Lediga jobb som Utbildningskoordinator i Piteå

Se lediga jobb som Utbildningskoordinator i Piteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Piteå som finns hos arbetsgivaren.

Utbildningsutvecklare - Matchare till Samhällsbyggnad

Ansök    Jan 23    Piteå kommun    Utbildningskoordinator
Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens Piteå. Som medarbetare i Piteå kommun har du drygt 4000 kollegor. Kollegor som varje dag arbetar för att göra skillnad i pitebornas vardag och på ett professionellt och trevligt sätt levererar den service de har rätt till. Vi erbjuder dig en trygg anställning med schyssta villk... Visa mer
Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens Piteå. Som medarbetare i Piteå kommun har du drygt 4000 kollegor. Kollegor som varje dag arbetar för att göra skillnad i pitebornas vardag och på ett professionellt och trevligt sätt levererar den service de har rätt till. Vi erbjuder dig en trygg anställning med schyssta villkor och förmåner. Vi hoppas att du vill bli en i gänget på Piteå kommun! 

Förvaltningen Samhällsbyggnad arbetar för ett attraktivt och hållbart samhälle för invånare, besökare och näringsliv. Vi är cirka 200 medarbetare inom samhällsplanering och kompetensförsörjning. 

Vuxenutbildningen är en del av Samhällsbyggnad. Avdelningen arbetar med kompetensförsörjningsfrågor samt genomför kommunens uppgifter inom offentliga skolväsendet för vuxna enligt lag och förordning. Avdelningen har ett särskilt uppdrag att samverka med arbetsliv/näringsliv för att ge goda förutsättningar för kompetensförsörjning och livslångt lärande.

Vuxenutbildningen utökar nu sin verksamhet med ytterligare en matchare/utbildningsutvecklare till enheten Vägledning och omvärld. Om du är en person som brinner för att skapa goda relationer, motiveras av att möta människor med olika kulturella bakgrunder, arbetslivserfarenheter och dessutom vill bidra till att Piteås arbetsgivare erhåller efterfrågad kompetens, då kan den här tjänsten vara något för dig.

Formell kompetens:
Eftergymnasial utbildning universitets/högskoleutbildning gärna pedagogisk inriktning eller annan kompetens som arbetsgivaren bedömer som motsvarande

Arbetsuppgifter/uppdraget

I rollen som matchare/utbildningsutvecklare ska du vara en länk mellan arbetsliv och vuxenutbildning. Du ingår i ett team bestående av lärare, matchare och utbildningsutvecklare. I jobbet ingår kontakter med arbetsgivare inom såväl näringsliv, offentlig-som frivillig sektor. I rollen som matchare skall du verka för att skapa mötesplatser, lärandeplatser mellan arbetsgivare, individ och utbildningsaktörer. I uppgifterna ingår även att inhämta underlag med syfte att skapa ett relevant utbildningsutbud efter behov. Matchningsuppdraget skall bidra till individers lärande, arbetsplatsers utveckling och arbetsgivares kompetensbehov. Arbetet sker i olika miljöer och arbetsuppgifterna kommer att variera utifrån vuxenutbildningens-arbetslivets-och individers behov.
Uppdraget kräver att du är flexibel, lösningsfokuserad och kreativ.

Kvalifikationer - Kompetens Erfarenhet
Vi söker dig som vill jobba för ett bättre Piteå. Du bör ha ett brett kontaktnät i det lokala arbetslivet och tycka att det är viktigt att bygga hållbara samarbeten och relationer med olika aktörer i Piteå, regionen samt internt i kommunen. Om du har ett stort intresse för samhällsfrågor generellt och med specifika kunskaper inom lärande, utbildning och arbetsliv har du bra förutsättningar att arbeta med oss. Helst ska du ha en lämplig eftergymnasial utbildning men vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Att du är strukturerad med god administrativ förmåga och kan formulera dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska är viktigt. 

Du behöver ha körkort på minst B nivå och ha en god digital kompetens.

Tjänstens omfattning

Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner

Charlotte Sundman Enhetschef  0911-69 64 35

Sten Andersson Vision 0911-69 69 70

Carola Bergman Lärarnas Riksförbund 0911-69 75 97 Visa mindre

MedLearn söker utbildningskoordinator till Piteå

Ansök    Jun 22    Medlearn AB    Utbildningskoordinator
Medlearn tillhandahåller kompetens och arbetskraft inom den livsviktiga sektorn hälsa, vård och omsorg. Medlearn är en av landets ledande utbildningsaktörer inom området. Varje år får tusentals studerande utbildning på olika nivåer inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och som kompetensutveckling. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Iris... Visa mer
Medlearn tillhandahåller kompetens och arbetskraft inom den livsviktiga sektorn hälsa, vård och omsorg. Medlearn är en av landets ledande utbildningsaktörer inom området. Varje år får tusentals studerande utbildning på olika nivåer inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och som kompetensutveckling. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 500 anställda på 70 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs mer på www.medlearn.se och www.irisgruppen.se.Medlearn erbjuder kunskap som förändrar liv. Vi verkar för samhällsnytta, har starka värderingar och ett tydligt fokus på kvalitet. Medlearn stärker nu sin position som komplett leverantör av utbildningar inom området med expansion inom yrkeshögskolan

Utbildningskoordinator YH - extrajobb
Vill du arbeta med Sveriges mest spännande utbildningsform - yrkeshögskolan?
 
Yrkeshögskolan (YH) är korta och effektiva utbildningar inriktade på yrkesroller där det finns ett stort anställningsbehov. I takt med att samhället och arbetsmarknaden förändras allt snabbare växer behovet av utbildningar som snabbt kan möta framtidens kompetenser. Nu ska vi starta vår första utbildning i norra Sverige - Specialistundersköterska multisjuka äldre - och vi letar efter en utbildningskoordinator som kan arbeta ca 8-12 h/vecka tillsammans med vår utbildningsledare och lärare på utbildningen.
 
Du kommer att vara utbildningsledarens högra hand i samtliga frågor som rör utbildningens genomförande. Arbetet innefattar kommunikation med studenter kopplat till utbildningen, viss administration, assisterande uppgifter kring det pedagogiska upplägget och förberedelser inför lektioner. Arbetet kan till viss del genomföras på distans/hemifrån men du bör bo i närheten av Piteå.
 
Ansvarsområden:
* Service gentemot våra studenter, kunna ge stöd kring våra digitala plattformar samt vårt utbildningsmaterial samt svara på enklare frågor
* Avlastning inför och efter lektioner för vår lärare, kan innebära förbereda uppgifter eller powerpoints baserat på instruktioner
* Administrativa uppgifter, skriva protokoll efter möten, sammanställa resultat efter tentor eller andra examinationsuppgifter mm.

Du rapporterar till Medlearns YH-chef men arbetsleds av utbildningsledaren/läraren på utbildningen.
 
Din profil:
-Du är en social och kommunikativ person som har lätt i kontakten med andra människor
-Du har en administrativ ådra som gör att det faller sig naturligt att ha ordning och reda bland dokument och mallar
-Du har ett genuint intresse för utbildning och gärna vård och omsorg.
-Du har lätt för digitala plattformar och verktyg
 
Kvalifikationer:
-Gymnasieexamen
-Erfarenhet från någon typ av servicearbete
-Förmåga att ta eget ansvar samt att arbeta självständigt
-Erfarenhet från att ha arbetat med någon typ av koordinering/samordning är meriterande
-Tidigare arbete inom arbetsmarknad/utbildning och/eller vård och omsorg är meriterande
 
Personliga egenskaper:
Du flexibel och en riktig doer som gärna tar dig an uppgifter som du inte gjort tidigare. Du gillar att möta många olika människor och att ha många parallella arbetsuppgifter och projekt.
 
Övrigt:
Timanställning
Tidsbegränsad anställning
Omfattning: ca 8-12 tim i veckan
Start: augusti/sept
Avslut: juni 2021
Ansök så fort som möjligt, urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetsutvecklare

Ansök    Jan 17    Sv Norrbotten    Utbildningskoordinator
Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. I Norrbotten finns vi i länets samtliga kommuner och erbjuder en bred verksamhet med mängder av studiecirklar, kurser, föreläsningar och kulturarrangemang. Vår lokala närvaro är vår styrka och vår stolthet. Verksamhetsutvecklare Vi söker en Verksamhetsutvecklare till vårt k... Visa mer
Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. I Norrbotten finns vi i länets samtliga kommuner och erbjuder en bred verksamhet med mängder av studiecirklar, kurser, föreläsningar och kulturarrangemang. Vår lokala närvaro är vår styrka och vår stolthet.
Verksamhetsutvecklare
Vi söker en Verksamhetsutvecklare till vårt kontor i Piteå. Är du kreativ, självständig och samhällsintresserad? Tror du på alla människors möjlighet till växande utifrån sina egna förutsättningar? Då kan du vara den vi söker.
Arbetsuppgifter
Befattningen innebär stor frihet under ansvar och du får varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta med inspirerande och kunniga kollegor. Som Verksamhetsutvecklare kommer du utifrån lokala behov och intressen bl.a. starta studiecirklar, kurser, föreläsningar och arrangera kulturprogram. Du kommer att ha flera samarbetspartners som t ex cirkelledare, deltagare, föreningar och andra organisationer där du också ansvarar för att bibehålla och utveckla kontakten med dessa. Som Verksamhetsutvecklare ansvarar du därtill för att verksamheten håller hög kvalité inom fastställd budgetram samt för den administration som hör till verksamheten. Du kommer att vara stationerad i Piteå men vi samarbetar över hela Norrbotten, så resor ingår i befattningen.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieexamen gärna akademisk examen. Du är strukturerad, noggrann, självständig, utåtriktad och lyhörd samt har förmåga att samarbeta. Du trivs med att bygga och upprätthålla nätverk och har lätt för att kommunicera muntligt och skriftlig på svenska och kan omsätta mål och visioner till praktisk handling.
God datorvana samt körkort och egen bil är ett krav.
Erfarenhet av ideella organisationer och ett lokalt nätverk samt erfarenhet av digitala verktyg är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Varaktighet/Arbetstid
Heltid
Tillsvidare, Vi tillämpar provanställning
Tillträde
Snarast, enligt överenskommelse
Lön
Individuell lön
Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-01-27
Intervjuer kommer att genomföras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan via e-post till: [email protected]
Ytterligare information
Cathrin Risén, Verksamhetschef Tel: 070-320 80 17
Facklig representant
Ylva Westman, Unionen Tel: 0920- 893 25 e-post: [email protected] Visa mindre