Lediga jobb som Leveranschef i Piteå

Se lediga jobb som Leveranschef i Piteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Piteå som finns hos arbetsgivaren.

Däckia söker platschef

Ansök    Mar 17    OnePartnerGroup Norr AB    Leveranschef
Däckia är en av Sveriges största däckservicekedjor och vänder sig till privatpersoner och företag runtom i Sverige. I kedjan ingår cirka 100 Däckiaverkstäder och cirka 50 samarbetspartners spridda från Malmö till Kiruna. Däckia AB ägs av Pirelli och sysselsätter mer än 300 personer. Däckia har ett brett sortiment av däck och fälg, och tillhandahåller ledande varumärken för allt från stora entreprenadmaskiner till skottkärror. Som platschef är du ansvarig ... Visa mer
Däckia är en av Sveriges största däckservicekedjor och vänder sig till privatpersoner och företag runtom i Sverige. I kedjan ingår cirka 100 Däckiaverkstäder och cirka 50 samarbetspartners spridda från Malmö till Kiruna. Däckia AB ägs av Pirelli och sysselsätter mer än 300 personer. Däckia har ett brett sortiment av däck och fälg, och tillhandahåller ledande varumärken för allt från stora entreprenadmaskiner till skottkärror.

Som platschef är du ansvarig för vår verksamhet i Piteå, vilket innebär resultat- och personalansvar. I rollen rapporterar du till regionchefen. Ni får i sin tur stöd av huvudkontoret, beläget i Stockholm, i frågor som rör IT, ekonomi och HR. Vi har en gemensam planering och målsättning för verkstadsåret. Du följer hur arbetet går framåt gentemot din enhets mål och samordnar resurser utifrån det.

Din bakgrund Vi söker dig som vill arbeta som ledare. För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av fordon i någon form då en del av din arbetstid består av praktiskt arbete i verkstaden eller ute hos våra kunder. Har du kanske arbetat på ett åkeri eller i en verkstad? Ledarerfarenhet är meriterande.

Kollegor skulle beskriva dig som social. Själv känner du att du får energi i möte med andra, såväl medarbetare som kunder. Du har alltid samarbetat bra med andra. För dig är det självklart att dela ansvaret för enhetens mål och hjälpa till på det sätt som behövs för att gruppen ska prestera.

För information I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Vänligen notera att arbetspsykologiska tester är en del av vår rekryteringsprocess. Visa mindre

Gruppchef med depåansvar Piteå

Ansök    Jun 9    Nobina Sverige AB    Leveranschef
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se Trafikområde Västernorrland är ett av Nobinas 17 trafikområde... Visa mer
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se

Trafikområde Västernorrland är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige - med ca 300 medarbetare och 100 bussar.
I samarbete med vår uppdragsgivare utökar vi i december 2020 vår verksamhet till Piteå och Älvsbyn och söker därmed många nya kollegor som vill vara en del i att utveckla trafiken vidare!

Vi erbjuder  
En rolig och utmanande roll där du som depåansvarig gruppchef aktivt får leda driften och utvecklingen av den lokala verksamheten - vi ger dig en gedigen introduktion till rollen, bolaget och branschen samt fortlöpande kompetensutveckling.  

I rollen som depåansvarig gruppchef ansvarar du för driften på våra depåer i Piteå och Älvsbyn. Du är förarens närmsta chef och har ständigt nära dialog med dina medarbetare. Du är samordnande i kontakten med trafikledning och personalplanering likväl som med förare och verkstadspersonal. Du ingår i den lokala ledningsgruppen och rapporterar till trafikchef.  
Vid behov kör du buss för att täcka för akuta vakanser.

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter!  

Personliga egenskaper och utbildning  
Du har goda ledaregenskaper och god kommunikativ förmåga. Du har dokumenterad erfarenhet av personalledning och god förståelse för branschen och för helheten. Du är prestigelös och hanterar de frågeställningar som dyker upp, med målsättning att ha en väl fungerande verksamhet. 
Du har minst gymnasiekompetens och tidigare erfarenheter av bussbranschen eller annan kundorienterad verksamhet med högt tempo är meriterade.  
Du har D-behörighet för buss och giltigt YKB.

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid. Individuell lönesättning.  

Frågor gällande rekryteringsprocessen:  
Jörgen Wärme, e-post: [email protected]  


Ansökan  
Vi vill ha din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]  
Urval sker löpande. Visa mindre