Lediga jobb som Lärare i grundskolan, årskurs 7-9 i Piteå

Se lediga jobb som Lärare i grundskolan, årskurs 7-9 i Piteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Piteå som finns hos arbetsgivaren.

Lärare bild åk 7-9 Christinaskolan

Ansök    Dec 18    Piteå kommun    Ämneslärare, 7-9
Christinaskolan är en högstadieskola i centrala Piteå som grundades redan 1894 och var då ett Högre Allmänt Läroverk. I dag bedriver skolan verksamhet för c:a 350 elever i åldrarna 13-16 år och på skolan arbetar 35 medarbetare. På skolan finns en musikprofilering och dansprofilering. Arbetsuppgifter Som lärare Bild kommer du att undervisa elever i åk 7 -9. Fördelat 60% bild och 40% annat ämne/resurs. Dina arbetsuppgifter består av: - planering, undervis... Visa mer
Christinaskolan är en högstadieskola i centrala Piteå som grundades redan 1894 och var då ett Högre Allmänt Läroverk. I dag bedriver skolan verksamhet för c:a 350 elever i åldrarna 13-16 år och på skolan arbetar 35 medarbetare. På skolan finns en musikprofilering och dansprofilering.

Arbetsuppgifter
Som lärare Bild kommer du att undervisa elever i åk 7 -9. Fördelat 60% bild och 40% annat ämne/resurs.
Dina arbetsuppgifter består av:
- planering, undervisning och bedömning inom dina ämnen  
- arbetar i nära dialog med all personal på skolan
- bidrar till skolans verksamhetsidé och mål
- mentorskap ingår i arbetsuppgifterna

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i bild, meriterande om du även är behörig i annat ämne. Har du annan utbildning inom ämnet bild kan det också vara meriterande. Uppdraget kräver att du kan arbeta självständigt och professionellt på ett varierande och flexibelt sätt utifrån verksamhetens pedagogiska intentioner. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

 

Anställning
Tillsvidare 100%, ferieanställning.
Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

För anställning i grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister.

 

Välkommen med din ansökan senast 2024-01-07 Visa mindre

Fransklärare 7-9 plus annat ämne.

Ansök    Jan 16    Piteå kommun    Ämneslärare, 7-9
Lärare franska till Christinaskolan Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1... Visa mer
Lärare franska till Christinaskolan

Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.

Christinaskolan är en högstadieskola i centrala Piteå som grundades redan 1894 och var då ett Högre Allmänt Läroverk. I dag bedriver skolan verksamhet för c:a 360 elever i åldrarna 13-16 år och på skolan arbetar 40 medarbetare. På skolan finns en musik och dansprofilering dit elever från hela kommunen kan söka.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i franska 50% och 50% annat ämne åk 7-9
- planering, undervisning och bedömning inom dina ämnen
- arbetar i nära dialog med all personal på skolan
- bidrar till skolans verksamhetsidé och mål
- mentorskap 
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad/behörig lärare att undervisa i franska och annat ämne åk 7-9.  Uppdraget kräver att du kan arbeta självständigt professionellt på ett varierande och flexibelt sätt utifrån verksamhetens pedagogiska intentioner. Du är en tydlig närvarande ledare, både i och utanför klassrummet. Du har en positiv grundinställning och ett lösningsorienterat förhållningssätt. Genom att skapa en trygg grund vill du ge eleverna bästa tänkbara förutsättningar för lärande och att nå sina kunskapsmål. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Anställning

Tillsvidareanställning 100%, ferieanställning.
Tillträde vt 24

För anställning i grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister.

 

Välkommen med din ansökan senast 2024-02-04

 

Kontaktpersoner

Niclas Lyckander

Rektor Christinaskolan

0911-69 6700

[email protected]

Sofia Liberg

Sveriges Lärare

0911-93 403 Visa mindre

Jobba som lärare på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som lärare tillsammans med oss på PersonalExpressen Lärarbemanning! PersonalExpressen är ett bemanningsföretag som finns till för att skapa en positiv skillnad för människor i deras liv, inte minst för alla de lärare som arbetar tillsammans med oss ute på någon av landets många skolor. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår lärare trivs med dina arbetsuppgifter, samtidigt som du känner att du ge... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som lärare tillsammans med oss på PersonalExpressen Lärarbemanning!
PersonalExpressen är ett bemanningsföretag som finns till för att skapa en positiv skillnad för människor i deras liv, inte minst för alla de lärare som arbetar tillsammans med oss ute på någon av landets många skolor. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår lärare trivs med dina arbetsuppgifter, samtidigt som du känner att du ges möjlighet att utvecklas på det personliga planet när du arbetar tillsammans med oss!
Vi samarbetar idag med många skolor runt om i hela landet, såväl kommunala som privata. Hos oss kommer du garanterat att finna en plats att trivas på över tid där du samtidigt får det bästa stöd du kan tänka dig från oss som arbetar centralt på PersonalExpressen. Vi ser alltid till att du får det stöd du behöver både i din yrkesroll som lärare i allmänhet samtidigt som vi ser till att du får det stöd du behöver kopplat till specifika saker som sker på plats ute i den skolverksamhet där du arbetar som bemanningskonsult genom oss.
Du som söker en ny utmaning i ditt yrkesliv som lärare samtidigt som du vill vara en del i en arbetsmiljö där du känner dig sedd, uppskattad och respekterad av dina kollegor kommer att passa in perfekt hos oss!
Arbeta på dina egna villkor med högre lön!
Det finns två olika sätt att arbeta på när man är anställd som lärare hos oss. Det första alternativet innebär att du styr helt och hållet själv över din egen arbetstid där du anmäler dig som tillgänglig i vår app de dagar du själv vill arbeta. Genom detta kan du då bli bokad på olika dagsvikariat på olika skolor olika dagar. Det här ger dig en unik möjlighet att testa på att arbeta på olika arbetsplatser genom oss innan du väljer var du trivs bäst. Det går också utmärkt att kombinera detta alternativ med t.ex. studier eller med andra jobb när du i första hand är intresserad av att arbeta extra till en högre lön på de tider som passar dig.
Det andra alternativet innebär att du anmäler intresse till oss för ett längre uppdrag, såsom ett års- eller terminsuppdrag. Vi får många förfrågningar till oss löpande som varierar i både tjänstgöringsgrad och uppdragstid. Genom dessa två olika alternativ att arbeta med oss kommer du alltid att få ett uppdrag som passar just dig - oavsett hur du själv föredrar att jobba. Det går också utmärkt att variera mellan vilket av de två alternativen du föredrar. Många som jobbar tillsammans med oss väljer till exempel att arbeta på ett heltidsschema vissa delar av året för att andra delar av året arbeta lite mindre. Hos oss får du friheten att välja själv samt ett större utrymme att ge ditt privatliv prioritet under de perioder som det är viktigast för dig - vi är lyhörda som arbetsgivare och gör allt för att våra medarbetare ska trivas hos oss över lång tid!
Utöver friheten att välja själv hur du vill arbeta kommer du hos oss alltid att få en högre lön och bättre villkor än om du är anställd som lärare någon annanstans. Vi är framtidens arbetsgivare och vi förstår att du värdesätter en arbetsgivare högt som värdesätter dig högt tillbaka och som är beredd att kämpa för dig och dina arbetsvillkor - något våra skickliga förhandlare alltid kommer att göra för dig inför varje nytt läraruppdrag du påbörjar hos någon av de många skolor vi samarbetar med.
Vi har läraruppdrag att erbjuda inom alla skolämnen och alla årskurser!
På PersonalExpressen har vi läraruppdrag att erbjuda inom alla skolämnen och alla årskurser. Hos oss hittar du alltid hem oavsett om du kan undervisa i SO-ämnena, NO-ämnena, språkämnena, idrott, musik eller något annat. Våra samarbetsskolor återfinns över hela Sverige!
Sök in till oss på PersonalExpressen redan idag!
Återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Lärarbemanning - vi ser fram emot att få börja arbeta tillsammans med dig och förhoppningsvis även att inom kort få hitta ditt första läraruppdrag genom oss! Visa mindre

Lärare Porsnässkolan

Ansök    Dec 5    Piteå kommun    Ämneslärare, 7-9
Utbildningsförvaltningen söker en lärare till Porsnässkolan.  Porsnässkolan Porsnässkolan är en 4-9 skola inom Utbildningsförvaltningen i Piteå kommun. Skolan har cirka 320 elever och är belägen i Norrfjärden som ligger cirka en mil norr om Piteå efter E4:an mot Luleå. I området finns även förskolor samt F-6 skolor.  Arbetsuppgifter Anställningen innebär undervisning i svenska och engelska på högstadiet, samt övriga sedvanliga lärararbetsuppgifter. I upp... Visa mer
Utbildningsförvaltningen söker en lärare till Porsnässkolan. 

Porsnässkolan
Porsnässkolan är en 4-9 skola inom Utbildningsförvaltningen i Piteå kommun. Skolan har cirka 320 elever och är belägen i Norrfjärden som ligger cirka en mil norr om Piteå efter E4:an mot Luleå. I området finns även förskolor samt F-6 skolor. 

Arbetsuppgifter
Anställningen innebär undervisning i svenska och engelska på högstadiet, samt övriga sedvanliga lärararbetsuppgifter. I uppdraget ingår mentorskap för en årskurs 9 tillsammans med en kollega.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är examinerad och legitimerad lärare i ämnena svenska och engelska för årskurs 7-9 men vi är även intresserad av dig som inte är klar med din utbildning och kan då erbjuda en tidsbegränsad anställning enligt skollagen tills du får din examen. För uppdraget krävs pedagogiska insikter och kunskap om skolans styrdokument. Som lärare behöver du ha ett positivt förhållningssätt till elever, kollegor och vårdnadshavare samt kunna skapa goda relationer.    

Anställning
100 % anställning tillsvidare. Ferieanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt


Sista ansökningsdatum 2023-12-19.

Intervjuer och eventuell rekrytering kan komma att göras under tid för publicering. Välkommen med din ansökan.

För anställning inom grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister. Visa mindre

Lärare tyska/engelska till Pitholmsskolan

Ansök    Dec 12    Piteå kommun    Ämneslärare, 7-9
Pitholmsskolan är en 4-9 skola som ligger efter Havsbadsvägen, söder om Piteå. Skolan byggdes 1962 med tre tillbyggnader vid senare tillfällen. I årskurs 7-9 finns 245 elever uppdelade i 11 klasser. Skolan har 27 lärare i fyra arbetslag. Skolans idé är att varje elev, utifrån sin potential, ska få möjlighet att utveckla sitt egenansvar, sin lust till lärande och nyfikenhet på omvärlden, sin självtillit samt kunskap att erövra kunskap. Hörnstenarna i vårt ... Visa mer
Pitholmsskolan är en 4-9 skola som ligger efter Havsbadsvägen, söder om Piteå. Skolan byggdes 1962 med tre tillbyggnader vid senare tillfällen.
I årskurs 7-9 finns 245 elever uppdelade i 11 klasser. Skolan har 27 lärare i fyra arbetslag. Skolans idé är att varje elev, utifrån sin potential, ska få möjlighet att utveckla sitt egenansvar, sin lust till lärande och nyfikenhet på omvärlden, sin självtillit samt kunskap att erövra kunskap. Hörnstenarna i vårt arbete är gemensamt för alla verksamheter i området, förskola till årskurs 9, och innebär att vi arbetar efter en gemensam vision om att alla ska lyckas, alla ska känns trygghet och studiero samt att alla ska känna sig välkomna.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar undervisning i tyska och engelska åk 7-9, vi ser gärna att du även är behörig eller har erfarenhet av att undervisa i fler ämnen. Du kommer att ingå i ett väl inarbetat arbetslag och vara en viktig länk i det kollegiala samarbetet kring planering, undervisning och bedömning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i tyska och engelska åk 7-9. Meriterande om du är behörig att undervisa i andra ämnen.
Anställningen kräver god prioriteringsförmåga, vilja och förmåga till såväl självständigt arbete som samarbete med övrig personal, elever och vårdnadshavare. God analytisk
förmåga är viktigt tillsammans med en god förmåga att värdera och
ompröva beslut och göra bedömningar för pedagogiska insatser samt att kunna infoga detta arbete i ett systematiskt kvalitetsarbete.

Anställning övrigt
Tillsvidareanställning 100%, ferieanställning. 
Tillträde så snart som möjligt.

För anställning inom för- och grundskola krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret. 

Rekrytering sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 2024-01-07 Visa mindre

Lärare Porsnässkolan

Ansök    Nov 22    Piteå kommun    Ämneslärare, 7-9
Utbildningsförvaltningen söker en lärare till Porsnässkolan.  Porsnässkolan Porsnässkolan är en 4-9 skola inom Utbildningsförvaltningen i Piteå kommun. Skolan har cirka 320 elever och är belägen i Norrfjärden som ligger cirka en mil norr om Piteå efter E4:an mot Luleå. I området finns även förskolor samt F-6 skolor.  Arbetsuppgifter Anställningen innebär undervisning i svenska och engelska på högstadiet, samt övriga sedvanliga lärararbetsuppgifter. I upp... Visa mer
Utbildningsförvaltningen söker en lärare till Porsnässkolan. 

Porsnässkolan
Porsnässkolan är en 4-9 skola inom Utbildningsförvaltningen i Piteå kommun. Skolan har cirka 320 elever och är belägen i Norrfjärden som ligger cirka en mil norr om Piteå efter E4:an mot Luleå. I området finns även förskolor samt F-6 skolor. 

Arbetsuppgifter
Anställningen innebär undervisning i svenska och engelska på högstadiet, samt övriga sedvanliga lärararbetsuppgifter. I uppdraget ingår mentorskap för en årskurs 9 tillsammans med en kollega.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är examinerad och legitimerad lärare i ämnena svenska och engelska för årskurs 7-9 men vi är även intresserad av dig som inte är klar med din utbildning och kan då erbjuda en tidsbegränsad anställning enligt skollagen tills du får din examen. För uppdraget krävs pedagogiska insikter och kunskap om skolans styrdokument. Som lärare behöver du ha ett positivt förhållningssätt till elever, kollegor och vårdnadshavare samt kunna skapa goda relationer.    

Anställning
100 % anställning tillsvidare. Ferieanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt


Sista ansökningsdatum 2023-12-03

För anställning inom grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister. Visa mindre

Lärare i bild/sv/eng till Christinaskolan

Christinaskolan är en högstadieskola i centrala Piteå som grundades redan 1894 och var då ett Högre Allmänt Läroverk. I dag bedriver skolan verksamhet för c:a 350 elever i åldrarna 13-16 år och på skolan arbetar 35 medarbetare. På skolan finns en musikprofilering och dansprofilering. Arbetsuppgifter Som lärare Bild kommer du att undervisa elever i åk 7 -9. Fördelat 60% bild och 40% annat ämne/resurs. Dina arbetsuppgifter består av: - planering, undervis... Visa mer
Christinaskolan är en högstadieskola i centrala Piteå som grundades redan 1894 och var då ett Högre Allmänt Läroverk. I dag bedriver skolan verksamhet för c:a 350 elever i åldrarna 13-16 år och på skolan arbetar 35 medarbetare. På skolan finns en musikprofilering och dansprofilering.

Arbetsuppgifter
Som lärare Bild kommer du att undervisa elever i åk 7 -9. Fördelat 60% bild och 40% annat ämne/resurs.
Dina arbetsuppgifter består av:
- planering, undervisning och bedömning inom dina ämnen  
- arbetar i nära dialog med all personal på skolan
- bidrar till skolans verksamhetsidé och mål
- mentorskap ingår i arbetsuppgifterna

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i bild, meriterande om du även är behörig i annat ämne. Har du annan utbildning inom ämnet bild kan det också vara meriterande. Uppdraget kräver att du kan arbeta självständigt och professionellt på ett varierande och flexibelt sätt utifrån verksamhetens pedagogiska intentioner. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

 

Anställning
Visstidsanställning 100%, ferieanställning.
Tillträde snarast t o m 2023-12-31 ev längre.

För anställning i grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister.Rekrytering sker löpande under ansökningstiden.

 

Välkommen med din ansökan senast 2023-11-19 Visa mindre

Lärare franska till Christinaskolan

Ansök    Nov 3    Piteå kommun    Ämneslärare, 7-9
Christinaskolan är en högstadieskola i centrala Piteå som grundades redan 1894 och var då ett Högre Allmänt Läroverk. I dag bedriver skolan verksamhet för c:a 360 elever i åldrarna 13-16 år och på skolan arbetar 40 medarbetare. På skolan finns en musik och dansprofilering dit elever från hela kommunen kan söka. Arbetsuppgifter Du kommer att undervisa i franska 50% och 50% annat ämne åk 7-9 - planering, undervisning och bedömning inom dina ämnen - arbet... Visa mer
Christinaskolan är en högstadieskola i centrala Piteå som grundades redan 1894 och var då ett Högre Allmänt Läroverk. I dag bedriver skolan verksamhet för c:a 360 elever i åldrarna 13-16 år och på skolan arbetar 40 medarbetare. På skolan finns en musik och dansprofilering dit elever från hela kommunen kan söka.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i franska 50% och 50% annat ämne åk 7-9
- planering, undervisning och bedömning inom dina ämnen
- arbetar i nära dialog med all personal på skolan
- bidrar till skolans verksamhetsidé och mål
- mentorskap 
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad/behörig lärare att undervisa i franska och annat ämne åk 7-9.  Uppdraget kräver att du kan arbeta självständigt professionellt på ett varierande och flexibelt sätt utifrån verksamhetens pedagogiska intentioner. Du är en tydlig närvarande ledare, både i och utanför klassrummet. Du har en positiv grundinställning och ett lösningsorienterat förhållningssätt. Genom att skapa en trygg grund vill du ge eleverna bästa tänkbara förutsättningar för lärande och att nå sina kunskapsmål. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Anställning

Tillsvidareanställning 100%, ferieanställning.
Tillträde vt 24

För anställning i grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister.

 

Välkommen med din ansökan senast 2023-12-03 Visa mindre

Lärare i bild/sv/eng till Christinaskolan

Christinaskolan är en högstadieskola i centrala Piteå som grundades redan 1894 och var då ett Högre Allmänt Läroverk. I dag bedriver skolan verksamhet för c:a 350 elever i åldrarna 13-16 år och på skolan arbetar 35 medarbetare. På skolan finns en musikprofilering och dansprofilering. Arbetsuppgifter Som lärare Bild/SV/Eng kommer du att undervisa elever i åk 7 -9. Fördelat 60% bild, 15% svenska och 25 % engelska.   Dina arbetsuppgifter består av: - plane... Visa mer
Christinaskolan är en högstadieskola i centrala Piteå som grundades redan 1894 och var då ett Högre Allmänt Läroverk. I dag bedriver skolan verksamhet för c:a 350 elever i åldrarna 13-16 år och på skolan arbetar 35 medarbetare. På skolan finns en musikprofilering och dansprofilering.

Arbetsuppgifter
Som lärare Bild/SV/Eng kommer du att undervisa elever i åk 7 -9. Fördelat 60% bild, 15% svenska och 25 % engelska.  
Dina arbetsuppgifter består av:
- planering, undervisning och bedömning inom dina ämnen  
- arbetar i nära dialog med all personal på skolan
- bidrar till skolans verksamhetsidé och mål
- mentorskap ingår i arbetsuppgifterna

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i bild.meriterande om du även är behörig i svenska och engelska. Har du annan utbildning inom ämnet bild kan det också vara meriterande. Uppdraget kräver att du kan arbeta självständigt och professionellt på ett varierande och flexibelt sätt utifrån verksamhetens pedagogiska intentioner. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

 

Anställning
Visstidsanställning 100%, ferieanställning.
Tillträde snarast t o m 2023-12-31 ev längre.

För anställning i grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister.Rekrytering sker löpande under ansökningstiden.

 

Välkommen med din ansökan senast 2023-10-29 Visa mindre

Lärare hemkunskap till Hortlax skola

Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling ... Visa mer
Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.

Hortlax skola är en skola med elever i åk 7-9 och en av Piteå kommuns senareskolor. Skolan har ca 300 elever och 30 lärare. På Hortlax skola arbetar behörig och kompetent personal som verkar i ett skolområde med engagerade föräldrar som har hög tillit till skolan och tycker skolan är viktig samt studiemotiverade och målmedvetna elever.

Sedan hösten 2009 har vi på Hortlax skola en fotbollsprofil dit elever från hela kommunen kan söka. 

Arbetsuppgifter
Undervisning i hemkunskap åk 7-9. Därutöver övriga för läraryrket vanliga arbetsuppgifter. Mentorskap ingår. Du förväntas också vara delaktig i skolans utvecklingsarbete och olika ämnesövergripande aktiviteter.  

Kvalifikationer
Vi söker en legitimerad lärare med behörighet att undervisa i hemkunskap åk 7- 9. Det kan vara meriterande om du även har behörighet i NO.
Du ska kunna arbeta mot uppsatta mål, planera och genomföra undervisning med god kvalitet och ha god samarbetsförmåga samt vara en trygg person med gott omdöme.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställning
100% visstidsanställning. Ferieanställning.
Tillträde januari 2024 t om 2024-12-31 ev längre.

För anställning inom skolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister. 

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 2023-10-08 Visa mindre

Lärare till Solanderskolan

Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling oc... Visa mer
Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.

Solanderskolan
Solanderskolan är en 4–9 skola i Piteå Kommun i stadsdelen Öjebyn. På skolan går det cirka 300 elever fördelat mellan årskurserna 4–9. I Öjebyns rektorsområde har vi även förskolor och lågstadieskolor Björklunda / Kullen. På skolan arbetar kompetent och engagerad personal där du blir bemött på ett professionellt sätt av såväl medarbetare som elever. Skolan har ett gott klimat där elever och lärare värnar om en god lärandemiljö och uppger hög trivsel. På skolan arbetar vi aktivt med ett kollegialt lärande genom att vi bland annat genomför verksamhetsbesök i varandras klassrum och på andra sätt delar kunskaper och utmaningar med varandra.

Arbetsuppgifter
Solanderskolan söker en legitimerad lärare i matematik och NO-ämnen för 70% undervisning i årskurs 7–9 i kombination med ett uppdrag som resurs 30%.  I uppdraget ingår även ett mentorskap. Du förväntas delta aktivt i skolans systematiska kvalitetsarbete och utvecklande av verksamheten och prioriterade områden som finns på skolan.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som är legitimerad lärare i matematik och NO-ämnen i årskurs 7–9. Du ska vara tydlig och ha god samarbetsförmåga samt vara en trygg person med gott omdöme som kan skapa goda relationer med elever och kollegor. Du har goda pedagogiska insikter och tidigare arbete med elever i behov av stöd är meriterande. Behörighet i andra ämneskombinationer kan vara meriterande. Tveka inte, ta chansen att söka tjänsten på Solanderskolan.   

Anställning
100 % Ferieanställning. Anställningen är tillsvidare. 

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2023-10-15.

För anställning inom grundskolan krävs utdrag ur belastningsregistret. Visa mindre

Jobba som lärare på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som lärare tillsammans med oss på PersonalExpressen Lärarbemanning! PersonalExpressen är ett bemanningsföretag som finns till för att skapa en positiv skillnad för människor i deras liv, inte minst för alla de lärare som arbetar tillsammans med oss ute på någon av landets många skolor. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår lärare trivs med dina arbetsuppgifter, samtidigt som du känner att du ges... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som lärare tillsammans med oss på PersonalExpressen Lärarbemanning!
PersonalExpressen är ett bemanningsföretag som finns till för att skapa en positiv skillnad för människor i deras liv, inte minst för alla de lärare som arbetar tillsammans med oss ute på någon av landets många skolor. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår lärare trivs med dina arbetsuppgifter, samtidigt som du känner att du ges möjlighet att utvecklas på det personliga planet när du arbetar tillsammans med oss!
Vi samarbetar idag med många skolor runt om i hela landet, såväl kommunala som privata. Hos oss kommer du garanterat att finna en plats att trivas på över tid där du samtidigt får det bästa stöd du kan tänka dig från oss som arbetar centralt på PersonalExpressen. Vi ser alltid till att du får det stöd du behöver både i din yrkesroll som lärare i allmänhet samtidigt som vi ser till att du får det stöd du behöver kopplat till specifika saker som sker på plats ute i den skolverksamhet där du arbetar som bemanningskonsult genom oss.
Du som söker en ny utmaning i ditt yrkesliv som lärare samtidigt som du vill vara en del i en arbetsmiljö där du känner dig sedd, uppskattad och respekterad av dina kollegor kommer att passa in perfekt hos oss!
Arbeta på dina egna villkor med högre lön!
Det finns två olika sätt att arbeta på när man är anställd som lärare hos oss. Det första alternativet innebär att du styr helt och hållet själv över din egen arbetstid där du anmäler dig som tillgänglig i vår app de dagar du själv vill arbeta. Genom detta kan du då bli bokad på olika dagsvikariat på olika skolor olika dagar. Det här ger dig en unik möjlighet att testa på att arbeta på olika arbetsplatser genom oss innan du väljer var du trivs bäst. Det går också utmärkt att kombinera detta alternativ med t.ex. studier eller med andra jobb när du i första hand är intresserad av att arbeta extra till en högre lön på de tider som passar dig.
Det andra alternativet innebär att du anmäler intresse till oss för ett längre uppdrag, såsom ett års- eller terminsuppdrag. Vi får många förfrågningar till oss löpande som varierar i både tjänstgöringsgrad och uppdragstid. Genom dessa två olika alternativ att arbeta med oss kommer du alltid att få ett uppdrag som passar just dig - oavsett hur du själv föredrar att jobba. Det går också utmärkt att variera mellan vilket av de två alternativen du föredrar. Många som jobbar tillsammans med oss väljer till exempel att arbeta på ett heltidsschema vissa delar av året för att andra delar av året arbeta lite mindre. Hos oss får du friheten att välja själv samt ett större utrymme att ge ditt privatliv prioritet under de perioder som det är viktigast för dig - vi är lyhörda som arbetsgivare och gör allt för att våra medarbetare ska trivas hos oss över lång tid!
Utöver friheten att välja själv hur du vill arbeta kommer du hos oss alltid att få en högre lön och bättre villkor än om du är anställd som lärare någon annanstans. Vi är framtidens arbetsgivare och vi förstår att du värdesätter en arbetsgivare högt som värdesätter dig högt tillbaka och som är beredd att kämpa för dig och dina arbetsvillkor - något våra skickliga förhandlare alltid kommer att göra för dig inför varje nytt läraruppdrag du påbörjar hos någon av de många skolor vi samarbetar med.
Vi har läraruppdrag att erbjuda inom alla skolämnen och alla årskurser!
På PersonalExpressen har vi läraruppdrag att erbjuda inom alla skolämnen och alla årskurser. Hos oss hittar du alltid hem oavsett om du kan undervisa i SO-ämnena, NO-ämnena, språkämnena, idrott, musik eller något annat. Våra samarbetsskolor återfinns över hela Sverige!
Sök in till oss på PersonalExpressen redan idag!
Återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Lärarbemanning - vi ser fram emot att få börja arbeta tillsammans med dig och förhoppningsvis även att inom kort få hitta ditt första läraruppdrag genom oss! Visa mindre

Lärare i trä- och metallslöjd Porsnässkolan

Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling oc... Visa mer
Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.
Utbildningsförvaltningen söker en lärare i trä- och metallslöjd till Porsnässkolan. 

Porsnässkolan
Porsnässkolan är en 4-9 skola inom Utbildningsförvaltningen i Piteå kommun. Skolan har cirka 320 elever och är belägen i Norrfjärden som ligger cirka en mil norr om Piteå efter E4:an mot Luleå. I området finns även förskolor samt F-6 skolor. 

Arbetsuppgifter
Anställningen innebär undervisning i slöjd på högstadiet, samt övriga sedvanliga lärararbetsuppgifter. I uppdraget ingår mentorskap för en årskurs 7 tillsammans med en kollega.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är examinerad och legitimerad lärare i trä- och metallslöjd för årskurs 7-9 men vi är även intresserad av dig som inte är klar med din utbildning och kan då erbjuda en tidsbegränsad anställning enligt skollagen tills du får din examen. För uppdraget krävs pedagogiska insikter och kunskap om skolans styrdokument. Som lärare behöver du ha ett positivt förhållningssätt till elever, kollegor och vårdnadshavare samt kunna skapa goda relationer.    

Anställning
100 % anställning tillsvidare. Ferieanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt


Sista ansökningsdatum 2023-09-17

För anställning inom grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister. Visa mindre

Lärare i trä- och metallslöjd Porsnässkolan

Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling oc... Visa mer
Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.
Utbildningsförvaltningen söker en lärare i trä- och metallslöjd till Porsnässkolan. 

Porsnässkolan
Porsnässkolan är en 4-9 skola inom Utbildningsförvaltningen i Piteå kommun. Skolan har cirka 320 elever och är belägen i Norrfjärden som ligger cirka en mil norr om Piteå efter E4:an mot Luleå. I området finns även förskolor samt F-6 skolor. 

Arbetsuppgifter
Anställningen innebär undervisning i slöjd på högstadiet, samt övriga sedvanliga lärararbetsuppgifter. I uppdraget ingår mentorskap för en årskurs 7 tillsammans med en kollega.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är examinerad och legitimerad lärare i trä- och metallslöjd för årskurs 7-9 men vi är även intresserad av dig som inte är klar med din utbildning och kan då erbjuda en tidsbegränsad anställning enligt skollagen tills du får din examen. För uppdraget krävs pedagogiska insikter och kunskap om skolans styrdokument. Som lärare behöver du ha ett positivt förhållningssätt till elever, kollegor och vårdnadshavare samt kunna skapa goda relationer.    

Anställning
100 % anställning tillsvidare. Ferieanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt


Sista ansökningsdatum 2023-09-17

För anställning inom grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister. Visa mindre

Lärare till Solanderskolan

Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling oc... Visa mer
Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.

Solanderskolan
Solanderskolan är en 4–9 skola i Piteå Kommun i stadsdelen Öjebyn. På skolan går det cirka 300 elever fördelat mellan årskurserna 4–9. I Öjebyns rektorsområde har vi även förskolor och lågstadieskolor Björklunda / Kullen. På skolan arbetar kompetent och engagerad personal där du blir bemött på ett professionellt sätt av såväl medarbetare som elever. Skolan har ett gott klimat där elever och lärare värnar om en god lärandemiljö och uppger hög trivsel. På skolan arbetar vi aktivt med ett kollegialt lärande genom att vi bland annat genomför verksamhetsbesök i varandras klassrum och på andra sätt delar kunskaper och utmaningar med varandra.

Arbetsuppgifter
Solanderskolan söker en legitimerad lärare i engelska, svenska & svenska som andraspråk (SvA) för att undervisa i årskurs 4–9. I uppdraget ingår även ett mentorskap. Du förväntas delta aktivt i skolans systematiska kvalitetsarbete och utvecklande av verksamheten och prioriterade områden som finns på skolan.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som är legitimerad lärare i engelska, svenska och svenska som andraspråk och kan undervisa elever i årskurs 4–9. Du ska vara tydlig och ha god samarbetsförmåga samt vara en trygg person med gott omdöme som kan skapa goda relationer med elever och kollegor. Du har goda pedagogiska insikter och tidigare arbete med elever i behov av stöd är meriterande. Behörighet i andra ämneskombinationer kan vara meriterande. Tveka inte, ta chansen att söka tjänsten på Solanderskolan.   

Anställning
100 % Tillsvidare. Ferieanställning

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2023-09-17

För anställning inom grundskolan krävs utdrag ur belastningsregistret. Visa mindre

Lärare ma/no åk 7-9 Hortlax skola

Hortlax skola är en skola med elever i åk 7-9 och en av Piteå kommuns senareskolor. Skolan har ca 300 elever och 30 lärare. På Hortlax skola arbetar behörig och kompetent personal som verkar i ett skolområde med engagerade föräldrar som har hög tillit till skolan och tycker skolan är viktig samt studiemotiverade och målmedvetna elever. Sedan hösten 2009 har vi på Hortlax skola en fotbollsprofil dit elever från hela kommunen kan söka.  Arbetsuppgifter Und... Visa mer
Hortlax skola är en skola med elever i åk 7-9 och en av Piteå kommuns senareskolor. Skolan har ca 300 elever och 30 lärare. På Hortlax skola arbetar behörig och kompetent personal som verkar i ett skolområde med engagerade föräldrar som har hög tillit till skolan och tycker skolan är viktig samt studiemotiverade och målmedvetna elever.

Sedan hösten 2009 har vi på Hortlax skola en fotbollsprofil dit elever från hela kommunen kan söka. 

Arbetsuppgifter
Undervisning i matematik/NO åk 7-9. Därutöver övriga för läraryrket vanliga arbetsuppgifter. Mentorskap ingår. Du förväntas också vara delaktig i skolans utvecklingsarbete och olika ämnesövergripande aktiviteter.  

Kvalifikationer
Vi söker en legitimerad lärare med behörighet att undervisa imatematik och NO upp till åk 9. 
Du ska kunna arbeta mot uppsatta mål, planera och genomföra undervisning med god kvalitet och ha god samarbetsförmåga samt vara en trygg person med gott omdöme.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställning
100% tillsvidareanställning. Ferieanställning.
Tillträde ht 2023 eller efter överenskommelse.

För anställning inom skolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister. 

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 2023-08-13 Visa mindre

Lärare till Solanderskolan

Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling oc... Visa mer
Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.

Solanderskolan
Solanderskolan är en 4–9 skola i Piteå Kommun i stadsdelen Öjebyn. På skolan går det cirka 300 elever fördelat mellan årskurserna 4–9. I Öjebyns rektorsområde har vi även förskolor och lågstadieskolor Björklunda / Kullen. På skolan arbetar kompetent och engagerad personal där du blir bemött på ett professionellt sätt av såväl medarbetare som elever. Skolan har ett gott klimat där elever och lärare värnar om en god lärandemiljö och uppger hög trivsel. På skolan arbetar vi aktivt med ett kollegialt lärande genom att vi bland annat genomför verksamhetsbesök i varandras klassrum och på andra sätt delar kunskaper och utmaningar med varandra.

Arbetsuppgifter
Solanderskolan söker en legitimerad lärare i matematik och NO-ämnen för 70% undervisning i årskurs 7–9 i kombination med ett uppdrag som resurs 30%.  I uppdraget ingår även ett mentorskap. Du förväntas delta aktivt i skolans systematiska kvalitetsarbete och utvecklande av verksamheten och prioriterade områden som finns på skolan.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som är legitimerad lärare i matematik och NO-ämnen i årskurs 7–9. Du ska vara tydlig och ha god samarbetsförmåga samt vara en trygg person med gott omdöme som kan skapa goda relationer med elever och kollegor. Du har goda pedagogiska insikter och tidigare arbete med elever i behov av stöd är meriterande. Behörighet i andra ämneskombinationer kan vara meriterande. Tveka inte, ta chansen att söka tjänsten på Solanderskolan.   

Anställning
100 % Ferieanställning. Anställningen är ett vikariat under tid 20240101-20241231. 

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2023-09-17

För anställning inom grundskolan krävs utdrag ur belastningsregistret. Visa mindre

Lärare i trä- och metallslöjd Porsnässkolan

Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling oc... Visa mer
Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.
Utbildningsförvaltningen söker en lärare i trä- och metallslöjd till Porsnässkolan. 

Porsnässkolan
Porsnässkolan är en 4-9 skola inom Utbildningsförvaltningen i Piteå kommun. Skolan har cirka 320 elever och är belägen i Norrfjärden som ligger cirka en mil norr om Piteå efter E4:an mot Luleå. I området finns även förskolor samt F-6 skolor. 

Arbetsuppgifter
Anställningen innebär undervisning i slöjd på högstadiet, samt övriga sedvanliga lärararbetsuppgifter. I uppdraget ingår mentorskap för en årskurs 7 tillsammans med en kollega.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är examinerad och legitimerad lärare i trä- och metallslöjd för årskurs 7-9 men vi är även intresserad av dig som inte är klar med din utbildning och kan då erbjuda en tidsbegränsad anställning enligt skollagen tills du får din examen. För uppdraget krävs pedagogiska insikter och kunskap om skolans styrdokument. Som lärare behöver du ha ett positivt förhållningssätt till elever, kollegor och vårdnadshavare samt kunna skapa goda relationer.    

Anställning
100 % anställning tillsvidare. Ferieanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt


Sista ansökningsdatum 2023-07-02.

För anställning inom grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister. Visa mindre

Lärare i idrott & hälsa årskurs 4–9

Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling oc... Visa mer
Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.
Solanderskolan
Solanderskolan är en 4–9 skola i Piteå Kommun i stadsdelen Öjebyn. På skolan går det cirka 300 elever fördelat mellan årskurserna 4–9. I Öjebyns rektorsområde har vi även förskolor och lågstadieskolor Björklunda / Kullen. På skolan arbetar kompetent och engagerad personal där du blir bemött på ett professionellt sätt av såväl medarbetare som elever. Skolan har ett gott klimat där elever och lärare värnar om en god lärandemiljö och uppger hög trivsel. På skolan arbetar vi aktivt med ett kollegialt lärande genom att vi bland annat genomför verksamhetsbesök i varandras klassrum och på andra sätt delar kunskaper och utmaningar med varandra.

Arbetsuppgifter
Solanderskolan söker en legitimerad lärare i idrott & hälsa för att undervisa i årskurs 4–9. I uppdraget ingår även ett mentorskap. Du förväntas delta aktivt i skolans systematiska kvalitetsarbete och utvecklande av verksamheten och prioriterade områden som finns på skolan. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i idrott & hälsa, för årskurs 4–9. Fler ämnesbehörigheter är meriterande och något vi gärna ser att den sökanden har. Du ska vara tydlig och ha god samarbetsförmåga samt vara en trygg person med gott omdöme som kan skapa goda relationer med elever och kollegor. Du har goda pedagogiska insikter och tidigare arbete med elever i behov av stöd är meriterande.

Tveka inte, ta chansen att söka tjänsten på Solanderskolan.

Anställning
100 % Tillsvidare. Ferieanställning.

Tillträde enligt överenskommelse. För anställning krävs utdrag ur belastningsregistret.

Upplysningar
Rektor Mathias Lindmark, tel. 0911-696601

Fackliga företrädare
Sofia Liberg, Lärarförbundet

Tel 0911–93403

 

Välkommen med din ansökan senast 2023-05-29. Visa mindre

Lärare textilslöjd till Sjulnässkolan

Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling ... Visa mer
Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.

Sjulnässkolan är en av skolorna i utbildningsförvaltningen och här söker vi nu en lärare i textilslöjd. Skolan, som är en 4-9-skola, är belägen ca 2 mil väster om Piteå. Upptagningsområdet sträcker sig från byarna Långträsk och Storsund, ca 5 mil västerut, till Böle, Lillpite och Svensbyn i skolans närhet. Det innebär ett av kommunens största upptagningsområden. På skolan finns idag drygt 300 elever och ca 35 anställda. 

Arbetsuppgifter
Undervisning i textilslöjd i åk 3-9 samt ev annat ämne. Därutöver övriga för läraryrket vanliga arbetsuppgifter. Även andra ämnen kan bli aktuella att undervisa i utifrån behörighet. Mentorskap ingår men beroende på hur andra tjänster tillsätts och planeras kan detta komma att bli aktuellt från start eller först läsåret 24-25.
Du förväntas också vara delaktig i skolans utvecklingsarbete och olika ämnesövergripande aktiviteter. 

Kvalifikationer
Vi söker i första hand en legitimerad lärare med behörighet att undervisa i textilslöjd upp till åk 9. Det kan vara meriterande om du även har behörighet i ett eller flera andra ämnen. Om du saknar lärarlegitimation men har relevanta kvalifikationer i övrigt kan en visstidsanställning bli aktuell.


Vi söker dig som har goda pedagogiska insikter och som är väl förtrogen med skolans styrdokument. Du ska kunna arbeta mot uppsatta mål, planera och genomföra undervisning med god kvalitet och ha god samarbetsförmåga samt vara en trygg person med gott omdöme. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Anställning
100% tillsvidareanställning. Ferieanställning.
Tillträde ht 2023 eller efter överenskommelse.

För anställning inom skolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister. 

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 2023-06-25 Visa mindre

Lärare i svenska och engelska Porsnässkolan

Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling oc... Visa mer
Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.
Utbildningsförvaltningen söker en lärare i svenska och engelska till Porsnässkolan. 

Porsnässkolan
Porsnässkolan är en 4-9 skola inom Utbildningsförvaltningen i Piteå kommun. Skolan har cirka 320 elever och är belägen i Norrfjärden som ligger cirka en mil norr om Piteå efter E4:an mot Luleå. I området finns även förskolor samt F-6 skolor. 

Arbetsuppgifter
Anställningen innebär undervisning i svenska och engelska på högstadiet, samt övriga sedvanliga lärararbetsuppgifter. I uppdraget ingår mentorskap för en årskurs 9 tillsammans med en kollega.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är examinerad och legitimerad lärare i ämnena svenska och engelska för årskurs 7-9 men vi är även intresserad av dig som inte är klar med din utbildning och kan då erbjuda en tidsbegränsad anställning enligt skollagen tills du får din examen. För uppdraget krävs pedagogiska insikter och kunskap om skolans styrdokument. Som lärare behöver du ha ett positivt förhållningssätt till elever, kollegor och vårdnadshavare samt kunna skapa goda relationer.    

Anställning
100 % anställning tillsvidare. Ferieanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt


Sista ansökningsdatum 2023-07-02.

För anställning inom grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister. Visa mindre

Lärare träslöjd till Hortlax skola

Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling oc... Visa mer
Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.
Hortlax skola är en skola med elever i åk 7-9 och en av Piteå kommuns senareskolor. Skolan har ca 300 elever och 30 lärare. På Hortlax skola arbetar behörig och kompetent personal som verkar i ett skolområde med engagerade föräldrar som har hög tillit till skolan och tycker skolan är viktig samt studiemotiverade och målmedvetna elever.

Sedan hösten 2009 har vi på Hortlax skola en fotbollsprofil dit elever från hela kommunen kan söka. 

Arbetsuppgifter
Undervisning i träslöjd åk 7-9. Därutöver övriga för läraryrket vanliga arbetsuppgifter. Mentorskap ingår. Du förväntas också vara delaktig i skolans utvecklingsarbete och olika ämnesövergripande aktiviteter.  

Kvalifikationer
Vi söker en legitimerad lärare med behörighet att undervisa i träslöjd åk 9. Det kan vara meriterande om du även har behörighet i ett eller flera andra ämnen, t ex matematik, NO eller SO. 
Du ska kunna arbeta mot uppsatta mål, planera och genomföra undervisning med god kvalitet och ha god samarbetsförmåga samt vara en trygg person med gott omdöme.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställning
100% tillsvidareanställning. Ferieanställning.
Tillträde ht 2023 eller efter överenskommelse.

För anställning inom skolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister. 

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 2023-05-21 Visa mindre

Lärare till Solanderskolan

Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling oc... Visa mer
Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.

Solanderskolan
Solanderskolan är en 4–9 skola i Piteå Kommun i stadsdelen Öjebyn. På skolan går det cirka 300 elever fördelat mellan årskurserna 4–9. I Öjebyns rektorsområde har vi även förskolor och lågstadieskolor Björklunda / Kullen. På skolan arbetar kompetent och engagerad personal där du blir bemött på ett professionellt sätt av såväl medarbetare som elever. Skolan har ett gott klimat där elever och lärare värnar om en god lärandemiljö och uppger hög trivsel. På skolan arbetar vi aktivt med ett kollegialt lärande genom att vi bland annat genomför verksamhetsbesök i varandras klassrum och på andra sätt delar kunskaper och utmaningar med varandra.

Arbetsuppgifter
Solanderskolan söker en legitimerad lärare i engelska, svenska & svenska som andraspråk (SvA) för att undervisa i årskurs 4–9. I uppdraget ingår även ett mentorskap. Du förväntas delta aktivt i skolans systematiska kvalitetsarbete och utvecklande av verksamheten och prioriterade områden som finns på skolan.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som är legitimerad lärare i engelska, svenska och svenska som andraspråk och kan undervisa elever i årskurs 4–9. Du ska vara tydlig och ha god samarbetsförmåga samt vara en trygg person med gott omdöme som kan skapa goda relationer med elever och kollegor. Du har goda pedagogiska insikter och tidigare arbete med elever i behov av stöd är meriterande. Behörighet i andra ämneskombinationer kan vara meriterande. Tveka inte, ta chansen att söka tjänsten på Solanderskolan.   

Anställning
100 % Tillsvidare. Ferieanställning

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2023-05-01

För anställning inom grundskolan krävs utdrag ur belastningsregistret. Visa mindre

Lärare MaNo och Teknik

Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling oc... Visa mer
Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.

Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningen söker en lärare i MaNo och Teknik för årskurs 4-9 till förvaltningens blivande Resursskola som kommer att heta Strandbackens resursskola. Resursskolan består av tidigare enheter AST och Tallbacka som kommer att slås ihop till en gemensam enhet from hösten 2023.  

Arbetsuppgifter

Som lärare i Resursskolan kommer du att undervisa i MaNo och Teknik. Arbetet kommer i första hand att handla om högstadiet, men då det är en liten skola med en organisation under utveckling kommer samarbete att ske kring alla ämnen och årskurser.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som har examen som lärare för årskurs 4-9 men vi är även intresserad av dig som har behörighet i andra årskurser för ämnena MaNo och Teknik. Du ska ha goda pedagogiska insikter och förmåga att skapa goda relationer med  kollegor, elever och vårdnadshavare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd.

Anställning

100% anställning tillsvidare. Ferieanställning. Tillträde hösten 2023.

Övrigt
Välkommen med din ansökan senast 2023-05-31

För anställning inom grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister. Visa mindre

Slöjdlärare textil till Hortlax skola

Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling oc... Visa mer
Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.
Hortlax skola är en skola med elever i åk 7-9 och en av Piteå kommuns senareskolor. Skolan har ca 300 elever och 30 lärare. På Hortlax skola arbetar behörig och kompetent personal som verkar i ett skolområde med engagerade föräldrar som har hög tillit till skolan och tycker skolan är viktig samt studiemotiverade och målmedvetna elever.

Sedan hösten 2009 har vi på Hortlax skola en fotbollsprofil dit elever från hela kommunen kan söka. 

Arbetsuppgifter
Undervisning i textilslöjd i åk 7-9 även andra ämnen kan vara aktuella att undervisa i utifrån behörighet. Därutöver övriga för läraryrket vanliga arbetsuppgifter. Mentorskap ingår. Du förväntas också vara delaktig i skolans utvecklingsarbete och olika ämnesövergripande aktiviteter.  

Kvalifikationer
Vi söker en legitimerad lärare med behörighet att undervisa i textilslöjd upp till åk 9. Det kan vara meriterande om du även har behörighet i ett eller flera andra ämnen, t ex engelska, matematik, eller idrott.
Du ska kunna arbeta mot uppsatta mål, planera och genomföra undervisning med god kvalitet och ha god samarbetsförmåga samt vara en trygg person med gott omdöme. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställning
100% tillsvidareanställning. Ferieanställning.
Tillträde ht 2023 eller efter överenskommelse.

För anställning inom skolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister. 

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 2023-03-22 Visa mindre

Lärare SO/socialpedagog till Christinaskolan

Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling oc... Visa mer
Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.
Christinaskolan är en högstadieskola i centrala Piteå som grundades redan 1894 och var då ett Högre Allmänt Läroverk. I dag bedriver skolan verksamhet för c:a 360 elever i åldrarna 13-16 år och på skolan arbetar 40 medarbetare. På skolan finns en musik och dansprofilering dit elever från hela kommunen kan söka.

Arbetsuppgifter
Kombinationstjänst 50% lärare 50% socialpedagog ev annan fördelning i dialog med rektor.
I uppdraget som lärare  kommer du att undervisa i SO i åk 7-9 med planering, undervisning och bedömning inom dina ämnen samt mentorskap.
Som socialpedagog kommer du att arbeta i samverka med skolans trygghetsteam, ingå i skolans elevvårdsteam, förebyggande arbete med skolans värdegrund kring mobbing och kränkningar, samverka med fältare och polis, dokumentation av kränkningar, samverka i Uppis med elever och cafepersonal.
Arbetet kräver samarbete i nära dialog med all personal på skolan samt att bidra till skolans verksamhetsidé och mål.
 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare att undervisa i SO åk 7-9. Uppdraget kräver att du kan arbeta självständigt professionellt på ett varierande och flexibelt sätt utifrån verksamhetens pedagogiska intentioner. Du är en tydlig närvarande ledare, både i och utanför klassrummet. Du har en positiv grundinställning och ett lösningsorienterat förhållningssätt. Genom att skapa en trygg grund vill du ge eleverna bästa tänkbara förutsättningar för lärande och att nå sina kunskapsmål. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Anställning
Tillsvidareanställning 100%, ferieanställning.
Tillträde ht 2023

För anställning i grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister.

 

Välkommen med din ansökan senast 2023-04-02 Visa mindre

Lärare träslöjd/matematik till Hortlax skola

Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling oc... Visa mer
Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.
Hortlax skola är en skola med elever i åk 7-9 och en av Piteå kommuns senareskolor. Skolan har ca 300 elever och 30 lärare. På Hortlax skola arbetar behörig och kompetent personal som verkar i ett skolområde med engagerade föräldrar som har hög tillit till skolan och tycker skolan är viktig samt studiemotiverade och målmedvetna elever.

Sedan hösten 2009 har vi på Hortlax skola en fotbollsprofil dit elever från hela kommunen kan söka. 

Arbetsuppgifter
Undervisning i träslöjd ca 60 % och matematik alt. NO ca 40% i åk 7-9. Därutöver övriga för läraryrket vanliga arbetsuppgifter. Mentorskap ingår. Du förväntas också vara delaktig i skolans utvecklingsarbete och olika ämnesövergripande aktiviteter.  

Kvalifikationer
Vi söker en legitimerad lärare med behörighet att undervisa i textilslöjd och matematik upp till åk 9. Det kan vara meriterande om du även har behörighet i ett eller flera andra ämnen, t ex matematik, NO eller SO. 
Du ska kunna arbeta mot uppsatta mål, planera och genomföra undervisning med god kvalitet och ha god samarbetsförmåga samt vara en trygg person med gott omdöme.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställning
100% tillsvidareanställning. Ferieanställning.
Tillträde ht 2023 eller efter överenskommelse.

För anställning inom skolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister. 

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 2023-03-22 Visa mindre

Lärare i spanska och annat ämne till Sjulnässkolan

Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling oc... Visa mer
Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.
Sjulnässkolan är en av skolorna i utbildningsförvaltningen och här söker vi nu en lärare i spanska i kombination med annat ämne. Skolan, som är en 4-9-skola, är belägen ca 2 mil väster om Piteå. Upptagningsområdet sträcker sig från byarna Långträsk och Storsund, ca 5 mil västerut, till Böle, Lillpite och Svensbyn i skolans närhet. Det innebär ett av kommunens största upptagningsområden. På skolan finns idag drygt 300 elever och ca 35 anställda. 

Arbetsuppgifter
Undervisning i spanska åk 6-9 samt annat ämne, där spanskundervisningen motsvarar ca 50% tjänst. Därutöver övriga för läraryrket vanliga arbetsuppgifter. 
Mentorskap ingår men beroende på hur andra tjänster tillsätts och planeras kan detta komma att bli aktuellt direkt eller först läsåret 24-25. Du förväntas också vara delaktig i skolans utvecklingsarbete och olika ämnesövergripande aktiviteter. 

Kvalifikationer
Vi söker en legitimerad lärare med behörighet i spanska och annat ämne upp till åk 9. Ämnen som kan vara särskilt intressanta är matematik eller engelska men beroende på utfallet i övriga pågående rekryteringar kan olika ämneskombinationer vara relevanta.
Vi söker dig som har goda pedagogiska insikter och som är väl förtrogen med skolans styrdokument. Du ska kunna arbeta mot uppsatta mål, planera och genomföra undervisning med god kvalitet och ha god samarbetsförmåga samt vara en trygg person med gott omdöme. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställning
100% tillsvidareanställning. Ferieanställning.
Tillträde efter överenskommelse.

För anställning inom skolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister. 

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 2023-03-19 Visa mindre

Lärare i bild till Hortlax skola

Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling oc... Visa mer
Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.
Hortlax skola är en skola med elever i åk 7-9 och en av Piteå kommuns senareskolor. Skolan har ca 300 elever och 30 lärare. På Hortlax skola arbetar behörig och kompetent personal som verkar i ett skolområde med engagerade föräldrar som har hög tillit till skolan och tycker skolan är viktig samt studiemotiverade och målmedvetna elever.

Sedan hösten 2009 har vi på Hortlax skola en fotbollsprofil dit elever från hela kommunen kan söka. 

Arbetsuppgifter
Undervisning i bild i åk 7-9. Därutöver övriga för läraryrket vanliga arbetsuppgifter.
Mentorskap ingår. Du förväntas också vara delaktig i skolans utvecklingsarbete och olika ämnesövergripande aktiviteter.  

Kvalifikationer
Vi söker en legitimerad lärare med behörighet att undervisa i bild upp till åk 9. Det kan vara meriterande om du även har behörighet i ett eller flera andra ämnen, t ex engelska, matematik, eller idrott. 
Du ska kunna arbeta mot uppsatta mål, planera och genomföra undervisning med god kvalitet och ha god samarbetsförmåga samt vara en trygg person med gott omdöme. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställning
80% tillsvidareanställning eventuellt finns möjlighet till 100%. Ferieanställning.
Tillträde ht 2023 eller efter överenskommelse.

För anställning inom skolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister. 

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 2023-03-22 Visa mindre

Lärare tyska/engelska till Pitholmsskolan

Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling oc... Visa mer
Piteå - det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.
Pitholmsskolan är en 4-9 skola som ligger efter Havsbadsvägen, söder om Piteå. Skolan byggdes 1962 med tre tillbyggnader vid senare tillfällen.
I årskurs 7-9 finns 245 elever uppdelade i 11 klasser. Skolan har 27 lärare i fyra arbetslag. Skolans idé är att varje elev, utifrån sin potential, ska få möjlighet att utveckla sitt egenansvar, sin lust till lärande och nyfikenhet på omvärlden, sin självtillit samt kunskap att erövra kunskap. Hörnstenarna i vårt arbete är gemensamt för alla verksamheter i området, förskola till årskurs 9, och innebär att vi arbetar efter en gemensam vision om att alla ska lyckas, alla ska känns trygghet och studiero samt att alla ska känna sig välkomna.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar undervisning i tyska och engelska åk 7-9, vi ser gärna att du även är behörig eller har erfarenhet av att undervisa i fler ämnen. Du kommer att ingå i ett väl inarbetat arbetslag och vara en viktig länk i det kollegiala samarbetet kring planering, undervisning och bedömning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i tyska och engelska åk 7-9. Meriterande om du är behörig att undervisa i andra ämnen.
Anställningen kräver god prioriteringsförmåga, vilja och förmåga till såväl självständigt arbete som samarbete med övrig personal, elever och vårdnadshavare. God analytisk
förmåga är viktigt tillsammans med en god förmåga att värdera och
ompröva beslut och göra bedömningar för pedagogiska insatser samt att kunna infoga detta arbete i ett systematiskt kvalitetsarbete.

För anställning inom för- och grundskola krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret. 

Anställning övrigt
Tillsvidareanställning 100%, ferieanställning. 
Tillträde så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 2023-03-23 Visa mindre

Lärare MaNo 7-9 Porsnässkolan

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.
Utbildningsförvaltningen söker en lärare i Matematik och Naturorienterande ämnen till Porsnässkolan. 

Porsnässkolan
Porsnässkolan är en 4-9 skola inom Utbildningsförvaltningen i Piteå kommun. Skolan har cirka 320 elever och är belägen i Norrfjärden som ligger cirka en mil norr om Piteå efter E4:an mot Luleå. I området finns även förskolor samt F-6 skolor. 

Arbetsuppgifter
Anställningen innebär undervisning i Matematik och Naturorienterande ämnen på högstadiet, samt övriga sedvanliga lärararbetsuppgifter. I uppdraget ingår också mentorskap för en årskurs 8.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är examinerad och legitimerad lärare i ämnena MaNo 7-9 men vi är även intresserad av dig som inte är klar med din utbildning och kan då erbjuda en tidsbegränsad anställning. För uppdraget krävs pedagogiska insikter och kunskap om skolans styrdokument. Som lärare behöver du ha ett positivt förhållningssätt till elever, kollegor och vårdnadshavare samt kunna skapa goda relationer.    

Anställning
100 % anställning tillsvidare. Ferieanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt


Sista ansökningsdatum 2023-01-29.

För anställning inom grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister. Visa mindre

Lärare MaNo 7-9 Porsnässkolan

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Utbildningsförvaltningen söker en lärare i Matematik och Naturorienterande ämnen till Porsnässkolan. 

Porsnässkolan
Porsnässkolan är en 4-9 skola inom Utbildningsförvaltningen i Piteå kommun. Skolan har cirka 320 elever och är belägen i Norrfjärden som ligger cirka en mil norr om Piteå efter E4:an mot Luleå. I området finns även förskolor samt F-6 skolor. 

Arbetsuppgifter
Anställningen innebär undervisning i Matematik och Naturorienterande ämnen på högstadiet, samt övriga sedvanliga lärararbetsuppgifter. I uppdraget ingår också mentorskap för en årskurs 8.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är examinerad och legitimerad lärare i ämnena MaNo 7-9 men vi är även intresserad av dig med annan utbildningsbakgrund. Har du en annan pedagogisk utbildning eller ämneskunskaper inom uppdraget så kan du erbjudas en tidsbegränsad anställning. För uppdraget krävs pedagogiska insikter och kunskap om skolans styrdokument. Som lärare behöver du ha ett positivt förhållningssätt till elever, kollegor och vårdnadshavare samt kunna skapa goda relationer.    

Anställning
100 % anställning tillsvidare. Ferieanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt


Sista ansökningsdatum 2022-12-11

För anställning inom grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister. Visa mindre

Lärare SO till Pitholmsskolan

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Pitholmsskolan är en 4-9 skola som ligger efter Havsbadsvägen, söder om Piteå. Skolan byggdes 1962 med tre tillbyggnader vid senare tillfällen.
I årskurs 7-9 finns 245 elever uppdelade i 11 klasser. Skolan har 27 lärare i fyra arbetslag. Skolans idé är att varje elev, utifrån sin potential, ska få möjlighet att utveckla sitt egenansvar, sin lust till lärande och nyfikenhet på omvärlden, sin självtillit samt kunskap att erövra kunskap. Hörnstenarna i vårt arbete är gemensamt för alla verksamheter i området, förskola till årskurs 9, och innebär att vi arbetar efter en gemensam vision om att alla ska lyckas, alla ska känns trygghet och studiero samt att alla ska känna sig välkomna.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar undervisning i SO, vi ser gärna att du även är behörig eller har erfarenhet av att undervisa i fler ämnen. Du kommer att ingå i ett väl inarbetat arbetslag och vara en viktig länk i det kollegiala samarbetet kring planering, undervisning och bedömning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i SO. Meriterande om du är behörig att undervisa i andra ämnen. Anställningen kräver god prioriteringsförmåga, vilja och förmåga till
såväl självständigt arbete som samarbete med övrig personal, elever och vårdnadshavare. God analytisk förmåga är viktigt tillsammans med en god förmåga att värdera och
ompröva beslut och göra bedömningar för pedagogiska insatser samt att kunna infoga detta arbete i ett systematiskt kvalitetsarbete.

För anställning inom för- och grundskola krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret. 

Anställning övrigt
Tillsvidareanställning 100%, ferieanställning. 
Tillträde så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 2022-12-20 Visa mindre

Lärare MaNo 7-9 Porsnässkolan

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Utbildningsförvaltningen söker en lärare MaNo till Porsnässkolan. 

Porsnässkolan
Porsnässkolan är en 4-9 skola som ligger mitt i Norrfjärden, ca 2 mil norr om Piteå. På skolan går cirka 320 elever som bor i eller i närheten av Norrfjärden och Alterdalen samt att i årskurs 7-9 kommer det elever från Rosvik och Sjulsmark. På skolområdet finns också förskolor och skolor för F-6. . 

På Porsnässkolan arbetar kunniga och engagerade lärare som tillsammans verkar för att elever ska få möjlighet att utveckla kunskaper och färdigheter som rustar dem för framtiden. I skolans verksamheter ska alla känna sig lika mycket värda i en miljö som genomsyras av trygghet, värme och omtanke. 

Arbetsuppgifter
Som lärare i MaNo kommer du i huvudsak att undervisa i Matematik och Naturorienterande ämnen. I övrigt ingår sedvanliga lärararbetsuppgifter samt mentorskap.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i MaNo för årskurs 7-9 som har insikt i gällande styrdokument för årskurs och ämne. Är du intresserad av uppdraget men inte har en slutförd utbildning till MaNo-lärare så kan du också vara av intresse för oss för en tidsbegränsad anställning. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och för uppdraget vill vi att du som söker har ett positivt förhållningssätt och kan skapa goda relationer med både elever, kollegor och föräldrar.   

Anställning
100 % anställning tillsvidare. Ferieanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt


Sista ansökningsdatum 2022-09-30. Anställning kan komma att göras löpande under tid för annonsering så vänta inte med din ansökan.

För anställning inom grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister. Visa mindre

Lärare 7-9 svenska och svenska som andra språk

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.Utbildningsförvaltningen söker en Lärare i svenska och svenska som andra språk till AST-enheten Öjebyn. 
AST-enheten är en av Piteå kommuns särskilda undervisningsgrupper med inriktning mot elever inom autismspektratillstånd. Vi tar emot elever från hela kommunen och erbjuder en lugn och strukturerad lärandemiljö med hög personaltäthet. Den höga personaltätheten gör att vi i större utsträckning kan ta hänsyn till elevernas individuella förutsättningar och behov. I vår verksamhet råder ett tillåtande klimat där eleverna ska känna sig trygga och utvecklas både socialt och kunskapsmässigt.

Arbetsuppgifter
Anställningen innebär att vara undervisande lärare i årskurs 7-9. Som lärare vid AST-enheten arbetar du i ett arbetslag och samarbetar med övriga pedagoger kring elevers lärande och sociala utveckling i undervisningssituationer, samt övriga tillfällen under skoldagen. Mentorskap ingår i uppdraget.  

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i svenska och svenska som andra språk för årskurs 7-9. Dina personliga egenskaper värdesätts högt då verksamehten bedriver en speciell undervisningssituation med mycket kontakt med elever och vårdnadshavare. Det är viktigt att du har en vilja att hjälpa och stötta elever och har erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever i de högre årskurserna. Erfarenhet av arbete mot neuropsykiatriska funktionsvariationer så som ADHD och autism, samt hur man på bästa sätt bemöter och anpassar sig till olika individer är ett krav. Som anställd lärare i Utbildningsförvaltningen är du också insatt i grundskolans gällande styrdokument och bidrar till verksamhetens systematiska kvalitetsarbete.

Anställning
100% Ferieanställning. Anställningen är tillsvidare.
Tillträde enligt överenskommelse.

För anställning i grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister

Välkommen med din ansökan senast 2022-10-17. Visa mindre

Musiklärare till Porsnässkolan

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Utbildningsförvaltningen söker en musiklärare till Porsnässkolan. 

Arbetsuppgifter

Undervisning i musik samt övriga lärareuppgifter. I uppdraget ingår mentorskap i en årskurs 8. 


Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i musik för årskurs 4-9. Uppdraget kräver att du kan arbeta självständigt och professionellt på ett varierande och flexibelt sätt utifrån verksamhetens pedagogiska intentioner. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 
Anställning
75% Ferieanställning. Anställningen är tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.
 
För anställning i grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister. 
 
Välkommen med din ansökan senast 2022-10-19 Visa mindre

Lärare MaNo 7-9 Porsnässkolan

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Utbildningsförvaltningen söker en lärare MaNo till Porsnässkolan. 

Porsnässkolan
Porsnässkolan är en 4-9 skola som ligger mitt i Norrfjärden, ca 2 mil norr om Piteå. På skolan går cirka 320 elever som bor i eller i närheten av Norrfjärden och Alterdalen samt att i årskurs 7-9 kommer det elever från Rosvik och Sjulsmark. På skolområdet finns också förskolor och skolor för F-6. . 

På Porsnässkolan arbetar kunniga och engagerade lärare som tillsammans verkar för att elever ska få möjlighet att utveckla kunskaper och färdigheter som rustar dem för framtiden. I skolans verksamheter ska alla känna sig lika mycket värda i en miljö som genomsyras av trygghet, värme och omtanke. 

Arbetsuppgifter
Som lärare i MaNo kommer du i huvudsak att undervisa i Matematik och Naturorienterande ämnen. I övrigt ingår sedvanliga lärararbetsuppgifter samt mentorskap.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i MaNo för årskurs 7-9 som har insikt i gällande styrdokument för årskurs och ämne. Är du intresserad av uppdraget men inte har en slutförd utbildning till MaNo-lärare så kan du också vara av intresse för oss för en tidsbegränsad anställning. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och för uppdraget vill vi att du som söker har ett positivt förhållningssätt och kan skapa goda relationer med både elever, kollegor och föräldrar.   

Anställning
100 % anställning tillsvidare. Ferieanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt


Sista ansökningsdatum 2022-09-30. Anställning kan komma att göras löpande under tid för annonsering så vänta inte med din ansökan.

För anställning inom grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister. Visa mindre

Lärare MaNo 7-9 Porsnässkolan

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Utbildningsförvaltningen söker nu en lärare MaNo till Porsnässkolan. 

Porsnässkolan
Porsnässkolan är en 4-9 skola i Norrfjärden, Piteå kommun. På skolan går cirka 320 elever och i skolområdet finns även förskolor och skolor för F-6. 

Arbetsuppgifter
Undervisning i Matematik och Naturorienterande ämnen, samt övriga sedvanliga lärararbetsuppgifter. Mentorskap ingår.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i MaNo 7-9. Du har goda pedagogiska insikter och är väl förtrogen med skolans styrdokument. Vidare vill vi att du har god förmåga att skapa goda relationer, har ett positivt förhållningssätt till elever och kollegor samt har en god samarbetsförmåga.   

Anställning
100 % anställning tillsvidare. Ferieanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt


Sista ansökningsdatum 2022-08-01.

För anställning inom grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister. Visa mindre

Lärare franska/resurspedagog

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Utbildningsförvaltningen söker nu en Lärare i franska/Resurspedagog till Solanderskolan. Solanderskolan är en 4-9 skola med cirka 320 elever i stadsdelen Öjebyn i Piteå kommun. Solanderskolan har ett gott klimat där elever och lärare värnar om en god lärandemiljö och uppger hög trivsel. 

Arbetsuppgifter
Som Lärare i franska planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i franska i årskurs 8 där det går 10 st elever. Din undervisning utgår från skolans styrdokument och utifrån dessa planerar du undervisningen för att ge alla elever möjlighet till en så god social och personlig utveckling som möjligt. Samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor är en viktig del av uppdraget och tillsammans med kollegor arbetar du aktivt med verksamhetens uppdrag och utvecklingsarbete. 

Uppdraget som lärare i franska är på 20% och utifrån kompetens hos dig som söker finns möjlighet till utökad sysselsättningsgrad upp till heltid. 

Du kan erbjudas uppdrag som Resurspedagog med ansvar för undervisning/aktiviteter tillsammans med elever i särskilt behov av stöd där du ska stötta både socialt och kunskapsmässigt. Arbetet tillsammans med eleverna kan ske individuellt, i mindre grupp och i helklass från åk 4 till åk 9. 

Du kan även erbjudas uppdrag i skol-cafeterian. Skol-cafeterian är öppen under skoldagen och är en viktig samlingspunkt för skolans elever där du förväntas driva rastverksamhet och arbeta relationsstärkande med eleverna. 

Kvalifikationer 
Vi söker i första hand dig som är legitimerad lärare i franska men vi är även intresserad av dig som har en annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Dina personliga egenskaper värdesätts högt och vi vill att du har en personlig mognad, god samarbetsförmåga och är ansvarstagande. Du bör också vara strukturerad och ha god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta tillsammans med mentorer och övrig personal. 

Det är viktigt att du har en vilja att hjälpa och stötta elever. Du ska kunna skapa goda relationer men också vara tydlig med att du är vuxen och tar ansvar för att eleverna följer skolans rutiner och förhållningssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med ungdomar, gärna i skolmiljö och gärna i högstadieålder. Det är meriterande om du har kunskap om/erfarenhet av olika neuropsykiatriska funktionsvariationer så som ADHD och autism, samt hur man på bästa sätt bemöter och anpassar sig till olika individer. 

Anställning
Anställningen består till 20% av uppdrag som Lärare i franska men kan i kombination ge en anställning som Resurspedagog på 100%.

Ferieanställning. Tidsbegränsad anställning tom 2022-12-31 med möjlighet till förlängning under vårterminen 2023. Tillträde terminstart ht 2022 eller enligt överenskommelse. 

För anställning i grundskolan krävs utdrag ur belastningsregister.

 

Välkommen med din ansökan senast 2022-08-07. Visa mindre

Lärare Ma/No till Pitholmsskolan

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Pitholmsskolan är en 4-9 skola som ligger efter Havsbadsvägen, söder om Piteå. Skolan byggdes 1962 med tre tillbyggnader vid senare tillfällen.
I årskurs 7-9 finns 235 elever uppdelade i 11 klasser. Skolan har 27 lärare i fyra arbetslag. Skolans idé är att varje elev, utifrån sin potential, ska få möjlighet att utveckla sitt egenansvar, sin lust till lärande och nyfikenhet på omvärlden, sin självtillit samt kunskap att erövra kunskap. Hörnstenarna i vårt arbete är gemensamt för alla verksamheter i området, förskola till årskurs 9, och innebär att vi arbetar efter en gemensam vision om att alla ska lyckas, alla ska känns trygghet och studiero samt att alla ska känna sig välkomna.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innefattar undervisning i Ma/No, tjänsten kommer även innebära att du fungerar som resursperson där arbetsuppgifter kommer vara att arbeta i skolans elevcafeteria. Du kommer att ingå i ett väl inarbetat arbetslag och vara en viktig länk i det kollegiala samarbetet kring planering, undervisning och bedömning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i Ma/No. Anställningen kräver god prioriteringsförmåga, vilja och förmåga till såväl självständigt arbete som samarbete med övrig personal, elever och vårdnadshavare. God analytisk förmåga är viktigt tillsammans med en god förmåga att värdera och ompröva beslut och göra bedömningar för pedagogiska insatser samt att kunna infoga detta arbete i ett systematiskt kvalitetsarbete.

För anställning inom för- och grundskola krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret. 

Anställning övrigt
Tillsvidareanställning 100%, ferieanställning. 
Tillträde 10 augusti 2022.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 2022-06-19 Visa mindre

Lärare Ma/No Christinaskolan åk 7-9

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Christinaskolan är en högstadieskola i centrala Piteå som grundades redan 1894 och var då ett Högre Allmänt Läroverk. I dag bedriver skolan verksamhet för c:a 360 elever i åldrarna 13-16 år och på skolan arbetar 40 medarbetare. På skolan finns en musik och dansprofilering dit elever från hela kommunen kan söka.


Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i ma/no åk 7-9
- planering, undervisning och bedömning inom dina ämnen
- arbetar i nära dialog med all personal på skolan
- bidrar till skolans verksamhetsidé och mål
- mentorskap 
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad/behörig lärare att undervisa i ma/no åk 7-9. Uppdraget kräver att du kan arbeta självständigt professionellt på ett varierande och flexibelt sätt utifrån verksamhetens pedagogiska intentioner. Du är en tydlig närvarande ledare, både i och utanför klassrummet. Du har en positiv grundinställning och ett lösningsorienterat förhållningssätt. Genom att skapa en trygg grund vill du ge eleverna bästa tänkbara förutsättningar för lärande och att nå sina kunskapsmål. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Anställning

Tillsvidareanställning 100%, ferieanställning.
Tillträde ht 2022

För anställning i grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister.

 

Välkommen med din ansökan senast 2022-06-20 Visa mindre

Lärare MaNo 7-9 Porsnässkolan

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Utbildningsförvaltningen söker nu en lärare MaNo till Porsnässkolan. 

Porsnässkolan
Porsnässkolan är en 4-9 skola i Norrfjärden, Piteå kommun. På skolan går cirka 320 elever och i skolområdet finns även förskolor och skolor för F-6. 

Arbetsuppgifter
Undervisning i Matematik och Naturorienterande ämnen, samt övriga sedvanliga lärararbetsuppgifter. Mentorskap ingår.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i MaNo 7-9. Du har goda pedagogiska insikter och är väl förtrogen med skolans styrdokument. Vidare vill vi att du har god förmåga att skapa goda relationer, har ett positivt förhållningssätt till elever och kollegor samt har en god samarbetsförmåga.   

Anställning
100 % anställning tillsvidare. Ferieanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt


Sista ansökningsdatum 2022-06-19.

För anställning inom grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister. Visa mindre

Lärare ma/no åk. 4-9 till Tallbackaskolan

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Utbildningsförvaltningen i Piteå kommun söker nu en lärare ma/no åk. 4-9 till Tallbackaskolans verksamhet.

Tallbackaskolan är en kommunövergripande särskild undervisningsgrupp för elever i behov av särskilt stöd. Vid enheten har vi 12 elever från åk 2-9 från olika grundskolor i kommunen. Eleverna är indelade i tre grupper med två mentorer i varje grupp. 

Arbetsuppgifter                                               
Du kommer att undervisa i ma/no och som lärare på Tallbackaskolan kommer du att ingå i ett arbetslag och arbeta i par tillsammans med en annan lärarkollega. Ni finns tillsammans för eleverna under hela deras skoldag där både undervisning och socialt arbete är viktiga hörnstenar. Du kommer även att arbeta i dialog med andra professioner som finns i elevernas närhet. Mentorskap ingår.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i ma/no för årskurs 4-9. Du ska vara insatt i grundskolans gällande styrdokument och bidra till verksamhetens systematiska kvalitetsarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och du ska vara en tydlig ledare i klassrummet med ett lösningsorienterat förhållningssätt som kan skapa trygghet i elevgrupper. För uppdraget behöver du vara öppen för varierande arbetssätt, komplettera nuvarande arbetslag samt ha ett brinnande intresse för att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Du vill ge eleverna bästa tänkbara förutsättningar för att nå sina kunskapsmål!

Anställning
100 % Tillsvidare. Ferieanställning med 40 timmar arbetsplatsförlagd tid och 5 timmar förtroendetid per vecka. 

Tillträde ht 2022.

Sista ansökningsdatum 2022-06-12.

För anställning i grundskola krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister. Visa mindre

Lärare Ma/No till Hortlax skola

Hortlax skola är en skola med elever i åk 7-9 och en av Piteå kommuns senareskolor. Skolan har ca 300 elever och 30 lärare. På Hortlax skola arbetar behörig och kompetent personal som verkar i ett skolområde med engagerade föräldrar som har hög tillit till skolan och tycker skolan är viktig samt studiemotiverade och målmedvetna elever. Sedan hösten 2009 har vi på Hortlax skola en fotbollsprofil dit elever från hela kommunen kan söka. Arbetsuppgifter Som... Visa mer
Hortlax skola är en skola med elever i åk 7-9 och en av Piteå kommuns senareskolor. Skolan har ca 300 elever och 30 lärare. På Hortlax skola arbetar behörig och kompetent personal som verkar i ett skolområde med engagerade föräldrar som har hög tillit till skolan och tycker skolan är viktig samt studiemotiverade och målmedvetna elever.

Sedan hösten 2009 har vi på Hortlax skola en fotbollsprofil dit elever från hela kommunen kan söka.

Arbetsuppgifter

Som lärare i Ma/No kommer du att undervisa i åk 7-9

Dina arbetsuppgifter:
- planering, undervisning och bedömning inom dina ämnen  
- arbete i nära dialog med all personal på skolan
- bidra till skolans verksamhetsutveckling och mål
- mentorskap

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa elever i Ma/NO åk 7-9. 

Vi söker dig som har goda pedagogiska insikter och som är väl förtrogen med skolans styrdokument och systematiska kvalitetsarbete. Du är tydlig och har en god samarbetsförmåga med en vilja att dela med dig av kunskaper och erfarenheter. Du är ansvarstagande, trygg, har en personlig mognad och kan skapa goda relationer med eleverna.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Anställning övrigt

Tillsvidareanställning 100% ferieanställning

Tillträde 2022-08-10 eller efter överenskommelse.

För anställning i grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister.

 

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2021-05-25
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Lärare ma/idrott åk 7-9 till Christinaskolan

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Christinaskolan är en högstadieskola i centrala Piteå som grundades redan 1894 och var då ett Högre Allmänt Läroverk. I dag bedriver skolan verksamhet för c:a 360 elever i åldrarna 13-16 år och på skolan arbetar 40 medarbetare. På skolan finns en musik och dansprofilering dit elever från hela kommunen kan söka.


Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i ma/idrott åk 7-9
- planering, undervisning och bedömning inom dina ämnen
- arbetar i nära dialog med all personal på skolan
- bidrar till skolans verksamhetsidé och mål
- mentorskap 
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad/behörig lärare att underviska i ma/idrott åk 7-9. Uppdraget kräver att du kan arbeta självständigt professionellt på ett varierande och flexibelt sätt utifrån verksamhetens pedagogiska intentioner. Du är en tydlig närvarande ledare, både i och utanför klassrummet. Du har en positiv grundinställning och ett lösningsorienterat förhållningssätt. Genom att skapa en trygg grund vill du ge eleverna bästa tänkbara förutsättningar för lärande och att nå sina kunskapsmål. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Anställning

Tillsvidareanställning 100%, ferieanställning.
Tillträde ht 2022

För anställning i grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister.

 

Välkommen med din ansökan senast 2022-06-05 Visa mindre

Lärare till Hortlax skola

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Hortlax skola är en skola med elever i åk 7–9 och en av Piteå kommuns senareskolor. Skolan har ca 300 elever och 30 lärare. På Hortlax skola arbetar behörig och kompetent personal som verkar i ett skolområde med engagerade föräldrar som har hög tillit till skolan och tycker skolan är viktig samt studiemotiverade och målmedvetna elever.

Sedan hösten 2009 har vi på Hortlax skola en fotbollsprofil dit elever från hela kommunen kan söka.

Arbetsuppgifter

Hortlax skola har under flera år haft en utökad grundbemanning med en tjänst. Tjänsten har använts till planerad och oplanerad frånvaro i samtliga skolämnen. Läraren som haft uppdraget går nu över till en tjänst som ämneslärare på skolan.


• Dina arbetsuppgifter:
- vikariera under dina kollegors planerade och ej planerade korttidsfrånvaro
• resurslärare under de dagar du ej vikarierar.  
- arbete i nära dialog med all personal på skolan
- bidra till skolans verksamhetsutveckling och mål
- mentorskap

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som är legitimerad lärare åk 7-9.

Vi söker dig som har goda pedagogiska insikter och som är väl förtrogen med skolans styrdokument och systematiska kvalitetsarbete. Du är tydlig och har en god samarbetsförmåga med en vilja att dela med dig av kunskaper och erfarenheter. Du är ansvarstagande, trygg, har en personlig mognad och kan skapa goda relationer med eleverna. Detta uppdrag kommer ställa stora krav på flexibilitet.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Anställning övrigt

Tillsvidareanställning 100% ferieanställning

Tillträde 2022-08-10 eller efter överenskommelse.

För anställning i grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister.

 

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2021-05-15
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Lärare franska/svenska/engelska till Hortlax skola

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Hortlax skola är en skola med elever i åk 7-9 och en av Piteå kommuns senareskolor. Skolan har ca 300 elever och 30 lärare. På Hortlax skola arbetar behörig och kompetent personal som verkar i ett skolområde med engagerade föräldrar som har hög tillit till skolan och tycker skolan är viktig samt studiemotiverade och målmedvetna elever.

Sedan hösten 2009 har vi på Hortlax skola en fotbollsprofil dit elever från hela kommunen kan söka.

Arbetsuppgifter

Som lärare i de franska/svenska/engelska kommer du att undervisa i åk 7-9

Dina arbetsuppgifter:
- planering, undervisning och bedömning inom dina ämnen  
- arbete i nära dialog med all personal på skolan
- bidra till skolans verksamhetsutveckling och mål
- mentorskap

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa elever i franska, svenska och engelska åk 7-9. 

Vi söker dig som har goda pedagogiska insikter och som är väl förtrogen med skolans styrdokument och systematiska kvalitetsarbete. Du är tydlig och har en god samarbetsförmåga med en vilja att dela med dig av kunskaper och erfarenheter. Du är ansvarstagande, trygg, har en personlig mognad och kan skapa goda relationer med eleverna.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Anställning övrigt

Tillsvidareanställning 100% ferieanställning

Tillträde 2022-08-10 eller efter överenskommelse.

För anställning i grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister.

 

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2021-05-15
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Lärare MA och NO till Strömbackaskolan

Piteå kommun har under de senaste åren rankats som en av Sveriges främsta skolkommuner. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitet så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola samt mu... Visa mer
Piteå kommun har under de senaste åren rankats som en av Sveriges främsta skolkommuner. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitet så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola samt musik och dansskola.

Strömbackaskolan är en av Piteå kommuns två gymnasieskolor med ca 1500 elever och 200 anställda uppdelat på fem skolenheter. Strömbackaskolan ligger i centrala Piteå och har ett brett programutbud för gymnasieelever. Vår målsättning är att vara en skola i toppklass där goda minnen skapas.

Vi söker en lärare i matematik och naturorienterande ämnen till skolenhet Mimer och till vårt introduktionsprogram för elever som inte nått behörighet till gymnasieskolans nationella program.

Arbetsuppgifter

Du ska främst undervisa elever på grundskolenivå i matematik och NO vid våra introduktionsprogram. I tjänsten ingår även att ge stöd åt elever i matematik vid våra nationella program. Det innebär att du kommer att undervisa både på grundskolenivå och till viss del på gymnasienivå inom dina ämnen. Planering, undervisning och uppföljning är viktiga pelare i ditt vardagliga arbete och du integrerar värdegrundsarbetet i din undervisning. Du ingår i ämneslag och programlag och samarbetar med andra lärare för att utveckla undervisningen och arbeta ämnesövergripande vid skolenheten. Mentorskap ingår i uppdraget.

Kvalifikationer

Du bör i första hand vara legitimerad lärare i matematik och NO åk 7–9. Det är även önskvärt att du är behörig i matematik och naturkunskap för gymnasieskolan. Erfarenhet av arbete med nyanlända elever och elever i behov av särskilt stöd är meriterande. Du har ett gott förhållningssätt till elever och god pedagogisk insikt i ditt fokus på resultat. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och uppskattar samarbete med övrig personal. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper

Anställning
Tillsvidareanställning 100%, ferieanställning, med tillträde 10/8 eller enligt överenskommelse. För anställning krävs utdrag ur belastningsregistret.

Upplysningar
Linda Ström, Rektor
Telefon 0911-69 64 96

Fackliga företrädare
Noomi Lundberg, Lärarnas riksförbund, 0911-69 34 04
Krister Lindström, Lärarförbundet, 0911-69 63 82 

Välkommen med din ansökan senast 2022-05-22 Visa mindre

Lärare spanska till Sjulnässkolan

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Sjulnässkolan är en av skolorna i utbildningsförvaltningen och här söker vi nu en lärare i spanska i kombination med annat ämne. Skolan, som är en 4-9-skola, är belägen ca 2 mil väster om Piteå. Upptagningsområdet sträcker sig från byarna Långträsk och Storsund, ca 5 mil västerut, till Böle, Lillpite och Svensbyn i skolans närhet. Det innebär ett av kommunens största upptagningsområden. På skolan finns idag drygt 300 elever och drygt 30 anställda. 

Arbetsuppgifter
Undervisning i spanska åk 6-9 samt annat ämne, där spanskundervisningen motsvarar ca 50% tjänst. Därutöver övriga för läraryrket vanliga arbetsuppgifter.
Mentorskap ingår men beroende på hur andra tjänster tillsätts och planeras kan detta komma att bli aktuellt först läsåret 23-24.
Du förväntas också vara delaktig i skolans utvecklingsarbete och olika ämnesövergripande aktiviteter. 

Kvalifikationer
Vi söker en legitimerad lärare med behörighet i spanska och annat ämne upp till åk 9. Beroende på utfallet i övriga pågående rekryteringar kan olika ämneskombinationer vara relevanta. Vi söker dig som har goda pedagogiska insikter och som är väl förtrogen med skolans styrdokument. Du ska kunna arbeta mot uppsatta mål, planera och genomföra undervisning med god kvalitet och ha god samarbetsförmåga samt vara en trygg person med gott omdöme. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställning
100% tillsvidareanställning. Ferieanställning.
Tillträde efter överenskommelse.

För anställning inom skolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister. 

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 2022-05-08. Visa mindre

Lärare Ma/No till Pitholmsskolan

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Pitholmsskolan är en 4-9 skola som ligger efter Havsbadsvägen, söder om Piteå. Skolan byggdes 1962 med tre tillbyggnader vid senare tillfällen.
I årskurs 7-9 finns 235 elever uppdelade i 11 klasser. Skolan har 27 lärare i fyra arbetslag. Skolans idé är att varje elev, utifrån sin potential, ska få möjlighet att utveckla sitt egenansvar, sin lust till lärande och nyfikenhet på omvärlden, sin självtillit samt kunskap att erövra kunskap. Hörnstenarna i vårt arbete är gemensamt för alla verksamheter i området, förskola till årskurs 9, och innebär att vi arbetar efter en gemensam vision om att alla ska lyckas, alla ska känns trygghet och studiero samt att alla ska känna sig välkomna.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innefattar undervisning i Ma/No, tjänsten kommer även innebära att du fungerar som resursperson där arbetsuppgifter kommer vara att arbeta i skolans elevcafeteria. Du kommer att ingå i ett väl inarbetat arbetslag och vara en viktig länk i det kollegiala samarbetet kring planering, undervisning och bedömning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i Ma/No. Anställningen kräver god prioriteringsförmåga, vilja och förmåga till såväl självständigt arbete som samarbete med övrig personal, elever och vårdnadshavare. God analytisk förmåga är viktigt tillsammans med en god förmåga att värdera och ompröva beslut och göra bedömningar för pedagogiska insatser samt att kunna infoga detta arbete i ett systematiskt kvalitetsarbete.

För anställning inom för- och grundskola krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret. 

Anställning övrigt
Tillsvidareanställning 100%, ferieanställning. 
Tillträde 10 augusti 2022.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 2022-05-15 Visa mindre

Musiklärare

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Utbildningsförvaltningen

Utbildningsförvaltningen söker nu en Musiklärare till Musik och Dansskolans och Rönnskolans verksamheter. 

Arbetsuppgifter
Som musiklärare i Musik och Dansskolan och Rönnskolan kommer du att undervisa elever i grundsärskola/träningsskola årskurser F-9 samt instrumentalundervisning på Musik & Dansskolan. Undervisningen kan innehålla både kompanjonundervisning, enskilda lektioner och/eller i grupp och du kommer att ansvara för administrationen av dina egna elever.

Som musiklärare och pedagog arbetar du med inflytande och delaktighet och i uppdraget ingår att delta och driva projekt kopplat till verksamheten, som exempelvis genomförande av musikföreställningar. I övrigt ingår att delta vid möten inom arbetslag och vid Musik & Dansskolans APT och pedagogiska eftermiddagar. 

Kvalifikationer
Examen och legitimation som lärare i musik med huvudinstrument som saxofon, klarinett, piano och fagott för årskurs F-9, samt instrumentalelever på musikklass samt gymnasiet. Erfarenhet av att undervisa inom grundsärskola /träningsskola är meriterande.

Uppdraget kräver kunskap i digitalt skapande och eftersom tjänsten är ambulerande krävs också körkort och tillgång till egen bil. Övriga meriter är färdighet i fler instrument gärna prickinstrument, kännedom om olika genrer och kunskap i grupp/ orkesterledning.

Anställning
Anställning tillsvidare. Ferieanställning.

Deltid 90%. Anställningen är fördelad på 50% vid grundsärskola, ämnen och ämnesområden samt 40% vid Musik & Dansskola.

Övrigt
För anställning inom grundskola krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

 

Välkommen med din ansökan senast 2022-05-01. Visa mindre

Lärare spanska till Sjulnässkolan

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Sjulnässkolan är en av skolorna i utbildningsförvaltningen och här söker vi nu en lärare i bild. Skolan, som är en 4-9-skola, är belägen ca 2 mil väster om Piteå. Upptagningsområdet sträcker sig från byarna Långträsk och Storsund, ca 5 mil västerut, till Böle, Lillpite och Svensbyn i skolans närhet. Det innebär ett av kommunens största upptagningsområden. På skolan finns idag drygt 300 elever och drygt 30 anställda.

 

är en 4-9-skola, är belägen ca 2 mil väster om Piteå. Upptagningsområdet sträcker sig från byarna Långträsk och Storsund, ca 5 mil västerut, till Böle, Lillpite och Svensbyn i skolans närhet. Det innebär ett av kommunens största upptagningsområden. På skolan finns idag drygt 300 elever och drygt 30 anställda.

 

Arbetsuppgifter

Undervisning i spanska åk 6-9 samt annat ämne, där spanskundervisningen motsvarar ca 50% tjänst. Därutöver övriga för läraryrket vanliga arbetsuppgifter.
Mentorskap ingår men beroende på hur andra tjänster tillsätts och planeras kan detta komma att bli aktuellt först läsåret 23-24.
Du förväntas också vara delaktig i skolans utvecklingsarbete och olika ämnesövergripande aktiviteter.

 

Kvalifikationer
Vi söker en legitimerad lärare med behörighet i spanska och annat ämne upp till åk 9. Beroende på utfallet i övriga pågående rekryteringar kan olika ämneskombinationer vara relevanta. 
Vi söker dig som har goda pedagogiska insikter och som är väl förtrogen med skolans styrdokument. Du ska kunna arbeta mot uppsatta mål, planera och genomföra undervisning med god kvalitet och ha god samarbetsförmåga samt vara en trygg person med gott omdöme. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställning
100% tillsvidareanställning. Ferieanställning.
Tillträde efter överenskommelse.

För anställning inom skolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister. 

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 2022-05-08. Visa mindre

Lärare musik till Sjulnässkolan

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Sjulnässkolan är en av skolorna i utbildningsförvaltningen och här söker vi nu en lärare i bild. Skolan, som är en 4-9-skola, är belägen ca 2 mil väster om Piteå. Upptagningsområdet sträcker sig från byarna Långträsk och Storsund, ca 5 mil västerut, till Böle, Lillpite och Svensbyn i skolans närhet. Det innebär ett av kommunens största upptagningsområden. På skolan finns idag drygt 300 elever och drygt 30 anställda.

 

Arbetsuppgifter

Undervisning i musik och matematik eller annat ämne. Därutöver övriga för läraryrket vanliga arbetsuppgifter. Mentorskap ingår men beroende på hur andra tjänster tillsätts och planeras kan detta komma att bli aktuellt först senare. Du förväntas också vara delaktig i skolans utvecklingsarbete och olika ämnesövergripande aktiviteter.

 

Kvalifikationer
Vi söker en legitimerad lärare med behörighet i musik upp till åk 9, helst i kombination med matematik men även spanska, engelska, svenska som andraspråk, bild eller idrott kan vara intressant beroende på utfallet i övriga pågående rekryteringar. Det är meriterande om du har erfarenhet av undervisning på både mellan- och högstadiet. 
Vi söker dig som har goda pedagogiska insikter och som är väl förtrogen med skolans styrdokument. Du ska kunna arbeta mot uppsatta mål, planera och genomföra undervisning med god kvalitet och ha god samarbetsförmåga samt vara en trygg person med gott omdöme. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Anställning
100% tillsvidareanställning. Ferieanställning.
Tillträde augusti 2022 eller efter överenskommelse.

För anställning inom skolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister. 

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 2022-05-08. Visa mindre

Lärare musik till Sjulnässkolan

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Sjulnässkolan är en av skolorna i utbildningsförvaltningen och här söker vi nu en lärare i musik i kombination med matematik eller annat ämne. Skolan, som är en 4-9-skola, är belägen ca 2 mil väster om Piteå. Upptagningsområdet sträcker sig från byarna Långträsk och Storsund, ca 5 mil västerut, till Böle, Lillpite och Svensbyn i skolans närhet. Det innebär ett av kommunens största upptagningsområden. På skolan finns idag drygt 300 elever och drygt 30 anställda.

 

Arbetsuppgifter

Undervisning i musik och matematik eller annat ämne. Därutöver övriga för läraryrket vanliga arbetsuppgifter. Mentorskap ingår men beroende på hur andra tjänster tillsätts och planeras kan detta komma att bli aktuellt först senare. Du förväntas också vara delaktig i skolans utvecklingsarbete och olika ämnesövergripande aktiviteter.

 

Kvalifikationer
Vi söker en legitimerad lärare med behörighet i musik upp till åk 9, helst i kombination med matematik men även spanska, engelska, svenska som andraspråk, bild eller idrott kan vara intressant beroende på utfallet i övriga pågående rekryteringar. Det är meriterande om du har erfarenhet av undervisning på både mellan- och högstadiet. 
Vi söker dig som har goda pedagogiska insikter och som är väl förtrogen med skolans styrdokument. Du ska kunna arbeta mot uppsatta mål, planera och genomföra undervisning med god kvalitet och ha god samarbetsförmåga samt vara en trygg person med gott omdöme. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Anställning
100% tillsvidareanställning. Ferieanställning.
Tillträde augusti 2022 eller efter överenskommelse.

För anställning inom skolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister. 

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 2022-05-08. Visa mindre

Lärare hemkunskap/matematik till Pitholmsskolan

Pitholmsskolan är en 4-9 skola som ligger efter Havsbadsvägen, söder om Piteå. Skolan byggdes 1962 med tre tillbyggnader vid senare tillfällen. I årskurs 7-9 finns 235 elever uppdelade i 11 klasser. Skolan har 27 lärare i fyra arbetslag. Skolans idé är att varje elev, utifrån sin potential, ska få möjlighet att utveckla sitt egenansvar, sin lust till lärande och nyfikenhet på omvärlden, sin självtillit samt kunskap att erövra kunskap. Hörnstenarna i vårt ... Visa mer
Pitholmsskolan är en 4-9 skola som ligger efter Havsbadsvägen, söder om Piteå. Skolan byggdes 1962 med tre tillbyggnader vid senare tillfällen.
I årskurs 7-9 finns 235 elever uppdelade i 11 klasser. Skolan har 27 lärare i fyra arbetslag. Skolans idé är att varje elev, utifrån sin potential, ska få möjlighet att utveckla sitt egenansvar, sin lust till lärande och nyfikenhet på omvärlden, sin självtillit samt kunskap att erövra kunskap. Hörnstenarna i vårt arbete är gemensamt för alla verksamheter i området, förskola till årskurs 9, och innebär att vi arbetar efter en gemensam vision om att alla ska lyckas, alla ska känns trygghet och studiero samt att alla ska känna sig välkomna.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innefattar undervisning i 80 % i hemkunskap och ca 20% undervisning i andra ämnen men vi ser gärna att du är behörig att undervisa i ma/no. Du kommer att ingå i ett väl inarbetat arbetslag och vara en viktig länk i det kollegiala samarbetet kring planering, undervisning och bedömning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i hemkunskap. Meriterande om du är behörig att undervisa i ma/no. Anställningen kräver god prioriteringsförmåga, vilja och förmåga till såväl självständigt arbete som samarbete med övrig personal, elever och vårdnadshavare. God analytisk förmåga är viktigt tillsammans med en god förmåga att värdera och ompröva beslut och göra bedömningar för pedagogiska insatser samt att kunna infoga detta arbete i ett systematiskt kvalitetsarbete.

För anställning inom för- och grundskola krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret. 

Anställning övrigt
Tillsvidareanställning 100%, ferieanställning.
Tillträde 10 augusti 2022.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 2022-04-20 Visa mindre

Lärare SO/Eng till Christinaskolan

Christinaskolan är en högstadieskola i centrala Piteå som grundades redan 1894 och var då ett Högre Allmänt Läroverk. I dag bedriver skolan verksamhet för c:a 360 elever i åldrarna 13-16 år och på skolan arbetar 40 medarbetare. På skolan finns en musik och dansprofilering dit elever från hela kommunen kan söka. Arbetsuppgifter Du kommer att undervisa i so/eng åk 7-9 - planering, undervisning och bedömning inom dina ämnen - arbetar i nära dialog med all ... Visa mer
Christinaskolan är en högstadieskola i centrala Piteå som grundades redan 1894 och var då ett Högre Allmänt Läroverk. I dag bedriver skolan verksamhet för c:a 360 elever i åldrarna 13-16 år och på skolan arbetar 40 medarbetare. På skolan finns en musik och dansprofilering dit elever från hela kommunen kan söka.


Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i so/eng åk 7-9
- planering, undervisning och bedömning inom dina ämnen
- arbetar i nära dialog med all personal på skolan
- bidrar till skolans verksamhetsidé och mål
- mentorskap 
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad/behörig lärare att underviska i so/eng åk 7-9. Uppdraget kräver att du kan arbeta självständigt professionellt på ett varierande och flexibelt sätt utifrån verksamhetens pedagogiska intentioner. Du är en tydlig närvarande ledare, både i och utanför klassrummet. Du har en positiv grundinställning och ett lösningsorienterat förhållningssätt. Genom att skapa en trygg grund vill du ge eleverna bästa tänkbara förutsättningar för lärande och att nå sina kunskapsmål. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Anställning

Tillsvidareanställning 100%, ferieanställning.
Tillträde ht 2022

För anställning i grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister.

 

Välkommen med din ansökan senast 2022-05-04 Visa mindre

Lärare SV/SO till PIthomsskolan

Pitholmsskolan är en 4-9 skola som ligger efter Havsbadsvägen, söder om Piteå. Skolan byggdes 1962 med tre tillbyggnader vid senare tillfällen. I årskurs 7-9 finns 235 elever uppdelade i 11 klasser. Skolan har 27 lärare i fyra arbetslag. Skolans idé är att varje elev, utifrån sin potential, ska få möjlighet att utveckla sitt egenansvar, sin lust till lärande och nyfikenhet på omvärlden, sin självtillit samt kunskap att erövra kunskap. Hörnstenarna i vårt ... Visa mer
Pitholmsskolan är en 4-9 skola som ligger efter Havsbadsvägen, söder om Piteå. Skolan byggdes 1962 med tre tillbyggnader vid senare tillfällen.
I årskurs 7-9 finns 235 elever uppdelade i 11 klasser. Skolan har 27 lärare i fyra arbetslag. Skolans idé är att varje elev, utifrån sin potential, ska få möjlighet att utveckla sitt egenansvar, sin lust till lärande och nyfikenhet på omvärlden, sin självtillit samt kunskap att erövra kunskap. Hörnstenarna i vårt arbete är gemensamt för alla verksamheter i området, förskola till årskurs 9, och innebär att vi arbetar efter en gemensam vision om att alla ska lyckas, alla ska känns trygghet och studiero samt att alla ska känna sig välkomna.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innefattar undervisning i Sv/So, vi ser gärna att du även är behörig eller har erfarenhet av att undervisa i ma/no. Du kommer att ingå i ett väl inarbetat arbetslag och vara en viktig länk i det kollegiala samarbetet kring planering, undervisning och bedömning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i Sv/So. Meriterande om du är behörig att undervisa i ma/no. Anställningen kräver god prioriteringsförmåga, vilja och förmåga till såväl självständigt arbete som samarbete med övrig personal, elever och vårdnadshavare. God analytisk förmåga är viktigt tillsammans med en god förmåga att värdera och ompröva beslut och göra bedömningar för pedagogiska insatser samt att kunna infoga detta arbete i ett systematiskt kvalitetsarbete.

För anställning inom för- och grundskola krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret. 

Anställning övrigt
Tillsvidareanställning 100%, ferieanställning. 
Tillträde 10 augusti 2022.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 2022-04-20 Visa mindre

Danslärare till åk 7-9 Christinaskolan

Christinaskolan är en högstadieskola i centrala Piteå som grundades redan 1894 och var då ett Högre Allmänt Läroverk. I dag bedriver skolan verksamhet för c:a 350 elever i åldrarna 13-16 år och på skolan arbetar 40 medarbetare. På skolan finns en musikprofilering dit elever från hela kommunen kan söka sedan hösten 2020 finns även en dansprofilering. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som danslärare på kommunens dansprofil. Utveckla dansen på skolan oc... Visa mer
Christinaskolan är en högstadieskola i centrala Piteå som grundades redan 1894 och var då ett Högre Allmänt Läroverk. I dag bedriver skolan verksamhet för c:a 350 elever i åldrarna 13-16 år och på skolan arbetar 40 medarbetare. På skolan finns en musikprofilering dit elever från hela kommunen kan söka sedan hösten 2020 finns även en dansprofilering.


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som danslärare på kommunens dansprofil. Utveckla dansen på skolan och söka samarbete med musikprofilen. Individuell coachning av danseleverna. Utveckla samarbetsformer med Musik och Dansskolans resurser kring olika dansformer.
- planering, undervisning och bedömning inom dina ämnen
- arbetar i nära dialog med all personal på skolan
- bidrar till skolans verksamhetsidé och mål
- mentorskap 
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i dans. Uppdraget kräver att du kan arbeta självständigt professionellt på ett varierande och flexibelt sätt utifrån verksamhetens pedagogiska intentioner. Önskvärt att du kan undervisa i flera olika dansstilar, kost och hälsa.
Du är en tydlig närvarande ledare, både i och utanför klassrummet. Du har en positiv grundinställning och ett lösningsorienterat förhållningssätt. Genom att skapa en trygg grund vill du ge eleverna bästa tänkbara förutsättningar för lärande och att nå sina kunskapsmål. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Anställning

Tillsvidareanställning 100%, ferieanställning.
Tillträde ht 2022

För anställning i grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister.

 

Välkommen med din ansökan senast 2022-04-03 Visa mindre

Lärare i bild till Sjulnässkolan

Piteå – det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling ... Visa mer
Piteå – det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.

 

Sjulnässkolan är en av skolorna i utbildningsförvaltningen och här söker vi nu en lärare i bild. Skolan, som är en 4-9-skola, är belägen ca 2 mil väster om Piteå. Upptagningsområdet sträcker sig från byarna Långträsk och Storsund, ca 5 mil västerut, till Böle, Lillpite och Svensbyn i skolans närhet. Det innebär ett av kommunens största upptagningsområden. På skolan finns idag drygt 300 elever och drygt 30 anställda.

 

Arbetsuppgifter

Undervisning i bild i åk 4-9 samt ev annat ämne, där bildundervisningen i dagsläget motsvarar ca 80% tjänst. Därutöver övriga för läraryrket vanliga arbetsuppgifter.
Mentorskap ingår men beroende på hur andra tjänster tillsätts och planeras kan detta komma att bli aktuellt från start eller först läsåret 23-24.
Du förväntas också vara delaktig i skolans utvecklingsarbete och olika ämnesövergripande aktiviteter. 

 

Kvalifikationer
Vi söker en legitimerad lärare med behörighet att undervisa i bild upp till åk 9. Det kan vara meriterande om du även har behörighet i ett eller flera andra ämnen, t ex engelska, matematik, svenska som andraspråk eller idrott från åk 4. 
Du ska kunna arbeta mot uppsatta mål, planera och genomföra undervisning med god kvalitet och ha god samarbetsförmåga samt vara en trygg person med gott omdöme. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställning
100% tillsvidareanställning. Ferieanställning.
Tillträde efter överenskommelse.

För anställning inom skolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister. Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 2022-03-25 Visa mindre

Lärare Musik/Matematik åk 7-9 Christinaskolan

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Christinaskolan är en högstadieskola i centrala Piteå som grundades redan 1894 och var då ett Högre Allmänt Läroverk. I dag bedriver skolan verksamhet för c:a 350 elever i åldrarna 13-16 år och på skolan arbetar 40 medarbetare. På skolan finns en musikprofilering dit elever från hela kommunen kan söka och sedanhösten 2020 finns även en dansprofilering.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa musik i åk 4-9 och matematik i åk 7-9.
- planering, undervisning och bedömning inom dina ämnen 
- arbetar i nära dialog med all personal på skolan
- bidrar till skolans verksamhetsidé och mål
- mentorskap 
I uppdrag ingår att arbeta aktivt med att utveckla kommunens musikprofil, där musikproduktion, ensemblespel ingår, samt att fortsätta arbetet med att utveckla och skapa samarbete med dansprofilen. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa musik i åk 4-9 och matematik i åk 7-9. Uppdraget kräver att du kan arbeta självständigt och professionellt på ett varierande och flexibelt sätt utifrån verksamhetens pedagogiska intentioner. 
Du är en tydlig närvarande ledare, både i och utanför klassrummet. Du har en positiv grundinställning och ett lösningsorienterat förhållningssätt. Genom att skapa en trygg grund vill du ge eleverna bästa tänkbara förutsättningar för lärande och att nå sina kunskapsmål. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Anställning

Tillsvidareanställning 100%, ferieanställning.
Tillträde ht 2022

För anställning i grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister. 

Välkommen med din ansökan senast 2022-04-03 Visa mindre

Lärare MaNo 4-9 Porsnässkolan

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Utbildningsförvaltningen söker nu en lärare MaNo till Porsnässkolan. 

Porsnässkolan
Porsnässkolan är en 4-9 skola i Norrfjärden, Piteå kommun. På skolan går cirka 320 elever och i skolområdet finns även förskolor och skolor för F-6. 

Arbetsuppgifter
Undervisning i Matematik och Naturorienterande ämnen, samt övriga sedvanliga lärararbetsuppgifter. Mentorskap ingår.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i MaNo. Du har goda pedagogiska insikter och är väl förtrogen med skolans styrdokument. Vidare vill vi att du har god förmåga att skapa goda relationer, har ett positivt förhållningssätt till elever och kollegor samt har en god samarbetsförmåga.   

Anställning
100 % tillsvidare.
Tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt


Sista ansökningsdatum 2022-01-16. 

För anställning inom grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister. Visa mindre

Musiklärare

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Utbildningsförvaltningen

Utbildningsförvaltningen söker nu en Musiklärare till Musik och Dansskolans verksamhet. 

Arbetsuppgifter
Som musiklärare i Musik och Dansskolan kommer du att undervisa elever i grundskolans årskurser F-9, samt gymnasiet i Blockflöjt sopran t.o.m. Basflöjt. Undervisningen kan vara både enskilt, i grupp, i ensemblespel och till viss del ingår klassundervisning. Som musiklärare arbetar du med inflytande och delaktighet som en viktig komponent i arbetet och du kommer att delta och driva projekt kopplat till verksamheten som exempelvis genomförande av musikföreställningar. I övrigt ingår i ditt uppdrag att delta vid möten inom arbetslag och skola samt att ansvara för administration av egna elever.  

Kvalifikationer
Examen och legitimation som lärare i musik med huvudinstrument Blockflöjt tom Basflöjt för årskurs F-9, samt gymnasiet. Uppdraget kräver kunskap i digitalt skapande och eftersom tjänsten är ambulerande krävs också körkort och tillgång till egen bil. Meriterande är färdighet i fler instrument. 

Anställning
100 % Ferieanställning. Anställningen är tillsvidare. 

Övrigt
För anställning inom grundskola krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

 

Välkommen med din ansökan senast 2022-03-14 Visa mindre

Lärare SO 4-9 Porsnässkolan

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Utbildningsförvaltningen söker nu en lärare i SO-ämen till Porsnässkolan. 

Porsnässkolan
Porsnässkolan är en 4-9 skola i Norrfjärden, Piteå kommun. På skolan går cirka 320 elever och i skolområdet finns även förskolor och skolor för F-6. 

Arbetsuppgifter
Undervisning i Samhällsorienterande ämnen, samt övriga sedvanliga lärararbetsuppgifter. Mentorskap ingår.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i SO. Du har goda pedagogiska insikter och är väl förtrogen med skolans styrdokument. Vidare vill vi att du har god förmåga att skapa goda relationer, har ett positivt förhållningssätt till elever och kollegor samt har en god samarbetsförmåga.   

Anställning
100 % tillsvidare.
Tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt


Sista ansökningsdatum 2022-02-13.

För anställning inom grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister. Visa mindre

Lärare till Porsnässkolan

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Utbildningsförvaltningen söker nu en lärare till Porsnässkolan. Uppdraget är att vara skolans vikarie och resurslärare.

Arbetsuppgifter

Vi önskar att du:• finns tillgänglig för vikariat på morgonen på mellan- och högstadiet
• samarbetar med pedagoger på skolan och bidrar till skolans verksamhetsmål
• arbetar i nära dialog med resursteamet för elever med extra behov
• verkar för goda kontakter med föräldrar 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i grundämnen åk 4-9. Uppdraget kräver att du kan arbeta självständigt och professionellt på ett varierande och flexibelt sätt utifrån verksamhetens pedagogiska intentioner. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 
Anställning
Tillsvidareanställning 80%, ferieanställning. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.
För anställning i grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister. 
 
Välkommen med din ansökan senast 2021-12-14 Visa mindre

Lärare till Christinaskolan åk 7-9

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Christinaskolan är en högstadieskola i centrala Piteå som grundades redan 1894 och var då ett Högre Allmänt Läroverk. I dag bedriver skolan verksamhet för c:a 370 elever i åldrarna 13-16 år och på skolan är vi 35 medarbetare. På skolan finns en musikprofilering dit elever från hela kommunen kan söka och sedan ett år tillbaka har vi även en dansprofilering.


Vi söker en lärare till Christinaskolan som kommer att vara skolans vikarie och resurslärare.

Arbetsuppgifter
Vi önskar att du:


• finns tillgänglig för vikariat på morgonen och samarbetar med övriga lärare
• arbetar i nära dialog med resursteamet för elever med extra behov
• bidrar till skolans verksamhetsidé och målKvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i grundämnen åk 7-9 gärna med behörighet att undervisa i matematik och naturorienterande ämnen åk 7-9. Uppdraget kräver att du kan arbeta självständigt och professionellt på ett varierande och flexibelt sätt utifrån verksamhetens pedagogiska intentioner. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Anställning
Tillsvidareanställning 100%, ferieanställning.
Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

För anställning i grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister.

 

Välkommen med din ansökan senast 2021-10-17 Visa mindre

Lärare tyska åk 6-9

Solanderskolan är en 4-9 skola i Piteå Kommun i stadsdelen Öjebyn. På skolan går det cirka 320 elever fördelat mellan årskurserna 4-9. I Öjebyns rektorsområde har vi även förskolor och lågstadieskolor Björklunda / Kullen, AST-grupp och hörselklass. På skolan arbetar kompetent och engagerad personal där du blir bemött på ett professionellt sätt av såväl medarbetare som elever. Skolan har ett gott klimat där elever och lärare värnar om en god lärandemiljö oc... Visa mer
Solanderskolan är en 4-9 skola i Piteå Kommun i stadsdelen Öjebyn. På skolan går det cirka 320 elever fördelat mellan årskurserna 4-9. I Öjebyns rektorsområde har vi även förskolor och lågstadieskolor Björklunda / Kullen, AST-grupp och hörselklass. På skolan arbetar kompetent och engagerad personal där du blir bemött på ett professionellt sätt av såväl medarbetare som elever. Skolan har ett gott klimat där elever och lärare värnar om en god lärandemiljö och uppger hög trivsel. På skolan arbetar vi aktivt med ett kollegialt lärande genom att vi bland annat genomför verksamhetsbesök i varandras klassrum och på andra sätt delar kunskaper och utmaningar med varandra.

Arbetsuppgifter

Solanderskolan söker i första hand en legitimerad lärare i tyska för att undervisa i årskurs 6-9. Tjänsten kommer inte innebära ett mentorskap utan det finns utrymme för några resurstimmar.

Är du ny i rollen som lärare kommer du ha stöd i din roll tillsammans med skolans elevhälsoteam och en mentor på skolan. Du förväntas delta aktivt i skolans systematiska kvalitetsarbete och utvecklande av verksamheten och de prioriterade områden som finns på skolan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som i första hand är legitimerad lärare i tyska och kan undervisa elever i årskurs 6-9. Även du som inte har lärarutbildning men kunskaper i tyska kan söka tjänsten. Du har goda pedagogiska insikter och tidigare arbete med elever i behov av stöd är meriterande.

Anställning

50 - 60% föräldravikariat under HT-21, ferieanställning, tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar

Rektor Mathias Lindmark, tel. 0911-696601

Fackliga företrädare

Ingrid Pihl, Lärarnas Riksförbund

Tel 070-370 00 57

Sofia Liberg, Lärarförbundet

Tel 0911-93403

Välkommen med din ansökan senast 2021-08-16 Visa mindre

Lärare i bild Porsnässkolan

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Utbildningsförvaltningen söker nu dig som är lärare i bild till Porsnässkolan. 

Porsnässkolan
Porsnässkolan är en 4-9 skola i Norrfjärden, Piteå kommun. På skolan går cirka 320 elever och i skolområdet finns även förskolor och skolor för F-6. På skolan finns också Piteå Naturskola stationerad med tillhörande biolabb som är en tillgång i ämnesundervisningen samt i arbetet med hållbar utveckling.

Arbetsuppgifter
Undervisning i bild. I tjänsten ingår mentorskap samt övriga sedvanliga lärararbetsuppgifter. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i bild för årskurs 4-9. Du har goda pedagogiska insikter och är väl förtrogen med skolans styrdokument. Vidare vill vi att du har god förmåga att skapa goda relationer, har ett positivt förhållningssätt till elever och kollegor samt har en god samarbetsförmåga.   

Anställning
80 % tillsvidare.
Tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt


Sista ansökningsdatum 2021-05-23. Anställnings start hösten 2021.

För anställning inom grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister. Visa mindre

Lärare Ma/No åk 7-9 Christinaskolan

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Christinaskolan är en högstadieskola i centrala Piteå som grundades redan 1894 och var då ett Högre Allmänt Läroverk. I dag bedriver skolan verksamhet för c:a 350 elever i åldrarna 13-16 år och på skolan arbetar 35 medarbetare. På skolan finns en musikprofilering dit elever från hela kommunen kan söka och från hösten 2020 kommer även en dansprofilering att starta.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i ma/no åk 7-9 
Dina arbetsuppgifter består av:
- planering, undervisning och bedömning inom dina ämnen  
- arbetar i nära dialog med all personal på skolan
- bidrar till skolans verksamhetsidé och mål
- mentorskap ingår i arbetsuppgifterna

 Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i matematik och naturorienterande ämnen åk 7-9. Uppdraget kräver att du kan arbeta självständigt och professionellt på ett varierande och flexibelt sätt utifrån verksamhetens pedagogiska intentioner. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Anställning

Tillsvidareanställning 100%, ferieanställning.
Tillträde 2021-08-12

För anställning i grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister.

 

Välkommen med din ansökan senast 2021-05-05 Visa mindre

Lärare Ma/Musik åk 7-9 Christinaskolan

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Christinaskolan är en högstadieskola i centrala Piteå som grundades redan 1894 och var då ett Högre Allmänt Läroverk. I dag bedriver skolan verksamhet för c:a 350 elever i åldrarna 13-16 år och på skolan arbetar 35 medarbetare. På skolan finns en musikprofilering dit elever från hela kommunen kan söka och från hösten 2020 kommer även en dansprofilering att starta.

Arbetsuppgifter

Som lärare i ma/musik kommer du att undervisa elever i åk 7 -9
Dina arbetsuppgifter består av:
- planering, undervisning och bedömning inom dina ämnen  
- arbetar i nära dialog med all personal på skolan
- bidrar till skolans verksamhetsidé och mål 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i matematik/musik åk 7-9. Uppdraget kräver att du kan arbeta självständigt och professionellt på ett varierande och flexibelt sätt utifrån verksamhetens pedagogiska intentioner. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Anställning

Tillsvidareanställning 60%, ferieanställning.
Tillträde 2021-08-12

För anställning i grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister.

 

Välkommen med din ansökan senast 2021-04-29 Visa mindre

Lärare Tyska/Textilslöjd åk 7-9 Christinaskolan

Christinaskolan är en högstadieskola i centrala Piteå som grundades redan 1894 och var då ett Högre Allmänt Läroverk. I dag bedriver skolan verksamhet för c:a 350 elever i åldrarna 13-16 år och på skolan arbetar 35 medarbetare. På skolan finns en musikprofilering dit elever från hela kommunen kan söka och från hösten 2020 kommer även en dansprofilering att starta. Arbetsuppgifter Som lärare i tyska/textilslöjd kommer du att undervisa elever i åk 7 -9 Di... Visa mer
Christinaskolan är en högstadieskola i centrala Piteå som grundades redan 1894 och var då ett Högre Allmänt Läroverk. I dag bedriver skolan verksamhet för c:a 350 elever i åldrarna 13-16 år och på skolan arbetar 35 medarbetare. På skolan finns en musikprofilering dit elever från hela kommunen kan söka och från hösten 2020 kommer även en dansprofilering att starta.

Arbetsuppgifter

Som lärare i tyska/textilslöjd kommer du att undervisa elever i åk 7 -9
Dina arbetsuppgifter består av:
- planering, undervisning och bedömning inom dina ämnen  
- arbetar i nära dialog med all personal på skolan
- bidrar till skolans verksamhetsidé och mål
- mentorskap ingår i arbetsuppgifterna

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i tyska/textilslöjd åk 7-9. Uppdraget kräver att du kan arbeta självständigt och professionellt på ett varierande och flexibelt sätt utifrån verksamhetens pedagogiska intentioner. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Anställning

Tillsvidareanställning 80%, ferieanställning.
Tillträde 2021-08-12

För anställning i grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister.

 

Välkommen med din ansökan senast 2021-04-29 Visa mindre

Lärare till Placeringspoolen

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. Piteå kommun har under de senaste åren rankats som en av Sveriges främsta skolkommuner. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förva... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. Piteå kommun har under de senaste åren rankats som en av Sveriges främsta skolkommuner. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Utbildningsförvaltningen söker nu lärare till Placeringspoolen. 

Arbetsuppgifter                                               
Som medarbetare i Utbildningsförvaltningens placeringspool så erbjuds du en anställning tillsvidare trots att det är tidsbegränsade behov som du kommer att placeras på. Placeringspoolen samordnas av bemanningsenheten på Utbildningsförvaltningen och det är genom dem du kommer att placeras i olika uppdrag kopplat till din kompetens. Du kan även bli placerad i andra uppdrag inom skolans verksamheter vilket ger dig möjlighet att prova på och se vilka uppdrag som passar dig bäst. Möjlighet finns sedan att söka dig till en anställning tillsvidare på den skola som du vill.

Kvalifikationer
För att få anställning i Utbildningsförvaltningens placeringspool som lärare så kräver vi att du studerar till eller har examen och legitimation som lärare. Du behöver vara insatt i skolans styrdokument och ha en god pedagogisk kompetens samt vara intresserad av att arbeta i skolans olika verksamheter. Som anställd i placeringspoolen behöver du därför uppskatta att arbeta flexibelt och vara nyfiken på att prova olika uppdrag i skolan. 

Anställning tillsvidare som lärare kräver legitimation, för dig som är under utbildning till lärare så kan vi erbjuda dig en tidsbegränsad anställning enligt skollagen fram till klar examen.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Anställning
100% Anställning tillsvidare. Ferieanställning.
För dig som studerar och inte har en klar examen kan vi erbjuda tidsbegränsad anställning enligt skollagen tills du är klar. 

Tillträde enligt överenskommelse.
För anställning krävs uppvisat utdrag ur belastningsregistret.

Rekrytering kommer att göras löpande under tid för annonsering så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Välkommen med din ansökan senast 2021-04-30.

Vi undanber oss all kontakt från konsulterande rekryteringsföretag Visa mindre

Lärare Ma/No/Slöjd trä- och metall åk 7-9 Christinaskolan

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Christinaskolan är en högstadieskola i centrala Piteå som grundades redan 1894 och var då ett Högre Allmänt Läroverk. I dag bedriver skolan verksamhet för c:a 350 elever i åldrarna 13-16 år och på skolan arbetar 35 medarbetare. På skolan finns en musikprofilering dit elever från hela kommunen kan söka och från hösten 2020 kommer även en dansprofilering att starta.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i åk 7-9 , övervägande del är  undervisning i ma/no samt en mindre del undervisning i slöjd trä- och metall.
Dina arbetsuppgifter består av:
- planering, undervisning och bedömning inom dina ämnen  
- arbetar i nära dialog med all personal på skolan
- bidrar till skolans verksamhetsidé och mål
- mentorskap ingår i arbetsuppgifterna

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i matematik och naturorienterande ämnen åk 7-9. Meriterande om du även har behörighet i trä och metallslöjd. Uppdraget kräver att du kan arbeta självständigt och professionellt på ett varierande och flexibelt sätt utifrån verksamhetens pedagogiska intentioner. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Anställning

Tillsvidareanställning 100%, ferieanställning.
Tillträde 2021-08-12

För anställning i grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister.

 

Välkommen med din ansökan senast 2021-04-14 Visa mindre

Lärare So/Idrott åk 7-9 Christinaskolan

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Christinaskolan är en högstadieskola i centrala Piteå som grundades redan 1894 och var då ett Högre Allmänt Läroverk. I dag bedriver skolan verksamhet för c:a 350 elever i åldrarna 13-16 år och på skolan arbetar 35 medarbetare. På skolan finns en musikprofilering dit elever från hela kommunen kan söka och från hösten 2020 kommer även en dansprofilering att starta.

Arbetsuppgifter

Som lärare i So och Idrott kommer du att undervisa elever i åk 7 -9
Dina arbetsuppgifter består av:
- planering, undervisning och bedömning inom dina ämnen  
- arbetar i nära dialog med all personal på skolan
- bidrar till skolans verksamhetsidé och mål
- mentorskap ingår i arbetsuppgifterna

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i Samhällsorienterande ämnen och Idrott i åk 7-9. Uppdraget kräver att du kan arbeta självständigt och professionellt på ett varierande och flexibelt sätt utifrån verksamhetens pedagogiska intentioner. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Anställning

Tillsvidareanställning 100%, ferieanställning.
Tillträde 2021-08-12

För anställning i grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister.

 

Välkommen med din ansökan senast 2021-04-14 Visa mindre

Lärare Ma/No åk 7-9 Hortlax skola

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


 

Arbetsplats

Hortlax skola är en skola med elever i åk 7 till 9 och en av Piteå kommuns senareskolor. Skolan har ca 280 elever och 30 lärare. På Hortlax skola arbetar behörig och kompetent personal. I vårt skolområde finns engagerade föräldrar som har hög tillit till skolan och tycker skolan är viktig samt studiemotiverade och målmedvetna elever.

Sedan hösten 2009 har vi på Hortlax skola en fotbollsprofil dit elever från hela kommunen kan söka.

 

Arbetsuppgifter

Som lärare i matematik/NO kommer du att undervisa i åk 7 -9

Dina arbetsuppgifter består av:
- planering, undervisning och bedömning inom dina ämnen  
- arbetar i nära dialog med all personal på skolan
- bidrar till skolans verksamhetsidé och mål
- mentorskap ingår i arbetsuppgifterna

  

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa elever i matematik- och NO ämnen åk 7-9. 

Vi söker dig som har goda pedagogiska insikter och som är väl förtrogen med skolans styrdokument och systematiska kvalitetsarbete. Du är tydlig och har en god samarbetsförmåga med en vilja att dela med dig av kunskaper och erfarenheter. Du är ansvarstagande, trygg, har en personlig mognad och kan skapa goda relationer med eleverna.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

 

Anställning övrigt

Tillsvidareanställning 100% ferieanställning

Tillträde 2021-08-11 eller efter överenskommelse.

För anställning i grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister.

 

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2021-03-24
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Slöjdlärare trä-och metall åk 7-9 Hortlax skola

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Hortlax skola är en skola med elever i åk 7 till 9 och en av Piteå kommuns senareskolor. Skolan har ca 280 elever och 30 lärare. På Hortlax skola arbetar behörig och kompetent personal. I vårt skolområde finns engagerade föräldrar som har hög tillit till skolan och tycker skolan är viktig samt studiemotiverade och målmedvetna elever.

Sedan hösten 2009 har vi på Hortlax skola en fotbollsprofil dit elever från hela kommunen kan söka.

 

Arbetsuppgifter

I uppdraget ingår ca 40% lärare trä/metall och 20% som resurs.

I undervisningen ska du hela tiden sträva efter att de elever du arbetar med når upp till läroplanens kunskapsmål. Du ska med ett gott bemötande verka för förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och arbetskamrater. I tjänsten ingår mentorskap.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i trä- och metall mot grundskolans senare år. Uppdraget kräver att du kan arbeta självständigt och professionellt på ett varierande och flexibelt sätt utifrån verksamhetens pedagogiska intentioner. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper. 

Anställning

Tillsvidareanställning 60% (40% lärare och 20% resurs). Ferieanställning.
Tillträde 2021-08-12 eller enligt överenskommelse.

För anställning i grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister.

 

Välkommen med din ansökan senast 2021-04-14

 

I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från andra annonsörer och rekryteringsföretag Visa mindre

Lärare i Tyska och Musik

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Solanderskolan

Solanderskolan är en 4-9 skola i Piteå Kommun i stadsdelen Öjebyn. På skolan går det cirka 340 elever fördelat mellan årskurserna 4-9. I Öjebyns rektorsområde har vi även förskolor och lågstadieskolor Björklunda / Kullen, AST-grupp och hörselklass. På skolan arbetar kompetent och engagerad personal där du blir bemött på ett professionellt sätt av såväl medarbetare som elever. Skolan har ett gott klimat där elever och lärare värnar om en god lärandemiljö och uppger hög trivsel. På skolan arbetar vi aktivt med ett kollegialt lärande genom att vi bland annat genomför verksamhetsbesök i varandras klassrum och på andra sätt delar kunskaper och utmaningar med varandra. Solanderskolan söker nu en legitimerad lärare i tyska och Musik för årskurs 4-9.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i Tyska och Musik i årskurs 4-9. Under VT-21 kommer det dock vara årskurs 6-9. Tjänsten kommer inte innebära ett mentorskap, däremot finns det utrymme för några resurstimmar. Inom musikämnet tillkommer eventuellt att vara behjälplig i planering för skolavslutning. Är du ny lärare kommer du att ha stöttning av en mentor på skolan samt skolans elevhälsoteam. Som lärare på Solanderskolan förväntas du delta aktivt i skolans systematiska kvalitetsarbete och utvecklande av verksamheten och de prioriterade områden som finns på skolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i tyska och musik och kan undervisa elever i årskurs 4-9. Du ska vara tydlig och ha god samarbetsförmåga samt vara en trygg person med gott omdöme som kan skapa goda relationer med elever och kollegor. Du har goda pedagogiska insikter och tidigare arbete med elever i behov av stöd är meriterande. Tveka inte, ta chansen att söka tjänsten på Solanderskolan.

Anställning
100% Ferieanställning.

Anställningen är ett föräldravikariat under VT-21 och HT-21.

Tillträde enligt överenskommelse. 

Övrigt


Välkommen med din ansökan senast 2020-09-20.

För anställning i grundskolan krävs uppvisat intyg ur belastningsregister. Visa mindre

Lärare i spanska Porsnässkolan

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Porsnässkolan

Porsnässkolan i Piteå kommun är en 4-9 skola med cirka 310 elever. Skolan ligger i Norrfjärden i ett skolområde där även förskolor och skolor för F-6 ingår. I hela skolområdet arbetas det aktivt med skolutveckling och gemensamma visioner och vid Porsnässkolan fokuseras särskilt på normer och värden, relationer och ämnesutveckling. 

Arbetsuppgifter

Som lärare vid Porsnässkolan kommer du att ansvara för undervisningen i spanska för elever i åk. 6-9. Du kommer att ingå i ett väl inarbetat ämneslag och vara en viktig länk i lagets kollegiala samarbete kring planering, undervisning och bedömning. Till viss del kan undervisning i andra ämnen också bli aktuellt. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är examinerad och legitimerad lärare i spanska med behörighet mot grundskolas årskurs 4-9. Det är meriterande om du har legitimation och behörighet att undervisa i fler ämnen, gärna samhällsorienterande. Uppdraget kräver goda pedagogiska insikter och att du är förtrogen med skolans styrdokument. Som pedagog behöver du visa på ett engagemang för skolutveckling och kunna skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du ska vara mån om varje enskild elevs kunskapsmässiga och sociala utveckling och kunna anpassa din undervisning till elevers individuella behov.   

Anställning
100 % ferieanställning tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt

Välkommen med din ansökan senast 2020-08-18

För anställning inom grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister. Visa mindre

Teach for sweden / Piteå kommun, Utbildningsförvaltningen

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Utbildningsförvaltningen i Piteå kommun har som ett led i det arbetet ett samarbete med Teach for Sweden och ger personer chansen att utbildas till skickliga ledare och lärare i Teach for Swedens ledarskapsprogram.

Anställning
Anställning innebär en 100% Ferieanställning som Lärare. Anställningen kommer att tidsbegränsas enligt skolagen med ett år i taget fram till 2023-06-30. Förutsättning för anställning är genomförandet av TFS´s tvååriga ledarskapsprogram och att bägge parterna lever upp till sina åttaganden. Avtalet har en uppsägningstid på tre månader.

Schemalagd arbetstid är 80%, förlagd på fyra arbetsdagar i veckan. Resterande 20% är en betald ledig studiedag per vecka. 

Placering kommer att vara på en högstadieskola i Utbildningsförvaltningen och i uppdraget ingår ansvarsuppdrag som är relaterat till rollen som lärare. Utöver undervisning innebär det mentorskap, att vara rastvakt m.m.

Tillgång till VFU-handledare finns för kontinuerligt stöd.

Akademiska krav
För att vara behörig att söka till kompletterande pedagogisk utbildning så behöver du universitetsstudier i ett undervisningsämne motsvarande 90 hp. Ytterligare ett eller två undervisningsämnen kan ingå i examen om omfattningen är minst 45 hp. Mer preciserade krav finner du på Teach for swedens hemsida på bifogad länk längre ner i annonsen. 

Granskningen av dina akademiska meriter och beslut om behörighet fattas av Luleå tekniska universitet.

För mer information var vänlig kontakta;

Elice Ökvist
Avdelningschef grundskolan
Tfn 0911-696258Låter det som en intressant utmaning för dig?

Då har du möjlighet att göra en ansökan via Teach for Swedens webbsida. Sista ansökningsdag 2021-02-28. 

Följ denna länk; www.teachforsweden.se Visa mindre

Lärare Ma/No till Christinaskolan

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola,... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Christinaskolan är en högstadieskola i centrala Piteå som grundades redan 1894 och var då ett Högre Allmänt Läroverk. I dag bedriver skolan verksamhet för c:a 300 elever i åldrarna 13-16 år och på skolan arbetar 32 medarbetare. På skolan finns en musikprofilering dit elever från hela kommunen kan söka och från hösten 2020 kommer även en dansprofilering att starta.

Arbetsuppgifter
Uppdraget innebär undervisning i år 7-9  i ma/no enligt läroplan, mentorskap samt övriga sedvanliga lärararbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare mot grundskolans senare år med inriktning matematik och naturorienterande ämnen. Uppdraget kräver att du kan arbeta självständigt och professionellt på ett varierande och flexibelt sätt utifrån verksamhetens pedagogiska intentioner. Vi lägger stor vikt på personlig egenskaper. 

Anställning
Tillsvidareanställning 100%, ferieanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.

För anställning i grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister.

 

Välkommen med din ansökan senast 2020-05-24 Visa mindre

Teach for sweden / Piteå kommun, Utbildningsförvaltningen

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola,... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Utbildningsförvaltningen i Piteå kommun har som ett led i det arbetet inlett ett samarbete med Teach for Sweden inför hösten 2020 som ger personer chansen att utbildas till skickliga ledare och lärare i Teach for Swedens ledarskapsprogram.

Anställning
Anställning innebär en 100% Ferieanställning som Lärare. Anställningen kommer att tidsbegränsas enligt skolagen med ett år i taget fram till 2022-06-30. Förutsättning för anställning är genomförandet av TFS´s tvååriga ledarskapsprogram och att bägge parterna lever upp till sina åttaganden. Avtalet har en uppsägningstid på tre månader.

Schemalagd arbetstid är 80%, dvs fyra dagar i veckan. Resterande 20% är en betald ledig studiedag per vecka. 

I uppdraget ingår ansvarsuppdrag som är relaterat till rollen som lärare. Utöver undervisning innebär det mentorskap, att vara rastvakt m.m. Tillgång till VFU-handledare finns för kontinuerligt stöd.

Akademiska krav
För att vara behörig att söka till kompletterande pedagogisk utbildning så behöver du uppfylla följande:


• Universitetsstudier om minst 90 hp i matematik, teknik, fysik, biologi, kemi, svenska, engelska eller spanska.
• dina 90 hp behöver inkludera ett självständigt arbete om minst 15hp och täcka in relevanta moment (se pdf nedan)
• För behörighet i två ämnen krävs 90 hp + 60 hp, för treämnesbehörighet behöver du istället 90 hp + 45 hp + 45 hp.

Granskningen av dina akademiska meriter och beslut om behörighet fattas av Luleå tekniska universitet.

Har du funderingar kring uppdraget så kan du gå in på Teach for Swedens webbsida som du hittar en länk till lite längre ner i annonsen.
För mer information kan du kan också kontakta två av Utbildningsförvaltningens rektorer;

Linda Andersson
Rektor Porsnässkolan
Tel: 0911-69 75 63 

Mona Marklund
Rektor Cristinaskolan
Tel: 0911-69 67 00

Låter det som en intressant utmaning för dig?

Då har du möjlighet att göra en ansökan via Teach for Swedens webbsida. Sista ansökningsdag 2020-02-28. 

Följ denna länk för mer information; https://www.teachforsweden.se/nyheter/pitea-tror-pa-teach-for-swedens-upplagg/ Visa mindre

Lärare i spanska Porsnässkolan

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och ... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Porsnässkolan

Porsnässkolan i Piteå kommun är en 4-9 skola med cirka 310 elever. Skolan ligger i Norrfjärden i ett skolområde där även förskolor och skolor för F-6 ingår. I hela skolområdet arbetas det aktivt med skolutveckling och gemensamma visioner och vid Porsnässkolan fokuseras särskilt på normer och värden, relationer och ämnesutveckling. 

Arbetsuppgifter

Som lärare vid Porsnässkolan kommer du att ansvara för undervisningen i spanska för elever i åk. 6-9. Du kommer att ingå i ett väl inarbetat ämneslag och vara en viktig länk i lagets kollegiala samarbete kring planering, undervisning och bedömning. Till viss del kan undervisning i andra ämnen också bli aktuellt. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är examinerad och legitimerad lärare i spanska med behörighet mot grundskolas årskurs 4-9. Det är meriterande om du har legitimation och behörighet att undervisa i fler ämnen, gärna samhällsorienterande. Uppdraget kräver goda pedagogiska insikter och att du är förtrogen med skolans styrdokument. Som pedagog behöver du visa på ett engagemang för skolutveckling och kunna skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du ska vara mån om varje enskild elevs kunskapsmässiga och sociala utveckling och kunna anpassa din undervisning till elevers individuella behov.   

Anställning
100 % ferieanställning tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt

Välkommen med din ansökan senast 2020-08-18

För anställning inom grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister. Visa mindre

Lärare till Christinaskolan

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola,... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Christinaskolan är en högstadieskola i centrala Piteå som grundades redan 1894 och var då ett Högre Allmänt Läroverk. I dag bedriver skolan verksamhet för c:a 300 elever i åldrarna 13-16 år och på skolan arbetar 32 medarbetare. På skolan finns en musikprofilering dit elever från hela kommunen kan söka. Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som lärare i en liten grupp med elever med särskilda behov samt med nyanländas lärande. Uppdraget innebär att arbeta på ett främjande och förebyggande sätt med elever i en särskild undervisningsgrupp och bygga broar mot klass där elever har sin placering. På skolan finns också ett elevhälsoteam som stöd i det arbetet. 

Vi vill att du som pedagog ska kunna skapa en god lärmiljö med varierande aktiviteter och arbetsmetoder för att bemöta eleverna på bästa sätt. Tillsammans med andra pedagoger och elevassistenter kommer du att hjälpa elever att utvecklas och växa, både vad gäller skolans kunskapskrav och i deras sociala samspel. Låter detta som ett inspirerande och spännande uppdrag? Då är detta en tjänst för dig! 

Kvalifikationer

Du som söker ska ha legitimation/examen som lärare. En förutsättning för att du ska trivas med arbetet är att du tycker om att arbeta med andra människor och har förmåga att skapa trygghet och goda relationer med elever och vårdnadshavare. Vi ser det som självklart att du är professionell i ditt bemötande av alla människor och alltid har elevernas bästa i fokus.

Uppdraget kräver att att du är kommunikativ, lyhörd och snabbt kan förhålla dig till förändrade omständigheter. Du behöver vara en kreativ problemlösare som kan hitta nya angreppssätt när det behövs och du behöver också vara trygg och stabil i dig själv och kunna lösa eventuella konflikter på ett konstruktivt sätt. Det är positivt om du har erfarenhet av arbetet i särskild undervisningsgrupp, nyanländas lärande eller av socialt arbetet mot barn och ungdomar. 

Anställning övrigt

100% anställning tillsvidare. Ferieanställning. 

Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

För anställning i grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister 

 

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 2020-01-28 Visa mindre

Lärare i tyska åk 4-9 Christinaskolan

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola,... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Christinaskolan är en åk 7-9 skola i centrala Piteå. I skolan arbetar c:a 300 elever i åldrarna 13- 16 år och 32 vuxna. Skolan har musikprofilering dit elever från hela kommunen kan söka. Den äldsta delen av skolbyggnaden uppfördes redan 1894 och var då ett Högre Allmänt Läroverk. Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter
Christinaskolan söker en lärare i tyska. Uppdraget innebär undervisning i år 6-9 enligt läroplan, samt övriga sedvanliga lärararbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i tyska. Uppdraget kräver att du kan arbeta självständigt och professionellt på ett varierande och flexibelt sätt utifrån verksamhetens pedagogiska intentioner. Vi lägger stor vikt på personlig egenskaper. 

Anställning
Visstidsanställning 50% under vårterminen 2020.

Övrigt 
För anställning i grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister.

Välkommen med din ansökan senast 2020-12-26 Visa mindre

Lärare/pedagog till Christinaskolan

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola,... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Christinaskolan är en åk 7-9 skola i centrala Piteå. I skolan arbetar c:a 300 elever i åldrarna 13- 16 år och 32 vuxna. Skolan har musikprofilering dit elever från hela kommunen kan söka. Den äldsta delen av skolbyggnaden uppfördes redan 1894 och var då ett Högre Allmänt Läroverk. Välkommen till oss!

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som pedagog i en liten grupp med elever med särskilda behov och med nyanländas lärande.
Ditt uppdrag blir att arbeta med eleverna i en liten grupp och att bygga en bro mellan den särskilda undervisningsgruppen och klassen där eleven har sin placering genom att planera verksamheten utifrån ett främjande och förebyggande sätt så att våra elever kan lyckas. På skolan finns ett elevhälsoteam som på olika sätt kommer att stötta dig i ditt arbete.
Du skapar en god lärmiljö med varierande aktiviteter och arbetsmetoder för att bemöta eleverna på bästa sätt och för att få dem att lyckas både vad gäller skolans kunskapskrav och i det sociala samspelet. Du arbetar för ett gemensamt förhållningssätt tillsammans med pedagoger/elevassistenter så att eleverna skall utvecklas och växa i den särskilda undervisningsgruppen och under skoldagen. Låter detta som ett inspirerande och spännande uppdrag? Då är detta en tjänst för dig! 

 

Kvalifikationer

Du har legitimation/examen som lärare, fritidspedagog, socialpedagog eller har annan pedagogiskutbildning som arbetsgivaren finner lämplig. En förutsättning för att du ska trivas med arbetet är att du tycker om att arbeta med andra människor, att du är kommunikativ, lyhörd och smidig och snabbt kan förhålla dig till förändrade omständigheter. Du är en kreativ problemlösare och hittar nya angreppssätt när det behövs. För att klara arbetet behöver du vara trygg och stabil i dig själv och kunna lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Vi ser det som självklart att du är professionell i ditt bemötande av alla människor och alltid har elevernas bästa i fokus. Du har förmåga att skapa trygghet och goda relationer med elever och vårdnadshavare.
Erfarenhet av arbetet i särskildundervisningsgrupp, nyanländas lärande eller av socialt arbetet mot barn och ungdomar kan vara meriterande.

 

Anställning övrigt

Visstidsanställning 100% under vårterminen-2020 med eventuelle möjlighet till förlägning under höstterminen-2020. 
Anställningen är ferieanställning. 

Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

För anställning i grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister 

 

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 2019-12-19 Visa mindre

Lärare till Utbildningsförvaltningen

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola,... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Arbetsuppgifter
I samarbete med Skolverket kommer flera satsningar att genomföras för en likvärdig skola. En satsning är att lärarna/pedagogerna ska känna att de har de lärverktyg de behöver i klassundervisningen.

En satsning som ska genomföras även riktad intern fortbildningsinsats i ledarskap i klassrummet till undervisande lärare från årskurs 1 - årskurs 9

Ibland behöver även läraren i klassrummet stöd i form av en coach som handleder och som blir introducerad i sin yrkesroll därför söker vi dig som har goda pedagogiska insikter i läraruppdraget.

En annan insats är att enskilda klassrum alternativ grupprum vid skolenheterna  behöver förändra sin undervisningsmiljö Ibland behöver det även genomföras en komplettering med lärverktyg i klassrummet för att ge och möta elever i behov av särskilt stöd de bästa förutsättningarna för att klara måluppfyllelsen. Det kan innebära att du kan vara samtalspartner och kan även ge tips och idéer till den enskilda skolan hur undervisningsmiljön kan förändras och formas. 

 

Kvalifikationer
Du ska vara behörig legitimerad lärare.

Vi söker dig som har goda pedagogiska insikter och som är väl förtrogen med skolans styrdokument. Du är tydlig och har en god samarbetsförmåga med en vilja att dela med dig av kunskaper och erfarenheter. 
 

Anställning övrigt
Visstidsanställning timanställning 20-40% under höstterminten 2019 med eventuell förlängning.

För anställning i grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister.

 

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 2019-08-10


Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Visa mindre

Lärare trä - och metall till Hortlax skola

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. Piteå kommun har under de senaste åren rankats som en av Sveriges främsta skolkommuner. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I fö... Visa mer
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

Piteå kommun har under de senaste åren rankats som en av Sveriges främsta skolkommuner. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.


Hortlax skola är en 7-9- skola med ca 310 elever och 30 lärare. I Hortlax har vi välutbildad och kompetent personal, engagerade föräldrar samt målmedvetna elever. Skolan har en tradition av att jobba för god studiero och goda kunskaper, vilket visat sig i höga studieresultat. Sedan hösten 2009 har vi på Hortlax skola en fotbollsprofil dit elever från hela kommunen kan söka.

 
Arbetsuppgifter
I undervisningen ska du hela tiden sträva efter att de elever du arbetar med når upp till läroplanens kunskapsmål. Du ska med ett gott bemötande verka för förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och arbetskamrater. I tjänsten ingår mentorskap.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i trä- och metall mot grundskolans senare år. Uppdraget kräver att du kan arbeta självständigt och professionellt på ett varierande och flexibelt sätt utifrån verksamhetens pedagogiska intentioner. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper. 

Anställning
Tillsvidareanställning 60%. Ferieanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

För anställning i grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister.

 
Välkommen med din ansökan senast 2019-04-22 

 

I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från andra annonsörer och rekryteringsföretag Visa mindre