska enheter som finns i både dag och dygnet runt verksamhet.  Du som enhetschef har stora möjlighet att påverka och vara delaktig i din enhets, men också inom verksamhetsområdets framtida utveckling tillsammans med din ledningsgrupp. Genom kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i professionella nätverk finns goda möjligheter till personlig utveckling.
- Chef och ledarskapsprogram för olika nivåer av ledarskap
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Du anställs med ett tidsbegränsat chefsförordnande över tre år, i grunden erbjuds du en tillsvidareanställning inom ditt yrkesområde. Anställningen är inom Allmänpsykiatri Piteå med placering på Piteå Sjukhus.  Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Tjänsten är inom psykiatrin: Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut, så lämna in din ansökan så snart du kan! Visa mindre

Enhetschef akutmottagningen, IVAK Piteå Sjukhus

Enhetschef akutmottagningen, IVAK Piteå sjukhus. Nu har du möjlighet vara med och forma framtidens akutsjukvård i länet Vi söker Två enhetschefer till akutmottagningen, IVAK Piteå sjukhus som drivs av en vilja att tillsammans med medarbetarna utveckla verksamheten. Du är stabil, samverkar väl och leder och motiverar dina medarbetare mot uppsatta mål samt skapar engagemang och delaktighet på arbetsplatsen. För dig är det självklart att agera och fatta besl... Visa mer
Enhetschef akutmottagningen, IVAK Piteå sjukhus.
Nu har du möjlighet vara med och forma framtidens akutsjukvård i länet

Vi söker
Två enhetschefer till akutmottagningen, IVAK Piteå sjukhus som drivs av en vilja att tillsammans med medarbetarna utveckla verksamheten.
Du är stabil, samverkar väl och leder och motiverar dina medarbetare mot uppsatta mål samt skapar engagemang och delaktighet på arbetsplatsen. För dig är det självklart att agera och fatta beslut enligt regionens mål och riktlinjer. Du lyssnar och är en god kommunikatör samt har en god förmåga att skapa strukturer och göra prioriteringar på ett effektivt sätt i ditt arbete. För oss är dina personliga egenskaper viktiga.
Du som söker har en högskole- eller universitetsutbildning inom för tjänsten relevant område, det är meriterande om du har tidigare erfarenhet i ledande roll och erfarenhet av akutsjukvård. 

Det här får du arbeta med
På IVAK Piteå sjukhus arbetar cirka 80 medarbetare i verksamheten fördelat på akutläkare, ST-läkare, AT-läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. På IVAK lägger vi stor vikt vid utbildning, utveckling och värdegrundsarbete i våra patientprocesser. 
Som enhetschef ansvarar du, tillsammans i ett delat ledarskap, för verksamhet, personal och ekonomi och du har ett delegerat arbetsmiljöansvar för verksamheten. I arbetet ingår kontakter med övriga verksamheter inom Region Norrbotten såväl som med externa samarbetspartners. Du är direkt underställd verksamhetschefen för akutmottagningarna/ IVAK enheterna och du ingår i dess ledningsgrupp, där du förväntas bidra till hela verksamhetens utveckling och måluppfyllelse. Du har även ett nära samarbete med enhetschefen inom ambulanssjuksvården Piteå, samt övriga chefskollegor inom verksamhetsområdet. 

Det här erbjuder vi dig
Ett spännande och utvecklande arbete i en dynamisk miljö. Som ny chef i vår verksamhet får du en strukturerad introduktion och kontinuerlig kompetensutveckling efter ditt behov. 
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Anställningen är en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande på 3 år, placering Piteå.  Arbetstiden är förlagd till dagtid och anställningen är på heltid.  
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut, så lämna in din ansökan så snart du kan!
För frågor eller information kontakta:
Verksamhetschef akutsjukvård Helena Fredriksson Ågren, 0980- 73307, [email protected]
Facklig kontakt:
Jonas Adolfsson, NLF [email protected]
Lena Vikberg, Kommunal, [email protected]
Karin Jonsson, Vårdförbundet, [email protected]
Per Vestin, Vision, [email protected]
Eva-Marie Fellermark, Ledarna, [email protected]
Eva Hendersson, SSR, [email protected] Visa mindre

Enhetschef till hemsjukvården

Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

Nu söker vi dig som vill leda och fortsätta utveckla hemsjukvården i Piteå kommun med ansvar för våra sjuksköterskor som jobbar mot gruppbostäder samt vår undersköterskeverksamhet i hemsjukvården. Du har ett stort intresse och engagemang för ett självständigt arbete i en utvecklingsinriktad verksamhet, där både ansvar och befogenheter är långt delegerade.

Arbetsuppgifter
Som chef ansvarar du för ledning, planering och utveckling av verksamheten mot socialtjänstens mål. Som enhetschef för hälso- och sjukvård, gruppbostäder och undersköterskor i hemsjukvården, är du underställd chefen för hälso- och sjukvård. Du har ansvar för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenhet av att ha arbetat som ledare är meriterande. Du besitter goda ledaregenskaper samt ett genuint intresse av att leda medarbetare och verksamhet. Viktiga egenskaper är förmåga att motivera medarbetare till att ständigt vilja förbättra sina resultat. Du är fokuserad, modig och får saker att hända. Eftersom du i arbetet kommer i kontakt med många olika människor ställs stora krav på ett gott bemötande, god samarbetsförmåga och ett flexibelt arbetssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav samt tillgång till egen bil.

Övrigt
Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar
Christer Grahn, hälso- och sjukvårdchef, 0911-69 61 30

Fackliga representanter
Ingrid Enqvist, Vårdförbundet 0911-69 79 20

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 2021-11-28 Visa mindre

Enhetschef till sjuksköterskor inom särskilt boende för äldre

Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

Vi söker dig som vill leda och utveckla en organisation med ansvar för sjuksköterskor på våra särskilda boenden för äldre samt poolsjuksköterskor i Piteå kommun. Du har ett stort intresse och engagemang och tycker om att arbeta i en utvecklingsinriktad verksamhet, där både ansvar och befogenheter är långt delegerade.

Vi utökar nu antalet enhetschefer med ansvar för sjuksköterskor som arbetar på särskilt boende för äldre och söker dig som vill bidra till en spännande verksamhet!

Arbetsuppgifter
Som chef ansvarar du för ledning, planering och utveckling av verksamheten mot socialtjänstens mål. Som enhetschef för hälso- och sjukvård, särskilt boende för äldre är du underställd chefen för hälso- och sjukvård. Du har ansvar för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenhet av att ha arbetat som ledare är meriterande. Du besitter goda ledaregenskaper samt ett genuint intresse av att leda medarbetare och verksamhet. Viktiga egenskaper är förmåga att motivera medarbetare till att ständigt vilja förbättra sina resultat. Du är fokuserad, modig och får saker att hända. Eftersom du i arbetet kommer i kontakt med många olika människor ställs stora krav på ett gott bemötande, god samarbetsförmåga och ett flexibelt arbetssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav samt tillgång till egen bil.

Övrigt
Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. 

Upplysningar
Christer Grahn, hälso- och sjukvårdchef, 0911-69 61 30

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 2021-11-14

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Enhetschef till vårdavdelning för palliativ medicin och akut internmedicin

Välkomment till medicin/rehab i Piteå! Nu söker vi dig för enhetschefsuppdrag till vårdavdelning med hög kompetens inom pallitativmedicin och akut internmedicin, välkommen in med din ansökan redan idag!  Vi söker Vi söker dig som har ett genuint intresse för ledarskap och medarbetarskap. Du som söker har en universitets- eller högskoleutbildning inom hälso- och sjukvården. För uppdraget är det viktigt att du har förståelse för verksamheten, det anses därf... Visa mer
Välkomment till medicin/rehab i Piteå!
Nu söker vi dig för enhetschefsuppdrag till vårdavdelning med hög kompetens inom pallitativmedicin och akut internmedicin, välkommen in med din ansökan redan idag! 

Vi söker
Vi söker dig som har ett genuint intresse för ledarskap och medarbetarskap. Du som söker har en universitets- eller högskoleutbildning inom hälso- och sjukvården. För uppdraget är det viktigt att du har förståelse för verksamheten, det anses därför meriterande om du har erfarenhet av patientnära vård inom internmedicin och av patienter inom den palliativa vården. Det är meriterande om du haft tidigare uppdrag i ledande position eller haft nära samarbete med kommun/hälsocentraler. 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att vara framgångsrik i uppdraget tror vi att du är kommunikativ, strukturerad, har god samarbetsförmåga och en naturlig förmåga att leda andra. Tydlighet och kreativitet är andra egenskaper som vi tror är viktiga som enhetschef hos oss! 

Det här får du arbeta med
Som enhetschef är du ansvarig för vårdavdelningens verksamhet, personal och ekonomi, du har även ett delegerat arbetsmiljöansvar för verksamheten. Vårdavdelningen har 20 vårdplatser och här leder och fördelar du arbetet till en hängiven och kompetent arbetsgrupp bestående av undersköterskor och sjuksköterskor. Du är direkt underställd verksamhetschefen och sitter med i ledningsgruppen för medicin/rehab i Piteå där du förväntas bidra till utveckling och uppfyllelse av verksamhetens gemensamma mål. 

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Anställningen är en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande på tre år. Arbetstiden är förlagd till dagtid och uppdraget är på heltid. Resor kan förekomma i tjänsten. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse, dock tidigast från och med 2022-01-01. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

2 enhetschefer till den nya organisationen inom Hälso- och sjukvård

Vi söker dig som vill leda och utveckla en ny organisation med ansvar för sjuksköterskeorganisationen på våra särskilda boenden för äldre samt poolsjuksköterskor i Piteå kommun. Du har ett stort intresse och engagemang och tycker om att arbeta i en utvecklingsinriktad verksamhet, där både ansvar och befogenheter är långt delegerade. Arbetsuppgifter Som chef ansvarar du för ledning, planering och utveckling av verksamheten mot socialtjänstens mål. Som... Visa mer
Vi söker dig som vill leda och utveckla en ny organisation med ansvar för sjuksköterskeorganisationen på våra särskilda boenden för äldre samt poolsjuksköterskor i Piteå kommun. Du har ett stort intresse och engagemang och tycker om att arbeta i en utvecklingsinriktad verksamhet, där både ansvar och befogenheter är långt delegerade.


Arbetsuppgifter
Som chef ansvarar du för ledning, planering och utveckling av verksamheten mot socialtjänstens mål. Som enhetschef för hälso- och sjukvård, särskilt boende för äldre är du underställd chefen för hälso- och sjukvård. Du har ansvar för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska. Vi värdesätter om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som ledare. Du besitter goda ledaregenskaper samt ett genuint intresse av att leda medarbetare och verksamhet. Viktiga egenskaper är förmåga att motivera medarbetare till att ständigt vilja förbättra sina resultat. Du är fokuserad, modig och får saker att hända. Eftersom du i arbetet kommer i kontakt med många olika människor ställs stora krav på ett gott bemötande, god samarbetsförmåga och ett flexibelt arbetssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Övrigt
Tillsvidareanställning med tillträde enligt ök. Vi arbetar enligt Hel/del-modellen vilket innebär anställning på heltid med möjlighet att arbeta mindre.

Upplysningar
Christer Grahn, chef hälso- och sjukvård, Äldreomsorgen 0911-69 61 30

Fackliga representanter
Maria Fjällström, Vårdförbundet 0911-69 79 15

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 2019-12-01

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser Visa mindre

Enhetschef till Avdelning för internmedicin och palliativ medicin, Pit ...

Nu söker vi efter enhetschef till avdelning 3A - som är en avdelning med hög kompetens inom akut internmedicin och palliativ medicin. Vi söker Vi söker dig som har ett genuint intresse för ledarskap. Du som söker är legitimerad sjuksköterska och har eller får en tills vidare anställning inom Region Norrbotten i ditt yrke. Du har erfarenhet av akut sjuka vuxna patienter samt av patienter inom den palliativa vården. Det är meriterande om du har goda kunskap... Visa mer
Nu söker vi efter enhetschef till avdelning 3A - som är en avdelning med hög kompetens inom akut internmedicin och palliativ medicin.

Vi söker
Vi söker dig som har ett genuint intresse för ledarskap. Du som söker är legitimerad sjuksköterska och har eller får en tills vidare anställning inom Region Norrbotten i ditt yrke. Du har erfarenhet av akut sjuka vuxna patienter samt av patienter inom den palliativa vården. Det är meriterande om du har goda kunskaper i VAS och bra kännedom om sjukhusverksamheten i Piteå samt arbete i ledande position.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är kommunikativ, uthållig och har en bra förmåga att leda andra samt god samarbetsförmåga. Det är meriterande om du är tydlig, strukturerad och kreativ.

Det här får du arbeta med
På avdelning 3A, en avdelning med 20 vårdplatser får du leda och arbeta med en duktig och hängiven grupp sjuksköterskor och undersköterskor. På avdelningen vårdas ofta ca 5 patienter tillhörande det palliativa teamet och övriga 15 patienter har akuta behov inom det breda akutmedicinska spektrat. Det palliativa rådgivningsteamet är knutet till avdelningen liksom fysioterapeut. Avdelningen har dygnet runt verksamhet.
Som enhetschef är du personalens närmaste chef för vilka du har arbetsmiljöansvar. Du får glädjen att leda och utveckla gruppen. Du har ekonomiansvar och ingår i klinikens ledningsgrupp som för närvarande består av 7 personer. 

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Om du inte har en anställning inom Region Norrbotten erbjuds du tillsvidareanställning samt tidsbegränsat chefsförordnande tom 2021-12-31. Arbetstid heltid, dagtid. Start enligt överenskommelse, helst i augusti.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre