Lediga jobb som Projektledare, bygg och anläggning i Piteå

Se lediga jobb som Projektledare, bygg och anläggning i Piteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Piteå som finns hos arbetsgivaren.

Multidisciplinära uppdragsledare inom samhällsbyggnad

Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Jobbeskrivning Vi söker nu fler Multidisciplinära uppdragsledare till region Nord. I rollen som uppdragsledare kommer du att ansvara för att l... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
Vi söker nu fler Multidisciplinära uppdragsledare till region Nord. I rollen som uppdragsledare kommer du att ansvara för att leda ditt uppdragsteam i rätt riktning och leverera bra resultat till våra kunder. Hos oss får du följa projekten från tidigt skede till leverans och uppföljning.
Vi har en bred projektportfölj där vi har uppdrag tillsammans med privata beställare som entreprenörer, exploatörer och industriföretag men också Trafikverket och kommuner. Tack vare kunnandet och erfarenheten hos våra medarbetare kan vi erbjuda stöd i projekt av alla typer och storlekar.
Vårt arbetsklimat präglas av samarbete och kreativitet där vi exempelvis genom ett aktivt och uppskattat tekniknätverk för uppdragsledare lär av varandra och tillsammans hittar nya lösningar.

Kravspecifikation
Vi söker dig som har flera års erfarenhet som uppdragsledare, har arbetat i multidisciplinära projekt och vill ta en än mer senior roll i att leda komplexa projekt samt fungera som mentor till andra.
Troligen arbetar du idag med uppdragsledning som konsult, projektledare på beställarsidan eller som entreprenör. Du har god förståelse för olika skeden och är väl införstådd med frågeställningar kopplade till olika teknikområden. För dig är det naturligt att dela med dig av dina kunskaper och du är mån om att utveckla projektmedlemmarna inom uppdraget. Att ge feedback och motivera är något du trivs med.
Som person är du trygg i dig själv, du engagerar och inspirerar dina kollegor med tydliga mål, samtidigt som du bidrar till ett trivsamt arbetsklimat. Du skapar goda relationer internt och med kunden, är både lyhörd för önskemål och har mod att säga ifrån när det behövs.
Vi ser gärna att du har akademisk examen eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. I rollen kommer du att ha kontakt med olika kunder och kollegor och behöver därför ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Ytterligare information
Hos oss på AFRY får du tillgång till närmare 19 000 kollegor som är riktigt duktiga inom sina specialistområden och vår förhoppning är att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig. Vi vill få våra medarbetare att trivas och utvecklas genom tydliga kompetensutvecklingsprogram som anpassas efter varje person.
Vi vet också att medarbetare som mår bra, både fysiskt som psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför är vi måna om en god arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en fungerande helhet. För alla våra medarbetare erbjuder vi en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang med både framåtanda och trygghet.
I samarbete med Gapminder verkar AFRY också för att dela kunskap och förmedla en mer faktabaserad världsbild. Hur mycket vet du om världen? Prova Gapminders test https://afry.com/en/gapminder ”When you know better – you do better”
Sista ansökningsdag 31/1
Kontaktuppgift för frågor:
Daniel Rova, Sektionschef
010-505 18 54
[email protected]
Vi ber om överseende, på grund av juletider så kan återkoppling dröja något.

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Projektutvecklare Building Norrland

Marknadsinriktad Projektutvecklare Gillar du att ha koll? Är du nyfiken av dig? Har du lätt för att skapa kontakter? Gillar du att göra affärer? Har du kunskap av byggrelaterade frågor oavsett om det gäller hus eller mark? I så fall kan vi erbjuda dig ett spännande och utmanande jobb som Projektutvecklare med ansvar för marknaden i Norrbotten. Avdelning Building Norrland, befinner sig i en spännande tillväxtfas med många intressanta och komplexa projekt p... Visa mer
Marknadsinriktad Projektutvecklare
Gillar du att ha koll? Är du nyfiken av dig? Har du lätt för att skapa kontakter? Gillar du att göra affärer? Har du kunskap av byggrelaterade frågor oavsett om det gäller hus eller mark? I så fall kan vi erbjuda dig ett spännande och utmanande jobb som Projektutvecklare med ansvar för marknaden i Norrbotten.

Avdelning Building Norrland, befinner sig i en spännande tillväxtfas med många intressanta och komplexa projekt på gång. Vi bygger både bostäder och kommersiella fastigheter. Du rapporterar till vår affärschef och tillsammans med dina fyra kollegor bildar du ett affärsteam som bearbetar marknaden från Sundsvall till norra Norrland.

Rollen som projektutvecklare    
Som projektutvecklare är det du som har koll på vad som händer i Norrbotten gällande allt ifrån detalj- och översiktsplaner, markanvisningar, offentliga upphandlingar samt privat fastighetsbolag behov av nya byggnader mm.

Arbetet sker i nära samarbete med vår affärschef där ni går igenom och väljer ut de affärer som ni anser är lämpliga att prioritera och bearbeta för att nå avdelningens ställda försäljnings- och resultatmål. För att få till affären krävs att du proaktiv bearbeta marknaden via uppsökande verksamhet av både nya och befintliga kunder men även arrangera kundmöten och event.

När vi har fått ett uppdrag leder du ett projektteam bestående av kollegor från våra specialist- och produktionsgrupper och hjälper dem bland annat med att bilda anbudsteam, sätta mål och sedan leda dem till uppsatta mål. Du jobbar även nära dina beställare och kan även agera ombud.

Vi är ett bra gäng som stöttar varandra och delar med oss av vår kunskap och jobbar med att utveckla avdelningens marknadsstrategi. Vi har olika bakgrunder vilket hjälper oss, ser oss själva som ett ödmjukt team där vi hjälps åt och samarbetar för att utvecklas.

Din profil
Du har arbetat mer än fem år som projektutvecklare/-ledare inom entreprenad-, fastighet eller försäkringsbranschen alternativt med fastighet- eller markprojekt inom kommunen eller något av statliga bolag. Du är ansvarig för att driva projekt i tidigt skede och har kunskap om entreprenadjuridik, kontraktsutformning och fastighetskalkylering.

Du är van vid att föra dig i sociala sammanhang och bygger gärna långsiktiga relationer oavsett om det är interna eller externa kontakter. Du är nyfiken på vad dina kunder efterfrågar och drivs av att få till en bra affär.

Du känner dig bekväm med att leda grupper mot uppsatta mål och följa interna processer.

Om du vill bli en NCC:are krävs det att du ställer upp på våra värderingar och förstår vikten av att arbeta med inkludering och mångfald i organisationen.

Ytterligare information
Din placeringsort är Luleå. B-körkort är ett krav då resor förekommer. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan
Har du frågor är du välkommen att kontakta Affärschef Andreas Wikman, 070-377 99 94 alternativt HR Specialist Monica Klersén på 070-653 90 49. Vi tar ledig för jul mellan den 23 december – 2 januari 2023. Välkommen med din ansökan snarast möjligt dock senast den 21 januari 2023.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

Projektledare Fiber & Nätverksinstallationer

Vill du jobba inom ett av Sveriges just nu hetaste områden? Idag bygger vi fiber som aldrig förr och projekten sträcker sig genom hela övre Norrland, alltifrån installationer i bostadsområden till stora infrastrukturprojekt. Eftersom projekten ökar och vi satsar framåt behöver vi nu öka personalstyrkan ytterligare. Just nu söker vi en driven projektledare till fiberavdelningen. Arbetsuppgifter I rollen som projektledare ska du kunna förbereda, leda och avs... Visa mer
Vill du jobba inom ett av Sveriges just nu hetaste områden? Idag bygger vi fiber som aldrig förr och projekten sträcker sig genom hela övre Norrland, alltifrån installationer i bostadsområden till stora infrastrukturprojekt. Eftersom projekten ökar och vi satsar framåt behöver vi nu öka personalstyrkan ytterligare. Just nu söker vi en driven projektledare till fiberavdelningen.
Arbetsuppgifter
I rollen som projektledare ska du kunna förbereda, leda och avsluta projekt inom satta tidsramar. Du arbetar bland annat med:
Leda, fördela och engagera medarbetare
Bevara och utveckla kundrelationer
Ansvara för avtal och ekonomiska resultat, teknisk kvalitet och dokumentation i uppdrag
Inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
Kontinuerliga förbättringsarbeten

Tillsammans med dina kollegor i gruppen, skapar ni goda resultat för kunderna och projekten.
Vem är du?
Struktur, driv samt erfarenhet av projektledning är något som beskriver dig. Kunskap om fiber är önskvärt men inget krav, utan störst vikt kommer vi lägga vid dina personliga egenskaper.
Önskvärt/meriterande:
Entreprenadjuridik
BAS-P, BAS-U
Erfarenhet av fibernät
Markentreprenad
Robust fiber certifiering
Om du har arbetat hos ett entreprenadföretag med fiberteknik eller byggledning på den svenska marknaden samt kompetens/förståelse kring Allmänna Bestämmelser för Byggnads, Anläggnings och Installationsarbeten.

Krav:
B-körkort
Behärskar svenska väl både i tal och skrift
Vad vi kan erbjuda dig
Comdate är ett stabilt företag med siktet inställt på framtiden. Vårt arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Här erbjuder vi dig en positiv arbetsplats med korta beslutsvägar och goda möjligheter att påverka. Rätt person kommer att bli en mycket viktig del av företagets fortsatta utveckling. Du kommer ha frihet under ansvar och tillsammans med dina kollegor kommer ni ha ett roligt och utvecklande jobb.


Anställningsomfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning
Startdatum: Omgående eller enligt ö.k
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning 6 mån
Tjänstgöringsort: Piteå (resor förekommer)
Har du frågor eller funderingar kan du höra av dig till Björn Grahn 070-378 41 84, [email protected]
Ansökan
Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till [email protected] Obs! Urval sker löpande och tillsättning sker direkt vi hittar rätt person, så vänta inte med din ansökan om du är intresserad, dock senast 12 februari. Välkommen!
Om Comdate
Sedan 1991 har vi hjälpt kunder med IT-kommunikation och säkerhet över hela landet. På kontoren i Piteå och Luleå arbetar idag ca 45 personer med lås,- larm & säkerhetssystem, server & lagring samt fiber- och nätverksinstallationer. Huvudkontoret ligger i Piteå och vi ägs av Nelab Invest AB, moderbolaget till en privatägd koncern med 75-årig företagshistoria. Totalt arbetar bolagen i koncernen inom 10 affärsområden, har ca 190 anställda och omsätter ca 300 Mkr. Visa mindre

Interim Projektledare för uppdrag mot industrin

Culpeo People & Culture Partner är ett ägarlett bolag med djup kompetens och erfarenhet med spännande kunder i sin portfölj. Allt från ingenjörsbolag till större produktionsbolag. Vårt uppdrag är att försörja och vara en kompetenspartner inom HR, management, specialister inom ekonomi och ingenjörsområdet. Med erfarenheter från ledande roller från Scania, Atlas Copco, Telia Company, Region Norrbotten och LTU så vill vi fortsätta utveckla Sverige med rätt ko... Visa mer
Culpeo People & Culture Partner är ett ägarlett bolag med djup kompetens och erfarenhet med spännande kunder i sin portfölj. Allt från ingenjörsbolag till större produktionsbolag. Vårt uppdrag är att försörja och vara en kompetenspartner inom HR, management, specialister inom ekonomi och ingenjörsområdet. Med erfarenheter från ledande roller från Scania, Atlas Copco, Telia Company, Region Norrbotten och LTU så vill vi fortsätta utveckla Sverige med rätt kompetens tillsammans med dig.

Vi söker nu dig för ett spännande uppdrag för en teknisk Projektledare mot industrin. Start är så snart som möjligt helst men absolut senast start i februari med en arbetsomfattning om 75 – 100% beroende på erfarenhet från projektledaren. Uppdraget sträcker sig minst under ett år.

Uppdraget består i att möta nationell och internationell industri och stötta dem i att ställa samman utmaningar inom ett teknisk område. Resultatet ska sedan marknadsföras nationellt och internationellt mot SME kunder, för att sedan projektledaren ska sammanställa och arbeta fram en fortlöpande process. Vidare innebär uppdraget att supportera kunderna som helt eller delvis som ska genomföra projektet framåt.

Rollen är baserad i Piteå i första hand. Resor förekommer främst inom Sverige men internationella resor förekommer.

Om dig

För att lyckas med uppdraget bör man vara ödmjuk, empatisk och konsultativ. Det är viktigt att ha en god kommunikativ förmåga med ett öppet sinne. Vi söker dig som är samarbetsorienterad med en förmåga att koppla samman individer utifrån olika expertiser, med ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet.

Som grund har du en civilingenjörs- eller högskoleutbildning alternativt motsvarande kompetens utifrån arbetslivserfarenhet och har tidigare arbetat inom industrin med projektledning. Vår kund arbetar i en internationell miljö och rollen kräver goda kunskaper i svenska och engelska.

Detta uppdrag går att även att utföra med F-skattsedel.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta John Bergmark på 070-238 62 95. Visa mindre

Senior entreprenadsamordnare

Varje år levererar vi ca 600-700 byggnader runt om i världen, primärt Sverige och Norge. Ditt jobb kommer ligga i att få arbetet på byggplats att gå enligt plan, bidra till utveckling av entreprenaderbjudandet samt agera som ett nav mellan säljare, hantverkare och slutkund. Du kommer upphandla Lundqvists mer kvalificerade entreprenader samt projektleda dessa på distans. Parallellt med detta kommer du även bistå vår säljavdelning med kalkyler och utbildning... Visa mer
Varje år levererar vi ca 600-700 byggnader runt om i världen, primärt Sverige och Norge. Ditt jobb kommer ligga i att få arbetet på byggplats att gå enligt plan, bidra till utveckling av entreprenaderbjudandet samt agera som ett nav mellan säljare, hantverkare och slutkund.
Du kommer upphandla Lundqvists mer kvalificerade entreprenader samt projektleda dessa på distans. Parallellt med detta kommer du även bistå vår säljavdelning med kalkyler och utbildning, samt ständigt bidra till att utveckla processer med hela verksamheten i åtanke!


TEAMET
Vi är ett positivt gäng med stora ambitioner. I din roll kommer du primärt arbeta tätt med våra andra entreprenadsamordnare, samt vår projekterings- och säljavdelning.
Du rapporterar direkt till avdelningschef som är övergripande ansvarig för entreprenadverksamheten.


DIN PROFIL
Vi ser framför oss en självgående och ansvarstagande person som både behärskar och tycker det är roligt med bygg, problemlösning och nya relationer!
Då vi målmedvetet strävar efter att utveckla vårt entreprenadutbud är det starkt meriterande om du har kompetens inom exempelvis VVS och grunder eller el.
Akademisk utbildning mot bygg och anläggning eller motsvarande är meriterande, men inget krav då tyngdpunkten primärt kommer ligga i personliga egenskaper och tidigare erfarenhet.
Hög affärsmässighet, eget driv och modet att fatta egna, förhoppningsvis kloka beslut är andra egenskaper som vi hoppas hitta i dig som ska bli vår nya jobbarkompis.
Vi förutsätter även att du är rak och ärlig i din kommunikation och på ett ödmjukt och nyfiket sätt kan se på både människor och situationer från mer än en synvinkel.


OM BOLAGET
Lundqvist Trävaru AB är ett sälj, teknik och logistikbolag - vars vision är att revolutionera byggbranschen!
Hos oss är innovation en självklar del av arbetsplatsen och vi strävar efter att vara en schysst arbetsgivare med bra arbetsmiljö, möjlighet till kompetensutveckling och lite extra trevliga jobbarkompisar.
Vi har även en detaljerad förmånsplan med bl.a. försäkringar, full flextid och svettlön. Fråga oss gärna för fler detaljer eller argument till varför du ska söka dig just till oss! Visa mindre

Projektledare/byggledare till Fastighets och serviceförvaltningen

Fastighets och serviceförvaltningen står inför många spännande utmaningar och söker dig som tar initiativ, gillar att samarbeta med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Vi erbjuder dig ett arbete där du får utvecklas, ha roligt och göra skillnad. Fastighets och serviceförvaltningen har ca 350 medarbetare och ansvarar för förvaltning av kommunens fastigheter samt kommunens samlade kost-, städ- och vaktmästeriverksamhet.  Avdelning Fastigheter säke... Visa mer
Fastighets och serviceförvaltningen står inför många spännande utmaningar och söker dig som tar initiativ, gillar att samarbeta med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Vi erbjuder dig ett arbete där du får utvecklas, ha roligt och göra skillnad. Fastighets och serviceförvaltningen har ca 350 medarbetare och ansvarar för förvaltning av kommunens fastigheter samt kommunens samlade kost-, städ- och vaktmästeriverksamhet. 

Avdelning Fastigheter säkerställer den strategiska lokalförsörjningen; planering, samordning och förändring i fastighetsbeståndet (om-, till- och nybyggnation), och ansvarar för den dagliga driften, skötseln samt planering och genomförande av underhåll i kommunens fastigheter. Avdelningen hanterar även uthyrning och kontraktshantering för lokaler, bostäder och parkeringar. Totalt förvaltar avdelningen 255 000 m². Antalet medarbetare är 75. Vi är inne i ett expansivt skede och vi behöver nu en ekonomiskt och strukturerad Projektledare/Byggledare med erfarenhet ifrån om- och nybyggnation.

Arbetsuppgifter

Som Projektledare/Byggledare kommer du att ta ansvar för skador, underhålls och investeringsprojekt inom fastigheter på Piteå Kommun. Rollen innebär bl.a. att leda byggprojekten, från tidigt idéskede fram till överlämning till förvaltning enligt våra processer. Rollen har till uppgift att planera, upphandla konsulter och entreprenörer, samordna, genomföra samt följa upp våra byggprojekt. Som Projektledare/Byggledare ansvarar du för att projekten verkställs enligt fastställda beslut när det kommer till kalkylarbete, ekonomi, tidplan och kvalitet. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med många intressanta och utmanande projekt. 

Kvalifikationer

Du har en teknisk examen och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har stor erfarenhet från byggsektorn och är van att driva bygg/el/vs-entreprenader på ett affärsmässigt sätt. Du har kvalificerad projekterfarenhet, arbetat med kalkylarbete, van att vara ute på byggarbetsplatser samt utbildning i entreprenadjuridik.

Som person är du strukturerad och kvalitetsmedveten och har en mycket god förmåga att skapa relationer både internt och externt. För att lyckas i rollen behöver du vara en god kommunikatör med förmåga att involvera, motivera och skapa förtroende. Du är driven, självgående och bra på att planera. Du är serviceinriktad i ditt arbetssätt och är ekonomiskt medveten. Goda IT-kunskaper och B-körkort är ett krav för tjänsten.     

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner

Mats Bergh Verksamhetsområdeschef Drift, teknik och projekt Fastigheter, telefon 0911-69 78 66, e-post [email protected]

Facklig kontaktperson

Ramona Nilsson, Vision      0911-69 78 83

Christer Eriksson, SI          0911-69 61 65

Välkommen med din ansökan senast 2022-11-20

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag och övriga annonseringsförslag Visa mindre

Projektledare Planeringsavdelningen Samhällsbyggnad

Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. Som medarbetare i Planeringsavdelningen har du ca 45 medarbetare, kollegor som varje dag arbetar för att göra skillnad i pitebornas vardag de har rätt till. Vi hoppas att du vill bli en i gänget!   Förvaltningen Samhällsbyggnad arbetar för ett attraktivt och hållbart P... Visa mer
Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. Som medarbetare i Planeringsavdelningen har du ca 45 medarbetare, kollegor som varje dag arbetar för att göra skillnad i pitebornas vardag de har rätt till. Vi hoppas att du vill bli en i gänget!

 

Förvaltningen Samhällsbyggnad arbetar för ett attraktivt och hållbart Piteå för invånare, besökare och näringsliv. Som projektledare ingår du i Planeringsavdelningen som är en av förvaltningens sex avdelningar. Planeringsavdelningen arbetar med frågor som bland annat detaljplaner, bygglov, mark- och trafikfrågor, stads- och landsbygdsutveckling, kart- och GIS verksamhet och investeringsprojekt. Du har din arbetsplats mitt i Piteå centrum i förvaltningens nya aktivitetsbaserade lokal, Stadsporten.

Arbetsuppgifter

Som projektledare är Du med och utformar vårt framtida Piteå med fokus på ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet. Är med i tidiga skeden för projekten, tidigt som stöd i detaljplaneprocesser för att säkerställa genomförandefrågor, projektering, kalkyl, och överlämnande. Det är en spännande roll där du är med och påverkar hela processen och då måste du ha ett brett perspektiv och helhetstänk. Som projektledare sker samordning mellan ledningsägare, exploatörer, andra förvaltningar och medborgare.

Utifrån tidigare erfarenhet så tilldelas du projekt i ”tidiga skeden”, där du tillsammans med andra kompetenser deltar/ driver projekt. Projekt där vi skapar förutsättningar till varierande och attraktiva bostäder, bostads- och verksamhetsområden. Samarbete med andra funktioner inom kommunen är en viktig del av jobbet, men också med medborgare, exploatörer och andra intressenter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning inom området eller motsvarande erfarenhet.  För att passa i rollen som projektledare ska du trivas med att arbeta i team. Du ska drivas av att leda med fokus framåt och ha en vilja att genomföra dina projekt effektivt. Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt då teamkänslan är viktig.

Det är meriterande med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom politiskt styrda organisationer.

Arbetet kräver att du har ett engagemang och intresse för samhällsbyggnadsprocessen och ett hållbart samhälle.

Din personlighet sprider positiv energi, du är van att hitta kreativa lösningar. I och med att tjänsten innebär avvägningar mellan olika intressen är god analytisk förmåga en förutsättning.

Viktiga egenskaper är bl.a god samarbetsförmåga, ansvarskänsla och noggrannhet. Du behöver goda kunskaper i att uttrycka dig muntligt och skriftligt.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidare anställning,

Tillträde enligt överenskommelse

Provanställning kan komma att tillämpas

Kontaktpersoner

Helén Eriksson Enhetschef Planeringsavdelningen

Fackliga kontaktpersoner

Sten Andersson Vision 0911- 69 69 70

Elin Dejemo Akademikeralliansen 0911- 69 75 93

Välkommen med din ansökan via senast 2022-09-30

 

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Junior entreprenadsamordnare

Varje år levererar vi ca 600-700 byggnader runt om i världen, primärt Sverige och Norge. Ditt jobb kommer främst ligga i att upphandla och få arbetet på byggplats att gå enligt plan, samt agera som ett nav mellan säljare, hantverkare och slutkund. Parallellt med detta kommer du även bistå vår säljavdelning med enklare kalkyler, samt ständigt bidra till att utveckla arbetet inom avdelningen! TEAMET Vi är ett positivt gäng med stora ambitioner. I din roll ... Visa mer
Varje år levererar vi ca 600-700 byggnader runt om i världen, primärt Sverige och Norge. Ditt jobb kommer främst ligga i att upphandla och få arbetet på byggplats att gå enligt plan, samt agera som ett nav mellan säljare, hantverkare och slutkund.
Parallellt med detta kommer du även bistå vår säljavdelning med enklare kalkyler, samt ständigt bidra till att utveckla arbetet inom avdelningen!


TEAMET
Vi är ett positivt gäng med stora ambitioner. I din roll kommer du primärt arbeta tätt med våra andra entreprenadsamordnare, samt vår projekterings- och säljavdelning.
Du rapporterar direkt till avdelningschef som är övergripande ansvarig för entreprenadverksamheten.


DIN PROFIL
Vi tror att du antingen är en person i början av yrkeslivet eller som har kommit till en punkt i nuvarande roll där du är beredd att sadla om och prova något nytt. Oavsett så är det möjligheten att få in en fot inom byggbranschen som triggar dig och du tror stenhårt att dina personliga egenskaper skulle vara som klippta och skurna för den här rollen! För att trivas med jobbet är det även en klar fördel om du har ett intresse för bygg och en fallenhet för problemlösning.
Som person tror vi att du är en snabbtänkt relationsbyggare som levererar kvalité även i ett periodvis högt tempo, samt att du är bekväm med att kommunicera via telefon och mejl.
Affärsmässighet, eget driv och modet att fatta egna, förhoppningsvis kloka beslut är andra egenskaper som vi hoppas hitta i dig som ska bli vår nya jobbarkompis.
Vi förutsätter även att du är rak och ärlig i din kommunikation och på ett ödmjukt och nyfiket sätt kan se på både människor och situationer från mer än en synvinkel.


OM BOLAGET
Lundqvist Trävaru AB är ett sälj, teknik och logistikbolag - vars vision är att revolutionera byggbranschen!
Hos oss är innovation en självklar del av arbetsplatsen och vi strävar efter att vara en schysst arbetsgivare med bra arbetsmiljö, möjlighet till kompetensutveckling och lite extra trevliga jobbarkompisar.
Vi har även en detaljerad förmånsplan med bl.a. försäkringar, full flextid och svettlön. Fråga oss gärna för fler detaljer eller argument till varför du ska söka dig just till oss! Visa mindre

Lotus söker arbetschef till Piteå

Arbetschef Piteå I din roll som arbetschef ansvarar du för den dagliga driften på avdelningen. Du samarbetar nära projektledare och arbetsledare för att säkerställa effektiva arbetsflöden och säker leverans av våra tjänster inom rivning, sanering och håltagning och du driver även egna projekt från start till mål. En viktig del i rollen är att bygga goda kundrelationer och kontaktnät för framtida uppdrag. Dina huvudsakliga arbetsområden är: Stödja personal... Visa mer
Arbetschef Piteå
I din roll som arbetschef ansvarar du för den dagliga driften på avdelningen. Du samarbetar nära projektledare och arbetsledare för att säkerställa effektiva arbetsflöden och säker leverans av våra tjänster inom rivning, sanering och håltagning och du driver även egna projekt från start till mål. En viktig del i rollen är att bygga goda kundrelationer och kontaktnät för framtida uppdrag. Dina huvudsakliga arbetsområden är:
Stödja personal i det dagliga arbetet
Följa upp pågående projekt och göra justeringar vid behov
Starta upp nya projekt och tilldela projektledare
Kalkyl av nya projekt
Ekonomisk uppföljning och planering

För att trivas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete, är affärsmässigt driven, ser lösningar och tycker att dialogen med dina kollegor är viktig. Vi förutsätter att du är kostnadsmedveten, van att leda andra och vill vara med och utveckla verksamheten.
Vad erbjuder vi dig mer än ett roligt och varierande arbete?
Individuell utvecklingsresa
Inflytande över din arbetssituation
Gedigna hälsoundersökningar
Hälsofrämjande aktiviteter och roligheter

Lotuskoncernen är Sveriges ledande aktör inom rivning, transport och anläggning. Vi bedriver verksamhet över hela landet och delar av Finland. Kvalitet, säkerhet och arbetsmiljö är grunden till allt vi gör och vi utbildar självklart dig och dina kollegor inom dessa områden. Att vara en föregångare för att minska branschens miljöpåverkan är en roll vi med stolthet tar på oss. Hos oss blir du en viktig lagspelare och nyckelperson i vår ambition att fortsätta leverera tjänster av högsta kvalitet.
Vi lägger stor vikt vid vårt arbetsmiljöarbete i form av hälsofrämjande åtgärder och vi förutsätter att du, precis som vi, har ambition att vara en förebild för ett sunt arbetsklimat och en sund livsstil.
Ansökan
Ansök med ditt uppdaterade CV och ett personligt brev där du berättar om varför du söker tjänsten samt varför du är rätt för jobbet. Vi tar emot din ansökan via mail till rekryteringsansvarig Kristina Hansson, [email protected] Visa mindre

ARBETSCHEF TILL LINDBÄCKS BYGG I NORR

Lindbäcks är ett familjeföretag från Piteå i Norrbotten som i år fyller 98 år. Innovation är tradition i vårt företag och vi har de senaste 30 åren skapat en helt ny byggteknik. Vid årsskiftet 2017/2018 invigde vi vår nya fabriksanläggning och har sedan dess vuxit till dagens ca 550 anställda och 1,8 miljarder i omsättning. Vi bygger industriellt producerade flerfamiljshus i trä vilket medför 50 procent lägre koldioxidutsläpp jämfört med traditionellt bygg... Visa mer
Lindbäcks är ett familjeföretag från Piteå i Norrbotten som i år fyller 98 år. Innovation är tradition i vårt företag och vi har de senaste 30 åren skapat en helt ny byggteknik. Vid årsskiftet 2017/2018 invigde vi vår nya fabriksanläggning och har sedan dess vuxit till dagens ca 550 anställda och 1,8 miljarder i omsättning. Vi bygger industriellt producerade flerfamiljshus i trä vilket medför 50 procent lägre koldioxidutsläpp jämfört med traditionellt byggande. Lindbäcks är nationellt etablerade och bär ledartröjan i den hållbara omställningen av byggbranschen. Vi är redan i dag klimatsmartare än de krav som väntas komma 2027.Vi vill - och ska - på allvar utmana de traditionella byggarna som den hållbara utmanaren på den nationella marknaden.

Vill du vara med och bidra till att fler hållbara bostadsprojekt växer fram i Affärsområde norr.

Vad kan Lindbäcks erbjuda dig?

Lindbäcks Bygg är ett hållbart och expansivt bygg- och fastighetsbolag som med stark drivkraft för innovation utvecklar miljövänligt och resurssnålt byggande av flerbostadshus i trä. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där du får stor möjlighet att påverka företagets och din egen utveckling. I en tajt och rolig grupp är du som Arbetschef med och utvecklar ett flertal nya etablering i Affärsområde norr.Om tjänsten

I rollen som Arbetschef driver du aktivt dina projekt och har stort inflytande över hela processen från tidigt skede till genomförande och överlämnande. Du kommer in tidigt i projekten och ska bidra med råd och stöd under projektering och säljfasen. Som Arbetschef har du ett övergripande ansvar för de projekt du tilldelas. Du har även den huvudsakliga kontakten med beställare, underentreprenörer, projektörer både internt och externt. Som Arbetschef har du också ett personalansvar för din enhet och ett ansvar att utveckla byggverksamheten utifrån gällande strategiska och operativa mål samt överenskomna utmaningar.

Tjänsten är placerad med utgångspunkt på Lindbäcks kontor i Piteå. Som Arbetschef kommer du arbeta i affärsområde som sträcker sig från Umeå till Kiruna Norr tillsammans med befintliga Arbetschefer och du kommer att rapportera till Byggchef Norr.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

Ekonomi

* Ekonomiskt ansvar för tilldelade projekt.
* Strategisk ekonomiplanering utifrån tilldelad anbudskalkyl.
* Ansvar för framtagande av projektprognos och uppföljning för samtliga kontoslag.
* Ansvar för ekonomisk uppföljning av projekten under hela byggtiden

Personal

* Personalansvar för platscheferna inom tilldelade projekt.
* Resursplanering över samtliga byggplatser Norr tillsammans med Arbetschefer och Platschefer.

Genomförande

* Kontraktstolkning mot kund och underentreprenörer.
* Säkerställa genomförande på byggarbetsplats för tilldelade projekt i enlighet med kontrakt.
* Stödjande roll till byggplatserna och Platscheferna som driver projektet på plats.
* Hantera och ta väl hand om kunder och andra externa parter relaterat till projekten.Den vi söker

Vi söker dig som är engagerad, resultatinriktad och driven men som också är lyhörd och har en bra samarbetsförmåga. Du är trygg i dig själv, trivs med stort eget ansvar och duktig på att kommunicera en kultur av att "vi gör det tillsammans".

Vi värdesätter bred kompetens inom byggbranschen med gedigen teoretisk och praktisk erfarenhet av husbyggnation, projektledning samt ledarskap. Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal såväl som i skrift samt har goda datorkunskaper. Ekonomistyrning är en viktig del av Arbetschefsrollen och det är även viktigt att du har goda kunskap i entreprenadjuridik samt teoretisk och praktisk erfarenhet av projektkalkyler. Det är meritererande om du har utbildning i SAM, BAM (Bättre arbetsmiljö) samt BAS-U/BAS-P samt erfarenhet av upphandlingar av material, mark och grund.

Ansök idag

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells och alla ansökningar hänvisas till Lindbäcks hemsida: https://jobb.lindbacks.se/p/30195-arbetschef-norrHar du frågor är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Inger Sundgren på telefonnummer: 070-3774891 eller via e-post: [email protected]

Vi arbetar med löpande urval - välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Projektledare energiprojekt installationer i fastigheter

Vill du vara en del i ett lokalt växande teknikföretag? En trevlig arbetsplats där vi ställer upp för att nå våra gemensamma mål. I grupp löser vi allt från enklare service i byggnader till avancerade tekniska lösningar med ingenjörer. Vi på Leosol jobbar med att minska klimatpåverkan och att spara energi i fastigheter. Vi ser långsiktigt på framtiden och har en del avtal som sträcker sig 3 år framåt i tiden. Vi tror på platt struktur inom företagande vilk... Visa mer
Vill du vara en del i ett lokalt växande teknikföretag? En trevlig arbetsplats där vi ställer upp för att nå våra gemensamma mål. I grupp löser vi allt från enklare service i byggnader till avancerade tekniska lösningar med ingenjörer.
Vi på Leosol jobbar med att minska klimatpåverkan och att spara energi i fastigheter. Vi ser långsiktigt på framtiden och har en del avtal som sträcker sig 3 år framåt i tiden.
Vi tror på platt struktur inom företagande vilket ger individen möjlighet till utveckling, kunskap och kundkontakter.
Vem är du?
Är du en intressant och driftig person som vill arbeta i ett familjärt och härligt team med stora utvecklingsmöjligheter så är det hos Leosol Energi AB du ska vara.
Har du ett brinnande intresse för teknik och installationer i fastigheter samt några års erfarenhet av entreprenader så är Leosol platsen för dig.
Nöj dig inte med att bara vara en i mängden utan ge dig själv möjligheten att synas, höras och utvecklas.
Notera att vi är ett litet företag som ger frihet och möjlighet att utforma sin arbetsplats, men även kräver att man är flexibel och jobbar för att gruppen ska lyckas.
Kontinuerlig utvärdering av sökande - skicka gärna in ansökan direkt!
Vi har kontor i Piteå och Skellefteå.
Låter detta intressant ser vi fram emot en träff eller ett samtal där vi kan berätta mer om företaget och vad vi kan erbjuda dig! Visa mindre

Projektledare inom industrin

Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Jobbeskrivning Operational Excellence i Norr utökar vår grupp med fler lokala projektledare och söker just nu efter ambitiösa projektledar... Visa mer
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning


Operational Excellence i Norr utökar vår grupp med fler lokala projektledare och söker just nu efter ambitiösa projektledare med erfarenhet och intresse av processindustrin. Vill du arbeta i ett företag och tillhöra en grupp som ständigt och aktivt arbetar med att bli bättre och ha roligare tillsammans? Ta chansen att bli en del av AFRY!


Kravspecifikation


Vi ser att du redan idag har börjat din bana som projektledare eller delprojektledare inom processindustrin och vill fortsätta utvecklas i rollen.
Eftersom konsultrollen innebär att du är ansiktet utåt för AFRY och omfattar mycket kundkontakt är det viktigt att du är social, positiv och trivs med ett kundorienterat arbetssätt.


Som person har du en förmåga att skapa entusiasm, engagemang och framgång hos medarbetare. Du brinner för lagarbete, drivs av att lösa tuffa utmaningar tillsammans med andra och du bidrar alltid med det där lilla extra. Samtidigt tycker du teknik är intressant och du brinner för att utvecklas som ingenjör och ledare.
Du ska kunna arbeta självständigt och strukturerat och som person är du initiativrik, noggrann och ansvarstagande.
Du som söker skall ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.
Placeringsorter kan vara Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå, Luleå och Kiruna.


Ytterligare information


Vi söker dig som vill vara en del av vår framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen?
Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.
Vi har bra förmåner för våra anställda så som friskvård, företagshälsovård, försäkringar, föräldraledighetstillägg, tjänstepension, stugor, uppfinnarersättning samt rabatter från en mängd olika kända varumärken, på resor, hotell m.m. Förutom detta anordnas gemensamma aktiviteter inom konsultgruppen och mycket mer!
Sista ansökningsdag 2022-08-31. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi önskar din ansökan på svenska.
Välkommen att höra av dig för mer information om tjänsterna.


Kontaktuppgifter vid frågor
Sara Nordling 076-8403001
[email protected]
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.
Jag är intresserad Visa mindre

Anläggningsekonom

Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Jobbeskrivning Vi inom affärsområde Project Management är samhällsbyggare som älskar att driva projekt. I Sverige är vi idag drygt 240 d... Visa mer
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning


Vi inom affärsområde Project Management är samhällsbyggare som älskar att driva projekt. I Sverige är vi idag drygt 240 drivna medarbetare som leder bygg- och anläggningsprojekt med hela AFRYs kompetens, med 16 000 medarbetare i 50 länder, i ryggen.
Inom affärsområdet finns enheten Byggekonomi som är marknadsledande i Sverige med spetskompetens inom bygg-, fastighets- och anläggningsekonomi. Vi har lång erfarenhet av kostnadsuppskattning och kostnadseffektivisering av projekt. Årligen utförs drygt 450 uppdrag bestående av kostnadsbedömningar, kalkyler, kostnadsstyrning och –effektivisering.
Nu söker vi söker vi en Anläggningsekonom/Kalkylator till sektionen Project Management Nord med placering på något av våra norra kontor: Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå, Luleå eller Boden.
Som Anläggningsekonom/Kalkylator kommer du i första hand prissätta anläggningsarbeten inom främst mark, väg samt järnvägsprojekt. Dina arbetsuppgifter består bland annat i att beräkna mängder, stötta projekt med kostnadsbedömningar för investeringskostnader i tidiga skede, prissätta mängdförteckningar och skriva rapporter.
Kravspecifikation


Vi söker dig som har några års erfarenhet från beställar-, konsult- eller entreprenadsidan med arbete i mark, väg eller järnvägsprojekt. Har du dessutom erfarenhet av kalkylering och programvarorna MAP eller BidCon är det meriterande. Du har sannolikt vana av att utläsa ritningar och bygghandlingar, erfarenhet av Bluebeam är meriterande. Du är van att arbeta i en modern IT miljö och tycker att det är stimulerande att lära nya saker.
Som person är du nyfiken och tar initiativ. Du trivs med och har lätt för att arbeta med flera olika uppgifter samtidigt. Vi fäster stor vikt vid noggrannhet i detalj och helheter och förväntar oss det från dig med.
Urvalsprocessen kommer ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi välkomnar därför din ansökan till oss redan idag!
Ytterligare information


Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
Ansök senast 28 februari
Kontaktuppgifter för frågor
Niklas Svensson, Sektionschef
+46 10 505 78 66
[email protected]
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Projektledare sökes till Ambra Ventilation!

Är du en strukturerad och initiativtagande person som vill vara med och bidra till Ambras framgångar? Har du intresse för industrin och vill ha ett roligt jobb på ett nytänkande och expansivt företag? Då kan det vara just dig vi söker! Att arbeta på Ambra innebär möjligheten att vara med på en spännande resa. Ambra ingår i Treac-koncernen, ett norrländskt investmentbolag som fokuserar på att skapa långsiktig värdeutveckling och ekonomisk lönsamhet i tillv... Visa mer
Är du en strukturerad och initiativtagande person som vill vara med och bidra till Ambras framgångar? Har du intresse för industrin och vill ha ett roligt jobb på ett nytänkande och expansivt företag? Då kan det vara just dig vi söker!

Att arbeta på Ambra innebär möjligheten att vara med på en spännande resa. Ambra ingår i Treac-koncernen, ett norrländskt investmentbolag som fokuserar på att skapa långsiktig värdeutveckling och ekonomisk lönsamhet i tillverkande bolag och dess serviceindustri. Moderbolaget fokuserar främst på bolag med säte i Norr-eller Västerbotten. Treac är också noga med att Ambra och övriga dotterbolag präglas av ett stort mått av självständig styrning och utveckling. Med en trygg och långsiktig ägare kan Ambra lägga fullt fokus på att bli en självklar partner inom våra fem kompetensområden.

Som projektledare jobbar man direkt underordnad avdelningschef/platschef. Man har en bred roll och arbetsuppgifterna varierar.

• Med utgångspunkt från entreprenadavtal har du ansvar för projektets tekniska och ekonomiska genomförande, dokumentation samt se till att företagets system för kvalitet, miljö- och arbetsmiljö efterlevs
• Regelmässigt se till att framdrift och finansiell status följer planen för projektet
• Utföra specifikationer, inköp av varor och tjänster för projektet
• Delta vid projektgenomgångar, bygg och samordningsmöten
• Ekonomisk uppföljning av projekt inklusive prognoser samt uppdatering av kalkyl i ekonomisystem
• Arbeta för merförsäljning
• Se till att nödvändigt material och utrustning finns till förfogande på arbetsplatsen
• Se till att nödvändigt manskap samt övriga resurser finns på arbetsplatsen
• Anmäla avvikelser enligt företagets rutiner

Detta är en direktrekrytering och du blir anställda direkt av Ambra Ventilation

Din profil
Vi söker dig som har en teknisk utbildning eller lång erfarenhet inom branschen, minst 2 års branscherfarenhet är ett krav. Du som söker ska även ha gått en ledarutbildning alternativt ha erfarenhet av att vara ledare. Fortsatt bör du även ha en viss kunskap inom ekonomi. Som person är du strukturerad, initiativtagande och trivs i samarbete med andra människor.

B-körkort är ett krav.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Projektledare el

Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Nelab är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker elavdelningen i Piteå en ny driven projektledare som kan bli en del av teamet. Information om tjänsten Rollen som projektledare hos Nelab innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att: ansvara för kontrakt, kalkyl, resultat och utförande av projekt utv... Visa mer
Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö?
På Nelab är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker elavdelningen i Piteå en ny driven projektledare som kan bli en del av teamet.
Information om tjänsten
Rollen som projektledare hos Nelab innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att:
ansvara för kontrakt, kalkyl, resultat och utförande av projekt
utveckla och bevara kundrelationer
ingå och leda projektmöten samt koordinera
leda och engagera medarbetare
vara delaktig i Nelabs förbättringsarbeten

Som projektledare hos Nelab får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.Vi har en positiv och platt organisation med korta beslutsvägar som ger dig goda möjligheter att påverka ditt jobb. Ett bra gäng som tycker att det är viktigt att man har roligt på jobbet!
Vi söker dig som
har några års erfarenhet av projektledning inom el och med god erfarenhet att läsa ritningar, kontrakt samt följa upp ramhandingar och koordinera projekt
har du även kunskap inom projektering och entreprenadjuridik ser vi det som extra meriterande

Som person är du noggrann, uthållig och har ett strukturerat arbetssätt. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper, bra samarbetsförmåga och är lyhörd inför dina kunder. Din drivkraft, ditt engagemang och kommunikativa förmåga är nyckeln till ett gott samarbete med såväl kunder som arbetskollegor
B-körkort är ett krav.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Lundström 0911-23 23 36, [email protected] Din ansökan och CV vill vi ha till [email protected]
START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare
ORT: Piteå
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 27 mars 2022. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Om Nelab
Nelab är en av södra Norrbottens största serviceorganisationer inom eljobb, hiss och vitvaror. Vi tar oss an allt från stora entreprenader till snabba och flexibla serviceuppdrag. Nelab är ett av åtta bolag i koncernen Nelab Invest AB med huvudkontor i Piteå. Totalt arbetar bolagen i koncernen inom ca 10 affärsområden, har ca 190 anställda och omsätter 280+ mkr. Visa mindre

Affärsutvecklande entreprenadsamordnare

Som affärsutvecklande entreprenadsamordnare för grunder blir du en väldigt viktig pusselbit i vår strävan att hjälpa människor förverkliga sina byggidéer. Vi jobbar hårt för att fortsätta ligga i framkant och driva utvecklingen av att digitalisera branschen. Därför har vi genom smart logistik och innovativ teknik paketerat ett flexibelt byggsystem med prisvärda, lättmonterade byggsatser samt en smidig och skräddarsydd entreprenadprocess. OM ARBETSUPPGIFTER... Visa mer
Som affärsutvecklande entreprenadsamordnare för grunder blir du en väldigt viktig pusselbit i vår strävan att hjälpa människor förverkliga sina byggidéer. Vi jobbar hårt för att fortsätta ligga i framkant och driva utvecklingen av att digitalisera branschen. Därför har vi genom smart logistik och innovativ teknik paketerat ett flexibelt byggsystem med prisvärda, lättmonterade byggsatser samt en smidig och skräddarsydd entreprenadprocess.
OM ARBETSUPPGIFTERNA
Här finns möjlighet att kliva in i en ny spännande roll på en avdelning och i ett bolag som är under stark expansion. Vi erbjuder redan idag enklare grundentreprenader till våra kunder, men nu är det hög tid att ta nästa kliv.
Du förväntas självständigt, men med stöd av chef och kollegor, bredda erbjudandet i våra grundentreprenader samt utveckla prismodellen och hantera samordningen mellan säljare, kund och underentreprenör.
Du kommer att arbeta på vårt nybyggda kontor på Haraholmen i Piteå.
DIN PROFIL
Vi ser framför oss en självgående, initiativtagande och nyfiken person som trivs i en roll där ramarna inte är helt fasta. Helst har du dokumenterad erfarenhet av att ta projekt från ax till limpa, men det viktigaste är att du inte är rädd att prova vingarna och genuint tror på din egen lämplighet för tjänsten utifrån tidigare erfarenheter.
Du har lätt för att skapa nya kontakter och är en fena på att uttrycka dig både trevligt och tydligt i såväl tal som skrift.
Utöver vad som sagts tidigare är du en naturlig lagspelare och ser det som en självklarhet att stötta övriga kollegor på entreprenadavdelningen.
Praktisk erfarenhet av grundläggningar och trähusbyggande är givetvis väldigt meriterande.
FÖRMÅNER
Vi har en detaljerad förmånsplan. Fråga oss gärna för mer för detaljer. Här kommer några russin från den kakan:
Plugglön för studier på fritiden
Försäkringspaket
Full flextid
Svettlön

DÄRFÖR SKA DU SÖKA
Innovativ arbetsplats
Bra möjligheter till kompetensutveckling
Ett tillväxtbolag som vill framåt
Schysst arbetsmiljö och trevliga kollegor Visa mindre

Projektledare Gata

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. Är du en erfaren och driven projektledare, redo för nya utmaningar? Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens Piteå. Som medarbetare i Piteå kommun har du drygt 4000 kollegor. Kollegor som varje dag arbetar för att göra skillnad i pitebornas vardag och på ett professionellt och trevligt sätt levererar den service de ha... Visa mer
Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. Är du en erfaren och driven projektledare, redo för nya utmaningar? Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens Piteå. Som medarbetare i Piteå kommun har du drygt 4000 kollegor. Kollegor som varje dag arbetar för att göra skillnad i pitebornas vardag och på ett professionellt och trevligt sätt levererar den service de har rätt till. Vi erbjuder dig en trygg anställning med bra villkor och förmåner. Vi hoppas att du vill bli en i gänget på Piteå kommun! 

Förvaltningen Samhällsbyggnad arbetar för ett attraktivt och hållbart Piteå för invånare, besökare och näringsliv. Som projektledare ingår du i Gatuavdelningen som är en av förvaltningens fem avdelningar. Gatuavdelningen arbetar med vägunderhåll samt ombyggnation och nybyggnation av gator och gång-och cykelvägar. Denna tjänst kommer ingå i enheten Projekt som kommer bestå av en projektingenjör, en projektör och två projektledare. Gatuavdelningen samverkar tätt med förvaltningens andra avdelningar bland annat i mark-, plan- och trafikfrågor samt samhällsutvecklingsfrågor mm. Du har din arbetsplats mitt i Piteå centrum i förvaltningens aktivitetsbaserade lokal, Stadsporten.

Arbetsuppgifter
Du arbetar med anläggningsprojekt i alla olika skeden, från initiering till färdigt resultat.  Som projektledare leder du investeringsprojekt i utrednings-, projekterings- samt främst i utförandeskede. Det kan vara utbyggnaden av nya stadsdelar, ombyggnation av befintliga gator, nybyggnation av nya gator, gång- och cykelvägar, va-ledningar och torg.
Du tillbringar stora delar av dagen ute på projekten. I din roll som projektledare hos oss har du en samordnande roll med interna och externa kontakter. I flertalet projekt leder du och ansvarar för konsulter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har teknisk universitetsutbildning eller erfarenhet som bedöms som likvärdig. Det är meriterande om du har arbetat med arbetsuppgifter inom anläggningsbranschen.

Du har ett stort engagemang och intresse för samhällsbyggnadsprocessen där helheten är viktig. Du är trygg i din yrkesroll och har mod att analysera och fatta snabba beslut. Du är strukturerad och van vid att det ställs höga krav på dig samt utför arbetet mot överenskomna mål. Tjänsten kräver att du har god förmåga att kunna uttrycka dig i tal och skrift då arbetet innebär daglig kontakt med medborgare samt externa och interna aktörer. Du har vidare lätt för att både arbeta självständigt och i grupp med andra.

B-körkort krävs.

Meriterande:


• Erfarenhet av va- och gatuprojektering/gatuutformning samt att upprätta kalkyler
• Erfarenhet av projektledning inom bygg-och anläggning
• Erfarenhet att arbeta mot fastställda kvalitets-, ekonomi- och tidsramar
• Goda kunskaper gällande regelverk, entreprenadjuridik och arbetsmiljö  

Övrigt
Tillsvidareanställning på heltid. 
Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2022-01-23

Vi undanber oss kontakt från annonsörer och konsulterande rekryteringsföretag. Visa mindre

En Projektledare till NORDEC

NORDEC kombinerar styrkorna hos våra föregångare genom fusionen mellan Normek och Ruukki Building Systems. Vårt namn är nytt, men vår historia sträcker sig över mer än 80 års design, tillverkning och installation av stomkonstruktioner för de mest krävande byggprojekten. Vår omfattande expertis och erfarenhet som samlats under flera år hjälper oss att se en större bild och möjligheterna för våra kunder. Vi är Nordens ledande aktör inom design, tillverkning... Visa mer
NORDEC kombinerar styrkorna hos våra föregångare genom fusionen mellan Normek och Ruukki Building Systems. Vårt namn är nytt, men vår historia sträcker sig över mer än 80 års design, tillverkning och installation av stomkonstruktioner för de mest krävande byggprojekten. Vår omfattande expertis och erfarenhet som samlats under flera år hjälper oss att se en större bild och möjligheterna för våra kunder.

Vi är Nordens ledande aktör inom design, tillverkning och montering av stål-, tak- och fasadlösningar till byggindustrin i Sverige, Finland och Norge. Vi är även verksamma i Litauen, Polen och Tjeckien. Vi omsätter årligen 190 M€ med fem produktionsanläggningar och 650 medarbetare. NORDEC är en del av Donges Group med säte i Frankfurt am Main, Tyskland.

Våra tjänster täcker hela värdekedjan. Vi tar det övergripande ansvaret för projektet, från design till produktion och installation. Samtidigt levererar vi alltid lösningar som bäst passar våra kunders behov och mål.

Vår driftsmodell gör oss effektiva och det skapar värde. Detta innebär mindre tid på plats samt säkrare och mer kostnadseffektiva åtgärder. Vi bygger varaktiga partnerskap drivna av högkvalitativ kundservice och gemensamma mål. Vi strävar efter att göra våra kunders arbete så enkelt som det kan vara.

Vi tror att helheten alltid är starkare än summan av dess delar. Lagarbete är drivkraften bakom NORDEC, både i samarbetet mellan våra affärsenheter och i vår strategi för att möta våra kunders behov. Ju bättre vi arbetar tillsammans, desto tydligare kan vi se den stora bilden för våra kunder, vilket gör att vi kan hantera stora utmaningar och små detaljer med skicklighet och precision.

NORDEC - Together for smart solutions

Då vi nu tar ett stort steg framåt på den svenska marknaden vill vi nu hitta några fler kompisar.
Är det dig vi söker?

Ditt uppdrag
I rollen som Projektledare kommer du vara en mycket viktig person i vår projektverksamhet. Du kommer att få möjligheten att arbeta med planering, genomförande och uppföljning av projekt.

Vem är du
Det här är en roll för dig som arbetat några år i liknande roller eller ser detta som ett naturligt utvecklingssteg. Du arbetar antagligen idag inom någon form av bygg-, anläggnings- eller tillverkande industri.

I denna tjänst är vi flexibla när det gäller din bostadsort (distansmöjlighet) men vi önskar att du med viss regelbundenhet utgår från något av våra kontor i Öjebyn eller Luleå.

Tjänsten innehåller resor och möten med svenska- och utländska uppdragsgivare.

Visst låter det intressant?
Läs mer om oss på nordec.com
Några av våra referensprojekt kan du hitta på: https://nordec.com/references-by-building-type/

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att konfidentiellt kontakta:
Rekryteringsassistent Ingela Johansson på rekryteringsföretaget Terminalen Executive and Specialist Search via e-post [email protected] eller telefon 0730-45 87 20.

Om du är från annan ort och vill flytta till oss så hjälper vi självklart dig och din familj med dom praktiska omlokaliseringsfrågorna som kan uppstå genom vårt samarbete med Terminal 5 Relocation (www.terminal5.nu)

Välkommen med din ansökan senast 16 januari 2022 till www.terminalen.nu/rekryteringar
Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller brev.

Notera att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Om tjänsten tillsätts före sista ansökningsdag tas annonsen bort från Terminalens webbplats. Visa mindre

Projektledare fiber

Vill du jobba inom ett av Sveriges just nu hetaste områden? Idag bygger vi fiber som aldrig förr och projekten sträcker sig genom hela övre Norrland, alltifrån installationer i bostadsområden till infrastrukturprojekt för järnvägen. Eftersom projekten ökar och vi satsar framåt söker vi nu en eller flera projektledare till fiberavdelningen. Arbetsuppgifter I rollen som projektledare ska du kunna förbereda, leda och avsluta projekt inom satta tidsramar. Du a... Visa mer
Vill du jobba inom ett av Sveriges just nu hetaste områden? Idag bygger vi fiber som aldrig förr och projekten sträcker sig genom hela övre Norrland, alltifrån installationer i bostadsområden till infrastrukturprojekt för järnvägen.
Eftersom projekten ökar och vi satsar framåt söker vi nu en eller flera projektledare till fiberavdelningen.
Arbetsuppgifter
I rollen som projektledare ska du kunna förbereda, leda och avsluta projekt inom satta tidsramar. Du arbetar bland annat med:
Att leda, fördela och engagera medarbetare
Att utveckla och bevara kundrelationer
Att ansvara för avtal och ekonomiska resultat, teknisk kvalitet och dokumentation i uppdrag
Arbete med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
Att vara delaktig i våra kontinuerliga förbättringsarbeten

Tillsammans med dina kollegor i gruppen, skapar ni goda resultat för kunderna och projekten.
Vem är du?
Struktur, driv samt erfarenhet av projektledning är något som beskriver dig. Kunskap om fiber är önskvärt men inget krav, utan störst vikt kommer vi lägga vid dina personliga egenskaper.
För att lyckas i rollen är du:
Målmedveten, självgående och resultatinriktad
Organiserad i ditt arbete, analytisk och noggrann
Prestigelös och öppen
Lyhörd och tydlig i din kommunikation
Kreativ och ha förmågan att identifiera och undvika fallgropar
En person som hittar lösningar på problem i en positiv och entusiastisk anda och kan hantera många bollar i luften samtidigt
En lagspelare som också har förmåga att arbeta ensam

Eftersom du arbetar i flera olika typer av projekt samtidigt är det viktigt att du är stresstålig och har lätt för att prioritera om din tid.
Önskvärt/meriterande:
Entreprenadjuridik (ABxx)
BAS-P, BAS-U
Erfarenhet av fibernät
Markentreprenad
Robust fiber certifiering
Om du har arbetat hos ett entreprenadföretag med fiberteknik eller byggledning på den svenska marknaden samt kompetens/förståelse kring Allmänna Bestämmelser för Byggnads, Anläggnings och Installationsarbeten.

Krav:
B-körkort
Förmåga att läsa ritningar
Behärskar svenska väl både i tal och skrift
Vad vi kan erbjuda dig
Comdate är ett stabilt företag med siktet inställt på framtiden. Vårt arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Här erbjuder vi dig en positiv arbetsplats med korta beslutsvägar och goda möjligheter att påverka. Rätt person kommer att bli en mycket viktig del av företagets fortsatta utveckling. Du kommer ha frihet under ansvar och tillsammans med dina kollegor kommer ni ha ett roligt och utvecklande jobb.
Tjänstgöringsort: Piteå (resor förekommer)
Obs! Urval sker löpande och tillsättning sker direkt vi hittar rätt person(er), så vänta inte med din ansökan om du är intresserad.
Om Comdate
ComDaTe är en erfaren aktör inom installation och service av larm, fiber, övervakning och IT-kommunikation. Vi verkar rikstäckande med wifi, fiber, nätverk, server & lagring, IT-säkerhet och larmsystem. Huvudkontoret ligger i Piteå och vi ingår i Nelab-koncernen med Nelab Invest AB som moderbolag. Bolagen verkar inom 10 affärsområden, har ca 175 anställda och omsätter 250+ mkr. På Comdates kontor i Piteå och Luleå arbetar idag ca 45 personer med IT-kommunikation, larm & säkerhet, server & lagring samt fiber- och nätverksinstallationer. Visa mindre

Projektledare sökes till Ambra Ventilation!

Är du en strukturerad och initiativtagande person som vill vara med och bidra till Ambras framgångar? Har du intresse för industrin och vill ha ett roligt jobb på ett nytänkande och expansivt företag? Då kan det vara just dig vi söker! Att arbeta på Ambra innebär möjligheten att vara med på en spännande resa. Ambra ingår i Treac-koncernen, ett norrländskt investmentbolag som fokuserar på att skapa långsiktig värdeutveckling och ekonomisk lönsamhet i tillv... Visa mer
Är du en strukturerad och initiativtagande person som vill vara med och bidra till Ambras framgångar? Har du intresse för industrin och vill ha ett roligt jobb på ett nytänkande och expansivt företag? Då kan det vara just dig vi söker!

Att arbeta på Ambra innebär möjligheten att vara med på en spännande resa. Ambra ingår i Treac-koncernen, ett norrländskt investmentbolag som fokuserar på att skapa långsiktig värdeutveckling och ekonomisk lönsamhet i tillverkande bolag och dess serviceindustri. Moderbolaget fokuserar främst på bolag med säte i Norr-eller Västerbotten. Treac är också noga med att Ambra och övriga dotterbolag präglas av ett stort mått av självständig styrning och utveckling. Med en trygg och långsiktig ägare kan Ambra lägga fullt fokus på att bli en självklar partner inom våra fem kompetensområden.

Som projektledare jobbar man direkt underordnad avdelningschef/platschef. Man har en bred roll och arbetsuppgifterna varierar.

• Med utgångspunkt från entreprenadavtal har du ansvar för projektets tekniska och ekonomiska genomförande, dokumentation samt se till att företagets system för kvalitet, miljö- och arbetsmiljö efterlevs
• Regelmässigt se till att framdrift och finansiell status följer planen för projektet
• Utföra specifikationer, inköp av varor och tjänster för projektet
• Delta vid projektgenomgångar, bygg och samordningsmöten
• Ekonomisk uppföljning av projekt inklusive prognoser samt uppdatering av kalkyl i ekonomisystem
• Arbeta för merförsäljning
• Se till att nödvändigt material och utrustning finns till förfogande på arbetsplatsen
• Se till att nödvändigt manskap samt övriga resurser finns på arbetsplatsen
• Anmäla avvikelser enligt företagets rutiner

Detta är en direktrekrytering och du blir anställda direkt av Ambra Ventilation

Din profil
Vi söker dig som har en teknisk utbildning eller lång erfarenhet inom branschen, minst 2 års branscherfarenhet är ett krav. Du som söker ska även ha gått en ledarutbildning alternativt ha erfarenhet av att vara ledare. Fortsatt bör du även ha en viss kunskap inom ekonomi. Som person är du strukturerad, initiativtagande och trivs i samarbete med andra människor.

B-körkort är ett krav.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Projektledare till Fastighets och serviceförvaltningen

Fastighets och serviceförvaltningen står inför många spännande utmaningar och söker dig som tar initiativ, gillar att samarbeta med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Vi erbjuder dig ett arbete där du får utvecklas, ha roligt och göra skillnad. Fastighets och serviceförvaltningen har ca 350 medarbetare och ansvarar för förvaltning av kommunens fastigheter samt kommunens samlade kost-, städ- och vaktmästeriverksamhet.  Avdelning Fastigheter säker... Visa mer
Fastighets och serviceförvaltningen står inför många spännande utmaningar och söker dig som tar initiativ, gillar att samarbeta med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Vi erbjuder dig ett arbete där du får utvecklas, ha roligt och göra skillnad. Fastighets och serviceförvaltningen har ca 350 medarbetare och ansvarar för förvaltning av kommunens fastigheter samt kommunens samlade kost-, städ- och vaktmästeriverksamhet. 
Avdelning Fastigheter säkerställer den strategiska lokalförsörjningen; planering, samordning och förändring i fastighetsbeståndet (om-, till- och nybyggnation), och ansvarar för den dagliga driften, skötseln samt planering och genomförande av underhåll i kommunens fastigheter. Avdelningen hanterar även uthyrning och kontraktshantering för lokaler, bostäder och parkeringar. Totalt förvaltar avdelningen 255 000 m². Antalet medarbetare är 75. Vi är inne i ett expansivt skede och vi behöver nu en affärsmässig och marknadsorienterad Projektledare med erfarenhet ifrån om- och nybyggnation.

Arbetsuppgifter

Som Projektledare kommer du att ta ansvar för underhålls och investeringsprojekt inom fastigheter på Piteå Kommun. Rollen som projektledare innebär bl.a. att medverka i alternativt självständigt leda byggprojekten, från tidigt idéskede till överlämning till förvaltning enligt våra processer. Projektledarrollen har till uppgift att planera, upphandla konsulter och entreprenörer, i ett nära samarbete med snickarna på kommunens byggenhet genomföra samt följa upp våra byggprojekt. Som Projektledare ansvarar du för att projekten verkställs enligt fastställda beslut när det kommer till kalkylarbete, ekonomi, tidplan och kvalitet. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med många intressanta och utmanande projekt. 

Kvalifikationer

Du har en teknisk examen och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet från byggsektorn och är van att driva byggentreprenader på ett affärsmässigt sätt. Vi ser gärna att du har kvalificerad projekterfarenhet, arbetat med kalkylarbete samt utbildning i entreprenadjuridik.

Som person är du strukturerad och kvalitetsmedveten och har en mycket god förmåga att skapa relationer både internt och externt. För att lyckas i rollen som projektledare behöver du vara en god kommunikatör med förmåga att involvera, motivera och skapa förtroende. Du är driven, självgående och bra på att planera. Du är serviceinriktad i ditt arbetssätt och är ekonomiskt medveten. Goda IT-kunskaper och B-körkort är ett krav för tjänsten.     

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100% med tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner

Mats Bergh Verksamhetsområdeschef Drift, teknik och projekt Fastigheter, telefon 0911-69 78 66, e-post [email protected]

Facklig kontaktperson

Ramona Nilsson, Vision      0911-69 71 68

Christer Eriksson, SI          0911-69 61 65

Välkommen med din ansökan senast 2021-12-05

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag och övriga annonseringsförslag Visa mindre

Projektledare/kalkylator inom el till Bravida i Piteå

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en projektledare/kalkylator till el avdelningen i Piteå. Om jobbet Rollen som projektledare/kalkylator på Bravida innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Dina arbetsuppgifter k... Visa mer
Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar.
Nu söker vi en projektledare/kalkylator till el avdelningen i Piteå.

Om jobbet

Rollen som projektledare/kalkylator på Bravida innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att:


• ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
• utveckla och bevara kundrelationer
• arbeta med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
• leda och engagera medarbetare
• vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

Som projektledare/kalkylator på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Bravida Way – vår egen kultur och vårt arbetssätt. Bravida Way bygger på en decentraliserad organisation där entreprenörskap och ansvarstagande är avgörande för utveckling och framgång.

Bravida i Piteå består av en el avdelning. Samarbetet är gott med övriga Bravida avdelningar i närområdet och målsättning är att i huvudsak åta oss projekt och uppdrag som omfattar samtliga teknikområden. Avdelningen består av två verksamheter, entreprenad och service.
På avdelningen är vi för närvarande 37 montörer som backas upp av en grupp tjänstemän och avdelningschef. Tillsammans är vi ett bra team som är proffs på just el.

Hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med trevliga kollegor, arbeta med spännande och utmanande projekt. Just nu befinner vi oss i en spännande fas med många utmanande projekt, därav söker vi nu en ny projektledare/kalkylator.

Vem är du?
Vi söker dig som har en teknisk utbildning och erfarenhet av rollen som ledare. B-körkort och att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift är ett krav. Erfarenhet från installationsbranschen och arbete inom el, såväl som erfarenhet av kalkylering är meriterande. Som person är du driven och engagerad med ett sinne för kunder och affärer. Du har ett strukturerat och förtroendegivande arbetssätt. Vidare är du villig att lära och ser framemot att kalkylera som en del av din roll. 

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vi på Bravida vill att varje medarbetare ska komma välmående och frisk till nästa arbetsdag. Vi vill att det ska vara roligt och säkert att jobba hos Bravida.

Vad erbjuder vi dig?

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Du får givetvis även en del förmåner som anställd hos oss, bl.a. friskvårdsbidrag, rabatter på träningskort, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi!

Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här. Följ oss på Facebook!

Intresserad?

Sista ansökningsdatum: 10 oktober

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra
tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se Visa mindre

Projektledare Industri, Piteå

Vill du bli en del av industriavdelningen på IVAB? Här har vi väldigt varierande uppdrag för några av industrisveriges främsta företag och nu söker vi dig som ska ersätta en av våra projektledare när han går i välförtjänt pension. Om tjänsten För att klara av jobbet behöver du några års erfarenhet av projektledning av multidisciplinära projekt inom industrin. Vi jobbar med kunder inom många olika branscher, men erfarenhet från pappers- och massaindustri ... Visa mer
Vill du bli en del av industriavdelningen på IVAB? Här har vi väldigt varierande uppdrag för några av industrisveriges främsta företag och nu söker vi dig som ska ersätta en av våra projektledare när han går i välförtjänt pension.


Om tjänsten
För att klara av jobbet behöver du några års erfarenhet av projektledning av multidisciplinära projekt inom industrin. Vi jobbar med kunder inom många olika branscher, men erfarenhet från pappers- och massaindustri eller gruvindustri är meriterande. Majoriteten av projekten är långa och utförs ofta tillsammans med vår mekaniska verkstad. I rollen ges du också möjlighet att delta i avdelningens förbättringsarbete och utveckla IVABs affärsrelationer.
Som projektledare är du ansvarig för hela projektet från start till överlämnande. Du ansvarar för säkerhet, miljö, budget, tidplan och kvalitet. Som stöd har du våra resurser för projektstyrning, planering och inköp. Utöver projektledning är följande något som också ingår i tjänsten:
Handleda andra och fungera som mentor för yngre medarbetare 
Bidra till att driva och utveckla avdelningens marknad och affär 
Agera bollplank mellan medarbetare, kunder mfl


Vem är du?
För denna roll är det viktigt att du har tidigare erfarenheter från industrin, vi ser gärna också att du har dokumenterad erfarenhet av projektledning från större projekt. Som person har du goda ledaregenskaper samt trivs i en miljö där man leder och utvecklar grupper. 
Du är även social och kommunikativ, prestigelös, noggrann och gillar problemlösning. IVAB strävar alltid efter att hålla högsta kvalité på utfört arbete och att bibehålla långsiktiga relationer till kunder och beställare, därför är det även viktigt att du har ett högt kvalitets- och säkerhetstänk.

Krav:
Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Dokumenterad erfarenhet från projektledarroll
B-körkort


Meriterande:
har praktisk erfarenhet av arbete inom industri


Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett företag som har över 70 års erfarenhet i branschen. IVAB har en stabil ekonomi, låg personalomsättning och stor trivsel bland medarbetarna. Här ser vi oss som en familj där vi ställer upp för varandra, har roligt på jobbet och uppmuntrar till personlig utveckling. Eftersom koncernen är stor finns det även goda karriärmöjligheter för dig som vill prova något annat.

Anställningsomfattning: Heltid
Lön: Fast månadslön
Startdatum: Enligt ö.k
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning 6 mån
Tjänstgöringsort: Piteå

Intresserad? Skicka ett mail med CV och till [email protected] och berätta lite mer om dig själv. Urval och tillsättning kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 31 oktober 2021. Visa mindre

Projektledare inom ventilation till Bravida

På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Du får också lära dig av kunniga kollegor, roliga projekt och ny teknik. Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi behöver nu en projektledare inom ventilation som vill driva våra projekt och verksamhet framåt. Avdelningen i Skellefteå ... Visa mer
På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Du får också lära dig av kunniga kollegor, roliga projekt och ny teknik. Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt.

Vi behöver nu en projektledare inom ventilation som vill driva våra projekt och verksamhet framåt. Avdelningen i Skellefteå är inne i en spännande fas i en stad under utveckling, därför behöver vi en projektledare till Northvoltprojektet!

Om företaget
Bravida Way - vår egen kultur och vårt arbetssätt. Bravida Way bygger på en decentraliserad organisation där entreprenörskap och ansvarstagande är avgörande för utveckling och framgång.

Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare! Vi erbjuder en gedigen introduktion och även interna utbildningar kopplade till din roll samt möjligheter till vidareutveckling, friskvårdsbidrag och andra fina förmåner. I Skellefteå arbetar ett driftigt team som leds av en engagerad och närvarande chef. En välmående avdelning där man trivs på jobbet!

Dina arbetsuppgifter
Rollen som projektledare på Bravida innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Vi erbjuder ett stimulerande och utmanande arbete i ett härligt gäng. Våra projekt är inom ventilationsinstallation och service. Du rapporterar till avdelningschef och har kontaktytor internt såväl som med myndigheter, leverantörer, underentreprenörer och konsulter. Vi söker en medarbetare med något års erfarenhet inom projektledning eller som installationssamordnare. Beroende på dina tidigare erfarenheter kan rollens utformning variera.

Du kommer bland annat att:
- ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
- utveckla och bevara kundrelationer
- arbeta med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
- leda och engagera medarbetare
- regelbundet redovisa framdrift och finansiell status på projekt jämfört med plan
- vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

Som projektledare får du frihet under ansvar, projekten du kommer att arbeta med varierar både vad gäller storlek och innehåll. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap och ditt intresse.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som med ditt driv och engagemang kan göra skillnad i vår grupp och bidra till vår utveckling.

Vi tror att du:
- har lett projekt med erfarenhet från byggmöten, där du har drivit projekt från start till mål
- talar och skriver obehindrat på Svenska
- har B körkort
- har en teknisk utbildning

Erfarenhet från installationsbranschen, arbete som ledande montör eller arbete inom ventilation är meriterande.

Som person är du resultatinriktad och har ett strukturerat arbetssätt. Vidare är du van vid att ta stort ansvar och ser samarbete som en självklarhet. Du tar ditt arbetslag mot ett gemensamt mål och kan vara social för att upprätthålla viktiga kontakter. Du har en naturlig förmåga att bygga och utveckla goda affärsrelationer och arbetar engagerat med att hålla ihop projektet och alla dess delar. Du gillar att utvecklas och vill lära dig tekniken- det du inte kan, det kan vi lära dig!

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Bravida med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 28 november 2021 då urval sker löpande. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Ellen Berg, e-post: [email protected]

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Projektledare

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. Är du en erfaren och driven projektledare, redo för nya utmaningar? Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens Piteå. Som medarbetare i Piteå kommun har du drygt 4000 kollegor. Kollegor som varje dag arbetar för att göra skillnad i pitebornas vardag och på ett professionellt och trevligt sätt levererar den service de ha... Visa mer
Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. Är du en erfaren och driven projektledare, redo för nya utmaningar? Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens Piteå. Som medarbetare i Piteå kommun har du drygt 4000 kollegor. Kollegor som varje dag arbetar för att göra skillnad i pitebornas vardag och på ett professionellt och trevligt sätt levererar den service de har rätt till. Vi erbjuder dig en trygg anställning med bra villkor och förmåner. Vi hoppas att du vill bli en i gänget på Piteå kommun! 

Förvaltningen Samhällsbyggnad arbetar för ett attraktivt och hållbart Piteå för invånare, besökare och näringsliv. Som projektledare ingår du i Gatuavdelningen som är en av förvaltningens fem avdelningar. Gatuavdelningen arbetar med vägunderhåll samt ombyggnation och nybyggnation av infrastruktur. Gatuavdelningen samverkar tätt med förvaltningens andra avdelningar bland annat i mark- och trafikfrågor och samhällsutvecklingsfrågor mm. Du har din arbetsplats mitt i Piteå centrum i förvaltningens nya aktivitetsbaserade lokal, Stadsporten.

Arbetsuppgifter
Du arbetar med anläggningsprojekt i alla olika skeden, från initiering till färdigt resultat.  Som projektledare leder du investeringsprojekt i utrednings-, projekterings- samt främst i genomförandeskede. Det kan vara utbyggnaden av nya stadsdelar, ombyggnation av befintlig infrastruktur, nybyggnation av nya gator, gång- och cykelvägar, va-ledningar och torg.
I din roll som projektledare hos oss har du en samordnande roll med interna och externa kontakter. I flertalet projekt leder du och ansvarar för konsulter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har teknisk universitetsutbildning eller erfarenhet som bedöms som likvärdig. Vi ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter inom bygg- och anläggningsbranschen.

Du har ett stort engagemang och intresse för samhällsbyggnadsprocessen där helheten är viktig. Du är trygg i din yrkesroll och har mod att tydligt analysera och fatta snabba beslut. Du är strukturerad och van vid att det ställs höga krav på dig samt utför arbetet mot överenskomna mål. Tjänsten kräver att du har god förmåga att kunna uttrycka dig i tal och skrift då arbetet innebär daglig kontakt med medborgare samt externa och interna aktörer. Du har vidare lätt för att både arbeta självständigt och i grupp med andra.

B-körkort krävs.

Meriterande:


• Erfarenhet av va- och gatuprojektering/gatuutformning samt att upprätta kalkyler
• Erfarenhet av projektledning inom bygg-och anläggning
• Erfarenhet att arbeta mot fastställda kvalitets-, ekonomi- och tidsramar
• Goda kunskaper gällande regelverk, entreprenadjuridik och arbetsmiljö 

 

Övrigt
Tjänsten är heltid, tillsvidare. 
Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2021-09-30

Vi undanber oss kontakt från annonsörer och konsulterande rekryteringsföretag. Visa mindre

Entreprenadsamordnare

Vi söker entreprenadsamordnare till vårt kontor i Piteå! + ROLLEN Varje år levererar vi omkring 500 st byggnader runt om i Sverige och Norge. Ditt jobb kommer främst ligga i att få arbetet på byggplats att gå enligt plan, samt agera som ett nav mellan säljare, hantverkare och slutkund. Du kommer vara med och bygga upp vårt nätverk av hantverkare, upphandla entreprenader samt projektleda dessa på distans över hela Sverige. Parallellt med detta kommer du ... Visa mer
Vi söker entreprenadsamordnare till vårt kontor i Piteå!

+ ROLLEN
Varje år levererar vi omkring 500 st byggnader runt om i Sverige och Norge. Ditt jobb kommer främst ligga i att få arbetet på byggplats att gå enligt plan, samt agera som ett nav mellan säljare, hantverkare och slutkund.
Du kommer vara med och bygga upp vårt nätverk av hantverkare, upphandla entreprenader samt projektleda dessa på distans över hela Sverige. Parallellt med detta kommer du även bistå vår säljavdelning med kalkyler och utbildningar samt ständigt bidra till att utveckla verksamheten vidare!

+ TEAMET
Vi är ett ungt team med stora ambitioner. I din roll kommer du primärt arbeta tätt med vår andra entreprenadsamordnare, samt vår projekterings-, sälj- och utvecklingsavdelning.
Du rapporterar direkt till vår projektchef som är övergripande ansvarig för utvecklingen av entreprenadverksamheten.

+ VEM VI SÖKER
Vi tror att du är en självgående och ansvarstagande person med goda kunskaper inom trähusbyggande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från verkligheten ute på byggplatser, och av projektledning, då en stor del av arbetet kommer handla om planering och organisation.
Akademisk utbildning mot bygg och anläggning eller motsvarande är meriterande, men inget krav.
Då vi ständigt strävar efter att utveckla vårt entreprenadutbud är det även meriterande om du har kompetens inom exempelvis grund och mark, el eller VVS.
Som person tror vi du är en snabbtänkt relationsbyggare som levererar kvalité även i ett periodvis högt tempo, samt att du är bekväm med att kommunicera via telefon och mejl. Vi hoppas även att du är rak och ärlig i din kommunikation och på ett ödmjukt och nyfiket sätt kan se på både människor och situationer från mer än en synvinkel.

+ OM BOLAGET
Lundqvist Trävaru AB är ett sälj, teknik och logistikbolag - vars vision är att revolutionera byggbranschen!
Vi säljer, levererar och monterar komplementhus och villor över hela Sverige, samt en del på export. Kärnan i verksamheten ligger i våra egenutvecklade digitala verktyg som låter kunden själv rita upp sin byggnad, få pris och bygglovsritningar direkt i webbläsaren.
De senaste åren har bolaget uppmärksammats för sitt innovationsarbete och bland annat blivit omnämnt som "Sveriges smartaste bolag" av tidningen Ny Teknik och "Sveriges mest uppkopplade bolag" av Breakit & Telenor.
Läs mer om oss på vår hemsida! Visa mindre

Projektledare till elavdelningen

På Nelab är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker elavdelningen i Piteå en ny driven projektledare som kan bli en del av teamet. Information om tjänsten Rollen som projektledare hos Nelab innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att: ansvara för kontrakt, kalkyl, resultat och utförande av projekt utveckla och bevara kundrelationer ingå och leda projektmöten samt... Visa mer
På Nelab är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker elavdelningen i Piteå en ny driven projektledare som kan bli en del av teamet.
Information om tjänsten
Rollen som projektledare hos Nelab innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att:
ansvara för kontrakt, kalkyl, resultat och utförande av projekt
utveckla och bevara kundrelationer
ingå och leda projektmöten samt koordinera
leda och engagera medarbetare
vara delaktig i Nelabs förbättringsarbeten

Som projektledare hos Nelab får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.Vi har en positiv och platt organisation med korta beslutsvägar som ger dig goda möjligheter att påverka ditt jobb. Ett bra gäng som tycker att det är viktigt att man har roligt på jobbet!
Vi söker dig som
har några års erfarenhet av projektledning inom el och med god erfarenhet att läsa ritningar, kontrakt samt följa upp ramhandingar och koordinera projekt
har du även kunskap inom projektering och entreprenadjuridik ser vi det som extra meriterande

Som person är du noggrann, uthållig och har ett strukturerat arbetssätt. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper, bra samarbetsförmåga och är lyhörd inför dina kunder. Din drivkraft, ditt engagemang och kommunikativa förmåga är nyckeln till ett gott samarbete med såväl kunder som arbetskollegor
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Lundström. Visa mindre

Nyexaminerad projektledare för utveckling av byggsystem

Luleå tekniska universitet är i stark tillväxt med världsledande kompetens inom flera forskningsområden. Vår forskning bedrivs i nära samarbete med industrier som Bosch, Ericsson, Scania, LKAB, SKF och ledande internationella universitet. Luleå tekniska universitet omsätter totalt 1,8 miljarder kronor per år. Vi är idag 1 700 anställda och 15 100 studenter. Vi formar framtiden genom nydanande utbildningar och banbrytande forskningsresultat. Med utgångspun... Visa mer
Luleå tekniska universitet är i stark tillväxt med världsledande kompetens inom flera forskningsområden. Vår forskning bedrivs i nära samarbete med industrier som Bosch, Ericsson, Scania, LKAB, SKF och ledande internationella universitet. Luleå tekniska universitet omsätter totalt 1,8 miljarder kronor per år. Vi är idag 1 700 anställda och 15 100 studenter.

Vi formar framtiden genom nydanande utbildningar och banbrytande forskningsresultat. Med utgångspunkt i den arktiska regionen skapar vi global samhällsnytta.Inom ramen för projektet KTP - Knowledge Transfer Partnership, som är ett samverkansprojekt för strategiska utvecklingsarbeten mellan akademi och näringsliv för nyutexaminerade akademiker, söker Luleå tekniska universitet och Lundqvist Trävaru AB en nyexaminerad akademiker för rollen som Projektledare. Läs gärna mer om KTP-projektet på www.ltu.se/ktp

Lundqvist Trävaru AB är ett norrländskt företag i expansion fyllt med framtidsvisioner. Företaget grundades 1936 och har sedan dess bytt skepnad flertalet gånger. I dagsläget tillverkar företaget lättmonterade byggsatser i trä som levereras över hela Sverige. Genom flexibel produktion, hög kompetensnivå och ett unikt interaktivt webbaserat ritverktyg i 3D, där kunderna själva kan formge sin byggnad och få pris på både material och entreprenad direkt i webbläsaren, har

Lundqvist Trävaru AB skapat sig en ställning som en av de ledande leverantörerna av byggsatser. Företaget har haft en god tillväxt, och har nära på tiodubblat sin omsättning sedan 2010, samt blivit utsett till årets Digitala Gasellföretag i Sverige av Google och Dagens industri 2014 och tagit emot priset Smart Industri av Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien 2018. För närvarande levererar företaget omkring 450 byggsatser per år över hela Sverige, men även en del på export. Ytterligare information www.lundqvisttravaru.se .

I dagsläget utgörs en stor del av Lundqvist omsättning av, sett till storleken, relativt små byggprojekt. Företaget har dock beslutat att öka bolagets satsningar mot större projekt för att kunna nå en bredare kundbas. För att möjliggöra detta behöver bolaget vidareutveckla byggsystemet.

I rollen som KTP-projektledare förväntas du tillsammans med bolaget och dess samarbetspartners utveckla byggsystem för effektiva, miljövänliga och prisvärda lösningar på byggprojekt för vilka de etablerade byggprocesserna inte är lämpliga. Lundqvist söker alltså en dig som vill utveckla byggsystemet samt bistå bolagets säljare, produktionsberedare och inköpare med beslutsunderlag som kan kopplas till detta.

För att driva utvecklingen av byggsystemet kommer det krävas konstruktions- och beräkningskompetens, samt grundläggande byggkunskaper. Utvecklingsarbetet kommer innefatta bland annat en analys av bolagets nuvarande byggsystem och i detta arbete ingår även en genomgång av eventuella standarder som kan komma att påverka det fortsatta utvecklingsarbetet. Resultatet av analysen utgör sedan grunden för arbetet med att utveckla företagets produktutbud samt konstruktionslösningar till byggnaderna. Arbetet kommer ske tillsammans med bolagets projektchef, inköpschef, produktionschef och andra enheter som kan komma att påverkas.

I rollen som KTP-projektledare är ditt uppdrag att driva den strategiska utvecklingen av bolagets bygg- och konstruktionsprocesser. Du kommer att ansvara för att driva projektet framåt tillsammans med företaget och med stöd av Luleå tekniska universitet.

Kvalifikationer
Anställningen riktar sig till dig som nyligen har tagit examen eller är nära en akademisk examen med inriktning inom konstruktion, arkitektur eller för tjänsten annan lämplig utbildning, med goda kunskaper inom både konstruktion och arkitektur samt med grundläggande byggkunskaper.

Det är meriterande med kunskap inom beräkningsteknik och du behöver ha kunskaper inom CAD. Som person är du strukturerad och har en stark drivkraft att själv utvecklas genom utmaningen och att ständigt lära dig nytt och har en förmåga att se saker från flera perspektiv.

Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har goda kunskaper i svenska och engelska. Tjänsten förutsätter god samarbetsförmåga och stort ansvarstagande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Omfattning
Anställningen som KTP-projektledare är en tidsbegränsad anställning på heltid under ca 1 år med chans till fortsatt anställning hos Lundqvist Trävaru. Tillträde enligt överenskommelse. Anställningen sker vid Luleå tekniska universitet och arbetet utförs på Lundqvist Trävaru AB med placering i Piteå.

Ytterligare information
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Maria Wallander, Processledare KTP, 072- 358 07 98, [email protected] eller Fredrik Berggren, Lundqvist Trävaru AB,  070-685 01 26, [email protected]ävaru.se

Fackliga företrädare: SACO-S Kjell Johansson, 0920-49 1529 [email protected] och OFR-S Marika Vesterberg, 0920-49 1721 [email protected]

Ansökan
Du söker befattningen via ansökningsknappen nedan där du bifogar ansökningsbrev samt CV/meritförteckning och examensbevis. Var vänlig och märk din ansökan med referensnumret nedan. Ansökan samt examensbevis måste vara skrivna på svenska eller engelska.

Sista ansökningsdag: 17 januari, 2021
Referensnummer: 4691-20 Visa mindre

Nyexaminerad projektledare inom hållbarhet

Luleå tekniska universitet är i stark tillväxt med världsledande kompetens inom flera forskningsområden. Vår forskning bedrivs i nära samarbete med industrier som Bosch, Ericsson, Scania, LKAB, SKF och ledande internationella universitet. Luleå tekniska universitet omsätter totalt 1,8 miljarder kronor per år. Vi är idag 1 700 anställda och 15 100 studenter. Vi formar framtiden genom nydanande utbildningar och banbrytande forskningsresultat. Med utgångspun... Visa mer
Luleå tekniska universitet är i stark tillväxt med världsledande kompetens inom flera forskningsområden. Vår forskning bedrivs i nära samarbete med industrier som Bosch, Ericsson, Scania, LKAB, SKF och ledande internationella universitet. Luleå tekniska universitet omsätter totalt 1,8 miljarder kronor per år. Vi är idag 1 700 anställda och 15 100 studenter.

Vi formar framtiden genom nydanande utbildningar och banbrytande forskningsresultat. Med utgångspunkt i den arktiska regionen skapar vi global samhällsnytta.Inom ramen för projektet KTP - Knowledge Transfer Partnership, som är ett samverkansprojekt för strategiska utvecklingsarbeten mellan akademi och näringsliv för nyutexaminerade akademiker, söker Luleå tekniska universitet och Fermeco en nyexaminerad student för rollen som Projektledare. Läs gärna mer om projektet på www.ltu.se/ktp

Fermeco är beläget i Piteå och är ett legotillverkande företag inom stålindustrin. Verksamheten omfattar konstruktion, tillverkning och montage av stålkonstruktioner till byggnader, byggnadssmide, licenssvetsning samt tillverkning och montage av byggnader i stål och plåt. Läs mer om Fermeco på www.fermeco.se

Företaget befinner sig i en generationsväxling och tillväxtresa. Målet är att utveckla strategier för tillväxt samtidigt som hållbarhet, miljöaspekter och energieffektivisering ligger i fokus.
 
I rollen som KTP-projektledare är ditt uppdrag att strategiskt kartlägga och analysera verksamheten och därefter föreslå möjliga energieffektiviseringsinsatser i företagets verksamhet. Rollen har en central funktion för företagets utveckling och för att skapa hållbar tillväxt. Målsättningen är att få en översyn av företagets miljömål och ta fram nya samt förbättra deras befintliga. En del av arbetet är att utveckla arbetssätt och metoder för EDP-analys på företagets produkter.

Du kommer att ansvara för att driva projektet framåt tillsammans med företaget och med stöd av Luleå tekniska universitet.

Kvalifikationer
Anställningen riktar sig till dig som nyligen examinerats eller är nära en akademisk examen för tjänsten lämplig utbildning. Exempel på lämplig inriktning på examen är en ingenjörsexamen med inriktning mot hållbarhet, miljö, kvalitet eller konstruktion. Arbetet kräver att du har god kunskap om metoder för att utveckla tekniskt och ekonomiskt konkurrenskraftiga produkter och processer hos företaget med hållbarhet och energieffektivitet som naturliga och viktiga inslag i alla faser i verksamheten.

Som person är du strukturerad och har en drivkraft att driva projektet framåt.

Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har goda kunskaper i svenska och engelska. Tjänsten förutsätter god samarbetsförmåga och stort ansvarstagande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Omfattning
Anställningen som KTP-projektledare är en tidsbegränsad anställning på heltid under c:a 1 år med chans till fortsatt anställning på Fermeco. Tillträde enligt överenskommelse. Anställningen sker vid Luleå tekniska universitet och arbetet utförs på Femeco i Piteå.

Ytterligare information
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Emma Lidström, Processledare KTP, 0920- 491300, [email protected]  eller Cecilia Ek, Fermeco AB, 0911-67030, [email protected]

Fackliga företrädare: SACO-S Kjell Johansson, 0920-49 1529 [email protected] och OFR-S Marika Vesterberg, 0920-49 1721  [email protected]

Ansökan
Du söker befattningen via ansökningsknappen nedan där du bifogar ansökningsbrev samt CV/meritförteckning och examensbevis. Var vänlig och märk din ansökan med referensnumret nedan. Ansökan samt examensbevis måste vara skrivna på svenska eller engelska.

Sista ansökningsdag: 18 februari, 2021
Referensnummer: 4622-2020 Visa mindre

Projektledande elingenjör ENERCON

Enercon är ett av världens största företag inom vindkraft, både i konstruktion och drift. I företaget finns mer än 19 000 personer som har en gemensam drivkraft - att bidra till ren luft med miljövänlig energi.  Arbetsuppgifter Som Site Manager BoP, Balance of Plant, stöttar du Platschef/Construction Manager i kontrakterade uppdrag som utförs av underleverantörer. I din roll är du som Site Manager länken mellan team som jobbar parallellt. Det kan vara pro... Visa mer
Enercon är ett av världens största företag inom vindkraft, både i konstruktion och drift. I företaget finns mer än 19 000 personer som har en gemensam drivkraft - att bidra till ren luft med miljövänlig energi. 

Arbetsuppgifter
Som Site Manager BoP, Balance of Plant, stöttar du Platschef/Construction Manager i kontrakterade uppdrag som utförs av underleverantörer. I din roll är du som Site Manager länken mellan team som jobbar parallellt. Det kan vara projekt som uppförande av tillfartsvägar, montering av kran och underliggande konstruktionsarbeten och kabeldragning.

I tjänsten ingår att:

•  Säkerställa att jobb utförs säkert och enligt överenskommelse
•  Koordinera arbetsuppgifter, övervaka från montering till övertag
•  Att deadline och projektplan följs
•  Att budget för överenskomna installationer följs

I uppdraget ingår även kvalitetsarbete/management som exempelvis kvalitetskontroller av upphandlade arbeten och stämma av gällande utförande, att verifiera underleverantörers certifikat och avtal samt teknisk dokumentation både intern och extern.

Då kommunikation är en viktig del i det dagliga arbetet förutsätter vi att du enkelt kan prata för din sak och bidra med förslag på optimala lösningar vid genomgångar tillsammans med konstruktionsteamet. Du stöttar även Platschef/Construction Manager och General Project Manager administrativt.

Ansökan på engelska
Ansökan för tjänsten ska vara med både CV och Personligt brev på engelska. Goda kunskaper i både skrift och tal är viktigt då Enercon är en internationell organisation och engelska är huvudspråket. Kan du fler språk är det meriterande, men ej ett krav.

Kompetens
För denna roll söker vi dig med några års vana från byggsiter eller nyligen avslutade studier till civilingenjör inom bygg-, el-, eller industriell teknik. Projektledning inom anläggnings- eller energisektorn är meriterande. Har du erfarenhet av projekt inom landbaserad vindkraft är det en fördel. Du bör ha goda kunskaper inom Office-paketet.

Anställning
Detta är en heltidstjänst där startdatum är snarast möjligt. Uppdraget är en inhyrning med start omgående till oktober.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco, men arbetar ute hos vår kund. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev på engelska och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sofie Driberg, [email protected] mobilnr: 073-684 71 50

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
[email protected] alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Site Manager, byggingenjör, civilingenjör, industriteknik, högspänningselektriker, elektriker, ingenjör, vindkraft, Adecco Piteå Visa mindre

PROJEKTANSVARIG TILL PITEÅ NÄRINGSFASTIGHETER

Piteå Näringsfastigheter är ett helägt kommunalt bolag som har funnits sedan 1964. Idag är vi 15 anställda och vår uppgift är framförallt att stödja näringslivet och sysselsättningen i Piteå kommun. Vi äger och förvaltar 185 000 kvadratmeter fördelat på 40 fastigheter för uthyrning till i stort sett alla verksamheter. Läs mer om oss på www.pnf.se Som projektansvarig hos oss får du möjlighet att växa och utvecklas med utmanande projekt. Vad kan Pit... Visa mer
Piteå Näringsfastigheter är ett helägt kommunalt bolag som har funnits sedan 1964. Idag är vi 15 anställda och vår uppgift är framförallt att stödja näringslivet och sysselsättningen i Piteå kommun. Vi äger och förvaltar 185 000 kvadratmeter fördelat på 40 fastigheter för uthyrning till i stort sett alla verksamheter.

Läs mer om oss på www.pnf.se


Som projektansvarig hos oss får du möjlighet att växa och utvecklas med utmanande projekt.Vad kan Piteå Näringsfastigheter erbjuda dig?

Vi ett relativt litet gäng som jobbar tätt tillsammans för att lösa både stort och smått. Som projektansvarig hos oss får du möjlighet att växa och utvecklas med utmanande projekt, både nyproduktion och ombyggnation, i varierande storlek och i karaktär.

Om tjänsten

Som projektansvarig är dina uppgifter är att planera, genomföra och följa upp projekt som Piteå Näringsfastigheter går in i. Du ansvarar för att uppfylla projektets leverans avseende; ekonomi, tid och kvalité och är den som styr det gemensamma arbetet mot projektets övergripande mål genom hela byggprocessen inkl slutbesiktning och överlämning. I nyproduktionsprojekt finns du med i stort sett alla skeden i byggprocessen och jobbar från ax till limpa. I våra underhålls- och ombyggnadsprojekt driver arbetet i nära dialog med kunden och tillsammans med vår drift och underhållsavdelning.

Dina kommande arbetsuppgifter är exempelvis att:

* Föra dialog med befintliga eller blivande hyresgäster tolka behovsbilder och ta fram lösningar.
* Projektera, planera, leda och följa upp projekten mot uppsatta mål dvs, upprätta tidplaner, projektbudget, ekonomi och kvalité.
* Vara beställarens kontakt och beställarstöd
* Upprätthålla kontakt med myndigheter
* Ingå i Ledningsgruppen och medverka i budget och prognosarbete.
* Ansvara för olika förfrågningsunderlag och upphandlingar, därmed väl insatt i erforderlig entreprenadjuridikSom projektansvarig ingå i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Den vi söker

Vi tror att den här rollen tilltalar dig som har en god byggnadsteknisk förståelse och mångårig erfarenhet av projektledning inom t.ex. bygg, fastighet eller infrastruktur. Vi tror att du har en Civil- eller högskoleingenjörsexamen inom samhällsbyggnad eller motsvarande och har goda kunskaper i entreprenadjuridiska frågor. Kanske har du en erfarenhet som antingen beställare, konsult eller från produktion. För tjänsten krävs god datorkunskap och goda kunskaper i svenska både skriftligt och muntligt.

I din roll har du många kontaktytor, både interna och externa, det är därför viktigt att du har lätt för att utveckla goda relationer, har ett etablerat kontaktnät inom branschen och att du är engagerad, ansvarstagande och affärsmässig som person. Då du kommer arbeta i projektform är ett projektledarsinne en förutsättning för att trivas i rollen samt att du känner dig bekväm i både kundrelationer på ledningsnivå och i samverkan med operativ personal.

Ansök idag

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Experis och Piteå Näringsfastigheter har en önskan om att alla eventuella frågor går direkt till Experis kontaktperson Inger Sundgren på telefonnummer: 070-3774891 eller via e-post: [email protected]

Vi arbetar med löpande urval - välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Projektledare inom stålindustrin

Projektledare Fermeco AB i Piteå är verksamma inom stålbyggnadssektorn med kunder främst inom bygg- och industri. Verksamheten omfattar konstruktion, tillverkning och montage av stålstommar och fackverkstakstolar till byggnader, byggnadssmide samt ytbehandling i egen anläggning. Till våren går vår kalkyl- och säljansvarig i pension och därför söker vi nu hans ersättare. Vill du delta i en intressant bransch som följer samhällsutveckling både gällande digi... Visa mer
Projektledare
Fermeco AB i Piteå är verksamma inom stålbyggnadssektorn med kunder främst inom bygg- och industri. Verksamheten omfattar konstruktion, tillverkning och montage av stålstommar och fackverkstakstolar till byggnader, byggnadssmide samt ytbehandling i egen anläggning.
Till våren går vår kalkyl- och säljansvarig i pension och därför söker vi nu hans ersättare.
Vill du delta i en intressant bransch som följer samhällsutveckling både gällande digitalisering och konstruktionen. Vill du ingå i vårt familjära gäng med stor kunskap och gemenskap, korta ledtider och stor flexibilitet är du varmt välkommen med din ansökan!
Ansvar och arbetsuppgifter:
Tjänsten innebär att du ansvarar för projektledning, kalkylering, offerter, sälj och uppföljning.
Att arbeta som projektledare i bygg- och industribranschen innebär att förändringar kan ske både konstruktions- och tidsmässigt, vilket innebär att du som projektledare har ett helhetsperspektiv och är flexibel och kan prioritera. Detta kräver ordning och reda, struktur och noggrannhet i arbetet.
Bakgrund och erfarenhet:
Du har lång erfarenhet av projektledning och kalkylering, du är senior och har teknisk utbildning och bakgrund. Du har god datavana. Du är van vid kundkontakter och uppföljning.
Som person är du trygg, social, noggrann och har en god kommunikativ förmåga. Du har god samarbetsförmåga och tycker om att ingå i ett lag.


Övrigt angående tjänsten:
Tjänsten är tillsvidare med provanställning, individuell lönesättning och tillträde enligt överenskommelsen. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.
Vid frågor kontakta VD, Cecilia Ek, tfn: 0911-221143 E-post: [email protected] Visa mindre

Projektledare

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. Är du en erfaren och driven projektledare, redo för nya utmaningar? Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens Piteå. Som medarbetare i Piteå kommun har du drygt 4000 kollegor. Kollegor som varje dag arbetar för att göra skillnad i pitebornas vardag och på ett professionellt och trevligt sätt levererar den service de ha... Visa mer
Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. Är du en erfaren och driven projektledare, redo för nya utmaningar? Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens Piteå. Som medarbetare i Piteå kommun har du drygt 4000 kollegor. Kollegor som varje dag arbetar för att göra skillnad i pitebornas vardag och på ett professionellt och trevligt sätt levererar den service de har rätt till. Vi erbjuder dig en trygg anställning med schyssta villkor och förmåner. Vi hoppas att du vill bli en i gänget på Piteå kommun! 

Förvaltningen Samhällsbyggnad arbetar för ett attraktivt och hållbart Piteå för invånare, besökare och näringsliv. Som projektledare ingår du i Planeringsavdelningen som är en av förvaltningens fem avdelningar. Planeringsavdelningen arbetar med frågor som bland annat detaljplaner, bygglov, mark- och trafikfrågor, stads- och landsbygdsutveckling,  kart- och GIS verksamhet och investeringsprojekt. Du har din arbetsplats mitt i Piteå centrum i förvaltningens nya aktivitetsbaserade lokal, Stadsporten.

Arbetsuppgifter
Du arbetar med anläggningsprojekt i alla olika skeden, från initiering till färdigt resultat.  Som projektledare leder du projekt i utrednings-, projekterings- samt främst i genomförandeskede. Det kan varautbyggnaden av nya stadsdelar, förnyelse och förtätning i befintliga områden, anläggandet av nya gator, gång- och cykelvägar, va-ledningar och torg.
I din roll som projektledare hos oss har du en samordnande roll med interna och externa kontakter. I flertalet projekt leder du och ansvarar för konsulter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har teknisk universitetsutbildning eller erfarenhet som bedöms som likvärdig. Vi ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter inom bygg- och anläggningsbranschen.

Du har ett stort engagemang och intresse för samhällsbyggnadsprocessen där helheten är viktig. Du är trygg i din yrkesroll och har mod att tydligt analysera och fatta snabba beslut. Du är van vid att det ställs höga krav på dig och utför arbetet mot överenskomna mål. Tjänsten kräver att du har god förmåga att kunna uttrycka dig i tal och skrift då arbetet innebär daglig kontakt med medborgare samt externa och interna aktörer. Du har vidare lätt för att både arbeta självständigt och i grupp med andra.

Meriterande:


• Erfarenhet av va- och gatuprojektering/gatuutformning samt att upprätta kalkyler
• Erfarenhet att arbeta mot fastställda kvalitets-, ekonomi- och tidsramar
• Goda kunskaper gällande regelverk, entreprenadjuridik och arbetsmiljö 

B-körkort krävs.

Övrigt
Tjänsten är heltid, tillsvidare. 
Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2021-01-10

Vi undanber oss kontakt från andra annonsörer och konsulterande rekryteringsföretag. Visa mindre

Programansvarig projektledare inom komposittillverkning

Vill du arbeta med högvolymproduktion av kompositer och utveckla framtidens hållbara kompositer tillsammans med oss och våra kunder? Är du serviceinriktad och tycker om att arbeta nära kund? Då kan du vara personen vi söker! Vår verksamhet i Piteå växer och därför söker vi nu dig som är projektledare med stort intresse för att koordinera forskningsprojekt och uppdrag, utveckla tillverkningsmetoder och skapa nya affärer. Vi bygger en unik test och demom... Visa mer
Vill du arbeta med högvolymproduktion av kompositer och utveckla framtidens hållbara kompositer tillsammans med oss och våra kunder? Är du serviceinriktad och tycker om att arbeta nära kund? Då kan du vara personen vi söker!

Vår verksamhet i Piteå växer och därför söker vi nu dig som är projektledare med stort intresse för att koordinera forskningsprojekt och uppdrag, utveckla tillverkningsmetoder och skapa nya affärer.

Vi bygger en unik test och demomiljö för hållbar volymproduktion av kompositer där vi arbetar tillsammans med våra kunder inom materialomställning, formningsprocesser, industriell digitalisering och industriell uppskalning av tillverkningsmetoder för hållbara kompositmaterial.

Som programansvarig projektledare i vårt team får du vara med att utveckla ett delvis nytt verksamhetsområde med stora möjligheter att påverka och utvecklas. Du blir en viktig lagspelare i ett engagerat gäng med hög kompetens och som värdesätter att arbeta i nära samarbete, både inom teamet och med våra kunder.

Om rollen
Programansvarig projektledare kommer du att driva, koordinera och arbeta i industriuppdrag och forskningsuppdrag tillsammans med industri, akademi och andra institut som projektpartners. Dina viktigaste arbetsuppgifter är att:

- Leda, genomföra, följa upp och koordinera program- och projektaktiviteter
- Initiera och skapa nya uppdrag och projekt
- Genom kundkontakter utveckla och sprida våra kunderbjudanden
- Utveckla och samordna uppbyggnaden av test och demomiljön kopplat till volymproduktion av komposit

Vem är du?
Som projektledare hos oss tror vi att du är en driven och lösningsorienterad person som motiveras av att ta dig an nya utmaningar. Då rollen innebär daglig kontakt med kunder och andra intressenter tror vi att du trivs i sociala sammanhang och är serviceinriktad med ett uttalat kundfokus. Genom ditt strukturerade och självständiga arbetssätt kommer du till din rätt i en miljö som inte alltid är statisk.

Du har någon form av ingenjörsutbildning i grunden samt minst 10 års erfarenhet av att arbeta som projektledare, chef eller teamledare. Då våra samarbetspartners både finns i och utanför Sverige ser vi att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

Då rollen medför stort ansvar är det nödvändigt att du både kan planera och utföra ditt arbete självständigt. Du leder och inspirerar dessutom andra vilket gör att kommunikation, laganda och samarbete är viktigt. Eftersom vi utvecklar ny teknik är det också viktigt att du är öppen och ständigt vill utveckla dig själv genom att lära dig nya saker.

Är vi rätt för varandra?
Inom RISE gillar vi olika och vi är övertygade om att mångfald bidrar till en innovativ miljö där vi tillsammans utmanar gränser och utvecklar ny kunskap och kompetens för framtiden. Hos oss möts passionerade problemlösare för att lösa några av världens viktigaste, och kanske roligaste, problem. Vi kan inte lova dig ett enkelt jobb, men vad vi kan lova dig är ett gäng engagerade kollegor och några riktigt spännande samhällsutmaningar att ta itu med. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad på riktigt. Välkommen till hela Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner.

Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag är den 21 augusti 2020. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Daniel Berglund, Enhetschef Processimulering och Tillverkningsteknik, 010 – 228 49 24.

Facklig representant är Fredrik Ahlqvist, SI, 010 - 228 49 52.

Projektledare, Programansvarig, Komposittillverkning, Kompositmaterial, Piteå, RISE


RISE Research Institutes of Sweden är Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner. I internationell samverkan med företag, akademi och offentlig sektor bidrar vi till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. Våra 2 800 medarbetare driver och stöder alla typer av innovationsprocesser. RISE är ett oberoende, statligt forskningsinstitut som erbjuder unik expertis och ett 100-tal test- och demonstrationsmiljöer för framtidssäkra teknologier, produkter och tjänster. www.ri.se. Visa mindre

Projektledare till Fastighets och serviceförvaltningen

Fastighets och serviceförvaltningen står inför många spännande utmaningar och söker dig som tar initiativ, gillar att samarbeta med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Vi erbjuder dig ett arbete där du får utvecklas, ha roligt och göra skillnad. Fastighets och serviceförvaltningen har ca 350 medarbetare och ansvarar för förvaltning av kommunens fastigheter samt kommunens samlade kost-, städ- och vaktmästeriverksamhet.  Avdelning Fastigheter säke... Visa mer
Fastighets och serviceförvaltningen står inför många spännande utmaningar och söker dig som tar initiativ, gillar att samarbeta med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Vi erbjuder dig ett arbete där du får utvecklas, ha roligt och göra skillnad. Fastighets och serviceförvaltningen har ca 350 medarbetare och ansvarar för förvaltning av kommunens fastigheter samt kommunens samlade kost-, städ- och vaktmästeriverksamhet. 

Avdelning Fastigheter säkerställer den strategiska lokalförsörjningen; planering, samordning och förändring i fastighetsbeståndet (om-, till- och nybyggnation), och ansvarar för den dagliga driften, skötseln samt planering och genomförande av underhåll i kommunens fastigheter. Avdelningen hanterar även uthyrning och kontraktshantering för lokaler, bostäder och parkeringar. Totalt förvaltar avdelningen 255 000 m². Antalet medarbetare är 75. Vi är inne i ett expansivt skede och vi behöver nu en affärsmässig och marknadsorienterad Projektledare med erfarenhet ifrån om- och nybyggnation.

Arbetsuppgifter

Som Projektledare kommer du att ta ansvar för underhålls och investeringsprojekt inom fastigheter på Piteå Kommun. Rollen som projektledare innebär bl.a. att medverka i alternativt självständigt leda byggprojekten, från tidigt idéskede till överlämning till förvaltning enligt våra processer. Projektledarrollen har till uppgift att planera, upphandla konsulter och entreprenörer, genomföra samt följa upp våra byggprojekt. Som Projektledare ansvarar du för att projekten verkställs enligt fastställda beslut när det kommer till kalkylarbete, ekonomi, tidplan och kvalitet. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med många intressanta och utmanande projekt. 

Kvalifikationer

Du har en teknisk examen och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet från byggsektorn och är van att driva byggentreprenader på ett affärsmässigt sätt. Vi ser gärna att du har kvalificerad projekterfarenhet, arbetat med kalkylarbete samt utbildning i entreprenadjuridik.

Som person är du strukturerad och kvalitetsmedveten och har en mycket god förmåga att skapa relationer både internt och externt. För att lyckas i rollen som projektledare behöver du vara en god kommunikatör med förmåga att involvera, motivera och skapa förtroende. Du är driven, självgående och bra på att planera. Du är serviceinriktad i ditt arbetssätt och är ekonomiskt medveten. Goda IT-kunskaper och B-körkort är ett krav för tjänsten.     

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100% med tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner

Mats Bergh Verksamhetsområdeschef Drift, teknik och projekt Fastigheter, telefon 0911-69 78 66, e-post [email protected]

Facklig kontaktperson

Jonas Sandlund, Vision      0911-69 68 73

Christer Eriksson, SI          0911-69 61 65 SI

Välkommen med din ansökan senast 2020-03-08

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag och övriga annonseringsförslag Visa mindre

Projektledare med projektchefsambitioner för Sveriges största stålbyggnadse

NORDEC kombinerar styrkorna hos våra föregångare genom fusionen mellan Normek och Ruukki Building Systems. Vårt namn är nytt, men vår historia sträcker sig över mer än 80 års design, tillverkning och installation av stomkonstruktioner för de mest krävande byggprojekten. Vår omfattande expertis och erfarenhet som samlats under flera år hjälper oss att se en större bild och möjligheterna för våra kunder. Vi är Nordens ledande aktör inom design, tillverkning... Visa mer
NORDEC kombinerar styrkorna hos våra föregångare genom fusionen mellan Normek och Ruukki Building Systems. Vårt namn är nytt, men vår historia sträcker sig över mer än 80 års design, tillverkning och installation av stomkonstruktioner för de mest krävande byggprojekten. Vår omfattande expertis och erfarenhet som samlats under flera år hjälper oss att se en större bild och möjligheterna för våra kunder.

Vi är Nordens ledande aktör inom design, tillverkning och montering av stål-, tak- och fasadlösningar till byggindustrin i Sverige, Finland och Norge. Vi är även verksamma i Litauen, Polen och Tjeckien. Vi omsätter årligen 190 M€ med fem produktionsanläggningar och 650 medarbetare. NORDEC är en del av Donges Group med säte i Frankfurt am Main, Tyskland.

Våra tjänster täcker hela värdekedjan. Vi tar det övergripande ansvaret för projektet, från design till produktion, hantering av underleverantörer och installation. Samtidigt levererar vi alltid lösningar som bäst passar våra kunders behov och mål.

Vår driftsmodell gör oss effektiva och det skapar värde. Detta innebär mindre tid på plats samt säkrare och mer kostnadseffektiva åtgärder. Vi bygger varaktiga partnerskap drivna av högkvalitativ kundservice och gemensamma mål. Vi strävar efter att göra våra kunders arbete så enkelt som det kan vara.

Vi tror att helheten alltid är starkare än summan av dess delar. Lagarbete är drivkraften bakom NORDEC, både i samarbetet mellan våra affärsenheter och i vår strategi för att möta våra kunders behov. Ju bättre vi arbetar tillsammans, desto tydligare kan vi se den stora bilden för våra kunder, vilket gör att vi kan hantera stora utmaningar och små detaljer med skicklighet och precision.

NORDEC - Together for smart solutions

Är det dig vi söker?

Ditt uppdrag
Som projektledare hos oss arbetar du i ett projektteam och är övergripande ansvarig för byggprojektet från uppstart till avslut. Du kommer du att ha det övergripande ansvaret för ett eller flera samtidiga projekt samt ha återkommande kontakt med våra externa parter som entreprenörer, leverantörer, myndigheter och kunder.

Vem är du
Du har flerårig erfarenhet av projektledning inom byggbranschen och är väl insatt i ekonomisk styrning av projekt som kalkyler, projektekonomi och rapportering. Du har också god erfarenhet inom tex arbetsmiljökrav och entreprenadjuridik.

Du trivs i den breda och utmanande roll som projektledarrollen innebär. Du är självgående och trygg samt trivs med att leda andra. Du är strukturerad och är vän av ordning och reda och trivs i en kommunikativ roll med många kontaktytor.

Vi tror också att du, beroende på din erfarenhet, att från start, eller framöver, axla en projektchefsroll hos oss.

För att lyckas i rollen bedömer vi också att du kan kommunicera verbalt och skriftligt på engelska och svenska.

Visst låter det intressant?
Läs mer om oss på nordec.com

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Rekryteringskonsult Peder Hansson på rekryteringsföretaget Terminalen Executive Search. Telefonnummer 0730-26 80 30 eller via e-post [email protected]

Välkommen med din ansökan senast 24 augusti 2020 till www.terminalen.nu/rekryteringar
Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller brev.

Notera att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Om tjänsten tillsätts före sista ansökningsdag tas annonsen bort från Terminalens webbplats. Visa mindre

Projektingenjör - Local Project Leader ENERCON

Prioriterar du framtidens miljö och vinden som energi? Är du sugen på ett mångsidigt och utvecklande arbete direkt efter din högskoleutbildning? Då är du rätt person för jobbet. Vi söker dig som har en bra överblick, gillar struktur och kan skapa ett bra flyt i ditt arbetsflöde.  Som projektledare är du länken mellan Projektchef och Construction Manager som är platsansvarig och stöttar funktionerna i det dagliga arbetet. Samarbete och teamwork är nödvänd... Visa mer
Prioriterar du framtidens miljö och vinden som energi? Är du sugen på ett mångsidigt och utvecklande arbete direkt efter din högskoleutbildning? Då är du rätt person för jobbet.

Vi söker dig som har en bra överblick, gillar struktur och kan skapa ett bra flyt i ditt arbetsflöde.  Som projektledare är du länken mellan Projektchef och Construction Manager som är platsansvarig och stöttar funktionerna i det dagliga arbetet.

Samarbete och teamwork är nödvändigt då arbetsuppgifter snabbt kan skifta fokus vid behov, men framför allt, oavsett vilken arbetsuppgift du har framför dig så behåller du struktur, ordning och dokumentation. Meriterande är kunskaper gällande arbetsmiljöarbete och arbetsrätt.

Du har ett öga för vad som behöver göras och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du kommer också att möta anställda på siten från flertalet länder där det engelska språket blir en gemensam nämnare. Körkort och bil är ett måste då du kommer att arbeta på site i Markbygden.

Arbetsuppgifter
Att ansvara för att projektdokumentation, planering och administration sköts korrekt, till exempel registrering och godkännande i relevanta databaser. Önskvärt är att du har intresse att utvecklas och med eget driv och ansvar driva egna projekt operativt efter ENERCONs modell – ett självgående team där alla tar ansvar inom sitt speciella område.
Under arbetets gång är en viktig del kommunikation med exempelvis lokala myndigheterna och lokala nätverk i olika frågeställningar. Allt handlar om att se människor och hantera det som uppstår och bistå ansvarig chef.

Kompetens
Utbildad civilingenjör eller projektingenjör. Nyexaminerad eller med några års erfarenhet från industrin som projektledare. Det är en fördel om du har arbetat i programmet MS Project.

Du är mycket duktig i hantering av Officeprogrammen, bland annat Excel. Då all dokumentation sker på engelska behöver du vara bekväm med att både läsa, skriva och prata engelska lätt och ledigt.

Egenskaper
Som person är du positiv och tar initiativ. Du gillar att ha en överblick och koll på detaljer. Vi förutsätter att du är social och har lätt att säga vad du tycker på möten, både i företaget och utanför kontoret. Det är viktigt att du trivs att arbeta både i team och självständigt.

Anställning
Tjänsten är en inhyrning inom ramen för projektet som startar våren 2020. För rätt person finns möjlighet till förlängning och utveckling inom företaget.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos vår kund. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta:
ansvarig rekryterare: Maria Johansson 070 377 16 30.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
[email protected] alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Projektingenjör, projektledare, civilingenjör, vindkraft, Adecco, Adecco Piteå Visa mindre

Vik Projektledare till Fastighets och serviceförvaltningen

Fastighets och serviceförvaltningen står inför många spännande utmaningar och söker dig som tar initiativ, gillar att samarbeta med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Vi erbjuder dig ett arbete där du får utvecklas, ha roligt och göra skillnad. Fastighets och serviceförvaltningen har ca 350 medarbetare och ansvarar för förvaltning av kommunens fastigheter samt kommunens samlade kost-, städ- och vaktmästeriverksamhet.  Avdelning Fastigheter säke... Visa mer
Fastighets och serviceförvaltningen står inför många spännande utmaningar och söker dig som tar initiativ, gillar att samarbeta med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Vi erbjuder dig ett arbete där du får utvecklas, ha roligt och göra skillnad. Fastighets och serviceförvaltningen har ca 350 medarbetare och ansvarar för förvaltning av kommunens fastigheter samt kommunens samlade kost-, städ- och vaktmästeriverksamhet. 

Avdelning Fastigheter säkerställer den strategiska lokalförsörjningen; planering, samordning och förändring i fastighetsbeståndet (om-, till- och nybyggnation), och ansvarar för den dagliga driften, skötseln samt planering och genomförande av underhåll i kommunens fastigheter. Avdelningen hanterar även uthyrning och kontraktshantering för lokaler, bostäder och parkeringar. Totalt förvaltar avdelningen 255 000 m². Antalet medarbetare är 75. Vi är inne i ett expansivt skede och vi behöver nu en affärsmässig och marknadsorienterad Projektledare med erfarenhet ifrån om- och nybyggnation.

Arbetsuppgifter

Som Projektledare kommer du att ta ansvar för investeringsprojekt inom fastigheter på Piteå Kommun. Rollen som projektledare innebär bl.a. att medverka i alternativt självständigt leda byggprojekten, från tidigt idéskede till överlämning till förvaltning enligt våra processer. Projektledarrollen har till uppgift att planera, upphandla konsulter och entreprenörer, genomföra samt följa upp våra investeringsprojekt. Som Projektledare ansvarar du för att projekten verkställs enligt fastställda beslut när det kommer till kalkylarbete, ekonomi, tidplan och kvalitet. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med många intressanta och utmanande projekt. 

Kvalifikationer

Du har en teknisk examen och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet från byggsektorn och är van att driva byggentreprenader på ett affärsmässigt sätt. Vi ser gärna att du har kvalificerad projekterfarenhet, arbetat med kalkylarbete samt utbildning i entreprenadjuridik.

Som person är du strukturerad och kvalitetsmedveten och har en mycket god förmåga att skapa relationer både internt och externt. För att lyckas i rollen som projektledare behöver du vara en god kommunikatör med förmåga att involvera, motivera och skapa förtroende. Du är driven, självgående och bra på att planera. Du är serviceinriktad i ditt arbetssätt och är ekonomiskt medveten. Goda IT-kunskaper och B-körkort är ett krav för tjänsten.     

Kontaktpersoner

Mats Bergh Verksamhetsområdeschef Drift, teknik och projekt Fastigheter, telefon 0911-69 78 66, e-post [email protected]

Facklig kontaktperson

Jonas Sandlund, Vision      0911-69 68 73

Christer Eriksson, SI          0911-69 61 65 SI

Välkommen med din ansökan senast 2020-01-26

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag och övriga annonseringsförslag Visa mindre

Projektchef till Elektroskandia & Europas största batterifabrik!

Bygget av Europas största batterifabrik är påbörjat i Skellefteå och Elektroskandia är utvalda att leverera allt material inom el. Det innebär att Elektroskandia nu ska bygga upp en helt ny projektgrupp på plats hos batterifabriken. Vi söker dig som vill vara med och leda projektet! Har du tidigare erfarenhet som projektledare eller som chef med personalansvar och vill ta dig an ett stort och spännande projekt? Kommer du kanske från byggbranschen sedan ... Visa mer
Bygget av Europas största batterifabrik är påbörjat i Skellefteå och Elektroskandia är utvalda att leverera allt material inom el. Det innebär att Elektroskandia nu ska bygga upp en helt ny projektgrupp på plats hos batterifabriken.

Vi söker dig som vill vara med och leda projektet!

Har du tidigare erfarenhet som projektledare eller som chef med personalansvar och vill ta dig an ett stort och spännande projekt? Kommer du kanske från byggbranschen sedan tidigare och vill göra något nytt?

Skicka in din ansökan redan idag för chansen att bli Elektroskandias projektchef!


Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Elektroskandias räkning projektsamordnare.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Elektroskandia. Uppdraget är planerat att löpa i ett år till att börja med. Det finns en stor möjlighet att bli förlängd på uppdraget och man bör därmed se det som ett långsiktigt uppdrag.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Elektroskandias önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!


Arbetsuppgifter
Som projektchef ansvarar du för att hela projektet flyter på och fungerar. Du kommer att ha det operativa ansvaret för personalen i projektet och ett nära samarbete med projektkoordinatorn och säljarna. Du ansvarar även för viss kundkontakt och schemaläggning av projektsamordnarna.

• Ett helhetsansvar för projektet och personalen på plats
• Speaking partner med kunden
• Rapportering till regionchef
• Schemaläggning


Vi söker dig som
Gärna har erfarenhet som projektledare eller chef sedan tidigare och trivs i en roll med mycket ansvar och engagemang. Har du erfarenhet från bygg eller el-branschen sedan tidigare är det meriterande men inget krav. Erfarenhet av Excel och Office är att föredra och för tjänsten krävs B-körkort samt att du är flytande i svenska och engelska. Har du truckkort eller traktorkort är det meriterande men inget krav.

Du är framåt och duktig på att skapa goda relationer, såväl internt som externa. Vi tror även att du är bekväm med att fatta snabba beslut och kan delegera arbetsuppgifter på ett bra sätt. Vidare ser vi gärna att du är flexibel och kan hoppa in om det behövs i andra led för att arbetet ska flyta på.


START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Skellefteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström, 073–800 26 58

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]


Information om kundföretaget
Elektroskandia – Sveriges ledande el-teknikgrossist har idag mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot.

De marknadsför och säljer elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.

Elektroskandia är en del av Sonepar-koncernen – ett av de största elgrossistföretagen i världen. I koncernen ingår idag mer än 170 företag i 44 länder, spridda över fem kontinenter.

I deras position mellan tillverkare och slutkund, vill de vara mycket mer än en passiv länk i en kedja. De strävar efter att med sina system och sin erfarenhet, bidra till ökad effektivitet och lönsamhet i kundernas inköps- och säljorganisation.

Läs mer om Elektroskandia på deras hemsida www.elektroskandia.se


Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se. Visa mindre

Montagesamordnare

Vi söker montagesamordnare till vårt kontor i Piteå! + ROLLEN Varje år levererar vi 400-500 st byggnader runt om i Sverige och Norge. Ditt jobb kommer vara att samordna entreprenaderna för våra kunder som beställer olika färdigställandegrader ifrån oss. Du kommer vara med och bygga upp vårt nätverk av hantverkare, upphandla entreprenader samt projektleda dessa på distans över hela Sverige. Parallellt med detta kommer du även bistå vår säljavdelning med kal... Visa mer
Vi söker montagesamordnare till vårt kontor i Piteå!
+ ROLLEN
Varje år levererar vi 400-500 st byggnader runt om i Sverige och Norge. Ditt jobb kommer vara att samordna entreprenaderna för våra kunder som beställer olika färdigställandegrader ifrån oss.
Du kommer vara med och bygga upp vårt nätverk av hantverkare, upphandla entreprenader samt projektleda dessa på distans över hela Sverige. Parallellt med detta kommer du även bistå vår säljavdelning med kalkyler och utbildningar, samt ständigt bidra till att utveckla verksamheten vidare!
+ TEAMET
Vi är ett ungt team med stora ambitioner. I din roll kommer du primärt arbeta tätt med våra andra montagesamordnare, samt vår logistik-, sälj- och utvecklingsavdelning.
Du rapporterar direkt till vår vVD som är övergripande ansvarig för utvecklingen av entreprenadverksamheten.
+ VEM VI SÖKER
Vi tror att du är en självgående och ansvarstagande person med goda kunskaper inom trähusbyggande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från verkligheten ute på byggplatser, och av projektledning, då en stor del av arbetet kommer handla om planering och organisation.
Akademisk utbildning mot bygg och anläggning eller motsvarande är meriterande, men inget krav.
Som person tror vi du har en stark drivkraft, och njuter av att prestera och se resultat i ditt arbete. Vi hoppas även att du är rak och ärlig i din kommunikation och på ett ödmjukt och nyfiket sätt kan se på både människor och situationer från mer än en synvinkel.
+ OM BOLAGET
Lundqvist Trävaru AB är ett sälj, teknik och logistikbolag - vars vision är att revolutionera byggbranschen!
Vi säljer, levererar och monterar komplementhus och villor över hela Sverige, samt en del på export. Kärnan i verksamheten ligger i våra egenutvecklade digitala verktyg som låter kunden själv rita upp sin byggnad, få pris och bygglovsritningar direkt i webbläsaren.
De senaste åren har bolaget uppmärksammats för sitt innovationsarbete och bland annat blivit omnämnt som "Sveriges smartaste bolag" av tidningen Ny Teknik och "Sveriges Digitala Gasellföretag" av Google och Dagens Industri.
Läs mer om oss på vår hemsida! Visa mindre

Projektingenjör - Local Project Leader ENERCON

Prioriterar du framtidens miljö och vinden som energi? Är du sugen på ett mångsidigt och utvecklande arbete direkt efter din högskoleutbildning? Då är du rätt person för jobbet. Grunden för arbetsflödet är struktur och kommunikation. Vi söker dig som har en bra överblick och kan bidra med lösningar på vardagliga problem som gör att arbetet flyter. Som junior projektledare blir du länken mellan Projektchef och Construction Manager som är platsansvarig och ... Visa mer
Prioriterar du framtidens miljö och vinden som energi? Är du sugen på ett mångsidigt och utvecklande arbete direkt efter din högskoleutbildning? Då är du rätt person för jobbet.

Grunden för arbetsflödet är struktur och kommunikation. Vi söker dig som har en bra överblick och kan bidra med lösningar på vardagliga problem som gör att arbetet flyter. Som junior projektledare blir du länken mellan Projektchef och Construction Manager som är platsansvarig och stöttar funktionerna i det dagliga arbetet.

Samarbete och teamwork är nödvändigt då arbetsuppgifter snabbt kan skifta fokus vid behov, men framför allt, oavsett vilken arbetsuppgift du har framför dig så behåller du struktur, ordning och dokumentation. Meriterande är kunskaper gällande arbetsmiljöarbete och arbetsrätt.

Du har ett öga för vad som behöver göras och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du är mycket duktig i dokumentation och hantering av Officeprogrammen, bland annat Excel. Då all dokumentation sker på engelska behöver du vara bekväm med att både läsa, skriva och prata lätt och ledigt. Du kommer också att möta anställda på siten från flertalet länder där det engelska språket blir en gemensam nämnare. Körkort och bil är ett måste då du kommer att arbeta på kontoret på byggsiten i Ersträsk.

Arbetsuppgifter
Att ansvara för att projektdokumentation och administration sköts korrekt, till exempel registrering och godkännande i relevanta databaser. Önskvärt är att du har intresse att utvecklas och med eget driv och ansvar driva egna projekt operativt efter ENERCONs modell – ett självgående team där alla tar ansvar inom sitt speciella område.
Under arbetets gång är en viktig del kommunikation med exempelvis lokala myndigheterna och lokala nätverk i olika frågeställningar. Allt handlar om att se människor och hantera det som uppstår och bistå ansvarig chef.

Kompetens
Utbildad civilingenjör eller projektingenjör. Nyexaminerad eller med några års erfarenhet från industrin som projektledare. Det är en fördel om du har arbetat i programmet MS Project.

Egenskaper
Som person är du positiv och tar initiativ. Du gillar att ha en överblick och koll på detaljer. Vi förutsätter att du är social och har lätt att säga vad du tycker på möten, både i företaget och utanför kontoret. Det är viktigt att du trivs att arbeta både i team och självständigt.

Anställning
Tjänsten är en inhyrning under ett år inom ramen för projektet, Ersträsk Etapp 2. För rätt person finns möjlighet till förlängning och utveckling inom företaget.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos vår kund. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta:
ansvarig rekryterare: Maria Johansson 070 377 16 30.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
[email protected] alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Projektingenjör, projektledare, civilingenjör, vindkraft, Adecco, Adecco Piteå Visa mindre