Lediga jobb Cesab Rekrytering AB i Piteå

Se alla lediga jobb från Cesab Rekrytering AB i Piteå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Piteå som finns inom det yrket.

HR-chef till SunPine

Vill du leda arbetet med att utveckla ett världsledande bioraffinaderi som varje dag bidrar till att göra världen bättre? SunPine är just det. En svensk innovation vars huvudprodukt råtalldiesel reducerar CO2-utsläppen med upp till 90 procent. På SunPine har vi alltid framtiden i fokus. Vi har förstått att vad vi gör idag påverkar vad vi gör imorgon. Vi är därför måna om vår omvärld och varandra. Vi vet att hållbarhet inte bara handlar om att arbeta med hå... Visa mer
Vill du leda arbetet med att utveckla ett världsledande bioraffinaderi som varje dag bidrar till att göra världen bättre? SunPine är just det. En svensk innovation vars huvudprodukt råtalldiesel reducerar CO2-utsläppen med upp till 90 procent. På SunPine har vi alltid framtiden i fokus. Vi har förstått att vad vi gör idag påverkar vad vi gör imorgon. Vi är därför måna om vår omvärld och varandra. Vi vet att hållbarhet inte bara handlar om att arbeta med hållbara produkter utan att även jobba hållbart för framtidens och nuvarande medarbetare.
På uppdrag av SunPine söker Cesab Rekrytering en utvecklingsinriktad HR-chef som vill bygga och utveckla vårt framgångsrika team!
Som HR-chef har du ansvaret att driva, utveckla samt följa upp HR-arbetet i bolaget. Du kommer att arbeta brett med många olika frågor inom HR-området, både strategiskt och operativt. En viktig uppgift blir att fortsätta utveckla och implementera processer, riktlinjer och struktur inom HR som stödjer ett effektivt arbetssätt och bolagets affärsstrategi.
På SunPine arbetar vi målmedvetet med vår företagskultur, och vi är väldigt stolta över den förändringsresa som företaget gör, vilket under 2022 gav en 2:a plats i Brilliant Awards Employee Experience. En utmärkelse till organisationer som lyckats skapa ett arbetsklimat med många högt engagerade medarbetare och som under året genomfört en stor positiv förändring och ökat engagemanget bland sina medarbetare. Som HR-chef har du en nyckelroll att leda och driva det arbetet.
Vi söker dig som har en bred och flerårig erfarenhet av arbete inom HR. Meriterande om du har erfarenhet av att skapa processer, riktlinjer och struktur inom området. Som person har du ett prestigelöst förhållningssätt och genom din goda kommunikativa förmåga har du lätt att skapa förtroende hos din omgivning. Du etablerar och utvecklar relationer genom respekt och samarbete. Då uppdraget som HR-chef inte är av förvaltande karaktär motiveras du av utveckling och trivs med att finnas nära personalen och att synas i verksamheten.
I rollen ingår du i SunPines ledningsgrupp och rapporterar till VD. Placeringsort är Piteå.
Välkommen till ett spännande och omväxlande arbete i en dynamisk miljö med en HR-funktion under ständig utveckling.
För mer information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Maria Wallander, 070-439 41 45. Visa mindre

På uppdrag av Nordic Quick Systems söker Cesab en Verkställande Direktör

Nordic Quick Systems är baserat i Piteå, med världen som sin spelplan, och utvecklar innovativa produkter som effektiviserar underhållsprocesser inom basindustrin. Bolaget har utsetts till ett av Nordens främsta framtidsbolag av Techarena Challenge, varit med på Ny Tekniks ”33-listan” över de mest lovande unga bolagen i Sverige två gånger, samt fått ett nationellt hedersomnämnande i Sveriges största innovationstävling (Stiftelsen SKAPA). Bolaget lägger sto... Visa mer
Nordic Quick Systems är baserat i Piteå, med världen som sin spelplan, och utvecklar innovativa produkter som effektiviserar underhållsprocesser inom basindustrin. Bolaget har utsetts till ett av Nordens främsta framtidsbolag av Techarena Challenge, varit med på Ny Tekniks ”33-listan” över de mest lovande unga bolagen i Sverige två gånger, samt fått ett nationellt hedersomnämnande i Sveriges största innovationstävling (Stiftelsen SKAPA). Bolaget lägger stort fokus på innovation och produktutveckling. Läs mer om Nordic Quick Systems på www.nordicquicksystems.com.
Nu söker vi en Verkställande Direktör som skall leda bolaget in i nästa fas av stark tillväxt och internationell expansion.
Vi erbjuder dig ett utmanande och utvecklande uppdrag i ett snabbväxande och innovativt bolag med hela världen som marknad. Våra patenterade lösningar tillsammans med fantastiska medarbetare, stabil ägarstruktur och kompetent styrelse ger oss dom allra bästa förutsättningarna att lyckas.
I rollen som VD har du fullt resultatansvar och ett tydligt uppdrag att leda bolaget enligt styrelsens och ägarnas mål. Hur dessa mål uppnås (och överträffas) har du självfallet alla möjligheter i världen att påverka. Du förväntas således ha en mycket god analytisk och strategisk förmåga. Vidare har du ett naturligt ledarskap som skapar engagemang och driv att uppnå högt uppställda förväntningar. Som ledare är du en kulturbyggare som värdesätter mångfald och du trivs i en organisation som präglas av innovation, kreativitet och arbetsglädje.
För oss är det viktigt att vår nya VD har erfarenhet från försäljning och en förmåga att bygga framgångsrika, högpresterande och välmående säljteam. Du har en god ekonomisk förståelse och känner dig bekväm att arbeta i en internationell miljö. Din affärsengelska i tal och skrift är självfallet mycket god. Erfarenhet från industrin är meriterande.
Våra värderingar i bolaget som du självklart behöver förstå och leva efter är Respekt, Geist och Kompetens.
Tjänsten är placerad i Piteå där vi har vårt kontor och verkstad. Affärsresor nationellt och internationellt förekommer men är en mindre del i tjänsten. Som VD kommer du att erbjudas möjlighet till delägarskap via ett optionsprogram som en del i ditt anställningsavtal. Visa mindre