Lediga jobb som Kökschef i Piteå

Se lediga jobb som Kökschef i Piteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Piteå som finns hos arbetsgivaren.

Enhetschef Måltidsservice

Ansök    Sep 4    Piteå kommun    Kökschef
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:Måltidsservice är en avdelning inom Fastighets- och serviceförvaltningen vars uppdrag är att tillaga och servera mat, underhålla kommunala byggnader och anläggningar samt hålla lokalerna rena och trivsamma. Målt... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:Måltidsservice är en avdelning inom Fastighets- och serviceförvaltningen vars uppdrag är att tillaga och servera mat, underhålla kommunala byggnader och anläggningar samt hålla lokalerna rena och trivsamma.

Måltidsservice ansvarar för att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till förskolor, skolor, vård- och omsorgsboenden samt personer i ordinärt boende. Vi arbetar för måltider som stödjer hälsosamma matvanor och motverkar kostrelaterade sjukdomar samt bidrar till en hållbar utveckling.

Måltidsservice består av 4 produktionskök, 5 tillagningskök och 52 slutberedningskök med totalt ca 150 medarbetare, varav 10 tjänstepersoner.

En av våra enhetschefer har valt att sluta och av den anledningen söker vi nu en person som kompletterar vårt lag med kompetenta och driftiga chefer samt medarbetare. I kommunen tillämpas tillitsbaserat ledarskap vilket innebär att du strävar efter att stimulera samverkan och helhetsperspektiv samt bygga tillitsfulla relationer.  Du har ett gediget intresse av mat och måltidsupplevelser.

Du tar initiativ, tycker om att samarbeta med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Du kommer till ett arbete där du får utvecklas, ha roligt och göra skillnad.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ansvara för 1 av 6 chefsområden, enheten har för närvarande 19 medarbetare och har hand om måltider till vård- och omsorgsboenden samt gymnasieskola. Du leder, stöttar och utvecklar enhetens medarbetare samt ansvarar för personal, arbetsmiljö, ekonomi och kostfrågor inom ditt område.

Du kommer att ingå i måltidsservice ledningsgrupp tillsammans med övriga enhetschefer och kostchef där vi utvecklar måltidsverksamheten utifrån uppsatta mål och riktlinjer. Det rör i stor utsträckning utveckling av arbetssätt, metoder och rutiner. Du kommer till en organisation med ett öppet klimat där du får hjälp och stöd från kollegor samt chef. Hos oss kommer du att beredas stora möjligheter till delaktighet och utveckling.

Du ansvarar även för att hantera och kontinuerligt följa upp livsmedelsavtal för måltidsservice räkning, analysera förändringar utifrån både ekonomi och verksamhet samt vara verksamhetens kontaktperson gentemot livsmedelsleverantörerna. Tjänsten är direkt underställd kostchefen.

I arbetet träffar du många olika människor och kommer att ha kontakt med såväl personer inom kommunen som utanför, vilket ställer krav på god kommunikation, ett gott bemötande och god samarbetsförmåga. Arbetet är varierande vilket ställer stora krav på flexibilitet och därmed ett strukturerat arbetssätt.

Inom måltidsservice finns tillgång till dietist, administratör och menyplanerare.

Kvalifikationer

Du är trygg, drivande och målinriktad i ditt ledarskap. Du kan skapa ett engagemang och motivation hos dina medarbetare. Du har förmågan att driva utvecklingsarbete och är lyhörd för våra kunders behov.

Du har högskoleutbildning som kostekonom, kostvetare eller annan utbildningsbakgrund som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet från att arbeta med mat till äldre.

Erfarenhet av ledarskap inom måltidsverksamhet är ett krav, liksom erfarenhet av livsmedelsupphandling och uppföljning av livsmedelsavtal. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs.

Goda kunskaper i IT är önskvärt.

Löpande rekryteringen kommer att tillämpas, dock senaste ansökningsdag 2023-09-18.

Vi undanber oss kontakter gällande annonsering och rekryteringsstöd.
 

Upplysningar

Avdelningschef Helena Lundberg, 0911-696145

Fackliga representanter

Kommunal

Vision Visa mindre

Kock/kökschef

Vi söker en kock/kökschef med erfarenhet från lunchservering (catering och a’ la carte är ett plus i kanten). Du kanske på sikt också är vår nye delägare i verksamheten? Vi jobbar med mat lagad från grunden, till största delen husmanskost. Du ska vara samvetsgrann, noggrann och seriöst intresserad av att göra smakliga måltider. Erfarenhet att leda personal är ett plus. Vi har en stabil och bra verksamhet som vi nu vill utöka med dig för att ta allt till n... Visa mer
Vi söker en kock/kökschef med erfarenhet från lunchservering (catering och a’ la carte är ett plus i kanten). Du kanske på sikt också är vår nye delägare i verksamheten?
Vi jobbar med mat lagad från grunden, till största delen husmanskost. Du ska vara samvetsgrann, noggrann och seriöst intresserad av att göra smakliga måltider. Erfarenhet att leda personal är ett plus.
Vi har en stabil och bra verksamhet som vi nu vill utöka med dig för att ta allt till nya nivåer!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kökschef

Ansök    Jun 20    Piteå Sportbar AB    Kökschef
O’Learys söker en kökschef som har passion för mat, dryck, sport och människor O’Learys är en eatertainment-kedja där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som v... Visa mer
O’Learys söker en kökschef som har passion för mat, dryck, sport och människor
O’Learys är en eatertainment-kedja där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.
Arbetsuppgifter
Som kökschef på O’Learys får du chansen att vara med och driva restaurangens utveckling, nå resultat och bygga en hållbar verksamhet. Som köksmästare ansvarar du för förberedelser av maträtter i enlighet med O’Learys recept för att ge gästerna en utmärkt service och kvalitet. Du planerar och leder arbetet i köket och disken och ansvarar för rekrytering, schemaläggning, budgetering och utbildning av kökspersonal. Du ansvarar också för underhåll av ytor och utrustning.
Vi söker dig som
Du är utbildad kock och har tidigare arbetat som köksmästare eller souschef på à la carte-restaurang. Du tycker om att utmana dig själv och ditt team och du ser utveckling som en del av det dagliga arbetet. Du sätter en ära i att ansvara för matkvaliteten till gästerna och leder medarbetarna till att utvecklas och nå uppsatta mål tillsammans.
Som person är du orädd, noggrann och har god samarbetsförmåga. Som chef är du resultatinriktad, strategisk och tar ansvar för dina uppgifter. Du agerar lyhört och uppmärksamt på andra människor.
Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag.
Välkommen med din ansökan!
START:Augusti
OMFATTNING:Heltid
ARBETSTIDER: Kväll & Helg
PLATS:Piteå
VI ERBJUDER DIG:Tillvsvidare anställning
KONTAKT:[email protected]
O’Learys Bar & Restaurant - är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg. Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Förenade Arabemiraten, Singapore, Kina och Vietnam. Den totala omsättningen uppgick 2019 till 2,4 miljarder kronor. O'Learys har som ambition att bli den största kedjan inom Eatertainment i Europa. Under 2014 och 2015 blev O’Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O’Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud. Mer information hittar du på www.olearystrademark.com Visa mindre

Enhetschef måltidsservice

Ansök    Okt 20    Piteå kommun    Kökschef
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst: Enhetschef Måltidsservice Fastighets- och serviceförvaltningen står inför många spännande utmaningar och söker dig som tar initiativ, gillar att samarbeta med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Vi e... Visa mer
Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:

Enhetschef Måltidsservice

Fastighets- och serviceförvaltningen står inför många spännande utmaningar och söker dig som tar initiativ, gillar att samarbeta med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Vi erbjuder dig ett arbete där du får utvecklas, ha roligt och göra skillnad. Fastighets- och serviceförvaltningen ansvarar för kommunens samlade måltids-, städ- och vaktmästeriverksamhet samt förvaltning av kommunens fastigheter. Vi är 350 medarbetare.

Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter förskolor, skolor, vård- och omsorgsboenden samt hemtjänsten. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. Vårt utbud ska spegla samhället i stort. Vi har fyra stora moderna produktionskök, fem tillagningskök samt 53 slutberedningskök.

En av våra enhetschefer har valt att gå vidare till annan verksamhet och av den anledningen söker vi nu en till enhetschef som kompletterar vårat lag med kompetenta och driftiga chefer samt medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Som enhetschef vid måltidsservice är du en av sex enhetschefer, vilka är indelade i två team; ett för produktionskök och ett för förskola/skola. Du har ansvar för en enhet inom team produktionskök, fördelade på två produktionskök och ett tillagningskök. 

Du leder, stöttar och utvecklar enhetens medarbetare. Ett naturligt inslag i vardagen är att utveckla arbetssätt, metoder och rutiner tillsammans med övriga enhetschefer. Som enhetschef har du personalansvar, verksamhetsansvar och budgetansvar. Uppföljning av ekonomi och verksamhet är viktiga delar i uppdraget. Tjänsten är direkt underställd kostchefen.

Inom måltidsservice finns tillgång till dietist, administratör och kostdatasamordnare.

Kvalifikationer

Du har lämplig högskoleutbildning eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av ledarskap är meriterande liksom arbete inom verksamhetsområdet. Du behöver ha goda ledaregenskaper och kunna engagera och tillvarata medarbetarnas kompetens och idéer. Du inspirerar och skapar en kultur, där vilja, arbetsglädje och olikheter integreras på ett värdeskapande sätt. I arbetet träffar du många olika människor och kommer att ha kontakt med såväl personal som barn/unga och vårdnadshavare, vilket ställer stora krav på ett gott bemötande och god samarbetsförmåga. Arbetet är varierande vilket ställer stora krav på flexibilitet och därmed ett strukturerat arbetssätt.

Krav på B-körkort.

Goda kunskaper i IT är önskvärt.

Vi undanber oss kontakter gällande annonsering och rekryteringsstöd.
 

Upplysningar

Avdelningschef Helena Lundberg, 0911-696145

Fackliga representanter

Vision Sten Andersson 0911-69 69 70 Visa mindre

Driven Kökschef sökes till Restaurang Tage i Piteå

Ansök    Jun 15    Cheffle AB    Kökschef
Vi söker dig som är driven och passionerad och som vill vara med och lyfta restaurangen till nya höjder. Du har erfarenhet av liknande arbete inom branschen. Som kökschef på Tage är du med och säkerställer att vi håller en hög kvalitet på mat och service. Tjänsten innebär även ansvar för personal, menyer och ekonomi samt frukost och konferensmåltider. Som kökschef är du också delaktig i ledningsgruppen på hotellet och restaurangen. Vi är ett team och därfö... Visa mer
Vi söker dig som är driven och passionerad och som vill vara med och lyfta restaurangen till nya höjder. Du har erfarenhet av liknande arbete inom branschen. Som kökschef på Tage är du med och säkerställer att vi håller en hög kvalitet på mat och service.
Tjänsten innebär även ansvar för personal, menyer och ekonomi samt frukost och konferensmåltider. Som kökschef är du också delaktig i ledningsgruppen på hotellet och restaurangen.
Vi är ett team och därför är god samarbetsförmåga lika viktigt som att kunna jobba självständigt. Restaurangen är listad i White Guide som en av Norrbottens tre bästa restauranger och här lär vi av och med varandra.
Hjärtat av restaurangen är vår flammande grill där köttet har en given plats. Vi arbetar i stor utsträckning med lokala råvaror och det bästa som Norrbotten har att erbjuda. Det är därför viktigt att du har breda kunskaper inom mat och god råvarukännedom.
Behöver du boende här i Piteå så kan vi dessutom hjälpa till med det.
Vill du bli en del av vårt härliga team?
Välkommen med din ansökan via Cheffle idag!
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Visa mindre