Lediga jobb OnePartnerGroup Norr AB i Piteå

Se alla lediga jobb från OnePartnerGroup Norr AB i Piteå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Piteå som finns inom det yrket.

Svevind söker medarbetare med kunskap om tillståndsprocessen

Vill du vara med och bidra till en förnybar energiförsörjning? Då är Svevind en arbetsplats för dig. Svevind arbetar med multidisciplinära projekt inom elproduktion, distribution och vidareförädling till energibärande produkter baserade på väte. Inom Svevind-gruppen ingår även ett nätbolag som säkerställer distribution av energi mellan olika projektavsnitt. Vi utvecklar med andra ord projekt av bred karaktär som innefattar vindkraft som huvudsaklig kraftk... Visa mer
Vill du vara med och bidra till en förnybar energiförsörjning? Då är Svevind en arbetsplats för dig.

Svevind arbetar med multidisciplinära projekt inom elproduktion, distribution och vidareförädling till energibärande produkter baserade på väte. Inom Svevind-gruppen ingår även ett nätbolag som säkerställer distribution av energi mellan olika projektavsnitt. Vi utvecklar med andra ord projekt av bred karaktär som innefattar vindkraft som huvudsaklig kraftkälla men även efterföljande hantering för att möta marknadens behov.

Som projektledare i miljö och tillstånds teamet är din främsta uppgift att utveckla och leda projekt. Projektens mål är att erhålla nödvändiga beslut om tillstånd enligt exempelvis miljöbalken och ellagen. Dagligen bistår du kollegor inom dina kunskapsområden.

Arbetsuppgifter: Projektledning tillståndsansökningar
Koordinering av konsultarbete, uppföljning av tidsplaner och i förväg överenskommen budget för uppgifter/delprojekt/projekt
Delta i samråd med lokalbefolkningen, markägare, föreningar, organisationer och myndigheter
Kvalitetsgranskning av tillståndshandlingar
Din bakgrund Vi söker en projektledare som har akademisk utbildning av relevans för uppgifterna, till exempel inom fysisk planering, samhällsplanering, miljörätt eller motsvarande. Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete med miljöbalken och miljötillstånd.

Din profil  Som projektledare är det en självklarhet för dig att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Kännetecknande för dig är att du arbetar bra med andra. Du kommunicerar på ett tydligt sätt, säkerställer att förväntningarna är klara för alla berörda parter och tar snabbt tag i olösta problem. Mål och kvalitetsstandard är du väl medveten om och lägger stor vikt vid att leva upp till dessa. Även i tidskrävande projekt har du den unika förmågan att förbli motiverad.

Kontoret finns i Piteå. Flexibilitet att jobba hemifrån ser vi som en möjlighet. Vårt sätt att arbeta präglas av en hög grad av laganda samtidigt som det läggs stor vikt vid personligt ansvar. Kännetecknande för oss är gemenskapen vi alla dagligen bidrar till, samt möjligheten till utveckling. Vi lever i en företagskultur där möten och affärsresor inte är självändamål och där effektivt arbete, karriär och familjeliv kan kombineras. Vi verkar i ett internationellt sammanhang med en hög förändringstakt och lär oss något nytt varje dag. Varmt välkommen till oss! 

Sista ansökningsdag Tisdag 2 maj 2023. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
För information I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Notera att du från start blir anställd av Svevind. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Arbetspsykologiska tester är en del av vår rekryteringsprocess. Visa mindre

Vill du jobba som saneringstekniker?

Ocab är ett rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som finns på ett 50-tal orter över hela landet. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri. Tillsammans ska vi nu bli fler saneringstekniker! Vill du testa en ny karriärväg och vara med på vår resa framåt så tror vi att det här kan vara rätt möjlighet för dig! När... Visa mer
Ocab är ett rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som finns på ett 50-tal orter över hela landet. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri. Tillsammans ska vi nu bli fler saneringstekniker!

Vill du testa en ny karriärväg och vara med på vår resa framåt så tror vi att det här kan vara rätt möjlighet för dig!

När du jobbar som saneringstekniker...
...möter du människor i behov av hjälp när olyckan varit framme. Du kommer få hjälpa dem som drabbats av det oförutsägbara, exempelvis brand-, klotter- och vattenskador.

I rollen som saneringstekniker erbjuds en variation av arbetsuppgifter och miljöer. Arbetsdagen präglas av olika former av saneringsuppdrag med mycket social kontakt. Våra största kunder är försäkringsbolag, större industrier, fastighetsbolag och kommuner och du kommer hjälpa både privatpersoner, företag och organisationer i din vardag. Ocab ”räddar värden” genom att sanera, torka och återställa istället för att kassera, riva och bygga nytt. I grunden en hållbar verksamhet som värnar om miljö och människan.

För oss är arbetsmiljö och säkerhet viktigt. Eftersom vissa arbeten är riskfyllda behöver du vara ansvarstagande och värna om både din och dina kollegors arbetsmiljö och säkerhet. I teamet delar vi med oss av varandras erfarenheter så du ska ha en stark vilja att lära dig mer.

Genom att jobba och utbilda dig tillsammans med oss kommer du utvecklas i en roll som saneringstekniker och till att bli våra kunders vardagshjälte. Innan din anställning får du den utbildning som krävs för att bli trygg i yrkesrollen. Den praktiska delen av utbildningen gör du tillsammans med engagerade kollegor på Ocab som gärna delar med oss av sina kunskaper. För dig som är hungrig, vill lära dig mer och utvecklas finns goda karriärmöjligheter! Ocab är en av branschens största arbetsgivare och ingår i en större koncern med kontor på över 50 orter i landet.

Vem söker vi?
Vi söker dig som vill göra en omställning. Du kanske redan har ett jobb, men du vill testa något helt nytt. Eller så är du kanske arbetssökande? Du kanske har drömt om att göra något annat i ditt yrkesliv eller var det möjligtvis inte rätt läge att utveckla dina talanger i skolan? I så fall tror vi den här möjligheten passar dig.

Vi rustar dig för möjlighet att bli saneringstekniker genom praktisk och teoretisk kunskap innan du sedan förhoppningsvis börjar hos oss. Vår utbildning är uppbyggd för att matcha den kompetensstandard som finns för yrket hos Servicebranschens Yrkesnämnd (SRY). För att du ska bli anställd av Ocab ska du ha klarat samtliga teoretiska, praktiska moment och vara anställningsbar. Att vara anställningsbar innebär att du vid anställningstillfället har B-körkort för manuell bil, grönt belastningsregister och att du kan kommunicera och göra dig förstådd på svenska. 

Att påbörja en ny bana kan kännas som ett stort steg. Genom oss blir tröskeln minimal då du får utbilda innan och det finns möjlighet att söka CSN via utbildningen och det är en utbildning med ett tydligt mål i sikte. Idag finns det en stor brist på tekniker med inriktning sanering och efter att du genomfört vår utbildning finns det goda möjligheter till en lyckad karriär inom yrkesområdet!

Hur fungerar det?
Utbildningen för att bli saneringstekniker består av 70% praktik i Ocabs lokala verksamhet genom APL och 30% teori på distans som kommer varvas under största delen av utbildningens gång. Teorin kommer läras ut live av lärare via digitala klassrum, precis som ett vanligt klassrum fast digitalt. 

Utbildningen är på 100% (heltid) under 25 veckor och börjar den 16 oktober 2023 och avslutas den 5 april 2024. Det betyder att utbildningen är din huvudsakliga syssla under perioden och att du behöver prioritera studierna för att klara samtliga moment. Studier och praktik kommer pågå under hela perioden. Efter utbildningen är anställning hos Ocab mycket troligt.


Bra att veta
Utbildningsstart: 16 oktober 2023
Utbildningens längd: 25 veckor, planerat avslut 5 april 2024
Omfattning på utbildning: 100 % på dagtid
Utbildningen är CSN-berättigad
All teori sker på digitalt på distans
Placeringsort för praktik: Piteå
Anställningsform efter avslutad utbildning (notera att anställning ej kan garanteras): Provanställning tillämpas initialt. Anställning sker direkt hos Ocab.
Arbetstid vid anställning: Dagtid med möjlighet till jour och beredskap

Vill du läsa mer om utbildningen och yrket som saneringstekniker samt få svar på vanliga frågor - klicka här.

Hur visar jag intresse?
Din ansökan sker genom en intresseanmälan till OnePartnerGroup. Du behöver inte bifoga CV eller övriga ansökningshandlingar. Fyll endast i dina personuppgifter för att anmäla ditt intresse för utbildningen. Första steget efter intresseanmälan är att svara på frågor som du kommer få via mail i nära anslutning till att du har gjort din intresseanmälan. Senare i processen ingår intervjuer med OnePartnerGroup och Ocab samt tester och referenstagning. Visa mindre

Svevind söker ingenjörer

Svevinds arbetar aktivt med att bekämpa den globala uppvärmningen. Vi vill göra det möjligt för norra Sverige att bli den ledande leverantören av förnybar energi och därmed driva på accelerationen av Europas energiomställning. Vårt fokus ligger på vindkraft, ett energislag med mycket goda framtidsutsikter och som inte efterlämnar någon miljöskuld till kommande generationer.?  Grön vätgas från vindel Svevind leder just nu ett unikt projekt där vindkraft ko... Visa mer
Svevinds arbetar aktivt med att bekämpa den globala uppvärmningen. Vi vill göra det möjligt för norra Sverige att bli den ledande leverantören av förnybar energi och därmed driva på accelerationen av Europas energiomställning. Vårt fokus ligger på vindkraft, ett energislag med mycket goda framtidsutsikter och som inte efterlämnar någon miljöskuld till kommande generationer.? 

Grön vätgas från vindel Svevind leder just nu ett unikt projekt där vindkraft kommer att driva en lokal produktion av grön vätgas. Vätgasen ses som en viktig del i det framtida energisystemet och därmed en möjliggörare för omställningen. Sammantaget betyder det här att Svevind växer. Vi söker medarbetare till teamen som arbetar med samråd, projektledning, tillstånd, samhällsplanering respektive geodata. Eftersom Svevind arbetar parallellt med flera projekt som befinner sig i varierande stadier behöver vi medarbetare med olika bakgrunder och erfarenheter. Ett gemensamt krav för dessa roller är en ingenjörsutbildning inom samhällsbyggnad, miljö, geografisk information, samhällsplanering eller liknande ämnesområde. God svenska i tal och skrift är också ett krav.

Kontoret finns i Piteå. Flexibilitet att jobba hemifrån ser vi som en möjlighet. Vårt sätt att arbeta präglas av en hög grad av laganda samtidigt som det läggs stor vikt vid personligt ansvar. Kännetecknande för oss är gemenskapen vi alla dagligen bidrar till, samt möjligheten till utveckling. Vi lever i en företagskultur där möten och affärsresor inte är självändamål och där effektivt arbete, karriär och familjeliv kan kombineras. Vi verkar i ett internationellt sammanhang med en hög förändringstakt och lär oss något nytt varje dag. Varmt välkommen till oss! 

Låter det här intressant? Skicka in en ansökan. Rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) kommer att kontakta dig personligen för en dialog kring vilken roll som skulle kunna vara aktuell för just dig. Ulrika berättar gärna mer om Svevinds verksamhet. Visa mindre

Svevind söker medarbetare med kunskap om projektutveckling

Ansök    Maj 10    OnePartnerGroup Norr AB    GIS-ingenjör
Vill du vara med och bidra till en förnybar energiförsörjning? Uppskattar du styrkan av att arbeta i team med olika kompetenser och personligheter?  Då är Svevind en arbetsplats för dig. Se fram emot att arbeta med multidisciplinära projekt inom elproduktion, distribution och vidareförädling till energibärande produkter baserade på väte. Inom Svevind-gruppen ingår även ett nätbolag som säkerställer distribution av energi mellan olika projektavsnitt. Vi ut... Visa mer
Vill du vara med och bidra till en förnybar energiförsörjning? Uppskattar du styrkan av att arbeta i team med olika kompetenser och personligheter?  Då är Svevind en arbetsplats för dig.

Se fram emot att arbeta med multidisciplinära projekt inom elproduktion, distribution och vidareförädling till energibärande produkter baserade på väte. Inom Svevind-gruppen ingår även ett nätbolag som säkerställer distribution av energi mellan olika projektavsnitt. Vi utvecklar med andra ord projekt av bred karaktär som innefattar vindkraft som huvudsaklig kraftkälla men även efterföljande hantering för att möta marknadens behov.

För att förverkliga ytterligare spännande projekt behöver vi stärka vårt team i Piteå. Som medarbetare i projektutvecklingsteamet bidrar du med din kompetens i olika projekt. Du deltar i hela utvecklingskedjan av nya projekt, från initiering till slutligen detaljutformning och optimering inför byggstart.

Arbetsuppgifter: Identifiering av nya projektmöjligheter
Framtagande av kartor och layouter
Analys och projektoptimering
Bistå i upprättandet av miljökonsekvensbeskrivningar, ansökningar och kontrollprogram
Delta i samråd med lokalbefolkningen, markägare, föreningar, organisationer och myndigheter

Din bakgrund Vi söker dig som kan framställa kartor och använda GIS som analys- och optimeringsverktyg. Du har en akademisk utbildning inom GIS eller motsvarande samt gärna några års yrkeserfarenhet. Erfarenhet från projektutveckling är meriterande. Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Körkort B är ett krav för tjänsten.

Din profil Kollegor skulle beskriva dig som hjälpsam och engagerad. Du är noggrann, strukturerad och väl medveten om gemensamma mål. I ditt arbete lägger du stor vikt vid att nå upp till dessa. Dina resultat förmedlar du på ett överskådligt och tillgängligt sätt.

Kontoret finns i Piteå, flexibiliteten att jobba hemifrån ser vi som en möjlighet. Vårt sätt att arbeta präglas av en hög grad av laganda samtidigt som det läggs stor vikt vid personligt ansvar. Kännetecknande för oss är gemenskapen vi alla dagligen bidrar till, samt möjligheten till utveckling. Vi lever i en företagskultur där möten och affärsresor inte är självändamål och där effektivt arbete, karriär och familjeliv kan kombineras. Vi verkar i ett internationellt sammanhang med en hög förändringstakt och lär oss något nytt varje dag. Varmt välkommen till oss! 

Sista ansökningsdag Tisdag 30 maj 2023. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
För information I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Notera att du från start blir anställd av Svevind. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Arbetspsykologiska tester är en del av vår rekryteringsprocess. Visa mindre

Svevind söker energianalytiker

Vill du vara med och bidra till en förnybar energiförsörjning? Då är Svevind en arbetsplats för dig. Se fram emot att arbeta med multidisciplinära projekt inom elproduktion, distribution och vidareförädling till energibärande produkter baserade på väte. Inom Svevind-gruppen ingår även ett nätbolag som säkerställer distribution av energi mellan olika projektavsnitt. Vi utvecklar med andra ord projekt av bred karaktär som innefattar vindkraft som huvudsakli... Visa mer
Vill du vara med och bidra till en förnybar energiförsörjning? Då är Svevind en arbetsplats för dig.

Se fram emot att arbeta med multidisciplinära projekt inom elproduktion, distribution och vidareförädling till energibärande produkter baserade på väte. Inom Svevind-gruppen ingår även ett nätbolag som säkerställer distribution av energi mellan olika projektavsnitt. Vi utvecklar med andra ord projekt av bred karaktär som innefattar vindkraft som huvudsaklig kraftkälla men även efterföljande hantering för att möta marknadens behov.

För att förverkliga ytterligare spännande projekt behöver vi stärka vårt team i Piteå. Som medarbetare i projektutvecklingsteamet bidrar du med din kompetens i olika projekt. Du deltar i hela utvecklingskedjan av nya projekt, från initiering till slutligen detaljutformning och optimering inför byggstart.
Arbetsuppgifter:
Framtagande och optimering av turbinlayouter, samt produktionsanalys
Utföra ljud- och skuggberäkningar
Hantera/analysera vind- och klimatdata
Ansvara för vindmätningskampanjer
Koordinering av konsultarbete, uppföljning av tidsplaner och i förväg överenskommen budget för uppgifter/delprojekt/projekt
Bistå i upprättandet av miljökonsekvensbeskrivningar, ansökningar och kontrollprogram

Din bakgrund Du har erfarenhet av programvaror som Openwind/WindPRO eller liknande. I grunden har du en relevant akademisk examen samt gärna några års yrkeserfarenhet inom det beskrivna arbetsområdet. Du kommunicerar med enkelhet på både svenska och engelska och är van att formulera, analysera och presentera lösningar. Körkort B är ett krav för tjänsten.

Din profil  Du är en engagerad person som uppskattar komplexa multidisciplinära projekt och tycker om att planera och ta eget ansvar med en förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är noggrann, strukturerad och väl medveten om gemensamma mål. I ditt arbete lägger du stor vikt vid att nå upp till dessa. Du har en god förmåga att formulera, analysera och presentera lösningar; muntligt, skriftligt. Dina resultat förmedlar du på ett överskådligt och tillgängligt sätt.

Kontoret finns i Piteå, flexibilitet att jobba hemifrån ser vi som en möjlighet. Vårt sätt att arbeta präglas av en hög grad av laganda samtidigt som det läggs stor vikt vid personligt ansvar. Kännetecknande för oss är gemenskapen vi alla dagligen bidrar till, samt möjligheten till utveckling. Vi lever i en företagskultur där möten och affärsresor inte är självändamål och där effektivt arbete, karriär och familjeliv kan kombineras. Vi verkar i ett internationellt sammanhang med en hög förändringstakt och lär oss något nytt varje dag. Varmt välkommen till oss! 

Sista ansökningsdag Torsdag 26 maj 2023. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
För information I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Notera att du från start blir anställd av Svevind. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Arbetspsykologiska tester är en del av vår rekryteringsprocess. Visa mindre

Svevind söker projektledare

Vill du vara med och bidra till en förnybar energiförsörjning? Uppskattar du styrkan av att arbeta i team med olika kompetenser och personligheter?  Då är Svevind en arbetsplats för dig. Svevind arbetar med multidisciplinära projekt inom elproduktion, distribution och vidareförädling till energibärande produkter baserade på väte. Inom Svevind-gruppen ingår även ett nätbolag som säkerställer distribution av energi mellan olika projektavsnitt. Vi utvecklar ... Visa mer
Vill du vara med och bidra till en förnybar energiförsörjning? Uppskattar du styrkan av att arbeta i team med olika kompetenser och personligheter?  Då är Svevind en arbetsplats för dig.

Svevind arbetar med multidisciplinära projekt inom elproduktion, distribution och vidareförädling till energibärande produkter baserade på väte. Inom Svevind-gruppen ingår även ett nätbolag som säkerställer distribution av energi mellan olika projektavsnitt. Vi utvecklar med andra ord projekt av bred karaktär som innefattar vindkraft som huvudsaklig kraftkälla men även efterföljande hantering för att möta marknadens behov.

Som projektledare i miljö och tillstånds teamet är din främsta uppgift att utveckla och leda projekt. Projektens mål är att erhålla nödvändiga beslut om tillstånd enligt exempelvis miljöbalken och ellagen. Dagligen bistår du kollegor inom dina kunskapsområden.

Arbetsuppgifter: Projektledning tillståndsansökningar
Koordinering av konsultarbete, uppföljning av tidsplaner och i förväg överenskommen budget för uppgifter/delprojekt/projekt
Delta i samråd med lokalbefolkningen, markägare, föreningar, organisationer och myndigheter
Kvalitetsgranskning av tillståndshandlingar
Din bakgrund Vi söker en projektledare som har akademisk utbildning av relevans för uppgifterna, till exempel inom fysisk planering, samhällsplanering, miljörätt eller motsvarande. Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete med miljöbalken och miljötillstånd.

Din profil  Som projektledare är det en självklarhet för dig att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Kännetecknande för dig är att du arbetar bra med andra. Du kommunicerar på ett tydligt sätt, säkerställer att förväntningarna är klara för alla berörda parter och tar snabbt tag i olösta problem. Mål och kvalitetsstandard är du väl medveten om och lägger stor vikt vid att leva upp till dessa. Även i tidskrävande projekt har du den unika förmågan att förbli motiverad.

Kontoret finns i Piteå. Flexibilitet att jobba hemifrån ser vi som en möjlighet. Vårt sätt att arbeta präglas av en hög grad av laganda samtidigt som det läggs stor vikt vid personligt ansvar. Kännetecknande för oss är gemenskapen vi alla dagligen bidrar till, samt möjligheten till utveckling. Vi lever i en företagskultur där möten och affärsresor inte är självändamål och där effektivt arbete, karriär och familjeliv kan kombineras. Vi verkar i ett internationellt sammanhang med en hög förändringstakt och lär oss något nytt varje dag. Varmt välkommen till oss! 

Sista ansökningsdag Tisdag 2 maj 2023. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
För information I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Notera att du från start blir anställd av Svevind. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Arbetspsykologiska tester är en del av vår rekryteringsprocess. Visa mindre

Ansökan till OnePartnerGroups urval saneringsteknikerutbildning 2023

Ocab är en rikstäckande organisation med en över 50 år lång historia av att ”rädda värden”. Tillsammans ska vi nu bygga fler saneringstekniker genom en 25 veckor lång utbildning med goda chanser till anställning. Om Rollen   Som saneringstekniker möter du människor i behov av hjälp när olyckan varit framme. Vi söker dig som trivs i en omväxlande, social vardag. Där du får chansen omsätta kunskaper inom området. Så vi kan hjälpa fler som drabbats av det of... Visa mer
Ocab är en rikstäckande organisation med en över 50 år lång historia av att ”rädda värden”. Tillsammans ska vi nu bygga fler saneringstekniker genom en 25 veckor lång utbildning med goda chanser till anställning.

Om Rollen  
Som saneringstekniker möter du människor i behov av hjälp när olyckan varit framme. Vi söker dig som trivs i en omväxlande, social vardag. Där du får chansen omsätta kunskaper inom området. Så vi kan hjälpa fler som drabbats av det oförutsägbara, exempelvis brand-, klotter- och vattenskador.

I rollen som saneringstekniker erbjuds en variation av arbetsuppgifter och miljöer. Arbetsdagen präglas av olika former av saneringsuppdrag. Ocab ”räddar värden” genom att sanera, torka och återställa istället för att kassera, riva och bygga nytt. I grunden en hållbar verksamhet som värnar om miljö och människan.

För oss är arbetsmiljö och säkerhet viktigt. Eftersom vissa arbeten är riskfyllda behöver du vara ansvarstagande och värna om både din och dina kollegors arbetsmiljö och säkerhet. I teamet delar vi med oss av varandras erfarenheter så du ska ha en stark vilja att lära dig mer.

Genom denna utbildning utvecklar vi dig i din roll som saneringstekniker till att bli våra kunders vardagshjälte. Hos oss får du den utbildning som krävs för att bli trygg i yrkesrollen. Du arbetar tillsammans med engagerade kollegor och vi delar med oss av varandras kunskaper. För dig som är hungrig, vill lära dig mer och utvecklas finns goda karriärmöjligheter. Ocab ingår i en större koncern med kontor på över 50 orter i landet!

Om Utbildningen  
Detta är en kommunal vuxenutbildning via Skellefteå kommun med utbildningsleverantören Astar i samarbete med OnePartnerGroup och Ocab. Utbildningen är uppbyggd för att matcha den kompetensstandard som finns för yrket hos Servicebranschens Yrkesnämnd (SRY).

Utbildningen består av 30% teori på distans och 70% APL som kommer varvas under största delen av utbildningens gång. Teorin kommer läras ut live av lärare via digitala klassrum. Precis som ett vanligt klassrum fast på distans. Några av veckans dagar kommer bestå av den teoretiska undervisningen och övriga dagar av praktik hos Ocab.

Utbildningen är på 100% (heltid) under 25 veckor och börjar 29/5! Det betyder att utbildningen är din huvudsakliga syssla under perioden och att du behöver prioritera studierna för att klara samtliga moment. Studier och praktik kommer pågå under hela perioden, inklusive sommaren. Efter utbildningen är anställning hos Ocab mycket troligt, men ej garanterat. För att du ska bli anställd av Ocab ska du ha klarat samtliga teoretiska, praktiska moment och vara anställningsbar.

Idag finns det en stor brist på tekniker med inriktning sanering och efter att du genomfört utbildningen finns det goda möjligheter till en lyckad karriär inom yrkesområdet.

Övrig info
Utbildningsstart 29/5
Utbildningen är CSN-berättigad
All teori sker på distans

Nyfiken på att veta mer?
Kika in på
Utbildning - Saneringstekniker - OnePartnerGroup Academy
Eller kontakta oss om du har andra frågor om rollen eller processen. 
Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Visa mindre

Svevind söker medarbetare med GIS-kunskap

Ansök    Apr 7    OnePartnerGroup Norr AB    GIS-ingenjör
Vill du vara med och bidra till en förnybar energiförsörjning? Uppskattar du styrkan av att arbeta i team med olika kompetenser och personligheter?  Då är Svevind en arbetsplats för dig. Se fram emot att arbeta med multidisciplinära projekt inom elproduktion, distribution och vidareförädling till energibärande produkter baserade på väte. Inom Svevind-gruppen ingår även ett nätbolag som säkerställer distribution av energi mellan olika projektavsnitt. Vi ut... Visa mer
Vill du vara med och bidra till en förnybar energiförsörjning? Uppskattar du styrkan av att arbeta i team med olika kompetenser och personligheter?  Då är Svevind en arbetsplats för dig.

Se fram emot att arbeta med multidisciplinära projekt inom elproduktion, distribution och vidareförädling till energibärande produkter baserade på väte. Inom Svevind-gruppen ingår även ett nätbolag som säkerställer distribution av energi mellan olika projektavsnitt. Vi utvecklar med andra ord projekt av bred karaktär som innefattar vindkraft som huvudsaklig kraftkälla men även efterföljande hantering för att möta marknadens behov.

För att förverkliga ytterligare spännande projekt behöver vi stärka vårt team i Piteå. Som medarbetare i projektutvecklingsteamet bidrar du med din kompetens i olika projekt. Du deltar i hela utvecklingskedjan av nya projekt, från initiering till slutligen detaljutformning och optimering inför byggstart.

Arbetsuppgifter: Identifiering av nya projektmöjligheter
Framtagande av kartor och layouter
Analys och projektoptimering
Bistå i upprättandet av miljökonsekvensbeskrivningar, ansökningar och kontrollprogram
Delta i samråd med lokalbefolkningen, markägare, föreningar, organisationer och myndigheter

Din bakgrund Vi söker dig som kan framställa kartor och använda GIS som analys- och optimeringsverktyg. Du har en akademisk utbildning inom GIS eller motsvarande samt gärna några års yrkeserfarenhet. Erfarenhet från projektutveckling är meriterande. Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Körkort B är ett krav för tjänsten.

Din profil Kollegor skulle beskriva dig som hjälpsam och engagerad. Du är noggrann, strukturerad och väl medveten om gemensamma mål. I ditt arbete lägger du stor vikt vid att nå upp till dessa. Dina resultat förmedlar du på ett överskådligt och tillgängligt sätt.

Kontoret finns i Piteå, flexibiliteten att jobba hemifrån ser vi som en möjlighet. Vårt sätt att arbeta präglas av en hög grad av laganda samtidigt som det läggs stor vikt vid personligt ansvar. Kännetecknande för oss är gemenskapen vi alla dagligen bidrar till, samt möjligheten till utveckling. Vi lever i en företagskultur där möten och affärsresor inte är självändamål och där effektivt arbete, karriär och familjeliv kan kombineras. Vi verkar i ett internationellt sammanhang med en hög förändringstakt och lär oss något nytt varje dag. Varmt välkommen till oss! 

Sista ansökningsdag Tisdag 2 maj 2023. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
För information I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Notera att du från start blir anställd av Svevind. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Arbetspsykologiska tester är en del av vår rekryteringsprocess. Visa mindre

Svevind söker energianalytiker

Vill du vara med och bidra till en förnybar energiförsörjning? Uppskattar du styrkan av att arbeta i team med olika kompetenser och personligheter? Då är Svevind en arbetsplats för dig. Se fram emot att arbeta med multidisciplinära projekt inom elproduktion, distribution och vidareförädling till energibärande produkter baserade på väte. Inom Svevind-gruppen ingår även ett nätbolag som säkerställer distribution av energi mellan olika projektavsnitt. Vi utv... Visa mer
Vill du vara med och bidra till en förnybar energiförsörjning? Uppskattar du styrkan av att arbeta i team med olika kompetenser och personligheter? Då är Svevind en arbetsplats för dig.

Se fram emot att arbeta med multidisciplinära projekt inom elproduktion, distribution och vidareförädling till energibärande produkter baserade på väte. Inom Svevind-gruppen ingår även ett nätbolag som säkerställer distribution av energi mellan olika projektavsnitt. Vi utvecklar med andra ord projekt av bred karaktär som innefattar vindkraft som huvudsaklig kraftkälla men även efterföljande hantering för att möta marknadens behov.

För att förverkliga ytterligare spännande projekt behöver vi stärka vårt team i Piteå. Som medarbetare i projektutvecklingsteamet bidrar du med din kompetens i olika projekt. Du deltar i hela utvecklingskedjan av nya projekt, från initiering till slutligen detaljutformning och optimering inför byggstart.
Arbetsuppgifter:
Framtagande och optimering av turbinlayouter, samt produktionsanalys
Utföra ljud- och skuggberäkningar
Hantera/analysera vind- och klimatdata
Ansvara för vindmätningskampanjer
Koordinering av konsultarbete, uppföljning av tidsplaner och i förväg överenskommen budget för uppgifter/delprojekt/projekt
Bistå i upprättandet av miljökonsekvensbeskrivningar, ansökningar och kontrollprogram

Din bakgrund Du har erfarenhet av programvaror som Openwind / WindPRO eller liknande. I grunden har du en relevant akademisk examen samt gärna några års yrkeserfarenhet inom det beskrivna arbetsområdet. Du kommunicerar med enkelhet på både svenska och engelska och är van att formulera, analysera och presentera lösningar. Körkort B är ett krav för tjänsten.

Din profil  Du är en engagerad person som uppskattar komplexa multidisciplinära projekt och tycker om att planera och ta eget ansvar med en förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är noggrann, strukturerad och väl medveten om gemensamma mål. I ditt arbete lägger du stor vikt vid att nå upp till dessa. Du har en god förmåga att formulera, analysera och presentera lösningar; muntligt, skriftligt. Dina resultat förmedlar du på ett överskådligt och tillgängligt sätt.

Kontoret finns i Piteå, flexibilitet att jobba hemifrån ser vi som en möjlighet. Vårt sätt att arbeta präglas av en hög grad av laganda samtidigt som det läggs stor vikt vid personligt ansvar. Kännetecknande för oss är gemenskapen vi alla dagligen bidrar till, samt möjligheten till utveckling. Vi lever i en företagskultur där möten och affärsresor inte är självändamål och där effektivt arbete, karriär och familjeliv kan kombineras. Vi verkar i ett internationellt sammanhang med en hög förändringstakt och lär oss något nytt varje dag. Varmt välkommen till oss! 

Sista ansökningsdag Tisdag 2 maj 2023. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
För information I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Notera att du från start blir anställd av Svevind. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Arbetspsykologiska tester är en del av vår rekryteringsprocess. Visa mindre

Däckia söker platschef

Ansök    Mar 17    OnePartnerGroup Norr AB    Leveranschef
Däckia är en av Sveriges största däckservicekedjor och vänder sig till privatpersoner och företag runtom i Sverige. I kedjan ingår cirka 100 Däckiaverkstäder och cirka 50 samarbetspartners spridda från Malmö till Kiruna. Däckia AB ägs av Pirelli och sysselsätter mer än 300 personer. Däckia har ett brett sortiment av däck och fälg, och tillhandahåller ledande varumärken för allt från stora entreprenadmaskiner till skottkärror. Som platschef är du ansvarig ... Visa mer
Däckia är en av Sveriges största däckservicekedjor och vänder sig till privatpersoner och företag runtom i Sverige. I kedjan ingår cirka 100 Däckiaverkstäder och cirka 50 samarbetspartners spridda från Malmö till Kiruna. Däckia AB ägs av Pirelli och sysselsätter mer än 300 personer. Däckia har ett brett sortiment av däck och fälg, och tillhandahåller ledande varumärken för allt från stora entreprenadmaskiner till skottkärror.

Som platschef är du ansvarig för vår verksamhet i Piteå, vilket innebär resultat- och personalansvar. I rollen rapporterar du till regionchefen. Ni får i sin tur stöd av huvudkontoret, beläget i Stockholm, i frågor som rör IT, ekonomi och HR. Vi har en gemensam planering och målsättning för verkstadsåret. Du följer hur arbetet går framåt gentemot din enhets mål och samordnar resurser utifrån det.

Din bakgrund Vi söker dig som vill arbeta som ledare. För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av fordon i någon form då en del av din arbetstid består av praktiskt arbete i verkstaden eller ute hos våra kunder. Har du kanske arbetat på ett åkeri eller i en verkstad? Ledarerfarenhet är meriterande.

Kollegor skulle beskriva dig som social. Själv känner du att du får energi i möte med andra, såväl medarbetare som kunder. Du har alltid samarbetat bra med andra. För dig är det självklart att dela ansvaret för enhetens mål och hjälpa till på det sätt som behövs för att gruppen ska prestera.

För information I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Vänligen notera att arbetspsykologiska tester är en del av vår rekryteringsprocess. Visa mindre

Svevind söker processingenjör som vill möjliggöra den gröna omställningen

Vindkraft är en förnybar energikälla som naturen skapar förutsättningarna för. I drift ger vindkraft inte några utsläpp, kräver inte några miljöfarliga bränsletransporter och är en långsiktigt hållbar energikälla. I jämförelse med annan energiproduktion lämnar vindkraft inte en miljöskuld till framtida generationer. Nu stärker Svevind sitt team av ingenjörer inför nya, spännande projekt. Teamet fortsätter att arbeta med vindkraft men kommer även att utvec... Visa mer
Vindkraft är en förnybar energikälla som naturen skapar förutsättningarna för. I drift ger vindkraft inte några utsläpp, kräver inte några miljöfarliga bränsletransporter och är en långsiktigt hållbar energikälla. I jämförelse med annan energiproduktion lämnar vindkraft inte en miljöskuld till framtida generationer.

Nu stärker Svevind sitt team av ingenjörer inför nya, spännande projekt. Teamet fortsätter att arbeta med vindkraft men kommer även att utveckla projekt inom energilagring, elektrolys och produktion av förnyelsebar energi baserat på vätgas. Svevind försöker med andra ord att skapa förutsättningarna för att samhället i stort ska kunna genomföra den gröna omställningen.  Vi söker dig som tillsammans med oss kollegor vill driva energiomställningen framåt.

Som processingenjör tillhör du ingenjörsteamet och rapporterar till avdelningens chef. Det är en nyinrättad roll och du kommer att vara med och utforma den. Exempel på arbetsuppgifter; Analys och nyttjande av aktuell forskning och utveckling inom områdena energilagring, elektrolys och produktion av förnybara energikällor baserade på väte
Utvärdering av projektidéer och koncept som finns presenterade på marknaden
Utvärdering av olika teknologier och kontakt med ledande leverantörer
Förstudier och beredning inför nya projekt
Projektutveckling av off-grid produktionsanläggningar och nätansluten energilagring
Framtagande av underlag för investeringsbeslut och affärsbeslut
Planering och budgetarbete inför genomförandefasen 

Din bakgrund Vi en söker processingenjör med erfarenhet. Du har en för tjänsten relevant akademisk utbildning inom exempelvis processteknik, kemiteknik, elektroteknik eller motsvarande. Erfarenhet från pappersindustri, oljeindustri, energi eller vätgasproduktion är meriterande, men inget krav. Du har grundläggande datorvana, särskilt MS Office samt kunskap om relevanta CAD- och beräkningsprogram. Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Körkort B är ett krav för tjänsten.

Din profil  Kollegor skulle beskriva dig som noggrann och strukturerad. De skulle också beskriva dig som engagerad. Du tar gärna ansvar, är väl medveten om gemensamma mål och lägger stor vikt vid att nå upp till dessa. Själv uppskattar du komplexa multidisciplinära projekt och trivs med att växla mellan att arbeta självständig och i grupp. Du har en god förmåga att formulera, analysera och presentera lösningar, så väl muntligt som skriftligt.

Kontoret finns i ljusa och trivsamma lokaler i Acusticum i Piteå, men flexibilitet att jobba hemifrån några dagar per vecka ser vi som en möjlighet. På Svevind kan karriär och familjeliv kombineras. Hos oss är externa möten och affärsresor med andra ord inte självändamål.  Vårt sätt att arbeta präglas av en hög grad av laganda samtidigt som det läggs stor vikt vid personligt ansvar. Kännetecknande för oss är gemenskapen vi alla dagligen bidrar till, samt möjligheten till utveckling. Vi verkar i ett internationellt sammanhang med en hög förändringstakt och lär oss något nytt varje dag. Varmt välkommen till oss! 

Sista ansökningsdag Tisdag 17 januari 2023. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
För information I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Notera att du från start blir anställd av Svevind. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Visa mindre

Ansökan till OnePartnerGroups urval saneringsteknikerutbildning 2023

Ocab är en rikstäckande organisation med en över 50 år lång historia av att ”rädda värden”. Tillsammans ska vi nu bygga fler saneringstekniker genom en 25 veckor lång utbildning med goda chanser till anställning. Om Rollen   Som saneringstekniker möter du människor i behov av hjälp när olyckan varit framme. Vi söker dig som trivs i en omväxlande, social vardag. Där du får chansen omsätta kunskaper inom området. Så vi kan hjälpa fler som drabbats av det of... Visa mer
Ocab är en rikstäckande organisation med en över 50 år lång historia av att ”rädda värden”. Tillsammans ska vi nu bygga fler saneringstekniker genom en 25 veckor lång utbildning med goda chanser till anställning.

Om Rollen  
Som saneringstekniker möter du människor i behov av hjälp när olyckan varit framme. Vi söker dig som trivs i en omväxlande, social vardag. Där du får chansen omsätta kunskaper inom området. Så vi kan hjälpa fler som drabbats av det oförutsägbara, exempelvis brand-, klotter- och vattenskador.

I rollen som saneringstekniker erbjuds en variation av arbetsuppgifter och miljöer. Arbetsdagen präglas av olika former av saneringsuppdrag. Ocab ”räddar värden” genom att sanera, torka och återställa istället för att kassera, riva och bygga nytt. I grunden en hållbar verksamhet som värnar om miljö och människan.

För oss är arbetsmiljö och säkerhet viktigt. Eftersom vissa arbeten är riskfyllda behöver du vara ansvarstagande och värna om både din och dina kollegors arbetsmiljö och säkerhet. I teamet delar vi med oss av varandras erfarenheter så du ska ha en stark vilja att lära dig mer.

Genom denna utbildning utvecklar vi dig i din roll som saneringstekniker till att bli våra kunders vardagshjälte. Hos oss får du den utbildning som krävs för att bli trygg i yrkesrollen. Du arbetar tillsammans med engagerade kollegor och vi delar med oss av varandras kunskaper. För dig som är hungrig, vill lära dig mer och utvecklas finns goda karriärmöjligheter. Ocab ingår i en större koncern med kontor på över 50 orter i landet!

Om Utbildningen  
Detta är en kommunal vuxenutbildning via Skellefteå kommun med utbildningsleverantören Astar i samarbete med OnePartnerGroup och Ocab. Utbildningen är uppbyggd för att matcha den kompetensstandard som finns för yrket hos Servicebranschens Yrkesnämnd (SRY).

Utbildningen består av 30% teori på distans och 70% APL som kommer varvas under största delen av utbildningens gång. Teorin kommer läras ut live av lärare via digitala klassrum. Precis som ett vanligt klassrum fast på distans. Några av veckans dagar kommer bestå av den teoretiska undervisningen och övriga dagar av praktik hos Ocab.

Utbildningen är på 100% (heltid) under 25 veckor och börjar 29/5! Det betyder att utbildningen är din huvudsakliga syssla under perioden och att du behöver prioritera studierna för att klara samtliga moment. Studier och praktik kommer pågå under hela perioden, inklusive sommaren. Efter utbildningen är anställning hos Ocab mycket troligt, men ej garanterat. För att du ska bli anställd av Ocab ska du ha klarat samtliga teoretiska, praktiska moment och vara anställningsbar.

Idag finns det en stor brist på tekniker med inriktning sanering och efter att du genomfört utbildningen finns det goda möjligheter till en lyckad karriär inom yrkesområdet.

Övrig info
Utbildningsstart 29/5
Utbildningen är CSN-berättigad
All teori sker på distans

Nyfiken på att veta mer?
Kika in på
Utbildning - Saneringstekniker - OnePartnerGroup Academy
Eller kontakta oss om du har andra frågor om rollen eller processen. 
Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Visa mindre

Svevind söker administratör

Vindkraft är en förnybar energikälla som naturen skapar förutsättningarna för. Vindkraft i drift ger inte några utsläpp, kräver inte några miljöfarliga bränsletransporter och är en långsiktigt hållbar energikälla. Vindkraften efterlämnar inte, till skillnad mot i stort sett all annan energiproduktion, någon miljöskuld som framtida generationer måste överta. Markbygden 1101* är namnet på det projekt Svevind initierade och påbörjade redan 2001. En lång resa... Visa mer
Vindkraft är en förnybar energikälla som naturen skapar förutsättningarna för. Vindkraft i drift ger inte några utsläpp, kräver inte några miljöfarliga bränsletransporter och är en långsiktigt hållbar energikälla. Vindkraften efterlämnar inte, till skillnad mot i stort sett all annan energiproduktion, någon miljöskuld som framtida generationer måste överta.

Markbygden 1101* är namnet på det projekt Svevind initierade och påbörjade redan 2001. En lång resa, där vi hela tiden stått vid rodret och som lett fram till realiserandet av Europas största vindkraftsprojekt tillika ett av de större industriprojekten. Med avstamp i Markbygden 1101* tar Svevind nu sikte på nya projekt, vilket innebär att vi har behov av att utöka vår organisation. Vi söker en kollega till vårt administrativa team. 

Som administratör kommer du att ha en central roll och stötta våra avdelningar och våra dotterbolag med varierande uppgifter som dyker upp. En stor del av ditt arbete handlar om att vara noggrann och strukturerad. Du kommer att hantera våra befintliga rutiner samtidigt som du aktivt arbetar för att utveckla våra interna processer och arbetsverktyg. Det kan röra ett specifikt område som vår avtalshantering, men även mer allmänna rutinbeskrivningar och administrativa mallar. En av de prioriterade arbetsuppgifterna är administrering av avtal. Förutom löpande administrativa uppgifter för kontoret kommer du i rollen som administratör även att vara involverad i varierande administrativa arbetsuppgifter kopplade till våra projekt. Du kommer bland annat att förbereda och upprätta dokument inför utskick, iordningställa arbetsmaterial till möten samt hantera och strukturera stora mängder dokument.

Din bakgrund Du har erfarenhet av administrativt arbete. För att lyckas i rollen behöver du ha mycket goda systemkunskaper och vara genuint nyfiken på hur digitala verktyg kan effektivisera verksamhet. Det är meriterande om du har arbetat med administration av avtal.

Din profil Andra skulle beskriva dig som prestigelös eftersom du hjälper till på det sätt som behövs för att gruppen som helhet ska prestera. Samarbete är viktigt för dig. Du kommunicerar på ett tydligt sätt, både muntligt och skriftligt, för att säkerställa att budskapet når fram och att förväntningarna är klara för berörda parter, såväl interna som externa. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska.

Kontoret finns i ljusa och trivsamma lokaler i Acusticum i Piteå, men viss flexibilitet att jobba hemifrån ser vi som en möjlighet. Vi som arbetar på Svevind trivs och vår personalomsättning är låg. Kännetecknande för oss är gemenskapen vi alla dagligen bidrar till, samt möjligheten till utveckling. Vi verkar i ett internationellt sammanhang med en hög förändringstakt och lär oss något nytt varje dag. Varmt välkommen till oss!

Sista ansökningsdag Tisdag 20 september 2022. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Notera att du från start blir anställd av Svevind. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Visa mindre

Svevind söker projektutvecklare

Ansök    Sep 6    OnePartnerGroup Norr AB    GIS-ingenjör
Vindkraft är en förnybar energikälla som naturen skapar förutsättningarna för. I drift ger vindkraft inga utsläpp och kräver inte miljöfarliga bränsletransporter. Till skillnad mot i stort sett all annan energiproduktion efterlämnar vindkraft inte en miljöskuld som framtida generationer måste överta. Vindkraft ses som en långsiktigt hållbar energikälla. Markbygden 1101* är namnet på det projekt Svevind initierade och påbörjade redan 2001. En lång resa, där... Visa mer
Vindkraft är en förnybar energikälla som naturen skapar förutsättningarna för. I drift ger vindkraft inga utsläpp och kräver inte miljöfarliga bränsletransporter. Till skillnad mot i stort sett all annan energiproduktion efterlämnar vindkraft inte en miljöskuld som framtida generationer måste överta. Vindkraft ses som en långsiktigt hållbar energikälla. Markbygden 1101* är namnet på det projekt Svevind initierade och påbörjade redan 2001. En lång resa, där vi hela tiden stått vid rodret och som lett fram till realiserandet av Europas största vindkraftsprojekt tillika ett av de större industriprojekten. Med avstamp i Markbygden 1101* tar Svevind nu sikte på nya projekt.
 
Som projektutvecklare på Svevind bidrar du med din kompetens i våra många projekt. Du deltar i hela utvecklingskedjan av nya projekt, från initiering till slutligen detaljutformning och optimering inför byggstart. Tjänsten omfattar i huvudsak kontorsarbete, men fältarbete kan förekomma. En viktig del i rollen är att framställa kartor och använda GIS som analys- och optimeringsverktyg. Du tillhör vår växande projektutvecklingsavdelning och rapporterar till avdelningens chef.

Din bakgrund Vi söker dig som har akademisk utbildning inom fysisk planering, samhällsplanering eller motsvarande. Ditt intresse för GIS är genuint och din kunskap stor. Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Körkort B är ett krav för tjänsten.

Din profil Du är en engagerad person som tycker om att planera och ta eget ansvar med en förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är noggrann, strukturerad och väl medveten om gemensamma mål. I ditt arbete lägger du stor vikt vid att nå upp till dessa. Du har en god förmåga att formulera, analysera och presentera lösningar; muntligt, skriftligt och visuellt i GIS. Dina resultat förmedlar du på ett överskådligt och tillgängligt sätt.
 
Kontoret finns i ljusa och trivsamma lokaler i Acusticum i Piteå, men flexibilitet att jobba hemifrån någon dag per vecka ser vi som en möjlighet. Vi som arbetar på Svevind trivs och vår personalomsättning är låg. Kännetecknande för oss är gemenskapen vi alla dagligen bidrar till, samt möjligheten till utveckling. Vi verkar i ett internationellt sammanhang med en hög förändringstakt och lär oss något nytt varje dag. Varmt välkommen till oss!
 
Sista ansökningsdag Tisdag 20 september 2022.

För information I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Från start blir du anställd av Svevind. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Kontakta gärna rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Vänligen notera att arbetspsykologiska tester är en del av vår rekryteringsprocess. Visa mindre

Svevind söker GIS-ingenjör/projektutvecklare

Ansök    Jul 6    OnePartnerGroup Norr AB    GIS-ingenjör
Vindkraft är en förnybar energikälla som naturen skapar förutsättningarna för. I drift ger vindkraft inga utsläpp och kräver inte miljöfarliga bränsletransporter. Till skillnad mot i stort sett all annan energiproduktion efterlämnar vindkraft inte en miljöskuld som framtida generationer måste överta. Vindkraft ses som en långsiktigt hållbar energikälla.   Som projektutvecklare på Svevind bidrar du med din kompetens i våra många projekt. Du deltar i hela ut... Visa mer
Vindkraft är en förnybar energikälla som naturen skapar förutsättningarna för. I drift ger vindkraft inga utsläpp och kräver inte miljöfarliga bränsletransporter. Till skillnad mot i stort sett all annan energiproduktion efterlämnar vindkraft inte en miljöskuld som framtida generationer måste överta. Vindkraft ses som en långsiktigt hållbar energikälla.
 
Som projektutvecklare på Svevind bidrar du med din kompetens i våra många projekt. Du deltar i hela utvecklingskedjan av nya projekt, från initiering till slutligen detaljutformning och optimering inför byggstart. Tjänsten omfattar i huvudsak kontorsarbete, men fältarbete kan förekomma. En viktig del i rollen är att framställa kartor och använda GIS som analys- och optimeringsverktyg. Du tillhör vår växande projektutvecklingsavdelning och rapporterar till avdelningens chef.

Din bakgrund Vi söker dig som har akademisk utbildning inom fysisk planering, samhällsplanering eller motsvarande. Ditt intresse för GIS är genuint och din kunskap stor. Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Körkort B är ett krav för tjänsten.

Din profil Du är en engagerad person som tycker om att planera och ta eget ansvar med en förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är noggrann, strukturerad och väl medveten om gemensamma mål. I ditt arbete lägger du stor vikt vid att nå upp till dessa. Du har en god förmåga att formulera, analysera och presentera lösningar; muntligt, skriftligt och visuellt i GIS. Dina resultat förmedlar du på ett överskådligt och tillgängligt sätt.
 
Kontoret finns i ljusa och trivsamma lokaler i Acusticum i Piteå, men flexibilitet att jobba hemifrån någon dag per vecka ser vi som en möjlighet. Vi som arbetar på Svevind trivs och vår personalomsättning är låg. Kännetecknande för oss är gemenskapen vi alla dagligen bidrar till, samt möjligheten till utveckling. Vi verkar i ett internationellt sammanhang med en hög förändringstakt och lär oss något nytt varje dag. Varmt välkommen till oss!
 
Sista ansökningsdag Tisdag 16 augusti 2022. Vi planerar att göra urvalet och kalla till intervjuer under vecka 34.

För information I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Från start blir du anställd av Svevind. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Kontakta gärna rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Vänligen notera att arbetspsykologiska tester är en del av vår rekryteringsprocess. Visa mindre

Svevind söker en Projektledare Tillstånd

Vindkraft är en förnybar energikälla som naturen skapar förutsättningarna för. I drift ger vindkraft inga utsläpp och kräver inte miljöfarliga bränsletransporter. Till skillnad mot i stort sett all annan energiproduktion efterlämnar vindkraft inte en miljöskuld som framtida generationer måste överta. Vindkraft ses som en långsiktigt hållbar energikälla.   Som projektledare tillhör du miljö- och tillståndsavdelningen. I rollen leder du avdelningens projekt ... Visa mer
Vindkraft är en förnybar energikälla som naturen skapar förutsättningarna för. I drift ger vindkraft inga utsläpp och kräver inte miljöfarliga bränsletransporter. Till skillnad mot i stort sett all annan energiproduktion efterlämnar vindkraft inte en miljöskuld som framtida generationer måste överta. Vindkraft ses som en långsiktigt hållbar energikälla.
 
Som projektledare tillhör du miljö- och tillståndsavdelningen. I rollen leder du avdelningens projekt för att ta fram färdiga tillståndshandlingar. Du arbetar såväl med oss kollegor som med externa konsulter. En viktig del i rollen är att samråda med lokalbefolkning, markägare, lokala och nationella myndigheter.
 
Din bakgrund Vi söker en projektledare som har akademisk utbildning helst inom fysisk planering, samhällsplanering, juridik eller motsvarande. Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete med miljö- och/eller tillståndsfrågor. Du har till exempel arbetat på en svensk myndighet och/eller som miljökonsult

Din profil Som projektledare är det en självklarhet för dig att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Kännetecknande för dig är att du arbetar bra med andra. Du kommunicerar på ett tydligt sätt, säkerställer att förväntningarna är klara för alla berörda parter och tar snabbt tag i olösta problem. Mål och kvalitetsstandard är du väl medveten om och lägger stor vikt vid att leva upp till dessa. Även i tidskrävande projekt har du den unika förmågan att förbli motiverad.
 
Kontoret finns i ljusa och trivsamma lokaler i Acusticum i Piteå, men flexibilitet att jobba hemifrån någon dag per vecka ser vi som en möjlighet. Vi som arbetar på Svevind trivs och vår personalomsättning är låg. Kännetecknande för oss är gemenskapen vi alla dagligen bidrar till, samt möjligheten till utveckling. Vi verkar i ett internationellt sammanhang med en hög förändringstakt och lär oss något nytt varje dag. Varmt välkommen till oss!
 
Sista ansökningsdag Tisdag 16 augusti 2022. Vi planerar att göra urvalet och kalla till intervjuer under vecka 34.

För information I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Från start blir du anställd av Svevind. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Kontakta gärna rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Vänligen notera att arbetspsykologiska tester är en del av vår rekryteringsprocess. Visa mindre

Saneringstekniker - Piteå

Ett familjehem som brunnit ner. En lägenhet som ska förvandlas till något välkomnande och vackert för nästa människa. Skadegörelse som behöver oskadliggöras. Som saneringstekniker möter du människor som står hjälplösa inför omständigheter och skador bortom deras kontroll eller möjligheter att lösa. Det är där vi kommer in. Vi startar nu en utbildning som gör dig redo för rollen som saneringstekniker på Ocab. Du kommer utgöra en viktig del av vårt sanerings... Visa mer
Ett familjehem som brunnit ner. En lägenhet som ska förvandlas till något välkomnande och vackert för nästa människa. Skadegörelse som behöver oskadliggöras. Som saneringstekniker möter du människor som står hjälplösa inför omständigheter och skador bortom deras kontroll eller möjligheter att lösa. Det är där vi kommer in. Vi startar nu en utbildning som gör dig redo för rollen som saneringstekniker på Ocab. Du kommer utgöra en viktig del av vårt saneringsteam, och ju fler vi blir, desto fler som drabbats av det oförutsägbara kan vi hjälpa, vare sig det rör sig om brand-, klotter- eller vattenskador.

Utbildningen ger dig kunskaper för att möta en vardag med varierande arbetsuppgifter och miljöer. Arbetsdagen som saneringstekniker präglas av olika former av saneringsuppdrag. Våra största kunder är försäkringsbolag, större industrier, fastighetsbolag och kommuner. På Ocab räddar vi värden – och på sätt och vis världen – genom att sanera, torka och återställa, istället för att kassera, riva och bygga nytt. I grunden en hållbar verksamhet som värnar om miljön och människan.

Under din utbildning till saneringstekniker kommer du att varva teori och praktik. Allt för att du ska utvecklas in i rollen som saneringstekniker och i framtiden bli våra kunders vardagshjälte.
I de praktiska momenten hos Ocab arbetar du tillsammans med engagerade kollegor och vi delar med oss och lär oss av varandras kunskaper. Hos oss skiftar arbetslagen så dagen blir extra rolig och lärorik då du alltid jobbar med olika erfarna kollegor. Det finns alltid något nytt att lära sig, och utöver dina praktiska och teoretiska kunskaper så kommer din vilja att utvecklas att vara din starkaste egenskap.
Och karriärmöjligheter efter dina studier är lysande! Ocab ingår i en större koncern med kontor på över 50 orter i landet. Hos oss finns utrymme att fortsätta lära dig och forma ditt liv både på och utanför arbetet. Vi har många exempel på medarbetare som börjat som saneringstekniker och sedan utvecklats till en bredare roll med ett större övergripande ansvar alternativt blivit mer specialiserade inom specifika områden av skadesanering.

För att passa i rollen som saneringstekniker tar du dig an dina arbetsuppgifter med stort engagemang, du har ett starkt driv och gillar att samarbeta med kollegor för att uppnå ett resultat för kundens bästa. Du är bra på problemlösning och har en god förmåga att möta andra människor i unika situationer.
För att trivas på utbildningen är det viktigt att du är nyfiken och öppensinnad, och ett sunt tänk runt arbetsmiljö och säkerhet hoppas vi är lika viktigt för dig som det är för oss. Eftersom vissa arbeten är riskfyllda behöver du vara ansvarstagande för att värna om både dig själv och dina kollegor.

Ocabs krav för anställning Körkort B.
Kunna kommunicera i svenska, både i tal och skrift.
Kan hantera digitala arbetsverktyg, som exempelvis dator och smartphone.
Egenskaper för att lyckas i rollen som saneringstekniker Du behöver vara en lagspelare med samarbetsförmåga.
Du behöver vara lyhörd och förstå kundens behov.
Du är arbetsvillig och nyfiken att lära mer.
Du kan vara en god ambassadör för Ocab och trivs med kundkontakt.
Du strävar alltid efter att göra ditt bästa.
Du gillar att hålla ordning och reda.
Du behöver vara i god fysisk form.
 
Övrig information om rollen som saneringstekniker
Vi sanerar efter brand, klotter och vattenskador, utför byggstädning och sanerar mögel-, lukt-, asbest-, och PCB.
Ordinarie arbetstider hos oss är kl. 07-16. Eftersom vi inte kan styra när olyckan sker jobbar vi dock under dygnets alla timmar, och för den som vill finns det möjlighet att ingå i vår jourgrupp. Även arbete på annan ort kan förekomma.
För våra medarbetare ska vi vara en trygg arbetsgivare med kollektivavtal, försäkringar, pension och avtalsenlig semester.

Utbildningen
Utbildningen startar 7 november och pågår i 30 veckor. OnePartnerGroup hanterar rekryteringen för att säkerställa en matchning och en framtida anställning hos Ocab. Kommunen sköter antagningen. Utbildningen till saneringstekniker är en kommunal utbildning och därmed är det kommunen som sköter antagningen. Sista ansökningsdag till utbildningen är 4 september.

Lämna en intresseanmälan inklusive personuppgifter om du tror att rollen som saneringstekniker passar dig. Utbildningen har begränsat antal platser.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Svevind söker juristassistent

Vindkraft är en förnybar energikälla som naturen skapar förutsättningarna för. I drift ger vindkraft inga utsläpp och kräver inte miljöfarliga bränsletransporter. Till skillnad mot i stort sett all annan energiproduktion efterlämnar vindkraft inte en miljöskuld som framtida generationer måste överta. Vindkraft ses som en långsiktigt hållbar energikälla.   Markbygden 1101* är namnet på det projekt Svevind initierade och påbörjade redan 2001. En lång resa, d... Visa mer
Vindkraft är en förnybar energikälla som naturen skapar förutsättningarna för. I drift ger vindkraft inga utsläpp och kräver inte miljöfarliga bränsletransporter. Till skillnad mot i stort sett all annan energiproduktion efterlämnar vindkraft inte en miljöskuld som framtida generationer måste överta. Vindkraft ses som en långsiktigt hållbar energikälla.
 
Markbygden 1101* är namnet på det projekt Svevind initierade och påbörjade redan 2001. En lång resa, där vi hela tiden stått vid rodret och som lett fram till realiserandet av Europas största vindkraftsprojekt tillika ett av de större industriprojekten. Med avstamp i Markbygden 1101* tar Svevind nu sikte på nya projekt. 

I takt med att vi påbörjar nya projekt ökar mängden avtal vi sluter med exempelvis markägare och myndigheter. I rollen som juristassistent kommer du i första hand att stötta vår bolagsjurist med löpande administrativa arbetsuppgifter kring just avtal. Exempel på arbetsuppgifter;
·       Handlägga utskick av avtal och registrering av inkommande avtal
·       Följa upp och handlägga utbetalningar enligt avtal
·       Löpande kontakter med avtalsparter
·       Korrekturläsning av avtal och andra upprättade dokument
·       Färdigställa slutliga dokument och avtal
Förutom den löpande avtalsadministrationen kommer du att arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter kopplade till våra projekt. Här handlar arbetet om att förbereda och upprätta dokument, förbereda arbetsmaterial till möten samt hantera och strukturera stora mängder dokument.
 
Din bakgrund: Du har erfarenhet av administration av avtal och kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. För att lyckas i rollen behöver du ha mycket goda systemkunskaper och vara genuint nyfiken på hur digitala verktyg kan effektivisera verksamhet. Det är meriterande om du har utbildning inom juridik.
 
Din profil: Kännetecknande för dig är att du har en genuin vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du förmedlar kommunikation tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt. Enligt dina kollegor försöker du alltid förstå innan du själv vill förstås. Du är en god lyssnare med andra ord. De skulle också säga att du även i tuffa situationer förhåller dig entusiastiskt och positivt.

Kontoret finns i ljusa och trivsamma lokaler i Acusticum i Piteå, men viss flexibilitet att jobba hemifrån ser vi som en möjlighet. Vi som arbetar på Svevind trivs och vår personalomsättning är låg. Kännetecknande för oss är gemenskapen vi alla dagligen bidrar till, samt möjligheten till utveckling. Vi verkar i ett internationellt sammanhang med en hög förändringstakt och lär oss något nytt varje dag. Varmt välkommen till oss! 

Sista ansökningsdag: Söndag 26/6 2022. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Information om tjänsten: Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid och du kommer att bli anställd av OnePartnerGroup Norr. Uppdraget sträcker sig fram till september månad med eventuell möjlighet till förlängning och väntas tillsättas så snart som möjligt. 

Här har du en unik möjlighet att få värdefull erfarenhet av att arbeta i projekt med avtal och avtalsadministration i privat sektor. Du kommer att assistera Svevinds bolagsjurist Peter Lundström. Han är en erfaren jurist och tillika din chef. Peter är prestigelös och delar gärna med sig av sin kunskap. Se framemot ett varierande arbete inom administration. Ta chansen! Visa mindre

Lastbilschaufför

Om jobbet Vi söker en CE-chaufför till Piteå. Tjänsten är ett vikariat på heltid med start vecka 24 och pågår sedan fram till och med vecka 33 i augusti.  Du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup och vara uthyrd till vår kund PostNord. Det här förväntar vi oss I rollen som lastbilschaufför är du ansiktet utåt för vår kund PostNord. Du kommer dagligen möta PostNords kunder och samarbetspartners och är en viktig länk i distributionskedjan. En vanli... Visa mer
Om jobbet
Vi söker en CE-chaufför till Piteå. Tjänsten är ett vikariat på heltid med start vecka 24 och pågår sedan fram till och med vecka 33 i augusti. 

Du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup och vara uthyrd till vår kund PostNord.

Det här förväntar vi oss
I rollen som lastbilschaufför är du ansiktet utåt för vår kund PostNord. Du kommer dagligen möta PostNords kunder och samarbetspartners och är en viktig länk i distributionskedjan. En vanlig dag består av:
Distribution av pallar, paket och brev.
Kundmöten
Vi söker dig som gillar att leverera god service och trivs med att arbeta självständigt. Då jobbet innebär en hel del direkt kundkontakt så önskar vi att du gillar det personliga mötet och har en naturlig social personlighet. Du behöver också behärska svenska språket både i tal och skrift. Du är driven och självgående och gillar att kunna lösa diverse situationer genom egna enkla beslut under din arbetsdag. 

Krav
CE-kort
YKB
Digitalt färdskrivarkort
 

Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Visa mindre

Svevind söker projektutvecklare/GIS-ingenjör

Ansök    Apr 28    OnePartnerGroup Norr AB    GIS-ingenjör
Vindkraft är en förnybar energikälla som naturen skapar förutsättningarna för. I drift ger vindkraft inga utsläpp och kräver inte miljöfarliga bränsletransporter. Till skillnad mot i stort sett all annan energiproduktion efterlämnar vindkraft inte en miljöskuld som framtida generationer måste överta. Vindkraft ses som en långsiktigt hållbar energikälla.   Som projektutvecklare på Svevind bidrar du med din kompetens i våra många projekt. Du deltar i hela ut... Visa mer
Vindkraft är en förnybar energikälla som naturen skapar förutsättningarna för. I drift ger vindkraft inga utsläpp och kräver inte miljöfarliga bränsletransporter. Till skillnad mot i stort sett all annan energiproduktion efterlämnar vindkraft inte en miljöskuld som framtida generationer måste överta. Vindkraft ses som en långsiktigt hållbar energikälla.
 
Som projektutvecklare på Svevind bidrar du med din kompetens i våra många projekt. Du deltar i hela utvecklingskedjan av nya projekt, från initiering till slutligen detaljutformning och optimering inför byggstart. Tjänsten omfattar i huvudsak kontorsarbete, men fältarbete kan förekomma. En viktig del i rollen är att framställa kartor och använda GIS som analys- och optimeringsverktyg. Du tillhör vår växande projektutvecklingsavdelning och rapporterar till avdelningens chef.
 
Din bakgrund: Vi söker en erfaren projektutvecklare. Du har en akademisk utbildning inom fysisk planering, samhällsplanering eller motsvarande. Erfarenhet från projekteringsarbeten inom vindkraftsbranschen eller miljö- och tillståndshandläggning på en myndighet är meriterande, men inget krav. Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Körkort B är ett krav för tjänsten.
 
Din profil: Du är en engagerad person som tycker om att planera och ta eget ansvar med en förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är noggrann, strukturerad och väl medveten om gemensamma mål. I ditt arbete lägger du stor vikt vid att nå upp till dessa. Du har en god förmåga att formulera, analysera och presentera lösningar; muntligt, skriftligt och visuellt i GIS. Dina resultat förmedlar du på ett överskådligt och tillgängligt sätt.
 
Kontoret finns i ljusa och trivsamma lokaler i Acusticum i Piteå, men flexibilitet att jobba hemifrån några dagar per vecka ser vi som en möjlighet. Vi som arbetar på Svevind trivs och vår personalomsättning är låg. Kännetecknande för oss är gemenskapen vi alla dagligen bidrar till, samt möjligheten till utveckling. Vi verkar i ett internationellt sammanhang med en hög förändringstakt och lär oss något nytt varje dag. Varmt välkommen till oss!
 
Sista ansökningsdag: Torsdag 12 maj 2022. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
För information: I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Notera att du från start blir anställd av Svevind. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Visa mindre

Villa Varm söker problemlösningsorienterad fabrikssnickare

Jobbar du idag inom industrin? Vill du ta klivet mot träsnickeri? Då kan detta vara rätt roll för dig! Som fabrikssnickare hos Villa Varm får du arbeta med trähusbygge i fräsch fabriksmiljö. Du blir en del av ett sammansvetsat gäng där alla är delaktiga i planering och tillverkning. Arbetsuppgifterna blir omväxlande eftersom varje hus är unikt och därmed även varje ritning man jobbar efter. Dina arbetsuppgifter: Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer va... Visa mer
Jobbar du idag inom industrin? Vill du ta klivet mot träsnickeri? Då kan detta vara rätt roll för dig!
Som fabrikssnickare hos Villa Varm får du arbeta med trähusbygge i fräsch fabriksmiljö. Du blir en del av ett sammansvetsat gäng där alla är delaktiga i planering och tillverkning. Arbetsuppgifterna blir omväxlande eftersom varje hus är unikt och därmed även varje ritning man jobbar efter.

Dina arbetsuppgifter:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att bygga väggblock. Du kommer arbeta i ett team om fyra personer. Du kommer arbeta med sedvanliga snickeriuppgifter samt ritningsläsning.

Din profil:
Vi tror att du som söker är en person med högt problemlösningsfokus. Du gillar att tänka kritiskt när du arbetar och hitta samt lösa problem. Allt arbete hos Villa Varm utgår från ritningar och därför behöver du kunna läsa ritningar och hitta eventuella fel och förbättringsmöjligheter. Du är öppen med dina idéer och du delar gärna med dig av information till ditt team för att nå målen. Samarbete ser du som en given del i ditt arbete. Att snabbt anpassa dig till nya omständigheter kommer naturligt för dig och du är medveten om när du behöver hjälp från andra för att få jobbet gjort.

Din bakgrund:
Vi tror att du är en person som gillar att arbeta praktiskt och är händig. Du är kanske van att arbeta med maskiner och verktyg inom industrin eller inom byggbranschen sedan tidigare. Viktigast är att du är noggrann och kan lösa problem. Det är meriterande med men inget krav på erfarenhet eller utbildning inom snickeri. Eftersom husfabriken ligger i Pålmark utanför Piteå behöver du körkort och tillgång till bil för att ta dig till och från jobbet.

För kännedom: Sista ansökningsdag är 31:a januari 2022 och vi jobbar med urval och intervjuer löpande. Vänligen notera att du från start blir anställd av Villa Varm. OnePartnerGroup bistår endast i rekryteringsprocessen. Välkommen med frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen till rekryteringskonsult Johanna Jönsson (076-818 65 70, [email protected]). Visa mindre

Villa Varm söker en mångsidig Produktionsmedarbetare.

Är du en naturlig problemlösare? Känns ett jobb med omväxlande uppgifter i fräsch fabriksmiljö och härliga medarbetare lockande? Då kan rollen som produktionsmedarbetare hos Villa Varm vara helt rätt för dig! Som produktionsmedarbetare hos Villa Varm får du jobba med logistik, underhåll och trähusbygge i vår fräscha fabrik. Du får en varierande roll i ett sammansvetsad gäng där alla är delaktiga i planering och tillverkning. På Villa Varm är vi ett gäng s... Visa mer
Är du en naturlig problemlösare? Känns ett jobb med omväxlande uppgifter i fräsch fabriksmiljö och härliga medarbetare lockande? Då kan rollen som produktionsmedarbetare hos Villa Varm vara helt rätt för dig!

Som produktionsmedarbetare hos Villa Varm får du jobba med logistik, underhåll och trähusbygge i vår fräscha fabrik. Du får en varierande roll i ett sammansvetsad gäng där alla är delaktiga i planering och tillverkning. På Villa Varm är vi ett gäng som jobbar tätt ihop med det mesta som inbegriper produktionen och vi har roligt tillsammans på jobbet. Dina arbetsuppgifter kommer vara omväxlande då du kommer ha ett övergripande uppgiftsområde i fabriken.

Dina arbetsuppgifter: Du kommer jobba med att köra hjullastare och lasta och lossa varor. Du blir ansvarig för att lastningen av våra husleveranser inför transporten,  vilket kräver stor noggrannhet och en del pusslande. Du kommer jobba med godshantering, materialhantering till produktionen samt  orderplock till husleveranser. Du kommer också att arbeta i produktionen där du är med och snickrar trähusen som ska ut till kund. En viss del svetsjobb och underhåll av lokaler och maskiner kommer också ingå i tjänsten.

Din profil: Du håller koll på vad som behöver göras och hittar lösningar när det behövs, därför tror vi att du både är lösningsorienterad och känner dig bekväm med att ta egna initiativ. Du är en lagspelare och skapar lätt relationer med personer runtomkring dig. Du är en aktiv lyssnare och är öppen för både feedback och tips från din omgivning. För dig är det viktigt att arbetet blir väl utfört så att både medarbetare och slutkunden blir nöjda. Vi tror att du är positiv och att du kan arbeta konstruktivt även under stress.

Din bakgrund: Vi tror att du är en person som gillar att arbeta praktiskt och är händig. Du kanske har jobbat inom lager eller logistik tidigare. Du kanske har jobbat som mekaniker, snickare eller så kanske du har jobbat i skogen som skotar- eller skördarförare. Vi tror att din bakgrund kan vara varierande, men du är en händig person och har fått använda den här färdigheten i ditt arbetsliv. Viktigast är att du är noggrann och drivs av att lösa problem.

Kvalifikationer: Om du har erfarenhet av att svetsa, meka, snickra, underhåll eller liknande är det meriterande. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att köra hjullastare. Eftersom husfabriken ligger i Pålmark utanför Piteå behöver du körkort och tillgång till bil för att ta dig till och från jobbet.

Övrigt: I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vänligen notera att du från start blir anställd av Villa Varm. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Johanna Jönsson (076-818 65 79, [email protected]) vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen.

Sista ansökningsdag: 8:e december. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer.

Tjänst: Heltid

Ort: Pålmark Visa mindre

Villa Varm söker en mångsidig Produktionsmedarbetare.

Är du en naturlig problemlösare? Känns ett jobb med omväxlande uppgifter i fräsch fabriksmiljö och härliga medarbetare lockande? Då kan rollen som produktionsmedarbetare hos Villa Varm vara helt rätt för dig! Som produktionsmedarbetare hos Villa Varm får du jobba med logistik, underhåll och trähusbygge i vår fräscha fabrik. Du får en varierande roll i ett sammansvetsad gäng där alla är delaktiga i planering och tillverkning. På Villa Varm är vi ett gäng s... Visa mer
Är du en naturlig problemlösare? Känns ett jobb med omväxlande uppgifter i fräsch fabriksmiljö och härliga medarbetare lockande? Då kan rollen som produktionsmedarbetare hos Villa Varm vara helt rätt för dig!

Som produktionsmedarbetare hos Villa Varm får du jobba med logistik, underhåll och trähusbygge i vår fräscha fabrik. Du får en varierande roll i ett sammansvetsad gäng där alla är delaktiga i planering och tillverkning. På Villa Varm är vi ett gäng som jobbar tätt ihop med det mesta som inbegriper produktionen och vi har roligt tillsammans på jobbet. Dina arbetsuppgifter kommer vara omväxlande då du kommer ha ett övergripande uppgiftsområde i fabriken.

Dina arbetsuppgifter: Du kommer jobba med att köra hjullastare och lasta och lossa varor. Du blir ansvarig för att lastningen av våra husleveranser inför transporten,  vilket kräver stor noggrannhet och en del pusslande. Du kommer jobba med godshantering, materialhantering till produktionen samt  orderplock till husleveranser. Du kommer också att arbeta i produktionen där du är med och snickrar trähusen som ska ut till kund. En viss del svetsjobb och underhåll av lokaler och maskiner kommer också ingå i tjänsten.

Din profil: Du håller koll på vad som behöver göras och hittar lösningar när det behövs, därför tror vi att du både är lösningsorienterad och känner dig bekväm med att ta egna initiativ. Du är en lagspelare och skapar lätt relationer med personer runtomkring dig. Du är en aktiv lyssnare och är öppen för både feedback och tips från din omgivning. För dig är det viktigt att arbetet blir väl utfört så att både medarbetare och slutkunden blir nöjda. Vi tror att du är positiv och att du kan arbeta konstruktivt även under stress.

Din bakgrund: Vi tror att du är en person som gillar att arbeta praktiskt och är händig. Du kanske har jobbat inom lager eller logistik tidigare. Du kanske har jobbat som mekaniker, snickare eller så kanske du har jobbat i skogen som skotar- eller skördarförare. Vi tror att din bakgrund kan vara varierande, men du är en händig person och har fått använda den här färdigheten i ditt arbetsliv. Viktigast är att du är noggrann och drivs av att lösa problem.

Kvalifikationer: Om du har erfarenhet av att svetsa, meka, snickra, underhåll eller liknande är det meriterande. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att köra hjullastare. Eftersom husfabriken ligger i Pålmark utanför Piteå behöver du körkort och tillgång till bil för att ta dig till och från jobbet.

Övrigt: I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vänligen notera att du från start blir anställd av Villa Varm. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Johanna Jönsson (076-818 65 79, [email protected]) vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen.

Sista ansökningsdag: 3:e januari 2022. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer.

Tjänst: Heltid

Ort: Pålmark Visa mindre