Lediga jobb som Hemsjukvårdare i Piteå

Se lediga jobb som Hemsjukvårdare i Piteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Piteå som finns hos arbetsgivaren.

Undersköterskor till semestervikariat i Hemsjukvården

Ansök    Feb 21    Piteå Kommun    Hemsjukvårdare
Bli en del av Piteå kommuns största förvaltning, Socialtjänsten. Tillsammans är vi 1700 medarbetare som ansvarar för omsorgen av våra äldre och funktionsnedsatta. Gillar du att ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Då är detta sommarjobbet du söker. Vi är en verksamhet som ingår i hemsjukvården, här arbetar idag ett 40-tal legitimerad personal samt 6 stycken undersköterskor. Vi utgår från vår lokal som befinner sig ute på furunäset s... Visa mer
Bli en del av Piteå kommuns största förvaltning, Socialtjänsten. Tillsammans är vi 1700 medarbetare som ansvarar för omsorgen av våra äldre och funktionsnedsatta. Gillar du att ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Då är detta sommarjobbet du söker.

Vi är en verksamhet som ingår i hemsjukvården, här arbetar idag ett 40-tal legitimerad personal samt 6 stycken undersköterskor. Vi utgår från vår lokal som befinner sig ute på furunäset som ligger ett stenkast utanför Piteå centrum. Vårt gemensamma mål är att skapa god vård med hög kvalité till invånarna i Piteå kommun. Tillsammans besitter vi stora kunskaper och många års erfarenheter som vi dagligen tar tillvara på och som vi tillsammans med dig vill använda för att nå upp till vår målsättning. Vi är en del av Socialtjänsten, som ansvarar för omsorg av äldre och personer med funktionsvariationer, och som är Piteå kommuns största förvaltning med ca 1700 anställda.

Som undersköterska i hemsjukvården utför du främst delegerade hälso-och sjukvårdsinsatser från distriktssköterska. De delegerade arbetsuppgifterna kan handla om läkemedelsadministrering, provtagningar, sårvård m.m. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma i syfte att stödja och avlasta distriktsköterskor och rehab personal i deras arbete.

Bli en del av Piteå kommuns största förvaltning, Socialtjänsten. Tillsammans är vi 1700 medarbetare som ansvarar för omsorgen av våra äldre och funktionsnedsatta. Gillar du att ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Då är detta sommarjobbet du söker.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av att arbeta med äldre och hälso- och sjukvård. Du ska vara flexibel, gilla att arbeta i högt tempo med snabba växlingar, ta ansvar och initiativ till att utveckla verksamheten. Du ska ha förmågan att kunna strukturera och planera din arbetsdag. Vi ser också att du har en god samarbetsförmåga och är positiv till ditt arbete. Det är viktigt att ha ett gott bemötande då arbetet består av många olika kontakter och förmågan att kunna ge en god omvårdnad där vårdtagarna står i centrum. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Då kommunikation med brukare samt dokumentation är en viktig del av arbetet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift.

Körkort är ett krav och bilkörning ingår dagligen i arbetet.

 

Om anställningen

Som semestervikarie arbetar du under semesterperioderna då ordinarie personal har semester. Tjänsterna är på hel- eller deltid beroende på verksamhetens behov, och arbetstiden är förlagd till dag/kväll, måndag till söndag. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt överenskommelse.

 

Upplysningar

Malin Puffert, Hemsjukvårdchef, 0911-69 79 31.

Sara Hedkvist, Hemsjukvårdschef, 0911-69 79 30

Facklig företrädare

Pernilla Ehlin, Kommunal, 0911-934 10.

 

  

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/anstalld senast 2020-05-31 Visa mindre

HSL undersköterska till Hemsjukvårdsenheten

Ansök    Jan 23    Piteå kommun    Hemsjukvårdare
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

Arbetsuppgifter
Som HSL-undersköterska inom hemsjukvårdsenheten utför du främst delegerade hälso-och sjukvårdsinsatser från distriktsköterska/sjuksköterska hos patienter i deras egna hem eller på gruppbostad. De delegerade arbetsuppgifterna kan handla om bland annat provtagningar och sårvård. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma i syfte att stödja och avlasta sjuksköterskor i deras arbete.

Vi erbjuder dig: 
Friskvårdsbidrag
En individuell introduktionsplan

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av att arbeta med äldre och hälso- och sjukvård. Meriterande att tidigare erfarenhet HSL-arbete i kommun. Du ska vara flexibel, gilla att arbeta i högt tempo med snabba växlingar, ha ett gott bemötande och ta ansvar. Du ska ha förmågan att kunna strukturera och planera din arbetsdag. Då kommunikation med patient samt dokumentation är en viktig del av arbetet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav och bilkörning förekommer dagligen i arbetet. Tjänstebil finns att tillgå på arbetsplatsen.

Om anställningen
Tjänsten är ett vikariat på heltid under perioden 2023-01-31 – 2023-08-27 med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är dagtid vardagar samt dagtid helger.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt överenskommelse. 

Sista ansökningsdag 2023-01-31

Upplysningar
Therese Bodin, Hemsjukvårdchef, 0911-69 79 31


Facklig företrädare

Veronica Öhlund Kommunal, 010-442 99 04 Visa mindre

Sommarvikariat HSL- undersköterska till Hemsjukvårdsenheten och SÄBO

Ansök    Jan 4    Piteå kommun    Hemsjukvårdare
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsa... Visa mer
Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor. Vill du jobba med människor?

Söker du ett roligt och meningsfullt arbete där du gör skillnad i människors vardag? Välkommen att jobba tillsammans med oss! Vi söker sommarvikarier till hälso- och sjukvårdsorganisationen på hemsjukvården och SÄBO.

Arbetsuppgifter
Som HSL-undersköterska inom Hemsjukvårdsenheten och på SÄBO utför du främst delegerade hälso-och sjukvårdsinsatser från distriktsköterska/sjuksköterska hos patienter i deras egna hem, på gruppbostad eller på säbo för äldre. De delegerade arbetsuppgifterna kan handla om bland annat provtagningar och sårvård. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma i syfte att stödja och avlasta sjuksköterskor i deras arbete.

Vid arbete inom hemsjukvården utgår arbetsdagen från hemsjukvårdens kontor på Furunäset och bilkörning förekommer dagligen i arbetet.

Vid arbete på SÄBO är du placerad inom ett kopplingsområde.

Vi erbjuder dig:


• Sommarbonus från 7 500 kr beroende på var du jobbar
• Friskvårdsbidrag 800 kr
• En individuell introduktionsplan upp till två veckor 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska alternativt sjuksköterskestudent som genomfört termin 3, med erfarenhet av att arbeta med äldre och hälso- och sjukvård. Du ska vara flexibel, gilla att arbeta i högt tempo med snabba växlingar, ha ett gott bemötande och ta ansvar. Du ska ha förmågan att kunna strukturera och planera din arbetsdag. Då kommunikation med patient samt dokumentation är en viktig del av arbetet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav vid arbete på hemsjukvården, tjänstebil finns att tillgå på arbetsplatsen.

Om anställningen
Som semestervikarie arbetar du under semesterperioden. Vikariaten innebär tjänstgöring dagtid vardagar samt helg.
Urval och intervjuer sker löpande och vikariaten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt överenskommelse. 

Sista ansökningsdag 2022-04-02

Upplysningar
Therese Bodin, Hemsjukvårdchef, 0911-69 79 31

Sara Stoltz, enhetschef SÄBO, 0911-69 67 11

Anna Leidö, enhetschef SÄBO, 0911-69 67 13

Kerstin Ohlin Lundmark, enhetschef SÄBO, 0911-69 65 80

 

Facklig företrädare
Kommunal, 010-442 99 04 Visa mindre