Lediga jobb som Installationselektriker i Piteå

Se lediga jobb som Installationselektriker i Piteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Piteå som finns hos arbetsgivaren.

ENERCON söker servicetekniker till Koler

ENERCON söker en servicetekniker till servicestationen i Koler. Du kommer vara en viktig tillgång i teamet där du kommer kunna vara med och påverka och utveckla vår verksamhet. Vi söker dig som är kundfokuserad med en hög servicekänsla och ett genuint intresse för teknik. Är du elektriker, vill arbeta med vindkraft och samtidigt tillhöra en av världens största och mest framgångsrika företag i vindkraftsbranschen? Då kan detta vara möjligheten för dig! Vi... Visa mer
ENERCON söker en servicetekniker till servicestationen i Koler. Du kommer vara en viktig tillgång i teamet där du kommer kunna vara med och påverka och utveckla vår verksamhet.

Vi söker dig som är kundfokuserad med en hög servicekänsla och ett genuint intresse för teknik. Är du elektriker, vill arbeta med vindkraft och samtidigt tillhöra en av världens största och mest framgångsrika företag i vindkraftsbranschen? Då kan detta vara möjligheten för dig!

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete, både personligt och tekniskt, med trevliga kollegor i ett företag och en bransch som har en spännande framtid att se fram emot. Vi på ENERCON satsar på dig genom vår gedigna utbildning.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om rollen

I tjänsten som Serviceelektriker på ENERCON kommer du i team utföra service och underhåll på ENERCONs vindkraftverk i Koler med omnejd. Arbetet sker ute på fält i varierande väderförhållanden och innefattar såväl planerat underhåll som akut felavhjälpning på vindkraftverken. Som vindkraftstekniker hos ENERCON ska du självständigt och i team ansvara för att identifiera tekniska problem och vara styrande i löningsprocessen. Vi arbetar efter devisen Safety first och strävar efter att hålla högsta standard för den personliga säkerheten – vi värdesätter därmed goda kunskaper om kvalitet samt hälsa, säkerhet och miljö.

Det dagliga arbetet kommer att innebära en del bilresande mellan de olika vindkraftverken och arbete utanför ert normala arbetsområde kan förekomma. Som anställd hos ENERCON får du en gedigen utbildning i början av din anställning på vårt egna Training Center. Det krävs dock att du som elektriker har såväl tillräcklig bredd som erfarenhet och framför allt intresse, för att kunna sätta dig in i en helt ny bransch och teknik.

Du går på skiftgång med beredskap en helg/månad.

Vem är du?

Är du elektriker med några års erfarenhet och är nyfiken på en ny bransch är detta en spännande möjlighet! Hos oss på ENERCON får du möjlighet att arbeta med en modern och intressant produkt där teknologi, hållbarhet och innovation ligger i absolut framkant.

Du har lägst en gymnasieutbildning med teknisk/elektrisk utbildning och vi ser gärna att du har några års erfarenhet som industrielektriker/serviceelektriker eller motsvarande. Har du erfarenhet av elektriskt underhåll samt felavhjälpning på maskiner är det en fördel.

Du är bekväm med att arbeta på höga höjder och vi värdesätter att du tidigare arbetat med vindkraft.Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, i tal såväl som i skrift.

God datorvana är ett krav i tjänsten liksom B-körkort.

Som person är du initiativrik med hög servicekänsla. Du är en god lagkamrat som tillsammans med dina kollegor ansvarsfullt och noggrant löser förekommande problem och utmaningar.Är du en person som trivs med att stundtals arbeta i ett högt tempo med erfarenhet från ett likvärdigt arbete är det meriterande.

Du erbjuds ett varierande och rörligt arbete där du får stort ansvar och frihet att styra din arbetsdag.Hos ENERCON är du en långsiktig investering. 

Om ENERCON

Jorden har obegränsade resurser av sol, vind och vatten. Det är en av vår tids mest ansvarsfulla uppgifter att ta till vara dessa resurser i stor skala och vi har antagit denna utmaning. ENERCON är ett av de ledande vindkraftsföretagen i världen. Motiverad personal och kunder har bidragit till ENERCONs globala framgång med produktionsanläggningar på tre kontinenter och marknadsrepresentation i mer än 40 länder. Vårt svenska Huvudkontor finns i Malmö.

Se mer information på http://www.enercon.de/en

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2023-02-15.Du bifogar CV och personligt brev genom att trycka på ”Sök tjänst”. Observera att vi tyvärr inte har möjlighet att hantera ansökningar via e-post.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Field Area Manager Robert Nilsson på [email protected] eller på 0761-33 03 81.

Anställningsomfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med provanställning

Anställningsort: Koler Visa mindre

Installations- och servicetekniker

Ansök    Apr 28    AB Piteenergi    Installationselektriker
Vill du bli en av oss? Gillar du tekniska lösningar, installationer och system? Trivs du dessutom med att ha varierade arbetsuppgifter? Då kanske det är dig vi söker till vår tjänsteavdelning. Vi erbjuder En flexibel och spännande arbetsplats med goda möjligheter att växa och utvecklas. En arbetsplats som satsar på arbetsmiljö, där vi verkligen värnar om balans mellan arbete och fritid. Våra värdegrunder ”omtänksamhet, kundnytta och hållbarhet” ligger os... Visa mer
Vill du bli en av oss? Gillar du tekniska lösningar, installationer och system? Trivs du dessutom
med att ha varierade arbetsuppgifter? Då kanske det är dig vi söker till vår tjänsteavdelning.

Vi erbjuder
En flexibel och spännande arbetsplats med goda möjligheter att växa och utvecklas. En arbetsplats som satsar på arbetsmiljö, där vi verkligen värnar om balans mellan arbete och fritid. Våra värdegrunder ”omtänksamhet, kundnytta och hållbarhet” ligger oss varmt om hjärtat och är vår utgångspunkt i vår utveckling som arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med att inspirera alla medarbetare till ett friskare och hälsosammare liv och har därför förmånliga villkor och fokus på friskvård. Vi är en av Sveriges 25 bästa arbetsplatser (i kategorin medelstora företag) enligt Great Place to Work och år 2021 blev vi för tredje gången certifierade, med ett resultat som visar att hela 97% av våra medarbetare beskriver PiteEnergi som en mycket bra arbetsplats.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som installations- och servicetekniker hos oss, arbetar du på Tjänsteavdelningen med installationer och drift/underhåll av tekniska system som till exempel solcellsanläggningar, energilager, laddboxar och Vattenkraft.

Utbildning och arbetslivserfarenhet
Vi söker dig som har el-utbildning på minst gymnasienivå alternativt KY-utbildning med inriktning el. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete med teknisk service, installationer av teknisk utrustning eller erfarenhet som ledande montör. Du har B-körkort.

Personliga egenskaper
Vi tror att du sätter kunden i fokus och arbetar serviceinriktat och kvalitetsmedvetet. För att trivas i rollen är
du driven, noggrann, engagerad och lösningsfokuserad. Vidare så tror vi att du har lätt för att arbeta både i
team och självständigt. Du har ett stort intresse för teknik och teknikutveckling. Vi söker dig som behärskar
svenska i tal och skrift.

Ansökan och kontaktpersoner
PiteEnergi eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter den kvalitet som en jämn ålders- och könsfördelning
samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan på: piteenergi.se/om-oss/jobba-hos-oss sista ansökningsdag är 2022-05-22.
Anställningen är tills vidare. Tillträde snarast efter överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av: Simon Wallström (Chef Tjänsteavdelningen) 0911-648 75.
Facklig representant: Jens Levander (SEKO) vxl 0911-648 00. Visa mindre

Elektriker, Caverion – Piteå

Är du intresserad av teknik och letar efter ett innovativ och hållbart företag att utvecklas inom? Då kan vi ha jobbet för dig! Vill du vara med och utveckla Caverion i Norrbotten? Just nu söker vi elektriker till Piteå och Luleå. Enheten har en lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom el, ventilation, kyla, styr och regler och VS. Dina arbetsuppgifter Som elektriker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, i... Visa mer
Är du intresserad av teknik och letar efter ett innovativ och hållbart företag att utvecklas inom? Då kan vi ha jobbet för dig!

Vill du vara med och utveckla Caverion i Norrbotten? Just nu söker vi elektriker till Piteå och Luleå. Enheten har en lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom el, ventilation, kyla, styr och regler och VS.

Dina arbetsuppgifter

Som elektriker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer också att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

I rollen ingår även:

• Planering av eget arbete
• Utföra tekniska serviceuppdrag
• Uppföljning och återrapportering
• Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter

Din bakgrund

• Giltigt ECY certifikat
• Erfarenhet av elinstallationsarbete inom starkström, teleanläggningar, bostäder, kontor, affärer, industrier samt privatpersoner
• Kunskap om el-dokumentation
• Förmåga att kunna arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
• Erfarenhet av arbete med installationer i datacenter/serverhallar är meriterande
• Erfarenhet inom industrin och kunskap inom högspänning, ställverk är meriterande
• Erfarenhet av arbetsledning är meriterande
• Som person är du ordningsam, social och serviceminded
• B-körkort

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetare och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Ansökan & Kontakt

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linn Saveman tel. 072-453 88 14 mail [email protected] alternativt servicechef Simon Öström, tel. 072-235 76 94, mail [email protected]

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, exempelvis rekryterings/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senaste den 15 mars, 2023.

OBS: Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Infratekniker / Teletekniker / Elektriker

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att OneCo har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

OneCo är en ledande aktör för tjänster relaterade till el, telekom, elkraft, energi, automatisering och IT. De agerar ofta som länk mellan operatörer. Energibolag, slutanvändare och leverantörer. OneCos vision är att vara förstahandsvalet som servicepartner inom teknisk infrastruktur i Norden. Här arbetar du tillsammans med ett väletablerat tekniskt team med hög kompetens.

Arbetsuppgifter:

I rollen som infratekniker ansvarar du för att installera och bygga framtidens fasta och mobila kommunikationsnät. Detta innebär att du monterar, installerar och driftsätter kommunikationsutrustning på olika telestationer och mobilsiter. Du arbetar utifrån installationsunderlag och driftsättningsunderlag baserat på uppdraget och rapporterar till ansvarig projektledare.

I tjänsten utgår du från hemmet och tilldelas uppdrag i din region utifrån behov. Arbetstiderna är förlagda främst till dagtid, men även en del nattarbete förekommer. Det kan även förekomma övernattningar.

Som introduktion kommer du att samgå med en senior kollega.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Gymnasieexamen, gärna inom området el/tele/teknik
• Meriterande om du har erfarenhet som elmontör, installationselektriker, installation av radioutrustning eller likvärdig bransch
• Erfarenhet av höghöjdsarbete är meriterande
• Goda kunskaper i svenska och engelska, skriftligt och muntligt
• B-Körkort

Vi tror att du som söker tar ansvar för dina arbetsuppgifter, har förmågan att strukturera ditt arbete och är mån om att utföra dina uppgifter med goda resultat. Du ser ett värde i att samarbeta med andra, men uppskattar även frihet i din roll där du gärna bidrar med nya idéer och perspektiv. Då du i rollen har flera kontaktytor tror vi att du är duktig på att uttrycka dig och har lätt för att anpassa dig och din kommunikation efter person och situation.

Övrig information:

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Skellefteå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: infratekniker, teletekniker, elektriker, el, tele, infranät, tekinker, installation, elmontör, radioutrustning, höghöjdsarbete, telestationer, mobilsiter, drift, kommunikationsnät Visa mindre

Infratekniker / Teletekniker / Elektriker

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att OneCo har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

OneCo är en ledande aktör för tjänster relaterade till el, telekom, elkraft, energi, automatisering och IT. De agerar ofta som länk mellan operatörer. Energibolag, slutanvändare och leverantörer. OneCos vision är att vara förstahandsvalet som servicepartner inom teknisk infrastruktur i Norden. Här arbetar du tillsammans med ett väletablerat tekniskt team med hög kompetens.

Arbetsuppgifter:

I rollen som infratekniker ansvarar du för att installera och bygga framtidens fasta och mobila kommunikationsnät. Detta innebär att du monterar, installerar och driftsätter kommunikationsutrustning på olika telestationer och mobilsiter. Du arbetar utifrån installationsunderlag och driftsättningsunderlag baserat på uppdraget och rapporterar till ansvarig projektledare.

I tjänsten utgår du från hemmet och tilldelas uppdrag i din region utifrån behov. Arbetstiderna är förlagda främst till dagtid, men även en del nattarbete förekommer. Det kan även förekomma övernattningar.

Som introduktion kommer du att samgå med en senior kollega.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Gymnasieexamen, gärna inom området el/tele/teknik
• Meriterande om du har erfarenhet som elmontör, installationselektriker, installation av radioutrustning eller likvärdig bransch
• Erfarenhet av höghöjdsarbete är meriterande
• Goda kunskaper i svenska och engelska, skriftligt och muntligt
• B-Körkort

Vi tror att du som söker tar ansvar för dina arbetsuppgifter, har förmågan att strukturera ditt arbete och är mån om att utföra dina uppgifter med goda resultat. Du ser ett värde i att samarbeta med andra, men uppskattar även frihet i din roll där du gärna bidrar med nya idéer och perspektiv. Då du i rollen har flera kontaktytor tror vi att du är duktig på att uttrycka dig och har lätt för att anpassa dig och din kommunikation efter person och situation.

Övrig information:

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Skellefteå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: infratekniker, teletekniker, elektriker, el, tele, infranät, tekinker, installation, elmontör, radioutrustning, höghöjdsarbete, telestationer, mobilsiter, drift, kommunikationsnät Visa mindre

Elektriker till service & projekt, Piteå

Vill du jobba i ett stabil koncern med framtidstro och härliga kollegor? Nelab är en av södra Norrbottens största serviceorganisationer inom eljobb, hiss och vitvaror. Vi tar oss an allt från stora entreprenader till snabba och flexibla serviceuppdrag. Nelab är ett av åtta bolag i koncernen Nelab Invest AB. Totalt arbetar bolagen i koncernen inom ca 10 affärsområden, har ca 190 anställda och omsätter 280+ mkr, varav Nelab omsätter ca 85 milj och har 55 ans... Visa mer
Vill du jobba i ett stabil koncern med framtidstro och härliga kollegor?
Nelab är en av södra Norrbottens största serviceorganisationer inom eljobb, hiss och vitvaror. Vi tar oss an allt från stora entreprenader till snabba och flexibla serviceuppdrag. Nelab är ett av åtta bolag i koncernen Nelab Invest AB. Totalt arbetar bolagen i koncernen inom ca 10 affärsområden, har ca 190 anställda och omsätter 280+ mkr, varav Nelab omsätter ca 85 milj och har 55 anställda.
Just nu söker vi erfarna elektriker till både service och projekt.
Arbetsuppgifter
Som elektriker på Nelab arbetar du med service, ombyggnad, felsökning, reparation och nyinstallation av elektriska anläggningar hos bla fastighetsförvaltare, företag och privatpersoner.
Arbetet innebär mycket egen planering och rätt person får möjligheten att jobba självständigt med egna kunder. Stort fokus ligger på kvalitet i leveransen, kundbemötande och driv i det dagliga arbetet.
Vem är du som söker?
Som person är du noggrann, framåt och har ett bra driv. Du har en elteknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande och har hunnit skaffa dig några års erfarenhet av arbete som elektriker. Har du dessutom kompetens och intresse för tekniska lösningar som tex belysningssystem som Dali, Knx eller liknande är det ett plus.
Vi tänker att du är en positiv problemlösare som tycker om att planera din egen dag. Du gillar att jobba med andra men trivs även på egen hand. Eftersom du kommer ha kundkontakt har du lätt för att skapa relationer och har en allmänt skön social aura omkring dig!
Dokumenterad utbildning inom el är ett krav. B-körkort har du också såklart.
Vad kan vi erbjuda dig?
På Nelab har vi en positiv och platt organisation med korta beslutsvägar som ger dig goda möjligheter att påverka. Våffelonsdagar, fredagsfrukostar och en egen mjukglassmaskin är några av sakerna vi gör tillsammans för att vår personal ska trivas. Vi är ett bra gäng som tycker att det är viktigt att man har roligt på jobbet!
Känner du att du skulle passa in hos oss? Skicka in din ansökan, kom förbi kontoret eller hör av dig så tar vi det därifrån. Urval och tillsättning sker löpande så tveka inte för länge! Märk din ansökan med den tjänst du söker.
Vill du fråga något?
Du är välkommen att höra av dig till Mikael Lundström på 0911-23 23 36, 070-609 81 81 eller skicka ett mail till [email protected]
Jobbtyp: Heltid
Lön: Månadslön, individuell lönesättning
Start: Omgående eller enl. ök
Placeringsort: Piteå Visa mindre

Caverion söker elektriker till Piteå

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. Caverion bygger för framtiden, därför behöv... Visa mer
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Caverion bygger för framtiden, därför behöver vi bli fler!

Vill du vara med och utveckla Caverion i Norrbotten? Just nu söker vi elektriker till Piteå. Enheten har en lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom el, ventilation, kyla, styr och regler och VS.

Arbetsuppgifter
Som elektriker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer också att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

För att arbeta som elektriker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område.

Som elektriker på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår även

• Planering av eget arbete
• Utföra tekniska serviceuppdrag och mindre installationer
• Uppföljning och återrapportering
• Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter

Kompetens

• Giltigt ECY certifikat
• Erfarenhet av elinstallationsarbete inom starkström, teleanläggningar, bostäder, kontor, affärer, industrier samt privatpersoner
• Kunskap om el-dokumentation
• Förmåga att kunna arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
• Erfarenhet av arbete med installationer i datacenter/serverhallar är meriterande
• Erfarenhet inom industrin och kunskap inom högspänning, ställverk är meriterande
• Erfarenhet av arbetsledning är meriterande
• Som person är du ordningsam, social och serviceminded
• B-körkort

Kort om Caverion
Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Våra beställare stöttas av över 15 000 kunniga medarbetare i 11 länder i norra, östra och centrala Europa. Vår omsättning uppgick 2020 till EUR 2,2 miljarder.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.

Varför Caverion?

På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna;

• Innovation
• Samarbete
• Ansvar
• Professionalitet

Kontakt & Ansökan
Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisbeth Hulander tel. 073-081 74 04 mail [email protected] alternativt servicechef Simon Öström, tel. 072-235 76 94, mail [email protected]

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

Skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med ansökan senast 17 oktober 2021! Visa mindre

Vi söker efter Installationselektriker till Kiruna

Just nu söker Barona dig som vill ta dig an ett längre uppdrag hos en av våra kunder i El-branschen. Uppdraget är i Kiruna och beräknas pågå i ca 2 år. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande.  Självklart ordnar vi boende åt dig. Är du rätt för rollen som installationselektriker? Vi söker dig som är erfaren installationselektriker. Du är väldigt tillmötesgående oc... Visa mer
Just nu söker Barona dig som vill ta dig an ett längre uppdrag hos en av våra kunder i El-branschen. Uppdraget är i Kiruna och beräknas pågå i ca 2 år. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. 
Självklart ordnar vi boende åt dig.

Är du rätt för rollen som installationselektriker?

Vi söker dig som är erfaren installationselektriker. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. I den här rollen kommer du primärt att arbeta med installationer och montering. Mer specifikt innebär det att du kommer att utföra sedvanligt el montage och installationer, dra kabel sätta stegar koppla skåp etc. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.
Tycker du om att jobba som resande och kan tänka dig att tillbringa dina arbetsdagar i Kiruna för att vara med och bygga Kirunas nya badhus så är den här tjänsten något för dig.
Lön enligt avtal med Svenska Elektrikerförbundet.

Om kunden
Kunden är ett välkänt och väletablerat företag som verkar inom EL -branschen. Uppdraget innebär således att du får in en fot hos en aktör i en bransch med mycket att erbjuda. 

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Barona men tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt.


Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Hasselblad på telefonnummer: 0723-255442. På grund av GDPR tar vi inte emot några ansökningar via mail.


Vi ser fram emot att höra från dig! 

Om Barona

Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer på  http://barona.se/om-oss/

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Installationselektriker

Om tjänsten Vi söker nu en installationselektriker, till ett av våra kundföretag i Piteå. Du som söker är bosatt i närregionen, då tjänsten är tänkt att eventuellt leda till en anställning på företaget. Du kommer främst att arbeta med service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation av el-anläggningar och styr- & reglerutrustning etc. Arbetstider: Måndag-Fredag Tillträde omgående för rätt person. Din profil Du som söker har en relevan... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en installationselektriker, till ett av våra kundföretag i Piteå.
Du som söker är bosatt i närregionen, då tjänsten är tänkt att eventuellt leda till en anställning på företaget.

Du kommer främst att arbeta med service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation av el-anläggningar och styr- & reglerutrustning etc.

Arbetstider: Måndag-Fredag
Tillträde omgående för rätt person.

Din profil
Du som söker har en relevant utbildning, och har en del arbetslivserfarenhet inom yrket som elektriker.
Du innehar ECY-certifikat eller motsvarande.
Liftkort och fallskydd är meriterande.


Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Elektro AB är ett bemanningsföretag som är specialiserat på uthyrning av elektriker till bygg och industriprojekt.

Vi erbjuder både lokala- och resejobb i Sverige och Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett Elektro AB har kollektivavtal med Elektrikerförbundet och är certifierade enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Tekniker/montör

Om Företaget Piteå lyft och Service AB bedriver verksamhet inom nymontage, reparationer samt service inom lyftobjetk(traverser) samt inom vattenrening, tyngre fordonstvättar och elektriska maskiner. vår verksamhet växer och behöver stärka vårt team. Om tjänsten Vi söker nu en elektriker som har erfarenheten att jobba inom olika områden. Tjänsten kräver att du är ansvarstagande och flexibel. Hos oss får du möjligheten att arbeta med varierande projekt d... Visa mer
Om Företaget
Piteå lyft och Service AB bedriver verksamhet inom nymontage, reparationer samt service inom lyftobjetk(traverser) samt inom vattenrening, tyngre fordonstvättar och elektriska maskiner.


vår verksamhet växer och behöver stärka vårt team.


Om tjänsten
Vi söker nu en elektriker som har erfarenheten att jobba inom olika områden. Tjänsten kräver att du är ansvarstagande och flexibel. Hos oss får du möjligheten att arbeta med varierande projekt där arbetsuppgifterna är omväxlande.
Vi söker dig som kan ta eget ansvar och inte har problem med att arbeta nära dina kollegor eller ensam för att uppnå bästa resultat.


Vem är du
För att lyckas i rollen behöver då vara självgående och lösningsorienterad, samt har du några års erfarenhet som behörig elektriker. Du ska vara vänlig ovh respetera andra människor, därav läggs även egen vikt vid din personlighet för tjänsten.
Du tar egna initiativ, är noggrann och löser de utmaningar som du möter i vardagen.


Krav
Utbildad och certifierad elektriker
Tala och förstå svenska obehindrat
Körkort B kravtillträde enl. ök


intervjuer sker löpande....


För mer information
Ring Krister 070 204 49 10 Visa mindre

Installationselektriker

Om tjänsten Vi söker nu en installationselektriker, till ett av våra kundföretag i Piteå. Du som söker är bosatt i närregionen, då tjänsten är tänkt att eventuellt leda till en anställning på företaget. Du kommer främst att arbeta med service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation av el-anläggningar och styr- & reglerutrustning etc. Arbetstider: Måndag-Fredag Tillträde omgående för rätt person. Din profil Du som söker har en relevan... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en installationselektriker, till ett av våra kundföretag i Piteå.
Du som söker är bosatt i närregionen, då tjänsten är tänkt att eventuellt leda till en anställning på företaget.

Du kommer främst att arbeta med service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation av el-anläggningar och styr- & reglerutrustning etc.

Arbetstider: Måndag-Fredag
Tillträde omgående för rätt person.

Din profil
Du som söker har en relevant utbildning, och har en del arbetslivserfarenhet inom yrket som elektriker.
Du innehar ECY-certifikat eller motsvarande.
Liftkort och fallskydd är meriterande.


Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Elektro AB är ett bemanningsföretag som är specialiserat på uthyrning av elektriker till bygg och industriprojekt.

Vi erbjuder både lokala- och resejobb i Sverige och Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett Elektro AB har kollektivavtal med Elektrikerförbundet och är certifierade enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Elektriker

#jobbjustnu Mainline is growing fast so this position presents a great opportunity for the right candidate, as we are looking for someone who will embrace the opportunity, and progress with the business as it grows. So, if you feel you are the right fit for Mainline, and the above Culture and Values resonate with you, then we would be delighted to hear from you. About the Role: We are now seeking an Electrician to join our Power Division, based in Sweden.... Visa mer
#jobbjustnu
Mainline is growing fast so this position presents a great opportunity for the right candidate, as we are looking for someone who will embrace the opportunity, and progress with the business as it grows. So, if you feel you are the right fit for Mainline, and the above Culture and Values resonate with you, then we would be delighted to hear from you.
About the Role:
We are now seeking an Electrician to join our Power Division, based in Sweden. The successful candidate will report directly to the Electrical Supervisor. This position will provide electrical support to the project working within the electrical team.
This position requires that an individual be comfortable in a fast-paced work environment, as well as possess solid problem-solving, organisational and communication skills.
Key Responsibilities:
Make Up and install cable containment in line with layout drawings and dimensions
Install and terminate cable in the correct manner and in line with site standards
Guarantee that the works comply with site quality standards and guidelines
Comply with all safety limitations and procedures
Ensure that correct PPE is worn at all time on site
Keep the site in a tidy manner and free of excess materials
Plan and execute works in the most productive manner
Dispose of waste in the correct receptacles
Comply with site instructions regarding the formulation and implementation of RAMS - SPA’s etc.
Testing, maintenance and repair/replacement

Qualifications, Skills, and Experience:
The successful candidate will have time served Electrical trades experience
Highly skilled in electrical and instrumentation disciplines.
Ability to manage and prioritise tasks
Interpersonal skills – and be willing to work on one’s own initiative or as part of a wider site team
Understanding of construction documentation an advantage
Excellent communication skills
Capability to work well under pressure and within a strict time limit environment

At Mainline we are building a significant business, and accordingly this position presents a great opportunity for the right candidate, as we are looking for someone who will get involved, grow and progress with the business.
Salary: Competitive and Negotiable, depending on experience
Benefits: Mainline is committed to its employees and offers benefits such as pension contributions, learning and development opportunities, further education, career development, company vehicles, opportunities to travel, bike to work scheme, company laptop, company phone, flexible working arrangements and many more.
Location: Pitea - Sweden.
Position: Permanent & Full time Visa mindre

Elektriker , Piteå

Ansök    Jun 20    Cramo AB    Installationselektriker
En störningsfri och säker elförsörjning är viktig för att ett bygge ska löpa så smidigt som möjligt. Cramo kartlägger projektets behov av byggkraft från start till slut och hjälper till med beräkningar, dimensionering och leverans utförda av behöriga elektriker. Cramos tjänster omfattar bland annat inkoppling av centraler och kablage. Är du elektriker och vill arbeta på ett expansivt företag? Är du intresserad av nya utmaningar och vill utvecklas inom by... Visa mer
En störningsfri och säker elförsörjning är viktig för att ett bygge ska löpa så smidigt som möjligt. Cramo kartlägger projektets behov av byggkraft från start till slut och hjälper till med beräkningar, dimensionering och leverans utförda av behöriga elektriker. Cramos tjänster omfattar bland annat inkoppling av centraler och kablage.

Är du elektriker och vill arbeta på ett expansivt företag? Är du intresserad av nya utmaningar och vill utvecklas inom bygg, maskin- och anläggningsbranschen, då har vi jobbet för dig! Cramo söker nu en serviceinriktad och kundorienterad elektriker.

Som elektriker på Cramo kommer dina arbetsuppgifter att vara inriktade mot nyetablering av byggarbetsplatser. Du kommer att arbeta både självständigt och team, främst ute på fältet men även inne på depån. Du arbetar med tillfällig el och det innebär bl.a. dragning av grovt kablage, el beräkningar, ID06 koppling samt kontroll och ombyggnationer av el till våra bodar. Placeringsort är Piteå.

Din profil

- Du har minst 1 års erfarenhet som elektriker
- Du har ECY-certifikat, d.v.s. en genomförd elektrikerutbildning med en fullgjord lärlingstid, alternativt ett ETG-certifikat
- B-körkort
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Har du erfarenhet inom tillfällig bygg-el är det är det meriterande

Vi lägger framförallt stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att rätt person för jobbet är initiativtagande, strukturerad och kan på ett tillmötesgående sätt kommunicera med både kunder och kollegor. Du tar dig an nya arbetsuppgifter med engagemang och tar ett stort ansvar. Du är öppen och utåtriktad som person och trivs med nära kundkontakter. Därtill är du en problemlösare som ser utmaningar som en möjlighet till utveckling.

Cramo grundades 1953 och är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.

Cramo AB har ca 900 medarbetare och ca 90 depåer runtom i landet. Visa mindre

Vi söker elektriker till Piteå!

Har du ett intresse för elektronik? Är du utbildad elektriker, minst på gymnasial nivå? Då är det dig vi söker! För vår kunds räkning söker vi nu ett antal elektriker. Som elektriker kommer du att arbeta med allmänt förekommande elinstallationer i prefabricerande lägenheter. Företaget anammar effektiv produktion, och har implementerat ”lean” som arbetssätt. De första 6 månaderna blir du anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till kund. Efter dett... Visa mer
Har du ett intresse för elektronik? Är du utbildad elektriker, minst på gymnasial nivå? Då är det dig vi söker!

För vår kunds räkning söker vi nu ett antal elektriker. Som elektriker kommer du att arbeta med allmänt förekommande elinstallationer i prefabricerande lägenheter. Företaget anammar effektiv produktion, och har implementerat ”lean” som arbetssätt. De första 6 månaderna blir du anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till kund. Efter detta anställer företaget dig i egen regi. Företaget förespråkar personlig utveckling. Det finns därmed goda chanser att klättra inom bolaget.

Din profil
Vi söker dig som är ansvarstagande, målinriktad och flexibel som person. Du utstrålar positivitet, är noggrann i ditt arbete, ordningsam och är duktig på att samarbeta med andra. Du skall ha fullständig gymnasieutbildning inriktning el. Har du några års yrkeserfarenhet är det meriterande.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kundansvarig Madeleine Forsbäck på [email protected] eller Rekryterare Therese Isaksson på [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Elektriker , Piteå

Ansök    Maj 28    Cramo AB    Installationselektriker
En störningsfri och säker elförsörjning är viktig för att ett bygge ska löpa så smidigt som möjligt. Cramo kartlägger projektets behov av byggkraft från start till slut och hjälper till med beräkningar, dimensionering och leverans utförda av behöriga elektriker. Cramos tjänster omfattar bland annat inkoppling av centraler och kablage. Är du elektriker och vill arbeta på ett expansivt företag? Är du intresserad av nya utmaningar och vill utvecklas inom by... Visa mer
En störningsfri och säker elförsörjning är viktig för att ett bygge ska löpa så smidigt som möjligt. Cramo kartlägger projektets behov av byggkraft från start till slut och hjälper till med beräkningar, dimensionering och leverans utförda av behöriga elektriker. Cramos tjänster omfattar bland annat inkoppling av centraler och kablage.

Är du elektriker och vill arbeta på ett expansivt företag? Är du intresserad av nya utmaningar och vill utvecklas inom bygg, maskin- och anläggningsbranschen, då har vi jobbet för dig! Cramo söker nu en serviceinriktad och kundorienterad elektriker.

Som elektriker på Cramo kommer dina arbetsuppgifter att vara inriktade mot nyetablering av byggarbetsplatser. Du kommer att arbeta både självständigt och team, främst ute på fältet men även inne på depån. Du arbetar med tillfällig el och det innebär bl.a. dragning av grovt kablage, el beräkningar, ID06 koppling samt kontroll och ombyggnationer av el till våra bodar. Placeringsort är Piteå.

Din profil

- Du har minst 1 års erfarenhet som elektriker
- Du har ECY-certifikat, d.v.s. en genomförd elektrikerutbildning med en fullgjord lärlingstid, alternativt ett ETG-certifikat
- B-körkort
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Har du erfarenhet inom tillfällig bygg-el är det är det meriterande

Vi lägger framförallt stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att rätt person för jobbet är initiativtagande, strukturerad och kan på ett tillmötesgående sätt kommunicera med både kunder och kollegor. Du tar dig an nya arbetsuppgifter med engagemang och tar ett stort ansvar. Du är öppen och utåtriktad som person och trivs med nära kundkontakter. Därtill är du en problemlösare som ser utmaningar som en möjlighet till utveckling.

Cramo grundades 1953 och är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.

Cramo AB har ca 900 medarbetare och ca 90 depåer runtom i landet. Visa mindre

Elinstalatör med Sverigeansvar för Grid - Operation avdelning.

Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga. Om Kunden Isamband med vår kunds kraftiga expansion i norrbotten söker vi dig som är auktoriserad elinstallatör (A). Företaget ansvarar idag för driften av allt från kabelnät till ... Visa mer
Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga.

Om Kunden

Isamband med vår kunds kraftiga expansion i norrbotten söker vi dig som är auktoriserad elinstallatör (A). Företaget ansvarar idag för driften av allt från kabelnät till stamnätsstationer runt om i sverige och vi söker dig som kan ta dig an denna utmaning och har goda erfarenheter inom drift- och underhåll av elnät, transformatorer och stationer. 


Om rollen

Du är ansvarig för att driva och utveckla Grid-Operation avdelningen som ansvarar för samtliga elnätsrelaterade arbeten. Den nya svenska elsäkerhetslagen ligger som grund i ditt arbete och som vår elinstallatör för regelefterlevnad är du företagets stöd i arbetet med att säkerställa att verksamheten bedrivs i enlighet med elsäkerhetslagen. Du kommer arbeta i en modern matrisorganisation i en stor koncern med huvudkontor i Tyskland, här har du tät kommunikation med den tyska Grid-Operation avdelning. Exempel på områden där du blir en nyckelspelare:• Sverige ansvarar för drift och övervakning av elnät och transformatorstationer i lokalnät, regionnät och stamnät. Inom dessa områden blir din kunskap och erfarenhet viktig för att utveckla och supportera vår verksamhet. ? 
• Du blir vår kontaktperson mot elnätsägare såsom Svenska kraftnät, Vattenfall med flera  relaterat till högspänning. ?
• Du kommer att verka som elanläggningsansvarig för de högspänningsanläggningar. ?
• Du förordnas rollen som auktoriserad elinstallatör för regelefterlevnad av svenska serviceverksamhetenb. ? 


Vi tror att du:
• Innehar auktorisation A för elinstallationsarbete. ?
• Du har erfarenhet från drift och underhåll av högspänningsanläggningar och högspänningsnät samt kunskap om regler och
• standarder inom området. ?
• Du är flexibel och lösningsorienterad.
• Du tycker om att arbeta i ett företag som ständigt utvecklas och anpassar sig efter nya behov. ?
• Eftersom vi är ett globalt företag uttrycker du dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. ?
Du har B-körkort.

Meriterande:


• Goda kunskaper om reläskydd är meriterande.
• Erfarenhet av personalstyrande roll är meriterande.
Låter detta intressant så tveka inte att skicka in ansökan!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre