Lediga jobb som Restaurangchef i Piteå

Se lediga jobb som Restaurangchef i Piteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Piteå som finns hos arbetsgivaren.

Coffee Shop Manager vikariat 1år till Piteå

Vi söker dig som är en erfaren ledare och som vill satsa på Espresso House! Vi söker en Coffee Shop Manager till ett vikariat i Piteå. Vikariatet är på 1år och startar i februari. Rollen erbjuder en spännande möjlighet att få utvecklas, ansvara för sin coffee shop och vara en del av Espresso House resa framåt. Vill du ta dig an en ny utmaning, har tidigare erfarenheter inom service och ledarskap och vill driva en egen coffee shop på Espresso House? Då är ... Visa mer
Vi söker dig som är en erfaren ledare och som vill satsa på Espresso House!

Vi söker en Coffee Shop Manager till ett vikariat i Piteå. Vikariatet är på 1år och startar i februari. Rollen erbjuder en spännande möjlighet att få utvecklas, ansvara för sin coffee shop och vara en del av Espresso House resa framåt. Vill du ta dig an en ny utmaning, har tidigare erfarenheter inom service och ledarskap och vill driva en egen coffee shop på Espresso House? Då är det dig vi söker!

Som Coffee shop Manager driver du din egen coffee shop i enlighet med vår vision, våra värderingar och policys. Du har därför ett övergripande ansvar för din coffee shop vilket innefattar försäljning, resultat, arbetsmiljö, matsäkerhet, renlighet och personalansvar. 90% av tjänsten är förlagd bakom baren tillsammans med ditt team och därför är det viktigt att du är en person som leder andra genom att stötta, coacha och föregå med gott exempel. För att läsa mer om rollen, klicka här Kom och jobba med oss! | Espresso House.

Vi söker dig som:


• Har haft personalansvar innan och är van att leda andra människor
• Vill arbeta i drift tillsammans med teamet och leverera grym service till våra gäster
• Är initiativtagande och drivs av att arbeta i ett högt tempo
• Har en förståelse för ekonomi och kunskap i att analysera och påverka ekonomiska resultat
• Värdesätter renlighet och rutiner högt i arbetet samt har ett öga för detaljer
• Är van att arbeta mot uppsatta mål och förstår vikten av uppföljning
• Har erfarenhet av försäljning och service, gärna i en ledande position 
• Drivs av att arbeta med människor och värderar gemenskap och samarbete 

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en företagskultur som kännetecknas av härliga och drivna kollegor, roliga tävlingar och en tempofylld vardag. Vi har kul på jobbet, samtidigt som vi skapar lönsamhet. Utbildning är viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion och Baristautbildning. Utöver detta erbjuder vi även mer utbildning för dig som arbetar som Coffee Shop Manager, så som inom ekonomi, ledarskap, arbetsrätt och arbetsmiljö.

Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss. Du kan läsa mer om våra olika karriärmöjligheter på vår hemsida.

Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Pubchef/ Restaurangchef med hotellansvar

Ansök    Aug 19    Bishop Scandinavia AB    Restaurangchef
Vi söker en utåtriktad person med flerårig erfarenhet av ansvarsposition på restaurang. The Bishops Arms i Piteå ligger centralt beläget på gågatan intill kulturhuset. Verksamheten består av vår gastropub och ett litet hotell med 29 rum som servas genom baren i puben. Du som pubchef på The Bishops Arms skapar atmosfären och sätter din prägel på verksamheten. För att lyckas som chef inom The Bishops Arms krävs goda kunskaper inom öl, mat, dryck, viss hotell... Visa mer
Vi söker en utåtriktad person med flerårig erfarenhet av ansvarsposition på restaurang.
The Bishops Arms i Piteå ligger centralt beläget på gågatan intill kulturhuset. Verksamheten består av vår gastropub och ett litet hotell med 29 rum som servas genom baren i puben.
Du som pubchef på The Bishops Arms skapar atmosfären och sätter din prägel på verksamheten. För att lyckas som chef inom The Bishops Arms krävs goda kunskaper inom öl, mat, dryck, viss hotelldrift i allmänhet och en stor passion för service.
Som pubchef ansvarar du för den dagliga driften i puben och på hotellet. Du ska tycka att service är roligt och kunna engagera din personal för att utveckla konceptet, öka merförsäljning och bidra till att stärka vårt varumärke på marknaden. Arbetet är i grunden driftbaserat då chefen är ansiktet utåt och står för kvalitén hos produkten. Du kommer jobba aktivt med olika typer av aktivering av enheten i form av olika event, provningar och quizkvällar.
Det förekommer administrativa arbetsuppgifter som t.ex schemaläggning, veckovis kostnadsuppföljning/nyckeltalskontroll, månadsvis inventering, fakturahantering, mm.För dig är det naturligt med ordning och reda samt att ligga steget före och hålla utsatta deadlines.
Pubchefen har resultat- samt bemanningsansvar för enheten och rapporterar till huvudkontoret.
The Bishops Arms är en del av en kedja, vilket ger dig trygghet och stöd från kollegor, samt innebär att du behöver vara en bra lagspelare.
Heltid, skiftarbete, dag, kväll och helg
Skicka in din ansökan redan idag, då vi kommer att behandla ansökningar löpande.Lön, enligt överenskommelse
The Bishops Arms är Sveriges ledande kedja av engelska pubar och vi driver 6 Bishops Arms Hotel. Vi finns idag på 39 platser från Malmö i söder till Kiruna i norr, och är en del av Elite Hotels of Sweden. Visa mindre

Max Piteå söker restaurangchef

Ansök    Jan 17    Max Burgers AB    Restaurangchef
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Har du en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra? Då kan tjänsten som Restaurangchef passa dig!  Vad kommer du att göra om dagarna som Restaurangchef på MAX? Som restaurangchef a... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 




Har du en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra? Då kan tjänsten som Restaurangchef passa dig! 

Vad kommer du att göra om dagarna som Restaurangchef på MAX?

Som restaurangchef arbetar du strategiskt med stöttning, uppföljning och utveckling av medarbetare och verksamhet.

En lika viktig del är att du själv jobbar operativt i driften på din restaurang. Hos oss visar chefen vägen vilket innebär att du sätter dig in i alla delar av restaurangens drift och tycker det är kul att själv delta i produktionen. Du leder genom exempel och arbetar operativt i driften ca 60% av arbetstiden. 

Du som restaurangchef har det övergripande ansvaret för din restaurang vilket inkluderar såväl drift som ekonomi och personal. Du ser till att restaurangen når fastslagna månadsprognoser och budget samtidigt som dina medarbetare trivs och mår bra på jobbet. Förutom att du ansvarar för din egen restaurang vill vi också att du verkar som ett föredöme i företaget och bidrar med energi och resurser till hela ditt distrikt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att:

Säkerställa att restaurangen levererar på uppsatta mål i styrkort och affärsplan genom att omvandla dessa till lokala mål och handlingsplaner.

Du arbetar för att restaurangen når upp till satta mål inom våra sex fokusområden kvalitet, bemötande/service, snabbhet, renlighet, säljfrämjande åtgärder samt kostnadskontroll/lönsamhet.

Du arbetar med entreprenörsmässig planering av personal och schema, försäljning / lokal marknadsföring, renovering och underhåll. Du tar fram prognoser för försäljning och arbetade timmar samt upprätta handlingsplan för att nå dessa målsättningar.

Med engagemang bygger du ett team genom att rekrytera, utbilda, coacha och motivera dina medarbetare, så att restaurangen tillgodoser och överträffar gästernas förväntningar. Du arbetar med daglig uppföljning och kontroll av varor beträffande svinn, lager/inköp och hantering.

Vem är du?

Du är en person som förstår vikten av att vara en god förebild och tycker om att se dina medarbetare utvecklas.

Du har arbetat några år inom ett serviceyrke eller i någon annan snarlik bransch. Har du dessutom jobbat inom restaurang är det positivt, men det är inget krav. Däremot vill vi att du har minst två års erfarenhet från en ledarroll med personalansvar. Du har grundläggande IT-kunskaper och goda kunskaper i svenska och engelska.

Du motiveras av att se andra växa samtidigt som du behåller fokus på mål och resultat. Du har en självklar känsla för service, är prestigelös och duktig på att kommunicera och samarbeta med såväl dina medarbetare som chefskollegor. Dina personliga egenskaper är otroligt viktiga för oss och vi kommer lägga stor vikt vid dem i den här rekryteringen.

Våra värderingar Mod, Passion och Gemenskap genomsyrar vårat dagliga arbete och vi söker därför dig som delar våra värderingar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett roligt och varierat jobb där du driver restaurangen som din egen, med goda utvecklingsmöjligheter internt.

Du kommer att få en gedigen skräddarsydd introduktion till vår verksamhet och du får också ta del av våra praktiska och teoretiska ledarskapsutbildningar utifrån ditt individuella behov.

Vi gör ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Restaurangchef

Välkommen till Bastard Burgers! Vi söker just nu en resturangchef till både vår enhet i Piteå. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en mycket progressiv och ständigt utvecklande miljö. Tillsammans med andra kollegor är du med och skapar nästa generations streetfood. I din roll kan du förvänta dig mycket skratt, samarbeten, utmaningar och utveckling. Att vara en nästa generations ledare betyder att du är flexibel, ser möjligheter och har stor förståelse fö... Visa mer
Välkommen till Bastard Burgers! Vi söker just nu en resturangchef till både vår enhet i Piteå.
Hos oss får du möjlighet att arbeta i en mycket progressiv och ständigt utvecklande miljö. Tillsammans med andra kollegor är du med och skapar nästa generations streetfood.
I din roll kan du förvänta dig mycket skratt, samarbeten, utmaningar och utveckling. Att vara en nästa generations ledare betyder att du är flexibel, ser möjligheter och har stor förståelse för hela restaurangen, så väl köket som kassan. Genom ett positivt mindset är du högst delaktig i att få din restaurang att arbeta tillsammans.
Du är alltid uppdaterad och strävar efter att ge bästa kvalité och service till våra gäster. Genom att följa våra strukturer, rutiner och använda vår sociala plattform för att interagera med dina kollegor bidrar du till en ”vi-känsla” som kan ta oss hur långt som helst. Vi kommer göra vårt bästa för att du ska utvecklas men vi förväntar oss också ditt engagemang och nyfikenhet och på så sätt skapar vi kontinuerligt lärande.
Restaurangchef
Vi vill jobba med dig som älskar människor och mat lika mycket som oss. Som restaurangchef på Bastard Burgers ansvarar du för att servicen håller en hög nivå och att såväl gäster som medarbetare är nöjda och glada. Du leder teamet med rätt inställning och bra energi. Du har erfarenhet från tidigare restaurang- eller serviceyrke och förstår att det blir stressiga stunder men att servicen/maten alltid måste vara utmärkt. Du får ett övergripande ansvar för schemaläggning, inköp, personalkostnader och i princip allt som händer i restaurangen.
Ansvarig för att mäta, utvärdera samt utveckla och rapportera resultaten på sin enhet.
Personalkostnader
COGS
Reviews
Mystery Shopping
Get Compliant
Arbetsmiljö
Matsäkerhet
Anticimex
Kontakt med kommun och leverantörer
Om Bastard Burgers
Bastard Burgers är ett ungt och snabbt växande företag som grundades i Luleå, Sverige, år 2016. Idag finns det fler än 70 Bastard Burgers-restauranger runt om i hela Sverige och ytterligare restauranger i Finland, Norge och New York.
Vi är stora och vi växer snabbt, men vägrar tappa personlighet eller bli basic. Kom hit för att du gillar musik, graffiti, streetwear, riktigt bra streetfood, klistermärken på borden, svengelska – allt det där som gör Bastard Burgers till Bastard Burgers. Kärlek till mat och människor har skapat en stark kultur runt Bastard Burgers, där såväl klimatsmarta initiativ som högljudd hiphop ryms.
Välkommen med din ansökan! Vi värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet. Visa mindre

Restaurangchef

Nästa generations ledare Välkommen till Bastard Burgers! Hos oss får du möjlighet att arbeta i en mycket progressiv och ständigt utvecklande miljö. Tillsammans med andra kollegor är du med och skapar nästa generations streetfood. I din roll kan du förvänta dig mycket skratt, samarbeten, utmaningar och utveckling. Att vara en nästa generations ledare betyder att du är flexibel, ser möjligheter och har stor förståelse för hela restaurangen, så väl köket som ... Visa mer
Nästa generations ledare
Välkommen till Bastard Burgers! Hos oss får du möjlighet att arbeta i en mycket progressiv och ständigt utvecklande miljö. Tillsammans med andra kollegor är du med och skapar nästa generations streetfood.
I din roll kan du förvänta dig mycket skratt, samarbeten, utmaningar och utveckling. Att vara en nästa generations ledare betyder att du är flexibel, ser möjligheter och har stor förståelse för hela restaurangen, så väl köket som kassan. Genom ett positivt mindset är du högst delaktig i att få din restaurang att arbeta tillsammans.
Du är alltid uppdaterad och strävar efter att ge bästa kvalité och service till våra gäster. Genom att följa våra strukturer, rutiner och använda vår sociala plattform för att interagera med dina kollegor bidrar du till en ”vi-känsla” som kan ta oss hur långt som helst. Vi kommer göra vårt bästa för att du ska utvecklas men vi förväntar oss också ditt engagemang och nyfikenhet och på så sätt skapar vi kontinuerligt lärande.
Restaurangchef
Vi vill jobba med dig som älskar människor och mat lika mycket som oss. Som restaurangchef på Bastard Burgers ansvarar du för att servicen håller en hög nivå och att såväl gäster som medarbetare är nöjda och glada. Du leder teamet med rätt inställning och bra energi. Du har erfarenhet från tidigare restaurang- eller serviceyrke och förstår att det blir stressiga stunder men att servicen/maten alltid måste vara utmärkt. Du får ett övergripande ansvar för schemaläggning, inköp, personalkostnader och i princip allt som händer i restaurangen.
Ansvarig för att mäta, utvärdera samt utveckla och rapportera resultaten på sin enhet.
Personalkostnader
COGS
Reviews
Mystery Shopping
Get Compliant
Arbetsmiljö
Matsäkerhet
Anticimex
Kontakt med kommun och leverantörer
Om Bastard Burgers
Bastard Burgers är ett ungt och snabbt växande företag som grundades i Luleå, Sverige, år 2016. Idag finns det fler än 70 Bastard Burgers-restauranger runt om i hela Sverige och ytterligare restauranger i Finland, Norge och New York.
Vi är stora och vi växer snabbt, men vägrar tappa personlighet eller bli basic. Kom hit för att du gillar musik, graffiti, streetwear, riktigt bra streetfood, klistermärken på borden, svengelska – allt det där som gör Bastard Burgers till Bastard Burgers. Kärlek till mat och människor har skapat en stark kultur runt Bastard Burgers, där såväl klimatsmarta initiativ som högljudd hiphop ryms.
Välkommen med din ansökan! Vi värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet. Visa mindre

Max söker biträdande restaurangchef

Ansök    Feb 8    Max Burgers AB    Restaurangchef
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället.  Vill du göra karriär inom snabbmatsbranschen och få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar? Som biträdande restaurangchef är du restaurangchefens... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. 




Vill du göra karriär inom snabbmatsbranschen och få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar?

Som biträdande restaurangchef är du restaurangchefens högra hand och ansvarig för restaurangens drift när restaurangchefen inte är närvarande.

Det här är ett första steg för dig som vill driva en egen restaurang en dag. Du bräddar och fördjupar dina ledarkunskaper, och lär dig restaurangchefens alla arbetsuppgifter.  

Vem söker vi? Dig som har dokumenterad erfarenhet av arbetsledarroll och budgetansvar inom restaurang, hotell, handel eller annan liknande personalintensiv bransch. Erfarenhet från snabbmatsbranschen ser vi som en fördel. Du ska vara serviceinriktad och klarar av att behålla helhetsgreppet i ett högt arbetstempo. Du är noggrann, driftig och är bra på att leda och utveckla människor.

Vad erbjuder vi? En ledarroll i ett av Sveriges mest framgångsrika snabbmatsföretag med expansion i Sverige och utomlands. Du jobbar tight ihop med restaurangchefen och driver restaurangen. Du kommer att få lära dig alla arbetsuppgifter en restaurangchef har. Vi har varierande arbetstider, dagar, kvällar, helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal.

Vår Värdegrund. Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina intressen, ambitioner och resultat som avgör hur långt du avancerar hos oss. Vi erbjuder en tydlig karriärstege med internutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Restaurangchef på Subway Piteå

Ansök    Feb 1    Nordic Sub AB    Restaurangchef
Nu söker vi en drivande och serviceinriktad Restaurangchef som vill anta utmaningen att vilja vidareutveckla vårt koncept. Du har självklart tidigare erfarenhet av att leda och fördela, älskar att leverera kvalitet i kombination med ett högt tempo samt ha den extra genen som heter "utpräglad servicekänsla". Du har ett ekonomiskt sinne och en god administrativ förmåga. Din ledarstil kännetecknas av coachning och tydlighet. Du har en drivkraft och finner gl... Visa mer
Nu söker vi en drivande och serviceinriktad Restaurangchef som vill anta utmaningen att vilja vidareutveckla vårt koncept.
Du har självklart tidigare erfarenhet av att leda och fördela, älskar att leverera kvalitet i kombination med ett högt tempo samt ha den extra genen som heter "utpräglad servicekänsla". Du har ett ekonomiskt sinne och en god administrativ förmåga. Din ledarstil kännetecknas av coachning och tydlighet. Du har en drivkraft och finner glädjen i det dagliga arbetet - tillsammans med dina medarbetare. Du har en utåtriktad och kreativ läggning som initierar till att vilja utveckla vår restaurang till nya höjder, vilket i sin tur ger effekt till såväl våra gästers trivsel som våra medarbetares personliga utveckling.
Du kommer att ha ansvaret för ekonomi, personal, försäljning och butikens drift i allmänhet. Arbetet förutsätter en god pedagogisk förmåga, att du är serviceinriktad, har förmåga att inspirera och stödja medarbetare och att du har egenskapen till att vara en effektiv problemlösare.
I de huvudsakliga ansvarsområdena ingår:
Rekrytering/inskolning och utbildning/kompetensutveckling av anställda i enlighet med Subways® utbildningskrav – du leder genom att föregå med gott exempel!
Skapa och hantera medarbetarscheman
Registrera leveranser, matcha beställningar och hantera dagliga bankärenden
Förbereda nödvändigt pappersarbete gällande lager och försäljning. Förbereda medarbetares löner och tidrapporter
Hantera kassabehållning och minimera svinn
Säkerställa 100 % efterlevnad av Subways® riktlinjer och riktlinjer för bolagsstyrning
Genomföra inventeringshantering och lagerkontroll, inklusive inventering och rapporter varje vecka
Analysera försäljning och lagerrapport varje vecka för att förbättra verksamheten
Leda och genomföra skötselåtgärder som t.ex. att hålla restaurangen ren och välordnad
Implementera marknadsföring i restaurangen och vid kassan i enlighet med kampanjer
Säkerställa att säkerhetsrutiner följs för att förhindra skador och olyckor
Upprätthålla en säker miljö för medarbetare och kunder
Främja och uppmuntra en hög servicenivå till kunderna bland medarbetarna
Hantera olösta och/eller eskalerade klagomål från kunder
Leverera service av hög standard vid hantering av produkter, vid försäljning, vid förfrågningar och i mötet med kunderna.

Att arbeta som Store Manager på en Subway®-restaurang är utmanande, men också väldigt givande. Subway®-franchisetagare är stolta över sin hårt arbetande personal och kan erbjuda fantastiska möjligheter att verkligen utveckla din karriär.
Vi förutsätter att du har erfarenhet av restaurangbranschen samt arbetat i en ledande befattning med personalansvar. Om du har erfarenhet från OSR/fastfoodbranschen är det en extra merit.
Vi tillämpar provanställning i 6 månader. Lön enligt avtal, HRF.
Urvalsarbetet sker löpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Restaurangchef

Ansök    Jan 11    Piteå Stadshotell AB    Restaurangchef
Om oss Piteå Stadshotell är ett 4-stjärnigt cityhotell i centrala Piteå, och invigdes 1906, vi har en anrik miljö med ett modernt utbud och de 94 hotellrummen har olika karaktär. Hit kommer de som vill ha ett trevligt boende med närhet till shopping, restauranger och nattliv. Vi är en naturlig mötesplats för såväl turister, affärsresenärer som pitebor. Vårt fokus är personligt bemötande och gästnöjdhet. Fiore Mangia e Vino är en del av Piteå Stadshotell. H... Visa mer
Om oss
Piteå Stadshotell är ett 4-stjärnigt cityhotell i centrala Piteå, och invigdes 1906, vi har en anrik miljö med ett modernt utbud och de 94 hotellrummen har olika karaktär. Hit kommer de som vill ha ett trevligt boende med närhet till shopping, restauranger och nattliv. Vi är en naturlig mötesplats för såväl turister, affärsresenärer som pitebor. Vårt fokus är personligt bemötande och gästnöjdhet.
Fiore Mangia e Vino är en del av Piteå Stadshotell. Här finns ca 240 sittplatser i restaurangen, festvåning för ca 200-300 sittande gäster. Då vi har nattklubb på 2 plan rymmer vi ca 1000 dansanta gäster.
Fiore Mangia e vino bjuder på svensk husmanskost med en liten twist till lunch och till kvällens a la carte så är det vårt italienska kök som gör menyn. Vi har fokus på hög kvalitet när det gäller både service och mat. Vi lägger stolthet i att laga mat från grunden med svenska och italienska råvaror av toppklass där vi tar tillvara på vad varje årstid har att erbjuda. För oss är hållbarhetsfrågor viktiga.
Vi serverar boende gäster med frukost och konfererande gäster med förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och middag. Vi har också många á la cartegäster till lunch och middag. I festvåningen firas det ofta bröllop eller bemärkelsedagar, när den inte används för företagsevent. För större sällskap erbjuder vi specialkomponerade menyer samt arrangemang.
Vi söker en ny restaurangchef
Som restaurangchef kommer du ansvara för hela restaurangverksamheten och dess utveckling tillsammans med våra köksmästare, samt i ständig dialog med receptionen. Du jobbar proaktivt med service, försäljning, intäkter, lönsamhet, medarbetar- och gästnöjdhet. Ditt ansvar omfattar både det administrativa och det operativa och du kommer även att vara en del av den dagliga driften. Du har personalansvar och tar hand om rekrytering och medarbetarsamtal. Som ledare har du förmågan att inspirera och coacha dina medarbetare genom att vara en bra förebild. Du är drivande och resultatorienterad och tycker att service och värdskap är bland det roligaste som finns. Du sporras av ett högt tempo och höga krav och du är beredd att jobba på när det behövs. Som restaurangchef kommer du att ingå i vår ledningsgrupp.
Du är vår nya restaurangchef om du:
är genuint intresserad av människor och service
intresserad av mat och vin
är starkt kommersiellt driven
duktig att leda medarbetare så de kan utvecklas och växa i sin roll
fokuserad på miljöfrågor
har flera års erfarenhet inom branschen
restaurang- och eller sommelierutbildning
har god datorvana och mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Som person är du ödmjuk, kreativ och resultatinriktad. Du vill ha roligt på jobbet och sätter stolthet i att leverera äkta service. Du är resultatinriktad, ansvarsfull, strukturerad och noggrann. Du har en naturlig förmåga att planera, utföra och följa upp ditt arbete. Du trivs att arbeta med förbättring och utveckling, är flexibel och är inte rädd för förändringar.
Vi erbjuder dig en trygg och rolig arbetsplats med äkta kollegor som du kommer att vara stolt över!
Tjänsten är på heltid med början snarast enligt överenskommelse. Visa mindre

Food & beverage Manager

Ansök    Okt 18    Piteå Stadshotell AB    Restaurangchef
Om oss Piteå Stadshotell är ett 4-stjärnigt cityhotell i centrala Piteå, och invigdes 1906, vi har en anrik miljö med ett modernt utbud och de 94 hotellrummen har olika karaktär. Hit kommer de som vill ha ett trevligt boende med närhet till shopping, restauranger och nattliv. Vi är en naturlig mötesplats för såväl turister, affärsresenärer som pitebor. Vårt fokus är personligt bemötande och gästnöjdhet. Fiore Mangia e Vino är en del av Piteå Stadshotell. H... Visa mer
Om oss
Piteå Stadshotell är ett 4-stjärnigt cityhotell i centrala Piteå, och invigdes 1906, vi har en anrik miljö med ett modernt utbud och de 94 hotellrummen har olika karaktär. Hit kommer de som vill ha ett trevligt boende med närhet till shopping, restauranger och nattliv. Vi är en naturlig mötesplats för såväl turister, affärsresenärer som pitebor. Vårt fokus är personligt bemötande och gästnöjdhet.
Fiore Mangia e Vino är en del av Piteå Stadshotell. Här finns ca 240 sittplatser i restaurangen, festvåning för ca 200-300 sittande gäster. Då vi har nattklubb på 2 plan rymmer vi ca 1000 dansanta gäster.
Fiore Mangia e vino bjuder på svensk husmanskost med en liten twist till lunch och till kvällens a la carte så är det vårt italienska kök som gör menyn. Vi har fokus på hög kvalitet när det gäller både service och mat. Vi lägger stolthet i att laga mat från grunden med svenska och italienska råvaror av toppklass där vi tar tillvara på vad varje årstid har att erbjuda. För oss är hållbarhetsfrågor viktiga.
Vi serverar boende gäster med frukost och konfererande gäster med förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och middag. Vi har också många á la cartegäster till lunch och middag. I festvåningen firas det ofta bröllop eller bemärkelsedagar, när den inte används för företagsevent. För större sällskap erbjuder vi specialkomponerade menyer samt arrangemang.
Service för oss på Piteå Stadshotell innebär alltid att vara det självklara valet för våra gäster, med detaljer i fokus, kreativitet och spontanitet. Ett hotell där våra medarbetare trivs och vill fortsätta utmanas och utvecklas i litet som stort. Tillsammans skapar vi stämning och atmosfären som präglar vistelsen för alla våra gäster och kollegor.
Vi söker Food & Beverage Manager till Piteå Stadshotell
På Fiore arbetar alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass under gästens hela vistelse. Som Food & Beverage Manager är du den som motiverar, driver, utvecklar och engagerar alla i teamet att ta ett stort eget ansvar för att förbättra arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens, som vi överträffar gästens förväntningar och vi får även väldigt roligt på jobbet!
Vad innebär rollen som Food & Beverage Manager?
I rollen som Food & Beverage Manager har du det övergripande ansvaret för att
säkerställa en gästupplevelse i världsklass i vår mat- och dryckesmiljö.
Det innebär att du tillsammans med ditt team säkrar en hög servicenivå både gällande bemötande och kvalitet samt ett erbjudande som möter gästens behov.
Du leder och utvecklar verksamheten och medarbetarna utifrån företagets strategi, mål och lokala förutsättningar. Du har en passion för service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare samt skapar förutsättningar för att ni tillsammans ska skapa enastående gästupplevelser.
Du är även en del av den dagliga driften och du ansvarar för att planera och bemanna utifrån verksamhetens behov. Total ansvar för det ekonomisk lönsamhet samt inventeringar. Du ingår i hotellets ledningsgrupp vilket innebär att du tillsammans med dina kollegor har ett övergripande ansvar för hela hotellet.
F&B; där du har det övergripande ansvaret för att frukostupplevelsen håller världsklass gällande både bemötande och kvalitet. Det innebär att tillsammans med ditt team säkra en hög servicenivå samt ett erbjudande som möter gästens behov.
Servering; där du har det övergripande ansvaret för att ge våra gäster en fantastisk mat- och dryckesupplevelse i vår restaurang. Det innebär att du tillsammans med ditt team säkrar en hög servicenivå samt ett erbjudande som möter gästens behov
Dryck kreation; där du har det övergripande ansvaret för att ge våra gäster en fantastisk barupplevelse. Det innebär att du tillsammans med ditt team säkrar en hög servicenivå samt ett erbjudande som möter gästens behov.
Mat kreation; där du har det övergripande ansvaret att säkerställa en gästupplevelse i världsklass i våra mat- och dryckesmiljöer. Det innebär att du tillsammans med ditt team säkrar en hög servicenivå samt ett erbjudande som möter gästens behov.


Vem är du?
Du ser positivt på förändringar och har förmågan att leda andra genom dem, är flexibel och har lätt att se lösningar och att skapa relationer. Du är en ledare, som ser det som självklart att vara närvarande på olika tider och dagar samt har ett helhetsperspektiv i allt du gör. Du ser till nyttan av samarbete, att ge regelbunden feedback och är kommunikativ i din ledarstil. Du planerar din tid och jobbar målmedvetet mot kort- och långsiktiga mål. Du har tidigare erfarenhet från att leda andra i en liknande roll samt relevant utbildning och erfarenhet inom servicebranschen. Du har god administrativ förmåga, erfarenhet av ekonomisk planering och uppföljning samt god vana att arbeta i olika systemstöd. Du behöver dessutom ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Vi tror att du som söker är en trygg ledare med erfarenhet som chef med bakgrund från likvärdiga roller på hotell eller större restaurangverksamheter.
Du är en bred generalist med kunskap från både bar, kök, servering och att driva verksamheter framåt.
Du drivs av samarbete både inom och mellan avdelningar samt tar fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för hela gästupplevelse.
Du är en nyckelperson där också förutsättningen för att allting skall flyta smidigt inom och emellan avdelningarna. Där du skapar förutsättningarna för dina avdelningar och medarbetare att lyckas.
Du har hög ekonomisk kompetens för restaurangdrift och är van att arbeta med prognoser, resultatanalys & implementering av strategier såväl som att aktivt bidra i strategiska diskussioner inom ditt specialistområde.
Du förstår vad bra service innebär men också hur du kan tjäna pengar och utveckla din verksamhet i ständig förnyelseprocesser.
Konceptansvar för hela F&B på hotellet och säkerställer att vi lever efter de satta koncept



Information om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Piteå stadshotell. Visa mindre

Assisterande Restaurangchef

Ansök    Sep 26    Streetfood i Piteå AB    Restaurangchef
Är du nästa generations ledare? Välkommen till Bastard Burgers! Hos oss får du möjlighet att arbeta i en mycket progressiv och ständigt utvecklande miljö. Tillsammans med andra kollegor är du med och skapar nästa generations streetfood. I din roll kan du förvänta dig mycket skratt, samarbeten, utmaningar och utveckling. Att vara en nästa generations ledare betyder att du är flexibel, ser möjligheter och har stor förståelse för hela restaurangen, så väl kö... Visa mer
Är du nästa generations ledare?
Välkommen till Bastard Burgers! Hos oss får du möjlighet att arbeta i en mycket progressiv och ständigt utvecklande miljö. Tillsammans med andra kollegor är du med och skapar nästa generations streetfood.
I din roll kan du förvänta dig mycket skratt, samarbeten, utmaningar och utveckling.
Att vara en nästa generations ledare betyder att du är flexibel, ser möjligheter och har stor förståelse för hela restaurangen, så väl köket som kassan. Genom ett positivt mindset är du högst delaktig i att få din restaurang att arbeta tillsammans.
För att arbeta som nästa generations ledare är du alltid uppdaterad och strävar efter att ge bästa kvalité och service till våra gäster. Genom att följa våra strukturer, rutiner och använda vår sociala plattform för att interagera med dina kollegor bidrar du till en ”vi-känsla” som kan ta oss hur långt som helst. Vi kommer göra vårt bästa för att du ska utvecklas men vi förväntar oss också ditt engagemang och nyfikenhet och på så sätt skapar vi kontinuerligt lärande.
Assisterande Restaurangchef
Som medarbetare på Bastard är du en viktig del i driften och som tar stort ansvar i att leverera en produkt i världsklass. Du kan vara en expert i köket eller ge fantastisk service, men i den här rollen förväntas du vara intresserad av båda delarna.
Som assisterande Restaurangchef är du också ansvarig för utvärdering och utveckling av olika områden på din restaurang. Du ser till att vara en operativ expert där du har full koll på det som händer i den dagliga driften. Tillsammans med restaurangchefen gör ni ständigt utvärderingar för att förbättra och utveckla kulturen och de KPIer vi anser är viktiga.
Några ansvarsområden där du arbetar med förbättringar:
- Service och Kvalité
- Matsäkerhet - Kontinuerligt arbetar med att samtliga rutiner efterlevs.
- Inventering - Varulager, COGS
- Schemaläggning
Vi älskar streetfood, craft beer, skate, kläder och musik (hiphop). Och vi älskar attityd. På Bastard Burgers får gästerna prisbelönta hamburgare, ett enormt veganskt utbud och en restaurangupplevelse som är modern, ung och fylld med good vibes.
Bastard Burgers är ett ungt och snabbtväxande företag som grundades i Luleå, Sverige, år 2016. Idag finns det 51 Bastard Burgers-restauranger runt om i hela Sverige och under 2022 är det dags att ta över Norge, Finland och New York.Är du nästa generations ledare?
Välkommen till Bastard Burgers! Hos oss får du möjlighet att arbeta i en mycket progressiv och ständigt utvecklande miljö. Tillsammans med andra kollegor är du med och skapar nästa generations streetfood.
I din roll kan du förvänta dig mycket skratt, samarbeten, utmaningar och utveckling.
Att vara en nästa generations ledare betyder att du är flexibel, ser möjligheter och har stor förståelse för hela restaurangen, så väl köket som kassan. Genom ett positivt mindset är du högst delaktig i att få din restaurang att arbeta tillsammans.
För att arbeta som nästa generations ledare är du alltid uppdaterad och strävar efter att ge bästa kvalité och service till våra gäster. Genom att följa våra strukturer, rutiner och använda vår sociala plattform för att interagera med dina kollegor bidrar du till en ”vi-känsla” som kan ta oss hur långt som helst. Vi kommer göra vårt bästa för att du ska utvecklas men vi förväntar oss också ditt engagemang och nyfikenhet och på så sätt skapar vi kontinuerligt lärande.
Assisterande Restaurangchef
Som medarbetare på Bastard är du en viktig del i driften och som tar stort ansvar i att leverera en produkt i världsklass. Du kan vara en expert i köket eller ge fantastisk service, men i den här rollen förväntas du vara intresserad av båda delarna.
Som assisterande Restaurangchef är du också ansvarig för utvärdering och utveckling av olika områden på din restaurang. Du ser till att vara en operativ expert där du har full koll på det som händer i den dagliga driften. Tillsammans med restaurangchefen gör ni ständigt utvärderingar för att förbättra och utveckla kulturen och de KPIer vi anser är viktiga.
Några ansvarsområden där du arbetar med förbättringar:
- Service och Kvalité
- Matsäkerhet - Kontinuerligt arbetar med att samtliga rutiner efterlevs.
- Inventering - Varulager, COGS
- Schemaläggning
Vi älskar streetfood, craft beer, skate, kläder och musik (hiphop). Och vi älskar attityd. På Bastard Burgers får gästerna prisbelönta hamburgare, ett enormt veganskt utbud och en restaurangupplevelse som är modern, ung och fylld med good vibes.
Bastard Burgers är ett ungt och snabbtväxande företag som grundades i Luleå, Sverige, år 2016. Idag finns det över 60 Bastard Burgers-restauranger runt om i hela Sverige och under 2022 är det dags att ta över Norge, Finland och New York. Visa mindre

Restaurangchef till Restaurang Tage i Piteå

Ansök    Sep 30    Poolia Sverige AB    Restaurangchef
Har du en brinnande passion för service, mat och dryck? Är du dessutom en inspirerande och trygg ledare med erfarenhet från restaurangbranschen? Då kan det här vara rätt tjänst för dig! Vi söker dig som vill fortsätta förvalta och utveckla Restaurang Tages fina verksamhet och varumärke i rollen som restaurangchef. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Om tjänsten Vi erbjuder dig en händelserik och energifylld arbetsplats hos ett sammansvetsat team m... Visa mer
Har du en brinnande passion för service, mat och dryck? Är du dessutom en inspirerande och trygg ledare med erfarenhet från restaurangbranschen? Då kan det här vara rätt tjänst för dig! Vi söker dig som vill fortsätta förvalta och utveckla Restaurang Tages fina verksamhet och varumärke i rollen som restaurangchef. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Vi erbjuder dig en händelserik och energifylld arbetsplats hos ett sammansvetsat team med närhet till glädje, skratt och med glimten i ögat. Som restaurangchef hos oss på Restaurang Tage ansvarar du utöver restaurangen och skybaren, även för mat och dryck på Kust Hotell & Spa i samråd med hotellchefen.

Tjänsten är på heltid med tillträde så snart som möjligt. Arbetstiderna är dagtid men ibland även kvällar och helger.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som restaurangchef ansvarar du för den dagliga driften av restaurangen, gästupplevelsen och hela ditt teams lagspel och arbetsmiljö. I dina arbetsuppgifter ingår daglig administration, att följa upp försäljning och nyckeltal, optimera driften och ansvara för beställningar av varor & inventering. I ditt personalansvar ingår uppgifter som rekrytering, anställning, utbildning, coachning, uppföljning och schemaläggning. Du har ett nära samarbete med köksmästaren för att ge gästen den bästa möjliga helhetsupplevelsen vid sitt besök hos oss.

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat några år som ledare i en liknande verksamhet och vill utvecklas vidare i din roll. Du uttrycker dig obehindrat på både svenska och engelska samt har goda datorkunskaper.

Som person är du trygg och noggrann med en hög ambitionsnivå och med siktet inställt på goda resultat. Då rollen är bred behövs ett flexibelt mindset för att kunna skapa sig en överblick, hantera förändringar och vid behov prioritera om. Vidare bidrar du med kunskap och idéer och uppfattas som inspirerande. Du älskar att arbeta med människor och kan få såväl gäster som medarbetare att verkligen trivas hos oss.

Om verksamheten
Restaurang Tage i Piteå är resultatet av lång erfarenhet, massor av kunskap och en stark tro på riktigt god service. Hos oss arbetar vi i stor utsträckning med lokala råvaror och hjärtat av restaurangen är vår flammande grill där köttet har en given plats.
En av de viktigaste ingredienserna för ett uppskattat restaurangbesök är serviceupplevelsen. På Restaurang Tage hittar du ett erfaret och prisbelönat gäng i såväl köket som baren och i serveringen.
Du hittar oss på toppen av KUST Hotell & Spa i Piteå, med utsikt över halva Norrbotten.



I den här rekryteringen samarbetar Restaurang Tage med Poolia. Tjänsten är på heltid med anställning direkt hos Restaurang Tage. Vi jobbar med ett löpande urval, så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Restaurangchef sökes till Restaurang Tage

Ansök    Sep 14    Tage Restaurang AB    Restaurangchef
Restaurang Tage i Piteå är resultatet av lång erfarenhet, massor av kunskap och en stark tro på riktigt god service. Hos oss arbetar vi i stor utsträckning med lokala råvaror och hjärtat av restaurangen är vår flammande grill där köttet har en given plats. En av de viktigaste ingredienserna för ett uppskattat restaurangbesök är serviceupplevelsen. På Restaurang Tage hittar du ett erfaret och prisbelönat gäng i såväl köket som baren och i serveringen. Du hi... Visa mer
Restaurang Tage i Piteå är resultatet av lång erfarenhet, massor av kunskap och en stark tro på riktigt god service. Hos oss arbetar vi i stor utsträckning med lokala råvaror och hjärtat av restaurangen är vår flammande grill där köttet har en given plats.
En av de viktigaste ingredienserna för ett uppskattat restaurangbesök är serviceupplevelsen. På Restaurang Tage hittar du ett erfaret och prisbelönat gäng i såväl köket som baren och i serveringen.
Du hittar oss på toppen av KUST Hotell & Spa i Piteå, med utsikt över halva Norrbotten.


Vi söker en given ledare för vår restaurangverksamhet som har som målsättning att förvalta och utveckla Restaurang Tage!
Som restaurangchef hos oss är du idérik och strukturerad, du har en fallenhet för att leda och inspirera andra genom arbetsglädje och med siktet inställt på goda resultat. Du besitter en härlig blandning av personlighet och kompetens. Du är flexibel, stresstålig och har en lekfull attityd, samtidigt som du är säker och skicklig i ditt yrke. Du har minst några års erfarenhet som ledare inom branschen.
Som restaurangchef ansvarar du för den dagliga driften av restaurangen, gästernas helhetsupplevelse och hela ditt teams lagspel och arbetsmiljö. Du gillar att jobba i lag, är högst delaktig i driften, coacha servis och barpersonal och framförallt är du drivande i att höja vår gästupplevelse. Som person är du resultatinriktad och tar ett självständigt ansvar för dina egna arbetsuppgifter. Du tar ansvar för det gemensamma resultatet och gör vad som krävs för att verksamheten ska uppnå sina mål. Din roll är bred så du behöver ha en förmåga att hantera flera uppgifter parallellt, prioritera bland dessa samt med enkelhet anpassa dig till ändrade förutsättningar och omständigheter.
Vi vill att vår restaurangchef ska ha en brinnande passion för service, mat och dryck precis som Restaurang Tages varumärke. Du ansvarar för vidareutvecklingen av rutiner, försäljning, vinlistor och har ett nära samarbete med köksmästaren för att ge gästen den bästa möjliga helhetsupplevelsen vid sitt besök hos oss.
I dina arbetsuppgifter ingår daglig administration, att följa upp nyckeltal, optimera driften och ansvara för beställningar av varor & inventering. I ditt personalansvar ingår uppgifter som rekrytering, anställning, utbildning, uppföljning och schemaläggning.
Som restaurangchef hos oss på Restaurang Tage ansvarar du utöver restaurangen och skybaren, även för mat och dryck på Kust Hotell & Spa i samråd med hotellchefen. Restaurang Tage serverar mat och dryck på frukostvåning/festvåning, konferens, lobbybar, spabar och minibar.
VI SÖKER DIG SOM ÄR:
Stabil, noggrann och ambitiös ledare som vill vara med och fortsätta utveckla Tages. Som restaurangchef kommer du ansvara för hela verksamheten, det operativa och det administrativa och du kommer vara en del av den dagliga driften.
Älskar att arbeta med människor och kan få såväl gäster som medarbetare att verkligen trivas hos oss. Vi vill ge alla en fantastiskt trevlig och bra restaurangupplevelse med bra service och god mat.
Vill utvecklas som ledare samt har intresse för försäljning, drift och utveckling av affärsverksamhet.
Har goda datorkunskaper, har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket, i tal såväl som skrift.
Har ett par års arbetslivserfarenhet i restaurangbranschen som ledare och har arbetat i en roll där du haft stort självständigt ansvar.



Tjänsten är på heltid med tillträde så snart som möjligt. Arbetstiderna är dagtid men ibland även kvällar och helger så du bör vara flexibel.
Vi erbjuder dig en händelserik och energifylld arbetsplats. Vi är ett sammansvetsat team med närhet till glädje, skratt och glimten i ögat.


Är du den vi söker?
Kontakta Emma Skoog, HR, via mail: [email protected]
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Visa mindre

Assisterande Restaurangchef

Är du nästa generations ledare? Välkommen till Bastard Burgers! Hos oss får du möjlighet att arbeta i en mycket progressiv och ständigt utvecklande miljö. Tillsammans med andra kollegor är du med och skapar nästa generations streetfood. I din roll kan du förvänta dig mycket skratt, samarbeten, utmaningar och utveckling. Att vara en nästa generations ledare betyder att du är flexibel, ser möjligheter och har stor förståelse för hela restaurangen, så väl kö... Visa mer
Är du nästa generations ledare?
Välkommen till Bastard Burgers! Hos oss får du möjlighet att arbeta i en mycket progressiv och ständigt utvecklande miljö. Tillsammans med andra kollegor är du med och skapar nästa generations streetfood.
I din roll kan du förvänta dig mycket skratt, samarbeten, utmaningar och utveckling.
Att vara en nästa generations ledare betyder att du är flexibel, ser möjligheter och har stor förståelse för hela restaurangen, så väl köket som kassan. Genom ett positivt mindset är du högst delaktig i att få din restaurang att arbeta tillsammans.
För att arbeta som nästa generations ledare är du alltid uppdaterad och strävar efter att ge bästa kvalité och service till våra gäster. Genom att följa våra strukturer, rutiner och använda vår sociala plattform för att interagera med dina kollegor bidrar du till en ”vi-känsla” som kan ta oss hur långt som helst. Vi kommer göra vårt bästa för att du ska utvecklas men vi förväntar oss också ditt engagemang och nyfikenhet och på så sätt skapar vi kontinuerligt lärande.
Assisterande Restaurangchef
Som medarbetare på Bastard är du en viktig del i driften och som tar stort ansvar i att leverera en produkt i världsklass. Du kan vara en expert i köket eller ge fantastisk service, men i den här rollen förväntas du vara intresserad av båda delarna.
Som assisterande Restaurangchef är du också ansvarig för utvärdering och utveckling av olika områden på din restaurang. Du ser till att vara en operativ expert där du har full koll på det som händer i den dagliga driften. Tillsammans med restaurangchefen gör ni ständigt utvärderingar för att förbättra och utveckla kulturen och de KPIer vi anser är viktiga.
Några ansvarsområden där du arbetar med förbättringar:
- Service och Kvalité
- Matsäkerhet - Kontinuerligt arbetar med att samtliga rutiner efterlevs.
- Inventering - Varulager, COGS
- Schemaläggning
Vi älskar streetfood, craft beer, skate, kläder och musik (hiphop). Och vi älskar attityd. På Bastard Burgers får gästerna prisbelönta hamburgare, ett enormt veganskt utbud och en restaurangupplevelse som är modern, ung och fylld med good vibes.
Bastard Burgers är ett ungt och snabbtväxande företag som grundades i Luleå, Sverige, år 2016. Idag finns det 51 Bastard Burgers-restauranger runt om i hela Sverige och under 2022 är det dags att ta över Norge, Finland och New York. Visa mindre

Restaurangchef sökes till Restaurang Tage i Piteå

Ansök    Sep 14    Cheffle AB    Restaurangchef
Restaurang Tage är resultatet av lång erfarenhet, massor av kunskap och en stark tro på riktigt god service. Vi serverar klassiska rätter kombinerat med nya spännande gastronomiska kreationer, allt ackompanjerat med noga utvalda drycker. Vi har rekryterat den bästa personalen, letat fram det godaste köttet, och nosat upp de finaste vinerna. Recepten är finjusterade, kläderna strukna, pannorna står på spisen och ljusen är tända. Nu saknas bara en sak för a... Visa mer
Restaurang Tage är resultatet av lång erfarenhet, massor av kunskap och en stark tro på riktigt god service.
Vi serverar klassiska rätter kombinerat med nya spännande gastronomiska kreationer, allt ackompanjerat med noga utvalda drycker. Vi har rekryterat den bästa personalen, letat fram det godaste köttet, och nosat upp de finaste vinerna. Recepten är finjusterade, kläderna strukna, pannorna står på spisen och ljusen är tända. Nu saknas bara en sak för att bli kompletta. Vi behöver den viktigaste ingrediensen, nämligen dig.

Du hittar oss på toppen av nya KUST Hotell & Spa i Piteå, med utsikt över halva Norrbotten. Några trappsteg ytterligare hittar du Bar Tage, där du kan njuta av en god drink både före och efter maten och givetvis av den vidunderliga utsikten.

Vi vill hälsa dig varmt välkommen till Restaurang Tage!


Vi söker en given ledare för vår restaurangverksamhet som har som målsättning att förvalta och utveckla Restaurang Tage! 

Som restaurangchef hos oss är du idérik och strukturerad, du har en fallenhet för att leda och inspirera andra genom arbetsglädje och med siktet inställt på goda resultat. Du besitter en härlig blandning av personlighet och kompetens. Du är flexibel, stresstålig och har en lekfull attityd, samtidigt som du är säker och skicklig i ditt yrke. Du har minst några års erfarenhet som ledare inom branschen.

Som restaurangchef ansvarar du för den dagliga driften av restaurangen, gästernas helhetsupplevelse och hela ditt teams lagspel och arbetsmiljö. Du gillar att jobba i lag, är högst delaktig i driften, coacha servis och barpersonal och framförallt är du drivande i att höja vår gästupplevelse.

Som person är du resultatinriktad och tar ett självständigt ansvar för dina egna arbetsuppgifter. Du tar ansvar för det gemensamma resultatet och gör vad som krävs för att verksamheten ska uppnå sina mål. Din roll är bred så du behöver ha en förmåga att hantera flera uppgifter parallellt, prioritera bland dessa samt med enkelhet anpassa dig till ändrade förutsättningar och omständigheter.

Vi vill att vår restaurangchef ska ha en brinnande passion för service, mat och dryck precis som Restaurang Tages varumärke. Du ansvarar för vidareutvecklingen av rutiner, försäljning, vinlistor och har ett nära samarbete med köksmästaren för att ge gästen den bästa möjliga helhetsupplevelsen vid sitt besök hos oss.

I dina arbetsuppgifter ingår daglig administration, att följa upp nyckeltal, optimera driften och ansvara för beställningar av varor och inventering. I ditt personalansvar ingår uppgifter som rekrytering, anställning, utbildning, uppföljning och schemaläggning.

Som restaurangchef hos oss på Restaurang Tage ansvarar du utöver restaurangen och skybaren, även för mat och dryck på Kust Hotell & Spa i samråd med hotellchefen. Restaurang Tage serverar mat och dryck på frukostvåning/festvåning, konferens, lobbybar, spabar och minibar.

VI SÖKER DIG SOM:


     Är en stabil, noggrann och ambitiös ledare som vill vara med och fortsätta utveckla Tages. Som restaurangchef kommer du ansvara för hela verksamheten, det operativa och det administrativa och du kommer vara en del av den dagliga driften.

     Älskar att arbeta med människor och kan få såväl gäster som medarbetare att verkligen trivas hos oss. Vi vill ge alla en fantastiskt trevlig och bra restaurangupplevelse med bra service och god mat.

     Vill utvecklas som ledare samt har intresse för försäljning, drift och utveckling av affärsverksamheten.

     Har goda datorkunskaper, har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket, i tal såväl som skrift.

     Har ett par års arbetslivserfarenhet i restaurangbranschen som ledare och har arbetat i en roll där du haft stort självständigt ansvar. 



 

Tjänsten är på heltid med tillträde så snart som möjligt. Arbetstiderna är dagtid men ibland även kvällar och helger så du bör vara flexibel.

Vi erbjuder dig en händelserik och energifylld arbetsplats. Vi är ett sammansvetsat team med nära till glädje, skratt och glimten i ögat.

 

Är du den vi söker?

Har du frågor om tjänsten, kontakta Emma Skoog, HR, via mail: [email protected]

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

 

Välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!


2-4 års erfarenhet Visa mindre

Pubchef/ Restaurantchef med hotellansvar

Ansök    Mar 17    Bishop Scandinavia AB    Restaurangchef
Är du vår nya stjärna? Vi söker nu en utåtriktad person med flerårig erfarenhet av att driva restaurang till Hotel Bishops Arms i Piteå. The Bishops Arms i Piteå ligger centralt beläget på gågatan intill kulturhuset. Verksamheten består av vår gastropub och ett litet hotell med 29 rum som servas genom baren i puben. Du som pubchef på The Bishops Arms skapar atmosfären och sätter din prägel på verksamheten. För att lyckas som chef inom The Bishops Arms k... Visa mer
Är du vår nya stjärna?

Vi söker nu en utåtriktad person med flerårig erfarenhet av att driva restaurang till Hotel Bishops Arms i Piteå.

The Bishops Arms i Piteå ligger centralt beläget på gågatan intill kulturhuset. Verksamheten består av vår gastropub och ett litet hotell med 29 rum som servas genom baren i puben.

Du som pubchef på The Bishops Arms skapar atmosfären och sätter din prägel på verksamheten. För att lyckas som chef inom The Bishops Arms krävs goda kunskaper inom öl, mat, dryck, viss hotelldrift i allmänhet och en stor passion för service.

Som pubchef ansvarar du för den dagliga driften i puben och på hotellet. Du ska tycka att service är roligt och kunna engagera din personal för att utveckla konceptet, öka merförsäljning och bidra till att stärka vårt varumärke på marknaden. Arbetet är i grunden driftbaserat då chefen är ansiktet utåt och står för kvalitén hos produkten. Du kommer jobba aktivt med olika typer av aktivering av enheten i form av olika event, provningar och quizkvällar.

Det förekommer administrativa arbetsuppgifter som t.ex schemaläggning, veckovis kostnadsuppföljning/nyckeltalskontroll, månadsvis inventering, fakturahantering, mm. För dig är det naturligt med ordning och reda samt att ligga steget före och hålla utsatta deadlines.

Pubchefen har resultat- samt bemanningsansvar för enheten och rapporterar till huvudkontoret.

The Bishops Arms är en del av en kedja, vilket ger dig trygghet och stöd från kollegor, samt innebär att du behöver vara en bra lagspelare.

Heltid, skiftarbete, dag, kväll och helg

Skicka in din ansökan redan idag, då vi kommer att behandla ansökningar löpande.

Lön, enligt överenskommelse

The Bishops Arms är Sveriges ledande kedja av engelska pubar och vi driver 7 Bishops Arms Hotel. Vi finns idag på 39 platser från Malmö i söder till Kiruna i norr, och är en del av Elite Hotels of Sweden.

The Bishops Arms signum är att erbjuda marknadens bredaste sortiment av öl och Single Malt Whisky i en genuin engelsk miljö. Maten är inspirerad från de moderna engelska gastropubarna, där den gamla typiska "pubmaten" ersatts av en mer ambitiös bistroinspirerad meny. Visa mindre

Restaurangchef

Ansök    Feb 21    Piteå Stadshotell AB    Restaurangchef
Om oss Piteå Stadshotell är ett 4-stjärnigt cityhotell i centrala Piteå, och invigdes 1906, vi har en anrik miljö med ett modernt utbud och de 94 hotellrummen har olika karaktär. Hit kommer de som vill ha ett trevligt boende med närhet till shopping, restauranger och nattliv. Vi är en naturlig mötesplats för såväl turister, affärsresenärer som pitebor. Vårt fokus är personligt bemötande och gästnöjdhet. Fiore Mangia e Vino är en del av Piteå Stadshotell. H... Visa mer
Om oss
Piteå Stadshotell är ett 4-stjärnigt cityhotell i centrala Piteå, och invigdes 1906, vi har en anrik miljö med ett modernt utbud och de 94 hotellrummen har olika karaktär. Hit kommer de som vill ha ett trevligt boende med närhet till shopping, restauranger och nattliv. Vi är en naturlig mötesplats för såväl turister, affärsresenärer som pitebor. Vårt fokus är personligt bemötande och gästnöjdhet.
Fiore Mangia e Vino är en del av Piteå Stadshotell. Här finns ca 240 sittplatser i restaurangen, festvåning för ca 200-300 sittande gäster. Då vi har nattklubb på 2 plan rymmer vi ca 1000 dansanta gäster.
Fiore Mangia e vino bjuder på svensk husmanskost med en liten twist till lunch och till kvällens a la carte så är det vårt italienska kök som gör menyn. Vi har fokus på hög kvalitet när det gäller både service och mat. Vi lägger stolthet i att laga mat från grunden med svenska och italienska råvaror av toppklass där vi tar tillvara på vad varje årstid har att erbjuda. För oss är hållbarhetsfrågor viktiga.
Vi serverar boende gäster med frukost och konfererande gäster med förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och middag. Vi har också många á la cartegäster till lunch och middag. I festvåningen firas det ofta bröllop eller bemärkelsedagar, när den inte används för företagsevent. För större sällskap erbjuder vi specialkomponerade menyer samt arrangemang.
Vi söker en ny restaurangchef
Som restaurangchef kommer du ansvara för hela restaurangverksamheten och dess utveckling tillsammans med våra köksmästare, samt i ständig dialog med receptionen. Du jobbar proaktivt med service, försäljning, intäkter, lönsamhet, medarbetar- och gästnöjdhet. Ditt ansvar omfattar både det administrativa och det operativa och du kommer även att vara en del av den dagliga driften. Du har personalansvar och tar hand om rekrytering och medarbetarsamtal. Som ledare har du förmågan att inspirera och coacha dina medarbetare genom att vara en bra förebild. Du är drivande och resultatorienterad och tycker att service och värdskap är bland det roligaste som finns. Du sporras av ett högt tempo och höga krav och du är beredd att jobba på när det behövs. Som restaurangchef kommer du att ingå i vår ledningsgrupp.
Du är vår nya restaurangchef om du:
är genuint intresserad av människor och service
intresserad av mat och vin
är starkt kommersiellt driven
duktig att leda medarbetare så de kan utvecklas och växa i sin roll
fokuserad på miljöfrågor
har flera års erfarenhet inom branschen
restaurang- och eller sommelierutbildning
har god datorvana och mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Som person är du ödmjuk, kreativ och resultatinriktad. Du vill ha roligt på jobbet och sätter stolthet i att leverera äkta service. Du är resultatinriktad, ansvarsfull, strukturerad och noggrann. Du har en naturlig förmåga att planera, utföra och följa upp ditt arbete. Du trivs att arbeta med förbättring och utveckling, är flexibel och är inte rädd för förändringar.
Vi erbjuder dig en trygg och rolig arbetsplats med äkta kollegor som du kommer att vara stolt över!
Tjänsten är på heltid med början snarast enligt överenskommelse. Visa mindre

Restaurangchef

Ansök    Mar 25    Piteå Stadshotell AB    Restaurangchef
Om oss Piteå Stadshotell är ett 4-stjärnigt cityhotell i centrala Piteå, och invigdes 1906, vi har en anrik miljö med ett modernt utbud och de 94 hotellrummen har olika karaktär. Hit kommer de som vill ha ett trevligt boende med närhet till shopping, restauranger och nattliv. Vi är en naturlig mötesplats för såväl turister, affärsresenärer som pitebor. Vårt fokus är personligt bemötande och gästnöjdhet. Fiore Mangia e Vino är en del av Piteå Stadshotell. H... Visa mer
Om oss
Piteå Stadshotell är ett 4-stjärnigt cityhotell i centrala Piteå, och invigdes 1906, vi har en anrik miljö med ett modernt utbud och de 94 hotellrummen har olika karaktär. Hit kommer de som vill ha ett trevligt boende med närhet till shopping, restauranger och nattliv. Vi är en naturlig mötesplats för såväl turister, affärsresenärer som pitebor. Vårt fokus är personligt bemötande och gästnöjdhet.
Fiore Mangia e Vino är en del av Piteå Stadshotell. Här finns ca 240 sittplatser i restaurangen, festvåning för ca 200-300 sittande gäster. Då vi har nattklubb på 2 plan rymmer vi ca 1000 dansanta gäster.
Fiore Mangia e vino bjuder på svensk husmanskost med en liten twist till lunch och till kvällens a la carte så är det vårt italienska kök som gör menyn. Vi har fokus på hög kvalitet när det gäller både service och mat. Vi lägger stolthet i att laga mat från grunden med svenska och italienska råvaror av toppklass där vi tar tillvara på vad varje årstid har att erbjuda. För oss är hållbarhetsfrågor viktiga.
Vi serverar boende gäster med frukost och konfererande gäster med förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och middag. Vi har också många á la cartegäster till lunch och middag. I festvåningen firas det ofta bröllop eller bemärkelsedagar, när den inte används för företagsevent. För större sällskap erbjuder vi specialkomponerade menyer samt arrangemang.
Vi söker en ny restaurangchef
Som restaurangchef kommer du ansvara för hela restaurangverksamheten och dess utveckling tillsammans med våra köksmästare, samt i ständig dialog med receptionen. Du jobbar proaktivt med service, försäljning, intäkter, lönsamhet, medarbetar- och gästnöjdhet. Ditt ansvar omfattar både det administrativa och det operativa och du kommer även att vara en del av den dagliga driften. Du har personalansvar och tar hand om rekrytering och medarbetarsamtal. Som ledare har du förmågan att inspirera och coacha dina medarbetare genom att vara en bra förebild. Du är drivande och resultatorienterad och tycker att service och värdskap är bland det roligaste som finns. Du sporras av ett högt tempo och höga krav och du är beredd att jobba på när det behövs. Som restaurangchef kommer du att ingå i vår ledningsgrupp.
Du är vår nya restaurangchef om du:
är genuint intresserad av människor och service
intresserad av mat och vin
är starkt kommersiellt driven
duktig att leda medarbetare så de kan utvecklas och växa i sin roll
fokuserad på miljöfrågor
har flera års erfarenhet inom branschen
restaurang- och eller sommelierutbildning
har god datorvana och mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Som person är du ödmjuk, kreativ och resultatinriktad. Du vill ha roligt på jobbet och sätter stolthet i att leverera äkta service. Du är resultatinriktad, ansvarsfull, strukturerad och noggrann. Du har en naturlig förmåga att planera, utföra och följa upp ditt arbete. Du trivs att arbeta med förbättring och utveckling, är flexibel och är inte rädd för förändringar.
Vi erbjuder dig en trygg och rolig arbetsplats med äkta kollegor som du kommer att vara stolt över!
Tjänsten är på heltid med början snarast enligt överenskommelse. Visa mindre

Max söker biträdande restaurangchef

Ansök    Dec 28    Max Burgers AB    Restaurangchef
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5500 medarbetare. Vill du göra karriär inom snabbmatsbranschen och få en av marknadens bästa ledarskap... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5500 medarbetare.




Vill du göra karriär inom snabbmatsbranschen och få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar?

Som biträdande restaurangchef är du restaurangchefens högra hand och ansvarig för restaurangens drift när restaurangchefen inte är närvarande.

Det här är ett första steg för dig som vill driva en egen restaurang en dag. Du bräddar och fördjupar dina ledarkunskaper, och lär dig restaurangchefens alla arbetsuppgifter.  

Vem söker vi? Dig som har dokumenterad erfarenhet av arbetsledarroll och budgetansvar inom restaurang, hotell, handel eller annan liknande personalintensiv bransch. Erfarenhet från snabbmatsbranschen ser vi som en fördel. Du ska vara serviceinriktad och klarar av att behålla helhetsgreppet i ett högt arbetstempo. Du är noggrann, driftig och är bra på att leda och utveckla människor.

Vad erbjuder vi? En ledarroll i ett av Sveriges mest framgångsrika snabbmatsföretag med expansion i Sverige och utomlands. Du jobbar tight ihop med restaurangchefen och driver restaurangen. Du kommer att få lära dig alla arbetsuppgifter en restaurangchef har. Vi har varierande arbetstider, dagar, kvällar, helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal.

Vår Värdegrund. Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina intressen, ambitioner och resultat som avgör hur långt du avancerar hos oss. Vi erbjuder en tydlig karriärstege med internutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Erfaren Restaurangchef sökes

Ansök    Feb 7    Tage Restaurang AB    Restaurangchef
Restaurang Tage i Piteå är resultatet av lång erfarenhet, massor av kunskap och en stark tro på riktigt god service. Hos oss arbetar vi i stor utsträckning med lokala råvaror och hjärtat av restaurangen är vår flammande grill där köttet har en given plats. En av de viktigaste ingredienserna för ett uppskattat restaurangbesök är serviceupplevelsen. På Restaurang Tage hittar du ett erfaret och prisbelönat gäng i såväl köket som baren och i serveringen. Du hi... Visa mer
Restaurang Tage i Piteå är resultatet av lång erfarenhet, massor av kunskap och en stark tro på riktigt god service. Hos oss arbetar vi i stor utsträckning med lokala råvaror och hjärtat av restaurangen är vår flammande grill där köttet har en given plats.
En av de viktigaste ingredienserna för ett uppskattat restaurangbesök är serviceupplevelsen. På Restaurang Tage hittar du ett erfaret och prisbelönat gäng i såväl köket som baren och i serveringen.
Du hittar oss på toppen av KUST Hotell & Spa i Piteå, med utsikt över halva Norrbotten.




Vi söker en given ledare för vår restaurangverksamhet som har som målsättning att ta Restaurang Tage till nya höjder!
Som restaurangchef hos oss är du idérik och strukturerad, du har en fallenhet för att leda och inspirera andra genom arbetsglädje och med siktet inställt på goda resultat. Du besitter en härlig blandning av personlighet och kompetens. Du är flexibel, stresstålig och har en lekfull attityd, samtidigt som du är säker och skicklig i ditt yrke. Du har minst några års erfarenhet som ledare inom branschen.
Som restaurangchef ansvarar du för den dagliga driften av restaurangen, gästernas helhetsupplevelse och hela ditt teams lagspel och arbetsmiljö. Du gillar att jobba i lag, är högst delaktig i driften, coacha servis och barpersonal och framförallt är du drivande i att höja vår gästupplevelse. Som person är du resultatinriktad och tar ett självständigt ansvar för dina egna arbetsuppgifter. Du tar ansvar för det gemensamma resultatet och gör vad som krävs för att verksamheten ska uppnå sina mål. Din roll är bred så du behöver ha en förmåga att hantera flera uppgifter parallellt, prioritera bland dessa samt med enkelhet anpassa dig till ändrade förutsättningar och omständigheter.
Vi vill att vår restaurangchef ska ha en brinnande passion för service, mat och dryck precis som Restaurang Tages varumärke. Du ansvarar för vidareutvecklingen av rutiner, försäljning, vinlistor och har ett nära samarbete med köksmästaren för att ge gästen den bästa möjliga helhetsupplevelsen vid sitt besök hos oss.
I dina arbetsuppgifter ingår daglig administration, att följa upp nyckeltal, optimera driften och ansvara för beställningar av varor & inventering. I ditt personalansvar ingår uppgifter som rekrytering, anställning, utbildning, uppföljning och schemaläggning.
Som restaurangchef hos oss på Restaurang Tage ansvarar du utöver restaurangen och skybaren, även för mat och dryck på Kust Hotell & Spa i samråd med hotellchefen. Restaurang Tage serverar mat och dryck på frukostvåning/festvåning, konferens, lobbybar, spabar och minibar.
VI SÖKER DIG SOM ÄR:
Stabil, noggrann och ambitiös ledare som vill vara med och fortsätta utveckla Tages. Som restaurangchef kommer du ansvara för hela verksamheten, det operativa och det administrativa och du kommer vara en del av den dagliga driften.
Älskar att arbeta med människor och kan få såväl gäster som medarbetare att verkligen trivas hos oss. Vi vill ge alla en fantastiskt trevlig och bra restaurangupplevelse med bra service och god mat.
Vill utvecklas som ledare samt har intresse för försäljning, drift och utveckling av affärsverksamhet.
Har goda datorkunskaper, har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket, i tal såväl som skrift.
Har ett par års arbetslivserfarenhet i restaurangbranschen som ledare och har arbetat i en roll där du haft stort självständigt ansvar.



Tjänsten är på heltid med tillträde så snart som möjligt. Arbetstiderna är främst dagtid men ibland även kvällar och helger så du bör vara flexibel.
Vi erbjuder dig en händelserik och energifylld arbetsplats. Vi är ett sammansvetsat team med närhet till glädje, skratt och glimten i ögat.


Är du den vi söker?
Kontakta Emma Skoog, HR, via mail: [email protected]
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Visa mindre

Restaurangchef

Ansök    Jul 6    Piteå Stadshotell AB    Restaurangchef
Om oss Piteå Stadshotell är ett 4-stjärnigt cityhotell i centrala Piteå, och invigdes 1906, vi har en anrik miljö med ett modernt utbud och de 94 hotellrummen har olika karaktär. Hit kommer de som vill ha ett trevligt boende med närhet till shopping, restauranger och nattliv. Vi är en naturlig mötesplats för såväl turister, affärsresenärer som pitebor. Vårt fokus är personligt bemötande och gästnöjdhet. Fiore Mangia e Vino är en del av Piteå Stadshotell. H... Visa mer
Om oss
Piteå Stadshotell är ett 4-stjärnigt cityhotell i centrala Piteå, och invigdes 1906, vi har en anrik miljö med ett modernt utbud och de 94 hotellrummen har olika karaktär. Hit kommer de som vill ha ett trevligt boende med närhet till shopping, restauranger och nattliv. Vi är en naturlig mötesplats för såväl turister, affärsresenärer som pitebor. Vårt fokus är personligt bemötande och gästnöjdhet.
Fiore Mangia e Vino är en del av Piteå Stadshotell. Här finns ca 240 sittplatser i restaurangen, festvåning för ca 200-300 sittande gäster. Då vi har nattklubb på 2 plan rymmer vi ca 1000 dansanta gäster.
Fiore Mangia e vino bjuder på svensk husmanskost med en liten twist till lunch och till kvällens a la carte så är det vårt italienska kök som gör menyn. Vi har fokus på hög kvalitet när det gäller både service och mat. Vi lägger stolthet i att laga mat från grunden med svenska och italienska råvaror av toppklass där vi tar tillvara på vad varje årstid har att erbjuda. För oss är hållbarhetsfrågor viktiga.
Vi serverar boende gäster med frukost och konfererande gäster med förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och middag. Vi har också många á la cartegäster till lunch och middag. I festvåningen firas det ofta bröllop eller bemärkelsedagar, när den inte används för företagsevent. För större sällskap erbjuder vi specialkomponerade menyer samt arrangemang.
Vi söker en ny restaurangchef
Som restaurangchef kommer du ansvara för hela restaurangverksamheten och dess utveckling tillsammans med våra köksmästare, samt i ständig dialog med receptionen. Du jobbar proaktivt med service, försäljning, intäkter, lönsamhet, medarbetar- och gästnöjdhet. Ditt ansvar omfattar både det administrativa och det operativa och du kommer även att vara en del av den dagliga driften. Du har personalansvar och tar hand om rekrytering och medarbetarsamtal. Som ledare har du förmågan att inspirera och coacha dina medarbetare genom att vara en bra förebild. Du är drivande och resultatorienterad och tycker att service och värdskap är bland det roligaste som finns. Du sporras av ett högt tempo och höga krav och du är beredd att jobba på när det behövs. Som restaurangchef kommer du att ingå i vår ledningsgrupp.
Du är vår nya restaurangchef om du:
är genuint intresserad av människor och service
intresserad av mat och vin
har ett starkt kommersiellt driv
duktig att leda medarbetare så de kan utvecklas och växa i sin roll
fokuserad på miljöfrågor
har flera års erfarenhet inom branschen
restaurang- och eller sommelierutbildning
har god datorvana och mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Som person är du ödmjuk, kreativ och resultatinriktad. Du vill ha roligt på jobbet och sätter stolthet i att leverera äkta service. Du är resultatinriktad, ansvarsfull, strukturerad och noggrann. Du har en naturlig förmåga att planera, utföra och följa upp ditt arbete. Du trivs att arbeta med förbättring och utveckling, är flexibel och är inte rädd för förändringar.
Vi erbjuder dig en trygg och rolig arbetsplats med äkta kollegor som du kommer att vara stolt över!
Tjänsten är på heltid med början snarast enligt överenskommelse.
Kontakt: Sofia Hortlund, [email protected]
Tlf: 0911-234000 Visa mindre

RESTAURANGCHEF SUBWAY PITEÅ

Ansök    Aug 16    Nordic Sub AB    Restaurangchef
Subway är världens största snabbmatskedja med över 44 000 restauranger i 112 länder. I Sverige finns över 150 butiker och blir bara fler och fler. Vi är ett hälsosammare alternativ till den traditionella snabbmaten. Konceptet är lättarbetat och det finns tydliga riktlinjer för hur en Subwayrestaurang ska drivas. Vi söker en kundorienterad, ansvarstagande, engagerad och framgångssträvande restaurangchef med hög arbetsmoral, som ska vara ansvarig för vår re... Visa mer
Subway är världens största snabbmatskedja med över 44 000 restauranger i 112 länder. I Sverige finns över 150 butiker och blir bara fler och fler. Vi är ett hälsosammare alternativ till den traditionella snabbmaten. Konceptet är lättarbetat och det finns tydliga riktlinjer för hur en Subwayrestaurang ska drivas.
Vi söker en kundorienterad, ansvarstagande, engagerad och framgångssträvande restaurangchef med hög arbetsmoral, som ska vara ansvarig för vår restaurang i Piteå.
Vi söker dig som är en inspirerande arbetsledare, som trivs med att utveckla och motivera dina medarbetare.
Som restaurangchef kommer du att jobba på "golvet" tillsammans med dina medarbetare, där kassahantering, smörgåsberedning och städning är vardagliga arbetsuppgifter.
Utöver detta ska även arbetsuppgifter enl. nedan handhas:
Dina arbetsuppgifter
* Ledning av arbetet i restaurangen.
* Kassakontroll med dags- och veckorapportering.
* Egenkontroll, rengöring och hygiensäkring.
* Schemaläggning
* Rekrytering och utbildning av personal
* Tidrapportering personal
* Varubeställningar
* Arbeta mot nyckeltal för att främja lönsamheten.
* Kontrollera, säkerställa och följa upp att den dagliga driften följer konceptets krav på renlighet, service och kvalitet.
Inför tillträdet kommer du under en period att utbildas och tränas på plats i restaurangen, där du parallellt med den praktiska utbildningen även genomgår teoretiska kurser på webben via University of Subway.
Ansökningarna behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Bifoga gärna bild på dig själv tillsammans med ansökan. Vi ser gärna att referenser lämnas tillsammans med ansökan.
Vi är en rökfri arbetsplats.
Profil
* Du strävar alltid efter att föregå med gott exempel. Ditt ledarskap präglas av närvaro och mycket synlighet.
* Du trivs med varierade arbetstider och har inga problem med att jobba helger. Ditt arbete kräver ibland stor flexibilitet.
* Du är inte rädd för att i en pressad situation fatta snabba beslut.
* Du brinner för att tillsammans med dina medarbetare kunna ge våra gäster en fantastisk service och upplevelse.
* Du är lösningsorienterad och handlingskraftig och ser alla problem som utmaningar.
* Du är något av en pedant och har ett utpräglat sinne för detaljer.
* Du behärskar engelska i tal och skrift.
* Du ska vara rak, rättvis och kommunikativ.
* Du ska vara kreativ och påhittig för att kunna utveckla verksamheten.
* Du älskar att prestera och är inte arbetsskygg vilket visas av du inte har något emot och är införstådd med att vissa veckor är mer arbetsintensiva (50-60h/v) än andra.
Utomordentlig service, social kompetens och tempo är ett måste hos oss. Renlighet är en självklarhet, varför vi jobbar efter väl utarbetade rutinlistor. Visa mindre

RESTAURANGCHEF SUBWAY PITEÅ

Ansök    Jul 16    Nordic Sub AB    Restaurangchef
Subway är världens största snabbmatskedja med över 44 000 restauranger i 112 länder. I Sverige finns över 150 butiker och blir bara fler och fler. Vi är ett hälsosammare alternativ till den traditionella snabbmaten. Konceptet är lättarbetat och det finns tydliga riktlinjer för hur en Subwayrestaurang ska drivas. Vi söker en kundorienterad, ansvarstagande, engagerad och framgångssträvande restaurangchef med hög arbetsmoral, som ska vara ansvarig för vår re... Visa mer
Subway är världens största snabbmatskedja med över 44 000 restauranger i 112 länder. I Sverige finns över 150 butiker och blir bara fler och fler. Vi är ett hälsosammare alternativ till den traditionella snabbmaten. Konceptet är lättarbetat och det finns tydliga riktlinjer för hur en Subwayrestaurang ska drivas.
Vi söker en kundorienterad, ansvarstagande, engagerad och framgångssträvande restaurangchef med hög arbetsmoral, som ska vara ansvarig för vår restaurang i Piteå.
Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet från arbetsledning inom restaurang, men det är inget krav, och har de grundläggande kunskaper inom branschen som krävs. Vi söker dig som är en inspirerande arbetsledare, som trivs med att utveckla och motivera dina medarbetare.
Som restaurangchef kommer du att jobba på "golvet" tillsammans med dina medarbetare, där kassahantering, smörgåsberedning och städning är vardagliga arbetsuppgifter.
Utöver detta ska även arbetsuppgifter enl. nedan handhas:
Dina arbetsuppgifter
* Ledning av arbetet i restaurangen.
* Kassakontroll med dags- och veckorapportering.
* Egenkontroll, rengöring och hygiensäkring.
* Schemaläggning
* Rekrytering och utbildning av personal
* Tidrapportering personal
* Varubeställningar
* Arbeta mot nyckeltal för att främja lönsamheten.
* Kontrollera, säkerställa och följa upp att den dagliga driften följer konceptets krav på renlighet, service och kvalitet.
Inför tillträdet kommer du under en period att utbildas och tränas på plats i restaurangen, där du parallellt med den praktiska utbildningen även genomgår teoretiska kurser på webben via University of Subway.
Ansökningarna behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Bifoga gärna bild på dig själv tillsammans med ansökan. Vi ser gärna att referenser lämnas tillsammans med ansökan.
Vi är en rökfri arbetsplats.
Profil
* Du strävar alltid efter att föregå med gott exempel. Ditt ledarskap präglas av närvaro och mycket synlighet.
* Du trivs med varierade arbetstider och har inga problem med att jobba helger. Ditt arbete kräver ibland stor flexibilitet.
* Du är inte rädd för att i en pressad situation fatta snabba beslut.
* Du brinner för att tillsammans med dina medarbetare kunna ge våra gäster en fantastisk service och upplevelse.
* Du är lösningsorienterad och handlingskraftig och ser alla problem som utmaningar.
* Du är något av en pedant och har ett utpräglat sinne för detaljer.
* Du behärskar engelska i tal och skrift.
* Du ska vara rak, rättvis och kommunikativ.
* Du ska vara kreativ och påhittig för att kunna utveckla verksamheten.
* Du älskar att prestera och är inte arbetsskygg vilket visas av du inte har något emot och är införstådd med att vissa veckor är mer arbetsintensiva (50-60h/v) än andra.
Utomordentlig service, social kompetens och tempo är ett måste hos oss. Renlighet är en självklarhet, varför vi jobbar efter väl utarbetade rutinlistor. Visa mindre

RESTAURANGCHEF SUBWAY PITEÅ

Ansök    Maj 29    Nordic Sub AB    Restaurangchef
Subway är världens största snabbmatskedja med över 44 000 restauranger i 112 länder. I Sverige finns över 150 butiker och blir bara fler och fler. Vi är ett hälsosammare alternativ till den traditionella snabbmaten. Konceptet är lättarbetat och det finns tydliga riktlinjer för hur en Subwayrestaurang ska drivas. Vi söker nu en kunnig, engagerad och framgångssträvande restaurangchef som ska vara ansvarig för vår restaurang i Piteå. Vi ser gärna att du h... Visa mer
Subway är världens största snabbmatskedja med över 44 000 restauranger i 112 länder. I Sverige finns över 150 butiker och blir bara fler och fler. Vi är ett hälsosammare alternativ till den traditionella snabbmaten. Konceptet är lättarbetat och det finns tydliga riktlinjer för hur en Subwayrestaurang ska drivas.
Vi söker nu en kunnig, engagerad och framgångssträvande restaurangchef som ska vara ansvarig för vår restaurang i Piteå.
Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet från arbetsledning inom restaurang, men det är inget krav, och har de grundläggande kunskaper inom branschen som krävs. Vi söker dig som är en inspirerande arbetsledare, som trivs med att utveckla och motivera dina medarbetare.
Som restaurangchef kommer du att jobba på "golvet" tillsammans med dina medarbetare, där kassahantering, smörgåsberedning och städning är vardagliga arbetsuppgifter.
Utöver detta ska även arbetsuppgifter enl. nedan handhas:
Dina arbetsuppgifter
* Ledning av arbetet i restaurangen.
* Kassakontroll med dags- och veckorapportering.
* Egenkontroll, rengöring och hygiensäkring.
* Schemaläggning
* Rekrytering och utbildning av personal
* Tidrapportering personal
* Varubeställningar
* Arbeta mot nyckeltal för att främja lönsamheten.
* Kontrollera, säkerställa och följa upp att den dagliga driften följer konceptets krav på renlighet, service och kvalitet.
Inför tillträdet kommer du under en period att utbildas och tränas på plats i restaurangen, där du parallellt med den praktiska utbildningen även genomgår teoretiska kurser på webben via University of Subway.
Ansökningarna behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Bifoga gärna bild på dig själv tillsammans med ansökan.
Vi ser gärna att referenser lämnas tillsammans med ansökan.
Vi är en rökfri arbetsplats.
Profil
* Du strävar alltid efter att föregå med gott exempel. Ditt ledarskap präglas av närvaro och mycket synlighet.
* Du trivs med varierade arbetstider och har inga problem med att jobba helger. Ditt arbete kräver ibland stor flexibilitet.
* Du är inte rädd för att i en pressad situation fatta snabba beslut.
* Du brinner för att tillsammans med dina medarbetare kunna ge våra gäster en fantastisk service och upplevelse.
* Du är lösningsorienterad och handlingskraftig och ser alla problem som utmaningar.
* Du är något av en pedant och har ett utpräglat sinne för detaljer.
* Du behärskar engelska i tal och skrift.
* Du ska vara rak, rättvis och kommunikativ.
* Du ska vara kreativ och påhittig för att kunna utveckla verksamheten.
* Du älskar att prestera och är inte arbetsskygg vilket visas av du inte har något emot och är införstådd med att vissa veckor är mer arbetsintensiva (50-60h/v) än andra.
Utomordentlig service, social kompetens och tempo är ett måste hos oss. Renlighet är en självklarhet, varför vi jobbar efter väl utarbetade rutinlistor. Visa mindre

Vill du vara med på vår resa mot ännu högre mål?

Ansök    Feb 4    Tage Restaurang AB    Restaurangchef
”Restaurang Tage är resultatet av lång erfarenhet, massor av kunskap och en stark tro på riktigt god service” Nu söker vi en restaurangchef till Restaurang Tage! Vi tror att du som söker är en driven och passionerad person. Du trivs i en miljö med höga mål och full fart där vi är under ständig utveckling. Du är en naturlig ledare som gillar att ge det där lilla extra. Både till våra gäster och till våra medarbetare. Vi söker en person som har mångårig er... Visa mer
”Restaurang Tage är resultatet av lång erfarenhet, massor av kunskap och en stark tro på riktigt god service”


Nu söker vi en restaurangchef till Restaurang Tage!
Vi tror att du som söker är en driven och passionerad person. Du trivs i en miljö med höga mål och full fart där vi är under ständig utveckling. Du är en naturlig ledare som gillar att ge det där lilla extra. Både till våra gäster och till våra medarbetare.
Vi söker en person som har mångårig erfarenhet från branschen och du bör ha arbetat i liknande tjänst tidigare
Jobbet är framförallt koncentrerat till kvällar och helger och är en tillsvidare tjänst med start i mitten på Januari


Ansvarsområden
-Arbetet gäller alla förekommande uppgifter i restaurangen.
-Tjänsten är en ledande roll med delegering och stort ansvar. Där du har ett nära samarbete med ledningen för att uppnå intäktsmål
-Du jobbar självständigt med att implementera lämpliga strategier för att stoppa negativa trender och förbättra försäljningen
-I rollen ingår att göra scheman, beställningar, se till att rutiner och service håller en hög kvalité.
-Du ansvarar för att rådande lagar och företagets policys efterföljs
-Genom ett flexibelt och tydligt ledarskap ska du vara drivande i utvecklingen av restaurangen
-Du är en nyckel till att informationsflödet från/till övriga avdelningar fungerar tydligt och friktionsfritt
-Vår gemensamma målsättning är att tillsammans med restaurangens personal skapa en oförglömlig upplevelse för restaurangens gäster. Visa mindre

Fast tjänst, med eget boende för Restaurangchef

Ansök    Sep 16    Four Service AB    Restaurangchef
. Vi söker en Restaurangchef till STF Abisko Turiststation I samarbete med vår kund STF (Svenska turistföreningen) rekryterar vi nu en restaurangchef till Abisko turiststation vid Torneträsk i Lappland. Hit kommer gäster från världens alla hörn för att uppleva midnattssol, norrsken, vandring, skidåkning och omgivningar som inte går att finna någon annanstans i världen. Gästerna bor bekvämt i hotelldelen, vandrarhemmet eller i stugor som ligger i direk... Visa mer
.

Vi söker en Restaurangchef till STF Abisko Turiststation
I samarbete med vår kund STF (Svenska turistföreningen) rekryterar vi nu en restaurangchef till Abisko turiststation vid Torneträsk i Lappland. Hit kommer gäster från världens alla hörn för att uppleva midnattssol, norrsken, vandring, skidåkning och omgivningar som inte går att finna någon annanstans i världen.
Gästerna bor bekvämt i hotelldelen, vandrarhemmet eller i stugor som ligger i direkt anslutning till anläggningen. De boende och ätande på anläggningen är från väldigt skilda målgrupper, allt från barnfamiljen till den traditionella fjällvandraren till den välbeställda turisten från andra sidan jordklotet som vill uppleva norrskenet.
Restaurangen serverar frukost, lunchbuffé samt en trerätters meny i matsalen. Under norrskenssäsongen serveras dessutom middagar i en satellitmatsal högst uppe på berget Nuolja i vad som kallas Aurora Sky Station.  
Nu söker alltså Abisko turiststation efter en rutinerad och engagerad restaurangchef för en fast anställning på heltid.
Som restaurangchef här arbetar du hands on i driften och därför bör du älska mötet med gäster och sätta värde i att alltid överträffa gästernas förväntningar med ett värdskap i absoluta världsklass. Du kommer leda och inspirera såväl yngre förmågor på säsongsjobb som mer rutinerad serveringspersonal. Du rapporterar till anläggningens platschef.
 
Arbetsuppgifter:
* Övergripande ansvara för den operativa driften av all restaurangverksamhet.
* Fördela arbetet och säkerställa att rutiner efterföljs.
* Delta i det dagliga arbetet i restaurangen.
* Tillsammans med köksmästare ansvara för menyer.
* Aktivt arbeta för merförsäljning.
* Ansvara för inköp till restaurangen.
* Inventering.
* Personalansvar över ca 12 personer inkl. schemaläggning, uppföljning av timmar, rekrytering.


Då det är många utländska gäster på hotellet ska du kunna kommunicera obehindrat på engelska i tal och skrift, övriga språkkunskaper kan vara meriterande.
Boende finns i anslutning till anläggningen. God lön och fina förmåner kommer med tjänsten. Självklart finns det så mycket mer att berätta om tjänsten med det tar vi när vi ses på en första intervju, hur låter det?
Läs gärna mer om anläggningen på: www.svenskaturistforeningen.se/abisko 
Sök tjänsten genom att maila CV och ett personligt brev till [email protected], märk din ansökan ”Abisko”. Har du några frågor är du varmt välkommen att ringa oss på 08-578 578 00.
Vi ser fram emot att få träffa dig här hos på Arenavägen 45 vid Globen i Stockholm!

Four Service har sedan starten 1989 varit en del av Sveriges blomstrande restaurangscen. Vi hjälper restauranger av alla dessa slag och i landets alla hörn med rekrytering och bemanning av kvalitetspersonal. Alltid öppet kontor, alltid tillgängliga. Läs mer på www.fourservice.se Visa mindre

Vill du vara med på vår resa mot ännu högre mål?

Ansök    Dec 10    Tage Restaurang AB    Restaurangchef
”Restaurang Tage är resultatet av lång erfarenhet, massor av kunskap och en stark tro på riktigt god service” Nu söker vi en restaurangchef till Restaurang Tage! Vi tror att du som söker är en driven och passionerad person. Du trivs i en miljö med höga mål och full fart där vi är under ständig utveckling. Du är en naturlig ledare som gillar att ge det där lilla extra. Både till våra gäster och till våra medarbetare. Vi söker en person som har mångårig er... Visa mer
”Restaurang Tage är resultatet av lång erfarenhet, massor av kunskap och en stark tro på riktigt god service”


Nu söker vi en restaurangchef till Restaurang Tage!
Vi tror att du som söker är en driven och passionerad person. Du trivs i en miljö med höga mål och full fart där vi är under ständig utveckling. Du är en naturlig ledare som gillar att ge det där lilla extra. Både till våra gäster och till våra medarbetare.
Vi söker en person som har mångårig erfarenhet från branschen och du bör ha arbetat i liknande tjänst tidigare
Jobbet är framförallt koncentrerat till kvällar och helger och är en tillsvidare tjänst med start i mitten på Januari


Ansvarsområden
-Arbetet gäller alla förekommande uppgifter i restaurangen.
-Tjänsten är en ledande roll med delegering och stort ansvar. Där du har ett nära samarbete med ledningen för att uppnå intäktsmål
-Du jobbar självständigt med att implementera lämpliga strategier för att stoppa negativa trender och förbättra försäljningen
-I rollen ingår att göra scheman, beställningar, se till att rutiner och service håller en hög kvalité.
-Du ansvarar för att rådande lagar och företagets policys efterföljs
-Genom ett flexibelt och tydligt ledarskap ska du vara drivande i utvecklingen av restaurangen
-Du är en nyckel till att informationsflödet från/till övriga avdelningar fungerar tydligt och friktionsfritt
-Vår gemensamma målsättning är att tillsammans med restaurangens personal skapa en oförglömlig upplevelse för restaurangens gäster. Visa mindre

Restaurangchef till Abisko fjällstation

Ansök    Sep 3    Four Service AB    Restaurangchef
. Vi söker en Restaurangchef till STF Abisko Turiststation I samarbete med vår kund STF (Svenska turistföreningen) rekryterar vi nu en restaurangchef till Abisko turiststation vid Torneträsk i Lappland. Hit kommer gäster från världens alla hörn för att uppleva midnattssol, norrsken, vandring, skidåkning och omgivningar som inte går att finna någon annanstans i världen. Gästerna bor bekvämt i hotelldelen, vandrarhemmet eller i stugor som ligger i direk... Visa mer
.

Vi söker en Restaurangchef till STF Abisko Turiststation
I samarbete med vår kund STF (Svenska turistföreningen) rekryterar vi nu en restaurangchef till Abisko turiststation vid Torneträsk i Lappland. Hit kommer gäster från världens alla hörn för att uppleva midnattssol, norrsken, vandring, skidåkning och omgivningar som inte går att finna någon annanstans i världen.
Gästerna bor bekvämt i hotelldelen, vandrarhemmet eller i stugor som ligger i direkt anslutning till anläggningen. De boende och ätande på anläggningen är från väldigt skilda målgrupper, allt från barnfamiljen till den traditionella fjällvandraren till den välbeställda turisten från andra sidan jordklotet som vill uppleva norrskenet.
Restaurangen serverar frukost, lunchbuffé samt en trerätters meny i matsalen. Under norrskenssäsongen serveras dessutom middagar i en satellitmatsal högst uppe på berget Nuolja i vad som kallas Aurora Sky Station.  
Nu söker alltså Abisko turiststation efter en rutinerad och engagerad restaurangchef för en fast anställning på heltid.
Som restaurangchef här arbetar du hands on i driften och därför bör du älska mötet med gäster och sätta värde i att alltid överträffa gästernas förväntningar med ett värdskap i absoluta världsklass. Du kommer leda och inspirera såväl yngre förmågor på säsongsjobb som mer rutinerad serveringspersonal. Du rapporterar till anläggningens platschef.
 
Arbetsuppgifter:
* Övergripande ansvara för den operativa driften av all restaurangverksamhet.
* Fördela arbetet och säkerställa att rutiner efterföljs.
* Delta i det dagliga arbetet i restaurangen.
* Tillsammans med köksmästare ansvara för menyer.
* Aktivt arbeta för merförsäljning.
* Ansvara för inköp till restaurangen.
* Inventering.
* Personalansvar över ca 12 personer inkl. schemaläggning, uppföljning av timmar, rekrytering.


Då det är många utländska gäster på hotellet ska du kunna kommunicera obehindrat på engelska i tal och skrift, övriga språkkunskaper kan vara meriterande.
Boende finns i anslutning till anläggningen. God lön och fina förmåner kommer med tjänsten. Självklart finns det så mycket mer att berätta om tjänsten med det tar vi när vi ses på en första intervju, hur låter det?
Läs gärna mer om anläggningen på: www.svenskaturistforeningen.se/abisko 
Sök tjänsten genom att maila CV och ett personligt brev till [email protected], märk din ansökan ”Abisko”. Har du några frågor är du varmt välkommen att ringa oss på 08-578 578 00.
Vi ser fram emot att få träffa dig här hos på Arenavägen 45 vid Globen i Stockholm!

Four Service har sedan starten 1989 varit en del av Sveriges blomstrande restaurangscen. Vi hjälper restauranger av alla dessa slag och i landets alla hörn med rekrytering och bemanning av kvalitetspersonal. Alltid öppet kontor, alltid tillgängliga. Läs mer på www.fourservice.se Visa mindre